hits

september 2016

KLAR FOR EN ANNERLEDES HELG

Da var jeg på vei ut døren og klar for en helg i Alta. Ulrik møter meg på Gardermoen, siden han allerede har flydd noen turer i dag.. Mens jeg har trent, ryddet her hjemme, vært i et møte på Frogner, en liten tur innom Nettavisen og pakket.

Dette blir en litt annerledes helg. Men jeg gleder meg til å se hva Alta har å by på og ikke minst til å besøke Nordkapp i morgen. Det er liksom er sted jeg aldri hadde trodd jeg skulle få oppleve, derfor ble jeg veldig glad da Ulrik ba meg med i forrige uke. Det er ikke ofte jeg blir med han på jobb, men jeg synes det er veldig hyggelig en gang i blant, spesielt på nye steder som jeg ikke har vært før. Jeg har forresten notert meg alle de gode tipsene som jeg har fått av spisesteder og ting som bør gjøres. Vi får se hva vi rekker. Ulrik har heldigvis helt fri i morgen, så mulighetene er mange :-)

I kveld blir det nok bare en middag i nærheten av hotellet og tidlig i seng. Vi har nemlig lyst til å få mest mulig ut av morgendagen. Hilser fra Ulrik som ble positivt overrasket over tilbakemeldingene på forslaget om egen spalte. "Eg får vel finne på noe å skrive om snart da", sa han. Hehe!

Jeg stikker innom og sier hei en gang til i dag. Enn så lenge vil jeg ønske dere GOD HELG!

ULRIK ER EN STOR DEL AV BLOGGEN

Jeg nevner Ulrik her på bloggen nesten hver eneste dag og ofte flere ganger om dagen eller flere ganger i hvert innlegg. Han er blitt det viktigste i livet mitt og derfor er han også blitt en større og større del av bloggen. Dere som har fulgt meg lenge vet jo også at det var Ulrik som fikk meg til å begynne å blogge. Det var han som fant på bloggnavnet mitt og det er han som har motivert meg oppover på blogglisten.

Jeg er sikker på at denne bloggen ikke hadde vært den samme uten Ulrik. Nå tenker jeg ikke på tittelen hans og bloggnavnet mitt, men jeg tenker på måten han engasjerer seg og bidrar. Dersom han ikke hadde likt at jeg blogget eller ikke ønsket å være en del av bloggen så hadde jeg sluttet. Helt klart. Det nytter ikke å være såpass åpen og ærlig som jeg har valgt å være uten å ha han med på laget. Spesielt ikke for meg som ikke ser poenget med kun å dele alt det overfladiske. Uten Ulrik ville jeg i dag hatt vanskeligheter med å skrive noe som helst. Jeg er ikke en typisk mote- eller skjønnhetsblogger og ville defor mistet interessen for blogg fort om viktigere tanker og følelser måtte holdes inne.

(Jeg fant forresten disse to bildene etter å ha ryddet/snoket i nattbordskuffen hans. Begge bildene er fra starten av forholdet vårt og har en hyggelig liten tekst fra meg på baksiden. Hehe! Hyggelig at han har tatt vare på de ♥ )

Jeg er helt avhengig av at Ulrik føler seg komfortabel med alt jeg deler med dere om meg selv, om han og om livet vårt sammen. Jeg er også helt avhengig av at han trives i den posisjonen jeg setter han og oss i. Bloggen min er ikke viktigere enn forholdet til Ulrik og meg. Det er ikke det jeg mener. Jeg gjør ikke hva som helst for klikk. Men jeg gjør hva som helst for at Ulrik og jeg gjør hva som helst for at vi to skal være lykkelige sammen. Jeg er bare så glad for at jeg slipper å velge bort bloggingen og at vi to har funnet en fin balanse sammen på hva som kan deles og hva som er privat. Husk at slike grenser er individuelle. Det viktigste i forholdet er at man er to om å sette disse grensene. Ulrik og jeg er mer åpne enn de fleste, men vi har likevel våre grenser og "regler" i forhold til det som skal deles. Hva som skal deles og hvor mye som skal deles er valg vi tar sammen.

Tilbake til poenget.. Mitt inntrykk er at de fleste liker Ulrik sin plass på denne bloggen. Noen vil ha mer av han og oss sammen, mens andre vil ha mindre. Sånn er det alltid. Men jeg tror at det fort hadde blitt kjedelig dersom jeg kun fokuserte på meg og mitt, ikke en gang vårt. Bare denne babydrømmen som Ulrik og jeg har sammen ville vært vanskelig å skrive om uten at han også våget å åpne seg. Jeg er veldig stolt av det vi to har fått til sammen og gleder meg skikkelig til fortsettelsen. Planene er mange.

Ps. Ulrik vet ikke noe om dette innlegget. Han er på jobb og mobilen er skrudd av eller uten dekning. Derfor benytter jeg meg anledningen til å lufte et lite forslag jeg har.. Jeg stemmer for at Ulrik får sin egen spalte her på bloggen! Gjør du?

HVOR SKAL VI BO I FREMTIDEN?

På mine 6 år i Oslo har jeg blitt veldig knyttet til byen og det den har å tilby. Jeg føler meg virkelig hjemme her og trives veldig godt i de områdene av Oslo jeg har bodd i til nå. Men det er ikke Oslo jeg kommer fra. Jeg kommer fra Fredrikstad og har familie i både Fredrikstad og Halden. Derfor er det ikke rart at jeg ofte blir stilt spørsmålet om jeg noen gang kommer til å flytte tilbake, spesielt ikke nå som fokuset på det å skape en familie og et familieliv er såpass stort.

Ulrik liker seg også veldig godt i Oslo. Han har bodd i hovedstaden i hele 15 år og er som mange vet fra Måløy. Han har ingen tilknytning til verken Fredrikstad eller Halden bortsett fra "min" familie. Akkurat som jeg ikke har noen annen tilknytning til Vestlandet enn "hans familie". Men vi har begge eldre søsken med barn i Oslo, noe som har gitt oss enda større tilknytning her sammen.

Da Ulrik og jeg traff hverandre bodde han i en leilighet på Uranienborg og jeg i en leilighet på Majorstuen. Jeg solgte min leilighet veldig tildig i forholdet og flyttet fort inn til Ulrik. Det gikk ikke mange månedene før vi kjøpte vårt første felles hjem på Vinderen sammen, noe vi ikke har angret på. I oktober har vi bodd her i 2 år og blir bare mer og mer glad i området. Jeg kan se for meg å bli boende på Vinderen i lang tid, kanskje resten av livet? Jeg kan se for meg å flytte til andre områder av Oslo og jeg kan se for meg å flytte tilbake til Fredrikstad. Drømmen vår sammen er en enebolig. En funkis villa med sjøutsikt eller nær sjøen og egen båtplass i gangavstand fra huset. Hvor, når eller om denne drømmen realiseres er ennå usikkert. Men vi følger med på det som finnes av både tomter og hus i Oslo, Akershus og Fredrikstad. I Fredrikstad er det foreløpig bare Kråkerøy som har vært oppe som et alternativ, mens i Oslo og Akershus er vi mer åpne.

I dag bor vi i et nytt rekkehus på 145 kvm over 4 etasjer på Vinderen. Vi har hage, 35 kvm takterrasse, parkeringsplass i kjelleren og 2 minutter gange til t-bane stoppet "Gaustad", som tar meg til Majorstuen på 6 minutter. Jeg elsker som sagt området, huset og de mulighetene vi har ved å bo akkurat her vi bor nå. Det tar meg 4 minutter å gå til sentrum av Vinderen. Her har vi matbutikker med post i butikk, treningssenter, apotek, vinmonopol, kafeer, diverse andre butikker og spisesteder. Sist men ikke minst så tar det oss kun 10 minutter i bil til båtplassen vår på Ullern båtforening. La oss si at vi skulle flyttet fra alt dette til foreksempel Fredrikstad eller et annet sted utenfor Oslo, noe som var fjernt for meg for bare et år siden. Da må vi føle at vi få såpass mye mer i noe annet som veier opp for det vi mister ved å flytte ut av en storby. Drømmehuset med drømmeutsikten og muligheten til å realisere andre materalistiske drømmer er ting som selvfølgelig kan veie opp og friste. I tillegg frister det jo å ha mer familie i nærheten, men frister det nok? Det vet jeg ikke. Inntil videre leker vi bare med tanken..

Jeg kan forsåvidt bo hvor som helst med min jobb, men for Ulrik er det viktig at Gardermoen ikke er for langt unna. Det er hovedgrunnen til at Måløy ikke er aktuelt per i dag, for de av dere som måtte lure på det. Jeg tviler ikke på at Måløy er en fantastisk plass å bo og ikke minst vokse opp. Det er i hvert fall et flott sted å besøke, men dessverre veldig ugunstig med tanke på Ulrik sin jobb og med tanke på at vi to trives så godt med bylivet. Fredrikstad kan heller ikke sammenlignes med Oslo, men det er en utrolig hyggelig by å bo i og ikke minst et fint sted å vokse opp. I tillegg er ikke avstanden til Oslo og Gardermoen skremmende lang og man får veldig mye mer for pengene enn i Oslo, noe som for oss og de fleste betyr større plass og romsligere økonomi.

Det blir spennende å se hvor vi ender opp til slutt. Jeg ser for meg at innstillingen vår til beliggenhet blir mindre viktig den dagen det forhåpentligvis kommmer barn inn i bildet og at nærhet til familie blir mer viktig, men vi får se. Kanskje vi aldri klarer å flytte fra Oslo og det livet vi har her? Vi må jo tross alt ikke flytte på oss. Vi må bare kjenne på og bestemme oss for hvilke drømmer som veier mest ♥

NOEN DAGER HAR JEG MINDRE PÅ HJERTET ENN ANDRE..

Da er vi på vei tilbake til Oslo igjen etter en herlig middag hos mamma. Jeg kan ikke huske sist jeg var så mett som jeg er nå. Det tror jeg ikke Ulrik kan heller. Hehe! Fårikål er rett og slett for godt til ikke å spise seg stappmett de få gangene i året hvor man spiser det. Jeg håper det blir et par fårikålmiddager til i år. Selv om jeg egentlig ikke klarer å forestille meg at jeg noen gang skal bli sulten igjen, så er jeg ikke mett på fårikål for i år. Hint hint til de som kjenner meg ;-)

Ellers ville jeg bare ønske dere en god natt. Det har blitt litt sånn "hei og hå" oppdateringer i dag, men en blogg er jo tross alt en slags dagbok. Noen dager har jeg mindre på hjertet enn andre, som i dag..

Ps. Jeg har overhodet ikke noe fotofjes denne tirsdagen, så det gikk ut over Ulrik som forresten ble meget fornøyd for en gangs skyld med bildet jeg tok av han. Jeg misunner alle mamma- og pappabloggere i blant, som har søte barn å ta bilder av. Man blir jo dritt lei av sitt eget fjes til tider og det kan jeg skjønne at dere blir også, spesielt av min mest brukte pose. (Smil med tenner og hodet på skakke). Hehe! Jeg må bli flinkere til å variere.

ON THE ROAD AGAIN

Ulrik og jeg er på vei til Fredrikstad. Han kjører som vanlig, mens jeg tar bilder og skriver til dere.. I Fredrikstad venter mamma med noe av det beste vi vet, nemlig fårikål! Mmmm! Jeg gleder meg sånn atte hjelp. Det er virkelig verdt et par timer i bil for så fantastisk mat altså. Hehe! Jeg burde ha lært meg å lage det selv kanskje. Hører alle si at det skal være så enkelt. Det er bare så behagelig å bli servert. Dessuten er det veldig koselig å se mamsen igjen og da. Dagene og ukene går så fort. Derfor er det ekstra hyggelig at vi får til felles middager i hverdagen når Ulrik har fri og mamma har mulighet.

Ingen smilemunn på eggløsningstesten i dag heller forresten. Jeg tipper at jeg er forsinket i en eller to dager til.. Nei nå må jeg legge fra meg telefonen, dere. Jeg blir så bilsyk av dette her. Vi blogges mer senere!

KLAR FOR SUSHI MED JENTENE

Herlighet som denne dagen har flydd avgårde. Det blir fort sånn når man ikke står opp tildig nok. Jeg må skjerpe meg. I morgen og resten av uken skal klokken stilles..

Nå er jeg er på vei ut døren for å plukke opp en venninne og videre til en annen venninne. Vi skal ikke noe viktigere enn å skravle og spise sushi sammen, men det er viktig nok for meg. Gode venninner betyr alt. Dessuten blir det en usedvanelig hyggelig avslutning på denne ellers fine mandagen. Roser en innkjøpt og jeg er skikkelig sulten. Jeg trente en hard styrkeøkt på hele kroppen i stad og kjenner allerede at jeg kommer til å bli veldig støl de neste to dagene. Vondt men også digg. Etter slike økter blir jeg jo ekstra sulten om kvelden, så det skal smake godt med mat nå. Det eneste jeg venter på er at Ulrik skal bli ferdig med det han holder på med. Ulrik er nemlig sjåfør som vanlig. Hehe! Snille mannen min ♥

Håper dere har hatt en herlig start på uken. Vi blogges!


FORSINKET..

Hei, dere! Det ble ingen smilemunn på starten av dagen. Testen var dessverre negativ og jeg håper derfor at eggløsning bare er forsinket, ikke at vi har gått glipp av den. Siden kroppsens "indre klokke" ikke har oppført seg som vanlig i det siste så er det vel bare naturlig at jeg sliter litt med å finne eggløsning. Jeg har hatt en mistanke om at den ville bli forsinket denne gang og jammen så stemte det. Dette på grunn av to sykluser med uregelmessig mens. Denne måneden fikk jeg som sagt mensen 4 dager forsinket, så alt henger vel sammen på en eller annen måte..

Heldigvis skal Ulrik og jeg være sammen hele uken, derfor ser jeg ikke dette som noe problem ennå. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli med han på jobb denne uken. Turen går til Alta på fredag. Der skal vi være over helt til søndag og på lørdag har Ulrik fri, derfor passer det jo bra for meg å bli med. Vi skal kose oss sammen, leie bil og besøke Nordkapp blant annet. Det gleder jeg meg veldig til! Har jeg noen lesere fra Alta forresten? Jeg har lagt merke til at jeg har noen følgere fra Alta på Snapchat, men usikker på om de leser bloggen fast? Det hadde vært fint med litt tips til andre ting vi burde gjøre mens vi er der oppe, hvor vi bør spise og så videre :-)

Nå er Ulrik og jeg på vei ut døren. Neste stopp --> Sats. Vi blogges mer senere i dag!


 

EN DATE I SENGEN

Hei igjen, dere! Dagen i dag ble ikke helt som planlagt. Men til tross for endringer i planene fikk jeg gjort unna en del småting som sto på to do-listen for den nye uken. Dessuten elsker jeg å ligge litt i forkant av mandagen allerede på søndag. Det vet jo dere som følger meg fast, så nok om det. Nå er det pizza date i sengen, litt godteri på tampen av helgen og film på TV. En koselig avslutning på hele uken sammen med min kjære ♥

I morgen er det ny runde med eggløsningstester. Jeg skal holde dere oppdatert enten det blir smilemunn eller ei. Det sies jo at eggløsning kan bli forsinket av stress blant annet, så jeg håper ikke at det er tilfellet hos meg. Den kroppen vår er ikke alltid til å stole på. Jeg har i hvert fall latt meg lure av min egen et par ganger i det siste og tar derfor ingenting som en selvfølge lenger. Når det er sagt så føler jeg meg avslappet her jeg sitter og har ikke vært plaget med verken hodepine eller stive skuldre på lenge. Det stresset jeg har kjent på hittil i denne prøveperioden er verst de dagene jeg venter mensen. Da blir jeg stresset på grunn av all spenningen og fordi jeg gruer meg til å eventuelt bli skuffet. Men både hodepinen og de stive skuldrene har jo gått over så fort testen er tatt og jeg har svelget det negative resultatet.

Noen av dere mener at jeg stresser alt for mye med denne prøvingen og at det er grunnen for at vi enda ikke har lykkes. Jeg stresser kanskje mer enn jeg selv tror, men også mindre enn flesteparten av dere tror. Det å tenke på noe og skrive om noe er vel ikke det samme som å stresse med noe? Husk at døgnet har mange flere timer enn de timene jeg bruker på å skrive innlegg her på bloggen. Prøveperioden er ikke et så stort samtaleemne hjemme hos Ulrik og meg som det har blitt her på bloggen. Jeg er utrolig taknemlig for at dere leser, støtter og ikke minst åpner dere tilbake. Ulrik ville blitt gal dersom jeg ikke hadde hatt dere å "snakke" med. Han dør jo bare av ordet "mensen". Hehe! Neida, men den kommunikasjonen jeg har fått med mange av dere som leser de siste månedene er gull verdt. Virkelig. 

SØNDAGER HER I HUSET

God søndag til deg som leser! Her startet dagen med ukens beste frokost. Ulrik disker alltid opp med noe digg når han er hjemme på søndager her i huset. Det er faktisk noe av det hyggeligste jeg vet. Søndag morgen og formiddag i koseklær med en lang frokost og de to skapningene jeg elsker, nemlig Ulrik og Stella. Hehe! Jeg er heldig ♥

Nå skal jeg hoppe i dusjen. Jeg ville bare si hei til dere først. Vi blogges mer senere!

FRUKTBARE DAGER

Hei, dere! Jeg ser at det er flere som etterspør en oppdatering i forhold til hvor jeg er i syklusen min, så det skal jeg gi dere. I følge appen som jeg har fulgt og eggløsningstestene jeg har tatt de siste månedene med prøving, så har jeg eggløsning på mandag. Jeg er altså inne i mine mest fruktbare dager akkurat nå og da passer det jo bra at Ulrik har fri noen dager fra i dag. Hehe!

Vi har heldigvis hatt flaks til nå i forhold til hvordan Ulrik har jobbet. Som mange vet jobber han en turnus med 5 dager på og 4 dager av. I starten så jeg for meg at dette kunne bli et problem ettersom at han sover mye borte og det kan det jo fortsatt bli, men jeg krysser fingrene for at vi har LYKKEn med oss videre. Hvis ikke får jeg bare pakke kofferten og bli med på noen overnattinger fremover. Det er ikke så ofte jeg blir med han ut og flyr, men det er heldigvis helt uproblematisk om jeg vil og har mulighet. Derfor er det ingenting som skal hindre oss i å være sammen rundt eggløsning ♥

Resten av helgen skal jeg derfor tilbringe med beina i været. Hehe! Neida, joda.. Fra spøk til alvor. Nå er vi er klare for å gi denne babydrømmen en siste sjanse helt på egenhånd, før vi setter i gang med undersøkelser hos den fertilitetsklinikken vi har vært i kontakt med. Jeg skal selvfølgelig fortelle mer om klinikken og prosessen videre dersom det ikke går vår vei denne gang heller. Men først må vi jo håpe og krysse fingrene for dette forsøket. Det er viktig å tenke positivt og ikke minst prøve å ta en dag av gangen, sier jeg som drømmer meg bort i fremtiden hele tiden. Hehe! Forhåpningene mine skyter jo i været hver gang på denne tiden av måneden. Men det er vel egentlig bare bra? Det betyr jo at jeg forstatt har stor tro på at dette skal gå fint og at det ikke er noe galt med verken Ulrik eller meg..

Kryss fingrene for oss disse dagene, da dere! Tvi tvi!

FØR JEG TAR HELG

Inneholder annonselenker

Fredag og snart helg! Det er det beste følelsen i verden. Selv om det forsåvidt ikke spiller noen rolle for meg om det er hverdag eller helg, så får jeg likevel helgefølelsen fredag ettermiddag og den er digg. Jeg tror den digge følelsen kommer av stemningen på radioen, i butikken, på treningssenteret og bare ved å gå en tur med Stella i nabolaget. Alle menneskene som jeg møter er så blide og fornøyde. Dessuten er det jo en fordel at venninnene mine har fri og tid til å finne på noe. Det er vel den største forskjellen når helgen kommer for meg. Hehe! Det er jo heller ikke gitt at Ulrik har fri i helgene siden han jobber turnus. Denne helgen har han fri fra i morgen. Men det kryr ikke av lørdager som vi to tilbringer sammen, derfor er de ekstra hellige ♥

Jeg har heldigvis avsluttet uken bedre enn den startet. Planen var å trene hver dag og spise sunt, lik planen for de fleste andre uker. Jeg er jo ganske opptimistisk når det kommer til denne kroppen min. Men som dere vet har jeg vært litt nedfor de siste dagene. Det går fint med meg altså, men motivasjonen for trening har ikke vært der. Likevel har jeg trent to økter på Sats (med denne i dag) og gått 3 lange power walks med Stella. Det er ikke det at jeg absolutt MÅ trene hver dag, men jeg som har så god tid i hverdagen er ikke fornøyd med to økter. Spesielt ikke nå med tanke på denne prøveperioden. Jeg vet hvor mye positivt trening gjør med meg psykisk og hvor lite som skal til for at jeg føler meg bedre. Derfor har jeg bestemt meg for at det blir minst en økt til denne uken og kanskje to hvis jeg får med meg Ulrik..

Sports bh: her / Trenings tights: her / Drikkeflaske: her

På morgen i dag var jeg derfor og hentet en stor eske med motivasjon på posten. Alt ble bestilt tildig denne uken da jeg skjønte at noe måtte gjøres. Esken inneholdt treningstøyet jeg har på meg i dag og alle disse "matvarene" under. Her er det en blanding av ting jeg liker veldig godt, som disse proteinbarene med banansjokolade, macadamianøtter, paranøtter, gojibær med sjokolade og kokoschips. I tillegg til nye ting jeg har bltt anbefalt. Jeg er veldig spent på fitness choko crisps blant annet. Enten er det helt konge eller så tapte jeg 13 kroner.. Hehe! Det overlever jeg. Jeg synes bare det er så gøy å finne sunnere varianter til godteri og snacks, som disse sure greiene med fruktsmak foreksempel. De er supergode! Jeg liker ikke de med cola og lime like godt, men anbefaler virkelig de med fruktsmak!

Nei, nå er det nok proteinsnakk. I kveld er jeg nemlig bedt på middag sammen med noen venninner og jeg skal selvfølgelig kose meg med hva enn som blir disket opp. I tillegg blir det noen glass vin sammen med jentene. Men først en siste power walk med Stella i regnet før jeg tar ordentlig helg. Det frister ikke, men hun har godt av det og jeg har godt av det :-)God helg, alle sammen!

LITT OM HELSEN MIN

Hei, snille og omtenksomme lesere! Etter gårsdagens innlegg og tilbakemeldinger så fikk jeg lyst til å lage en liten oppdatering på helsen min. Jeg plukket derfor ut spørsmålene som ble stilt for å svare på de felles her:

"Kanskje du har behov for D-vitamin?"

- Jeg har akkurat startet med D-vitamin tilskudd, så vi får håpe at det hjelper. Det kommer en oppdatering på bloggen om dette. I tillegg skal jeg snart sjekke det som sjekkes kan på fertilitetsklinikken som Ulrik og jeg har bestemt oss for. Da får jeg forhåpentligvis svar på om kroppen min har noen andre mangler.

"Kanskje du har jernmangel?"

- Er det en ting jeg er sikker på så er det at denne kroppen IKKE mangler jern. På grunn av en genfeil som jeg har arvet så har jeg en hudsykdom. Porphyria cutanea tarda, heter den. Med denne sykdommen har jeg måtte tappe meg for blod og gått på sterke tabletter i perioder for å senke jernnivået mitt. Nå er nivået heldigvis normalt, men dette sjekker jeg altså jevnlig for å unngå utbrudd. 

"Kanskje du skal ta en graviditetstest til for å være sikker? Jeg fikk mensen, men var gravid. Er vel ikke supervanlig, men kan tydeligvis skje."

- Jeg tok faktisk en ny graviditetstest på tirsdag denne uken og den var negativ. Det er egenlig bare tullete å teste seg hele tiden, derfor hadde jeg ikke tenkt til å fortelle dere om testen. Jeg blir bare så fort mistenksom når det er noe jeg ikke kjenner igjen ved kroppen min for tiden. Det handler såklart om mitt store ønske om å bli gravid, men også om en frykt for at noe er galt med meg. Hilsen "Testomanen Julianne".. Hehe!

"Kanskje du begynner å bli deprimert?"

- Husker dere da jeg fortalte om at jeg hadde blitt spådd? Anne-Linn (som hun heter) var redd for at jeg skulle gå på veggen denne høsten. Jeg vet ikke hvorfor, men hun fikk opp faresignaler på at jeg måtte gjøre visse endringer som vi snakket mye om denne timen. En av de største endringene jeg har gjort er å åpne meg mer her på bloggen ved å blant annet dele denne følelsesladede prøveperioden. Noen tror kanskje at valget om å dele har gjort meg mer stresset, men det er faktisk motsatt. Jeg blir mindre stresset av å dele noe som er vanskelig enn å holde det inne og late som om alt er bra.

"Kanskje du har et innbilt svangerskap?"

- Jeg har innbilt meg at jeg har vært gravid flere ganger. Men ikke over lengre tid, tror jeg? Det går jo over med en gang jeg får en negativ test.

"Kanskje du begynner å bli litt utbrent av å prøve og vente så hardt?"

- Det kan hende. Men det er det ikke så veldig mye å gjøre med. Uansett hvor mange ganger jeg blir bedt om å stresse ned eller å fokusere på noe annet enn denne prøvingen, så ligger babydrømmen der og svirrer i hodet mitt. Men den gjør meg ikke bare trist og stresset, mest spent og forhåpningsfull. Dessuten så føler jeg at både Ulrik og jeg har vært flinke sammen til å ta tak i det vanskelige ved å søke råd hos en fertilitetsklinikk. Jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om alt dette etterhvert.

Ellers vil jeg legge til at jeg har fått svar på celleprøven jeg tok for noen uker siden. Den viste heldigvis ingen celleforandringer. Jeg var jo så redd for det siden jeg ble bedt om å ta en ny test etter den forrige jeg tok før sommeren. TIL ALLE JENTER --->  #SJEKKDEGNå skal jeg ut og gå en lang tur med Stella i regneværet. Etter gåturen skal jeg tvinge meg ned på Sats for litt styrketrening. Jeg har ikke noe lyst eller motivasjon til noen av delene, men jeg vet at jeg har godt av å bevege meg og at jeg kommer til å føle meg mye bedre etterpå.

Senere i dag kommer Ulrik hjem. Han har vært borte i to dager, så jeg gleder meg til å se han igjen. Vi skal på lansering av de nye Louis Vuitton parfymene og på åpningen av Hugo Boss i kveld. Jeg har egentlig ikke veldig lyst til det heller, men jeg vet at jeg hygger meg når jeg først kommer ut og treffer mennesker ♥

SKULLE TRO JEG VAR GRAVID

Det eneste jeg har lyst til for tiden er å gå rundt i morgenkåpen eller andre koseklær her hjemme. Jeg er så trøtt og slapp dagen lang, uavhengig av hva jeg gjør. Det spiller ingen rolle om jeg har en dag full av avtaler på timeplanen som i dag, eller om jeg har kontordag og ikke en gang trenger å forlate huset. Jeg føler meg uansett skikkelig tom for energi. Hva er det som skjer med meg? Jeg kjenner ikke kroppen min igjen. Skulle tro jeg var gravid? Men det er jeg jo ikke.. Alt jeg gjør føles ut som et eneste stort tiltak. Jeg som egentlig elsker å trene, være med venninner og finne på masse greier hele tiden må tvinge meg ut døren om dagen. Jeg har aldri før takket nei til så mange hyggelig invitasjoner som jeg har gjort i det siste og blir nesten flau av alle de teite unnskyldningene jeg kommer med. Haha!

I tillegg til at jeg hele tiden er trøtt har jeg også cravings på masse rare greier. Denne uken craver jeg foreksempel spinat av alle ting. Jeg har det på pizzaen, i juicen og i lasagnen. I forrige uke cravet jeg leverpostei med røbeter. Skjønner dere eller? Litt spesielt. For ikke å snakke om sukker. Jeg klarer stort sett å holde meg til helgene, men herlighet så lyst jeg har på smågodt og sjokolade hele tiden. Dumme Ulrik som kjøper inn masse digg hver gang han er på butikken. Jeg vet at han mener det godt, men det føles bare slemt. "Å, eg glemte at det er hverdag eg", sa han på mandag der han kom hjem med den største godteriposen jeg har sett på lenge. Dessuten så spiser han nesten ingenting selv. Han bare "liker å ha det i skapet", som han sier.. Jeg klikker!

Kanskje jeg bare begynner å bli syk? Influensa eller noe. Eller kanskje det er på grunn av årstiden? Men det forklarer vel ikke cravingsene? Gudene vet. Nå tar jeg kvelden. Zzzzzz.. God natt!

ET TILBUD FRA MEG TIL DERE

Reklame

Hei, dere! I forrige uke da jeg fikset vippene mine hos Maria så spurte jeg henne om vi kunne kjøre et tilbud på alle hårbehandlinger igjen, slik vi gjorde før sommeren. Det var jo helt sykt populært, derfor tenkte jeg at dere ville sette pris på det samme tilbudet nå på høsten. Meningen med dette tilbudet er å gi en liten "gave" til alle dere som følger meg og ikke minst føler med meg i denne tøffe prøveperioden. Tusen takk igjen for all støtte jeg får her på bloggen hver eneste dag. Du finner mer info om rabatten nederst i innlegget ♥

Bildene i dette innlegget tok jeg forrige gang jeg var hos Maria og klippet meg med mine slitte tupper og den sexy strikkeskillen jeg alltid kommer med. Hehe! Nå er dette noen uker siden, men seriøst.. Se så fint det ble på før- og etterbildene under. Jeg skal snart ta en ny runde med oppfriskning av både farge, nytt extension og klipp, men først vil jeg gi dere muligheten..

FØR:


ETTER:

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt frem til 31. oktober på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE".

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

Nå skal jeg på kaffe date med en venninne, en tur innom Nettavisen og gjøre noen ærender for Ulrik. Vi blogges mer senere i dag!
 

EN LITEN OPPGRADERING

Gjett hvem som har fått seg ny telefon og er super happy med det nye mobilkameraet? Jo, det er meg! Endelig er den nye iphone 7 kommet. Min i rose gull ♥

Jeg som ofte blogger og jobber mye fra mobilen er helt avhengig av at ting er lettvint og fungerer bra. I og med at den telefonen jeg hadde fra før (iPhone 6) begynte å bli ganske sliten etter x-antall turer i bakken, så var det på tide med en liten oppgradering. Jeg håper det stemmer at batteriet på denne er bedre. Noen som vet? Jeg har nemlig aldri vært imponert over batteritiden på iPhone tidligere..

For ikke lenge siden investerte jeg jo også i ny MacBook. Nå er det derfor bare selve kameraet igjen på "arbeidsplassen min" som trenger en oppgradering. Det må enten få seg en skikkelig rens og ny linse eller byttes ut i noe nytt. Kameraet jeg har nå er fra Olympus. Jeg har vært veldig fornøyd med det, men vurderer å prøve noe annet. Dessuten skal vi kjøpe et kamera til Ulrik også. Jeg ser for meg at det blir mer spennende for dere å klikke dere inn her om han begynner å ta litt flere bilder fremover. Da tenker jeg både på bilder av meg, av han selv og av oss sammen for bedre variasjon til bloggen. Hvilket kamera anbefaler du oss?

Stella og jeg kom forresten akkurat hjem fra en lang gåtur. For et herlig vær! Dere kan tro at jeg koste meg med sol i ansiktet og musikk i ørene. Ps. Jeg ser at capsen min er full av lo eller noe sånt. Det syntes ikke så godt i speilet før jeg gikk ut døren. Snakk om godt mobilkamera! Hehe ;-)

DRØMMEN OM LYKKE OG SEVERIN

Jeg har alltid drømt om å få en datter. Faktisk helt siden jeg var liten og lekte med dukker. Ja, for jeg er en skikkelig jentete jente, som elsker å stelle med hår, klær, sminke og all slags jåleri. Slik har jeg alltid vært. For de av dere som har fulgt meg en stund kommer nok ikke dette som en overraskelse. Dessuten har jeg jo luftet denne "mini me-drømmen" om lille Lykke før og skal innrømme at den fortsatt er der, men ikke på samme måte. Jeg har vokst på denne prøveperioden og ser litt annerledes på ting i dag.

Nå som månedene har gått blir drømmen om bare det å bli gravid og at alt skal gå bra mye viktigere enn kjønn og alt annet. Fokuset mitt har endret seg og jeg har fått en ny drøm. Drømmen om en liten gutt med navnet Severin. Det var venninnen min Kaja som kom med dette nydelige navnet. Vi satt og snakket om forskjellige navn over en kaffekopp helt til jeg måtte stoppe henne. "Dersom du har et guttenavn du ikke ønsker at jeg skal ta, så må du holde det for deg selv", sa jeg. Men Kaja brydde seg ikke og ramset opp alle guttenavn hun likte. Severin var et av disse navnene og faktisk det eneste navnet jeg husker. Hehe! Jeg likte dette navnet fra første stund og trodde ikke at navnet kunne bli finere akkurat der og da, men det gjordet det. Da jeg foreslo navnet til Ulrik fikk jeg et eneste stort smil. "Ring mamma", sa han. Jeg ringte og fikk meg en hyggelig overraskelse. Etter en rørende telefonsamtale med svigermor var det ingen tvil om at jeg hadde funnet det perfekte guttenavnet. Dersom Ulrik og jeg er så heldige at vi klarer å skape en "mini Ulrik" en dag så skal han oppkalles etter morfaren til moren til Ulrik, altså oldefaren til Ulrik. Han virket som en fantastisk mann. Navnet Severin ga plutselig en helt ny mening og nå føles det så rett.

Tenk om Ulrik og jeg er så heldige at vi får oppfylt bare en av disse to drømmene våre! Drømmen om Lykke eller drømmen om Severin. Heldigvis er det ganske sannsynlig at en av de går i oppfyllelse. Kanskje til og med begge drømmene blir virkelige en gang i fremtiden.. Hvem vet? Men den største drømmen av alle drømmer er drømmen om å bli mamma til et velskapt barn for meg og drømmen om å bli pappa til et velskapt barn for Ulrik. Både Lykke og Severin er like mye ønsket i familien Nygård ♥


Bildet er lånt av mammanett.no

TID OG VENTING OPPLEVES FORSKJELLIG

Husker dere at jeg skrev dette innlegget om de tingene du ikke skal si til hun som prøver å bli gravid? Punktene skrev jeg bare et par måneder etter p-pille slutt. Det var flere som stusset på at jeg som akkurat hadde begynt prøvingen skulle mene noe om dette. Det samme føler jeg fortsatt. Nemlig at jeg ikke blir respektert fordi jeg ikke har prøvd å bli gravid "lenge nok", noe jeg synes er utrolig frustrerende da tid og venting oppleves forskjellig.

"Dere har ikke prøvd så lenge da", hører jeg ofte folk si. Ulrik får også høre det, gjerne med en litt humoristisk tone. Vi tåler å høre det. For all del. Men jeg begynner å bli lei av at andre skal fortelle oss hvordan vi skal takle denne prøveperioden. Derfor føles det utrolig godt å ha kommet i kontakt med en fertillitetsklinikk som tar oss på alvor. Disse 7 månedene med prøving oppleves lenge nok for oss. Ikke lenge nok som at vi har gitt opp eller ikke klarer å vente mer. Jeg vet at den tiden vi venter blir verdt det uansett hvor lenge vi må vente. Men lenge nok til at vi ønsker oss profesjonell veiledning på reisen videre. 

Jeg hører dere si at gjennomsnittet er 12 måneder for par som prøver å få barn og at det finnes veldig mange av dere som leser som har prøvd mye lenger enn dette gjennomsnittet. Men våre 7 måneder oppleves ikke noe kortere eller lettere av den grunn. Jeg får virkelig vondt av dere som har prøvd å bli gravide i flere år uten hell og blir oppriktig redd bare av tanken på at ventingen kan bli like lang for oss. Men jeg ser likevel ikke noe poeng i å vente noe lenger på å finne ut av et eventuelt problem. For hva om det er noe vi kan gjøre allerede nå som kan korte ned på denne ventingen? Eller hva om legene finner ut at vi faktisk trenger hjelp til noe underveis og at det et lite sansynlig at vi skal klare dette på egenhånd? Da er det jo bedre å legge en ny plan så fort som mulig, enn å få denne beskjeden etter enda mer venting. Eller i beste fall.. Tenk om vi ikke har noe å bekymre oss for i det hele tatt? Da vil jeg ikke bruke noe mer tid på denne frykten. For jeg har en slags frykt inni meg. En frykt for at vi aldri skal få barn.

Jeg er utrolig glad for at jeg bor i Norge og har mulighet til å få hjelp av dyktige fagfolk. Håper dere respekterer vårt valg om at denne fertilitetsklinikken er det riktige for oss, selv om vi ikke har ventet like lenge som gjennomsnittet. Jeg gleder meg til å komme i gang med fruktbarhetstester og det hele, for det er visst det første som skal skje. En grunndig sjekk av både Ulrik og meg. Dere som vil skal få bli med på alt og da mener jeg ALT. Jeg synes det er viktig å sette lys på en del ting i denne prosessen. Forhåpentligvis blir dette interessant for dere som følger oss i prøveperioden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med bilagene for juli og august. Jeg har på følelsen av at regnskapsføreren min er en smule utålmodig. Men det har hun forsåvidt god grunn til. Hehe! Vi blogges!

FERIEFØLELSE I EGEN BY

Hei, dere! Det ble en tur ut på oss i går også. Vi satt egentlig bare hjemme med taco og vin, men bråbestemte oss for å møte noen venner på F6 i ellevetiden og det er jeg glad for. Herlighet så hyggelig det var! I tillegg fikk jeg hilse på mange søte lesere, noe som såklart er veldig stas for meg som ikke er vane med å se ansikter på de jeg skriver til :-)

Dagen i dag har vi tilbragt på Grünerløkka. En perfekt avslutning på helgen. Av en eller annen grunn får jeg alltid en slags feriefølelse av å gå rundt på løkka, og kanskje spesielt i dag med marked, boder og masse glade folk. Ulrik og jeg liker å dra hit på søndager. Enten for å spise eller bare for å gå rundt og kikke. Det er noe med stemningen der som får meg til å føle at jeg er et helt annet sted enn i Oslo. Positivt altså. Det er ikke en bydel jeg kunne tenke meg å bo i, men en plass som inspirerer meg. Under ser dere et lite bildedryss fra dagen.

Resten av kvelden er satt av til film og kos her hjemme i sofaen. Prikken over i-en på denne helgen. Det er lenge siden jeg har hatt en så morsom helg som dette. Men etter to dager med fest så kjenner jeg likevel at det skal bli godt med mandag og rutiner igjen. Nå har jeg ristet av meg det som ristes kan og føler at jeg har fått en ny energi. Jeg tror det må være vennene mine og Ulrik som gir meg denne gode energien. Jeg er heldig som har så mange fine personer i livet mitt ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

SLITEN OG FORNØYD

Hei fra en sliten jente som tok noen glass for mye i går. Hehe! Men for en kveld! Jeg er virkelig heldig som har så mange gode og gøyale venninner. Tipper at mange av dere fikk med dere stemningen på Snapchat (pilotfrue). Vi var som sagt på Bar Vulkan. Der spiste vi 8 små retter, drakk vin, bobler og "Pornstar Martinis". Det ble til og med dansing på hele gjengen. Skikkelig gøy!

Dagen i dag har derfor ikke inneholdt mye fornuftig. Men det føles helt greit. Jeg trengte virkelig kvelden i går og må si den var verdt både hodepine og kvalme.

Det er først nå jeg har fått på meg sminke og anstendig tøy. Jeg aner ikke hva kvelden bringer ennå, men måtte bare freshe meg litt opp for å føle meg bedre. Planen var å dra ut, men nå er jeg litt usikker. Ulrik har heldigvis fri i dag og i morgen, så vi kan jo egentlig finne på hva vi vil sammen. Dinner and a movie kanskje? Eller ut og rocke? Hehe! Vi får se.

Ha en fin lørdag, alle sammen :-)

SAMMEN ER VI STERKE

Endelig fredag og helg! Men først vil jeg takke for alle de fine kommentarene på innlegget mitt i går. Ulrik og jeg er så heldige som får all denne støtten av dere lesere. Jeg hadde aldri trodd at dialogen vi nå har skulle bety så mye for meg, for Ulrik og ikke minst for dere. I starten tenkte jeg ikke så mye over hva dere skrev til meg. Ikke misforstå. Det er alltid hyggelig med tips og råd og mye av det dere har foreslått er testet og vurdert, men i går hjalp det virkelig å ha dere i ryggen. Jeg ble rett og slett i bedre humør av å lese alle de varme ordene deres og det så jeg at Ulrik gjorde også, så TUSEN TAKK. Sammen er vi sterke <3

Det siste nye nå er at vi har bestemt oss for å oppsøke en fertilitetsklinikk. Jeg skal fortelle dere mer om dette når vi har funnet den rette klinikken for oss.

Men nå er det nok prøvesnakk. Jeg skal som sagt legge dette litt vekk i helgen. I kveld blir det derfor middag og bobler med jentene på Bar Vulkan og i morgen blir det utgang med Ulrik og noen venner. Men først skal jeg ta av meg tanteungen min i noen timer. Ulrik dro akkurat avgårde på jobb, så det blir bare lillegutt og meg. En liten øvelse på hva fremtiden forhåpentligvis bringer..

Fortsatt god fredag og helg til deg som leser!

DET ER VIKTIG å KJENNE PÅ FØLELSENE

Det er egentlig godt at man aldri kan vite noe sikkert om hva som skjer i fremtiden. Da ville jeg sett mørkt på denne prøveperioden fra starten av. Jeg hadde nemlig aldri trodd at det skulle ta så lang tid for meg å bli gravid. Grunnen til at jeg nå skriver om dette igjen er fordi jeg har fått mensen. Det blir altså ingen flere graviditetstester denne perioden. Kroppen har lurt meg, igjen..

Først nå orket jeg å ta fatt i tastaturet. Det føles som om jeg har fått et slag i trynet, igjen. Jeg blir lei meg og gråter, igjen. Får vondt i magen, igjen. Også reiser jeg meg, igjen. Heldigvis. Men først må jeg kjenne på disse følelsene. Jeg tror nemlig det er veldig viktig.

Jeg gir meg derfor alltid lov til å deppe i noen få timer etter hvert forsøk, før jeg kaster alle de negative tankene bak meg og fokuserer videre. Det er slik hodet mitt fungerer. Jeg kan ikke bare ignorere det triste og vanskelige i hverdagen. Det må fordøyes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg finne tilbake til den gleden og spenningen jeg hadde i kroppen for bare få dager siden. Helgen som kommer er heldigvis satt av til masse hygge, så jeg tror ikke at det blir noe problem å finne tilbake til den glade og sprudlende Julianne igjen. Hun måtte bare være litt alene sammen med tankene sine i dag. Men når hun åpner seg igjen og deler disse tankene med verdens mest støttende og gode lesere, så føler hun seg straks bedre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helgen blir det vin. Nå trenger jeg en pause, igjen.

NÅ KAN DU TJENE PENGER PÅ MENINGENE DINE!

Annonse

Hei, igjen! Jeg er som mange vet kjent for å ha sterke meninger. Meningene mine deler jeg med glede. Gjennom bloggen er det jo på en måte det jeg gjør hver eneste dag, og faktisk lever av. Nylig ble jeg introdusert for meningstorget.no. Her blir man belønnet av brands som ønsker tilbakemeldinger på nye produkter og tjenester. Helt genialt, spør du meg. Dette er nettstedet for deg som også har lyst til å tjene noen ekstra kroner hjemme fra sofaen, slik som meg. Du kan i tillegg få belønninger som foreksempel gavekort og kupponger på steder som Zalando, Amazon.com og mange flere. Høres ikke dette morsomt ut? Dette er virkelig gøy, lønnsomt og behagelig. Akkurat slik jeg liker det ♥

Registrer deg på meningstorget.no, slik som jeg har gjort og sett i gang. Det er gratis og registrere seg og tjenesten er heldigvis enkel å bruke. Faktisk så enkel at jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg om dette før.. Hehe!

Ved å registrere deg på meningstorget kan stemmen din bli hørt. Du får muligheten til å teste produkter før de er tilgjengelige på markedet og ikke minst påvirke selve produktutviklingen. Er det bare meg eller er dette ganske kult? :-)

Når du registrerer deg setter meningstorget deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Hver gang du gjennomfører en spørreundesøkelse så tjener du poeng. Poengene er verdt penger og disse pengene er det du som velger hvordan du vil bruke. Uansett om du velger å ta ut kontanter via PayPal eller om du velger å motta gavekort fra kjente nettbutikker, så kan du begynne å løse inn så snart du har over 30 kroner.

I tillegg til dette har meningstorget.no en premietrekning hvert kvartal. Her kan du vinne 35 000 kroner! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i denne trekningen er å delta i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er vinnersjansene dine. Tvi tvi!


Til info: Du må være 18 år eller eldre for å registrere deg og kunne tjene penger, poeng og gavekort.

Til alle dere som er gamle nok: Hva sier dere til et større shopping budsjett, flere middager ute i uken eller bare litt romsligere økonomi fremover? Enten vi liker det eller ei så går vi mot julehandel. Det er et par måneder jeg definitivt kunne hatt bruk for noen ekstra kroner enn ellers i året. Jeg kjenner i hvert fall at jeg blir helt svett bare av å tenke på det. Derfor anbefaler jeg deg som leser dette innlegget å sette deg ned med en gang og registrere deg på meningstorget.no. Det gjør du lurt i!

Undersøkelsene kan forresten gjennomføres når som helst og hvor som helst. På t-banen til jobb, før sengetid eller om du har litt ekstra tid til overs i løpet av dagen. Undersøkelsene omhandler mange forskjellige spennende temaer som passer din profil, så bare gled deg.


Gjør som meg og sett frem noe godt mens du gjennomfører både registreringen og de undersøkelsene du har tid til. Det trenger nemlig ikke å være verken slitsomt eller krevende å tjene penger. Kos dere og lykke til!

KJÆRE KROPPEN MIN

Kjære kroppen min. Hvorfor gjør du meg så forvirret? Nå har jeg gått tre dager på overtid uten noe større tegn på menstruasjon/graviditet enn ømme bryster. Eller.. Jeg har jo litt rar følelse i magen da, men den kommer og går. Det er ikke vondt, slik som det pleier å være før mensen. Men det er på en måte ubehagelig. Kanskje det bare handler om spenning? Jeg vet at jeg burde fokusere videre og glemme bort denne prøvingen, men det er veldig vanskelig etter uteblitt menstruasjon. Det er jo det sikreste tegnet på graviditet etter en positiv test. Og jeg som aldri har opplevd forsinket menstruasjon før, blir såklart ekstra håpefull nå som dette er tilfellet.

Forrige gang kom mensen for tidlig og denne gang vet jeg ikke når eller om den kommer. Kjære kroppen min. Kan du ikke bare oppføre deg normalt, gi meg mensen så jeg kan fokusere videre eller helst en positiv test? Jeg skal gi deg noen dager til før en ny graviditetstest..


 

Det kommer ingen flere oppdateringer om dette før jeg har tatt en ny graviditetstest. Men dere som vil kan bare stille meg spørsmål i kommentarfeltet i mellomtiden. Jeg skal svare dere så godt jeg kan. Vi snakkes mer om en times tid. Da kommer jeg med et godt tips til deg som ønsker å tjene noen ekstra kroner fra sofaen ;-)

OPPDATERINGEN MANGE VENTER PÅ..

Hei, alle sammen. Jeg skjønner at dere venter på en lyd fra meg. Sånn blir det når jeg har valgt å være så åpen om alt rundt denne prøveperioden. Når det er sagt så er det veldig hyggelig at så mange er spente på mine og Ulrik sine vegne. Det er godt å vite at dere heier på oss og vi setter utrolig stor pris på all den støtten vi har fått ♥

Jeg vet at dere klikker dere inn her nå fordi dere vil vite svaret på graviditetstesten. Derfor skal jeg ikke holde dere på pinebenken. For ja, jeg har testet meg. Det var det første jeg gjorde på morgen i dag. Dere aner ikke hvor glad og lettet jeg hadde blitt dersom testen viste to streker. Men det gjorde den altså ikke. Ikke denne gang heller. Kun en strek, som betyr at den var negativ. Dessverre..

Jeg føler meg veldig demotivert til noe som helst i dag egentlig. Ikke bare blir jeg skuffet selv, men Ulrik blir skuffet, de andre som står oss nært blir skuffet og kanskje så skuffer jeg noen av dere også. Jeg vet at det ikke er min skyld, Ulrik sin skyld eller noen som helst sin skyld at jeg ikke er gravid. Så det blir kanskje litt feil å bruke ordet "skuffe" i det hele tatt. Det føles bare så trist å gi en slik beskjed i dag. Men jeg vet at jeg føler meg bedre så fort jeg har trykket "publiser" på dette innegget. For da klarer jeg å legge det vekk. I hvert fall for en stund. Dessuten så vet jeg at det å være åpen om nedturene i en prøveperiode er det som holder meg oppe. Det har jeg erfart og derfor tenkt til å fortsette med.

Denne gang var det faktisk Ulrik som var mest sikker på positiv test. Derfor fikk jeg utrolig vondt av han når jeg ringte og vekket han med dårlige nyheter. Han tok det heldigvis fint og fikk meg til å føle meg bedre på få sekunder. "Dette skal vi klare sammen", sa han. "Vi gir ikke opp".

Det rare er at mensen ennå ikke har kommet. Den er to dager forsinket, så kanskje har jeg fortsatt et lite håp selv om testen var negativ? Jeg hører og leser om kvinner som ikke fikk positiv test før en uke etter IKM (ikke forventet mens). Forrige gang kom den for tidlig og denne gang for sent? Jeg blir litt gal av dette.

Nå blir jeg heldigvis snart plukket opp av søsteren min. Vi skal reise og hente lillegutt i barnehagen, kose oss med noe god mat sammen og dra på visning senere i kveld. De er nemlig i en flytteprosess og jeg har ikke noe lyst til å være hjemme alene akkurat nå. Derfor henger jeg meg på planene til storesøster resten av dagen.

HYGGELIG BESØK I NRK ØSTFOLD

Da sitter jeg i bilen igjen etter en deilig pastamiddag hos mamma. Jeg holdt nesten på å glemme dere, så har nå stoppet på en parkeringsplass kun for å si hei. Det er bloggeren sin det ;-)

Besøket i radioen var forresten veldig hyggelig. Faktisk så hyggelig at jeg håper å bli invitert igjen ved en senere anledning (smisk smisk) Hehe! Det gikk visst direkte. Var det noen som hørte på? Vi snakket om bloggen, tallene mine, prøveperioden, bryllupet, Ulrik og livet som blogger. Alt det liker jeg jo å snakke om fra før, så det passet meg bra.

Programlederene var skikkelig ålreite, som fredrikstadfolk flest. Derfor ble det heldigvis lett og god stemning under opptaket. Lokalene deres ligger i fineste Gamlebyen. Det er en plass som er verdt å besøke.

Ja, det ligger en pakke ob i vesken min. Jeg ser for meg at noen av dere legger merke til det. Den er ennå ikke tatt i bruk. Derfor blir det testing i morgen som planlagt. Det kan jo hende at mensen bare er sen. Jeg ser som sagt ikke for meg at jeg er så heldig å være gravid allerede nå, men hvem vet? Herlighet, dette er såååå spennende!

Nå skal jeg tilbake til Oslo. Håper dere har hatt en like fin start på uken som meg!


EN TULLETE DØGNRYTME

Hei, fra Fredrikstad! Nå sitter jeg på Kaffebrenneriet og skriver til dere. Jeg har akkurat vært og fikset neglene mine, så nå føler jeg meg endelig fresh igjen. Planen var å stikke innom dere før jeg dro fra Oslo på morgen i dag. Hilsen en vel optimistisk jente som la seg 01.30 i går og brukte laaaaang tid på å sovne. Døgnrytmen min er litt tullete for tiden. Derfor var det hardt å stå opp klokken 07.00. Jeg vet det er vanlig for de fleste på en mandag og ellers i hverdagen, men jeg er ikke vant til det og da går alt treigt. Jeg brukte to og en halv time på å dusje og sminke meg, noe jeg ikke er stolt over. Timene på morgenen føles mye kortere enn timene utover dagen. Nå får jeg sikkert høre at jeg kommer til å få sjokk den gang jeg blir mor og så videre. Hehe! Både i forhold til søvn og egentid på badet. Det gjør jeg helt sikkert. Derfor velger jeg å sove og stå foran speilet så mye jeg vil mens jeg fortsatt kan.

Grunnen til at jeg er i Fredrikstad er ikke bare for å fikse negler altså. Jeg skal nemlig være gjest i ettermiddagssendingen i NRK Østfold radio! Der skal jeg fortelle litt om bloggen og livet, så det blir spennende. Ekstra hyggelig er det jo å være ønsket i radio i egen hjemby :-)

I dag som jeg først er her i byen og ingen venter på meg hjemme, så har jeg invitert meg selv på middag hos mamsen. Ulrik er på stopp i noen dager og jeg kjenner et behov for å være sosial. Dessuten savner jeg henne og ikke minst den nydelige maten hun lager. Mmm!

Vi blogges mer før jeg setter snuten tilbake til Oslo senere.. Nå venter en masse mail og telefoner. But first, coffee!

PSST... ET TILBUD DU IKKE KAN GÅ GLIPP AV!

Annonse

Hei og god søndag! Håper helgen har vært fin? Jeg skal uansett forsøke å gjøre den enda finere for dere ved å dele det hotteste og mest intime tipset jeg noen gang har delt her på bloggen. Dette er på en måte et tips fra meg som venninne til deg som leser. Håper dere setter pris på at jeg behandler dere som venninner av meg og gir dere tilbud som dette!

Jeg skriver som dere vet mye om prøveperioden for tiden og den handler naturligvis om det å lage barn. Ulrik og jeg ønsker oss jo ingenting mer enn å bli foreldre. Stort sett er denne drømmen bare spennende, men til tider er den også slitsom og krevende. Derfor er det viktig å ha det litt gøy også, mens vi øver. Hehe!

For et halvt år siden fikk jeg en gave av Ulrik. Det var en personlig og intim gave fra han til meg. En Womanizer. Det er denne Womanizeren jeg ønsker å tipse dere jenter og damer som leser dette innlegget om. Eller gentlemenn som Ulrik da, som alltid setter kvinnen i første rekke. Dette er den perfekte gave fra han til henne. Womanizeren har faktisk blitt en norges- favoritt, noe jeg ikke har problemer med å forstå. Nå fåes den i forskjellige stilfulle og elegante farger. Min er i lekkert design med swarovski og røde roser. Modellen heter "Rose" ♥

Womanizer passer perfekt for:

De som ønsker kraftigere og enda bedre orgasmer,

De som ønsker å kunne oppnå multi- og serieorgasmer,

De som sliter med å nå helt til topps,

Single,

Og par, som blant annet Ulrik og meg.

Du kan lese mer om Womanizeren her!

For de av dere som synes det er kleint å handle på Kondomeriet, så vil jeg bare si at dette er den mest diskret handelen jeg noen gang har gjenomført. Hos Kondomeriet handler du dessuten alltid sikkert, trygt og anonymt. Esken jeg hentet på posten til dette innlegget var ikke merket med rosa logoer og symboler, som jeg trodde. Det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg og er redd for å møte naboen på postkontoret eller i matbutikken på post i butikk. Hehe! 

Du mottar ingen reklame i ettertid, dersom du ikke selv melder deg på nyhetsbrev. Alle personopplysningene som lagres i deres database blir holdt fortrolig, altså ikke solgt videre til en tredjepart. I tillegg har de ansatte i Kondomeriet AS taushetsplikt, også etter arbeidforholdets slutt. 

Jeg vil også legge til at det var jeg som tok kontakt med Kondomeriet, ikke motsatt. Jeg hadde nemlig tenkt til å skrive om dette produktet uavhengig om de ble med på laget eller ikke. Jeg synes jo dette bare er spennende, ikke kleint.  Men over til poenget.. JEG HAR EN RABATTKODE TIL DERE --->Med rabattkoden "PILOTWOMAN" får dere lesere 25 % rabatt på Womanizer Pro W500. Dette tilbudet hadde jeg slått til på, om jeg var dere. Ulrik kjøpte nemlig min til fullpris for et halvt års tid siden. Men det var den også verdt, bare så det er sagt. Hehe!

Tilbudet gjelder fra og med i dag til og med tirsdag 13. september, så lenge beholdningen rekker. Ikke tenk, bare kjøp og test selv. Du kommer ikke til å angre :-)

LUNSJ MED BESTEVENNINNA

Da var jeg hjemme igjen etter en hyggelig lunsj med Pia. Vi spiste på Publiko, som er en ny restaurant like over gaten ved Delicatessen på Majorstuen. Stedet var utrolig koselig og fresht. Jeg elsket interiøret og kanskje viktigst av alt maten. Hehe! Restaurantent hadde en liten meny, men utrolig god mat. Både Pia og jeg bestilte en andeconfit et eller annet, som smakte helt himmelsk! 

Det er forresten marekdsdager i Bogstadveien i dag, noe som betyr enormt mye mennesker og kø overalt. Det hadde ikke vi fått med oss og fikk derfor en overraskelse da vi ble sluppet av i majorstuekrysset tildigere i dag. Jeg skjønner ikke hvor alle menneskene kommer fra en gang? Skikkelig 17. mai- stemning var det, minus bunader da. Barn, barnevogner, boder, popcorn og gassbalonger var det i hvert fall overalt. Det er jo litt hyggelig og da, men mest kaos. Helt seriøst. Jentetid med bestevenninna er uansett alltid å foretrekke ♥

Vi kikket litt i butikker etter lunsjen, tok en is-kaffe på Starbucks og det var vel det. "En Islatte med sukkerfri vanilje, takk". Mmm! Min favoritt! Jeg overtalte Pia til å kjøpe det samme, men hun ble ikke overbevist. Hehe!

Det eneste som ble med meg hjem i dag var et nytt minnekort og cover til linsen på kameraet mitt. Ikke så spennende akkurat, men det var det jeg trengte. Dessuten får jeg litt angst av å gå i butikker når det kryr av folk. Litt dumt siden det var så mange bra tilbud. I går derimot da jeg ikke skulle ha noe og ingenting var på salg kom jeg brått hjem med en ny genser og to nye bluser. Mye fint på Gina Tricot for tiden, synes jeg. Det er en butikk som virkelig har kommet seg i mine øyne. Gode priser har de også, til og med uten rabatter.

Nei, nå må jeg sette i gang med det jeg egentlig skulle, nemlig rydde. Tenk at jeg faktisk har skrevet et helt innlegg om typ ingenting. Jaja, litt "lørdagsfjas" tar ingen skade av. Ønsker dere en fortsatt fin helg!

Ps. Jeg ser at lyset på bildene under er litt rart. Sånn blir det når vi tar kun et bilde av hver, som i gamledager. Pia blir nemlig flau når jeg skal ta bilder ute. For meg er det heldigvis blitt en vane. Stemningen kommer godt frem her da. Vi kosa oss "ille masse", som vi sier i fredrikstad. Pia og jeg er fra fredrikstad begge to og har vært bestevenner siden barneskolen, for de av dere som ikke har fått med seg det ;-)

PRØVEPERIODE-OPPDATERING: UKE 29

Nå er det 29 uker siden jeg sluttet på p-piller, dere. Hehe! Det er ikke så vanlig å telle uker i denne sammenheng kanskje, men jeg tenkte det var interessant å vite for dere som følger med på denne prøveperioden og spesielt for alle mine nye lesere som ikke har fulgt meg siden start. Jeg mottar nemlig en del spørsmål om hvor lenge vi har prøvd å få barn og så videre både på mail, Snapchat og her i kommentarfeltet. Derfor lager jeg innlegg som dette..

Endelig helg, tenker de fleste i dag. Snaaart mandag og ny uke, tenker jeg. På tirsdag skal jeg nemlig ta en ny graviditetstest, om ikke mensen melder sin ankomst før det da. Jeg krysser som vanlig både fingre og tær for smilemunn. Men jeg er heldigvis ikke like "symptom freak" som sist. Da følte jeg meg jo helt sikker på at noe var på gang. Denne gang er jeg mer avslappet. Selv om det kanskje ikke virker sånn? Brystene mine er både større og mer ømme enn ellers i måneden, men det kan som de fleste vet bare være et tegn på menstruasjon. Derfor tenker jeg ikke så mye over de små tegnene. Det er jo ikke noe jeg vil mer i hele verden enn at testen skal vise et positivt resultat på tirsdag, men jeg tror på en måte ikke at jeg er så heldig. Ikke ennå.

Men tenk om... Ja, tenk om! Da får dere vite det snart. Veldig snart ♥

Over til noe annet som også mange lurer på. "Har Ulrik testet seg?" Ja, det har han! Ulrik har tatt "svømmetesten" = han har testet spermen sin og den er det som dere ser ingen ting galt med. Ordet "sperm" er forresten et ord jeg aldri trodde jeg skulle skrive her på bloggen, men nå som jeg har kommet så langt er det ingen vei utenom. I starten var også ordene "mensen", "menstruasjon", "eggløsning" og ikke minst "sex" ord jeg rødmet av. Hehe! Men tilbake til testen. Dere kan tro at Ulrik var lettet over resultatet. Jeg ble selvsagt også veldig glad for at alt ser ut til å være i orden. Ettersom at jeg også har testet det som testes kan hos gynekolog såpass tidlig i prosessen, så skal det ikke være noe i veien for at vi to kan lage barn sammen. Ikke som vi vet ennå i hvert fall.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nå er det sushi date og film med mannen her hjemme. Jeg skulle egentlig på en reunion med journalistikk klassen min, men føler meg ikke helt i form for det dessverre. Dagen i dag har gått i et med møter, blant annet et veldig spennende møte med Nettavisen og Side 2- bloggerne. Det var det jeg hadde energi til i dag. I morgen satser jeg på å våkne uthvilt og klar for en jentelunsj med verdens beste Pia ♥

KLIPPET FRA PANELET I VGTV

God kveld! Jeg stikker bare innom en gang til i dag for å dele klippet fra VGTV med dere. Det er flere som har etterlyst link. Jeg glemte vel å nevne at det kom i Panelet sin sending da jeg skrev om besøket. Men nå er det altså ute og du finner det her


 

Vi skrives i morgen!

ÅRETS SISTE

I dag har vi vært på båttur. Ulrik, Stella og jeg. Lille familien Nygård. Hehe! Jeg ser for med at dette var årets siste båttur for min del. Ulrik sier han skal bruke båten i en måned til. Vi får nå se. Jeg sier i hvert fall takk for meg og båtlivet i 2016. Det er litt trist, men alle sesonger har ho sin sjarm. Nå ser jeg frem til fjellturer på Geilo igjen, ski og alt gøy som følger med der :-)

Det ble en fin avslutning på båtsesongen i dag da. Grillmat, is på Kongen Marina og strålende sol. Nå har vi lagt til på Tjuvholmen for at jeg skal si hei til dere. Det stresser meg jo når klokken går litt fra meg, som i dag. Når Ulrik har fri fra jobb går jeg ofte rett i helgemodus, uavhengig av hvilken dag det er. Det betyr gjerne senere og færre oppdateringer her på bloggen. Jeg skal prøve å skjerpe meg med det altså. Dere fortjener faktisk å høre mer fra meg.

BARNEROMMET

Hei, dere! I dag har jeg hygget meg sammen med min gode venninne, Kaja. Det var så koselig å henge med henne at jeg glemte bort både tid og sted. Jeg bare elsker venninner som jobber turnus og har tid til trening, smoothie dater og skravling i flere timer midt på dagen på en onsdag. Hehe! Vi har kost oss på Sats og ute i solen her hjemme. Jeg kjente at jeg hadde et stort behov for litt jentetid og jentesnakk. Selv om det hjelper mye å dele frustrasjonene mine rundt prøveperioden her på bloggen, så er det enkelte ting jeg bare deler med venninner også. I hvert fall sånn i første omgang..

Mellom all skravlingen fikk Kaja og jeg gjennomført en skikkelig god treningsøkt, med løping til oppvarming og styrkeøvelser på hele kroppen. Jeg tipper at vi kommer til å være greit støle i morgen begge to, for å si det sånn. Men det er jo bare digg! Dager som dette gir meg virkelig energi, spesielt det sosiale som jeg naturligvis ikke får så mye av ellers i hverdagen siden jeg er mye alene.

Men over til det jeg hadde lyst til å dele med dere i dag. Under ser dere bilder av det største gjesterommet vårt. Dette rommet har Ulrik og jeg blitt enige om å bruke som barnerom når vi blir tre. Det skal sies at det måtte litt overtaling til, men etter at han hørte på mine argumenter var han solgt. Jeg mener nemlig at dette huset først og fremst skal prioriteres til vår lille familie, ikke for gjester som kommer en sjelden gang. Jeg elsker å ha gjester på besøk som overnatter og gjør alt jeg kan for at de skal ha det komfortabelt. Dere må ikke misforstå. Likevel blir det helt feil for meg at gjestene våre skal ha det største soverommet her i huset. Det må jo den lille prinsen eller prinsessen få ♥

Jeg forstår at en baby ikke trenger så stor plass (det var nemlig Ulrik sitt motargument i førsten), men ser ikke poenget med å kjøpe inn ting, male vegger og så videre for så å bytte rom etter et par år og begynne på nytt med oppussingen av begge rom. Ulrik og jeg har nemlig ingen planer om å flytte på oss med det første. Vi trives så godt i både huset og området. Derfor er det viktig at vi tenker langsiktig. 

På dette fremtidige barnerommet (nåværende gjesterom) selger vi derfor seng, sengegavl, taklampe (ikke vegglampe), sengeteppe, puter og komode. Sengen er fra Skeidar og resten er fra Ikea. Alt selges til hyggelige priser.Rom nummer to blir det "nye" og eneste gjesterommet i fremtiden. Vi har også brukt dette rommet til gjester frem til nå, men i og med at dette blir det eneste rommet vi kan ha overnattingsgjester den gang det kommer en baby så er vi nødt til å investere i en større seng. Derfor har vi blitt enige om å selge denne sengen med sengegavl, bord, stol, lampe, sengeteppe, og muligens lysekronen. Putene flytter nok ut i hagen om våren og sommeren. Alle tingene er fra en interiørbutikk i Drammen som har gått konkurs. Speilet er ikke til salgs. Det skal flytte inn på barnerommet. Herlighet, jeg får gåsehud av det ordet. BARNEROMMET ♥ 
Send meg gjerne en mail på pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i noen av møblene. Jeg gidder ikke å stresse med salget av tingene i kommentarfeltet og kommer heller ikke til å svare på prisforespørsler her på bloggen. Vi har jo god tid. Det eneste jeg kan si er at møblene selges til hyggelige priser og at vi godtar bud på mail  :-) 

Noen vil kanskje mene at det er rart jeg begynner å planlegge dette allerede nå, uten barn i magen. Jeg synes bare det er gøy og motiverende.

PÅ BESØK I VG-HUSET

Her er noen bilder fra besøket i VG-huset tidligere i dag. Ulrik ble som sagt med meg. Det er første gang han blir med meg på et intervju. Jeg synes det var veldig gøy at han ville. Forhåpentligvis blir han med igjen. Det er jo litt gøy for dere lesere å se meg sammen med han i en slik setting også kanskje? En setting hvor jeg faktisk ikke har noe kontroll over hva som blir sagt. Hehe!

Klippet dreier seg om hvor åpne vi er om denne prøvingen og hvilke reaksjoner vi har fått. Sikkert ikke overraskende? Jeg trodde helt ærlig ikke at dette skulle vekke så stor interesse som det viser seg å ha gjort, men det er så klart bare gøy for meg som skriver og vi som deler.

Klippet kommer ut på torsdag, tror jeg. Herlighet for en morsom gjeng. Det ble en del latter :-)

ALT ER ANNERLEDES NÅR MAN MÅ

Jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om å mene at alt er annerledes når man må noe enn om man bare har lyst. Enten det er snakk om å stå opp om morgenen, jobbe, lage middag, trene eller om det er snakk om sex. Det siste handler det på en måte mye om på bloggen for tiden. I hvert fall sånn mellom linjene. Men jeg trenger jo ikke å skrive ordet i overskriften for det. Eller å gjenta det i alle innlegg. Jeg ønsker nemlig at dere som virkelig har lyst til å lese det jeg skriver skal lese alt, ikke bare de overskriftene mine.

Ulrik og jeg er som de fleste vet i en prøveperiode og det betyr naturligvis at fokuset på å lage barn er stort her hjemme. Det å være i en prøveperiode får definitivt ting til å virke annerledes i forholdet generelt og spesielt rundt eggløsning. Da er man nødt til å lage barn. Ellers i måneden har man bare sex. Hehe! Det er vanskelig å forklare, men jeg vet at de som er eller har vært i en lang prøveperiode skjønner hva jeg mener. Det handler ikke om at man ikke er tiltrukket av hverandre eller at man ikke har lyst. Alt er bare annerledes når man må. Vi snakket med noen vennepar av oss om dette i forrige uke, husker jeg. De bare lo av oss. Bare vent, tenkte jeg.. Et forhold har flere faser. Jo flere av fasene dere overlever sammen, jo sterkere og bedre blir forholdet. Det er jeg helt sikker på. 

Dette var bare noen små tanker fra meg før jeg må hoppe i bilen. Neste stopp: VG- huset. Gjett hvem jeg har fått med meg dit? Ulrik! Jeg trodde aldri at han skulle svare ja da jeg spurte han tidligere i dag. Han har som dere vet ikke vært så gira på å stille opp i spørsmålsrunder eller i andre settinger hvor han ikke vet 100 prosent hva som kommer. Men nå fikk han velge selv. Det er tydeligvis det som er trikset. Han vil når han ikke må ;-)

NÅR JEG GJØR ALT FOR Å DRA UT TIDEN

God kveld, snille dere! Siden sist har det gått i klesvask og rydding her hjemme, møte i Bogstadveien og en skikkelig opprydding i mailboksen Jeg har enda ikke klart å surre meg på trening, men det betyr ikke at jeg har tenkt til å skulke unna. Det er bare hyggelig å hilse på dere igjen før det blir for sent. Dessuten er jeg en ekspert på å dra ut tiden, spesielt når jeg egentlig ikke har sååå lyst til å trene. Det blir nesten som når et barn får beskjed om at det snart er leggetid. Det erfarte jeg i går da vi var på besøk hos niesene mine. Jeg har aldri sett noen spise så sakte. Hehe! Men jeg skal komme meg avgårde på trening altså. Jeg lover! Oppdaterer på Snapchat slik at dere kan være sikker på at jeg ikke sluntrer unna. Angrer allerede på at jeg skrev forrige setning..

Her er forresten en morsom spalte fra forrige uke. Jeg trodde den bare var i papirutgaven av Dagbladet, helt til jeg fikk tilsendt linken av Anne Gunn Halvorsen (spaltist) tidligere i dag. Mulig flere av dere allerede har lest spalten, men det skader vel ikke med litt linking til de av dere som ikke har lest den.

Senere i kveld skal jeg hente Ulrik på flytoget. Det er stort sett det jeg bruker bilen til for tiden. Kjøring til jobb og henting fra jobb. Jeg gleder meg uansett til å se han igjen. Vi har "bare" snakket sammen 5 ganger i dag. Hehe! 

Og ja.. Jeg har gått rundt med caps på hodet siden morgenen fordi jeg rett og slett ikke gidder å fikse håret i dag. I morgen blir det andre saker. Da skal jeg nemlig på besøk i VG-huset. Temaet for besøket kan dere sikkert tenke dere selv :-)

Hm.. Noe mer jeg kan fortelle dere om tro? Nei, nå må jeg komme ut døren og ned på Sats. Dette innlegget er som sagt kun skrevet for å dra ut tiden. Haha! Vi skrives i morgen.

JEG GLEDER MEG TIL EN HVERDAG SOM HANDLER OM MER ENN BARE MEG

Jeg elsker livet mitt, ikke misforstå. Jeg elsker meg selv. Jeg elsker Ulrik. Jeg elsker Stella. Jeg elsker huset vårt. Jeg elsker livet vårt sammen og jeg elsker denne bloggen. Dagene mine består som oftest av salongtimer til hår, vipper, bryn eller negler. Kaffe dater, hyggelige møter, lunsjer ute eller shopping. Jeg tar ofte massasje midt i uken eller koser meg med det jeg kaller "hjemmespa", trener når jeg vil og hvor ofte jeg vil. Går turer med hunden min og finner på sosiale ting om kveldene. Jeg legger meg når jeg vil og jeg står opp når jeg vil. Alt handler på en måte om meg. 

Jeg er ikke egoistisk. Familie og andre som står meg nært kommer alltid i første rekke. Men jeg har likevel så mye kjærlighet å gi til overs hver eneste dag. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til Ulrik og jeg blir tre. Jeg gleder meg rett og slett til en hverdag som handler om mer enn bare meg og har aldri vært mer klar enn jeg er nå til å bli mor. "Blir man noen gang klar?", hører jeg folk si. Ja, jeg er klar! 

Jeg elsker å stelle med menneskene rundt meg, dekke bord, lage frokoster som dette, gjøre det hyggelig for de jeg er glad i og føle meg til nytte. For en time siden tok jeg farvel med svigerforeldrene mine. Allerede kjennes huset tomt. Veldig tomt. Det mangler noe her. Jeg er ofte hjemme alene uten Ulrik, så det er ikke det jeg føler på. Vi trives begge med den turnusen som han jobber. 5 dager på jobb og 4 dager fri. Det har sine ulemper, men jeg er ikke vant med noe annet og ser derfor mest fordeler..

De nydelige rosene har jeg forresten fått av svigermor ♥

"Skaff deg en ordentlig jobb", hører jeg også folk si. Spesielt i sammenhenger som dette hvor jeg åpenlyst savner noe i livet mitt. Jeg gidder ikke å ta denne diskusjonen en gang til. Det spiller jo ingen rolle for meg om du mener at blogg er hobby eller jobb. Uansett hva du mener så har jeg valgt denne bloggen som min jobb. Det har jeg valgt fordi jeg vil og fordi jeg kan. Jeg vet at det finnes viktigere jobber i verden enn å blogge og jorden går ikke under om jeg tar meg en pause eller om jeg slutter for den saks skyld. Det går bare utover meg og mine regninger. Trenger vi å diskutere dette mer? Nei. Jeg føler meg bare heldig som får ha et så behagelig og morsomt liv, som mange velger å sammenligne med en hobby. Jobb eller hobby, jeg lever av dette og Ulrik er ikke interessert i å forsørge meg, for dere som måtte tro det.    

Likevel finnes det en annen jobb som jeg drømmer om, men bare en. Jeg drømmer om å bli mamma. Det må være verdens beste jobb! Forhåpentligvis blir stillingen snart min. Da velger jeg det som min heltidsjobb ♥

MASKEN SOM VIRKER!

Annonse

Hei og god formiddag! Som dere vet er søndag den dagen i uken jeg elsker å trene, spise sunt og gjøre de tingene som får meg til å føle meg bra både innvendig og utvendig. Spesielt etter en helg med fest, mye sukker eller "dårlig" mat. Da er det ekstra godt å tjuvstarte mandagen litt med en fresh avslutning på uken som snart er over.

For å gjøre avslutningen mer behagelig pleier jeg å belønne meg selv med et langt bad, hårkur og ansiktsmaske. Det hele føles som et slags hjemmespa og er virkelig å anbefale. Etter denne helgen med litt for mye fet mat og søtsaker var Ulrik om mulig mer gira enn meg til å rense huden. Vi bruker begge The Original Decrusto Black Peel Off Mask fra Decrusto. Et godt tips til dere som lurte på om jeg kunne gi noen råd for å unngå eller å pleie urenheter i huden tidligere denne uken. Det her er masken som virker ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ansiktsmasken fra Decrusto renser porene i dybden, reduserer hudens overflødige fettproduksjon og bidrar til å hindre nye hudormer. Den er lett å bruke og utrolig effektiv. Det er mange dårlige kopier ute og går av ansiktsmasker som ligner på denne. Jeg har selv brent meg på det ved å kjøpe et falskt produkt tidligere i år. Den gjorde ikke i nærheten av samme nytte som masken fra Decrusto. Dessuten hadde jeg en ubehagelig opplevelse ved at masken satt for godt fast. Det resulterte i et hovent og irritert ansikt, noe jeg ikke unner dere. Den originale masken som Ulrik og jeg bruker nå kan kun kjøpes på nett her og er virkelig blitt en favoritt hos oss begge.

Masken skal påføres med et tykt lag på samme områder som Ulrik og jeg har gjort på bildene, IKKE på andre områder. La den virke i 25-30 minutter før du river den av. Det er ikke vondt så lenge du husker å ta et tykt lag, slik som vi har gjort. Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder. Jeg er helt avhengig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Verken ingrediensene eller produktet er testet på dyr. Masken er også skikkelig drøy i bruk. Ulrik har derfor snyltet av meg i flere måneder nå uten at jeg har merket det. Hehe! Men siden han er mye ute og reiser så var det på tide at han fikk seg sin egen tube. Min tube skal nemlig ingen steder..

Etter at vi drar av masken, skyller vi huden med kaldt vann, tørker ansiktet lett med et håndkle og avslutter med Decrusto Liposome Facial cream. Den gir huden en ekstra fuktighetsboost og lukker de nyrensede porene. Det føles bare sååååå bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Masken er basert på naturlige ingredienser og er dessuten den eneste svarte peel off masken i verden med patentert beta 1,3 / 1,6 glukaner som bidrar til å forbedre hudens regenerasjon. 

Husk at produktene til Decustro bare kan kjøpes på nett. Akkurat nå er det knallgode tilbud i nettbutikken, så løp og kjøp! Ansiktsmasken og fuktighetskremen som jeg har vist dere i dag passer som dere skjønner like godt til både jenter og gutter. Det er kanskje en selvfølge at jeg er opptatt av å ta vare på huden min. Men jeg er veldig glad for at Ulrik også investerer den lille tiden dette tar et par ganger i uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vil du lese mer om produktene til Decrusto? Gå inn på: www.decrusto.no eller følg de på Facebook her :-) 

KAN JEG KJØPE BABYTING FØR JEG ER GRAVID?

Da er jeg i gang med de siste forberedelsene før svigerforeldrene mine kommer på besøk. De kommer med fly fra Kypros nå i dag, så jeg tipper de er slitne og klare for å bli vartet opp. Hehe! Nye blomster er selvsagt innkjøpt, senger er oppredd og kjøleskapet er fylt opp. Ulrik er på jobb til sent i kveld, så vi får noen timer å hygge oss uten han først. Det blir utrolig koselig å se igjen både svigermor og svigerfar. Jeg elsker jo å være sammen med familie og ser alltid frem til slike dager ♥Helger som dette får meg naturligvis til å tenke enda mer på drømmen om å skape en egen liten familie. Det er litt over en uke til neste menstruasjon, som jeg så inderlig håper at ikke dukker opp. Nei, den er faktisk ikke velkommen her i familien Nygård. Hehe! Men det sa jeg jo sist også. Jeg har uansett bestemt meg for at jeg denne gang ikke skal gruble over og google alle mulige symptomer, slik som sist. Det gjorde meg skikkelig forvirret og førte til flere søvnløse netter. Nei, denne gang må jeg bare vente. Vente og krysse fingrene!


 

Men det er en ting jeg har tenkt lenge på. Jeg ser at det også diskuteres i forskjellige forum blant oss prøvere. Nemlig dette med å kjøpe babyting før man i det hele tatt er gravid. Hva synes du om det? Noen mener at det er positivt for forholdet og gir glede i en ellers tøff prøveperiode. Mens andre mener at det er galskap og at man bør spare det til graviditeten er et faktum, da det kan føre til negative følelser og sorg fremfor glede. Hva tror du?

Vi har lyst til å kjøpe vår første babyting. Det er jeg som snakker mest om dette her hjemme (sikkert ikke sjokkerende), men Ulrik har heldigvis ikke noe i mot det og synes bare det hadde vært koselig så lenge jeg klarer å begrense meg. Jeg vet ikke hva jeg vil kjøpe eller om jeg i det hele tatt klarer å stoppe om jeg først starter. Det jeg eventuelt kjøper må jo være noe som kan brukes både til gutt og jente. Jeg tror ikke en liten babyting vil stresse meg noe mer enn det stresset jeg allerede har kjent på. Vil skal jo ha barn en gang, så tingen kommer jo til nytte. Jeg vet bare ikke når og er derfor litt engstelig over at det bare fører til enda større skuffelse dersom mensen kommer.

Jeg setter stor pris på om dere vil dele egne erfaringer her. Det ene øyeblikket føler jeg meg helt normal som tenker på babyting allerede nå, mens det andre øyeblikket føler jeg meg litt gal. Huff.. Det begynte vel bare med tanken om å gjøre noe oppmuntrende mens vi prøver og forhåpentligvis gjøre ventingen litt lettere. Men jeg vil jo heller ikke at de tingene jeg eventuelt kjøper skal minne meg om noe trist og vanskelig. I verste fall noe jeg aldri fikk..

HELT OK Å SKEIE UT

Det ble ikke mer enn 3 glass på denne jenta i går, men jeg storkoste meg i flere timer og det føltes bra å senke skuldrene helt. Ulrik og jeg var nok noen av de første som dro fra eventet. Vi var begge trøtte og sultne så kvelden endte på Burger King, av alle steder. Hehe! Jeg hadde jo bestemt meg for å skeie ut og da hører Hamburger med. 

Kjolen jeg hadde på meg var som sagt fra Undorn. Det er samme merket som brudekjolen min og alle klærne vi hadde på oss under bryllupshelgen. På bildet til høyre ser dere selveste George Lazenby, agent 007 fra «On Her Majesty's Secret Service». Dette bildet tok jeg av han på The Thief før vi dro videre til eventet på Vika kino. Jeg har aldri vært noe stort James Bond fan, men det var likevel gøy å møte han og høre den morsome historien om hvordan han lurte seg til rollen som James Bond. Han var nemlig ikke skuespiller, selv om han utga seg for å være det og løy om å ha spilt i store roller for å få denne rollen. En imponerende løgn, om det er lov å si det.. Bildet av Ulrik og meg er det eriksenfoto.no som tok på den røde løperen.

Nå skal jeg rydde og gjøre det fint her hjemme før helgen. I morgen kommer nemlig svigerforeldrene mine på besøk. Derfor er det ekstra viktig at ting er på plass. Men først vil jeg bare få ønske dere en god fredag videre og snaaart god helg. Vi blogges nok mer senere i dag!

JEG KLARER IKKE Å HOLDE MEG LENGER

Hei, dere! Denne dagen har bare flydd avgårde og nå sitter jeg her med dårlig tid i tillegg (rister på hodet av meg selv). Ulrik og jeg er nemlig bedt på en helaften med George Lazenby på Vika Kino i Oslo. Der blir det visning av James Bond i "On her majesty's Secret Service", casino og etterfest. Dørene åpner allerede klokke 18 og vi skulle egentlig møte noen venner av oss på The Thief klokken 17, så jeg ville bare si hei ♥

Men over til poenget. Som mange vet har jeg tatt avstand fra fest og alkohol den siste tiden. Det har det vært delte meninger om i kommentarfeltene her på bloggen. Etter nesten to måneder nå uten alkohol, så har jeg bestemt meg for å ta meg en fest. Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig i forhold til prøveperioden. Men jeg føler at det er riktig for meg og at jeg trenger det på en måte. Og nei, jeg er ikke en alkoholiker. Jeg er bare et vanlig menneske med behov for å slå meg litt løs en gang i blant. I kveld blir det derfor høye hæler, bobler i glasset og forhåpentligvis god stemnig. Både Ulrik og jeg skal opp tidlig i morgen, så det blir ikke mange glassene, men jeg skal kose meg. Det har jeg bestemt meg for.

Jeg fikk litt panikk da Ulrik dro frem smokingen for noen timer siden, ettersom at jeg selv ikke hadde noen anelse om hva jeg skulle ha på meg. Men heldigvis har jeg fått låne en sexy kjole i sort fra Undorn, som jeg bare elsker! Kjolen er lang og ettersittende og passer perfekt til en anledning som dette. Jeg tar med meg kameraet mitt på fest til en forandring, så det kommer flere bilder i morgen 🙂

Ha en fin kveld, du som leser!