hits

OUTFITS

PELS, REKLAME OG SPARKLING I HVERDAGEN

Reklame

Hei, dere! Jeg så det var flere som reagerte på pelsen fra gårsdagens shoot. Jeg som dyreelsker selv er veldig glad for å fortelle at pelsen som blir brukt i Haust sine produkter kommer fra kontrollerte gårder hvor dyrene ikke er utsatt for inhuman behandling. De bruker kun pels fra dyr som også blir brukt i matproduksjon, og dunen de bruker er garantert behandlet i henhold til internasjonale lover om dun og fjær. Haust tar nemlig sterk avstand fra leverandører som plukker fjær fra levende gjess og/eller driver tvangsföring. For å kvalitetsikre produksjonen besøker de leverandørene sine flere ganger i året. Alt dette ble jeg fortalt før jeg inngikk et samarbeid med de som sponsorer og all informasjon om valg av materialer står på hjemmesiden deres, haust.no.

Over til noe annet.. Til de av dere som synes jeg har mye reklame på bloggen vil jeg bare forklare at det handler om at jeg er nøye og flink med merking av reklamen. Jeg merker annonser, sponsede tjenester og sponsede produkter heller en gang for mye enn en gang for lite.. Hehe! Dette innlegget inneholder blant annet annonselenker nederst i innlegget og etter de nye reglene skal ikke bare lenkene merkes med "annonselenker", men også selve blogginnlegget på toppen til venstre slik som jeg har gjort øverst i dette innlegget. Jeg ser at det er mange bloggere som er sløve med merkingen for tiden, spesielt når det gjelder merking av blogginnlegg med annonselenker. Det er synd å se for oss andre som bryr oss om bransjen og tar reglene seriøst, men nok om det.

Her kommer ukens antrekk, som jeg kaller det. Denne uken er looken litt rocka som den også var i forrige uke, men samtidig kanskje en stil som er mer "meg" da jeg elsker glitter og lange skjørt. Dessuten føler jeg meg veldig komfortabel når jeg er pyntet på en casual måte som dette, og jeg trives vel aller best med håret ned. Men jeg synes det er gøy å prøve ut litt forskjellige stiler og ikke minst gøy å bli utfordret i nye retninger av Maria (stylisten min).

Skjørtet jeg har på meg kan styles til hverdag med en t-skjorte slik jeg har gjort denne uken eller til fest med (annonselenke) overdelen som hører til..

(annonselenker) Jakke: lignende her/ T-skjorte: her/ Skjørt: her/ Boots: her/ Veske: her

Hva synes du om antrekket? Jeg digger looken og har forelsket meg helt i det lilla skjørtet!

FRIDAY MOOD

Reklame

Endelig fredag og snart helg, men først noen møter og et par ærender. Hva skal dere i helgen? Ulrik og jeg skal ut med båten sammen med noen venner. Jeg tror det blir årets to siste overnattinger i båten for min del. Ulrik har mast om en siste båttur lenge nå, mens jeg egentlig har lagt båtsesongen bak meg i takt med den synkende gradestokken ute. Det er altså Ulrik som er mest gira av oss, men han vet heldigvis (for hans del) hvordan han skal lokke meg med. Mye er gjort med god mat og vin. Hehe! Dessuten skal vi jo være sammen med flere venner av oss, så jeg er ikke i tvil om at dette blir en morsom og koselig helg.

Jeg prøver forresten å utfordre meg litt i klesveien for tiden og må si at jeg trives godt med dagens noe edgy look. Det er gøy å variere uttrykk gjennom klær og stil. Fremover skal jeg bli litt tøffere på akkurat det. Jeg har nemlig en tendens til å bruke mye av de samme plaggene jeg har i skapet hele tiden, selv om jeg kjøper nytt. Derfor er det bra at @mariadimitrov sparker meg litt i rumpa, slik at jeg forhåpentligvis kan være til inspirasjon for dere som følger meg. Jeg jobber som sagt med Maria hver onsdag og det var da disse bildene ble tatt, men antrekket brukes først i dag.

Det jeg liker spesielt godt med dette antrekket er kombinasjonen av det rocka sammen med høye hæler, fuskepels og røde lepper. Jeg kunne ikke gått i det samme antrekket uten disse tre "jålete" elementene, for det er det femenine som gjør meg komfortabel. Når det er sagt så digger jeg den rocka t-skjorten og den kule vintagebuksen også. De får frem en ny side av meg på en måte, og hele antrekket passer perfekt på en fredag som dette hvor jeg ønsker å pynte meg litt på grunn av avtalene mine, men ikke for mye og samtidig være comfy. Dere finner linker til alle plaggene nederst i innlegget..

Her finner du antrekket mitt: 

(Annonselenker) Jakke: Kouture/ T-skjorte: her/ Bukse: her/ Boots: her/ Veske: her/ Leppestift: her

Sjekk ut forrige "ukens antrekk" her. Ønsker dere en superduper helg!

FRA SOMMERPLAGG TIL HØSTLOOK

Reklame

God morgen! Når dette innlegget publiseres er jeg allerede på vei til Vikersund for å møte verdens beste mamma. Jeg stod nemlig opp grytidlig i dag for å rekke og gjøre klart et innlegg til dere før avreise.

Det er moren min jeg skal på tur med i dag og destinasjonen er Høgevarde. Jeg har aldri gått denne turen før og det er lenge siden jeg har gått i fjellet generelt, derfor gleder jeg meg veldig. Jeg tror mamma sa at turen tar sirka seks timer med litt stopp underveis så dette blir en sporty, koselig og lang dag. Vi avslutter dagen med fårikål i Vikersund hvor jeg planlegger å sove over til i morgen. Jeg skal ta med meg kameraet mitt på turen og knipse noen fine naturbilder til dere.

Over til antrekket.. Etter noen måneder med lette og søte sommerklær er det alltid gøy å gå over til mer høstinspirerte plagg som gjør looken litt røffere og naturligvis varmere. Under har Maria satt sammen en kjole, en bluse og en tykk genser som jeg utgangspunktet ikke ville satt sammen selv, men som funket utrolig bra. Ikke bare følte jeg meg fin, men hele antrekket var utrolig comfy å ha på seg og jeg fikk masse skryt for looken av folk jeg møtte. Maria valgte å sprite opp antrekket med et kult belte i midjen, en kul hatt, noen røffe lakksko og en sterk gul veske. Plagg på plagg er tingen og jeg liker det veldig godt. Jeg liker også å bli utfordret til å tenke nytt og trendy.

Nederst i innlegget finner dere også en høstkollasj som Maria har laget og som hun hentet inspirasjon fra da hun satt sammen antrekket mitt over. Jeg bare elsker kombinasjonen av grått, sort, og sennepsgul! Kobinasjonen av disse fargene og ikke minst stoffene strikk, velour, "semsket" skinn og lakk gir meg en hyggelig og spennende følelse av høsten som nå er kommet ♥

(annonselenker) Genser: lignende her/ Bluse: her/ Kjole: her/ Hatt: her/ Veske: lignende her/ Sko: her/ Belte: lignende her/ Strømper: her

ASYMMETRIC SKIRT

Inneholder annonselenker

Da var dagens gjøremål unnagjort. På tide å komme seg ut av disse snasne klærne og inn i treningsklær. Jeg har vært litt slapp denne uken, så nå må jeg ta meg sammen igjen. Det er snart helg og tid for tid for utskeielser, men før det skal jeg rekke noen økter til. Det handler ene og alene om denne selvfølelsen. Dersom jeg slurver med kostholdet og skulker treningen over lengre tid så føler jeg meg ikke bra. Jeg blir bare enda mer slapp og i dårlig humør. Men først skal jeg sitte barnevakt for tanteungen min i et par timer.. Av erfaring så er skjørt, spesielt skinnskjørt som dette en dårlig ide når man skal løpe etter små barn. Hehe! Ellers er dette skjørtet blitt et av mine favorittskjørt denne høsten. Et must i garderoben, akkurat som skinnkjakken og sorte støvletter.. Jeg blir aldri lei!

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag 

   (adlinks) Genser: Bik Bok/ Skjørt: HER/ Støvletter: dessverre utsolgt i beige, men du finner de i svarte HER/ Veske: YSL

Photos: @mrulriknygaard

THIGH HIGH STILETTO BOOT

Inneholder annonselenker

Stikker bare innom for å vise dere dagens antrekk. Jeg bare elsker trenden med lårhøye støvletter for tiden! Det er både classy og sexy på samme tid. Denne høsten har jeg investert i to par. Disse i sorte og samme par i beige. Snart klikker jeg meg nok hjem noen tilsvarend par uten høye hæler også. Jeg kunne tenke meg noen i vinrøde. Si gjerne ifra dersom dere vet om noen, ellers så finner jeg det sikkert på egenhånd også. Det er så mange fine høstnyheter der ute. Jeg blir gal! Hehe!  

Denne kjolen er jeg også blitt veldig glad i. Sist jeg hadde den på, brukte jeg den i en mer sporty look med flate sko og caps. I dag skal jeg på et bryllupsevent og ønsket derfor å se litt mer pyntet ut, men likevel ikke for pyntet, derfor er skinnjakken alltid en god vinner.  

Men nå må jeg løpe.. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) resten av dagen. Jeg kommer til å oppdatere masse fra eventet ♥
(Adlinks) Skinnjakke: HER/ Kjole: HER/ Støvletter: HER/ Veske: Chanel/ strømper: HER

Photos: @mrulriknygaard

USLÅELIG FØLELSE

Endelig fredag og helg! Den følelsen er uslåelig. I kveld blir det bare avslapping og god mat. Min kjære er ikke helt i form, så vi måtte dessverre avlyse middagsplaner ute med noen venner av oss. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at han kommer seg raskt slik at vi kan finne på mer sprell i morgen. Jeg har nemlig kjempelyst til å ta en tur ut denne helgen. Nå er det en stund siden sist og jeg kjenner meg litt rastløs. Hehe! 

Dagens antrekk ble den nye buksen fra gårsdagens innkjøp sammen med denne kåpen fra i fjor. Det er så gøy å komme over plagg i garderoben som man har glemt bort. Jeg anbefaler dere alle å ta en ordentlig titt i skap og skuffer denne helgen. Plutselig så dukker det opp gamle skatter ♥ 


Kåpe: Lindex/ Topp: Mango/ Bukse: Lindex/ Clutch: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

HØSTENS KULESTE TILBEHØR

God tirsdag, alle! Jeg stikker bare innom for å vise dere dagens antrekk. Skoene er blitt en av mine flate favoritter i sommer. Jeg har brukt de masse på båten, og kommer til å bruke de mye også denne høsten. Den åpne detaljen på siden er bare så meg, og spesielt lekker nå som jeg ennå har litt brunfarge på beina. Hatten tas i bruk for første gang i dag. Perfekt på grå dager som dette, hvor man aldri kan være helt trygg på været. Dere kommer til å se meg mye i ulike hatter fremover. Det er jo så stilig! Definitivt høstens kuleste tilbehør. På ønskelisten står hatter i fargene mørkegrønn, mørkeblå, vinrød og sort. Det som er så fint når jeg bruker slike hatter er at jeg føler jeg meg både casual og pyntet på en gang. En perfekt kombinasjon i hverdagen. Man får litt oppmerksomhet med hatt på hodet, men det er jo bare gøy. Sålenge jeg føler meg vel og Ulrik synes jeg er fin, så holder det i massevis.

Tør du å bruke hatt denne høsten? Det er ikke et dumt spørsmål, for jeg kjenner nemlig flere som ikke føler seg komfortabel med hatt på hodet. Jeg tror det bare er en vanesak.

I love the drama of a hat ♥


Genserkjole: Just Female/ Hatt: Zara/ Sko: Blizz/ Shorts: Dondup/ Bag: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

MITT FØRSTE MARKJORDBÆR

Hei, alle! Da var jeg tilbake i Oslo etter en morsom lørdag i den fine byen Fredrikstad. Jeg liker meg godt der om sommeren, og utelivet er heller ikke så verst. Det var superkoselig å se jentene igjen. Jeg har savnet de kjempemasse! Det var også utrolig hyggelig å treffe gamle kjente på byen. Jeg satser på at det blir en utgang til i Fredrikstad før sommeren er over. Ulrik har enda til gode å oppleve utestedene som ligger på bryggen, så det er på tide at jeg tar han med. 

I dag har jeg egentlig vært ganske så redusert, men når solen skinner er det ikke lov å sitte inne. Det blir som å kaste bort dyrebar tid. Jeg ser at øynene mine ser litt smale ut på bildene under. Det har alt med gårsdagen å gjøre.. Hehe! Sånn er det. Vi smiler for det! 

Jeg plukket forresten mitt første markjordbær på flere år istad. Gud, så godt det smakte! Finnes det noen steder fritt i Oslo hvor det vokser masse markjordbær? Let me know! Jeg vil plukke så mange at jeg kan tre de på strå, som jeg gjorde da jeg var liten..

Toppen jeg har på meg er arvet av mor. Jeg elsker å arve klær, og har alltid trodd at det å bruke arveklær bringer lykke ♥
Topp: By Marlene Birger/ Shorts: H&M/ Veske: Chanel/ Armbånd: Hermes/ Solbriller: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

SØNDAG PÅ LØKKA

Hei, dere! Denne søndagen har kun gått i kjærestekos på Grûnerløkka. Jeg liker å dra hit på søndager. Det er så koselig å gå rundt i gatene, spise på hyggelige uteserveringer, kikke i søndagsåpne butikker og ikke minst få med seg markedene som finnes. Det hender jeg finner noen skatter, men dessverre ikke i dag. Det er Ulrik som har fått meg til å like denne bydelen så godt. Før jeg møtte han, så visste jeg rett og slett ikke hva jeg gikk glipp av. Da var det kun oslos vestkant som gjaldt. Huff.. Det er godt at hovedstaden har mer å by på enn det. 

Jeg gikk for en festival-aktig look i dag, med flate sko til en forandring, olashorts og hodepynt. Hva synes dere om antrekket? Jeg følte meg både avslappet og pyntet på samme tid. Det var vel hodepynten som gjorde det ellers hverdagslige antrekket fresht. En perfekt kombinasjon på en søndag som dette, hvor dagen bare blir til underveis. Jeg har som regel få planer på søndager, og er med på alt så lenge vi gjør det meste og det beste ut av hele dagen. Med det mener jeg aktiviteter utendørs når været tilater det, som i dag ♥

Cardigan: Bik Bok/ Top: Mango/ Shorts: H&M/ Sko: River Island/ Hodepynt: Nelly/ Bag: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

GIRLS NIGHT

Hei, dere! Da er jeg klar for jentekveld med Pia og Kristine på Aker Brygge. Jeg har liten tid, men tenkte det var på sin plass med noen bilder av antrekket mitt. Her har jeg satt sammen topp, skjørt, sko, veske og blazer fra fire forskjellige rimelige butikker. Hele antrekket med sko og veske er til under 1000-lappen! Ikke verst? Selv om jeg er ekstremt glad i dyre sko og vesker, så digger jeg å handle litt billig i blant også. Det føles så bra! Faktisk er flere av mine rimeligste kjøp blitt favorittplagg, som denne hvite blazeren foreksempel. Jeg bare elsker den, og bruker den kanskje i overkant mye nå om sommeren. Ofte stapper jeg den i vesken på byen, og når jeg tar den opp igjen er den like fin. Er det ikke fantastisk med slike plagg? Jaja.. Nok om det. Ønsker dere en fin torsdag videre, og snaaaart helg!

SMASK ♥ Blazer: Zara/ Top: Zara/ Skjørt Bik Bok/ Veske: Kjøpt i Marbella/ Sko: Primark

Photos: @mrulriknygaard

STRIPES

Jeg gikk for en maritim look i dag, med en comfy kjole kombinert med høye hæler. Det er aldri godt å vite hva man skal ha på seg når man skal rundt i møter. Jeg ønsker jo å bli oppfattet seriøst, men samtidig ikke kjedelig. For det er jeg jo ikke. Jeg føler at denne kjolen var midt i blinket på en dag som dette, hvor været skiftet mellom sol, skyer og regn. Kjolen ble forresten kjøpt på salg til 250 kroner her på Vinderen lørdagen som var. Det er hva jeg kaller et kupp! I dag valgte jeg å knyte den i livet med et tynt lærbelte som jeg ofte bruker om sommeren til slike antrekk. Kjolen er vel så fin uten, og ganske så fresh med flate sko og mer sporty tilbehør. Det skal jeg vise dere en annen gang..Vi blogges mer i morgen ♥

Blazer: Zara/ Kjole: Saint Tropez/ Veske: Prada/ Solbriller: Louis Vuitton/ Armbånd: Hermes/ Sko: Zara 

Photos: @mrulriknygaard

GRIP DAGEN

Det ble sent i seng på denne jenta i går, da jeg var på familiebesøk i Halden. Jeg får meg liksom aldri til å kjøre hjem før langt på natt, siden jeg vil rekke og hilse på alle når jeg først er i byen. På morgen i dag følte jeg meg rett og slett fyllesyk, uten å ha rørt en dråpe alkohol (vel og merke). Det blir litt samme følelse når man har mangel på søvn, synes jeg. Derfor ignorerte jeg for en gangs skyld alarmen, og sov helt til klokken 10. Fantastisk deilig! Det trengte jeg virkelig. Først nå føler jeg meg uthvilt etter helgen. Det tar litt tid å komme seg etter slike helger. Spesielt når hele søndagen gikk bort i rydding. Begynner jeg å bli gammel? Hehe! Før var dette nemlig ingen problem, og jeg var alltid frisk og rask mandag morgen..

I og med at dagen startet litt senere enn planlagt slo jeg like greit sammen frokost og lunsj med min gode venninne, Louise. Det var slettes ingen dum ide i dette herlige været vi har i Oslo i dag. Skikkelig sommerfølelse! Synd at det ikke skal vare så lenge, men desto viktigere er det jo å gripe de få solfylte dagene vi har. Jeg bare elsker å gå i skjørt med bare bein ute. Endelig tilater været slike antrekk! På dager som dette roper de høye hælene i skapet på meg. Det er jo litt ekstra stas å pynte seg når solen skinner, og finnes det egentlig noe hyggeligere enn venninnelunsjer ute i juni og juli måned? Jeg kommer ikke på noe som topper akkurat det  

CASUAL BUT STILL

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne looken, men jeg likte den. En mellomting av casual og pyntet. Det er ikke alltid så mye som skal til.. Følte meg litt som en indianerjente, men det var bare morsomt. Jeg var veldig i tvil på hva jeg skulle ha på meg i dag siden jeg var sliten fra gårsdagen og det regnet, men jeg skulle i bursdag, så noe måtte jeg finne på. Hårpynten er også helt genial på hårdager som dette, hvor det bare ikke vil samarbeide. Tror jeg må investere i flere slike..De finnes jo overalt i alle farger og varianter nå om dagen. Nå skjønner jeg hvorfor!

Kåpe: Zara / Bluse: H&M / Bukse: Zara / Sko: Aldo / Hårpynt: Bik Bok / Veske: Louis Vuitton 

READY FOR TONIGHT

Jeg gikk for sort i dag. Det funker alltid når man er litt usikker på klesvalget. Bestilte denne jumpsuiten i forrige uke. Jeg bare elsker ryggen! Hadde egentlig tenkt til å spare den til neste helg. Da arrangerer Ulrik og jeg innflytningsfest. 

Snille Marian knipset noen bilder av meg på jobb i dag. Utrolig hva vi rekker når vi er litt effektive. Nå sitter jeg i bilen på vei til Halden. Ulrik kjører og Stella (hunden min) sitter bak. Vi skal i 50-årslag til pappa. Litt sent ute, men det kommer nok ikke som noen overaskelse for familien i Halden..Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt bilsyk, så nå må jeg legge bort macen. Ha en fin lørdagskveld! Vi blogges i morgen :-)    

(annonselenker) Jumsuit: HER <3 / Clutch: Louis Vuitton / Sko: Primark

Photos: Marian Jade (Fotograf Model Day Studio)

PONCHO

Da var mannen på vei til Bergen og jeg sitter å nyter enda en chai latte. Jeg har blitt helt hekta! Spesielt nå som det er såpass kaldt ute. Tidligere i dag var vi på lunsjdate på Espresso House. Jeg bestilte som vanlig bagel med laks ♥ Vi prøvde å få til et par tusen bilder utenfor og endte opp med disse to. Du vet du ikke har helt dagen når du blir bedt om å se ned.. Hehe! 

Jeg kom over denne ponchoen i skapet i stad. Verken brukt eller sett den på lenge. Elsker når jeg finner plagg i skapet som jeg har glemt bort.

Nå er planen en tur på Sats, men vi får se da.. Sofaen frister veldig :-)(adlink) Poncho: Stene R / Genser: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Veske: Chanel

Photos: @mrulriknygaard

Ønsker dere en fin fredagskveld!  

 

GØY Å ENGASJERE SEG

Det er så gøy når dere engasjerer dere i temaene jeg tar opp. Det gir meg masse skrivelyst videre. Jeg synes det er morsomt at vi kan snakke litt om "private" ting som omhandler de aller fleste. Ufarliggjøre det litt. Jeg digger at dere deler erfaringer med meg. Jeg er ingen bedreviter, men jeg tørr å mene noe. Det er viktig. 

Over til min overfladiske side.. Dagens outfit. Øvde meg videre på denne selvutløseren. Jeg har blitt så glad i genseren min fra kolleksjonen til Lene Orvik (Bik Bok). Favorittplagget denne vinteren! Og til dere som lurer: Jeg har ikke brukt disse skoene ute i dag. Men jeg elsker kombinasjonen av disse pastellfargene    

(adlink) Genser: Bik Bok by Lene Orvik / Topp: HER    / Bukse: Bik Bok / Sko: Top Shop

 

Tommel opp for engasjerte lesere :-D

FØRJULSTILBUD

Ny uke, nye muligheter.. Er det ikke det de sier? Jeg er i hvertfall veldig klar for denne uken med masse jobb og nye prosjekter. På lørdag la vi ned studio i Drammen. Det var både trist og rart, men livet går videre og fokuset fremover blir på Model Day Studio i Oslo og Bergen. Vi har forresten et tilbud på makeup og hårstyling nå i desember. Julebordsesongen er jo godt i gang, så tenkte det kunne være interessant for de som vil føle seg litt ekstra fine en dag før jul :-)  


Skinnjakke: Day Birger Et Mikkelsen/ Genser: Zara/ Bukse: Bik Bok/ Veske: Prada/ Sko: Bik Bok

Photos: @mrulriknygaard

 

Jeg har fått litt forsjellige ønsker når det gjelder bloggingen fremover. Flere vil ha mer tips og råd rundt sminke og hår. Gi meg gjerne en tilbakemelding enten i kommentarfeltet eller i innboks dersom du har noen andre ønsker <3 

 

 

 

WAVES

Endelig fredag og snart helg! Jeg er allerede på plass i studio i Drammen. Det blir lang dag på meg i dag, men ingen jobbing resten av helgen. I dag har jeg både bølget og satt opp håret. Uvant, men likte det. Vi har laget flere artikler om både sminke og hår som jeg kommer til å dele med dere. Blant annet hvordan du lager akkurat disse bølgene..Kåpe: Styleway by Lene Orvik/ Genser: Bik Bok/ Bukse: Bik Bok/ Sko: Bik Bok/ Smykke: Bershka

Jeg la akkurat ut et tilbud på make-up kurs for dere som kunne tenke dere å lære de små triksene som fremhever våre beste trekk. På kurset hjelper vi deg å velge riktige farger, forme bryn og enkelt forandre en hverdagslook til fest. Kurset holdes på Model Day Studio i både Oslo og Bergen. SE HER for mer info. 

 

Ha en fin dag og snart helg <3

- SUNDAY -

Hei, fine lesere! Ulrik og jeg kom akkurat hjem fra en hyggelig tur på Grunerløkka. Det er så fine farger ute nå! Følte jeg passet godt inn i omgivelsene. Jeg har blitt så gald i sennepsgul i det siste. Derfor måtte jeg bare ha denne buksen. Kom over den på H&M i går på vei hjem fra jobb. 149,- kr! Det er hva vi kaller et kupp :-D  Nå skal vi hoppe i bilen og komme oss avgårde til Halden. Farmor, bestefar og en stor gryte fårikål venter på oss. Ha en fin søndag, alle sammen! Skrives i morgen Photos: @mrulriknygaard

// Blazer: Zara /Topp: Brandy Melville/ Bukse: H&M/ Sko: Monki/ Skjer: Zara/ Veske: Chanel //

TODAY`S

Hei, dere! Her kommer en litt sen oppdatering fra denne jenta. Bildene ble tatt før jeg løp avgårde for å rekke toget til Drammen tidligere i dag. Stella måtte bli med på jobb, derfor bærer jeg henne i veske. Jeg synes det ble litt for mange timer for henne hjemme alene i dag. Nå er vi allerede på vei hjem. Denne fredagen har gått fort! I morgen blir det også litt jobbing før jeg tar helg i 15-tiden.. Ønsker dere en fin kveld og helg videre  

 
Photos: @mrulriknygaard

// Jakke: Monki/ Topp: Forever 21/ Bukse: Utzon/ Sko: Monki/ Hundeveske: Louis Vuitton //

LONG TIME NO SEE

Hei, dere! Nå har det vært litt stille fra denne jenta en stund. Sånn er det noen ganger. Jeg kan skylde på at tiden ikke strekker til, men velger å være ærlig og si at bloggen ikke har vært min prioritering i det siste. Det er litt synd i og med at jeg egentlig synes at dette er veldig gøy. Nok om det. I løpet av de siste dagene har jeg og denne kåpen fra Zara blitt litt ekstra gode venner.. Gud, så god og varm den er! Jeg er på utkikk etter flere lignende varianter som kan holde meg varm gjennom vinteren. Gjerne i duse fine farger. Kanskje dere har noen tips?  

Kåpe: Zara/ Topp: Forever 21 / Cardigan: Primark/ Jeans: Bik Bok/ Boots: Zara

Photos: @mrulriknygaard

Tidligere i dag var jeg på lunsj hos Hanne som er en av de morsomste personen jeg kjenner. Hanne er nybakt mamma til en nydelig liten gutt som sjarmerte meg i senk. Jeg blir så glad av å se henne i denne nye rollen. Det å bli mor må være noe helt eget. Hanne kledde det utrolig godt. Nå står middagen i ovnen. Det er laks og søtpotet på menyen. Et sunt og godt måltid før en aldri så liten treningsøkt på evo venter meg. I morgen legger jeg ut ukens Wingwoman post. Jeg håper den vil inspirere dere i disse dager hvor man helst bare vil pakke seg inn i det som varmer mest. Vi skrives i morgen    

ALL BLACK

Hei, dere! I dag er første dagen jeg har merket at høsten er her. Jeg var nok litt optimistisk i forhold til splitten på skjørtet jeg tok på meg på morgenen, men det har gått greit. Støvlettene varmer jo også heldigvis. Tidligere i dag var jeg i spennende møte som jeg håper kan bringe meg dit jeg vil fremover. Tvi tvi! Nå står mannen på kjøkkenet og kokelerer. Det lukter helt himmelsk. På menyen står det biff med rødvinssaus og høstens tilbehør. Senere i kveld er planen å få til en god økt på evo sammen med min kjære. Det ble ingen trening i går, derfor må vi ta i litt ekstra i dag. Men først skal middagen nytes. Vi skrives ♥ 


(adlink) Skjørt: HER/ Genser: HER / Støvletter: HER 

Photos: @mrulriknygaard

DEILIGSTE SEPTEMBERDAGEN

Hei! Da var jeg hjemme fra jobb og klar for litt helg sammen med min kjære. Begge har vi jobb og planer for morgendagen også, men litt lørdagskos er viktig. Her blir det god mat og film. Ja, jeg vet.. Vi er glad i disse kjærestekveldene ♥ Sånn blir det når man er mye borte fra hverandre i ukedagene. Været i dag har vært helt fantastisk! Jeg skjønte fort at jeg hadde kledd meg litt for godt ut over dagen. Det er nesten ikke til å tro at vi går mot vinter og snø. Dagen i dag føltes ut som en vårdag. Men nok om det! Ønsker dere alle en fin helg videre. Vi blogges i morgen :-)  (adlink) Crop top: HER/ Bukse: Zara/ Kåpe: Zara/ Sko: HER/ Bag: Louis Vuitton 

Photos: @mrulriknygaard

THIGH BOOTS

Hei, dere! Beklager for at jeg har vært litt fraværende på bloggen. Glemte helt bort onsdagens Wingwomen post denne uken også. Legger det ut i morgen. Jeg skal skjerpe meg. I går var jeg på Zen hairlouge hos flinke Romina og fikset håret. Det er ingen hemmelighet at jeg bruker hairtalk extensions og det er jeg superfornøyd med. Vi flyttet opp festene, la striper i etterveksten og klippet endel på lengden. Zen hairlounge ligger i Drammen. De er utrolig dyktige der. Jeg kom over salongen på vei til jobb en dag. Hvis jeg har noen lesere i Drammen så burde dere absolutt gå dit :-)

Genser: Bik Bok/ Bukse: H&M/ Skjerf: Zara/ Clutch: Louis Vuitton / Støvletter: HER

Photos: @mrulriknygaard

 

Kom akkurat hjem fra Model Day Studio hvor jeg har jobbet i dag. Ulrik knipset noen bilder av meg før jobb. Skjerfet og støvlettene er nye. Er så gøy med alle disse høstnyhetene ♥ Nå er det filmkos med kjæresten i sengen. Vi skrives i morgen!

 

-MONDAY-Photos: @mrulriknygaard

//Kåpe: Zara/ Genser: BIk Bok/ Jeans: Bik Bok/ Sko: HER/ Veske: Prada// 

 

Hei, dere! Jeg startet dagen tidlig i et møte med en utrolig dyktig designer angående et spennende samarbeid fremover. Gleder meg til å fortelle mer om dette. Etter møtet dro vi litt rundt for å se på ting til huset. Nye stoler ble bestilt og jeg gleder meg enda mer til å flytte inn og komme i orden. Nå sitter jeg å jobber med et innlegg jeg har grudd meg til å publisere. Alle har vi våre komplekser med kropp og utseende, men i en bloggverden hvor alt skal være "perfekt" er det ikke alle som liker å snakke om problemer. Selv har jeg kun skrevet om positive ting ved meg og mitt liv. Nå er jeg klar for å dele litt mer. Håper det blir tatt godt i mot. Vi skrives senere   

 

 

       

YESTERDAYS WEDDING LOOKGod Søndag! Beklager for sen oppdatering. I går var jeg i bryllupsfest for Urlik sin bror på Sjøflyhavna kro som ligger på Fornebu. Vi storkoste oss med mange herlige folk, god mat og mange fine taler. Jeg hadde på meg dette settet fra Sherri Hill. Endelig fant jeg en anlednng til å bruke det :-D Jeg elsker å være i bryllup! Det er så hyggelig å se så mange pynta mennesker under samme tak. Alle er vi der for å feire kjærligheten Det synes jeg er vakkert! Selv har jeg store drømmer om å gifte meg en gang i fremtiden. Planleggingen begynte jeg med allerede som liten jente. Kanskje en dag blir drømmen virkelig.. Ble ikke så mange bilder av antrekket siden regnet pøste ned store deler av kvelden.

I dag har vi sovet lenge og spist en sen frokost i bogstadveien. Nå er leiligheten ryddet og litt bloggarbeid unnagjort. Søndagsfilmen er satt på og jeg er klar for og hoppe i sofaen. Ha en fin søndag videre så snakkes vi♥ 

ALL SET

Hei, dere! Titter bare innom for å vise dere kveldens antrekk. Vi rakk å ta noen bilder sammen i dag før vi løper hvert til vårt.. Sherri Hill kundekveld på meg og middag med gutta på Ulrik. Gleder meg til å se mange vakre kjoler! Ses vi i kveld? :-D Adressen er: Schultz gate 9 (Hancock showroom). Viser dere bilder fra eventet i morgen! Ha en fin torsdag videre Photos: @charlotteajansen

(adlink) //Blazer og Skjørt: Topshop/ Veske: Chanel/ Sko: HER //  

 

SENSOMMER OG BARE BEN

Hei, dere! Fått endel spørsmål angående Philips maskinen (gårsdagens innlegg). Prøver å svare dere så godt jeg kan. Ønkser dere å kjøpe maskinen kan dere desverre ikke gjøre det gjennom meg denne gang. Men alle andre steder hvor de fører Philips, som Elkjøp og lignende butikker. Den koster 1995,- NOK, og en 120 dagers fornøydhetsgaranti følger alltid med på kjøpet :-) 

Photos: @mrulriknygaard

//Kjole: Rutzou /Kåpe: Zara / Veske: Balenciaga/ Støvletter: Zara//

 

Dagens antrekk ble denne kjolen fra Rutzou som jeg er veldig glad i. Det er i utgangspunktet en hverdagskjole som jeg pleier å kombinere med forskjellige boots og cardigans. Jeg kan rett og slett ikke få nok av slike plagg! Utover høsten og vinteren bruker jeg den med strømper, men i disse dager nyter jeg hvert siste sekund med bare ben ♥ Nå skal jeg sette meg med litt jobb for IN magasinet. Ha en fin tirsdag videre!  

OOTD

Hei, dere! I dag har jeg vært i Drammen med min fantastiske kusine Charlotte. Har jobbet med forskjellige sminketips jeg planlegger å poste hver fredag fremover. Dere kan vente dere alt fra hvordan man legger basic makeup til mer avanserte looker. Kom gjerne med ønsker! Vi trenger jo alle litt inspirasjon i sminkeveien :-) 

Photos: @charlotteajansen

Genser: Zara/ Bukse: Tiger/ Veske: Louis Vuitton

 

Nå er vi ferdig i Drammen for i dag. Snart setter vi kursen mot Oslo. Det blir nok litt jobbing med sminkeinnleggene i kveld. I helgen skal vi på Findigs festivalen på bislett. Jeg gleder meg kjempemasse! Oppdaterer med festivalantrekk i morgen      Kiwigrønn ♥

Hei, dere! Her er noen bilder fra dagens antrekk. Jeg gikk for noe helt enkelt, men likevel fresht. Kjenner at jeg kommer til å tviholde på denne kiwifargen langt utover høsten. Den passer til så utrolig mye.. 

Photos: @charlotteajansen

(adlink) //Blazer: Primark/ Bluse: HER/ Bukse: Zara/ Sko: HER/ Veske: Louis Vuitton//

I dag har jeg vært på Teres Nobel og intervjuet en meget hyggelig kirurg anngående brystforstørrelse. Det var veldig spennende å høre om hvordan de jobber. De ufarliggjorde hele prosessen fra konsultasjon til opperasjon. Saken kommer i høstutgaven av IN magasinet.

Nå skal jeg hoppe i seng og få meg litt søvn før morgendagens gjøremål. I morgen legger jeg ut nytt Wingwoman innlegg! For dere som ikke har fått med dere dette kan lese forrige her. Sov godt, alle      

LILLA

Hei, dere! Litt sen oppdatering i dag også, sånn blir det de dagene jeg jobber i Drammen..Dagens antrekk ble denne kjolen som jeg kjøpte sist jeg var i London. Jeg synes lillafargen er så fn! Kjolen er veldig enkel og søt, derfor passer den fint med litt røffe boots.  

 

Photos: @charlotteajansen

//Kjole:Primark/ Kåpe: Zara/ Boots: HER //

I morgen skal jeg sove lenge, trene og kose meg. Litt skriving blir det også.. Har noen artikler jeg må ferdigstille for IN magasinet. Ha en fin lørdag videre, fine lesere   

 

FRIDAY♥

Hei, dere! Det ble desverre ingen tid til blogging i går, men jeg kommer sterkere tilbake. Har fått god respons på #wingwoman innlegget. Gøy at dere likte det :-D Jeg vil som sagt legge ut nye hver onsdag. I dag har jeg vært på Model Day Studio i Drammen. Der har jeg sminket og stylet mange koselige kunder. Jeg var også innom Zen hairlouge og klippet meg hos søte Caroline. Håret ble så fint! Ingen stor forandring, men deilig å få vekk de slitte tuppene. 

Photos: Chingpang photography

//Jakke: H&M/ Cardigan: Promod/ Topp: Styleway by Lene Orvik/ Bukse: Xact/ Støvletter: Zara/ Veske: Louis Vuitton//

 

 

Gjett hva jeg kom hjem til i dag? Tre røde roser   Jeg er heldig som har en så fantastisk kjæreste! Overaskelser er det beste jeg vet :-D I kveld er det rolig kveld hjemme hos oss. Kjenner allerede at jeg lengter etter sengen.. Håper dere får en fantastisk fredagskveld!

PÅ BESØK HOS ANETTE MARIE

God kveld, nye og faste lesere! I dag har jeg stort sett hengt med Anette Marie. Vi var på en aldri så liten harrytur til Nordby og etter det ble jeg med henne hjem til Lørenskog. Anette har hjulpet meg med ny header som jeg ble veldig fornøyd med. Bildene i headeren er fra forrige uke på Løkka.. Hva synes dere?     

Photos: @anettemarie.blogg.no

//Kjole: H&M/ Kåpe: Zara/ Støvletter: Zara/ Veske: Chanel//  

Nå skal jeg hive meg i bilen og kjøre tilbake til Oslo. I morgen blir det tidlig opp for litt jobbing med IN magasinet, Vi har startet med høstutgaven og det ser ut til å bli en masse bra saker. Skrives i morgen    

 

HAND MADE BELTED COAT

Her er noen bilder fra dagens antrekk tatt i slottsparken. Brukte den nye kåpen min fra Zara for første gang. Den er egentlig litt for varm ennå, men funket bra i dag som det har regnet. Ser for meg at den blir mye brukt gjennom høsten og vinteren. Den er superdeilig å ha på seg og passer til alle anledninger. Du finner jakken HER. Hurry hurry!! De blir fort utsolgt.. Jeg måtte kle av prøvedukken.     

Photos: @charlotteajansen

Bluse: Zara/ Shorts: Xact/ Kåpe: Zara/ Støvletter: Zara/ Smykke: Bershka/ Veske: Prada 


Nå er det sushitid i heimen. Jeg er kjempesulten så dette blir digg! Ha en fin mandagskveld, fine lesere <3 

GÅRSDAGENS

Hei, dere! Da er Charlotte og jeg hjemme i Oslo igjen. Fikk desverre ikke oppdatert fra Vikersund på grunn av dårlig internett.. Men her er noen bilder fra gårsdagems antrekk. Det ble en hvit jumpsuit fra Zara som jeg kjøpte i Puerto Banus med Ulrik før sommeren. Uheldigvis for meg kom den fort i butikkene her hjemme også. Jeg valgte å freshe den opp med denne kiwigrønne jakken og lyseblå pumps. Veldig fornøyd med resultatet og ikke minst kvelden. Du vet du har hatt det gøy når føttene verker om morgenen :-DPhotos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Zara/ Blazer: Primark/ Smykke: Bershka/ Pumps: Topshop/ Veske: Chanel

I dag er jeg naturligvis litt sliten, så planene for dagen er ikke store. Men noen gjøremål har jeg.. Først skal jeg hente Stella hos snille Pia som har passet henne i helgen. Deretter blir det litt rydding og vasking av klær i leiligheten før Ulrik kommer hjem i kveld. Gleder meg som alltid til å se han igjen <3 

 

SATURDAY

Solen skinner og det er lørdag :-D Herlig! Jeg har litt småting å gjøre før Charlotte og jeg reiser til Vikersund senere. Tok på meg denne jumpsuiten fra Forever 21 i dag. Jeg har ikke fått brukt den siden jeg var i London. Liker den veldig godt. Den passer perfekt på varme dager som denne hvor jeg må litt hit og dit for å rekke alt før vi reiser. 


Endelig kom pakken fra Nelly! Jeg elsker skoene allerede. De sitter pent på foten og samtidig er de gode å gå i. Et godt kjøp :-)  Photos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Forever 21/ Sko: Nelly/ Veske: Louis Vuitton/ Solbriller: Celine 

 

Ønsker dere alle en fortsatt god helg! Oppdaterer med kveldens outfit fra Vikersund<3

LØKKA

God morgen! Her er noen bilder fra dagens antrekk på Grünerløkka. Det er lenge siden jeg har brukt dette skjørtet. Jeg hadde nesten glemt det bort. Slik skjer fort i en flytteperiode hvor det er litt kaos hjemme. Jeg gleder meg til å få orden i tingene mine igjen. Spesielt i garderoben! Egentlig er jeg et skikkelig ordensmenneske så heldigvis er dette bare midlertidig. Vi har blitt lovet overtakelse av det nye huset i løpet av august måned, så tvi tvi! Photos: @mrulriknygaard

Croptop: Zara/ Skjørt: Bershka/ Veske: Louis Vuitton/ Sko: Nelly/ Solbriller: Celine

THE PERFECT DRESS

Hei, dere! Det er så deilig at solen skinner i hovedstaden. Vi må passe på å nyte de siste soldagene før høsten kommer. Jeg har fortsatt endel ubrukte sommerkjoler å vise dere, så håper på litt finvær fremover. I dag har Ulrik og jeg vært rundt og fikset litt småting til det nye huset. Vi fikk blant annet kjøpt oss grill på tilbud! Nå gleder vi oss til å invitere nære og kjære på grillings og innflytningsfest :-D 
Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Topshop/ Solbriller: Rayban

ORANGE

Hei, dere! Ville bare vise dere noen bilder fra dagens antrekk. Jeg er generelt veldig glad i farger, spesielt fargen på denne jumpsuiten. Orange passer like godt om sommeren, høsten og våren om man kombinerer den med det rette tilbehøret for årstiden. 


Photos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Topshop/ Cardigan: Bik Bok/ Sko: Primark/ Veske: Louis Vuitton

 

Nå skal vi ut å se på tapeter til det nye huset. Heldigvis har Charlotte fri i dag så hun kan hjelpe oss med valg av farger og mønster. Jeg ser for meg en romantisk, kanskje litt gammeldags tapet på soverommet og noe mer minimalistisk i stuen. Vi får se! Blogger mer senere :-)   

BOYFRIEND JEANS

Ny uke og nye muligheter! Jeg gikk for en casual look i dag og pyntet det hele opp med høye heler. Det er sjeldent jeg bruker boyfriend jeans, men synes det er ganke kult om man styler de riktig. I dag gikk jeg for en enkel hvit topp med denne freshe kiwigrønne blusen over. Har blitt veldig glad i fargekombinasjonen kiwi og lyseblå. Det har vært mine to yndlingsfarger denne sommeren!   Photos: @mrulriknygaard

Topp: H&M/ Bluse: Zara/ Jeans: H&M/ Sko: Topshop 

Nå skal jeg løpe avgårde for sen lunsj med min kjære.. Skrives senere<3 

UNDER MY UMBRELLA

Hei, hei! Tiden har bare flydd i dag så dagens antrekk kom litt sent. Jeg gikk for noe søtt og sommerlig. Synd at det begynte å regne, men da fikk jeg tatt i bruk min nye paraply som jeg har fått av Ulrik. Har ønsket meg en slik paraply lenge etter jeg så den på Gossip Girl. Utrolig hva en paraply kan gjøre med et antrekk!


Photos: @charlotteajansen

Topp: Zara/ Shorts: Bik Bok/ Veske: Louis Vuitton

Snart skal jeg dra for å hente Ulrik på toget. Han lander om en times tid. Det blir godt å ha han hjemme igjen noen dager. Stella er levert, leiligheten er ren og pen og jeg er ladet opp for en ny uke. Skrives mer i morgen!

TODAYS

God kveld mine kjære lesere! Dagen har gått i ett.. Startet tidlig på Model Day i Drammen, trent, handlet og gjort unna endel småting på macen. Nå er det fredag, men ikke helt helg for denne jenta ennå. Det blir litt jobbing i morgen også. Her er bilder fra dagens antrekk. Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg magetopper<3    Photos: @charlotteajansen

Topp: Zara/ Cardigan: Primark/ Bukse: XACT/ Veske: Louis Vuitton/ Sko: Berskha/ Smykke: Bershka


Brukte dette smykket for første gang i dag. Røsket det med meg ved kassen på Bershka. Var ikke sikker på om jeg likte det da, men nå er det blitt en favoritt! Leter etter nettsider med godt utvalg på rimelige smykker. Har dere noen tips? Finner sjeldent smykker jeg liker når jeg er ute og ser i butikker. Resten av kvelden er satt av til verdens beste kusine, Charlotte :-) Følg henne gjerne på Instagram: @charlotteajansen. Koselig med jentekvelder når Ulrik er borte. I natt kommer han hjem for å sove hjemmme. Gleder meg til han kryper under dynen min! 

FRYNSER

Her er noen bilder fra dagens antrekk. Kom akkurat hjem fra Model Day Studio i Drammen hvor jeg har jobbet i hele dag. Derfor litt sen oppdatering på bloggen. På Model Day jobber jeg med å sminke og style kunder før fotografering. Jeg stortrives i jobben med mine fantastiske kollegaer. Det var hyggelig å se alle igjen etter noen uker fri. Nå er det tid for kveldskos og film. Jeg og Charlotte har planlagt en skikkelig jentekveld!  
Photos: @charlotteajansen

Topp: Bershka/ Jeans: Met/ Clutch: Louis Vuitton/ Solbriller: Celine/ Sko: Primark

LACE

God kveld, mine kjære lesere! Charlotte og jeg kom akkurat hjem fra Olivia. Gud, nå er vi mette! Vi spiste yndlingsretten vår med spagetti og scampi. Kveldens antrekk ble enkelt og fresht. Prøvde meg på en ny hårlook i dag. Usikker på om dette er meg, men alltid gøy med noe nytt! Hva synes dere? Nå er det sengetid for disse jentene som skal opp ganske så tidlig i morgen. God natt<3


Photos: @charlotteajansen

Blondetopp: Topshop/ Shorts: Bik Bok/ Veske: Chanel/ Sko: Nelly

ROADTRIP TIL HALDEN

Hei, dere! Her kommer en sen oppdatering fra Halden. Vi har feiret Olav August, min lillebror som ble 13 år. Det var så hyggelig å se igjen hele familien. Timene bare fløy avgårde! Det ble servert grillmat, kaker, is og brus. Gjennomført tenåringsbursdag ;-) Kostholdsplanen min røyk tidlig..Hehe!   


Photos: @mrulriknygaard

Jakke: Primark/ Topp: Topshop/  Skjørt: Bershka/ Veske: Celine

Dette antrekket er også nytt fra London. Ganske enkelt antrekk, men jeg liker fargekombinasjonen lyseblå og kiwigrønn så godt. Søtt er det også! Dette kommer jeg definitivt til å bruke snart igjen. Nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Oslo. Det ble litt senere enn ventet, men sånn er det jo ofte om sommeren. Ha en fin kveld videre! Vi blogges i morgen :-) 

PRADA

Hei, hei! Ville bare vise dere dagens antrekk hvor jeg for første gang tok i bruk min nye pradaveske. Fargevalget kom vel ikke som noen stor overaskelse? Jeg vurderte lenge om jeg skulle kjøpe den i sort eller grå, men endte med BABYBLUE<3 Angrer ikke ett sekund! Fargen passer spesielt godt om våren og sommeren, men også minst like godt til jeans om høsten og vinteren. Kjolen er jeg også blitt så glad i! Kjøpte den i London og har allerde fått brukt den tre ganger. Like fin til hverdag som til pynt.     

Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Top Shop/ Veske: Prada/ Sko: River Island/ Armbånd: Louis Vuitton 

I dag har jeg og kusinen min gjort litt ærender i sentrum. Charlotte kom fra London i går og skal bo hos Ulrik og meg i en periode. Det er så koselig å ha henne her<3 Nå er det tid for middag i denne lille familien. Vi har ønsket oss laks av Ulrik. Han lager en lakserett som jeg bare elsker! Har faktisk savnet den etter alle gourmetrettene de siste ukene. Ha en fortsatt fin mandag alle! Husk å følge meg på Instagram for hyppigere oppdateringer --> @pilotfrue              

JUMPSUIT

Hei, dere! Etter bare 5 dager med blogging er jeg blant de 50 mest leste bloggene på blogg.no! Jeg ligger i dag på 47.plass. Ikke verst det? Det har vært kjempegøy å komme i gang. Lover dere masse outfits og mye annet spennende fremover. I morgen tidlig reiser jeg til London. Der skal jeg besøke tanten og kusinene mine. Men først litt jobbing.. Ha en fin dag i solen! <3 
Photos: @mrulriknygaard

Jumpsuit: HER   

 

SOMMERKJOLEN

Hei, mine fine lesere <3 Solen skinner! I dag har jeg tatt på meg en av mine favoritter fra Bik Bok i sommer. Jeg skulle gjerne gått rundt i slike kjoler dagen lang. Håper dere koser dere ute i det fantastiske været.  Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Bik Bok / Solhatt: Zara

BABY BLUE

Hei på dere! Titter bare innom for å vise dere dagens antrekk. Jeg bare elsker denne lyseblå fargen! Skikkelig fresh farge nå i sommer. Spesielt med litt brunfarge på kroppen. Satser på at den kommer seg med litt ferie.      

Photos: @mrulriknygaard

Shorts: Zara / Blazer: Zara / Crop top: Zara / Sko: Nelly

Om en ukes tid reiser vi på cruise i Skandinavia. Krysser fingrene for sol! Men først skal denne jenta en liten tur til London. Gleder meg kjempemasse til begge deler!   
STELLA SITT DYREPASS

Endelig er min bedre halvdel tilbake noen dager fra jobb. Det er alltid like godt å få han hjem igjen. Vi har kjørt rundt og gjort litt ærender i dag. Blant annet hentet Stella sitt dyrepass. Det må hun ha da vi leverer henne fra oss senere denne uken. Stella skal nemlig på ferie til Sverige :-)       

Photos: @mrulriknygaard

Bukse: Cambio / Topp: Styleway by Lene Orvik / Jakke: H&M / Bag: Louis Vuitton / Sko: Nelly  

 

FREDRIKSTAD


Photos: @pialoken

Shorts: Bik Bok / Topp: Bik Bok / Cardigan: Bik Bok 

Da var Stella og jeg hjemme igjen etter en super helg i Fredrikstad. Grillfest og utgang med verdens beste jenter. Kan det bli bedre? Det er så utrolig hyggelig når jentene samles. En helt spesiell stemning. Slike kvelder kan jeg leve lenge på <3