#WINGWOMAN

ENDELIG PÅSKEFERIE

Nå setter vi kursen mot Geilo. Ulrik har ferie fra i dag og skal ikke på jobb før tirsdag, så vi blir på fjellet helt til mandag med familien.

Vi fikk forresten enda en gladmelding av Peter på laboratoriet i går kveld:

"Hei Julianne og Ulrik, håper dere hadde en fin reise hjem. Jeg har nå frosset 2 blastocyster til. Så det er bra. Ha en fin Påske!"

Det betyr at vi har fått hele 3 egg på frys denne runden, og at vi har totalt 4 egg på frys med det ene egget fra første uttak. Hurra!

Nå tar vi altså påskeferie med gode nyheter og tidenes påskeegg innabords ;-)

Vi blogges fra Geilo!

EN LITEN HILSEN FRA TRONDHEIM

For de av dere som lurer på hvor Ulrik og jeg er i prøverørsprosessen kan følge instastoryen min @pilotfrue og Ulrik sin @mrulriknygaard gjennom dagen..

Jeg har filmet del 1 og Ulrik filmer del 2.. Nå må jeg legge vekk telefonen. Vi blogges mer senere <3

FLETTA OG KLAR

Da var jeg fletta og klar for en helg med mye moro i Vikersund. Etter en sen kveld i går på førpremiere og tidlig morgen i dag med litt jobb som stod igjen før helgen så må det litt redbull til for å komme i gang, kjenner jeg. Hehe! Men solen skinner og det er god stemning i bilen på vei opp, derfor er det ikke noe å klage på. Jeg gleder meg veldig og satser på at dette blir min siste fest på lenge, før jeg starter på medisiner igjen..

Følg oss gjerne på Snapchat gjennom helgen. Både @mrulriknygaard og jeg (@pilotfrue) kommer til å være over middels aktive!

Vi snappes!

PÅ TIDE Å VÆRE SOSIAL

Hei, dere! Nå er vi på vei til søskenbarnet til Ulrik for bursdagsfeiring. Det er første gang i løpet av denne helgen at jeg faktisk fikser meg og går i noe annet enn kosetøy, derfor var det godt å komme seg litt ut. Når det er sagt har Stella og jeg vært i skogen i dag og jeg har fått gjort unna en del gjøremål før den nye uken, så det skal ikke stå på samvittigheten. Jeg kjenner bare at jeg stenger meg for mye inne for tiden og det er litt deprimerende egentlig. Jeg har som alle andre godt av å være sosial og siden jeg ikke har en spesielt sosial hverdag så bør jeg ta det igjen noe i helgene når alle faktisk har fri.

Jeg har som dere ser blitt kort på håret igjen og er veldig fornøyd med det, men jeg skal innrømme at det var gøy å ha det litt lengre for en periode også. Ulrik sier at han liker meg best med kort hår og det spiller såklart en stor rolle. Men jeg er likevel usikker. Det spørs om ikke det blir litt forandringer før sommeren igjen. Takk og lov for at det finnes extensions for sånne ubesluttsomme jenter som meg. Hehe!

I morgen skal vi som sagt på ultralyd. Jeg krysser virkelig fingrene for at kroppen min har kvittet seg med alt gjennom denne spontanaborten på egenhånd, slik at jeg slipper utskraping. Sannsynligheten er vel ganske stor for at jeg slipper det siden jeg var så få uker på vei..

Tvi tvi! Ønsker dere en fortsatt fin søndag <3

JEG LEVER SOM OM DET SKAL SKJE

Hei, dere! Først vil jeg bare takke for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg fikk på gårsdagens videoblogg. Dere skal vite at dere motiverer meg stort til å fortsette med filmingen slik som dere roser meg opp i skyene. Jeg er fortsatt ikke helt trygg foran videokameraet og jeg vet at kvaliteten på det jeg leverer kan bli bedre, men litt av poenget med disse snuttene er jo at de skal se litt hjemmelaget ut. Jeg tror ikke resultatet ville blitt like ekte om jeg brukte en masse tid på redigering av slike spontane innlegg. Men det er min mening. Hva tenker dere?

God mandag, forresten! Nå sitter jeg i bilen sammen med Ulrik. Lunsjen ble akkurat inntatt på en bensinstasjon. Skikkelig glamorøst. Jeg har heldigvis trent i dag. Det får jevne ut et tonn majones på den "grove" baguetten jeg slukte. Haha!

Vi er på vei til Fredrikstad for å se på barnesenger og for å spise middag hos mamma. Ja, jeg vet det kanskje er litt crazy av oss å se på møbler til barnerommet alt nå. Vi aner jo ikke når babydrømmen blir virkelig, men vi skal bli foreldre en dag. Det føler jeg i hjertet mitt. Derfor lever jeg og vi som om det skal skje. Jeg gjør jo det med alt annet i forhold til ulike hensyn jeg tar med mat og alkohol, så hvorfor skal jeg ikke glede meg over de få tingene jeg faktisk finner glede i denne perioden?

ENDELIG!

Selv om jeg har hatt så vondt i magen at jeg ikke har gjort annet enn å ligge i sengen med knærne inn mot magen i hele dag, så har jeg aldri vært gladere for å få mensen. Endelig blør jeg! Herregud, som jeg har ventet på denne dagen. Jeg var redd for at mensen ikke skulle dukke opp denne måneden og at vi måtte utsette forsøk nummer to i flere uke. Det ville som sagt ikke vært noen krise, men denne ventingen tar veldig mye energi. Derfor er jeg lettet over at kroppen min er "tilbake i balanse", eller hva jeg skal kalle det.

Ulrik er på jobb i dag også. Lørdagskvelden min består derfor av Netflix i sengen alene og pannekaker med sukker og smør. Dagens første og eneste måltid. Snart skal jeg prøve å sove igjen. Det er det eneste som hjelper. For når jeg klarer å slappe av så mye at jeg sovner eller nesten sovner, så merker jeg ikke smertene like kraftig.

I morgen starter jeg med Progynova tabletter (blødningsdag 2). En om morgenen og 2 om kvelden, og rundt dag 10 blir det ny ultralyd for å planlegge neste innsett.

Jeg føler meg skikkelig klar og motivert til dette fryseforsøket. Litt sliten etter magekrampene i dag, men det går fint. Nå skjer det jo noe i det minste..

VIKERSUND-OSLO-HALDEN-OSLO

Nå er vi snaaart hjemme igjen. Det skal bli helt fantastisk å legge seg i sengen. Dagen startet med brunsj i Vikersund, biltur til Oslo for å ta farvel med foreldrene til Ulrik for denne gang, biltur videre til Halden for årets juleselskap hos farmor & bestefar, og tilbake til Oslo. Puh! Akkurat nå er jeg så sliten og trøtt i øynene at jeg sikkert ikke får sove en gang. Skikkelig overtrøtt, mett og fornøyd. Hehe!

Vi var rett og slett for optimistiske da vi la opp timeplanen for julen 2016. Men det er det ikke noe å gjøre med det nå. Det viktigste er tross alt at vi har sett og vært noe sammen med all familie på begge sider i løpet av denne høytiden. Sove og slappe av kan vi gjøre når vi blir gamle.. Eller hva? Neida. Så ille er det ikke. I morgen skal vi sove ut og roe helt ned.

Det var forresten ikke meningen at julegaveinnlegget skulle bli oppfattet som skryt eller noe i den duren. Det gjør meg trist at mange alltid tolker meg som person og det jeg skriver negativt. Jeg er nemlig utrolig takknemlig for det livet jeg lever og for hvor godt Ulrik og jeg har det økonomisk. Dessuten tar jeg ingenting forgitt her i livet, jobber og står på. Jeg føler meg kjempeheldig som fikk så mye fint til jul i år av familie og venner, og ikke minst at jeg hadde mulighet til å kjøpe fine gaver til alle rundt meg. Det er leit å høre om familier som sliter og har dårlig råd, spesielt i julen. Likevel synes jeg det er stygt å kalle meg kvalm fordi jeg har det bra. Det er veldig mange som har det bra her i Norge. Jeg er bare heldig som er en av de og det vet jeg å sette pris på.

GOD JUL!

Hei, til deg som leser dette nå på selveste julekvelden.. For det første GOD JUL og for det andre LEGG BORT TELEFONEN. Hehe! Jeg vet jeg bør gjøre det samme selv, men jeg ville bare si hei og ønske dere en fantastisk julefeiring videre. Nå sitter jeg i bilen sammen med Ulrik (les: han kjører). Vi er på vei fra Asker til Skullerud. Middag og dessert er inntatt hos min storesøster, så nå står gaver og kaker hos broren til Ulrik på planen videre for kvelden. Vi blogges mer i morgen! Da skal jeg vise dere hva jeg fikk under treet i år. Ulrik hilser og sier god jul han også 👋

Ps. Den fantastiske fotografen bak dette blurry bildet er forresten min hotte kusine @charlotteajansen, og hun er dessverre opptatt..

DET BESTE KOMPLIMENTET JEG HAR FÅTT

Hei, dere! En liten og sen oppdatering fra meg i dag. Jeg har vært sammen med storesøster og tanteungen min store deler av dagen, sett på det nye huset deres, handlet inn stæsj til huset og spist på en indisk restaurant i Asker. Det var en kort oppsummering av en utrolig hyggelig og avslappende dag..

Nå er jeg hjemme igjen, nydusjet og klar for at mannen skal komme hjem fra jobb <3

Det er forresten mange som sier at jeg ser gravid ut. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli så glad for å høre akkurat det. "Synes du? TUSEN TAKK", sier jeg.. Hehe! Det er det beste komplimentet jeg noen gang har fått. Jeg har faktisk gått opp litt i vekt, men det kan jo skyldes mer mat og mindre trening. Jeg håper bare så inderlig at det skyldes at jeg faktisk er gravid!

Hva synes dere som har sett meg på TV og ser bilder av meg her hver dag? Ser jeg gravid ut for tiden? Til og med mamma sa det senest istad, og hun kjenner meg jo rimelig godt. Hehe! Hun sa det var noe med både ansiktet og kroppen min når hun så meg på God Morgen Norge blant annet, som fikk henne til å tro det. Noen sier også at jeg har fått en litt annerledes utstråling i det siste, både folk som kjenner meg og folk som ikke kjenner meg så godt..

Nei, nå må jeg skifte litt sengetøy og gjøre det hyggelig til Ulrik kommer krypende opp i sengen til meg. Vi blogges mer i morgen!

SOMMERFUGLER I MAGEN

Jeg regner med at alle fikk med seg at blogg.no var nede i går? Derfor ble det ingen blogging fra denne jenta. Det var veldig rart å ha helt fri, MEN det kunne ikke ha passet bedre. I dag skal nemlig verdens beste Pia drikkes ut, så Tina (hun andre forloveren) og jeg hadde greit mye å gjøre i går, for å si det pent. Flaks med den!

Nå har vi akkurat vekket henne. Det var tydelig at Pia ble overrasket. Hehe! Hun hadde INGEN anelse om at vi skulle dukke opp i dag. Jeg filmet det hele på Snapchat, så dere kan gå inn der (pilotfrue) og sjekke reaksjonen hennes. Planene for resten av dagen er fortsatt hemmelig for Pia. Derfor kan jeg heller ikke skrive noe om det her. Jeg kommer til å være veldig aktiv på Snapchat underveis, så følg meg gjerne der for mange morsomme oppdateringer. Det føles ut som om jeg har 1000 sommerfugler i magen! Det er ikke hver dag bestevenninna mi skal drikkes ut, så dette har jeg gledet meg til lenge. Herlighet, så gøy det er å glede andre <3

HARRYHANDEL

Ulrik og jeg har vært på harryhandel i dag. Selv etter 8 timer i bil i går fristet det med en sverigetur allerede i dag. Hehe! Snakk om å være fornøyde med ny bil. Vi elsker å cruise rundt i den nye bilen og siden Ulrik ikke begynner på jobb igjen før i morgen så passet det bra å ta en skikkelig handlerunde sammen.

Vi har handlet inn sirka ALT jeg har lært at man sparer på i Sverige. Herlighet, for en full bil! Det blir herlig å fylle opp både kjøleskap, frysere og vinskap når vi kommer hjem. Ingenting er hyggeligere enn å ha fullt opp av alt i skuffer og skap nå som vi går vinteren i møte. Jeg skulle ønske at vi var flinkere til å dra på storhandel som dette litt oftere. Vanligvis er jeg innom matvarebutikken 1-2 ganger om dagen og det er jo helt idiotisk, både i forhold til sløsing av tid og penger. Nei, fremover skal jeg bli flinkere til å legge inn slike sverigeturer i kalenderen. I hvert fall annenhver måned.. Dessuten er det jo skikkelig hyggelig. Tommel opp for harryhandel! Hilsen familien Nygård, som prøver å bli mer økonomiske. Årets første nyttårsforsett? ;-)

HUN ER IKKE SÅ BITCHY I VIRKELIGHETEN

Beklager sen lyd fra meg. Jeg har lagt i fosterstilling i nesten hele dag. Litt på grunn av gårsdagen, men mest på grunn av magen. Jeg har hatt såååå vondt i magen. Mensen har kommet og jeg føler meg skikkelig dritt. Det må jeg bare si. Selv om jeg fikk negativ graviditetstest på fredag, så hadde jeg fortsatt et lite håp siden mensen ikke hadde kommet. Sånn er det jo hver måned. Men men.. Vi gir ikke opp. Nå er det fertilitetsklinikk neste. Jeg gidder ikke gå å lure på om noe er galt med meg eller Ulrik lenger. Ja takk til all hjelp som finnes.

Ulrik har heldigvis dratt meg med ut i en bursdag. Jeg kan ikke bare ligge hjemme å synes synd på meg selv denne lørdagen. Det blir ikke noe bedre av det. Litt sminke, høye hæler, hyggelige mennesker og noen gode drinker hjelper på. Nå sitter vi på Asia på Aker brygge. Videre i kveld skal vi en tur på Monkey Bar.

Jeg legger ved et bilde fra gårsdagen, da jeg ikke har vært helt i bildemodus i dag. Men i går var jeg det. Litt over middels kanskje. Hehe! Anne-Kat var forresten mye hyggeligere enn jeg trodde. Hun er ikke så bitchy i virkeligheten ;-)

JEG STOLER IKKE PÅ KROPPEN MIN

Ingen mens, ømme pupper og negativ graviditetstest. Jeg stoler ikke på kroppen min lenger. Men nå er det helg og jeg prøver å ta det med et smil. Ulrik har fri, mamma er i Oslo, stefaren min er i Oslo og vi er alle sammen ute og spiser og koser oss. Jeg skulle byttet alt i verden mot å være gravid akkurat nå, men siden jeg fikk en negativ test, så tar jeg meg noen glass i kveld. Snart skal vi på Latter. Der er det show med Anne Kat. Vi blogges mer i morgen og snappes i kveld, for de av dere som følger meg der..

Endelig!

Endelig er Ulrik hjemme igjen og nå har han faktisk fri i hele to uker. Det betyr mye tid sammen og den skal vi bruke godt. Skikkelig godt. Ja, for disse ukene har jeg sett frem til lenge. Ulrik også.

Vi startet med å tjuvstarte helgen allerede i dag og tok en spontan liten date på Lille Asia i Hegdehaugsveien. Videre har vi bare kost oss rundt i byen med kaffestopp og små ærender. En lite produktiv dag kan du si, men utrolig hyggelig.

I morgen kommer mamma og stefaren min til Oslo. Da skal vi på revy på Latter, ut og spise på Delicatessen og bare hygge oss sammen. Dette blir en fin helg, kjenner jeg. Jeg gleder meg!

Og nei.. Jeg har fortsatt ikke fått mensen. Det er så mange som spør på Snapchat. Hehe! Jeg skjønner jo forsåvidt det da. Derfor blir det testing i morgen som planlagt, om ikke jeg får det i natt eller i morgen tidlig da. Men nå må den enten komme snart eller aller helst ikke i det hele tatt, synes jeg. Tvi tvi!

SLITEN OG FORNØYD

Hei fra en sliten jente som tok noen glass for mye i går. Hehe! Men for en kveld! Jeg er virkelig heldig som har så mange gode og gøyale venninner. Tipper at mange av dere fikk med dere stemningen på Snapchat (pilotfrue). Vi var som sagt på Bar Vulkan. Der spiste vi 8 små retter, drakk vin, bobler og "Pornstar Martinis". Det ble til og med dansing på hele gjengen. Skikkelig gøy!

Dagen i dag har derfor ikke inneholdt mye fornuftig. Men det føles helt greit. Jeg trengte virkelig kvelden i går og må si den var verdt både hodepine og kvalme.

Det er først nå jeg har fått på meg sminke og anstendig tøy. Jeg aner ikke hva kvelden bringer ennå, men måtte bare freshe meg litt opp for å føle meg bedre. Planen var å dra ut, men nå er jeg litt usikker. Ulrik har heldigvis fri i dag og i morgen, så vi kan jo egentlig finne på hva vi vil sammen. Dinner and a movie kanskje? Eller ut og rocke? Hehe! Vi får se.

Ha en fin lørdag, alle sammen :-)

PÅ BESØK I VG-HUSET

Her er noen bilder fra besøket i VG-huset tidligere i dag. Ulrik ble som sagt med meg. Det er første gang han blir med meg på et intervju. Jeg synes det var veldig gøy at han ville. Forhåpentligvis blir han med igjen. Det er jo litt gøy for dere lesere å se meg sammen med han i en slik setting også kanskje? En setting hvor jeg faktisk ikke har noe kontroll over hva som blir sagt. Hehe!

Klippet dreier seg om hvor åpne vi er om denne prøvingen og hvilke reaksjoner vi har fått. Sikkert ikke overraskende? Jeg trodde helt ærlig ikke at dette skulle vekke så stor interesse som det viser seg å ha gjort, men det er så klart bare gøy for meg som skriver og vi som deler.

Klippet kommer ut på torsdag, tror jeg. Herlighet for en morsom gjeng. Det ble en del latter :-)

JEG KLARER IKKE Å HOLDE MEG LENGER

Hei, dere! Denne dagen har bare flydd avgårde og nå sitter jeg her med dårlig tid i tillegg (rister på hodet av meg selv). Ulrik og jeg er nemlig bedt på en helaften med George Lazenby på Vika Kino i Oslo. Der blir det visning av James Bond i "On her majesty's Secret Service", casino og etterfest. Dørene åpner allerede klokke 18 og vi skulle egentlig møte noen venner av oss på The Thief klokken 17, så jeg ville bare si hei ♥

Men over til poenget. Som mange vet har jeg tatt avstand fra fest og alkohol den siste tiden. Det har det vært delte meninger om i kommentarfeltene her på bloggen. Etter nesten to måneder nå uten alkohol, så har jeg bestemt meg for å ta meg en fest. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig i forhold til prøveperioden. Men jeg føler at det er riktig for meg og at jeg trenger det på en måte. Og nei, jeg er ikke en alkoholiker. Jeg er bare et vanlig menneske med behov for å slå meg litt løs en gang i blant. I kveld blir det derfor høye hæler, bobler i glasset og forhåpentligvis god stemnig. Både Ulrik og jeg skal opp tidlig i morgen, så det blir ikke mange glassene, men jeg skal kose meg. Det har jeg bestemt meg for.

Jeg fikk litt panikk da Ulrik dro frem smokingen for noen timer siden, ettersom at jeg selv ikke hadde noen anelse om hva jeg skulle ha på meg. Men heldigvis har jeg fått låne en sexy kjole i sort fra Undorn, som jeg bare elsker! Kjolen er lang og ettersittende og passer perfekt til en anledning som dette. Jeg tar med meg kameraet mitt på fest til en forandring, så det kommer flere bilder i morgen 🙂

Ha en fin kveld, du som leser!

LILLELØRDAG

Det ble taco og masse godteri. Småjentene fikk som sagt bestemme. Jeg var ikke stort uenig i noe av det de plukket med seg i butikken, som oboy, nugatti, polarbrød, iste, sjokolade, smågodt og potetgull. Nam! I dag har vi kost oss skikkelig og det skal vi fortsette med i morgen allerede til frokost, skjønner jeg.

Jentene er superklare for Tusenfryd. Det blir gøy å se om de er blitt noe tøffere fra i fjor..

Nå er det leggetid for både store og små i dette huset. Ulrik har allerede sovnet, jeg skriver til dere og småjentene ser film i sengen. Hehe!

Det er sååå hyggelig å ha besøk av niesene våre! På dager som dette får jeg ikke akkurat noe mindre lyst på barn <3

EN FØRSTE GANG FOR ALT

I dag har jeg vært på min første fest uten å drikke alkohol. Dagsfylla med familien på Bølgen & Moi Briskeby. Altså en hard start.. Hehe! Stebroren min hadde bursdag i går og den feirer vi årlig lørdag første helgen i august. Planen var bord ute på Ekeberg restauranten, men på en våt dag som dette endret vi brått location.

Jeg klarte meg fint med rabarbrajuice, vann og kaffe. Men jeg skal innrømme at det fristet veldig med et glass vin. Det går nok ikke mange månedene med prøving før jeg "gir opp" og lever normalt. Jeg fikk bare så lyst til å leve litt ekstra sunt og "riktig" en periode. Om ikke det gir resultatet jeg håper så har jeg uansett ikke vondt av et lite opphold etter en fuktig sommer. Det er aldri så galt at det ikke er godt for noe ;-)

Det føltes veldig rart å sette seg i bilen og kjøre hjem etter fest med søsteren min som passasjerer. Jeg følte at jeg hadde promille på en måte, uten å ha rørt en eneste dråpe. Det er sikkert bare noe med stemningen. En første gang for alt.

Til de som sier "det går ann å ha det like gøy på fest uten alkohol": Tja.. Til en viss grad. Jeg gleder meg ikke til neste gang, kjenner jeg. Hyggelig var det, men like gøy var det ikke. Det synes i hvert fall ikke jeg.

Nå er det lørdagskveld i stuen. Vi blogges mer i morgen!

I BURSDAG TIL LILLEBROR

I dag har jeg vært i bursdag til lillebroren min Olav August som fyller 15. Familiebursdag på søndager passer alltid så bra. Det å komme til ferdig middag, kaker og is. I love it!

Ulrik kommer ikke hjem før i morgen, så jeg tok med meg storesøster og tanteungen min på tur til Halden, der hvor pappa og småsøsknene våre bor :-)

På bildene under ser dere også lillesøsteren min, Ingerid. Hun er 9 år. Legg merke til høydeforskjellen på meg og Olav. Haha! Han har bare vokst fra meg de siste årene. Det er helt sykt!

Vi blogges mer i morgen. Jeg har tatt meg litt søndagsfri i dag. Men et lite hei får dere alltid <3

SOL UTE, ALENE INNE

Det føles i hvert fall slik her inne på Sats Vinderen. Det er jo bare et godt tegn at folk er ute og nyter det fine været. Faktisk så godt tegn at det er jeg som endte med dårlig samvittighet. Jeg som gjør noe fornuftig. Spesielt etter å ha tatt meg en tur på Instagram hvor det eneste jeg ser er folk som griller, bader, er på konsert eller nyter sommeren på andre mulige måter ute. Tommel opp for dere som koser dere utendørs. Jeg anbefaler å vente med treningen inne så lenge som mulig.

Jaja, sånn kan det gå. Jeg lar den dårlige samvittigheten min bli igjen på treningssenteret og gir meg selv et klapp på skulderen. Innsatsen skal jeg ha for!

I kveld skal jeg kose meg med kyllingsalat og jordbær til dessert. Det har jeg gledet meg til hele økten. Flaut, men sant.. Mat er glede for meg, spesielt i hverdagen <3

Vi snakkes!

OSLO KALLER

Da var vi på vei hjem igjen etter noen herlige dager i Kragerø. Mamsen sitter på med Ulrik og meg til Oslo, så jeg sitter med Stella på fanget i baksetet og koser med med is.

Ulrik skal heldigvis ikke på jobb igjen før torsdag, så vi har litt tid sammen hjemme først.

Jeg kan nesten ikke tro at juli måned snart er over. Vi får håpe at august blir varm og fin så vi kan bruke båten masse mer i Oslofjorden denne sommeren. Jeg er nemlig langt ifra mett på båtlivet <3

I FERIEMODUS PÅ JOMFRULAND

Det er sommer, det er sol og det er søndag. Som jeg koser meg! Vi har vært ute med båten i hele dag og bare tatt livet med ro, lagt til på Jomfruland, spist god lunsj og skravlet i vei. Fiskesuppe og rosévin er helt innafor på dager som i dag. Det finnes ikke mye bedre enn god norsk sommer som dette. Jeg har fått skikkelig sommerferie følelse og har planer om å bli i feriemodus helt til vi reiser hjem <3

Hatten er lånt av mamsen. Jeg ønsker meg en slik "panama hatt" selv. Noen som vet hvor jeg får tak i det? Mamma kjøpte nemlig den siste som var i butikken på Steen & Strøm..

Håper dere har hatt en like fin dag og helg som meg!

HEI FRA KRAGERØ

Ulrik, Stella og jeg er fremme i Kragerø. For en vakker plass! Her skal vi kose oss med familie helt frem til tirsdag. Det ser kanskje ut som om vi skal være her lenger. Ulrik og jeg er like dårlige til å pakke begge to. Haha!

Jeg har lovet meg selv at jeg skal ta meg årets første bad i Norge her nede. Bedre sent enn aldri ;-) Jeg er litt pysete. I know. Kanskje det til og med blir litt vannsport? Vi får se.. Jeg er tøff i i munnen nå, men det går fort over. Hehe!

Nå kom vi akkurat tilbake fra Valle. Vi har vært ute og spist. Det var egentlig planlagt lunsj, men den ble mildt sagt sen. I kveld skal vi bare være hjemme og slappe av. Det står sjømat på menyen. Min favorittmat <3

Håper dere har hatt en fin lørdag! Vi blogges mer i morgen :-)

MAMMABLOGGER FOR EN DAG

Jeg ble ringt av storesøster tidligere i dag. Hun trengte hjelp med lillegutt og jeg hadde ingen viktigere planer så det passet bra. Det er det som er så fint med dagene mine. De kan som regel alltid gjøres om i siste liten. Spesielt nå om sommeren hvor det er ekstra rolige tider for oss bloggere, som for de fleste i andre yrker.

Nå sitter jeg altså med lillegutt på fanget mens jeg skriver til dere og prøver med som "mammablogger" for en dag. Gøy og krevende.. Det er en stund siden jeg har sett han nå, derfor var det ekstra koselig med besøk. Dessuten er det heller ikke dumt å øve seg litt på hvordan livet en gang blir med små barn i hus og denne bloggen. Ønsket er å ta dere mer og mer med inn i hverdagen min. Jeg vet at flere av dere har etterlyst det og skal derfor gjøre så godt jeg kan fremover.

Men nå er det en som begynner å bli utålmodig her. Det er jeg ikke vant til, kjenner jeg. Hehe! Vi blogges mer senere. Nå skal vi komme oss ut i det fine været <3

PS. Legg merke til at lillegutt peker på matskålen til Stella. Han har endelig forstått at Stella har sin egen mat. Hurra! Det er det tante Julianne meget fornøyd med å ha lært han. Stella er derimot ikke så fornøyd med at lillegutt hører på tante og angrer på at hun spiste opp maten sin så fort, for å være klar til alt som "faller ned" på gulvet..

SUNDAY BRUNCH

Finnes det noe hyggeligere enn en lang søndags brunch med familien? Det er virkelig noe jeg setter pris på. Vi avsluttet denne fine helgen sammen rundt bordet hos foreldrene til Ulrik akkurat slik som på bildene under. Jeg kjenner at jeg kommer til å savne denne utsikten. Hjemme hos oss ser vi ikke akkurat mye mer enn over til naboen.. Hehe!

Men men.. Nå er vi allerede på vei hjem igjen. Denne helgen har som sagt bare flydd avgårde. Vi blogges mer fra Oslo <3

NYTER VESTLANDET

I går ble vi møtt med havets delikatesser hos foreldrene til Ulrik. Kvelden ble sen og fuktig, men det er jo slik det skal være når man hygger seg sammen.

I dag har vi vært på Kannesteinen og Kråkenes Fyr. Jeg har jo sett begge steder før, men det var gøy å å se det igjen. Dessuten var det jo gøy for mamma og stefaren min å oppleve også. Vi har verken hatt sol eller veldig mye vind, men kost oss med sånn "midt i mellom vær" her på Vestlandet = grått og vått.

Nå sitter vi faktisk på "La Voile" og spiser middag. Videre i kveld har vi ennå ingen planer. Hva gjør man i Måløy en lørdagskveld? Er det folk ute på byen foreksempel? :-)

Vi reiser hjem allerede i morgen. Jeg skulle gjerne blitt her i noen dager til, men Oslo kaller. Tiden går alt for fort når man koser seg. Typisk i-landsproblem.. Hehe!

MÅLØY HERE WE COME

Nå sitter jeg i bilen på vei til Måløy sammen med Ulrik, mamma og stefaren min. Vi skal som sagt på besøk til foreldrene til Ulrik denne helgen, noe vi alle har gledet oss veldig til. "Gutta" bytter på å kjøre, mens jeg og mamsen sitter i baksetet og koser oss med utsikten av fjell, fosser og fjorder. Vestlandet er vakkert <3

Vi har har hatt flere stopp oppover og tatt dagen som en tur med lapskaus, sveler, is og godteri. Hehe! Jeg føler at vi er turister i eget land..

Nå er vi snaaart fremme. Vi blogges mer fra vakre Måløy!

DETTE ER LIVET

Hei, dere! Vi har vært ute med båten i hele dag. Spist nydelig fiskesuppe på Hovedøya og bare tatt det helt piano. Jeg bruker min nye og fargerike badedrakt for første gang i dag. Det ble aldri noe tid til den i Marbella, så jeg følte jeg måtte bruke den ved første og beste anledning. Man vet jo aldri hvor mye det er igjen av dette fine været her i landet. Det er ikke meningen å være negativ altså. Dagen i dag har vært helt topp <3

Nå har vi lagt til utenfor Hanami på Tjuvholmen, mens vi venter på kusinen min og en venninne av henne. Med oss i båten er også to kompiser av Ulrik. Jeg har på følelsen at denne fredagskvelden blir veldig bra!

KOSER MEG PÅ GLOMMAFESTIVALEN

Hei, fra terrassen til mamsen! Jeg koser meg over middels mye i fine Fredrikstad denne helgen på Glommafestivalen. I dag har jeg ikke gjort stort, men det var heller ikke planen. Etter gårsdagens utgang på "Nini beach" hvor vi fikk den ene gode ideen etter den andre, så var det greit å ta det helt med ro i dag..

Nå skal jeg ut og spise middag med familien på Fabel og senere i kveld blir det nok på'n igjen, kjenner jeg oss rett. Vi vurderer noe reggae greier. Det kan bli artig ;-)

Ellers har jeg ikke så mye å fortelle. Solen skinner og jeg har det bra. Og ja, jeg har på meg samme overdel som jeg hadde for noen dager siden. Vi bloggere bruker egentlig ikke klærne bare en gang, selv om vi later som det. Hehe!

I DAG SKAL VI FEIRE BESTEFAR!

Da var vi på vei til Halden for å feire bestefar sine 74 år! I bilen har vi med oss storesøster og lillegutt. Litt sent ute som vanlig, men det får gå..

Tenk så heldig jeg er som har en så ung og sprek bestefar! Dere ser et bildet av han på kortet under. Bildet er tatt i bryllupet til Ulrik og meg. Han ser ut som en skikkelig gentleman der han sitter. Ikke sant? Det kan jeg og alle som kjenner han bekrefte at han er i virkeligheten også <3

Gratulerer med dagen, bestefar! I bryllupet vårt ble du tatt for å være faren min. Det tror jeg ikke du kommer til å glemme ;-)

I dag skal du feires. Vi ses snart!

MANDAG, SOL OG SMOOTHIE

Hei, dere! Da var den nye uken godt i gang. Mandag, sol og smoothie er en god start for meg. Det var faktisk ikke mer enn det som fikk meg til å smile i dag. Små gleder i hverdagen!

Nå er jeg på vei til Åmot for å bytte håret mitt. Ja, dere leste riktig. Jeg bestilte meg feil farge på extensionet mitt og rekker ikke vente på posten, så derfor tar jeg saken i egne hender. I morgen skal jeg nemlig ta ut det håret jeg har i nå, klippe mitt eget hår, freshe opp fargen og sette i nytt hår. Litt av et prosjekt skal jeg si dere, men det må gjøres før vi reiser på ferie..

Vi blogges mer senere. Nå ville jeg bare si HEI, ønske dere en fin start på uken og minne dere på quizen fra gårdagens innlegg. Jeg har fått inn mange gode svar, men trekker ikke vinner før i kveld. Det er altså fortsatt tid til å bli med!

Dere som følger meg på Snapchat kan få et lite glimt av goodiebagen jeg har satt sammen til vinneren <3

HELDIGVIS HADDE ULRIK RETT

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde helt troen på denne solen i dag, men heldigvis hadde Ulrik rett. Jeg følte meg nesten dum på morgen i dag da jeg tok på meg bikinien under olabuksa. Det var nok i utgangspunktet bare ønsketenking at været var med oss denne lørdagen fra U sin side. Likevel kom solen. Flaks, heter det. Vi koste oss derfor i Middagsbukta sammen med et hyggelig vennepar av oss. Dagen har derfor gått bort i skravling, reker, vin og sol. En alle tiders lørdag i juni etter min mening. Det er jo ikke noe hyggeligere enn å kjøre båt når solen skinner <3

Nå er vi bare hjemom en liten tur før vi skal videre på middag hos noen venner av oss og muligens videre ut en liten tur. Vi får se hva kvelden bringer. Jeg har uansett fått den solen som jeg cravet etter i dag og vi har rukket en god økt på Sats, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd :-)

Håper dere har hatt en like fin helg som meg så lang! Vi snakkes.

EN LITEN HUND SOM TAR STOR PLASS

God morgen! Jeg hadde min egen "lille" vekkeklokke i dag, som fikk opp øynene mine lenge før jeg hadde stilt klokken. Stella heter hun. En liten hund som tar veldig stor plass. Hehe!

Jeg ler nå, men det var ikke like morsomt istad da jeg våknet med rumpa utenfor sengen. Fy søren, jeg holdt faktisk på å falle ut! Hvordan kan en så liten og søt skapning ta så mye plass?

Men nok om det. Nå er det trening. Jeg avsluttet dagen og helgen med både godteri og hamburger sammen med jentene i går kveld. I tillegg til mine mange andre utskeielser i forrige uke, så er det ingenting annet enn en god treningsøkt som frister. En sunn start på mandagen har alt å si for hvordan resten av uken blir. Slik fungerer det i hvertfall for meg. 

Senere i dag skal jeg i to spennende møter, og komme ajour med noe mindre spennende klesvask.. God mandag, alle sammen <3

SVIGERFORELDRE PÅ BESØK

I dag fikk vi besøk av foreldrene til Ulrik. Vi har kost oss i solen med kanelboller, shopping og vin = mine tre favoritter. Hehe! Merkelig kombinasjon kanskje. Men det funket fint ;-)

Jeg skulle egentlig bare bli med svigermor å se litt i H&M og Zara, men med meg hjem ble et par sandaler, en playsuit, undertøy, to bukser, en jakke og to topper.. Jeg klarer nesten aldri bare "å se". Det er jo pining, spesielt om sommeren når det er så mye fresht i butikkene. Jaja, jeg er veldig fornøyd med dagens fangst da. Heldigvis var vi kun i slike butikker det er lov å gjøre spontankjøp.

Nå er vi på vei til broren til Ulrik. Der blir det grilling og hygge sammen med resten av familien <3

Nyt været, folkens!

GUTTA PÅ TUR OG MEG..

Vi har vært ute med båten i dag igjen. Det er om å gjøre å bruke alle de fine dagene vi får fremover. Selv om vi har de tre beste månedene i året foran oss nå, så er det likevel begrenset hvor bra båtsesongen i Norge blir. For Ulrik varer båtsesongen uansett fra april til slutten av september, men for meg er ikke livet på sjøen noe i dårlig vær.. Ulrik sier han er enig med meg, men problemet er at vi er uenig om hva som er dårlig vær. Hehe!

I dag har vi med oss to kompiser av Ulrik og lagt til ved siden av tre kompiser til. Det er altså gutta på tur med Julianne på slep i dag. Jeg liker å tro at de vil ha meg her ;-)

KLAR FOR EN KVELD "PÅ STAN"

Stikker bare innom for å vise kveldens antrekk. Kjolen er designet av meg selv og sydd i Phuket. Jakken og skoene er nye i dag fra Mango. Vesken er som dere sikkert har fått med dere fra Louis Vuitton. Det er min favorittveske for tiden. Jeg har fått sååå mye skryt for den i dag faktisk. Det er stas å ha noe som ikke alle har <3

Jente weekend er å anbefale. Vi sitter faktisk nå å planlegger mitt neste besøk til Stockholm allerede. Men neste gang er Ulrik også invitert. Jeg må jo innrømme at jeg savner han. Akkurat som Ida savner sin David som er på utdrikningslag i helgen..

Det er sykt å tenke på hvor "voksne" vi har blitt. Det føles ut som om det skjedde over natten. Jeg er gift og hun gifter seg i august. Det hadde vi ikke trodd sist gang jeg var sammen med henne i Stockholm. Hehe! Da var vi to single jenter "på stan". Jeg trives bedre med ring på fingeren ;-)

#WINGWOMAN 8

Hei, dere! I dag har vi hatt overtakelse av det nye huset. Mye å henge fingrene i med pakking og flytting, derfor litt stille fra denne kanten. Men herregud så gøy det er! Gleder meg til å vise dere bilder når vi kommer helt på plass. Det blir utrolig fint! Jeg skjønner med en gang at vi kommer til å stortrives her :-D Under har jeg satt sammen tre nye antrekk til dere. Alle er tilpasset høsthverdager som denne.. Ønsker dere en fin onsdags kveld. Selv skal jeg kose meg videre med utpakkingen. Får også besøk av min beste venninne, Pia litt senere. Vi skal ha vår første sushidate i det nye huset. Det blir stas 

Genser: HER/ Topp: HER/ Bukse: HER/ Solbriller: HER/ Sko: HER 


Vest: HER/ Topp: HER/ Bukse: HER/ Hatt: HER 


(adlink) Kjole: HER/ Jakke: HER/ Solbriller: HER

#WINGWOMAN 7

Hei, onsdag! Nå kjenner vi alle at høsten er her på ordentlig. Derfor har jeg satt sammen tre forskjellige høstantrekk til dere. For meg er det også tre ting alle jenter bør ha i garderoben sin denne sesongen. Det er først og fremst skinnjakken. En klassiker hvert år. Selv investerte jeg i en sort fra Day Birger i sommer, men vet at det finnes mange fine rimeligere varianter. Nelly har blant annet et godt utvalg på skinnjakker denne sesongen. Det andre er ankelboots. Du får de både med og uten hæl. Jeg har plukket ut to par jeg liker godt under disse antrekkene. Det tredje jeg synes at alle jenter ikke bare bør ha, men også tørre å bruke er hatt. Alle burde bli flinkere til å bruke hatt! Det blir litt som et statementsmykke som fresher opp et enkelt antrekk. Her har jeg valgt en litt dyrere variant fra Tiger da jeg liker denne spesielt godt. Men det finnes hatter i ale prisklasser. Finn din favoritt   


/ Hatt: HER / Boots: HER / Genser: HER / Jeans: HER /


/ Jakke: HER / Topp: HER / Bukse: HER / Sko: HER /


(adlink) / Topp: HER / Bukser: HER / Skjorte: HER / Boots: HER /

Nå skal jeg brette opp armene for litt husarbeid før trening og noen ærender i Bogstadveien senere. Ha en fin høstdag! Vi skrives 

#WINGWOMAN 5

Endelig er det fredag! Det er jo den beste dagen i uken  Jeg har satt sammen tre freshe hverdagsantrekk til dere. Selv sliter jeg litt med motivasjonen i klesveien for tiden. Det kommer nok av regn og gråe dager.. Jeg elsker jo egentlig høsten med nye støvletter, mye skinn og ull, men alle trenger vi litt inspirasjon.   

Jakke: HER/ Genser: HER/ Jeans: HER/ Sko: HER/ Solbriller: HER

Skjorte: HER/ Bukse: HER/ Veske: HER/ Sko: HER 
(adlink) Skjorte: HER/ Skjørt: HER/ Sko: HER/

Nå er jeg på vei ut døren. Jeg og Ulrik skal til Vikersund for å pusse et bord som jeg hadde i min gamle leilighet. Det er i utgangspunktet et kjempefint bord jeg er veldig glad i. Men før det får bli med i det nye huset trengs en aldri så liten oppussing. Jeg viser dere bilder senere av både prosjekt bord og dagens antrekk. Ha en fin fredag så lenge 

#WINGWOMAN 4

Hei, dere! Takk for god respons på gårsdagens innlegg. Jeg er så glad for at jeg har så mange fine lesere ♥ Nå er det onsdag og tid for ny Wingwoman post :-D

Til mine nye lesere vil jeg fortelle kort om denne morsome greia: En wingwoman er den som hjelper sine venner å hooke opp med hunks ute på byen. Jeg har som sagt snudd litt på dette og fungerer nå som deres wingwoman innen klær, mote og siste trender. Hver onsdag legger jeg ut tre nye outfits hvor jeg lenker til billigere alternativer av looken, slik at dere får mulighet til å kjøpe plaggene.

I dag har jeg satt sammen tre forskjellige antrekk til dere. Det første er litt casual, mens de to andre er mer pyntet. Håper dere liker de!


                                                                 Genser: HER/ Bukse: HER/ Smykke: HER/ Solbriller: HER
 

Jumpsuit: HER/ Smykke: HER/ Sko: HER 

 

                                                        (adlink) Topp: HER/ Jakke: HER/ Bukse: HER
Nå sitter jeg i bilen, mens Ulrik kjører. Vi har leid varebil i dag for å flytte diverse ting på lager. I en flytteprosess er det alltid mye å gjøre.. Derfor bruker vi dagene godt frem til overtakelse av det nye huset. Ønsker dere alle en fin dag videre! Solen skinner i Oslo! Nyt det     

#WINGWOMAN 3

Hei og god morgen! Det er onsdag alt.. Gud som dagene flyr! I dag har jeg satt sammen tre nye antrekk til dere. Et festantrekk og to til hverdag. Håper dere liker de  

Topp: HER/ Skjørt: HER/ Sko: HER/ Clutch: HER/ Smykke: HER

Jakke: HER / Topp: HER / Bukse: HER / Bandana: HER / Smykke: HER


(adlink) Gensen: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Solbriller: HER

 

Nå er det tid for trening. Jeg er kjempeklar for en liten styrkeøkt sammen med min kjære. Det er så koselig når han er hjemme og vi har mulighet til å trene sammen. Noen ganger er det jeg som motiverer han og andre ganger er det omvendt. I dag er det han som drar meg :-) Ha en fin dag i solen! Vi skrives senere 

#WINGWOMAN 2

Hei, dere! Da er det onsdag og tid for ny wingwoman post. Denne gang har jeg satt sammen fire ulike antrekk som jeg håper dere vil like. Selv har jeg lyst på alt sammen, derfor er det fint at det finnes billige varianter der ute. Tommel opp for det!   

Bluse: HER / Skjørt: HER/ Sko: HER/ Solbriller: HER

Jakke: HER/ Skjorte: HER/ Skjørt: HER/ Hatt: HER/ Sko: HER/ Veske: HER

Topp: HER/ Bukse: HER/ Clutch: HER/ Sko: HER

(adlink) Topp: HER/ Bukse: HER/ Sko: HER/ Solbriller: HER  

Nå går turen til Ensjø for å lage en sak om KIA. Ønsker dere alle en fin dag! Vi skrives 

#WINGWOMAN

Hei, dere! I dag har jeg startet en morsom greie her på bloggen. #WINGWOMAN. Som dere vet er en wingwoman den som hjelper sine venninner å hooke opp med hunks ute på byen. Jeg snur litt på dette og vil nå bli deres wingwoman innen klær, mote og siste trender. Jeg ønsker å inspirere dere med freshe antrekk til både hverdag og fest. Hver onsdag legger jeg ut tre nye outfits hvor jeg lenker til billigere alternativer av looken slik at dere får muligheten til å kjøpe plaggene. Jeg vil også bruke hashtaggen wingwoman hyppig på Instagram -->@pilotfrue under diverse outfits. Sett #WINGWOMAN på ditt wingwomanantrekk og jeg vil kommentere :-D 

Bukse HER   T-Skjorte HER ♥  Sko HER ♥ Veske HER   Solbriller HER ♥ 


Topp HER   Bukse HER   Olaskjorte HER    Veske HER   Ballerina HER   (Adlink) Bukse HER   Clutch HER   Pumps HER ♥ Blazer HER ♥  


Nå er det leggetid for denne jenta. Beklager litt sen oppdatering.. Dagen har gått i ett med intervjuer og skriving for IN magasinet. Gjorde blant annet en sak for David Andersen. Gleder meg til å vise dere! I morgen er det jobb på Model Day Studio i Drammen. Oppdaterer dere med outfit og mer. God natt, mine fine lesere <3

 

 

 

 

hits