hits

november 2017

JEG HAR ÅPNET KOMMENTARFELTET

Tirsdag ettermiddag valgte jeg å åpne kommentarfeltet på bloggen. Noen har fått det med seg, men jeg tipper at det er mange som ikke har lagt det til merke ennå.. Jeg åpnet kommentarfeltet igjen for at dere som leser kan gi meg tilbakemeldinger og stille spørsmål slik som før. Åpningen skjedde rett etter at vi gikk ut med nyheten om at Ulrik og jeg er med i Bloggerne sesong 8. Det har vært deilig med en pause fra all spekulasjon rundt det ene og det andre, men nå føler jeg endelig et overskudd igjen til den energien et åpent kommentarfelt faktisk tar.

Valget mitt om å åpne kommentarfeltet gjorde jeg uten å være overbevist på om det var rett. Det skal jeg ærlig innrømme, for jeg var rett og slett i tvil. Når det er sagt så har jeg en god følelse med det nå, spesielt etter alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg og vi har fått de siste dagene. Jeg vil derfor benytte anledningen til å takke for at dere ikke har gitt meg grunn til å angre. Det finnes ikke en eneste kommentar som ikke har blitt godkjent siden tirsdag, noe som tyder på særdeles god oppførsel blant alle besøkende. Snart vekker vi nok trollene og det er jeg heldigvis forberedt på. Jeg synes bare det var herlig å få en positiv start.

Forskjellen fremover vil vel egentlig bare være at dere tydelig ser hvilke spørsmål jeg unnlater å svare på. For det er ikke alt jeg ønsker å kommentere ennå og det er ikke alt jeg kan fortelle om hele tiden. Sånn vil det nok alltid være i de ulike fasene av livet. Noe privatliv krever jeg selv om jeg har valgt å leve av å dele livet mitt offentlig.

Jeg tåler selvfølgelig at dere spør og graver om hva enn dere måtte lure på og synes det er koselig at dere engasjerer dere i hverdagen til Ulrik og meg, men jeg håper dere respekterer at noen spørsmål vil forbli spørsmål en stund til..

ET GJESTEINNLEGG FRA ULRIK OM BLOGGERNE

Hei alle sammen. Eg håper at dokke blei like ekstatiske som oss da vi endelig kunne annonsere at vi e med på Bloggerne som kommer på tv våren 2018! Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene vi fikk på Juliannes blogginnlegg om deltakelsen. Det setter vi STOR pris på begge to!

Vi var som Julianne nevnte på fotoshoot med resten av gjengen fra Bloggerne i sesong 8 i går. Serien blir lansert våren 2018 og er på hele 20 episoder. Tv2 har ikke satt premieredato ennå, men vi kommer selvfølgelig tilbake til dere når vi vet mer..

Eg har også fått utrulig mykje hyggelige tilbakemeldinger på Instagram og Snapchat, så nå gleder vi oss veldig til å la dokke få et enda bedre innblikk i vår hverdag. Vi e jo allerede endel eksponert gjennom Juliannes blogg, men tv e virkelig noe annet. Der e ingen filter og ingen redigeringsmuligheter. I Bloggerne kjem virkeligheten her hjemme veldig godt frem. Det blir rett og slett som å følge livet vårt helt usensurert.

Vi har som dokke veit vært gjennom flere tøffe tak i året som har gått, noe dokke kan følge mye nærere gjennom skjermen enn hva dere har fått muligheten til på bloggen de siste månedene. Jeg har blandede følelser rundt denne type åpenhet siden vi setter oss selv i en veldig sårbar possisjon, men eg angrer ikke på at eg takket ja til programmet og fordelen med del som deles e jo at vi får det litt på avstand siden programmet sendes i ettertid av alt som har skjedd og ikke skjedd i prosessen.

I løpet av den kommende sesongen vil dokke altså få muligheten til sjå kordan vi har det i forholdet på godt og vondt. Hverdagen har ikke vært enkel og det velger vi dele. Babydrømmen er naturligvis hovedfokus for Julianne og meg, men vi vil også ta dokke med på veldig mykje annet løpet av sesongen. Eg har blant annet fått muligheten til å ha med meg kamerateamet på min jobb som flykaptein, noe eg håper vil gi mersmak for dei av dokke som har tenkt tanken om en karriere i luften. Eg gleder meg i hvertfall veldig til å se programmet og e mer spent enn noen gang på hva dokke synes.

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat --> @mrulriknygaard, der vil eg poste mykje "behind the scenes" fra underveis av innspillingen av den kommende sesongen, pluss mine reaksjoner- og kona sine reaksjoner på det som vises.

Ulrik 😘✈️

ENDELIG KAN VI DELE DET!

Herregud, så lenge jeg har gledet meg til å dele denne nyheten med dere.. Endelig kan vi dele at Ulrik og jeg er med i Bloggerne sesong 8! Sesongen kommer på skjermen våren 2018, noe som ikke akkurat er så fryktelig lenge til. Æææ! Jeg kjenner at jeg grugleder meg til å se alle episodene med oss i. Men jeg er samtidig veldig glad for at vi takket ja til å være med i serien da jeg har en god følelse med det som skal deles. I tillegg føler jeg det er på tide at dere som følger oss gjennom denne bloggen skal få bli enda bedre kjent med både Ulrik og meg. Når det er sagt så kommer det flere sterke scener denne sesongen fra prøverørsprosessen vår som jeg ikke vet helt hvordan jeg vil takle å se på tv. Men jeg stoler hundre prosent på produksjonen og tror at det kommer mye fint ut av alt vi har valgt å dele..

Det har vært mye spekulasjoner rundt deltakelsen vår i programmet lenge på grunn av at vi har blitt observert med kamerateam rundt oss og mikrofoner på bilder. Nå er det derfor deilig at presseslippet er gjort og at vi ikke trenger å unnlate å svare på spørsmål om Bloggerne fra dere og folk rundt oss lenger. Jeg har jo aldri løyet og sagt at vi IKKE er med i Bloggerne, men jeg har heller ikke sagt at vi har blitt spurt om å være med i programmet fordi vi selvfølgelig ikke har fått lov til å røpe at vi er de nye deltakerne før nå.

Det som var viktig for meg fra starten var at Ulrik måtte føle seg komfortabel med å delta på lik linje som meg. Historien vi deler er så nær og sår for oss begge at det hadde ikke vært gjennomførbart å være alene om å fortelle den. Vi begynte filmingen allerede i juni og i dag var vi på promoshoot for programmet sammen med de andre bloggerne, så materialet er så og si ferdig. Jeg håper dere vil følge oss på skjermen og at dere gleder dere til sesongstart? :-) :-)

Les mer om Bloggerne sesong 8 på Side 2 HER, på Tv2.no HER og på VG HER! P.s. Kommentarfeltet mitt her på bloggen er forresten åpent igjen. Håper at jeg ikke angrer på den beslutningen ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere! Nå er jeg hjemme fra fjellet igjen og superklar for alt som skal skje denne uken. Håper dere har hatt en fin mandag. DET har jeg!  Her er ukens spørsmål og svar..

Hvordan går det med deg for tiden?

- Det går ganske bra med meg, men skuldrene er høye og tankene som kverner i hodet er mange.

Hvorfor har du ikke skrevet om Andrea på bloggen før hun deltok i The Voice?

- Det har vel bare ikke vært naturlig? Det er mange i familien min og i familien til Ulrik som aldri nevnes på bloggen. Enten fordi de ikke ønsker å bli eksponert i sosiale medier (noe vi selvfølgelig respekterer) eller så har det bare ikke vært en anledning for det. Nå som Andrea er med i The Voice som er en sangkonkurranse på direktesendt tv, ville det vel vært rart om jeg ikke sa noe? Jeg er jo kjempestolt av henne!

Andrea skal forresten sove over her i natt igjen og på fredag skal Ulrik og jeg på semifinalen på Fornebu. Heia, heia :-) :-)

Kan du nevne den siste diskusjonen du og Ulrik hadde sammen?

- Det var på morgenen i dag da Ulrik mente at det ble billigere for meg å ta taxi til Fornebu enn å kjøre bilen vår inn i det trange parkeringshuset som ligger der på grunn av de nye vinterfelgene våre. Vi eier bilen sammen, men det blir likevel noen slike diskusjoner i uken når jeg skal ut og farte på nye (les: trange) steder. Hehehe!

Og ja, jeg tok taxi til slutt. Han "vant" i dag.

Hva er budsjettet deres på tomt?

- Det kan jeg ikke skrive her i frykt for at megleren eller selgeren av tomten vi finner leser bloggen. Da vet de jo om vi har mer å gå på i en eventuell budrunde og det er noe dritt. Jeg tror forresten ikke at alle i Oslo og Asker leser bloggen min altså, men jeg har allerede fått tilsendt både tomter og hus på mail av meglere som har "hørt" at vi er på jakt i de områdene vi leter. Derfor tar jeg ingen sjanser. Vi vil jo såklart gjøre et godt kjøp og ha mest mulig penger igjen til selve huset.

Du skrev at dere skulle på ferie i februar. Hvor skal dere reise?

- Det stemmer! Vi har ennå ikke booket noe, men jeg snuser rundt på eksotiske reisemål om dagen. Ulrik har fri fra 20. februar til 11. mars, så jeg tenker det blir en 14-dagers tur til et eller annet varmt sted. Noen tips?

Hvorfor gleder du deg ikke til jul i år?

- Jeg gleder meg alltid til å være sammen med familie, men jeg synes at julen med reising og alt før jul med gaver og gjøremål er litt styrete. Dessuten føler jeg på en måte at det ikke er så lenge siden sist jul, men jeg er sikker på at det kommer til å bli veldig koselig og jeg kommer nok til å glede meg mer når det nærmer seg.

Hva ønsker du deg til jul?

- Jeg har egentlig sagt til Ulrik at jeg synes vi skal kjøpe reise til hverandre i gave i år, for å få til en ekstra fin ferie i februar. Men han ble litt skuffet av forslaget mitt siden han elsker gaver under treet like mye som barn gjør, så vi får se hva det blir til. Hehe!

Hva pleier du å bake til jul?

- Pleier og pleier.. Jeg bakte pepperkaker med niesene mine i fjor og håper at vi får til en "bakedag" i år igjen, men noe mer enn det blir det ikke. Jeg er ikke spesielt glad i å bake eller flink til å bake, så det som serveres av kaker til jul her hjemme er enten kjøpt eller fått av svigermor og farmor.

Hvor skal dere feire jul og nyttår i år?

- Vi reiser til Vikersund lille julaften. Der skal vi feire jul med mamma og stefaren min og kose oss med familien min på den siden. 2. juledag reiser vi til Halden for julemiddag hos farmor sammen med pappa, lillesøster, lillebror og den siden av familien. 3. juledag reiser vi til Geilo for å slappe av resten av romjulen og feire nyttårsaften/bursdagen til Ulrik sammen med både familie og venner.

Hvorfor har du så mange reklameinnlegg for tiden?

- November og desember er de månedene annonsører bruker mest penger på bloggere, etter hva jeg har erfart. Det ble ganske mange reklameinnlegg forrige uke blant annet på grunn av heftige tilbud rundt black friday/weekend, mens denne uken har jeg bare en annonse som jeg vet om nå. I sommermånedene foreksempel er det omtrent ingen eller i hvertfall få annonsører som bruker penger på bloggere. Derfor må jeg og vi "ta igjen" det tapte andre deler av året. Ingen bloggere kan leve av bare klikk alene. Det er alt for dårlig betalt..

Eier dere eller leier dere leigligheten dere pleier å bo i på Dr. Holms?

- Det er moren min og stefaren min som eier den leiligheten vi pleier å bo i på Geilo/Dr.Holms.

Hvordan gjør dere det med utgifter når dere er sammen med andre par? Spanderer dere eller deler dere alt på likt?

- Ulrik og jeg liker å spandere på gjestene våre og gjestene våre liker å spandere på oss også. Derfor blir det litt sånn annenhver gang ordning, uten noe system egentlig. Jeg hater gjerrige mennesker og har derfor ingen gjerrige venner. Venner som studerer eller venner som ikke har råd til å spandere av den ene eller den andre grunnen er noe helt annet. Det handler bare om å bidra med det man kan, synes jeg :-)

Drakk du alkohol på Geilo i helgen?

- Nei. Jeg drakk bare virgin mojito og julebrus.

Hva synes vennene dine om at du blogger?

- Jeg tror de fleste venninnene mine har blitt vant med at bloggen er jobben min, og at de ikke tenker så mye over hva jeg driver med lenger.

Det går rykter om at du er gravid. Kan du bekrefte eller avkrefte?

- Jeg vet at det er mye snakk og skriving om hvor vi er i prosessen akkurat nå fordi jeg mottar spørsmål på Snapchat, Instagram og Facebook hver dag. Det jeg har sagt står jeg ved, og det er at jeg kommer tilbake til dere med en oppdatering når Ulrik og jeg er klare for det.

Når får vi høre mer om de to prosjektene dine?

- Et av de får dere vite om allerede denne uken. Men det andre må jeg holde på til over jul og kanskje nærmere påske. Vi får se!

Det har dabbet litt av med spørsmål i det siste. Jeg tar noe av skylden selv siden det ble få personlige innlegg uken som var, og gir dere derfor ny mulighet neste uke i stedet for å droppe hele greia --> Still gjerne spørsmål allerede nå på facebook her for at ditt spørsmål skal bli besvart. Husk at du kan stille spørsmål på innboks om du ønsker å være anonym ♥

MINE BESTE JULEGAVETIPS

Annonse

God søndag! Nå er det under en måned igjen til jul, folkens.. Er dere klar over det? Jeg må innrømme at jeg skvatt litt da jeg kikket på kalenderen i dag, siden jeg bare har kjøpt to julegaver og det er det. Ikke har jeg skrevet lister en gang for hva jeg skal kjøpe til alle sammen, noe jeg ofte gjør i god tid før jul for at handlingen skal gå litt fortere. Jeg har heller ikke pyntet, kjøpt julekalender til Ulrik eller planlagt noe som helst av juleaktiviteter før jul. Meeeen julegavetips har jeg, og de skal selvfølgelig deles med dere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opplevelsesgaver:

Opplevelser er og har lenge vært en av årets mest populære julegave. Et gavekort på en opplevelse er derfor den perfekte julegaven til hun eller han som har alt, er vanskelig å kjøpe gave til eller personer du unner noe ekstra. Opplevelse i julegave står ikke bare på min, men også på manges ønskeliste i år. Hos YouWish kan du finne hundrevis av opplevelser, blant annet et gavekort på sjokoladesmaking til en du er glad i eller Spa- og velværedag til din kjære som inneholder 3 timer med ansiktsbehandling, massasje, pedikyr og velvære. Det finnes også opplevelser som skiller seg ut som blant annet indoor skydive og snøscootersafari. Jeg har sykt lyst til å prøve begge deler (hint til Ulrik og andre som kjenner meg). Sjekk ut YouWish sine julegavetips her!

P.s. Alle gavekort som handles nå og frem til julaften vil ha utvidet gyldighetstid til 24.desember 2018. Så hvis du kjøper et gavekort i dag vil du få 30 dagers ekstra gyldighet på gavekortet. Og forresten.. Jeg må nesten bare nevne en genial gave til han eller hun som drømmer om å bli pilot. På YouWish kan du nemlig kjøpe et gavekort på en prøveflyvning i simulator med en tro kopi av Boeing 737-800, som er det flyet Ulrik flyr på jobb. Kult, eller hva? Jeg digger opplevelsesgaver altså!

Vil du gi bort kvalitetstid og gode minner til jul? Følg YouWish på Facebook her og få flere gode tips til opplevelsesgaver ♥

Avslappende gaver:

Apropos opplevelser.. Floating er virkelig noe jeg vil dra frem i år igjen som en unik opplevelsesgave du kan gi bort til en du bryr deg om. Det som er så fint med floating er at det passer for alle. Ulrik og jeg har som dere vet floatet flere ganger sammen og jeg har floatet noen ganger alene. Floating er en perfekt form for avslapping og garantert en gave som blir verdsatt av alle som lever i en hektisk hverdag..

Floating er en unik opplevelse, og beskrives som en snarvei til dyp avspenning. Der meditasjon og yoga krever at du lærer deg visse teknikker, er det her bare legge deg ned og flyte inn i total avslapning. Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! Når du i tillegg ligger i et lydtett rom hvor det er mulig å få det helt mørkt, avsondret fra all ytre stimuli, får både hjerne og muskler optimal hvile.

P.s. Nå tilbyr de også klassisk massasje som en forlengelse av flyten, eller du kan få en mer dyptgående og behandlende massasje. Les mer om de ulike behandlingene her. --> JULETILBUD: Rabattkoden "avslappning" gir 10% rabatt på floating og massasje for en eller to personer, og på parfloat. Tilbudet gjelder frem til 24. Des.

Bestill timer her eller gavekort her. Jeg vil rett og slett sammenligne opplevelsen som en liten miniferie!

Les mer om floating på Facebook her

Kule gaver:

De kuleste og morsomste julegavene finner du definitivt på Coolstuff.no. Dette er gavene som bidrar til god latter rundt juletreet i år, og er det en ting jeg er tilhenger av så er det gøyale gaver som skaper god stemning. Spesielt i dag som de fleste jeg kjenner har alt de trenger i hverdagen. Mien to favoritter fra Coolstuff er denne sjokoladefontenen og denne bærbare fotoskriveren som printer ut bildene dine via app på smarttelefon eller nettbrett.

Leter du etter en julegave til under 300 kroner? Sjekk ut denne listen med morsomme gaver som stikker seg ut! Eller du kan bruke denne julegavegeneratoren ved å stille inn prisintervall og en eller flere av mottakerens interesser, så spytter generatoren ut en lang rekke treffsikre tips til kule og ikke minst annerledes julegaver!

Her finner du flere julegavetips til han og her finner du flere julegavetips til henne :-) :-)

I tillegg til gøyale julegaver har Coolstuff også masse kul julepynt og morsomme julekaledere du bør sjekke ut! Følg Coolstuff på Facebook her for flere kule gavetips og morsomme førjulsting ♥

Underholdende gaver:

Et gavekort fra Storytel er julegaven som er hyggelig å gi bort til noen du er glad i. Det er også en julegave som virkelig underholder med mange gode lese- og lyttestuder. Jeg har selv et abonnement på Storytel som jeg setter stor pris på og vet at mange i min familie hadde blitt glad for å få dette abonnomentet i julegave i år.

Vet du ikke hva Storytel er? Storytel er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker via en mobil-app. Hvis du har iPhone, Android eller en iPad, så kan du også lese ubegrenset med e-bøker og enkelt veksle mellom lesing og lytting. For min del blir det mest lytting, da jeg foretrekker å slappe helt av i øynene. Men vi er forskjellige og derfor er det fint at Storytel gir tilgang til mer enn 60 000 lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk.

Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobilen din - eller lastes ned offline, slik at du kan ta med deg Storytel når du er ute og reiser. Det er jo helt genialt når man er ute og flyr foreksempel, eller på roadtrip som jeg skal på i dag fra Geilo til Oslo hvor dekningen er noe varierende..

I Storytel-appen finner du fantastiske romaner, spennende krim, gode dokumentarer og sterke biografier. Last ned så mange bøker du vil til offline, så slipper du å bekymre deg for nettdekning. Jeg har blant annet lastet ned "Calender girl - November" til hjemturen fra som jeg skal kose meg med.

Les mer om Storytel her!

Følg Storytel på Facebook her

Gaver som varer lenge:

Julegaven som kan nytes lenge av oss kvinner er definitivt et gaveabonnement på Det Nye. Jeg hadde elsket å få en slik gave til jul og vet at alle venninnene mine også hadde elsket det. Det Nye er nemlig ikke hvilket som helst magasin, men faktisk norges største magasin for kvinner som er interessert i mote, skjønnhet og livsstil. Her får man siste nytt om mote, skjønnhet, kultur, trening reise og alt annet vi er opptatt av.

--> JULETILBUD: Nå kan du gi bort 3 nummer av Det Nye i julegave for kun 99 kroner! Les mer på bladkiosken.no her!

Følg Det Nye på Facebook her for daglige oppdateringer fra Team De Nye ♥

FJOLS TIL FJELLS

Reklame

Hei fra Geilo! Her er stemningen på topp sammen med to andre vennepar av Ulrik og meg. Alle sammen kom opp i går kveld og blir her til i morgen. Gårsdagen ble derfor sen, men det er jo bare hyggelig. Vi tok det igjen i søvn i dag, for å si det sånn. Hehe! Planen var egentlig å ta en tur i bakken for de fleste, men det ble ikke helt slik. Denne gjengen er tydeligvis på fjellet for å slappe av og det er lov..

Nå er de andre i skibaren allerede, mens jeg skriver dette innlegget til dere. I kveld skal vi spise middag i restauranten her på hotellet og bare kose oss til det fulle. Fjolls til fjells.. Det er det vi er og vi har heldigvis selvironi :-)

Jeg er forresten helt frisk igjen. Eller, man hører at jeg er/har vært forkjøla på stemmen min og jeg er fortsatt litt snufsete. Men jeg føler meg i god form igjen og det er skikkelig deilig!

Nei, nå får jeg komme meg ned i baren selv og skåle litt med girlsa.. Følg meg gjerne på Snapchat og Instagram gjennom helgen. Der kommer hyppige oppdateringer fra fjellet og noen gode tilbud fra Lyko.no som kjører Black Weekend tilbud --> pilotfrue

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BLACK WEEK HOS BLIVAKKER!

Annonse

Denne uken er det Black Week hos BliVakker.no med 25-80% rabatt på HELE butikken! Det betyr mange gode tilbud på alle mine favorittprodukter innen sminke, hårpleie, hudpleie, dufter og masse mer! Du finner til og med et godt utvalg av gode produkter på tilbud til herre. Jeg har blant annet klikket hjem noen fine julegaver til Ulrik og pappa fra salget som jeg er sikker på at de kommer til å sette pris på ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MINE FAVORITTER FRA REAL TECHNIQUES PÅ SALGET:

Kosten jeg bruker til å påføre flytende foundation og kontur når jeg skal på fest eller pynte meg litt ekstra, finner du HER.

Kostene jeg bruker til å legge en perfekt øyesminke til både hverdag og fest finner du HER.

Kosten jeg bruker til solpudder finner du HER. En kost som er perfekt å ha med seg i vesken på grunn av lokket som følger med.

Kosten jeg bruker til rouge finner du HER.

Kosten jeg bruker til higligther finner du HER.

Shampooen jeg renser sminkekostene mine med finner du HER og palettet jeg vasker de i finner du HER.

Tips: Jeg vasker kostene mine minst en gang i måenden og ofte annenhver uke. Dette gjør jeg for å unngå å påføre gamle sminkerester i ansiktet mitt, som kan føre til urenheter i huden..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten nytt navn og design på disse sminkekostene fra Core Collection. Mange skjønner ikke at det er de samme sminkekostene som tidligere på grunn av navnebytte og det nye designet, men da vet dere det :-)  

Til slutt vil jeg tipse dere om at foundationen jeg bruker fast kan kjøpes på 30% rabatt HER og kosten jeg bruker til å påføre pudderfoundation finner du til 30% rabatt HER. Og ja, jeg vet denne sminkekosten egentlig er ment for rouge, men jeg bruker den altså til pudderfoundation i tillegg siden jeg synes den er veldig myk og god å jobbe med til begge deler. Jeg har derfor to helt like koster her hjemme som jeg bruker til to forskjellige behov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere med Black Week og alle de gode tilbudene, folkens! Det skal jeg :-)

JEG GIR OPP

I dag skulle jeg egenltig jobbe med Maria. Vi hadde tenkt til å dra på julemarkedet i Karl Johan og ta masse hyggelige bilder. Planen var også at jeg skulle få gjort unna all jobb før helgen, men sånn ble det ikke. Jeg måtte sove til langt ut på dagen og har ikke kommet ut av joggedressen ennå. Det renner konstant fra nesa og øynene, pluss at jeg nyser hele tiden. Kroppen verker og hodet kjennes fortsatt tung. Jeg føler meg skikkelig sliten, men har heldigvis ikke fått feber. Formen er kanskje bittelitt bedre enn i går siden jeg ikke lenger har vondt i halsen, men jeg trenger definitivt noen dager til på å komme meg helt igjen, så akkurat nå gir jeg opp litt. Det er rett og slett ikke noe vits i å prøve å se pen ut foran kameraet. Hehe!

Vi har likevel bestemt oss for å reise til Geilo i morgen. Jeg får heller bare ta det rolig og hvile masse, mens de andre står på ski, fester i skibaren eller hva de planlegger å gjøre. Fjellet er hyggelig uansett form og så mye tid som jeg tilbringer her hjemme blir det godt å komme bort litt..

Nå er det pannekaker til middag på Andrea og meg. Snilleste Ulrik er i byen for å kjøpe brente madler til kona si. Jeg fikk plutselig så lyst på det og derfor var det ekstra kjedelig at jeg ikke kom meg på julemarkedet tidligere i dag. Men, men.. Markedet blir jo stående helt til jul, så jeg får ta det igjen neste uke!

SOFALIGGENDE..

Det begynte med halsbrann natt til i går og etter det har jeg blitt skikkelig forkjølet og "tett i hodet", som jeg så klumsete sa det til Ulrik i stad. Han var enig i forklaringen min. Hehe! Tung i hodet var det jeg mente og tett i nesa og hele det systemet der, hvis dere skjønner?

Det går fint altså. Jeg har bare ikke orket å gjøre noe annet enn å ligge i sofaen i hele dag. Kroppen min er sliten og det må jeg respektere, selv om det er kjedelig.

Snilleste Ulrik tar heldigvis godt vare på meg. Han har fri i to uker nå, noe som passer meg bra. Dersom formen min blir bedre er planen å reise på Geilo denne uken. Der var meningen at vi skulle dra oppover i morgen allerede, men vi utsetter det noen dager på grunn av formen min. Til helgen har vi invitert to vennepar i leiligheten på Holms, så jeg håper virkelig at vi ikke må avlyse turen.

Ellers har vi besøk av Andrea i dag. Hun skal sove over her til i morgen og holde lille Ramp med selskap. Han synes nemlig at mamsen er ganske kjedelig i dag. Hehe! Jeg gleder meg forresten til å se Andrea synge igjen på The Voice på fredag. Vi får dessverre ikke litt med på H3 arena denne gangen, men vi skal heie og ikke minst STEMME like mye fra fjellet eller hvor vi er <3

Nå fortsetter Kardashian maraton her i stua med Tom & Jerry kjeks og julebrus. Mmmm!

SLIK HOLDER JEG ANSIKTET RENT OG FRISKT

Annonse


Mandag er den dagen i uken jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg følelsen av å være klar for en ny uke, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til. Jeg kommer til å fortelle dere mer om de forskjellige produktene jeg bruker etterhvert, men i dag vil jeg trekke frem ansikstmasken alene fordi den er så sykt bra og fordi det er spesielt viktig å ta vare på huden nå om vinteren hvor den fort blir tørr og blass. The Incredible Face Mask, heter forresten masken og er faktisk hovedgrunnen til at ansiktet mitt er rent og friskt om dagen..

 

Face Mask motvirker ikke bare akne, men den fjerner sorte prikker, fjerner olje og fjerner død hud. Jeg som sliter med sorte prikker på nesen og en del urenheter rundt hakepartiet har merket en stor forbedring med å innføre Face Mask i min ukentlige rutine. Jeg føler på en måte at jeg drar av all "skitt" som har satt seg gjennom uken og at jeg da starter med en frisk og ny hud hver mandag. Rett og slett en herlig følelse!

 

SLIK BRUKER DU FACE MASK:

1. Påfør masken på ansiktet ditt.

2. La masken tørke i 30-40 minutter.

3. Fjern masken og se at sorte prikker og død hud tas bort.

4. Kjenn hvor myk og ren huden følels etterpå.
 

(Du kan vaske av eventuelle rester med klut.)


Ansiktsmasken fungerer som en slags quick fix siden den setter i gang blodsirkulasjonen slik at huden får masse glød og stimuli, i tillegg til å etterlater seg et mykt og rent resultat. Jeg føler meg virkelig fresh etter at jeg har tatt denne masken og er like overrasket hver gang jeg ser alt "skitt" den har dratt med seg. Nei, dere.. Nå må jeg sette punktum og overlate testingen til dere. Dette må nemlig bare prøves og det er derfor jeg anbefaler Face Mask videre til dere.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vil du også prøve denne utrolige masken? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på Face Mask med kodeord "facejulianne". Benytt deg av tilbudet for en herlig treat til deg selv eller som en fantastisk julegave til noen du er glad i :-) :-)

 

P.s. Rabattkoden varer bare i en begrenset periode, så vær rask og bestill The Incredible Face Mask HER

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva er kravene deres til huset dere skal bygge?

- Kravene er mange, men det er fordi vi har det så fint her vi bor i dag og vil da selvfølgelig ikke flytte til noe tilsvarende eller mindre.. Vi ønsker oss kun funkishus, noe som dessverre ikke er lov å bygge i diverse områder vi har tittet. Huset skal også ha to fulle etasjer, noe det heller ikke er lov å bygge overalt. Derfor blir letingen etter tomt ekstra krevende.

Vi må ha minst 4 soverom og helst en egen utleiedel eller mulighet for å lage til en slags adskilt del som vi skal bruke til kontor for både Ulrik og meg. Treningsrom er også et must. Vi kan bruke et av soverommene til det eller en kjellerstue foreksempel, men det må ikke gå på bekostning av noe annet. Vi krever også en egen walk in garderobe, som helst er i tilknytning til master bedroom og bad. Jeg ønsker meg også en liten walk in garderobe som er i tilknytning til barnerommet/barnerommene og et eget "barnebad"/gjestebad.

En dobbel garasje er også helt nødvendig. Vi har bare en bil akkurat nå, men om vi flytter litt ut av Oslo så kommer vi til å kjøpe oss en liten elbil eller noe også. Ellers tar jeg det forgitt med stor stue og stort kjøkken, gjerne en slags åpen og hyggelig løsning.

Hvilken interiørstil inspirer deg/dere?

- Jeg liker veldig mange forskjellige stiler. Det er egentlig et problem, for da får jeg liksom aldri bestemt meg helt og det kan fort bli rotete, i hvertfall i hodet mitt. Hehe! Men det som inspirerer meg innen interiør er når folk er flinke med å mikse stoffer, farger og materialer i et rom. Jeg trives koselige hjem som ser litt eksklusive ut. Gir det noe mening? Ta soverommet vårt som et eksempel. Her er det en god miks av alt jeg liker.

Hvordan er forholdet ditt til Ulriks familie?

- Det er veldig bra. Jeg elsker å være sammen med familien til Ulrik!

Har inntrykk av at du ikke er så mye med faren din, stemmer det?

- Det stemmer at vi ikke ser hverandre så ofte. Pappa bor i Halden og har nok med sitt i hverdagen, og jeg bor i Oslo og har nok med mitt. Er det ikke litt sånn i alle familier som bor i forskjellige byer?

Hva synes du om at andre bloggere er så dårlige på å merke reklame, at de foreksempel bruker «ad» på Instagram istedenfor «reklame»?

- Jeg skjønner helt ærlig ikke hvorfor det skal være så vanskelig å merke reklameinnlegg etter loven. Det er lenge siden reglene ble endret og har man valgt blogg som yrke eller er så heldig å tjene penger på sosiale medier, bør man klare å holde seg oppdatert på reglene for det man driver med. Alle vi i Side 2/Nettavisen fikk tilsendt et skriv med de nye reglene da de kom. Der stod det ganske tydelig at kun ordene "ANNONSE" OG "REKLAME" er godkjent som merking og at merkingen skal stå først = øverst i blogginnlegget til venstre, ikke i midten eller til høyre (med sammen skrift som resten av teksten). Det stod også at annonselenker skal merkes før lenken i tillegg til merkingen øverst i innlegget, slik jeg har gort siden jeg mottok skrivet.

Når det er sagt så er jeg enig i at enkelte regler er både for strenge og litt tullete. Men jeg synes ikke det er vanskelig å gjøre det riktig.

Hvorfor kan du ikke bare hyre inn en moderator til å gå gjennom og godkjenne kommentarer på bloggen din sånn at du kan ha et åpent kommentarfelt? Jeg som leser synes at det er mye enklere å kommunisere med deg der.

-  Hyre inn en modorator? For det første så gidder jeg ikke bruke penger på det og for det andre så er ikke kommentarfeltet mitt stengt på grunn av stygge kommentarer eller drittslening. Som de fleste husker lot jeg de fleste typer av negative kommentarer slippe gjennom. Kommentarfeltet mitt er stengt fordi jeg trengte en pause fra all spekulasjon rundt prøvingen. Slik spekulasjon som jeg vet at foregår nå fører bare til et indre stress hos meg. Derfor tar jeg litt avstand.

Når skal du fortelle mer om det femte prøverørsforsøket?

- Det er ennå usikkert.

Hvilken nominasjon mener du selv at du fortjener på Vixen Influencer awards og hvorfor?

- Oi.. Vanskelig spørsmål! Nominasjoner jeg ønsker meg og føler at jeg fortjener er Årets influencer: livsstil, Årets gullpenn eller Årets sterke mening. En nominasjon generelt hadde jo vært stas, men jeg får heldigvis en slags bekreftelse på at bloggen min er bra nok også uten nominasjon. Det fordi dere klikker dere inn her dag etter dag, noe jeg setter enormt stor pris på <3

Hva er tema eller årsaken til den værste krangelen/diskusjonen mellom deg og Ulrik?

- Jeg husker seriøst ikke. Vi kranglet litt i starten av forholdet vårt, da vi begge naturligvis var usikre på hverandre. Nå er forholdet vårt så sterkt og trygt, og vi kjenner hverandre så godt at det blir mest diskusjoner om ubetydelige ting i hverdagen når vi har gått hjemme litt for lenge sammen. Hehe!

Hva er det fineste noen har gjort for deg?

- Det må være da Ulrik tok del i problemet "mitt" med å få barn. Han beskrev situasjonen som "vårt" problem fra første stund og det kommer jeg aldri til å glemme. Ekte kjærlighet, kalles det.

Foto: Marian Jade

Kunne du vært med i en tv/reality serie som deg selv?

- Dette spørsmålet får jeg nesten hver uke og svaret er ja, med forbehold om at Ulrik også ble med/var positiv til serien.

Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser ingen blogger fast for tiden, men jeg klikker meg innom de fleste på topp 10 i løpet av en uke for å følge med på hva som skjer i vår lille og rare verden.

Har du oppskrifter på noen gode forretter og desserter du vil dele?

- Nei, jeg er ikke spesielt flink til å lage mat. Jeg kan hvis jeg vil, men jeg synes matlaging er forferdelig kjedelig dessverre. Derfor går det mye i de samme rettene og sjeldent i forrett eller dessert. I morgen har jeg forresten bedt Pia (bestevenninnen min) på middag. Hun forventer nok taco, men jeg skal prøve å overraske med noe annet for en gang skyld.

Hvilke andre navn enn Lykke og Severin liker du?

- Jeg liker jentenavnet "Estelle" veldig godt og guttenavnet "Liam". Dessverre er "Liam" oppbrukt i vår familie, da søskenbarnet mitt heter det. Og nei, jeg liker ikke navnet "Estelle" bare fordi det er et prinsessenavn i Sverige, men det gjør ikke noe heller for hun er jo usedvanlig vakker.

Har du/dere tenkt gjennom dersom dere skulle ventet et skadet/sykt barn, hvor går grensen for hva dere hadde tatt imot, og for om dere ville tatt abort? Hadde du valgt bort et barn med downs, alvorlig hjerneskade, alvorlige fysiske sykdommer ol.?

- Dette spørsmålet velger jeg å overse, da jeg vet at svaret mitt blir oppfattet feil uansett hva jeg skriver eller hvordan jeg formulerer meg.

Har du og Ulrik noen tradisjoner bare dere to?

- Godt spørsmål. Ikke som jeg kommer på? Tradisjonene kommer vel med familielivet, eller tar jeg feil? Vi har jo ulike tradisjoner med foreldrene våre, men ikke bare med oss to alene. Båtferie om sommeren blir jo en slags tradisjon fremover :-)

Skal dere pynte til jul i år, og isåfall når vil dere gjøre dette?

- Det spørs hvem du spør. Ulrik vil pynte (les: Ulrik vil at jeg skal pynte), mens jeg vil droppe pyntingen i år fordi vi ikke skal være noe særlig hjemme.

Skal dere ha ekte juletre?

- Vi har et falsk juletre fra i fjor, men jeg sa nei til Ulrik da han spurte om vi kunne ta det med hjem fra lageret vårt på Haslum her om dagen. Jeg er ikke så gira på julen i år og da blir juletre her hjemme litt i overkant.

Feirer dere julaften og nyttårsaften sammen, eller hva er deres planer (når du finner ut av når Ulrik må jobbe)?

- Vi har feiret julaften og nyttårsaften sammen helt siden første året vi ble kjærester. Julaften i år skal feires hos min mamma og stefar i Vikersund og nyttårsaften (bursdagen til Ulrik) skal feires på Geilo med familie som vanlig. Ulrik har en del standby vakter i julen, så vi vet ikke sikkert når han skal jobbe. Men han har heldigvis helt fri i romjulen da vi reiser på fjellet.

Hvor mye tid bruker du på badet i løpet av en dag (dusjing, fiksing av hår og sminke f.eks)?

- Mellom en og to timer. Det spørs om jeg må vaske og føne håret. Det tar nemlig en halv evighet..

Hva vil du tipse andre unge jenter om (som meg på 23 år) som ønsker seg barn aller mest i verden, men har en samboer som ønsker å vente noen år til?

- Jeg har aldri vært i problemstillingen, men jeg vil likevel be deg om å tenke på hva det er du faktisk ønsker deg. Ønsker du deg å bli mamma alene eller ønsker du deg å bli mamma til dine og kjæresten din sine barn? Hvis svaret er det siste bør du ta en prat med kjæresten din og fortelle at du vil gi han tid, men at dere må legge en plan for fremtiden sammen, slik at du har noe å forholde deg til og ikke minst se frem til. Da blir forhåpentligvis ventingen enklere for deg. Masse lykke til <3

Hvor lenge er det vanlig å prøve før man lykkes i å bli gravid?

- Jeg har hørt og lest at det er vanlig å prøve i et år før man lykkes, uten at det nødvendigvis er noe galt.

Foto: Marian Jade

Tusen takk til alle som bidro med spørsmål denne uken! Still gjerne spørsmål til neste uke HER allerede nå ♥

 

2018 BLIR MITT ÅR

Vi er allerede i slutten av november. Snart er det jul og snart kommer et helt nytt år. Selv om jeg er i en prosessen som gjør at dagene og ukene går veldig sakte, ble jeg likevel overrasket da det gikk opp for meg at det bare er seks uker igjen til januar. Det betyr at det nå er under to måneder igjen til år 2018. Et år jeg har store forventninger til og et år jeg tror det vil skje mye fint i livet til Ulrik og meg..

Året som har gått har vært utrolig tøft. Et år med mye trist innhold som jeg skal prøve å legge bak meg, men også et år jeg aldri kommer til å glemme fordi det er nettopp dette året som har knyttet Ulrik og meg enda nærere enn noen gang. Vi har lært utrolig mye om hverandre og blitt kjent med følelsene våre på en lærerik måte. Jeg er imponert over hvordan vi har taklet nedturene som et par og ikke minst hvordan vi begge fortsatt klarer å se lyst på fremtiden.

Jeg har så mange planer for det nye året. Konkrete planer som jeg har bestemt meg for å gjennomføre. Planene handler om tomt, husbygging, flytting og nye prosjekter i jobb som jeg ser frem til. Jeg også noen ønsker for det nye året. Høye ønsker som jeg tar med meg fra det gamle året og inn i det nye. Ønskene handler som dere sikkert skjønner om familielivet og den nye hverdagen som jeg så inderlig skulle ønske at snart ble virkelighet.

Målet for det nye året er å bruke stemmen min til noe viktig. Åpenheten skal fortsette og jeg vil gjøre alt jeg kan for at ingen prøvere eller pårørende skal føle seg alene. Ufrivillig barnløshet vil for alltid være min hjertesak, uansett hvordan ting går fremover for meg og oss.

Foto: Marian Jade

2018 blir mitt år, dere..  Jeg bare føler det på meg og nekter å gi slipp på de positive tankene jeg har akkurat nå. Herlighet, som jeg gleder meg til det nye året og til en ny start ♥

 

10 TING SOM VAR FLAUT FØR

Ta selfies på t-banen: Før ble jeg dødsflau dersom andre passasjerer oppdaget at jeg tok bilder av meg selv på banen, mens nå bryr jeg meg ikke i det hele tatt. Selfies er blitt en del av hverdagen min og ikke minst jobben min, så jeg driter i om andre synes at det er upassende eller ser rart ut hvordan jeg tjener mine penger.

Posere foran kameraet midt i Bogstadveien: Før ble jeg stresset av å posere foran kameraet i Bogstadveien og andre steder hvor det kryr av mennesker. Nå kjennes det heldigvis helt naturlig å ta bilder hvor som helst og når som helst.

Snakke om mensen med Ulrik: Før brukte jeg ikke en gang ordet "mensen" foran Ulrik. Jeg pleide heller å si at jeg "hadde uken" eller noe i den duren. Etter over et år i denne prøverørsprosessen er mensen og alt som har med underlivet mitt å gjøre et normalt samtaleemnet her hjemme.

Spørre om å få ting gratis: Før synes jeg det var flaut å spørre om å få ting sponset/gratis og formulerte meg nesten litt stakkarslig i mailer jeg sendte og besvarte. Det tok lang tid før jeg ble trygg på min markedsverdi gjennom bloggen og andre sosiale medier, men etter mye jobb og lite fortjeneste lærte jeg å sette ned foten. I dag forventer jeg å få betalt for de tingene jeg mottar av sponsede produkter og tjenester, siden jeg har skjønt at ingenting faktisk er gratis på grunn av skatt og selvfølgelig den tiden jeg legger i å vise tingene frem.

At folk synes syns på meg: Før hatet jeg å være til bry og at personer jeg kjenner var lei seg på mine vegne. Derfor holdt jeg som regel følelser inne og latet som om alt var bra selv om det ikke var det. Etter flere store nedturer i prøveperioden har jeg lært meg å ta i mot den trøsten jeg får av nære og fjerne. Jeg har rett og slett godtatt at folk synes synd på meg når jeg har det vondt.

Takke nei til tilbud face to face: Før var jeg veldig beskjeden i møter med nye samarbeidspartnere og turte ikke takke nei til tilbud jeg egentlig ikke ville ha der og da, eller forhandle meg til noe bedre deal. I dag er jeg klar på hva jeg vil og direkte om jeg er uenig i noe.

Fortelle annonsører at produktet deres suger: Før var jeg verdens mest høflige blogger. Jeg turte ikke si noe negativt om produkter eller tjenester som annonsører ga meg, og i stedet for å gi negative tilbakemeldinger lot jeg være å svare de på telefon eller mail for avtale av blogginnlegg. Nå har jeg ikke noe problem med å fortelle en annonsør at produktet deres suger eller gi tilbakemeldinger som ikke er positive for en merkevare. Ærlighet varer lengst.

Skrive om sex og personlige ting på bloggen: Før var jeg redd for at familien min og vennene mine ble pinglige berørte om jeg skrev om sex eller delte andre personlige greier i media. I dag forventer jeg å bli respektert for åpenheten min og for de valgene jeg tar i min rolle som blogger.

Dra på byen uten å drikke alkohol: Før følte jeg meg ukomfortabel av å være edru ute på byen. Nå har jeg ingen problem med det. Jeg liker å tro at det handler om at jeg har blitt tryggere på meg selv med årene. Når det er sagt så synes jeg det er kjedelig å feste uten alkohol, men det er noe helt annet.

Å bli gjenkjent av lesere: Før ble jeg rød i ansiktet da lesere kom bort til meg for å hilse, gi meg ros eller ta bilder med meg. Jeg har alltid synes at det har vært veldig stas med oppmerksomhet rundt det jeg driver med og det gjør jeg fortsatt, men nå har jeg blitt vant med å bli gjenkjent og rødmer ikke lenger (les: like mye). Hehe!

ET ENKELT HÅROPPSETT

Hei, igjen! Her kommer del to med et enkelt håroppsett som er perfekt å kunne nå i julebordsesongen. Lik innlegget mitt på Facebook om du ønsker flere slike videoer fremover. Kom gjerne også med ønsker til hva du vil se innen sminke og hår. Beklager at det er litt dårlig lys på videoene jeg har lagt ut i dag. Jeg er nybegynner på videoblogging, så dette kommer til å bli bedre og bedre for hver gang. Det er i hvertfall planen.. Hehe!

SLIK KRØLLER DU HÅRET MED RETTETANG

Det er mange som har spurt meg om hvilken krølltang jeg bruker og hvordan jeg fikser håret. Her er en liten videosnutt med forklaring på hvordan jeg krøller håret med rettetang. Både Maria (frisøren min) og jeg bruker denne metoden for å få fine krøller i håret til hverdag og fest. Still gjerne spørsmål på facebooksiden min om det er noe du lurer på. Del to kommer ut senere i kveld. Da viser vi dere hvordan dere gjør et enkelt oppsett med disse krøllene som et utgangspunkt ♥

TOMTEJAKT, BESØK OG NOMINASJON

Det ble ikke den tomten vi la inn bud på i går. Vi la inn hele tre bud totalt, to i går og ett i dag. Men til slutt måtte vi gi oss da vi følte at prisen begynte å spise av selve husbudsjettet. Jeg er nemlig ikke interessert i å senke kravene mine til huset vi skal bygge, derfor snuser vi heller videre på den andre tomten for å vurdere hva vi kan få til der. Det er nemlig mye man må tenke på av regler for å kunne bygge det huset man ser for seg. På tomten vi ikke fikk var det endel begrensninger, så i utgangspunktet er det kanskje like greit at vi ikke fikk den. Jeg har lært masse siden vi startet å planlegge husdrømmen, og lærte noe av budrunden også. Derfor er ingen ting forgjeves i denne prosessen..

Dagen i dag har gått bort i telefonmøter og mailer, foruten budrunden. I tillegg har jeg besøk av Andrea. Hun sitter i toppetasjen akkurat nå og synger. Gled dere til fredagens opptreden, folkens. Det blir rått! Svigermor er også her. Hun ble igjen i Oslo en uke til for å være med på enda en The Voice livesending med stjerna vår. Snakk om en familie som stiller opp. Andrea er heldig og hun fortjener det!

Ulrik er i Fredrikstad i dag for å hjelpe mamma med litt ting som skal flyttes i leiligheten hennes før den skal selges. Snart bor som nevnt mamsen i Oslo, noe jeg gleder meg veldig til. Det blir utrolig koselig å få henne så nært at vi kan lunsje og besøke hverandre mer i hverdagen. Det har jeg virkelig savnet. Dessuten er det ekstra kjekt å ha henne i nærheten med take på fremtiden nå som Ulrik og jeg prøver å skape en egen liten familie. Jeg ønsker at barnet/barna våre skal ha minst ett sett med besteforeldre i nærheten.

Nei, nå er det middag her.. Frossenpizza på menyen. Det hadde forresten vært hyggelig om du ville nominere meg til Influencer Awards 2017. "Årets influencer: mat"? Hehehe, neida! Du kan lese mer om de ulike kategoriene her. Synes du jeg fortjener en av nominasjonene? I fjor ble jeg ikke en gang invietert som gjest, så forventningene er lave. Jeg har likevel nominert mine favorittbloggere. Kanskje jeg skal skrive et innlegg om hvem jeg nominerte? P.s Fristen for nominasjon er torsdag 16. november!

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Når skjønte du at Ulrik var den rette for deg?

- De første minuttene vi snakket sammen. Han virket så snill og god, i tillegg sjarmerte han meg bokstavelig talt i seng med dialekten sin. Hehe!

Hva er det du gleder deg mest til med julen?

- Jeg gleder meg helt ærlig ikke så veldig til julen i år. Det har mye med at Ulrik skal jobbe, men også litt med at jeg forbinder jul med mye reising og stress på grunn av familie spredt rundt i landet. Jeg tipper at jeg kommer til å glede meg litt mer når det nærmer seg, for jeg elsker jo å tilbringe tid med familien min. Nå er alt bare så usikkert fordi Ulrik ikke har oversikt over hvor og når han skal fly i julen ennå.

Kan du ha et innlegg "i min veske"?

- Ja, det kan jeg lage snart. God ide :-)

Hva er must have for deg om vinteren?

- Chai latte! Det drikker jeg bare om vinteren.

Hva gjør du for å koble ut?

- Da ser jeg på serier. Det er kanskje den beste "flukten" fra hverdagen jeg vet om.

Kan du tenke deg noen andre kjæledyr enn hund?

- Egentlig ikke, men jeg kunne tenkt meg en hund til og da skulle det vært en toy puddel. Men Ulrik sier dte er bra nå. Hehe!

Hvis du er så heldig å bli gravid med tvillinger, hvilken kombinasjon (jente&jente, jente&gutt eller gutt&gutt) har du mest lyst på? Vet du hadde blitt lykkelig uansett altså.

- Nå ønsker jeg meg bare friske barn. Det spiller ingen rolle hvilket/hvilke kjønn det blir. Jeg drømmer ikke om å bli jentemamma eller guttemamma. Jeg drømmer kun om å bli mamma til et barn som er laget av Ulrik og meg.

Hvilke medisiner gikk du på før egguttak?

- Du kan lese om prosessen og mesisinene jeg tok før første egguttak her og her.

Måtte du fortsatt gå på medisiner før innsett av dine nedfrosne egg? Regner med at man får hoppe over sprøytene da?

- Du kan lese om medisinene jeg gikk på før det fjerde fryseforsøket her.

Hvordan går det med tomtejakten?

- Vi har lagt inn et bud på en tomt i dag faktisk med frist til i morgen klokken 10:00. Det står mellom to tomter akkurat nå, så morgendagen blir spennende. Hvis det ikke blir noen av disse to tomtene får vi bare fortsette letingen. Vi har jo ikke dårlig tid, vi er bare gira på å komme i gang med byggeprosessen. På bildet under fyller jeg ut budskjemaet.. Tvi tvi!

Hvilken krølltang bruker du?

- Jeg bruker for det meste rettetang når jeg krøller håret. Tangen min er fra BayBiliss.

Hvor er din favorittjeans fra?

- Det må være denne fra Levis som jeg har arvet av mamma. Jeg elsker trange jeans med stretch og høyt liv!

Hvordan har det seg at du har fine egg og får eggløsning, men ikke kan bli gravid? Betyr lav AMH verdi at de eggene du har er dårlige eller hvordan fungere det?

- Nå har det jo vist seg flere ganger at jeg faktisk kan bli gravid, men at jeg ikke har klart å holde på graviditeten. Lav AMH-verdi sier bare noe om antall egg, ikke noe om kvaliteten på eggene.

Hei, fine deg! Var nettopp innom bloggen din, og så innlegget "Klar for festsesongen". FOR en fin oppsats i håret du hadde på de bildene! Jeg lurte på om du kanskje kunne ha en "step for step" hvordan du satt opp håret? Eller kanskje en hår-tutorial en gang på video? Synes generelt at du alltid er veldig fin og stelt på håret, særlig med krøller. Kanskje du også har noen hårprodukter du anbefaler?

- Tusen takk! Det var Maria (stylisten min) som fikset meg på håret den dagen. Maria og jeg vurderer å lage flere steg-for-steg innlegg som dette og videoer etterhvert. Derfor er det utrolig hyggelig at du etterlyser det!

Når det gjelder hårprodukter så bruker jeg shampoo og balsam fra By Noor fast som gir god fuktighet og lillashampoo i mitt eget hår (ikke extensionet) fra Joico en gang i uken sirka, for å beholde den kalde fargen.

Har du alle visdomstennene dine i behold eller har du fjernet dem?

- Jeg ble anbefalt å fjerne de to bakerste visdomstennene mine innen noen år for to år siden, men har utsatt det foreløpig. De gjør ikke vondt eller noe, så jeg stresser ikke.

Er Ulrik sjalu?

- Nei, det vil jeg ikke si. Ingen av oss er spesielt sjalue egentlig. Jeg tror det handler om at vi er veldig trygge på hverandre.

Har du sluttet å drikke alkohol igjen på grunn av prøvingen?

- Ja, det er en stund siden.

Det er mye snakk om hevnporno for tiden. Har du nakenbilder av Ulrik på telefonen din og har Ulrik nakenbilder av deg på sin telefon?

- Vi har begge private bilder av hverandre sammen og alene som kun er ment for oss to, ja. Har ikke alle par det?

Synes du det er flaut å presentere deg som blogger når du møter nye mennesker som ikke kjenner deg?

- Ja, noen ganger. Men det handler ikke om at jeg ikke er stolt av yrket mitt og stolt over hva jeg har fått til, for det er jeg. Det handler bare om at jeg opplever at mennesker har forhåndsdømt meg, og det er som regel ubehegelig. Nå virker det kanskje som om dette skjer hele tiden, noe det heldigvis ikke gjør. Men det skjer en gang i blant.

Hvis du måtte si en deltaker i The Voice som fortjener å vinne utenom Andrea. Hvem velger du da?

- Ingeborg fra Sarpsborg! Jeg synes det var skikkelig trist at hun røyk ut forrige fredag. Selv om jeg heier på Andrea så var Ingeborg også en favoritt hos meg. Håper vi får se mer til den jenta i musikkbransjen fremover. P.s. Jeg kjenner ikke Ingeborg.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

DET VAR SLIK ALT STARTET

Det var slik bloggingen begynte, med selfies i dritdårlig lys, rotete bakgrunner og en dolla Julianne tittende inn i speilet. Jeg husker at Ulrik ofte spurte meg om det var noe han hadde glemt at vi skulle på, siden jeg var så "pyntet" hele tiden. Det spilte liksom ingen rolle for meg om det var mandag, fredag eller søndag. Jeg elsket å pynte meg og ikke minst å krølle håret. Hehe! Det spiller forsåvidt ingen rolle for meg hvilken dag det er i uken nå heller og jeg er fortsatt glad i å pynte meg og krølle håret, men jeg gjør det ikke hver eneste dag bare for å ta bilder av meg selv i speilet. Jeg gjør det heller ikke lenger for å passe inn i den overfladiske bloggverden.

Det er snart tre og et halvt år siden jeg begynte å blogge. Til sommeren er det hele fire år! Det er kanskje ikke så lenge sammenlighet med mange andre på topplisten, men for meg har det skjedd enormt mye på disse årene. Livet mitt har rett og slett endret seg totalt. Positivt altså. Det slo meg på lørdagskvelden i går der jeg stod å lagde mat til familien til Ulrik som jeg er blitt så glad i, mens Ulrik var på jobb. Jeg følte meg som en skikkelig husmor som satt mer pris på en hjemmekveld med taco og "Skal Vi Danse" enn å dra ut på byen. Hvis vi spoler tilbake tre år ville jeg befunnet meg på beruset på dansegulvet med jentene. Det skjedde nemlig ikke at jeg var hjemme med familie edru i helgene på den tiden. Det livet jeg lever nå var helt fjernt for meg den gang da. Jeg er nesten sikker på at 24 år unge Julianne ville ha himlet med øynene av 27 år gamle Julianne. Tenk at det er mulig å forandre seg så mye på bare noe år..

Det startet med at jeg gledet meg til å bli mamma og at forventningene om en baby ga meg sommerfugler i magen, men etter mye motgang i prøveperioden er dessverre gleden blitt til en slags lengsel. En lengsel etter mammarollen, selv om jeg egentlig ikke aner hva den innebærer. Og en lengsel etter et liv som handler om mer enn bare Ulrik og meg, selv om jeg egentlig ikke vet hvordan det livet er.

Nå lever jeg familielivet, selv uten å ha barn. Det høres kanskje litt rart ut, men det er fordi jeg lengter etter å ha noen her hjemme som trenger meg hele tiden og som jeg må ta ansvar for. Jeg håper at jeg klarer å finne tilbake til gleden igjen. Gleden og de sommerfuglene.

Husk å stille spørsmål til ukens spørsmål og svar HER. Beklager masingen, men den må tydeligvis til nå som jeg ikke har åpent kommentarfelt. Saken er at jeg har plass til noen spørsmål til denne runden, derfor håper dere vil bidra til at spalten forblir fast en gang i uken ♥

7 NYE RYKTER

Det er mye rart jeg får høre om meg selv og Ulrik hver uke. Jeg kan ikke si annet enn at det er underholdende med alle nye påfunn. Forhåpentligvis synes dere det samme. Hehe! Når det er sagt så er det også noen av ryktene som faktisk stemmer. Her er siste nytt..

Julianne har gått opp i vekt: Det stemmer. Jeg har gått opp nesten 7 kilo siden jeg startet prøverørsprosessen. Det synes godt, men jeg driter i det så lenge drømmen om å bli mamma går i oppfyllelse. Noen ekstra kilo her og der kan ikke en gang kalles for et problem i denne sammenhengen. Dessuten har jeg planene klare for "Prosjekt Milf" når den tiden kommer. For jeg skal tilbake i form og tilbake til den vekten jeg trives best med. Men først har jeg helt andre prioriteringer som er mye viktigere.

Julianne har sluttet å trene: Jeg er meldt savnet på Sats, sa Ulrik sist han kom hjem fra trening. Hehe! Så ja, det stemmer på en måte. Men jeg har ikke sluttet for godt, jeg har bare tatt en pause. Den mosjonen jeg får om dagen er turene jeg går med hundene og power walks på tredemøllen her hjemme.

Julianne betaler Ulrik for at han skal ha sex med henne: Denne er bare drøy. Selvfølgelig gjør jeg ikke det. Det stemmer at Ulrik fakturerer meg for å hjelpe meg med bloggen, men ikke for å hjelpe meg i sengen eller for andre aktiviteter vi hygger oss med sammen.

Julianne søker jobb: Det eneste denne jenta søker etter for tiden er tomt i Asker og Bærum. Hver eneste dag er jeg innom finn.no for å holde meg oppdatert i boligmarkedet. Nå har vi faktisk funnet en ny tomt vi skal dra å se på så fort Ulrik kommer hjem fra jobb igjen. Tomten har mange pluss, som at den ligger i et barnevennlig område uten støy fra motorvei eller kollektiv trafikk, og ikke minst at den har størrelsen vi er ute etter i en prisklasse vi ser i. Send meg gjerne en mail på: julianne@pilotfrue.com om du vet om tomter som kommer for salg i området vi søker :-)

Julianne har bestemt seg for å legge ned bloggen: Det stemmer ikke. Jeg tar meg fridager i blant, men har fortsatt ikke følt noe behov for en lengre pause. Det kan tenkes at jeg får et behov for det snart eller om en stund. Jeg må bare ta en dag av gangen og se ann hva som skjer videre i prosessen.

Julianne har funnet ut at hun har dårlig eggkvalitet: Så vidt jeg vet er det ikke noe i veien med eggene mine. Alt tyder på at de er av bra kvalitet og at min unge alder gir oss fordeler. Etter de siste prøvesvarene fra Rikshospitalet fikk vi heldigvis vite at AMH-verdien er min stabil fra i fjor, noe som også gir oss tid til å senke skuldrene med god samvittighet.

Julianne og Ulrik står i adopsjonskø: Det stemmer ikke. Par i en prøverørsprosess som oss har ikke lov til å stelle seg i adopsjonskø før man har gitt opp drømmen om biologiske barn eller før man eventuelt har lykkes og vil ha ett barn til. Ulrik og jeg har snakket om å adoptere et søsken dersom vi lykkes med et biologisk barn, men noe annet har vi ikke diskutert ennå.

KLAR FOR FESTSESONGEN

Reklame

Forrige helg brukte jeg denne fine kjolen i 70-årslaget til min kjære svigermor. Vi feiret med god mat og drikke, etterfulgt av en skikkelig fest i båten vår. Den aller siste festen på sjøen i år. Det har Ulrik lovet meg. Hehe! Tilbake til kjolen.. Jeg elsker fargen lilla og er alltid like gira på glitter denne tiden av året. Jeg føler nesten at lilla er et like trygt valg som sort i disse dager, men samtidig gjør lillafargen mer ut av seg i festsesongen som for mange allerede har begynt.

Jeg har forresten snudd kjolen "feil vei" med åpningen på ryggen i stedet for utringning forran, slik den er ment. Kjolen er like fin begge veier. Jeg følte bare at det ble litt mye puppefokus med mine to store fordeler sammen med familie og barn. Jeg snur den kanskje når jeg skal på julebord med jentene eller noe annet gøy før jul som er litt mer uformelt.. Hehe! Kjolen blir i hvert fall med meg på flere festligheter før jul. Det er helt sikkert!

I kveld er det ny runde med Andrea på The Voice. Ulrik og jeg skal heie sammen med resten av familien på H3 arena. Håper dere vil være med å stemme henne videre. Hvis du vil stalke Andrea før kveldens opptreden kan du sjekke henne ut på Instagram --> @andreasantiagoofficial ;-)

Det er som sagt bare 8 deltakere igjen i konkurransen og alle sammen er skikkelig flinke. Derfor blir det utrolig spennende å se hva Andrea har å by på i kveld. Jeg hører noen rykter om en sang med litt mer fart i enn forrige gang. Vi gleder oss!

Bildene er tatt på Støtvig hotell

(annonselenker) Du finner den lilla kjolen HER og skoene i sølv HER

Kjolen minner meg veldig om dette skjørtet som jeg har vist dere tidligere og som nå er på salg til bare 199,- 

DET ER NOE JEG HAR GLEMT Å FORTELLE DERE..

I det siste har det vært mye fokus på at jeg har trukket meg noe tilbake her på bloggen når det gjelder prøvingen. Jeg har fortalt dere at Ulrik og jeg trenger å skjerme oss litt for detaljene underveis, og jeg har gjort det klart at vi ikke vil svare konkret på spørsmål som angår prosessen mens den foregår. Etter flere hyggelige henvedelser fra andre prøvere på Facebook, har jeg skjønt at jeg har glemt å fortelle dere noe..

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg dokumenterer alt sammen for å dele til slutt. Ønsket er å bruke det meste av materialet, som er tekst, bilder og video til å slå enda et slag for ufrivillig barnløse med min stemme som når ut til såpass mange i sammen situasjon. Jeg vil fortsette å fronte alt det vanskelige og vise enda flere par som sliter med å få barn at de ikke er alene.

Dere som vil får altså være med på resten av reisen og da høre om alt som har skjedd eller ikke skjedd i ettertid. Jeg skulle på en måte ønske at jeg bare kunne fortsette som før med å oppdatere direkte hver dag og uke her på bloggen, siden jeg opplevde så enormt mye støtte fra dere lesere. Men på en annen måte føles det tryggere å ta mer hensyn til meg selv og selvfølgelig Ulrik. Vi kan ikke vite helt sikkert hvordan kroppen og psyken henger sammen i dette, og jeg har for lenge siden bestemt meg for ikke å ta flere sjanser.

Dersom jeg skulle ombestemme meg i forhold til åpenheten fremover av en eller annen grunn så er det også lov. Alle mennesker kan endre mening i løpet av livet, også bloggere selv om vi har skrevet ordene svart på hvitt på internett. Spesielt i prosesser som man ikke har kontroll over selv, som egentlig gjelder alle emosjonelle perioder av livet. Men jeg er helt sikker på at mye av historien vår skal deles, uansett hva vi møter av forhåpentligvis medgang eller i verste fall motgang på veien videre.

Nå står jeg på farten.. Holmensenteret neste! Der venter blant annet en nydelig kåpe på meg med fløyeldetaljer som jeg skal prøve. Små gleder i hverdagen! Vi blogges :-) 

VINTERTURBAN

Reklame

(sponset behandling og produkt) Etter noen timer i frisørstolen hos flinkeste Maria på Head i Hegdehaugsveien har jeg fått lange lokker, fyldigere vipper og mørkere bryn igjen. Jeg er som vanlig fornøyd med forandringen og synes det er litt ekstra stas å gå festsesongen i møte med litt lengde på håret. Som mange sikkert har fått med seg bruker jeg extesions fra Luxushair. Maria setter alltid i litt under to pakker med fester som holder seg godt i tre måneder før de må heises eller håret må byttes. Er du flink med å kure håret ditt en gang i uken, nøye med varmebeskyttende og sover du med flette hver dag, så holder håret veldig lenge.

Ellers har jeg fått en ny "vinterturban" i garderoben. Hehe! Dere husker kanskje at jeg hadde helt dilla på turbanen min fra Missoni i sommer? Den som Ulrik kjøpte til meg i Portofino.. Nå som vinteren er her passer det bedre med min nye turban i velour, og spesielt denne nydelige burgunderfargen. Jeg vet at det er mye delte meninger om turban er et fint tilbehør eller ikke. I sommer var det nemlig mange som mente at jeg så rar ut med dette hodeplagget. Jeg synes definitivt at turban er stilig og ikke minst behagelig å ha på hodet. Dessuten mener jeg selv at jeg rocker looken og bryr meg derfor ikke om kritikken..

(annonselenker) Du finner turbanen HER til bare 69 kroner og kjolen HER

DET ER INGENTING SOM ER VIKTIGERE

Hvorfor blogger du så sjeldent? Hvorfor har du sluttet å skrive om prøverørsprosessen? Hvorfor har du sperret kommentarfeltet? Hvorfor fyller du ikke hverdagen din med noe meningfullt?

Nå skal dere høre.. Det er ingenting som er viktigere for meg akkurat nå enn babydrømmen, og da mener jeg ingenting. Alt annet i livet mitt blir nedprioritert med vilje. Ikke tro at det har klikka for meg, for det har det ikke. Jeg vil bare ikke ha noe uprøvd og føler meg bedre nå som jeg har ro rundt meg. Trivselen her hjemme er også best når fokuset er hundre prosent på det som faktisk betyr noe, nemlig å skape en familie.

Jeg må sette meg og Ulrik i første rekke. Om jeg mister noen lesere på veien mot målet, om jeg tjener mange tusen kroner mindre i året eller om jeg går glipp av alt som skjer i hverdagen og i helgene som suser forbi mens jeg bare konsentrerer meg om mitt, så spiller det ingen rolle. Det eneste som spiller en rolle for meg her og nå er ønsket om å bli mamma. Et ønske jeg aldri kommer til å gi opp og et ønske som er verdt mer enn denne bloggen, mer enn all oppmerksomhet, mer enn topplisteplasseringer og mer enn alle penger i hele verden. Alt jeg vil er å bli mamma til et barn som Ulrik og jeg har skapt sammen.

Når det er sagt så har jeg det veldig bra om dagen, og det er mye takket være meg selv. Det at jeg har satt meg nye grenser for hva og når jeg vil dele, tatt meg fridager når jeg trenger det uten dårlig samvittighet og ikke minst at jeg har sperret all negativitet ute en liten stund ved å stenge de anonyme trollene ute, har virkelig hjulpet meg å holde fokus på det som er viktig. Jeg føler meg heldig som har skjønt det. Heldig som har skjønt hvem som fortjener å stjele min tid og hva som gir mening for meg..

Foto: Marian Jade

ET VAKKERT DIKT

"Våg å være ærlig
våg å være fri
våg å føle det du gjør
si det du vil si.
Kanskje de som holder munn
er reddere enn deg?
Der hvor alt er gått i lås
må noen åpne vei.

Våg å være sårbar
ingen er av stein.
Våg å vise hvor du står,
stå på egne bein.
Sterk er den som ser seg om
og velger veien selv.
Kanskje de som gjør deg vondt
er svakest likevel?

Våg å være nykter
Våg å leve nå.
Syng, om det er det du vil?
gråt litt om du må.
Tiden er for kort til flukt,
bruk den mens du kan.
Noen trenger alt du er
og at du er sann!
"

Skrevet av: Hans Olav Mørk

Foto: Marian Jade

Dette sterke diktet fikk jeg av en leser som selv hadde fått det tilsendt av en venninne i en vanskelig periode.. Jeg synes diktet var så vakkert at jeg bare måtte dele det med dere her på bloggen ♥

UKENS SPØRSMÅL

Har du hørt om psykologisk infertilitet? Altså, at kvinnen er frisk men klarer ikke å få barn på grunn av at hun hele tiden tenker på det og stresser og klarer ikke å slappe av.

- Jeg har hørt og lest at mange mener stress kan påvirke prøvingen negativt. På en måte tror jeg det er noe sant i det og i perioder har jeg jo vært veldig stresset. I de verste periodene har jeg da blitt bekymret og redd i tillegg til stresset, noe som har ført alt til en ond sirkel. Heldigvis føler jeg meg avslappet nå og har et mer rolig forhold til det hele selv om ønsket såklart er like sterkt.

Er du deprimert?

- Nei, jeg er ikke deprimert. Jeg har mine dårlige dager når følelsene tar overhånd, men jeg er stort sett blid og fornøyd med alt som er bra i livet.

Kunne du tenke deg å ha en jobb ved siden av bloggen?

- Nei, det kunne jeg ikke tenke meg. Bloggen og mine to andre prosjekter som jeg driver med for tiden er mer enn nok for meg. Nå er det er ikke lenge igjen til jeg kan fortelle dere om de to "hemmelighetene" mine. Jeg gleder meg veldig!

Hvordan ser en vanlig jobbhverdag ut for deg?

- Den starter mellom åtte og ni på morgenen og inneholder besvaring av mailer, blogging, planlegging av uken og ofte et møte med nye eller gamle samarbeidpartnere/sponsorer.

Hvorfor vil du ikke prøve akkupunktur?

- Jeg tror ikke det er noe for meg og ser ikke poenget med enda noe jeg må "følge opp" og engasjere meg i enn allerede krevende prosess.

Har noen oppdatering angående pelsbruken til Haust?

- Dette står på Haust sine nettsider, som er den samme informasjonen jeg har fått:

"Det har alltid vært viktig for oss å levere klær med høy kvalitet og lang levetid. Valg av materialer og leverandører er derfor et svært viktig arbeid for oss. Vi reiser flere ganger i året for å besøke våre leverandører og kvalitetssikre produksjonen.

Pels
Dyrevelferd betyr mye for oss. Pels som blir brukt i våre produkter kommer fra kontrollerte gårder hvor dyrene ikke er utsatt for inhuman behandling. Vi bruker kun pels fra dyr som også blir brukt til matproduksjon.

Dun
Dunen vi bruker er garantert behandlet i henhold til internasjonale lover om dun og fjær. Vi tar sterk avstand fra leverandører som plukker fjær fra levende gjess og/eller driver tvangsföring.
"

Så ja.. Jeg har ekte pels og dun på/i to av vinterjakkene mine, jeg bruker skinnvesker og jeg spiser kjøtt en til to ganger i uken. I tillegg har jeg to hunder som husdyr som jeg elsker og er generelt glad i dyr. Noen vil si at jeg er et forferdelig menneske på grunn av dette, mens andre vil si at jeg er helt normal.

Når kommer det en oppdatering på prøverørsprosessen?

- Den kommer når Ulrik og jeg er klare for det. Akkurat nå ønsker vi som sagt å holde kortene tett til brystet fordi det kjennes rett. Men plutselig kjennes det bedre å dele igjen. Jeg trives jo egentlig best med å dele og savner derfor å ha dere med på laget, men på en annen side er det deilg med en liten pause fra det på bloggen. Vi får bare ta en dag av gangen..

Hvordan type hus er det du og Ulrik ønsker dere?

- Vi ønsker oss et moderne hus, gjerne funkis på minimum 200 kvm. Huset bør inneholde minst 4 soverom, garasje (helst dobbel) og gjerne plass til treningsrom.

Når får vi se Andrea (@andreasantiagoofficial) på TV igjen?

- Fredag denne uken er Andrea tilbake på skjermen. Jeg har billetter til livesendingen på Telenor Arena og gleder meg som vanlig. De 8 deltakerne som er igjen i konkurransen nå er utrolig flinke alle sammen, derfor blir denne uken enormt spennende. Tvi tvi og heia, vakre Andrea!

Hvordan vasker og føner du håret med tapeextansions?

- Jeg prøver å vaske det så sjeldent som mulig og med det mener jeg sirka hver tredje dag, med mindre jeg trener og blir svett i håret før det har gått tre dager. Jeg passer på at produktene jeg bruker i håret gir god fuktighet og kurer alltid extensionet en gang i uken. Jeg legger meg aldri med vått hår og sover helst med flette. Varmespray bruker jeg fast før føning og før all styling med varme.

Svarer du på alle meldingene du får på Facebook?

- Ja. Jeg synes det er kjempehyggelig å "chatte" med leserne mine på facebooksiden min :-D

Hvilke erfaringer har du gjort deg etter at du stengte kommentarfeltet? Positive og negative.

- Jeg skal innrømme at jeg savner å ha enda bedre kommunikasjon med dere som leser. Dessuten lærte mer av tilbakemeldingene jeg fikk i kommentarfeltet enn de tilbakemeldingene jeg får på Facebook nå. Det handler om at folk flest ikke liker/tørr å være kritiske når de ikke er anonyme. Men jeg merker også at det har vært godt med en pause fra kommentarfeltet, spesielt alle spørsmålene og all spekulasjon rundt prøvingen. Og jeg setter STOR pris på de av dere som har kommet meg nær på innboks.

Hva heter du på Snapchat?

- Jeg heter pilotfrue på både Snapchat, Instagram og Facebook. Hyggelig om dere vil følge meg alle steder!

Hva liker Ulrik å gjøre når han har fri fra jobb?

- Han liker å styre med båten, trene, slappe av og være sammen med meg :-)

Har dere bare en bil?

- Ja, vi har bare en bil felles foreløpig. Dersom vi flytter ut av byen mot Asker foreksempel, så kommer vi nok til å kjøpe oss en liten elbil i tillegg. Men sånn situasjonen er i dag så trenger vi ikke mer enn en bil.

Angrer du på at dere kjøpte masse babyting så tidlig i prøveprosessen?

- Nei? Hvorfor skulle jeg angre på det? Jeg blir ikke lei meg av å se på babyting. Klærne, sengen og de småtingene vi har kjøpt gir meg bare håp og glede.

Når blir det klessalg? Du snakket om at du skulle ha det før jul..

- Planen var å ha en klessalg før jul med en fin bukett av bloggere, men siden det var jeg som satt i gang dette og ikke har fulgt det opp så blir det nok ikke noe av dessverre. Hva med et januarsalg i stedet?

Hva ønsker du deg til jul?

- Det eneste jeg kommer på fort er nye tøfler, treningstøy og en veske til hverdagen med litt størrelse på.

Hva tenker du om at du har mistet så mange lesere etter at du valgte å skrive mindre om prøverørsprosessen?

- For det første så har jeg ikke mistet mange lesere og for det andre så betyr selvfølgelig drømmen om en baby mer enn denne bloggen. Det tror jeg at de aller fleste forstår? 

Kan du begynne å blogge litt oftere?

- Planen er å blogge litt oftere enn det jeg gjør nå, med mer enn 7 innlegg i uken og helst to innlegg om dagen. Men det kommer ikke til å skje før jeg har overskudd til det igjen.

På bildet over ser du hvordan jeg ser ut rett før jeg bryter ut av latter.. Haha!

Still gjerne spørsmål til neste uke her allerede nå :-)

NY HEADER!

Endelig har jeg fått ny header! Det er Marian Jade som er fotografen bak bildet og @mrulriknygaard som har laget selve headeren. Det var virkelg på tide å få det nye bildet på plass. Den forrige headeren ble som sagt litt blurry etter at Side 2 endret designet sitt og fokuset mitt har dessverre vært på alt mulig annet enn det estetiske på bloggen i det siste, derfor tok det litt tid. Men nå er den her og jeg er skikkelig fornøyd, om det er lov å si det? Hehe! Ukens spørsmål og svar kommer forresten ut litt senere i dag. Ha en fin mandag videre ♥

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

DET NYE PRODUKTET MOT KVISER!

Annonse

For mange er kviser psykisk belastende og ødeleggende for det sosiale i livet. Jeg som alle andre har selvfølgelig mine erfaringer med kviser og vil fortelle dere om en ubehagelig opplevelse jeg hadde tidligere denne uken. Torsdag morgen våknet jeg nemlig med tidenes kvise på haken, som er mitt "problemområde" i ansiktet. Jeg sliter ikke med kviser generelt, men jeg får mine utbrudd rundt hakepartiet hver måned og det stresser meg.

Problemet har blitt verre etter at jeg sluttet på p-piller og spesielt etter at jeg startet med alle disse hormonene i prøverørsprosessen. Derfor har jeg lenge vært på jakt etter noe som virker mot utbruddene mine når jeg trenger det som mest. Heldigvis ble jeg nylig introdusert for ITCHIE som demper rødheten i kvisen og behandler betennelsen, slik at kvisen krymper og faktisk forsvinner fort.

Tilbake til torsdagen.. Grunnen til at jeg ble ekstra bekymret for kvisen min denne dagen var fordi jeg skulle på fotoshoot i Drammen dagen etter. Heldigvis for meg er ITCHIE hurtigvirkende og virket innen 1 døgn, noe den gjør for de aller fleste. Jeg påførte serumet torsdag formiddag og fikk følelsen av at den jobbet med en gang. Bare innen en time var kløen borte og rødheten noe dempet, mens dagen etter var kvisen min helt flat/skrumpet inn og derfor enkel å dekke over med sminke. Jeg ble så lettet fredag morgen! Dere aner ikke.

Det som er så fint med ITCHIE er at den også virker utenpå sminke. Derfor tok jeg på meg et lite lag utenfor sminken min før jeg dro til shooten, for virkelig å ta knekken på den forferdelige kvisen. Det er ikke sikkert at det var nødvendig, men dere kjenner sikkert til godfølelsen av å overdrive litt og siden serumet kun er basert på naturlige ingrendienser følte jeg meg trygg på min lille overdrivelse. Dessuten ble jeg veldig gira på den store effekten jeg fikk på bare en liten dag. Nesten så gira at jeg skulle ønske at jeg hadde en kvise til å teste produktet på. Hehe, neida! Men dere skjønner poenget, ikke sant? Det er gøy med ting som faktisk virker og hjelper mot ubehageligheter som kviser.

VERDT Å VITE OM ITCHIE:

♥ ITCHIE har dokumentert effekt.

♥ ITCHIE er EU-godkjent medisinsk utstyr.

♥ ITCHIE er vegansk og cruelty free.

♥ ITCHIE er dermatologisk og klinisk testet.

Jeg skulle ønske at jeg visste om ITCHIE tidligere, men nå er jeg bare glad for å ha redningen tilgjengelig her hjemme :-) 

Du kan kjøpe Itchie på helsekostforretningene Sunkost, Life, H-Naturkost og www.promed-pharma.no til bare 149 ,-

...Til slutt vil jeg annonsere vinnerene av konkurransen jeg hadde på Snapchat som vinner en gratis Itchie hver: Celine Greaker Hunn, Katinka Strand, Lone Winther Thomsen, Brita Lund, Caroline Broen, Anette Holm-Antonsen, Veronica Holme, Samira Hoummira, Linn Fjermestad og Monica Urstad. GRATULERER! Dere vil alle bli kontaktet på mail i løpet av dagen

SHOOT I DRAMMEN, JULEKORT OG THE VOICE

Reklame

I dag har jeg vært på fotoshoot med Haust igjen. Denne gang i Drammen i en veldig fargerik og fin park like ved motorveien. Det var Marian Jade som var fotograf igjen, min favorittfotograf og venninne fra Oslo. Ulrik, hundene og jeg var forresten å tok julekortbilder i studioet til Marian her om dagen. Jeg anbefaler dere å booke time til bilder snart om dere vil rekke det før jul. Du når henne på --> www.marianjade.com. Der står priser og alt du trenger å vite!

Nå sitter jeg i studioet på Telenor Arena for å heie frem Andrea igjen. Hun synger nemlig live på The Voice i kveld, så jeg håper at dere vil være med å stemme henne frem. SEND 3 til 26700! Tuuuuuuusen takk <3

P.s. Det koster 5 kroner per stemme..

STERK AV MOTGANG

I starten var det enkelt å være positiv. Mulighetene var så mange og jeg kunne så lite om veien videre. Nå må jeg jobbe mer sammen med Ulrik for å opprettholde den positive holdningen til motgangen vi møter. I dag er mulighetene færre og vi vet mye mer. Kunnskap er viktig, men det kan også være skremmende. Noen dager er det nesten umulig å se lyst på alle problemene, mens andre dager ser jeg bare løsninger. Jeg tror det er sånn for alle mennesker i de ulike fasene av livet og speselt for oss prøvere. For vi har alle våre dårlige dager. Man er bare normal ved å innrømme det.

Ulrik og jeg fortjener virkelig en klapp på skulderen. Det var derfor godt å feire kjærligheten med avslapping, frisk luft, god mat og spa i Stavanger. Det er ingen tvil om at forholdet vårt er blitt sterkt av motgang. Jeg er stolt over hvordan vi har taklet alt det triste hver for oss og ikke minst hvordan vi har taklet nedturene sammen som et par. Stolt er jeg også av av å være i et forhold som blir sterkere og sterkere for hver eneste dag. Jeg føler meg heldig i en uheldig situasjon, og den følelsen må jeg bare skrive ned for ikke å glemme den ved en eventuell ny motbakke. For nå som jeg føler at ting går fremover er det plutselig enklere å se og huske på alt det fine som kommer av prosessen. Med det fine så mener jeg altså den styrken Ulrik og jeg sitter med etter mye motgang, uavhegig av om drømmen blir virkelighet eller ikke.

I kveld kommer svigermor og svigerfar på besøk. De skal være her hele helgen for å se Andrea synge live på The Voice i morgen, for å feire svigermor sine 70 år og for barnebursdag til niesen min på søndag. Jeg har sett frem til denne helgen lenge siden jeg elsker å tilbringe tid med familie. Huset er rent, sengene er oppredd og kjøleskapet er fullt. Kjære helg, jeg ønsker deg velkommen allerede i dag..

Husk at du kan stille spørsmål til ukens spalte med spørsmål og svar på innboks eller i kommentarfeltet HER

ET BILDEDRYSS FRA SOLASTRANDEN

Da var jeg hjemme igjen etter en fantastisk tur til Stavanger på Sola strand hotell sammen med min kjære. Dagen i dag startet med frokost på sengen, noe som egentlig ikke var planlagt. Men jeg forsov meg litt og da hentet snilleste Ulrik maten til rommet vårt som han forresten også hadde oppgradert for anledningen. Etter frokost gikk vi en liten tur på den populære solastranden for å benytte oss av den lille timen det var opphold i dag. Hehe! Ja, dere leste riktig. Vi gikk tur på stranden i november måned og det var veldig koselig.

Etter den luftige strandturen koste vi oss i spa-avdelingen på hotellet. Nordsjøbadet spa, heter det. For de av dere som lurer. Jeg har nemlig fått ganske mange spørsmål på både Instagram og Snapchat i dag (@pilotfrue) om hvor vi var og hva vi holdt på med. Jeg tok en herlig aromaterapi massasje, mens Ulrik bare slappet av i bassenget. Vi avsluttet "kjærestedagen" vår med en deilig lunsj i strandbaren. Her er et lite bildedryss fra oppholdet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MED MANNEN PÅ JOBB TIL STAVANGER

Hei, dere. Nå er jeg i Stavanger sammen med Ulrik. Jeg ble nemlig med mannen på jobb igjen i går ettermiddag, for å tilbringe litt kvalitetstid med han i dag. Vi har akkurat våknet siden det ble sent i seng, så nå er vi klare for litt forkost før vi tar en tur i spa-avdelingen på hotellet. Jeg er sikker på at dette blir en kjempekoselig dag til tross for at det er litt grått og trist ute. Planen var ikke at det skulle bli regnevær, men vi skal heldigvis kose oss innendørs med massasje og det hele så det gjør forsåvidt ikke noe. Gåturen min på stranden får heller vente til en annen gang, med mindre det blir litt opphold utover dagen..

Det var forresten veldig stas å fly med Ulrik som kaptein for første gang. Jeg har jo ikke vært med han på jobb på nesten et år, derfor var det virkelig på tide at jeg ble med en tur i cockpit igjen.

Nei, nå er det frokost.. Vi blogges mer senere i dag!