hits

oktober 2016

EN FØLELSESLADET DAG

Denne dagen har vært enormt lang for Ulrik og meg. Vi stod opp klokken 05.00, satt oss i bilen klokken 06.10 og tok flyet fra Gardermoen til Trondheim klokken 08.00. I og med at Norwegian landet litt før tiden og at NSB var litt forsinket på Trondheim lufthavn, så rakk vi toget videre klokken 08.58 (skulle egentlig gå 08.54). Deretter gikk turen fra togstasjonen i Trondheim sentrum til Spiren fertillitetsklinikk, og der var vi nesten 5 timer. På de 5 timene har vi opplevd mye spenning, flere lettelser og en stor skuffelse. Det har rett og slett vært en følelsesladet dag med både store smil og store tårer fra følsomme meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har nå gjort det man kaller en fertillitetsutredning. Det startet med mine blodprøver for et par uker siden og Ulrik sin sædprøve som han tok på klinikken i dag. Ut i fra disse resultatene og en ultralyd av meg har vi blitt mye klokere. Nå vet vi mest sansynlig hvorfor det ikke har klaffet med oss helt på egenhånd.

Ulrik sin spermkvalitet (hans aktive/bevegelige sædceller) var mye høyere enn det som de kaller et "normalt nivå", noe vi såklart ble kjempeglade for. Under ser dere et bilde av prøven hans fra mikroskopet. Jeg la faktisk ut en video av dette på Snapchat. Det var ganske morsomt å se dette i bevegelse. Videoen ligger ute ennå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er altså ikke noe i veien med Ulrik. Heldigvis. Men vi har et problem og det problemet ligger hos meg. Men som Ulrik sa det så fint, så handler ikke dette om bare han eller bare meg. Det handler om oss og veien vår til å bli foreldre. Mine problemer er våre problemer og de skal vi gjøre alt for å løse sammen. Veien til målet blir helt annerledes enn hva vi hadde sett for oss. Jeg kommer tilbake med mer detaljer i morgen. Det eneste jeg vil si i dag er at jeg er uendelig glad for at vi tok steget videre til en fertillitetsklnikk allerede nå. Vi har nemlig ikke så god tid som vi i utgangspunktet trodde. I verste fall hadde hjelpen kommet for sent. Bare tanken på det gjør meg fryktelig uvell.

Det er ikke lett å dele dette med dere, men jeg gjør det likevel fordi jeg tror at både Ulrik og jeg vil føle oss bedre ved å fortsette med denne åpenheten. Spesielt nå som ting begynner å bli vanskelig og vondt. Men først må vi fordøye all informasjon og ikke minst planene videre. Det finnes heldigvis håp, så vi prøver å tenke mest på det positive med å vite. Forhåpentligvis kan også flere dra nytte og finne støtte i det vi nå skal gjennom ♥

TAKE IT OR LEAVE IT

Herreguuuuud, for en dag vi hadde i går! Jeg har ikke hatt det så gøy siden mitt eget utdrikningslag faktisk. Det er noe med den stemningen i slike settinger som bare er helt spesielt. Det ble ikke akkurat dårligere stemning av at solen skinte heller. I tillegg gikk nesten alt som planlagt. Det er ikke verst med 22 gira jenter på tur og en full timeplan. Hehe! Jeg så at det var mange som fulgte med på Snapchat i går. Dere som fulgte meg gjennom dagen skjønner kanskje at jeg har vært litt redusert i dag? Og ikke minst at det lå mye planlegging bak hele opplegget. Det er en av grunnene til mindre blogging den siste uken.. Ingen unnskyldning, bare en forklaring. Take it or leave it. Jeg orker ikke høre mer om hvor dårlig blogger jeg er. Det er ikke særlig motiverende. Give me a break, please. Jeg har bare hatt en mindre bra periode. Det er jeg enig i, og det har jeg planer om å gjøre noe med :-)

Det kommer mer om utdrikningslaget. Jeg har lyst til å fortelle dere om alt vi gjorde og gi dere noen flere tips i forhold til det å arrangere utdrikningslag. Vi hadde med oss flinkeste Marian Jade som fotograf, så jeg gleder meg veldig til å se bildene selv også. Tipper hun fikk tatt endel blinkskudd av bruden og alle jentene.

Men nå som dette utdrikningslaget er over er fokuset fullt og helt på prøvingen igjen. Allerede i morgen tidlig reiser Ulrik og jeg til Trondheim for vår første time på fertilitetsklinikken. Der får vi blant annet flere svar på blodprøvene jeg tok for et par uker siden. Spennende.. Flyet går i 8-tiden en gang, så nå er det leggetid her i huset.

Vi skrives fra Trondheim!


 

SOMMERFUGLER I MAGEN

Jeg regner med at alle fikk med seg at blogg.no var nede i går? Derfor ble det ingen blogging fra denne jenta. Det var veldig rart å ha helt fri, MEN det kunne ikke ha passet bedre. I dag skal nemlig verdens beste Pia drikkes ut, så Tina (hun andre forloveren) og jeg hadde greit mye å gjøre i går, for å si det pent. Flaks med den!

Nå har vi akkurat vekket henne. Det var tydelig at Pia ble overrasket. Hehe! Hun hadde INGEN anelse om at vi skulle dukke opp i dag. Jeg filmet det hele på Snapchat, så dere kan gå inn der (pilotfrue) og sjekke reaksjonen hennes. Planene for resten av dagen er fortsatt hemmelig for Pia. Derfor kan jeg heller ikke skrive noe om det her. Jeg kommer til å være veldig aktiv på Snapchat underveis, så følg meg gjerne der for mange morsomme oppdateringer. Det føles ut som om jeg har 1000 sommerfugler i magen! Det er ikke hver dag bestevenninna mi skal drikkes ut, så dette har jeg gledet meg til lenge. Herlighet, så gøy det er å glede andre <3

EN HEKTISK DAG JEG IKKE KAN FORTELLE OM

Hei, dere! Jeg har rett og slett ikke hatt tid til å stikke innom før nå. Det blir snart bedre. Jeg lover. Det er bare så mye annet som skjer for tiden og jeg kan ikke fortelle dere om noe av det.. Ennå. Det er det som er så frustrerende. Men snart skal dere får høre hva jeg styrer med. Hehe!

I stad var jeg forresten i et lite intervju med VGTV. Jeg tror det kommer ut i helgen, så det blir spennende. Intervjuet handlet om et av mine tidligere meningsinnlegg som skapte endel reaksjoner her på bloggen blant annet. Jeg står for alt jeg skriver og synes bare det er gøy at meningene mine blir hørt. Det er jo fordelen ved å blogge, nemlig å nå ut til mange.

Nå er jeg i Halden og feirer lillesøsteren min, Ingerid. Hun blir nemlig 10 år i dag og det må selvfølgelig markeres. Hun ble heldigvis veldig glad for gaven jeg hadde med fra oss. Rosa bomberjakke, Daniel Wellington klokke, armbånd fra Love Frogner og noe stæsj fra Victorias Secret. Ulrik er som sagt på jobb og storesøster er hjemme med sykt barn, så det ble bare Stella og meg som kom fra Oslo i dag. Det betyr jo bare mer kake til oss det.. Hehe!

Over til noe annet. Det var en del som mente at testen min i går ikke var positiv. Jeg fikk så mange kommentarer på at jeg hadde tolket resultatet feil at jeg tok kontakt med Make Sure. Poenget med Make Sure er jo at det er en norsk serie. Det vil si at man kan kontakte de dersom man lurer på noe med hensyn til testene og testing. Ps. Dette er ikke betalt reklame. Jeg vil bare at dere som følger meg i denne prøveperioden skal få god informasjon. Her er svaret jeg fikk:

Jeg skjønner godt at du blir usikker på eggløsningstesten når slike kommentarer dukker opp. Slik jeg forstår det har du brukt én test, og det er den du har bilde av i blogginnlegget. Da du så på den ca. 3-5 minutter etter at du dyppet den, var de to strekene like sterke. Det vil si, som du skriver, at eggløsningstesten er positiv. Men:
Likevel er det en god grunn til at det er mange tester i esken, og man bør teste flere dager for å finne sitt mønster. Hadde testen vært sterkere med gårsdagens urin, eller blir den sterkere i morgen? Det fine med strimmeltester er at man kan teste ofte. Først da ser man helheten, og blir kjent med sin unike syklus. For den er slett ikke lik hos alle kvinner.
En kvinne i fruktbar alder har normalt et LH-nivå under 14 mIU/ml når hun ikke har eggløsning. 12-36 timer før eggløsningen skjer øker dette nivået, men det øker ikke like mye for alle kvinner! Noen får kanskje 30 mIU/ml mens andre får 200 mIU/ml! Da blir det naturligvis også stor forskjell på strekene hver enkelt person får ved bruk av testene. Fordi:
Eggløsningstester er forskjellige- og har ulik sensitivitet. Det vanligste er at sensitiviteten på testene er mellom 20 og 40 mIU/ml. Jo lavere tall her, desto mer sensitiv er testen, altså det skal lavere mengde LH til for å få en positiv test. Make Sure eggløsningstest strimmel har sensitivitet på 25 mIU/ml. Dersom teststreken er like sterk som kontrollstreken 3-5 minutter etter den er dyppet i urin er konsentrasjonen av LH i din urin 25 mIU/ml. Bruker du tester med høyere sensitivitet ville nok teststreken vært sterkere enn kontrollstreken med samme urinprøve. Og på samme måte ville teststreken vært enda svakere sammenlignet med kontrollstreken på en test med lavere sensitivitet.
Kanskje bildet av testen din ble tatt etter at det hadde gått 5 minutter? Hvordan testen ser ut etter 5 minutter skal man ikke bry seg om. Mange liker å spare på testene og sammenligne dem fra dag til dag, men det gir ingen mening. Man skal KUN sammenligne teststrek med kontrollstrek på den SAMME testen. Aldri sammenligne streker tester imellom. Venter du lenger enn 5 minutter med å lese av resultatet kommer du utenfor referansetiden som er brukt under testing på laboratoriet i forbindelse med utviklingen av testene. Resultatet kan dermed ikke garanteres basert på det du da ser.
Prinsippet for en eggløsningstest er lik uansett hvordan testen er utformet. Du kan bruke de billigste billigtestene eller de dyreste digitaltestene. Svaret du får er det samme. Fordi inne i de dyreste digitale testene er det også en strimmel..
Jeg tok derfor ny test i dag og filmet det hele på Snapchat. Testen ble positiv i dag også. Jeg lurer nesten på om strekene var enda klarer og sterkere i dag enn igår? Sjekk ut snapchat storyen min da vel --> pilotfrue 

DET ER ENKELT Å TESTE FERTILITETEN HJEMME!

Annonse

Nylig begynte jeg på nytt med tellingen i denne prøveperioden. Jeg har slettet alt av apper som har med fruktbarhet, eggløsning, menstruasjon og graviditet å gjøre på telefonen min. I og med at eggløsning har vært forsinket eller uteblitt de siste to månedene, så har jeg rett og slett mistet oversikten. Men i dag har jeg eggløsning! Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg tok denne testen fra Make Sure tidligere i dag. Heldigvis var Ulrik fortsatt hjemme, slik at vi fikk gitt prøvingen et ordentlig forsøk nå som testen endelig er positiv. Ulrik begynte nemlig på jobb i dag igjen og blir borte i 4 dager. Derfor krysser vi fingre og tær for at spiren satt i dag eller kanskje allerede i går.. Hehe!

For noen uker siden tok Ulrik SwimCount sperm quality test. Testen var enkel å gjennomføre og resultatet ble heldigvis "normal high", som vil si at Ulrik er innenfor det normale nivået i følge World Health Organisation (WHO). Da skal han kunne gjøre en kvinne gravid innen 12 måneder, med mindre det er noe galt med meg da. Det var en lettelse for både Ulrik og meg å få dette resultatet ettersom at vi ble anbefalt akkurat denne testen av flere lesere sist gang vi prøvde ut en hjemmetest for han. Det fordi at denne testen måler hvor mange sædceller som faktisk kan svømme, som er den viktigste faktoren når man vil ha barn. Ikke bare om sædkvaliteten er bra eller dårlig.. Jeg vil derfor takke dere som tipset oss om SwimCount i kommentarfeltet ♥


Ellers vil jeg få tipse dere om en nyttig side for prøvere som oss --> jegvilhabarn.no

Her har vi hentet mye god informasjon om eggløsning og sædkvalitet blant annet. I tillegg er det masse interessant lesning om alt man gjerne lurer på i denne perioden som Ulrik og jeg er i akkurat nå. Jeg har lenge savnet en nettside som dette. Derfor er jeg veldig glad for at jeg kom over jegvilhabarn.no. Det ser jeg at Ulrik er også. Han har vært mye inne på kategorien "spørsmål og svar" i det siste.

Under ser dere mitt nye lager med både eggløsningstester og graviditetstester fremover. Forhåpentligvis vil jeg se to streker på en av disse graviditetstestene om ikke lenge. Det er godt at det er mange tester i pakkene, spesielt for meg som liker å teste ofte. Liker du også å teste deg ofte? Da anbefaler jeg graviditetstestene fra Make Sure!

Produktene fra Make Sure er troverdige. Du trenger ikke dyre digital-tester når svaret blir det samme. Vær smart og kjøp alt av tester til både kvinner og menn på fertil.no 

HARRYHANDEL

Ulrik og jeg har vært på harryhandel i dag. Selv etter 8 timer i bil i går fristet det med en sverigetur allerede i dag. Hehe! Snakk om å være fornøyde med ny bil. Vi elsker å cruise rundt i den nye bilen og siden Ulrik ikke begynner på jobb igjen før i morgen så passet det bra å ta en skikkelig handlerunde sammen.

Vi har handlet inn sirka ALT jeg har lært at man sparer på i Sverige. Herlighet, for en full bil! Det blir herlig å fylle opp både kjøleskap, frysere og vinskap når vi kommer hjem. Ingenting er hyggeligere enn å ha fullt opp av alt i skuffer og skap nå som vi går vinteren i møte. Jeg skulle ønske at vi var flinkere til å dra på storhandel som dette litt oftere. Vanligvis er jeg innom matvarebutikken 1-2 ganger om dagen og det er jo helt idiotisk, både i forhold til sløsing av tid og penger. Nei, fremover skal jeg bli flinkere til å legge inn slike sverigeturer i kalenderen. I hvert fall annenhver måned.. Dessuten er det jo skikkelig hyggelig. Tommel opp for harryhandel! Hilsen familien Nygård, som prøver å bli mer økonomiske. Årets første nyttårsforsett? ;-)

OSLO KALLER

Da var vi på vei hjem igjen. Det er ganske trist å dra fra fint vær til dårlig vær, men sånn er det bare. Oslo kaller!

Jeg har mye på planen i hovedstaden denne uken, så det skal bli godt å komme i gang med alle gjøremålene i tillegg til alle de hyggelige avtalene. Dagene i Måløy har gått kjempefort. Jeg håper virkelig ikke at det blir lenge til neste gang. Enn så lenge får vi kose oss med minnene fra denne gang <3

Over til noe annet.. Husker dere at jeg tok blodprøver i forrige uke? Det er flere som har spurt meg om disse prøvene. Jeg har fått svar på noen av prøvene i dag, men det er endel som ikke er ferdig analysert enda.

Det jeg har svar på, er jernlagret mitt, som er veldig fint. Ferritin ligger på 67, og det er akkurat der det skal ligge. Ikke overraskende da jeg har slitt med for høyt nivå tidligere på grunn av min hudsykdom (PCT), som jeg har fortalt dere om før. Ikke verst at sykdommen min "kommer til nytte". Hehe! Jeg har i hvert fall hørt at veldig mange kvinner sliter med det motsatte, nemlig for lavt nivå.

Videre har jeg fått svar på D-vitamin og den er også helt der den skal være. Litt gøy å vite i og med at jeg er så nøye med å få i meg alle de vitaminene jeg skal ha.

Hormonprøvene pleier å ta litt lengre tid, da disse må analyserer på et annet laboratorium. Jeg kommer tilbake til dere med disse svarene også. Uansett hva de viser. Jeg regner med at resten av svarene kommer i løpet av uken..

Nå er det bare en uke igjen til vår første time på fertillitetsklinikken i Trondheim. Jeg er som dere skjønner veldig spent. Nå kan mye skje på kort tid og det er utrolig motiverende.

GRATIS D-VITAMIN TIL FOLKET

Annonse

Hei igjen fra vakre Måløy! Her ser dere noen hyggelige bilder fra søndagsbrunsjen på starten av dagen. Det er den hyggeligste stunden i hele uken, synes jeg. Spesielt i familiehelger som dette. Jeg har som dere vet vært på besøk hos svigerforeldrene mine her på vestlandet siden onsdag. Planen var å reise hjem i dag, men siden Ulrik har fri i noen dager til så utsetter vi hjemreisen til morgendagen for å tilbringe enda mer tid med Vigdis og Atle som jeg er blitt så glad i ♥

De dagene jeg har vært her på besøk har jeg sørget for at alle rundt bordet har fått hver sin dose med gratis D-vitamin fra Lab Pharma før frokost. Det er en god tyggetablett med sitronsmak som sikrer alle sammen det daglige behovet for D-vitamin i denne årstiden. 

Visste du at hver tredje nordmann får i seg for lite D-vitamin? I følge NRK, ligger altså hele 30 prosent av oss nordboere under Ernæringsrådets anbefalinger om hvor mye D-vitamin vi bør få i oss. Det er egentlig litt skremmende..


Både Vigdis og Atle har fått hver sin pakke gratis av meg med et løfte om å fortsette med D-vitamin gjennom hele vinteren. Familie betyr så masse for meg at det føles veldig godt å bidra til noe så positivt for helsen deres.

Vil du også ta vare på et familiemedlem i vinter? Bestill til en gratispakke til noen du tror kan trenge det her.

Selv om det har vært ekstremt fint vær her i Måløy så merkes det at vinteren er på vei. Som mange vet er solen vår hovedkilde til D-vitamin om sommeren. Men det mange kanskje ikke vet er at solen vi får nå om høsten og vinteren ikke er sterk nok til at det dannes D-vitamin i huden. Derfor er vi nødt til å få i oss dette vitaminet på annen måte her i landet, nemlig gjennom det vi putter i oss.

Men det er ikke så lett å få i seg nok D-vitamin gjennom maten som jeg trodde. Man må faktisk spise mellom 300 og 400 gram laks hver eneste dag for å dekke behovet vårt for D-vitamin og det er i hvert fall mer fisk enn hva jeg spiser. Selv i perioder som nå hvor jeg er hekta på rundsykke med gravlaks og sennepsausen til svigermor. Hehe!


Kampanjen er tilgjengelig for hele det norske folk, dog begrenset til 1 per husstand, men alle dere kan sikre dere en gratispakke før vinteren HER. Porto er forresten helt gratis. Dersom du kun ønsker gratispakken så sier du bare fra til kundeservice før neste forsendelse :-)

Les mer om kampanjen på Facebook her!

JOBBER MED MAMMAKROPPEN

Hei, til dere som leser! Jeg storkoser meg så mye i finværet her på vestlandet at jeg nesten ikke har tid til denne bloggen, merker jeg. Hehe! Sånn blir det når jeg er sammen med familie som jeg sjelden ser. Jeg stikker alltid innom i løpet av dagen da, som nå. Helt fri tar jeg nemlig aldri. Det vet dere som følger meg fast. Men bloggen er ikke førsteprioritet på dager og i helger som dette. Det håper jeg dere forstår.

I dag har vi vært på besøk hos tanten til Ulrik og handlet forskjellige ting i byen. Jeg måtte blant annet kjøpe meg en ny lader til macen da jeg glemte min i Oslo. Litt kjedelige 800 kroner å bruke på noe jeg allerede har, men sånn er det bare. Pliktene kaller og jeg har bare 8% igjen as we speek. Etter handlingen ble det lunsj på Kraftstasjonen. Der spiste jeg en supergod grønnsakslasagne for å utjevne litt. Jeg vet ikke akkurat om det hjelper så mye, men jeg fikk i det minste en god følelse. Det har nemlig blitt for mye av det gode de siste dagene. Det er vel sånn det skal være hos svigerforeldre. Er det ikke? God mat og søtsaker fra morgen til kveld. Nam!

Bare for å ta et eksempel.. MENS jeg sitter her å skriver dette innlegget så har svigermor servert meg både godteri og brus, bare i tilfellet jeg skulle ha lyst på noe før middag om en halvtime. Skjønner dere eller? Her jobbes det med mammakroppen. Den er fantastisk mye enklere å nå, og mye hyggeligere å jobbe med enn bikinikroppen. Rart det der. Hehe! Men du vet det er på tide å stoppe når du føler deg gravid uten å være det. Jeg mener ikke noe vondt med ordet "mammakroppen" altså. Jeg er ikke redd for noen ekstra kilo når jeg blir gravid. Men inntil det må jeg søren i meg skjerpe meg. I morgen er det stopp og til uken skal jeg legge meg i hardtrening. Men nok om det. Nå er det lørdag og skalldyrsaften i denne familien. Det skal nytes til det fulle!

Neste gang vi kommer til Måløy så håper jeg virkelig at vi kan komme med en god nyhet til familie, venner og bekjente her oppe. Det er tydelig at flere venter og krysser fingrene med oss og det er veldig hyggelig. Jeg har fått mange lykkeønskninger av både kjente og ukjente i gatene og det er føles utrolig godt. Men nå som situasjonen er som den er, så har jeg bestemt meg for å leve som normalt og nyte noen glass også denne helgen. Kanskje dette blir den siste helgen med alkohol på lenge? Hvem vet..

Senere i kveld blir det derfor en liten tur ut. Jeg er usikker på hva det heter dit vi skal. Men Ulrik nevnte "Galiasen" eller noe sånt. Er det der det skjer? Sist jeg var i Måløy var vi på "Din & Min", tror jeg. Det var da mamma og stefaren min var med på tur. Jeg kjenner jo ikke så mange her oppe akkurat, men Ulrik kjenner en del folk, så det er ekstra hyggelig for han å treffe igjen gamle kjente og morsomt for meg å hilse på.

Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen, folkens. Fortsatt god helg ♥

10 SPØRSMÅL & SVAR OM PRØVEPERIODEN

Hei fra Måløy! Dette innlegget satt jeg med i går kveld, men måtte vente med å publisere det til i dag for å få Ulrik sin godkjennelse. Jeg sovnet nemlig før han ble ferdig med det han skulle og jeg deler ingenting som handler om denne prøveperioden uten å være sikker på at han synes det er greit..  Saken er at jeg har samlet opp 10 spørsmål som gjentar seg i kommentarfeltet og på Snapchat (pilotfrue). Enkelte spørsmål har jeg/vi aldri svart på før.. Enjoy!

♥  Vil dere vite kjønnet på babyen før han eller hun blir født?

- JA! Jo tildigere, jo bedre. Både Ulrik og jeg kommer til å gå bananas enten med fargen rosa eller med fargen lyseblå. Hehe! Dessuten vil vi jo starte med innredningen av barnerommet så tildig som mulig, slik at alt er klart i god tid før den lille kommer.

Hva hadde dere sagt om det ble tvillinger?

- Jippi! Tvillinger er drømmen. I hvert fall min. Ulrik hadde kanskje blitt litt stresset med det samme, men det er ikke så lenge siden vi snakket om tvillinger og da delte vi mening om at det hadde vært helt topp. Grunnen til at vi snakket om det var fordi hun som anbefalte oss klinikken i Trondheim fikk tvillinger, så tvi tvi! Det paret fikk faktisk beskjed om at oddsen var stor for tvillinger siden hun hadde 2 like store og modne egg. De fikk en slags enkel form for prøverør, hvor de hentet ut sæd av mannen og sprøytet det inn i henne når hun hadde eggløsning.

Kommer dere til å dele negative prøveresultater?

- Ja, vi skal dele alt. Både oppturer og nedturer. Jeg tror det viktigste er å dele alt det vonde og vanskelige som skjer i denne prosessen. Solskinnshistorier finner vi på Facebook. Det er hyggelig lesestoff det, men i og med at det er såpass mange som faktisk sliter med å bli gravide så ønsker jeg å bidra til mer åpenhet rundt utfordringene. Det er jo ikke flaut om noe er galt med meg eller Ulrik, eller om vi trenger hjelp. Det er trist om noe er galt og det er flott at det finnes hjelp.

Har dere satt en grense for hva som er privat og hva som er greit å dele i prøveperioden?

- Ja, det har vi. Den grensen går der det føles komfortabelt. Foreløpig har vi jo delt ALT, så jeg kan skjønne at det kanskje virker som om vi ikke har noen grenser. Men regelen er at verken Ulrik eller jeg skal føle noe ubehag ved det jeg eller han deler. Dersom jeg er usikker på noe så spør jeg han. Og ja.. Jeg har fått et nei. Hehe! Det var et bilde som jeg ønsket å ta av oss sammen i sengen som ikke ble noe av.. Ennå.

Hva synes familiene deres om at dere er så åpne om sex på bloggen til Julianne?

- De heier på oss og legger seg lite opp i detaljer her på bloggen eller i andre sosiale medier.

Har Ulrik gjort en jente gravid før?

- Nei, ikke som han vet. Hehe! Men det var en jente som Ulrik hadde holdt på med FØR vi møttes som lurte han med at hun var gravid i starten av vårt forhold. Shame on her! Jeg ble om mulig mer stresset enn han. Det var heldigvis ikke sant, kun en dårlig fjortisspøk av en oppmerksomhetssyk stalker.

Angrer du på at du tok abort for 6 år siden?

- Nei. Jeg var i et forhold som gikk mot slutten. Han var feil gutt for meg og jeg var feil jente for han. I tillegg var jeg altfor ung og usikker til å bli mamma som 20-åring. Jeg vet det er mange unge og gode mødre der ute som sikker er uenige i meg her. Men jeg hadde helt feil fokus og gale verdier. Jeg var en ung og barnslig 20-åring. Ikke voksen og selvstendig, som mange andre vellykkede unge mødre er og har vært.

Kunne dere tenke dere å adoptere?

- Ja, det kunne vi. Men vi ønsker først og fremst å produsere de selv. Med eller uten hjelp.

Kommer du til å fortsette med bloggingen når du blir gravid og etter at du har blitt mamma?

- Selvfølgelig. Jeg håper at dere vil følge meg og Ulrik hele veien og i mange år som foreldre.

Hvor viktig er det yttre for deg når du blir gravid? Får vi se det berømte "magebildet" 4 dager etter fødsel?

- Utseendet er helt klart viktig for meg, men helsen er heldigvis mye viktigere. Jeg kommer til å følge alle råd jeg får av leger i forhold til både kosthold og trening. Hvordan magen min ser ut rett etter en fødsel er helt uviktig. Jeg gleder meg til å få kul på magen og kommer til å vise frem den voksende magen så ofte jeg kan!

JEG GRUER MEG TIL MAMMAPOLITIET

Hei, dere. Jeg, Ulrik OG Stella er vel fremme i Måløy. Det hadde dere ikke trodd eller? Det ser i hvert fall ikke slik ut etter alle de negative reaksjonene jeg fikk på bildene av Stella i baksetet i går. Det er fint med tips og råd altså, men når jeg sier at hun sitter godt og trygt så mener jeg det. Både Ulrik og jeg sørger for at hun har det best mulig til enhver tid. Det trenger dere ikke tvile på. Men for sikkerhets skyld så legge jeg ved noen flere bilder med forklaring til hvert bilde, slik at det ikke skal bli noen flere misforståelser. 

For det første så sitter Stella i sitt eget sete bak i bilen. Hun sitter ikke i midten, men bak meg på passasjersiden når vi kjører på langtur. Her sitter hun fastspent med en hundesele som vi har køpt i en dyrebutikk etter de rådene vi fikk av de ansatte. Som dere ser er selen hennes festet på samme måte som våre belter i bilen. Den sitter altså HELT FAST.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For det andre så er ikke selen til Stella kun festet rundt halsen hennes, som jeg så noen mistenkte. Den er festet på en trygg og ikke minst behagelig måte for Stella. Vi bruker ikke lenger halsbånd til henne en gang når vi er ute og går tur, vi bruker den samme til alt siden hun trives i den. Hva hun trives med og ikke er noe vi legger merke til og tar hensyn til som eiere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For det tredje og siste så ELSKER Stella bagen sin. Det er her hun føler seg trygg. Jeg vet ikke om alle har fått det med seg, men Stella har to hjem som hun veksler mellom å bo. Den ene uken bor hun hos Ulrik og meg, mens den andre uken bor hun hos min venninne sammen med hennes samboer. Bagen er med henne frem og tilbake. Denne sover hun i når hun ikke sover i sengen og slapper av i på dagen. Det er ofte jeg finner Stella i bagen, selv om jeg har lagt ut pledd og puter i sofaen som hun vet at hun får lov til å ligge på.

I bagen sin har hun et pledd, som hun også elsker. Pleddet er egentlig et gammelt "skjerf" etter meg som jeg har arvet av mamma. Under pleddet gjemmer hun bein og leker. Dette er på en måte hennes territorium. Stella kan ikke sitte i bur. Vi har prøvd, men det funker ikke. Hun slutter aldri å pipe og lyden er så høy at det blir forstyrrende for føreren. Derfor er dette alternativet mer enn godt nok for henne og for oss.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er egentlig helt utrolig at jeg er nødt til å skrive et innlegg som dette, men nå er det gjort. Da slipper jeg å svare dere en og en på alle kommentarene fra gårsdagens innlegg, hvor jeg faktisk påpekte at Stella sitter godt fastspent. Herlighet, jeg gruer meg til mammapolitiet. Jeg har nemlig en følelse av at de kommer til å følge nøye med meg når jeg blir mamma.

VESTLANDET NESTE

Da var vi på vei til Vestlandet igjen. Ulrik, Stella og jeg. Vi kom oss ikke avgårde like tidlig som planlagt, men det er nok ikke overraskende for de som venter på oss. Hehe! Det tar sirka syv timer å kjøre fra Oslo til Måløy, som er der foreldrene til Ulrik bor. Vi har altså noen timer i bil foran oss, men det er bare hyggelig med langtur i ny bil og ikke minst komfortabelt.

Vi skal være i Måløy frem til søndag, så dette blir hva jeg kaller en skikkelig langhelg. Jeg gleder meg veldig til å se svigerforeldrene mine igjen, spise god hjemmelaget mat og bare kose meg sammen med familien. Familie betyr utrolig mye for meg. Det regner jeg med at dere har fått med dere.

Ps. Stella har på seg sikkerhetssele. Det er også derfor hun sitter i et eget sete bak. Safety first!

JEG HAR HELDIGVIS EN FORDEL

Inneholder annonselenker og sponset behandling

Jeg har så vondt i skuldrene og nakken om dagen at jeg ikke vet riktig hvor jeg skal gjøre av meg. Det går fint de første timene på morgenen, men så fort jeg setter meg ned med mailer, kommentarer, bloggen og annen jobb, så kommer smertene. Jeg mistenker at det kommer av stress og bekymringer. Ikke stress som om at jeg har så forferdelig mye å gjøre. For det har jeg ikke. Jeg legger jo opp dagene mine selv. De består av akkurat passe mengde aktiviteter og gjøremål for meg og mitt liv. Dessuten går bloggen veldig bra for tiden. Jeg har ingenting å bekymre meg for verken økonomisk eller jobbmessig, så disse smertene må komme av noe annet.

Det er mange tanker i hodet mitt i disse dager. Selv om jeg er lettet og glad over å være i gang hos fertillitetsklinikken i Trondheim, så er jeg også redd. Veldig redd. Jeg er redd for at noe er galt med meg eller Ulrik. Men det er vel helt naturlig i den situasjonen vi er i akkurat nå. Derfor var det godt å få snakke med sykepleieren som jeg har vært i kontakt med tildigere i dag. Hun gjentok seg selv flere ganger ved å si at jeg har en STOR fordel fremover uavhengig av prøveresultater, og det er alderen min. Jeg er enda ung. Heldigvis. Om bare få dager får jeg svar på blodprøvene mine. Det er ganske stressende i seg selv, men også helt nødvendig. Jeg orker ikke å vente lenger med og eventuelt oppdage et problem. Dessuten ser jeg heller ikke poenget. For med dette som med alt annet som har med kropp og helse å gjøre: Jo tidligere problemene oppdages, jo bedre. 

Jeg er klar over at jeg setter meg selv i en veldig utsatt og sårbar posisjon ved å dele så mange detaljer om prøvingen. Men åpenheten gjør meg bare sterkere. Det er jeg sikker på. Bare ved å trykke "publiser" på dette lille innlegget gjør noe positivt med meg. Jeg blir mer og mer lettet og det har mye med dere snille leserne mine å gjøre. Takk igjen for at dere støtter meg gjennom dette. Det føles godt å være ærlig. Det føles godt å være åpen. Det føles godt at dere vet.

Over til noe helt annet.. Har dere lagt merke til hvor fin farge jeg har fått på neglene? En fantastisk burgunderfarge som jeg bare elsker, spesielt på denne årstiden. Jeg var hos @amandaflorentine rett før helgen og fikset de. Det er hun passer på at neglene mine er på stell, og det setter jeg enormt stor pris på. Amanda er skikkelig nøye og holder seg hele tide oppdatert på nye trender og farger. Dessuten er hun skikkelig nøye og det er viktig for meg ♥

Nei, nå blir det en liten tur på Sats. Jeg håper at det kan hjelpe litt på de stive skuldrene mine. Det ble nemlig ikke noe trening i går og i morgen tidlig reiser vi til Måløy, så en økt MÅ jeg bare får til denne uken. Vi kommer ikke hjem før søndag kveld, så det blir megatidlig helg på Ulrik og meg denne uken. Hehe! Neida, men han har som sagt fri i to uker og derfor må vi benytte oss godt av disse fridagene. Vi skal ha med oss Stella på tur, så da får vi beveget oss litt med henne i hvert fall. Det er jo kjempefine turmuligheter der!

Ellers har jeg også bestilt time til noe som visstnok skal hjelpe mot stress og ømme muskler. Men jeg vet for lite om "behandlingen" til å dele så mye mer om den akkurat nå. Derfor kommer jeg tilbake til dere etter at Ulrik og jeg har testet det ut. Jeg tror det er viktig for oss å finne en avslappende aktivitet som vi kan gjøre sammen fremover. Man vet jo aldri hvor lang og tung prosessen blir. Alt avhenger av det klinikken finner ut av fremover.

Treningstøyet er forresten fra Gymgrossisten. Med kodeord: "JULIANNEOCT16" får du 100 kroner i rabatt om du handler for minimum 400 kroner. Klikk deg inn HER og sjekk ut alle de freshe nyehtene da vel? Rabatten gjelder til og med 20. oktober!

NÅ ER VI I GANG

I går kveld hadde jeg en hyggelig samtale med en kvinnelig gynekolog som skal hjelpe meg og Ulrik fremover. Vi avtalte at jeg i dag skulle ta en blodprøve på Rikshospitalet. Denne blodprøven er første steg i kartleggingen videre. Den skulle tas i løpet av de tre første dagene med mens. I og med at jeg fikk mensen på lørdag så fikk jeg derfor tilsendt en rekvisisjon av en sykepleier allerede på morgenen i dag, slik at jeg slapp å vente en hel måned. Dette betyr jo at vi er i gang, noe som føles helt fantastisk. Ingenting gjør meg gladere enn å være et steg videre på veien til å nå babydrømmen vår. Jeg ble faktisk så glad at jeg begynte å gråte. Ulrik trodde med en gang at det var noe galt, men det var det ikke. Jeg gråt av glede og det er fordi jeg føler en slags lettelse av å være i gang og ikke minst av å få hjelp. Ja, bare denne ene lille blodprøven ga meg lettelse. Det er rart hvordan disse følelsene tar overhånd. Men det er vel helt naturlig i en prosess som dette.

Mandag 31. oktober klokken 11.00 har Ulrik og jeg vår første time på Fertillitetsklinikken sammen. Nøyaktig hva som skjer denne timen er jeg usikker på, men i og med at klinikken ligger i Trondheim setter de av god tid til oss slik at alle nødvendige undersøkelser blir gjort på en dag. Her får vi også svar på alle spørsmål og sikkert en masse god informasjon når det gjelder hva som kan være årsaken til våre problemer. I tillegg vil vi få vite hvilken behandling de mener er best egnet for Ulrik og meg.

Det blir litt reising på oss fremover, men det gjør ikke noe. Vi føler oss veldig heldige som har funnet en klinikk med den kompetansen og teknologien som trengs for å hjelpe oss som virkelig ønsker barn. Jeg holder dere som sagt oppdatert videre gjennom bloggen. Dette blir spennende. Mest for oss, men kanskje også for dere som følger med?


 

SI HEI TIL MITT NYE OG HVITE SMIL!

Annonse

Som mange har lagt merke til er jeg ekstremt glad i å smile med tenner på bilder. Store og ekte smil er noe av det fineste jeg vet. Men når det er sagt så har jeg lenge hatt komplekser for tennene mine, noe som har vært veldig stressende siden jeg blogger og deler bilder av meg selv hver eneste dag. Det begynte med at jeg fikk kommentarer på at tennene mine var gule under mange av innleggene mine. Ettersom kommentarene bare ble verre og flere så ble jeg selvfølgelig mer opphengt i tennene mine. Det er jo slik vi mennesker fungerer. Ja, det gikk så langt at jeg følte meg direkte stygg og mistet gleden jeg hadde med å ta bilder av meg selv. Jeg bestemte meg for å gjøre noe med kompleksen og oppsøkte da en skjønnhetssalong. Problemet er at jeg har en ganske nedslitt emalje, så behandlingen jeg skulle ta klarte jeg rett og slett ikke å gjennomføre. De 30 minuttene jeg skulle ligge under lampen med blekningsmiddelet på tennene ble til 2. Det var grusomt vondt og helt klart skadelig for tennene mine. I tillegg var det utrolig skuffende at drømmen min om hvite tenner ikke lot seg realisere. Den virket faktisk helt uoppnåelig på det tidspunktet..

Men for noen uker siden fikk jeg høre om Premium White sitt profesjonelle tannblekingssett for hjemmebruk. Jeg leste at det skulle være en skånsom og effektiv behandling som hadde hjulpet mange med å få det hvite drømmesmilet som jeg også ønsket meg. Jeg skal innrømme at jeg var ganske nervøs for at denne behandlingen skulle gjøre vondt og veldig skeptisk til virkningen. Men det gjorde ikke vondt i det hele tatt! Nå har jeg brukt Premium White i 4 dager og jeg er skikkelig fornøyd. Resultatet er faktisk det samme som det man oppnår hos tannlegen, men til mye lavere pris ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alt du trenger til tannblekingsprosessen følger med i denne fine oppbevaringsmappen. Du får du med LED lys for bleking, som gir et overveldende hvitt resultat. Det er veldig enkelt, men det står grundig instrukser og steg for steg på innsiden, slik at man umulig kan misforstå noe. Det følger også med en hvithetsskala i mappen. Denne skalaen kan du bruke til å sammenligne tennene dine i speilet og følge blekingsprosessen fra dag til dag. Jeg gikk fra en 7-er til 4-er på disse 4 dagene. Moro!

Premium White skal benyttes en gang om dagen fire dager på rad, med en virketid på 25-30 minutter. Jeg så resultater allerede fra første behandling. Men det beste resultatet kom i dag, altså etter å ha brukt tannblekingssettet i fire dager. Jeg har som sagt ikke opplevd noe ubehag ved denne behandlingen, ikke en gang ising i tennene, så nå er det en stykk lettet og happy jente som sitter her og smiler til dere. Hehe!

Er du også lei av gule tenner, misfarging fra kaffe, te, vin eller lignende? Da bør du benytte deg av tilbudet jeg har til deg. Nå har du nemlig sjansen til å få det hvite drømmesmilet som du alltid har ønsket deg til en billig penge:

♡ Bestill Premium White HER til kampanjeprisen 449,- (før: 1190,-)

HUN ER IKKE SÅ BITCHY I VIRKELIGHETEN

Beklager sen lyd fra meg. Jeg har lagt i fosterstilling i nesten hele dag. Litt på grunn av gårsdagen, men mest på grunn av magen. Jeg har hatt såååå vondt i magen. Mensen har kommet og jeg føler meg skikkelig dritt. Det må jeg bare si. Selv om jeg fikk negativ graviditetstest på fredag, så hadde jeg fortsatt et lite håp siden mensen ikke hadde kommet. Sånn er det jo hver måned. Men men.. Vi gir ikke opp. Nå er det fertilitetsklinikk neste. Jeg gidder ikke gå å lure på om noe er galt med meg eller Ulrik lenger. Ja takk til all hjelp som finnes.

Ulrik har heldigvis dratt meg med ut i en bursdag. Jeg kan ikke bare ligge hjemme å synes synd på meg selv denne lørdagen. Det blir ikke noe bedre av det. Litt sminke, høye hæler, hyggelige mennesker og noen gode drinker hjelper på. Nå sitter vi på Asia på Aker brygge. Videre i kveld skal vi en tur på Monkey Bar.

Jeg legger ved et bilde fra gårsdagen, da jeg ikke har vært helt i bildemodus i dag. Men i går var jeg det. Litt over middels kanskje. Hehe! Anne-Kat var forresten mye hyggeligere enn jeg trodde. Hun er ikke så bitchy i virkeligheten ;-)

JEG STOLER IKKE PÅ KROPPEN MIN

Ingen mens, ømme pupper og negativ graviditetstest. Jeg stoler ikke på kroppen min lenger. Men nå er det helg og jeg prøver å ta det med et smil. Ulrik har fri, mamma er i Oslo, stefaren min er i Oslo og vi er alle sammen ute og spiser og koser oss. Jeg skulle byttet alt i verden mot å være gravid akkurat nå, men siden jeg fikk en negativ test, så tar jeg meg noen glass i kveld. Snart skal vi på Latter. Der er det show med Anne Kat. Vi blogges mer i morgen og snappes i kveld, for de av dere som følger meg der..

Endelig!

Endelig er Ulrik hjemme igjen og nå har han faktisk fri i hele to uker. Det betyr mye tid sammen og den skal vi bruke godt. Skikkelig godt. Ja, for disse ukene har jeg sett frem til lenge. Ulrik også.

Vi startet med å tjuvstarte helgen allerede i dag og tok en spontan liten date på Lille Asia i Hegdehaugsveien. Videre har vi bare kost oss rundt i byen med kaffestopp og små ærender. En lite produktiv dag kan du si, men utrolig hyggelig.

I morgen kommer mamma og stefaren min til Oslo. Da skal vi på revy på Latter, ut og spise på Delicatessen og bare hygge oss sammen. Dette blir en fin helg, kjenner jeg. Jeg gleder meg!

Og nei.. Jeg har fortsatt ikke fått mensen. Det er så mange som spør på Snapchat. Hehe! Jeg skjønner jo forsåvidt det da. Derfor blir det testing i morgen som planlagt, om ikke jeg får det i natt eller i morgen tidlig da. Men nå må den enten komme snart eller aller helst ikke i det hele tatt, synes jeg. Tvi tvi!

BLACK IS THE NEW BLACK!

Annonse

Hei, igjen! Vet dere hva? Nå har Daniel Wellington kommet med en lekker nyhet! Classic Black, heter modellen og den er sykt fin! Jeg bare digger at skiven er helt svart og har faktisk aldri sett noe lignende. Classic Black er som dere ser en unik og stilig klokke som jeg er sikker på at både jeg og du kommer til å bruke i mange år! Black is the new black, dere. Dessuten er kombinasjonen svart og gull utrolig fin. Den har faktisk alltid vært en favoritt hos meg ♥


Med rabattkoden "PILOTFRUE" får du nå 15% rabatt på alt fra www.danielwellington.com --> Ta med deg rabattkoden og sjekk ut alle modellene til Daniel Wellington HER

Det jeg liker best med Daniel Wellington er først og fremst det klassiske designet og den eksklusive følelsen jeg får av klokkene deres til fornuftige priser. I tillegg er det jo en STOR fordel at de har free worldwide shipping! Jeg anbefaler å sjekke ut @danielwellington på Instagram for flere freshe inspirasjonsbilder!

Her får dere en liten snik på antrekket jeg planlegger å bruke nå til helgen:

Og her ser dere klokken sammen med mine andre skatter i gull. Det er alltid stas å få nye accessories i samlingen hjemme!

Og husk.. Det er kun to måneder igjen til jul, folkens. Jeg tipper at det er mange jenter og gutter som kunne tenke seg en klokke fra Daniel Wellington under treet i år. Den perfekte gave til både han og henne ♥

Happy shopping!

NÅ ER JEG LEI

Jeg har bestemt meg for å vente noen dager før jeg tester meg etter gode råd fra flere lesere. Av en eller annen grunn klarer jeg å dy meg litt til. Det handler vel mest om at jeg mistenker at mensen bare er forsinket. Dessverre. Jeg tror ikke at jeg er gravid nå og føler meg så forberedt jeg kan bli på en ny skuffelse. Men hvem vet? Brått får jeg tidenes beste overraskelse. Jeg har i hvert fall to graviditetstester liggende her hjemme og har ikke planer om å kjøpe noen flere denne måneden, for å si det sånn. De to testene skal ikke tas i bruk før fredag og eventuelt lørdag. Men på fredag må jeg nesten. Jeg er nødt til å teste meg før helgen, slik at jeg vet om jeg må ta noen hensyn eller ikke. Jeg håper jo såklart det. For det er ingenting annet jeg heller vil enn å ta hensyn de neste 9 månedene ♥

Jeg har forresten slettet den teite appen.. Nå er jeg lei. Den gjør meg bare forvirret og usikker. Mulig jeg finner meg en ny app, om jeg trenger.. Håper jo ikke det da. Hehe!

Her ser dere den siste meldingen fra bestevenninnen min. Hun er den første personen som kommer til å få vite det den gang jeg får en positiv graviditetstest etter Ulrik. Så er det foreldre, søsken og våre andre nærmeste. Etter det kommer nyeheten som sagt ut på min Instagram @pilotfrue


 

Det er mange som har lurt på hvorfor jeg skal annonsere den store nyheten der, og det er enkelt og greit fordi jeg ønsker å legge mer energi i instagramkontoen min fremover. Jeg har ikke vært så aktiv der som jeg burde og føler derfor at jeg "skylder" de trofaste følgerne mine en grunn til å følge meg videre.

DERFOR SKAL DU TA FOTMASKE

Sponset innlegg

Hei, igjen! Vet dere hva jeg gjorde etter treningsøkten tidligere i dag? Jeg skjemmet meg bort med denne digge fotmasken! Det er noe jeg pleier å gjøre for å få myke og fine føtter, spesielt nå om høsten og vinteren hvor føttene er mer utsatt med klamme høst- og vintersko, tjukke sokker og lite lufting som vi gjerne ellers får via sandaler og tøysko om våren og sommeren.

Det verste jeg vet er seriøst tørre føtter. Jeg blir helt gal av det. Faktisk så har det hendt at jeg har stått opp midt på natten for å smøre inn føttene mine med fuktighetskrem fordi jeg ikke får sove. Nå høres det sikkert ut som om jeg har veldig ekle føtter, men det har jeg ikke. Det er helt normalt blant oss nordmenn å slite med tørre og sprukne føtter, men det er dessverre ikke så mange som steller godt med føttene sine for det. Jeg tror det handler mest om uvitenhet og det er jo veldig synd. Ikke minst unødvendig. Derfor vil jeg anbefale dere som leser denne bloggen om The fantastic foot mask. Den fjerner hard hud, sprekker og bakterier, mens du kan lene deg tilbake og slappe av.

STEG-FOR-STEG:

♡ Start med et fotbad (10-15 minutter): Jeg tok mitt i badekaret med roseblader fra rosebuketten som jeg fikk av Ulrik.♡ Ta masket ut av pakningen og klipp den fra hverandre. Sett en maske på hver fot og fest de godt med tapen på siden: Du ser hvordan jeg har gjort det på bildene under. I tillegg er det god forklaring med bilder på emballasjen.

♡ Ta på deg sokker for at masken skal absorere bedre og sett deg i ro: Jeg hadde på masken i 2 timer, mens jeg besvarte mailer og kommentarer fra sofaen. En herlig og fortjent dag på "kontoret". Hehe!

♡ Ta av masken etter 1-2 timer

Etter 3-5 dager vil lag av huden din begynne å flake -->  Etter 7-10 dager, har all hud flaket av og føttene er fine og myke. Det føles sååååå bra! Ja, faktisk som en ny start.


Og resultatet er... BABYGLATTE FØTTER! Hvem vil vel ikke ha det? Det finnes ikke noe mer usexy enn harde og tørre føtter altså, dere. Stell føttene minst to ganger i måneden og unngå tørre, sprukne eller harde føtter. Vi fortjener myke og glatte føtter!

 

Bestill The Fantastic Foot mask HER og du får 30% rabatt med koden "pilotfruefoot" :-)

OVER MIDDELS FORNØYD

God formiddag fra en jente som er over middels fornøyd med den nye looken sin. Jeg har fått så mye skryt at jeg nesten svever. Tusen takk, snille dere. Komplimenter om utseendet betyr mer enn jeg trodde, spesielt etter store forandringer. Vet dere forresten hvem jeg hentet inspirasjon til hårfrisyren fra? Det er nesten litt flaut å si det, men jeg gjør det likevel. Hehe! Jo, nå skal dere høre. Jeg er som mange vet blodfan av The Kardashians familien, hele gjengen. Store og små. Derfor ble selveste Kylie Jenner min store inspirasjon denne gang. Jeg viste nemlig Maria (frisøren min) dette bildet fra Met-gallaen og sa "slik vil jeg se ut". Jeg har jo blondt hår og noe annerledes lugg, men ellers er jo lengden og fasongen ganske lik.

Nei, nå skal jeg komme meg på trening. Hele forrige uke var treningsfri av ingen annen grunn enn manglende motivasjon. Skjerpings, skjerpings. Jeg fikk trent i går da, men det holder ikke. Denne uken skal jeg være flink og ta igjen for all latskap. Stikk innom senere da, dere.. Det kommer nemlig et innlegg til i dag også. To i går og to i dag. Det er en god start på uken det. Eller hva? Jeg ser at det er mange som etterlyser flere innlegg fra meg om dagen og prøver derfor å blogge litt oftere. Men jeg lover ingeting. Jeg er nemlig livredd for å love noe jeg ikke kan holde og sier aldri noe bare fordi det høres bra ut.

Jepp. Bildet under er fra i går da jeg stod og digget meg selv i speilet. Hehe!

"A woman who cuts her hair is about to change her life" - Coco Chanel

HÅPER DERE STOLER PÅ MEG

Jeg ser det er flere som stiller spørsmål ved min lutealfase, som det heter den tiden fra eggløsning til neste menstruasjon. Det kan tenkes at jeg har "kommet ut av tellinga" på grunn av to uregelmessige måneder, eller at appen min ikke stemmer så bra som jeg trodde og tidligere har opplevd. Jeg vet ærlig talt ikke og grunnen til det er fordi jeg ikke fikk noe positiv eggløsningstest denne syklusen. Grunnene til det igjen kan jo være mange. Jeg mistenker at jeg gikk glipp av eggløsning ved at jeg testet meg feil, men jeg er helt sikker på at vi har gjort det vi kan for å lykkes likevel. Smilemunn eller ei. Dersom eggløsning bare var forsinket, som jeg satset på da jeg ble med Ulrik til Alta så er det derfor jeg fortsatt ikke har fått mensen. Jeg ser den. Men jeg vet jo ingenting sikkert. Det er det som er så frustrerende. Jeg ble med Ulrik på tur for å forsikre meg om at vi var sammen under eggløsning, slik at det ikke skulle stå på manglende sengeaktivitet. Selv om jeg skrev at jeg trodde at jeg hadde eggløsning på grunn av mine kroppslige tegn så var jeg ikke sikker. Jeg hadde nemlig ikke med meg eggløsningstester til Alta. Først og fremst fordi jeg glemte det og da jeg først hadde glemt det så føltes det veldig godt og befriende. Derfor lot jeg være å kjøpe meg nye på denne turen.

Jeg har valgt å dele alt i prøveperioden med dere fordi jeg vil det, ikke fordi noen forteller meg at jeg skal gjøre det. Nå som jeg blir anklaget for å lyve til dere blir jeg utrolig skuffet og lei meg. Hvorfor i alle dager skulle jeg gjort det? Hele poenget og tanken bak dette er jo å være åpen. Mange synes jeg deler for mye og det er helt greit, men jeg finner meg ikke i at noen mener eller mistenker at jeg deler usannheter. Det ville jeg aldri ha gjort. Såpass respekterer jeg dere leserne mine.

Jeg har ikke tatt graviditetstest i dag og det er fordi jeg prøver å vente noen dager til mensen faktisk er uteblitt. Jeg fikk jo mensen 4 dager forsinket forrige måned, så mulig den er forsinket nå også. Men uansett.. Den gang jeg får en positiv graviditetstest så kommer jeg heller til å unnlate å svare dere på spørsmål om resultatet (helt til de nærmeste har blitt infomert) enn å lyve. Håper dere stoler på meg ♥


 

MENSEN-OPPDATERING

Det er på tide med litt prøvesnakk igjen. Denne gang om mensen. Jeg vet det er mange som venter og er spente på mine vegne i disse dager og det setter jeg enormt stor pris på. Dere kan bare tenke dere hvor spent jeg er og ikke minst Ulrik. Vi krysser fingre og tær som vanlig for at den ikke kommer, men prøver samtidig å fokusere mest mulig på andre ting. Ulrik er på jobb frem til onsdag og det er egentlig litt bra, for da slipper vi å snakke så mye om det her hjemme. Jeg velger stort sett å tenke positivt, men i denne sammenheng er det nesten bedre å forberede seg på å bli skuffet, ikke bygge hverandre opp med høye forventninger. Det er jo dessverre en stor sjanse for at vi blir skuffet også denne gang, som er vår siste prøving helt på egenhånd før vi eventuelt setter i gang med tester på en fertilitetsklinikk.

Som mange vet venter jeg jo mensen i dag. Det er ingen tegn til at den er på vei, men heller ingen tegn til at den ikke kommer. Hvis dere skjønner? Jeg føler meg helt vanlig, men blir selvfølgelig håpefull og mistenksom dersom den ikke er her innen noen dager. Ulrik har ikke snakket så mye om hva han tror eller ikke tror denne måneden. Jeg tror han forsøker å la være og det er jeg veldig glad for. Jeg vet jo at han tenker på det og håper på det beste like mye som meg. I tillegg så vet jeg at vi to er så sterke sammen at vi tåler og vente helt til det skjer og er meningen ♥

Tilbake til mensen-oppdateringen: Den eneste forskjellen jeg har lagt til merke med denne syklusen vs de forrige er at jeg ikke er øm i brystene, slik som jeg pleier. De føles kanskje litt større og tyngre? Det har vel egentlig Ulrik kommentert også. At de er større. Men jeg har ikke vært øm denne måneden og er det heller ikke i dag, noe jeg ALLTID er før mensen kommer eller i det den kommer. Det er vel ikke akkurat et graviditetstegn, men det er et tegn på at noe er annerledes. Den kroppen min altså. Jeg blir ikke klok på de signalene den gir meg, så det er bare å vente og smøre seg med tålmodighet sammen med alle dere andre som prøver. Jeg skulle bare ønske at det var mulig å kjøpe en ekstra dose tåmodighet i perioder som dette, når en dag føles som en hel uke..

JEG HAR KLIPPET MEG KORT!

Sponset behandling og produkt

Ææææ ♥ Endelig turte jeg å klippe meg helt kort! Jeg har hatt lyst på denne frisyren kjempelenge, så nå er det en glad og fornøyd jente som går fra speil til speil her hjemme. Hehe!

Heldigvis fikk jeg tommel opp av Ulrik. Det er alltid like spennende å høre hva han mener. Jeg tror han sa noe om at han aldri hadde sett meg finere på håret. Ikke verst.. Det er jo tross alt han jeg pynter meg mest for i hverdagen. Derfor betyr det veldig mye at også han synes det er fint. Hva synes dere da? Jeg er i hvert fall bombesikker på at dette er en lengde jeg skal beholde fremover. Fargen også. Det føles veldig bra å bli ordentlig blond igjen. Nå er jeg ferdig med det mørke i hodebunnen for en stund. Forandringer fryder.. Åh, Maria er SÅ flink!

FØR:

Her med extensions på bildet fra venstre og kun mitt eget hår på bildet til høyre. Begge bildene er tatt før vi tok lyse striper i mitt eget hår, klippet det og satt i nytt extension.


ETTER:

Her har jeg extension fra Luxushair i farge #613. Maria gjorde fargen på håret noe kaldere. Det er ikke anbefalt å farge extension i utganspunktet, men vi tok sjansen og det gikk veldig fint.

Har du lyst til å freshe opp hårfargen din, stusse tuppene eller gjøre som meg og gå for en helt ny look?

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får som sagt 20% rabatt på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE" om du bestiller time nå i oktober.

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

PYNT MED POSTERS OG PLAKATER PÅ VEGGENE!

Annonse

Det er flere steder i huset vårt som jeg lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Rett og slett freshe opp på en eller annen måte. Med hvite vegger overalt blir det fort traust og kjedelig. Nå i oktober har vi faktisk bodd her i 2 år uten å kjøpe nye pynteting til hjemmet, så jeg kjente jeg var ganske rastløs for noen uker siden. Ja, det klødde i fingrene etter forandringer. Jeg bestilte derfor inn disse fine og billige gullrammene i forskjellige størrelser. Rammene finnes både i sorte, hvite, ek, kobber, sølv og flere varianter i alle størrelser. Under ser dere et bilde av hvor fint det ble i gangen nede med de rammene som jeg valgte i gull. Dette er forresten inngangen fra garasjen i huset.

Jeg må innrømme at jeg er skikkelig fornøyd med resultatet! Ulrik likte det også veldig godt. Han bare "Eg skulle ønske at du brukte litt mer tid på å pynte opp her hjemme". Hehe! Nå mangler det bare et speil på venstre side, så er jeg i boks med denne gangen. Men herlighet som det gjorde seg med disse to plakatene opp mot veggen!

Her ser dere et bilde av hvor fresht det ble på "kontoret" til Ulrik og meg i toppetasjen. Som dere ser så er jeg blitt skikkelig fan av å sette bilder inntill veggen, uten å spikre de fast. Da er man friere til å bytte ut motivene om man skulle bli lei. I og med at disse plakatene var såpass billige så er det jo bare å bestille inn det man har lyst på for å variere. Jeg elsker blant annet marmorbakgrunnen i plakaten med fjær og angrer nesten på at jeg ikke bestilte flere posters med denne bakgrunnen i første bestilling..

I walk in garderoben har jeg satt inn denne. Ble det ikke fint? Det beste jeg vet er å ha så god plass i garderoben at jeg kan sette opp sko, vesker og pynteting som om det står på utstilling. Det er luksus det!

I gangen oppe har jeg (les: Ulrik) hengt opp to rammer som vi hadde liggende på boden. Disse rammene var en gave fra kusinen min som vi fikk da vi flyttet hit. Planen med rammene var å bruke de til bryllupsbilder, men de har stått tomme helt til nå. Jeg fant fort ut at det ble litt kleint å henge opp bilder av oss selv i inngangspartiet etter bryllupet og valgte derfor ut to søte posters med duse farger fra Desieno. En parfymeflaske og et par sko. Jeg bestilte den minste størrelsen til disse rammene og klippet litt på lengden og bredden for at de skulle passe perfekt. Dere aner ikke hvor mye skryt vi har fått for sammensetningen av posters og rammer. Til og med av svigermor. Hehe! Sjekk ut utvalget av posters og plakater fra Desenio her. Det er så mye kult å velge i!

Nå skal jeg til frisøren. Vi snappes fra stolen og blogges mer senere i dag!

EN BOK SOM TENNER MEG

Annonse

God morgen! Jeg har lyst til å starte denne lørdagen med å anbefale dere boken jeg har lest på sengekanten de siste morgenene og kveldene. Calendar girl 3 - Besatt, heter den. Jeg leser sjelden bøker, men bøkene i serien til Calendar Girl har som dere vet falt i smak hos meg. Jeg skrev jo et innlegg her på bloggen om den første boken (Forført) før sommeren og vil nå fortelle dere om den tredje og nest siste boken som er i salg 10. oktober. Dette er en underholdende, varm og sexy bok, akkurat som de to første..

Litt om bok 3:

Mia Saunders trenger fortsatt penger. Hun har som sagt ett år på seg til å betale farens spillegjeld på en million dollar. For å betale dette jobber hun som eksklusiv eskortepike i tolv måneder. Hver klient leier Mia som selskapspike for en måned av gangen og vi får følge henne mens hun finner seg selv mer og mer for hver uke.

Bok 3 starter i juli måned hvor Mia blir sendt til Miami. Her får hun en rolle i en sexy musikkvideo med hiphopartisten "Latin Lov-ah". Han har en vanvittig utstråling og danser som en gud.

Videre reiser hun til Texas i august, der skal Mia fremstå som den forsvunne søsteren til styrtrike Maxwell Cunningham. Oppdraget burde vært enkelt, men hemmeligheter fra fortiden avsløres og forandrer hele Mias verden.
 
I september reiser Mia i hui og hast hjem til Las Vegas hvor faren ligger for døden. Menneskene hun elsker utkjemper desperate kamper på hver sine måter, og Mia vil gjøre absolutt alt hun kan for å hjelpe dem. Hun er en hard forhandler med et stort hjerte.
 
Det er spesielt beskrivelsene i boken som jeg elsker. Jeg har derfor plukket ut tre sitater som gir meg frysninger på godt og vondt:
 

"Negative tanker blir plantet som et frø i en hjerne og når det begynner å vokse tar det over hele sinnet og infiserer evnen til å se sannhet og skjønnhet klart."

Det her er den beste forklaringen jeg har hørt på lenge.

"Jeg vil at kroppen din skal akseptere hvert eneste gram av nytelse jeg gir deg."

Er det bare jeg som blir tent av denne setningen?

 "Hjertet mitt tilhører deg. Kroppen min tilhører deg, fordi jeg elsker deg."
 
Jeg dåner!
 
 
Bok 3, "Besatt" er i salg 10. oktober! Du kan reservere boken i butikk her. Nå gleder jeg meg bare til neste og siste bok i serien, nemlig boken "Elsket". Den er i salg allerede 21. november. Calendar Girl serien er definitivt årets heteste bøker og har lenge ligget på alle topplister. Jeg skjønner godt hvorfor disse bøkene har blitt en snakkis

TO STOLTE BILEIERE

Dette har vært den beste dagen på lenge. Sol, fredag OG ny bil! Kan ikke klage da? Både Ulrik og jeg er sååå fornøyde med vår splitter nye BMW X5 Hybrid. Herlighet, så gøy det var å kjøre den ut av butikken og hjem i garasjen. Vi tok alle omveier vi klarte på vei hjem fra Bavaria til Vinderen med store glis og sangen "Alive" av Madden på full guffe. Fantastisk sang! Ulrik kjørte og jeg snappet, som vanlig..

Jeg har alltid ønsket meg en stor SUV i sort med lyst interiør og nå har jeg fått det. Endelig! Det blir litt nytt å vende seg til i forhold til størrelsen på bilen, men det skal jeg klare. Dessuten får man ekstra god oversikt av å sitte såpass høyt over veien. Det føles i hvert fall sånn. Så nå skjønner dere sikkert at jeg gleder meg til å cruise rundt i denne fremover!


Noen vil nok kommentere at lyst skinn ikke er det mest praktiske i forhold til at vi ønsker oss barn, men det var det vi ville ha. Punktum. Jeg er vel ikke akkurat kjent for å ønske meg de mest praktiske tingene her på jorden. Det synes jeg ikke at Ulrik kan skryte på seg heller. Bare vent til dere får se barnevognen vi sikler på. Hehe! Dette blir uansett familiebilen vår i mange år fremover. Det viktigste er jo at det er en trygg bil med god plass ♥


I bagasjerommet er det plass til drømmebarnevognen og en masse bagasje. Første langtur blir til Måløy om et par uker.. Det blir stas! Hva synes dere forresten om de sorte felgene? Jeg DIGGER de! I utgangspuntet er jeg lite interesert i utstyr til biler sånn generelt, men etter at jeg så "The Kardashians" kjøre rundt med sorte felger, så ble jeg helt frelst. Heldigvis synes Ulrik det var like kult som meg. Jeg får litt "superstar vibber" av det. Rett og slett. Og den sorte grillen da. Black and beautiful.
God helg fra to stolte bileiere! Ps. Det er lov å være stolt over noe man har jobbet for og spart til lenge. Dette er det største felles kjøpet Ulrik og jeg har gjort sammen etter huset og vi kunne som dere ser ikke vært mer fornøyde :-) :-)

PRØVINGEN ER ALTOPPSLUKENDE

Jeg ser gravide kvinner, barnevogner og babyer overalt. Enten er det helt tilfeldig eller så er det bare jeg som begynner å bli sprø. Hehe! Prøvingen er altoppslukende. Jeg skal innrømme det. Det går som sagt ikke en eneste dag uten at jeg tenker på denne babydrømmen. Jeg kjenner på mine egne bryster mer enn Ulrik gjør. Når mensen nærmer seg så sjekker jeg trusa ca 20 ganger om dagen for å forsikre meg om at den ikke har kommet. Det har blitt like vanlig for meg å snakke om symptomene mine som om været. Jeg sitter ikke lenger timesvis og ser på klær, sko og vesker til meg selv. Nei, nå er det barneklær, stellebag og alt av babyutstyr som opptar meg.

"Det må være slitsomt å være så opphengt i noe", sier mange. På en måte ja og på en annen måte nei. Det er dager jeg har det vondt og føler meg nedfor. Dager hvor jeg skulle ønske at jeg bare kunne glemme alt sammen og ta en pause. Men det klarer jeg ikke. Tro meg. Heldigvis finner jeg mye glede i ventingen også. Den største gleden må være å dele en så stor drøm med mannen jeg elsker.

Ulrik planlegger uker, helger og ferier fremover som om jeg skulle ha vært gravid. I tillegg spør han meg ofte om symptomer og leser om graviditet og barn i smug på nettet. Hehe! Vi er like tullete begge to. I hvert fall nesten. Derfor må dere ikke tro at han gruer seg til å komme hjem til meg etter jobb, som noen av dere har kommentert. Jeg er ikke en som maser på han om sex eller noe som helst annet som har med denne prøvingen å gjøre. Vi to er like ivrige og har et like stort ønske om å få barn så fort som mulig. Derfor gjør vi begge vårt for at vi forhåpentligvis snart skal lykkes..

Tidligere i dag leverte vi forresten fra oss den fine bilen vår. Jeg la ut et "hadet bra bilde" på Snapchat for de av dere som lurer på hvordan bil vi har hatt de siste to årene. Det er alltid litt trist å gi fra seg ting man har vært glad i, men den nye eieren så ut til å være en ordentlig kar så både Ulrik og jeg fikk en god følelse ved det hele. Dessuten venter vi jo på drømmebilen som vi skal hente allerede i morgen. En supersprek familiebil med plass til den barnevognen som jeg alltid har ønsket meg..

Det kommer selvsagt bilder av den nye bilen her på bloggen i morgen med to stolte eiere ♥

LURER DU PÅ HVORFOR KOMMENTAREN DIN IKKE BLIR GODKJENT?

Kjære du som kommenterer på denne bloggen. Først og fremst vil jeg takke deg. Takke deg for at du tar deg tid og bry med å gi meg noen ord tilbake. Jeg bruker ganske mye tid på de ordene jeg gir til deg. Derfor føles det så bra når jeg får noe tilbake. Du er grunnen til at jeg fortsatt har et "åpent" kommentarfelt. Det er ikke mange av oss igjen på topplisten som har det i dag. Men jeg har det og det er fordi jeg liker å kommunisere med dere. Jeg liker at dere kan jeg meg tilbakemeldinger enten de er hyggelige eller kritiske. Det meste tas imot med et smil. Ja, faktisk det aller meste. I tillegg prøver jeg å svare på alle kommentarene. Det hender at det tar noen dager, men jeg svarer på nesten alt. Det er det heller ikke mange av oss bloggere som prioriterer i dag..

Men så har vi deg da som bare ikke klarer å dy deg. Du som jobber for å ødelegge mellom Ulrik og meg (lykke til), du som skriver ting jeg blir pinlig berørt av å lese, du som legger igjen stygge og nedverdigende ord om de menneskene jeg er glad i, du som stiller spørsmål du VET at jeg ikke kan svare på og du som av en eller annen grunn føler en trang for å skrive ekle sex-kommetarer. Jeg tåler mye og jeg drar strikken lang i kommentarfeltet. Det tror jeg dere som følger meg fast har langt merke til. Men et sted går grensen. Ja, til og med for meg.

Jeg gjør feil og Ulrik gjør feil, som alle andre. Vi har våre uenigheter og utfordringer i forholdet, som i alle andre forhold. Ingen av oss er perfekte eller ser perfekte ut og det er vi fullstendig klar over. Vi har våre komplekser med oss selv, som er vanlig hos de fleste i dag. Men dere trenger ikke å minne oss på hva vi gjør feil, hva vi bør frykte og være redd for med hverandre, hva som er galt med oss utseendemessig eller fortelle oss hvordan vi skal leve. Selv om jeg har valgt å dele en stor del av livet mitt og vårt gjennom denne bloggen så betyr ikke det at det er greit at du kan skrive hva du vil her inne. Du kan mene hva du vil, men visse meninger og utsagn har rett og slett ikke noe på min blogg å gjøre.

"Hvorfor godkjenner du ikke kommentaren min?", får jeg ofte høre. Bruk hodet. Vær så snill. Jeg vil si at jeg er ganske uredd når det kommer til hva jeg godkjenner av kritikk, så om kommentaren din ikke godkjennes sier det mer om deg enn om meg.


Til deg som lurer på hvorfor kommentaren din ikke ble godkjent: Les gjennom det du skrev en gang til og tenk litt over hva du selv ville ha gjort i min situasjon. Forslag til spørsmål du kan stille deg selv: Kan denne komentaren såre noen Julianne er glad i? Kan denne kommentaren være skadelig på noen måte for Julianne selv eller for hennes venner og familie? Skriver du denne kommentaren/stiller du dette spørsmålet bare for å skape kvalme? Hvis svaret er ja på noen av spørsmålene over: Stram deg opp! Du kommer ingen vei slik med misunnelse og hat.

DEN STORE NYHETEN

Jeg får mye spørsmål om når og hvordan jeg kommer til å dele den store nyheten siden jeg er over middels aktiv i sosiale medier. Hehe! Dere aner ikke hvor mange ideer jeg har. Jeg skal innrømme at noen av de tar litt av, mens andre er mer vanlige og søte. Ulrik har også kommet med et par gode forslag, så vi får se. Ofte er jo det enkle det aller beste. Dessuten blir nyheten i seg selv så stor at den trenger forsåvidt ikke verdens mest kreative bilde, video eller tekst. Jeg er bare litt usikker på hva vi ønsker å gjøre ut av dette..

Men det jeg vet og det vi har bestemt oss for er at nyheten kommer til å deles mye tidligere enn anbefalt den gang det blir et faktum. Ulrik er heldigvis like komfortabel med denne avgjørelsen som meg. Jeg kommer altså ikke til å vente til de 12 første ukene er overstått. Det betyr ikke at jeg ikke er redd for at noe galt kan skje i løpet av de første månedene. Jeg kommer til å være like redd som alle andre tidlig i et svangerskap, men siden jeg har bestemt meg for å dele hele reisen frem mot et nytt familiemedlem er født så velger jeg å stå ved det. Det skjer triste og tragiske ting hver eneste dag og det som skjer må vi forholde oss til. Jeg kommer likevel ikke til å bli en person som går rundt og tror det verste hele tiden. Det tillater jeg meg ikke. Skulle vi være uheldige underveis i graviditeten så vil jeg dele det med dere for å bearbeide det vonde og ikke minst vise at det er greit å være åpen om det som er vanskelig. Jeg velger alltid å tenke positivt. Det er en del av min personlighet. Ofte blir jeg skuffet, men jeg slipper i hvert fall å bli mer skuffet og lei meg enn nødvendig med denne positive tankegangen. 

Familie og venner kommer selvsagt til å få vite om graviditeten først. De skal få kjenne på hemmeligheten og dele gleden med oss i noen dager før flere får vite om den. Men om du også vil være en av de første som får vite at jeg er gravid, så må du følge meg på Instagram --> @pilotfrue. Det er nemlig der nyheten slippes.

Publiseringsplan: I denne rekkefølgen kommer vi til spre den store nyheten gjennom våre sosiale medier. Først Instagram, så Snapchat (pilotfrue), så bloggen og til slutt på Facebook (Du kan følge min facebookside her). De som ikke har fått med seg nyheten etter dette får den sansynligvis med seg på Side 2, i Nettavisen eller et annet sted i media. En graviditet er stort.


 

ET SOMMERBARN

Hei. Jeg har hatt vanskeligheter med å skrive noe som helst i dag. Ikke fordi jeg er lei meg eller noe. Jeg er i godt humør. Veldig godt humør. Men noen ganger får jeg bare litt skrivesperre og blir sittende med beina på bordet, surfende rundt på internett som i dag. Det er helt sykt hvor fort timene går bare av en liten tur på Facebook. Jeg tar meg ofte i og bli sittende i flere timer der jeg klikker meg inn på artikkel etter artikkel som folk deler. Det går så langt at jeg glemmer hva jeg egentlig satt meg ned for å gjøre, nemlig blogge..

Jeg fikk forresten disse 33 rosene av Ulrik i går kveld. Har jeg verdens beste mann eller har jeg verdens beste mann? Og nei, de ble ikke gitt med dårlig samvittighet, men god. Hehe! Tre av rosene var røde og det betyr at han elsker meg. Tommel opp for "å si det med roser", som det heter. Det finnes ikke noe hyggeligere enn å få blomster på dager hvor man minst venter det. Et stort pluss i boka ♥

Men dere.. Nå er det bare en uke igjen til mensen. En uke igjen til graviditetstester og mye følelser på spill. En uke igjen til jeg får det svaret jeg venter på eller en uke igjen til enda en ny skuffelse. Forventningene bygger seg opp både hos meg, Ulrik og hos flere av dere lesere. Jeg pleier ikke å banne, men HERREGUD jeg ber om at mensen ikke dukker opp. Vær så snill og be med meg! Jeg er så klar. Jeg er så klar. Jeg er så klar!

Nå må det snart gå vår vei. Jeg klarer å vente mer, fordi jeg vet det er verdt det og fordi jeg vet at mange venter med meg. Men jeg begynner likevel å bli utålmodig. Det må da være lov når man ønsker seg noe så høyt som jeg gjør? Det går ikke en eneste dag uten at jeg tenker på mitt store ønske om en voksende mage. Senest på morgen i dag lå Ulrik og jeg i sengen og snakket om det første vi skal kjøpe til den lille, uavhengig om det blir jente eller gutt. Det er ikke bare jeg som "maser" om babydrømmen her hjemme. Ulrik er like engasjert og ivrig som meg. Vi gleder oss så mye til jeg blir gravid at vi snart sprekker begge to. Dersom vi finner ut at jeg er gravid nå i oktober så blir det et sommerbarn. Tenk så herlig da, dere. Sommeren 2017.. La det bli den beste sommeren noensinne for familien Nygård!


 

ALT EN JENTE KAN ØNSKE SEG

Her kommer en liten og sen oppdatering fra meg på tampen av denne mandagen. Tro det eller ei, men dagene mine går i et noen ganger de også selv om jeg ikke har en "vanlig" jobb. Jeg vet ikke helt hvordan jeg får det til alltid, men i dag var jeg nok litt vel optimistisk i forhold til tid. Men samma det. Jeg rakk alt, eller nesten da. Planen var helt annerledes for bloggingen, men det tar jeg igjen.. Jeg lover!

Ettermiddagen og kvelden har jeg hatt besøk av Pia, Tina og Maria. Pia er som mange vet min aller beste venninne og hun skal gifte seg i februar. Jeg er så heldig at jeg får være forlover til Pia sammen med Tina. Og Maria er den utvalgte frisøren. Altså "min" Maria fra Head frisør. Sammen arrangerte vi selve prøvetimen av hår og sminke til den kommende bruden her hjemme og gjorde det om til en hyggelig jentekveld med drinker, snacks, mat og styling. Alt en jente kan ønske seg, eller hva? 

Til middag serverte jeg gratinerte spisspaprika med karbonadedeig, ris, mais og tomat som fyll. Jeg brukte tacokrydder på kjøttet og lagde egen guacamole, så det ble på en måte en annen variant av taco. I tillegg hadde vi salsa, rømme, nachos og salat ved siden av. Det smakte supergodt og er absolutt å anbefale som en variasjon til deg som er like glad i taco som meg og disse jentene. Hehe!

Nei, nå er det rett i seng. Jeg kommer sterkere tilbake i morgen ♥


 

JEG ELSKER UTSIKTEN FRA COCKPIT!

Da var jeg hjemme i huset igjen. Ulrik skal jobbe i noen timer til, mens jeg hoppet av i det hyggelige været her i Oslo. En liten kontrast til gårsdagen med regn, vind og tåke på Nordkapp. Til tross for kjedelig vær er jeg veldig glad for at jeg ble med denne helgen og fikk oppleve Alta, så takk for meg og takk for to fine flyturer med hyggelig crew.

Alle bildene er tatt med iPhone. De blir ikke så verst der fremme? Jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg elsker utsiktien fra cockpit! Det er ikke rart at alle piloter er så blide og hyggelige på jobb, med en utsikt som dette fra "kontoret" hver dag.. Hehe! Nå skal jeg sette meg ned og besvare kommentarer, mailer og planlegge den kommende uken, men først... Sofaen og noe underholdnende på TV ♥

Vi blogges!


 

71 GRADER NORD

Hei, dere! Her kommer et lite bildedryss fra dagen i dag. Ulrik og jeg har som sagt leid oss bil her i Alta for å kjøre til Nordkapp. Herlighet, vi blåste nesten bort til slutt. Men det var det verdt. Jeg digger naturopplevelser som dette! Det gir meg skikkelig positiv energi.

Vi så forresten masse tamrein på veien oppover og stoppet selvfølgelig for å ta bilder av hele flokken. Ulrik og jeg så ut som to overivrige turister på tur der vi knipset med telefoner, kamera og Gopro på en gang. Vi manglet bare iPaden. Hehe! Sånn blir det når minner skal lagres og sosiale medier skal oppdateres. Det er et ork akkurat der og da, spesielt i 6 grader, regnvær og vind. Men veldig gøy i ettertid og en selvfølge for meg som lever av dette.

Til lunsj tidligere i dag spiste vi en rett som heter "Ole Mattis Hætta" på et sted som het "Kokkejævel". Mange morsomme og drøye navn her oppe. Retten bestod av reinsdyrkjøtt, hvitløksbrød og masse digg. Nå er det snart middag og rett i seng etter det. Jeg glemte igjen eggløsningstestene hjemme dessverre. Kanskje det var like greit? De kroppslige tegnene er uansett tilstedet, så jeg satser på at vi en gang kan si "made in Alta". Hehe! Og nei, jeg har ikke tenkt til å beskrive mine kroppslige tegn på eggløsning med ord. Hvis du lurer: Google it!


OSLO ✈ TROMSØ ✈ ALTA

Hei og beklager for at jeg ikke fikk blogget noe mer i går. Jeg hadde sett helt feil av tiden vi skulle lande, så da vi først kom oss på hotellet var klokken over midnatt. Det ble til og med kebab til middag på herr og fru Nygård siden alt annet var stengt. Sjokolade til forrett, kebabrull til hovedrett og lakris til dessert. Litt av et måltid. Jaja, det er jo helg.

Turen gikk fra Oslo til Tromsø og så til Alta. En fin flytur å være med på. Jeg fikk til å med se litt nordlys på vei inn til Tromsø. Det var stas! Jeg prøvde å ta et bilde til dere, men det var ikke så lett. Alt ser så mye flottere ut fra cockpit i virkeligheten.

Det er forresten veldig hyggelig med alle hilsninger på Snapchat! Jeg ante ikke at jeg hadde sååå mange følgere i/fra Alta. Hvor mange bor det i Alta egentlig? Er det noen som kan svare meg på det?

Nå har vi leid oss bil og er klare for nye eventyr. Nordkapp neste!