hits

REISE

VINN REISEGAVEKORT TIL 30 000 KRONER!

Annonse

Hei, folkens! Etter to uker på båtferie i Norge så merker jeg at jeg ikke har overskudd på sol akkurat. Vi hadde mange fine feriedager, men flere av dagene bestod dessverre av mye vind og regn, noe man selvfølgelig må regne med her i landet. Jeg skal likevel innrømme at jeg ble litt skuffet over været underveis på turen. Typisk nordmann, jeg vet. Men sommeren er heldigvis ikke over ennå så vi får bare håpe at de varmeste dagene er i vente. Nå er det jo meldt strålende vær her i Oslo fra onsdag til uken og det hender at august er den fineste måneden av de alle, så tvi tvi!

Når det er sagt så har jeg mine tvil. Men ettersom at Ulrik og jeg har investert i ny båt denne sommeren så kan vi ikke ta oss råd til en sydenferie med det første. Vi planlegger (les: drømmer om) å reise til varmere strøk til vinteren. Men først må det spares, som er noe av det kjedeligste jeg vet om i hele verden. Jeg tipper at jeg ikke er alene om å mene det? Derfor registrerte jeg både Ulrik og meg selv på Se og Hørs Flaskepost konkurranse HER i går kveld i håp om å VINNE ET REISEGAVEKORT PÅ 30 000 KRONER! Det hadde vært noe det. Fy søren, for en premie!

I slutten av mai måned var som dere vet Ulrik og jeg i Portofino med mine foreldre. Det var fire fantastiske dager på den italienske riviera med sol, shopping og champagne. Jeg vil absolutt anbefale destinasjonen som et feriested alle bør besøke. På en måte var den turen helt nødvendig for å "dekke" litt av mitt behov for varmegrader i løpet av året. Men på en annen måte så føltes de få dagene også som en teaser. Jeg ble jo ikke mett på sol i det hele tatt. Nå har jeg bare lyst på MER og jeg begynner å bli ganske lei av å våkne til skyer og regnevær. I tillegg så tror jeg dette er den første sommeren jeg ikke har fått bikiniskille så langt ut i juli måned. Jeg har heller ikke badet i havet i år og det er seriøst trist, men jeg har ikke gitt opp brunfargen eller badetemperaturene ennå altså. Jeg bare klager litt fordi jeg er nordmann og det er det vi gjør om sommeren/hele året. Været er liksom vår greie å snakke om hele tiden og med alle. Hehe!

Ulrik og jeg kjøpte forresten med oss en stor solkrem og en stor aftersun på gardermoen på vei hjem fra Italia. Disse to flaskene skulle vi dele på i sommer. Skal jeg fortelle dere noe? Vi har kun fått bruk for solkrem TO dager til nå denne sommeren. Det er nesten litt tragikomisk, men igjen.. Vi bor jo i Norge. Jeg trenger vel ikke si mer.. Vi nordmenn er i hvertfall flink til å utnytte solstrålene til det fulle når de først er her. Det skal vi ha  :-)

Har det ikke blitt noe sydentur på deg i år heller? Bli med i konkurransen her, gjett på minst en av oppgavene og du er med i trekningen! Registreringen er faktisk så enkel at du kan bare ikke la være. For hvem vil vel ikke vinne et reisegavekort? Jeg hadde dødd av glede om vi vant, for da hadde sydenferien i år vært reddet!

Det er forresten Se og Hør som arrangerer denne konkurransen. De har kastet ut flaskeposter i god tradisjon i år igjen som jeg vet at jeg ikke er alene om å jakte på. Du kan lese mer om konkurransen her!

Fortsatt god sommer og lykke til i konkurransen ♥

 

OSLO ✈ TROMSØ ✈ ALTA

Hei og beklager for at jeg ikke fikk blogget noe mer i går. Jeg hadde sett helt feil av tiden vi skulle lande, så da vi først kom oss på hotellet var klokken over midnatt. Det ble til og med kebab til middag på herr og fru Nygård siden alt annet var stengt. Sjokolade til forrett, kebabrull til hovedrett og lakris til dessert. Litt av et måltid. Jaja, det er jo helg.

Turen gikk fra Oslo til Tromsø og så til Alta. En fin flytur å være med på. Jeg fikk til å med se litt nordlys på vei inn til Tromsø. Det var stas! Jeg prøvde å ta et bilde til dere, men det var ikke så lett. Alt ser så mye flottere ut fra cockpit i virkeligheten.

Det er forresten veldig hyggelig med alle hilsninger på Snapchat! Jeg ante ikke at jeg hadde sååå mange følgere i/fra Alta. Hvor mange bor det i Alta egentlig? Er det noen som kan svare meg på det?

Nå har vi leid oss bil og er klare for nye eventyr. Nordkapp neste!

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER SOM ALDRI FØR

I dag er det en uke siden Ulrik og jeg ble mann og kone på ordentlig! Dagene går så fort.. Vi storkoser oss fortsatt i paradis her i Phuket og har planer om å ferie ekteskapet litt ekstra akkurat i kveld..

De som jobber her på hotellet er bare sååå skjønne! Se hva de har stelt i stand for oss på terrassen i dag igjen. Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre bryllupsreise! Tenk så heldige vi er som har hverandre og har muligheten til å dele de to første ukene vi er gift i disse omgivelsene. Det er helt fantastisk å vite at vi to skal dele resten av våre liv sammen. Her nede blomstrer kjærligheten mellom oss som aldri før. Det er klart at romansen må jobbes med underveis i livet og at det helt sikkert kommer tøffere dager, men vi har gitt hverandre et løfte og i det løfte lovte vi å stå sammen i gode og onde dager 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld kommer det forresten en videosnutt fra bryllupet vårt på God kveld Norge. Ulrik og jeg får ikke sett innslaget på Sumo før i morgen, men håper noen av dere leserne mine får med dere høydepunktene fra vår bryllupshelg klokken 22.15 på Tv2. Jeg er veldig spent på hva de velger å vise frem! 
 

VÅRT VAKRE LAND

Jeg ble med mannen på jobb igjen, og denne gang gikk turen så langt nord som jeg aldri før har vært. Vi er i Bardufoss av alle steder. "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.." Hehe, Neida! Har jeg noen lesere her oppe? Det hadde vært stas! Flotte fjell og fantastisk natur er det ingen tvil om at dere har. Jeg fikk tatt noen fine bilder fra luften. Det er litt ekstra gøy å sitte i cockpit på takeoff og landing her i Norge faktisk. Jeg har enda til gode å oppleve like mye flott landskap noe annet sted i verden..

Nå skal herr og fru soon to be Nygård bevege seg litt. Jeg hører rykter om et spesielt bra treningsrom her. Tidligere toppidretssenter til Norges idretsforbund eller noe sånt.. Ikke verst! I dag blir det overkropp i fokus. Ulrik nekter som regel alle disse lår- og rumpeøvelsene mine. Men det gjør ikke noe. Jeg har heldigvis nok tid for meg selv i løpet av en uke til å fokusere på deg jeg liker mest, nemlig kondisjonstrening og styrkeøvelser på mage, rumpe og lår. 

Senere i dag går turen tilbake til Oslo. Middag med jentene står på planen. Men først skal jeg gjøre meg fortjent til den slags. Vi snakkes ♥


KLOSSMAJOR

Da sitter jeg på bergenstoget, ufrivillig i kafèvognen. Jeg har nemlig kjøpt togbillet til i morgen, ikke i dag. Bra, Julianne! Ikke så rart at den reserverte plassen min var opptatt..Snakket akkurat med Ulrik. Han ble ikke en gang overrasket. Fikk en sms nå hvor det stod: "Du imponerer stadig". 

Den komfortbilletten kunne jeg også ha spart meg for. Pleier aldri å kjøpe det, men akkurat i dag tenkte jeg at det var lurt da jeg hadde planer om å jobbe på veien. Kjenner jeg allerede er reisesyk siden jeg var så heldig å få plass motsatt vei av den retningen toget kjører.

Mobilen har 2 prosent strøm igjen, så det blir ingen musikk på turen. For strømuttak får man bare i komfortavdelingen. Godt jeg løp tilbake for å hente ørepropper istad, som resulterte i at jeg måtte vente på neste t-bane. Godt jeg også prioriterte å kjøpe en dyr lunsj fra Upper Crust før jeg gikk ombord i toget. For den får jeg nemlig ikke lov til å spise her. Medbrakt = ikke lov. Godt det er så fantastisk bra utvalg i kafeen. Pølser og vafler.. Mmmm! Dette blir en fin tur.

Jaja, jeg er nå i hvertfall på vei. Humøret er det ikke noe å si på. Jeg bare ler av det hele. "Bare" 2 timer igjen nå. Hiver innpå med den nydelige hvitvinen de serverer her. Hehe! Blogges mer fra Geilo <3

NØDVENDIGHETER TIL FJELLS

Hei, dere! Nå sitter jeg i bilen på vei til fjellet for en aldri så liten vinterferie. Om få timer er vi fremme på Geilo, nærmere bestemt Dr. Holms. Norges fineste fjellhotell, spør du meg. Her skal vi slappe av, spise god mat, stå på ski og selvsagt jobbe litt. Jeg tar aldri helt fri. 

Før vi reiste hjemmefra knipset jeg noen bilder av hva jeg har i bagasjen. Mine nødvendigheter til fjells.

MIN KOFFERT ER LASTET MED:

<3 GODTERI: Litt godsaker til bilturen er helt nødvendig når man skal kjøre i såpass mange timer. Jeg elsker søppeldynga og tar helst med meg et helt spann på fjellet.

<3 EN GOD BOK: Jeg må inrømme at jeg ikke har kommet så langt på denne boken, men jeg tror den blir fin å ha i disse dagene. 

<3 HØYTALER: Jeg elsker musikk. En god ferie for meg handler om mye god musikk. Jeg får angst på steder hvor vi ikke har tilgang til noen form for annlegg, derfor tar jeg som oftes saken i egne hender.   

<3 SENGEBORD: Denne fikk jeg i gave av en venninne for en stund siden og det ble fort en nødvendighet. Helt genial når jeg skal jobbe fra sengen eller sofaen rundt omkring i landet. 

<3 FRESHT ULLUNDERTØY: Farger gjør meg glad! På dager som dette hvor jeg skal gå mest i skitøy er det viktig for meg med blant annet sterke farger. 

<3 KOSEDRESS: Jeg har ikke ord for hvor høyt jeg elsker denne Juicydressen. Et absolutt must på fjelltur. Noen mener den er harry, mens jeg mener den er herlig.Kjenner jeg noen flere som skal tilbringe vinterferien på Geilo? 

MED MANNEN PÅ JOBB

God kveld, alle dere. Jeg bråbestemte meg for å bli med Ulrik på jobb i stad. Med skjørt igjen..At jeg ikke lærer! Note to self: "Ta på deg bukse når du skal sitte i cockpit. Selen skal nemlig mellom beina". Og nei, jeg har ikke tenkt til å vise dere bilde av akkurat dette. Noe må jeg jo spare dere for også.

Destinasjon: Molde.. Ikke verdens mest spennende flytur, men en fin by. Jeg har aldri vært her før heller. Nå kom vi akkurat inn på rommet etter en bedre hjortemiddag i restauranten. Jeg er rimelig klar for kvelden. Det vil si godis, Pepsi Max og en hyggelig film.

Dere kan forresten lese intervjuet som Side 2 gjorde av meg HER.

Vi blogges i morgen.

 

BOWL & DINE 

Vi var mildt sagt slitne i dag. Hoppet over frokost og startet dagen her. Helt innafor! Det var gøy å bowle igjen. Noen år siden sist. Nå er vi allerede tilbake i Oslo. Vi har hatt en kjempetur, men er alltid godt å komme hjem etter flere dager borte.

I morgen har Ulrik bursdag.. 35 år på selveste nyttårsaften! Kjenner jeg blir trøtt av å tenke på mer fest akkurat nå, men han fortjener å bli gjort stas på. Mannen i mitt liv ♥  
DUBAI DEL 3

Hei, fine lesere! Her kommer de siste bildene fra Dubai. Vi bodde på Radisson Royal Hotel. Rommet vårt lå i 37. etasje. Jeg kjenner at jeg savner denne utsikten fra rommet.. Den var jo helt syk! Vi rakk ikke å sjekke ut så mye på selve hotellet. men det var et veldig fint hotell som lå bare en ti-minutters taxitur unna "Dubai sentrum" hvor du finner blant annet Dubai mall (verdens største kjøpesenter), Burj Khalifa (verdens høyeste bygning) og Dubai fountain, som er et must å se om du er i Dubai.     

Her er noen av godbitene jeg sikret meg fra VS på Dubai mall  

Under ser dere bilder vi tok av utsikten fra Mango Tree, som er en veldig fin og romantisk restaurant. Den ligger helt perfekt til om du vil få med deg fonteneshowet på kvelden. Maten smakte også utrolig godt! Anbefaler dette stedet for de som er glad i litt spicy thaimat. Noe både Ulrik og jeg elsker  

 Takk for oss Dubai! Du var fantastisk. Håper vi sees igjen snart 

 

DUBAI DEL 2

Hei, dere! Som dere ser var det ingenting som manglet til frokosten på rommet. Perfekt start på dagen! Vi bestilte nok litt for mye, men det smakte helt himmelsk :-D Etter frokosten hoppet vi i badetøyet og koste oss noen timer i solen. Endelig fikk jeg brukt den fine badedrakten min fra Agent Provocaetur  Jeg elsker å ha den på. Det er ikke alle anledninger den passer inn, derfor må jeg passe på å bruke den når jeg kan. 

Etter en stund ble vi rastløse og kare for shopping. Blant annet ble en stor og rosa VS pose med meg hjem ♥ Flere bilder kommer. Blogges senere!  

 

DUBAI DEL 1

Hei, dere! Nå har jeg hatt et lite opphold fra bloggen i noen dager.. Jeg ser dere klikker dere innom alikevel og det er hyggelig. Men jeg får jo litt dårlig samvittighet da. Det skal dere vite. Det er mye å henge fingrene i med flytting og nytt hus om dagen. Veldig gøy, men også mye jobb. Siden sist har jeg også vært en tur i Dubai med samboeren min. Derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra turen. Jeg har vært i Dubai to ganger tidligere på jenteturer. Denne gang var det Ulrik og meg. Vi storkoste oss med mye god mat, bading og litt shopping. På vei ned var det Ulrik som fløy. Jeg satt som vanlig og knipset til tusen av den fine utsikten    

Ulrik overasket meg med et veeeeeeldig fint rom :-D 

Flere bilder fra turen kommer i morgen. Nå skal jeg tilbake til eskene mine. Walk-in garderoben er endelig på plass. Den ble utrolig fin! Akkurat slik jeg har ønsket meg♥ Gleder meg til å vise dere bilder av den også. Skrives i morgen!

FARVEL SEADREAM

 

Da var siste dagen her.. Det har vært en helt utrolig reise! Vi har sett og opplevd masse på disse 10 dagene. Solen har vært med oss hver dag. Det hadde jeg faktisk ikke trodd. Noen må ha vært ekstra snille i år? ;-) Litt trist å forlate båten i morgen, men også litt deilig å komme hjem igjen. Det er jo alltid det etter mange dager borte. Kanskje velger vi Seadream igjen ved en senere anledning og annen destinasjon. Vi får se! Jeg anbefaler Seadream på det sterkeste. Se her for mer informasjon om booking og ulike turer.    


Store deler av dagen i dag har jeg tilbragt i SPA avdelingen. Først trening, deretter traditional thai massage. Behandlingen varte i 60 minutter og var en kombinasjon av stretching og hard massasje. Jeg kjente at kroppen trengte det. Det var både godt og vondt på samme tid. Nå sitter jeg i sengen. Magen er mett, kofferten pakket, tennene pusset og jenta er trøtt. Takk for meg Seadrem<3   

POOL PARTY


Hei, dere! Vi har det som dere ser fortsatt veldig bra. I dag ligger vi i Fjærland og soler oss i flott norsk natur. Her er noen bilder fra middagen og gårsdagens pool party. Det ble disket opp med tidenes dessertbord ved bassenget. Ser det ikke godt ut? :-D Det beste jeg vet er jordbær dyppet i sjokolade <3 Det må jeg bare lage når jeg kommer hjem! Så godt og så enkelt! I dag går Ulrik av båten.. Jeg skal være med til turen slutter i Bergen. Litt trist at han ikke får vært med de to siste dagene, men vi ses jo hjemme igjen til søndag. God torsdag til alle!      

BALESTRAND

Ville bare vise dere et lite bildedryss far Balestrand. Idyllisk lite sted i Sogn og fjordane. Knipset noen bilder av båten og dagens antrekk når vi gikk i land.


Photos: @mrulriknygaard

Tunika: Top Shop / Shorts: Bik Bok / Solbriller: Ray Ban 

Kjenner jeg har blitt veldig glad i denne tunikaen! Kjøpte den i London forrige uke. Plagget fungerer både til hverdag og pynt. I dag brukte jeg den over bikinien. Kjekk å ha med seg i strandvesken!    

JETSKI

Hei, dere! I dag la vi til i Jondal som ligger i Hardangerfjorden. Været har vært helt fantastisk. Perfekt dag for vannsport og bading! Ingen blåmandag akkurat ;-) Denne gang satt jeg på med Ulrik. Kjente jeg ble litt pysete.. Tenker å prøve meg alene senere denne uken. Nå gjør vi oss klare for middagen som starter om 10 minutter. Aner ikke hva jeg skal ha på meg så nå begynner jeg å bli litt stresset. Ha en fin mandagskveld <3  

BALINESE BED

Vi kom oss ganske sent i seng.. Men nå ligger vi her under åpen himmel og ser på fjordene. Helt sinnsyk opplevelse! This is where the magic happens <3 

God natt til dere alle<3

NO EXCUSE


 

I dag er vi i Stavanger. Jeg og Ulrik startet dagen med en aldri så liten økt på treningsrommet. Litt intervaller på møllen etterfulgt av enkle styrkeøvelse på mage, rumpe og lår. Det er ingen grunn til å ligge på latsiden selvom vi har ferie! Lunsjen smaker så mye bedre når man har gjort seg fortjent til den. Jeg valgte en kyllingrett med peanut butter, mens Ulrik spiste sjømat. Veldig godt begge deler! Her er det gourmet fra morgen til kveld, så vi blir nok litt bortskjemte.. Vi har vært en liten tur i land i dag også. Kjøpte oss norske jordbær og kikket i gatene. Ingen tvil om at Stavanger er en kjempefin sommerby med hyggelige uterestauranter og butikker. Til i natt har vi bestilt seng utendørs. Det blir koselig å sove under åpen himmel. Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten. Viser dere bilder før vi hopper i seng. 

YACHTING

Livet på yacht er som dere ser HELT OK ;-) I dag la vi til i Lillesand. Idyllisk liten by. Jeg og Ulrik ble invitert på captains lunch table før vi gikk i land. Kjempestas! Kapteinen er norsk og fra Kristiansund. Veldig hyggelig kar. Planen for i dag var egentlig watersports, men på grunn av brennmaneter blir det utsatt til i morgen. Jeg gleder meg kjempemasse til å kjøre vannscooter! Det har jeg ikke gjort på flere år..   
 

Nå ligger vi å steker i solen på øverste soldekk. Det har gått en del daiquiris i dag..Min absolutt favorittdrink om sommeren <3 Det er så hyggelig å være på tur med hele familien her på Seadream. Båten har aktiviteter for alle og enhver. Om noen timer nå går turen til Stavanger hvor vi legger til i morgen tidlig. Jeg har faktisk aldri vært i Stavanger før. Det blir gøy å oppleve byen!  

SEADREAM

Hei, fine lesere! Nå er vi ombord på Seadream. Turen startet i København på onsdag, videre til Marstrand i går og i dag er vi i Oslo. Turister i egen by.. Ikke verst! Det var desverre dårlig tilgang til Internett i hele går. Men resten av turen går gjennom Norge, så da blir det ikke noe problem å holde dere oppdatert. Båten er helt fantastisk! Her er det ingenting som mangler. God mat, utmerket service, spa avdeling, eget treningsrom og masse gode drinker :-D Noe av det første jeg prioriterte når vi kom ombord var å fikse negler og tær. Som dere ser på bildet nedefor valgte jeg shellac i fargen BABYBLUE <3 Min favorittfarge denne sommeren!        

 

I dag har vi fått til en liten treningsøkt på båten. Ellers har de første to dagene blitt tilbragt ved bassenget. Her jobbes det med brunfargen! Jeg har brukt den nye bikinien min fra VS. Elsker fargene i den! Nå skal vi gjøre oss klare for middag og videre festligheter for denne kvelden. God helg til alle!   

RADISSON BLU

 

Hei dere! Nå er jeg i København. Våknet til denne utsikten.. For en pen by! Nå er det på tide å sjekke ut og nyte solen før vi går ombord på båten senere i dag. Ulrik kommer også senere. Gleder meg masse til å se han igjen! Dagens antrekk er denne søte sommerkjolen fra Primark og sandaler fra River Island. Ha en fin onsdag alle <3LAST DAY IN LONDON

London er et fantastisk sted. Denne byen har alt! Jeg skal definitivt tilbake om ikke så altfor lenge. I dag har vi gjort unna en siste runde med shopping, lunsj på Harrods og kveldskos med prosecco i parken. Alle søndager skulle vært som denne! Det blir litt trist å reise hjem i morgen tidlig, men heldigvis kommer kusinen min snart på besøk hos oss i Oslo. Nå skal jeg pakke sammen alt jeg har kjøpt og hoppe i seng. God natt til dere <3     

BATTERSEA PARK

Jeg og Charlotte startet dagen med en luftetur i Battersea Park. Utrolig fin park! Planen var egentlig en joggetur med tante her i løpet av helgen, men så langt har vi enda ikke rukket det. Vi får ha det til gode.. Nå skal vi freshe oss opp for siste tur på Harrods og Oxford st før hjemreise i morgen tidlig. Det gjenstår noen småting på to do-listen. Disse dagene har gått helt sykt fort! Jeg skjønner at jeg må tilbake snart. Man rekker ikke alt på bare tre dager. Men mye har vi gjort og dagen har heldigvis akkurat startet for vår del. God søndag til alle dere lesere <3    Photos: @charlotteajansen

SNEAK PEEK

Hei! Titter bare innom for å vise dere litt av gårsdagens fangst. Jeg fant kjempemye fint på Top Shop. Både sko, kjoler og topper. Gleder meg til å bruke alt på cruiset til uken. Vi var også en tur på Louis Vuitton i New Bond st hvor kusinen min, Julie Victoria jobber. En stor brun boks ble med meg hjem :-D Skal vise dere hva som ligger i denne senere..I dag har jeg på meg en jumpsuit fra Forever 21. Liker den kjempegodt! Minner meg litt om Isabel Marant. Passer perfekt på en dag som denne. Nå skal vi ut på lunsj og fullføre alt vi ikke rakk i går. Blant annet Victorias Secret, River Island og Bershka. Tre butikker jeg jeg alltid må få med meg. 

SNAPSHOTS FRA LONDON

 


Hatt en fantastisk dag. Liten tid til blogging, men tenkte jeg ville vise dere litt bilder. Har som dere ser skaffet meg drømmevesken. Ønsket meg denne i lang tid. Nå er den endelig MIN<3 I kveld skal vi ut en tur. Er så utrolig hyggelig å tilbringe tid sammen med tanten og kusinene mine igjen. Viser dere antrekk i morgen <3


LONDON

Hei, dere! Da var jeg vel fremme i London. Kusinen min og jeg startet tidlig med shopping på Harrods etterfulgt av lunsj på Selfridges. Nå står Oxford st og New bond st for tur. Er superfornøyd sålangt. Viser dere innkjøpene senere.

  Photos: @charlotteajansen

"The best things in life are free. The second best are expensive" - Coco Chanel

 

Følg meg gjerne på Instagram for hyppigere oppdateringer --> @pilotfrue