hits

SKJØNNHET

MIN REDNING TIL OLJETE HUD OG HUDORMER

Annonse// May Beauty

De siste ukene har jeg gått fra å ha en ganske tørr hud fra vinteren til å få en mer oljete hud. Jeg vet ikke om det har noe med graviditeten å gjøre eller om det bare er tilfeldig, men disse plagsomme hudormene er uansett ikke velkomne. Derfor har jeg begynt å bruke The incredible pore mask igjen. En maske som suger ut talg og fett, rengjør porene mine, lukker porene og gjør dem mindre. Etter bare en behandling blir huden min mye finere, og ikke minst renere. Huden føles som porselen! Helt seriøst..

SLIK GJØR DU:

1. Påfør masken på de stedene du vil rense: Jeg påfører masken i hele ansiktet nå som huden min er såpas oljete, men du kan for eksempel bare bruke masken på nesen, i pannen og/eller rundt hakepartiet, som er de største problemområdene til oss jenter flest.

2. La masken tørke i 15-30 minutter: Jeg bruker denne tiden til jobb eller avslapping. Alt etter hvor god tid jeg har.

3. Skyll med vann og nyt den rene følelsen: Legg merke til at porene allerede er mindre.

Ansiktsmasken er veldig behagelig å påføre og ha på. Jeg merker at den strammer og gjør huden mer energisk, noe som gir meg en skikkelig god følelse. Det beste er jo når man virkelig kjenner at produktet virker. Jeg bruker pore mask 1-2 ganger i uken. Dersom tiden er knapp tar jeg den bare på mens jeg jobber, men på rolige dager som i dag tar jeg meg friheten til å legge meg ned og slappe av mens masken tørker.

Jeg har prøvd mange lignende ansikstmasker, men pore mask er virkelig den masken som renser huden min best. Dessuten er den mild og sunn for huden, noe jeg personlig er veldig opptatt av som gravid ♥

Jeg har nå - etter en ekstremt krevende periode med hudproblemer - endelig fin hud igjen. Pore masken gjør ansiktet mykt som porselen, rent og fritt fra talg og hudormer.

Vil du også rense porene og se hvordan huden din blir fri for urenheter etter bare en behandling? Nå får du 30% rabatt på The incredible pore mask i en begrenset periode. Bruk koden "pilotfruepore" på www.maybeauty.no, eller kjøp ved å trykke HER.

P.s. Rabattkoden blir trukket av automatisk i kassen hvis du trykker deg direkte inn på lenken over :-)

JENTEDAG MED MAMMA

Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på at mamma har flyttet til Oslo. Først og fremst blir det koselig for Severin å ha mormoren sin i nærheten når han vokser opp, men det er like koselig for Ulrik og meg som får se henne mer i hverdagen og ikke minst trygt (les: praktisk) å ha familie i nærheten nå som vi snart skal bli foreldre..

I går hadde mamma og jeg en skikkelig jentedag hvor jeg ble med henne til @solpmu for at hun skulle ta permanent makeup på brynene sine med den nye teknikken som heter stråteknikk, hvor de tattoverer inn tynne små hår med noe som kalles for en "nanonål" som ser ut som ekte øyenbrynshår. Både mamma og jeg har tatt permanent makeup på brynene for en del år siden i Fredrikstad, men det var med den gamle metoden som ikke ser like naturlig ut og som dessverre ender opp som en rødlig strek etter en stund. Jeg sminker over mine bryn hver dag for at det røde ikke skal synes, noe mamma også har måtte gjort helt til nå.

Herregud, jeg er så misunnelig på resultatet. Brynene ble helt perfekte og utrolig kledelig til nettopp mamma og hennes alder. Mamma er forresten 53 år, så dette er ikke bare for unge jenter som meg. De anbefaler ikke gravide å ta behandlingen, derfor venter jeg til Severin er født med å ta brynene mine selv. Det var likevel gøy å være med og se og møte selveste Solvår. Mamma har nemlig stått på venteliste en god stund fordi Sol ikke tar inn nye kunder. Jeg ble faktisk så imponert av den nye teknikken at jeg har jeg planer om å tattovere leppene mine også. Åh, som jeg gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte bare ta med dette siste bildet "behind the scenes" når damene prøver å ta selfie. De ble overrasket begge to da de skjønte at bildet jeg tok ble bedre enn bildet de tok selv.. Hehe!

Etter timen gikk vi til Olivia i Hegdehaugsveien og spiste og skravlet, akkurat slik en perfekt jentedag skal avslutte. Og apropos jentedag, dere.. GRATULERER MED KVINNEDAGEN! Vi kvinner er fantastiske ♥

EN GOD RUTINE FOR ANSIKTET - huden bare ruller av!

Annonse

Som mange vet er jeg veldig glad i May Beauty sine produkter, og ganske nøye med å ta vare på huden min. The Incredible face gel er definitivt en av favorittene mine fordi den er enkel å bruke og gir raskt resultat. Det overrasker meg faktisk like mye hver gang hvor effektiv denne masken er og hvor fresh jeg føler meg etter bruk. Derfor passer jeg på å bruke face gel minst en gang i uken..

 

The Incredible Face Gel kommer forresten i en dosepakke og den er rosa, med veldig god duft.

 

 

Peeling geleen skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.  Du kan deretter tørke bort de døde hudcellene med en fuktig håndkle, slik at du sitter igjen med en fantastisk babymyk hud.

 

På bilder under kan du se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Her hjemme har masken blitt en rutine både for Ulrik og meg, man bare kjenner seg så ren og huden blir skikkelig stram etter jeg har tatt den!

 

 

Her kan dere se de døde hudcellene som masseres vekk. Du merker med en gang du starter å massere at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra mens du masserer inn face gelen men også etterpå..

 

 

Masken er helt genial nå på vinteren hvor huden fort blir tørr og blass. Etter bare noen få sekunder ved påføring er du nemlig fri for smuss og kan nyte en jevnere og renere hud. Huden huden din vil bli fri fra urenheter på kun noen sekunder og ansiktet føles glattere og strammere. Den gir meg virkelig en utrolig fin og naturlig glød.

 

Den er perfekt å bruke som en quick fix før du skal sminke deg til fest eller som en deilig avslutning på dagen. Det som er sikkert er at Face gel må prøves og legges inn i dine gode vaner på badet. Du kommer ikke til å angre!

 

 

Har du også lyst til å rense ansiktet ditt og se dine døde hudceller rulle av? Nå har jeg fått lov til å gi dere 30% rabatt på alle hudproduktene til MayBeauty, men kun for en begrenset periode.

 

Bruk koden pilotfruefacegel eller kjøp ved å trykke på linken HER!

 

 

MIN HVERDAGSLOOK

Annonse

 

Hei, dere. Mange har spurt om jeg kan fortelle mer om hvordan jeg sminker- og styler meg. Sannheten er at jeg bruker nesten samme sminke både til hverdag og fest, men at jeg legger litt mindre i hverdagen og på dagtid generelt enn hva jeg gjør på kveldstid om jeg skal på fest eller noe annet hyggelig. Her er et bilde av meg fra i dag hvor jeg har lagt en typsik dagsminke med alle mine favorittnyanser..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det gjelder håret mitt så bruker jeg tørrsjampo hver eneste dag til stylig i stedet for eller i tillegg til hårspray. Det spørs hvor mye hold jeg trenger til frisyren. I dag har jeg bare brukt tørrsjampo. Tørrsjampoen gir veldig fint volum er og superpraktisk for meg og andre som fort får fett hår. Enten jeg skal rette, krølle eller forme håret på noe vis bruker jeg rettetang. I dag har jeg valgt å lage litt "slappe" krøller med tangen nederst i håret.

Ellers er jeg veldig nøye med å tilføre fukt til leppene mine og resten av ansiktet. Jeg bruker derfor leppepleiende hver dag før jeg påfører lipliner og leppestift, og avslutter alltid med setting spray når jeg er ferdig å sminke meg. Sprayen får sminken til å trekke bedre inn i huden, gir fukt og kjennes utrolig forfriskende. Vanligvis tar jeg md fuktighetssprayen i vesken når jeg skal i møter og diverse. Under finner du linker til alle produktene jeg er avhengig av når jeg fikser meg ♥

(annonselenker) Rettetang HER/ Tørrsjampo HER/ Børste HER/ Leppepleiende stift HER/ Leppestift HER/ Lipliner HER/ Setting spray HER/ Brow Wiz HER/ Brow gel HER/ Øyenskygge HER/ Mascara HER

TILBUD PÅ HÅRBEHANDLINGER

Annonse

Håper helgen din har vært like fin som min. Jeg har som dere ser blitt lang på håret igjen, og ville bare stikke innom for å fortelle om et tilbud på Head frisør i Hegdehausveien som gjelder i hele februar måned. Dersom du bestiller time NÅ får du hele 20% rabatt på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE" på Head frisør i Hegdehaugsveien. P.s. tilbudet gjelder ikke lærlinger og kan kun benyttes mandager, tirsdager, onsdager og torsdager i februar..

Bestill time her eller ring 22 60 62 67 for timebestilling

(annonselenke) Kjolen jeg har på meg finner du forresten HER!

MINE 3 FAVORITTMASKER!

Annonse

Jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner, ikke minst nå under graviditeten og jeg setter alltid av litt ekstra tid en dag i uken til mine favorittmasker fra May Beauty. Det som er så kjekt er at jeg passer på å ha de forskjellige maskene liggende, som dekker de ulike behovene jeg får gjennom året. For huden min har jo forskjellige problemer og områder som trenger pleie til forskjellige tider, så det holder naturligvis ikke med bare en av maskene. De problemer jeg har er fremst hudormene men også tørr hud og mye sebum som huden min produserer. De sorte prikkene syns også under makeup, derfor er det perfekt med hudpleieprodukter som fjerner disse. Nå om vinteren og i kulden er det ekstra viktig å pleie ansiktet mitt da det blir ekstra tørt. Derfor er det helt genialt at du nå kan kjøpe alle disse maskene i en samlet ansiktspakke, som virker sammen før at fjerne hudormer, død hud, suge ut talg og sebum og gir ren og glatt hud. Før måtte du nemlig kjøpe de separat..

Produktene skal brukes ukentlig for at beholde resultatene, dette er et tre-trinns pakke, men man kan også bruke Face Gel separat 2-3 ganger / uka som en daglig ansiktsrenser. Nå er det faktisk Face Gel som er favoritten da jeg kan bruke den ofte og det tar bare noen minutter, men produktene skal brukes sammen, etterpå hverandre i en komplett ansiktsbehandling.

Man skal starte med Face mask som forebygger acne, fjerner hudormer, suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Etter man dratt av masken skal man fortsette med Face gel, den gnikker bort døde hudceller og gir en jevn, ren och fresh hud. Sist skal man påføre pore masken. Pore masken suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Etterpå vil ansiktet føles rent, glatt og ha naturlig glød.

Sammen gir produktene deg veldig rent og strålende hud, men som jeg også skrev tidligere kan man bruke produktene hver for seg også, dersom man ønsker det.

Face Mask er en av favorittene hos meg. Denne skal påføres med hjelp av pensel og la tørke ca. 30 min. etterpå skal man dra den av forsiktig.

Den bruker jeg mer forebyggende mot acne og til å fjerne hudormer. Masken suger til seg talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. I starten hadde jeg litt problemer med å fjerne denne masken, men har etterhvert lært meg til å smøre på et enda tykkere og jevnere lag som gjør det enklere å få den av. Huden blir litt rødlig etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Husk bare å unngå påføring av masken på bryn og ved hårfestene. Ellers er det bare å nyte den rene og strålende huden du får etter bruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ouch, hva det gjør vondt å dra av masken!

Her ser dere alt som face mask har dratt med:

Etterpå skal man bruke Face Gel.

Akkurat nå er det Face Gel som er favoritten, da jeg kan bruke den ofte og flere ganger i uka. Det er fordi jeg sliter med tørr hud og føler til tross for graviditeten at huden min ser litt blass og blek ut, noe den ofte blir om vinteren, gelen hjelper meg veldig mye og gir meg en ren og myk hud.

Behandlingen tar heldigvis bare noen sekunder og passer derfor perfekt i juleferien hvor jeg står noe mindre forran speilet enn vanlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face Gel skal masseres inn i huden till man ser døde hudceller rulle av. På bildet under kan du faktisk se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor effektiv denne masken var ved første bruk, mens nå har jeg blitt litt bortskjemt og vant til å ha produktet tilgjengelig.

Så ekkelt når hudcellene ruller av, men så hyggelig å rengjøre alt smuss!

Pore Mask kommer på en god andreplass for meg om dagen, da den også kan brukes oftere enn en gang i uka. Det er en leirmaske som man påfør med fingrene eller med pensel, skal tørke ca. 30 minutter og vasker av med en klut. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som kanskje har dukket opp på grunn av graviditeten, men jeg likte denne også før jeg ble gravid da den virkelig gir porselen hud. Jeg anbefaler at man bruker masken minst hver uke, for varig resultat. Jeg digger å bruke den før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før selskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker som sagt disse ansiktsmaskene og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som er veldig bra er at man også kan bruke produktene når man er gravid:). Gjør som meg og bruk maskene etter behov gjennom hele året for å fjerne hudormer og død hud og bevare en naturlig glød og et rent ansikt hele året. Med denne ansiktspakken får du en komplett løsning for en fin ansiktshud ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt i vinter og starte året med en glattere og renere hud? Hvis du også vil teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på hele 30% for en begrenset periode. Bruk koden "pilotfrueface" eller kjøp ved å trykke på linken HER!

DEN BESTE HÅRMASKEN

Annonse

Som dere kanskje har fått med dere er jeg kjempeglad i produktene fra MayBeauty. Sannsynligvis har dere også hørt meg fortelle om de gode rutinene jeg har for egenpleie i løpet av uken. Forrige gang jeg skrev om dette var det huden min i ansiktet det dreide seg om, mens i dag vil jeg fortelle dere mer om hvordan jeg holder håret mitt mykt og glansfullt med den beste hårmasken jeg har prøvd.. På grunn av de gode resultatene den gir meg vil jeg anbefale deg som bor her i kalde Norge om å gjøre det samme, nemlig å ta vare på håret deres!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg som har extensions og som er avhegig av rettetang har endelig funnet redningen til de slitte tuppene. Nå som vinteren er her kulda har kommet for alvor blir håret mitt også ekstra fort tørt. Derfor er jeg glad for at Moroccan Miracle Hair Mask er blitt en av mine gode rutiner. Denne masken tar rett og slett vare på håret mitt og etterlater seg et glansfullt og mykt resultat som jeg virkelig nyter.

Steg-for-steg: Jeg starter med å vaske håret og tørke det lett med håndkle før jeg tar på hetten med hårmasken i. Deretter masserer jeg masken litt inn i håret for å fordele masken og så fester jeg teipen og lar den virke en halvtimes tid og noen ganger lenger. Til slutt så skyller jeg den ut, føner håret og nyter det imponerende resultatet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moroccan Miracle Hair Mask er forresten skånsom for håret og selvfølgelig ikke testet på dyr. Hårmasken inneholder naturlige ingredienser som pleier og styrker håret ditt mens du kan slappe av og gjøre andre ting, som å se på tv eller lage middag. Resultatene kommer etter første gangs bruk og håret holder seg fint med regelmessig bruk. Jeg tar denne hårmasken en gang i uken nå om vinteren hvor håret mitt er noe vanskeligere å håndtere og trenger litt ekstra pleie. På grunn av de gode resultatene den gir meg vil jeg anbefale deg som bor her i kalde Norge om å gjøre det samme, nemlig å ta vare på håret deres.

Flere i familien får faktisk denne fantastiske masken blant julegavene under treet i år, fordi jeg ønsker at de skal skinne like mye som meg. Dessuten er det utrolig behagelig med slik egenpleie og jeg mener at alle fortjener den lille tiden det tar. Mange trenger bare et lite spark i rumpa for å skjønne hvor nødvendig det er å ta vare på både hud og hår. Derfor er dette den perfekte julegave til venninnen din, moren din, søsteren din, tanten din eller andre kvinner som du bryr deg om ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst til å gi håret ditt en oppfriskning nå før jul? Da MÅ du teste ut denne fantastiske hårmasken! Med koden "juliannehair" får du nemlig hele 30% avslag akkurat nå.. Trykk HER for å bestille.

P.s. Rabattkoden blir automatisk aktivert :-)

BLACK WEEK HOS BLIVAKKER!

Annonse

Denne uken er det Black Week hos BliVakker.no med 25-80% rabatt på HELE butikken! Det betyr mange gode tilbud på alle mine favorittprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, dufter og masse mer! Du finner til og med et godt utvalg av gode produkter på tilbud til herre. Jeg har blant annet klikket hjem noen fine julegaver til Ulrik og pappa fra salget som jeg er sikker på at de kommer til å sette pris på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MINE FAVORITTER FRA REAL TECHNIQUES PÅ SALGET:

Kosten jeg bruker til å påføre flytende foundation og kontur når jeg skal på fest eller pynte meg litt ekstra, finner du HER.

Kostene jeg bruker til å legge en perfekt øyesminke til både hverdag og fest finner du HER.

Kosten jeg bruker til solpudder finner du HER. En kost som er perfekt å ha med seg i vesken på grunn av lokket som følger med.

Kosten jeg bruker til rouge finner du HER.

Kosten jeg bruker til higligther finner du HER.

Shampooen jeg renser sminkekostene mine med finner du HER og palettet jeg vasker de i finner du HER.

Tips: Jeg vasker kostene mine minst en gang i måenden og ofte annenhver uke. Dette gjør jeg for å unngå å påføre gamle sminkerester i ansiktet mitt, som kan føre til urenheter i huden..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten nytt navn og design på disse sminkekostene fra Core Collection. Mange skjønner ikke at det er de samme sminkekostene som tidligere på grunn av navnebytte og det nye designet, men da vet dere det :-)  

Til slutt vil jeg tipse dere om at foundationen jeg bruker fast kan kjøpes på 30% rabatt HER og kosten jeg bruker til å påføre pudderfoundation finner du til 30% rabatt HER. Og ja, jeg vet denne sminkekosten egentlig er ment for rouge, men jeg bruker den altså til pudderfoundation i tillegg siden jeg synes den er veldig myk og god å jobbe med til begge deler. Jeg har derfor to helt like koster her hjemme som jeg bruker til to forskjellige behov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere med Black Week og alle de gode tilbudene, folkens! Det skal jeg :-)

SLIK HOLDER JEG ANSIKTET RENT OG FRISKT

Annonse


Mandag er den dagen i uken jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg følelsen av å være klar for en ny uke, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til. Jeg kommer til å fortelle dere mer om de forskjellige produktene jeg bruker etterhvert, men i dag vil jeg trekke frem ansikstmasken alene fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden nå om vinteren hvor den fort blir tørr og blass. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk hovedgrunnen til at ansiktet mitt er rent og friskt om dagen..

 

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all "skitt" som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud hver mandag. Rett og slett en herlig følelse!

 

SLIK BRUKER DU FACE MASK:

1. Påfør masken på ansiktet ditt.

2. La masken tørke i 30-40 minutter.

3. Fjern masken og se at sorte prikker og død hud tas bort.

4. Kjenn hvor myk og ren huden følels etterpå.
 

(Du kan vaske av eventuelle rester med klut.)


Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlater seg et mykt og rent resultat. Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt "skitt" den har dratt med seg. Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til dere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord "facejulianne". Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk julegave til noen du er glad i :-) :-)

 

P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DET NYE PRODUKTET MOT KVISER!

Annonse

For mange er kviser psykisk belastende og ødeleggende for det sosiale i livet. Jeg som alle andre har selvfølgelig mine erfaringer med kviser og vil fortelle dere om en ubehagelig opplevelse jeg hadde tidligere denne uken. Torsdag morgen våknet jeg nemlig med tidenes kvise på haken, som er mitt "problemområde" i ansiktet. Jeg sliter ikke med kviser generelt, men jeg får mine utbrudd rundt hakepartiet hver måned og det stresser meg.

Problemet har blitt verre etter at jeg sluttet på p-piller og spesielt etter at jeg startet med alle disse hormonene i prøverørsprosessen. Derfor har jeg lenge vært på jakt etter noe som virker mot utbruddene mine når jeg trenger det som mest. Heldigvis ble jeg nylig introdusert for ITCHIE som demper rødheten i kvisen og behandler betennelsen, slik at kvisen krymper og faktisk forsvinner fort.

Tilbake til torsdagen.. Grunnen til at jeg ble ekstra bekymret for kvisen min denne dagen var fordi jeg skulle på fotoshoot i Drammen dagen etter. Heldigvis for meg er ITCHIE hurtigvirkende og virket innen 1 døgn, noe den gjør for de aller fleste. Jeg påførte serumet torsdag formiddag og fikk følelsen av at den jobbet med en gang. Bare innen en time var kløen borte og rødheten noe dempet, mens dagen etter var kvisen min helt flat/skrumpet inn og derfor enkel å dekke over med sminke. Jeg ble så lettet fredag morgen! Dere aner ikke.

Det som er så fint med ITCHIE er at den også virker utenpå sminke. Derfor tok jeg på meg et lite lag utenfor sminken min før jeg dro til shooten, for virkelig å ta knekken på den forferdelige kvisen. Det er ikke sikkert at det var nødvendig, men dere kjenner sikkert til godfølelsen av å overdrive litt og siden serumet kun er basert på naturlige ingrendienser følte jeg meg trygg på min lille overdrivelse. Dessuten ble jeg veldig gira på den store effekten jeg fikk på bare en liten dag. Nesten så gira at jeg skulle ønske at jeg hadde en kvise til å teste produktet på. Hehe, neida! Men dere skjønner poenget, ikke sant? Det er gøy med ting som faktisk virker og hjelper mot ubehageligheter som kviser.

VERDT Å VITE OM ITCHIE:

♥ ITCHIE har dokumentert effekt.

♥ ITCHIE er EU-godkjent medisinsk utstyr.

♥ ITCHIE er vegansk og cruelty free.

♥ ITCHIE er dermatologisk og klinisk testet.

Jeg skulle ønske at jeg visste om ITCHIE tidligere, men nå er jeg bare glad for å ha redningen tilgjengelig her hjemme :-) 

Du kan kjøpe Itchie på helsekostforretningene Sunkost, Life, H-Naturkost og www.promed-pharma.no til bare 149 ,-

...Til slutt vil jeg annonsere vinnerene av konkurransen jeg hadde på Snapchat som vinner en gratis Itchie hver: Celine Greaker Hunn, Katinka Strand, Lone Winther Thomsen, Brita Lund, Caroline Broen, Anette Holm-Antonsen, Veronica Holme, Samira Hoummira, Linn Fjermestad og Monica Urstad. GRATULERER! Dere vil alle bli kontaktet på mail i løpet av dagen

EN GAVEPAKKE TIL OSS JENTER

Annonse

Vil du ha en GRATIS ShaiBox? Gaven inneholder den populære Shaihøvelen, 2 refillblader, 1 Wash & Shave, 1 effektiv Baby Feet fotsokk og en praktisk toalettmappe til en verdi av 500 kroner! Bestill din første pakke gratis her, med frakt på kun 49 kroner. Deretter får du ShaiBoxen til 348,- inkludert frakt, som vil si 116,- per måned.

Pakken kommer i posten hvert kvartal og du kan endre abonnomentet når du vil på Min Side hvis du skulle finne en grunn til det. Personlig synes jeg det er veldig smart og ikke minst behagelig å få disse produktene som jeg er helt avhengig av tilsendt fast hjem. Da slipper jeg å gå tom,  jeg slipper å stresse rundt i butikker og ikke minst så slipper jeg å bruke unødvendig mye penger på barberingssaker..

EN EFFEKTIV OG SKÅNSOM BARBERING:

Shai har verdens første 6-blad barbersystem for kvinner. Med et dobbel 3-bladsystem fjerner man håret godt også under overflaten, siden bladet bøyer seg i midten for å holde kontakten med hver unik kontur i huden. Bladet har også en stripe for skånsomhet med Alo Vera, lavendel olje og E vitamin. Jeg som sikkert mange andre jenter synes det er litt tiltak å barbere meg og derfor betyr det mye at bladene er gode og at resultatet varer lengst mulig.

Shaihøvelen er den samme og gode høvelen som er prøvd og likt av over 100 000 nordmenn allerede. Jeg forstår hvorfor den er blitt en favoritt blant mange, da den helt klarft er en favoritt hos meg også. I tillegg til at det er et godt produkt til en billig penge, er det livstidsgaranti for oss aktive kunder på høvelen. Dersom den skulle gå i stykker får du altså en ny og betaler bare portoen. Kjekt, ikke sant?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wash & Shave

Det jeg liker godt med Wash & Shave er at den både kan brukes som dusjsåpe og til barbering. Jeg setter stor pris på at essentials er rene produkter beriket med skånsomme ingredienser kombinert med sitrusduft som revitaliserer sjel og kropp. Det at flasken er på hele 150 ml får også tommel opp av meg. Jeg elsker produkter som varer lenge!

Essentials Baby Foot Fotsokk

For å få en ekstra velværefølelse anbefaler jeg Essentials Baby Foot fotsokk. Fotsokken gjør føttene myke som en babyfot superenkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å ha fotsokken på foten i 90 minutter og vaske den av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av og du sitter igjen med verdens mykeste føtter. Nå som vinteren nærmer seg og vi nordmenn blir utsatt for mye tørr luft er denne fotsokken virkelig effektiv. Du må bare prøve, for det er ingenting sexy eller komfortabelt med tørr og hard hud på føttene.

Toalettmappe

Toalettmappen er utrolig praktisk til å oppbevare barbersakene på reise eller bare i skuffen hjemme. Jeg lagrer alltid de ekstra bladene jeg har liggende og ubrukte shai-produkter i mappen på badet mitt for å holde orden i sakene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.s. Det legges ved en ny iPhone til en Shaikunde nå i høst.. Kanskje det blir nettopp DU som er den heldige? Bestill din første ShaiBox GRATIS HER og nå! Du kommer ikke til å angre ♥ 

HØSTSALG PÅ HELE BUTIKKEN!

Annonse

Hei og god onsdag! Nå er høsten godt i gang og noe av det beste med det er seriøst alle tilbudene i butikkene. Er dere ikke enige? Jeg elsker salg og regner med at de fleste av dere som leser denne bloggen gjør det samme. For hvem er det som ikke liker å spare mange hundrelapper på produkter man trenger eller allerede bruker? Jeg kjenner ingen. Hehe! I denne sammenheng må jeg bare tipse dere om at det er høstsalg på hele BliVakker.no og vise dere alle mine skjønnhetsfavoritter fra salget..

P.s. Alle kunder som betaler med Masterpass har mulighet for å velge en av Blivakkers 3 bestselgere HELT GRATIS! Du kan velge mellom Bahama Mama, Tigi Masterpiece Hårspray og Redken Extreme Shampoo :-)

--> Masterpass en en tjeneste fra Mastercard som leveres via bankene. Masterpass er en digital lommebok som samler alle dine kort- og leveringsopplysninger på ett sted. En rask, enkel og sikker måte å betale online på! Les mer om Masterpass og hvordan det funker HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har brukt hårproduktene fra ByNoor lenge. Både shampoen, balsamen, hårsprayen og saltvannsprayen. Første gang jeg introduserte disse produktene for dere her på bloggen var i januar, derfor vil jeg bare minne dere på hvor gode de er og hvorfor jeg fortsatt bruker de. Det jeg liker så godt med alle hårproduktene fra ByNoor er at de er laget av 100% veganske ingredienser og produsert i Sverige. I tillegg er alle produktene deres uten sulfater og parabener. Tommel opp!

ByNoor colour lasting shampoo & ByNoor colour lasting conditioner er begge fargebevarende hårprodukter spesielt utviklet for farget hår, som mitt. De virker mykgjørende og tilfører masse fuktighet, noe jeg er helt avhengig av etter hva frisøren min sier. Med arganolje og solsikkeolje bidrar både shampoen og balsamen til økt glans og til å redusere fargetap ved hårvask og varmestyling. For meg som bruker krølltang eller rettetang hver eneste dag er denne serien helt fantastisk og ikke minst helt nødvendig.

Jeg merker at fargen jeg setter hos frisøren holder seg lenge. Sannsynligvis er det mye på grunn disse to favorittene i dusjen her hjemme. Under ser dere flere av mine favoritter fra høstsalget til BliVakker..

Nå får dere 50% rabatt på ALT fra ByNoor hvis dere kjøper for minimum 199 kroner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FLERE FAVORITTER PÅ SALG:

♥ En hårkur jeg sverger til finner du på salget her!

♥ Min kjære hårføner fra Babyliss finner du på salger her!

♥ Min varmebeskyttende venn fra TIGI Catwalk finner du på salget her!

♥ Dagkremen min fra Decléor finner du på salget her!

♥ Nattkremen min fra Decléor finner du på salget her!

♥ En quickfix til øynene fra Nordic Treat (strammer opp huden) som jeg alltid har liggende finner du til bare 40 kroner her!

♥ Min nye leppefavoritt er denne fra Beauty UK. Jeg vet at jeg stadig introduserer dere for nye leppestifter og lipglosser, men sannhenten er at jeg har mange favoritter til leppene og at dette min nyeste favoritt i samlingen. Jepp, jeg har mange og jeg digger å variere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere med høstsalget!

DEN NYE FAVORITTMASKEN: FACE DRY MASK

Annonse

God søndag! Jeg er oppe og hopper etter en rolig og sunn helg. Det føles så bra å være tilbake i gode rutiner, både med tanke på kosthold, trening og hudpleie. Jeg kunne sikkert ha skrevet side opp og side ned om den følelsen jeg får av å prioritere helsen med å være fysisk aktiv og spise sunt, men i dag skal jeg snakke mer om gløden i huden min og en ny ansikstmaske som jeg sverger til

Face Dry Mask Treatment er et nyskapende produkt som Swiss Clinic er først ute med i hele Skandinavia. Masken er helt tørr, som den trendy sheetmasken og består av tre masker som brukes ni dager i strekk. Jeg føler at jeg har gjort ni ansiktsbehandlinger i salong etter å ha brukt Face Dry Mask nå i ni dager. Den gir fantastiske resultater og du slipper alt kliss og søl siden produktet ikke skal skylles av, noe jeg må innrømme at jeg digger.

Litt info:

Et ansiktsserum har 3-4 aktive ingrendienser. En vanlig sheetmask har rundt 4-5% aktive ingrendienser og denne har hele 87% aktive ingrendienser som gjør at huden får masse glow og som gir et resultat som holder i lang tid etter behandlingen. Resultatet jeg snakker om er en foryngret hud med mindre rynker og linjer, som de fleste ønsker seg.

Masken kan brukes både om morgenen og om kvelden. Jeg brukte den hver morgen i ni dager 15 minutter før jeg la sminken, mens jeg sjekket mailboksen og diverse nettaviser. Da funket den som en glowing primer og ga meg et perfekt underlag med en jevnere hudtone før jeg sminket meg. Men du kan også ta den på før du legger deg om kvelden for å våkne opp med en fresh, naturlig hud med glow. For best resultat bør du ha på masken i 15 minutter ni dager på rad, men du kan også bruke masken en gang i blant for instant glow når du har tid og lyst.

Jeg anbefaler egentlig Face Dry Mask Treatment til alle, både kvinner og menn. Ulrik ble veldig misunnelig da han så den gløden jeg fikk i ansiktet etter bare noen dager, og har allerede benyttet seg av rabattkoden under selv.. Hehe!

Swiss Clinic har forresten relansert logoen sin, og denne masken kommer i helt ny emballasje. Skikkelig fresh! 

RABATTKODE: Nå får du 15% rabatt på Face Dry Mask Treatment med kode "Face15". Tilbudet gjelder en uke fra i dag :-)

BEAUTY GHOST

Annonse

Bare etter noen dager på sjøen så merker jeg at skjønnhetsrutinene mine sklir ut. Hjemme er jeg veldig opptatt av å rense huden både morgen og kveld med gode produkter, mens her på båten tyr jeg fort til enklere og kjappere løsninger, som dårlige våtservietter og lignende. Ja, det er bedre enn ingenting, men det sier seg selv at huden min reagerer negativt på det i lengden, og siden jeg vet at denne sommeren kommer til å inneholde mange dager på sjøen så er det viktig for meg at jeg i det minste opprettholder en god rutine i uken.

I denne sammenheng har jeg lyst til å fortelle dere om en verdens nyhet, nemlig Decrusto sin nye ansiksmaske "Beauty Ghost" som er den første masken i verden med stabilisert oksygen. Spøkelsesmasken inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som fyller huden med næring og oksygen, strammer og gir ekstra boost. I tillegg øker den også hudens kollagenproduksjon ♥

Slik bruker du spøkelsesmasken:

1. Rist tuben og smør på masken

2. Vent til masken er helt tørr og peel off

3. Smør på Lipsome Facial Cream som også inneholder stabilisert oksygen for å forsterke effekten


Jeg kjenner at masken har en skikkelig oppstrammende effekt og føler at den gir meg den fuktigheten jeg trenger, spesielt etter en lang vinter som naturligvis har påvirket huden min. Det føles rett og slett som en herlig fuktighets boost som jeg unner meg selv og alle andre minst en gang i uken.

Beauty Ghost masken har peel off effekt, men fjerner ikke hudormer slik som The Original Black Peel Off Mask som er min andre favorittmaske. Den svarte masken har jeg jo skrevet om tildigere på bloggen her. Kort fortalt så er det er den eneste peel off masken i verden med Beta Glukaner som forsterker hudens immunforsvar.

Det er viktig å bruke Lipsome Facial Cream både etter den hvite og den svarte masken for å lukke de nyrensede porene og for å gi huden fuktighet og ekstra næring. Decrusto serien inneholder forresten ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk og ingen av produktene eller ingrediensene er testet på dyr, noe jeg er ekstremt opptatt av.

TILBUD: Nå får du 30% rabatt på alle produkter fra Decrusto. Tilbudet gjelder kun ut juni, så vær rask! Du finner produktene på www.decrusto.no

 

GREEN FRIDAY!

Annonse

I dag er det Green Friday, folkens. Vårens "Black Friday", bare enda bedre! Det feirer jeg sammen med Blivakker ved å gi dere 25-80 % rabatt på hele butikken. Jeg vil derfor vise dere hvilke produkter jeg bruker i hverdagen og mine must haves i toalettmappen, slik at dere kan gjøre noen kupp på gode skjønnhetsprodukter denne herlige fredagen ♥


Først og fremst vil jeg anbefale den nye hudpleieserien fra Decleor. Jeg bruker blant annet denne hudkremen fast, som er en pleiende dagkrem som beskytter mot yttre miljøskader og tilfører huden fuktighet. Jeg bruker også denne ansiktsmasken en til to ganger i uken for tilføre huden min ny energi. Masken inneholder ekstrakter fra peonplanten, lichi og rosenrot. I tillegg bruker jeg dette ansiktserumet som gir dyptvirkende fuktighetseffekt, roer hudirritasjoner og forebygger synlige blodkar. På kroppen bruker jeg dette serumet med patchouli og grapefrukt som reduserer synligheten av cellulitter og som glatter ut grov hud. Det jeg digger med denne kroppsoljen er at den absorberes lett inn i huden og at huden min blir skikkelig myk og deilig etterpå. Jeg bruker kroppsoljen på hofter, lår og rumpe, som jo er de mest utsatte stedene for celulitter for oss kvinner.

I toalettmappen min fra Shelas oppbevarer jeg en del sminke her hjemme. Blant annet alle leppestifter og liplinere som jeg liker. Noen av favorittene er denne brune liplineren, denne leppestiften i kobber og denne leppestiften i raspberry.

Ellers er jeg også blitt helt avhengig av denne sminkebørsten når jeg påfører både pudder og foundation. Børsten er laget av syntetisk hår (100 % dyrefritt). Det er forresten mange som spør meg om hvilken foundation jeg bruker for tiden og det er denne fra NYX i farge "Ivory". En foundation som dekker godt og gir et matt resultat, akkurat slik jeg foretrekker at sminken skal være. I tillegg bruker jeg dette pudderet fra The Balm for å matte ned huden min ekstra mye på enkelte steder som i pannen og på haken.

Sist, men ikke minst vil jeg tipse om brynspudderet fra Billion Dollar Brows i fargen "Taupe". Det er dette jeg bruker på brynene mine hver eneste dag. Pudderet har rett og slett blitt en avhengighet som jeg ikke klarer meg uten..

Nå er jeg som dere ser både sminket, krøllet og klar for fredag og helg. På leppene mine har jeg denne leppestiften fra Mesauda Milano i dag. En farge jeg liker kjempegodt og som jeg har fått masse skryt for av venninner. Vi blogges mer senere, dere. Nå skal jeg ut på shopping og kafé med svigermor. Dette er og blir en fin fredag!

20-70 % RABATT PÅ HELE BUTIKKEN!

Annonse

Hei, dere! Jeg ville bare informere om at Blivakker avslutter januarsalget sitt i dag med 20-70 % rabatt på hele butikken! DET er virkelig et tilbud å benytte seg av før det er for sent. Nå får du altså en siste sjanse til å gjøre et kupp i januar måned på et eller flere av dine favorittprodukter. Du finner alle mine favorittprodukter til både hår og hud på Blivakker.no. I dette innlegget har jeg valgt ut noen av favorittene mine som jeg er avhengig av..

Jeg bruker ByNoor shampoo Colour Lasting og ByNoor Balsam Colour Lasting når jeg dusjer håret. Det jeg liker så godt med denne serien er at den er fargebevarende og spesielt utviklet for farget hår. Produktene virker også mykgjørende ved at de tilfører håret mye fuktighet. Jeg er helt avhegig av å gi håret mitt så mye fuktighet som mulig fordi jeg styrer mye med håret mitt både hos frisøren med farging og her hjemme med rettetang. ByNoor er forresten et nytt merke som er produsert i Sverige. Både shampoen og balsamen inneholder araganolje og solsikkeolje som bidrar til økt glans og til å redusere fargetap ved hårvask og varmestyling.

Jeg bruker også ByNoor hairspray daglig til styling av håret. Det er en skånsom strong hold finishing spray som holder frisyren på plass gjennom hele dagen. Sprayen er perfekt for oss som har tynt/fint hår som trenger volum og fasong og for dere som har tykkere hår som trenger ekstra hold.

I tillegg bruker jeg ByNoor hair oil, ByNoor Leve-in cream og i blant ByNoor Sea salt spray. Hele ByNoor serien er perfekt for meg og dere som ikke ønsker å bli avhengig av dyre hårprodukter, men likevel ønsker å ha gode kvalitetsprodukter hjemme som fungerer og lukter godt.

Håroljen er forresten helt fantastisk! Jeg bruker den i tuppene mine nesten hver dag for å unngå at de skal bli og se slitte ut. Oljen styrker tørt og skadet hår, noe vi alle får på denne årstiden.

Alle produktene fra ByNoor er uten sulfater og parabener og 100 % veganske!

Jeg har også lyst til å trekke frem to av de produktene som jeg bruker for å pleie huden min for tiden. Begge hudpleieproduktene er som dere ser fra Dermalogica..

Dermalogica Clear Start Overnight Treatment, som er en fantastisk nattkrem som aktivt arbeider for å redusere dannelsen av kviser (fint for meg som går på hormoner og sliter litt med urenheter i disse dager) og Dermalogica Clear Start Pore Control Scrub, som fjerner døde hudceller, renser dypt og etterlater en frisk og sunn hud. Skrubben bruker jeg 2-3 ganger i uken.

Ellers bruker jeg en rensemelk fra Dermalogica og en dagkrem fra Exuviance Essential som dere ser på bildene under. Begge disse produktene kan dere også få kjøpt på Blivakker.no ♥


Jeg har mange favoritter i smainkemappen. Men hvis jeg skal plukke ut to favoritter i sminkemappen som jeg IKKE klarer meg uten og faktisk bruker hver eneste dag så er det denne fuktighstessprayen fra Jane Iredale og dette pudderet fra The Balm. Mange av dere som følger meg på Snapchat har sett disse produktene og hele sminkeprosedyren min før. Men jeg vurderer å lage en sminkevideo her på bloggen også, siden det er noen av følgerne mine som ikke har Snapchat eller ikke fikk med seg mystoryen min i julen.

Kort fortalt: Fuktighetssprayen bruker jeg både før jeg sminker meg, etter at jeg er ferdig å sminke meg (for å få en naturlig look) og i løpet av dagen for å freshe meg opp. Sprayen er alltid med meg i vesken.

Det lyse pudderet bruker jeg over en flytende foundation for å matte ned huden litt ekstra enkelte områder, som på haken og i pannen.God shopping!

ALT-I-ETT FOR OSS JENTER!

Annonse

God søndag! Jeg var oppe og hoppet allerede klokken 08:00 i dag for å servere gutta i huset en skikkelig herlig frokost. Det ble egg, bacon, bønner og smoothie bowl. En skikkelig "hotellfrokost" med litt av alt. Vi har nemlig hatt besøk i helgen av mannen til kusinen min fra Halden som har vært på kurs i Oslo, derfor var det litt ekstra hyggelig å stelle i stand her hjemme. Mens Ulrik og Eivind (som han heter) dro seg på sofaen i går og i sengen i dag, har jeg lagd mat, ryddet og ordnet det meste. Hotell Nygård leverer. Hehe!

Da jeg sendte Ulrik og Eivind avgårde for noen timer siden var det endelig tid for ME TIME! Dere vet jo at jeg elsker å bruke søndager på "hjemmespa", som jeg liker å kalle det. I dag var det på tide å gjøre kroppen min myk og glatt igjen med min favoritthøvel fra Intuition. Verdens første alt-i-ett barbersystem for oss jenter. Høvelen er utviklet og produsert av Wilkinson Sword, som er en av verdens to ledende produsenter av høykvalitets barbersystem for både kvinner og menn. Jeg forstår godt hvorfor Intuition raskt ble en bestselger, og at den har hundretusener av fornøyde brukere. Jeg er en av de fornøyde kundene og vil derfor anbefale denne barberopplevelsen videre til deg som foretrekker barbering på den enkle måten. Gjør ikke alle jenter det?

ALT-I-ETT:
Det som er så genialt med Intuition er at du får både hudpleie og barbering samtidig. De fire ultratynne bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Intuition inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk as we like it. Det skal ikke være en tidkrevende prosess å få glatte ben eller underarmer, og med Intuition trenger du ikke lenger skum eller barbergel. Jepp, du leste riktig. Ingen skum eller gel! Gå inn i dusjen, skru på vannet og opplev hvor enkelt hårfjerning kan være!

Like enkelt er det å skifte blad. Trykk på høvelens sideknapper, ta ut bladenheten, og klikk på plass en ny. Høvelen leveres forresten med en praktisk sugekoppholder som du kan feste på dusjveggen slik at du alltid har din Intuition lett tilgjengelig. I tillegg følger det med et praktisk reisedeksel som beskytter bladenheten når du er på tur. Noe som er superpraktisk for meg blant annet.


Til info: Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Den er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri. Emballasjen er 100 prosent resirkulerbar.

Vi har vel alle opplevd at dusjing og barbering kan gjøre huden tørr, irritert og flassende? Det er derfor det er så viktig å tilføre fuktighet. Ikke bare føles det bedre, men huden ser også sunnere og mer glødende ut med fuktigheten intakt. Med Intuition Sensitive Care er det nettopp dette som skjer. Du pleier huden samtidig med hårfjerningen = perfekt i en travel hverdag.

KORT FORTALT:

♡ Intuition Sensitive Care er verdens første alt-i-ett barbersystem: skummer, barberer og tilfører huden fuktighet samtidig. Utviklet og produsert av Wilkinson Sword.

♡ De fire ultratynne bladene er omgitt av en hudpleieenhet som skummer i kontakt med vann. Hudpleieenheten inneholder 100 prosent naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som bidrar til å hindre uttørking og gjør huden glatt og myk.

♡ Bladenheten er bevegelig slik at det er lett å følge kroppens naturlige former. Skjærebladene er utstyrt med et beskyttelsesgitter som gjør barberingen enda mer skånsom.

♡ Intuition Sensitive Care er tilpasset sensitiv hud. Hudpleieenheten er dermatologisk testet, mildt parfymert og parabenfri.

♡ Høvelen er spesielt designet for kvinner, og håndtaket er ergonomisk tilpasset.

Til slutt vil jeg gi deg 4 tips til hvordan du tar vare på huden din for å føle deg mer femnin og velstelt..

SLIK TAR DU BEST VARE PÅ HUDEN DIN:

1. Unngå lange, varme dusjer med produkter som tørker ut huden din. For å beholde hudens naturlige fuktighet bør du bytte ut parfymerte såper med en såpefri kroppsvask. Du vil merke forskjellen fort!

2. Vent med å barbere deg til slutten av dusjen. Gi hårene tid til å bli mykere i vannet. Det gjør at du trenger mindre kraft for å få en tett barbering. Ikke barber tørr hud, det vil bare gjøre huden sår, og enda tørrere.

3. Pass på at bladene er skarpe. Må du gå over samme område flere ganger er du mer utsatt for irritasjon. Bruk barberhøvler som har innbygde fuktighetsgivere. Det gjør at høvelen glir mer naturlig over huden, noe som igjen fører til en tettere barbering uten kutt og skraper.

4. For en ekstra tett barbering, barber mot hårenes vekstretning. Men på de stedene på kroppen der du opplever at du har problemer med inngrodde hår, bør du bare barbere med hårene. Sørg for å eksfoliere disse områdene regelmessig. Men viktigst av alt: Bruk tiden du trenger - ingen barbering bør gjøres i all hast.

Få en gratis Intuition startpakke her!

Du betaler kun 39,- for frakt og ekspedisjon.. Fortsatt god søndag!

SKJØNNHET KOMMER FRA INNSIDEN

Annonse

Hei, fra Geilo! Vi har bestemt oss for å bli her på fjellet i noen dager til for å slappe av og gjøre overgangen fra juleferie tilbake til hveradagen litt mykere. Jeg vet ikke med dere, men for meg så tar det alltid noen dager før jeg kommer meg inn i alle de gode rutinene, som trening, sunn mat og ikke minst vitaminene mine. Jeg har nemlig lett for å ta ferie fra alt som er bra for meg når jeg først skeier ut, noe jeg virkelig har gjort denne julen. Men heldigvis har ikke huden min tatt noen stor skade av utskeielsene. Det er mest sanynlig fordi jeg er veldig flink til å ta vare på den resten av året. Det er jo ikke dagene mellom jul og nyttår man trenger å fokusere på, men dagene mellom nyttår og jul igjen. Hehe!

Husker dere at jeg introduserte dere for Skinrepair i juli 2015? Nå har jeg brukt dette kosttilskuddet fast i godt over et år og tenkte derfor at det var på tide med en oppdatering:

Kort fortalt så er Skinrepair et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen bidrar til renere hud, motvirker og demper dannelse av rynker. Rett og slett en pakke med fordeler for huden.. Grunnen til at jeg kommer med denne oppdateringen nå er fordi jeg aldri har vært mer komfortabel med huden min. Både med og uten sminke. Jeg er faktisk så fornøyd med huden min akkurat nå at jeg ønsker å anbefale disse tablettene videre til deg som vil opprettholde en sunn og fin hud i tiden fremover, eller for deg som sliter med urenheter og tenker at 2017 er året du skal gjøre noe med problemet.

Heldige meg har gleden av å gi alle dere som leser en liten nyttårstilbud på starten av året. Nå får du nemlig 40% rabatt på første pakke dersom du bestiller HER!

Dere som leser denne bloggen og følger meg på mine sosiale medier er vant til å se meg med sminke. Jeg er jo egentlig ganske jålete og sminker meg stort sett hver eneste dag. Men det er fordi jeg liker det, ikke fordi jeg må det eller har noen komplekser med å vise meg uten sminke. Men slik har det ikke alltid vært. Vi skal ikke mer enn et og et halvt år tilbake i tid hvor min selvfølelse var helt annerledes. Den gang jeg ikke forlot huset uten sminke, uansett om jeg bare skulle på trening eller bare skulle gå en liten tur med Stella. Jeg har aldri hatt store hudproblemer, men jeg har slitt såpass mye med urenheter at jeg følte meg stygg uten sminke. I dag har jeg heldigvis både huden og selvtilliten til å vise meg helt uten sminke, og begge deler er mye på grunn av Skinrepair.

Bildet under ble tatt før frokost på morgenen i dag. Det eneste jeg har gjort med ansiktet mitt her er å rense det med vanlig rensemelk og påført en fuktighetskrem uten farge. Bildet symboliserer starten på et nytt år, en ny uke og et nytt brett med mine kjære tabletter fra Skinrepair. Det var mandagen sin det! Velkommen tilbake til alle de gode rutinene. Og husk.. Skjønnhet kommer fra innsiden!

Følg Skinrepair på Facebook her for flere ærlige bilder og omtaler :-)

FORDELENE MED SKINREPAIR

♥ Motvirker dannelse av rynker

♥ Opprettholder normal hud

♥ Inneholder Peptan (kollagen)

♥ Bidrar til normal kollagendannelse

Bestill Skinrepair her og få 40% på første pakke

BLACK FRIDAY!

Annonse

FIKK DU IKKE HANDLET I GÅR? Bruk rabattkoden "BFPILOT" og få 20% rabatt på skjønnhetsprodukter fra Coverbrands ut 27. november! Rabattkoden gjelder ikke salgsvarer, ghd, Morphe og NYX, men den gjelder MASSE andre digge produkter, så jeg anbefaler dere å ta en titt HER for ikke å gå glipp av enda et godt tilbud nå før jul ♥


God morgen, alle sammen! Som mange vet er det BLACK FRIDAY og i denne sammenheng vil jeg tipse dere om supersalget til Coverbrands. De har nemlig 25-90% rabatt på hele butikken! I tillegg er det er gratis frakt på det du bestiller og gratis retur om du eventuelt ønsker å sende noe av bestillingen din tilbake. På Coverbrands har du 365 dagers åpent kjøp, det er rask levering og su får personlig service. Så i dag kan du trygt spare mye penger! Hva med å klikke hjem noen av årets julegaver? Eller mangler du kanskje noen småting til pakkekalenderen? Da bør du se å komme i shopping-modus og benytte deg av de gode prisene på over 10 000 skjønnhetsprodukter NÅ!

Jeg har plukket ut to av mine favoritter som jeg bruker selv fra Coverbrands til dere i dag. Først og fremst vil jeg trekke frem denne øyeskyggepaletten fra The Balm. Paletten består av ni matte farger som gir deg utallige variasjonsmuligheter når du sminkern øynene. Jeg elsker matte farger på øyeskygger og liker disse fargetonene spesielt godt. Med et palett som dette har jeg alt de skyggene jeg trenger både til hverdag og til fest. Jeg forstår godt at den er en bestselger hos Coverbrands.

Den andre favoritten min som jeg vil trekke frem til dere i dag er denne selvbruningssprayen fra Sunspa. Det er en genial selvbruning som gir naturlig gyllenbrun farge og perfekt glød året rundt, noe jeg er spesielt avhengig av nå om vinteren. Det jeg liker best med denne sprayen er at den er enkelt å påføre, slik at jeg unngår flekker og ugjevnheter. Her er det bare å spraye på! Men jeg vil anbefale dere å bruke sprayen i dusjen eller eventuelt utendørs. Jeg spyler alltid gulv og vegger godt med vann etter at jeg er ferdig sprayet i dusjen.

I tillegg til disse to favorittene så må jeg også nevne at Coverbrands fører den foundationen som jeg nå bruker daglig..

Til slutt vil jeg komme med noen konkrete gavetips:

Her er den perfekte gaven til gravide kvinner eller nybakte mødre

Her er en liten ting du kan kjøpe til venninnen din

Her er en hyggelig oppmerksomhet til kollegaen din eller en annen person du setter pris på i hverdagen

♡ Her er en fin gave til den reiseglade

Her er settet som alle jenter bør ha


Du finner flere gode tilbud på www.coverbrands.no

Ps. De har også et stort utvalg av skjønnhetsprodukter til menn!

BLIVAKKER FEIRER SINGLES' DAY MED 25-75% RABATT PÅ HELE BUTIKKEN!

Annonse

Endelig fredag og helg! Vi har ikke reist på fjellet ennå, siden det dukket opp flere ting i siste liten som vi måtte ta oss av før vi reiser vekk i over en uke. Turen er derfor utsatt til morgendagen, så i kveld blir det romantisk middag med min kjære. Jeg har som dere ser stæsjet meg litt ekstra opp for date night. Ulrik fortjener at kona hans legger litt ekstra energi i utseendet selv om vi "bare" skal være hjemme.

Men over til poenget.. Vet dere hvilken dag det er i dag? 11/11 = SINGLES' DAY og det skal selfølgelig markeres! BliVakker.no feirer Singles' Day med å gi oss 25-75% rabatt på hele butikken! DET er virkelig noe å smile bredt av. På tide å feire noe annet og faktisk det motsatte av Valentines, synes dere ikke? BliVakker har seriøst alle de produktene som jeg bruker fra topp til tå. Hehe! Nå er jo ikke jeg singel akkurat. Jeg er lykkelig gift, men jeg husker godt tilbake til mine single dager, og da var spesielt fredag min favorittdag i uken. Tid for høye hæler, korte kjoler og MASSE makeup!

Jeg ble forresten sååå fornøyd med leppene mine i dag! For dere som lurer så brukte jeg NYX ombre lip duo. Denne ombre effekten ga meg litt "Kylie Jenner vibber" altså. Elsk! En annen lipliner jeg liker å bruke er denne beige, som får leppene mine til å virke mye større enn de er. En effekt de fleste jenter ikke takker nei til. Hehe!

Andre favoritter som jeg ofte bruker på leppene:

Good Kisser, The Balm

Foxxy Pout, The Balm

NYX butter lipstick

NYX soft matte lip cream AntwerpNYX soft matte lipcream Stockholm & NYX soft matte lip cream San Paulo

Ellers så bruker jeg disse to veldig mye i hverdagen for tiden:

Eos Lipbalm & Baby Lips fra Maybeline


Her er mine favoritter til huden i sminkemappen:

Beauty UK Foundation: Denne bruker jeg hver eneste dag. En foudation som dekker godt og gir et matt resultat, slik som jeg liker det.

The Balm, Sexy Mama: Dette pudderet bruker jeg også hver dag over foundationen på de områdene jeg ønsker å matte ekstra ned, som blant annet i pannen og på haken.

Makeup Revolution - contour palette: Det perfekte palettet til deg som er like glad i contouring som meg. Her har du alle tonene du trenger, både om sommeren da man gjerne er mer gyllen og brun i huden, og nå om vinteren som jeg og de fleste her i landet er litt lysere i huden. I tillegg inneholder palettet en god highlighter.

Makeup Revolution - blush palette: Dette palettet elsker jeg. Jeg pleier som regel å blande fargene litt for å oppnå akkurat den fargen jeg føler at jeg kler og det varierer noe fra dag til dag. Derfor er det så fint med alle de forskjellige nyansene.

Makeup Revolution - concealer & Mesauda concealer: En god concealer trenger vi ALLTID. Derfor har jeg både et palett i sminkemappen min og en mindre stick til å ha med meg i vesken.

Mesauda translucent powder: Et kjempebra pudder jeg bruker som en "finish" helt på slutten. Den gjør slik at sminken holder godt hele dagen og det er superviktig for min del, som ikke vil sløse bort mer tid på badet enn nødvendig. I tillegg bruker jeg Jane Iredale Hydration Spray: Denne fuktighetssprayen er helt fantastisk! Jeg pleier alltid å ha den med meg i veksen slik at jeg kan spraye meg et par ganger i løpet av dagen for å freshe meg opp og tilføre fuktighet. Dessuten lukter den helt himmelsk!

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har gått mye med hestehale i det siste. Jeg synes et gir en veldig sporty og fresh look, spesielt i hverdagen. Strikkene jeg bruker finner dere her. De er laget av et smidig, resirkulerbart plastmateriale og er utrolig skånsom mot håret. I tillegg glir de lett ut av håret uten å lage floker eller å røske med seg masse hårstrå. Hehe! Jeg regner med at flere jenter kjenner seg igjen i denne problematikken..

Men nå er det helg, jenter og på tide å feire all the single ladies der ute. Ha en amazing Singles' Day ♡

SI HEI TIL MITT NYE OG HVITE SMIL!

Annonse

Som mange har lagt merke til er jeg ekstremt glad i å smile med tenner på bilder. Store og ekte smil er noe av det fineste jeg vet. Men når det er sagt så har jeg lenge hatt komplekser for tennene mine, noe som har vært veldig stressende siden jeg blogger og deler bilder av meg selv hver eneste dag. Det begynte med at jeg fikk kommentarer på at tennene mine var gule under mange av innleggene mine. Ettersom kommentarene bare ble verre og flere så ble jeg selvfølgelig mer opphengt i tennene mine. Det er jo slik vi mennesker fungerer. Ja, det gikk så langt at jeg følte meg direkte stygg og mistet gleden jeg hadde med å ta bilder av meg selv. Jeg bestemte meg for å gjøre noe med kompleksen og oppsøkte da en skjønnhetssalong. Problemet er at jeg har en ganske nedslitt emalje, så behandlingen jeg skulle ta klarte jeg rett og slett ikke å gjennomføre. De 30 minuttene jeg skulle ligge under lampen med blekningsmiddelet på tennene ble til 2. Det var grusomt vondt og helt klart skadelig for tennene mine. I tillegg var det utrolig skuffende at drømmen min om hvite tenner ikke lot seg realisere. Den virket faktisk helt uoppnåelig på det tidspunktet..

Men for noen uker siden fikk jeg høre om Premium White sitt profesjonelle tannblekingssett for hjemmebruk. Jeg leste at det skulle være en skånsom og effektiv behandling som hadde hjulpet mange med å få det hvite drømmesmilet som jeg også ønsket meg. Jeg skal innrømme at jeg var ganske nervøs for at denne behandlingen skulle gjøre vondt og veldig skeptisk til virkningen. Men det gjorde ikke vondt i det hele tatt! Nå har jeg brukt Premium White i 4 dager og jeg er skikkelig fornøyd. Resultatet er faktisk det samme som det man oppnår hos tannlegen, men til mye lavere pris ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt du trenger til tannblekingsprosessen følger med i denne fine oppbevaringsmappen. Du får du med LED lys for bleking, som gir et overveldende hvitt resultat. Det er veldig enkelt, men det står grundig instrukser og steg for steg på innsiden, slik at man umulig kan misforstå noe. Det følger også med en hvithetsskala i mappen. Denne skalaen kan du bruke til å sammenligne tennene dine i speilet og følge blekingsprosessen fra dag til dag. Jeg gikk fra en 7-er til 4-er på disse 4 dagene. Moro!

Premium White skal benyttes en gang om dagen fire dager på rad, med en virketid på 25-30 minutter. Jeg så resultater allerede fra første behandling. Men det beste resultatet kom i dag, altså etter å ha brukt tannblekingssettet i fire dager. Jeg har som sagt ikke opplevd noe ubehag ved denne behandlingen, ikke en gang ising i tennene, så nå er det en stykk lettet og happy jente som sitter her og smiler til dere. Hehe!

Er du også lei av gule tenner, misfarging fra kaffe, te, vin eller lignende? Da bør du benytte deg av tilbudet jeg har til deg. Nå har du nemlig sjansen til å få det hvite drømmesmilet som du alltid har ønsket deg til en billig penge:

♡ Bestill Premium White HER til kampanjeprisen 449,- (før: 1190,-)

DERFOR SKAL DU TA FOTMASKE

Sponset innlegg

Hei, igjen! Vet dere hva jeg gjorde etter treningsøkten tidligere i dag? Jeg skjemmet meg bort med denne digge fotmasken! Det er noe jeg pleier å gjøre for å få myke og fine føtter, spesielt nå om høsten og vinteren hvor føttene er mer utsatt med klamme høst- og vintersko, tjukke sokker og lite lufting som vi gjerne ellers får via sandaler og tøysko om våren og sommeren.

Det verste jeg vet er seriøst tørre føtter. Jeg blir helt gal av det. Faktisk så har det hendt at jeg har stått opp midt på natten for å smøre inn føttene mine med fuktighetskrem fordi jeg ikke får sove. Nå høres det sikkert ut som om jeg har veldig ekle føtter, men det har jeg ikke. Det er helt normalt blant oss nordmenn å slite med tørre og sprukne føtter, men det er dessverre ikke så mange som steller godt med føttene sine for det. Jeg tror det handler mest om uvitenhet og det er jo veldig synd. Ikke minst unødvendig. Derfor vil jeg anbefale dere som leser denne bloggen om The fantastic foot mask. Den fjerner hard hud, sprekker og bakterier, mens du kan lene deg tilbake og slappe av.

STEG-FOR-STEG:

♡ Start med et fotbad (10-15 minutter): Jeg tok mitt i badekaret med roseblader fra rosebuketten som jeg fikk av Ulrik.♡ Ta masket ut av pakningen og klipp den fra hverandre. Sett en maske på hver fot og fest de godt med tapen på siden: Du ser hvordan jeg har gjort det på bildene under. I tillegg er det god forklaring med bilder på emballasjen.

♡ Ta på deg sokker for at masken skal absorere bedre og sett deg i ro: Jeg hadde på masken i 2 timer, mens jeg besvarte mailer og kommentarer fra sofaen. En herlig og fortjent dag på "kontoret". Hehe!

♡ Ta av masken etter 1-2 timer

Etter 3-5 dager vil lag av huden din begynne å flake -->  Etter 7-10 dager, har all hud flaket av og føttene er fine og myke. Det føles sååååå bra! Ja, faktisk som en ny start.


Og resultatet er... BABYGLATTE FØTTER! Hvem vil vel ikke ha det? Det finnes ikke noe mer usexy enn harde og tørre føtter altså, dere. Stell føttene minst to ganger i måneden og unngå tørre, sprukne eller harde føtter. Vi fortjener myke og glatte føtter!

 

Bestill The Fantastic Foot mask HER og du får 30% rabatt med koden "pilotfruefoot" :-)

MASKEN SOM VIRKER!

Annonse

Hei og god formiddag! Som dere vet er søndag den dagen i uken jeg elsker å trene, spise sunt og gjøre de tingene som får meg til å føle meg bra både innvendig og utvendig. Spesielt etter en helg med fest, mye sukker eller "dårlig" mat. Da er det ekstra godt å tjuvstarte mandagen litt med en fresh avslutning på uken som snart er over.

For å gjøre avslutningen mer behagelig pleier jeg å belønne meg selv med et langt bad, hårkur og ansiktsmaske. Det hele føles som et slags hjemmespa og er virkelig å anbefale. Etter denne helgen med litt for mye fet mat og søtsaker var Ulrik om mulig mer gira enn meg til å rense huden. Vi bruker begge The Original Decrusto Black Peel Off Mask fra Decrusto. Et godt tips til dere som lurte på om jeg kunne gi noen råd for å unngå eller å pleie urenheter i huden tidligere denne uken. Det her er masken som virker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ansiktsmasken fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den er lett å bruke og utrolig effektiv. Det er mange dårlige kopier ute og går av ansiktsmasker som ligner på denne. Jeg har selv brent meg på det ved å kjøpe et falskt produkt tidligere i år. Den gjorde ikke i nærheten av samme nytte som masken fra Decrusto. Dessuten hadde jeg en ubehagelig opplevelse ved at masken satt for godt fast. Det resulterte i et hovent og irritert ansikt, noe jeg ikke unner dere. Den originale masken som Ulrik og jeg bruker nå kan kun kjøpes på nett her og er virkelig blitt en favoritt hos oss begge.

Masken skal påføres med et tykt lag på samme områder som Ulrik og jeg har gjort på bildene, IKKE på andre områder. La den virke i 25-30 minutter før du river den av. Det er ikke vondt så lenge du husker å ta et tykt lag, slik som vi har gjort. Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder. Jeg er helt avhengig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder..

Etter at vi drar av masken, skyller vi huden med kaldt vann, tørker ansiktet lett med et håndkle og avslutter med Decrusto Liposome Facial cream. Den gir huden en ekstra fuktighetsboost og lukker de nyrensede porene. Det føles bare sååååå bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste svarte peel off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. 

Husk at produktene til Decustro bare kan kjøpes på nett. Akkurat nå er det knallgode tilbud i nettbutikken, så løp og kjøp! Ansiktsmasken og fuktighetskremen som jeg har vist dere i dag passer som dere skjønner like godt til både jenter og gutter. Det er kanskje en selvfølge at jeg er opptatt av å ta vare på huden min. Men jeg er veldig glad for at Ulrik også investerer den lille tiden dette tar et par ganger i uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil du lese mer om produktene til Decrusto? Gå inn på: www.decrusto.no eller følg de på Facebook her :-) 

NY PÅ HÅRET

Sponset behandling

Hei, dere! I denne stolen har jeg tilbragt store deler av dagen sammen med frisøren min @mariadimitrov på Head frisør i Hegdehausveien. Det tar ltt tid når man skal ut med gammelt extensions, farge, klippe, sette i nytt og klippe det igjen i tillegg til to vask og føn med styling på slutten. Men det er det verdt. Smilet mitt er alltid like stort på vei ut av salongen :-)

Håret er som sagt fra Luxushair i farge #60 og #613. Denne gang mikset vi litt. I tillegg til denne miksen la Maria inn en mørkere bunnfarge på meg enn vi har pleid å bruke. Jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet. Det føles bra å gå høsten i møte litt mindre blond. Dessuten er effekten av slik bunnfarge så utrolig fresht. Hun blandet to forskjellige nyanser som ble akkurat passe mørkt for meg. Jeg gikk for litt lengde på håret i dag. Det er gøy å varriere fra gang til gang. Under får dere se før- og etterbildene. På førbildet har jeg som vanlig et sexy strikkmerke.. Hehe! Jeg ser nemlig ingen grunn til å fikse meg før jeg skal noen timer i stolen hos flinkeste Maria..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FØR:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
ETTER:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

NYE VIPPER, NYE NEGLER OG NYTT HÅR

Sponsede behandlinger og produkter

Tiden er inne for en aldri så liten "oppussing" av utseendet. Det blir som en hyggelig deltidsjobb å holde vipper, negler, hår og resten av kroppen på stell. Hehe! I hvert fall for meg som har blitt avhengig av alt det falske. Neida, joda... Jeg startet derfor uken hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Maria er som mange vet min faste frisør. I tillegg til å fikse håret mitt, fikser hun også bryn og legger vippeextensions. På tirsdag tok hun påfyll av volumvipper på meg og det ble bare sååå fint! Jeg hater maskara og kan faktisk ikke huske sist jeg brukte øyenskygge. Med disse fyldige vippene føler jeg meg fin med det samme jeg står opp. Det eneste jeg gjør for å holde de fine er å gre de om morgenen og om kvelden. Jeg har også alltid med meg en liten vippebørste i vesken i tilfellet jeg skulle trenge den utover dagen.  

Denne uken kom også dette fantastiske håret i posten. Tape extensions fra Luxushair i farge #60. En utrolig fin lys farge, som jeg er veldig glad i. Til mandag skal jeg tilbake til Maria på Head å ta ut dette gamle håret, klippe mine egne tupper, legge en bunnfarge og sette i det nye håret. Som jeg gleder meg! Jeg skal vise dere før- og etterbilder til uken. Forandringer er alltid gøy! 

Sist men ikke minst har jeg vært hos @amandaflorentine denne uken. Amanda er min nye negledesigner. Jeg er utrolig fornøyd med den jobben hun gjør og lar henne derfor styre alt av farge og form. Denne gang gikk vi for en lys og delikat farge med litt ekstra glitter på noen av neglene. Ble det ikke fint? Jeg digger de! De er rett og slett typisk meg. Amanda legger gelenegler. Jeg har jo alltid vært så fan av akryl, men etter et par runder med Amanda er jeg helt frelst av denne geleen. Det er jo vel så bra som akryl, om ikke bedre?  

Til uken skal jeg altså fortsette med denne "oppussingen", som jeg liker å kaller det, spise sunt og holde de gode treningsrutinene jeg har hatt denne uken. Det føles så bra alt i alt <3

Ellers vil jeg bare få ønske dere en GOD HELG! Jeg stikker innom litt senere med en oppskrift. Det er ingen matoppskrift for de som måtte tro det, men oppskriften på hvordan man skal lage barn i følge en meget dyktig lege. Hehe, morsomt :-)

COFFEE O`CLOCK

Behandlingen er sponset

Hei, dere! I dag har jeg vært hos @amandaflorentine og fikset neglene mine. Amanda er en venninne av meg fra Fredrikstad. Noen av dere husker kanskje at jeg har gått til henne tidligere? Nå jobber hun med negler og mye mer både her i Oslo og i vår felles hjemby, Fredrikstad. Jeg ønsket meg en fresh farge og det fikk jeg. Endelig kan jeg vise frem hendene mine igjen. Hehe! Det er ikke noe gøy å gå rundt med ettervekst og brukne negler. Da er det faktisk bedre å ta av alt, men jeg er som dere vet avhengig og da var ikke det noe alternativ. Samarbeidet mitt med Mette (som jeg har gått til en stund) er over. Ingen sure miner. Hun er en utrolig dyktig dame!

Etter negletimen dro jeg en tur på Louis Vuitton for å hente et armbånd til Ulrik. Posen under er altså ikke til meg denne gang dessverre. Det ble også tid til en liten kaffekopp og prat med min vakre kusine som jobber der. Den nye butikken deres er sååå fin! Jeg blir helt stresset av å være i LV for tiden. Ulrik og jeg sparer jo som sagt til ny bil, så den ønskelisten min må vente. Det hjelper bare ikke at den vokser..

Jeg holder forresten på med et innlegg som kommer ut senere i kveld. Men først er det flere ting som skal gjøres her hjemme. Vi snakkes mer etterpå <3 

JEG KOMMER ALDRI TIL Å TA EN NESEOPERASJONHei, Kaja. For det første så tror jeg at du mener *inJeksjoner, ikke "infeksjoner". For infeksjoner er jeg overhodet ikke for. Det er jo derfor jeg anbefaler alle å bli mer kritiske til bransjen generelt, nemlig for å slippe komplikasjoner som infeksjoner. For det andre så er det kommentarer som dette som er skummelt. Jeg håper at du skriver disse ordene bare til meg. For det er slike kommentarer som dessverre ofte fører til at unge jenter tar lite gjennomtenkte valg på bakgrunn av hva andre mener, ikke på bakgrunn av hva de selv mener.

Jeg fortjener ikke en slik kommentar fra deg bare fordi jeg velger å være åpen om alt jeg gjør for utseendet. Jeg har aldri fortalt noen andre at de skal gjøre noe som helst for å se annerledes ut. Det eneste jeg har gjort og kommer til å fortsette med er å være ærlig om mine egne valg. Heldigvis er jeg såpass trygg på meg selv og voksen i hodet at jeg ikke blir påvirket negativt av det du skriver. Men det er etter to år med blogging og flere hundre lignende nedverdigende kommentarer om utseendet mitt. Disse kommentarene har gjort meg harhudet.

Når det er sagt så liker jeg nesen min. Den er en del av meg. Jeg har aldri ønsket å endre på noe ved utseendet mitt og heller ikke nesen min. Det eneste jeg ønsker er å forbedre det jeg har og holde meg ung så lenge det er mulig, både ved å trene og ta vare på helsen min og ved å pleie mitt yttre. Jeg ble født med den nesen jeg har i dag og har tenkt til å leve et helt liv med den. Det jeg ikke ble født med er rynker i panna eller dype linjer i ansiktet, derfor synes jeg personlig at det er greit av meg å ta de valgene jeg tar for meg selv ved å ta botox og injeksjoner. Jeg synes ikke at du skal gjøre det samme. Vet du hvorfor? Det fordi at jeg ikke har noen rett til å mene noe om dine eller andres "feil", akkurat som at du ikke har noen rett til å mene noe om mine. 

Men hvem er jeg til å fortelle hva som er greit eller hva som ikke er greit? Jeg er jo bare en helt vanlig jente som selv har blitt bitt av basillen i skjønnhetsbransjen. Og hvem er du til å fortelle hva som er rett eller galt? Du er jo en som trakasserer andres utseendet. Er det greit å trakassere meg på bakgrunn av hvordan jeg ser ut?

Til slutt vil jeg bare si at jeg ikke har noe i mot de som velger å operere nesen sin dersom de har personlige grunner for det, akkurat som jeg i går sa at jeg heller ikke har noe i mot silikonpupper. Men jeg står ved at dette er to operasjoner som er mer omfattende enn botox og injeksjoner. Desto viktigere er det å være våken i forhold til leger, priser og "klinikker". Jeg ville aldri latt noen sette sprøyter i meg eller skjære meg opp uten at stedet var godkjent av helse-og omsorgsdepartementet. Bakrommet i den lokale frisørsalongen er som regel ikke et godt nok alternativ.   

DETTE GJØR JEG FOR Å FORBEDRE UTSEENDET

Jeg blir bombandert med spørsmål om utseendet for tiden. Det er tydeligvis noe mange av dere aldri blir lei av å lese om. I og med at jeg er 100 prosent ærlig med dere om alt jeg gjør av behandlinger, både de jeg blir sponset med og de jeg betaler for selv så tenkte jeg at jeg like greit kunne ramse opp det jeg gjør og har rutiner på en gang for alle:

Vippeextension: Som jeg fortalte dere tidligere i dag var jeg til time for påfyll av vippeextension. Jeg er ikke avhengig av falske vipper og har derfor hatt flere pauser siden jeg begynte med det for sirka 2 år siden. Når det er sagt så liker jeg meg bedre med vippeextension enn uten og har derfor ingen planer om å slutte med det. Jeg elsker å slippe maskaraen og er utrolig fornøyd med det uttrykket de falske vippene gir meg. Til nå har jeg kun hatt single vipper, men snart skal jeg prøve volum vipper for enda større og mer markert effekt. Det blir gøy!

Negler: Akrylnegler er jeg blitt totalt avhengig av. Jeg føler meg rett og slett stygg uten og passer derfor alltid på å booke time i god tid, slik at negledesigneren min har tid til meg hver tredje uke. I stad klarte jeg å brekke neglen på tommelen min, så nå føler jeg meg ikke akkurat superfresh, men jeg overlever. Heldigvis skal jeg fikse neglene mine allerede på fredag. Det gleder jeg meg veldig til!  

Hår: Hairextension er min aller største avhengighet. Det har jeg brukt siden jeg var 16 år og nå er jeg 26.. Det er sykt å tenke på hvor mye penger jeg har brukt på løshår. Noen vil kalle det sløsing, mens jeg synes at hver eneste krone har vært verdt det. Jeg har testet de fleste metoder av fester og typer av hår. Nå bruker jeg tape extension og er veldig fornøyd med det. I dag som jeg blir sponset med hår føler jeg meg veldig heldig. Før i tiden gikk halve lønningen kun til frisørbesøk og jeg måtte spare i flere måneder for å få råd til nytt hår. 

Sol/selvbruning: Jeg er heldigvis ikke avhengig av å være brun. Det var jeg før og det er IKKE bra for verken hud eller helse. Men jeg trives best med litt farge på kroppen, så det hender at jeg tar solarium en sjelden gang, men ikke ofte da jeg er livredd for hudkreft. Selvbruning derimot er et fantastisk produkt. Der er jeg over middels spandabel med meg selv. Det beste med selvbruning er jo at det ikke er skadelig på noen måte, og av alle ting så har jeg blitt anbefalt å bruke det av legen min pga en sykdom som jeg har (PCT). Den har jeg jo fortalt dere om tidligere..

Botox/fillers: Jeg sparer det "beste" til sist. Hehe! Neida, men det er jo ingen hemmelighet at det er dette jeg får mest spørsmål om når det kommer til utseendet. Jeg tar botox i pannen og for ikke å få disse "kråkeøynene". Dette er noe jeg fyller på sirka hver fjerde måned. I tillegg til botox tar jeg filler rundt munnpartiet, for å gjøre disse strekene som går fra munnen og opp til nesen mindre synlige. Filler er noe jeg kun gjør to ganger i året. Mange er skeptiske og ikke minst negative til både botox og filler, fordi det fortsatt blir sett på som noe "nytt" og "farlig". Silikonpupper derimot er gått over til å bli helt normalt og akseptert blant de fleste, noe som er litt rart da det er en stor operasjon med større sjanse for komplikasjoner. Nå har ikke jeg noe i mot silikonpupper eller de som har valgt å ta silikon. Jeg synes bare det er rart at det i større grad er akseptert, men ikke botox. 

Jeg var på Aviva tidligere i dag (ikke spons). Hver gang jeg er der slår jeg alltid av en liten prat med Halfdan Vier Simensen, som er legen min. Halfdan er plastikkirurg og forteller meg ofte diverse skrekkhistorier (anonymt selvfølgelig) om kvinner som drar utenlands for å spare penger på diverse operasjoner som ender med dårlige resultater, bortkastet tid og penger. 

Jeg er ikke så tjukk i hodet at jeg anbefaler unge jenter å ta botox, filler eller opperasjoner for å forbedre utseendet sitt. Det beste er jo å være fornøyd med det man har. Men hallo.. Vi lever i 2016. Det må gå ann å snakke til de som ikke er fornøyde og gi de noen gode råd. Det eneste jeg vil er å oppfordre alle som ikke er fornøyde til å bli mer kritiske. Det er på tide at både unge jenter og voksne kvinner åpner øynene og gjøre mer research i forkant av behandlinger og ikke minst opperasjoner. Dersom noe skulle gå galt (som vi dessverre ofte hører om) så er det som regel tryggere å ha utført behandlingen eller opperasjonen her hjemme i Norge med tanke på erstatning, oppfølging og hjelp videre. Dessuten begynner prisene å jevne seg ut på det meste i denne bransjen. Det er ikke nødvedigvis slik at du sparer penger på å reise utenlands lenger. USA foreksempel ligger mye høyere i pris enn Norge på diverse opperasjoner.. Vær våkne, folkens! Det er mitt beste råd 

Ellers pleier jeg å skjemme meg bort en gang i måneden med en eller annen form for hudpleie, i tillegg til at jeg alltid bruker gode produkter både for hud og hår hjemme. Disse produktene forteller jeg dere om i ny og ne her på bloggen. Jeg tror ikke det er nødvendig å ramse opp produkter i dag. Det er bedre hvis dere spør om dere lurer på noe :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MIN HUDPLEIERUTINE

Annonse

God søndag, fine blogglesere! Nå er tiden inne for å fortelle dere om min hudpleierutine. Det er mange av dere som har spurt meg om hvike produkter jeg bruker for huden og ikke minst hvilke rutiner jeg har morgen og kveld når det kommer til rens og pleie av ansiktet. Helt siden desember har jeg vært spesielt flink og nøye med huden min, noe som har ført til at jeg i dag har en mye sunnere og renere hud enn hva jeg hadde før jeg tok dette på alvor. I løpet av disse snart fem månedene har jeg kommet inn i skikkelig gode rutiner som jeg har planer om å holde. Prosedyren som jeg skal fortelle dere om går nå helt automatisk for meg. Jeg kommer aldri til å slurve med hudpleien igjen etter å ha sett hvilke resultater det gir med bare noen få minutters innsats om dagen. 

Hudpleieproduktene jeg bruker er fra EmerginC og de var selvsagt med på bryllupsreisen i Phuket. Under ser dere noen freshe bilder av produktene. Åååå! Som jeg savner dette stedet, sol og varme 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid 3 stykk toalettmapper med meg på tur. En mappe for alle produktene til håret mitt, en for sminke og sminkekoster og en for hudpleieproduktene mine. Den siste toalettmappen er som dere skjønner den vi skal snakke om i dag. Toalettmappen for huden min består av rens, toner, serum, øyekrem, krem, peel pads, detox mask og clarifying pads. Sammensetningen av disse produktene er ikke tilfeldig. Produktene ble satt sammen til meg personlig etter at jeg beskrev huden min slik:

"Huden min er vel en slags blandingshud. Jeg sliter ikke med uren hud, men kan få litt urenheter rundt hakepartiet. I tillegg har jeg masse sorte prikker på nesen og er ofte rød rundt nesen og under øynene. Jeg føler også at jeg har fått litt poser under øynene i løpet av det siste året. Men det er kanskje vanlig når man nærmer seg 26 år. Nå om vinteren er huden min generelt litt rødlig. Jeg har også lagt merke til at jeg har fått noe pigmentflekker jeg må være forsiktige med i solen øverst på kinnbeinene."

Sammen med denne beskrivelsen sendte jeg også to bilder av meg selv helt uten sminke, som resulterte i at jeg fikk tilsendt produktene under. Jeg starter med å fortelle om de produktene jeg bruker hver morgen når jeg står opp og hver kveld før jeg legger meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MORGEN- OG KVELDSRUTINER

♥ Om morgen: Jeg starter med å rense huden min med Multi-fruit cleanser ved å fukte huden og masere inn rensemelken. Dette jobber jeg med i ett lite minutt, før jeg skyller av produktet og tørker huden med et rent håndkle. Deretter tar jeg et par pump av toneren på en bomullspad og går over huden. Denne lar jeg trekke inn før jeg påfører Vitamin C serum som jeg også lar trekke helt inn. Til slutt påfører jeg et tynt lag Hyper-vitalizer øyekrem på huden rundt øynene og Hyper-vitalizer creme på resten av ansiktet.

♥ Om kvelden: Her gjelder de samme rutinene som om morgenen. Den eneste forskjellen er at jeg bruker Multi vitamin+ retinol serumet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HJEMMEBEHANDLING

♥ 1-2 ganger i uken: Her starter jeg også med rensen fra Multi-fruit cleanser, skyller av produktet og tørker huden. Deretter påfører jeg del 1 av "At home Peel pads kitet", nemlig Peel pads.  Dette er en pads med fruktsyre, som renser utrolig godt, peeler huden og fjerner døde hudceller. I tillegg virker den balanserende på huden og trekker sammen porer. Fruktsyren jevner også ut hudens tone og struktur og den er effektiv på pigmentflekker, som dere så jeg skrev at jeg har fått i beskrivelsen av min hud. Peel padsene skal påføres tørr hud og ligge på i 5-7 minutter. Etter disse minuttene skyller jeg med iskaldt vann og tørker huden igjen.

På den rene huden påfører jeg Phytocell detox mask. Det er en deilig grønn "alt i et" leiremaske, basert på fransk grønnleire. Den renser, gir fukt, virker beroligende, demper rødhet og gjør huden myk og nydelig. Jeg lar masken virke i minst 20 minutter før jeg skyller den av ned varmt vann og tørker huden.

Etter dette går jeg over huden med del 2 av "Peel pads kitet", nemlig Clarifying pads. Dette er pads med toner som virker rensende, sammentrekkende på porer, antiseptisk, samtidig som den har en klarerende effekt. Den etterlater huden super frisk med en nydelig glød. Denne lar jeg også trekke godt inn i huden, da den ikke skal vaskes av.

Til slutt påfører jeg Vitamin C eller Multi-vitamin+ retinol serum og lar det trekke inn før jeg avslutter med krem og øyekrem. Øyekremen og dag-og nattkremen har en lett anti-aging effekt å huden. Noe jeg bare elsker!

Det har forresten hendt at jeg har brukt denne hjemmebehandlingen opp til 3 ganger i uken, da jeg har erfart at huden min faktisk tåler det. Men det er noe man må finne ut av selv. Jeg anbefaler å starte med 2 ganger i uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer du på hvilke produkter som passer til din hud? Send mail til post@hudeksperten.no og de hjelper deg med å velge riktige produkter. Legg gjerne ved et bilde av deg selv helt uten sminke som jeg gjorde. Da får de et bedre inntrykk av huden din og dine eventuelle problemområder som du beskriver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig at jeg får gi dere leserne mine opptil 35 % avslag på mine hudpleieprodukter i dag. Du finner alle produktene jeg bruker HER  

NÅ FIKK ULRIK DET SOM HAN VILLE

Sponset behandling

Over til noe hyggeligere.. Jeg har fått meg ny negledesigner! Hun heter Mette og holder til på MediCare på Frogner og på Røa Hud og Kroppspleie. Jeg besøkte salongen som ligger på Frogner i dag. Det var et hyggelig lokale i Thomas Heftyes gate. Neste gang planlegger jeg å ta meg en tur til Røa. Det er viktig for meg å ha full oversikt når jeg skal anbefale salonger videre til dere. Men Mette som person kan jeg gå god for fra dag 1. Hun var utrolig hyggelig, lett å snakke med og ikke minst dyktig.  

Mette har vært negledesigner i 15 år. I dag jobber hun med akryl og GeleColor fra O.P.I. I tillegg til vanlig manikyr. Jeg gikk som dere ser for en fransk variant som jeg er veldig fornøyd med. Helt siden jeg begynte med akrylnegler har Ulrik "ønsket" seg slike negler på meg. Nå er ikke Ulrik spesielt opptatt av neglene mine eller negler generelt, men de gangene jeg har spurt han om råd i forhold til fargevalg så har han alltid svart: "Kan du ikke ha sånne med hvit tupp", og jeg har kommet hjem med den ene crazy fargen etter den andre. Hehe! Jeg elsker jo å ha freshe farger på neglene, men når det er sagt så er jeg også enig med både Mette og Ulrik om at disse neglene ser veldig rene og classy ut. I og med at de aller fleste kundene til Mette ønsker seg slike negler som dette, så tenkte jeg at valget var en fin introduksjon av henne 

Jeg skal forresten dele ut litt rabatter til dere som har lyst på nye negler før sommeren på bloppisen nå til søndag. Jeg gleder meg skikkelig til å treffe dere!


 

Mette kan kontaktes på: 907 20 022 (for timebestilling). 

JEG SØKER NY NEGLEDESIGNER

Min kjære Madeleine på Frogner har fått seg ny jobb som kursholder i negledesign og er dermed ganske opptatt i tiden fremover. Jeg har vært så fornøyd med de neglene hun har lagt på meg at jeg byttet til og med salong kun for å følge henne videre forrige gang hun "flyttet", så det er litt trist at vi må avslutte samarbeidet vårt nå. Men jeg ønsker henne masse lykke til videre i ny jobb og er kjempe takknemlig for alt hun har gjort for meg. Det var Madeleine som sørget for at jeg hadde de fineste neglene den viktigste dagen i mitt liv. De kommer jeg aldri til å glemme 

Det å ha velstelte negler er viktig for meg. Jeg må innrømme at jeg er blitt totalt avhengig av å fikse neglene mine hver tredje uke. Nå som jeg står uten negledesigner litt på overtid med en knekt negl er tiden inne for å spørre dere om hjelp. Jeg søker deg som er nøye, flink med fasong, legger akryl og har lyst til å samarbeide med meg. Er du negledesigner eller kjenner du noen som jobber med negler og er dyktige i jobben sin? Det finnes dessverre mange useriøse og slurvete negledesignere der ute. Jeg har selv opplevd dette, så derfor spør jeg dere når jeg kan om anbefalinger..  Send mail til: pilotfrue@outlook.com 

med kort info om deg selv/den personen eller salongen som du anbefaler 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Ps. Det er lov å anbefale salonger her i kommentarfeltet også.

SMINKEN JEG BRUKER

Hei, dere! Jeg tenkte jeg skulle vise dere de produktene jeg er mest glad i akkurat nå. Hvilke merker jeg faller for endrer seg jo mer jeg lærer om sminke. Nå som jeg har testet ut endel er jeg mer sikker på hva jeg liker og hva som passer best til min hud og mine farger. Jeg sminker meg selvsagt ikke like mye her på fjellet som jeg gjør ellers i hverdagen eller til fest, men jeg har likevel med meg alle favorittene mine på tur siden jeg pleier å stæsje meg opp til middagene på hotellet. Derfor har jeg med alle favorittene på fjelltur.

Det er jo når du er ute og reiser eller på småturer som dette du innser hva du er avhengig av i toalettmappen. Jeg har skuffene fulle med sminke og andre produkter hjemme som jeg ikke bruker. Nå skal jeg vise dere hva jeg faktisk bruker. Jeg lagde et lignende innlegg i fjor påske og har fått flere spørsmål fra lesere om jeg kunne gjøre det igjen..

HER ER MINE AVHENGIGHETER:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  Make up base: Sensai brightening. Denne bruker jeg som oftest et tynt lag av over hele ansiktet før jeg tar på meg foundation, men også til å blande foundation lysere hvis jeg ønsker det.

Foundation: Nars- Medium 2. Jeg bruker en flytende foundation som jeg er blitt veldig glad i. Første gang jeg brukte denne var faktisk da Maria (frisøren og sminkøren min) sminket meg i bryllupet.  

Pudder: The Balm cosmetics. Sexy mama anti-shine. Denne bruker jeg som oftest for å matte ned ansiktet mitt, spesielt i pannen, rundt nesepartiet og på haken.

Solpudder: Nars- Laguna. Dette solpudderet fungerer også bra til contouring.

Rouge: Nars- Orgasm. En frisk farge som ikke er for rosa. Jeg liker nemlig ikke når rougen blir for sterk i fargen.

Brynsskygge: Bitchn Brows. Jeg bruker bare den lyseste fargen og den mellomste, ikke den sorte.

♥ Brynspenn: Bitchn Brows. Mørk brun.

Øyenskygge: Makeup revolution - Flawless Matte. Dette skrinet har jeg nylig tatt i bruk. Jeg bruker bare øyenskygge når jeg skal pynte meg litt ekstra og dette skrinet har alle de bruntonene jeg bruker.

♥ Mascara: Lash up - Super serium mascara. En god mascara for deg som har vippeextension. Denne bruker jeg mest i den perioden vippene begynner å minke og jeg egentlig er klar for påfyll.

♥ Primer: Nars. En utrolig god primer som gjør at du unngår de strekene i øyenskyggen som jeg ellers ofte får utover kvelden. Dessuten sitter skyggen mye bedre ved bruk av en god primer som dette.

♥ Setting spray: NYX matte finish. Denne sprayen bruker jeg over hele ansiktet når jeg er ferdig med hudsminken. Sprayen gir huden fuktighet og gjør at sminken smelter fint og naturlig inn i huden.

♥ Lipliner: Nars. En fresh lipliner jeg bruker kun til fest.

♥ leppestift Frøya. Denne bruker jeg daglig. Jeg elsker den matte looken på leppene.

♥ Lipgloss: Victorias Secret. Jeg har alltid vært tilhenger av VS og har sikkert 20 forskjellige slike lipglosser liggende hjemme, men akkurat denne lyse rosa har vært en favoritt lenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste produktene fåes kjøpt i salonger rundt omkring eller såklart på nett. Med et enkelt søk så finner dere alle disse produktene. Det er kun sminken fra Nars som er litt vanskelige å få tak i. Her i Norge kan de bare kjøpes hos Head Frisør i Hegdehausveien. Det fant jeg ut etter at jeg var på sminkekurset til Mario Dedivanovic. Mario brukte nemlig flere produkter fra Nars da han sminket modellen på scenen. Make up basen fra Sensai kjøper jeg på ulike parfymerier i Oslo.

Nå begynner Ulrik å bli utålmodig her.. Vi skal ut på ski i dag igjen. Si ifra hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare dere senere i dag 

30 % RABATT PÅ HELE NETTBUTIKKEN

Annonse

God tirsdag, jenter og gutter! Jeg vil starte dagen med å gratulerer Luxushair med 7-års jubileum! Selv er jeg som mange vet fast bruker av extensionet deres og vil derfor bringe gladnyheten videre om at de har valgt å feire disse 7 årene ved å gi alle oss faste og nye brukere av produktene deres 30 % på hele nettbutikken ut dagen!

Her er to av mine favorittbilder fra bryllupslooken min med tape hair extensions. Jeg har farge #18 i lengde 50 cm, men på bildet under er håret noe kortere da jeg har heist opp festene mine og klippet tuppene en gang hos frisøren min etter at de var helt nye. Håret varer jo kjempelenge dersom du tar godt vare på det.

Jeg tar vare på extensionet mitt ved å bruke en shampoo og balsam som gir god fuktighet og ved å sove med flette om natten. Dersom du også unner deg en god hårkur en gang i uken vil håret kunne brukes igjen og igjen bare du bytter tape..

Dersom jeg ønsker mer fylde i håret på fest, til et oppsett/en flette eller at jeg tar meg en "pause" fra lim i håret, så bruker jeg alltid clips. Her er bildet av meg fra min forrige pause hvor jeg brukte clip on extensions på Geilo:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og her er to bilder av meg fra forrige uke hvor jeg fortsatt har det samme tape hair extensionet som jeg satt på første gang, men klippet det kortere:


Første gang jeg skulle bestille hår fra Luxushair sendte jeg mail med bildet av meg selv til: post@luxushair.com, og de hjalp meg med bestillingen. Under ser dere farge #18, som jeg har falt helt for. Luxushair har et bredt utvalg av farger på hår. Dere finner fargekartet HER.Luxushair selger ikke bare favorittløshåret mitt. De har også gode løsvipper, ansiktsmasken som jeg elsker, hårbørsten som alle med extensions bør ha, en herlig hårolje, flash tattoos og mye mer. Bruk rabattkode: 7år og få 30 % på alle produkter i dag!

Til gutta: Hva med å fylle opp påskeegget til kjæresten med noen av mine favorittprodukter over? Jeg tipper hun kommer til å elske det! 

Du kan betale med Klarna faktura, postoppkrav, paypal eller visa/mastercard og det er FRI frakt på alle bestillinger, bortsett fra oppkrav. Produktene har også rask levering, noe i hvertfall jeg setter stor pris på når jeg bestiller extension.

Ønsker dere en super dag, alle sammen! Og igjen.. HURRA for Luxushair sitt 7-års jubileum 

FÅ EN GRATIS TOALETTMAPPE FULL AV GODSAKER FRA SHAI

Annonse

Hei, dere! Jeg går rett på sak: Shai har nå satt sammen alle de populære produktene de har i en "favorittpakke", altså en toalettmappe full av bestselgere til dere som leser. Jeg er så heldig at jeg får lov til å spre dette fantastiske tilbudet videre på bloggen i kveld om at de gir bort første toalettmappe GRATIS til alle dere som vil ha. Ja, store bokstaver og understrek er nødvendig her, for det er ikke hver dag du får slike tilbudt slengt etter deg. Er det vel? Jeg synes det er veldig gøy å kunne tilby noe så hyggelig en mandagskveld. Dessuten elsker vi jo alle ting som er gratis, og denne gang er det noe vi jenter er helt avhengige av..   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittpakken inneholder:

♥ Shaihøvel

♥ Wash & shave

 En deilig skrubb

Toalettmappe

(Verdi: 300,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barberingstips: Det er viktig at du påfører huden din fuktighet både før og etter barbering. Wash & shave følger med gratispakken og gir deg den fuktigheten du trenger. 

Hvem vil vel ikke ha alt dette helt gratis? Toalettmappen leveres rett hjem og det er ingen bindingstid på bestillingen. Jeg bruker allerede disse produktene fast og anbefaler virkelig å teste de ut nå som dere får denne muligheten. ALLE gamle kunder er velkomne tilbake og får selvsagt også prøve denne gratispakken. Rettferdighet er viktig, så her blir nye og gamle kunder behandlet likt 

VOKSEN PÅ HÅRET

Æææ! Hva synes dere om min nye look? Maria (frisøren min) overtalte meg til å klippe meg litt kortere på håret enn hva jeg har vært tidligere. Jeg trives igrunn veldig godt, sålenge det er stylet og fresht. Hehe! Det er bare noe med jenter og kort hår som skriker selvtillit og det liker jeg. Nå har jeg jo fortsatt litt lengde på det. Det kan tenkes at jeg tar enda mer av lengden neste gang.. Vi får se! Jeg må bli vandt med dette først.

Er det bare meg eller ser jeg mye mer voksen ut med kortere hår? Jeg har fortsatt extension. Det kommer jeg ALDRI til å slutte med, men det er bare for tykkelsen sin del. Mitt ekte hår er like langt/kort som på bildene under 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Life is too short to have boring hair..

DE SISTE FORBEREDELSENE

Sponset behandling

God kveld, fine lesere! I dag har jeg vært hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien og blitt dulla med fra 12.00-20.00. Nå begynner jeg virkelig å bli klar for den store dagen! Det skulle kanskje bare mangle..

Vi tok ut det fine extensionet fra Luxushair, byttet tape, klippet og farget håret mitt før vi satt inn extensionet igjen.. Litt av en prosess, men absolutt verdt det! Nå er jeg utrolig fornøyd med både fargen og tykkelsen på håret igjen. Hva skulle jeg gjort uten Maria? Jeg er så glad for at hun skal være med meg hele bryllupshelgen. Det gir meg rett og slett en indre ro ♥ 

Etter at vi var ferdige med håret satt Maria på meg vippeextension og stylet brynene mine. Nå er det bare neglene som mangler og de skal jeg fikse hos Madeleine på Pure Beauty i morgen..


Ellers så har vi hentet både stoltrekk, servietter, kirkeprogram og de siste tingene som vi skal ha med oss til Sverige i dag. Nå står det pappesker overalt i hele huset. Jeg håper inderlig at vi har noen snille venner som kan hjelpe oss med å frakte alt dette.. Hehe! 

Det er forresten veldig hyggelig at såpass mange følger meg på Snapchat for tiden. Jeg så at flere lurte på hva jeg heter på snap under forrige innlegg og det er såklart pilotfrue. Vi snappes!

EN ÆRLIG OPPDATERING

Hello.. it`s me.

Her kommer en ørliten oppdatering på hårfronten. Det er veldig mange som spør via Julianne, på min egen facebook etc kordan det går. No e det litt over 3 måneder sida eg var på masterklinikken og gjorde hårtransplantasjonen (Kan leses her for dei av dåkke som ikkje har fått det med seg). 3 måneder er jo en tid, MEN som dei sa, så er det ikke vanlig at det begynner å skje så mykje med vekst av nye hår før etter ca 4 måneder. Eg har vært heldig. 

Som dei fleste veit og kjenner til, så er det helt fantastisk kor seint tida går når man venter på noke som man gleder seg til. Dåkke kan tru gleda var stor når eg begynte å sjå store forandringer etter bare 2 måneder!

Fra det å gå med et heilt blankt område på hodet til at det er noken små hår som er på vei ut føles himmelsk. Den nye hårlinja har blitt skikkelig bra. No begynner eg å ligne på meg sjøl for ca 10 år sida, før de store vikene begynte å dra seg bakover med rekordfart..

Eg legger ved 2 bilder som dåkke kan få sjå. Bildet til venstre tok eg ei ukes tid før eg skulle gjere behandlinga og bildet til høgre er tatt ca 2 måneder etter. No har dei hårene blitt ganske så lange allerede, og fleire hår har også kommet til. Som dåkke ser så er det en stor forskjell. For meg er det ikkje noke problem å fikse meg på håret lenger. Håret ligger fint, og eg slipper å uroe meg over kordan sveisen endrer seg utover arbeidsdagen siden eg ikkje har noke område eg må skjule lenger. 

Om eg får seie det sjøl, så synes eg faktisk eg ser skikkelig bra ut på håret for tida. No more bad hair days for me! Masterklinikken har forresten laget en liten video av kordan det har gått. Ta en titt på den her

That`s it from me today. 

Ulrik

EKTE MENN PRIORITERER UTSEENDET

Det gjør meg trist å se at det i 2016 fortsatt eksisterer menn som ikke tar vare på seg selv. Med å ta vare på seg selv mener jeg ikke bare å trene og spise sunt, men å stelle med sitt yttre. En skikkelig mann har gode rutiner på badet og investerer både tid og penger i de behandliger som trengs. Hva som trengs og ønskes er såklart individuelt. Men det kan være greit å diskutere rutinene dersom man er i et forhold. Ofte har kanskje jenta noen tips eller forslag som kan bedre mannens sevtillit på langsikt. Et jevnlig besøk hos frisøren bør være et minimum krav til våre menn. Er dere ikke enige? 

Det dummeste jeg hører er usikre menn som sier: "Du er ikke en skikkelig mann før du mister hår", eller legger ut om at hudpleie, brynsstyling, voksing osv er "dame greier". Når ble det jålete å ha ren hud foreksempel? Det finnes jo ikke noe eklere enn en voksen mann med uren hud. Og hva er poenget med å ha dårlig selvtillit over noe som kan fikses? Flere menn burde legge mer energi i hud og hår.

Jeg er så glad for at Ulrik er såpass trygg på seg selv at han ikke har noe i mot verken ansiktsmasker eller napping av bryn. Ofte får han spørsmål av både kollegaer og kompiser som ønsker å gjøre noe med et eller annet "problem" eller en ubehag ved sitt eget utseende. Men jeg får dessverre inntrykk av at slike temaer fortsatt er noe menn hvisker om to og to, ikke snakker om høyt på guttekvelden.

Tommel opp for menn som tar vare på seg selv, og ikke minst tommel opp til menn som også påvirker andre menn til å ta vare på seg sev ;-)

  

Apropos å ta vare på utseendet.. Ulrik kommer forresten med en liten oppdatering på hvordan det har gått etter hårtransplantasjonen senere i dag. Mye har skjedd på bare 3 måneder!

DESIGNERVAGINA

Jeg vil tro at det er ganske mange som har fått med seg innlegget til Maria Høili om at hun har fikset på sitt mest intime. For de av dere som ikke har sett dette innlegget kan lese det her. Grunnen til at jeg også velger å ta opp et såpass tabubelagt tema er fordi jeg selv snakket med min lege om akkurat det samme for nå en uke siden. Ikke fordi jeg har planer om å gjøre inngrepet, men fordi jeg er nysgjerrig. Jeg er nysgjerrig på mulighetene jeg har i fremtiden.

Nå har det seg slik at legen min er faktisk den legen i Norge som har utført flest slike kirurgiske inngrep i underlivet. Legen jeg går til heter Halfdan Vier Simensen og holder til på Aviva, som ligger her på Vinderen. Halfdan er plastikkirurg og har over 20 års erfaring innenfor kirurgi. Han har også drevet med hjertekirurgi, noe som jeg synes er svært spennende å høre om og ikke minst imponerende.

Aviva er som dere sikkert skjønner ikke et vanlig legekontor, men en spesialklinikk for kosmetisk og plastisk kirurgi, laser- og skjønnhetsbehandlinger. Jeg går dit av to grunner, nemlig botox og filler. Det er ingen hemmelighet at jeg har tatt botox og filler i ansiktet for å bli kvitt de linjene jeg har og for å forebygge rynker fremover. Det har jeg jo fortalt dere før..

Jeg anbefaler ingen unge jenter å forandre på verken det ene eller det andre ved utseendet, men jeg råder de som allerede har bestemt seg for å ta foreksempel botox eller filler i fremtiden om å oppsøke en spesialist, ikke kaste seg på første og beste tilbud i en tilfeldig "frisørsalong" på Frogner. Det er da det kan gå galt. Virkelig galt. Hvorfor? Fordi regelverket i Norge for hvem som kan sprøyte botox og fillere i ansiktet på folk ikke er strengt nok. Det er rett og slett skremmende løst.

Tilbake til poenget og overskriften.. Jeg er enig med Maria om at det er greit å fikse på seg selv for å få et bedre selvbildet, sålenge det valget som tas blir tatt av deg personlig og ingen andre. Men om du faktisk får noe bedre selvbilde av kosmetisk og plastisk kirurgi kan jeg ikke svare på. 

Jeg vet at det å ta botox og filler ikke gjør meg til norges beste forbilde. Men nå sikter ikke jeg akkurat etter en slik tittel heller. Målet mitt er å være så godt forbilde som mulig gjennom å være ærlig. For meg handler alt om hvordan slike tabubelagte temaer fremstilles. Jeg fremstiller ikke det fokuset jeg har på skjønnhet som et sunt fokus. Jeg fremstiller bare et fokus som mange i dag har gjennom å være åpen. Jeg har aldri vært mot plastisk og kosmetisk kirurgi. Men jeg har mine grenser og håper at du har dine. 

Illustrasjonsfoto

Er det greit at kvinner fikser vaginaen etter fødsel for å føle seg mer attraktiv eller har vi gått for langt?

EN GOD INVESTERING FOR OSS JENTER

Annonse

Hei, alle sammen! Jeg er som dere ser fortsatt like begeistret for både bølgetangen og krøllstaven fra Makestyle. Denne julen har jeg ikke bare fikset håret til fest, men også på morgenen før vi har dratt ut i bakken. Ettersom at det går såpass fort å bølge hele håret så er det absolutt verdt de få minuttene det tar. Jeg bruker som sagt bare 15 minutter på hele håret og vips så er jeg bølget og klar..

Bildene under er tatt etter en hel dag i bakken. Jeg må si jeg er imponert over hvor godt bølgene holder. De gjør seg også veldig fint med lue eller pannebånd og du slipper å tenke på hvordan du ser ut når du tar av deg hodeplagget. Bølgetangen kan forresten kjøpes HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Helt siden jeg prøvde alle disse produktene for første gang har jeg blitt avhengig av både Heat styling spray og Styling spray soft.

Heat styling spray beskytter håret mot varme, samtidig som den gir deg lett hold og glans. Sprayen inneholder argan olje. Det er denne oljen som gir deg den fine glansen. Styling spray soft er enkel å ha med å gjøre og er mye av grunnen til at frisyren holder såpass lenge. Det jeg liker best ved denne sprayen er at håret mitt ikke ser så sprayet og stivt ut selv om jeg bruker en god mengde.

Heat styling spray og Styling spray soft er uten parabener, parfyme, allergifremkallende stoffer og mineralolje. De er heller ikke testet på dyr 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krøllstaven er også helt fantastisk. Det går fort å krølle hele håret og reultatet blir utrolig fint. Under ser dere to foskjellige frisyrer som jeg har hatt til middag her oppe på Dr. Holms. Jeg likte nok fletten aller best. Det er gøy hvor fin en enkel flette blir når du du har krøller eller bølger i håret fra før. 

Det er også veldig fint med en flette i luggen og la resten av krøllene eller bølgene henge løst. Jeg har dessverre litt for kort lugg til det nå, men holder på å spare den ut. Anbefaler å prøve. Jeg synes at det blir like fint på både voksne og barn. Jeg bruker alltid disse klypene til å dele opp håret mens jeg krøller, bølger eller retter ut håret mitt. Det gjør hele prosessen mye enklere og du holder mer kontroll over hva som er ferdig og det du har igjen. Krøllstaven fra Mast finner du HER  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan følge Makestyle på Facebook her. Der ligger det flere hårvideoer og sminketips som er verdt å få med seg! 

SINGLE VIPPE EXTENSIONS

Sponset behandling

Uken før jul gjorde jeg noe veldig smart for å spare litt tid på badet nå i romjulen. Jeg satt på vippe extensions på Beauty House Oslo. Denne gang valgte jeg single vipper og ba om de korteste vippene de hadde for et ekstra naturlig resultat. Jeg er kjempefornøyd med vippene! De ble akkurat slik jeg ønsket. Ikke for mye med tanke på familieselskaper og ikke for lite med tanke på nyttårsaften og alle de andre festlighetene som vi skal på fremover, som i kveld hvor vi skal ta oss en tur ut her i Måløy. 

Selv om jeg har tatt vippe extensions så pleier jeg å bruke Lash Up super serium mascara når jeg vil se mer markert ut rundt øynene. Mascaraen fra Lash Up er en mascara som er spesielt utviklet for vippe extension, som du får kjøpt i Frognerveien 44 eller i nettbutikken til Beauty House. Mascaraen skal vaskes grundig av i lunket vann ved fjerning. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I tillegg til mascaraen så bruker jeg også: 

Extension Coating: Et rensemiddel som påføres 1-2 ganger i uken. Vaskes grundig av i lunket vann.

Vippebørste: Et must for alle med vippe extension. Gre vippene dine morgen og kveld slik at de ikke krøller seg sammen. 

♥ De har også et veldig bra vippeserum som gir deg lengre, tykkere og mørkere naturlige vipper. Jeg har brukt dette serumet i flere av mine pauser når jeg har fjernet vippene mine og gått noen uker med bare mine egne.

Du finner alle produktene i nettbutikken deres HER

Ønsker dere en fortsatt fin jul 

SPA FOR TO

Min førjulsgave fra meg til både Ulrik og meg selv var en dag med Spa for to på Colloseum Spa. Gud, så deilig! Vi startet med en kroppskrubb for hele kroppen, etterfulgt av herlig massasje og en mini facial. Litt luksus i hverdagen er ikke feil nå før jul. Jeg kunne gjerne tenke meg en gjentakelse etter jul også, som en siste avkobling før bryllupet. Vi får se. En kroppsskrubb blir det uansett. 

Jeg har aldri vært på spa i Oslo før. Det er bare noe jeg har unnet meg på ferie. Jeg ble tipset om Colosseum Spa av en gammel kollega og må si at jeg likte meg godt der. Fine lokaler og hyggelige ansatte. Fremover skal jeg bli "flinkere" til å finne på slike hyggelige ting sammen med Ulrik. Det er jo en perfekt gave å gi bort til noen du er glad i!

Har du ikke kjøpt julegave til din kjære ennå foreksempel? Da bør du vurdere massasje. Jeg anbefaler "Spa for to" eller "Duomassasje". Skikkelig avslappende og romantisk. Dere kommer til å elske det, spesielt om dere gjør det sammen  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

25 PROSENT RABATT I HANDLEKURVEN

Reklame

Hei, mine fine lesere! Jeg er så heldig at jeg får gi dere et skikkelig godt tilbud nå i førjulstiden. Det fortjener dere virkelig i en tid hvor de aller fleste sliter med å få kronene til å strekke til. Er det ikke typisk at maskaraen går tom rett før lønning foreksempel? Eller at du trenger ny shampoo og balsam nå rett før jul? Jeg opplever stadig at jeg trenger påfyll av mine behov i toalettmappen i perioder hvor jeg har nok av andre ting å bruke penger på. Da hadde det passet bra med et tilbud som dette:

Hva sier dere til 25 prosent rabatt på de fantastiske produktene dere fyller handlekurven med fra Beauty House Oslo? HURRA, sier jeg! Desember måned nærmer seg, med tid for julegaver og det hele. Med koden "PILOTFRUE" får du nå 25 prosent rabatt i handlekurven på nettbutikken til Beauty House ♥

Beauty House fører blant annet merket Bitchn Brows som jeg er veldig glad i og rettetangen fra Tape It, som jeg bruker daglig. Ellers har de fått inn et nytt og eget sminkemerke (Frøya), som jeg skal få gleden av å teste allerede til mandag. Lets do some shopping, boys and girls! Slå til på tilbudet selv, spar penger på noen av julegavene dine, eller gjør begge deler. Beauty House gir deg uansett 25 prosent rabatt i handlekurven din. Tilbudet varer ut uken 

TID FOR MEG SELV

Jeg ELSKER tid for meg selv. Noe av det beste jeg vet er å stenge meg inne på det lille søte badet mitt å smøre meg inn med det ene gode produktet etter det andre. Jeg leker ofte at jeg har mitt eget lille minispa i kjelleren hvor jeg tar behandlinger, som ansiktsmasker, hårkurer, kroppsskrubber og gjerne et varmt bad med noen herlige oljer i badekaret. Det er bare så deilg! Alle jenter fortjener minst en kveld i uken helt for seg selv til å skjemme seg bort som dette. Tid til å senke skuldrene og høre på favorittmusikken, og ikke minst tid til å tid til å pleie hud og hår.

I dag er dagen. Jeg storkoser meg! Hjemmespa er virkelig undervurdert 

ENDELIG TILGJENGELIG I DAGLIGVAREN

Annonse

Jeg sliter mye med tørr hud, spesielt nå på denne årstiden hvor det begynner å bli kaldt ute. Helt siden jeg var liten har jeg vært veldig forsiktig med hvilke type kremer som jeg har smurt meg med. Mamma kjøpte alltid gode kremer til meg på apoteket, så jeg har bare fortsatt å lete i apotekhyllene og testet ut så og si det meste som finnes uten å falle for en spesiell favoritt. For noen uker siden fikk jeg to nye fuktighetskremer i posten fra HTH: Nyheten "Skin Protection" og "Skin Repair", som sikkert mange kjenner fra før. To milde spesialkremer for ekstra tørr og sensitiv hud. Begge er apotekprodukter som du nå også får tak i på dagligvaren. Det er jo super praktisk for meg og alle andre som er avhengige av å ha gode fuktighetskremer tilgjengelig.  

Nyheten HTH Skin Protection Body Cream har en rik og kremet formulering som gir en intensiv 48-timers gjenfukting. Da jeg leste at kremen er determalolgisk og effektivitets-testet, og at de kliniske studiene viser at hudbarrieren styrkes og at huden beskyttes mot yttre påvirkninger, bruker jeg den nå daglig for å forebygge hudproblemer. HTH Skin Protection inneholder hudens egne fuktgivere, karbamid og melkesyre. Jeg smører meg aldri inn med kremer som inneholder parfyme, derfor ble jeg veldig glad når jeg så at denne gode fuktighetskremen både var uparfymert og uten parabener og fargestoffer. 

HTH Skin Protection inngår i samme serie som HTH Skin Repair. Begge kremene er som sagt tilpasset meg og deg med ekstra tørr og sensitiv hud. Hovedforskjellen mellom disse to kremene er at Skin Repair er en spesialkrem for utsatte partier som reparerer huden ved å gjenopprette hudbarreien når huden allerede har fått et problem. Denne kremen er helt genial på mine knusktørre albuer foreksempel. Flere som sliter med det om vinteren? Det er få produkter som virkelig hjelper når jeg trenger det mest, derfor er dette blitt min nye favoritt. Jeg testet forresten Skin Repair på Ulrik også, da han konstant sliter med ekstremt tørre knokler på overflaten av hånden. De tørre hendene har nok noe med at han blir utsatt for mye tørr luft på jobb i flyet. Ulrik likte den veldig godt og kommer derfor til å anbefale den videre til sine kollegaer som sliter med det samme eller har andre plager på grunn av forholdene i flybransjen. 

Skin Protection derimot er en mindre fet body cream for daglig beskyttelse som forebygger hudproblemer. Jeg skal fortsette å smøre meg inn med denne hver dag for å opprettholde den myke og gode huden jeg nå har og forhåpentligvis vil ha gjennom hele vinteren. Derfor er det ekstra kjekt at denne kremen nå også er å få tak i på dagligvaren. Det gjør faktisk hverdagen litt enklere ♥  

ENDELIG VIPPEFIN IGJEN

Sponset behandling og produkter

 

Hei, dere! I dag er det en uke siden jeg satt på nye vipper hos Beauty House Oslo. Det er første gang jeg har testet ut vippe extension på denne salongen. I og med at dette er blitt min favorittsalong her i Oslo, så ville jeg gi de en sjanse også i forhold til mine vipper. Jeg har som noen av dere vet hatt en liten pause med vippe extension, da jeg ikke var like heldig med forrige resultat, som endte med at jeg mistet mange av mine egne vipper. Det er derfor lenge siden jeg har følt meg såpass fresh som jeg gjør akkurat nå. Jeg er kjempefornøyd med hvordan vippene er satt på og hvordan de har holdt seg. Om et par uker skal jeg tilbake for påfyll. Jeg gleder meg til å gå denne festsesongen i møte, vippefin og fornøyd. 

Jeg er lettet over at jeg endelig har funnet en sertifisert salong, med sertifiserte terapauter, som bruker sertifisert utstyr når de setter vippe extensions. Det er nemlig mye rart der ute, så vær våken når du takker ja til det ene eller det andre tilbudet. Markedet for vippe extension har økt ekstremt i løpet av de siste årene. Det kryr av useriøse aktører som ikke utfører behandlingen på riktig måte. Jeg ønsker ikke å peke ut salonger som ikke er sertifiserte, men jeg ønsker å dra frem Beauty House Oslo, som et godt eksempel på en seriøs salong med dyktige ansatte.

Dersom et tilbud er for godt til å være sant, så er det som regel det. Snitt pris på nytt sett singel-vippeextension på landsbasis, ligger på ca 1000 kroner. Der priser beveger seg ned mot 600 kroner og under, burde det ringe noen bjeller. De verste eksemplene er typiske "hjemme salonger". 

En dårlig behandling kan føre til infeksjoner, allergiske reaksjoner, utslett, hevelse, kløe, svie osv. For ikke å snakke om holdbarhet. Det er trist å betale mange hundre kroner for vipper som faller av etter et par dager. Det er også trist å betale for et resultat med vipper som står til alle kanter. Jeg har dessverre opplevd begge deler. Derfor fikk jeg ikke akkurat tommel opp av Ulrik da jeg sa at jeg skulle sette på vipper igjen. Han var mer skeptisk til dette enn meg, da han tidligere har sammenlignet vippene mine med en dobørste..Huff! Litt komisk, men mest tragisk. Heldigvis kan terapeautene på Beauty House Oslo det de driver med. Ulrik synes jeg ser kjempebra ut med mine nye vipper, og jeg er som dere skjønner helt enig. Hehe! 

Bruk de rette produktene

Det er også mange salonger som er svært dårlig på å informere om hvordan du skal ta vare på de nye vippene. På Beauty House Oslo fikk jeg grundig opplæring av produktene som hører til og generel informasjon om hva jeg bør styre unna og lignende. Disse produktene bruker jeg:  

Extension Coating: Et rensemiddel som påføres 1-2 ganger i uken. Vaskes grundig av i lunket vann.

Lash Up Super Serium Mascara: En mascara som er spesielt utviklet for vippe extension.Vaskes grundig av i lunket vann.

Vippebørste: Et must for alle med vippe extension. Gre vippene dine morgen og kveld slik at de ikke krøller seg sammen. 

♥ De har også et veldig bra vippeserum som gir deg lengre, tykkere og mørkere naturlige vipper. Jeg brukte dette serumet selv under "pausen" min, og det ble betydelig bedre på bare to uker. Et godt alternativ for deg som har vært uheldig som meg, eller for deg som ikke ønsker falske vipper, men kun ønsker et fyldigere uttrykk. Du får kjøpt serumet og de andre produktene i salongen i Frognerveien 44, eller i nettbutikken deres HER.  

Visste dere forresten at vanlig mascara inneholder samme type voks og olje som brukes i limfjernere som fjerner vippeextensions? Bruk av ordinær mascara vil kunne føre til at limet i festene på de kunstige vippene løsner, og alle vipper faller av.  

Følg Beauty House Oslo på Facebook her! De legger ut masse gode tilbud på både vipper, negler, bryn, klipp, farge og mer 

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT PÅ NELLY OG ET ÅRS FORBRUK AV HÅRFARGE

Annonse

Hei, fine folk! Endelig er det klart for en ny konkurranse her på bloggen! I samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blonde skal jeg dele ut et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner, i tillegg til et års forbruk av Truly Blond hårfarge ♥Om Truly Blonde: Truly Blond er en helt ny serie med hårfarger fra Garnier Nutrisse, som inneholder forskjellige nyanser: Beach Blond, Classic Highlights, Soft & Natural Blond og Trendy Platinium. Alle nyansene inneholder en conditioner som sørger for at håret ikke blir gult, så man kan få den fine og kalde, blonde looken. Jeg husker sist jeg farget håret hjemme. Det ble mildt sagt en katastrofe som endte med gulskjær og slitte tupper. Hehe! Heldigvis har det skjedd mye siden den gang. Hårfargene fra Ganier Nutrisse gir ikke bare et amazing resultat, de skal til og med være pleiende.

Her kommer en steg for steg video for meg og dere som ikke husker hvordan hjemmefarging skal gjøres, og for dere som aldri har gjort dette på egenhånd før: 

 

Lurer du på hvilken blondfarge du er? Ta testen "The blond finder", og du finner den fargen som passer din livsstil og smak. Jeg ble Trendy Platinium. En farge jeg liker kjempegodt! Jeg pleier som regel å gå for noe mørkere om vinteren, men savnet kommer alltid fort etter det lyse platinablonde håret mitt. Jeg trives allers best som lys blond. Nå er jeg varmere i fargen enn normalt, men jeg liker det også, sålenge det er den blonde fargen som dominerer. 
Konkurranse: Del et bilde av din favoritthårfarge på Instagram med #GoTrulyBlonde og den nyansen av Garnier Nutrisse sine hårfarger som passer best til ditt bildet: #BeachBlond, #NaturalBlond, #PlatinumBlond eller #ClassicHighlights. Bildet trenger ikke å være av deg selv. Jeg har delt et bilde av meg selv på min Instagram @pilotfrue med #PlatinumBlond 

Les mer om instagram-konkurransen HER!Vil du ha flere gode skjønnhetstips? Lik Garnier på Facebook her ♥

BITCHN BROWS

Behandlingen og produktene er sponset 

Jeg har aldri vært så fornøyd som jeg er med brynene mine akkurat nå. Senest i går var det flere som kommenterte de. Nå har jeg stelt brynene mine hos Beauty House Oslo for andre gang og jeg stortrives med den nye formen de har fått. Det føles rett og slett som en stor forvandling i hele ansiktet. En forvandling jeg bare elsker! Hos Beauty House Oslo har de veldig dyktige brynsdesignere, som farger, napper og styler bryn tilpasset deg. Personlig liker jeg å ha brynene mine ganske tykke og markerte. Etter en mislykket runde med permanent makeup for noen år siden har jeg prøvd og feilet med det ene etter det andre. Til slutt måtte jeg bare innse at mitt eneste valg var å la brynene være og spare ut så mye hår som mulig. Tolmodighet, kalles det. Nå som jeg endelig har fått det uttrykket jeg lenge har ønsket meg, kommer jeg til å gå til brynsdesigneren min for å opprettholde fasongen en gang i måneden. Jeg napper jo litt i ny og ne her hjemme også, men lar det meste være til de som faktisk kan det, nemlig brynsdesignerene på Beauty House Oslo. Har du lyst å fikse brynene dine før høsten? Timebestillinger gjøres på telefon (21 68 68 10) eller online her ♥

 

Produktene over er de jeg nå bruker for å opprettholde brynene mine på hjemmebane. Jeg starter med brynsbørsten og grer hårene til den fasongen brynene mine skal ha. Deretter bruker jeg brynspennen til å markere rundt brynene og til å fylle inn litt i midten. Til slutt legger jeg et tynt lag brynsskygge over begge brynene (jeg bruker den lyseste fargen), og avslutter med brown fix for å få en mest mulig naturlig look. Dere får kjøpt alle disse produktene i lokalene til Beauty House Oslo, som ligger i Frognerveien 44. Spør meg gjerne hvis dere lurer på noe, ellers kan dere lese mer om produktene her ♥  

ET KOSTTILSKUDD JEG HAR TROEN PÅ

Annonse

Hei, dere! For en uke siden startet jeg på et kosttilskudd som jeg er veldig spent på. Kosttilskuddet jeg tar heter Skinrepair, og skal visstnok hjelpe for huden. Jeg har alltid hatt stor tro på slike produkter som ikke bare smøres inn på overflaten av huden i form av en krem eller noe annet, men som faktisk inntas i form av sunn kost, eller piller som dette.

Jeg gleder meg veldig til å se resultatene om et par uker, og tipper at jeg kommer til å fortsette med dette kosttilskuddet i lang tid. For som alt annet som faktisk fungerer, så må også disse pillene tas over tid. Jo lenger du tar dette kosttilskuddet, jo bedre resultater vil du oppnå. Slik er det jo med det meste. Du får ikke drømmekroppen etter en treningsøkt, gjør du vel? Nettopp. My point exactly. 

Skinrepair er et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen skal altså bidra til renere hud, motvirke og dempe dannelse av rynker. Du kan lese mer og bestille produktet her.

Jeg som blogger tester mye forskjellige produkter for både hud og hår, og for det meste pleier Ulrik å være ganske uinteressert i alle disse "jentegreiene". Men når det gjaldt Skinrepair var han helt med. Dette ville også han teste, så vi bestilte like greit noen pakker til han også. Nå minner vi hverandre på disse to pillene til frokost hver dag. "Husk Skinrepair, elskling", står det flere ganger vår meldingstråd nå den siste uken. Haha! Jeg har så lett for å glemme slike ting, så en påminnelse fra min kjære hjelper på ♥ 

OM SOMMEREN ER ALT LOV

Hei, dere! Denne lørdagen har bare flydd avgårde med å please alle andre enn meg selv. Derfor sitter jeg nå med verdens beste følelse. Den følelsen du får av å hjelpe andre. Hva er vel bedre enn å være årsaken bak flere store smil? Jeg kan ikke komme på så mye som slår det. Det gir i hvertfall meg en skikkelig god følelse. Jeg fikk ikke gjort noen av mine egne ærender i dag, men det spiller ingen rolle. Meg og mitt får vente til mandag..

Jeg har lyst til å gjøre noe nytt med neglene mine til uken. Det finnes jo så mye fine farger og kombinasjoner å velge i. Jeg er verken redd for sterke farger eller glitter på denne årstiden. For om sommeren er alt lov, spesielt når det kommer til bruk av farger. Jeg kikket litt på Pinterest tidligere i dag, og samlet inspirasjonsbilder til hun som gjør neglene mine. Her er noen av mine favoritter. Hvilken er din favoritt?  

Fortsatt god lørdagskveld ♥

MENN MED VIKER

Før jeg traff Ulrik var jeg sikker på at jeg ville finne meg en eldre mann. Ikke en gammel mann, men en mann som var minst 8 år eldre enn meg. Det handlet såklart om at jeg ønsket meg en voksen mann med livserfaring, men også fordi jeg ikke følte meg tiltrukket av gutter på min egen alder. Aldersforskjellen mellom Ulrik og meg er 10 år. Det fungerer veldig bra for oss. Noen synes det er mye, mens andre er i fohold hvor aldersforskjellen er større. 

En av de tingene jeg falt for ved Ulrik var vikene hans. Jeg ble rett og slett tiltrukket av de, og de tiltrekker meg fortsatt den dag i dag. Til Ulrik sin fordel så blir han bare kjekkere og kjekkere i mine øyne. Likevel vet jeg at han som mange andre menn ikke setter spesielt stor pris på det å bli tynnere i håret. Det er dessverre blitt en bekymring for mange, nettopp fordi viker og hårtap blir forbunnet med det å bli gammel. De færreste ønsker jo å se gammel ut.

Nylig leste jeg om menn og hårtransplantasjon. I Norge er dette forholdsvis "nytt", og holdningene til det deretter. Jeg fikk inntrykk av at de som gjennomfører en slik behandling holder munn om det i ettertid. Det er liksom en hemmelig greie, akkurat som silikonpupper var i starten. I dag er jeg vel nesten unormal som ikke har silikon, men nok om det. Jeg stiller meg positiv til menn som ønsker hårtransplantasjon, MEN... Og, ja. Det er et stort "men" her. La vikene være i fred! Viker er sexy!

PÅ INNSPILLING MED GILMAKEUP

Hei, dere! I dag har jeg vært med på noe kjempegøy, og ikke minst spennende. Dagen ble lenger enn ventet, men når man er så heldig å få jobbe med Gilan flyr timene avgårde. Vi var et godt team med overraskende dyktige, blide og tålmodige jenter og gutter. Jeg er rett og slett stolt over å være en del av dette. 

Det er så gøy å jobbe foran kamera! Jeg er absolutt ikke vandt til det, men føler jeg blir litt tøffere for hver gang. Det handler jo om å slappe av og prøve å være seg selv. I utgangspunktet burde jo ikke det være noe problem, men det er likevel en kunst å virke naturlig i situasjoner som føles unaturlig.. Noen takler det, andre ikke. Jeg vil ikke skryte av meg selv, men føler at jeg behersker det. Det må da være lov å si? Resten får være opp til dere å bedømme.

Prosjektet dreier seg om skjønnhet. Det kommer vel ikke akkurat som en overraskelse når Gilan er innblandet. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. For en fantastisk flink og nydelig jente! Jeg har stor tro på dette prosjektet. Dessverre kan jeg ikke fortelle så mye mer om hva som faktisk ble spilt inn, men jeg lover å oppdatere dere når den tid kommer. Jeg gleder meg skikkelig til å se det ferdige resultatet, og det håper jeg dere gjør også! Ser dere forresten hvor fresh jeg ser ut i ansiktet på bildet av bare meg og Gilan? Hun kan virkelig svinge på kostene sine! Jeg vil heller kalle henne magiker enn makeupartist.. Hehe! 
SMART FOR DEG OG SNILT FOR LOMMEBOKEN

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har ikke hatt vippeextensions på en stund. Jeg har bestemt meg for å slutte med det. Det er veldig fint, og jeg har alltid vært fornøyd med de som har satt på meg vipper, men likevel er det litt styrete. Man må være ekstra forsiktig når man tar av seg sminken, dusjer og helst ikke sove urolig eller med hodet ned mot puten, noe jeg alltid gjør. I løpet av dagen samler de seg fort, og da må man gre de for ikke å se ut som en tulling. Ulrik har mobbet meg noen ganger og sagt at vippene mine minnet han om en dobørste.. Hehe! Jeg må bare si igjen at dette ikke har noe med de søte jentene jeg har vært hos for å sette de på, for de har vært dyktige alle sammen. Kanskje blir dette bare en pause, men den skal i hvertfall vare ut sommeren. Nå skal de stakkars naturlige vippene mine få slappe av litt..

Så dum og utålmodig som jeg var dro jeg de falske vippene ut en etter en her hjemme, uten å bruke noe form for løsningsmiddel til limet. De falske vippene dro såklart med seg endel av de ekte vippene mine, så resultatet ble ikke akkurat pent. Når Ulrik har lengre vipper enn meg er det noe som ikke stemmer. Heldigvis fikk jeg et tips av en flyvertinne som jobber sammen med Ulrik om å teste ut castor olje for at de skal gro seg fyldigere igjen. Nå har jeg smurt de inn morgen og kveld i over en uke, og føler allerede at jeg ser en forskjell. Jeg bruker som dere ser en q-tips for å påføre oljen, og gnir den helt inn til der hvor hårene starter på øyelokket. Jeg er forresten ikke sponset med denne oljen, så dette er overhodet ingen reklame. For alt jeg vet finnes det sikkert hundre forskjellige typer merker som fører slik olje, og de funker sikkert like bra alle sammen. Jeg ville bare si at det funker! Himmel og hav så glad jeg er for å se at vippene mine vokser. Fantastisk følelse, ikke minst et snilt alternativ for lommeboken.  

Jeg påfører som sagt oljen to ganger om dagen, og har de siste dagene også brukt mascara. Jeg tror ikke det har noe å si, men hva vet jeg. Er det noen av dere som har prøvd slik olje eller noe annet som får vippene til å vokse raskere eller bli fyldigere? Fortell, fortell!  

BRUN OG FIN

Annonse

Jeg er ikke født med spesielt god hud og blir anbefalt av leger å holde meg minst mulig i direkte sollys. Helt siden jeg var liten har solbrenthet og soleksem vært et problem. Jeg måtte alltid være i skyggen på den tiden av døgnet hvor solen er sterkest, og var ellers tildekket såpass at brunfarge var noe jeg bare kunne drømme om. Solarium var helt uaktuelt. Mens venninnene mine tok x-antall soltimer før skoleballet, smurte jeg meg inn med alle disse billige selvbruningskremene. Ikke bare luktet de vondt, men de ga meg også en unaturlig og ikke minst ujevn farge. 

Først i voksen alder har jeg opplevd å bli brun av solen. Jeg er forsatt nøye med solfaktor og dekker som oftes til brystet og andre utsatte steder på kroppen når solen står på som sterkest. I tillegg til å bruke normal solvett har jeg også begynt med vitamintilskuddet Betakaroten. Produktet er 100 prosent naturlig og er med på å redusere risikoen for soleksem og solskader. Sist vi var på ferie merket jeg hvor fort fargen satt seg, ikke minst har jeg merket hvor lenge den har holdt. Det er nå tre uker siden vi kom hjem fra Spania, og jeg har forsatt en fin og brun farge på kroppen. 

Om jeg har tatt solarium? Ja, jeg har tatt en soltime på 18 minutter siden vi kom hjem. Det gjorde jeg for å holde på den pene brunfargen som jeg er superstolt av, men også for å ha et bedre underlag når solen kommer hjem hit til Norge også. Vi nærmer oss sommermånedene, og jeg håper og tror at jeg kan sitte ute i solen uten å bekymre meg en eneste dag denne sommeren.

Det sies også at vitamintilskuddet forebygger aldring av huden, og det er jo bare et stort pluss. Vi vil alle bli gamle, men vi vil ikke se gamle ut. Huden er noe av det mest avslørende i forhold til alder, og det er ingen hemmelighet at sol og rynker dessverre hører sammen. Med Betakaroten forebygges dette ved å nøytralisere de frie radikalene. Jeg anbefaler også at dere bruker masse fuktighetskrem, spesielt etter en dag i solen. Aftersun er ikke oppskryt. 

Har du også lyst til å teste ut dette vitsamintilskuddet? Les mer på Betakaroten.no

Fortsatt god pinse 

ENDELIG LANGT OG FYLDIG HÅR

Sponset behandling

Hei, dere! Som jeg fortalte hadde jeg en skikkelig "oppussing" av meg selv i går, og startet det hele på Beauty House Oslo. For et fresht sted! Her likte jeg meg rett og slett kjempegodt. Salongen ligger i Frognerveien 44. Rett ved trikkestoppet "Elisenberg". 

Jeg skulle som sagt sette på nytt og langt hår. Extensionet de bruker er fra @tapeithair. Jeg har aldri testet akkurat dette håret før, men kjenner jo allerede at kvaliteten er god. Håret er utrolig mykt og deilig å ta i, dessuten virker det som om hvert enkelt feste har mer hår på seg enn hva jeg er vant til fra andre merker, som da fører til tykkere hår generelt. Jeg har fire pakker i håret mitt, noe som holder i massevis til det resultatet jeg ønsker. Mengden hår kommer selvsagt ann på utgangspunktet (hvor tykt/tynt hår du har fra før), og ønsket resultat. Dere kan jo se litt på før- og ettetrbildene under og sammenligne. Ikke nøl med å komme med spørsmål i kommentarfeltet. Jeg skal svare dere så godt jeg kan, og tar gledelig en telefon ekstra for dere fine leserne mine dersom jeg selv ikke vet svaret. Ellers finnes det meste av informasjon på hjemmesidene deres HER!

I dag har jeg kun hatt håret i flette, da jeg holder på i hagen.. Ja, dere hørte riktig. Jeg planter blomster! Jeg har slettes ingen grønne fingre, men prøver så godt jeg kan. Er du huseier, så er du huseier. I morgen derimot skal jeg krølle meg fin til jentene kommer hit på besøk. Det gleder jeg meg kjempemasse til! Jeg tror det kommer til å bli superfint nå som jeg har litt lengde og tykkelse på håret igjen. Viser dere selvsagt bilder!

Beauty House Oslo kan du få alle type skjønnhetsbehandlinger. Jeg tittet såvidt på prislisten deres i går, og kjente at jeg hadde lyst til å prøve ut det meste. Nesten litt skummelt, men jeg vet jo at de er dyktige på alt de gjør, og kjenner faktisk flere som går dit fast med både hår, hud og negler. De ansatte er forresten supersøte. Det har faktisk mye å si for meg som kunde, da god stemning og godt humør smitter <3

Mitt første besøk på Beauty House Oslo blir definitivt ikke mitt siste. Jeg har veldig lyst til å bleke tennene blant annet. Det står øverst på "skjønnhets-ønskelisten" akkurat nå.. Hehe! 

Nå får jeg komme meg ut i solen igjen og fortsette hageprosjektet.. Vi blogges! 


FRESH SOMMERHUD

Annonse

Hei! Nå er jeg hjemme i fine Oslo igjen. Uansett hvor deilig det er med ferie, så er det er kjempe godt å komme hjem. Er dere ikke enige? Jeg savner alltid sengen min og badet mitt. Det er på en måte det eneste jeg ikke får med meg i kofferten. Utenom det ser det nesten ut som om alt er med. Jeg pakker alltid for mye og har stort sett med meg enda mer hjem. Slik var det også denne gang. Faktisk så mye at vi måtte investere i en ny koffert.. Jaja, sånn kan det gå. Husker dere at jeg startet med swiss rolleren i ansiktet? Hudrolleren, gelen og santizing sprayen har selvsagt vært med meg på ferie. Disse tre produktene tok heldigvis ikke all verdens plass. I dag har jeg brukt hudrolleren i 10 dager og ser faktisk en betydelig forskjell. 

Vanligvis når jeg kommer hjem fra turer som dette, hvor det har vært mange sene kvelder, mye god mat og drikke, så føler jeg meg skikkelig ekkel i huden. Jeg får lett urenheter og ekstra tørr hud som en følge av slikt feriekosthold. Det er jeg nok ikke alene om. Nå derimot føler jeg meg ganske så fresh. Jeg har ingen urenheter og har stort sett unngått sminke på dagtid den siste uken. Det er noe jeg aldri trodde skulle skje, da jeg i utangspunktet er en liten sminkedukke.. Hehe! 

Jeg brukte hudrolleren med 0,50 mm nåler i ansiktet. Det finnes en lengdeguide HER som forklarer de tre forskjellige lengdene. 

Nå tar jeg en liten pause, men kommer definitivt til å fortsette med disse produktene. Jeg skal også teste hudrolleren på andre deler av kroppen, for å fjerne små strekkmerker og motvirke celulitter på blant annet lårene mine. Jeg synes det er så fantastisk med gode alternativer til alle disse kostbare behandlingene som gjøres på diverse skjønnhetssalonger i dag. Med Swiss produktene kan du selv utføre effektiv hjemmepleie uten at det koster deg masse tid eller masse penger. Jeg tar behandlingen på kvelden, da huden ofte blir litt rød etterpå. Dessuten føles det veldig godt å avslutte dagen slik <3

MITT NØDFRESHINGS-ØYEBLIKK

Annonse

Jeg er en spontan jente, som elsker alt som ikke er planlagt, spesielt aktiviteter. De morsomste kveldene, hyggeligste stundene og faktisk de beste datene er de som bare blir til, ikke de som planlegges til den minste detalj. Min første date med Ulrik var slik. Vi skulle i utgangspunktet møtes på en kafê på Majorstuen. Samme for meg, tenkte jeg. Ikke verdens mest spennende date, men det spilte egentlig ingen rolle. Jeg ville bare se han igjen. Det var jo søndag og derfor begrenset av muligheter.

Fire timer før vi skulle møtes ringte telefonen. Det var Ulrik. Jeg gikk ut av køen på Matkroken for å svare han. Det føltes ut som om alle musklene i kroppen min hadde glemt hvordan de skulle utføre jobben sin. Jeg trodde han skulle avlyse, og ble derfor kjempenervøs. Det var heldigvis ingen avlysning, heller en oppgradering. Han fortalte meg at han hadde fått en telefon av Norwegian om å hente et fly på Torp. Flyet var tomt og skulle bare til Gardermoen, derfor lurte han på om jeg ville være med. Jeg prøvde å skjule hvor glad jeg ble der jeg hoppet rundt for meg selv i butikken. Menneskene som så meg trodde nok at jeg var sprø.

"Jaaaa", svarte jeg. Men jeg hadde et problem, og det var at jeg måtte være klar på 10 MINUTTER! Jeg har aldri vært så stresset i hele mitt liv. Jeg var heldigvis ferdig sminket og hadde på meg helt greie klær, men jeg hadde ikke pusset tennene, og heller ikke på meg deodorant. Jeg slapp alt jeg hadde i hendene, løp for å finne tannkrem, tannbørste, en flaske med vann OG en deodorant. Deretter løp jeg ut til en av sidegatene, bøyde ned meg ned bak en bil, pusset tennene i all hast, og tok på meg deodorant. Gud, så flau jeg var.. 

Asan har lansert noen nyheter i en serien "Fresh". Asan intimvask og Asan fresh dusjkrem. Disse produktene gjør at du holder deg fresh hele dagen, og forhåpentligvis slipper å oppleve ubehagelige nødfreshings-øyeblikk.Ikke søren om vårt første ordentlige kyss skulle ødelegges av min dårlige ånde, eller av dårlig lukt generelt. Jeg var selvsagt nydusjet, men det går ikke mange timene før man ikke lenger føler seg fresh dersom man ikke har på seg deodorant, spesielt ikke på første date når man naturligvis er mer stresset enn vanlig. Jeg kastet alle tingene jeg hadde kjøpt i nærmeste søppeldunk før Ulrik ringte igjen. Nå stod han utenfor. Halleluja for søndagsåpne butikker, tenkte jeg. Hehe! Har du opplevd noe lignende? Isåfall: Les om konkurransen under! VINN ØYA-BILLETTER

Asan har nå en konkurranse gående, hvor du kan vinne festivalpass eller lørdagspass til Øya-festivalen. Noen som kunne tenke seg å vinne dette? Jeg hører rykter om at billettene allerede er utsolgt, så dette er jo en glimrende mulighet. Del ditt nødfreshings-øyeblikk på Facebook eller på Instagram med #nødfreshing, og du er med i trekningen. Det er opp til deg om bidraget ditt er i form av bilde eller video.

Konkurransen avsluttes 10. mai, og vinnerene annonseres på Asan sin facebookside. Besøk Asan på Facebook her eller søk opp hashtaggen dersom du ønsker inspirasjon! Jeg gleder meg til å se bidragene deres. Vi jenter har alltid mye å lære av hverandre i slike situasjoner.Lykke til i konkurransen <3

HÅRVIDEO

Hei og god fredag! For dere som enda ikke har sett videosnutten fra opptaket med Side 2 og Gilan, så kan dere se den her <3 
Film og klipp: Guro Holmene
Hva synes dere?

SMINKE TIL FJELLS

Vel fremme på Geilo, frokosten er inntatt, solen skinner og humøret er på topp. Endelig påskeferie! Det føles veldig bra. Nå skal vi straks opp i bakken på Geilo`s største påskeparty. Hører de snakker om flere tusen mennesker som skal samles der i dag for skikkelig afterskistemning, DJ og konsert med Plumbo. Dette blir gøy! Flere som skal hit?

Jeg var litt klønete med pakkingen for turen, så har klart å glemme boblebuksen hjemme. Heldigvis kommer Ulrik oppover senere i dag. Han har fått en huskeliste på alt jeg har glemt. I mellomtiden får jeg finne på noe annet lurt, men først skal jeg vise dere hva jeg bruker av sminke på fjellet..

1. Solkrem: Jeg smører meg alltid med solkrem under sminken for å unngå og få flere linjer (rynker) enn jeg allerede har. 

2. Pudderfoundation fra Glo-minerals: Dette pudderet har vært en favoritt lenge. Det dekker godt og er perfekt for deg som "sliter" med rødlig eller blank hud.

3. Solpudder fra Sephora: En god gammel klassiker. Jeg blir aldri lei av dette pudderet. De selger det dessverre ikke i Norge. Ikke som jeg vet i hvertfall? Derfor hamstrer jeg med meg flere hjem når jeg er utenlands.

4. Rouge fra MAC: Det fineste jeg vet er de naturlige røde kinnene man får av å være noen timer ute, men inntill jeg får det er denne en god erstatning. 

5. Øyenbrynspenn, shaping gel og highligter fra Isadora: Jeg er egentlig mest glad i å bruke brynskygge, ikke øyenbrynspenn, men akkurat denne har jeg nylig begynt å like. Shaperen er også helt genial! Den gir fra seg litt farge og holder brynene på plass. Highligteren påfører jeg under brynene for at mellomrommet mellom øyenvippene mine og brynene skal bli litt større. Jeg brukte aldri highligter før, men etter at jeg begynte med vippeextensions føler jeg at behovet er der, siden vippene mine omtrent treffer brynene når jeg ser opp.

6. Lipgloss fra Victorias Secret: I love VS! Always have, always will <3Ha en fortsatt fin påske, alle sammen <3

I TRYGGE HENDER

Sponset behandling

Hei, dere! Her er noen snapshots fra dagen i dag. Jeg har hatt verdens beste start på uken med nye sommernegler (Madeleine), vipper (Trude), forming av bryn, farging og behandling av hår (Hege B). Nå føler jeg meg rett og slett fantastisk!

Jeg har lenge slitt med frusete hår. Det er ingen hemmelighet. Faktisk så har flere av dere kommentert det under noen av bildene mine også. I dag fikk jeg en behandling mot dette, som til nå ser ut å virke utrolig bra. Håret mitt ser både sunnere og blankere ut. I tillegg føles det sterkere. Behandlingen heter INOAR og er visst verdens mestselgende brazilianfrizzout. For dere som måtte lure, så er dette ingen kjemisk behandling, bare nærende på alle måter.       

Har du lyst til å vinne en INOAR? Gå inn på Syndikatet og lik siden deres. Der vil dere også se før og etterbilder av håret mitt. Helt sykt stor forskjell! Alle som liker facebooksiden til Syndikatet innen 31.03.15 er med i trekningen av en slik behandlig (verdi 4900,-).

Supersøte Hege B som gjorde håret mitt fortalte meg at behandlingen vil vare i 12 uker første gang, og lenger etterhvert som jeg tar flere behandlinger. Jeg gleder meg til å vise dere litt flere bilder av håret i dagslys, spesielt av hårfargen min. Hun kalte stripingen hun la for en strawberry effekt <3

Ellers er det da Madeleine som står for neglene mine fremover og Trude for vippene. Jeg føler meg trygg med disse jentene på laget. Om 3 uker skal jeg tilbake for påfyll..Syndikatet har forresten også en blogg dere burde sjekke ut. 

Vi snakkes mer i morgen!

BLI NY DAG

God morgen! Denne dagen har jeg gledet meg til. Som overskriften sier skal jeg bli ny. Det er vel kanskje litt og ta i, men jeg skal i hvertfall freshe meg opp. Hår, negler, bryn og vipper. Slettes ingen blåmandag :-)

For å sette prikken over i-en startet jeg dagen med en digg smoothie og en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Ja, i dag er jeg en liten diva, men det fortjener jeg. Noen ganger er det bare så godt med en skikkelig "oppussing".

Bildene under er fra shooten med Side 2 og Gilan. Jeg oppdaterer med bilder fra dagen senere. Først skal jeg svette litt på trening. Ønsker dere en herlig start på uken <3

DAGENS OG BARBIE LIPS

Hei, dere! Her kommer noen bilder fra denne herlige søndagen. I og med at jeg har vært sengeliggende i noen dager nå, så var det deilig med en aldri så liten tjuvstart på den kommende uken. Dagen har altså bestått i jobb og andre viktige saker. Det er med god samvittighet jeg nå setter meg ned i sofaen..  

Det er lenge siden jeg har følt meg skikkelig fresh. Kanskje ikke så rart etter en runde med omgangssyken..Jeg spurte derfor snille Laura om hun ville sminke leppene mine tidligere i dag. Bare for min egen del egentlig, men jeg klarte ikke å dy meg og knipset i vei. Hun kalte det "barbie lips". Jeg elsker rosafargen! Frisk og litt annerledes <3 

Det første bildet er før jeg hadde noe på leppene, det andre med lip liner og det tredje er resultatet med den rosa lebestiften. Fint, ikke sant? Flere burde tørre å bruke sterke farger på leppene. Alle kler farger. Noe annet er bare tullprat. Blås i trender og lek deg litt!

Outfit: Kåpe: Styleway by Lene Orvik/ Genser: Brandy Melville/ Shorts: Bik Bok/ Sko: Primark/ Veske: Chanel/ Smykke: Farmhousedesign

Makeup: Glominerals, Mac cosmetics & Max factor

 

Håper dere har hatt en fantastisk dag i solen! Jeg kommer sterkere tilbake i morgen.

KALL MEG GJERNE HÅRSÅR

Det er mange som er uenige med meg angående dette med kvinner og kroppshår. Jeg var forberedt på alt av tilbakemeldinger. Det er jeg alltid når jeg yttrer meninger på bloggen. Som dere ser så lar jeg dere få gjøre det samme her i kommentarfeltet. Dere får skrive og mene akkurat hva dere vil. Jeg godkjenner alt som er relevant i forhold til temaet jeg skriver om. 

Det var mange som hang seg opp i denne ene jenta. Sannheten er at jeg har opplevd dette flere ganger, men valgte å skrive om et enkelttilfellet som skjedde for langt tid tilbake. Faktisk så lenge siden at det er umulig for denne jenta å skjønne at det var akkurat henne jeg skrev om. Derimot er det nok mange som kan kjenne seg igjen, men sånn er det jo alltid i situasjoner jeg tar opp. Søt jente og blå topp.. Kunne vært hvem som helst :-) 

Jeg står forsatt for det jeg skrev i går og vil nok aldri endre mitt syn rundt dette. Kall meg gjerne hårsår, men er jeg virkelig et dårlig forbilde bare fordi jeg mener at kvinner bør barbere seg under armene? 

Nå venter jeg på et hårete blogginnlegg fra en eller annen motstander. Enn så lenge har jeg opprettet en hashtag til dere jenter som mener at det er så fint og flott å la håret på kroppen gro: #naturalbodyhairrocks

Jeg synes det er flott at dere tørr å si hva dere mener, men å gjemme seg bak navnet "anonym" eller andre falske navn i kommentarfeltet overbeviser ikke meg om at dere faltisk står for det dere sier. Etter såpass mange sterke meninger dere har uttrykt både i går og i dag burde det bli noen bilder under denne hashtaggen...

Tar dere utfordringen? :-)BITT AV BASILLEN

Sponset behandling

Hei, og god morgen! På onsdag var jeg hos flinkeste Madeleine på Bodyfly Frogner for å sette på vippeextensions for aller første gang. Jeg har tidligere sagt at dette ikke er noe for meg. Der tok jeg feil. Det er lenge siden jeg har vært så fornøyd etter en behandling. Jeg kjenner at dette er en avhengighetsgreie, men en god avhengighet spør du meg :-)

Jeg har brukt mye løsvipper til fest og spesielle anledninger, men dette var noe annet. Jeg tenker ikke over at de er der og blir like positivt overrasket hver gang jeg ser meg i speilet. Superfint og passer perfekt nå i helgen hvor det blir liten tid til sminking og annet jåleri. Om noen timer reiser vi nemlig til Vikersund på World Cup i skiflyvning. Ser frem til en annerledes helg med lange svev og mye moro.

Tilbud til mine lesere: 15 % på alle behandlinger utført av Madeleine (hudpleier og negltekniker) på Bodyfly Frogner gjennom meg. Bestill time online HER, eller oppgi "pilotfrue" ved timebestilling. 

Dersom dere har noen spørsmål rundt behandlingen eller angående vippene må dere bare spørre. Jeg og Madeleine skal svare dere på alt dere måtte lure på <3
   

LØRDAGSLUKSUS

Sponset

God kveld! Titter bare innom for å vise dere litt bilder fra behandligen jeg tok tidligere i dag på Bodyfly Frogner. Jeg har jo nevnt for dere før at jeg har noen linjer i ansiktet som mest sansynlig kommer av sol og dårlig forebygging fra min side. Det er absolutt ikke verdens undergang, derfor har jeg ikke valgt å gjøre noe med dette før jeg nå ble presentert for denne maskinen (Eximia). Maskinen får i gang blodsirkulasjonen, suger ut avfallsstoffer, strammer opp og jevner ut linjer/rynker i huden. Et godt og naturlig alternativ til bootox og andre mer omfattende behandlinger. Personlig er jeg superskeptisk til alt av kosmetiske inngrep, spesielt nå som jeg "bare" er 24 år. Jeg føler meg rett og slett for ung til slikt, men forebygging er noe annet. Der er jeg vel nesten litt sent ute.. 

Maskinen kan også brukes på kroppen: Rumpe, lår og legger, mage og rygg eller armer og bryst. Det blir for all del ingen erstatning til trening, men en god hjelp på veien dersom man er sunn og aktiv fra før. Alexander (daglig leder) som driver denne salongen er selv utdannet Personlig Trener og var ganske klar på at dette er noe man gjør ved siden av treningen. Jeg valgte i første omgang kun ansiktet, men vi får se om jeg blir fristet til å teste ut noe mer.

Dora, som utførte behandlingen er utdannet massasjeterapeut hos Bio Medicus akademiet og har studert ernærlingsfysiologi hos Atlantis medisinske høyskole. Altså, jeg var i trygge hender. Dora har tildigere jobbet mye i bedrifter hvor hun har behandlet arbeidsrelaterte skader. I alle teknikker brukes trykk og stryking for å løse opp spenninger. Forbrenning og blodomløp øker og melkesyre fjernes raskere fra kroppen.

Visste du at massasje kan hjelpe til å korte ned på restitusjonstiden etter en hard treningsøkt eller stressende periode på jobb og skole? Det visste ikke jeg. Alltid gøy å lære :-)

Behandlingen varte i ca 45 minutter hvor jeg først fikk en grundig rens av huden. Herlig lørdagsluksus! Det hele føltes ut som en deilig massasje. Gleder meg allerede til neste gang!