HUSMORTIPS

Er det flere enn meg som hater å tørke støv? Det er kanskje det verste jeg vet. Ikke bare tar det en hel evighet, men det blir heller aldri så bra som jeg ønsker. Jeg har i utgangspunktet ikke støv på hjernen, men når jeg skal vaske lysekronen eller annet glass og krystall så får jeg det. Krystall er jo så mye vakrere når det skinner uten alt det støvet. 

Da jeg var på besøk hos svigers lærte jeg noe helt fantastisk som jeg bare må vise dere. Jeg har aldri opplevd en enklere, raskere og mer effektiv måte å tørke støv. Halleluja! Dette er definitivt den beste måten å vaske lysekronen.

Du trenger: Spyleveske og en tom sprayflaske

Slik gjør du: Hell en del spyleveske og ni deler vann i en tom sprayflaske (1:10). Rist flasken slik at det blander seg godt. Dekk til det som dekkes til må. Dersom lysekronen din ligner på min kan du bruke aliminiumet rundt telysene (slik som vist under) til å legge over stakene. Jeg fjerner all bordpynt, men dropper å dekke til bordet da blandingen ikke har vist seg å være skadelig for verken steinen eller treet. Spray lett over hele lysekronen og la den tørke. Jeg ventet i ca 20 minutter fra vi sprayet til jeg tok bilder av resultatet under.

Genialt, eller hva? 😀

Shine bright like a diamond!

16 kommentarer

Siste innlegg