VINN KULE PRODUKTER

Annonse

Hei, i regnet! Er det flere enn meg som sitter og venter på solen? Jeg er redd vi må vente en stund. Mens vi venter skal jeg tipse dere om en app som jeg nylig lastet ned –> Solo goodiebag, heter den. Her kan du vinne morsomme soloprodukter gjennom hele året!

Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Solo-appen, og følge med på Solo-reklame for å kunne delta og å vinne. Vinnere trekkes hele tiden og det gjøres automatisk i appen. Du kan forresten også vinne stæsjet og gratis solo med koder på soloflaskene. Sjekk ut #solobrus #sologoodiebag, facebooksiden deres eller @Solosoftdrink på Snapchat for alle de morsomme greiene du kan vinne, som lue, caps, håndkle, høretelefoner osv. Jeg digger denne regnjakken, og tror dessverre jeg får god bruk for den i noen dager.. Den freshe fargen får meg heldigvis i godt humør til tross for været! 

Så, folkens.. Neste gang dere ser en TV-reklame for Solo, gjelder det å være rask opp med appen. Du vil få umiddelbar beskjed om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollar. Når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo. DIGG, eller hva? 

Siste nytt nå i juni er at du også kan vinne i appen ved å bruke koder som du finner på Solo-flaskene. Det er altså ingen grunn til å gi opp i denne konkurransen. Her kan man prøve seg igjen og igjen. Riktig god sommer ♥

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg