POOL PARTY


Hei, dere! Vi har det som dere ser fortsatt veldig bra. I dag ligger vi i Fjærland og soler oss i flott norsk natur. Her er noen bilder fra middagen og gårsdagens pool party. Det ble disket opp med tidenes dessertbord ved bassenget. Ser det ikke godt ut? 😀 Det beste jeg vet er jordbær dyppet i sjokolade <3 Det må jeg bare lage når jeg kommer hjem! Så godt og så enkelt! I dag går Ulrik av båten.. Jeg skal være med til turen slutter i Bergen. Litt trist at han ikke får vært med de to siste dagene, men vi ses jo hjemme igjen til søndag. God torsdag til alle!      

3 kommentarer
    1. Så fine bilder! Ser ut som dere koste dere masse 😀
      Gled deg til å komme til Bergen(hihi) her er fantastisk vær og varmt også, wihu!

    2. Malin V: Det lille vi fikk sett av Bergen var kjempefint! Men måtte desverre stresse litt for å rekke flyet. Tenker jeg blir med Ulrik neste gang han flyr dit 🙂 Noe spesielt jeg bør oppleve i Bergen?

    3. Jeg er veldig begeistret for hele Bergen, spesielt på fine dager. Men fløyen og Ulriken! Ulriken koster litt, men da får du virkelig se Bergen. Fløyen er litt billigere og du får god utsikt, men å ta ulriksbanen opp er en opplevelse i seg selv 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg