SMINKETIPS

TIL DEG SOM ER AVHENGIG AV FALSKE VIPPER

Hei! Er du en av de som er avhengig av løsvipper eller vippe extensions? Selv har jeg brukt mye løsvipper, men aldri hengt meg på denne trenden med vippe extensions. Ikke fordi jeg ikke synes det er fint. For det er det. Men rett og slett fordi jeg er redd for å bli "avhengig" av det. Mange jeg kjenner bruker flere tusen kroner på påsetting av vipper i måneden. Dette har blitt så populært at vi desverre tar skade av det. Overbruk av falske vipper kan føre til tap av ekte vippehår. Jeg vil vise dere hvordan du kan få et fyldigere uttrykk på en skånsom måte.  

Det eneste du trenger er: Sort Kajal       

 

1. Bruk blyant, ikke våtliner.  

 

2. Pass på at du har en fin spiss på blyanten før du starter.

                                                                                   

3. Tegn mellom vippene som vist på bidlet før du legger mascara.  

 

4. Påfør mascara og fjern alt smuss under øynene

 

Nivå: Lett

Tid: 4 minutter

Du trenger: Sort kajal og mascara

 

Snille Ragnhild fra Model Day Studio stilte opp som modell for meg :-)

 

                    GJØR SLIK:

RESULTAT ET ØYE:Du finner flere tips til sminke og hår HER. Anbefaler speisielt "gi vinterhuden glød" og "bli festklar på 1-2-3".  

 

Vi blogges! <3  

REDD SMINKEN MED FOUNDATION

Hei, dere! Tenkte jeg skulle dele et lite tips som har reddet meg flere ganger. Hvor irriterende er det ikke at øyenskyggen drysser og lager mørke ringer under øyne? Eller at maskaraen smitter av på huden utover dagen.. Jeg er sikker på at det ikke bare er meg som opplever dette. I stedet for å bruke sminkefjerner lærte Linda meg og bruke foundation. Bruk en Q-tips og legg foudation slik som vist på bildet under. Deretter gnir du Q-tipsen frem og tilbake helt til du har fått bort alt det mørke. Da bevarer du sminken samtidig som du fjerner alt smuss.     

Senere i dag skal vi i bryllupsfest til broren til Ulrik. Jeg gleder meg til å bruke toppen og skjørtet fra Sherri Hill for første gang. Viser dere antrekksbilder    

SLIK FORMER DU BRYN

Mange sliter med forming av bryn, derfor vil jeg vise dere hvor lett det kan gjøres. Brynene er jo selve rammen rundt ansiktet. Derfor er det viktig å vite hvordan du tegner de. Øyenbryn rammer inn øynene og gir sminken helhet. Jeg liker å bruke brynskygge da det ikke blir så hardt. Bruk gjerne litt øyenskygge med skimmer i, da dette vil se mer naturlig ut siden brynshårene er naturlig blanke. Du kan gjerne bruke en brynsblyant ved å forme de først i ytterkant og deretter duse ut med en brynskost for å myke det opp litt når du legger skyggen i midten for å tette hull og jevne ut.

Start med å legge kosten langs nesen og opp for å se hvor brynet skal starte. Når du skal måle opp det høyeste punkte/knekken på brynet kan du måle fra ytterst på øyne dine, altså der fargen på øyen ditt slutter. Til slutt fører du kosten gjennom ytterkant av øyet for å se hvor det skal slutte. Ofte går det lenger ut enn man tror. Jeg oppdaget at mine bryn egentlig er litt for korte og ble veldig fornøyd etter dette.

Linda fikk meg til å innse hvor viktig bryn er og hvordan de endrer et utseende. For spørsmål og andre henvedelser rundt dette kan dere kontakte Linda: linelishansen@gmail.com. Linda jobber frilans som makeupartist og har lang erfaring i bransjen.Bildene er tatt på Model Day Studio.

Beklager for at innlegget ble litt forsinket. Planen er som sagt å gi dere sminketips hver fredag fremover. Mye å gjøre med leiligheten da vi har visning i morgen og mandag. Kanskje jeg har noen lesere som er på utkikk etter et nytt bosted? Da burde dere ta en titt HER :-) Var som jeg nevnte også på Findigs festivalen i går. Storkoste meg! Det ble som vanlig litt for sent. Vi bestemte oss derfor for en rolig kveld i dag. Nå roper sengen.. Snakkes i morgen      

MY EVERYDAY MAKEUP

God morgen! Her ser dere min hverdagssminke. Jeg er spesielt avhengig av pudder foundationet fra Shiseido. Det er alltid med meg i vesken. Perfekt for å dempe ned ujevnheter og glans som gjerne oppstår under dagen. Lipglossene fra VS er også blitt en av mine favoritter, kanskje fordi de lukter helt fantastisk. Øyenskyggene fra Inglot må jeg også nevne. Bedre skygger skal du lete lenge etter! De gir en klar og fin farge samtidig som de er enkle å duse og jobbe med.Nå må jeg komme meg avgårde for og hente en trippende Anette Marie som venter på meg. Vi skal på roadtrip til Sverige. Oppdaterer med outfit senere! <3       

 

hits