hits

september 2017

INSPIRASJON TIL SNEAKERS DENNE HØSTEN

Annonse

Hei, igjen. Jeg har fått en del spørsmål på Snapchat (pilotfrue) etter at jeg la ut en positiv test på mystory i går. Siden jeg har fortalt dere at jeg holder på med eggløsningstester om dagem så regnet jeg med at ingen ville misforstå denne testen, men det var det altså mange som gjorde. Jeg er ikke gravid, jeg er bare fruktbar om dagen. Hehe! Jeg tok en ny test i dag og den var like smilende som i går. Det er godt å se at kroppen fungerer.

Over til noe helt annet.. Jeg har satt sammen noen fine inspirasjonsbilder av de sneakersene jeg vurderer å klikke meg hjem denne helgen. Nå sliter jeg bare med å velge ut hvilke det blir. Luksusproblem, jeg vet. For selv om jeg liker å pynte meg med fine kjoler og høye heler så ofte jeg kan, er jeg veldig takknemlig for at sneakers-trenden har kommet inn for fullt. Jeg er jo ofte på farten eller ute på tur med hundene, og da er det deilig slenge på seg noen behagelige sko. En stor bonus er at det finnes så mange kule modeller i år. Jeg kjenner at jeg sliter med å begrense meg rett og slett. Det jo såååå mye fint!

Du finner favorittene mine fra Puma i sorte og hvite HER, og i rosa HER. De sorte fra Billie Bi finner du HER og de grå fra Bronx HER. Freshe, ikke sant? Jeg tror det blir de rosa eller de grå på meg, men det jeg trenger er egentlig et par sneakers i sorte, så vi får se.

Du finner favorittene mine fra Adidas i grå, rosa og hvite HER

Du finner flere fine sneakers jeg vurderer å bestille fra adidas HER

SPONTANTUR TIL MÅLØY

God lørdag fra Måløy! Ja, du leste riktig. Ulrik og jeg bråbestemte oss for å reise til svigers på overraskelsestur i går og vips så er vi her. Hehe! Dere kan tro de ble overrasket da vi suste inn døren på kvelden helt uvarslet. Hehe! Vi brukte sirka åtte timer fra Oslo med noe trafikk på grunn av høstferie, et par matstopp og et bildestopp. Vanligvis pleier vi å kjøre forbi Hemsedal og oppover, men denne gangen så valgte vi den veien som foreldrene til Ulrik alltid kjører, via Gubrandsdalen. Jeg har lenge stusset på hvorfor de velger å kjøre den lengste veien, da det er langt nok fra Oslo til Måløy fra før. Men herregud, nå skjønner jeg. For en deilig vei å kjøre og så mye flott natur vi fikk se!

Stella og Ramp er selvfølgelig med på tur og vi har festet de så godt vi kan. Nå er det lunsj og kaffetid her, så tror jeg vi skal en liten tur ned i byen senere. Jeg får forresten en følelse høstferie nå selv. Kombinasjonen av familietid, alle de flotte fargene i naturen og ikke minst den herlige utsikten over Måløy. Sjekk utsikten vi har på Snapchat --> pilotfrue. Det er noe annet enn hjemme i Oslo det..

Vi blogges mer senere i dag ♥

MINE FAVORITTER FRA HAUST SHOOTEN

Reklame

Hei, dere! Her kommer de bildene og antrekkene jeg likte best fra shooten vi hadde på onsdag. Det var utrolig gøy å få prøve seg litt som "modell" igjen. Når det er sagt så føler jeg meg skikkelig nybegynner foran kameraet, selv om jeg tar bilder av meg selv hver eneste dag. Er ikke det litt rart? Det blir noe annet når bildene faktisk skal brukes av en seriøs merkevare, ikke kun her på bloggen eller i intervjusituasjoner som jeg er vant til fra før. Bare spør meg i kommentarfeltet under innlegget her om du har noen spørsmål.

Forresten.. Tusen takk for all forståelse jeg fikk etter beslutningen om å sette krav til haterne. Følg "Pilotfrue" på Facebook for å se alle de hyggelige tilbakemeldingene. Der vil jeg også oppdatere med livesendiger og annet fremover som ikke kommer her på bloggen ♥

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studiobilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

Fotograf: Marian Jade

Stylist: @mariadimitrov

Klær: @haust_collection

JEG TAR UTFORDRINGEN

Jeg har alltid ønsket å ha god kommunikasjon med dere som leser denne bloggen, og helt siden jeg startet å blogge har kommentarfeltet mitt vært åpent. Det tok likevel ikke mange ukene før jeg måtte sette på godkjenning av kommentarene. Eller "barnesikring" som jeg liker å kalle det. Men det var bare fordi jeg ville skjerme menneskene rundt meg. Skjerme venner og familie som ikke har valgt å være i rampelyset, slik som jeg.

Jeg har lært mye om meg selv og blitt enormt sterk etter alt sammen. Det er lite og kanskje ingenting som sårer meg av kommentarer etter noen år i bloggbransjen. Og det ironiske med det er at den store troen jeg har på meg selv i dag er et resultat av all drittslengingen. Jeg har aldri hatt så god selvtilit som jeg har nå og jeg har aldri vært så trygg på meg selv som jeg er nå. Jeg er altså ikke bitter. Tvert i mot.

Dere som følger meg fast vet at jeg har hatt en lav terskel for hva som har blitt publisert i kommentarfeltet disse tre årene. Det meste har sluppet gjennom og mye av det negative har vært drøyt. Drøyt og irrelevant. Jeg har klart å venne meg til hatet og drittslengingen for lengst, men jeg føler at tiden er inne for å sette krav til haterne.

Nylig var det en leser som ga meg en utfordring. En utfordring jeg aldri trodde jeg skulle ta. Leseren ba meg om å stenge kommentarfeltet mitt på ubestemt tid. Først sa jeg nei. Nei fordi jeg synes det er feigt å lukke ørene for tilbakemeldinger og nei fordi jeg ønsker at kommunikasjonen skal gå begge veier.  Etter noen dager i tenkeboksen har jeg bestemt meg for å gi det et forsøk. Jeg tar utfordringen.

Alle spørsmål og tilbakemeldinger på blogginnleggene mine fremover kan stilles på facebooksiden min under innleggene jeg legger ut! Der vil jeg også plukke ut spørsmål fra kommentarfeltet til "ukens spørsmål" spalte, og besvare alt dere lurer på gjennom bloggen som vanlig hver søndag eller mandag.

P.s. Jeg tåler fortsatt kritikk og negative tilbakemeldinger. Det stilles bare mer krav til personene bak kritikken siden kommentarfeltet mitt stenges og man ikke har mulighet til å være anonym på Facebook :-) 

bilder, bærum, familie, Fashion, fashionphotography, fashionshoot, foto, fotograf, fotograf bærum, fotograf oslo, fotografering, highfashion, huk, minner, mote, moteshoot, oslo, photography, pilotfrue, studio

Foto: Marian Jade

PELS, REKLAME OG SPARKLING I HVERDAGEN

Reklame

Hei, dere! Jeg så det var flere som reagerte på pelsen fra gårsdagens shoot. Jeg som dyreelsker selv er veldig glad for å fortelle at pelsen som blir brukt i Haust sine produkter kommer fra kontrollerte gårder hvor dyrene ikke er utsatt for inhuman behandling. De bruker kun pels fra dyr som også blir brukt i matproduksjon, og dunen de bruker er garantert behandlet i henhold til internasjonale lover om dun og fjær. Haust tar nemlig sterk avstand fra leverandører som plukker fjær fra levende gjess og/eller driver tvangsföring. For å kvalitetsikre produksjonen besøker de leverandørene sine flere ganger i året. Alt dette ble jeg fortalt før jeg inngikk et samarbeid med de som sponsorer og all informasjon om valg av materialer står på hjemmesiden deres, haust.no.

Over til noe annet.. Til de av dere som synes jeg har mye reklame på bloggen vil jeg bare forklare at det handler om at jeg er nøye og flink med merking av reklamen. Jeg merker annonser, sponsede tjenester og sponsede produkter heller en gang for mye enn en gang for lite.. Hehe! Dette innlegget inneholder blant annet annonselenker nederst i innlegget og etter de nye reglene skal ikke bare lenkene merkes med "annonselenker", men også selve blogginnlegget på toppen til venstre slik som jeg har gjort øverst i dette innlegget. Jeg ser at det er mange bloggere som er sløve med merkingen for tiden, spesielt når det gjelder merking av blogginnlegg med annonselenker. Det er synd å se for oss andre som bryr oss om bransjen og tar reglene seriøst, men nok om det.

Her kommer ukens antrekk, som jeg kaller det. Denne uken er looken litt rocka som den også var i forrige uke, men samtidig kanskje en stil som er mer "meg" da jeg elsker glitter og lange skjørt. Dessuten føler jeg meg veldig komfortabel når jeg er pyntet på en casual måte som dette, og jeg trives vel aller best med håret ned. Men jeg synes det er gøy å prøve ut litt forskjellige stiler og ikke minst gøy å bli utfordret i nye retninger av Maria (stylisten min).

Skjørtet jeg har på meg kan styles til hverdag med en t-skjorte slik jeg har gjort denne uken eller til fest med (annonselenke) overdelen som hører til..

(annonselenker) Jakke: lignende her/ T-skjorte: her/ Skjørt: her/ Boots: her/ Veske: her

Hva synes du om antrekket? Jeg digger looken og har forelsket meg helt i det lilla skjørtet!

BEHIND THE SCENES

Reklame

I dag har jeg vært på Bygdøy sammen med to herlige jenter fra merket "Haust" som er min nye sponsor. Flinkeste @marianjade stilte heldigvis opp som fotograf og min høyre hånd, @mariadimitrov som makeupartist/hårstylist. Bildene skal brukes i flere sammenhenger, både av Haust og av meg privat til bloggen. Jeg planlegger nemlig en ny header og har på følelsen at den satt i dag..

Jeg elsker å jobbe med både Marian og Maria, da jeg føler at de to kjenner meg såpass godt at de vet hva jeg liker og ikke minst så har de øyne for hva som er pent på foto. Det lille jeg fikk se av bildene vi tok ble skikkelig bra og det så ut som om jentene fra Haust var fornøyde også, derfor gleder jeg med veldig til å se alle bildene ferdige og selvfølgelig til å vise de frem.

Jeg føler meg heldig som får jobbe med så mange dyktige, morsomme og søte mennesker i hverdagen min. Ekstra heldig føler jeg meg også som får lov til å prøve meg som "modell" for et så flott og anerkjent merke med så eksklusive stoffer. Dessuten digger jeg at det er en norsk merkevare! Heia nordmenn som slår til i hele Skandinavia! Her er en smakebit på det som kommer og forhåpentlgvis behind the scenes bilder til min nye header:

It's a wrap!

SOM EN SLAGS FRUKTBARHETSDAGBOK

Jeg glemte å si at eggløsningstesten jeg tok på morgenen i dag var negativ. Jeg kommer ikke til å oppdatere dere hver dag på dette slik jeg gjorde i starten av prøveperioden, da smilemunner på denne type test ikke betyr så mye for meg nå som vi holder på med prøverør. Men jeg kan si ifra når den er positiv og hvor mange fruktbare dager den viser, siden det er flere prøvere som har spurt meg om akkurat det.

Jeg vet at jeg kan bli gravid på egenhånd og jeg skjønner at det er lurt å ha sex på de dagene hvor jeg er aller mest fruktbar. Men jeg har ikke stor nok tro på at Ulrik og jeg skal bli gravide uten hjelp at jeg tørr å satse forholdet vårt. Forrige gang jeg holdt på med dette eggløsningsstyret ble det veldig dårlig stemning her hjemme. Vi gjorde vårt beste begge to, men alt var så påtatt og annerledes. Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om å mene at alt er annerledes når man må noe enn om man bare har lyst. Enten det er snakk om å stå opp om morgenen, jobbe, lage middag, trene eller om det er snakk om sex. Det siste handler det ene og alene om når man begynner med eggløsningstester. Nemlig å måtte ha sex, ikke å ha lyst på sex. Det føles kanskje ikke slik for alle, men jeg personlig mener at eggløsningstester kun fører til stress og at hele opplegget er mer til bry enn til hjelp.

Jeg lovet derfor både meg selv og Ulrik at vi aldri skulle kjøpe slike tester igjen, men nå er det greit siden testingen kun er for notater til legen min. Som en slags fruktbarhetsdagbok..

ALT PÅ STELL

Reklame

Da var alt på stell igjen, og med det så mener jeg alt det overfladiske som hår, vipper og negler. Hehe! Jeg var hos @nailsbyhanneelisabeth på Sørenga i går og la denne fine burgunderfargen på neglene mine som jeg alltid velger minst to ganger om høsten og vinteren. Og i dag var jeg hos @mariadimitrov på Head i Hegdehaugsveien for klipp av hår og påfyll av vipper. Endelig føler jeg meg derfor fresh og og fin, noe som passer meg bra siden jeg skal på en fotoshooot med et spennende klesmerke på Bygdøy i morgen. Jeg gleder meg skikkelig og ikke minst til å få litt nytt i høst-og vintergarderoben. Luksus!

I går var forresten Ulrik og jeg på en tomtebefaring. Eller, vi var å så på en tomt sammen og jeg kalte det for en "befaring". Hehe! Tomten lå på Billingstad, bare 15 minutter fra Oslo og var i utgangspunktet helt perfekt for våre ønsker og behov. Dessverre var støyet av motorveien så voldsom at vi måtte legge den fra oss. Jeg føler ikke at vi er kresne egentlig, men litt ro må vi ha når vi først flytter ut av byen.

Vi har sett på et par andre tomter i det siste også, men som dere skjønner ikke funnet den rette ennå. Det er vanskeligere enn jeg trodde å lete etter tomt, men vi er i hverfall godt i gang med jakten og planlegging av selve huset som skal bygges. Vi har også en plan på hvor vi skal bo mens vi bygger, så jeg føler at mye er gjort på få uker.

Ellers har jeg fått beskjed om å ta eggløsningstester av legen min fra og med i dag, som er dag 10 i syklus. Hun ønsket visst å følge med på når den slår ut positivt for planleggingen av innsettet. Det er jo ikke lenge igjen til neste forsøk nå. Herregud, som jeg gleder meg! Det er godt å kjenne at håpet og gleden rundt prosessen er tilbake. Nei, nå skal jeg hente Ulrik på flytoget.. Vi blogges mer senere.

(annonselenker) Du finner blusen jeg har på meg her og buksen her

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du og Ulrik det om dagen?

- Vi har det bra nå og er begge veldig motiverte til alt som skal skje fremover. Med alt som skal skje fremover så mener jeg både i forhold til prøverørsprosessen videre, tomtejakt, husprosessen og andre små og større prosjekter vi driver med sammen. 

Hvor gammel er du og hvor gammel er Ulrik?

- Jeg er 27 og Ulrik er 37.

Hva tenker du om tv2 hjelper deg avsløringen rundt Freska rengjøring, som du har anbefalt her på bloggen?

- Jeg tenker at det er leit at en enkelt ansatt skal ødelegge ryktet til en hel bedrift. Både Ulrik og jeg er kjempefornøyde med den vaskejobben som gjøres hos oss og kjenner ikke igjen noe av det negative i reportasjen til tv2.

Har du og Ulrik diskutert kommunal vs. privat barnehage, og offentlig vs. privat skole for fremtidige barn?

- Nei. Alt avhenger vel av bosted? Vi velger helt sikkert den barnehagen og den skolen som ligger nærmest, med mindre det er en grunn til å velge annerledes.

Jeg vet at du har svart før at dere ikke har landet på hva dere gjør dersom det viser seg at dere ikke kan få biologiske barn. Alternativene jeg har sett bli nevnt er adopsjon og surrogati. Har dere også fosterhjem på listen over alternativer dere vil vurdere?

- Nei, det har vi ikke. Jeg tror ikke rollen som forsterforeldre hadde vært noe for Ulrik og meg. Jeg ser virkelig opp til andre forsterforeldre for den jobben de gjør og jeg vet hva det å være fosterforeldre går ut på, da jeg er oppvokst med situasjonen nært i familie. Problemet mitt er at jeg hadde vært alt for redd for å måtte "gi tilbake" barnet til de biologiske foreldrene igjen dersom situasjonen endret seg, noe som kan skje.

Om Ulrik ikke hadde vært pilot, hva kunne du sett han som?

- Jeg klarer ikke å se for meg Ulrik i et annet yrke og det gjør han ikke selv heller. Han er flink til mye da, skikkelig handy, sosial, utadvendt og utrolig teknisk. Så det er ikke kvalitetene hans det står på.

Går dere i kirken?

- Veldig sjelden. Sist Ulrik og jeg var i kirken var på julaften i fjor og neste gang blir forhåpentligvis julaften i år, hvis vi får det til.

Vil du oppdra barna dine kristent? Eventuelt i hvilken grad?

- Jeg ønsker å døpe barna mine i kirken og tror jeg kommer til å oppfordre til kristielig konfirmasjon når den tid kommer. Men jeg skal ikke "presse" kristendommen på barna mine. De får velge selv hva de vil tro på.

Kan vi få se noen bilder av deg som barn?

- Klart det! Du finner noen bilder av meg som barn her.

Hvor mye penger bruker du på deg selv i måneden?

- Jeg tar ut 60 000 kroner (sirka 40 000 kroner etter skatt) i lønn hver måned og disse bruker jeg på regninger, mat, meg selv og Ulrik.

Kan du lage et "time for time" innlegg en dag?

- Kanskje det. Jeg synes egentlig slike innlegg er skikkelig kjedelige, men om det er flere som ønsker seg det så skal jeg vurdere det. Er det flere som ønsker det?

Jeg ser dere leker med hundene på kunstgressbane? Har selv barn som spiller fotball og der står det forbud mot lufting av hund på baneanlegget. Er det ikke bedre å leke i en park?

- Vi går ikke tur med Stella og Ramp på kunstgress, hvis det er det du mener? Men det hender at jeg lar de løpe litt på idrettsbanen her hvor vi bor etter at vi har gått tur (altså ETTER at de har gjort fra seg) dersom det ikke er barn som leker eller spiller der. Det står faktisk ikke noe skilt om at hund er forbudt på denne banen.

Hvilken telefon har du? Er du fornøyd med den du har?

- Jeg har iphone 7 pluss og er utrolig fornøyd med den. Jeg trodde først at den ville bli for stor, men nå er jeg helt frelst.

Hva pleier du å trene?

- Jeg er glad i å løpe intervaller på tredemølle, gå power walks ute med hundene og trene styrke for meg selv i studio.

Hvor mange egg/embryo har dere igjen på frys?

- Vi har tre egg igjen på frys som ligger og venter på oss i Trondheim. Alle tre er blastocyster <3 <3 <3

Vet du hvor mye forsøkene deres har kostet?

- Ja, det vet jeg. Men det er ikke et tall jeg ønsker å skrive noe sted da jeg synes det blir feil for det barnet som forhåpentligvis kommer. Når det er sagt så er ikke kostnadene rundt assistert befruktning hemmelige for noen. Du finner prislister på alt på internett.

Tar du noen vitaminer i prøverørsprosessen? Noen anbefalinger?

- Ja, jeg tar Vitamineral (med folsyre) og Omega 3.

Du sier selv at du klarer å glede deg når andre rundt deg blir gravid; hvordan tenker du for å klare det?

- Noe av det vakreste jeg ser er gravide kvinner. Babymager fascinerer meg! Det føles selvfølgelig urettferdig at andre lykkes og ikke jeg. Men jeg føler likevel ikke på sjalusien som noe negativt, mer som en beundring. Jeg heier på alle kvinner som ønsker å bli gravide og synes det er spesielt motiverende når jeg hører om andre prøvere som lykkes.

Du sa at du ble glad da mensen kom. Blir du ikke egentlig trist når mensen kommer? For det betyr jo at dere ikka kan få barn på egenhånd. Eller har du mistet troen på at dere skal klare dette på egenhånd?

- Jeg har ikke gitt opp noe som helst. Men jeg føler dessverre det er lite sannsynlig at Ulrik og jeg skal bli gravide helt på egenhånd og derfor er fokuset på prøverørsprosessen, ikke eggløsning og sex på riktig tidspunkt. Så nei, jeg ble ikke lei meg av at mensen kom nå som jeg venter på å komme i gang med neste forsøk.

Kunne du og Maria laget en video hvordan hun/du krøller håret ditt?

- Jeg skal høre med henne! Er det flere styling- eller sminkevideoer du ønsker deg?

Hvorfor er du så skeptisk til å få en annen mening fra en annen lege? Jeg vet med meg selv at jeg ville vært desperat etter et svar. Og når så "mange" forsøk har vært mislykket. Er det ikke greit å få inn noen nye øyne i tillegg?

- Jeg er da ikke skeptisk til andre leger? Jeg har gått til flere forskjellige gynekologer her i Oslo mens jeg har vært tilknyttet Spiren.

Jeg syns det virker som om du har et veldig sunt forhold til legen din, du stoler på Liv Bente og gjør som hun anbefaler. Eller er inntrykket mitt feil? Jeg er også pasienten til Liv Bente, men jeg er nok den litt mer plagsomme pasienten, som googler og kommer med forslag til div. medisiner selv. Hender det at du også gjør det?

- Det stemmer at jeg stoler på Liv Bente. Jeg lar henne derfor ta alle beslutninger i denne prosessen og føler meg trygg på at hun tar de beste valgene for meg og vår situasjon. Hvorfor skulle jeg ikke det? Og hvorfor skulle ikke du det? Det er jo hun som er eksperten. Ikke jeg og ikke du. Google er seriøst vår verste fiende i prøveperioden. Jeg anbefaler deg på det sterkeste å la "Dr. Google" ligge. Leste du dette innlegget som jeg skrev om Google i 2015?

Hva synes du om samboerkontrakt, og er det noe du og Ulrik hadde før ekteskap? Hvem tenker du slikt er nødvendig for? Er det for utrygge/skrantende forhold, eller er det noe fornuftig som tjener alle forhold?

- Jeg synes at det er veldig lurt og egentlig helt nødvendig med en samboerkontrakt. Ulrik og jeg hadde det ikke før vi giftet oss, men det var bare fordi alt gikk så fort med oss i forhold til forlovelse og bryllup. Jeg anbefaler alle å inngå en samboerkontrakt uansett hvor bra man har det i forholdet. Triste ting som vi ikke har kontroll over kan skje.

Hva er grunnen til at du mister?

- Det er det vi prøver å finne ut av nå. Foreløpig har vi ingen forklaring på at jeg har mistet tre ganger.

Den LV kofferten Ulrik fikk i gave av deg, hva koster den?

- Den kostet 20400 kroner da jeg kjøpte den før jul i fjor. Men alt i Louis Vuitton går jo opp i pris en til to ganger i året, så jeg vet ikke nøyaktig hva den koster nå.

Har du tips til noen som ønsker å starte blogg - som en karriere? Jeg vet hva jeg vil skrive om, men ikke hvordan jeg skal komme i gang.

- Du må bare hoppe i det. Skriv, ta bilder og publiser! Ikke tenk så mye. Du har jo allerede en ide om hva du skal skrive om. Det holder lenge det :-)

Følger du med på Bloggerne på tv2 Bliss, og hva tenker du om bloggerne som er med og sesongen så langt?

-Ja, det gjør jeg. Jeg synes bloggerne som er med i sesong 7 er underholdene på hver sin måte og liker miksen av innhold/personligheter.

Kunne du vært med på Bloggerne eller et annet realityprogram for bloggere, og hvorfor/hvorfor ikke?

- Bare hvis jeg hadde fått med meg Ulrik på det. Hehe! Sånn er det jo med bloggingen også. Jeg kunne ikke ha blogget så personlig som jeg ofte gjør og delt så mye om livet mitt om ikke Ulrik var komfortabel med det.

Hvor kjøper du merkeveskene dine, og hvilke råd vil du gi til en førstegangskjøper? Jeg har lenge hatt lyst til å investere i ei LV og har midlene til det, men føler jeg "kan så lite" om de ulike typene i jungelen av merkevesker.

- Merkeveskene jeg har er fra Louis Vuitton og Chanel. Veskene fra Louis Vuitton er kjøpt her i Oslo og vesken fra Chanel ble kjøpt i London for noen år siden. Mitt råd er: Har du lyst og råd? Da har du lov. Hehe! Jeg anbefaler deg å dra til LV i Oslo KUN for å se og "prøve" ulike modeller. Spør om hjelp, forklar hvilke behov du har for vesken og vær åpen om budsjettet ditt. Dra hjem, tenk og dra tilbake til butikken når du har bestemt deg.

Så utrolig fresh denne vesken var! Hvor får man kjøpt den?

- Takk for det. Jeg er veldig glad i denne vesken selv. Den er fra Louis Vuitton.

Hvor har du kjøpt bilbelte og vesken Ramp sitter i?

- På Ebay her!

Tenker du aldri over at extensionet ditt har sittet på hodet til jenter/kvinner som er ufattelig mye mindre privilegerte enn deg? Og i tillegg så bare kutter du det av etter en bitteliten måned fordi du føler du må oppdatere deg igjen?

- Jeg tenker lite over det siden jeg vet at extensionet jeg bestiller gjennom Luxushair er produsert på en forsvarlig og etisk måte. Jeg stoler på at håret er fra kvinner som frivillig klipper av seg håret og selger det, slik som det står på hjemmesiden deres. Der presiserer de nemlig at håret ikke er tempelhår og ikke kommer fra jenter som ufrivillig klipper av seg håret eller ikke mottar betaling for det.

Hva mener du med at dette tilbudet er fra deg til oss? Husk at du bare er en videreformidler som tar betalt for å skrive det du får beskjed om. Det er ikke du som gir oss en dritt.

- Når jeg spør sponsorene mine om jeg kan få gi rabatter til leserne mine gjennom bloggen slik som jeg gjorde i går, så føler jeg at tilbudet er fra meg til dere. Dersom tilbudet som deles allerede eksisterer er jeg som blogger mer som en videreformidler, ja.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

TO TILBUD FRA MEG TIL DERE

Reklame

For snart en måned siden var jeg hos frisøren min for å ta ut gammelt extensions, klippe mitt naturlige hår, farge mitt naturlige hår og sette på nytt extensions. I morgen skal jeg allerede tilbake for en ny klipp, da jeg ønsker å gå for en kortere sveis igjen. Jepp, jeg er litt ubesluttsom med dette håret mitt, men det er jo fordi jeg har mulighet til å endre det hele tiden. Jeg føler meg heldig som kan gå til frisøren så ofte som jeg gjør, siden jeg vet at det er mange som ikke kan prioritere slike hårbehandlinger i salong like ofte.

Med tanke på at festsesongen nærmer seg har jeg lyst til å gi dere to hårtilbud.. Det første tilbudet jeg vil gi dere er 20% PÅ ALLE HÅRBEHANDLINGER PÅ HEAD FRISØR I HEGDEHAUGSVEIEN I HELE OKTOBER! Du kan velge blant alle de dyktige frisørene til Head avdeling Oslo, utenom lærlingene.

Bestill time HER eller ring: 22 60 62 67 --> Husk å nevne kodeord "pilotfrue" ved bestilling for å få rabatt

Det andre tilbudet jeg vil gi dere er 30% RABATT PÅ ALT AV EXTENSIONS FRA LUXUSHAIR! -->  Bruk kodeord "Julianne" ved bestilling for å få rabatt. Tilbudet gjelder bare ut mandag 25. september, så vær rask!

Jeg har brukt extensions fra luxushair.no i flere år nå og har ingen planer om å bytte leverandør da kvaliteten på håret er såpass god. Jeg har prøvd det meste av extensions som finnes på markedet siden jeg har brukt extensions fra jeg var 16 år, så jeg vet virkelig hva jeg snakker om når jeg sier at dette håret er av god kvalitet. 

Nå bruker jeg Virgin Hair i farge #Mist. Dette er en utrolig fin og kald blondfarge som jeg trives godt med. LH + Virgin Series er en helt ny serie hos Luxushair som ble lansert i 2017. Håret er minimalt behandlet og er svært likt europeisk hår hva hårstruktur angår. Dersom du behandler det riktig kan håret kan vare opptil 10 måneder. Med riktig behandling mener jeg å bruke varmebeskyttende og være flink med å kure håret sirka en gang i uken. Jeg bruker også hårolje i tuppene hver gang jeg har vasket håret.

Jeg legger ved to bilder hvor håret og hårfargen kommer ekstra godt frem:

Husk at tilbudet fra Luxushair bare gjelder ut dagen i morgen ♥

SKULKING I VOKSENLIVET

Hei, dere! Jeg kom akkurat inn døren etter å ha hentet Ramp som ble passet av snilleste Martine og Aleksander fra i går til i dag. Herregud, så søte de var med han! Jeg er hundre prosent sikker på at Ramp storkoste seg. I skrivende stund ligger han rett ut i sofaen og sover. Det tyder på at han har fått mer enn nok oppmerksomhet og lekt masse, for det er sjelden han sover på denne tiden av døgnet. Hehe! Dere lese mer om hvordan Ramp har hatt det på bloggen til Martine her

Jeg tok meg forresten helt fri fra bloggen i går og det var virkelig deilig. Det var ikke planlagt eller noe, men det bare skjedde. Litt sånn som skulking av skolen i gamle dager. Det føles verdt det der og da, men ikke dagen etter. Når det er sagt så merker jeg at jeg trenger å logge av litt oftere nå enn før. Jeg merker at det er lurt for meg med tanke på alt Ulrik og jeg gjennomgår og jeg merker at det gir meg energi. Derfor kan det hende at jeg tar meg flere fridager fremover nå som neste innsett nærmer seg, bare sånn at dere vet det. Planlagt skulking på en måte. Det er lov når man er voksen og tar konsekvensene av det selv. Er det ikke? Jeg gir meg i hverfall lov.

Ellers har jeg hatt en super helg, noe den knekte neglen min beviser. Hehe! Jeg skal heldigvis fikse både negler og hår uken som kommer, så om noen dager er jeg fresh og fin igjen. Apropos hår.. Det kommer et tilbud på bloggen senere i kveld til de av dere som har lyst på rabatter hos frisøren min og på extensions.

Vi blogges snart!

FRIDAY MOOD

Reklame

Endelig fredag og snart helg, men først noen møter og et par ærender. Hva skal dere i helgen? Ulrik og jeg skal ut med båten sammen med noen venner. Jeg tror det blir årets to siste overnattinger i båten for min del. Ulrik har mast om en siste båttur lenge nå, mens jeg egentlig har lagt båtsesongen bak meg i takt med den synkende gradestokken ute. Det er altså Ulrik som er mest gira av oss, men han vet heldigvis (for hans del) hvordan han skal lokke meg med. Mye er gjort med god mat og vin. Hehe! Dessuten skal vi jo være sammen med flere venner av oss, så jeg er ikke i tvil om at dette blir en morsom og koselig helg.

Jeg prøver forresten å utfordre meg litt i klesveien for tiden og må si at jeg trives godt med dagens noe edgy look. Det er gøy å variere uttrykk gjennom klær og stil. Fremover skal jeg bli litt tøffere på akkurat det. Jeg har nemlig en tendens til å bruke mye av de samme plaggene jeg har i skapet hele tiden, selv om jeg kjøper nytt. Derfor er det bra at @mariadimitrov sparker meg litt i rumpa, slik at jeg forhåpentligvis kan være til inspirasjon for dere som følger meg. Jeg jobber som sagt med Maria hver onsdag og det var da disse bildene ble tatt, men antrekket brukes først i dag.

Det jeg liker spesielt godt med dette antrekket er kombinasjonen av det rocka sammen med høye hæler, fuskepels og røde lepper. Jeg kunne ikke gått i det samme antrekket uten disse tre "jålete" elementene, for det er det femenine som gjør meg komfortabel. Når det er sagt så digger jeg den rocka t-skjorten og den kule vintagebuksen også. De får frem en ny side av meg på en måte, og hele antrekket passer perfekt på en fredag som dette hvor jeg ønsker å pynte meg litt på grunn av avtalene mine, men ikke for mye og samtidig være comfy. Dere finner linker til alle plaggene nederst i innlegget..

Her finner du antrekket mitt: 

(Annonselenker) Jakke: Kouture/ T-skjorte: her/ Bukse: her/ Boots: her/ Veske: her/ Leppestift: her

Sjekk ut forrige "ukens antrekk" her. Ønsker dere en superduper helg!

SISTE NYTT

I dag har jeg vært på ultralyd for å få en grundig sjekk av livmorhulen før vi setter i gang med neste og femte forsøk. Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sitte her ett år etter at vi tok kontakt med Spiren for første gang og fortsatt ikke være gravid. Jeg kjente faktisk at tårene presset på da jeg satt på venterommet på Aleris tidligere i dag. Ikke fordi jeg grudde meg spesielt til timen eller svarene, men fordi det plutselig gikk opp for meg hvor sårt det er å være uviten om vi noen gang kommer i mål med biologiske barn og hvor lei jeg er av denne prøverørsprosessen.

Over til det positive.. Bildene fra ultralyden viste heldigvis at livmorhulen min er fin. Det var ingen sammenvoksninger eller polypper, og ikke noen "skillevegg", som kan øke risiko for spontanabort. Jeg har heller ikke endometriose eller "søskenbarnet" adenomyose, noe jeg naturligvis ble veldig lettet over å endelig få svar på etter kanskje hundre spørsmål/råd fra andre prøvere.

Prøvesvarene til Ulrik og resten av prøvesvarene mine fra Rikshospitalet har ikke kommet ennå. Vi har som sagt en plan for prosessen videre allerede, men jeg er likevel spent på amh-verdien min. Spent på om den har sunket eller om den er sirka der den var for ett år siden da vi målte den første gang.

Etter ultralyden dro Ulrik og jeg direkte til Frognerparken for en liten fotoshoot sammen. Jeg har altså blitt fotografert både på innsiden og utsiden i dag, som legen min så komisk sa det. Hehe! Det er viktig med litt humor opp i det hele..Etter shooten i Frognerparken dro jeg videre til et hyggelig møte på Fornebu med en ny sponsor som jeg gleder meg til å introdusere dere for!

Nå er jeg så trøtt at jeg snart sovner på tastaturet og så sulten at jeg ikke bryr meg om hva jeg spiser så lenge det metter og går raskt å lage. Vi blogges mer når jeg har ladet batteriene og energien er tilbake <3

10 TING JEG ER SVAK FOR

Kanelboller: Jeg vet at jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen.. Kanelboller er kanskje det beste jeg vet som er spiselig på denne jord! Ulrik har fått streng beskjed om at han ikke skal friste meg med det midt i uken, men senest i stad kom han hjem med de to største kanelbollene jeg har sett på lenge. Den ene var til meg og den andre var til Maria (stylisten min) før han dro videre på jobb. Herregud, jeg ble såååå sint og samtidig såååå glad. Hehe!

Nettshopping i fylla: Jeg er vel egentlig svak for nettshopping generelt, men etter noen glass med vin er jeg spesielt svak og naturligvis mindre kritisk. Gjett hva jeg klikket meg hjem lørdag kveld etter bursdagsfeiring på Bølgen & Moi? En tredemølle! Altså, hva skjer? Vi har egentlig ikke plass til den i huset en gang, og det er jo ikke lenge siden vi leide et lager på Haslum på grunn av mitt lille ryddeprosjekt her hjemme for å gjøre huset klart for visning. Jeg tror Ulrik ble litt oppgitt da den gigantiske pakken ble levert på døren tidligere i dag, spesielt nå som vi prøver å kvitte oss med ting.

Badetøy: Apropos nettshopping. Jeg vet ikke hva det er med meg og badetøy, men jeg får ALDRI nok av bikinier og badedrakter. I tillegg er det kanskje det morsomste jeg vet å kjøpe meg både på nett og i butikk, spesielt har jeg hatt dilla på Victorias Secret i alle år og jeg handler seriøst badetøy uansett årstid. For ikke å snakke om bodysprayene fra VS. Jeg har baderomsskuffen full!

Louis Vuitton: Mitt favorittmerke er, har lenge vært og kommer nok alltid til å være Louis Vuitton. Nå ønsker jeg meg en ny veske, men først må det spares..

Pepsi Max: Jeg prøver å drikke så mye vann som mulig i løpet av en dag og må jobbe med meg selv for å styre unna brusen om kveldene. Suget etter Pepsi Max er aller størst. Det er min favorittbrus uten sukker.

Babyting: Jeg er skikkelig svak for babyklær, babyleker, babyutstyr og interiør til det fremtidige barnerommet. Dette kom nok ikke som en overraskelse på dere som følger meg, så mye som jeg skriver om babydrømmen vår her på bloggen.

Netflix: For bare ett par år siden var jeg svak for fest og alkohol. Ikke svak som at jeg hadde et problem altså, men svak som at jeg ikke klarte å si nei til en kveld ute med venner. Jeg fant alltid en "unnskyldning" til å feste og ble rastløs av å være hjemme. I dag klarer jeg nesten ikke si nei til en kveld inne alene med Netflix eller sammen med Ulrik. Tiden forandrer seg og godt er det, i hvertfall for helsen. Hehe!

Oppmerksomhet: Jepp, jeg innrømmer det. Jeg ELSKER oppmerksomhet og er faktisk litt svak for det. Med oppmerksomhet så mener jeg ikke flørtende komplimenter av andre gutter eller menn. De gangene jeg får det er jeg kjapp med å fortelle at jeg er gift. Jeg mener heller ikke ufortjent oppmerksomhet i media som man får av clickbait-overskrifter og lignende. Hadde jeg elsket all type oppmerksomhet så hadde jeg definitivt drevet med det fast. Jeg mener oppmerksomhet jeg får ved å gjøre en god jobb med bloggen min og den oppmerksomheten dere lesere gir meg ved å legge igjen hyggelige kommentarer her hver dag. Varm og positiv oppmerksomhet, kaller jeg den type oppmerksomhet som jeg liker.

Stella og Ramp: Mine to små skatter! Hvordan skal man si nei til de? Hehe! Neida, det er ikke så ille. Men de vet å smiske med mamsen og jeg faller ofte for triksene deres. Når det er sagt så er Ulrik enda snillere enn meg i Stella og Ramp sine øyne. Jeg er den strengeste av oss her hjemme, selv om jeg føler meg for snill til tider. Jeg lurer på om det blir slik når vi blir foreldre også? At Ulrik er den mest populære siden han er mye borte på jobb. Hva tror dere?

Ulrik: Jeg må bare avslutte med å si at denne listen har en tilfeldig rekkefølge. Jeg er nemlig mye svakere for Ulrik enn jeg er for alt det andre over her og han betyr selvfølgelig mer for meg enn alle materialistiske greier. Med svak for Ulrik så mener jeg ikke at jeg er svak som person eller svak i forholdet. Jeg mener bare at jeg kunne gjort hva som helst for han og for oss to. Ulrik er den personen jeg elsker mest i hele verden, og den store plassen han har i hjertet mitt er det ingen andre som før har hatt ♥

HØSTSALG PÅ HELE BUTIKKEN!

Annonse

Hei og god onsdag! Nå er høsten godt i gang og noe av det beste med det er seriøst alle tilbudene i butikkene. Er dere ikke enige? Jeg elsker salg og regner med at de fleste av dere som leser denne bloggen gjør det samme. For hvem er det som ikke liker å spare mange hundrelapper på produkter man trenger eller allerede bruker? Jeg kjenner ingen. Hehe! I denne sammenheng må jeg bare tipse dere om at det er høstsalg på hele BliVakker.no og vise dere alle mine skjønnhetsfavoritter fra salget..

P.s. Alle kunder som betaler med Masterpass har mulighet for å velge en av Blivakkers 3 bestselgere HELT GRATIS! Du kan velge mellom Bahama Mama, Tigi Masterpiece Hårspray og Redken Extreme Shampoo :-)

--> Masterpass en en tjeneste fra Mastercard som leveres via bankene. Masterpass er en digital lommebok som samler alle dine kort- og leveringsopplysninger på ett sted. En rask, enkel og sikker måte å betale online på! Les mer om Masterpass og hvordan det funker HER!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har brukt hårproduktene fra ByNoor lenge. Både shampoen, balsamen, hårsprayen og saltvannsprayen. Første gang jeg introduserte disse produktene for dere her på bloggen var i januar, derfor vil jeg bare minne dere på hvor gode de er og hvorfor jeg fortsatt bruker de. Det jeg liker så godt med alle hårproduktene fra ByNoor er at de er laget av 100% veganske ingredienser og produsert i Sverige. I tillegg er alle produktene deres uten sulfater og parabener. Tommel opp!

ByNoor colour lasting shampoo & ByNoor colour lasting conditioner er begge fargebevarende hårprodukter spesielt utviklet for farget hår, som mitt. De virker mykgjørende og tilfører masse fuktighet, noe jeg er helt avhengig av etter hva frisøren min sier. Med arganolje og solsikkeolje bidrar både shampoen og balsamen til økt glans og til å redusere fargetap ved hårvask og varmestyling. For meg som bruker krølltang eller rettetang hver eneste dag er denne serien helt fantastisk og ikke minst helt nødvendig.

Jeg merker at fargen jeg setter hos frisøren holder seg lenge. Sannsynligvis er det mye på grunn disse to favorittene i dusjen her hjemme. Under ser dere flere av mine favoritter fra høstsalget til BliVakker..

Nå får dere 50% rabatt på ALT fra ByNoor hvis dere kjøper for minimum 199 kroner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FLERE FAVORITTER PÅ SALG:

♥ En hårkur jeg sverger til finner du på salget her!

♥ Min kjære hårføner fra Babyliss finner du på salger her!

♥ Min varmebeskyttende venn fra TIGI Catwalk finner du på salget her!

♥ Dagkremen min fra Decléor finner du på salget her!

♥ Nattkremen min fra Decléor finner du på salget her!

♥ En quickfix til øynene fra Nordic Treat (strammer opp huden) som jeg alltid har liggende finner du til bare 40 kroner her!

♥ Min nye leppefavoritt er denne fra Beauty UK. Jeg vet at jeg stadig introduserer dere for nye leppestifter og lipglosser, men sannhenten er at jeg har mange favoritter til leppene og at dette min nyeste favoritt i samlingen. Jepp, jeg har mange og jeg digger å variere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos dere med høstsalget!

PRØVESVAR OG NY PLAN

Det var godt å få snakke litt med legen vår (Liv Bente) fra Spiren i går igjen. Vi hadde henne på høytaler her hjemme, slik at Ulrik også skulle få med seg alt som ble sagt. Det verste jeg vet er å ha ansvaret for å huske all den informasjonen hun gir alene. Jeg faller nemlig fort ut i lange forklaringer med nye og vanskelige ord. Men samme det. Jeg forstår det viktigste og nå skal jeg prøve å gjenfortelle så godt jeg kan videre til dere på mitt språk, ikke legespråk..

Telefonsamtalen startet med at vi fikk svarene på fleste prøvene fra Rikshospitalet. Prøvesvarene viste at det heldigvis ikke er noe galt å se med helsen min. Jeg sier heldigvis, selv om jeg først tenkte at det var dumt. Jeg ønsket meg jo egentlig et problem som kunne løses, som en systematisk årsak og forklaring til at jeg blir gravid, men mister gang på gang. Jeg forstår likevel at jeg er heldig på en måte. Heldig at det ikke feiler meg noe og heldig at jeg er frisk. Det skaper bare så mye frustrasjon når man ikke har noe konkret å peke på, selv etter en haug med prøver. Men sånn er dessverre livet for meg og for mange andre prøvere der ute. Det er mye vi ikke kan vite sikkert. Vi må bare motivere oss videre til å fortsette. Fortsette å prøve.

Vi venter enda på prøvesvarene til Ulrik og noen verdier til hos meg, blant annet amh-verdien min som var veldig lav sist gang vi målte den og utgangspunktet til at vi satt i gang med prøverør "bare" etter et halvt år med prøving på egenhånd. Amh-verdien gir oss en slags pekepinn på hvor god/dårlig tid vi har videre, spesielt nå som vi har min forrige verdi å sammenligne med fra nøyaktig ett år siden. På torsdag har vi derfor en ny telefon "date" med Liv Bente for å få høre de siste svarene og for å spikre planen videre.

Over til den nye planen. For ja, vi har egentlig lagt en ny plan allerede. Selv uten alle prøvesvarene. Planen er bare ikke helt spikret ennå.. Saken er at jeg har to valg. Det ene valget er å ta et nytt egguttak for å være sikker på at vi høster egg mens det høstes kan. Det andre valget er å sette inn ett av de tre eggene som ligger på frys å venter på oss i Trondheim. Med mindre de siste verdiene mine skremmer oss ønsker både Ulrik og jeg å sette i gang et nytt fryseforsølk så snart som mulig, som da blir ved neste menstruasjon. Vi har nemlig også bestemt oss for å prøve det neste forsøket i min naturlige syklus. Dette etter anbefaling av legen vår og fordi jeg personlig synes at det høres veldig lurt ut. Jeg vil jo ikke ha noe uprøvd.

MENSEN, BLODPRØVER OG PLANEN VIDERE

Hei og god mandag! Jeg startet uken med å ta de siste blodprøvene på Rikshospitalet som er en del av utredningen vi holder på med. I dag er det nemlig syklusdag 2 for meg, siden jeg fikk mensen i går. Endelig, sier jeg bare. Endelig! Denne blødningen har jeg ventet på lenge, så det var en stykk happy jente som våknet av magekramper i går. Det høres kanskje litt rart ut når jeg skriver det sånn, men det er jo sant. Jeg ble glad for å kjenne at kroppen min fungerer og glad for at vi nærmer oss det femte forsøket. Men først må vi selvfølgelig få noen svar og legge den nye planen ut ifra disse svarene.

Apropos det.. Senere i dag har Ulrik og jeg en telefonavtale med Liv Bente fra Spiren. Da får vi nok vite litt mer om hva hun tenker om utredningen og veien videre. Kanskje hun har fått svar på noen av prøvene våre? Og kanskje hun allerede har lagt en ny plan? Ikke vet jeg, men jeg holder dere oppdatert!

Nå skal jeg en tur på trening. Vi blogges ♥

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

På forrige ukens spørsmål om penger og vestkant skriver du at du ønsker deg et liv med god økonomi og færre bekymringer. Tror du penger kjøper lykke? Eller at så lenge man har mye penger, så ordner det seg rundt deg?

- Dersom man har det godt med seg selv og med menneskene rundt seg så tror jeg at man får det enda bedre med en god økonomi, ja. Men om man ikke har det godt med seg selv så har man det som regel ikke bra med andre heller, og da tror jeg overhodet ikke at penger kan gjøre deg lykkelig alene.

Jeg vet at penger betaler regninger, mat og andre nødvendigheter. Jeg vet at penger kjøper opplevelser som reiser og restaurantbesøk. Og jeg vet at alle mennesker trives best når økonomien ikke er stram. Når det er sagt så finnes det grenser for hvor god økonomi det er sunt å ha. Jeg tror ikke at et liv med ubegrensede midler fører til et bedre liv enn et liv med en normalt god økonomi. Tvert i mot. Jeg tror at vi mennesker har godt av å måtte tenke før vi bruker penger, spare og prioritere.

Jeg føler meg heldig som har en god økonomi og skal jobbe for å opprettholde den goden resten av livet.

Jeg er i samme båt som deg med prøverør og to missed abortion bak meg. Bleker du håret i forsøk? Jeg vurderer å farge håret mitt mørkt igjen for å slippe ta etterveksten mens jeg er i forsøk, men jeg er livredd for å gjøre noe som kan påvirke negativt.

- Så leit å høre. Ja, jeg har farget håret hos frisøren gjennom hele prøverørsprosessen og har ikke planer om å stoppe med det. Frisøren min sier at de fargene som brukes i seriøse salonger i dag ikke er så sterke som de var før i tiden og at det derfor ikke er skadelig for gravide å farge håret. Jeg velger å stole på henne.

Kan du fortelle mer om utredningen du gjør nå?

- Jeg skal fortelle mer om utredningen når vi får svar på prøvene vi har tatt. Jeg håper og tror at det ikke er så lenge til!

Har du tips til hvordan man kan komme seg videre etter et mislykket forsøk?

- Det beste for meg er å starte planleggingen av neste forsøk så fort som mulig etter et mislykket forsøk. Jeg tror at det å ha noe konkret å se frem til i denne prosessen er helt nødvendig for å holde motet oppe. Ellers er fysisk aktivitet undervurdert. Trener du? Hvis ikke bør du begynne å bevege deg mer. En gåtur i skogen gjør mye. Masse lykke til! Jeg krysser fingrene for oss begge :-)

Har du kjøpt mye babyklær/andre ting til babyen? Har lyst til å gjøre det samme, men redd for at det skal minne meg på hva jeg muligens ikke kan få.

- Vi har kjøpt litt klær, en seng og noe annet stæsj, men ikke veldig mye. Jeg merker at babyinnkjøp gir meg både håp og glede underveis i denne prosessen. Dersom du er redd for at det skal virke motsatt for deg så ville jeg latt være. Vi er alle forskjellige.

Du sier du er kristen.. Mener du ikke at aborten du tok kan være en straff fra Gud ettersom å ta abort i kristendommen er en av de største syndene man gjør? Kanskje han mente at du fikk din sjanse og brukte den "opp" da du tok abort som 20-åring, om du skjønner? Vet dette er veldig personlig men jeg har vel egentlig bare lyst til å høre dine tanker rundt det da du lenge har uttrykt at du er kristen.

- Det stemmer at jeg føler meg og kaller meg kristen. Men det betyr ikke at jeg tror på eller lever etter alt som står i bibelen. Jeg tror heller ikke at problemet mitt med å bli gravid i dag har noe med Gud å gjøre. Akkurat som at jeg heller ikke kommer til å tro at Gud har noe å gjøre med at jeg forhåpentligvis en gang lykkes med å bli gravid.

Hva gjør du for å "overtale" deg selv til å bare ta ting som det kommer i prøverørsprosessen?

- Jeg vet at jeg ikke kan påvirke prosessen negativt så lenge jeg lever normalt sunt og forholder meg til de rådene jeg får av legen min. Jeg vet også at livet går videre enten jeg vil det eller ikke og har erfart at det er unødvendig å ta sorger/nederlag på forskudd før jeg vet noe sikkert. Vi MÅ bare ta ting som de kommer. Det er ikke et valg noen av oss kan ta. Derfor anbefaler jeg deg å bruke minst mulig tid og energi på å bekymre deg i fokant av forsøkene og underveis før du har noe konkret å forholde deg til.

Hadde du blitt fornærmet, eller på noen måte tatt det personlig, hvis Ulrik hadde sagt til deg en ettermiddag at han ville besøke en kompis du også kjenner, alene uten deg?

- Nei, det hadde jeg ikke blitt. Vi er ikke og vi må ikke være sammen hele tiden når Ulrik har fri. Eksempel: Onsdag denne uken var jeg på middag sammen med noen venninner som Ulrik også kjenner, mens han var hjemme alene med hundene.

Når du og Ulrik krangler, hva er det om da? Kan du bli irritert på han for ting og kjefte for det eller omvendt?

- Vi krangler ikke mye, men de diskusjonene vi har oppstår gjerne fordi at jeg er veldig optimistisk og Ulrik veldig realistisk. Han ser noen ganger på min optimisme som en naiv holdning, mens jeg ser noen ganger på hans realistiske forhold til ting som en pessimistisk holdning til ting.

Hvordan velger du som blogger å tilbringe dagene dine? Velger du selv når du står opp, når pleier det være? Hvis du våkner kjempetrøtt en dag, kan du da gi deg selv lov til å bare sove videre?

- Jeg planlegger dagene mine selv og bestemmer akkurat når jeg vil stå opp, hva jeg skal få ut av dagen, når jeg skal jobbe og hvor mye jeg skal jobbe. Jeg pleier å stå opp mellom 07:00 og 09:00. Dersom jeg føler meg sliten og trøtt en morgen så gir jeg meg absolutt lov til å sove videre. Spesielt i prøverørsprosessen som krever så mye av meg psykisk.

Har du et forbilde?

- Ja, mamma er mitt forbilde. Hun er tilstede for familien og flink til å vise at hun bryr seg om menneskene rundt henne. I tillegg er hun smart, morsom og sporty, som er kvaliteter jeg ser opp til.

Finnes det en serie eller en film som du elsker og som du kan se om igjen og om igjen?

- Frustrerte Fruer! Jeg blir aldri lei.

Hva er det beste du liker å gjøre sammen med bestevenninnen din Pia?

- Å be hverandre på middager. Vi kan sitte og prate i timesvis om absolutt alt.

Har du noen gode filmtips?

- "My sister's keeper" er en bra film. Den er trist og utrolig fin på samme tid <3

Fint bilde av dere, men hva skjer med fingrene dine her? Har du hypomobile ledd?

- Hva skjer med denne kommentaren?

Hvilke andre blogger leser du? Er det noen andre bloggere du ser opp til mtp blogging?

- Jeg leser ingen blogger fast, men jeg følger med i bloggverden hver uke og er ofte innom bloggere som Ida Wulff, Kristina Andersen, Isabella Lövengrip og Caroline Berg Eriksen.

Hvor høy er du?

- I passet mitt står det at jeg er 166 cm.

Jeg kjenner deg ikke, men jeg synes jeg kan se at du har forandret deg litt i ansiktet. Håper ikke du har operert kinnene, vakre deg?

- Jeg har ikke operert meg, men jeg vet at jeg kan forandre meg mye fra et bilde til et annet bilde ut i fra sminke, look og vinkler. 

Kan du fortelle litt om forskjellen på å ha en og to hunder? Jeg har en og drømmer litt om to - men er usikker på hvordan det er? Fordeler og ulemper?

- Den største forskjellen er at det er dobbelt så koselig med to hunder. Hehe! Den eneste ulempen er at det er vanskeligere med pass. Det er ikke alle som er komfortable med å passe to hunder av gangen.

Hvilke rutiner har du med hundene og hvor lenge går de per dag? Og er du bestemt på å ikke gi de av deres mat, eller får de smake når dere spiser?

- Begge hundene følger egentlig mine rutiner med å legge seg når jeg legger meg og stå opp når jeg står opp. Men de elsker å sove lenge, slik som vi gjorde i dag. Hehe! Jeg lufter de ofte i hagen når vi er hjemme (de gir beskjed når de vil ut) også går jeg en lengre tur med de om dagen. Ellers er de ofte med meg i bilen rundt i møter, til frisøren og andre avtaler slik at de slipper å være så mye alene.

De får nesten ikke noe menneskemat, men det hender såklart at de får smake en bit av kyllingen eller hva enn vi lager som ikke er sterkt. Her er et bilde som jeg tok av Ramp i går:

Hvor er dette sjalet fra?

-  Dehn Design by Merete Nyegaard Dehn. Du ser det enda bedre her.

Hvor er denne jakken fra? Og pris?

- Jakken er fra Zara. Jeg husker ikke prisen, men lurer på om det var rundt 600/700 kroner.

Likte godt lipglossen din her! hvilket merke og farge er dette?

- Det er bare en helt vanlig glitterlipgloss fra Victorias Secret. Sånn billig tube til under 100-lappen.

Hvor er denne bh'n fra?

- Mymuse.no

Kan du sette på lengre tid på Snapchatbildene dine? Rekker ikke å se hva som står før den er borte.

- Det skal jeg gjøre med en gang. Takk for tilbakemelding!

Ville bare tipse om at Sandvika og Nesøya er to flotte steder i Bærum og Asker. Er de steder dere har vurdert eller sett etter hus/tomt på?

- Vi har sett en del på Nesøya. Det er et flott sted. Sandvika er også et godt alternativ. Takk for tipsene!

Jeg har fulgt bloggen din nesten helt fra starten av. Jeg synes du er flink og liker det du skriver om. Jeg beundrer også stå på viljen din! Det har vært deilig å kunne lese en blogg som ikke har hatt så stort fokus på og flere titalls bilder i samme innlegg om outfit og mote. Men nå kommer også det til å ta slutt.. Du har klart å drive blogg helt fint uten fokus på mote og outfits, så hvorfor ikke fortsette med det?

- Så gøy at du har fulgt meg nesten helt fra starten! Hyggelig at du liker bloggen og takk for støtten, snille deg.

Vil du ha mindre bilder? Det er du den første leseren som har gitt beskjed om. Jeg pleier nemlig å høre det motsatte. Når det gjelder mitt fokus på mote og outfits fremover så er ikke det noe som kommer til å "ta over" hele bloggen. Kun noe ekstra jeg ønsker å tilby til de som ønsker, i tillegg til alt annet som før. Kan du ikke bare la være å lese akkurat de innleggene du ikke finner interessante? Alt kan ikke treffe alle, sånn er det bare.

Synes du det er greit med en tilbakemelding på antrekkene dine?

- Jeg synes det er greit med tilbakemeldinger på antrekk og alt annet jeg legger ut på bloggen. Det er artig at dere engasjerer dere!

Får du blomster av Ulrik ofte?

- Ikke ofte, men han vet å skjemme meg bort. Denne nydelige buketten fikk jeg på fredag:

Hvor er denne buksen og anorakken fra?

- Fjellreven. Jeg kjøpte settet i butikken på Karl Johan før jul i fjor.

Hva synes du om puppedramaet? Er du enig/uenig?

- Hele opplegget blir for dumt, for barnslig og for kleint for meg. Dessuten så tror jeg at dere som følger meg vet hva jeg mener om saken etter tidligere uttalelser som i dette, dette og dette blogginnlegget.

Hva synes du om at du får så mange tåpelige spørsmål på bloggen?

- Jeg finner de tåpelige spørsmålene underholdene, så kjør på. Jeg gleder meg til å se hva neste uke bringer  --> Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

P.s. Jeg gidder ikke svare på flere politiske spørsmål om hvorfor jeg stemte Frp ved Stortingsvalget. Jeg respekterer at mange er uenige meg med i valget og forventer at dere som er uenige respekterer meg og mine meninger tilbake.

 

LIVET HANDLER OM BALANSE OG KONTRASTER

Her sitter jeg pynta og klar for bursdagsfeiring av en venninne. Vi er en stor jentegjeng fra Fredrikstad som skal på Bølgen & Moi Briskeby for å spise, drikke og kose oss fra klokken 12 og utover dagen/kvelden. V i får se hvor lenge jeg holder ut..

Jeg har gledet meg skikkelig til denne lørdagen siden det er lenge siden jeg har vært ute og festet med jentene som dette. Og som jeg sa i går så handler livet om kontraster og balanse. I hvertfall sånn jeg ser det. Dagsfylla er jo kanskje det rake motsatte av torsdagens fjelltur og det er det jeg liker så godt. Litt av alt, ikke alt av litt sik jeg levde da jeg var yngre. Hehe!

Ulrik er på jobb denne helgen. Men han skal heldigvis sove hjemme i kveld. Jeg savner han fort når han er borte, noe som er ekstra godt å kjenne på etter flere tøffe uker. Jeg legger ikke skjul på at stemningen her hjemme har blitt påvirket av nok en nedtur, enda mer venting og nye bekymringer. Men tenk at det fortsatt kribler i magen når jeg tenker på han. Tenk at jeg gleder meg til å komme hjem fra en fest jeg har sett frem til til bare for å se han. Og tenk at jeg tenker på han nesten hele tiden hver dag. Er ikke det ekte kjærlighet så vet ikke jeg?

"Dere er best sammen", var det noen som sa til oss tidligere denne uken. Det er kanskje det fineste jeg noen gang har hørt. For et kompliment og for et godt utgangspunkt for et langt og lykkelig ekteskap. En ting er at jeg sier det og "skryter" av hvor bra jeg mener at vi har det og hvor sterke vi har blitt sammen etter alt vi har stått i. Det er noe helt annet å høre det fra andre som akkurat har blitt kjent med oss på nærthold.

P.s. Ulrik spurte om det var jeg som skulle underholde i dag da jeg sendte han en snap av antrekket. Hehe! Det er godt at selvtiliten er på plass. For jeg føler meg kjempefin i dag til tross for hans abeligøyer. Ha en fin lørdag og helg videre, folkens!

APROPOS HØST OG HØSTFARGER

Jeg fikk se og oppleve fantastisk mye flott natur fra Norefjell til Høgevarde sammen med mamma i går! Været var klart og fint hele veien oppover. Vi hadde til og med litt sol underveis og solen tittet frem til lunsj, så vi følte oss heldige. Dagen bestod av mange fine samtaler, selv om jeg må innrømme at turen var krevende fysisk og at jeg ikke hadde pust til å snakke hele veien. Jeg kjenner det i kroppen i dag, for å si det sånn. Men det er jo bare herlig.

Hele turen er sirka 2,5 mil og den tok oss 6 timer og 40 minutter med to stopp. Jeg tipper at vi gikk i sirka 5 1/2 time med en liten omvei i starten. Mamma hadde smurt matpakker til oss som bestod av tre brødskiver til hver, te, vann og selvfølgelig tursjokolade. Jeg fikk to brødskiver med egg og saltpølse og en brødskive med bare leverpostei. Jeg kan ikke huske sist gang mamma smurte matpakke til meg og heller ikke sist gang at saltpølse (noe jeg aldri spiser) smakte sååå godt. Jeg prøvde derfor kombinasjonen av egg og saltpølse til frokost i dag også, men det ble ikke helt det samme altså. Det er virkelig noe eget å spise i fjellet med den friske luften og spesielt når man er skikkelig sulten og sliten, som jeg var da vi kom på toppen. Den følelsen må bare oppleves!

Tenk at naturopplevelser som dette er helt gratis og tilgjengelig for alle oss heldige som bor her i Norge. Jeg er alt for dårlig til å benytte meg av fjell og natur. Det må jeg også innrømme, men målet er å få til mange flere slike turer i året siden jeg merker at det gir meg mye positivt. Fjellturen i går ga meg rett og slett mersmak, og jeg tror at et godt liv for meg handler om balanse og kontraster fra hverdagen som dette. Dessuten var det virkelig på tide at fjellskoene mine fikk oppleve en ordentlig fjelltur, ikke bare skibaren på Dr. Holms. Hehe! Jepp, jeg har selvironi. Det er viktig det.

Apropos høst og høstfarger. Her er et lite bildedryss fra fjellturen vår. Vi blogges ♥

FRA SOMMERPLAGG TIL HØSTLOOK

Reklame

God morgen! Når dette innlegget publiseres er jeg allerede på vei til Vikersund for å møte verdens beste mamma. Jeg stod nemlig opp grytidlig i dag for å rekke og gjøre klart et innlegg til dere før avreise.

Det er moren min jeg skal på tur med i dag og destinasjonen er Høgevarde. Jeg har aldri gått denne turen før og det er lenge siden jeg har gått i fjellet generelt, derfor gleder jeg meg veldig. Jeg tror mamma sa at turen tar sirka seks timer med litt stopp underveis så dette blir en sporty, koselig og lang dag. Vi avslutter dagen med fårikål i Vikersund hvor jeg planlegger å sove over til i morgen. Jeg skal ta med meg kameraet mitt på turen og knipse noen fine naturbilder til dere.

Over til antrekket.. Etter noen måneder med lette og søte sommerklær er det alltid gøy å gå over til mer høstinspirerte plagg som gjør looken litt røffere og naturligvis varmere. Under har Maria satt sammen en kjole, en bluse og en tykk genser som jeg utgangspunktet ikke ville satt sammen selv, men som funket utrolig bra. Ikke bare følte jeg meg fin, men hele antrekket var utrolig comfy å ha på seg og jeg fikk masse skryt for looken av folk jeg møtte. Maria valgte å sprite opp antrekket med et kult belte i midjen, en kul hatt, noen røffe lakksko og en sterk gul veske. Plagg på plagg er tingen og jeg liker det veldig godt. Jeg liker også å bli utfordret til å tenke nytt og trendy.

Nederst i innlegget finner dere også en høstkollasj som Maria har laget og som hun hentet inspirasjon fra da hun satt sammen antrekket mitt over. Jeg bare elsker kombinasjonen av grått, sort, og sennepsgul! Kobinasjonen av disse fargene og ikke minst stoffene strikk, velour, "semsket" skinn og lakk gir meg en hyggelig og spennende følelse av høsten som nå er kommet ♥

(annonselenker) Genser: lignende her/ Bluse: her/ Kjole: her/ Hatt: her/ Veske: lignende her/ Sko: her/ Belte: lignende her/ Strømper: her

TIL ET NYTT NIVÅ

I dag begynte @mariadimitrov å jobbe for meg. Det høres kanskje litt rart ut når jeg sier det sånn, men jeg har funnet ut at jeg trenger hjelp og at det er forsvarlig å leie inn hennes hjelp en dag i uken for å dra denne bloggen til et nytt nivå. Med det så mener jeg bedre bilder, mer variasjon i bildebruken min og større fokus på mote og styling som jeg i utgangspunktet elsker. Fremover har derfor jeg og vi lyst til å inspirere dere litt mer i hverdagen med kule outfits og tips i forhold til sminke og hår. Maria og jeg skal jobbe sammen hver onsdag frem til jul i første omgang og forhåpentligvis mye lenger. Men først må vi se hvordan ting går, om hun trives og så videre.

Maria fikk en hektisk start med styling av både Ulrik og meg til en viktig fotoshoot som jeg dessverre ikke kan fortelle mer om ennå. I tillegg har hun fulgt meg i møter, knipset noen bilder av outfits, laget kollasjer, planlagt ukene fremover og satt seg inn i alle de arbeidsoppgavene jeg ønsker at hun skal ta over. Maria er herved min faste stylist, frisør og makeupartist (ikke sponset). Jeg føler meg priviligert som har mulighet til å ha denne jenta i livet mitt og håper at jeg har råd til å beholde henne for alltid. Hehe!

Jeg har forresten lyst til å sende både Maria og Ulrik på fotokurs i Oslo. Er det noen som kan anbefale et godt fotokurs for nybegynnere? Gjerne et kurs som inneholder litt bildebehandling. Jeg tenker å delta selv også..

Nå skal jeg i middag til Pia. Min beste venninne som også bor her på Vinderen. Jeg er så sulten at dere aner ikke og et lite (les: stort) glass vin kunne ikke passet bedre etter en lang dag som dette. Jeg må bare være forsiktig og holde meg til det ene glasset. For i morgen tidlig skal jeg og mamma på fjelltur. En fjelltur jeg har gledet meg til lenge og som jeg selvfølgelig skal fortelle dere mer om, men nå må jeg løpe. Vi blogges!

P.s. I kveld er @andrea_santiaago (hun jeg heier på i The Voice på tv2) i duell på skjermen. Jeg gleder meg skikkelig til å se henne synge! Heia heia!

Det er mange som har spurt meg om antrekket mitt på Snapchat i dag. Hele looken kommer ut i morgen ♥

UTREDNINGEN ER I GANG

I dag har Ulrik og jeg vært og tatt diverse blodprøver på Rikshospitalet. Det betyr at utredningen er i gang og at vi er enda et steg nærmere målet. Jeg håper inderlig at disse prøvene gjør oss noe klokere, slik at vi snart kan komme i gang med neste forsøk. Jeg kjenner nemlig at jeg begynner å bli litt rastløs nå, noe som er naturlig etter en så lang prosess. Det skjer heldigvis mye på hjemmebane om dagen så jeg har nok av ting å henge fingrene i. Men de triste tankene og redselen for aldri å lykkes kommer med en gang jeg stopper opp litt. Derfor er det best jeg holder meg gående..

Jeg vet ikke når vi får svar på blodprøvene. Men jeg skal holde dere oppdatert. Det er også noen prøver som gjenstår som jeg skal ta på syklusdag to. Jeg venter derfor på at mensen skal komme, slik at vi snart kan få noen svar og sette i gang planleggingen av neste forsøk. Jeg vil jo bare videre. Det er det eneste som hjelper, i tillegg til å holde seg aktiv med andre ting for både hodet og kroppen.

Snart skal jeg hive i meg noe mat og komme meg på trening. Ulrik er i båten og styrer med alt jeg ikke kan, så det blir middag hver for oss i dag. Båten skal jo gjøres klar til vinterlagring nå, så det er tydligvis mye som må ordnes og fikses før vi avslutter sesongen. Det er trist at båtsesongen er over, men jeg skal innrømme at jeg lengter til fjellet og spesielt Geilo nå. Derfor er det ikke så trist likevel. Hver årstid har sin sjarm.

I morgen er dagen min så full av avtaler at jeg fikk følelsen av å ha en "vanlig jobb" da jeg kikket på timeplanen tidligere i dag, bortsett fra at store deler av dagen handler om meg og inneholder styling og bilder. Meeeen, poenget er at jeg er opptatt med jobb fra klokken 08.00-17:00. Det er vel en godkjent arbeidsdag?

Nå må vi bare krysse fingrene for at prøvene viser et problem som kan løses <3

UKENS SPØRSMÅL

Hei, igjen! Her kommer ukens spørsmål og svar. Sofaen frister aller mest akkurat nå, men jeg har lovet dere at denne spalten skal ut på søndager eller mandager og holder som regel det jeg lover. Dessuten har jeg lovet Ramp at jeg skal gå en lang kveldstur med han etter dette (les: lovet Ulrik at jeg skal gå en kveldstur med Ramp). Det betyr at det ikke blir noe tid i sofaen i kveld. Jaja, uken er enda ung..

Kan du ikke varierere hvilke spørsmål du velger ut? Under hver spørsmålsrunde så handler veldig mange spørsmål om prøverørsforsøk.

- Jeg plukker ut nesten alle spørsmål som blir stilt gjennom uken til denne spørsmålsrunden, med mindre det dukker opp spørsmål som har blitt besvart nylig. Altså, det er du som leser og kommenterer som bestemmer hva denne spalten dreier seg om. Du stiller spørsmål og jeg svarer. Kan du stille mer varierte spørsmål?

Har du gått tre år på skole som handler om skriving også vet du ikke at det blant annet skrives "cirka", ikke sirka.

- https://no.wiktionary.org/wiki/sirka 

Kan man investere i AS-et ditt?

- Kjør på!

Jeg driver å blogger litt men skulle gjerne tjent penger på bloggingen. Hvordan gjør man det?

- Mitt beste tips: Blogg fordi du synes det er gøy og/eller fordi det gir deg noe positivt som ikke er penger. Når du finner "din greie" kan du begynne å jobbe med lesertallet ditt, men ikke blogg kun for å tjene penger. Da vil du nok aldri lykkes.

Har dere sett om det er noe tomter på Konglungen i Asker? Der er det fint!

- Ja, det er et kjempefint sted! Vi kunne absolutt tenke oss å finne en tomt der.

Hvorfor akkurat Spiren i Trondheim?

- Vi valgte Spiren først og fremst fordi jeg ble anbefalt klinikken av en tidligere kollega og venn.

Du skriver at du og Ulrik har delvis felles økonomi og ellers er alt hans også ditt, og alt ditt bare ditt. Kan du utdype dette? Og forklare hva den felles delen innbefatter?

- Hehe! Vi deler på fellesutgiftene som utgifter rundt bil, strøm, forsikringer og så videre (alle fellesregninger). Ellers pleier jeg å tulle litt med at alt hans er vårt og alt mitt er mitt. Det ligger noe i det, men det er bare fordi han foreløpig tjener mest av oss. Legg merke til ordet foreløpig. Målet mitt er å tjene mer enn Ulrik. Ikke fordi det er viktig, men fordi det hadde vært gøy og fordi konkrete mål er motiverende for meg.

Helt utrolig at du i forrige innlegg skriver at du vil leve av å skrive og mener du er mer enn kvalifisert nok med journalistutdanningen din, når du har så mange skrivefeil som du har i innleggene dine. Det er jobben din og du mener du er kvalifisert til det. Bare ikke så nøye i jobben din da kanskje?

- Noen skrivefeil her og der går heldigvis ikke utover inntekten min. Bloggen er mitt levebrød og det er jeg stolt over. Det er mange utdannede journalister som ikke lever av skrivingen sin i dag, siden det er kamp om jobbene i bransjen. Jeg føler meg derfor heldig som slipper å ha en annen jobb i tillegg for å overleve.

Hvilken leppestift har du på deg her? Veldig fin farge til deg!

- Takk! Den heter "Foxxy Pout" og er fra The Balm.

Jeg har et filmtips til deg siden du liker filmer som handler om kidnapping, Prisoners. Tror den ligger på Viaplay. Har du sett den?

- Takk for filmtipset! Ulrik og jeg så den i går faktisk. Jeg likte handlingen og synes filmen var skikkelig spennende, men FOR en dårlig slutt. Ble rett og slett oppgitt. Jeg skulle ønske at vi fikk se han mannen bli reddet og at han kom hjem til familien eller noe sånt. Synes ikke du?

Nyser du med en gang du blir sulten, som en alarm liksom? Tenkte på det du skrev i dette innlegget.

- Nei, men jeg nyser veldig ofte når jeg er sulten.

Når kommer pilotinnlegget til Ulrik?

- I løpet av denne uken eller tidlig neste uke, sier han. Ikke mas på Ulrik da, dere. Han skrev tross alt "om noen veker". I morgen har det gått to uker siden gjesteinnlegget til Ulrik

Hva er budsjettet på deres nye hus? Ren nysgjerrighet.

- Vi har blitt enige om å holde budsjettet for oss selv inntil videre.

Gøy med nytt hus, men skal vel litt til for å finne ett ferdighus som oppfyller alle ønsker dere har eller?

- Åneida! Det er SÅ mange flotte ferdighus på markedet i dag. Søk "ferdighus" på Google og se selv. Helt sykt mange fine hus å velge i! Dessuten kan nesten alle husene tilpasses og endres slik man ønsker.

Hei lurte bare på hvorfor dere plutselig har valgt Fredrikstad bort? Jeg trodde det å komme nærmere familie var hovedprioritet i forhold til det å flytte?

- Min mamma flytter fra Fredrikstad til Oslo og det betyr at jeg ikke har noe familie igjen i Fredrikstad. Kun venner. Det betyr også at vi blir mer samlet her i hovedstaden, noe jeg setter enormt stor pris på. Broren til Ulrik med kone og barn bor i Oslo, og søsteren min med mann og barn bor i Asker.

Har dere vurdert Slemmestad? Ligger 5 min med bil fra Vollen. Her ligger også Odden båtbrygge.

- Nei, det blir litt for langt fra Oslo for oss.

Jakka som Andrea hadde på seg under opptreden på The Voice, er det samme jakke som du har?

- Det er det. Jeg fikk min i gave av moren til Andrea faktisk (søskenbarnet til Ulrik).

Hvorfor vil dere flytte til Asker eller Bærum? Der er det svært mange som er opptatt av penger og det ytre, men det er kanskje nettopp derfor du vil flytte dit?

- Vi drømmer om en enebolig i nærheten av sjøen. Vi er ganske åpne i forhold til beliggenhet, men vi liker oss best på vestkanten. Det er bare sånn det er. Jeg er opptatt av det ytre og trives bedre med pluss på konto enn minus på konto. Men utseendet og god økonomi er ikke det viktigste i livet mitt. Det viktigste i livet mitt er å ha det fint med Ulrik, familien min og vennene mine. Og med god økonomi kan vi ha det enda bedre sammen, reise og leve med mindre bekymringer. Det er også bare sånn det er. Derfor jobber jeg og står på for nettopp det. Et fleksibelt liv med lite bekymringer.

Sitter dere og spiser med magen i fanget her? Hva med å bruke spisebordet?

- Det stemmer. Hehe! Eller, jeg pleier å sitte på gulvet mens Ulrik sitter i sofaen. Spiser du aldri foran tven på lørdagskvelden? Trodde det var vanlig jeg.

Skal du fikse oppløsningen i headeren, eller går det ikke an å få en litt bedre kvalitet på bildet? Bildet er kjempefint.

- Det skjedde et eller annet med det bildet da Side 2 gjorde diverse endringer på partnerbloggene sine. Jeg ser at bildet er uklart fra macen selv og burde selvfølgelig ha fikset det, men velger å droppe det siden jeg snart skal bytte header. Dessuten leser over 80 % av leserne mine bloggen fra mobil og der ser headeren helt klart og fint ut.

Hvordan vil du si at prøveprosessen har påvirket troen din? Blir du sint på Gud?

- Jeg gir ikke skylden på Gud i denne sammengeng, og heller ikke æren den gang jeg forhåpentligvis blir gravid. Jeg er kristen, men jo eldre jeg blir jo mer realistisk blir jeg.

Jeg lurte på hvor du handler dine klær? Du har så mye fint.

- Takk for det! Jeg handler mye klær på Zara, Nelly, Boozt og Ellos. Håper du vil følge antreksinnleggene fremover. Jeg skal legge ut minst ett i uken fra og med torsdag denne uken.

Hender det at du prøver produkter som du ikke liker og dermed takker nei til å reklamere for?

- Det har skjedd, ja. Men det skjer ikke ofte.

Hvor er jumpsuiten du har på deg her fra? utrolig fin farge!

- Den er fra B.Young Måløy.

Har du brukt noen fillers i det siste?

- Nei, jeg har ikke tatt verken fillers eller botox på over ett år på grunn av prøverørsprosessen. Jeg er livredd for å gjøre noe som kan påvirke prosessen negativt. Det er det ikke verdt, uansett hvor rynkete jeg blir. Hehe!

PILOTFRUE PÅ STJERNEKAMP?

De siste dagene er det sinnsykt mange som har spurt meg om jeg er med på Stjernekamp. Ja, dere leste riktig. Stjernekamp som går på NRK. Jeg har fått kommentarer her på bloggen, tekstmeldinger, snapper og mailer. Haha!

For det første så er jeg ikke kjent for noe musikalsk fra fortiden min. For det andre så kan jeg ikke synge. For det tredje så hadde jeg selvfølgelig gitt besked om jeg var med i et TV-program som gikk på skjermen. Hallo?

Lisa Børud, som mange tydeligvis mener at jeg ligner på er jo en kjent barnestjerne. Synes du at jeg ligner på henne? P.s. Jeg ser likheter selv og tar det hele som et stort kompliment. Lisa er jo kjempesøt og ikke minst superdyktig!

Foto: Bildet er lånt av dagen.no
 
 
 

STEMMEN MIN GÅR TIL..

Da har jeg stemt og det føles VELDIG bra! Jeg stemte som sagt ikke ved forrige Stortingsvalg og er faktisk flau over det ennå. Det skal aldri skje igjen. Jeg stemmer heller blankt enn ikke å stemme resten av livet. Jeg lover!

Stemmen min i dag gikk til Frp. Det var altså ingen som klarte å endre meningen min, selv med mange gode argumenter under dette innlegget. Jeg skal innrømme at jeg fikk en hel masse å tenke på etter at jeg leste alle kommentarene deres. Men som flere også påpekte så man kan ikke være enig i alt. Jeg er ikke enig i alt Frp mener, men det er likevel det partiet som jeg er mest enig i, noe jeg har funnet ut etter å ha lest meg litt opp på de forskjellige partiene og tatt flere partitester rundt på nett..

Her har jeg samlet noen standpunkter jeg er enig med i Frp sin politikk:

1. Eiendomsskatten må fjernes


"Fremskrittspartiet er klare på at vi vil arbeide for å fjerne lov om eiendomsskatt. Vi vil frata kommunene mulighet til å innføre eiendomsskatt."

- Enig!


2. Skatter og avgifter må reduseres


"FrP vil jobbe for lavere skatter for folk flest, ha enda lavere avgifter og fjerne eiendomsskatten."

- Enig!

3. Det må bli billigere å ha bil


"FrP vil redusere engangsavgiften på bil betydelig, redusere det høye avgiftsnivået på bil og bilbruk, fjerne dagens bomstasjoner på offentlige veier, at registrerings- og omregistreringsavgiften kun skal dekke selvkost og øke vrakpanten på personbiler."

- Enig.

4. Alle nye motorveiprosjekter skal bygges med like høy standard


"Fremskrittspartiet gikk i 2013 til valg på firefelts motorvei mellom Kristiansand og Stavanger. Med Ketil Solvik-Olsen som samferdselsminister skal den bygges som firefeltsvei med 110 km/t."

- Enig.

5. Alle eldre skal ha rett på sykehjemsplass

"Fremskrittspartiet mener alle eldre skal ha lovfestet rett til sykehjemsplass når de trenger det. Vi har fått gjennomslag for lovfestet rett til heldøgnspleie og -omsorg."

- Jaaaaa, enig <3


6. Bestemor skal få like god omsorg uansett hvilket postnummer hun har


"FrP ønsker ikke at kommunegrensene skal være avgjørende for om eldre får sykehjemsplass, slik Ap vil ha det til. Det handler i detalj om postnummer. Det er for store forskjeller mellom tilbudet til eldre i norske kommuner.

FrPs eldrepolitikk handler om at de eldre ikke skal være prisgitt å bo i en kommune med god økonomistyring for å få sykehjemsplass. Derfor vil Fremskrittspartiet ha statlig finansiert eldreomsorg, en modell som nå testes ut i flere norske kommuner med gode resultater.
"

- HELT ENIG!

7. Innvandrere som ikke lærer seg norsk skal miste velferdsytelser
"Fremskrittspartiet mener innvandrere som ikke har lært seg norsk etter fem år skal kunne miste velferdsytelsene sine. Det er fordi vi mener det er rimelig å forvente at mennesker som bosetter seg i Norge har lært seg norsk etter fem år. Språk er nøkkelen til å kunne delta i et samfunn."

- Enig.

8. Burka og nikab må forbys


"FrP mener heldekkende plagg, som burka og nikab, er kvinneundertrykkende plagg som ikke har noe i det norske samfunnet å gjøre. Derfor vil vi forby slike plagg i offentlige rom."

- Denne er vanskelig, men jeg tror ikke jeg ønsker et slikt forbud.


9. Flyktninger skal ikke ha særfordeler. Ingen skal ha snarveier til trygd


"Fremskrittspartiet mener det er urettferdig at en nylig ankommet flyktning skal ha bedre betingelser i Folketrygden enn det mennesker som har bodd i landet hele livet har. Derfor foreslo regjeringen å fjerne en rekke av særordningene for flyktninger i Folketrygden."

- Enig.

10. Draps- og voldtektsmenn skal få strengere straffer


"Fremskrittspartiet har i regjering fremmet forslag om strengere straffer for mennesker som har begått flere voldtekter eller drap. Det handler om å ta hensyn til ofrene."

- Ja, fy søren! Jeg er så ENIG!


11. Familiene skal selv bestemme hvor mye permisjon mor og far skal ta


"FrP mener at familiene selv skal kunne fordele permisjonen mellom mor og far slik de ønsker og etter hva som passer familien best."

- Enig. Alle familier er forskjellige og har ulike behov.

Kilde: https://www.frp.no/ 

Til slutt vil jeg legge til at jeg følte det var ekstra viktig å bruke stemmeretten på de blå i år som selvstednig næringsdrivende! Heia de blå 💙💙

 

DEN NYE FAVORITTMASKEN: FACE DRY MASK

Annonse

God søndag! Jeg er oppe og hopper etter en rolig og sunn helg. Det føles så bra å være tilbake i gode rutiner, både med tanke på kosthold, trening og hudpleie. Jeg kunne sikkert ha skrevet side opp og side ned om den følelsen jeg får av å prioritere helsen med å være fysisk aktiv og spise sunt, men i dag skal jeg snakke mer om gløden i huden min og en ny ansikstmaske som jeg sverger til

Face Dry Mask Treatment er et nyskapende produkt som Swiss Clinic er først ute med i hele Skandinavia. Masken er helt tørr, som den trendy sheetmasken og består av tre masker som brukes ni dager i strekk. Jeg føler at jeg har gjort ni ansiktsbehandlinger i salong etter å ha brukt Face Dry Mask nå i ni dager. Den gir fantastiske resultater og du slipper alt kliss og søl siden produktet ikke skal skylles av, noe jeg må innrømme at jeg digger.

Litt info:

Et ansiktsserum har 3-4 aktive ingrendienser. En vanlig sheetmask har rundt 4-5% aktive ingrendienser og denne har hele 87% aktive ingrendienser som gjør at huden får masse glow og som gir et resultat som holder i lang tid etter behandlingen. Resultatet jeg snakker om er en foryngret hud med mindre rynker og linjer, som de fleste ønsker seg.

Masken kan brukes både om morgenen og om kvelden. Jeg brukte den hver morgen i ni dager 15 minutter før jeg la sminken, mens jeg sjekket mailboksen og diverse nettaviser. Da funket den som en glowing primer og ga meg et perfekt underlag med en jevnere hudtone før jeg sminket meg. Men du kan også ta den på før du legger deg om kvelden for å våkne opp med en fresh, naturlig hud med glow. For best resultat bør du ha på masken i 15 minutter ni dager på rad, men du kan også bruke masken en gang i blant for instant glow når du har tid og lyst.

Jeg anbefaler egentlig Face Dry Mask Treatment til alle, både kvinner og menn. Ulrik ble veldig misunnelig da han så den gløden jeg fikk i ansiktet etter bare noen dager, og har allerede benyttet seg av rabattkoden under selv.. Hehe!

Swiss Clinic har forresten relansert logoen sin, og denne masken kommer i helt ny emballasje. Skikkelig fresh! 

RABATTKODE: Nå får du 15% rabatt på Face Dry Mask Treatment med kode "Face15". Tilbudet gjelder en uke fra i dag :-)

VERDENS BESTE TACOSALAT

Hei, dere! Jeg stikker bare innom for å ønske dere en god helg og for å tipse dere om verdens beste tacosalat. Dere har kanskje fått med dere at taco er en stor favoritt i dette hjemmet? Jeg blir jo aldri lei, men det blir dessverre Ulrik og derfor er det fint at vi nylig ble introdusert for en ny måte å lage taco på som er vel så god som den "vanlige" måten, hakket sunnere siden vi får i oss mer grønt og ikke noe hokus pokus. Hehe!

DU TRENGER:

Karbonadedeig, tacokrydder,

tacosaus/salsa, rømme,

tortilla chips, isbergsalat,

cherrytomater, agurk, paprika,

mais, avokado, fetaost & pinjekjerner.

-- > Legg ingrediensene lagvis i en stor bolle. Da holder salaten seg bedre til dagen etter om det blir noen rester. Anbefaler også å legge isbergsalaten i en skål med vann og isbiter en times tid før du hakker den opp, slik at den blir enda mer crispy og god. Server salaten med rømme, salsa og gjerne en skål med ekstra tortilla chips ved siden. Mmmmm!

Nå skal jeg kose meg videre med mannen og Ramp. Ulrik er endelig hjemme igjen etter noen dager på jobb og det settes mildt sagt pris på. Middag og kvalitetstid neste. Vi blogges mer i morgen!

LITT OM HUSPLANENE

Jeg har nevnt for dere at Ulrik og jeg drømmer om en enebolig. En drøm vi hadde tenkt til å realisere i Fredrikstad, men som nå skal realiseres i Oslo eller Akershus. Jeg sier nå, men det kan godt tenkes at husdrømmen tar lang tid å realisere. Det er likevel gøy at drømmen ikke lenger bare er en drøm alene, men også en plan. For planleggingen er i gang, men det er mye som skal på plass før vi i det hele tatt kan sette noe tidsperspektiv på prosjektet. Det fine er at vi ikke har noe hastverk. Rekkehuset vi har i dag er stort nok for oss to og absolutt fint nok.

Skulle jeg være så heldig at jeg blir gravid og får en baby før vi realiserer husdrømmen vår, har vi plass til det også. Vi har til og med plass til to babyer her vi bor nå. Plassen er altså ikke et problem, men vi ønsker oss likevel mer. Mye vil ha mer. Er det ikke alltid sånn? Hehe! Vi ønsker oss minst fire soverom, treningsrom, større garderobe, kontor og dobbel garasje. I dag har vi "bare" tre soverom og en parkeringsplass. Vi har ikke plass til treningsrom da vi ikke vil ofre noen av soverommene til det og garderoben vår er mildt sagt overfylt.

Vi trives veldig godt både i boligen vår, med naboene våre og i området rundt. Vinderen er en fantastisk fin plass å bo. Virkelig. Jeg tror også at det er en fin plass å vokse opp. Men det er lite til salgs her omkring, boligene som kommer for salg er ofte oppussingsobjekter (noe jeg i utganspunktet ikke er interessert i) eller svindyre villaer som prises langt over vårt budsjett. Derfor tror jeg ikke vi blir værende på Vinderen for alltid. Jeg tror det er større sannsynlighet for at vi finner det vi er på jakt etter litt utenfor Oslo som i Asker, eller kanskje Bærum? Vi er egentlig ganske åpne..

I tillegg har vi veldig lyst til å bo nærmere sjøen. Enten med utsikt til sjøen eller med nærhet til sjøen. Vi er som dere vet veldig glad i båtlivet og det beste hadde såklart vært om vi bosatte oss i nærheten av en bryggeplass.

Mange spør om hvor langt vi er i denne prosessen og det skal jeg fortelle dere. Til nå har vi hatt to hyggelige meglere fra Nordvik & Partners på besøk. De har gitt oss en prisvurdering og vi har signert kontrakt. Josefine fra Stylebyhomie har vært her igjen (interiørdesigneren som pusset opp soverommet vårt) for å planlegge styling før bilder og eventuelt visning. Sist, men ikke minst så har vi vært i kontakt med en ferdighusleverandør. Vi ønsker nemlig å bygge et hus, men trenger hjelp da skrekken er å dumme oss ut på et eller annet nå som vi beveger oss inn i noe vi har lite greie på fra før.

Jeg har hørt og lest om en del skrekkeksempler fra folk som har gått tom for penger før huset er ferdig og så videre. Den situasjonen hadde jeg garantert havnet i om jeg skulle sette meg ned sammen med en arkitetkt for å tegne drømmehuset mitt. Da hadde huset blitt alt for stort og valgene blitt alt for dyre. Hehe! Jeg føler meg derfor ganske trygg og fornøyd med beslutningen om ferdighus. Da får vi full kontroll på alle kostnader fra starten. Dessuten er det utrolig mye flotte ferdighus å velge i. Man kan få alt fra tradisjonelle hus til herskapelige hus og funkis. Og når man har bestemt seg for hus er det mer enn nok av valg og muligheter. Åh, jeg gleder meg sånn!

Planen videre er å finne en tomt som er stor nok for våre behov og ønsker (i overkant av 1000 kvm), som ligger i Asker-området eller ut mot Fornebu, foreksempel Snarøya. Si gjerne ifra dersom du vet om en tomt på denne størrelsen som kommer for salg i områdene vi leter. Jeg kan nås på mail: julianne@pilotfrue.com.

Jeg tenker forresten at det kan være gøy å ta dere med på hele husprosessen fra start til slutt. Fra planlegging til realisering og ferdig resultat. Hva tenker dere? Vil dere ha en ny prosess å følge? :-)

JEG JOBBER MED SAKEN

Denne dagen har gått bort i telefonmøter, mailer, rydding, vasking av klær og en god del planlegging av neste ukes prosjekter.. Herlighet, så fort timene går når man styrer med ting som er gøy! Jeg har så mye å glede meg til fremover og det er takket være meg selv. Vet dere hvorfor? Jo, det er fordi jeg har tatt meg selv i nakken og begynt å fokusere på mer enn bare prøvingen. "Lag deg en fin dag", er det mange som sier. Jeg jobber med saken. Jobber med å lage meg en fin hverdag.

Noe annet jeg jobber med er å ta til meg alt det positive dere skriver og all den varmen jeg får av dere som følger meg. Jeg er fullstendig klar over at det er mye rart i kommentarfeltet også, men de rare kommentarene skumleser jeg bare. Kun for å sjekke at de ikke er for drøye. De hyggelige kommentarene leser jeg nøye, ofte flere ganger og noen høyt for Ulrik. Vi setter så enormt stor pris på fine ord begge to og har innsett at det er bare de som betyr noe.

Jeg jobber også med å komme tilbake i form og med å bli komfortabel i kroppen min igjen. Akkurat nå så føler jeg meg ikke "bra nok" på utsiden. Jeg vet det er teit å si det for jeg er jo bra nok, men jeg er ikke der hvor jeg vil være og der hvor jeg trives best. Og ja, jeg mener i forhold til vekten min. Det må være lov å si det uten at jeg påvirker til hysteri eller virker usunn. De siste månedene med hormoner og lite aktivitet har satt sine spor, noe som er helt ok. Men jeg vil ikke fortsette i samme spor. Jeg vil gjøre noen endringer. Jeg vil jobbe med å holde fokuset på de tingene jeg liker å fokusere på selv om alt snart starter igjen. Det viktigste er ikke disse kiloene. Ikke misforstå. Men det er viktig at jeg prøver å leve som før. Sånn for min egen del.

Apropos det yttre og noe overfladiske.. Legg merke til rynken min i pannen på bildene under. Er det stress? Er det bekymringer? Er det aldring? Ikke vet jeg, men jeg jobber med å godta det faktisk.. Tor det eller ei. Hehe! Nå skal jeg ut på en kveldstur med Ramp og Stella. Vi har så godt av det alle tre. Fysisk aktivitet og ro i sjelen ♥

RARE FAKTA OM MEG

Jeg fikk sommerjobb på en restaurant i Fredrikstad da jeg var 16 år, men etter første dag på jobb ble jeg aldri oppringt igjen. Den sommeren sendte mamma meg på ferie til familie i Spania siden jeg ble så lei meg. Hehe!

Jeg hater science fiction-filmer. De gir meg ingenting og da mener jeg INGENTING.

Jeg elsker filmer om kidnapping, slaver og menneskehandel. Sykt å si, men jeg synes bare temaene er så utrolig spennende.

Jeg strøk en gang på teori og en gang på selve oppkjøringen til billappen før jeg bestod. I dag er jeg livredd for å miste lappen. Jeg er ikke redd for å komme i fengsel eller å få en stor bot, men jeg er redd for at jeg må ta lappen på nytt. Det tror jeg faktisk ikke at jeg hadde klart. Jeg kan kjøre bil og synes selv at jeg er en god sjåfør, men nervene overtar alltid når jeg skal bli testet i et eller annet. Verste som finnes!

Min første bil var en sort Suzuki Grand Vitara. Jeg ønsket meg en Volkswagen Beetle cabriolet i rosa, men er glad for at foreldrene mine stanset meg.

På ungdomsskolen ville jeg bli advokat. En av mine beste venninner ville det samme, så vi hadde planer om å starte firmaet "Blond og blondere" sammen. Haha! Venninnen min er faktisk advokat i dag og er ikke blond noe annet sted enn i hårfargen. Hun er kanskje den smarteste karrierekvinnen jeg kjenner :-)

Jeg har hatt både fransk og spansk på skolen, men kan ikke gjøre meg forstått på noen av språkene i dag.

Jeg hater rot og kaster ting som er i veien hjemme av papirer, og i mine øyne unødvendige ting. Ulrik blir ganske stresset av det og klandrer selvfølgelig meg hver gang han ikke finner det han leter etter. Foreksempel når han får purring på en regning jeg har kastet. Ooops.. Hehe!

Jeg elsker taco og kunne fint levd på det flere uker i strekk.

Jeg begynner å le når jeg blir nervøs eller ukomfortabel. Jeg vet ikke hvorfor jeg gjør det, men det har bare alltid skjedd.

Jeg nyser ofte når jeg er sulten. Noen som vet hvorfor?

Jeg har alltid vært glad i sennep og spiste det faktisk som pålegg på knekkebrød da jeg var liten. Søt eller sterk, jeg liker alle typer. I dag er det sennepssausen til svigermor som er favoritten sammen med røkelaks på nystekte rundstykker. Nam!

Hvis jeg forsover meg til et møte eller noe annet viktig er hele dagen ødelagt, selv om jeg rekker det i tide. Jeg blir rett og slett uvell av å forsove meg.

Da jeg var liten drømte jeg om å flytte på bondegård. Jeg elsket alle slags dyr og eide faktisk en høne på en bondegård i familien. Hønen kalte jeg "Julianne". I dag kunne jeg aldri tenke meg å bo på en gård med masse dyr (les: og møkk). Jeg er veldig glad i hunder, men det er ingen andre dyr jeg har ønsket meg etter at jeg ble voksen.

Nå skal jeg komme meg på trening. Det er på tide å få de gode rutinene tilbake i hverdagen.. Vi blogges!

HVORFOR SKAL VI HOLDE DET HEMMELIG?

Hei, dere. På morgenen i dag dro foreldrene til Ulrik tilbake til Måløy. Det er alltid trist når de drar, men vi har heldigvis hatt noen fine dager sammen og forhåpentligvis blir det ikke så lenge til neste oslotur. Ulrik og jeg må snart ta oss en tur til Måløy også. Det er alt for lenge siden sist og sånn kan vi ikke ha det. Jeg ser for meg at Måløy blir første reiseplan etter at vi har tatt opp båten. Ulrik reiser nemlig ikke noe sted med mindre han må akkurat nå. For vestlendinger som han er jo båtsesongen langt fra over. Mens for østlendinger som meg tok sesongen egentlig slutt for noen uker siden.. Hehe!

Som dere ser har jeg vært hos frisøren i dag og blitt noe lysere i håret. Perleblond, heter fargen. Jeg likte tonen kjempegodt og digger at den er såpass kald. Vi byttet også extensionet mitt, noe som virkelig var på tide. Over til poenget.. I frisørstolen ble jeg sittende å tenke på noe som jeg har lurt på lenge, og spesielt etter å ha overhørt flere politiske og flere mindre politiske samtraler om valget de siste ukene. Det snakkes og diskuteres overalt om dagen. Men likevel er det ekstremt mange som velger å holde valget sitt hemmelig. Hvorfor skal vi holde valget om hvilket politisk parti vi ønsker å stemme hemmelig? Jeg har fått inntrykket av at med mindre man er politisk aktiv så er selve valget en privatsak som de fleste kun våger å uttale seg om anonymt på nettet, i diverse kommentarfelt og forum. Tør vi ikke stå for hva vi velger, er vi redde for å være uenig eller hva er greia?

Jeg fikk over hundre kommentarer på innlegget mitt om valget. Det var et enormt engasjement rundt de forskjellige partiene, noe jeg synes er kjempekult. Jeg lærte masse av dere som bidro og skal være ærlig å innrømme at enkelte gjorde meg mer sikker på hva jeg vil og bør velge. I blogginnlegget innrømmer jeg jo blant annet at resultatet av partitesten jeg hadde tatt ble Fremskrittspartiet, og ved å skrive det ble jeg kalt tøff. "Så tøft av deg å dele at du vil stemme Frp", fikk jeg høre. Hvorfor er det så tøft? Burde jeg holdt resultatet av partitesten hemmelig? Bør stemmen min forbli privat?

Jeg ser at andre bloggere velger å holde valget hemmelig. Flere med begrunnelsen om at de ikke orker oppstyr i kommentarfeltet. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er rart at såpass mange ikke deler og ikke står for det de stemmer. Er ikke det litt av poenget i et demokrati? At vi har frie valg og at vi har retten til å være uenig?

Jeg skal dele det jeg stemmer med dere på mandag og prøve å begrunne valget mitt så godt jeg kan. Godt valg, folkens!

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Da ble det kvelden igjen før jeg fikk fatt i tastaturet.. Her er ukens spørsmål og svar!

Har du og Ulrik funnet noen aktuelle tomter i Asker ennå?

- Vi så på to tomter i Vollen i dag faktisk, men ingen av de var aktuelle på grunn av noen reguleringer som satt begrensninger i forhold til husdrømmen vår. Si gjerne ifra dersom du vet om en stor og fin tomt som kommer for salg i Asker-området, helst med nærhet eller utsikt til sjøen. Jeg kan kontaktes på mail: julianne@pilotfrue.com.

Skal dere selge rekkehuset deres på Vinderen?

- Det er planen. Men vi selger ikke før vi har funnet den perfekte tomten for oss.

Når er det du og Maria (frisøren din) begynner med antrekkspostene du snakket om?

- Vi begynner samarbeidet vårt onsdag om en uke. Jeg gleder meg veldig til å jobbe mer sammen med henne og ikke minst til å levere bedre bilder og mer variasjon av innlegg til dere som leser.

Hvordan kan du si at oppfølging i det private uten tvil er bedre enn i det offentlige? Kan ikke huske at du har prøvd det offentlige? Hilsen fra en sykepleier i det offentlige som gjør alt for at pasientene skal føle seg ivaretatt!

- Det stemmer at jeg ikke har prøvd det offentlige prøverørstilbudet her i landet, men jeg har en venninne som tar prøverørsbehandling i det offentlige akkurat nå og gjennom henne har jeg dessverre dannet meg et dårlig inntrykk. Når det er sagt så tviler jeg ikke på at legene er like flinke på de offentlige sykehusene som på privatklinikkene. Jeg tviler heller ikke på at sykepleierne er like snille og gode i det offentlige som i det private. Men det er et faktum at ventetiden er kortere, at behandlingene er mer tilpasset og at legene har mer tid til personlig oppfølging hele prosessen.

Det palettet med øyenskygger som du linket til så kjempefint ut, men jeg ser ikke om fargetonene er varme eller kalde. Jeg kler beste kalde farger, men du kler jo alt. Er det en varm palett eller en kald?

- Jeg bruker stort sett bare kalde farger i øyenskygger, som i det palettet du sikter til.

Har Ulrik vært tilstedet hver gang når du har tatt en graviditetstest?

- Ja.

Når begynte du å få symptomer på graviditet etter innsett?

- Jeg begynte å kjenne symptomer etter sirka en uke.

Skal dere bruke alle eggene som er befrultet? Altså, kan det hende dere får tre barn?

- Jeg ser det som en liten sannsynlighet (dessverre) at hvert de tre eggene som ligger på frys i Trondheim bringer en baby. Men tommel opp for tre barn!

Hvor er denne overdelen fra?

- Den er fra Zara.

Skjønner at dere har blitt anbefalt å sette inn ett egg hver gang, men er det absolutt ingen alternativ at dere kan sette inn to egg? Hvordan komplikasjoner kan forekomme dersom dere setter inn to?

- Til nå har det ikke vært noe alternativ å sette inn flere enn ett egg av gangen. Men jeg kommer ikke til å gi meg med "masingen" og har tenkt til å spørre om lov igjen før neste forsøk. Komplikasjonene klinikken har advart oss om og som er grunnen til at de ikke har gitt oss valget om å sette inn to egg av gangen ønsker jeg ikke å utdype, da jeg har for lite greie på dette til å uttale meg.

Hva er det viktigeste du har lært i prosessen som prøver?

- Tålmodighet.

Hva gjør du i tunge perioder for å trøste deg selv?

- Jeg spiser god mat og lever meg inn i serier. Det blir som å "flykte" litt fra virkeligheten.

Leste reportasjen i VG, veldig fin, men igjen sto det at du er åpen om at det er lav amh som er grunnen til problemene.. Lav amh gjør det ikke vanskelig å bli gravid og fører heller ikke til aborter. Hvorfor står du/dere fortsatt fast ved at det er kun det som er problemet?

- Vi står ikke fast ved at det er min lave amh-verdi alene som er problemet vårt. Men det er kun det problemet vi vet om per i dag. Derfor skal vi nå gjøre en videre utredning for å forhåpentligvis finne ut noe mer om min helse.

Leser Liv Bente og de andre fra Spiren bloggen din?

- Det vet jeg ikke.

Jeg la merke til at du svarte at du begynte å blogge når du var 24 år. Jeg har en stund tenkt på å begynne å blogge, men (og vet det er dumt), tør ikke helt å starte. Bl.a. fordi jeg er bekymret for hvordan folk rundt vil ta det. Jeg er 24 år og har inntrykk av at mange begynner i tenårene og dermed opparbeider seg følgere fra tidlig av. Samtidig vet jeg ikke hvilken plattform jeg vil gjøre det på, eller hvilket redigeringsprogram man bruker. Men uansett, syns du det var rart å begynne å blogge? Hvordan reagerte venner f.eks? Jobbet du ved siden av da? I så fall var det vanskelig å blogge ved siden av jobb? Forstår blogging er en jobb i seg selv. Ble litt langt dette, men håper det var forståelig, hehe! Og håper du vil svare, er helt i orden om ikke.

- Det stemmer at jeg begynte å blogge ganske sent i forhold til de fleste bloggere øverst på topplisten. Jeg husker at mange av vennene mine synes det var rart/kleint at jeg satset på blogg som jobb. Jeg husker også at det var få i familien min som trodde at jeg skulle klare å leve av bloggen. Ikke fordi de hadde noe i mot at jeg blogget eller fordi de ikke hadde tro på meg som person, men de tok bare ikke bloggyrket seriøst. Noe jeg forstår og noe som ga meg enda mer motivasjon til å lykkes.

Jeg er veldig fornøyd med blogg.no som plattform. Nå har ikke jeg vært noe annet sted, så jeg kan selvfølgelig ikke uttale meg om andre plattformer. Men det er av god grunn at jeg har valgt å bli værende.

Jeg jobbet som frilansjournalist og makeupartist da jeg startet å blogge, men takket fort nei til oppdragene jeg fikk siden bloggingen gikk såpass bra. Det er lurt å ha en jobb som trygghet ved siden av bloggen før du vet om blogging er noe for deg og om du har det som skal til for å få mange faste lesere. 

Hun Andrea Santiago i The Voice er sååå flink! Er det kusinen til Ulrik?

- I know. Hun er helt rå! Det er datteren til kusinen til Ulrik.

Hvis du skulle hatt 5 kjente personer (døde/levende) rundt middagsbordet, hvem ville du valgt?

- Kardashian-søstrene! Kim, Kourtney, Khloe, Kylie og Kendall <3 <3 <3 <3 <3

Dette høres sikkert ufølsomt ut. Men har du vurdert å fokusere litt mindre på å prøve å bli gravid, rett og slett stresse mindre med det? Få deg en meningsfull deltidsjobb, gjøre noe for andre.. Helt ærlig virker du utrolig selvsentrert og fokusert kun på graviditet. Livet, og verden, har så uendelig mye mer å by på! Stress ned, flytt fokus. Kan hende vil prøvingen også gå lettere da.

- Jeg føler at jobben min er meningsfull slik den er i dag og får daglige tilbakemeldinger fra prøvende par som takker Ulrik og meg for at vi er åpne om prøverørsprosessen. Teller ikke det som å gjøre noe for andre? Denne bloggen handler som alle vet om meg, Ulrik og vårt liv sammen. Derfor skjønner jeg at du kan oppfatte meg som selvsentrert, siden du ikke kjenner meg fra noe annet sted enn gjennom bloggen. For det er skikkelig vanskelig å vise personlighet gjennom tekst og bilder. Likevel både tror og håper jeg at det er mange som ikke deler din oppfatning.

Hva med litt videreutdanning, eller kanskje snarere utdanning?

- Jeg kommer nok aldri til å sette meg på skolebenken igjen. Det er jo ingenting annet jeg ønsker å gjøre enn å skrive, og det er jeg mer enn nok kvalifisert til etter journalistutdanning på NKF og etter å ha levd kun av skrivingen i tre år.

 

Et spørsmål om å være sykemeldt som blogger. Hvordan fungerer det? Har du en fast lønn fra nettavisen + antall blogg innlegg eller antall klikk? Eller er det et litt mer bevis på hvorfor du ikke blogger?

- Jeg får ikke fast lønn fra Nettavisen, men jeg har et AS (Julianne Nygård AS) som betyr at jeg kan sykemelde meg og motta sykepenger som alle andre om jeg skulle trenge det.

I forhold til den nye appen du var på lansering for. Er du ikke redd for at stalkere nå kan vite hvor du er til en hver tid? Tenk om du blir utsatt for noe slik Kim Kardashian ble i Paris?

- Jeg har ikke appen på "public" hele tiden, men jeg hadde det i helgen for å teste den ut. Fremover skal jeg bruke tjenesten kun for familie og venner. P.s. Liker sammenligningen med Kim Kardashian forresten. Hehe!

Har du iPhone 7 eller 7plus?

- Begge, men jeg skal selge syvern.

Hvor er denne buksen og disse skoene fra?

- Buksen er fra Åpnet Hus her på Vinderen (jeg kjøpte den på salg). Støvlettene er fra Nelly.

! FELLESSVAR TIL DE 100 SPØRSMÅLENE JEG IKKE HAR GODKJENT OM DEN BERYKTEDE BYTUREN I TRONDHEIM !

- For det første vil jeg be dere det gjelder om ikke å ta alt så alvorlig hele tiden. Ulrik fikk med seg at mange reagerte på det såkalte "fifty shades" taket han tok på meg på Elle-festen og gjentok derfor dette på tull i helgen på en jente vi sammen ble kjent med som var med på spøken. For det andre så har ikke Ulrik oppført seg galt. Tvert i mot. Jeg er så glad for at jeg er gift med en mann som er sosial og morsom. Humor folkens, det er så viktig. For det tredje så har ingen snapper blitt slettet. Verken Ulrik eller jeg sletter videoer eller bilder som er lagt ut på sosiale medier dagen derpå. Vi lar alt stå til det forsvinner av seg selv, noe annet er bare feigt etter vår mening.

Til slutt vil jeg bare si at jeg er veldig glad i 90 prosent av leserne mine. Men de resterende 10 anbefaler jeg å skaffe en ny hobby. Altså en annen hobby enn forholdet til Ulrik og meg.

TRONDHEIM LEVERTE

Reklame

Herlighet, for en helg og for en fest! Jeg kjenner på kroppen at vi hadde det gøy i går, for å si det sånn. Hehe! Men det var det virkelig verdt. Jeg trengte fest nå og det tror jeg Ulrik gjorde også. Dessuten hadde vi nok godt av å komme oss litt bort fra Oslo begge to og jeg er derfor veldig takknemlig for at vi ble invitert på gårsdagens lansering av TeleGAPP. Dette var en fest hvor det ikke var spart på noe, jeg ble kjent med flere nye jenter og traff mange koselige lesere. Nei, nå må jeg hoppe i seng. Jeg skulle bare si hei til dere og TUSEN TAKK for i går. Jeg storkoste meg og Trondheim leverte.

I morgen skal Ulrik og jeg på et spennende møte i Drammen og før det har jeg et annet møte her hjemme. Derfor skulle jeg egentlig ha lagt meg for lengst, men vi fikk besøk av svigers for noen timer siden og etter det har timene gått alt for fort. Det er så sjelden vi er sammen med foreldrene til Ulrik siden de bor i Måløy, så vi må bare benytte oss av hver anledning.

Jeg har forresten en hyggelig konkurranse gående på Instagram nå. Følg meg på @pilotfrue om du vil sjekke den ut og delta ♥

Fotograf: Dag-Asle Langø

KLAR FOR LANSERING AV TELEGAPP!

Annonse

God lørdag, fine lesere! Jeg kom på at jeg har glemt å fortelle dere om hva jeg skal i helgen. I skrivende stund er Ulrik og jeg på vei til Gardermoen. Jepp, dere leste riktig. Vi skal ut på tur og neste stopp er Trondheim igjen. Hehe! Denne gang for fest og moro. Vi reiser opp i dag og ned i morgen for å være med på lanseringsfesten av TeleG og en ny app som er helt genial og da mener jeg  g e n i a l !

Både Ulrik og jeg lastet ned appen i Appstore for noen dager siden selv, og jeg har planer om å overtale familien min og alle vennene mine til å gjøre det samme. Appen viser nemlig hvor familie, venner og alle andre er i realtid, også mens appen ikke er i bruk. Hva er forskjellen på denne appen og Snapmap? Jo, de skal jeg fortelle deg..  Snapmap viser kun hvor venner var da de åpnet appen sist. TeleGAPP viser deg hvor vennene dine faktisk er hele tiden i et levende kart. Sykt kult!

Du bestemmer forresten selv hvem som kan se deg og du kan skule deg helt for alle eller enkelte du ikke vil skal se deg. Er du litt mer sosial av deg, slik som Ulrik og meg så kan du også gå public å se ukjente i appen. Denne funksjonen gir deg muligheten til å bli kjent med folk i området, chatte og se profilen deres. Ved å linke til Instagram, Snapchat og Facebook inne på din egen profil i TeleGAPP får du fort flere følgere i kanalene du linker til.

 Ses vi på lanseringsfesten i kveld? Hvis ikke kan du følge Ulrik og meg på @mrulriknygaard og @pilotfrue. Vi skal være aktive både på snap og insta begge to gjennom hele dagen og natten. Og husk.. Hvis du vil se hvor vi befinner oss må du legge oss til som venner på TeleGAPP. Vi chattes der
 
 

HVA BØR JEG STEMME?

Ulrik har vært litt irritert på meg siden jeg rotet bort valgkortene våre da vi fikk de. Jeg skjønner at han ble oppgitt, men som jeg sa til han så regnet jeg med at jeg ville finne de i tide og det gjorde jeg heldigvis i dag. I tillegg så ser jeg nå at det står at man ikke trenger valgkortet for å stemme en gang, men at det kun sparer oss for tid. Jaja. Nok om det. Ulrik er happy og da er jeg happy. Hehe!

Kjære blogglesere. Jeg ønsker å stemme, men jeg er veldig usikker på hva jeg skal stemme. Derfor henter jeg inspirasjon fra en venn som stilte akkurat det samme spørsmålet til sine venner på Facebook. Hva synes du at jeg skal stemme?

Du som leser bloggen min. Du som følger meg i livet mitt. Du som kjenner meg ganske godt gjennom alt jeg har delt i sosiale medier. Du som har vært enig med meg eller uenig med meg i saker og ting. DU har sannsynligvis en mening om meg, og uavhegig om den meningen er positiv eller negativ så har du kanskje også en mening om hva jeg bør stemme?

Det hadde vært til stor hjelp om du ville hjelpe meg. Jeg har en tendes til å bare droppe ut når jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Det gjorde jeg nemlig ved forrige Stortingsvalg, noe jeg synes jeg er skikkelig feigt. Da lot jeg være å stemme fordi jeg ikke visste hva jeg skulle stemme og det er jeg fortsatt flau over. Flau fordi jeg synes det er viktig å bruke stemmeretten sin. I år skal jeg stemme.

Husk at det er veldig mange som leser kommentarene i kommentarfeltet mitt. Jeg har faktisk fått høre at det er lesere som klikker seg inn her ene og alene på grunn av det åpne kommentarfeltet mitt. Dette er derfor en glimrende mulighet for deg som vil fremme det partiet du stemmer på. Jeg ser for meg at jeg har lesere fra de fleste partiene i Norge. Derfor spør jeg dere: Hvorfor skal jeg stemme på ditt parti? Hvor er mine interesser i ditt parti's prioriteringsliste? Hva bør jeg stemme?

Jeg tok forresten Nettavisens partitest her og den viser at jeg er mest enig med Fremskrittspartiet fordi jeg stemmer for lavere skatter og avgifter, kortere helsekø, mer vei og streng invandringspolitikk. Jeg er likevel usikker på om jeg fikk riktig utfall av testen da det ble noen "vet ikke" svar fra meg i forhold til olje og landbruk blant annet. I tillegg er det et spørsmål som treffer meg personlig og det er spørsmålet om surrogati bør være lov i Norge. Klart ja herfra, mens Frp sier nei til surrogati.. Jeg sier ja til både eggdonasjon og surrogati.