10 TING JEG SKAL GJØRE FØR VINTEREN KOMMER

🌞 Jeg skal ta meg en ordentlig plukkerunde etter hundebæsj i hagen. Stella og Ramp har nemlig fått lov til å løpe mye fritt på eiendommen vår i sommer, og selv om jeg plukker opp litt nå og da så bør jeg få bort alt før vinteren kommer.

🌞 Jeg skal plante lyng i utekrukkene for å gjøre det litt hyggeligere ved inngangspartiet og ikke minst på verandaene våre. Jeg angret sånn i fjor på at jeg ikke gjorde noe ute før det ble frost og det var forsent. Sist jeg plantet noe som helst var før bursdagen til Severin 20. juni i år og de hortensiane er ikke akkurat fine nå. Hehe!

🌞 Jeg skal rydde ferdig i garasjen. Eller, jeg skal få Ulrik til å rydde ferdig i garasjen. Hilsen en som stadig fyller den opp med store pappesker og alt jeg plutselig bestemmer meg for å kvitte meg med eller selge. Akkurat nå er garasjen så full av søppel og ting som vi ikke trenger at det ikke er plass til bilene våre der. Til info så har vi dobbelgarasje.. Jeg sier ikke mer.

🌞 Jeg skal få med meg Ulrik og Severin og kanskje et vennepar på Geilo før snøen kommer. Det er virkelig ingenting hyggeligere enn høstdager på fjellet!

🌞 Jeg skal sette en dato sammen med Ulrik for neste måløytur. Ønsket er å få til en tur i løpet av oktober eller tidlig i november. Jeg skal også planlegge og sette datoer for en eller to utenlandsreiser første halvdel av 2020.

🌞 Jeg skal leie en fotograf og sørge for at vi får tatt masse fine familiebilder sammen ute i høstfargene slik at jeg kan lage et nytt familiealbum. Severin har nemlig fått helt dilla på fotoalbumene vi har her hjemme og drar de frem hele tiden. Derfor er det på tide at han får noe mer å se på enn bilder fra babyshoweret og bildene fra barnedåpen.

🌞 Jeg skal invitere jentene mine på en bedre middag. Det er så altfor lenge siden jeg har invitert de hjem og jeg tenker seriøst på det hver uke. Nå må jeg bare få ut fingeren.

🌞 Jeg skal gå gjennom Severin sine leker og klær og gi bort alt han ikke trenger lenger til andre barn vi kjenner <3

🌞 Jeg skal lære meg å bake pizzaboller fordi Severin (les: og Ulrik) elsker det! Finnes det sunne pizzaboller forresten? Jeg skal google litt og finne en variant jeg kan elske også.

🌞 Jeg skal begynne med julegaver. Tidlig? I know! Men i år skal jeg være den irriterende personen som er ferdig før alle andre har startet og i år skal jeg handle ALT på nett for å spare tid og penger. Minus julegaven til Ulrik da.. Den må nok kjøpes fysisk i butikk.

Jeg blir aldri lei av denne utsikten, og selv om den er spesielt fin om sommeren så er den vakker om høsten og om vinteren også. I år planlegger vi faktisk å feire nyttårsaften hjemme for første gang. Ulrik og jeg er jo alltid på fjellet, men nå kjenner vi at det frister å være hjemme nettopp på grunn av utsikten og fordi vi ønsker å skape flere vinterminner her i huset og ikke minst i Vollen som vi er blitt så glad i. Tenk dere å se rakettene herfra! Det blir magisk <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg