TILBAKE TIL RUSSETIDEN

Jentene maser om resten av bildene fra utdrikningslaget til vår kjære Pia, og det forstår jeg godt. Vi hadde jo med oss fotograf gjennom hele dagen (mitt gode forslag), så det er ingen tvil om at jeg har mange morsomme bilder på lager. Det er nesten vanskelig å plukke ut de beste bildene, siden det ble så mange blinkskudd. Her kommer i hvert fall bilder fra høydepunktet rett etter helikopterturen fra lørdagen, som nå er en uke siden i dag. Bare sjekk blikket til bruden (hun i hvite klær og grå kåpe) på det første bildet. Det er det blikket hun fikk da hun oppdaget bussen! Pia: “RUSSEBUSS ER DET BESTE DERE KUNNE GITT MEG, JENTER!“. Hun er søt da ♥

Det er vel ikke så vanskelig å se at resten av jentene også var over middels begeistret for dette fremkomsmiddelet? Hehe! Det føltes nesten som om vi var tilbake til russetiden, bare for en dag. Mange av oss var jo på samme russebuss i 2009, så sangene “Høylytt 09” og “Hurra 09” gikk på repeat inni bussen. Det var nemlig våre to russesanger da vi var russ. Herlighet, så gøy vi hadde det!



Fotograf: Marian Jade

Vi jentene leide denne bussen med sjåfør fra Russebusser.no. Det kostet ikke så mye for hver av oss, siden vi var såpass mange som spleiset. Men den eksakte prisen får ikke bruden høre. Det gjør jo alt så usjarmerede. Det eneste jeg kan si er at prisen avhenger av hvor mye kjøring det blir (maks 8 timer). Vi sendte bare en forespørsel med antall jenter og planen for hele dagen til nettsiden deres.

Jeg vil absolutt anbefale ideen videre til dere som skal arrangere et utdrikningslag eller andre morsomme festligheter i nærmeste fremtid. Jeg har i hvert fall SKIKKELIG lyst til å leie en slik partybuss igjen en gang. Kanskje jeg skal stelle i stand russebuss reunion sammen med alle russejentene mine? DET hadde vært gøy det! Blir aldri lei eller for gammel til dette altså!

Det kommer et par blogginnlegg til fra utdrikningslaget til min beste venninne, Pia. Sånn er det når man er forlover for første gang. Skikkelig stas dette her! Hehe! Ellers vil jeg bare ønske dere en god lørdag. Nå skal jeg i barnebursdag til niesen min, Cerine. Ulrik ligger hjemme med førkjølelse. Syk i dag han, stakkar.. Jaja, vi blogges!

8 kommentarer
    1. Ser ut som dere hadde planlagt godt 🙂 Så gøy det må ha vært. Tipper bruden er storfornøyd med hva dere fant på 🙂

    2. Hei Julianne! Først og fremst så må jeg bare nok en gang si at at det er sinnsykt tøft av deg og Ulrik å dele den vanskelige situasjonen dere er i! Jeg heier på dere!
      Jeg lurer litt på en annen ting. For noen måneder tilbake, før du visste alt du vet i dag, så sa du at du og Ulrik drømmer om en stor familie med mange barn. Er det slik at dere nå tenker at det er mest realistisk å få et barn eller er prognosene gode nok slik at dere faktisk kan få flere barn ved hjelp av prøverør ?
      Også lurer jeg på om du kan fortsette å fortelle om kostnadene videre? Det er jo greit å vite hvor mye det koster privat kontra offentlig.
      Lykke til! <3

    3. jeg var i akkurat din situasjon for 5 år siden! Min eggreserve var enda lavere enn din: bare 2 i en alder av 28 år!! Men det betyr ingenting nå, for nå har jeg to flotte jenter -begge ble til på første prøverørsforsøk… med 2,5 år mellom dem 🙂
      Det jeg ble fortalt var siden jeg var såpass ung så var sannsynligvis eggene av god kvalitet. Og det var de også 🙂 så jeg er sikker på det samme gjelder deg!
      Lykke til!

    4. Jeg holder selv på med en pilot. Eller, jo, men vi startet vel akkurat datingen. Det er så spennende! Og deilig og kjenne savnet. Kan du dele litt av din erfaring med dette Julianne? ☺️; Klem 😘

    5. Anonym: Så spennende! Det er ingen spesielle ting du trenger å tenke på, bortsett fra å respektere turnusen hans. Det er ikke gitt at han har overskudd til dating de dagene han jobber, selv om han kanskje sover hjemme 🙂

      Masse lykke til <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg