FRA BRUNETTE TIL MØRK BLONDINE

Reklame// Meraki Studio & Nelly

Hei og god mandag, fininger! Ser dere at jeg har blitt fresh på håret igjen? Jeg var nemlig på Meraki Studio hos flinkeste Catrine for å heise festene mine og for å bli litt lysere i forrige uke. Jeg trivdes godt som brunette og har fått ekstremt mange komplimenter på min nye look, men jeg savner likevel det blonde håret mitt nå som vi går mot vår og sommer. Et savn både frisøren min og jeg så komme til og med før vi gikk for det mørke, og derfor valgte vi extensions som var lysere under enn over slik at vi kunne snu de når jeg begynte å kjenne på blondinesavnet.. Genialt, eller hva? Hehe!

Nå har vi altså snudd alle extensionene mine og korigert fargen på min egen ettervekst for å bevege oss sakte, men sikert tilbake til mitt gamle jeg. Hva synes dere? Jeg elsker spillet i denne nye fargen og føler meg ikke lenger som en brunette, men som en mørk blondine bare av denne lille forandringen. En fresh og mørk blondine 😉

Fargeutvalget til Marvelous hair extensions er så utrolig bra og det jeg liker aller best ved fargene deres er at det finnes så mange varianter med forskjellige fargespill i. Det er rett og slett utallige muligheter og det gjør det naturligvis ekstra gøy for oss som digger å variere litt ut ifra årstider.

Her er noen bilder fra lørdagens look som Ulrik knipset av meg før vi dro til Fredrikstad i overraskelsesbursdag til min beste venninne, Pia som fyller 30 år om noen dager!

(annonselenke Nelly) Du finner kjolen min HER

& skoene mine til 40% rabatt HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg