EN NY HVERDAG

Herregud, nå starter den nye hverdagen! Jeg er så spent på alt som venter oss denne høsten og det kribler i magen når jeg tenker på alle de nye utfordringene Severin vil få. Det føles selvfølgelig rart at den lille gutten min er blitt barnehagegutt, men jeg skal innrømme at det føles bra også. Bra fordi han virkelig er klar for dette og bra fordi jeg vet at han som har så sykt mye energi har godt av å leke med andre barn hver dag. I tillegg er det bra for meg fordi jeg trenger tid til jobb igjen.

Vi er i gang med innkjøringen og den går over all forventning. Jeg føler meg nok litt ekstra trygg fordi jeg vet at jeg skal tilbake til en jobb som gir meg enormt mye frihet. Frihet til å levere han senere, frihet til å hente han tidligere og frihet til kosedager hjemme når jeg føler for det. Det er jo det jeg har jobbet for hele dette året hvor jeg egentlig bare skulle hatt permisjon og hengt på kafeer med andre mødre. Jeg har jobbet for denne friheten og nå får jeg belønningen min. Den er gull verdt.

På torsdag reiser Ulrik og jeg til Bergen for Høstlanseringen til TV2 og til helgen er det sleepover for Severin og meg hos Pia med datteren hennes og barnedåp i Halden på søndag. Så ja, denne uken skjedde det brått mye med tanke på at vi ikke er helt i gang med vanlige hverdager ennå, med tanke på at Ulrik er tilbake på jobb og med tanke på at jeg egentlig har tusen jobbting hengende over meg. Men men.. Jeg klager ikke. Dere må ikke misforstå! Jeg lar meg bare lett stresse, noe jeg ser på som en negativ side hos meg selv som jeg skal jobbe med fremover. Begrensninger av sosiale medier etter arbeidstid er første grep jeg skal ta og faktisk et supert tiltak jeg skal fortelle dere mer om senere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg