hits

MOTE

MAMMAGAVE

Gjett om det var en stykk happy mamma to be som fikk seg nye boots i går! Jeg har ønsket meg disse skoene kjempelenge, men de har vært utsolgt fra butikken i Oslo, og det var visst ikke mulig å bestille de inn igjen. Men i går dukket det jammen meg opp ett par i min størrelse og nå er de mine, takket være snilleste Ulrik som kjøpte de i "mammagave" til meg <3

For det er ikke bare vanskelig å kle seg om dagen på grunn av den voksende magen, men det er heller ikke enkelt å finne sko som er både fine, varme, flate og komfortable. Jeg har i utgangspuktet lagt de høye hælene mine på hyllen resten av dette svangerskapet på grunn av ryggen, og derfor er det veldig stas med nye og freshe boots i garderoben denne våren. Åh, som jeg gleder meg til å ta de i bruk allerede i morgen!

P.s. Ukens spørsmål og svar kommer ut i morgen. Det er altså ikke for sent å stille spørsmål på innboks her eller på Snapchat --> pilotfrue :-)

Vi skrives mer om noen timer!

DRØMMER MEG BORT..

Annonse// annonselenker inn til Boozt

Det er fredag, snart helg og vi er godt i gang med mars måned. Selv om det er snø overalt og våren fortsatt virker et stykke unna, drømmer jeg meg bort til varmere dager og sommerkjoler..

Nå som magen min begynner å bli ganske stor er det vanskelig å kle seg fint med komfortable plagg. Jeg er derfor veldig glad for den årstiden vi går i møte, hvor kjoler kan brukes til både hverdag og fest. Våren og sommeren må være den beste tiden å gå gravid med tanke på garderoben her i landet. Dere som følger meg på Snapchat har sett at jeg omtrent har vokst ut av boblejakken min. Jeg har ingen planer om å kjøpe meg en ny og større vinterjakke, da holder jeg meg heller innendørs til gradestokken og jeg blir venner igen. Hehe!

Under har jeg plukket ut fem kjoler som jeg bokstavelig talt sikler på. Herregud, så mye fint det er i butikkene om dagen. Det gleder meg å se noe annet enn bare grått og svart ♥

 

(annonselenker) Kjole 1 HER, Kjole 2 HER/ Kjole 3 HER/ Kjole 4 HER/ Kjole 5 HER

KJÆRE SEVERIN

Annonse // annonselenker inn til Nelly

"Kjære Severin. Dette gjør jeg først og fremst for deg. Jeg vil at du skal ha en mamma som er positiv. Jeg vil at du skal ha en pappa som er full av energi. Jeg vil at du skal komme til verden med to foreldre som prioriterer tiden sin på det som er viktig for deg og for oss som familie.

Jeg vil at pappa og jeg skal finne ut hva du trenger og hva du liker. Jeg vil bli kjent med deg uten støy og forstyrrelser utenfra. Jeg vil at du skal vokse opp i et hjem hvor vi som familie setter oss selv først.

Jeg vil at du skal være stolt av den du er og alltid unne andre godt. Jeg vil at du skal bli en snill og god gutt med beina godt plantet på jorden. Jeg vil at du skal få skape deg din egen identitet.

Jeg vil ikke at du skal bruke tid på negativitet i fremtiden. Jeg vil ikke at noen skal få deg til å tro at du ikke er bra nok. Jeg vil ikke at du skal ta skade av den oppmerksomheten du vil få av å være sønnen min. Derfor går jeg nå frem som et godt eksempel for deg, med oppfordring fra pappa.."

Kommentarfeltet på denne bloggen er nå sperret. Håper du som leser fortsatt vil gi meg tilbakemelinger og stille spørsmål til ukens spalte med spørsmål og svar på min facebookside her eller på Snapchat --> @pilotfrue. Jeg skal sette av tid hver dag til å svare på alle meldinger jeg får fremover :-)

(annonselenker) Blazer HER/ Bukse HER

(Reklame for Gant) Ulrik har forresten en kul konkurranse på gang på Instagram --> @mrulriknygaard

MINE SISTE INNKJØP FRA NELLY

Annonse

Hei, dere! Her er mine siste innkjøp fra Nelly. Pakken kom på døren tidligere i dag og jeg har akkurat rukket å prøve alle plaggene på. Jeg var skikkelig spent på størrelsene, siden jeg bare vokser og vokser. Men alt unntatt den rosa blusen passet perfekt. Det gikk litt fort da jeg bestilte klærne, så jeg fikk ikke med meg at den var så kort. Hehe!

Favorittantrekket mitt fra denne bestillingen er uten tvil det lyseblå settet med blazer og bukse. Planen er å bruke settet på fredag. Da skal jeg nemlig på kickoff med Egmont-bloggerne, noe jeg har sett frem til lenge. Ellers er jeg også superfornøyd med teddy jakken i brunt. Det må være den kuleste og samtidig mest komfortable jakken jeg har hatt! Jeg gleder meg til å vise dere alle tingene på, men først en liten sniktitt..

-Annonselenker inn til Nelly-

Blazer HER/ Biker jakke HER/ Topp HER/ Sett med blazer HER & bukse HER

Gul blazer HER/ Topp HER/ Teddy jakke HER/ Skjorte HER/ Sko: HER

Lace topp HER/ Lace kimono HER/ Topp med blomster HER/ Rosa topp HER/ Øredobber HER/

GLEDELIG VALENTINSDAG!

Annonse

Gledelig valentinsdag, kjære lesere! I dag er jeg i graviditetsuke 22 (21+4). Det betyr at 53,4 prosent av svangerskapet har passert, og at jeg har sirka 132 dager igjen til fødsel. De første ukene gikk liksom såååå sakte, men etter at vi passerte tre måneder har jeg gått ut av tellingen ofte. Senest i stad spurte jeg Ulrik om hvor langt jeg var på vei. Han er nemlig den eneste av oss som har en app på telefonen med full oversikt over alt som skjer med både babyen og meg fra uke til uke.. Hehe!

Ulrik og jeg har feiret valentinsdagen med snilleste Maria som kom med kanelboller til oss på morgenen. Det er kanskje det beste jeg vet om dagen. Mange tror sikkert at jeg har fått cravings på kanelboller nå mens jeg er gravid, men jeg tror bare det handler om at jeg faktisk unner meg den kosen. For jeg har alltid og da mener jeg ALLTID elsket boller, spesielt kanelboller ♥

(annonselenke) Jeg vil forresten tipse dere om valentines-tilbudet på Nelly i dag! De gir deg hele 20% rabatt på antrekket mitt blant annet, og mye mer. Du finner linker til plaggene mine nederst i innlegget..

(annonselenker) Jakke HER/ Skjorte HER/ Bukse: HER/ Sko HER

MINE SISTE INNKJØP FRA NELLY

Annonse

Hei og god lørdag! Tusen takk for den gode responsen på gårsdagens innlegg. Det føles god å bruke stemmen min til noe meningsfullt i blant..

Nå sitter jeg i sengen og skriver til dere. Jeg skulle egentlig vært i bursdag til en god venninne på Bølgen & Moi i dag, men valgte å bli hjemme da jeg sov dårlig i natt og trengte litt hvile. Alt er bra med meg altså, så dere må ikke bekymre dere.

Men over til noe helt annet og mer overfladisk, nemlig shopping. Hehe! Jeg gleder meg sånn til snøen smelter at jeg har klikket meg hjem nesten alt dere ser på kollasjene under, og tenkte derfor at det var gøy å vise dere tingene jeg har bestilt. Hvor fin er ikke den rosa og den beige kåpen foreksempel? Jeg tipper at de blir to nye favoritter hos meg. Åh, nå må våren bare komme!

(annonselenker) Kåpe HER/ Solbriller HER/ Bukse: HER/ Veske: HER/ Skjorte HER/ Boots HER

(annonselenker) Solbriller: HER/ Kåpe HER/ Sko HER/ Øredobber: HER/ Sneakers HER/ Skjorte HER

(annonselenker) Genser HER/ Kimono HER/ Lommebok HER/ Øredobber HER

DET PERFEKTE SETTET

Annonse

Hei og god fredag! Denne helgen har jeg gledet meg til lenge. I kveld kommer nemlig lillesøsteren min og lillebroren min på besøk fra Halden. Og i morgen skal Ulrik og jeg passe niesene våre sammen. Dette blir altså en skikkelig familiehelg som dere vet at jeg elsker <3

Jeg har forresten fått helt dilla på sett for tiden, og derfor satt sammen tre fine sett som jeg liker veldig godt. Settene er fine til både hverdag og fest. Alt avhenger av styling, sko, veske og tilbehør. Dessuten er de både feminine og komfortable på samme tid, noe som er et must for meg nå om dagen.

(sponset produkt og behandling) Nå skal jeg snart til frisøren og gi extension en siste sjanse i denne graviditeten.. Det forrige håret jeg satt i falt dessverre ut etter bare noen dager, så jeg håper at det nye håret jeg har bestilt vil feste seg. Jeg må legge til at det ikke er verken frisøren min eller Luxushair sin feil at håret ikke ville sitte, da vi har brukt både samme metode og hår som tidligere. Jeg tror bare det handler om at kroppen min er i endring på grunn av graviditeten..

(annonselenker) Det grå settet: Blazer & bukse HER

Det blomstrete settet med skjørt: Topp HER/ Skjørt HER

Det blå settet: Blazer HER/ Bukse HER

JEG SELGER LOUIS VUITTON VESKER OG ANDRE MERKEKLÆR

Annonse

Hei, dere! Jeg merker dette innlegget med annonse for å være på den sikre siden, men jeg er usikker på om det faktisk er nødvendig. Saken er at jeg selger noen brukte skatter på en side som er full av eksklusive vintage vesker, sko og klær til GODE priser, da jeg ikke føler at Finn.no foreksempel er det rette/tryggeste utsalgsstedet for slike ting. Nå vil jeg derfor tipse dere om denne nettsiden siden det er veldig mye fint her, og ikke minst fordi det god mulighet for dere som også har en eller flere skatter liggende som dere ønsker å selge videre..

Du finner den gule vesken min fra Louis Vuitton her og den blå vesken min fra Louis Vuitton her. I tillegg selger jeg denne kjolen fra Ganni og denne kjolen fra Ganni

Les mer om tjenesten her!

PÅ TIDE Å FORNYE GARDEROBEN IGJEN..

Annonse

God kveld, dere! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene både Ulrik og jeg har fått i dag på valg av jentenavn. Guttenavnet har vært kjent en god stund, men hyggelig at dere liker det også. Vi har forelsket oss helt i begge babynavnene, så nå blir det spennende å se hvilket av de vi får bruk for fra i morgen og fremover..

Jeg holder forresten på å fornye garderoben litt igjen og har fått litt dilla på kjoler etter at jeg ble gravid. Mest fordi det er komfortabelt nå som magen vokser, men også fordi det er fint til både hverdag og fest. Under ser dere tre forskjellige kollasjer som er satt sammen av ting jeg ønsker meg. Alt ligger faktisk i handlekurven inntil videre. Men jeg skal bestemme meg i løpet av kvelden for hva som klikkes hjem og ikke.

Denne gang linker jeg til alle plaggene jeg har funnet frem, siden det var flere som savnet det sist gang.. Håper dere får litt inspirasjon og blir i like godt humør som jeg blir av å se noe annet enn boblejakker og Moon boots. Hehe!

(annonselenker) Kjole: HER/ Jakke: HER/ Sko: HER/ Bukse: HER/ Solbriller: HER/ Veske: HER

(annonselenker) Jakke: HER/ Veske: HER/ Hansker: HER/ Solbriller: HER/ Sko: HER/ Deksel: HER/ Kjole: HER

(annonselenker) Kjole: HER/ Belte: HER/ Solbriller: HER/ Jakke: HER/ Sko: HER/ Smykke: HER/ Veske: HER

KIMONO JUMPSUIT

Reklame

Herregud, så flink Andrea var på The Voice i går! Og herregud, så gøy at hun var en av de to på Josef sitt lag som fikk flest stemmer fra seerne! Det var vel fortjent etter min mening, og tydeligvis var jeg ikke alene om den meningen etter gårsdagens opptreden. Hehe! Jeg håper dere vil være med å heie henne videre i konkurransen. Det skal i hvertfall jeg! Her kan dere høre sangen til Andrea fra livesendingen på Spotify allerede ♥

(sponset behandlinger) Andrea og jeg hadde forresten en skikkelig jentedag på torsdag som vi startet i Bogstadveien 19 på Posh by M (@originalposhbym) hvor hun tok vippeextensions for første gang og jeg tok en fantastisk ansiksbehandling. Andrea ble bare sååå fin! Det var tydelig å se at hun var fornøyd med resultatet og ikke minst at hun følte seg sceneklar med de nye vippene sine. I tillegg til vipper dro vi innom min kjære negletekniker på Sørenga for å fikse neglene til Andrea. Hun valgte den burgunderfargen som jeg er så glad i nå om høsten og om vinteren.

--> TILBUD: Dersom du bestiller time til negler hos Hanne innen 21. oktober, får du 100 kroner i rabatt (600,- ordinærpris for nytt sett med akryl).

Hanne kan kontaktes på Instagram @nailsbyhanneelisabeth eller på facebooksiden hennes her!

Vi har forresten huset fullt fra både Spania og Måløy denne helgen. Alle i familien til Ulrik/Andrea. Andrea er nemlig datteren til søskenbarnet til Ulrik, så i kveld skal hele familien på Aker Brygge for å kose oss og feire Andrea sammen. Jeg har funnet frem en ny jumspuit for anledningen. En jumpsut jeg virkelig har gledet meg til å bruke. Elsk på grønnfargen!

(annonselenke) Du finner jumpsuiten HER

50 % PÅ ALLE JAKKER!

Reklame

Hei, dere! Jeg ville bare tipse om salget på Nelly! Bruk kodeord "JACKET50" og du får 50 % rabatt på høstens og vinterens fineste jakker. Det kommer vel godt med nå som temperatueren begynner å synke? Jeg vet ikke med dere, men jeg holdt på å fryse i hjel på morgenen i dag og dro derfor hjemom for å bytte fra en tynn skinnjakke til denne varme og gode fuskepelsen som du finner (annonselenker) HER! Jeg har allerede bestilt meg denne jakken til halv pris, siden jeg visste om tilbudet fra klokken 10:00 i dag.. P.s. Tilbudet gjelder bare til i morgen klokken 10:00, så vær raske!

(annonselenke) Den hvite choker-genseren på bildet over finner du forresten her. Nei, nå må jeg løpe. Stikk gjerne innom bloggen senere, folkens. Da kommer Ulrik med et gjesteinnlegg igjen. Jeg kan røpe at temaet er fakturering.. Hehe!

(annonselenke) Sjekk ut hele jakkesalget HER --> Husk kodeord: "JACKET50"

DILLA PÅ VELOUR

Reklame

Jeg har funnet frem antrekket til helgen allerede. Vi skal på Geilo sammen med noen venner og reiser oppover i morgen. Det føles nesten som en forlengelse av høstferien vi hadde i Måløy, og det kjennes godt. Jeg kommer nok til å gå mest i fjelltøy der oppe, men jeg planlegger å pynte meg litt til middag på lørdagen. Da skal vi kose oss med noe hyggelig i glasset og den beste retten jeg spiser om høsten, nemlig fårikål. Åh, som jeg gleder meg!

Antrekket jeg har lagt frem til lørdag er et utrolig komfortabelt sett som jeg føler meg vel i og kommer til å bruke masse fremover i festsesongen. Jeg bare elsker velour for tiden og er meget fornøyd med at butikkene florerer av det stoffet. I tillegg er jeg blitt veldig glad i å gå med penbukser på fest. Jeg vet ikke om dere husker antrekket mitt fra Elle-festen? Da hadde jeg også på meg et kjempefint velour sett i en rustrød farge som er en annen favoritt i garderoben denne høsten. Poenget mitt er at ALLE bør skaffe seg noe i velour denne sesongen, både jenter og gutter. Apropos det.. Ulrik kjøpte seg nylig ett par velour sko. De var superkule! Jeg håper at Ulrik finner en dressjakke i velour snart også. Det hadde han blitt såååå fin i ♥

(annonselenker) Blazer: HER/ Bukse: HER/ Body: HER/ Boots: HER/ Veske: Lignende HER

Litt velour inspo:

(annonselenke) Du finner flere høstnyheter i velour HER ♥

INSPIRASJON TIL SNEAKERS DENNE HØSTEN

Annonse

Hei, igjen. Jeg har fått en del spørsmål på Snapchat (pilotfrue) etter at jeg la ut en positiv test på mystory i går. Siden jeg har fortalt dere at jeg holder på med eggløsningstester om dagem så regnet jeg med at ingen ville misforstå denne testen, men det var det altså mange som gjorde. Jeg er ikke gravid, jeg er bare fruktbar om dagen. Hehe! Jeg tok en ny test i dag og den var like smilende som i går. Det er godt å se at kroppen fungerer.

Over til noe helt annet.. Jeg har satt sammen noen fine inspirasjonsbilder av de sneakersene jeg vurderer å klikke meg hjem denne helgen. Nå sliter jeg bare med å velge ut hvilke det blir. Luksusproblem, jeg vet. For selv om jeg liker å pynte meg med fine kjoler og høye heler så ofte jeg kan, er jeg veldig takknemlig for at sneakers-trenden har kommet inn for fullt. Jeg er jo ofte på farten eller ute på tur med hundene, og da er det deilig slenge på seg noen behagelige sko. En stor bonus er at det finnes så mange kule modeller i år. Jeg kjenner at jeg sliter med å begrense meg rett og slett. Det jo såååå mye fint!

Du finner favorittene mine fra Puma i sorte og hvite HER, og i rosa HER. De sorte fra Billie Bi finner du HER og de grå fra Bronx HER. Freshe, ikke sant? Jeg tror det blir de rosa eller de grå på meg, men det jeg trenger er egentlig et par sneakers i sorte, så vi får se.

Du finner favorittene mine fra Adidas i grå, rosa og hvite HER

Du finner flere fine sneakers jeg vurderer å bestille fra adidas HER

MINE FAVORITTER FRA HAUST SHOOTEN

Reklame

Hei, dere! Her kommer de bildene og antrekkene jeg likte best fra shooten vi hadde på onsdag. Det var utrolig gøy å få prøve seg litt som "modell" igjen. Når det er sagt så føler jeg meg skikkelig nybegynner foran kameraet, selv om jeg tar bilder av meg selv hver eneste dag. Er ikke det litt rart? Det blir noe annet når bildene faktisk skal brukes av en seriøs merkevare, ikke kun her på bloggen eller i intervjusituasjoner som jeg er vant til fra før. Bare spør meg i kommentarfeltet under innlegget her om du har noen spørsmål.

Forresten.. Tusen takk for all forståelse jeg fikk etter beslutningen om å sette krav til haterne. Følg "Pilotfrue" på Facebook for å se alle de hyggelige tilbakemeldingene. Der vil jeg også oppdatere med livesendiger og annet fremover som ikke kommer her på bloggen ♥

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

Fotograf: Marian Jade

Stylist: @mariadimitrov

Klær: @haust_collection

BEHIND THE SCENES

Reklame

I dag har jeg vært på Bygdøy sammen med to herlige jenter fra merket "Haust" som er min nye sponsor. Flinkeste @marianjade stilte heldigvis opp som fotograf og min høyre hånd, @mariadimitrov som makeupartist/hårstylist. Bildene skal brukes i flere sammenhenger, både av Haust og av meg privat til bloggen. Jeg planlegger nemlig en ny header og har på følelsen at den satt i dag..

Jeg elsker å jobbe med både Marian og Maria, da jeg føler at de to kjenner meg såpass godt at de vet hva jeg liker og ikke minst så har de øyne for hva som er pent på foto. Det lille jeg fikk se av bildene vi tok ble skikkelig bra og det så ut som om jentene fra Haust var fornøyde også, derfor gleder jeg med veldig til å se alle bildene ferdige og selvfølgelig til å vise de frem.

Jeg føler meg heldig som får jobbe med så mange dyktige, morsomme og søte mennesker i hverdagen min. Ekstra heldig føler jeg meg også som får lov til å prøve meg som "modell" for et så flott og anerkjent merke med så eksklusive stoffer. Dessuten digger jeg at det er en norsk merkevare! Heia nordmenn som slår til i hele Skandinavia! Her er en smakebit på det som kommer og forhåpentlgvis behind the scenes bilder til min nye header:

It's a wrap!

SLUTTSALG PÅ ELLOS!

Annonse

Apropos denne sommeren.. Det er sykt mange som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt (annonselenke) denne gule kjolen i sommer. Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt, for den er absolutt en av mine sommerfavoritter som jeg har brukt masse. Og nå som den er på salg så tenkte jeg det var hyggelig å gi beskjed. Kjolen er kun avbildet på bloggen en gang og de bildene legger jeg ved nå igjen, noe som egentlig passer godt i dag som jeg mimrer litt tilbake. Denne dagen er nemlig også et av mine beste minner fra i sommer, og det er fordi vi hadde besøk av faren til Ulrik som vi ikke ser så ofte fordi han bor i Måløy..

(annonselenker) I går bestilte jeg meg denne herlige toppen i hvit fra salget, og dette kule skjørtet som ser litt gullaktig ut. Skjørtet var dessverre ikke på salg, men jeg måtte bare ha det siden jeg så for meg en vakker liten baby bump i det. Hehe! Jeg skal klikke meg gjennom salget en gang til, for det lå veldig mye fint ute. Jeg vurderer blant annet å kjøpe den hvite clara-toppen i sort også, fordi jeg ser for meg allerede nå at den blir en ny favoritt i skapet fremover.

SJEKK UT SLUTTSALGET HER 

NEW IN: HENRY LONDON

Annonse

Alle som kjenner Ulrik og meg gjennom bloggen og i virkeligheten vet at vi er veldig glad i fine klokker. Vi synes begge det er utrolig gøy å variere i både stiler og farger, noe jeg tror de fleste har lagt til merke. Det er derfor stas å starte ferien med noen nye favoritter i hver vår samling fra Henry London


Altså, hvor MEG er ikke denne hvite klokken? Modellen heter "Pimlico" og passer perfekt til alle mine herlige sommerklær. Jeg bare elsker gulldetaljene og gleder meg skikkelig til å bruke den masse resten av sommeren. Selv om klokken passer til det meste, så finnes det ikke mye som er freshere enn hvite plagg og hvitt tilbehør på en sommerbrun hud. Er dere ikke enige? Kombinasjonen av hvitt og gull er også fantastisk fin i mine øyne. Nå skal jeg bare jobbe litt mer med denne brunfargen, så blir dette riktig bra. Hehe!

Ulrik kler seriøst alt. Men looken han fikk med dette antrekket er noe av det bedre jeg har sett han i. Jeg kjente at jeg ble litt nyforelsket når jeg tok disse flotte bildene av han her om dagen. For en mann, for en stil og FOR en klokke! Jeg skjønner hvorfor han valgte Chiswick-modellen. Den er jo bare helt rå og ikke minst kledelig til Ulrik og hans attitude.
Ettersom at jeg varierer tilbehøret mitt enda oftere enn mannen så har jeg ikke bare plukket en, men to herlige klokker fra www.henry-london.com. Her er min andre favoritt som jeg også digger. En klokke i gull med en helt unik vinrød skive. Jeg føler at denne klokken er litt mer "pyntet" enn den hvite klokken, noe som er grunnen til at jeg tok den på meg akkurat i dag. Det er jo tross alt fredag og om få timer er festen i gang med familien i Fredrikstad.

Du finner også et godt utvalg av Henry London-klokker på klokker.no her!

Følg meg på Instagram @pilotfrue

-->  Der kan DU vinne en klokke fra Henry London i ukens GIVEAWAY!

TRENDSKOENE DU FINNER PÅ SALGET

Annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg som alle andre jenter elsker sneakers. Nå som sommersalget har startet har jeg gjort et par gode kupp allerede, og i denne sammenheng har jeg lyst til å dele mine favoritter på salget med dere. For det er jo ekstra hyggelig å finne paret du har siklet på lenge til en mye snillere pris, eller hva? Jeg har samlet de fineste modellene under i en god miks av komfortable sko som passer til alt og kan brukes året rundt..

HER ER MINE FAVORITTER PÅ SALG:

Hvite sneakers har jeg skjønt at er et absolutt must. Jeg har derfor bestilt meg paret fra Ecco under. Det som er så fresht med hvite sneakers er at de går til absolutt alt! Jeans, shorts, skjørt og kjoler. Spesielt fine er de nå på sommeren da leggene har fått litt farge. Men jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke mine til langt ut på høsten.

(annonselenker) Puma her/ Royal Republiq her/ Billi Bi her/ Even&Odd her/ Ecco her/

 

SORTE SNEAKERS

De mørke variantene er egentlig vel så fine og passer ypperlig til cullottes bukser og løse dressbukser. I tillegg kan de erstatte tunge boots på høsten og vinteren. Jeg har et par mørkeblå sneakers fra før som jeg er veldig glad i, men vurderer sterkt et par i sorte også. Alle burde ha et par mørke sneakers i skapet. Det er aldri et dumt valg og passer liksom alltid.

(annonselenker) Adidas her & her/ Billi Bi her/ Nike her/ Puma her/ Diadora her/

 

FARGERIKE SNEAKERS

Det er også gøy å leke seg litt med farger. Jeg har sagt det før og må bare si det igjen. Farger motiverer meg skikkelig, og kanskje spesielt nå om dagen! Jeg vurderer derfor et par spreke sneakers i en hyggelig farge som kan gjøre underverk for et ellers enkelt og klassisk antrekk. Modellene fra Nike under er de jeg liker aller best, men de andre er fine de og. Converse er alltid en klassiker og gult er virkelig min favorittfarge i sommer. De grå fra Adidas er også ganske kule. Huff, dette blir dyrt. Eller, heldigvis ikke sååå dyrt da. Alle parene er jo tross alt på slag! Hehe!


(annonselenker) Adidas her/ Nike her & her/ Converse her/ New Balance her & her

Nyt salget og dagen videre! Vi blogges mer senere ♥

SUMMER O'CLOCK

Annonse

Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men mai måned har gått utrolig fort. Eller hva? I morgen er det 1. juni allerede og da er det offisielt sommer. Det er virkellig noe å glede seg over, og mens vi gleder oss over det har jeg lyst til å tipse dere om sommerkampanjen som www.danielwellington.com har gående. Daniel Wellington gir ut GRATIS nato-bånd ved kjøp av en klokke med skinnreim (tilbudet gjelder ikke Petite og Dapper). Dette tilbudet er superkjekt for alle dere som er like glad i å variere blant fine klokker i ulike farger som meg. På klokkene med skinnreim kan du enkelt bytte reimen om til disse nato-båndene. En fresh forandring til de herlige sommermånedene vi har i vente ♥

-->  I tillegg får du 15 % rabatt med rabattkoden PILOTFRUE15 på ALLE produkter fra www.danielwellington.com

Under ser dere to bilder av min Classic Durham i sølv (36 mm). En klokke jeg har vært veldig glad i lenge, men som jeg nå har byttet reim på for sesongen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nato-båndene du kan velge mellom er kjempefine og fåes i forskjellige farger og kombinasjoner. Min favoritt er denne klokken med blått, hvitt og rosa bånd. Klokken får et maritimt utrykk som jeg liker veldig godt og har det lille ekstra på grunn av den rosa detaljen. Du finner alle de ulike variantene av bånd her.

Nå gleder jeg meg virkelig til finværet kommer og vi skal ut på sjøen igjen. Jeg ser at værmeldingen melder finere vær fra søndag allerede, så når Ulrik går av jobb på mandag skal dere ikke se bort i fra at det blir en aldri så liten båttur på oss. Båtantrekket ligger som dere ser klart.


It's summer o'clock!

SHADES OF NORWAY

Annonse

Hei, dere! Nå pakker vi oss ut av leiligheten her på Holms og er snart klare for hjemturen til Oslo. Men før jeg setter meg i bilen har jeg lyst til å vise dere litt bilder fra dagene på Geilo. De av dere som følger Ulrik og meg på Instagram og Snapchat har helt sikkert lagt merke til alle de fine brillene vi har brukt i ferien fra Shades of Norway. Vi fikk nemlig låne med oss både solbriller og skibriller fra nettbutikken for å teste og velge ut våre favoritter gjennom påsken. I tillegg er jeg så heldig at jeg får gi dere 40% rabatt på valgfrie briller fra shadesofnorway.no med koden "pilotfrue"

Skibrillene fra Diamond Collection og Black Diamond er blitt favoritter hos både Ulrik og meg. Modellen på bildet over og under heter "Black Diamond" og er den skibrillen vi begge har brukt mest i bakken. Black Diamond og Diamond Collection er to serier moderne alpinbriller med en retrolook som jeg digger. Brillene er konstruert helt uten ramme for å sikre optimal sikt. Den leveres med dobbel linse, komfortabel rand og har meget gode antidugg egenskaper. En perfekt brille for de fleste forhold i bakken. Vi brukte den som dere ser både i sol og i snøvær.

De grønne og freshe brillene som Ulrik har på seg på bildene over heter "Aurora Polaris" og er inspirert av nordlyset. Dette er en solbrille med polariserte glass som Ulrik likte veldig godt! Jeg ser for meg at disse brillene blir en favoritt på afterski i mange år fremover. Hehe!Under ser dere modellen "SoHo" i svart som Ulrik har på seg og retrobrillen fra Lene Orvik-kolleksjonen som jeg har på meg. To par solbriller som ble godt brukt her oppe i tillegg til pilotbrillene fra Fornebu, som vi naturligvis begge liker. "Fornebu-brillene" er inspirert av den gamle flyplassen på Fornebu og er et av kjerneproduktene til Shades of Norway. Dere kommer garantert til å se Ulrik og meg mye i disse pilotbrillene fremover. De er superbehagelige å ha på seg og ser utrolige kule ut på både gutter og jenter. Ulrik har forresten på seg disse brillene i dag. Dersom dere lurer på hvordan de ser ut på kan dere sjekke instastoryen til Ulrik i løpet av dagen --> @mrulriknygaard
Husk: med rabattkoden "pilotfrue" får du 40% rabatt på skibriller og solbriller på nettbutiken til Shades of Norway her.

P.s. Skibrillene fra Diamond Collection har et begrenset opplag på 600 briller og laget til X-games. Om du vil sikre deg en brille så må du være rask!

THE HIGH PONY

Inneholder annonselenker

God lørdag, folkens! Jeg har vært oppe og hoppet siden klokken åtte på morgenen i dag. Eller, hoppet og hoppet. Jeg tar det veldig rolig for tiden fordi jeg må og fordi formen begrenser meg. Etter to dager med mye søvn så føler jeg meg endelig uthvilt, men jeg har fortsatt litt ubehag etter uttaket som ble mye røffere enn forventet. Forhåpentligvis blir det verdt alle plagene til slutt. Jeg har troen!

Over til noe mer oppmuntrende. Det er jo tross alt helg, lørdag og påske. Her er noen bilder fra dagens antrekk og frisyre som jeg er over middels komfortabel i. Jeg bare digger høy hestehale nå som jeg har denne mørke fargen i hodebunnen. Håret og looken minner meg faktisk om min favorittperson, Khloe Kardashian. Hehe! Ja, jeg er blodfan og er ikke flau over å innrømme det ♥
Her finner du alle plaggene jeg har på meg:


(adlinks) Jakke: Mango HER/ T-skjorte: Hilfiger Denim HER/ Jeans: lignende HER/ Støvler: Kurt Geiger HER
 

I tillegg vil jeg nevne at Boozt.com har en av sine beste kampanjer i helgen. Crazy Deals-kampanjen har over 7000 produkter nedsatt med opptil 50% rabatt! Det gir deg en mulighet til å gjøre fantastiske kupp på de mest populære varene. Blant produktene på tilbud finner du både yttertøy, sko, jeans og topper fra merker som Samsøe & Samsøe, Björn Borg, Les Deux, Odd Molly og Tiger of Sweden Jeans. Sjekk ut salget her!

P.s. Kampanjen slutter på søndag.. Vi blogges mer senere i dag!

SNEAKERS JEG ØNSKER MEG DENNE VÅREN

Inneholder annonselenker

Hei, igjen! Jeg stikker bare innom for å vise dere noen kule sneakers som jeg ønsker meg denne våren. Selv om det regner i Oslo nå, så har vi jo vært heldige å få kjenne på solen her i hovedstaden noen dager. Jeg vet ikke med dere, men vårfølelsen min har kommet og jeg elsker at lave og komfortable sko som dette er i vinden denne sesongen.

Det er nok ikke uten grunn at utvalget er enormt, og derfor er det også vanskelig å velge en favoritt. Jeg får inntrykk av at nordmenn generelt digger den sporty looken vi får av et par kule sneakers, og at vi bruker skoene til flere stiler nå enn hva som var vanlig før. Selv fikk jeg et par mørkeblå sneakers fra Nike av Ulrik til bursdagen min i fjor som jeg er veldig glad i. Nå er jeg på jakt etter et par i hvite eller beige og kanskje i sorte.

Her er noen av mine favoritter:


Du finner de blå her/ du finner de beige her/ du finner de hvite her

Du finner de sorte her/ du finner de beige her/ du finner de hvite herDu finner de blå her/ du finner de hvite her/ du finner de sorte & hvite her

Ønsker dere en fin vår!

SPENNENDE NYHETER FRA DANIEL WELLINGTON!

Annonse

Nå har Daniel Wellington lansert en helt ny kolleksjon med klokker! Serien heter "Classic Petite" og finnes i både silver og rosè gull. Med rabattkoden "PILOTFRUE" får du 15% rabatt på alle produktene fra deres offisielle hjemmeside www.danielwellington.com

Dette er de første klokkene fra Daniel Wellington som har såkalt "mesh" lenke. Alle modellene er i størrelse 32 mm, som er en feminin og samtidig kul bredde. Jeg skal vise dere begge variantene i dag. En med eggeskallhvit urskive og en med sort urskive. Begge urskivene er tilgjengelig i nettbutikken deres, både med lenken i sølv og med lenken i rosè gull. Du kan se alle nyhetene fra DW her, med selveste Kendall Jenner som modell ♥


Classic Petite Sterling

Jeg liker de nye klokkene kjempegodt! Det må være de peneste klokkene DW har lansert noensinne. Den nydelige konstruerte mesh-reimen er myk og lett, og sikrer at klokken sitter godt på håndleddet ditt. Mesh-reimen er laget av rustfritt stål, og er som sagt tilgjengelig med sølv- eller rosegullplettering. Lengden kan forresten justeres enkelt.Classic Petite Melrose

Jeg føler meg skikkelig fresh med disse klokkene på armen og det tror jeg dere ser. For god stil kommer i mine øyne ikke uten å føle seg komfortabel i det man har på seg, noe jeg virkelig gjør med klokkene fra Daniel Wellington. Rett og slett et must for alle moteikoner!

 

SHOPPING ER BEST OM VÅREN

God kveld, folkens! Jeg stikker bare innom for å vise dere dagens innkjøp fra Zara. Herlighet, så mye fint det er i butikkene nå. Jeg dør! Det blir ikke noe shoppestopp på meg med det første, for å si det sånn. Shopping er jo aller best om våren og spesielt på dager som i dag hvor solen har vært med oss fra morgen til kveld her i hovedstaden. I love it!

Det som fikk bli med meg hjem fra Zara i dag var disse fire plaggene. Jeg skulle egentlig bare ha meg en ny olabukse, men den ene olabuksen ble til to bluser og to jakker, ingen olabuske. Hehe! Jeg er likevel fornøyd med kjøpet og har planer om å bruke noe av dette i morgen allerede når vi skal på førpremieren av Skjønnheten og Udyret, som er en film jeg har gledet meg til lenge!

Jeg har forresten fått en greie for disse volumiøse og søte ermene. De har allerede blitt en favoritt i skapet denne sensongen. Heldigvis for min del så finnes slike ermer på både skjorter, gensere og bluser i nesten alle butikker for tiden. Jeg vet ikke hva det er med de ermene jeg liker så godt, men de setter et særpreg på hele antrekket, synes jeg.

I tillegg digger jeg at blomsterprint er tilbake for fullt denne våren. Det er rett og slett HOT på alt av klær og tilbehør. Mitt neste kjøp blir definitivt en bukse med noe kule deltaljer på. Jeg så noen freshe varianter av jeans på Zara med blomsterprint da jeg stod i kassen, men jeg hadde ikke tid til å prøve mer og bukser må jeg alltid prøve.. 

Den grønne jakken har jeg en morsom liten plan for som jeg gleder meg til å vise dere. Jeg har nemlig sett etter en slik type jakke lenge, men ikke funnet den perfekte lengden og passformen før i dag, så nå er jeg veldig happy. Et stort pluss får den også for de søte detaljene mot det røffe.

Nei, nå må jeg ta kvelden. Ulrik savner meg (les: maser på meg) fra sofaen. Vi blogges mer i morgen ♥

DILLA PÅ CAPS

Jeg er mye å se i caps for tiden og det er ikke fordi jeg har så mange dårlige hårdager men fordi jeg har fått helt "capsedilla", og spesielt dilla har jeg på disse capsene i kunstig semsket skinn. Et stoff som jeg digger hele året, men ekstra om våren og høsten. Heldigvis for min del finnes capser overalt om dagen. Jeg har sett flere kule varianter av mine på Zara og Hennes & Mauritz til gode priser.

Noen mener at looken du får av caps er "ut" eller for ung for meg. Men jeg er helt uenig. Jeg synes at capsen har gått fra å være harry til trendy de siste årene, og kan mikses inn som et fresht tilbehør i hvilken som helst stil. Enten du vil være feminin, søt, edgy eller rocka. Jeg synes også at capsen passer like godt til meg på 26 år og Ulrik på 37 år, som en jente på 16 år. Det handler bare om å bruke den på en måte som får deg til å se komfortabel ut. Dersom du liker å gå med caps så kler du det, mener jeg og det mener jeg stort sett med det meste av tilbehør. God stil kommer i mine øyne ikke uten selvtillit og heller ikke uten å føle seg trygg i egen kropp.

Capsene er "sponset" av Ulrik. Hehe! Han har kjøpt alle disse til meg i løpet av vinteren og noen i mørke farger til seg selv, blant annet en i sort som dere kan se at han bruker her. Til nå har jeg brukt den grønne, den brune og den burgunderrøde capsen mest. Men jeg ser for meg at den i pudderrosa, den i beige og den i mørkere rosa også vil bli godt brukt i månedene fremover mot sommeren og ikke minst i sommer. Caps som hodeplagg er jo perfekt på varme dager for å skjerme mot solen og vi skal heller ikke kimse av at den kan redde deg på en dag med dårlig tid på badet. For vi har alle våre dårlige dager. Selv om det er en god stund igjen til de varme dagene kommer her i landet, så er det heldigvis ikke så lenge igjen til jeg skal ut å reise og som reisetilbehør er også capsen min favoritt.

PAPIRBRYLLUP

Hei, dere! Nå er vi hjemme igjen etter en herlig langhelg på fjellet. Vi skulle egentlig ut og spise på Hanami i dag og feire bryllupsdagen vår, men formen min holder oss dessverre hjemme. Eller skal jeg si heldigvis? Jeg klarer nemlig ikke se noe negativt i denne kvalmen og er fortsatt overlykkelig over å være gravid. Det blir derfor takeaway og kos her hjemme i stedet. Det viktigste er jo at vi er sammen. Å gå ut og spise kan vi gjøre når som helst ♥ ♥

Jeg lovte å vise dere hva vi ga hverandre i gave i dag. Som dere ser så tenker vi ganske likt.. Hehe! Ulrik ga meg armbådet i sort med gull og jeg ga han armbåndet i blågrønt og sølv. Flaks at vi ikke dukket opp i butikken på samme dag, siden vi begge kjøpte armbåndene på den ene Hermes-butikken som finnes her i Oslo..

1 år- Papirbryllup:

"Nå har dere vært gift i ett år, og dere har fått en god stund sammen som ektefeller. Denne bryllupsdagen kalles for Papirbryllup. Kanskje representerer papiret at dere har et langt liv foran dere hvor dere nå starter med blanke ark. Kanskje har der også kjent på lykkerusen.

Dere kan nå feire at dere har vært gift i et helt år. Lag litt god stemning og gi oppmerksomhet til hverandre."

Hentet fra bryllupsdagen.no

20 % RABATT PÅ BUNADSØLV!

Annonse

Dette innlegget er forhåndsskrevet

Som mange vet har Ulrik og jeg bestilt oss bunader, noe dere kan se på smilene våre at vi ikke angrer et sekund på. Hehe! De av dere som følger oss på Instagram og Snapchat fikk også med seg at vi var på vår første prøving av bunadene våre mandag 6. februar, da disse bildene ble tatt og dette innlegget ble skrevet..

Ulrik har valgt herrebunaden fra Sogn. En bunad han har ønsket seg i hele sin voksen alder. Mens jeg har valgt Løken i hvit fra Østfold. En bunad jeg har drømt om siden jeg var liten jente. Vi er så fornøyde med valg av bunad begge to, og ikke minst den jobben som Norske Bunader har gjort. Det er ikke vanskelig å forstå at Norske bunader er en av Norges ledende leverandør av bunader. De tilbyr faktisk over 130 ulike bunader fra hele det vakre landet vårt. Jeg har ikke sett på maken til proft opplegg med veiledning fra starten, prøving og oppfølging underveis. De er rett og slett enestående på service i alle ledd!


Norske bunader har også butikker i Bergen, i Moss og i Molde. Selve systuen finner du i forbindelse med butikken på Smestad i Oslo, her hvor vi nå har vært to ganger. Dersom du ikke bor i nærheten av disse byene så kan du melde deg på deres sms-liste. Da får du en melding neste gang de reiser til ditt distrikt for måltaking, prøving og justering av bunader. De reiser nemlig rundt i Norge 4 ganger i året for sine kunder.


Leveringstid på bunader er mellom tre til fem måneder. Alt avhenger av hvilken bunad det er snakk om. Nå som vi er ferdige med måltakingen og første prøving er det bare siste sjekk igjen før utlevering. Som dere ser på disse bildene ble bunadene våre tilpasset med nåler og det hele av dyktige skreddere i butikken på Smestad. Det er forresten også mulig å komme inn for justeringer av bunadene i ettertid om man skulle forandre seg i fasongen. Det er jo trygt å vite når man gjør en såpass stor investering, spesielt i forhold til konfirmanter og andre unge jenter eller gutter som ønsker seg bunad.

Til info: Norske Bunader AS kjøper alle sine materialer fra norske leverandører, som har lang erfaring med å levere stabil kvalitet. I tillegg har de høyt kvalifiserte skreddere i Kina som tar seg av tilskjæring og brodering, mens montering og justering foretas av våre erfarne skreddere i Norge.

Åh, Dette blir såååå bra! Vi kan klarer nesten ikke å vente til 17. mai, som blir den første anlendingen bunadene tas i bruk. Tenk så flotte vi blir sammen! Bunad er fantastisk vakkert. Alle jenter bør ha eller ønske seg en bunad, og menn i bunad er seriøst noe av det fineste jeg ser!

♡ Med rabattkoden "UlrikogJulianne" får du nå 20% rabatt på bunadsølv ved bestilling av bunad hos

Norske Bunader AS

P.s. Kampanjen gjelder fra 15. februar- 1. mars 2017

Følg Norske Bunader på Facebook her for flere flotte bunadsbilder!

JULIANNE TIPSER

Endelig helg! Her har dagen gått i det samme som gårsdagen. Ultralyd, møter og mailer. Jeg kommer tilbake til ultralyden og det som skjer videre i morgen. Planen er nemlig å lage en ny videoblogg til dere og nå er det alt for mørkt og sent på dagen til det dessverre. Snart skal jeg legge vekk macen og sette meg godt til rette i sofaen, men først vil jeg dele et genialt tips med dere..

Jeg er som dere vet ikke helt i festmodus for tiden på grunn av alt som skjer med kroppen og selvfølgelig mye fordi jeg ikke drikker alkohol i denne prosessen, men jeg vil likevel dele et superbra tips til alle jenter som skal på fest og pynte seg i helgen. Selv om jeg er slapp og kjedelig, så betyr jo ikke det at alle leserne mine er det. Hehe! Tipset er forresten selvlært og startet som en kriseløsning på nyttårsaften der jeg stod med en for liten kjole (les: jeg må snart innse meg at jeg ikke er en xs) og en gjennomsiktig kjole uten passende BH eller noen annen form for løsning på problemet.. Alt du trenger er bind og saks!

Som mange vet er jeg ikke tilhengher av å gå rundt uten BH, og er det noe jeg heller ikke liker så er det når stroppene på BH-en synes i topper og kjoler. Derfor elsker jeg alle typer stroppløse BH-er, hollywood tape, "kyllingfilleter" og alt det der, men det er bare ikke alltid at jeg husker å pakke med meg disse tingene på tur eller at jeg har det liggende hjemme. På nyttårsaften var det akkurat det som var tilfellet. Jeg hadde glemt klister BH-en min hjemme og det fant jeg ut av en time før vi fikk gjester som dessverre var etter at alle butikker var stengt. Ikke hadde jeg med meg flere festantrekk heller, fordi kofferten min var stappfull av ullundertøy og skiklær. Vi var jo tross alt på fjellet. Dere kan tenker dere at Ulrik ble imponert der jeg stod toppløs i truse og villle avlyse nyttårsaften.. Så desperat som jeg var tømte jeg alt på hodet av bager, kofferter og toalettmapper. Det resulterte i verdens beste ide: Bind som BH!

SLIK GJØR DU:

Det eneste du trenger er som sagt bare et bind og en saks som gjerne er god å klippe med. Jeg anbefaler at du drar av papiret som beskytter klisteret på bindet før du starter å klippe. I dag har jeg klippet ut to hjerter, men du kan selvsagt finne på noe annet kreativt om du heller vil det. En annen enkel løsning er å bare klippe bindet rett over i to deler. Det var det jeg gjorde på nyttårsaften. Poenget er at du trenger to deler som dekker brystvortene dine. Fest bindet med klistret inn (for de som ikke skjønte det). Klisteret holder hele kvelden, så ikke vær redd.

Poenget med denne løsningen er jo at den er billig, praktisk og fungerer bra. I tillegg er bind generelt enklere å få tak i fredag eller lørdag kveld når problemet gjerne oppstår enn alle disse fancy løsningene. I og med at bindet fungerer såpass bra som "puppeteip" så har jeg ingen planer om å gå til innkjøp av dyre fashion taper eller klister i nærmeste fremtid.. Jeg sverger til bind heretter!

Her er et mobilbilde fra nyttårsaften. Apropos nødløsninger og dårlig planlegging: Jeg hadde også gavebånd rundt midjen fordi jeg hadde glemt det beltet jeg hadde tenkt å bruke til denne kjolen. I tillegg hadde jeg på meg to høyresko fordi det gikk litt fort i butikken.

Både skoene og kjolen under er forresten kjøpt på salg på Zara etter jul, og vesken kjøpte jeg for 300 kroner i Marbella for noen år siden. Hele dette festantrekket ligger derfor under 1000-lappen:


Hva synes dere om en fast spalte som dette en gang i uken? Jeg har mange gode og ikke minst morsome tips på lager om alt mulig rart. Men i dag vil jeg bare lufte stemningen.. Yey or Ney for flere "Julianne tipser" innlegg fremover?

FÅ 15% RABATT PÅ ALT FRA DANIEL WELLINGTON

Annonse

Hei igjen! Er dere klare for enda et godt tilbud nå før jul? Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å spare penger og spesielt på tidløse og varige ting som klokkene fra Daniel Wellington. Derfor digger jeg når jeg får muligheten til å dele ut gode dealer som dette: Med rabattkoden "JULIANNE" får du nå 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com, og det stopper ikke her..

Daniel Wellington har allerede et godt juletilbud gående. Dersom du er skikkelig lur nå så benytter du deg av begge rabattene i et og samme kjøp HER.  "Dobbel rabatt" er ikke feil nå i desember. Eller hva? Hehe!

Ps. I tillegg til god pris tar de seg også av julegaveinnpakningen + gratis frakt og eventuelt retur på alle bestillinger om gaven ikke skulle falle i smak. DET er hva jeg kaller en god og ikke minst trygg handel. Faktisk så god at du kan unne deg en liten førjulsgave til deg selv også ♥


Jeg har nylig bestilt meg "Classic Durham" i rose gold (36mm). Flere av dere har sikkert sett meg bruke den på Snapchat. Jeg er blitt så glad i denne brune reimen. Den passer perfekt til de fargetonene jeg liker i klær for tiden og er utrolig fresh sammen med jeans. Klokken var med meg på trondheimsturen i forrige uke. Den satt virkelig prikken over i-en på reise outfitet mitt. Er dere ikke enige?

I tillegg så er fortsatt "Classic Black Sheffield" en favoritt hos meg. Det må jeg bare innrømme. Jeg har derfor både en modell i gull som jeg har vist dere før og denne i sølv, and I love them both. Den sorte skiven er rett og slett råkul til skinnklær og egentlig alt som er sort. Uttrykket blir røft, men samtidig classy og det er det jeg liker.

Ellers vil jeg få ønske dere lykke til videre med julegavehandlingen. Husk at ukene går fort frem til julaften, dere.. Derfor anbefaler jeg alle å gjøre unna noen av årets julegaver på www.danielwellington.com nå :-)

BLACK IS THE NEW BLACK!

Annonse

Hei, igjen! Vet dere hva? Nå har Daniel Wellington kommet med en lekker nyhet! Classic Black, heter modellen og den er sykt fin! Jeg bare digger at skiven er helt svart og har faktisk aldri sett noe lignende. Classic Black er som dere ser en unik og stilig klokke som jeg er sikker på at både jeg og du kommer til å bruke i mange år! Black is the new black, dere. Dessuten er kombinasjonen svart og gull utrolig fin. Den har faktisk alltid vært en favoritt hos meg ♥


Med rabattkoden "PILOTFRUE" får du nå 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com --> Ta med deg rabattkoden og sjekk ut alle modellene til Daniel Wellington HER

Det jeg liker best med Daniel Wellington er først og fremst det klassiske designet og den eksklusive følelsen jeg får av klokkene deres til fornuftige priser. I tillegg er det jo en STOR fordel at de har free worldwide shipping! Jeg anbefaler å sjekke ut @danielwellington på Instagram for flere freshe inspirasjonsbilder!

Her får dere en liten snik på antrekket jeg planlegger å bruke nå til helgen:

Og her ser dere klokken sammen med mine andre skatter i gull. Det er alltid stas å få nye accessories i samlingen hjemme!

Og husk.. Det er kun to måneder igjen til jul, folkens. Jeg tipper at det er mange jenter og gutter som kunne tenke seg en klokke fra Daniel Wellington under treet i år. Den perfekte gave til både han og henne ♥

Happy shopping!

I MIN HANDLEKURV

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Jeg har lyst til å vise frem hva jeg har i min handlekurv akkurat nå. Alle plaggene under havnet nemlig i handlekurven i går kveld da jeg ikke fikk sove og tok meg en tur på Nelly. Det er så mye jeg har lyst på for tiden. Høsten får meg alltid sulten på shopping. Hehe! Heldigvis var jeg våken nok til ikke å gjøre et stort spontankjøp og heller tenke litt over hva jeg faktisk trenger. Det eneste kjipe med ikke å gjenomføre kjøpet med en gang når man finner noe man virkelig liker er jo at varen fort blir utsolgt i den størrelsen eller fargen man skal ha. Det opplever jeg dessverre ofte på Nelly. Senest i dag med denne genseren i khaki og gammelrosa. Men men.. Da var det ikke meningen, tenker jeg.

Her er varene som jeg har i handlekurven akkurat nå:

Denne digge kosedressen: bukse her og overdel her. Jeg bare elsker slike sett som jeg kan bruke her hjemme på kontordager som i dag, men også noe som ser såpass ordentlig ut at jeg ikke trenger å skifte når jeg skal ut og gå en tur med Stella, på butikken eller i små ærender i sentrum. Denne joggedressen er akkurat sånn. Derfor tror jeg at den skal få bli med i kassa.

Lang bomberjakke. Jeg har en kort bomberjakke fra før som jeg kjøpte på Bershka i Marbella, men denne var jo nesten enda finere i lang. Jeg er spesielt glad i litt lengde på jakker, derfor frister det veldig å kjøpe denne. Men i og med at jakken jeg har fra før er i samme farge, så bør jeg kanskje klare å dy meg?

Dette skjørtet eller dette skinnskjørtet og mulig denne toppen i fløyel. Jeg solgte jo unna nesten alle skjørtene mine da jeg hadde bloppis. Det er litt trist nå siden jeg er veldig flad i å gå med skjørt i hverdagen når jeg skal i møter og så videre, og har ikke funnet meg noen nye skjørt før nå. Fløyelstoppen er jo bare helt skjønn. Den må jeg ha.

Denne fine laptop-vesken til min nye macbook eller dette freshe laptop-dekselet i marmormønster. Jeg har som sagt fått ny mac av mormor. På den forrige macen min (som døde) hadde jeg det fineste "marmor" coveret/klistremerke utenfor som Ulrik ga meg til jul. Men det sitter jo fast, så derfor ønsker jeg meg noe tilsvarende. I tillegg så trenger jeg virkelig en slags veske eller trekk som kan beskytte macen når jeg tar den med rundt omkring. Det coveret jeg har er ikke så hyggelig å bruke lenger etter at tanteungen min var på besøk og lekte med en kulepenn. Hehe! 

Denne nydelige blusen som har sirka samme farge som genseren jeg hadde på meg i går, denne morsomme blusen i blå og/eller (ubesluttsom) denne "blusekjolen". Hva synes dere? Jeg kan ikke bestille alle. Her må jeg i hvert fall velge bort en av tingene..

En ny bag som jeg kan bruke til trening, som denne eller denne. Jeg har brukt den gule Louis Vuitton bagen min nå i sommer, men det er egentlig ingen treningsbag og nå som høsten og etterhvert vinteren kommer har jeg lyst på en bag i en mer nøytral farge som sort eller grå.

Headbands til trening i freshe farger og litt nytt treningstøy, men det ønsker jeg meg jo alltid. Disse hårbåndene skal jeg bestille uansett. Jeg må bare ta en avgjørelse på alt det andre som ligger i handlekurven først.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulrik, Stella og jeg koser oss med sen lunsj her hjemme i dag. Snart er det trening og senere i dag kommer det et gjesteinnlegg fra en utrolig dyktig jente som heter Helene Ragnhild. Jeg fortalte dere såvidt om dette innlegget i går. Helene er utdannet med en bachelor i ernæring for fertilitet, gravide og for baby. Hun jobber selv med blogg, holder onlinekurs og foredrag om ernæring, så derfor tenkte jeg det passet bra med et innlegg fra henne nå som jeg søker råd og hjelp fra alle kanter. Helene har en oversikt over hva jeg spiser, både på gode og "dårlige" dager og har gitt meg flere råd som jeg kommer til å ta med meg videre i prøveperioden og tiden videre. Jeg tror og håper at flere som er i samme situasjon som meg kan dra noe nyttig ut av dette gjesteinnlegget, og hvis vi alle spør henne veeeeeldig pent, så kan det tenkes at hun svarer oss på litt spørsmål og stiller opp flere ganger ♥

ERNA, DU HAR ALDRI VÆRT FLOTTERE!

Det er ikke ofte jeg deler andre artikler her på bloggen. Men i dag må jeg bare fordi jeg er sååå stolt av min dyktige kjoledesigner Karina Kjenner Titze, som sørget for at Statsministeren vår strålte som aldri før opp trappen i Det Hvite Hus fredag kveld, kledd i en amazing kjole fra Undorn. "Wow", sa Obama om den nydelige kjolen til Erna. WOW, sier jeg også. Erna, du har aldri vært flottere! 


Bildet er lånt av minmote.no 

For dere som lurer på hvorfor jeg kaller Karina for "min kjoledesigner", så er det fordi det var hun som laget brudekjolen min og resten av antrekkene som Ulrik og jeg hadde på oss hele bryllupshelgen. Det er gøy å se at flere legger merke til det fantstiske designet til Undorn. Jeg gleder meg som en liten unge til å bære en av kjolene hennes ved neste anledning. Heldigvis er neste anledning allerede i sommer da jeg skal i bryllup til kusinen til Ulrik. Kjolen henger pent og venter i skapet mitt. Jeg fikk den faktisk i bryllupsgave av Karina selv!

Kjolen minner faktisk litt om brudekjolen min, med åpen rygg, lange ermer og splitt foran. Men fargen er lys rosa og den har ikke slep. Hehe! Er det noe Undorn kan så er det å lage kjoler til enhver personlighet og anledning 


Ulrik og meg sammen med flinkeste Karina Kjenner Titze (fra jegerfesten i bryllupet)

7 BASISPLAGG ALLE KVINNER BØR HA I GARDEROBEN

God tirsdag, til deg som leser! Jeg tenkte at jeg skulle rekke å fortelle dere litt mer om besøket hos Kathrine Nørgård. Kanskje jeg til og med rekker å nå noen før jobb eller på vei til jobb. Hvem vet? Jeg er i hvert fall oppe og hopper og klar for en ny dag. Det håper jeg du er også..

Som jeg så vidt var inne på forrige søndag så er ikke butikken til Kathrine Nørgård bare en vanlig klesbutikk. Hos Kathrine blir klærne tilpasset hver enkelt person dersom det er ønskelig eller nødvendig. I nettbutikken og i butikkene som ligger i Frognerveien her i Oslo og på Kløverhuset i Bergen finner du den nydelige kolleksjonen hennes. Klærne er klasiske og elegante, men samtidig spennende. For meg som ønsker meg en mer "voksen" stil uten å bli oppfattet kjedelig, så passer disse klærne perfekt. Plaggene får meg til å føle meg sexy på en moden og mer passende måte.


Jeg investerte som sagt i 7 nye "basisplagg" da jeg var hos henne. denne jakken i hvit, denne kortermede blusen i sort, denne blusen i creme, denne buksen med høyt liv, denne buksen med lavt livdette skjørtet og denne kjolen. Disse plaggene skal fungere som grunnsteinene i min nye garderobe. Sort, hvitt og beige. Med et utgangspunkt som dette blir det en lek å bygge garderoben min videre. Lenkene over er forresten ikke annonselenker og plaggene er som sagt ikke sponset. Jeg vil bare at du som er nysgjerrig på hva jeg endte opp med og lurer på hvilke plagg alle kvinner bør ha i garderoben skal få se litt nærmere på det.


Selv om jeg var mest opptatt av basisplaggene denne gang, så er nok Kathrine kanskje mest kjent for sine flotte kjoler. Kjente personer som Tone Damli og Kathrine Sørland har flere ganger blitt avbildet i design fra Kathrine Nørgård. Jeg nevnte jo også at moren min og svigermor lagde seg kjoler hos henne til bryllupet vi hadde i februar. Disse to kjolene var utrolig fine. Jeg var med på hele prosessen sammen med mamma og Vigdis fra ide, tegninger og valg av stoff til prøvinger og ferdig resultat. For en morsom reise!

Kathrine lager også helt fantastiske brudekjoler. Det er noe å tenke på for deg som planlegger å gifte deg. Jeg vet at jeg har noen lesere i planleggingsfasen og kanskje enda flere i drømmefasen.. Hehe! 


Photos: Marian Jade

@marianjade

Mitt neste lille prosjekt blir å finne de perfekte jeansene, som jeg kan bruke i mer hverdagslige settinger sammen med toppen, blusen eller jakken fra Kathrine Nørgård. Jeg ser for meg skinny jeans med høyt liv i lyse, mørke og grå. Åååå! Nå gleder jeg meg til å vise dere masse antreksbilder fremover. Våren og sommeren er jo den beste tiden for bilder ute 

Jeg har lyst til å avslutte ved å beskrive Kathrine Nørgård med et ord og velger ordet "DELIKAT", med store bokstaver.

SPONSET AV LESERNE MINE

Ja, det er ikke tull. Det er dere som har sørget for at jeg fikk kjøpe meg denne lille skatten i dag. Jeg er sååååå takknemlig! Nå skal det sies at jeg måtte ofre en Prada-veske, en YSL-veske og hele garderoben min, men det var det verdt. Hehe! Dere syens kanskje at jeg er sprø? Det kan jeg leve med. Jeg ser uansett på en veske som dette som en god investering i garderoben. Dessuten kommer jeg til å glede meg over den i lang tid. Kanskje den til og med skal gå videre i arv? Tenk om jeg får den datteren jeg ønsker meg en dag da, dere.. Da skal hun får arve denne ♥ 

Vesken ble bestilt i forrige uke og kom til Oslo fra Paris i dag. Modellen er helt ny og de hadde verken solgt noe av den i Louis Vuitton i Paris eller her i Oslo. Jeg synes det er veldig stas å være alene om den i Norge inntil videre. De hadde modellen i sort også, men jeg bare elsker denne "denim" fargen. Det er en farge jeg aldri kommer til å bli lei, håper jeg. 

Jeg foretrekker å kjøpe veskene mine selv. Gleden av å ønske seg noe, spare og faktisk kjøpe seg det etter masse jobbing og planlegging gir meg en spesielt god følelse. Derfor jobber jeg og står på for å kunne oppfylle alle disse materialistiske drømmene mine. Shopping gjør meg kanskje ikke lykkelig, men det får meg i VELDIG godt humør og det humøret varer heldigvis lenge..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LOUIS VUITTON: PONT-NEUF MINI 

NEW IN!

Annonse

Hei, dere! For en fin dag det har vært i hovedstaden! Det finnes ikke noe hyggeligere enn å stå opp og pynte seg når solen skinner. Jeg benyttet anledningen til å lufte min nye Daniel Wellington klokke på årets første båttur. Den passet så godt sammen med dagens antrekk. Er dere ikke enige? Jeg er veldig glad i kombinasjonen brunt og sølv/grått sammen, derfor valgte jeg denne klokken til meg selv. Dessuten var den jo utrolig fresh sammen med gult 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulrik er også glad i sølv detaljer/hvitt gull og har jo en veldig fin klokke fra før av som han bruker daglig, men i og med at han fikk muligheten til å ønske seg en klokke av meg fra Daniel Wellington så valgte han denne klokken for å variere. Jeg synes at han kledde den veldig godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som er fint med klokkene fra Daniel Wellington er at prisene er forsvarlige, i tillegg til at klokkene ser bra ut og er av god kvalitet. Du kan dermed unne deg å variere litt i farger og stiler med disse klokkene. Det er fint for Ulrik og meg som liker å å ha litt å velge i..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daniel Wellington tilbyr forresten "Free worldwide shipping". Det er jo en stor fordel for deg som leser dette innlegget og vurderer å investere i en ny klokke eller kanskje fler? I tillegg får du 15 %  rabatt på alle produktene fra Daniel Wellington til og med 15. juni med rabattkoden "PILOTFRUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bare hyggelig 

VEIEN TIL MIN NYE GARDEROBE

Som dere har fått med dere så har jeg solgt ut store deler av garderoben min. Jeg tror jeg hadde sirka 10 plagg igjen av min gamle garderobe etter utsalget på bloppisen og her på bloggen. Da snakker vi med ytterjakker til og med, så nå er jeg som dere skjønner i gang med å fylle den opp igjen. Men denne gang med plagg som skal vare. Jeg er lei av bomkjøp og typiske sesongplagg. Nå ønsker jeg meg en garderobe som kan leve med meg i lang tid 

Jeg har lenge drømt om å investere i litt ekstra flotte basisplagg, som den lille sorte kjolen, et skjørt som kan brukes til hverdag og fest, en sort bukse med samme funksjon som skjørtet, en topp som jeg kan veksle med å bruke til skjørt og bukser, en bluse med samme funksjon som toppen, en beige dressbukse og en penjakke som jeg kan bruke når jeg skal være litt ekstra fin i hverdagen eller til fest. Derfor avtalte jeg et møte med herlige Kathrine Nørgård på bursdagen min for å sette i gang med denne prosessen..


Kathrine holder til i et nydelig lokale i Frognerveien 13 og på Kløverhuset i Bergen. Jeg tok turen innom lokalene hennes her i Oslo for å fortelle henne om mine planer og budsjett for min nye garderobe og spurte om hun hadde tid og lyst til å hjelpe meg. Det var ikke tilfeldig at jeg tok kontakt med nettopp denne damen. Jeg har kjent Kathrine i flere år og liker designet hennes veldig godt. Som mange fikk med seg var det også Kathrine som lagde både kjolen til mamma og svigermor i forkant av bryllupet. For dere som ikke fikk med dere disse kjolene og er nyskjerrige på hvordan de ser ut kan se de på bryllupsvideoen her. I og med at det har vært litt bryllupssnakk også tidligere i dag, så passet det jo bra å dra frem denne fantastiske videoen en gang til..  

Men tilbake til garderoben min. Etter et par timer med en lang og god samtale, prøving av klær og mange gode råd fra Kathrine, så endte jeg opp med 7 nye plagg som jeg gleder meg til å vise dere på. Det kommer til å bli mye antrekksbilder her på bloggen fremover. Jeg har fått inntrykk av at det er etterlengtet av mange. Alle klærne jeg prøvde finner du forresten her. Hvilke plagg jeg valgte ser du et glimt av på bildene under:

"samarbeidet" mellom Kathrine og meg er ikke noe mer enn en service som hun tilbyr alle kundene sine. Klærne er altså ikke sponset. Jeg synes bare det er gøy å ta dere med på hele reisen, "veien til min nye garderobe". Dere har jo vært med fra starten av med bloppisen, så jeg føler at jeg skylder dere såpass. Nå er jo bare det morsomste igjen, nemlig shoppingen!


Kathrine driver ikke bare en vanlig klesbutikk og hun er heller ikke en slik masete butikkansatt som jeg vanligvis får hetta av. Kathrine er genuint interessert i å tilpasse hvert enkelt plagg til den personen hun "jobber" med. Jeg vil anbefale å booke tid med henne dersom du vil få råd til din egen garderobe. Men dette planlegger jeg å fortelle mer om senere da jeg skal vise dere enda mer av dette besøket 
Photos: Marian Jade

@marianjade

 "Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop" - Blair Waldorf

FØRSTEMANN TIL MØLLA

Det er fredag, snart helg og jeg er om mulig enda mer gira på å få orden her hjemme. Jeg begynner å blir rimelig lei av å leve i dette kaoset. Unnskyld rot i bakgrunnen på bildene under fra stuen. Det må bare bli sånn i noen dager til. Jeg regner med at alt er i orden igjen etter helgen..

Under har jeg satt sammen 6 pakker til 6 heldige lesere. Det koster 500,- per pakke og som dere ser er det en meget god pris. Her er det førstemann til mølla, som alt annet jeg har lagt ut. Jeg sender pakkene i posten fortløpende til de første som sender fullt navn, adresse og pakkenavnet til pilotfrue@outlook.com. Dere betaler frakt..

"Business girl" (solgt)

"Den lille sorte" (solgt)

"Fin til hverdags" (solgt)

"Strandpakken" (solgt)"Cocktail dress" (solgt)

"Godt & blandet" (solgt)

"Sommerpakken" (solgt)

"Den freshe" (solgt)

Jeg vet jeg sa at det var siste sjanse sist gang, men i og med at disse "forundringspakkene" har vært så populære, så tenkte jeg det var gøy å samle de siste plaggene jeg skal selge i forskjellge pakker som dere kan se et glimt av før dere melder interesse.. Jeg gleder meg til å høre fra dere! God helg, alle sammen ♡ 

SISTE SJANSE!

Hei, igjen! Nå kommer jeg rett fra klesprøving hos søteste Kathrine Nørgård. Dere som følger meg på Snapchat kan få et lite glimt av min nye basisgarderobe. Jeg skal vise dere alt også her på bloggen og fortelle mer om selve prosessen i det å bygge opp en garderobe, for det er nemlig en kunst. Jeg har valgt å søke hjelp for ikke å gjøre bomkjøp når det gjelder mer kostbare plagg som forhåpentligvis skal leve lenge i garderoben. I tillegg ønsket jeg å få råd til hva som faktisk passer meg og min figur best. Hele denne prosessen er super spennende og ikke minst lærerik. 

Et klesplagg trenger nødvendigvis ikke å være rett eller galt, men det må føles rett og ofte tilpasses til hver enkelt person. Vi er forskjellge og det er grunnen til at det å gå rundt i butikker kan føles ut som et mareritt i blant, da man aldri blir klok på disse størrelsene. Selv om jeg liker å tro at jeg kler det meste (fordi farmor sier det), så er det faktisk slik at noen snitt kler meg bra og andre snitt kler meg mindre bra. Noen stiler passer meg, mens andre ikke. Nå er det på tide at jeg innser det.. Hehe!

Under har jeg samlet de siste antrekkene som jeg skal selge fra min garderobe. Grip muligheten, dere. For dette er siste sjanse til å sikre seg fine plagg til en billig penge. "Forundringspakker" kommer jeg til å fortsette med, da det har vist seg å være en suksess. Si ifra dersom du ønsker en "forundringspakke" til under 500-lappen 

Sko: 100,- (solgt)Genser: 100,- (solgt)


Body: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt)

Sko: 150,- (solgt) / Kimono: 100,- (solgt)

Bluse (grønn): 100,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Skjørt: 100,- 


Skjørt: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt) / Bluse: 150,- (solgt)

Skjørt: 100,- (solgt) / Kjole: 200,- (solgt) / Bluse med blonder: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)

Skinn topp (Lene Orvik): 150,- (solgt)


 

EN RUNDE TIL..

Hei, dere! Siden det gikk så bra i går så prøver jeg igjen i dag. Jeg har nemlig noen flere plagg som skal ut av garderoben før jeg setter i gang med å fylle den opp igjen. Hehe! Vi jenter er rare. Ulrik rister på hodet av meg..

Jeg har forresten oppdatert innlegget fra i går med noen flere bilder av plaggene og markert alle plagg med "solgt" dersom de ikke lenger er tilgjengelige. Det er fortsatt noen godbiter igjen på grunn av enkelte misforståelser. Ta deg gjerne en titt på "restene" fra i går eller sjekk ut de nye plaggene under   

Skjørt: 200,- (solgt)

Genser: 100,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt) Poncho: 350,- (solgt)


Kjole: 150,- (solgt)Topp & skjørt (Sett): 200,- (solgt)


Blazer: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Skjørt: 200,- (solgt)

Kåpe (tynn): 150,- (solgt)

Skjørt: 200,- (solgt)

Poncho: 350,-

Bukse: 200,- (solgt)

Hatt: 50,- (solgt) / Shorts: 100,- (solgt) / Genserkjole: 200,- (solgt)

Bluse: 200,- (solgt)

Topp & Bukse (sett): 250,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt)Send mail til pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i noen av plaggene over. Det er en fordel hvis du ønsker flere plagg.. Det er mange som har spurt om jeg kan sette sammen "forundringspakker" til under 500-lappen. Bare si ifra. Da er jeg ekstra generøs og legger ved ting som ikke er lagt ut for salg ekstra billig ;-) Klem Julianne 

FLERE GODBITER TIL EN BILLIG PENGE

God kveld! Fikk du ikke vært med på bloppisen i går? Her er flere godbiter til en billig penge for deg som ikke bor i Oslo eller ikke hadde mulighet til å besøke oss på Aker Brygge. Jeg sender alt med postoppkrav sålenge du betaler frakt  

Topp & skjørt (sett): 250,- (solgt)


Skjørt: 200,- (solgt) / Blazer: 150,- (solgt)

Skjørt og blazer (sett): 300,- (solgt)


Topp: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) / Cardigan: 100,- (solgt)


Overdel: 100,- (solgt) Shorts: 100,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Sko: 100,- (solgt)

Støvletter fra Nelly: 150,- har de i både beige (solgt) og sorte (solgt) / Kåpe fra Zara: 150,- (solgt)

Kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)


Kjole fra Nelly: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)Kjole: 200,- (solgt) / Grønn blazer: 200,- (solgt)Kåpe fra Zara: 200,- (solgt)

Bukse: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)


Shorts: 150,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Veske: 250,- (solgt) / Sko: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) Topp: 50,- (solgt)


Grønn blazer 200,- (solgt) / Hvit blazer: 150,- (solgt) / Lilla blazer 200,- (solgt) / Olajakke: 100,- (solgt) / Rosa jakke fra Monki: 150,- (solgt) Grå kåpe fra Zara: 150 (solgt) / Blå kåpe (veldig tynn) fra Lindex: 150,- (solgt) / Grå kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)

Veske: 300,- (solgt)Til info: Pradavesken er nå solgt. Send mail til pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i noen av plaggene over. Jeg sender flere bilder om det er nødvendig over mail. 

Skostørrelse: 38

Størrelse i klær: S/M

 

NÅR BLE DET VANLIG Å GÅ RUNDT UTEN BH?

Jeg ser det hver eneste dag. I møter, på butikken, i salonger, på treningssenteret, på kafeer og ute på fest. Unge jenter og kvinner i alle aldre som går rundt uten BH på jobb og i fritid. Når ble det vanlig og er det egentlig greit?

Jeg har venninner som helst går uten BH og venninner som aldri kunne funnet på å gå uten BH. Selv hadde jeg en periode for noen år siden hvor jeg gikk mye uten BH under kjoler til fest, men det gjør jeg ikke nå lenger. Dersom kjolen jeg skal ha på meg ikke egner seg til vanlig BH så bruker jeg som oftest BH med klister eller "nipplecovers". Det får man jo kjøpt overalt nå for tiden.

Noe annet som kan være flott er når BH-en faktisk synes. Men da må det være en fin BH og gjerne med blonder, ikke en utvasket bomulls-bh. Dersom det er stroppene som er "problemet" så finnes det mange BH-er hvor stroppene kan endres. Ja, vi er faktisk så heldige i dag at vi ikke trenger å bekymre oss over kjoler eller overdeler med bar rygg eller dyp utringning, og heller ikke tubetopper eller halterneck. Det eneste vi trenger å gjøre er å investere i en fin BH eller noen av alternativene som jeg har ramset opp over.

Jeg sier ikke at det er noe galt i å gå uten BH. Folk må selvsagt få gjøre som de vil. Jeg blir heller ikke plaget av det, men jeg synes likevel at synlige nippler ikke hører hverdagen til. Det blir for vulgært for meg. 
Bildet over er fra bryllupet. Her ser dere til og med "BH-merket" fra den BH-en jeg hadde på meg mens jeg ble stylet. Det er jo Ikke spesielt fint, men jeg synes at bildet passet godt til dette innlegget. Heldigvis forsvant merket før jeg kom til kirken. Ellers hadde fotografene fått litt av en jobb i Photoshop.. Hehe!

Brudekjolen min hadde som dere ser bar rygg og derfor valgte jeg en klister BH som beste løsning. Tape bruker jeg kun til fest de gangene jeg kler meg utfordrende. På min egen bryllupsdag ønsket jeg ikke et sexy uttrykk. Det var derfor aldri noe alternativ å gå uten BH for meg den store dagen. Jeg ønsket å se flott og vakker ut, noe jeg ikke hadde følt meg som brud uten BH. Dersom jeg skulle gått uten BH i bryllupet måtte kjolen hatt påsydde "kopper" eller lignende..

BLOPPIS

God søndag! Som dere vet så skal jeg selge det meste av klærne mine, flere vesker, sko og smykker nå i slutten måneden. Søndag 24. april er datoen og de tre andre søte jentene som skal selge godbiter fra sine garderober sammen med meg er Gilan, Carina og Linni. Gilan er en bloggkollega av meg i Side 2. Jeg elsker å jobbe sammen med henne! Hun er en av de dyktigste makeupartistene jeg kjenner og har en fantastisk personlighet. Vi har samarbeidet med noen småprosjekter tidligere og lenge snakket om å stelle i stand en bloppis. Derfor kunne det ikke passet bedre da Carina tok kontakt med meg for noen uker siden..

Jeg bruker forresten størrelse 36/38 i klær. I sko bruker jeg størrelse 38. Håper jeg ser noen av dere på Verite Aker Brygge om to uker! Det hadde vært stas   

Vi blogges mer senere i dag!

JEG SELGER GARDEROBEN MIN

Som noen av dere la merke til tidligere denne uken nevnte jeg at jeg snart skal ha bloppis med tre andre kjente fjes i nærmeste fremtid. Under ser dere noen av plaggene som kommer for salg. Det er mye herlig sommertøy, litt varmere tøy, noe smykker, endel sko og flere vesker jeg nå skal kvitte meg med. Jeg skal ikke selge tingene fordi de er slitt eller har gått ut på dato, men fordi jeg ønsker å fornye garderoben min som vi alle ønsker en gang i blant. Flere av plaggene og veskene har vært mine absolutte favoritter og jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å angre på at jeg selger mye av det, men men. Det er jo bare ting. 

Jeg som alle andre boggere tar mange bilder av meg selv hver eneste dag. Det blir mest outfitbilder om våren og sommeren, men likevel så viser jeg frem klærne mine ofte og trenger derfor kanskje å fornye meg oftere enn hva jeg har gjort slik at det skal bli inspirerende for dere å klikke dere inn her. Nå er også tiden inne for en aldri så liten stilforvandling. Jeg er jo tross alt en gift frue nå, ikke lenger hun blonde bærta som bodde i solarium for å gå med bar mage året rund. Hehe! Jeg mener ikke at det er noe galt i å gå med bar mage, men jeg ønsker å få en mer voksen stil fremover og for å få det er jeg nødt til å ta i et tak. Første step var å gi bort en hel haug med klær til familie og kjente, andre step blir denne bloppisen og tredje step blir å investere i en ny basisgarderobe. Jeg skal ta dere med på hele reisen og er sikker på at både dere og jeg kan lære en masse nyttig på veien.

Bloppisen holdes i slutten av april. Det kommer mer info om tidspunkt og sted på søndag. Da skal jeg røpe de tre andre jentene som skal selge godbiter fra sine garderober også. Stay tuned 

KJOLER TIL SALGS

God kveld, dere! Det var da veldig til mye negativitet det skulle bli ut av "mine" 5 gylne regler for bryllupsgjester. Er de bare meg eller blir omtrent ALT jeg skriver tolket provoserende for tiden? Det er utrolig hvor lett dere lar dere irritere..

Apropos kjoler i sort og hvitt.. Her er to kjoler fra herlige Kathrine Nørgård som har vært favoritter hos meg lenge. Nå er tiden inne for å gi disse en eller to nye eiere. Jeg anbefaler ikke å bruke noen av kjolene i bryllup fordi de skiller seg veldig ut med alle de fantastiske paljettene og på grunn av fargene sort og hvitt. Men de er jo utrolig flotte i alle andre litt finere anledninger. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir aldri lei av lange kjoler med paljetter og bar rygg 

Nå skal jeg fortsette ryddingen i garderoben. Kanskje det kommer flere skatter til salgs.. Vi får se!

Begge kjolene er custom made og passer en størrelse 36-38. Den sorte kjolen er litt romsligere enn den hvite. 

Selges til høyeste bud over 2000,- per kjole (Ny pris: 17 000,- per kjole)

Send mail til: pilotfrue@outlook.com for å gi bud, avtale prøving eller andre spørsmål ♡

ANTREKKET TIL VIXEN BLOG AWARDS

God kveld, fine lesere! I morgen er det som sagt Blog Awards og jeg har endelig funnet det perfekte antrekket for kvelden. Jeg var på jakt etter noe som blir sett og lagt merke til i en stor folkemengde, men samtidig et plagg som ikke var for pyntet. Jeg falt derfor for en sort kjole (sort er alltid trygt) fra Undorn med masse flotte steiner på. Gleder meg til å vise dere hvordan den sitter på i morgen når jeg har sminket og stylet meg. Maria fra Head Frisør og jeg har nemlig en liten plan for hvordan stylingen skal se ut..

Prisutdelingen holdes på Hotel Continental. Jeg skal dra sammen med Anette Marie, som mange av dere vet er en venninne av meg. Det blir hyggelig å catche opp med henne igjen. Ja, vi er fortsatt venner til tross for at vi har litt ulik oppfatning av sporten bikinifitness. Hehe! Vi har bare ikke hatt tid til hverandre/prioritert hverandre på en god stund, så nå er det jammen i meg på tide 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NÅ ER DET DÅRLIG HOLDNING SOM GJELDER

De aller fleste har vel fått med seg at trutmunn er ut og "fiskegap" inn. For de av dere som ikke vet hva jeg snakker om kan se her eller her. Når det kommer til posering med resten av kroppen er det også en verden som er fascinerende å følge med på. Jeg er ingen modell og heller ingen ekspert i dette med å posere på bilder, spesielt ikke med ansiktet. Men holdningen min er det ikke noe i veien med. Den får jeg faktisk ofte skryt for. 

Det verste jeg ser er pene jenter med dårlig holdning. Av en eller annen grunn er dette "det nye" som vi ser mye av rundt om i diverse motemagasiner. Nå skal du glemme bort holdningen og se mest mulig krokrygget ut stående. Alternativt kan du kan sitte som en banan og se trist ut. Spør du meg så ser dette like forferdelig ut begge deler. Det ser jo ut som om modellene har vondt et sted..

Jeg blir ofte fortalt at jeg ser helt lik ut på alle bilder og er dårlig til å variere i vinkler og uttrykk. Det er kanskje ikke så rart i og med at 90 prosent av bildene mine består av et stort smil og hodet litt på skakke. Kritikken jeg får er fortjent. Jeg skal derfor jobbe med å utvikle bildebruken min.

De gangene jeg skriver om noe alvorlig her på bloggen så sliter jeg like mye hver gang med å finne eller å ta et nytt bilde av meg selv hvor jeg ikke smiler. Det er altså tydelig at denne jenta ikke har noe i dagens modellbransje å gjøre, som ser slik ut:
Bildene er lånt av Zara.no

Hva synes du om denne trenden?

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

Noen sier at de ønsker seg mindre og mindre ettersom de blir eldre. Jeg kan ikke si at jeg kjenner meg igjen akkurat i det. Ønskelisten min blir bare lengre jo mer jeg ser og opplever. Jeg synes det er gøy å drømme meg litt bort og skrive slike lister som dette. Derfor vil jeg vise dere noen av mine gaveønsker denne julen:

  

Passcover og sminkemappe fra Louis Vuitton: I Damier.Macbook air cover: Helst i "marmor" eller i lys rosa.

♥ Sengetøy til dobbel dyne: Gjerne i creme- eller "champagne farge".


 

Håndklær: Gjerne fra Lexington

♥ En god parfyme: Usikker på hvilken, men har hørt at luktene fra "Clean" er gode. Treningstøy: Topper og gensere i freshe farger. Selskinn støvletter: Lånte disse av mamma i påsken i fjor. I år ønsker jeg meg mine egne.♥ Skibriller: Gjerne i hvite.

 Undertøysett fra Hanky Panky ♥ Tøfler fra UGG og badesalt fra Durance

 

♥ Gavekort på SPA, skinnhansker, en god fuktighetskrem til ansiktet, body skrub, pumps i burgunder, kamerastropp i skinn, kosedress i velur og mye mye mer... Jeg tror jeg kunne ramset opp ting i evigheter, men det skal dere få slippe å høre på. Hehe!

Hva ønsker du deg til jul?

NÅR BILDER LYVER

Hei, dere! Jeg har gjort tidenes bomkjøp, men det gikk heldigvis ikke hardt ut over lommeboken så jeg bare ler av det hele. Husker dere at jeg fortalte dere om appen "Wish"? Denne kjolen har jeg bestilt der. Ikke bare ser stoffet billig og tacky ut, men knappene sitter så løst at jeg mistet en når jeg tok den på for å ta disse bildene og faktisk en til når jeg tok den av igjen. Haha! Skikkelig kvalitet.. Du hører også at knappene klirrer i hverandre når jeg går. Det er ikke akkurat en sexy lyd.

Jeg bestilte kjolen i størrelse "S", som jeg stort sett er i de fleste butikker, men her dekker ikke kjolen engang rumpa mi. Jeg kan ikke akkurat se for meg at den blir noe finere til meg i en større størrelse heller. Huff.. Jeg ønsker meg virkelig en slik kjole. Jenta på bildet ser jo helt stunning ut! Det var derfor jeg ble så skuffet. Den kostet ikke store summen, så det er ikke det som er problemet. Jeg hadde lett betalt flere tusen kroner for en LIK kjole, men det tullet her havner dessverre rett i søpla. Jeg måtte bare vise dere den først.

Mulig jeg har vært veldig uheldig. Venter i spenning på resten av bestillingen. For alt kom såklart ikke samtidig. Typisk det med slik billig dritt. Ser for meg at det dukker opp flere tragikomiske plagg jeg må vise dere. Gud vet hvor alle disse tingene egentlig kommer fra..

Har du opplevd noe lignende med varer som du har bestilt på nett?

I wish I never bought this..

JEG HANDLER DET MESTE PÅ NETT

Det er mange som spør meg om hvilke nettbutikker jeg handler på og hvor det ene og det andre plagget er fra i kommentarfeltet under innleggene mine. Jeg svarer dere stort sett alltid, men prøver å være forsiktig med å fronte alt mulig da dere fort kan oppfatte meg som en levende reklamedukke, for det er jeg faktisk ikke. Gjennom bloggen får jeg tilbud om spons herfra til månen, men det betyr ikke at jeg benytter meg av alt. Jeg kjøper ofte klær og sminke med mine egne penger, nettopp fordi dere skal slippe for mye annonsemas. Noe vil det alltid være. Jeg lever jo tross alt av dette, men de innleggene som inneholder sponsede produkter/behandlinger eller annonser er godt merket øverst i teksten. 

Jeg kjøper det meste av både klær, sminke og sko på nett. Som dere har sett er mye av klærne og skoene mine fra Nelly. Der har de en god blanding av billig og dyrt, og ofte bra tilbud. Det har skjedd at jeg har blitt misfornøyd med dårlige stoffer eller smykker som har gått lett i stykker, men jeg har flere positive opplevelser enn negative, derfor fortsetter jeg å handle der. På Nelly kjenner jeg dessuten størrelsene mine. Jeg er en størrelse "S" i omtrent alt jeg har bestilt meg til nå og størrelse 38 i sko, noe jeg stort sett er i andre butikker også.

Nylig ble jeg tipset om en ny nettbutikk som heter Pinkyswear av kusinen min. Morsomt navn, ikke sant? Jeg bestilte meg hele 4 kjoler, tre bikinier og denne jakken av fjær på bildet under i første omgang. For dere som følger meg på Snapchat er dette gammelt nytt.. Hehe!

Når det kommer til sminke, så bestiller jeg litt her og der. Gjerne etter gode tilbud av andre bloggere eller kampanjer som jeg kommer over på Facebook. Ofte sjekker jeg to-tre utgsalgssteder før jeg bestiller produkter til hud og hår, da jeg stadig opplever at det gjelder å være våken på pris. De siste klipsene jeg har kjøpt er fra Luxsushair. Det er første gang jeg har på meg dette håret i dag. Jeg skal ikke sette på nytt extension før mandag, dermed er planen å bruke disse i mellomtiden og ellers når jeg ønsker ekstra fylde i fletter eller andre spesielle frisyrer, som til brudeoppsettet.

Det skal sies at jeg også har gjort endel bomkjøp. Noen som har handlet fra appen "Wish"? Mulig jeg har hatt uflaks, men min oppfatning er at bildene lyver. Jeg skal vise dere et av disse bomkjøpene senere.. Jeg har store planer om å gjøre unna julegavene på nett i år. Hvilke nettbutikker anbefaler/fraråder du?

FROM DUBAI WITH LOVE

Hei, dere! I dag kom min kjære hjem fra Dubai. Han kjenner meg litt for godt som hadde med dette til frokost. Hehe! VS til frokost slår aldri feil. Jeg har jo lenge ønsket meg et eller annet med trykket "Bride" på og elsker jo ALT fra Victorias Secret, så dette falt mildt sagt i smak. Noe av det beste med å være sammen med en pilot/en som reiser mye i jobb er jo disse søte små overaskelsene utenom det vanlige. Jeg er heldig!

Ellers har dagen har gått i venninnelunsj og shopping i Bogstadveien med en gammel venninne som jeg ikke har sett på veldig lenge. Nå skal vi snart avgårde i en bursdagsmiddag på Frogner, så jeg ville bare ønske dere en fin helg videre Vi blogges mer i morgen. Følg meg gjerne på Snapchat resten av kvelden (pilotfrue) SMASK 

MINE SISTE INNKJØP

Inneholder annonselenker

God fredagskveld, fine folk! Heldigvis kom de nye klærne som jeg har bestilt i posten før helgen. Jeg er så fornøyd med innkjøpene mine. Det er alltid gøy med noe nytt i skapet, spesielt om høsten når det er så mange fine farger i butikkene. Jeg trenger vel strengt talt ikke alt dette, men gjort er gjort og kjøpt er kjøpt. Jeg vet at det går ann å levere tilbake ting, men det skjer aldri her i huset. Det finnes alltid en grunn til å beholde plaggene i mitt hode, men det er bare noe med den følelsen når man klikker seg ting hjem som man ikke har prøvd. Den godfølelsen i hvertfall jeg får av å vite at det går ann å angre. Jeg tipper at det er det de tjener mest på. Impulskjøp og late jenter som meg som aldri sender noe tilbake. Hehe! 

Jaja.. Det er ikke de dyreste klærne da. Jeg handler som regel aldri et plagg over 500 kroner på nett. Jeg strekker meg litt for støvletter og en sjelden gang hvis det er noe jeg har ekstremt lyst på, som en penkjole eller lignende. Alle disse plaggene er for under 500-lappen:

Topp og bukse: 379,-  HER 

Skjørt og topp: HER 

Skjørt: 449,- HER

Kjole: 449,- HER

Skjørt: 299,- HER ♥ / Topp (en del av et sett): 449,- HER  

Body: 279,- HERDen sennepsgule blusen med åpen rygg finner dere HER (199,-). Jeg var bare ikke brun nok til å vise den på. Med litt selvbruning, så blir det bra. Den er utrolig fin til olastoff og ikke minst semsket stoff eller skinnbukser. For dere som lurer så har jeg størrelsene "S/36" i alle disse plaggene. Ønsker dere alle en superduper helg! Stort smil fra en jente som gleder seg til å pynte seg på venninelunsj, bursdagsmiddag og utgang i helgen :-)

YVES SAINT LAURENT

God kveld, fininger! Jeg ville bare vise dere min nye lille skatt, som har vært med meg på båttur i dag. YSL cross body bag. Jeg har lenge ønsket meg en rød liten veske og stod mellom flere alternativer fra blant annet Louis Vuitton, men tenkte det var på tide med noe annet. Jeg ønsker ikke å være "hun med Louis Vuitton veskene". Selv om jeg er stor tilhenger av det merket så finnes det så ufattelig mye mer som er fint. Nå som jeg har fått øynene opp for YSL ble ønskelisten lang. Jeg får vel bare jobbe videre og gjøre meg fortjent til noe mer..

I mine øyne passer den perfekt til både hverdag og fest. Jeg får plass til mobil, lipgloss, bankkort, hårbørste og nøkler i vesken. Det holder lenge for meg. Kameraet har jeg som regel hengende på meg uansett, siden jeg er nødt til å ha det lett tilgjengelig. Det ble en luftig, men fin kveld for lille YSL og meg. Uansett hvor hardt jeg tviholder på denne sensommeren, så kjenner jeg dessverre at høsten er på vei. Høsten er fin på mange måter. Jeg skulle bare ønske at vi fikk noen varme solstråler til ♥


kjole: Nelly/ Sko: Blizz/ Veske: Yves Saint Laurent

Photos: @mrulriknygaard

LETTER NECKLACE

Jeg har lenge ønsket meg et smykke med bokstaven "U", for Ulrik. Det er så vakkert med jenter som bærer mannens forbokstav rundt halsen. Synes dere ikke? Enda en form for å vise sin tilhørighet. I mine øyne er disse bokstavsmykkene en fantastisk trend, spesielt dersom du velger en bokstav som betyr noe for deg. Jeg ble derfor overlykkelig da jeg kom over dette gullsmykket på Louis Vuitton. Enkelt og classy. Jeg har blitt så glad i enkle smykker for tiden. De tidligere statementsmykkene er lagt på hyllen. Heller flere små enn et stort, etter min mening. "U-en" passet jo perfekt sammen med "flysmykket" jeg fikk av Ulrik til bursdagen min. De forskjellige lengdene gjør antrekket mer spennende. Dersom du velger en form for utringning blir det også ganske sexy, spør du meg. Det skal sies at jeg ikke går med slike utringninger i hverdagen..Kun til fest ♥


Necklace: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

UNDERTØY TIL FROKOST

Startet dagen med pressefrokost på Steen & Strøm hos Bare Philosophy. For et utvalg! Dette må være den desidert beste undertøysbutikken vi har i Oslo. Jeg følte meg som en liten jente i en enorm godteributikk, hvor det var noe for enhver smak. Prøverommene imponerte meg mest. De minnet meg om Victorias Secret sine prøverom. Delikate og stilfulle. Vi heldige jentene som var tilstedet fikk en liten innføring i undertøystrender, og jeg ble selvsagt helt opphengt i alt nytt til bruden. Søteste Camilla hjalp meg å finne det perfekte settet til mine former. Hun fikk meg til å innse at jeg var en helt annen størrelse enn hva jeg trodde. Hehe! Det er det som er så fint med å gå til de som faktisk har peiling, da slipper du å ende opp med mange dyre bomkjøp. Jeg falt for et fantastisk sett fra brudekolleksjonen til Heidi Klum. Var det ikke fint? Jeg dåner    


GARDEN PARTY

Hei, dere! Jeg kom akkurat hjem fra Gina Tricot garden party. Her hang høstkolleksjonen fremme, og jeg må innrømme at fler av plaggene havnet rett på ønskelisten. Selv om jeg er veldig klar for sol, sommer og lette stoffer, så er det alltid gøy med høst og mote også. Pøvde å ta noen bilder for å gi dere et lite innblikk. Nå er det av med finstasen og inn i treningstightsen. Et lite glass vin skal ikke stå i veien for treningen, men det står i veien for motivasjonen, så i dag er det Ulrik som motiverer meg med. Elsker når han gjør det! For dager som i dag trenger jeg virkelig et lite spark, når sofaen frister mest av alt.. Vi blogges   

 

JEG ELSKER Å PYNTE MEG

Pynter du deg nok i hverdagen? Jeg elsker å pynte meg og bruker gjerne skjørt og kjoler i ukedagene. I dag har jeg på meg en splitter ny kjole som jeg fikk i gave av storesøster. Kjolen er for meg en typisk hverdagskjole, mens andre ville kanskje ha brukt den til fest. Alt avhenger jo av tilbehøret. Legg merke til det gjennomsiktige stoffet nederst på skjørtet. Morsom detalje, ikke sant? Fargen på stoffet er i utgangspunktet litt blass til lyse meg, men etter en ekstra dæsj solpudder gikk det bra.

Jeg synes desverre at kvinner i dag er dårlige til å pynte seg i hverdagen. Det kommer seg nå på våren og om sommeren, men det er likevel for få som bryr seg nok. Jeg mener ikke at man skal fly rundt på høye hæler til enhver tid, kun legge mer energi i klesvalget også i hverdagen. For meg gjør det mye med både humøret og selvfølelsen.

Helt siden jeg var liten jente har jeg alltid elsket å planlegge antrekk. Tante fortalte meg her om dagen at jeg brukte timesvis på å legge frem det jeg skulle ha på meg på skolen dagen etter. Jeg hadde ikke store budsjettet, men var utrolig flink til å kombinere klærne på forskjellige måter. Nå kjøper jeg jo det jeg ønsker meg. Jeg tror det er nettopp det som dreper kreativiteten. Til poenget..Det trenger ikke å stå på lommeboken. Som regel kommer alle trender tilbake hver vår, sommer høst og vinter. Bygg deg opp en basisgarderobe og lek med den. Prøv å sette sammen plagg på nye måter. Det er gøy å leke med både stoff og farger!    

VINTAGE

God kveld dere! I dag tok jeg frem favorittblusen min fra Velouria Vintage. Kjøpte den for et par år siden, og er like glad i den i dag. Jeg bare elsker fargene! De gjør meg happy<3 Er det ikke rart hva farger gjør med humøret? Jeg kan ikke få sagt hvor glad jeg er i denne årstiden. Soldager som dette er virkelig etterlengtet. Håper våren er kommet for å bli. Jeg orker ikke mer snø! På fjellet er det greit, men i byen er det ikke greit. Skikkelig lei..

Nå står vi klare for en aldri så liten kveldsøkt på Sats. Vi blogges mer i morgen <3

Kåpe: Zara/ Bluse: Velouria Vintage/ Bukse: Bik Bok/ Sko: Topshop/ Veske: Louis Vuitton 

STRANDFAVORITTER

Hei, dere! Jeg gleder meg så masse til sommeren at jeg har tatt frem alle mine strandfavoritter. Forhåpentligvis får jeg brukt de snart om det blir en liten ferie på oss. Noe nytt og noe gammelt. Sånn er det jo hvert år. Savnet har vært stort etter den gule Louis Vuitton bagen, og ikke minst den søte lille clutchen som hører til. På grunn av fargen så bruker jeg de kun om våren og sommeren. Bagen er forresten genial som strandbag! 

Solhatten kjøpte jeg på Individ da jeg og Anette Marie var på shoppingtur i Sverige i høst. Jeg har aldri brukt den, men ser for meg at den kommer godt med på late dager i solen. Solbrillene var en del av bursdagsgaven min fra Ulrik for et år siden. Jeg digger de fortsatt og kommer til å bruke de masse også denne sesongen.

Jeg har jo akkurat vist dere mine bikinifavoritter, men jeg glemte å vise dere denne hvite bikinien fra Kouture. Liker at den er litt annerledes med det brune skinnet. Skoene er fra Primark. De kostet under 200 kroner og er kjempegode å gå i. Det er hva jeg kaller et kupp <3

Smykket og armbåndene er fra Farmhousedesign. Jeg synes det er så fint med smykker på stranden. I sommer skal jeg pynte meg masse med disse!    

Nå skal jeg møte en venninne til lunsj. Oppdaterer med et sommerlig outfit senere. Ha en fin dag sålenge!

MINE FAVORITTBIKINIER

Det er ingen tvil om at jeg liker fargerikt badetøy. Ingen av disse bikiniene er kjøpt i år, likevel gleder jeg meg masse til å bruke de igjen. Jeg kjøper meg som regel noen nye bikinier i løpet av sommeren og er i utgangspunktet ikke spesielt opptatt av merker, men det er alltid de fra Victoria`s Secret jeg trives best i. 

Den sorte badedrakten fra Agent Provocateur kjøpte jeg i Puerto Banus i fjor. Det er ikke alle anledninger den passer seg. Jeg håper jeg får brukt den snart igjen. Den passer nok best i settinger utenfor Norge..Sist jeg brukte den var i Dubai.  

Nå gleder jeg meg masse til sommer og sol! Satser på at det blir en aldri så liten tjuvstart på det snart. Jeg har skikkelig reisefeber for tiden. Kjenner at jeg er sulten på varme. Vi lukter litt på Thailand i slutten av april. Kanskje dere har noen reisetips?

MINE 3 FAVORITTVESKER

Hei god morgen! Jeg tjuvstarter uken med en tidlig start på søndagen. Stod opp 07.00.. Ikke verst! Masse å gjøre i dag, men først skal jeg ta dere med for andre gang inn i min garderobe. Denne gang er det favorittveskene som skal få litt oppmerksomhet. Jeg har fått mange spørsmål om jeg ikke kan lage et veskeinnlegg, så her kommer det. Mine tre favorittvesker <3

CHANEL: Min største favoritt! Jeg bruker den både til hverdag og fest. Den pynter opp ethvert kjedelig antrekk og gir meg alltid den samme gode følelsen. Jeg vil aldri kvitte meg med denne. Min aller første Chanel. Forhåpentligvis får jeg en liten datter en dag som kan arve den etter meg.  

LOUIS VUITTON: Denne clutchen blir jeg aldri lei. Det er nok fordi jeg kun bruker den i finere anledninger. Den er helt perfekt til fest i størrelse, både utseendemessig og praktisk i forhold til plass. Jeg får meg meg alle de små nødvendighetene, som nøkler, kort, lipgloss, børste og mobil. Dessuten passer fargen til så og si alt.   

PRADA: Den perfekte hverdagsvesken. Dette er nok den vesken jeg bruker mest av alle. På jobb, i møter og gjerne som håndbagasje på kortere reiser. Jeg er så glad i denne lyseblå fargen. Baby blue <3 Passer aller best om våren og sommeren, men jeg har brukt den masse i vinter også. Klarer ikke å la være. Dere skal ikke se bort i fra at det blir en til i en annen farge..Nå må jeg løpe..Vi snakkes!

VELKOMMEN INN I MIN GARDEROBE

Jeg har lyst til å ta dere med inn i mitt walk-in closet og vise dere mine fem favorittplagg. Garderoben min er preget av vår og sommer. Jeg elsker skjørt og kjoler og har derfor mye klær jeg sjeldent bruker, men det gjør ikke noe. De er så fine der de henger. Jeg burde nok bodd i et varmere land enn Norge. Da hadde dere aldri sett meg i jeans. Her er mine 5 favorittplagg:

1. Denne playsuiten fra Forever 21 kjøpte jeg i London i fjor sommer. Jeg liker at den minner meg om Isabel Marant. Så fort det blir litt varmere i været blir jeg å se mye i dette plagget <3

2. Dette highwaist-skjørtet fra Monki er godt brukt. Jeg tror det er tre år siden jeg kjøpte det og bruker det fortsatt året rundt. Jeg er så glad i fargen burgunder. 

3. Denne kjolen skaffet jeg meg nylig fra Kouture. Den gråblå tonen i stoffet er så utrolig fresh både på lys vinterhud som nå, men også solbrun hud om sommeren. Dessuten bare elsker jeg ryggen!

4. Dette lyselilla settet fra Topshop har jeg også brukt ved en rekke anledninger. Det ser dyrt og flott ut, men kostet nesten ingenting. Passer perfekt når jeg ønsker å føle meg litt søt og ordentlig. 

5. Denne sorte skinntoppen fra Bik Bok falt jeg pladask for da Lene Orvik lanserte kolleksjonen sin i vinter. Jeg har brukt den sammen med både highwaist bukser og skjørt. Tipper den forblir en favoritt fremover mot våren og sommeren også. Gjerne sammen med pasteller. I love crop tops <3Jeg kommer til å lage flere slike type innlegg fremover, hvor jeg også skal vise dere mine favoritter blant sko og vesker. I tillegg vil jeg vise dere mine siste innkjøp og ulike sesongplagg. Ha en fin tirsdag, alle sammen <3

KNEKKEBRØD OG LOUIS VUITTON

Til dere som rakker ned på ungdommer med dyre merkevesker: 

Da jeg var student brukte jeg det første stipendet mitt på en Louis Vuitton veske (Alma MM MV AMARATE). Vesken kostet 12 500 kroner. Jeg husker at det føltes ut som et godt kjøp. Den ble jo betalt av staten. Galskap, tenker du. Fantasisk, tenker jeg. Det er nesten så jeg vurderer å begynne på skolen igjen. Ny merkeveske hvert halvår. Mer enn hva jeg unner meg i dag. På mine to år på Norges Kreative Fagskole ble jeg fire vesker rikere:  To stk Louis Vuitton vesker, en Mulberry og en Prada. Det var tider det..

Jeg var helt gal når det kom til merkevesker, og kuttet gjerne i matbudsjettet for å få råd til akkurat den jeg ønsket meg. I perioder gikk det mye i knekkebrød. Knekkebrød og Louis Vuitton. Det spilte ingen rolle så lenge jeg fikk bære skolebøkene med stil.

Altså, jeg skjønner den lidenskapen disse unge jentene har for dyre merkevesker. Dere som ikke forstår har ikke den samme interessen og det er helt greit, men da blir det vanskelig å sette seg inn i situasjonen. Dere forstår rett og slett ikke den følelsen jeg fikk og disse unge jentene får av vesker. 

Det kunne vært verre:

Jeg hadde flere venninner som brukte store deler av studielånet sitt på nye pupper og slankeopperasjoner. Komisk når jeg tenker over det i dag, men det var helt vanlig den gang (håper det har endret seg). Det er da mye sunnere at disse ungdommene fokuserer på mote i form av vesker og klær, enn kropp og slankehysteri?

Det å investere i en dyr veske er noe av det klokeste du gjør. Vesken har du livet ut dersom du behandler den pent. Sko og klær derimot er en annen ting. Sko slites ut og klær vokses ut av. Ofte har overvektige jenter flere merkevesker enn "tynne" jenter. Rett og slett fordi at vesken gir de en god følelse. Den er like fin om du går opp ett par kilo.

La ungdommene og veskene deres være i fred!Sender et stort takk til lånekassen! Min aller første Louis vuitton <3

 

OOTD

Hei, dere! Jeg ville bare vise dere kveldens antrekk. Jeg har på meg de fineste high waist buksene fra Bik Bok, topp fra Zara, jakke fra H&M, støvletter fra Nelly og veske fra Prada. Nå er jeg på vei ut døren for å møte en venninne. Tidligere i dag var jeg på en morsom audition for en reklameinspilling. Forteller dere mer om jobben blir min. Tvitvi! Dette er første gang jeg blogger fra mobilen. Vet ikke om jeg kommer til å gjøre det noe mer, men kjekt er det når man er på farten :-) Bildet er som dere ser også tatt med iphone. Derfor blir kvaliteten deretter..Håper dere har hatt en fin søndag ute i solen. Vi snakkes!

DET VAR EN GANG..

Det var en gang jeg var så heldig at jeg fikk lov til å deponere på tre vakre kjoler fra Sherri Hill Norge. En av disse skulle bli min, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken. Alle var de flotte på hver sin måte. Den første kjolen var i en gyllen beige farge. Med min lyse hud trodde jeg aldri at denne fargen kunne passe meg, men der tok jeg feil. Kjolen gjorde meg ikke blass som andre beige stoffer. Den var snill mot meg og fremhevet både hud, hår og lepper. Ja, den passet faktisk helt perfekt. 

Den andre kjolen var mer utfordrende, men samtidig like elegant. Alt det røde broderiet gjorde meg helt gal etter akkurat denne kjolen. Jeg følte meg som en prinsesse og ville bare beholde den på. Den satt som et skudd og ble om mulig enda mer vakker med de fineste smykkene fra Farmhousedesign.   

Den tredje og siste kjolen var det vi kaller sukkersøt. Helt vilt søt var den faktisk! Med rosa tyll og mye paljetter. Ja, en skikkelig jentedrøm. Jeg kjente jeg ble fnisete bare av å ha den på meg. Smilet mitt ble bredere for hvert minutt i denne kreasjonen.Sherri Hill Norge var så snille at de sendte meg til Love Frogner. En supersøt nyoppstartet liten forretning som ligger rett over gaten for SmoothieXchange på Frogner. Der traff jeg Lise Camilla som lot meg prøve de tre forskjellige kjolene med ulike smykker, armbånd og øredobber som hun hadde i butikken. Enda et steg videre i valget på veien til den rette Sherri Hill kjole. Lise Camilla var spesielt flink til å velge hvilke smykker som passet til de tre forskjellige kjolene. Det er gøy å få hjelp når de ansatte kan og ikke minst liker det de driver med. 

Blant alle godsakene fant jeg et smykke som ropte ekstra på meg. Dette smykket måtte jeg bare ha. Et nydelig statementsmykke i friske farger. Lise Camilla pakket det ned i denne skjønne lille posen som jeg enda ikke har klart å kaste. Det er litt ekstra stas med fine poser. Alle jenter synes det Så stod jeg der da. Mer usikker enn noen gang. Egentlig ville jeg ha de alle, men lommeboken sa bare ja til en denne gang. Ennå visste jeg ikke hvilken jeg skulle velge. Jeg bestemte meg for å søke råd hos mine hjelpsomme lesere..Så nå spørr jeg dere: Hvilken kjole skal jeg velge?

Den snille:

Den utfordrende: Eller den sukkersøte:  Dette innlegget er skrevet på bakgrunn av god kundeservice. Ingen sponsing, kun varme ord fra en spesielt fornøyd kunde. Alle bildene tilhører: pilotfrue.blogg.no.

 

 Best begrunnet svar får en eventyrlig overaskelse av meg i posten  

NELLY FAV: SKOLESTART

Hei, dere! Vi er midt i august og mange gjør seg klare for skolestart. Jeg har derfor satt sammen mine favoritter fra Nelly. Det er kjempemye fint der nå! Venter du på stipend? Da kan du kjøpe nå og betale i oktober ;-)    

1. Cardigan 2. Jeans   3. Skjorte 

4. Boots 5. Hatt

(Adlink) 6. Jakke 7. Skinnbukser 8. Skjerf

 

Håper dere fikk litt inspirasjon. Jeg starter uken med en treningsøkt på evo. God mandag! 
LEATHERJeg har lenge vært på jakt etter den perfekte skinnjakken. Det er et must i alle jenters garderobe. Fant denne på 2NDDAY i Bogstadveien og ble helt forelsket<3 Mitt favorittplagg denne høsten!  

WISHLIST FALL

 

 

 1.Muubaa / 2. 2nd DAY / 3. Gucci / 4. Hermes / 5. Primeboots / 6. Givenchy / 7. Acne / 8.Gucci

Sitter her og drømmer meg litt bort igjen. Selvom det er trist at sommeren snart er over, kjenner jeg at jeg gleder meg til høsten. Elsker å kle meg opp i skinn og strikk! Skulle gjerne hatt alt på denne listen, men man kan vel ikke få alt man ønsker seg til en hver tid. Nå står hjemmelaget tunfisk-pizza på menyen, noen som er interessert i oppskrift? Vi blogges:-)

NEW IN


Jeg kom over disse bootsene på Nelly og måtte bare bestille de! Det er rart hvor fort ting havner i handlekurven på nett. Spesielt på en grå dag som denne.. Bare et klikk så er det gjort! Noen andre som kjenner seg igjen? Jeg elsker å gå i høye heler både til hverdag og fest, men har innsett at jeg trenger flere lave sko som jeg samtidig føler meg feminin i. Disse bootsene er helt perfekte! Jeg bestilte de både i sorte og i nude. Gleder meg til de kommer i posten om noen dager! Du finner skoene HER  

FAVOURITE BEACH ESSENTIALS

Her er mine absolutte favoritter i strandbagen denne sommeren:

Min nye Louis Vuitton Neverfull passer perfekt som strandbag. Jeg valgte medium størrelse. Den rommer alt det jeg trenger å ha med meg på stranden. Fargen er jo også superfresh om sommeren!   

I sminkemappen min har jeg alltid litt småting for å friske opp utseende etter en lang dag i solen. Solpudder, rouge, lipgloss, hårbørste og strikk er kjekt å ha med.   

Solbriller er også et must om sommeren. Mine er fra Prada.  Favorittbadedrakten min er fra Agent Provocateur. Ikke spesielt praktisk å sole seg i, men superkul på beachclub.

Denne clutchen følger med alle Neverfull epi og alle nye Neverfull monogram. Helt perfekt for små nødvendigheter som lommebok og telefon. Skoene er fra Topshop. Ville nok ikke brukt disse på Huk, men som badedrakten er disse også kule på beachclub. 

 

Jeg pleier alltid å ha med noe jeg kan slenge på meg over bikinien i tillegg til en solhatt. Begge deler er fra River Island. De hadde forresten utrolig mye fint sist jeg var i London. Anbefaler dere å dra innom eller besøke nettsiden deres HER.

Nå skal vi ordne oss før middag på Aker Brygge står for tur. Ha en fin ettermiddag videre! Jeg viser dere kveldens antrekk senere :-)