hits

desember 2014

HALVVEIS TIL 70

Hipp hurra for Ulrik som er 35 år i dag! Halvveis til 70.. Hehe! Jeg vekket han med kake, lys og gaver :-D Virkelig fortjent. Skal vise dere mer av gavene en annen dag. Nå står jeg klar til å ta i mot gjestene vi skal ha i kveld. Selv om vi "bare" skal være hjemme, så måtte jeg jo pynte meg litt. Mest for Ulrik kanskje :-)Ha en fantastisk kveld videre, dere! Vi blogges i 2015 **BOWL & DINE 

Vi var mildt sagt slitne i dag. Hoppet over frokost og startet dagen her. Helt innafor! Det var gøy å bowle igjen. Noen år siden sist. Nå er vi allerede tilbake i Oslo. Vi har hatt en kjempetur, men er alltid godt å komme hjem etter flere dager borte.

I morgen har Ulrik bursdag.. 35 år på selveste nyttårsaften! Kjenner jeg blir trøtt av å tenke på mer fest akkurat nå, men han fortjener å bli gjort stas på. Mannen i mitt liv ♥  
SKÅL FRA DR. HOLMS

Hei, dere! Dagene går litt i surr her.. Kjenner jeg er kommet i skikkelig feriemodus. Herlig! Hvordan har dere det i romjulen?

Skiene vi har med oss står fortsatt til pynt. Hehe! Sånn kan det gå. Men moro har vi det :-D I dag kom jentene oppover. Det blir gøy å ta en aldri så liten feiring med de også. I utgangspunktet skulle Ulrik og jeg tilbake til Oslo i kveld, men valgte å flytte hjemreisen til i morgen. Veldig førnøyd med den beslutningen.

Fikk forresten denne Helly Hansen genseren av Ulrik til jul. Superfresh! Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere flere av gavene jeg fikk i år.   

Vi skrives     
ROADTRIP

Da var vi fremme på Dr.Holms! Her er noen bilder fra turen oppover. Ulrik var nesten like fornøyd med selfien som meg.. Haha! Har på meg de nye bootsene fra Acne i dag. Fikk de til jul av verdens beste (gale) kusine :-D På kortet stod det: " Du måtte jo ha noen matchende sko til pradaen". Jeg elsker de! Kommer til å bli godt brukt her oppe. Babyblue ♥ My favorite! Nå er vi klare for middag.. Føler jeg ikke har gjort noe annet enn å spise de siste dagene, men sånn er det vel for de fleste. Ha en fin kveld, alle sammen! Vi blogges mer i morgen. 
SVIGERS

I dag har jeg hatt besøk av svigermor, svigerfar og broren til Ulrik med sin familie. Det var julelunsj/brunsj på menyen med alt godt julepålegg du kan tenke deg. Skikkelig koselig! Nå skal vi snart en tur på Schillers for middag og mer kos. Håper dere har en like fantastisk julfeiring som meg   Mer innholdsrike innlegg kommer snart igjen.. Men litt juleferie må da jeg få ta også.. I morgen drar vi til Holms. Jeg gleder meg masse til å komme opp på fjellet. Stå på ski og ikke minst afterski (der er jeg dreven). Fortsatt god jul og godt nytt år til alle dere :-D      SOM ET BARN

Endelig er dagen her! Alt stress er over. Eller er det nå det starter? Hehe! Koselig er det uansett :-D Julestemningen kom med Askepott. Det slår aldri feil. Jeg drømmer meg like mye bort hvert år. Askepott setter griller i hodet på meg. En dag er det min tur. Jeg har planene klare i skikkelig askepott-stil.  

Det blir en litt annerledes jul i år. En jul med nye tradisjoner. Ulrik og jeg starter julen med diverse familie i Oslo før vi besøker mer familie i Halden. I romjulen drar vi videre til fjells på Geilo hvor vi skal feire noen dager med både venner og familie. Jeg har gledet meg kjempemasse til til disse dagene. Herlige mennesker, ski (afterski) god mat og drikke. Det kan ikke bli stort bedre. Jeg har planer om å være flink blogger gjennom hele romjulen.. I tillegg er nyttårsforsettet mitt å bli en enda bedre blogger. Jeg kommer til å dele mer av meg selv og oppdatere oftere. Har dere noen nyttårsforsetter? I alle år har mine vært: "trene mer", "spise sunnere" og blablabla..Unødvendige løfter. Når januar kommer følger treningslysten uansett med. Men jeg må innrømme at den ikke har vært her på en stund. Tidlig juleferie.     

Nå er det straks avgårde til middag. Resten av dagen skal vi bare kose oss. Jeg kjenner at det blir noen år til vi skal ha julaften hos oss. På dager som dette føler jeg meg fortsatt som et barn.

Ønsker dere alle en fantastisk dag! Nok en gang.. GOD JUL  

JULEMORGEN

Hei, dere! Titter bare innom for å ønske alle en GOD JUL ♥ Vi hadde litt julemorgen med Stella i dag. Hun fikk ny lekeball (som hun allerede elsker) og litt julegodt.. 

Også var det min tur.. Jeg fikk en herlig bodylotion (bombshell) fra Victorias Secret og et kjempefint skjerf. Alltid like hyggelig når Ulrik kommer hjem fra jobb :-D 

Nå skal jeg en tur ut for å fikse de siste tingene som står igjen før jul. Alle gaver er heldigvis i boks. Men jeg mangler litt småting til huset og meg selv. Strømpebukser for eksempel.. Det glemmer jeg alltid å kjøpe.

Vi blogges senere!  

NÅR KJÆRESTEN GIR DEG INNSYN

Har du noen gang snoket på kjæresten sin telefon eller Facebook? Dette gjelder like mye gutter som jenter. I løpet av et eller annet tidspunkt har vi alle lurt på om han eller hun snakker med andre av det motsatte kjønn. Enten på bakgrunn av mistanker eller av ren nyskjerrighet. Bare innrøm det.

Ulrik og jeg har tilgang til det meste av passord hos hverandre. Jeg kan ikke si at jeg husker alle passordene hans, men jeg vet at hvis jeg spør så får jeg de. Jeg synes det er en selvfølge å gi innsyn til hverandres kontoer. Spesielt i dag som vi har såpass mange forskjellige plattformer å kommunisere gjennom.

Jeg kjenner noen par som ikke har det slik. Alltid logger ut av det som logges ut kan og mener at blant annet Facebook og telefon er privat. Min konklusjon er at en av partene har noe å skjule. Jeg mener..  Hvis det ikke er tilfellet, hvorfor har man da problemer med å gi fra seg passordene sine? Det forstår ikke jeg.  

Jeg vet at mange skulle ønske at de hadde tilgang til kjæresten sine kontoer, men de sier det ikke. Later som om de ikke bryr seg, synes det er flaut å spørre eller kanskje de av en eller annen grunn ikke vil oppgi sitt eget. Alt dette skaper en unødvendig usikkerhet. 

Tillit er helt grunnleggende i et godt forhold. Ikke hold ting hemmelig for partneren din. Heller ikke passord.

 

PENE JENTER INSPIRERER MEG

Jeg synes det er morsomt at det har blitt så mye snakk rundt dette med sjalusi overfor andre jenter. Er det en ting jeg faktisk liker, så er det jenter som bryr seg om utseende og tar seg godt ut. Slike jenter inspirerer meg. 

Jeg elsker å omgås pene jenter. Det gjør meg verken usikker eller sjalu. Jenter som legger litt ekstra energi i seg selv får tommel opp av meg. Det handler ikke om å ha drømmekroppen eller det perfekte utseende (hva enn det er). Det handler om å bry seg. Kun det.

Vi jenter er generelt dårlige til å gi hverandre komplimenter. Generøse når det gjelder kritikk, men rett og slett gjerrige på komplimenter. Vi liker at andre sier hyggelige ting om oss. Alle gjør det. Ekstra hyggelig er det jo om det sies direkte til oss. Da husker vi det i lang tid. 

Jeg er sikker på at det er flere enn meg som synes at hyggelige ord fra en fremmed jente betyr så mye mer enn hyggelige ord fra en fremmed gutt. Når komplimentene kommer fra en gutt til en jente føles det fort som flørting. Det trenger nødvendigvis ikke være det, men ofte er det slik. Det finnes såklart unntak.

Jeg har lyst til ål gi dere en utfordring, jenter.. Håper dere tar den!

Gi et kompliment på utseende til en jente i dag. Gjerne til en du ikke kjenner så godt fra før. Jeg lover dere at det føles godt :-)

 

Nå skal jeg en liten tur i bogstadveien og videre på familielunsj. Dette blir en fin dag. Kjenner at julestemningen er på vei. Følg meg gjerne på @pilotfrue for flere oppdateringer  

    

 

 

 

SLAPP FREDAG

Jeg lever ennå, til tross for en haug med krasse kommentarer. Hadde aldri trodd at lille meg kunne engasjere/provosere så mange..Der tok jeg feil. 

Ulrik dro akkurat avgårde til Stockholm for julebord med gutta, mens jeg er hjemme alene med Stella (hunden min). Jeg har som dere ser på meg treningstøy. Og nei, det er ikke fordi jeg skal på trening, men fordi jeg ikke orker å ta på meg noe annet i dag. Jeg pleier å bruke det "trikset" der når jeg må ut av døren, men egentlig bare vil bli innendørs. Da ser folk på meg som sporty, ikke slapp. Funker hver gang (spesielt dagen derpå.)

Jeg sparer derfor outfitbilder til i morgen. Da skal jeg pynte meg. Det blir en helaften som starter med julelunsj på Theatercafen. Gleder meg veldig!  

Nå skal jeg sette i gang med litt pynting her i huset. Ulrik mener at vi har altfor lite julepynt, mens jeg har aldri bodd i et mer julete hus i desember.. Jaja, får vel gjøre mannen glad. Det er jo tross alt jul. Det som gjør han glad, gjør meg glad :-D Jeg får starte med treet. Har kjøpt inn masse hvite kuler, rødt silkebånd og godteri stenger (vet ikke hva de heter). 

Blir mørkt ute før jeg er ferdig, så viser dere resulattet i morgen. Ha en fin fredag, folkens! 

FASADEFORHOLD

I en telefonsamtale med mamma fikk jeg nylig spørsmålet: "Har dere det like bra som det ser ut til fra utsiden?" Hehe! Det hun lurte på var nok om Ulrik og jeg er lykkelige sammen eller om bildene og signalene vi sender ut via sosiale medier kun er fasade. Morsomt spørsmål i grunn.. For det finnes faktisk par som har det slik. Par som streber for å overbevise alle andre om at de er lykkelige. Mens det de egentlig burde var å legge all den energien i selve forholdet. Fokusere på å få det så bra som man tydeligvis ønsker at man hadde det. 

Jeg kjenner noen slike par. De vet jo selv at de er det, men jeg tror ikke de skjønner hvor synlig det er for oss utenifra. Du ser det ekstra godt på de parene som typ aldri legger ut bilder av seg sammen, som plutselig rabler ned hele Facebook i løpet av en ferie. Disse parene er ikke lykkelige. Jeg har lyst til å sammenlige det med uromantiske menn. Menn som ikke kjøper blomster til kona si gjennom hele året, er dårlig på å gi komplimenter og klønete med ord. Slike menn tar gjerne helt av på dager som valentine (14.feb). Komisk, spør du meg. 

Heldigvis for meg så er Ulrik den mest romantiske mannen jeg har møtt. De ordene han gir meg her hjemme betyr alt. De betyr så mye mer enn de ordene han gir meg gjennom sosiale medier. Forstår dere hva jeg mener?  

Tilbake til overskriften..Jeg har prøvd å hjelpe flere par som sliter. Par som jeg kaller "fasadepar". Men det går aldri bra. Når slike mennesker skjønner at de ikke har lurt deg så føler de det fort som et angrep. Du kan mene det hvor godt du bare vil, men opperasjonen mislykkes. Tro du meg. Ligg unna. 

Jeg velger i stedet å få det ut på bloggen. Men jeg får jo krasse tilbakemeldinger her også. Bare se på innlegget fra i går. Herregud, så mange som engasjerer seg. Det er gøy. 

Alle mennesker liker å ta seg godt ut. Vi elsker at andre ser opp til oss. Er det noe vi kan skryte av, så tar det ikke lange stunden før vi publiserer det både her og der. Vi er blitt helt idioter alle sammen. Inkludert meg selv. Skaper en fantasiverden gjennom sosiale medier. I noen tilfeller går det faktisk så langt at du tror det selv. Tror at du er lykkelig.  

Hvordan kan folk la fasaden gå foran det å ha det bra?       

NÅR KJÆRESTEN DIN LIKER ANDRE JENTER

Har du noen gang lagt merke til at kjæresten din liker bilder av andre jenter? Da tenker jeg først og fremst på bilder som ligger på Facebook og Instagram. Bilder som jenter legger ut av seg selv. Jeg mener at det er en uskreven regel rundt akkurat dette. Rett og slett fordi det føles ubehagelig for jenta i forholdet. Ofte tør vi ikke å si ifra om slike "bagateller", da vi er redde for å bli oppfattet som en sjalu person. Noe vi i utgangspunktet ikke trenger å være for å reagere på ting.

Det finnes en type bilder som jenter legger ut kun for å få bekreftelse på at de ser bra ut (typ selfies). Jeg tar mange slike bilder selv, men disse bildene er ikke ment for andre gutter/menn som er i forhold. De er ment for venninner og inspirasjon til mine følgere. Jeg vet jo at det finnes både gutter i forhold og familiefedre blant mine følgere. I tillegg har jeg jo valgt å ha åpen profil på Instagram på grunn av bloggen, men jeg synes likevel det er trist hvis jeg opplever av en godt gift mann liker mine selfies. Spesielt hvis bildet ikke gir noen mening. En annen ting er hvis bildet har en form for tekst som enten er morsom eller har et slags poeng. Da blir det en helt annen greie. 

Ulrik (samboeren min) og jeg hadde tidlig denne samtalen, og det er jeg veldig glad for i dag. Jeg slipper unna den usikkerheten som kan oppstå i slike situasjoner. Det gjelder jo forsåvidt Ulrik også. Men i og med at jeg kjenner så mange jenter som føler på dette, så valgte jeg å ta for meg jentas ubehag denne gang. 

Rådet mitt er å snakke om det når det skjer. Ikke to uker i ettertid, som de fleste gjør. Gjør du det er det større sjanse for at du starter en krangel som du kunne ha unngått ved å ta det mens ting er ferskt. Jeg ville heller ikke tatt opp dette dersom du kun har en mistanke om at kjæresten din er en "sånn type", uten å ha opplevd det selv. Det kan jo hende at du tar feil (forhåpentligvis) og da vil denne samtalen kun skape dårlig stemning mellom dere.  

Som i alt annet..Det finnes ingen bedre løsning enn kommunikasjon mellom to mennesker som er glad i hverandre. Snakk om det som skjer når det skjer. Da er det enklere for deg å forklare og for den andre personen å forstå deg.

BØLGER TIL FESTSESONGEN

Hei, fine lesere! Har dere lyst til å prøve noe nytt med håret? Jeg har skrevet et innlegg om hvordan du bølger håret med rettetang på Model Day Studio sine hjemmesider. Prosessen tar ca 20 minutter om du har langt hår og det eneste du trenger er rettetang og en god hårspray. Søte Ragnhild stilte opp som hårmodell igjen :-) Vil du lære hvordan? Se her da vel  

Jobber med et innlegg jeg skal dele med dere senere i dag. Det handler om når kjæresten din liker bilder av andre jenter. Typisk samtaleemne blant jenter.. Ha en fin dag sålenge! 

ALENETID I FORHOLDET

I og med at Ulrik (samboeren min) er pilot tilbringer vi en del tid fra hverandre. Mange blir overaket over at jeg er så positiv til akkurat dette. Jeg elsker å ha tid for meg selv  Det vet jeg at Ulrik gjør også. Tid til å være med venninner eller tid til bare å være helt alene. Fantastisk spør du meg. Dere vet at når Ulrik er ute og flyr, så danser jeg på bordet..Hehe! Er det ikke sånn det er?

Tid fra hveradre fører til mindre krangling og uenigheter i forholdet. Det er deilig å savne hverande. Klisje, men sant. Alenetid gir også økt sexlyst, slettes ingen klisje

Senest her om dagen ble jeg stående i en diskusjon hvor jeg følte jeg måtte "forsvare" meg og vårt forhold ovenfor de andre. Jeg har aldri ønsket meg et typisk A4-liv og ikke har jeg hatt det heller. Med hånden på hjertet tror jeg at ALLE par har godt av å tilbringe mer tid fra hverandre. Jeg forstår at dette ikke er gjennomførbart for de aller fleste, spesielt når det kommer barn inn i bildet. Men jeg vil likevel råde dere til å finne på ting hver for dere når muligheten byr seg.

Jeg elsker Ulrik og trives utrolig godt i det livet vi har sammen. For oss er alenetid avgjørende for et lykkelig forhold. 
SUPERSØNDAG

God morgen, fine lesere! Denne jenta er allerede oppe og hopper. Fantastisk følelse å våkne uthvilt på en søndag. Det blir nok ikke flere slike søndager i år..I dag blir det litt jobbing i studio (Model Day) og kanskje en aldri så liten treningsøkt etter det. En skikkelig supersøndag! Det er sunt en gang i blandt. Ulrik dro avgårde lenge før jeg stod opp. Husker ikke engang hvor han skulle, men sånn er det når han er overalt hele tiden. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt rundt akkurat dette senere. Hva tid fra hverandre gjør med forholdet.   (adlink) Blazer: Ralph Lauren / Skjorte: HER 

 

 

Vi skrives 

FROKOST/LUNSJ/ MIDDAG PÅ DELICATESSEN

Da var vi hjemme igjen etter altfor mye å spise på Delicatessen. Vi slo sammen måltidene i dag (som overskriften sier). Med lite mat i kjøleskapet var dette helt innafor. Jeg elsker maten her og spesielt rabarbrajuicen. Den smaker helt himmelsk! Skulle ønske det fantes noe tilsvarende å få kjøpt i matvarebutikker. Jeg har sett etter det rundt i Oslo, men ikke funnet noe. Kanskje dere vet? 

Planen var å ta outfitbilder før maten, men vi var så sulte at prioriteringene ble endret. Etter maten stod magen min rett ut (Magetopp: Bik Bok by Lene Orvik). Jeg kommer sterkere tilbake.Chevre 

Det blir tildig opp i morgen for min del, så resten av kvelden skal nytes med min kjære. Film, kos og godteri :-D  Ha en fin lørdag videre! Skrives i morgen 

DET VAR EN GANG EN NIKKEDUKKE

For bare noen år siden var jeg den mest sjenerte jenta du kan tenke deg. Jeg sa veldig lite og det meste var "det samme for meg". Oppmerksomhet var det verste jeg visste (sånn seriøst). Turte aldri å rekke opp hånden i klassen eller å mene noe annet enn de andre. En enkel person. Enig i det meste. Ganske så grei å ha med å gjøre kan du si..Hehe! Ettersom jeg ble eldre hang dette litt igjen, men på en annen måte. Jeg ble for opptatt av at alle skulle like meg. Da er man heller aldri helt seg selv. Alle kan ikke like alle. Sånn er det jo bare (allmennkunnskap). Jeg var livredd for å dumme meg ut. Hva er det for noe liksom? Nå dummer jeg meg jo ut hele tiden. Det er da ikke farlig. Det kan være ubehagelig, men veldig lærerikt. Ting har heldigvis endret seg og jeg vokser fortsatt. Nå i riktig retning. Det kan nok tenkes at Ulrik (min samboer) gjerne skulle sett litt mer til den "nikkedukken" i blandt, men hun har jeg tatt farvel med for godt :-) Jeg liker å tro at jeg fortsatt er ganske grei å ha med og gjøre da.. Sånn stort sett i hvertfall.  

Jeg kom over et sitat som jeg likte veldig godt: "For å unngå kritikk; si ingenting, gjør ingenting, vær ingenting" - Elbert Hubbard. Det passet så bra. Jeg vil ikke leve slik, vil du?

  

Det var visst noen som sneik seg med i bakgrunnen.. Ha en fin lørdag, alle! Vi er på vei til Delicatessen for lunsj. Blogges mer senere i dag 

PONCHO

Da var mannen på vei til Bergen og jeg sitter å nyter enda en chai latte. Jeg har blitt helt hekta! Spesielt nå som det er såpass kaldt ute. Tidligere i dag var vi på lunsjdate på Espresso House. Jeg bestilte som vanlig bagel med laks ♥ Vi prøvde å få til et par tusen bilder utenfor og endte opp med disse to. Du vet du ikke har helt dagen når du blir bedt om å se ned.. Hehe! 

Jeg kom over denne ponchoen i skapet i stad. Verken brukt eller sett den på lenge. Elsker når jeg finner plagg i skapet som jeg har glemt bort.

Nå er planen en tur på Sats, men vi får se da.. Sofaen frister veldig :-)(adlink) Poncho: Stene R / Genser: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Veske: Chanel

Photos: @mrulriknygaard

Ønsker dere en fin fredagskveld!  

 

INTIMSONEN

Du vet når du møter en person på gata og du gjør alt du kan for ikke å bli sett? Noen ganger lykkes du, andre ganger ikke. Akkurat slik har jeg hatt det med denne jenta. Hun er sikkert verdens snilleste og varmeste menneske, men jeg bare orker ikke mer av dette maset hennes. Det kommer til et punkt hvor du ikke lenger klarer å virke interessert. I hvertfal når du overhode ikke er det. I går hadde jeg det man kaller maks uflaks. Vi to ble stående og vente på samme tog og jeg hadde ingenting "jeg måtte rekke". Vi begynner med litt småprat. For min del er det KUN påtatt. Toget kommer og jeg tar umiddelbart opp øreproppene for at hun forhåpentligvis skal skjønne at jeg ønsker å sitte alene. Hun tar ikke hintet. Selvfølgelig gjør hun ikke det. Nå var det hennes sjanse. Hun hadde nøyaktig 40 minutter til å overtale meg om at alt "de" mener er det rette.

Jeg kan tenke meg at hun ser på meg som en partyjente som kun er opptatt av utseende, fest og moro. Det stemte kanskje før, men det begynner å bli en god stund siden. Alikevel får hun meg til å føle meg som den jenta. Nettopp fordi jeg ikke har alle de svarene hun er ute etter. Hun stiller spørsmål på en dømmende måte. Det er rett og slett ukomfertabelt. Hun går langt over grensen. En ting er at jeg velger å dele mye av meg selv på bloggen. Men her bestemmer jeg jo hvilke temaer jeg ønsker å ta opp. Det finnes også ting jeg ikke liker å snakke om. 

Jeg blir sittende. Kun fordi vi er på et offentlig sted hvor det sitter mange mennesker rundt. Jeg er glad i oppmerksomhet, men den type oppmerksomhet er bare pinlig.Vi nærmer oss Nationaltheateret og jeg skal endelig forlate toget. Jeg tar med meg de uinterresante brosjyrene hun gir meg. Hun ber meg høyt om å ta vare på de. Jeg blir flau, igjen. Alle skjønner jo at jeg kommer til å kaste de ved første anledning. 

Det som irriterer meg mest er den følelsen. Følelsen av at jeg ikke er bra nok. Den gir hun meg. Hvilken rett har hun til det? Spør du meg er mennesker som får deg til å føle slik mindre sosiale intelligente. Jeg klarer fint å si at jeg ikke er interessert når de kommer på døren. Jeg er alltid høflig, men takker nei. I dette tilfellet var ikke personen fremmed for meg. Derfor "måtte" jeg bli sittende.   Slenger med et bilde fra frokosten i dag. Det var fredagen sin det! Jeg er heldig ♥ Nå får jeg komme i gang med dagens gjøremål. Oppdaterer med outfit senere. 

 

GØY Å ENGASJERE SEG

Det er så gøy når dere engasjerer dere i temaene jeg tar opp. Det gir meg masse skrivelyst videre. Jeg synes det er morsomt at vi kan snakke litt om "private" ting som omhandler de aller fleste. Ufarliggjøre det litt. Jeg digger at dere deler erfaringer med meg. Jeg er ingen bedreviter, men jeg tørr å mene noe. Det er viktig. 

Over til min overfladiske side.. Dagens outfit. Øvde meg videre på denne selvutløseren. Jeg har blitt så glad i genseren min fra kolleksjonen til Lene Orvik (Bik Bok). Favorittplagget denne vinteren! Og til dere som lurer: Jeg har ikke brukt disse skoene ute i dag. Men jeg elsker kombinasjonen av disse pastellfargene    

(adlink) Genser: Bik Bok by Lene Orvik / Topp: HER    / Bukse: Bik Bok / Sko: Top Shop

 

Tommel opp for engasjerte lesere :-D

TIDSPUNKT FOR SAMBOERSKAP

Jeg traff Ulrik (samboeren min) for snart et år siden. Det var i januar i år. Vi møttes gjennom en venn av oss begge. Jeg hadde allerede tatt noen glass da Ulrik kom inn i baren, og måtte få bekreftelse av min gode venninne på at han var så kjekk som mine øyne fortalte meg. Jeg fikk grønt kort av venninnen min. Ulrik hadde aldri opplevd en jente som tok hånden hans etter bare få minutters samtale. Jeg var livredd for å gi slipp på han. Det tok ikke mange ukene før det ble oss. Ulrik og Julianne.   

Jeg har aldri hatt samboer før. I hvertfall ikke sånn på ordentlig. Ulrik er den første mannen jeg bor sammen med. Jeg har jo bodd sammen med flere venninner, men det blir ikke det samme. Ikke like seriøst, hvis dere skjønner hva jeg mener? Jeg ville fort at det skulle bli seriøst. Fortere enn hva Ulrik hadde i sine planer. Det tok ikke mange månedene før leiligheten min lå ute til salgs. Vi snakket litt om å leie den ut, men før man vet ordet av det så har jo jeg bestemt meg for noe annet. Jeg er litt sånn. Ting som planlegges skulle helst vært gjennomført i går. Tolmodighet ja. Det ønsker jeg meg til jul. 

Ulrik tok meg godt i mot i hjemmet hans. Jeg trivdes godt, men det var fortsatt ikke mitt hjem. Leiligheten var Ulrik sin og den bar preg av både x-er og y-er. Det plaget meg aldri, men jeg ønsket oss videre og jeg ville at vi skulle skape noe sammen. Mye skjedde i løpet av det halve året. Plutselig var vi huseiere og reaksjonene var mange. 

Ulrik og jeg ble kjærester i slutten av mars i år. Det er kun 9 måneder siden. Vi flyttet sammen tidlig. Det er jeg enig i. Men var det for tidlig? Jeg tror ikke det. Mange mener det motsatte. At vi var nyforelsket og naive. Det får jo tiden vise.. 

Hvor lenge mener du man bør vente med å flytte sammen? 

 

Ps: Første gang jeg prøver selvutløseren fra mobilen.. Ser jo nå at jeg i det minste kunne ha snudd telefonen. Jeg lærer nye ting hele tiden :-)

Nå må jeg komme meg avgårde. Skal i et spennende intervju i dag. Tvitvi! <3

 

 

 

 

DET BERØMTE BILDET

Herregud..Jeg husker da samboeren miin (Ulrik) og jeg datet i førsten. Det var ofte jeg brukte en til to timer på å fikse meg for å ta det ene bildet. Bildet som liksom var "så tilfeldig". Ulrik ba gjerne om flere bilder i løpet av dagen og det resulterte jo i at jeg ikke hadde så mye tid til andre ting. Kjenner at jeg blir flau av å skrive om dette, men jeg vet dere kjenner dere igjen. I hvertfall mange av dere. Jeg fikk ofte tilbakemelinger på at jeg var så utrolig treig til å svare på meldingene hans. For ikke å skuffe han begynte jeg å sende flere bilder av Stella (hunden min). I ettertid har han skjønt hvorfor. Enten så hadde jeg ikke sminket meg, eller så var jeg bare ikke fornøyd med utseende mitt, selv etter to timer foran speilet. Utrolig hvor mye energi jeg la i dette. Men det er vel kanskje vanlig sånn i førsten når man er nyforelsket?

Vi sender fortsatt mange selfies til hverandre når Ulrik er ute og flyr. Jeg synes det er utrolig hyggelig å våkne opp til et bilde av mannen min om han ikke kan ligge ved siden av meg. Ekstra fint er det å vite at bildet er ferskt og ment til meg.. Kun meg. Bildene vi sender til hverandre har gått fra å være søte og uskyldige til å bli mer sensuelt inspirerte. Jeg tror det er nettopp disse bildene som holder forelskelsen oppe. Det handler om å legge energi i forholdet og partneren sin. Det blir jo ikke mer spennende enn du gjør det til selv.

Ordet "selfie" var faktisk årets nyord i 2013. Det er helt sykt hvordan dette begrepet har tatt av. Det berømte bildet.

I og med at disse selfiene er såpass viktige for meg har jeg investert i et nytt og bedre kamera. Ikke et hvilket som helst kamera, men Olympus PEN E-PL7. Det perfekte kameraet for blant annet selfies! Kameraet er lite og kan derfor bli med meg overalt. Med innebygget WIFI gjør det blogghverdagen lettere. Jeg har også lastet ned en app (ImageShare) slik at jeg enkelt kan bruke selvutløser når Ulrik er på jobb eller ikke har tid til å leke fotograf for meg. Innlegget er ikke sponset, bare et fantastisk godt tips til deg som elsker selfies like høyt som meg :-D

Så.. Her er mine selfies. Etter ganske eksakt 80 forsøk var det disse to jeg endte opp med. Er det ikke rart hvor mange bilder som må tas for å i det hele tatt få til ET ok bilde? Jeg vet dere kjenner dere igjen her også.   Fortell meg nå..Hva betyr en selfie for deg?


PARFORHOLD: ALDERSFORSKJELL

Tidligere i dag hadde vi besøk av Sector Alarm. Samboeren min (Ulrik) måtte gjøre noen ærender i byen mens monteringen foregikk. Mannen som monterte snakket til meg som om jeg var et barn. Jeg stusset litt på hvorfor jeg ikke fikk skrive under på noen av papirene han la frem. Det går en times tid og han spørr meg om "faren min" snart kommer hjem. Jeg ble litt satt ut, men måtte bare le av det hele. Der satt jeg usminket i en barnslig Juicy dress (joggedress for dere som ikke har peiling) og så tydeligvis ut som en 16-åring. Det fikk meg til å tenke over aldersforskjell. Ikke bare mellom meg og Ulrik, men aldersforskjell generelt i parforhold. Hvor går grensen og har det egentlig så mye å si?

Nå skal det sies at aldersforskjellen mellom meg og Ulrik "kun" er 10 år. Jeg har aldri sett på dette som noe problem og gjør fortsatt ikke det, men det er gøy å lufte temaet litt. Det finnes mange forskjellige tanker rundt akkurat dette. Noen mener sikker at 10 år er for mye, mens andre kanskje er i forhold hvor forskjellen er større. Hva vet jeg. 

Det klassiske er jo at vi kvinner faller for eldre menn. I mitt tilfellet har det stort sett gått denne veien. Jeg har datet gutter på min egen alder, yngre og eldre, men fant fort ut at det var en mann jeg ville ha. Det er vanskelig å sette ord på akkurat hvorfor, men for min del handler det mye om trygghet og erfaringer. Jeg elsker at Ulrik har opplevd masse før jeg ble en del av livet hans. Jeg lærer mye av historier han deler og drar nytte av det både for min egen del og for forholdets del. 

Hegnar Kvinner skriver at aldersforskjell er bra for forholdet. I følge et studie gjort i Daily Mail bør mannen være fire år og fire måneder eldre enn kvinnen. Her kommer det også frem at veldig få kvinner ønsker en yngre mann. 

Min mening: Jeg mener at alder er uvesentlig til en viss grad. Alikevel setter jeg en slags grense på 12-13 års forskjell, men det handler mest om hvilket stadie man er i livet, ikke selve tallet. Jeg merker lite til de 10 årene som skiller meg og Ulrik, men om forskjellen hadde vært større så tror jeg ikke vi hadde passet like godt sammen. Nettopp fordi vi ville hatt ulikt syn og planer for fremtiden.   

Hva mener du?  

(adlink) Kåpe: Zara / Kjole: H&M / Shorts: Bik Bok / Støvletter: HER 

Photos: @ulriknygaard

TIL DEG SOM ER AVHENGIG AV FALSKE VIPPER

Hei! Er du en av de som er avhengig av løsvipper eller vippe extensions? Selv har jeg brukt mye løsvipper, men aldri hengt meg på denne trenden med vippe extensions. Ikke fordi jeg ikke synes det er fint. For det er det. Men rett og slett fordi jeg er redd for å bli "avhengig" av det. Mange jeg kjenner bruker flere tusen kroner på påsetting av vipper i måneden. Dette har blitt så populært at vi desverre tar skade av det. Overbruk av falske vipper kan føre til tap av ekte vippehår. Jeg vil vise dere hvordan du kan få et fyldigere uttrykk på en skånsom måte.  

Det eneste du trenger er: Sort Kajal       

 

1. Bruk blyant, ikke våtliner.  

 

2. Pass på at du har en fin spiss på blyanten før du starter.

                                                                                   

3. Tegn mellom vippene som vist på bidlet før du legger mascara.  

 

4. Påfør mascara og fjern alt smuss under øynene

 

Nivå: Lett

Tid: 4 minutter

Du trenger: Sort kajal og mascara

 

Snille Ragnhild fra Model Day Studio stilte opp som modell for meg :-)

 

                    GJØR SLIK:

RESULTAT ET ØYE:Du finner flere tips til sminke og hår HER. Anbefaler speisielt "gi vinterhuden glød" og "bli festklar på 1-2-3".  

 

Vi blogges! <3  

FØRJULSTILBUD

Ny uke, nye muligheter.. Er det ikke det de sier? Jeg er i hvertfall veldig klar for denne uken med masse jobb og nye prosjekter. På lørdag la vi ned studio i Drammen. Det var både trist og rart, men livet går videre og fokuset fremover blir på Model Day Studio i Oslo og Bergen. Vi har forresten et tilbud på makeup og hårstyling nå i desember. Julebordsesongen er jo godt i gang, så tenkte det kunne være interessant for de som vil føle seg litt ekstra fine en dag før jul :-)  


Skinnjakke: Day Birger Et Mikkelsen/ Genser: Zara/ Bukse: Bik Bok/ Veske: Prada/ Sko: Bik Bok

Photos: @mrulriknygaard

 

Jeg har fått litt forsjellige ønsker når det gjelder bloggingen fremover. Flere vil ha mer tips og råd rundt sminke og hår. Gi meg gjerne en tilbakemelding enten i kommentarfeltet eller i innboks dersom du har noen andre ønsker <3 

 

 

 

WAVES

Endelig fredag og snart helg! Jeg er allerede på plass i studio i Drammen. Det blir lang dag på meg i dag, men ingen jobbing resten av helgen. I dag har jeg både bølget og satt opp håret. Uvant, men likte det. Vi har laget flere artikler om både sminke og hår som jeg kommer til å dele med dere. Blant annet hvordan du lager akkurat disse bølgene..Kåpe: Styleway by Lene Orvik/ Genser: Bik Bok/ Bukse: Bik Bok/ Sko: Bik Bok/ Smykke: Bershka

Jeg la akkurat ut et tilbud på make-up kurs for dere som kunne tenke dere å lære de små triksene som fremhever våre beste trekk. På kurset hjelper vi deg å velge riktige farger, forme bryn og enkelt forandre en hverdagslook til fest. Kurset holdes på Model Day Studio i både Oslo og Bergen. SE HER for mer info. 

 

Ha en fin dag og snart helg <3

SUPERHAPPY

Hei, dere! I dag er jeg superhappy for at jeg endelig er frisk og fin igjen :-D Jeg har ikke trent siden sist torsdag og føler meg derfor ganske så rastløs. Nylig startet jeg på Sats Elixia på Vinderen. Det er et lite, men veldig hyggelig senter. De som jobber der er kjempehyggelige. Jeg hadde PT-time med Lena i forrige uke. Hun lærte meg flere nye øvelser på rumpe og lår. Jeg skulle egentlig møte henne i går igjen, men måtte avlyse da jeg fortsatt ikke var helt i form. Selvom jeg er utdannet Personlig Trener trenger jeg også litt input iblant. Det er lenge siden jeg har jobbet fast i PT-rollen. Ny forskning og og treningsmetoder dukker opp hele tiden. Det gjelder å følge med! Dessuten trenger vi alle å bli pushet og motivert til å nå målene våre. Jeg og Lena snakket mye om målet med treningen min sist gang. Jeg tenker å lage et eget innlegg om akkurat dette.   

Nå må jeg komme meg avgårde.. Mye jeg skal rekke før turen går videre til Drammen og Model Day Studio senere.

 

Ønsker dere en sporty dag! 

 

GAVEKORT TIL LESERNE MINE

Hei, dere! Jeg er så heldig å få dele ut gavekort til alle leserne mine fra Model Day Studio som jeg selv jobber. Gavekortet er på 300 kroner og kan tas i bruk dersom du booker time i ukedagene nå i desember. Perfekt med tanke på både julekort og julegaver. Ta med deg familien, kjæresten eller noen gode venner og skap minner for livet <3 Vi sminker og styler hår gratis før fotograferingen slik at du/dere føler dere ekstra fine. Vi har studio i både Oslo og Bergen. 

 

Send fult navn og nummer til: pilotfrue@outlook.com om du ønsker gavekort og du vil bli kontaktet av kundeservice. Kampanjen gjelder helt til 01.01.15. 

 

Vi ses i studio! :-D

JULESTEMNING I NYTT HUS
God kveld, fine lesere! Her er et lite bildedryss sent på kvelden. Vi har tatt frem noe julepynt i dag. Det er ikke mye som skal til før det blir julestemning i heimen :-D Utrolig koselig! For bare to måneder siden flyttet vi sammen hit til Vinderen. Jeg trives så godt her! Det gjør Ulrik og Stella også :-) De er så søte når de leker sammen. Legg merke til reinsdyrene på Ulrik sin genser.. Formen min er fortsatt ikke noe å skryte av. Hodet verker og øynene bare renner, men klager ikke. Jeg kan ikke huske sist jeg var syk, så nå var det vel min tur. Vi blogges mer i morgen. Satser på at det hjelper med en god natt søvn. 

KICKS JULEKALENDER

Long time no see! Tenk at det er 1. desember.. Dagene bare flyr! Jeg har såvidt startet på julegavene, men mye gjenstår. I dag er ikke formen helt på topp. Det har vært en helg fult opp med jobb og atter jobb. Sånn er det noen ganger. Jeg har fått gjort masse og er fornøyd med det. På dager som dette finnes det ikke noe bedre enn denne herlige morgenkåpen, myke tøfler og varm chai latte <3

 

Photos: @mrulriknygaard

Heldige meg! Ulrik overasket meg med Kicks julekalender i år. Nå gleder jeg meg som et barn til hver dag i desember!  Det er flere år siden jeg hadde julekalender sist. Jeg har rett og slett glemt hvor stas det er :-D I dag fikk jeg en kjempefin lipgloss som kommer til å bli brukt mye fremover. 

Ønsker dere en fin start på uken!