JEG HAR EN GOD GRUNN

God morgen! Ulrik og jeg har vært våkne i noen timer allerede fordi vi skal rekke et fly klokken 07:00. Trondheim er destinasjonen og vi blir i byen til i morgen. Jeg ville bare si hei til dere og fortelle at det går fint med meg. Jeg vet at jeg har vært noe fraværende de siste dagene og har ikke tenkt til å beklage meg for det eller komme med en lang forklaring siden jeg har vært åpen om at jeg må sette meg selv og mine behov i første rekke en stund.

Det er ikke alt jeg ønsker å snakke om eller utdype akkurat nå. Men vit at jeg har en god grunn til ikke å blogge når jeg er fraværende og tro meg når jeg sier at jeg ikke ønsker å nedprioritere dere. Jeg får helt ærlig dårlig samvittighet og har ingen god følelse etter bloggingen i helgen. Ulrik ser det, familien min ser det og vennene mine ser det, så det er ikke noe jeg skriver for å bli unnskyldt. Det er bare sannheten.

Planen er å ta igjen “det tapte” denne uken, så senere i dag kommer ukens spørsmål og svar. Jeg startet med å besvare spørsmål i går kveld og skal fullføre resten når vi kommer på hotellet etterpå.. Ha en fin mandag sålenge. Vi blogges ♥

35 kommentarer
    1. Ta deg de fridagene du trenger, uten unnskyldninger og dårlig samvittighet. Helsa er viktigere enn jobben!

    2. Stå på! Vi heier på deg! Det er helt lov å ta seg noen dager fri i blant, vi vet at du vil komme sterkere tilbake senere når det passer deg og kroppen din. Pass på deg selv og de rundt deg først, og ikke heng deg så mye opp til bloggen. Du er så flink, så vi lesere forsvinner ikke noe sted om du blir borte i en dag eller to 🙂

    3. Heia deg og dere! Ta vare på hverandre og masse lykke til i Trondheim, uansett hva dere skal der☺️❤️

    4. Kjære Julianne:) Ikke ha dålig samvittighet. Du skal ikke kaste bort energi på negative tanker;) Vet det er lettere sagt enn gjort.. Jeg er selv ikke noe fan av janteloven, i alle fall ikke i det samfunnet vi lever i idag. Så her har du anti-janteloven;
      Du er enestående.
      Du er mer verdt enn noen kan måle.
      Du kan noe som er spesielt for deg.
      Du har noe å gi andre.
      Du har gjort noe du kan være stolt av.
      Du har store ubrukte ressurser.
      Du duger til noe.
      Du kan godta andre.
      Du har evner til å forstå og lære av andre.
      Det er noen som er glad i deg.

    5. Jeg kjente det stakk i meg nå. Har skrevet til deg før, jeg har tre SA bak meg, sist jeg ble gravid fikk jeg blodfortynnende og nå er jeg 20 uker på veid jeg bare håper så inderlig du får kjenne på samme følelsen som meg snart. Jeg vet hvor vondt det er å ønske noe så inderlig. Det vil lykkes for dere!!

    6. Kjære Julianne, du skal ikke ha dårlig samvittighet for å ta deg fri fra bloggingen når du opplever at du trenger tid for deg selv og det viktige pusterommet dette er. Jeg har overhodet ikke problemer med å forstå behovet, og som egentlig er ganske så normalt med de påkjenningene du og dere begge møter i den prosessen dere står midt oppe i. At noen i det hele tatt kritiserer deg for noe av dette er for meg horribelt og totalt forkastelig.
      Ta godt vare på deg selv nå, og ta den tiden du trenger for å kunne kjenne på det å føle en indre ro i tanker og sjel. Vær snill med deg selv og ikke sett oss lesere foran deg selv, det er viktigst av alt.
      Mine beste ønsker, nydelige du! ☺️

    7. Dere er fine. Lykke til i Trondheim ❤️ Vi er mange som heier på dere. Kom innom Filippa K i Carl Johans gate 6 (Trondheim) hvis du rekker.

    8. Uff stakkars deg, du må ha det fælt. Tenk på alt du går igjennom! Jeg lurer på hvordan du hadde taklet å bli varig sengeliggende med ektemann og ønske om barn. Du tåler ingenting, du vet ikke hva motstand i livet er. Du kan da adoptere som andre??
      Det er ikke synd i deg, du legger deg ned for ingenting!!

    9. Masse lykke til i Trondheim 💛 Spiren har heldigvis en fantastisk stab, så om man kommer med gode eller dårlige nyheter, så er det hos en flott gjeng.

    10. Du som skreiv kl 16:13 må rett og slett mangle noe vesentlig.
      Lykke til i Trondheim!😀Vi heier på dere!

    11. Sara! Hva folk gjør med livene sine har du ingenting med! Hvis du ikke vil vite hva Julianne og Ulrik holder på med, så slutt å les bloggen. Jeg spyr av sånne som deg🤮🤬

    12. Til Sarah 16.30. Hva for slags piss er det du lirer av deg? Ser forresten at du er fra Vestlandet utifra din siste setning. Du virker jo komplett idiot Sarah. La Julianne få være i fred! (Jeg har sluttet å følge bloggen fast på bakgrunn av at jeg ikke synes noe spesielt om at de skal være med på Bloggerne, men jeg lirer ikke av meg masse skit av den grunn.) Det er nok nå Sarah, stikk et annet sted! Stå på Julianne!

    13. Kjære Julianne, ikke vær bekymret. Vi lesere kommer til å følge deg videre uansett om du tar en frihelg eller ikke. Tenk på alle oss som faktisk har fri fra jobben hver helg og mange uker i året. I tillegg til at i en prosess som dere er igjennom er det faktisk mange som blir sykemeldt pga belastningen. Ingen av delene er goder du benytter deg av. Så her skal ikke du ha dårlig samvittighet for å si det sånn;-) Lykke til videre! Også håper jeg dere klarer å kose dere litt i julen:-)

    14. Mange gode tanker til dere. Jeg har selv gått igjennom en prosess som føltes eviglang for å bli gravid, og nå har jeg verdens skjønneste gutt på seks måneder 💖 For meg hjalp det å tenke at det finnes utrolig kompetente mennesker som jobber med dette, og at de aller fleste lykkes selv om det for noen tar lengre tid. Det er jo også egentlig helt normalt at det tar litt tid selv for de som ikke har fertilitetsproblemer. En annen ting som hjalp å tenke på (og som egentlig er ganske teit 🙈) er noe Jenny Jensen sa i et intervju. Hun og mannen hadde fått vite at de kun hadde 10 % sjans for å lykkes med å få egne barn, og jammen klaffet det ikke på det tiende ivf-forsøket. For meg ble dette et fint bilde på at det er masse håp, selv for de som har fått såpass dårlige odds. Håper dere lykkes med babydrømmen veldig snart!

    15. Syns ikke du skal ha dårlig samvittighet! Helsen kommer først, og du står fritt til å skjerme deg og dine når det er behov for det. Masse lykke til med det dere står i!

    16. Julianne, naa maa du gi deg !
      Du trenger ikke aa beklage , heller ikke forklare. ta den tiden du trenger. hadde du hatt en vanlig jobb hadde du bare ringt inn syk. Du ma ikke forklare oss noen ting, bare fokuser paa det viktigste ! seriøst, lukk kommentarfeltet ditt, du trenger ikke negativitet og helsen din er mye mer viktig.

    17. Håper det går bra med deg/dere! Ville bare si som Ingvild over her at de aller fleste har jo fri hver eneste helg, i tillegg til sykedager og ferier. Helgen er jo gjerne noe man gleder seg til (selv når man liker jobben sin)- så det skulle bare mangle at du kan og bør ta deg fri når du merker at kroppen/hodet trenger det. Jeg tror mange kanskje glemmer at mange bloggere ofte jobber 7 dager i uken. Tror ikke akkurat at mange ville ha vært villige eller kapable til å gjøre det samme. Håper det gikk fint i Trondheim i dag!

    18. Til Sarah: før du selv har gått gjennom prøverør og aborter, kan du faktisk holde munn. At du kan lire av deg noe sånt til en person som tydeligvis har det vondt akkurat nå, gjør meg helt sjokkert.

    19. Sarah; jeg håper du er i ung og uvitende om den prosessen du uttaler deg om. Og at du aldri, aldri får kjenne det på kroppen. I dine øyne er jeg sikkert svak, for første gang IVF ikke virket sørget jeg som om noen hadde død. Andre gangen også. Og jeg hadde løpt til den adopsjonskøen hvis det ikke hadde betydd år med venting uten at jeg har lov å fortsette med prøverør. Sitte å se på alle som får starte familien sin mens de som ønsker å bli besteforeldre kanskje faller i fra. Se den flotte mannen min bli eldre, se meg bli eldre og føle at år hvor vi har masse kjærlighet å gi viskes vekk. Jeg håper du skammer deg. Og Julianne – ønsker deg alt godt!

    20. Vit at de fleste vil deg vel i denne prosessen. De negative kommentarene fra surmaga og negative personer må ikke få bryte deg ned. Ser at mange forsvarer deg i kommentarfeltet, så jeg synes det er fint at du holder det åpent. Tenker masse på deg og dere og synes det er stort av dere å dele livet deres i Bloggerne. Stor klem fra meg 🙂

    21. Hva f***!? Før du vet hva det innebærer å gå gjennom denne prosessen kan du klappe att brødskælken.. fy fader så mye drit noen klarer å lire ut av seg. Jeg skjemmes!
      Sorry språket, men nå vart jeg provosert!

    22. Du er din egen arbeidsgiver, bestemmer din egen arbeidstid, og trenger ikke stå skolerett for noen. Det må folk bare forstå. Det er rimelig patetisk å sutre over at bloggen folk leser ikke har blitt oppdatert. Noen tips til dere sutrepromper og fisegurier; les en annen blogg i mellomtiden da vel. Do a little Netflix n? chill, funder over livets store mysterier, eller start din egen blogg. Ikke glem å oppdatere den. Selvsagt.

    23. Ut i fra snapene i kveld og null oppdatering her er jeg redd for at det ikke gikk veien i Trondheim i dag.. ta vare på hverandre❤️ Bloggen kan vente.

    24. Du trenger ikke beklage!
      Jeg leser bloggen din sporadisk, og synes det e flott at du skal bli med i bloggerene. Tror nok det gjør at jeg kommer til å lese bloggen din oftere/fast når det skal sendes på skjermen! Det gleder meg å lese at det har vært terapi for deg!:-)
      Vi to har mange ulike og noen like prinsipper i livet, men jeg liker forskjeller! Stå på!!
      Lykke til med alt

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg