hits

VIDEO

THROWBACK TIL VÅRT FØRSTE PRØVERØRSFORSØK

Vet dere hva som dukket opp blant mine minner øverst på Facebook i dag? Videoen av vårt første prøverørsforsøk! Det er rart å tenke på at det er nøyaktig ett år siden jeg delte den på bloggen for dere, noe som betyr at det har gått et helt år siden den første runden vår med prøverør. Snart er jul og snart legger vi hele dette året bak oss. Et tøft år med store skuffelser som jeg er glad for at er over.

Jeg får tårer i øynene og frysninger på kroppen når jeg ser denne videoen. Den er så fin, men også så trist siden forsøket endte i en negativ graviditetstest. Jeg husker det så godt. Vi var så håpefulle og visste så lite om veien videre. Tankene på at vi ikke skulle klare å skape et barn sammen var ikke en gang tilstede så tidlig i prosessen. I dag vet vi så mye mer og har blitt enormt mye sterkere sammen. Vi er fortsatt positive, men det har dessverre også vokst en redsel i oss begge om at vi aldri skal komme helt i mål med vår aller største drøm..

♡♡♡

VI ER I LYKKERUS!

Herreguuuuud! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne? Dette er så stort! Tenk at jeg er gravid og tenk at Ulrik og jeg skal bli foreldre til høsten! Jeg smiler fra øre til øre her hjemme og det er kanskje ikke så rart? Drømmen om å bli gravid har tross alt vært den største drømmen jeg noen gang har hatt og nå har den gått i oppfyllelse med mannen jeg elsker. Jeg er heldig!
 
I dag er jeg 4 uker og 6 dager på vei i graviditeten og vår foreløpige termin er 19. oktober. Denne datoen vil kanskje bli justert noen dager frem eller tilbake når vi skal på rutine-ultralyden på det sykehuset jeg skal føde, men det er uansett utrolig gøy å ha noe å forholde seg til.
 
Vi fikk som mange vet positiv test på selveste valentinsdagen. Kvelden før testdagen. Det ble tre tester på rad fordi vi ikke trodde våre egne øyne. Julianne: "Jeg ser bare en strek". Ulrik: "Jeg tror jeg ser tre streker". Begge: "DET ER TO STREKER! Vi tar en til".. Planen var som sagt å ta testen på onsdag morgen. Men vi bråbestemte oss for å ta testen før vi la oss i 22-tiden tirsdag kveld. Grunnen til det var at vi rett og slett var så redde for å bli skuffet at vi trodde vi ville trenge en natt sammen før Ulrik måtte forlate meg, siden han skulle på jobb.
 
Formen er helt ok. Men jeg klager ikke. Jeg skal aldri klage på denne graviditeten, sålenge den bringer oss lille Lykke eller Severin høsten 2017. Hodepine, kvalme og alt det andre: Bring it on! Jeg er klar og bare overlykkelig over alle gravidsymtomer jeg kan få. For vet dere hva? Jeg har fortsatt problemet med å tro at dette er sant. Selv etter 6 graviditetstester. Gynekologen min på Spiren sa det så fint: "Julianne, nå må du gå og kjøpe deg en bukett med tulipaner for pengene dine. Ikke sløs bort mer på dyre graviditetstester. For nå er du faktisk gravid". Hehe!
 


 
Tusen takk for alle gratulasjoner vi har fått i dag, og ikke minst et stort TAKK for den støtten dere har gitt oss underveis i prøveperioden, som endelig er over. Håper dere vil følge reisen videre med vår lille Lykke eller Severin i magen min. Eller kanskje det er to der inne? Hvem vet❤❤
 
 

VIDEOBLOGG: JEG HAR BEGYNT MED BRILLER!

Inneholder annonselenke

Hei, igjen. Jeg lovte dere to innlegg i dag og ikke minst en videoblogg i uken, så her kommer dagens andre innlegg og ukens video. Det første brilleparet jeg prøver i videoen er er fra Osiris (Diva gold) og det andre brilleparet er fra Redgreen (49 blå). Med koden "pilotfrue" får du 70 % rabatt på alle designerinnfatninger i butikk på Specsavers Grensen. Du kan bestille synstest her om du vil :-)

 
 

KOSER MEG I RUGETIDEN

Hei, dere! I dag har timene bare flydd avgårde.. Dagen startet litt sent med et møte hos regnskapsføreren min. Etter det så har jeg bare tatt det helt med ro. Jeg har liksom holdt på med småting hele tiden, handlet, vært på posten, og gått noen tur med Stella, men ikke noe veldig krevende. Jeg prøver å kose meg nå i "rugetiden" og stresse minst mulig.

Nå i disse to ukene frem til testing så går jeg på noe som heter "Lutinus". Det er vaginaltabletter som skal gjøre "miljøet" der nede best mulig, for å si det pent. Det er en del av behandlingsprogrammet for assistert befruktning. Disste tablettene tar jeg 3 ganger daglig, om morgenen, midt på dagen og om kvelden ved leggetid. Det er ikke noe problem å ta de, men jeg har allerede opplevd flere bivirkninger som magevondt, kvalme, ømme bryster og så videre. Jeg klager ikke, men det påvirker meg jo i forhold til hva jeg orker og ikke orker i løpet av en dag. Jeg drikker blant annet biola til den store gullmedalje her hjemme med knuste linfrø i hver dag for at "systemet" i det hele tatt skal fungere. Dessuten merker jeg at det hjelper positivt å bevege meg. Derfor er alle små og lengre lufteturer med Stella min oppgave for tiden.. Hehe!


Den nye parkassen min er forresten fra Kouture. Jeg er skikkelig fornøyd med den, spesielt fargen og ikke minst hvor varm den er nå som det begynner å bli skikkelig kaldt ute. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så god og samtidig fin jakke å gå vinteren i møte med. Det er utrolig mange som har spurt meg om jakken på Snapchat og det er forståelig. Modellen heter "Cedrico coyan dunparkass", så da vet dere det. Nei, nå får vi snart middagsgjester, derfor jeg må bare hive meg rundt. Red curry står på menyen.. Vi blogges mer i morgen!

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2: VIDEOBLOGG

Shit, dette er flaut. Men alt for dere, folkens! Jeg hører at det ble litt støy i bakgrunnen, men lyden ble generelt mye bedre denne gang enn sist. Det skulle kanskje ikke så mye til men.. Like heldig er jeg også med stillbildet denne gang, ser jeg. Hehe! Det er vel ikke så viktig. Jeg håper bare at dere synes det er gøy med litt variasjon her på bloggen. Det er nemlig det som er poenget med denne videosnutten ♥

 
 

"NA NA NA NA NA, NORSKE JENTER"

Hei, igjen! Stikker bare innom for å dele den nye sangen til Katastrofe, "Norske jenter". Jeg har ikke hørt den før i dag. Det var kusinen min som tipset meg om sangen i stad. Morsom tekst, fengende melodi og gøy å bli nevnt!
 
Jeg kom akkurat inn døren etter å ha kjørt Ulrik til flytoget. Dere kan tro at denne låten ble spilt på full guffe i bilen hjemover. Hehe! Nå er det snart Ikea med bestevenninnen min, Pia. Av en eller annen grunn skal hun alltid dit når solen skinner. Jeg forstår ikke helt det, men nå trenger jeg faktisk et par skohyller og finner helt sikkert noe annet stæsj som kan komme til nytte for å få litt mer orden i ting her hjemme. Det er jo alltid hyggelig med selskap på handleturer. Dessuten er jeg jo forloveren hennes, så det er min plikt å stille opp når hun trenger hjelp. Vi blogges mer senere 
 
 
 

FREMME I PUERTO BANUS

Da var vi fremme i Puerto Banus. Vi dro rett til huset til kusinen til Ulrik fra flyplassen. Her er det fullt av familie og venner som er klare for å feire verdens beste par. Anita & Tobbe. Ulrik og jeg pleier å bo i dette fantastisk huset til Anita og Tobbe når vi i er i Spania, men denne gang bor vi i et leilighetskompleks rett ved huset deres, som vi snart skal sjekke ut.. 

Jeg har ikke så mye mer enn dette å fortelle dere, men vi snakkes mer i morgen. For dere som vil ha mer av livet her nede i amazing Marbella: Følg meg på Snapchat --> pilotfrue

Vi snappes ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLIPPET FRA VGTV

Hei, dere! Det var flere som lurte på når klippet fra VGTV kom ut. Jeg glemte visst å nevne det i innlegget fra Huk. Men nå er det altså ute. Dere finner link nederst i innlegget.. 

Formen er heldigvis bedre i dag. Jeg trengte kanskje bare en god natt søvn? Ikke vet jeg.. Ulrik og jeg er i hverfall på vei ut døren (om noen minutter) til trening. Senere i dag blir det kanskje en liten båttur. Vi får se. Mens jeg har oppmerksomheten deres vil jeg også få ønske dere en god fredag og god helg 

Dere kan se klippet fra VGTV her

DET ER VIKTIG Å BY PÅ SEG SELV

Hei, igjen. Jeg fikk noen klager på at flere av dere som er mine faste lesere ikke har Instagram og dermed blir litt skuffet de gangene jeg henviser til noe der. Det forstår jeg og siden jeg setter så utrolig stor pris på at dere klikker dere inn her flere ganger om dagen og følger med på det jeg driver med hver eneste dag, så tar jeg hensyn når jeg får slike tilbakemeldinger. Derfor legger jeg ut videoen jeg snakket om her på bloggen også..

Som blogger er det jo ekstremt viktig å by på seg selv. Heldigvis for meg kommer det helt naturlig. Jeg synes bare det er gøy å vise meg fra flere sider for dere. Det er jo slik dere skal danne dere et inntrykk av meg, ikke basert på kun en mening eller et blogginnlegg, men helheten. Her får dere se en side av meg hvor jeg IKKE er trygg på det jeg driver med. Haha! Håper dere synes videoen er like morsom som meg!  

 

 

"WHEN YOU`RE SKIING

IF YOU`RE NOT FALLING

YOU`RE NOT TRYING"

 

- Donald Rumsfeld

VIDEO AV TALEN MIN I BRYLLUPET

Hei, fine lesere! Her er videoen av talen min i bryllupet. Jeg har jo publisert selve teksten før, men det blir noe annet å se ting på film. Er dere ikke enige? Underveis i talen faller jeg litt ut et par ganger. Hehe! Jeg var jo skikkelig nervøs så det var ikke rart, heller naturlig. Det kommer nok ingen video av Ulrik sin tale, da han sa veldig mye flott til sine egne foreldre og til mine foreldre, som blir for privat til å dele. Men det er mulig at han kommer til å gjesteblogge om de ordene som var til meg ved en senere anledning 

Jeg er som dere skjønner ikke helt ferdig med å mirmre fra bryllupet. Det som gjestår nå er selve bryllupsbildene av Ulrik og meg. De vi skal bruke til takkekort og lignende, og bildene av bryllupsfesten på lørdagen. Jeg gleder meg til å vise dere resten av bildene når jeg får de av fotografene. I mellomtiden kan dere ta en titt på dette klippet, som er noe av det mest personlige jeg har delt her på bloggen..

 
 

SVAR TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Her kommer noen av svarene til spørsmålsrunden.. Dette er en av mine første videoblogger, så beklager litt dårlig lyd.. Jeg lærer hver dag og synes fortsatt at dette er grusomt flaut. Men men.. Flertallet av leserne ønsket seg video, så alt for dere! Jeg var forresten veldig heldig med stillbildet.. Hehe! Sånn kan det gå. Håper at dere synes det er gøy med litt variasjon 
 

HER ER BRYLLUPSVIDEOEN

Åååå  Nå er jeg så glad for endelig å kunne dele bryllupsvideoen med dere! Dette har jeg gledet meg til i flere dager.. Jeg holdt på å publisere den i går, men tenkte det var en hyggelig greie å spare til litt søndagsunderholdning.. 

Videoen er filmet, redigert og klippet av Bryllup.no Videoproduksjon. Det var de samme som laget klippet for God kveld Norge. Filmteamet bestod av en mann og en dame, som fulgte oss fra fredag og ut lørdag. Erik fulgte Ulrik og gutta gjennom klargjøringen, mens Marie fulgte meg på jenterommet. Utrolig hyggelige og ikke minst dyktige videografer. Jeg så for meg at det kom til å bli litt styrete med masse kamera hengende over oss hele helgen, men det ble det ikke. Verken Ulrik, jeg eller de gjestene som jeg har fått tilbakemeldinger av tenkte så mye over at de var der i det hele tatt. Jeg synes jo definitivt at det hadde vært verdt det uansett, men det er såklart et stort pluss at de var såpass diskré som de var. Det er jo ikke alle som føler seg like komfortable foran kamera som meg.

Jeg digger at de har fått med litt av talene til Ulrik og meg i bakgrunnen og bare elsker musikkbruken fra start til slutt. Vi har fått være med å påvirke musikken, slik at videoen skulle bli mest mulig personlig. Ellers har filmteamet hatt nokså frie tøyler. Jeg er mektig imponert over alt de har fått med seg. De kan det de driver med. Det er mange øyeblikk her som både Ulrik og jeg ikke fikk med oss under helgen, som dessverre er typisk for selve brudeparet med så mye som skjer på en gang. Derfor var det ekstra stas for oss å se alt sammen samlet. 

Her er filmen. Enjoy!


Tenk at vi har så mange herlige venner og så stor og flott familie! Vi er heldige! Denne videoen skal spilles år etter år 20. februar, som er vår bryllupsdag. Det finnes ikke noe mer romantisk og hyggelig enn levende bilder fra eget bryllup. Vi fikk høre om Bryllup.no Videoproduksjon av noen venner som brukte de i fjor. Jeg anbefaler virkelig å gjøre det samme til dere som planlegger å gifte dere  

 
 

INNSLAGET FRA GOD KVELD NORGE

Hei, dere! Her er innslaget fra God kveld Norge som Bryllup.no filmet for oss under bryllupet. Jeg har fått en del meldinger og snapper fra lesere som ikke fikk med seg dette klippet når det gikk på TV, så derfor poster jeg det også her på bloggen. Denne videosnutten er ganske kort og kun fra selve bryllupsdagen. Det kommer en lengre video fra hele bryllupshelgen, altså selve bryllupsvideoen vår om få dager og masse flere bilder. Jeg gleder meg til å vise dere mer av vår eventyrlige drømmehelg  
 

 

Tenk så gøy det blir for Ulrik og meg å se tilbake på disse levende bildene når vi skal feire bryllupsdagen vår år etter år 

VIDEO: ULRIK FORTELLER OM HÅRTRANSPLANTASJONENHei, dere! Masterklinikken har valgt å bruke Ulrik i sin reklame. Jeg har ikke noe problem med å forstå hvorfor. Han er jo både kjekk, god til å snakke for seg og har etter min mening norges fineste dialekt. Hehe! Ulrik har delt denne videoen med sine venner på Facebook, men jeg vet at det er mange av leserne mine som ikke kjenner han som har fulgt hele prosessen fra starten gjennom bloggen min. Derfor deler jeg denne videoen, selv om den egentlig ikke har noe med meg å gjøre. Jeg får stadig spørsmål om hvordan det går med Ulrik etter transplantasjonen. Her er altså en liten oppdatering. Vi blogges mer senere i dag ♥ 
  HOT OR NOT

Her er det siste plagget som jeg har bestilt fra "Wish". Denne gang er jeg veldig usikker. Hvis jeg ser bort ifra de brune lange beina til modellen, lyset på bildene og omgivelsene rundt, så er den ikke helt grusom. Men er den fin eller bare super harry? Jeg synes jo igjen at bildene har lurt meg. Den kreasjonen som er avbildet på appen er sykt mye finere! Likevel lurer jeg på om den faktisk er brukbar.

Grunnen til at jeg bestilte denne var fordi jeg har begynt å glede meg til bryllupsreisen. Vi vet ikke hvor den går ennå, men litt varme skal vi ha. Jeg så for meg å bruke denne over bikinien på en beach club eller lignende, men nå er jeg sannelig ikke sikker. Stoffet og fasongen er forsåvdt helt ok, men både blomstene og fargene i stoffet ser kjipere ut i virkeligheten enn hva jeg trodde da jeg så den på nettet. Det irriterer meg at jeg ikke får tak i de tingene som faktisk er avbildet på "Wish". Jeg hater dårlige kopier. 

I dag spør jeg dere.. Skal jeg beholde den, gi den bort eller kaste den?
Har jeg gjort enda et bomkjøp?

JENTEAKSJONEN 2015

 

Fire jenter blir utsatt for overgrep i skolen hvert eneste sekund. Vi trenger flere personer som forsvarer jenters rettigheter enn det skjer overgrep. Jeg har tatt et standpunkt, gjør det du også. Vedta minlov HER ♥

Plan Norge jobber med langsiktige arbeid for jenters rettigheter. De arbeider mot kreftene som hindrer jenter i å få skolegang og utdanning som de har rett til, som gir dem muligheten til å komme seg ut av fattigdom. I Jenteaksjonen i år skal de vise at vi er flere gode mennesker som støtter jentene, enn det er onde krefter som holder de tilbake. Mobiliseringen vi ser i dag rundt flyktningstrømmen beviser nettopp dette, at de gode kreftene er så ufattelig mange og imponerende sterke.

Håper DU også vil være med på å spre dette budskapet gjennom sosiale medier, ved å dele denne videoen på Facebook, Instagram og Snapchat. Kanskje du også har en egen blogg som du kan bruke til å oppfordre dine lesere til å være med på laget? På forhånd takk ♥

@plannorge #minlov

#ROLLPRESSGO

Annonse

Hei, dere! For en liten stund siden fikk jeg i oppgave å lage en videosnutt hvor jeg skulle fortelle en morsom historie hvor jeg hadde hatt bruk for denne geniale nyheten fra Libresse. Jeg valgte derfor å fortelle om en date med Ulrik som vi hadde i starten når vi ble kjent med hverandre. Vi var på roadtrip og jeg hadde mensen.. 

Vi har vel alle en eller annen ubehagelig opplevelse å fortelle om fra vi har hatt mensen? Roll press go er en smart måte å håndtere brukte bind på. Bare rull, trykk sammen og kast. Akkurat nå er et bra tidspunkt å teste ut dette ettersom man får pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd ♥

HVOR GODT KJENNER HAN MEG?

Hei, dere! Nå har jeg endelig laget en videoblogg hvor Ulrik svarer på spørsmål om meg. Vi skal jo gifte oss til neste år, så jeg tenkte derfor at det var gøy å teste han litt i forhold til hvor godt han faktisk kjenner meg. Både Ulrik og jeg er som dere ser nybegynnere på alt som har med video å gjøre. Hehe! Jeg håper likevel dere finner oss underholdende ♥ 

Jeg konkluderer med at han kjenner meg godt, nesten bedre enn jeg kjenner meg selv på noen punkter. Hvem stemmer for ny videoblogg hvor jeg svarer på spørsmål om Ulrik?