SNART BÅTSESONG

For en dag! Vi har pusset, vasket og kost oss ute i solen i mange timer. Båtsesongen nærmer seg og Ulrik vil som vanlig ha ut båten så tidlig som mulig. For han finnes nemlig ikke dårlig vær, kun dårlig klær. Jeg er ikke helt der, men jeg er veldig glad for at han er engasjert i alt som har med denne båten å gjøre og får meg ut i frisk luft nesten året rundt. Jeg har forresten hatt mitt første møte med kjeledress i dag. Det må være tidenes mest behagelige plagg.. Hehe! 

Storesøster og tanteungen min kom også en tur for å hilse på oss og for å smake på tantes vafler. Det var akkurat en dag som dette jeg trengte nå. En dag helt uten bekymringer med de jeg er glad i. Fy søren, som vi har kost oss. Jeg er helt sikker på at dagen i dag har gort meg enda mer klar for å møte den kommende uken med alt som venter.





Nå gleder jeg meg skikkelig til båtsesongen. Det er visst en del igjen å gjøre før båten er klar for en ny sesong, sier Ulrik. Men når vi (les: han) først begynner så går det unna. Dessuten er all jobbingen verdt det. De beste sommerminnene fra i fjor foreksempel ble definitivt skapt på sjøen ♥

8 kommentarer

Siste innlegg