hits

oktober 2015

MURMANSK MALL

Hei, dere! I dag har vi vært på mer sightseeing og best av alt (etter min mening) var Murmansk mall. Det var faktisk overaskende bra! De hadde flere av mine favoritt butikker som Bershka, Stradivarius, Pull & Bear og sist men ikke minst Zara. Det er butikker som jeg alltid finner meg noe i til en billig penge. Her nede er det jo rett og slett latterlig billig. Utrolig gøy for oss nordmenn som ikke er vandt med slike priser. Da blir det fort noen poser.. 1 RUB (Russiske rubler) tilsvarer 13 øre i Norge. Nice to know ;-)

Har jeg ikke fått meg fin lue? Jeg tok den først på meg som en spøk, men så likte jeg den så godt at jeg har brukt den i hele dag. Den er jo dødskul! Jeg hater egentlig å gå med lue, men akkurat denne fasongen digger jeg. Hele gjengen her kjøpte seg en i alle farger. Det blir litt av et familiebilde, som jeg tipper at jeg IKKE får lov til å publisere. Haha! 

Nå er jeg bare innom hotellrommet for å skifte litt og si hei til dere. Om under en time skal vi ut å spise på en eller annen hyggelig restaurant som vi har fått anbefalt. I morgen går turen hjem allerede, så det gjelder å utnytte den lille tiden vi har, derfor er planen å kjøre den helt ut i kveld. Det er ikke akkurat vanskelig når de serverer vodka til typ ALT her. Huffamei.. Jeg kjenner jeg blir dårlig av bare å nevne det, men det er jo gøy da. Vi skal muligens på et utested som heter "XXXX" i kveld. Er det noen av dere som har vært på det utestedet før? Det er visst ganske kjent for de av dere som har vært i Russland. 

Men nå begynner jeg å få veldig dårlig tid her, så jeg får bare ønske dere en fin lørdag videre. Vi snakkes mer i morgen SJEKKET INN I MURMANSK

Da har jeg sjekket inn i Murmansk av alle steder.. Hehe! Jeg er bare en kjapp tur på rommet for å slenge inn bagasjen og freshe opp sminken. Magen min romler så høyt at det er flaut så det er virkelig på tide med noe mat. Jeg er ennå ikke helt i form, derfor benyttet jeg hele bussturen til søvn. Det var mildt sagt etterlengtet. Nå skal jeg slenge i meg et par paracet, noe jeg i utgangspunktet ALDRI gjør. Men er man på tur så er man på tur. Snart skal vi ut og spise på en sushi restaurant som tydeligvis er veldig populær. Jeg fikk ikke med meg navnet, men oppdaterer dere mer i morgen.

Grunnen til at jeg stikker innom er egentlig bare for å ønske dere en superduper helg. Vi blogges, snappes og alt det der.. SMASK HEI FRA NORD

Da er jeg vel fremme i Kirkenes. Jeg kan ikke si annet enn at dette var et vakkert sted. Stille og øde, men vakkert. Vi har kost oss med sprudlende til lunsj og vært på en liten sightseeing rundt i byen. Nå skal vi gjøre oss klare for middag i Gapahuken på Sollia gjestgård. Er det noen av dere som har vært der før? Jeg gleder meg spesielt mye til kongekrabben.. Hører noen rykter om at det er noe jeg ikke må gå glipp av her oppe. Jeg elsker jo sjømat, så det kunne ikke passet meg bedre. 

Her i nord blir det veldig fort mørkt på denne tiden av året, så det ble begrenset med tid for gode bilder i dag dessverre.. Men som mange av dere vet oppdaterer jeg jo en del på Snapchat (pilotfrue), og der er kvelden ennå ung ;-) 

I morgen er det tidlig opp. Da går turen videre til Murmansk. Det blir spennende! Jeg har forresten fått noen kommentarer på valg av skotøy i dag. Kan ikke skjønne det? Hehe! Jeg elsker jo å "pynte" meg litt med høye hæler når jeg skal ut å reise. Det er vel ikke noe i veien med det? Du ser ikke meg i joggebukse og uggs på flyplassen for å si det sånn.. Men det er meg. Hjemme later jeg meg jo rundt i comfy klær hele tiden.  

Ønsker dere alle en fin torsdag videre! Vi blogges PACKING

Hei, dere! Jeg har lagt rett ut i nesten hele dag med influensa. Utrolig kjedelig, men sånn er det bare. Det passer jo aldri å bli syk, men det hjelper heller ikke å klage. Jeg velger derfor å ignorere den rennende nesen min, det tunge hodet mitt og den verkende kroppen min og innstille meg på at dette går over. Nå må jeg bare bli ferdig med denne pakkingen, for reise skal jeg uansett. Flyet går til Kirkenes i morgen tidlig, så det blir lite søvn på denne frøkna i natt. Jeg gjør meg overhodet ikke foran kameraet nå med mine rødsprengte øyne og håret til alle kanter, så dere får heller se litt av hva jeg har lagt frem til turen, som blant annet den nye fuskepelsen min fra Gina Tricot og mine nye sko fra et skosalg på Grensen som jeg kom over for noen dager siden.

Ulrik har forresten facerapet meg. Jeg har dessverre ingen Justin Bieber billetter til overs. Haha! Vi blogges mer i morgen. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue). Jeg kommer til å oppdatere masse på denne meget spesielle turen ÅRETS SÆRESTE MINIFERIE?

God kveld, fininger! Da var jeg hjemme igjen etter den hyggeligste dagen på lenge sammen med mamma, storesøster og tanteungen min. Jeg var som sagt med mamma på kjoleprøving hos Kathrine Nørgård, deretter spiste vi lunsj på Villa Paradiso med storesøster etterfulgt av litt kos og leking hjemme hos lillegutt. En herlig tirsdag! Men nok om i dag..

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om denne ukens videre planer. Vi skal som sagt ut og reise og turen går til Kirkenes og Murmansk (Russland). Jeg ser for meg reaksjonene til de fleste av dere nå og kan love dere at jeg hadde den samme reaksjonen da vi slang oss med på denne ferieplanen i august. Kirkenes liksom.. Hvem drar dit frivillig, tenkte jeg.. Men nå gleder jeg meg faktisk utrolig masse til tur, ikke minst til å tilbringe tid sammen med familien min. Det blir gøy å se hvordan landet vårt ser ut så langt nord og ikke minst spennende å besøke Russland. Har noen av dere vært i Murmansk før?

Vi har booket en guide i to dager, så timeplanen er nok ganske full, men det hadde likevel vært fint med litt tips til "what to do" eller eventuelt "what not to do". Hehe! Vi reiser torsdag morgen og blir borte til søndag kveld. Jeg vet ikke mye om hva denne langhelgen bringer, men jeg vet at vi skal på omvisning i Syd Varanger Gruve (Kirkenes) og at vi har leid buss fra kirkenes til Murmansk. Jeg tar selvsagt med meg kamera og håper at dere vil følge meg på denne meget spesielle miniferien. Er det en ting jeg er sikker på så er det at denne turen blir et minne for livet   

Har jeg noen lesere som bor i Kirkenes forresten? Det hadde vært gøy å vite! 

TUSEN TAKK

Inneholder annonselenker

Hei, snille dere! Jeg blir så glad over å se at jeg har så mange reflekterte og ikke minst engasjerte lesere. Takk for all støtte og takk for at dere bidrar til å spre budskapet mitt om at mobbing IKKE er greit. Jeg velger å tro at vedkommende angrer seg og vil derfor bare legge dette bak meg. Nå skal jeg på Frogner å møte mamsen. Vi skal på kjoleprøving hos vakreste Kathrine Nørgård. Kjolen som lages er ikke til meg, men til mamma. Jeg må jo sørge for at de nærmeste matcher meg i bryllupet.. #bridezilla Haha, neida! Men kontroll har jeg. Snakkes mer senere i dag 

Topp: Utsolgt/ Skjørt: HER

DU BURDE SKAMME DEG

Over en lengre periode har jeg blitt trakassert av en person som tydeligvis finner det gøy å servere meg nedverdigende ord og ydmykende kallenavn under nesten alle innlegg som jeg skriver. Kommentarene handler som dere ser kun om en ting og det er nesen min. I starten godkjente jeg faktisk alle disse kommentarene fra denne personen uten å tenke så mye over hva som ble skrevet, men det kommer til et punkt for alle hvor nok er nok, og nå føler jeg at personen har gått for langt. Uansett hva jeg skriver ser personen en mulighet til å flette inn sine krenkende setninger om hvordan jeg ser ut. Det er kun gjentakelser, men for meg er disse gjentakelsene veldig sårende. Faktisk så sårende at jeg som i utgangspunktet aldri før har sløst en eneste tanke på nesen min, har nå undersøkt masse rundt alt dette med neseopperasjon. For meg er dette utrolig trist. Det er helt greit at noen ønsker å ta neseopperasjon eller endre på et eller annet ved sitt eget utseende dersom det er av egen vilje, men at andre mennesker ved bruk av mobbing kan få en sterk jente som meg, som aldri har vært misfornøyd med nesen sin til å i det hele tatt vurdere noe sånt er skremmende. Skikkelig skremmende. 

Jeg er veldig glad for at jeg ikke er 18 år og usikker i dag, for da hadde jeg nok lagt meg under kniven for lengst. Men det finnes faktisk ingen øvre aldersgrense for det å bli såret. Det gjør vondt uansett tidspunkt i livet. Mobbing er bare ikke greit. Når du er gammel nok til å stave disse ordene som du skriver til meg så burde du skjønne det. Jeg har denne gang valgt å skjule IP-adressen din på bildene under for å gi deg en siste sjanse til å tenke deg om. Jeg vet at du som står bak disse krenkelsene leser dette og vil derfor spørre deg om noe.

Har du en god magefølelse der du nå sitter å ser hvor lei meg jeg blir av dine "morsomheter"? Vet du at det du driver med er ren mobbing? Prøv å sett deg i min posisjon. Hvordan hadde du følt det dersom noen konstant gikk negativt ut mot ditt utseende? Bare en liten tankevekker..Med mindre du kommer med en unnskyldning, så håper jeg at dette er det siste jeg hører fra deg. Jeg gir deg som sagt en sjanse her og anbefaler deg å gripe den.

Tilbake til dere andre lesere.. Her er noen av de siste kommentarene jeg har fått:  

 

SØNDAG I HALDEN

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Denne søndagen har jeg tilbragt med min kjære familie i Halden. Lillesøster fyller 9 år og det må såklart feires i ekte barnebursdag stil med pølser, kaker, is og brus. Kjolen sitter altså ikke like pent nå som den gjorde før avreise.. Hehe! Men pytt pytt.. Godt var det og ikke minst utrolig koselig. Stella ble også med på tur og skal faktisk være i Halden hele uken som kommer, siden vi skal ut og reise litt. Dere finner forresten kjolen her og støvlettene her.  

Nå er jeg sånn passe sliten og klar for sengen. Jeg var som sagt på innflyttningsfest i går, så kroppen min skriker etter å legge seg ned. Men jeg har så lyst til å finne meg en ny serie å følge med på. Hvilken serie anbefaler du? Jeg liker det meste utenom slike overnaturlige greier..

Stor klem fra en mett, trøtt og fornøyd jente!

MIN PINLIGSTE STAVEFEIL

Hei, folkens! Jeg er i spesielt godt humør i dag og tenkte jeg skulle bruke det gode humøret på dere. Jeg er som dere vet ikke redd for å by på meg selv og tar meg faktisk så lite høytidelig at jeg ikke har noe problem med å dumme meg ut for å få dere til å le. Nå skal jeg dele en morsom liten historie om tidenes skrivefeil.

Stavefeil rammer alle. Jeg er langt fra perferkt og har skrevet mange skrivefeil siden jeg begynte å blogge. Det er jeg fullstendig klar over. Noe av feilene er ren slurv som kommer av dårlig tid, mens andre er feil jeg blir gjort oppmerksom på av dere som følger meg. Jeg setter stor pris på alle som retter på meg. Både familie, venner, nye og gamle lesere. Det gjør meg bare til en bedre skribent. Jeg lærer hver dag og ser ikke på mine søte små feil som et problem. Jeg blir såklart flau når jeg oppdager en haug med slurvefeil, men jeg blir ikke flau over at jeg ikke vet eller ikke kan. Dessuten blir visse skrivefeil ganske så morsomme. Jeg har et veldig godt eksempel på akkurat det..

Sist jeg hadde besøk av min svigerfamilie, så gikk det litt unna med bloggingen. Jeg hadde rett og slett tatt på meg litt for mye på en gang og da ble dessverre dere nedprioritert. Til gjengjeld var det nok mange som fikk seg en god latter. Det gjorde i hvertfall vi her hjemme når vi fikk se tidenes stavefeil. SVINGERFAMILIE, stod det. "Min svingerfamilie, som jeg er blitt så glad i." Haha! Var det noen av dere som fikk med seg dette? Jeg dør! Noe så flaut. Vi lo oss nesten i hjel rundt bordet da jeg tok meg sammen og fortalte alle om den bitte lille feilen, som ble så komisk..Hvem er det som får seg til å skrive det liksom? Også om svigerfamilien sin da. Det kunne ikke blitt verre. Heldigvis tok de det som sagt med en god latter. Men tenk at en bokstav kan ha så mye å si. Helt utrolig! 

Har du skrevet noen pinlige stavefeil? Få høre da! Det er jo bare gøy :-)

ØNSKER HELGEN VELKOMMEN

Jobbe: Besvare mailer, møte med samarbeidspartner og planlegging av uken som kommer  ✔

Trene: Intervaller på møllen og styrketrening på overkropp ✔

Handle: Pulled beef med nachos til i kveld, mat til resten av helgen og godteri ✔

Kjøpe gaver: Innflyttningsgave til Pia og Kristian sin fest i morgen og bursdagsgave til lillesøster som skal feires på søndag ✔

Rydde og vaske: Klær, klær og atter klææær ✔

Friske blomster i hus ✔

Ansiktsmakse & hårkur ✔

= En perfekt fredag! Nå er det bare en ting som står igjen og det å hente mannen på flytoget, så ønsker jeg denne helgen VELKOMMEN 

SLAPPE BLOGGERE

Hvordan kan du kalle deg for en blogger når bloggen din er noe du oppdaterer toppen en gang i måneden? Ja, jeg ser at du har en blogg, men det er tydeligvis bare en hobby for deg. Det er forsåvidt helt greit det, men ikke kall deg selv for "en blogger" når du verken lever av bloggen din eller prioriterer bloggen din. Det å være en blogger er faktisk blitt et respektert yrke i en tøff bransje. Sånne som deg gjør denne respekten vanskelig å opprettholde. Alle kan starte en blogg, men det er bare de færreste som klarer å holde liv i den. Hvor mye som kreves av en blogger kan diskuteres. Jeg vil tro at det er individuelt. Personlig er ikke jeg den bloggeren som bruker mest tid på bloggen min, men jeg bruker mye tid og sørger for å oppdatere leserne mine minst en gang om dagen. Som blogger er du fri til å styre hverdagn helt selv, men etter min mening er du også pokka nødt til å poste fengende innhold kontinuerlig for å fortjene tittelen "Blogger". Jeg mener at det følger en viss tilstedeværelse og ikke minst et stort ansvar for alle som kaller seg bloggere. 

Ta programmet "Bloggerne" foreksempel.. Hva er greia med at de har med deltakere som gjør alt annet enn faktisk det å blogge? For ikke å snakke om kjendisnorge. Der er det mange rare bidrag til denne bloggverden. Beklager, men det er litt kjipt å følge deg som kun oppdaterer bloggen din de gangene du kommer med en ny låt, ny kolleksjon eller de gangene du har fått en ny sponsor. Dersom du skal holde på oss som faktisk leser hadde det vært hyggelig om du stikker innom LITT oftere..Ellers kan du ikke forvente at vi står der og heier på deg de få gangene du stikker hodet frem. Det er rett og slett kleint at du går av med nominasjoner og priser som "årets et eller annet blogg", eller at du fronter store merkevarer "som blogger". For det er du jo ikke. Du er sikkert flink til mye du, men ikke til å blogge. 

Er det bare jeg som irriterer meg over dette? Jeg er så lei av å lese innlegg som starter med "Long time no see", eller å bli servert alle slags ubrukelige unnskyldninger for at den såkalte "bloggeren" ikke har hatt tid til å blogge "i det siste".. Seriøst.. Jeg klikker!

JEG TRENER SÅ JEG KAN SPISE SJOKOLADE

Hei, alle godtemomser! Hvordan er det med treningsmotivasjonen for tiden? Jeg skal være ærlig med dere og fortelle at motivasjonen min er helt på bunn. Det betyr ikke at jeg ikke trener, for det gjør jeg, men langt mindre enn ønskelig. Nå om høsten er motivasjonen som regel aller dårligst. Jeg er nok ikke alene om det. Det er absolutt ingen krise, men jeg personlig trives bedre når jeg er mer aktiv. I og med at jeg aldri går tom for unnskyldninger til å droppe trening, så måtte jeg bare sette meg ned å finne på noen hyggelige grunner for en gangs skyld til hvorfor jeg MÅ trene. Med hyggelige grunner tenker jeg ikke på alle de helsefremmende årsakene, de kommer bare som et pluss. Jeg vet ikke med dere, men jeg kommer meg i hvertfall ikke opp av sofaen ved å tenke på at trening forebygger ditt og datt. Det er jo flott det, men den holder bare ikke. 

Det som får meg på trening er å tenke på alt det gode jeg kan unne meg når helgen kommer, som sjokolade og andre godsaker. Jeg liker å belønne meg selv og føler at det virker. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker sjokolade, så det er belønning i massevis for meg. Jeg må på død og liv ikke vente til helgen med å spise det heller, men prøver selvsagt å begrense meg, spesielt alt som inneholder sukker i hverdagen. Om våren og sommeren er det nytt treningstøy som gjør susen. Nå kunne jeg ikke brydd meg mindre. Om høsten og vinteren er det bare kos som motiverer for meg. Kos = God mat, godteri og andre søtsaker. Mmm! 

Nå skal jeg snart komme meg på trening før jeg faller for fristelsen ved å ta en tidlig helg. Jeg har ikke spesielt lyst til å trene nå. Det begynner å blir sent, jeg har masse jeg vil se på TV, nok jobb å henge fingrene i, flere mail som burde besvares og en klesvask som renner over, men jeg skal presse meg. I morgen er det fredag og det betyr helg, som igjen betyr kos. Den kosen gjør susen for meg. Hehe! Så ja.. Jeg trener rett og slett så jeg kan spise sjokolade. Masse sjokolade 

Hvorfor trener du?

DE FØRSTE MINNENE

De første selfiene fra meg til Ulrik: Tatt i min gamle leilighet på Majortsuen foran favorittspeilet i stuen..De første selfiene fra Ulrik til meg: Det første bildet er tatt på overnatting med jobb, mens de to andre er tatt i den gamle leiligheten til Ulrik på Uranienborg.  Vår første date: Jeg var med Ulrik på jobb og hentet et tomt fly fra Torp til Gardermoen. Vår første date var også min første gang i cockpit og den første gangen jeg var med Ulrik på jobb. En fantastisk dag!    De første selfiene sammen: Her hjemme i den gamle leiligheten til Ulrik hvor jeg insisterte på å låne hatten hans. Hehe! De første blomstene jeg fikk av Ulrik: Disse fikk jeg på vår første valentines date før han tok meg med på Ekebergrestauranten.Vår første ferie: Puerto Banus!
Vår første fjelltur: På Geilo. Ulrik fikk på meg skiene for første gang på 6 år..
Min første bursdagsmorgen med Ulrik: I den gamle leiligheten til Ulrik. Jeg ble skikkelig overrasket!Vår første jul: I vårt første felles hjem. Jeg ser frem til mange flere!Det var litt mimring fra de første stundene i forholdet til Ulrik og meg..Til året som kommer skal vi oppleve enda mer nytt sammen. Først skal vi gifte oss, så kommer bryllupsreisen hvor vi skal velge en fantastisk destinasjon som ingen av oss har vært før, etter det skal vi fortsette hverdagen. Men dette blir en ny hverdag for Ulrik og meg. En ny hverdag som mann og kone. Jeg gleder meg sånn til hver dag i resten av mitt liv sammen med Ulrik. Tanken på alt vi skal gjøre sammen gir meg frysninger 

EN HERLIG START

Det var mange som ønsket seg mer fra starten av tiden da Ulrik og jeg møtte hverandre i 2014, så her kommer litt til.. Det er en bildemelding som jeg husker ekstra godt og det er denne. Ulrik ble veldig overasket da jeg viste han at jeg hadde tatt vare på dette bildet på morgen i dag. Jeg kommer aldri til å slette det og nå er tiden inne for å dele det med dere..

Mandag morgen etter den helgen som jeg møtte Ulrik for første gang våknet jeg til dette: "God morgen Julianne" Også MED et stort hjerte! Dere skulle sett hvor glad jeg ble. Skikkelig fnisete og glad. Jeg følte meg som verdens heldigste jente. Endelig var det min tur. Min tur til å møte en ordentlig god mann, og ikke bare det.. Han snille og kjekke mannen likte MEG!  

Ulrik har vært veldig flink til å sende både tekstmeldinger og bilder helt fra starten. Det er noe jeg setter ekstremt stor pris på. Spesielt når han er ute og flyr og jeg er alene hjemme. I starten var det selvsagt enda viktigere enn det er i dag. All den oppmerksomheten jeg fikk gjorde meg fort trygg og sikker.

Jeg oppfordrer alle kjærestepar og ektepar der ute til å sende søte tekstmeldinger og bilder til hverandre oftere. Bare et lite hjerte som tar deg to sekunder å sende kan være nok. Poenget er å vise at du tenker på han eller henne  

KVELDEN VI MØTTES

I alle spørsmålsrunder jeg har hatt og ofte ellers så blir dette spørsmålet stilt: "Kan du fortelle mer om den gangen du og Ulrik møtte hverandre?" Ja, det kan jeg og nå har jeg tenkt til å gjøre det en gang for alle. Jeg har skrevet noe om den kvelden tidligere, men ikke alt. Fremover kommer jeg kun til å referere til dette innlegget. Innlegget om kvelden 11. januar 2014. En av de beste dagene i mitt liv. 

Jeg har lyst til å legge ved et bilde som ble tatt den kvelden. Et mobilbilde av meg og min beste venninne i min gamle leilighet på Majorstuen. Bildet ble tatt bare et par timer før jeg møtte han. Ulrik altså, mannen i mitt liv. Jeg vet at kvaliteten er dårlig, men det er det eneste bildet jeg har av meg fra den kvelden, så det får duge. Jeg var ikke så opptatt av kvalitet på bilder før og eide ikke en gang et ordentlig kamera. Det var altså ikke interessen for bilder som fikk meg til å begynne å blogge, men gleden av å skrive. Nok om det..

Pia og jeg hadde satt av denne lørdagskvelden til hverandre. Vi ble enige om at telefonene skulle ligge i veskene våre, ikke besvares dersom gamle flammer tok kontakt og heller ikke brukes til å ta kontakt med andre. For denne kvelden skulle vi bli kjent med noen nye. Face to face.. Haha! 

Vi startet med å dele en flaske vin på Hanami, som ligger på Tjuvholmen. Der blir vi sittende i bare tyve minutter før tekstmeldingene begynte å strømme inn på Pia sin telefon. Jeg ba henne først om å la være å svare, men er veldig glad for at hun ikke hørte på meg. Det var en gammel flamme av Pia (en god venn av Ulrik og meg i dag), som ba oss hjem på mer vin og hygge sammen med han og kompisene sine. Vi takket nei, men ba de likevel ned til oss for å være hyggelige. Avtalen mellom Pia og meg var derfor brutt.

Vi tok hverandre videre i hendene om at vi IKKE skulle bli med disse guttene videre, bare drikke opp flasken vår og komme oss avgårde. Da guttene ankom Hanami satt Ulrik seg rett ovenfor meg. Praten gikk. Han var så lett å snakke med! Det eneste jeg ville var å vite mer om han. Jeg kunne ikke dra og jeg kunne heller ikke la han gå. Jeg ba derfor Pia om å gi meg denne kvelden. Bare denne ene kvelden. Hun var heldigvis ikke vanskelig å be, så vi ble med guttene videre. Planen vår gikk derfor igjen rett vest. Men jeg brydde meg ikke. Vi dro til et utested på Solli plass. Jeg hatet egentlig det utestedet, men akkurat den kvelden så spilte det ingen rolle. Jeg ville bare være i nærheten av Ulrik.

Ulrik og jeg stod nesten hele kvelden sammen i et hjørne. Praten stoppet ikke. Jeg husker at det var mange jenter som kom bort for å hilse på Ulrik, men at han aviste de alle på en fin måte. Han fikk meg til å føle meg spesiell. Han skjønte nok fort at jeg likte han. Jeg husker at jeg sa dette til Pia og noen kompiser av Ulrik den kvelden:

"Jeg skal gifte meg med Ulrik. Han vet det bare ikke enda". De lo godt. Jeg hadde jo ikke kjent han i mer enn en time eller to. I dag er det jeg som ler. Jeg ler av at jeg kunne være så sikker 

Vil dere høre mer? Jeg kan godt fortelle om de første datene, de første tekstmeldingene osv 

6 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Hei, dere! Nå er det en stund siden jeg har laget et innlegg som dette. Dessuten får jeg nye lesere hele tiden, som ønsker å bli bedre kjent med meg og det må jeg se å gjøre noe med. Jeg synes det er utrolig hyggelig at personlig innhold som dette er etterspurt. Faktisk så hyggelig at jeg i slutten av denne måneden har bestemt meg for å kåre "månedens leser".

Det tar litt tid også for meg å bli kjent med dere. Mange av dere blir jeg kanskje aldri kjent med, men det er visse lesere som utpeker seg ved at de stadig legger igjen positive ord eller ved at de deltar med sine interessante synspunkter. Jeg setter stor pris på dere alle, uansett om vi er enige eller ikke, sålenge dere er her for mer enn bare å spre kvalme. Det er jo dessverre noen av de også. Men de bruker jeg minst mulig tid på. Er det noe jeg angrer på så er det at jeg har brukt litt for mye tid på negative lesere. Hvorfor? Jo, fordi de ikke fortjener det. Fremover skal jeg prioritere dere som betyr noe. Med kåringen av "månedens leser" er tanken å vise min takknemlighet til gode og faste lesere. Hvorfor? Jo, fordi dere fortjener det  

Dette visste du kanskje ikke om meg: 

1. Da mamma gikk gravid med meg ble hun sendt på utskrapning fordi legene trodde at jeg var død. Heldigvis fant de liv i den lille skapningen som de forsåvidt også lenge trodde var en gutt, men som viste seg å være lille meg. 

2. Når jeg var liten drømte jeg om å flytte på en bondegård. I dag er dette veldig fjernt for meg og ikke minst de som kjenner meg. Jeg er fortsatt utrolig glad i dyr og spesielt i hunder. I fremtiden ønsker jeg meg en hund til. Aller helst en fransk bulldog.

3. Jeg er en stor småspiser og er avhengig av å ha nøtter, proteinbarer, frukt og lignende tilgjengelig for ikke å ty til en haug med sukker i hverdagen. "En sulten Julianne er en umulig Julianne", hilsen Ulrik. 

4. Jeg føler meg mer komfortabel med bar rygg eller bar mage enn å "vise" pupper i form av en dyp utrigning. 

5. Jeg drømmer om å flytte utenlands. Ikke for resten av livet, men for en periode. Om den drømmen blir virkelighet vet jeg ikke. Det avhenger jo av jobb, barn og andre fremtidsplaner. 

6. Jeg er veldg lett påvirkelig. Det handler ikke om at jeg ikke har egne meninger, for det har jeg. Flere av de har jeg jo uttrykket sterkt her på bloggen. Men det kan handle om reklamer foreksempel. Jeg er hun som kjøper den nye hårsprayen fordi jeg så den på TV. Jeg er hun som blir overbevist til å lage den gryteretten som de deler ut i smaksprøver på butikken til middag, selv om jeg allerede har kurven full av taco-ting. Jeg er hun som bestiller den toppen eller det skjørtet som jeg så på den og den bloggeren, selv om jeg overhodet ikke trengert det. Jeg påvirkes spesielt mye av alt det overfladiske rundt meg.

Si ifra hvis dere lurer på noe mer som handler om disse 6 punktene. Jeg er som dere vet ganske så aktiv i kommentarfeltet :-)

Til mine nye følgere: Les også "10 ting du ikke visste om meg"

Vi snakkes! 

MIN LILLE FAMILIE

God kveld, alle sammen! Vi kom akkurat hjem fra en liten skogstur. Ulrik, Stella og jeg. Min lille familie. Tenkt at en dag skal denne lille familien vokse. Foreløpig trenger jeg ikke flere enn disse to, men jeg synes det er koselig å tenke fremover. Vi har jo så mye spennende i vente..

Tidligere i dag ble det avklart at bryllupshelgen skal filmes. Ja, dere hørte riktig. Vielsen, festen og høydepunktene skal filmes og deles med dere. Jeg håper dere som følger meg og bryllupsplanleggingen blir glade over denne nyheten. Vi kommer selvsagt ikke til å legge ut taler eller fokusere på noen av gjestene som ikke ønsker det her på bloggen, men deler av bryllupet skal publiseres. Det blir litt av noen videoblogger!

Det eneste som ikke er spikret nå er de musikalske innslagene gjennom bryllupshelgen. Jeg har avtalt med en trompetist til kirken, men vi kunne tenke oss et band eller lignende som passer inn på slottet. Si gjerne ifra dersom dere vet om noen aktuelle. Alle forslag settes stor pris på! Vi liker det meste, men det er en fordel om de dere foreslår ikke er låst til kun en type sjanger. Vet du om noen? Kontakt med gjerne på: pilotfrue@outlook.com :-)

Nå står Ulrik på kjøkkenet og lager biff og søtpotet med sopp og grønnsaker som tilbehør. Mmm! Det er slettes ingen blåmandag her i huset 


KONKURRANSE: GARNIER NUTRISSE

Annonse

Hei, fine folk! Husker dere disse bildene? Jeg tror det er noen av de bildene jeg har vært mest fornøyd med siden jeg begynte å blogge. Ikke fordi jeg er så fantastisk pen, men på grunn av håret. Den blonde hårfargen min mot denne grønne genseren er bare så fresht! Fargekombinasjoner som dette gjør meg helt sikker på valget mitt om å forbli blondine. Jeg har hatt mange forskjellige hårfarger gjennom tiden, men funnet ut at jeg trives best med blondt hår. Det er det ingen tvil om. Den grønne genseren må jeg rett og slett se og ta frem igjen. Hehe! Men nok om det.. Grunnen til at jeg tar frem disse bildene akkurat i dag er bare fordi jeg vil minne dere på å melde dere på konkurransen som Garnier Nutrisse har gående på Instagram nå, hvor du kan vinne et års forbruk av hårfarge og et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner. Det er jo litt av en gevinst! 

For å delta: Del et bilde av din favoritthårfarge på Instagram med #GoTrulyBlonde og den nyansen av Garnier Nutrisse sine hårfarger som passer best til ditt bildet: #BeachBlond#NaturalBlond#PlatinumBlond eller #ClassicHighlights. Bildet trenger som sagt ikke å være av deg selv. Du kan lese mer om Instagram-konkurransen HER.

Har du fortsatt ikke funnet ut av hvilken blondfarge du er? Ta testen "The blond finder" HER :-)

 

Lik Garnier på Facebook for flere skjønnhetstips. Det har jeg gjort 

FROM DUBAI WITH LOVE

Hei, dere! I dag kom min kjære hjem fra Dubai. Han kjenner meg litt for godt som hadde med dette til frokost. Hehe! VS til frokost slår aldri feil. Jeg har jo lenge ønsket meg et eller annet med trykket "Bride" på og elsker jo ALT fra Victorias Secret, så dette falt mildt sagt i smak. Noe av det beste med å være sammen med en pilot/en som reiser mye i jobb er jo disse søte små overaskelsene utenom det vanlige. Jeg er heldig!

Ellers har dagen har gått i venninnelunsj og shopping i Bogstadveien med en gammel venninne som jeg ikke har sett på veldig lenge. Nå skal vi snart avgårde i en bursdagsmiddag på Frogner, så jeg ville bare ønske dere en fin helg videre Vi blogges mer i morgen. Følg meg gjerne på Snapchat resten av kvelden (pilotfrue) SMASK 

MINE SISTE INNKJØP

Inneholder annonselenker

God fredagskveld, fine folk! Heldigvis kom de nye klærne som jeg har bestilt i posten før helgen. Jeg er så fornøyd med innkjøpene mine. Det er alltid gøy med noe nytt i skapet, spesielt om høsten når det er så mange fine farger i butikkene. Jeg trenger vel strengt talt ikke alt dette, men gjort er gjort og kjøpt er kjøpt. Jeg vet at det går ann å levere tilbake ting, men det skjer aldri her i huset. Det finnes alltid en grunn til å beholde plaggene i mitt hode, men det er bare noe med den følelsen når man klikker seg ting hjem som man ikke har prøvd. Den godfølelsen i hvertfall jeg får av å vite at det går ann å angre. Jeg tipper at det er det de tjener mest på. Impulskjøp og late jenter som meg som aldri sender noe tilbake. Hehe! 

Jaja.. Det er ikke de dyreste klærne da. Jeg handler som regel aldri et plagg over 500 kroner på nett. Jeg strekker meg litt for støvletter og en sjelden gang hvis det er noe jeg har ekstremt lyst på, som en penkjole eller lignende. Alle disse plaggene er for under 500-lappen:

Topp og bukse: 379,-  HER 

Skjørt og topp: HER 

Skjørt: 449,- HER

Kjole: 449,- HER

Skjørt: 299,- HER ♥ / Topp (en del av et sett): 449,- HER  

Body: 279,- HERDen sennepsgule blusen med åpen rygg finner dere HER (199,-). Jeg var bare ikke brun nok til å vise den på. Med litt selvbruning, så blir det bra. Den er utrolig fin til olastoff og ikke minst semsket stoff eller skinnbukser. For dere som lurer så har jeg størrelsene "S/36" i alle disse plaggene. Ønsker dere alle en superduper helg! Stort smil fra en jente som gleder seg til å pynte seg på venninelunsj, bursdagsmiddag og utgang i helgen :-)

BRYLLUPSINVITASJONENE

Endelig kan jeg vise dere invitasjonene til bryllupet! Nå har vi brettet, klistret og skrevet på nesten 70 invitasjoner og konvolutter. Det var litt av en jobb, men også veldig gøy. De ble såååå fine! Jeg skal ikke ta på meg æren for akkurat det, for det er det Bryllupsdesigneren som står bak. Invitasjonene er forresten ikke sponset, men jeg vil likevel gi en liten applaus til søteste Maren (jenta bak @bryllupsdesigneren) for det flotte resultatet. Flinke folk fortjener ros. Dessuten så har jo invitasjonene vært en stor del av bryllupsplanleggingen til nå, så det skulle bare mangle at dere som følger meg får se de. Jeg bare elsker de søte magebeltene. For meg er det den mest romantiske detaljen på hele invitasjonen

DETTE ER EGENTLIG LITT FLAUT

I en alder av 25 så lærer jeg nye ting hele tiden og synes det er morsomt å dele noe av det med dere. Jeg prøver ikke å spille dum eller noe sånt, for det er jeg rett og slett for voksen og smart til. Jeg prøver bare å vise dere at jeg ikke tar meg selv så høytidelig ved å skrive om slike småting som egentlig er litt flaut..

Mine siste aha-opplevelser: 

DIY: Okei.. Dette er pinlig, men jeg visste faktisk ikke hva denne forkortelsen stod for før i går kveld. Jeg har koblet ordet med interiør og kreativitet, noe som forsåvidt er riktig, men det er jo så mye mer. For dere som ikke vet så står DIY for "do it yourself" og brukes i alle sammenhenger hvor man lager ting selv, improviserer, gjør gammelt til nytt osv. Det kan være alt. Klær, smykker, møbler, mat og ja ALT.

Annonselenker: Når jeg linker til et eller annet plagg i et innlegg som er en annonselenke (adlink, som mange skriver), så skal dette innlegget merkes på lik linje med andre annonser og sponsede produkter/behandlinger. Altså ØVERST i innlegget med "inneholder annonselenker" eller lignende. Det er utrolig mange bloggere som slurver med dette. Selv var jeg uviten om denne merkingen frem til i går, men har nå gått langt tilbake i bloggarkivet og merket alt riktig. 

Chat på Snapchat: Her om dagen spurte en venninne av meg om hvorfor jeg ikke åpnet meldingene mine på Snapchat. Jeg bare: "Hvilke meldinger?" Jeg er tydeligvis fortsatt ny og lite oppdatert på snappingen. Til dere som er like grønne på dette som meg: Sveip til høyre når snappen ikke går ann å åpne. Da er det nemlig en tekstmelding, ikke et bilde som noen har sendt deg. Til dere som har sendt meg meldinger på Snapchat: Beklager for at jeg ikke har svart dere. Prøv gjerne igjen :-)

Brudens antrekk: "Something old, something new, something borrowed and something blue". Visste dere at dette er en regel som bruden skal følge? Det er ikke lenge siden jeg ble oppmerksom på akkurat dette. Jeg har jo hørt denne setningen før, men jeg har aldri fått med meg at den handler om brudens antrekk. Hehe! Utfordringen nå er noe blått.. Jeg fikk et tips om strømpebånd under kjolen. Det var slettes ingen dum ide! 

Nå er det tid for middag her i huset..Jeg har vært på farten i hele dag med møter angående bryllupet. I dag var hovedfokuset brudepikene, deres kjoler og tilbehør. Tilbake til maten.. Vi har fått helt sykt dilla på pulled beef med nachos. Appropos å lære nye ting, så var det jeg som lærte Ulrik dette. Applaus til meg ;-)

Ha en fin kveld videre 

JEG HAR BRYLLUPSNERVER

I det siste har jeg ikke vært helt meg selv. Jeg har sovet dårlig, stresset mye uten grunn, hatt mye vondt i magen og ofte følt meg kvalm. Samtidig har jeg hatt godt humør, bortsett fra at jeg har latt meg irritere lett. Jeg er ikke langsur, så humøret mitt er aldri noe problem. Dessverre har bloggen og dere lesere kommet i andre rekke, noe jeg er veldig lei meg for. Jeg er for det meste blid og fornøyd, men når jeg føler at jeg ikke har kontroll så blir jeg rett og slett uvell og rar. 

Svarene fra gjestene har begynt å tikke inn på telefonen. Invitasjonene er tydeligvis kommet frem til de aller fleste. Dere skal som sagt få se de, men jeg vil være helt sikker på at alle gjestene har mottatt den først. Jeg skvatt til i det jeg så forhådsvisningen på en tekstmelding på morgen i dag: "Vi kommer og gleder oss stort til bryllupshelgen...". Hjelpes, tenkte jeg. Jeg skal snart gifte meg! Jeg har vært på flere kjoleprøvinger, kakesmaking, dansetime og gjort massevis av forberedelser, likevel gikk det av en eller annen grunn ikke helt opp for meg før nå. Og jeg som lo av Ulrik da han sa det samme på kakesmakingen.. Jaja. Jeg har tydeligvis fått litt bryllupsnerver, men det føles på en måte bare godt. Spennende og godt på samme tid.   

Nerver er for meg en god ting. Det gjør meg bare skjerpet og fokusert. Jeg tar som dere skjønner dette ekteskapsløftet veldig seriøst. Det er ikke alt det overfladiske, som kjolen, blomster og alt pynt som gjør meg nervøs. Organiseringen stresser meg ja, men det gjør meg ikke nervøs. Det er selve giftemålet som gir meg disse sommerfuglene i magen. Jeg er absolutt klar for å stifte et ekteskap, men jeg må vel få lov til å si at det føles enormt stort?

Bildeserien under illustrerer alle de sommerfuglene som befinner seg i magen min for tiden..Jeg tipper at nervene roer seg nå som invitasjonene er ute og jeg får bekreftet at alle våre kjære og nære holder av den store dagen for oss.

Nå skal jeg hente Ulrik, "min kommende ektemann" på flytoget.. Hehe! Vi blogges 10 TING JEG ØNSKER MEG

Inneholder annonselenke

Det er noen ganger jeg blir sittende foran skjermen å tenke på alt jeg ønsker meg, mens jeg egentlig burde ha brukt tiden til noe mer fornuftig. I stad skjedde det igjen. Jeg skulle egentlig besvare mailer, men ble sittende i over en time å google alle disse tingene som jeg drømmer om. Jeg snakker da for det meste om materialistiske og kostbare ting, ikke drømmer om familie og fremtid. De drømmene eksisterer de også, og er såklart mye viktigere for meg enn alt dette stæsjet, men i dag handler det om alt det overfladiske. Got it?

Helt siden jeg var liten jente har jeg alltid hatt enorme ønskelister. Noen av ønskene har blitt realisert, som Chanel vesken min, Princess Cut ringen min osv, men det aller meste har blitt stående på listen eller falt vekk når nye ønsker har oppstått. Nå for tiden ser listen slik ut: 

1. Stasjonær Mac: Jeg sitter alt for ofte i dårlige arbeidsstillinger, da jeg tar med meg den bærebare macen min i sengen, i sofaen og andre ubeleilige steder for å jobbe. Nå ønsker jeg meg en stor skjerm som står fast på "kontoret" her hjemme, som jeg kan bruke til jobb.

2. En tredemølle: Jeg har kjempelyst på en tredemølle her hjemme. Selv om jeg er medlem på treningssenter, så blir det lite løping. Jeg klarer ikke å løpe uten musikk, men er ikke spesielt glad i å bruke ørepropper eller hodetelefon. Løsningen er altså å få møllen i hus. Da ville jeg startet hver morgen med en liten løpetur med favorittmusikken min på full guffe i rommet. Det hadde vært deilig det! 

3. En tur til New York: De fleste jenter drømmer vel om en tur til New York? Jeg MÅ dit snart og har derfor satt det på min opplevelsesliste for 2016. Hehe! Ja, jeg er glad i lister..

4. Boots med snøring: Jeg har falt for disse (adlink), men i og med at det allerede har blitt tre par nye støvletter på denne jenta i løpet av få uker, så må jeg roe ned.  

5. Et Balmain plagg: Jeg kjenner ikke godt til dette merket, men jeg har sett nok til å si at jeg elsker den stilen. Til nå har ALLE plagg jeg har sett av Balmain havnet på min ønskeliste. Mye på grunn av Kardashian-jentene. Balmain kjolene er jo til å dø av!  

6. En Rolex: Jeg har aldri vært spesielt glad i dyre øredobber, smykker, ringer eller armbåd, men jeg skal innrømme at interessen har kommet etter at jeg fikk den flotte diamanten på fingeren. Jeg har heller aldri vært noe klokkemenneske, men ser for meg at jeg hadde blitt det med en Rolex. Jeg bare elsker den med rosa skive! Rett og slett en drøm 

7. Silkemorgenkåpe: Jeg har flere morgenkåper, men nå ønsker jeg meg en silkemorgenkåpe med "bride to be" eller "bride" trykk i paljetter bak. Jeg vet de selger det på Victorias Secret, men vet ikke om noen steder her i Norge. Vet dere? 

8. Glass-sko: Som dere vet er temaet for bryllupet til Ulrik og meg "Tre nøtter til Askepott". Jeg er derfor på jakt etter et par "glass-sko" til brudekjolen min. Det kommer opp masse fint med søket "shoes of glass" på Google, men hvor får jeg faktisk tak i dette? 

9. Fuskepels: Jeg ønsker meg en skikkelig fresh fuskepels til denne høsten og vinteren. De jeg har sett til nå ser enten for billige ut eller så er de ekte. Har dere noen tips til nettsider som selger fine fuskepelser?

10. Tatovering: Ja, jeg har sagt det før og sier det igjen. Jeg ønsker meg tatovering. Ikke en random tatovering, men en "kjærestetatovering" sammen med Ulrik. Problemet er at jeg blir aldri enig med meg selv om hvor og hva som skal tatoveres. I-landspromlem.. I know.ENDELIG VIPPEFIN IGJEN

Sponset behandling og produkter

 

Hei, dere! I dag er det en uke siden jeg satt på nye vipper hos Beauty House Oslo. Det er første gang jeg har testet ut vippe extension på denne salongen. I og med at dette er blitt min favorittsalong her i Oslo, så ville jeg gi de en sjanse også i forhold til mine vipper. Jeg har som noen av dere vet hatt en liten pause med vippe extension, da jeg ikke var like heldig med forrige resultat, som endte med at jeg mistet mange av mine egne vipper. Det er derfor lenge siden jeg har følt meg såpass fresh som jeg gjør akkurat nå. Jeg er kjempefornøyd med hvordan vippene er satt på og hvordan de har holdt seg. Om et par uker skal jeg tilbake for påfyll. Jeg gleder meg til å gå denne festsesongen i møte, vippefin og fornøyd. 

Jeg er lettet over at jeg endelig har funnet en sertifisert salong, med sertifiserte terapauter, som bruker sertifisert utstyr når de setter vippe extensions. Det er nemlig mye rart der ute, så vær våken når du takker ja til det ene eller det andre tilbudet. Markedet for vippe extension har økt ekstremt i løpet av de siste årene. Det kryr av useriøse aktører som ikke utfører behandlingen på riktig måte. Jeg ønsker ikke å peke ut salonger som ikke er sertifiserte, men jeg ønsker å dra frem Beauty House Oslo, som et godt eksempel på en seriøs salong med dyktige ansatte.

Dersom et tilbud er for godt til å være sant, så er det som regel det. Snitt pris på nytt sett singel-vippeextension på landsbasis, ligger på ca 1000 kroner. Der priser beveger seg ned mot 600 kroner og under, burde det ringe noen bjeller. De verste eksemplene er typiske "hjemme salonger". 

En dårlig behandling kan føre til infeksjoner, allergiske reaksjoner, utslett, hevelse, kløe, svie osv. For ikke å snakke om holdbarhet. Det er trist å betale mange hundre kroner for vipper som faller av etter et par dager. Det er også trist å betale for et resultat med vipper som står til alle kanter. Jeg har dessverre opplevd begge deler. Derfor fikk jeg ikke akkurat tommel opp av Ulrik da jeg sa at jeg skulle sette på vipper igjen. Han var mer skeptisk til dette enn meg, da han tidligere har sammenlignet vippene mine med en dobørste..Huff! Litt komisk, men mest tragisk. Heldigvis kan terapeautene på Beauty House Oslo det de driver med. Ulrik synes jeg ser kjempebra ut med mine nye vipper, og jeg er som dere skjønner helt enig. Hehe! 

Bruk de rette produktene

Det er også mange salonger som er svært dårlig på å informere om hvordan du skal ta vare på de nye vippene. På Beauty House Oslo fikk jeg grundig opplæring av produktene som hører til og generel informasjon om hva jeg bør styre unna og lignende. Disse produktene bruker jeg:  

Extension Coating: Et rensemiddel som påføres 1-2 ganger i uken. Vaskes grundig av i lunket vann.

Lash Up Super Serium Mascara: En mascara som er spesielt utviklet for vippe extension.Vaskes grundig av i lunket vann.

Vippebørste: Et must for alle med vippe extension. Gre vippene dine morgen og kveld slik at de ikke krøller seg sammen. 

♥ De har også et veldig bra vippeserum som gir deg lengre, tykkere og mørkere naturlige vipper. Jeg brukte dette serumet selv under "pausen" min, og det ble betydelig bedre på bare to uker. Et godt alternativ for deg som har vært uheldig som meg, eller for deg som ikke ønsker falske vipper, men kun ønsker et fyldigere uttrykk. Du får kjøpt serumet og de andre produktene i salongen i Frognerveien 44, eller i nettbutikken deres HER.  

Visste dere forresten at vanlig mascara inneholder samme type voks og olje som brukes i limfjernere som fjerner vippeextensions? Bruk av ordinær mascara vil kunne føre til at limet i festene på de kunstige vippene løsner, og alle vipper faller av.  

Følg Beauty House Oslo på Facebook her! De legger ut masse gode tilbud på både vipper, negler, bryn, klipp, farge og mer 

GOODIEBAG GIVEAWAY

Sponset goodiebag

Hei, fininger!

Jeg har fått en stooor goodiebag fra nettbutikken Tights.no som jeg kan dele ut! Tights.no har selvfølgelig masse treningstøy, men de selger også mye annet som sunn snacks, kosmetikk- og skjønnhetsprodukter og mye mer. Ta en titt HER.

Jeg skulle gjerne beholdt goodiebagen selv, for her er det mye jeg har lyst på. For å være med i trekningen fyller du bare inn eposten din under! Alle som deltar får en rabattkode på en gratis Quest Bar. :)

Tips: Trykk DEL når du har skrevet inn mailen din, da får du to vinnersjanser! 

♥ GOODIEBAGEN INNEHOLDER:

-FRIDAY-

Inneholder annonselenker

Jeg stikker bare innom for å ønske dere en god helg og for å tipse dere om å følge med på bloggen denne helgen. Jeg er i det gavemilde hjørnet i disse dager og skal derfor legge ut en amazing goodiebag, som en av dere flotte lesere kan vinne. Nå er det pulled beef og fredagskos på menyen. Mannen har fri og vi skal bare slappe av frem til i morgen, for da blir det fest. Filmtips, anyone? Jeg er veldig glad i drama, thrillere og romantiske filmer..

Jeg var forresten å hentet bryllupsinvitasjonene på posten istad. De ble sååå fine! Dere skal få se de snart, men først må de sendes ut til alle gjestene. Jeg har altså litt av en jobb i helgen. 108 invitasjoner skal skrives navn på, brettes, puttes i konvolutt og sendes. Heldigvis en koselig jobb, men det tar bare litt tid. Jeg får ta det i puljer med et par glass vin. Hehe!

Kos dere videre denne fredagskvelden, og husk å følge med på bloggen for giveaways 


(adlinks) Kåpe: Zara/ Topp og skjørt: HER/ Støvletter utsolgt i beige, men i sorte HER/ Veske: Prada

ASYMMETRIC SKIRT

Inneholder annonselenker

Da var dagens gjøremål unnagjort. På tide å komme seg ut av disse snasne klærne og inn i treningsklær. Jeg har vært litt slapp denne uken, så nå må jeg ta meg sammen igjen. Det er snart helg og tid for tid for utskeielser, men før det skal jeg rekke noen økter til. Det handler ene og alene om denne selvfølelsen. Dersom jeg slurver med kostholdet og skulker treningen over lengre tid så føler jeg meg ikke bra. Jeg blir bare enda mer slapp og i dårlig humør. Men først skal jeg sitte barnevakt for tanteungen min i et par timer.. Av erfaring så er skjørt, spesielt skinnskjørt som dette en dårlig ide når man skal løpe etter små barn. Hehe! Ellers er dette skjørtet blitt et av mine favorittskjørt denne høsten. Et must i garderoben, akkurat som skinnkjakken og sorte støvletter.. Jeg blir aldri lei!

Ønsker dere en fortsatt fin torsdag 

   (adlinks) Genser: Bik Bok/ Skjørt: HER/ Støvletter: dessverre utsolgt i beige, men du finner de i svarte HER/ Veske: YSL

Photos: @mrulriknygaard

5 TING KVINNER ER BEDRE PÅ ENN MENN

Hei, dere! Jeg leste nylig artikkelen "5 ting menn er bedre på enn kvinner", og lot meg derfor inspirere til min egen variant. Jeg er helt enig i at det er visse forskjeller mellom menn og kvinner, men synes likevel at det er på sin plass etter dette å kommme med et innlegg til vår fordel. 

1. På å strukturere hverdagen: Jeg har et inntrykk av at flertallet av kvinner er flinkere til å planlegge, sette av nok tid til det som skal gjøres, møte tidsnok, ha orden i papier og alt som har med struktur å gjøre. Det finnes såklart unntak her, men det gjør det jo alltid. 

2. På smalltalk: Småprat er ikke alltid enkelt, men av egen erfarng har vi kvinner ofte enklere for å "redde" pinlige og stille øyeblikk med ord enn menn. Jeg har opplevd dette i bryllup, i jobbsammenheng, i diverse køer og i mange andre situasjoner hvor man blir stående med noen man nødvendigvis ikke kjenner så godt. Jeg har også observert menn sammen ute på kafeer og lignende, som heller tar opp telefonen enn å bidra til en liten samtale. Det kan såklart være tilfeldig, da det sosiale i oss mennesker handler mye om personlighet, men mitt inntrykk er slik. 

3. På å vise følelser: Dette er kanskje en klisje, men etter min mening er det også noe sannhet i det. Det finnes mange menn der ute (inkludert min egen mann), som er flinke til å vise følelser, men jeg føler likevel at vi kvinner er flinkere på dette punktet. 

4. På multitasking: Her er det også mye uenigheter og et hav av begge sider av saken i artikler på nett. Ulrik er nok spesielt god på multitasking, så han skal få slippe unna, men menn generelt er etter min mening hakket dårligere på akkurat dette enn oss kvinner. Det opplever jeg stadig på telefon i jobbsammenheng, på møter og i sosiale sammenkomster.    

5. På å kjøre bil: Her blir jeg garantert slaktet, men det tåler jeg. Dette er jo en evig diskusjon som aldri tar slutt. Menn er som oftest de som har mest peiling på alt det tekniske rundt en bil og de vi trenger når noe har gått galt, men når det kommer til å kjøre bil, følge trafikkreglene, holde fartsgrensen og alt det der, så mener jeg at vi kvinner er best. Jeg kjenner flere menn som har prikker i førerkortet enn kvinner. 


 

Har dere flere gode eksempler på hva vi kvinner er bedre på enn menn, eller motsatt? Husk: Vi er forskjellige og det fine med det er at vi kan utfylle hverandre ♥

EN SMAK AV BRYLLUP

Da var jeg hjemme igjen etter en utrolig hyggelig kveld på Undorn sitt bryllupsevent. Jeg hadde med meg Pia, forloveren min. Vi koste oss med kjolesnakk, søtsaker, planlegging og litt bobler. Det var slettes ikke feil en onsdagskveld.. Jeg har jo egentlig det meste på plass av kjole, smykker, kaker og slike ting før bryllupet, men litt inspirasjon kommer alltid godt med. Jeg fikk faktisk en ny og veldig god ide, som jeg håper på å realisere. 

Jeg har forresten begynt å tenke på morgengave til Ulrik.. Først og fremst er det julegave, så bursdagsgave (i og med at han har bursdag på nyttårsaften), og sååå morgengave i februar.. Det er ikke bare bare.. Hehe! What to do?

Ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges mer i morgen ♥

THIGH HIGH STILETTO BOOT

Inneholder annonselenker

Stikker bare innom for å vise dere dagens antrekk. Jeg bare elsker trenden med lårhøye støvletter for tiden! Det er både classy og sexy på samme tid. Denne høsten har jeg investert i to par. Disse i sorte og samme par i beige. Snart klikker jeg meg nok hjem noen tilsvarend par uten høye hæler også. Jeg kunne tenke meg noen i vinrøde. Si gjerne ifra dersom dere vet om noen, ellers så finner jeg det sikkert på egenhånd også. Det er så mange fine høstnyheter der ute. Jeg blir gal! Hehe!  

Denne kjolen er jeg også blitt veldig glad i. Sist jeg hadde den på, brukte jeg den i en mer sporty look med flate sko og caps. I dag skal jeg på et bryllupsevent og ønsket derfor å se litt mer pyntet ut, men likevel ikke for pyntet, derfor er skinnjakken alltid en god vinner.  

Men nå må jeg løpe.. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) resten av dagen. Jeg kommer til å oppdatere masse fra eventet ♥
(Adlinks) Skinnjakke: HER/ Kjole: HER/ Støvletter: HER/ Veske: Chanel/ strømper: HER

Photos: @mrulriknygaard

DET ER IKKE KULT Å SNAPPE BAK RATTET

Er det en ting jeg ser mye av hver dag, så er det bilder og videosnutter av folk som kjører bil på Snapchat. Gjerne med høy musikk og flere passasjerer i bilen. Det er helt greit at du som passasjer oppdaterer snapchatkonten din mens du sitter i bilen, sålenge det ikke er forstyrrende for personen bak rattet. Men det er ikke greit at sjåføren holder på slik. Det burde ikke være så vanskelig å forstå. Vi har jo alle hørt om tragiske hendelser ved bruk av mobiltelefon mens man kjører. Det er heller ikke uten grunn at man faktisk får bot OG prikker i førerkortet dersom politiet stopper deg når du trykker på telefonen som sjåfør. Hadde det vært opp til meg så hadde denne straffen vært enda strengere. Det er jo livsfarlig! 

I det siste har det blitt så mye av disse "kjøre bil snappene" at jeg lurer på om folk faktisk synes det er kult? Jeg synes nemlig ikke at det er kult å snappe bak rattet. Det er rett og slett harry. Harry og uansvarlig. Jeg har til og med registrert profilerte mennesker og andre bloggere som kontinuerlig oppdaterer "My Story" underveis på diverse roadtriper MENS de kjører.. Hva er dette for noen forbilder? 

Jeg skal innrømme at jeg selv har lagt ut en snap hvor jeg kjørte bil. Men kun en. Det er lenge siden og jeg skammer meg ennå. Jeg slettet filmen da jeg stanset bilen og tenkte med en gang at dette var noe jeg aldri skulle gjøre igjen. Hvorfor jeg oppdaterte Snapchat mens jeg kjørte? Etter å ha sett så mange andre gjøre det, så trodde jeg et lite sekund at det var greit. Det er jo det som er så skummelt. Vi påvirker hverandre negativt med slike uvaner. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir direkte flau når jeg tenker på den videoen jeg la ut når jeg kjørte bil, og har siden den gang ikke oppdatert med en eneste snap som sjåfør når bilen har vært i bevegelse.

Jeg tar masse snapper av meg selv med mobilen, også i bilen. Men disse bildene og videosnuttene blir tatt når bilen står i ro. Ikke i kø, men når bilen er parkert. Jeg tar også endel snapper som passasjer, men da kommer det tydelig frem at det ikke er jeg som kjører bilen. Kan vi ikke sette en stopper på denne dårlige trenden sammen? Jeg er ikke ute etter å ta noen her, kun ute etter å snu en dårlig trend. Vi vet jo alle at det ikke er greit å skrive sms mens vi kjører? Det samme gjelder såklart Snapchat. Hvorfor får jeg en følelse av at mange tar en snap mindre seriøst i trafikken enn tekstmeldinger og telefonsamtaler? Handsfree bruker vi, men Snapchat er liksom greit.. Bruk hodet! 

PS! Bildet under er kun tatt for illustrasjon. Jeg knipset det selv med kamerat i garasjen tidligere i dag. Bilen står i "Park" ;-)  #dontsnapanddrive

 

JEG SMILER FRA MORGEN TIL KVELD

Hei, dere! I dag har jeg vært i møte angående design av bryllupskaken, et annet møte som jeg ikke kan fortelle dere om ennå og på Frogner for vipper og bryn. Jeg trodde jeg skulle rekke innom dere før nå, men timene bare flyr avgårde. Denne uken skjer det mye gøy! Flere spennende møter, et bryllupsevent, champagnebrunsj og mye mer. Jeg bare smiler fra morgen til kveld. Faktisk så fikk jeg nylig dette spørsmålet: "Har du noen bilder av deg hvor du ikke smiler?" Hehe! Jeg er glad i å smile generelt, og spesielt på bilder. Er ikke det bare hyggelig da? Jeg vet ikke med dere, men jeg kan ikke fordra sure jenter. Vi er alle triste og irriterte i blant, men det blir da ikke noe bedre av å gå rundt og henge på hodet for det? Jeg lever med den holdningen at "alt ordner seg", og det gjør jo stort sett det. Det hender at folk rundt meg blir gale av hvor lett jeg tar på ting. Jeg ser på min positive væremåte som en god egenskap. Når jeg forlater huset tar jeg alltid på meg et smil. Det føles så bra, uansett humør eller stressmomenter som preger meg i hverdagen.

Jeg har forresten lagt ut en konkurranse på Instagram i dag også. Denne gang for deg som vil vinne time til brynsdesign hos min favorittsalong Beauty House Oslo. Sjekk @pilotfrue for mer informasjon! Stooort smiiiilefjes fra meg til dere ♥

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT PÅ NELLY OG ET ÅRS FORBRUK AV HÅRFARGE

Annonse

Hei, fine folk! Endelig er det klart for en ny konkurranse her på bloggen! I samarbeid med Garnier Nutrisse Truly Blonde skal jeg dele ut et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner, i tillegg til et års forbruk av Truly Blond hårfarge ♥Om Truly Blonde: Truly Blond er en helt ny serie med hårfarger fra Garnier Nutrisse, som inneholder forskjellige nyanser: Beach Blond, Classic Highlights, Soft & Natural Blond og Trendy Platinium. Alle nyansene inneholder en conditioner som sørger for at håret ikke blir gult, så man kan få den fine og kalde, blonde looken. Jeg husker sist jeg farget håret hjemme. Det ble mildt sagt en katastrofe som endte med gulskjær og slitte tupper. Hehe! Heldigvis har det skjedd mye siden den gang. Hårfargene fra Ganier Nutrisse gir ikke bare et amazing resultat, de skal til og med være pleiende.

Her kommer en steg for steg video for meg og dere som ikke husker hvordan hjemmefarging skal gjøres, og for dere som aldri har gjort dette på egenhånd før: 

 

Lurer du på hvilken blondfarge du er? Ta testen "The blond finder", og du finner den fargen som passer din livsstil og smak. Jeg ble Trendy Platinium. En farge jeg liker kjempegodt! Jeg pleier som regel å gå for noe mørkere om vinteren, men savnet kommer alltid fort etter det lyse platinablonde håret mitt. Jeg trives allers best som lys blond. Nå er jeg varmere i fargen enn normalt, men jeg liker det også, sålenge det er den blonde fargen som dominerer. 
Konkurranse: Del et bilde av din favoritthårfarge på Instagram med #GoTrulyBlonde og den nyansen av Garnier Nutrisse sine hårfarger som passer best til ditt bildet: #BeachBlond, #NaturalBlond, #PlatinumBlond eller #ClassicHighlights. Bildet trenger ikke å være av deg selv. Jeg har delt et bilde av meg selv på min Instagram @pilotfrue med #PlatinumBlond 

Les mer om instagram-konkurransen HER!Vil du ha flere gode skjønnhetstips? Lik Garnier på Facebook her ♥

ALLE DAGER ER LIKE

Det var flere som stilte seg spørrende til denne "fredagsfølelsen", som jeg skrev om i går. Jeg kan fortså hva dere mener. Dagene mine består jo stort sett av det samme i ukedagene som i helgene og feriene. Jeg står opp så tidlig som jeg klarer, spiser frokost, svarer på mailer og kommentarer og drar på trening. Noen dager har jeg møter eller avtaler, andre ikke. Jeg gjør som jeg vil og prioriterer alt det morsomme og spennende så langt det går fremfor det kjedelige og forventede.

I og med at Ulrik ikke har fri hver helg, så hender det også at vi utsetter helgen til han kommer hjem. Noen ganger avlyser vi den til og med. Det blir bare naturlig i forhold til det livet vi lever. Helgefølelsen kommer altså ikke hver fredag og lørdag, men en gang i blandt. I går kjente jeg den og det var utrolig hyggelig. I dag derimot kunne det like greit vært mandag igjen. I hvertfall hvis vi ser bort i fra all den isen jeg har spist. Hehe! Det ville jeg jo ikke ha gjort på en vanlig ukedag. Noen forskjeller er det jo, spesielt i forhold til kaloriinntaket. Det er stort sett høyere i helgene.

Jeg kjenner at jeg trenger noe mer å henge fingrene i fremover. Det hadde ikke vært dumt med et lite prosjekt ved siden av bloggen. Hva det blir er ennå usikkert, men jeg er på saken.. Har dere noen gode forslag? Ulrik er dessverre ikke helt i form i dag heller. Men han er litt bedre, så i stedet for en rolig hjemmekveld, blir det en rolig utekveld med sushi date og filmen "Bølgen" på kino. Jeg har hørt mye bra om den. Håper ikke jeg blir skuffet. Kvalitetstid med mannen er uansett aldri skuffende. Det er faktisk det beste jeg vet. Bare han og meg ♥ 

 

USLÅELIG FØLELSE

Endelig fredag og helg! Den følelsen er uslåelig. I kveld blir det bare avslapping og god mat. Min kjære er ikke helt i form, så vi måtte dessverre avlyse middagsplaner ute med noen venner av oss. Jeg skal gjøre alt jeg kan for at han kommer seg raskt slik at vi kan finne på mer sprell i morgen. Jeg har nemlig kjempelyst til å ta en tur ut denne helgen. Nå er det en stund siden sist og jeg kjenner meg litt rastløs. Hehe! 

Dagens antrekk ble den nye buksen fra gårsdagens innkjøp sammen med denne kåpen fra i fjor. Det er så gøy å komme over plagg i garderoben som man har glemt bort. Jeg anbefaler dere alle å ta en ordentlig titt i skap og skuffer denne helgen. Plutselig så dukker det opp gamle skatter ♥ 


Kåpe: Lindex/ Topp: Mango/ Bukse: Lindex/ Clutch: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

ETT ÅR HAR GÅTT..

I dag er det nøyaktig ett år siden vi overtok huset her på Vinderen. Det er litt rart å tenke på hvor fort tiden går. Jeg husker vi telte ned uker og dager før selve overtakelsen og nå er vi i oktober igjen. Selv om jeg bodde noen måneder i Ulrik sin leilighet før vi flyttet hit, så ble vi jo liksom ikke ordentlig samboere før vår første felles bolig. I kveld skal vi derfor feire året som har gått og samboerskapet vårt med god mat, vin og jacuzzi. Det blir hyggelig!

Dagen i dag startet tidlig hos negldesigneren min på Frogner, deretter ble det litt shopping på veien hjem. Jeg klarer bare ikke å gå forbi butikkvinduene om dagen. En liten kaffe ble fort til to nye bukser, to nye gensere og en ny skjorte. Hehe! Det var veldig fine ting da. Høstfargene er virkelig noe for meg. Jeg elsker strikk, skinn, semsket stoff og ikke minst fargen sennepsgul. Kan vi utsette vinteren og bare kose oss videre med disse høstplaggene i lang tid fremover? For min del kan vi hoppe over både november og desember, sånn værmessing i hvertfall.. Jeg trenger tiden før bryllupet og gleder meg alltid til jul, men dere skjønner sikkert hva jeg mener.Tipper jeg kommer til å bruke de nye buksene i helgen. Gleder meg til å vise dere de på! Det er faktisk mine første slengbukser. Jeg trodde ikke det var noe for meg helt til i dag. Det er jo kjempestilig! Men nok fjas..Nå skal jeg hive i meg noe lett mat og komme meg på trening. Ha en fin torsdag videre! Vi blogges ♥