hits

desember 2017

DET ER HER FOKUSET BØR VÆRE

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått på boken som kommer! Det gleder meg å se andre prøvere som setter pris på at temaet blir satt enda mer fokus på. Ønsket er som sagt at så mange som mulig skal finne både trøst og håp gjennom Ulriks og min prøveperiode, uansett situasjon. Husk at tid og venting oppleves forskjellig, og la dere ikke provosere over begrepet "ufrivillig barnløs". Dette er ikke er en konkurranse om hvem som har det verst eller hvem som har prøvd lengst. For jeg vet at det dessverre finnes mange der ute som aldri har lykkes, og jeg vet at det finnes par som har prøvd i mange flere år enn Ulrik og meg. Jeg unner dere det gjelder og alle som prøver å få barn mer forståelse. Det er her fokuset mitt er, og her fokuset bør være.

Alle prøvere har hver sin historie. Jeg tror ikke det har noe hensikt å sammenligne oss med hverandre, da problemene er så forskjellige. Men det vi har til felles er at vi har fått kjenne på skuffelsen av negative graviditetstester, frykten over å forbli ufrivillig barnløse og sorgen over noe som aldri har eksistert.

Ulrik og jeg prøvde først i 8 måneder på egenhånd, før vi startet med prøverør. Selve prøverørsprosessen foregikk i ett år, hvor vi var gjennom 4 forsøk, før vi ble gravide naturlig. Akkurat nå føler jeg meg ekstremt heldig som er gravid og har kommet over den mest kritiske fasen av svangerskapet, men jeg kan fortsatt ikke vite sikkert om dette går hele veien. Jeg og vi er fortsatt redde på grunn av alt det triste vi har opplevd. Prøvingen har satt sine spor, og for oss har disse snart to årene vært veldig tøffe..

Jeg vet ikke hvor vondt det gjør å prøve i 5 år eller 10 år, og forhåpentligvis får jeg heller ikke vite hvor vondt det gjør å aldri lykkes. Men jeg vet at det gjør vondt for par å være i en prøveperiode, og jeg vet at boken Tone Solberg og jeg skriver kan bidra til å fjerne tabuet over ufrivillig barnløshet, normalisere prøverør og gi god informasjon om hele prosessen til de som ønsker det. Tone og jeg skriver som sagt denne boken sammen. Vi er altså to forfattere som jobber hver for oss med samme prosjekt. Beklager hvis jeg forklarte meg utydelig i forrige innlegg.

Dere som er skeptiske til at bloggere skriver bøker.. Er det egentlig så veldig rart at mennesker som lever av å skrive på internett velger å skrive en eller flere bøker i sin karriere? Selv har jeg gått journalistikk på Norges kreative fagskole, jobbet som journalist i ulike medier og blogget i snart fire år. Jeg føler meg derfor kvalifisert til å skrive, og mener det er positivt at jeg velger å bruke den stemmen jeg har fått gjennom mine år som blogger til å fronte noe som er sårt for mange.

På bildene over ser dere meg fra venstre, Nazneen Khan-Østrem (redaktør i Aschehoug forlag) og Tone Solberg.

JEG SKRIVER BOK

Husker dere at jeg fortalte om en liten overraskelse som skulle avsløres i romjulen? Overraskelsen er fra meg i samarbeid med Aschehoug forlag og forfatter, Tone Solberg til alle prøvere og pårørende av ufrivillige barnløse der ute. Ulrik har forresten også en finger med i dette prosjektet, da han naturligvis er en like stor del av alt som meg. Så ja, jeg skriver bok!

Boken handler som dere skjønner om vår babydrøm, hvor jeg beskriver det vondeste og det fine med prosessen, mine ærlige følelser og de innerste tankene mye nærere enn hva jeg har gjort på bloggen. Tone tar for seg historien bak prøverør i Norge og har intervjuet en rekke interessante og ikke minst relevante mennesker rundt temaet. Jeg kan ikke røpe så mye mer enn dette ennå, men jeg kan endelig dele at det jobbes iherdig med en bok og at boken kommer ut allerede på våren!

Jeg er utrolig takknemlig for å få være med på dette bokprosjektet som faktisk startet for snart et år siden. Det føles godt å "gi noe tilbake" til alle dere som har fulgt Ulrik og meg på denne reisen, spesielt til dere som fortsatt prøver. Jeg er også veldig stolt over å snart kunne kalle meg selv for en forfatter av en bok som bidrar til noe positivt for mennesker jeg virkelig føler med.

Jeg tror at boken kan være til hjelp for prøvende par, og håper at den også vil være veiledende for våre pårørende som ikke alltid vet hvordan de skal oppføre seg rundt oss gjennom både oppturer og nedturer ♥

Foto: Mattis Sandblad/VG.

MINE 3 FAVORITTMASKER!

Annonse

Jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner, ikke minst nå under graviditeten og jeg setter alltid av litt ekstra tid en dag i uken til mine favorittmasker fra May Beauty. Det som er så kjekt er at jeg passer på å ha de forskjellige maskene liggende, som dekker de ulike behovene jeg får gjennom året. For huden min har jo forskjellige problemer og områder som trenger pleie til forskjellige tider, så det holder naturligvis ikke med bare en av maskene. De problemer jeg har er fremst hudormene men også tørr hud og mye sebum som huden min produserer. De sorte prikkene syns også under makeup, derfor er det perfekt med hudpleieprodukter som fjerner disse. Nå om vinteren og i kulden er det ekstra viktig å pleie ansiktet mitt da det blir ekstra tørt. Derfor er det helt genialt at du nå kan kjøpe alle disse maskene i en samlet ansiktspakke, som virker sammen før at fjerne hudormer, død hud, suge ut talg og sebum og gir ren og glatt hud. Før måtte du nemlig kjøpe de separat..

Produktene skal brukes ukentlig for at beholde resultatene, dette er et tre-trinns pakke, men man kan også bruke Face Gel separat 2-3 ganger / uka som en daglig ansiktsrenser. Nå er det faktisk Face Gel som er favoritten da jeg kan bruke den ofte og det tar bare noen minutter, men produktene skal brukes sammen, etterpå hverandre i en komplett ansiktsbehandling.

Man skal starte med Face mask som forebygger acne, fjerner hudormer, suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Etter man dratt av masken skal man fortsette med Face gel, den gnikker bort døde hudceller og gir en jevn, ren och fresh hud. Sist skal man påføre pore masken. Pore masken suger ut talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. Etterpå vil ansiktet føles rent, glatt og ha naturlig glød.

Sammen gir produktene deg veldig rent og strålende hud, men som jeg også skrev tidligere kan man bruke produktene hver for seg også, dersom man ønsker det.

Face Mask er en av favorittene hos meg. Denne skal påføres med hjelp av pensel og la tørke ca. 30 min. etterpå skal man dra den av forsiktig.

Den bruker jeg mer forebyggende mot acne og til å fjerne hudormer. Masken suger til seg talg og gjør porene mindre synlige på bare en behandling. I starten hadde jeg litt problemer med å fjerne denne masken, men har etterhvert lært meg til å smøre på et enda tykkere og jevnere lag som gjør det enklere å få den av. Huden blir litt rødlig etterpå, men det er kun fordi blodsirkulasjonen kommer i gang. Husk bare å unngå påføring av masken på bryn og ved hårfestene. Ellers er det bare å nyte den rene og strålende huden du får etter bruk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ouch, hva det gjør vondt å dra av masken!

Her ser dere alt som face mask har dratt med:

Etterpå skal man bruke Face Gel.

Akkurat nå er det Face Gel som er favoritten, da jeg kan bruke den ofte og flere ganger i uka. Det er fordi jeg sliter med tørr hud og føler til tross for graviditeten at huden min ser litt blass og blek ut, noe den ofte blir om vinteren, gelen hjelper meg veldig mye og gir meg en ren og myk hud.

Behandlingen tar heldigvis bare noen sekunder og passer derfor perfekt i juleferien hvor jeg står noe mindre forran speilet enn vanlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Face Gel skal masseres inn i huden till man ser døde hudceller rulle av. På bildet under kan du faktisk se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Jeg skal innrømme at jeg ble overrasket over hvor effektiv denne masken var ved første bruk, mens nå har jeg blitt litt bortskjemt og vant til å ha produktet tilgjengelig.

Så ekkelt når hudcellene ruller av, men så hyggelig å rengjøre alt smuss!

Pore Mask kommer på en god andreplass for meg om dagen, da den også kan brukes oftere enn en gang i uka. Det er en leirmaske som man påfør med fingrene eller med pensel, skal tørke ca. 30 minutter og vasker av med en klut. Pore masken gjør porene mindre synlig etter kun en behandling og hjelper meg med urenhetene som kanskje har dukket opp på grunn av graviditeten, men jeg likte denne også før jeg ble gravid da den virkelig gir porselen hud. Jeg anbefaler at man bruker masken minst hver uke, for varig resultat. Jeg digger å bruke den før jeg skal fikse meg, og bruker den gjerne før selskap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker som sagt disse ansiktsmaskene og er spesielt glad for at de inneholder naturlige ingredienser som ikke er testet på dyr. Det som er veldig bra er at man også kan bruke produktene når man er gravid:). Gjør som meg og bruk maskene etter behov gjennom hele året for å fjerne hudormer og død hud og bevare en naturlig glød og et rent ansikt hele året. Med denne ansiktspakken får du en komplett løsning for en fin ansiktshud ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst å friske opp ansiktet ditt i vinter og starte året med en glattere og renere hud? Hvis du også vil teste ansiktspakken har jeg fått lov til å gi dere en rabatt på hele 30% for en begrenset periode. Bruk koden "pilotfrueface" eller kjøp ved å trykke på linken HER!

GEILO NESTE

Da var vi endelig i bilen på vei til fjellet, eller først til Garntangen for å spise Norges beste potetmos med masse grillkrydder og sååå Geilo! Jeg er så sulten og fysen for tiden at det nesten er flaut. Er det bare slik i starten av svangerskapet eller varer matlysten hele veien? Isåfall kommer jeg til å bli superstor! Det er jo allerede få av buksene mine som passer, og her om dagen måtte jeg kjøpe min første bukse på Zara i størrelse large.

Nok om det.. Vi kom oss lovlig sent avgårde, men det er ikke uten grunn. Ulrik har nemlig jobbet helt til i kveld, så det var ikke noe alternativ å dra tidligere. Men vi bestemte oss likevel for å reise oppover i dag siden vi har gledet oss så mye til disse dagene på fjellet. Dessuten angrer vi nok ikke i morgen da vi våkner uthvilte til den deilige hotellfrokosten på Dr. Holms <3

Vi blir på Geilo med familien resten av året, noe som kanskje synes på bagasjen i bilen. Legg også merke til hvem som pakker mest av Ulrik og meg. Brunt er mitt.. Hehe!

P.s. I morgen vil jeg fortelle dere enda mer om hva jeg har drevet med det siste året. Det er altså ikke bare prøvingen, bloggen og Bloggerne som har opptatt meg i 2017 ;-)

EN LANG OG KOSELIG DAG

God kveld, dere! Da var jeg hjemme i Oslo igjen etter en lang og koselig dag. Ulrik og jeg kjørte fra Vikersund allerede 07:00 på morgenen til Gardermoen for å slippe av han som skulle fly tur-retur Milano. Mens jeg dro videre til farmor og bestefar i Halden for vår årlige familietradisjon på Aspedammen. Et sted som vekker alle mine beste barndomsminner, men også et sted helt uten 4G. Derfor sen lyd fra meg i dag..

Det var utrolig hyggelig å se alle i familien min fra Halden og spesielt småsøskene mine, Ingerid og Olav. De ser jeg dessverre ikke så ofte lenger, så jeg føler at de blir veldig mye "større" for hver gang vi møtes.

Stor stas var det også å vise frem gravidmagen i virkeligheten til alle sammen. Magen min synes som dere ser ikke noe særlig forfra ennå, men fra siden er det ingen tvil. Hehe! Og når jeg legger hendene over og under magen (slik jeg gjorde på julaften). Alt handler om vinkler og klesvalg for tiden. Jeg vil jo at gravidmagen skal synes mest mulig hele tiden og ble faktisk litt skuffet når jeg så dette bildet. Men, men.. Jeg tipper at ukene går fortere fremover enn hva disse 14 ukene har gjort, og at det ikke er lenge til magen blir umulig å skjule. Åh, som jeg gleder meg!

Nei, nå er det natta her. Ulrik snoker allerede på sofaen, så jeg får se å få han meg meg opp i sengen.. Vi blogges mer i morgen! Jeg ville bare si hei, god natt og fortsatt god jul ♥

OVERVELDET OG RØRT

Annonse

God Jul & godt nytt år! Først og fremst.. Tusen tusen takk for fleire tusen likes og hyggelige tilbakemeldinger vi har fått dei siste dagane. Vi e overveldet over all den støtten og gleden som har blitt sendt vår vei, og setter pris på hvert eneste varme ord.

Jula e ei så utrulig koselig tid. I år er den om mulig enda bedre enn noken gong, og neste år.. Wow! Da topper det seg! Dei siste dagane har vært så annerledes fra alt annet eg har opplevd før i livet. Alle ting eg gjør og planer vi legger inkluderer plutselig en graviditet, og et barn som kommer allerede til sommeren. Alt er så nytt og spennende og så utrulig etterlengtet. På den andre siden så er eg fortsatt nervøs for dei tingene vi har opplevd tidligere. Eg har derfor lastet ned en app på telefonen som forteller endel om ka som skjer med utviklingen av barnet dei forskjellige ukene. Ka vi kan forvente oss, og endel om ting som Julianne kan oppleve med sin kropp blant annet. Det e super spennende å følge med fra uke til uke og eg blir glad for hver eneste dag som det er fleire og fleire prosent av graviditeten som er fullført. Appen heter forresten "Preglife" (ikke reklame), og er en av mine mest brukte apper for tiden.

I år har eg arbeidsjul. Min turnus er som sagt 5 dager på og 4 dager fri i Norwegian heile året. Så da er det naturigvis slik at noken år jobber eg på dager som julaften og andre høytidsdager.. Eg har hatt standby vakt i går og i dag. Standby vakt betyr at man blir kalt ut for å jobbe når andre foreksempel er syke, går ut på flytid, posisjonering av fly eller andre ting som kan oppstå og man trenger ekstra mannskaper på ting som ikkje er planlagt. Heldigvis har flytrafikken gått normalt, og ingen unormaliteter har oppstått disse to dagene, noke som betyr at selvom eg har vært på jobb så har eg fått være med på julefeiring med familie i Vikersund.

No er det to dager til med jobb så drar vi videre til Geilo for å feire romjul og nyttår, og ikkje minst min egen bursdag på nyttårsaften. Geilo har dei siste årene blitt vårt faste sted å feire disse festlighetene og veldig mange av våre venner og bekjente er også på Geilo på denne tiden.

Eg håper dokke alle til no har hatt ei fantastisk julefeiring og ønsker dokke eit riktig godt nytt år. Julianne og eg har vårt mest spennende år i vente, og vi gleder oss til å dele mye av reisen med dokke som følger oss.

Følg meg gjerne videre gjennom jul og nyttår på Instagram og snapchat @mrulriknygaard

Jul- og nyttårsklem fra Ulrik

Jakke, genser, lue og skjerf er sponset av @gantnorge @gant

SISTE JUL UTEN BARN

God jul fra Vikersund! Ulrik og jeg feirer julaften med mamma og stefaren min i år. Her er det som dere ser hvit jul og skikkelig julestemning. Vi startet dagen med en lang julefrokost etterfulgt av Tre nøtter til Askepott på tv og julegrøt til lunsj. Nå står vi pyntet og klare for julegudstjeneste i kirken for å få enda mer julestemning..

Jeg har tatt på meg den trangeste kjolen jeg har, siden jeg er over middels stolt av magen min. Hehe! Den har vokst mye allerede og større skal den bli. Jeg tenker å lage min første graviditetsoppdatering i romjulen, for å fortelle dere litt mer i detaljer. Jeg synes forresten at det er skikkelig hyggelig å gå gravid sammen med Stine (speiltvillingene.blogg.no). Vi er jo omtrent like langt i graviditeten. Jeg tror det bare skiller en dag mellom oss eller noe. Hun er som sagt et stort forbilde for meg som mammablogger og jeg føler at jeg har mye å lære av henne som kombinerer det å blogge og være mamma på en fin måte.

Tenk at dette er siste julaften for Ulrik og meg uten barn, da dere.. Jeg får frysninger bare av å skrive det! Åh, som jeg gleder meg til neste jul når vi har en liten baby <3

HVOR SKAL JEG BEGYNNE?

Dette har vært to minnerike dager hvor Ulrik og jeg har fått oppleve enormt mye godhet fra alle dere som følger oss. Jeg har som sagt gledet meg veldig til å dele graviditeten med dere, men jeg hadde faktisk aldri trodd at nyheten skulle bli tatt i mot med så mye kjærlighet. Herregud, så snille dere er! Tusen tusen takk for gratulasjoner, fine ord og julehilsner. Vi føler oss utrolig heldige som har hatt en så stor heiagjeng med oss hele veien og håper selvfølgelig at dere vil bli med oss videre på reisen gjennom dette spennende svangerskapet..

Tanken på at noe skal gå galt er om mulig enda mer skremmende enn før, nå som vi har sett og hørt vårt lille mirakel. Det at graviditeten har skjedd helt naturlig er fortsatt noe uvirkelig, men selv om dette ikke blir en prøverørsbaby er jeg evig takknemlig for den hjelpen vi har fått av alle de herlige menneskene som jobber på Spiren i Trondheim. Oppfølgingen har vært og er fortsatt helt unik. Vi angrer ikke et sekund på at vi valgte å starte prosessen med prøverør.

Mange sier at alt det vonde blir glemt når man holder den lille i armene sine for første gang. Jeg tror at det ligger noe i det, som at vi da først skjønner meningen med den triste omveien vi har gått. Likevel vet jeg med meg selv at jeg aldri kommer til å glemme prøveperioden og heller ikke alle dere prøvere som har støttet oss og delt erfaringer mens ting har vært tøft.

Til dere som fortsatt prøver og til alle dere som er pårørende av par som er ufrivillig barnløse har jeg en liten overaskelse som jeg vil røpe denne julen. Det for å vise min kjærlighet tilbake ♥

DET ER NESTEN FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

Etter flere nervepirrende måneder føles det helt fantastisk å begynne og glede seg over det som faktisk har skjedd. Jeg har sett skikkelig frem til å fortelle dere alt de siste ukene, men også gruet meg litt siden det nesten er for godt til å være sant. Det har tatt ekstra lang tid å senke skuldrene denne gangen og det er ikke uten grunn, men nå føler vi oss endelig klare og så trygge vi kan bli til å dele vår store nyhet..

Vi har ikke hatt flere prøverørsforsøk. Planen om å gjøre vårt femte forsøk i naturlig syklus ble avbrutt etter å ha ventet og ventet på en mensen som aldri kom. Jeg er gravid og vi har klart det helt naturlig, altså uten prøverør og uten hjelp fra legen. Ja, denne skal faktisk Ulrik ha all æren for selv, og jeg da. Hehe!

Vi har vært på hele to ultralyder de siste månedene. En i uke 8 og en i uke 12. Det første og største vi fikk se var et bittelite hjerte som slo. En opplevelse og et mirakel som jeg virkelig unner alle dere som fortsatt prøver. Hjertet til fosteret slår heldigvis fortsatt og nå har vi også telt ti fingre, ti tær, sett to nyrer, en nesetipp og forsikret oss om at alt er som det skal med den lille.

Det er fortsatt vanskelig å puste med magen etter alle disse absurde ukene. Vi føler oss så heldige at vi sikkert aldri klarer å slutte og bekymre oss for ting som kan gå galt, før vi holder lille Lykke eller lille Severin i armene våre. Men sånn er det vel for alle i svangerskapet? Man kan jo ikke være hundre prosent sikker på noe. Vi tar det likevel som et utrolig godt tegn at graviditeten har skjedd naturlig og at vi nå har hele 13 lange uker bak oss.

Foto: Marian Jade

God jul til alle fra oss TRE ♡ ♡ ♡

DERE VIL FORSTÅ

I flere uker har jeg sagt at vi snart skal fortelle mer om prøverørsprosessen. Ordet "snart" har vært det eneste jeg kunne gi dere frem til nå, siden jeg ikke visste nøyaktig når vi skulle føle oss klare, men at det nærmet seg. Jeg ser at det er flere som har savnet åpenheten her på bloggen, og vet at mange begynner å bli lei av at vi skal være så "hemmelighetsfulle" rundt det som har skjedd og ikke skjedd. Jeg skjønner at det kan virke rart å gå fra å være så åpne som vi valgte å være fra starten til å plutselig la alt være helt privat. Spesielt til tross for all den godheten og støtten vi faktisk opplevde. Men stillheten har sine grunner og dere vil forstå alt til slutt.

Jeg har ikke latt dere vente på en oppdatering verken på grunn av klikk, Bloggerne eller hva enn ryktene sier. Som blogger vil jeg alltid bli klandret for nettopp det, nemlig å tjene penger på jobben min og oppleve at andre tror jeg har en baktanke ved alt jeg gjør, også på privaten. Men som prøver og som privatperson har jeg heldigvis fått forståelse for at vi har valgt å trekke oss litt tilbake, noe jeg setter utrolig stor pris på. Jeg vil derfor takke alle dere som har fulgt reisen vår helt til nå og ikke minst for at dere har vært tålmodige med oss de siste månedene. Ufrivillig barnløshet er og blir min og Ulrik sin hjertesak og nå ønsker vi å dele resten av reisen <3

Med vår prøvesituasjon som med alle andres prøvesituasjon så skjer det uventede ting på veien som man ofte trenger tid til å fordøye, enten det er positivt eller negativt. Men nå skal jeg ikke skrive mer i koder, for nå føler vi begge at tiden er inne for å åpne oss igjen. Og med nå så mener jeg denne uken, før vi tar en lang juleferie..

EN DÅRLIG FORMULERING

Hei, dere. Jeg innrømmer at formuleringen min var dårlig og lite gjennomtenkt på spørsmålet om Dubai i går. Spørsmålet ble plukket ut fra flere spørsmål rundt hvorfor vi ønsker å reise til Dubai på ferie, noe som ikke kom frem i innlegget. Svaret mitt var ikke skrevet for å provosere, men jeg skjønner at det provoserte. Jeg er selvfølgelig utrolig takknemlig for at jeg er født, oppvokst og bor i trygge Norge hvor kvinner er frie og blir likestilt med menn, og synes selvfølgelig at situasjonen i Dubai er fryktelig trist, men jeg skal tørre å stå for at de dårlige forholdene der ikke påvirker meg i hverdagen og at det da heller ikke påvirker meg til valg av feriedestinasjon selv om styresettet og verdiene i et land som blant annet Dubai ikke samsvarer med noe av det jeg og vi står for her i landet.

Og, dere.. Hva betyr det egenltig å bry seg om noe? Jeg føler ikke at jeg kan si at jeg virkelig bryr meg om at menneskerettighetene i Dubai blir brutt kun ved å tenke på de forferdelige tingene som skjer der uten å gjøre noe for å fysisk hjelpe til eller for å bedre situasjonen. Når det er sagt så er det er helt fantastisk om så mange av mine lesere som ga meg kritikk på kommentaren min i går faktisk bryr seg, sørger og kjemper for menneskerettighetene i Dubai, men jeg har vanskelig for å tro det.

Jeg legger ved et bilde fra vår forrige tur til Dubai i 2014..

Ønsker dere en kjempefin snart på uken. Vi blogges mer senere ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Gikk du studiespesialisering (allmennfag) på vgs, og hvilke programfag tok du i så fall?

- Jeg gikk studiespesialisering på Fredrik II i Fredrikstad. Valgfagene mine var markedsføring og mediekunnskap.

Er du lei deg/angrer du på at du begynte å "(b)loggføre" tilværelsen som mamma så tidlig i svangerskapet - og har du kjøpt deg ny graviditetsbok?

- Nei, det angrer jeg ikke på. Jeg angrer generelt lite på noe av det jeg har gjort i livet. Ikke fordi jeg aldri gjør feil eller aldri tar dumme valg, men fordi jeg liker å fokusere på tiden fremover og synes det i utgangspunktet er waist of time å bruke tid på fortiden. Jeg har heller ikke kjøpt meg ny graviditetsbok. Planen er å bruke den jeg har på nytt.

Hvilket forhold du og Ulrik har til det å "la hverandre gjøre noe" - altså, må han spørre deg om tillatelse for å f.eks. spille dataspill? (bare som eksempel). Ser det er så mange holdninger rundt dette at man må spørre partneren sin om å få lov til ting som om man eide hverandre? F.eks. trenger du å spørre om du kan dra ut og spise med venninner en dag?

- Ulrik er i Stockholm i helgen for å feire kompisen sin. Han trengte ikke spørre om lov til det. Jeg spør heller ikke om lov til å være med jentene. Men vi informerer hverandre i så god tid som mulig, slik at den andre parten ikke trenger å sitte hjemme og vente eller la være å legge andre planer.

Når du skriver at du først og fremst ønsker deg et frisk barn. Hva betyr det? Skjønner jo at ingen har et ønske om å få barn med sykdommer, men det blir litt som å skrive "det spiller ingen rolle hvilket kjønn det er så lenge barnet er friskt". Synes du det høres ut som om man ikke kommer til å elske et barn like mye selv om det blir født med sykdommer?

- Det betyr ikke noe mer enn når alle andre sier det, altså at jeg ønsker meg et friskt barn uten sykdommer. Hvem ønsker seg et barn med sykdommer? Og ja, kjønn spiller faktisk ingen rolle for meg lenger. Jeg har fått et helt annet perspektiv på livet etter et år med prøverørsbehandling.

Selvfølgelig hadde jeg elsket et barn som ikke var friskt like mye som et friskt barn. Hva er det for et spørsmål egentlig? Jeg må bare riste på hodet..

Hva er din mening om landet, Dubai? Fint land, det kan jo alle se. Men hva tenker du om at de bryter menneskerettighetene?

- Min mening om landet er kun at det er en kul destinasjon for ferie med nesten alt av muligheter. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om hvordan menneskene som lever der velger å leve. Det angår heldigvis ikke meg.

Hvorfor besvarer du bare ca 20% av spørsmålene du får?

- Jeg svarer på sirka 90 prosent av spørsmålene jeg får. De spørsmålene jeg dropper er disse og spørsmål som jeg nylig har svart på som gjentar seg.

Når du føder det barnet dere holder på å lage, hvor mye har da det barnet kostet? Det er vel snakk om større summer enn en ny og fullutstyrt BMW X5?

- Jeg kommer aldri til å si hvor mye penger vi har brukt på prøverøsprosessen. Det blir bare helt feil og unødvendig for det barnet som vokser opp. Sammenligningen du kommer med er direkte ufin, og sier mye om deg som person og dine verdier.

Hvorfor kvier dere dere for å dele om prosessen nå? Jeg mener dere har takket ja til å være med på bloggerne og da filmes det mye. Syntes ikke det gir mening.

- Alt vi har filmet til Bloggerne blir vist på skjermen i ettertid av det som har skjedd og ikke skjedd. Her på bloggen skriver jeg mer direkte om det som skjer i dag og det som skal skje i morgen. Det handlet bare om å få prosessen litt på avstand.

Jeg mener å ha lest at du egentlig er utdannet makeup-artist. Stemmer det? Synes du skriver overaskende lite om sminke osv om det stemmer.

- Det stemmer at jeg har tatt diverse makeupkurs på Tone Lise akademiet og jobbet som makeupartist i noen år.

Hva vil du si er det vanskligste med prøveprosessen fysisk og psykisk?

- Fysisk verst er det du kjenner av bivirkninger etter hormoner og ubehaget under egguttak. Det verste psykisk er ventingen. Den er forferdelig tøff.

Vi skal i gang med prøverør i februar, og har så langt bare fortalt det til foreldrene våre og et par venner. Og er litt usikre på hvor mange vi egentlig skal dele det med. Hvordan tok dere avgjørelsen på at dere skulle være så åpne som dere er? Og hvordan prøver du å unngå stress i rugeperioden?

- Så spennende! Den tok vi med en gang vi skjønte hvor tungt det ville bli å bære alt helt alene. I rugeperioden prøver jeg å holde meg opptatt med mest mulig hyggelige ting. Regelen fra legen min var å finne på minst en hyggelig ting hver dag, som foreksempel å se en koselig film eller gå en tur med en venninne.

Du sier det er full åpenhet eller ingenting ang prøverørsprosessen.. Siden dere da nå har delt at dere var i Trondheim både på snap og her, betyr det at det kommer en oppdatering på prosessen veldig snart?

- Ja, det betyr det.

Plastikktre eller ekte juletre?

- Vi har et juletre i plastikk liggende, men vi har som sagt ikke satt det opp i år. Det er noe eget med lukten av et ekte juletre, så vi får se hva det blir til neste år.

Hva spiser dere på julaften?

- Ulrik spiser bare pinnekjøtt og mamma spiser helst pinnekjøtt, så når jeg ferier jul i Måløy/med Ulrik sin familie eller med mamma sin side av familien i Vikersund blir det ikke ribbe. Men i Halden hos pappa og farmor er ribbe mer vanlig. Jeg liker begge deler, men er mest glad i pinnekjøtt.

Kommer nissen med gaver hos dere på julaften?

- Kun når det er barn tilstede. I år blir det voksenjul og derfor ingen nisse.

Kan Ulrik synge? Ettersom han er i slekt med Andrea fra The Voice  :-)

- Hehe, nei. Eller, jeg vet ærlig talt ikke? Han hadde tenkt til å synge for meg i bryllupet vårt, men det ble ikke noe av på grunn av tekniske feil med annlegget. Jeg tror han er litt musikalsk.

Hvor har du kjøpt denne ponchoen?

- Den kjøpte jeg på Stene R i Fredrikstad da jeg jobbet i butikken selv.

Hva går dagene til nå som «arbeidet» med bloggen tar deg 10 min om dagen?

- Jeg jobber mer med ting som er relatert til bloggen enn de fleste aner. Noen dager bruker jeg 2-3 timer på jobb, mens andre dager bruker jeg 10 timer på jobb. Det varierer og jeg bestemmer arbeidstidene mine/innsatsen min selv. I dag har jeg brukt sirka 3 timer på blogg, mailer og planlegging.

Hvis du og Ulrik skulle ha adoptert, hvilket land ville dere adoptert fra?

- Vi har ikke satt oss inn i adopsjonsprosessen og de reglene som gjelder for adopsjon her i Norge, da det ikke har vært et alternativ for oss ennå. Derfor blir dette spørsmålet veldig vanskelig å svare på.

Hvorfor påpeker du at du drikker sukkerfri brus? Har du sluttet å spise sukker?

- Jeg ELSKER lettjulebrusen fra Hamar/Lillehammer! Nei, jeg har ikke sluttet å spise sukker, men jeg prøver jo å begrense det og derfor er det fantastisk at det finnes så gode alternativer som denne brusen. Nam!

Hadde håpet å finne en arkivside der jeg kunne samlet lese om deres prøveprosess. Har jo lest innlegg her og der om tidligere innsett og forsøk, men nå finner jeg ikke disse enkelt igjen, samlet helst. Finnes ikke dette?

- Det stemmer at det ikke finnes et sted hvor alle innlegg om prøvingen er samlet. Men jeg jobber med saken og holder dere oppdatert.

Hvordan forholder du deg til at så mange unge kvinner opplever uønsket graviditet og sitter å gråter i panikk over to streker, når det er alt du drømmer om?

- Det har ingenting med vår situasjon å gjøre, så jeg trenger ikke forholde meg til det. Selv tok jeg abort som 20-åring og angrer ikke på det valget siden det var rett for meg den gang da, akkurat som det også er rett for mange andre i dag.

Om noen av dine nærmeste familie/venninner blir gravide, hvordan kommer du til å reagere? Det er jo ikke akkurat sånn at du har førsterett på å bli gravid.

- Da hadde jeg blitt kjempeglad på deres vegne! Selvfølgelig blir man misunnelig når personer man omgås og har et nært forhold til oppnår noe man ikke selv klarer å oppnå. Noe annet ville vært løgn.

Er det ikke veldig kynisk å bruke et ufødt barn til å tjene penger?

- Jeg lever av å blogge og dele livet mitt offentlig. Det vil alltid være noen som mener noe om det. Jeg mener det er fint at jeg bruker stemmen min på å fremme noe så tabubelagt som ufrivillig barnløshet, ikke bare overfladiske ting som mote og skjønnhet.

Hvor har du kjøpt de nye vinterskoene dine?

- De kjøpte jeg på Høyer Luxury på Eger i Karl Johan. Skoene er fra Moncler.

Er du lykkelig om dagen?

- Ja, jeg er lykkelig sammen med Ulrik <3

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

HELGENS PLANER

Reklame

Da var det fredag og helg igjen. Jeg har ikke så mye på planen for denne helgen, men jeg har bestemt meg for å bli helt ferdig med julegavene og alt av ting som må fikses før jul. I morgen reiser Ulrik til Stockholm for å feire bursdagen til kompisen sin, så jeg har avtalt lunsj med en god venninne på Grand Cafe blant annet og en avtale med meg selv om gjøre unna litt jobb som jeg ikke har fått gjort tidligere i uken..

Det er jo sånn nå for tiden at jeg tar meg fri akkurat når jeg føler for det. Mange mener at jeg ikke har arbeismoral siden jeg tar meg fridager uten å være sengeliggende eller syk, mens jeg mener at det er helt normalt å trenge hvile kun av psykiske grunner. Jeg vet at jeg er heldig som er min egen sjef og kommer som sagt aldri til å prioritere bloggen eller noen annen jobb foran helsen og familien. Det er det ikke verdt. Flere har spurt om jeg hadde sykemeldt meg dersom jeg hadde en "vanlig" jobb i prøverørsprosessen. Svaret på spørsmålet er ja. Jeg hadde definitivt sykemeldt meg i de tøffeste periodene av prøveperioden og mener at prøvere generelt burde fått større forståelse på arbeidsplassen enn hva jeg har fått inntrykk av at man får i dag. Ingen jobb i verden hadde vært viktigere for meg enn å lykkes med babydrømmen.

Nå skal jeg komme meg avgårde.. Shopping neste! Vi blogges ♥

(annonselenker) Du finner kjolen min HER, genseren under HER, støvlettene mine på salg HER, lignende hansker HER. Jakken er sponset fra Kouture. Du finner lignende jakke HER

THROWBACK TIL VÅRT FØRSTE PRØVERØRSFORSØK

Vet dere hva som dukket opp blant mine minner øverst på Facebook i dag? Videoen av vårt første prøverørsforsøk! Det er rart å tenke på at det er nøyaktig ett år siden jeg delte den på bloggen for dere, noe som betyr at det har gått et helt år siden den første runden vår med prøverør. Snart er jul og snart legger vi hele dette året bak oss. Et tøft år med store skuffelser som jeg er glad for at er over.

Jeg får tårer i øynene og frysninger på kroppen når jeg ser denne videoen. Den er så fin, men også så trist siden forsøket endte i en negativ graviditetstest. Jeg husker det så godt. Vi var så håpefulle og visste så lite om veien videre. Tankene på at vi ikke skulle klare å skape et barn sammen var ikke en gang tilstede så tidlig i prosessen. I dag vet vi så mye mer og har blitt enormt mye sterkere sammen. Vi er fortsatt positive, men det har dessverre også vokst en redsel i oss begge om at vi aldri skal komme helt i mål med vår aller største drøm..

♡♡♡

NOK ET HVERDAGSINNLEGG..

Reklame

Hei, dere! Jeg ser det er mange som reagerer på det å fly i den prosessen vi er i nå. Det jeg har fått anbefalt av min lege er flyturer innen 5-6 timer dersom jeg skulle være gravid når vi skal ut og reise. Ellers har jeg bare lest om dette Zika-greiene på egenhånd. Jeg har ikke snakket med noen rundt viruset og destinasjoner, men velger å være ekstra forsiktig også fremover slik jeg er og har vært helt fra starten av prosessen. Jeg har jo levd som om jeg har vært gravid i over et år nå, med noen små pauser. Derfor kan ingen "ta meg" på ikke å være forsiktig akkurat, for hensyn tar jeg hver eneste dag. Hilsen en som til og med har sluttet å drikke kaffe (det skal visst ikke være så bra for fruktbarheten). Mange mener at jeg overdriver og bør leve mer normalt, men jeg synes det føles bedre å sitte med en følelse i ettertid av at jeg ikke kunne gjort noe annerledes. I en nedtur har jeg nemlig mer enn nok med å takle sorgen i seg selv. Skyldfølelsen i tillegg hadde knekt meg.

Over til noe helt annet.. Nå skal Ulrik og jeg til mamma for å spise den første hjemmelagde middagen i hennes nye leilighet her i Oslo. Det står pinnekjøtt på menyen, og gjett om vi gleder oss! Vi var på Lorry for noen uker siden og bestilte det mest skuffende pinnekjøttet jeg har smakt. Det var kjipt å betale såpass mye for såpass dårlig/billig kjøtt. Jeg har alltid vært fornøyd med julematen der tidligere, så det er mulig de bare hadde en veldig dårlig dag på kjøkkenet.

Mamma slurver derimot aldri på kjøkkenet, eller i noen annen sammenheng for den saks skyld. Hehe! Hun er familiens beste kokk i mine øyne og har sine retter som bare hun kan best. Pinnekjøtt er virkelig en av de! Jeg har som dere ser kjøpt med meg noen nydelige blomster til mamsen som jeg håper at hun liker. Ja, jeg kaller henne mamsen selv om jeg er voksen. Slike kallenavn er jo like koselige hele livet. Håper mine fremtidige barn også vil kalle meg mamsen ♥

(sponset behandling) P.s. Jeg skal ta etterveksten hos Maria på Head i Hegdehaugsveien i morgen..

(annonselenker) Du finner kjolen min HER og lignende sorte hansker HER. Den fine kåpen er sponset av Haust.no. Kjolen har forresten en skikkelig fin rygg som du bare må se! Jeg har brukt kjolen med støvletter og tykke strømper i dag for en mer hverdagslig look, men ser for meg at den også blir brukt mye i julen til fest og finere anlendinger.

MANDAGSFØLELSE OG FERIEPLANER

Jeg har av en eller annen grunn hatt skikkelig mandagsfølelse i hele dag. Det er sikkert fordi vi startet uken i Trondheim, var sent i seng, sov lenge i dag og fordi jeg plusetlig fikk himla mye å gjøre siden jeg "mistet" så mange timer i går, men nå er jeg i hvertfall ajour igjen og klar for å ta fatt på resten av uken..

Dagen i dag har gått bort i handling av julegaver, telefonmøter, rydding etter besøket vårt i helgen, vasking av klær og så videre. Plutselig var det kvelden før jeg rakk å sette meg ned forran tastaturet. Det er skummelt hvor fort timene går om dagen og mørkt blir det jo før jeg rekker noe som helst på denne tiden av året. Den verste årstiden å være blogger med tanke på lys og bilder.. Jeg må se å få kjøpt meg en ny fotolampe her hjemme, da den gamle ble for stor og klumpete. Noen anbefalinger?

Herregud, som jeg gleder meg til lysere tider, vår og sommer akkurat nå. Jeg burde sikkert ha skrevet at jeg gleder meg til jul og fjellturer, men jeg lengter faktisk mer etter sol og varme. Heldigvis har vi bestemt oss for en ferie i februar. Turen går mest sannsynlig til Dubai og vi blir borte i hele 14 dager, tror jeg. Både Ulrik og jeg har vært i Dubai flere ganger før, men denne turen blir annerledes. Veldig annerledes. Nå er det ikke fest og fyll som står på planen, men avslapping, soling og shopping. Åh, som jeg gleder meg! Jeg gleder meg faktisk så mye at det står Hermes sandaler blant ønskene mine til jul i år på listen jeg har gitt til Ulrik. Flate og fine sko er altså det jeg er på jakt etter. Tipper jeg er den eneste som i det hele tatt klarer å tenke på sandaler i disse kalde tider. Brrr, hehe! Jeg kommer tilbake til reiseplanen vår når alt er booket og klart. Vår første tanke var som sagt å bestille en eksotisk reise til Thailand eller Maldivene, men siden det skrives om at Zika viruset er tilstedet i de områdene (kilde her: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/zika/rad-til-gravide-og-andre-reisende---landliste/), så tør vi rett og slett ikke på grunn av at vi er i en spesiell prosess.

Nå er det tacosalat, julebrus uten sukker og filmkos før jeg skal jobbe meg videre gjennom mailboksen. For ja, vi bloggere får veldig mye mailer i løpet av noen dager og siden jeg var litt fraværende i helgen ble det brått en del å ta tak i. Vi blogges mer i morgen ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere. Planen var at vi skulle overnatte i Trondheim. Hotellet var booket og flybilletter hjem i morgen var bestilt. Men vi ombestemte oss av flere grunner, avbooket hotellet, bestilte nye flybilletter og dro hjem til Oslo i kveld. Det har vært en lang og heldigvis positiv dag. Jeg kjenner meg sliten, lettet og glad for å være hjemme igjen. Her er ukens spørsmål og svar, som jeg lovte dere..

Hvorfor har du blogget så lite de siste dagene?

- Hodet mitt har vært så fullt av tanker og bekymringer de siste dagene at jeg rett og slett ikke har vært i stand til å blogge normalt og late som ingenting. Jeg vil som sagt ikke utdype alt ennå, noe jeg setter stor pris på at dere forstår.

Når skal du si noe mer om prøvingen?

- Ulrik og jeg snakket om det i bilen på vei hjem fra Gardermoen i stad faktisk, og bestemte oss for at vi begynner å bli klare for å åpne oss igjen. Håper dere vil følge oss videre på resten av reisen snart.

Er det liksom full åpenhet om alt eller ingenting som gjelder for dere?

- Ja, vi føler oss mest komfortable slik.

Har du snakket med en psykolog/annen terapeut underveis i prøverørsprosessen?

- Nei, det har jeg ikke følt et behov for. Skrivingen og blant annet deltakelsen i Bloggerne har vært terapi nok for meg. Dere vil forstå.

Hva legger du i at det er spesielt å ville skjerme barna sine i sosiale medier?

- Jeg har aldri sagt at det er spesielt å ville skjerme barna sine i sosiale medier. Jeg har sagt at jeg synes det er spesielt å skjerme barna sine HELT fra ALT av sosiale medier fordi det er en såpass stor del av hverdagen til de fleste i dag. Det betyr ikke at jeg ikke mener at man som foreldre bør være forsiktig og tenke seg nøye om rundt alt som har med eksponering av barn å gjøre, for det mener jeg selvfølgelig. Jeg synes bare at det finnes en mellomting mellom å være hysterisk og det å dele alt.

Kunne du tenkt deg å jobbe i en frivillig organisasjon?

- Ikke nå, men kanskje senere i livet. Akkurat nå har jeg nok med å ta vare på meg selv og Ulrik.

Har du begynt å skrive innlegg kun for å provosere igjen?

- Jeg provoserte ofte med vilje ved å skrive mange meningsinnlegg i starten av min bloggkarriere. Jeg deler fortsatt meningene mine her på bloggen og noen vil alltid oppfatte de provoserende, men det er ikke lenger en bevisst handling å provosere fra min side.

Hva ville du jobbet med om bloggen ikke var nok å leve av?

- Det er ikke godt å si, men jeg vet at jeg ikke ville blogget ved siden av en annen "vanlig" jobb, da jeg har erfaringer med at det fort blir ukomfortabelt.

Brudekjolen din, hvordan oppbevarer du den? Har du den som minne eller skal du selge den?

- Brudekjolen min henger trygt og godt i garderoben for å minne meg på den beste dagen i mitt liv hittil. Jeg kommer aldri til å selge den!

Så du skrev tidligere at det dere skulle reise til et eksotisk sted.. Stemmer det at det er flere land man ikke kan reise til pga Zika virus, blant annet Thailand når man forsøker å bli gravid eller er i en prøverørsprosess? Vet du isåfall om steder som er ok å reise til? Trenger tips selv.

- Vi har droppet både Thailand og Maldivene på grunn av at vi er redde for Zika viruset. Dubai foreksempel kan være et trygt og fint alternativ i prøveperioden/graviditeten.

Hvordan mener du man skal gjøre det dersom par skal stå opp til hver sine tider om morgenen? Dersom Ulrik skal opp halv åtte og klokka ringer sju - og du blir forstyrret av alarmen og da bruker lang tid på å sovne igjen, hvordan mener du det må løses da? Er det i det hele tatt en problemstilling dere kunne hatt?

- Story of my life.. Hehe! Ulrik står ofte opp mye tidligere enn meg når han skal på jobb. Jeg blir ikke plaget av klokken hans fordi jeg respekterer den jobben og de arbeidstidene han har. Dersom han slumerer på fridager derimot er saken annerledes.

Hva er relasjonen mellom deg og Ulrik og Andrea fra The Voice?

- Andrea er datteren til kusinen til Ulrik fra Måløy. Vi er forresten så utrolig stolte av henne begge to. Tenk å få 2. plass i The Voice som 16-åring! WOW, sier jeg bare <3

Synes det er rart at en person i en seriøs jobb kan synes at det er greit å eksponere seg i en platt dokusåpe som bloggerne. Var aldri dette et tema hos dere?

- Vår oppfatning av Bloggerne er tydeligvis annerledes enn din. Vi ser på både programmet og produksjonen bak som seriøst. Vi er stolte over å være med i sesong 8 og har aldri angret på deltakelsen.

Føler du at du er nær babydrømmen nå, eller føles en baby som noe som blir lengre og lengre frem i tid for deg?

- Jeg føler meg nær, men det har jeg jo gjort siden vi startet prøvingen for alvor. Håpet og troen har vært og er fortsatt veldig viktig for meg gjennom hele denne prosessen.

Ideelt sett, om dere fikk deres høyeste ønske oppfylt, hvor mange barn ønsker du deg, hvor mange ønsker Ulrik seg, og hva er dere blitt enige om så langt?

- Først og fremst ønsker vi oss ett friskt barn. Men om vi noen gang blir så heldige så kunne vi tenke oss både to og tre barn i familien.

Har du og Ulrik kjøpt julekalender til hverandre?

- Nei, i år droppet vi hele greia. Jeg håper at den neste julekalenderen jeg skal kjøpe eller lage blir til en liten tass eller en liten tulle <3 <3

For utenom Ulrik, hvem er Norges mest sexy mann?

- Jeg er gift og da tar det seg ikke ut å skrive om andre sexy menn på en offentlig blogg.

Føler du deg besatt av eget utseende?

- Overhodet ikke. Jeg har kanskje vært det til tider, men det begynner å bli lenge siden. Nå er det så mye annet som er viktigere for meg og slik tror jeg det vil være også resten av livet. Selvfølgelig betyr utseendet noe for meg og jeg kommer alltid til å være litt jålete. Det hører vel nesten yrket mitt til? Hehe!

Hva synes Ulrik om at du bruker så lang tid på badet? Må du stå opp tidligere enn han for å rekke å være klar?

- For å være helt ærlig så er det som oftes jeg som venter på at han skal bli klar, ikke omvendt. Hehe! Jeg står likevel alltid opp tidligere enn han/starter å ordne meg tidligere enn han når vi skal ting sammen. Men det er bare fordi jeg trives best med ekstremt god tid.

Hva var det verste og det beste med å være med i "Bloggerne"?

- Det er ingenting som har vært negativt med å være med i Bloggerne. Men jeg skal innrømme at det var vanskelig å venne seg til kameraene i starten. Det beste er vel det som kommer, nemlig premieren og forhåpentligvis mange hyggelige tilbakemeldinger på episodene vi er med i :-) 

Hvordan klassifiserer du din egen klesstil?

- Usikker. Jeg går egentlig bare i det som føles bra og liker både klassiske og rocka plagg.

Du har meget fin hud. Ingen linjer. Har du botox? Hvor mange lag hudsminke bruker du?

- Linjer har jeg, men takk uansett. Jeg tok botox for over et år siden, men alt er ute av kroppen nå og jeg har ikke planer om å ta det igjen før jeg er blitt mamma.

Jeg bruker bare ett lag med pudderfoundation fra Glo Minerals og litt solpudder over.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

 

JEG HAR EN GOD GRUNN

God morgen! Ulrik og jeg har vært våkne i noen timer allerede fordi vi skal rekke et fly klokken 07:00. Trondheim er destinasjonen og vi blir i byen til i morgen. Jeg ville bare si hei til dere og fortelle at det går fint med meg. Jeg vet at jeg har vært noe fraværende de siste dagene og har ikke tenkt til å beklage meg for det eller komme med en lang forklaring siden jeg har vært åpen om at jeg må sette meg selv og mine behov i første rekke en stund.

Det er ikke alt jeg ønsker å snakke om eller utdype akkurat nå. Men vit at jeg har en god grunn til ikke å blogge når jeg er fraværende og tro meg når jeg sier at jeg ikke ønsker å nedprioritere dere. Jeg får helt ærlig dårlig samvittighet og har ingen god følelse etter bloggingen i helgen. Ulrik ser det, familien min ser det og vennene mine ser det, så det er ikke noe jeg skriver for å bli unnskyldt. Det er bare sannheten.

Planen er å ta igjen "det tapte" denne uken, så senere i dag kommer ukens spørsmål og svar. Jeg startet med å besvare spørsmål i går kveld og skal fullføre resten når vi kommer på hotellet etterpå.. Ha en fin mandag sålenge. Vi blogges ♥

DEN BESTE HÅRMASKEN

Annonse

Som dere kanskje har fått med dere er jeg kjempeglad i produktene fra MayBeauty. Sannsynligvis har dere også hørt meg fortelle om de gode rutinene jeg har for egenpleie i løpet av uken. Forrige gang jeg skrev om dette var det huden min i ansiktet det dreide seg om, mens i dag vil jeg fortelle dere mer om hvordan jeg holder håret mitt mykt og glansfullt med den beste hårmasken jeg har prøvd.. På grunn av de gode resultatene den gir meg vil jeg anbefale deg som bor her i kalde Norge om å gjøre det samme, nemlig å ta vare på håret deres!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg som har extensions og som er avhegig av rettetang har endelig funnet redningen til de slitte tuppene. Nå som vinteren er her kulda har kommet for alvor blir håret mitt også ekstra fort tørt. Derfor er jeg glad for at Moroccan Miracle Hair Mask er blitt en av mine gode rutiner. Denne masken tar rett og slett vare på håret mitt og etterlater seg et glansfullt og mykt resultat som jeg virkelig nyter.

Steg-for-steg: Jeg starter med å vaske håret og tørke det lett med håndkle før jeg tar på hetten med hårmasken i. Deretter masserer jeg masken litt inn i håret for å fordele masken og så fester jeg teipen og lar den virke en halvtimes tid og noen ganger lenger. Til slutt så skyller jeg den ut, føner håret og nyter det imponerende resultatet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moroccan Miracle Hair Mask er forresten skånsom for håret og selvfølgelig ikke testet på dyr. Hårmasken inneholder naturlige ingredienser som pleier og styrker håret ditt mens du kan slappe av og gjøre andre ting, som å se på tv eller lage middag. Resultatene kommer etter første gangs bruk og håret holder seg fint med regelmessig bruk. Jeg tar denne hårmasken en gang i uken nå om vinteren hvor håret mitt er noe vanskeligere å håndtere og trenger litt ekstra pleie. På grunn av de gode resultatene den gir meg vil jeg anbefale deg som bor her i kalde Norge om å gjøre det samme, nemlig å ta vare på håret deres.

Flere i familien får faktisk denne fantastiske masken blant julegavene under treet i år, fordi jeg ønsker at de skal skinne like mye som meg. Dessuten er det utrolig behagelig med slik egenpleie og jeg mener at alle fortjener den lille tiden det tar. Mange trenger bare et lite spark i rumpa for å skjønne hvor nødvendig det er å ta vare på både hud og hår. Derfor er dette den perfekte julegave til venninnen din, moren din, søsteren din, tanten din eller andre kvinner som du bryr deg om ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst til å gi håret ditt en oppfriskning nå før jul? Da MÅ du teste ut denne fantastiske hårmasken! Med koden "juliannehair" får du nemlig hele 30% avslag akkurat nå.. Trykk HER for å bestille.

P.s. Rabattkoden blir automatisk aktivert :-)

HERE WE GO AGAIN..

Det gikk ikke mange dagene med åpent kommentarfelt før det ramlet inn mye rart igjen. Og vet dere hva? Jeg blir ikke en gang sint eller lei meg, for jeg er dessverre vant til det. Eller skal jeg si heldigvis? Dere skjønner hva jeg mener. Alt er med andre ord som før og barnesikringen (godkjenning av kommentarer) er om mulig mer nødvendig enn noen gang..

Som dere ser slipper jeg gjennom kritikk, og kanskje litt for mye av det som ikke er konstruktivt. Jeg er ikke streng akkurat og synes ofte det er like greit at dere andre som følger denne bloggen får et innblikk i store deler av tilbakemeldingene jeg faktisk mottar.

Noen mener at jeg burde stenge kommentarfeltet for godt, mens andre stiller spørsmål til hvorfor kommentaren deres ikke går gjennom.. Here we go again, tenkte jeg. Hehe! Men okei, jeg skal prøve å forklare hvilke type kommentarer som ikke slipper gjennom en gang til..

Jeg godkjenner ikke ekle sexkommentarer, som jeg har fått en del av etter å ha skrevet om Kondomeriet. Jeg skjønner ikke hva det er med mennesker som får seg til å tro at det er greit å skrive til meg som om jeg var prostituert bare fordi jeg markedsfører en butikk som selger sexleketøy. Hallo? Jeg er gift og ja vi har sex. Som mange vet prøver vi til og med å få barn på både den ene og den andre måten.

Jeg godkjenner ikke et eneste negativt ord om familien min (Ulrik teller ikke) og vennene mine, for de har ikke valgt å leve et offentlig liv. Slike kommentarer er det heldigvis lite av, men dere aner ikke hva folk får seg til å skrive når man får være anonym.

Jeg godkjenner ikke beskyldninger som er helt på jordet og som kan få konsekvenser for Ulrik eller meg, noe jeg får hver uke. Ryktespredning er farlig, selv rykter helt uten sannhet.

Jeg godkjenner ikke drittslenging om samarbeidpartnerene mine eller negative kommentarer som ikke er konstruktive og i verste fall kan ødelegge for en annonsør (med mindre den har noe sannhet), noe jeg tipper at du heller ikke vil at andre skal skrive om din arbeidsplass eller din samarbeidspartner på veggen din på Facebook foreksempel. Det blir det samme.

... Ellers er det bare å kjøre på, og husk at jeg plukker ut spørsmål fra kommentarfeltene under hvert innlegg fra hele uken til ukens spalte med spørsmål og svar. Dersom det er noe du lurer på er det altså bare å spørre, for jeg svarer som sagt på neeeesten alt ♥

JULELUNSJ PÅ GRAND

Reklame

Jeg visste det ville bli blandede reaksjoner på gårsdagens innlegg fordi det dessverre alltid er mange som bare skumleser det jeg skriver. Selvfølgelig respekterer jeg at andre er uenige med meg i mine vurderinger, men jeg misliker folk som ikke leser alt jeg skriver før de legger igjen kritiserende kommentarer. Det blir bare for dumt. Jaja, samme kan det være. Jeg er sikker på at Ulrik og jeg kommer til å finne en god løsning på kombinasjonen av sosiale medier og foreldrerollen når den tid kommer. Vi er jo heldigvis to fornuftige og omsorgsfulle mennesker som har gjort oss mange gode erfaringer allerede med å leve av å dele.

Over til noe annet.. I dag har jeg blant annet vært på julelunsj med godeste Maria på Grand. Det var superhyggelig å kjenne litt på julestemningen, spise julemat og ikke minst å bare skravle. Etter lunsjen ble det også litt julegavehandling før jeg dro hjem igjen til rotehuset vårt som mildt sagt står på hodet om dagen. Vi bråbestemte oss nemlig for å pusse opp gjesterommet i forrige uke og leide derfor inn noen malere som har flydd ut og inn her denne uken. Stuen er neste prosjekt som jeg så vidt har startet på. Jeg gleder meg til å vise dere alt ferdig med før-og etterbilder her på bloggen. Det kommer forresten til å ta litt tid, da det er bestillingstid på flere av møblene som skal på plass i stuen blant annet. Men moro er det uansett og fint blir det. Her er noen bilder fra julelunsjen med Maria.

(annonselenker) Du finner buksen HER og overdelen HER

MAMMABLOGGERE JEG SER OPP TIL

Hei, dere. Her sitter jeg i joggedressen og leser mammablogger. Mitt nye tidsfordriv.. Hehe, neida. Men i løpet av det siste året har jeg begynt å følge med på ulike mammabloggere. Først og fremst fordi småbarnslivet naturligvis interesserer meg mer og mer, men også fordi jeg vil se og lære hvordan en hverdag som blogger på fulltid og mamma på fulltid kan kombineres siden det forhåpentligvis er slik fremtiden min vil se ut..

Det er flere dyktige mammabloggere der ute og sikkert mange jeg ikke en gang vet om, men her er i hvert fall en beskrivelse av tre mammablogger som jeg liker godt og hvorfor jeg liker de:

Stine bak bloggen Speiltvilligene.blogg.no:

Stine er den mest kreative mammabloggeren jeg vet om og imponerer meg faktisk hver uke med alt det morsomme hun finner på alene og ikke minst sammen med jentene sine. Hun er hva jeg kaller en drømmemamma som etter min mening har funnet en fin balanse i forhold til hva som kan deles av barn på sosiale medier og hva som ikke bør deles. Dessuten er bildene av barna alltid smakfulle og fine, uten at hun gir deg dårlig samvittighet for at alt skal være "så perfekt". Hun er rett og slett inspirerende!

Anne Britt bak bloggen Annebrith.blogg.no:

Anne Brith er den morsomste mammabloggeren jeg vet om. Det er ingen tvil om at hun skaper mye god stemning i familien. Jeg liker at hun setter krav til barna sine og blir rørt av det engasjementet hun legger i fritidsaktiviteter og lekser. I tillegg virker hun enormt inkluderende og lar barna bidra på kjøkkenet til tross for at hun er en perfeksjonist når det kommer til baking. Tenk å ha en mamma som er så flink til å bake som henne og som baker så ofte som henne! Det er jeg sikker på at mange misunner.. Anne Britt er herlig!

Anna bak bloggen Mammatilmichelle.blogg.no:

Anna er den ærligste mammabloggeren jeg vet om. Hun virker som en sterk mor som setter nett-trollene på plass, og har bevist gang på gang at barna betyr mest. Det er godt å se hvordan Anna holder familien sammen mens det stormer rundt henne i media. Fint er det også å se at hun skjermer barna fra temaer de ikke trenger å bli koblet med og at ikke alle innlegg i løpet av uken handler om barna. Jeg synes også at hun og mannen hennes er gode forbilder for familier i dag som vokser opp med "mine og dine" barn, noe jeg og veldig mange kjenner til. Anna er rettferdig!

P.s. Selv om jeg liker disse tre mammabloggerne betyr det ikke at jeg er enig i alt de gjør og alt de skriver. Det betyr bare at jeg synes de er gode mammaer og at jeg mener de klarer det å sjonglere bloggyrket og familieliv på en god måte :-)

Som sagt er det umulig å svare på hvordan bloggen min vil bli den gang jeg blir mamma, men jeg føler at jeg kanskje blir en kombinasjon av bloggerne over, minus de kreative sidene til Stine (dessverre) og uten bakekunnskapene til Anne Brith (dessverre), men pluss min noe jålete og selvfølgelig sporty side.. Hva tror dere?

Hvilke mammablogger anbefaler du?

DEN PERFKTE PAKKEN FRA DANIEL WELLINGTON

Annonse

Har dere sett denne perfekte pakken fra Daniel Welligton? Gavesettet inneholder både en klokke og et nydelig armbånd som jeg er sikker på at mange ønsker seg under juletreet i år. Det morsomme er at du kan plukke og mikse gaveesken din selv. I min pakke har jeg valgt ut en Classic Petite Ashfield i sort og en Classic Cuff i rosé, som er en kjempefin kombinasjon å bruke sammen ♥

Med rabattkoden "PILOTFRUE" får du nå 15% rabatt på alle produkter fra www.danielwellington.com

P.s. Daniel Wellington har også et juletilbud gående på hjemmesiden sin som rabattkoden gjelder på..

--> Tilbudet innebærer at man får 10% rabatt samt boksen ved kjøp av klokke + cuff eller ved kjøp av klokke + ekstra bånd. Det betyr at du får over 20% rabatt om du bruker rabattkoden "PILOTFRUE" på juletilbudet :-)

Jeg bare elsker å kombinere klokken og armbåndet på samme hånd. Det ser ekstra fint ut, ikke sant? Jeg føler meg i hvert fall litt mer pyntet og klar for alle fine anledninger både nå før jul og i selve høytiden som jeg begynner å glede meg til.

¨

Husk rabattkoden "PILOTFRUE" når du skal kjøpe årets julegave fra Daniel Wellington i år. Jeg anbefaler gaveesken med både klokke og armbånd til henne ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere! Her er ukens spalte med spørsmål og svar som er plukket både fra facebooksiden min og fra kommentarfeltet. Takk for at dere engasjerer dere og gjør denne spalten mulig. Bildene under er forresten fra søndagsturen med svigermor, Ulrik og hundene ♥

Når fikk dere tilbud om å være med i neste sesong av «Bloggerne» og takket dere ja fort?

- Det var like før sommeren i år. Vi takket ja etter første møte med produksjonen.

Hvordan i all verden fikk du Ulrik til å gå med på Bloggerne? Har dere inngått kompromisser om ting han ikke vil være med på?

- Ulrik har vært positiv til alt fra starten og angrer ikke på at han ble med i programmet.

Etter min og Ulriks mening går man enten all in eller lar være når det er snakk noe som dette. Det finnes derfor ingen kompromisser eller diskusjoner om hva som skal vises og ikke vises. Vi var enige om å la kameraene følge oss på det produksjonen fant interessant hele veien.

Har du holdt kommentarfeltet stengt slik at det ikke skulle konspireres rundt deltakelsen deres på Bloggerne?

- Nei, det var ikke derfor jeg stengte kommentarfeltet. Jeg stengte det for å få mer ro rundt meg og for å få spekulasjonene litt på avstand i prøverørsprosessen. Men det har selvfølgelig vært en fordel å slippe mest mulig unna spørsmål om Bloggerne også, siden jeg ikke kunne svare ordentlig på de.

Hvorfor åpnet du kommentarfeltet igjen og synes du det var snilt mot leserne dine å bare stenge det så lenge?

- Jeg åpnet kommentarfeltet av flere grunner. En av grunnene har jeg fortalt dere om her, en annen grunn var faktisk å se reaksjonene deres på nyheten om at Ulrik og jeg er blant de nye fjesene i Bloggerne. I tillegg er det et par grunner til som jeg skal skrive mer om senere..

Jeg synes beslutningen om å stenge kommentarfeltet var snill mot meg selv og snill mot Ulrik. Selv om bloggen er jobben min så setter jeg alltid meg selv og de rundt meg først. Mennesker som setter jobb før alt har jeg lite til overs for.

Ser også at andre bloggere skriver at serien har sesongpremiere på nyåret, og du skriver til våren.. Hva stemmer?

- Tv2 har som sagt ikke satt premieredato for Bloggerne sesong 8 ennå. Men vi fikk beskjed om at programmet vil komme på skjermen en gang til våren tidligere denne uken.

Hva følere dere dere står for/vil bidra med i Bloggerne utenom at dere er ufrivillig barnløse?

- Prøverørsprosessen tar naturligvis stor plass i denne sesongen. Hva vi bidrar med utenom det er det opp til seerne å bedømme :-)

Hva liker du best å shoppe (sko, vesker, etc), og er det noe du "samler" på?

- Vesker er min greie! Nå ønsker jeg meg en ny fra Louis Vuitton, som forresten også er min greie.

Hvordan har vennene dine reagert på prøverørsprosessen, følte du at du mistet venner når du endret prioriteringer?

- Mange av venninnene mine er ikke i nærheten av tanken om barn. Derfor blir det vanskelig for de å sette seg inn i min og Ulrik sin situasjon. Jeg har ikke mistet noen venninner etter at jeg endret prioriteringer, men siden jeg ikke er like mye med på det som skjer så ser jeg de naturligvis mindre. Når det er sagt så har jeg en venninne som står meg veldig nær i denne prosessen. En venninne som faktisk deler den samme drømmen som meg. Jeg føler meg derfor utrolig heldig i en uheldig situasjon og har fått inntryk av at hun føler det samme.

Hvordan var din "type" gutter/menn før du endte opp med Ulrik?

- Helt siden starten av 20-årene har jeg blitt tiltrukket av eldre gutter/menn enn meg selv. Jeg vet ikke helt hvorfor det ble sånn, men jeg fant meg aldri noe seriøst på "min egen alder" etter at det ble slutt mellom den kjæresten jeg hadde fra videregående til jeg ble 20.

Om du kunne reist til hvor som helst i verden, hvor hadde du valgt og hvorfor?

- Maldivene, tror jeg. Jeg er også veldig glad i Dubai. Håper vi snart kommer i boks med reisen vår i februar.

Vet de som jobber på Spiren om at du blogger og hvordan stiller de seg til det?

- Ja, de som jobber på Spiren vet så og si alt om både Ulrik og meg. Legen min synes det er tøft av oss å stå frem med noe så sårt og støtter oss i alt vi velger å dele.

Hvordan kommer bloggen til å endre seg når du går gravid og får barn?

- Det får tiden vise. Jeg liker ikke og føler ikke at det blir naturlig å planlegge slik. Her tar vi en dag av gangen..

Er det noen fra Bloggerne i den nye sesongen du kommer ekstra godt overens med?

- Ja, det er det. Jeg liker Anne Brith veldig godt. Hun er en herlig dame og ikke minst en god mor som mange har noe å lære av :-)

Hvis du skulle gjort noe annet enn å blogge, hva ville det vært?

- Jeg kan ikke nevne noe konkret, men jeg skal innrømme at tv-bransjen har gitt mersmak også vet der jo at jeg er glad i å skrive og dele.

Hva tenker du/dere om eksponering av barn i sosiale media og på blogg?

- Jeg tenker at det er viktig å sette grenser sammen som foreldre og bruke sunn fornuft til det som deles av barn. Jeg synes det er spesielt at enkelte foreldre velger å skjerme barna sine helt fra alt av bilder på sosiale medier siden internett er blitt en del av omtrent alle sin hverdag, og mener at debatten som pågår er noe overdrevet.

Hvor ofte mener du man bør ha sex i et forhold?

- Så ofte man har lyst, men dersom lysten ikke er tilstede uke etter uke så synes jeg definitivt at man bør gjøre noe med det.

Dersom du og Ulrik havnet i en spiral hvor den ene parten ofte var misfornøyd og klagete, og det ofte ble krangling eller diskusjoner av det - hvordan hadde dere løst det?

- Da hadde jeg prøvd å finne roten til det som lå bak kranglingen og diskusjonene. To mennesker som elsker hverandre og har valgt å dele livet sammen bør ikke gå rundt og være misfornøyde over tid. Da er det noe alvorlig galt som MÅ tas tak i og løses.

Hvordan strukturerer du hverdagen din, mtp at du ikke har en ordinær jobb du går til?

- For tiden har jeg lite struktur i hverdagen. Jeg sover hvor lenge jeg vil og jobber når jeg vil (dette innlegget er skrevet nå i kveld). Det er det som funker for meg i den perioden av livet jeg er i, men det er ikke slik jeg ønsker at fremtiden min skal se ut. Jeg trives egentlig best med faste rutiner og drømmer jo om et typisk A4-liv som småbarnsmor og alt som hører med det.

Synes du det er flaut å svare når noen spør deg hva du driver med? Hvordan håndterer du i så fall det?

- Jeg synes ikke det er flaut å presentere meg som blogger. Jeg er stolt av at jeg har skapt meg en egen arbeidsplass og ikke minst at jeg kan leve av noe som mange mener bare er en hobby.

Tror du virkelig at det å dele åpenhjertig (siden det skal være ditt spesialfelt) får deg til å abortere?

- Nei? Det har jeg aldri sagt eller skrevet noe sted. Men jeg har vært redd for at kroppen min har stresset unødvendig på grunn av åpenheten og påvirket meg negativt. Derfor har jeg valgt å skjerme meg noe mer i en periode for at ingenting skal være uprøvd.

I dag ble vi henvist til IVF. Har du noen tips til oss som nå skal til på denne karusellen?

- Vær åpne om prosessen med de menneskene dere omgår i hverdagen. Da blir alt dere møter mye lettere å takle for dere begge. Masse lykke til!

Kan vi forvente å høre noe mer om prosessen nå som du har sagt ja til serien Bloggerne eller blir det bare sminke, klær og reklame fremover?

- Deltakelsen vår i Bloggerne har ingenting med at vi har valgt å dele mindre av prøverørsprosessen på bloggen i en periode. Det kommer en ny oppdatering om hvor vi er i prosessen før Bloggerne kommer på tv. Mest sannsynlig lenge før..

Har du bestemt deg for å slutte å svare i kommentarfeltet ?

- Det er veldig lenge siden jeg sluttet å svare direkte i kommentarfeltet. De som følger meg fast vet at jeg plukker ut spørsmål som blir stilt i løpet av uken til denne spalten og at jeg tar opp temaer som gjentar seg i egne blogginnlegg.

Nå har vi akkurat satt svigermor på bussen hjem til Måløy etter en kjempekoselig helg. Resten av kvelden skal tilbringes i sofaen med film og godteri.. Hyggelig om dere vil stille spørsmål til neste uke allerede nå ♥

JULEGAVEN PARTNEREN DIN EGENTLIG ØNSKER SEG

Annonse

Jeg har jo gitt dere mange gode julegavetips allerede, men i dag vil jeg vise dere gaven hun og han virkelig ønsker seg, selv om den kanksje ikke blir nevnt eller skrevet ned blant de andre vanlige ønskene på listen..

Kondomeriet har nemlig laget en ny serie med sexleketøy inspirert av kundenes favoritter. Serien heter "Mer Lyst" og inneholder etter min mening årets julegave til deg selv eller til partneren din ♥

Tips: Det er ikke alle som føler seg like komfortable med å åpne intime julegaver foran hele familien. Hva med å gi din kjære en ekstra hyggelig start på julemorgenen i år? Det hadde jeg satt pris på i hvert fall, og jeg vet om en annen her hjemme som hadde satt pris på det samme. Hehe!

Produktene i "Mer Lyst" serien er forresten også gode venninnegaver til både hun single og til hun som er i et fast forhold. Jeg har selv gitt bort sexleketøy til venninner av meg i bursdagsgaver og julegaver flere år på rad nå. De heldige jentene har blitt meget fornøyde med hverdagen etterpå, for å si det sånn.. Hehe!

P.s. Alle produktene kan nytes alene eller sammen med partner. Tanken bak serien er jo å pirre din nysgjerrighet og gi deg eller dere en mer leken hverdag, noe jeg vil tro at de aller fleste ønsker seg nå i den stressende førjulstiden og ikke minst etter at julefreden har senket seg ;-)  

Til info: For de av dere som synes det er flaut å handle på Kondomeriet, vil jeg bare si at dette er den mest diskret handelen jeg gjør. Hos Kondomeriet handler du dessuten alltid sikkert, trygt og anonymt. Esken med produktene er ikke merket med rosa logoer og symboler, som mange kanskje tror. Det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg og er redd for å møte naboen på postkontoret eller i matbutikken på post i butikk. Hehe! 

Du mottar heller ingen reklame i ettertid, dersom du ikke selv melder deg på nyhetsbrev. Alle personopplysningene som lagres i deres database blir holdt fortrolig, altså ikke solgt videre til en tredjepart. I tillegg har de ansatte i Kondomeriet AS taushetsplikt, også etter arbeidforholdets slutt.

Årets julegave til deg selv eller til partner finner du altså i en av Kondomeriets butikker, eller på kondomeriet.no

JEG HAR KOMMET FOR Å BLI

Reklame

Da var det fredag og snart helg. Vi skal på H3 arena i kveld igjen for å heie frem @andreasantiagoofficial til finalen i The Voice. Herregud, så spennende denne konkurransen er! Det blir liksom ikke mindre spennende for hver gang heller. Hehe! Ellers har vi fått besøk av svigermor denne helgen også var mamma en tur innom tidligere i dag siden hun overtar sin nye leilighet i Oslo. Dette blir altså en helg med mye familie rundt oss, noe jeg stortrives med!

(sponset behandling) Jeg har forresten et hyggelig juletilbud til dere.. Ser dere hvor røde og fine negler jeg har fått? Det er selvfølgelig flinkeste Hanne Elisabeth på Sørenga som har fikset de til julebordstiden. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er litt ekstra stas med fine negler nå i førjulstiden hvor det skjer så mye hyggelig. Dersom du bestiller time hos Hanne innen 12. desember får du nytt sett for bare 500 kroner! P.s. Det er bare bestillingen som må skje innen 12. desember. Datoen for timen er opp til deg.

For inspirasjon til valg av farge og form --> se HER! Timebestilling kan gjøres på Instagram: @nailsbyhanneelisabeth eller på facebooksiden hennes :-)

Over til det jeg egentlig hadde tenkt til å skrive litt om.. Jeg har nemlig en følelse av at enkelte bloggere ikke ønsker å gjøre plass til meg i bloggverden. Hva det kommer av er ikke godt å si, men jeg tror jeg fortsatt blir oppfattet som en "ny" blogger på topp og at jeg da tar litt for mye plass til å være fersk. Mange har sagt at de trodde jeg ville gi meg med bloggingen eller at bloggen ville falle fra topplisten etterhvert, spesielt etter at jeg roet ned meningsinnleggene mine og begynte å skive mer om hverdagslige ting. Jeg har også opplevd at bloggen min har blitt sett på som en spøk på grunn av dette fruenavnet siden jeg ikke akkurat var først ute med den ideen, og at folk blir overrasket når de møter meg i virkeligheten fordi de ikke tror at jeg er en hyggelig jente som unner andre godt.

Nå har jeg blogget i over tre år og lagt høyt på listen i to år. Jeg er altså langt fra fersk i denne bransjen, men jeg har kanskje ikke holdt på like lenge som de fleste på topp og de årene som har gått får jeg på en måte aldri "tatt igjen". Planen er likevel å blogge i mange år til, forhåpentligvis til jeg pensjonerer meg. Hehe! Derfor har jeg en ting å si til dere som prøver å presse meg ut og det er at jeg har kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Jo mer du presser meg ut, jo mer plass skal jeg sørge for å ta. Blogging er like mye min greie som din greie og jeg mener at bloggnorge har godt av litt kamp om annonsørene og ikke minst leserne. Er det ikke det som gjør oss bedre?

Vi blogges!