hits

august 2017

HVORFOR BLOGGER DU SÅ LITE?

Hei, dere. Det har blitt litt sene og få innlegg fra meg i det siste. Jeg vet dere legger merke til det og jeg vet at mange synes det er irriterende. Det har sine grunner og jeg har derfor ikke tenkt til å beklage meg for det eller love at alt skal bli så bra, for det blir bare dumt. Dette innlegget er ment for å informere dere, ikke som en unnskyldning. Jeg har jo ingen unnskyldning for ikke å gjøre jobben min, men jeg har en grunn til hvorfor jeg er noe fraværende og det er fordi jeg ikke er helt meg selv om dagen. Jeg sover dårlig om nettene og jeg føler meg helt tom for energi om dagene. Jeg er irritabel og nedfor i det ene øyeblikket og glad i det andre øyeblikket. Humørsvingningene tar mye energi. Det har faktisk gått så langt at jeg har vurdert å slutte.. Slutte å blogge altså. Men jeg har kommet frem til at det ikke er denne bloggen som tar kreftene mine. Jeg er bare sliten og det er helt normalt etter alt jeg har vært gjennom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Legen min spurte om jeg ville ha sykemelding, men jeg takket nei. Jeg burde kanskje ha takket ja, men det er liksom ikke helt min stil. Jeg har aldri sykemeldt meg fra noe jeg kan huske, så det føltes bare rart. Sykemelde meg fra bloggen liksom? Hva hjelper det? Bloggingen gir meg energi. Dere gir meg energi, og det er jeg så ufattelig takknemlig for. Derfor må jeg bare ta meg selv i nakken og komme tilbake til de gode rutinene. Jeg elsker jo egentlig rutiner.

Treningen sliter jeg også med for tiden og sunn mat frister ikke. Herregud, hvor er det blitt av motivasjonen min? Jeg elsker jo egentlig å trene og spise sunt. I perioder som dette hvor alt føles litt ekstra tungt så får jeg også skrivesperre, noe som fører til at det blir et tiltak å sette seg ned foran macen og som da er grunnen til at det først skjer sent på kveldene. Ingenting føles viktig nok. Jeg går hele dagen å tenker på hva jeg skal dele med dere og starter ofte på fire innlegg før jeg kommer i gang med det jeg vil formidle. Det er så kjipt, for jeg elsker jo egentlig å skrive. Det innlegget her foreksempel føles helt teit å publisere, men det er i hvert fall ærlig. Det håper jeg dere setter pris på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg føne håret og fikse meg litt før Ulrik kommer hjem. Han fortjener en kone som tar litt bedre vare på seg selv enn hva jeg har gjort i det siste. Dessuten vet jeg at slike overfladiske ting gir meg glede. Jeg elsker jo egentlig å stelle meg for han..

10 TING JEG GLEDER MEG TIL DENNE HØSTEN

Til tross for den store skuffelsen og noen tøffe uker her hjemme, så er det mye positivt som skjer i livet mitt for tiden også. Det virker kanskje ikke sånn siden jeg har fokusert mye på alt det negative her på bloggen en stund. Derfor vil jeg vise dere en liten liste med ting jeg gleder meg til denne høsten og som jeg er takknemlig for at jeg kan se frem til. Jeg føler meg jo heldig generelt i livet, selv hvor uheldig jeg har vært til nå i prøverørsprosessen. Ja, prøvingen tar mye plass og er altoppslukende i perioder, men den er ikke alt..

♥♥ Jeg gleder meg til å jobbe videre med to store prosjekter som jeg jobber med ved siden av bloggen og til å presentere de for dere. Prosjektene er på en måte helt forskjellige, men på en annen måte så handler de mye om det samme. Det beste av alt er at de utfordrer meg. Jeg kjenner at jeg trenger disse utfordringene. P.s. dette punktet teller som to ting. Hehe!

♥ Jeg gleder meg til utredningen før neste egginnsett og ikke minst til å få svar på alle prøvene som Ulrik og jeg skal ta. I dag fikk vi faktisk rekvisisjonene våre i posten fra Spiren. Blodprøven til Ulrik skal tas allerede mandag, tirsdag eller onsdag til uken og sendes til sykehuset i Telemark. Mens mine blodprøver skal som sagt tas tidligst to uker etter hCG er negativ, noe som begynner å nærme seg. Hormonutredningsprøvene mine skal tas på syklusdag 2 eller 3. Jeg håper så inderlig at vi finner et problem som kan løses!

♥ Jeg gleder meg til å starte samarbeidet med Maria (frisøren/stylisten min). Hun og jeg skal som nevnt begynne å jobbe sammen en dag i uken fra september eller oktober. Da blir det mer outfits og bedre bilder på bloggen. I need her help!

♥ Jeg gleder meg til å finne drømmetomten og forhåpentligvis sette i gang et husprosjekt. Ulrik og jeg skal se på noen aktuelle tomter i Asker allerede til uken som jeg er veldig spent på. Vi har det ikke travelt, men alt med oss (bortsett fra det vi ikke kan påvirke) går som regel fort. Jeg holder dere oppdatert så fort det skjer noe mer i denne prosessen. Planen og ønsket nå er som dere skjønner å kjøpe tomt for så å bygge hus, men vi får se.

♥ Jeg gleder meg til høstmoten! Ingen høst uten nye støvletter, ny jakke/kåpe og nye jeans eller andre bukser. Det er ingen årstid jeg føler meg mer trendy og komfortabel enn om høsten. Jeg bestilte meg litt nytt til høstgarderoben i stad som det blir gøy å vise dere.

♥ Jeg gleder meg til fårikål. Det er det beste jeg blir servert om høsten. Aller helst av mamma eller farmor. Jeg har nemlig aldri lagd det selv. Kanskje jeg skal prøve i år?

♥ Jeg gleder meg til å gå i fjellet med mamma. Det er ingenting som er så godt for kropp og sjel som å gå i fjellet, sier hun. Jeg er alt for dårlig til å komme meg ut i naturen, men jeg nyter det virkelig når jeg først gjør det.

♥ Jeg gleder meg til filmkvelder og seriemaraton med Ulrik. Det har ikke blitt så mange slike kvelder her hjemme i det siste, siden vi har vært mest mulig på båten når Ulrik har hatt fri. Dessuten får jeg fort dårlig samvittighet når jeg tilbringer mange timer inne om sommeren. Men om høsten er det lov, eller faktisk mer enn lov. Om høsten er kvelder foran TV-en fornuftig etter min mening. Rett og slett en godkjent høstaktivitet.

♥ Jeg gleder meg til å heie på Andrea Santiago på The Voice! Hun har en helt rå stemme og er skikkelig nydelig. Dere som ikke fikk med dere første episode av programmet på TV 2 kan se henne i blind audition her. Sykt bra, eller hva? --> Følg @andrea_santiaago på Instagram! Norges nye superstjerne ;-)

Her kan du se hva jeg gledet meg til med høsten i fjor..

ULRIK GJESTEBLOGGER

Hei alle sammen! Da e eg tilbake med eit nytt gjesteinnlegg. Beklager at det har tatt litt tid. Planen min e å gjesteblogge fast noken ganger i månaden, men denne sommeren blei ikkje heilt som planlagt. Eg har storkosa meg med båten og livet på sjøen. Det har bare mangla på motivasjonen til å sette meg ned å skrive etter alt som har skjedd/ikkje skjedd, selv om det jo e superkjekt å "snakke" med dåkke når eg først setter meg ned.

Såg dåkke artikkelen i gårsdagens VG forresten? Eg tok med avisa heim til kona slik at hon skulle få sjå den sjøl. I dag ligge saken ute på nett her, ser eg.

Ramp sin første gong i Rampelys ;-)

Noken oppklaringer.. Det stemmer at eg i utgangspunktet ikke var noke som helst gira på å flytte fra Oslo til Fredrikstad, men at eg fikk lyst på grunn av Juliannes gode argumenter. Det var spesielt ett hus eg hadde lyst på i Fredrikstad som gjorde at eg følte det blei verdt den lange kjøreveien til jobb. Men nå som mora til Julianne flytter til Oslo er jeg enda mer fornøyd med planene våre videre og ikkje minst med svigermor. Det skal bli hyggelig å få hon til storbyen.

Det er mange som spør meg om kordan eg takler dei nedturene Julianne og eg har hatt i prøverørsprosessen. Eg blir såklart påvirka eg og, men det som er mest trist e å sjå den skyldfølelsen Julianne sliter med. Mange trur nok kanskje at hon tar lettare på alt ditta enn det hon faktisk gjør. Vi står i det samman, og samman skal vi klare det. Men eg merker at Julianne alene har det veldig tøft om dagen og det er vondt å sjå. Heldigvis har hun en unik evne til å være positiv oppi det heile. Det beundrar eg hon for.

Ellers hørte eg at det var mange som ønsket seg et flyinnlegg og at Julianne har lovet bort noke eg ikkje klarer å holde. Det er vanskelig for meg å bare skrive om fly uten at eg veit ka dåkke vil vite meir om. Ka lure dåkke på? Eg plukker ut noken spørsmål fra kommentarfeltet under dette innlegget til neste gong som blir om noen veker.

Blogggast snart igjen!

Ulrik

UKENS SPØRSMÅL

Hva synes vennene dine om Ulrik? Synes de at han for gammel og at du har blitt kjedeligere etter at dere ble sammen?

- Ulrik er kjempegodt likt av vennene mine. Det er ingen som har sagt at jeg har blitt kjedeligere etter at jeg traff han. Jeg vet at jeg har blitt roligere, men det er vel kanskje bare naturlig og bra når man går fra singellivet til et fast forhold?

Synes du det er vondt å høre om andre som blir gravide og får barn?

- Overhodet ikke. Det å bli gravid og få barn er noe jeg unner alle par som ønsker det. Det er også veldig motiverende å høre om mirakler fra andre prøvende par. Det gir meg større tro og håp!

Hva er årsaken til at dere valgte en privat klinikk? Kan man ikke få denne hjelpen offentlig?

- Det valget tok vi først og fremst for å spare tid ved å slippe de lange køene offentlig. I tillegg er det ingen tvil om at oppfølgingen er bedre privat enn offentlig, noe vi mener det er verdt å betale for.

Hvorfor tror du ikke på alternative metoder ved siden av prøverør?

- Jeg har aldri sagt at jeg ikke tror på alternative metoder ved siden av prøverør, men jeg er ikke spesielt alternativ av meg og har ingen plan om å teste verken fotsone, akkupunktur eller andre slike ting i nærmeste fremtid med mindre jeg blir anbefalt det av legen min.

Jeg bare lurer på om du har gått på Prednisolon på disse forsøkene?

- Nei, det har jeg ikke gått på.

Hvorfor prøver ikke Spiren å sette inn to egg? Eller er dette noe dere ikke ønsker?

- Dersom det hadde vært opp til Ulrik og meg så hadde vi satt inn to egg hver gang, men det er ikke opp til oss og til nå har vi blitt anbefalt å sette inn ett egg av gangen for å fohindre komplikasjoner og fordi klinikken ikke mener det er grunn til noe annet.

Veien videre blir spennende. Kan dere ikke gjøre gentesting på eggene i Norge? Det hadde vel gitt dere svar på det meste..

- "Noen klinikker i utlandet gjør genetisk tester på blastocysten i forkant før den settes tilbake. Dette kalles PGS. Det kan tenkes i fremtiden at dette kommer til anvendelse også i Norge, men foreløpig er det ikke vitenskapelig tyngde bak dette som tilsier at dette er en metode vi kan anbefale per i dag", skrev Liv Bente til meg i en mail forrige uke.

Kan du fortelle litt mer om de prøvene du skal ta og hva de sjekkes for?

- Det skal jeg fortelle mer om underveis. Foreløpig vet jeg ikke nok om det som skal skje fremover til at jeg kan skrive utfyllende om det.

Hva har dere å tape på å bytte klinikk og metode? Det er ingen mistillit mot Spiren om dere prøver noe annet. Dere har fått inn mange gode forslag på andre klinikker. Undersøk disse! Hør med de hvilke tanker de gjør seg rundt det at egget ikke blir sittende fast og gror. Og dette har skjedd to ganger? Jeg ville prøvd MANGE flere før jeg ville tenkt at jeg måtte utredes.

- Jeg tror ikke løsningen ligger hos en annen klinikk. Jeg tror det er kroppen min som ikke vil samarbeide av en eller annen grunn. Dersom vi hadde gått til en ny klinikk nå så ville de også ha gjort en utredning før vi satt i gang neste forsøk. Det er vanlig etter å ha mistet tre ganger. Dessuten er det MYE tyngre å kjøre på videre med nye forsøk som mislykkes gang etter gang enn å ta noen blodprøver og andre undersøkelser. Det er tydelig at du ikke er eller har vært en prøver selv når du sier at du ville ha prøvd mange klinikker. Jeg blir sliten bare av tanken.

Om det viser seg at prøverørsbehandlingene ikke bærer frem etter x antall forsøk, har dere da tenkt på surrogati som et alternativ?

- Vi har tenkt på alle alternativer som finnes. Men vi har ikke bestemt oss for noe ennå. Vi ønsker å fokusere på en ting av gangen og nå er fokuset på prøverørsprosessen.

Er feritilitetsproblemet ditt noe som er arvelig eller er det helt tilfeldig at det rammer deg?

- AMH-verdien min er arvelig ja. Det ble vi fortalt da vi fikk vite de lave verdiene mine på Spiren i Trondheim.

Er eggene som ligger på frys befruktet?

- Ja.

Dyrker dere embryoet til blastocyst stadiet hver gang for å se at utviklingen er bra eller hvordan gjør klinikken det?

- Det stemmer.

Vet legene på Spiren grunnen til at det befruktede egget ikke vil feste seg ordentlig? Kan det hende at det er noe "galt" med livmoren din?

- Nei, det vet vi ikke og derfor skal jeg nå gjøre en videre utredning før neste forsøk for å forhåpentligvis blitt litt klokere på kroppen min.

Hvor fikk Ulrik kjøpt bakt potet i Stavanger? Følger han på Snapchat (@mrulriknygaard)

- På et gatekjøkken i gågata, sier han. Et gatekjøkken hvor de også selger kebab. Hehe!

Leser du meldinger på Instagram?

- Ja, men jeg svarer sjelden på meldinger der. På Snapchat derimot så svarer jeg alltid. Følg meg på --> pilotfrue

Har du lest bloggen "Med hjertet i hånden?" Det er et par som har gått gjennom en lang prøverørsprosess og mange mislykkede forsøk. Anbefaler deg å lese den.

- Nei, men jeg har blitt anbefalt bloggen flere ganger nå, så jeg skal sjekke den ut i kveld :-)

Har du noen fobier?

- Jeg har fobi mot edderkopper og det meste av insekter. Da jeg var liten begynte jeg å hylgråte fordi jeg hadde en maur på foten. Stakkars mamma, hun trodde jo det hadde skjedd noe alvorlig galt. Hehe!

Har du blitt mobbet som barn/ungdom, hvordan kom du deg gjennom det isåfall?

- Heldigvis ikke. Derfor vil jeg ikke gi noen råd rundt det. Men kanskje det er noen av leserne mine som kan dele sine erfaringer?

Når dere krangler (som de fleste par gjør innimellom), hva krangler dere stort sett om da? Er det et tema som går igjen?

- Vi krangler egentlig sjeldent, og når vi først krangler så handler det stort sett bare om tullete ting som ikke betyr noe. Jeg skal likevel innrømme at vi har hatt flere tullete "krangler" nå i prøverørsprosessen enn før vi ble prøvere. Stemningen her hjemme påvirkes selvfølgelig av alle nedturene. Uenigheter og diskusjoner oppstår rett og slett litt oftere nå som ting er vanskelig, og det er nok på grunn av frustrasjon rundt alt det triste vi har vært gjennom.

Kan du lage et innlegg om ringene dine? De er såå vakre! forlovelsesringen og gifteringen. Hvilken type de er og diamantene i dem osv. Det kan kanskje være et fint fokus også nå, oppi alt annet?

- Nei, det blir veldig unaturlig og kleint å skrive et eget innlegg om ringene igjen nå så lenge etter forlovelsen og bryllupet. Men du kan lese om og se bilder av forlovelsesringen min her og gifteringene våre her <3 <3

Dersom Ulrik hadde jobbet 8-16 hver dag og dere dermed omgikk hverandre daglig, hadde du da i blant følt behov for å være alene i form av å foreksempel ta en helg bare du hos familie eller venninner? Og hadde du tenkt det var rart dersom Ulrik ville ta en helg hos familien i Måløy alene uten deg?

- Helt klart. Jeg trenger min alenetid og Ulrik trenger sin alenetid.

Ja, litt rart. Men det er bare fordi jeg ikke klarer å se for meg casen nå som vi har en hverdag med såpass mye tid fra hverandre.

Hva i alle dager er det som gjør at du tror at din psykiske helse er av interesse for andre? Kan ikke du sutre til en psykolog?

- Jeg vet at det er mange som har interesse for helsen min da jeg skriver såpass mye om den og har såpass mange faste lesere. Det betyr ikke at jeg tror at alle har interesse av den, men jeg regner med at de som ikke bryr seg om meg lar være å klikke seg inn på denne bloggen.

Tror du at du og Ulrik hadde vært sammen i dag dersom Ulrik hadde hatt et barn fra tidligere forhold? Altså hadde du vært like interessert i å starte noe sammen med Ulrik dersom han den kvelden dere møttes for første gang, hadde fortalt deg at han hadde et barn som bodde hos han annenhver uke?

- Jeg datet en mann før Ulrik som hadde en datter. Det var overhodet ingen hindring for meg eller grunnen til at det ikke ble meg og han.

Hvorfor skriver du "Vi blir i Oslo" når dere skal flytte til Asker? Som tidligere nevnt av mange når dere kjøpte båten, Asker er overhodet ikke i Oslo.

- Du tok tydeligvis poenget og jeg forklarte hva jeg mente med overskriften i teksten under. Hvorfor henger du deg opp i dette?

Har dere tenkt å selge rekkehuset før dere kjøper noe nytt?

- Det spørs hvor lang prosessen blir. Vi snuser litt på å bygge hus om dagen, og om vi skal det så selger vi først. Men om vi bestemmer oss for å kjøpe et hus (ikke bare tomt) så selger vi nok ikke først.

Hva er grunnen til at du er så avhengig av din mor i en alder av snart 28? Altså, hvis du faktisk presterte å overtale Ulrik til å forlate en by han vil bo i, av den grunn at du må være nær din mor, så er det vel kanskje ikke et helt sunt tegn eller? Hvis du ikke klarer tanken på å ha barn uten umiddelbar hjelp fra din egen mor, så er du kanskje ikke helt klar enda? Jeg bare spør altså. Vil gjerne få vite hva det bunner i, for i din alder burde man vel strengt tatt klare seg med seg selv og sin mann?

- Jeg ønsker å bo i samme by som mamma fordi jeg er familiekjær og fordi jeg vet hvor kjipt det er å vokse opp langt fra besteforeldrene sine. Heldigvis vet jeg også hvor koselig det er å ha besteforeldre nært i oppveksten, da jeg har opplevd begge deler i løpet av min barndom og det er nærhet til familie jeg ønsker at mine barn en gang skal få oppleve.

Nå er det 7 år siden mamma og jeg bodde i samme by så det handler vel ikke akkurat om noe avhengighet til henne, men om hva jeg synes er hyggelig. Jeg skal heller ikke legge skjul på at det hadde vært kjekt med litt ekstra hjelp i perioder hvor Ulrik jobber mye borte og jeg foreksempel er syk eller er har det travelt med et eller annet.

Hvis dere hadde flyttet til Fredrikstad, hadde du klart å kose deg når du visste at Ulrik egentlig ikke ville bo der?

- Ulrik ville flytte til Fredrikstad da det var planen. Men nå som ting har endret seg er han glad for at vi ikke skal flytte dit.

Hvordan går det med separasjonsangsten til Ramp?

- Det går bedre nå, men jeg har ikke vært borte fra han mer enn to timer totalt når Stella ikke er hjemme. Baby steps..

Jeg har aldri forstått dette med bloggere og annonser egentlig. Du sier dette er dine faste hverddagsprodukter, men såvidt jeg kan se så er alle palettene helt nye og også lebestiften. Er det slikt at når det står at det er en annonse, skriver du dette i avtale med Lyko, for å tjene penger?  Det er foreksempel mange blogger som skriver om diverse vitamintilskudd for håret. Når en skriver om det er det ofte også slik at det annonseres om dette produktet på flere blogger på samme eller nesten samme tid. Når det da står at det er en annonse, kan det bety at det er et produkt de nettopp har fått tilsendt og kanskje brukt det i noen dager, men sier det er noe de bruker fast?

- For det første så er ikke alle palettene mine fra gårsdagens annonse nye. Dersom du sjekker Snapchat storyen min som ligger ute så ser du at blant annet rouge palettet mitt er veldig godt brukt. For det andre så får vi bloggere tilsendt nye produkter før annonser om vi ønsker det for at bildene skal se freshe ut. Det tar seg liksom ikke så fint ut på bilder med slitte cover og halveis oppbrukte produkter. Jeg kan selvfølgelig ikke snakke for alle bloggere, men jeg har aldri skrevet om noe jeg ikke selv bruker (med mindre jeg har opplyst om at jeg skal teste ut et produkt) og vet at annonsørene ikke velger tilfeldige bloggere. De velger bloggere som liker produktene deres eller bloggere som ønsker å teste ut produkter for så å dele sin mening dersom den er positiv.

Grunnen til at flere bloggere ofte skriver om samme produkt på likt er fordi annonsørene har bestemt seg for å bruke utvalgte bloggere i en bestemt kampanje. En kampanje er som de fleste vet noe som foregår over kort tid og derfor skjer det flere misliker, nemlig at de blir utsatt for samme reklame flere ganger. Jeg ser ikke problemet da jeg vet at bloggerne i en kampanje ikke velges tilfeldig. Jeg har heller aldri opplevd å få tilsendt et nytt produkt senere enn en måned før jeg skal anmelde det på bloggen. Seriøse annonsører gir alltid bloggerne god tid til å gjøre seg egne erfaringer med nye produkter.

Til slutt vil jeg bare si at jeg har testet flere produkter jeg ikke har likt eller fått noe utbytte av, og de produktene har jeg selvfølgelig ikke anbefalt videre til dere her på bloggen.

Det var alt for denne gang.. Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå

MINE SMINKETIPS

Annonse

God søndag, fine dere! Håper helgen har behandlet dere så bra at dere er like klare som meg til å ta tak i hverdagen igjen. Spalten med ukens spørsmål kommer ut i morgen, men et av spørsmålene blir besvart allerede i dag. Det er nemlig et spørsmål som ofte gjentar seg i kommentarfeltet mitt, og det er om jeg kan dele smikerutinene mine. Derfor tenkte jeg at det var på tide med et eget innlegg med mine enkle sminketips og samtidig gi dere 20 % rabatt på alle produktene jeg bruker.

Med kodeord "20pilotfrue" får du nå 20 % rabatt på alt fra Lyko.no inkludert salgsvarer, men ikke produkter fra The Balm. Tilbudet er gyldig til 6. september.. Bare hyggelig :-)

Concealer: Jeg starter alltid med denne fantastiske concealeren fra The Balm som dekker godt over urenhetene mine på haken og andre rødlige områder i ansiktet, som under øynene og rundt nesen. Jeg påfører concealeren med svampen som hører med og/eller noen ganger med fingertuppene. Det er forresten 30% rabatt på alle podukter fra The Balm hos Lyko.no frem til midten av september.

Foundation: Som foundation bruker jeg dette matte og godt dekkende pudderet fra Glo Minerals. Pudderet fungerer perfekt som en base etter concealer og før konturering med solpudder, rouge og highligter. Jeg bruker en fast kost fra Lyko sitt eget merke til å påføre foundationen.

Konturering: For å skape litt dybde og liv i ansiktet bruker jeg dette fine palettet fra Anastasia Contour Kit i farge "light to medium". Palettet har seks forskjellige nyanser slik at du kan fremheve dine beste trekk.  

Rouge: For å friske opp sminken bruker jeg dette herlige palettet med rouge fra Makeup Revolution som inneholder nøytrale nyanser, samt rosa og fersken med sterke fargetoner som setter en spiss på sminken.

Bryn: Til brynene mine er jeg avhengig av dette naturlige øyenbrynspudderet fra Anastasia Brow Powder i farge "dark brown". Jeg påfører den mørkeste fargen ytterst hvor jeg har minst hår og den lyseste fargen innerst mot øynene.

Koster: Alle kostene mine er fra Lyko sitt eget merket. Du finner Lyko Brushset her, som er den komplette pakken med sminkebørster av god kvalitet til en veldig god pris. Jeg vasker alle sminkebørstene mine minst annenhver uke med shampoo og balsam for at de skal holde seg fine og for å unngå at huden min utsettes for gamle sminkerester og dritt som kan gi unødvendige urenheter.

Lepper: Jeg sparer alltid leppene til slutt da jeg ofte drikker kaffe eller spiser frokost mens jeg fikser meg. Hehe! Men leppene må på plass, ellers føler jeg meg ikke fresh. Nå for tiden er det denne nydelige leppestiften jeg har fått dilla på fra E.l.f. Moisturing lipstick ravishing i farge "rose".

Ved spesielle anledninger: I og med at jeg bruker vippeextension fast så bruker jeg ikke mascara og sjelden øyenskygge da det fort blir litt mye. Men i helger og ved spesielle anledninger bruker jeg dette delikate palettet med 32 forskjellige matte øyenskygger som jeg virkelig elsker.

Husk kodeord "20pilotfrue" om du vil ha 20 % rabatt på sminken jeg bruker og mye mer fra Lyko.no her!

P.s. I morgen legger jeg ut hele sminkerutinen min på Mystory. Følg meg på pilotfrue på Snapchat for å se den. Der svarer jeg forresten også på spørsmål om produktene.. Vi snappes ♥

VI BLIR I OSLO

Hei fra Hvalstrand! Her har vi lagt til longside med noen andre båter siden i går og kost oss sammen med venner. Det er skikkelig god stemning med festival og bra vær, så vi kan ikke annet enn nyte. Heldigvis er det litt igjen av båtsesongen, noe vi utnytter til det fulle. Det må vi jo nesten bare etter investeringen vi gjorde i drømmebåten vår i slutten av mai. Jeg har forresten forelsket meg i Asker den siste tiden og spesielt områdene Nesbru, Hvalstrand og Vollen. Har jeg noen lesere som er fra Asker? For noen fine plasser!

Apropos Asker.. Det blir ikke hus i fredrikstad på Ulrik og meg likevel. Vi har som nevnt vært på husjakt og fant faktisk to hus vi likte veldig godt, men vi ga aldri noe bud på noen av husene. Nå har vi bestemt oss for hus i Asker i stedet, og på bare en uke har vi vært innom alt fra nytt funkishus til oppussingsobjekter og bygging av hus. Hehe! Her går ting litt fort i svingene, men det har sine grunner. Vi blir altså i Oslo, eller Akershus da. Hovedgrunnen til det er at moren min flytter selv fra Fredrikstad til Oslo og da faller alle brikkene på plass her. Jepp, jeg er en skikkelig mammajente. Hehe!

Ulrik har aldri vært gira på å flytte fra Oslo og spesielt ikke til Fredrikstad, men han ble med på det etter noen runder med argumenter fra meg. Det føles utrolig bra å vite at han var villig til å flytte fra alt for meg og mine grunner. Det sier mye om han. Godt føles det også å gi han det livet han alltid har ønsket seg for oss. Jeg kjenner derfor at beslutningen er rett og gleder meg virkelig over den. Nesten like mye som Ulrik ;-)

Nå er det tacokveld og vinos på menyen sammen med nabobåten. Vi snakkes!

DCIM\115MEDIA\DJI_0099.JPGDCIM\115MEDIA\DJI_0093.JPGDCIM\115MEDIA\DJI_0115.JPGDCIM\115MEDIA\DJI_0055.JPGDCIM\115MEDIA\DJI_0049.JPGDCIM\115MEDIA\DJI_0024.JPG

NESTE STEG I PROSESSEN

Det blir som sagt litt venting på Ulrik og meg før neste egginnsett på grunn av at vi ønsker og på grunn av at klinikken vår anbefaler en videre utredning. Men det tror jeg vi skal takle fint begge to. Utredningen som skal gjøres nå er med tanke på at jeg har blitt gravid 3 av 4 ganger og at svangerskapet stopper og utvikle seg. Dette innebærer blodprøver som undersøker immunologiske, hematologiske og genetiske forhold. Den siste gjelder visst kun for Ulrik da vi har tatt av meg tidligere som er normal. Prøvene jeg skal ta kan tidligst tas to uker etter at hCG er ute av kroppen min. Derfor skjer det lite i prosessen akkurat nå.
 
Jeg føler på en måte at vi står litt på stedet hvil og at vi rykker tilbake til start mellom hvert forsøk, men på en annen måte så gjør vi jo ikke det. Vi blir noe klokere for hver gang og etter utredningen som nå skal skje vet vi forhåpentligvis enda mer om hvor veien bør gå videre for snart å komme i mål. Jeg er som dere skjønner veldig positiv til at vi ikke bare kjører på med en ny runde med ting som hittil ikke har fungert, men at vi faktisk stopper opp litt for å legge en ny og kanskje enda mer tilpasset plan for vår situasjon.
 
 
I tillegg til dette ønsker Spiren å ta en ny runde med hormonprøver på grunn av at det nå nærmer seg ett år siden vi hadde forrige status. Hormonprøvene skal tas på syklusdag 2, altså ved neste menstruasjon. Jeg har fortsatt ikke sluttet helt å blø etter den blødningen som startet på mandag og det kan som jeg vet ta alt fra tre til seks uker før jeg får mensen igjen etter en spontanabort, så vi må bare være tålmodige som med alt annet i denne prøverørsprosessen. Tidenes tålmodighetsprøve.
 
Legen min mener forresten det ikke er mistanke om at det er forholdet inne i livmoren min som ødelegger for graviditetene jeg har hatt. Hun har kikket grundig med ultralyd hver gang jeg har vært i Trondheim og de har heldigvis aldri sett noe som har vært negativt. Selv om jeg sa i går at jeg håper på et problem som kan løses så håper jeg selvfølgelig ikke at det er noe alvorlig galt med meg. Jeg håper bare at vi snart får noen flere svar som kan hjelpe oss videre..

Sjalet er fra Dehn Design by Merete Nyegaard Dehn

GRUNN TIL VIDERE UTREDNING

Jeg føler meg helt tom igjen. Tom for energi, tom for tårer og tom for ord. Derfor prøver jeg å fylle dagene mine med hyggelige ting. Og så lenge dagene er hyggelige er de meningsfulle nok for meg. I går blant annet inviterte jeg jentene hjem på middag og i dag skal jeg i en annen jentemiddag. Tid med gode venninner er gull verdt etter det som har skjedd. Spesielt nå som Ulrik har vært på jobb i noen dager og jeg har vært alene. Jeg liker å være alene, faktisk så er det beste jeg vet å stenge meg inne i perioder som dette. Men jeg kjenner at jeg trenger å være sosial. Jeg kjenner at det gir meg mye.

Etter fire mislykkede runder er det på tide å gjøre noe mer. Med noe mer så mener jeg ikke å bytte klinikk eller ta i bruk alternativ hjelp. Jeg mener at det er en grunn til videre utredning og det er derfor neste steg i denne prosessen. Kroppen min kan tydeligvis bli gravid. Det er jo noe å være glad over, men det virker ikke som om den klarer å holde på graviditeten eller at eggene mine er av god nok kvalitet. Jeg aner ikke hva som feiler meg, men jeg håper nesten at det er noe mer enn det lille vi vet. Det er litt merkelig å håpe på det kanskje. Jeg føler bare at det hadde vært lettere å ta tak i problemet dersom vi hadde noe konkret å forholde oss til. Jeg håper altså på et problem som kan løses. Det eneste vi vet i dag er at jeg har et lavt antall egg i forhold til min unge alder, noe som ikke trenger å være et problem i seg selv, men som stresser meg mer og mer. Jeg er redd for at tiden skal renne ut og at drømmen om biologiske barn må legges på hyllen.

Det blir derfor ikke noe nytt forsøk før vi vet noe mer om min helse. Jeg kommer tilbake til hva som skal undersøkes..

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere. Her kommer ukens spørsmål og svar. Beklager forsinkelsen..

Går det bra med deg?

- Ja og nei. Jeg har det tøft om dagen, men jeg klarer meg.

Klarte du virkelig klart å la være å teste før det hadde gått 14 dager etter innsettet? Jeg testet tidlig hver gang..

- Jeg har ventet med å teste i 14 dager etter hvert egginnsett siden det er hva klinikken anbefaler. Dessuten har jeg erfart gjennon en venninne at for tidlig testing kan gi falskt negativt resultat, og jeg ser ikke noe grunn til å utsette meg for en eventuell unødvendig skuffelse. Det er nok skuffelser i denne prosessen fra før.

Når anbefaler du at kvinner tester seg for å se om de kan få barn/har et problem? Jeg er bare 19, men dette er likevel min største frykt. Jeg vil egentlig bare teste meg så fort som mulig, men samtidig ikke la det bli et "problem" før jeg er klar for å få barn osv. Hva tenker du er lurest?

- Dette er et veldig vanskelig spørsmål å svare på, men jeg kan prøve å dele mine tanker rundt problemstillingen..

Dersom det å bli mamma er ditt aller største ønske så ville jeg anbefalt deg å ta en fertilitetsutredning på en fertilitetsklinikk allerede nå. Men dersom drømmen om å møte mannen i ditt liv for så å få barn sammen med han er større, så ville jeg ha ventet med utredningen. Min drøm om å bli mamma oppstod ikke før jeg traff Ulrik. Jeg er glad for at vi sammen fant ut av problemet såpass tidlig. Men jeg er også glad for at jeg ikke visste om problemet før jeg traff Ulrik, for da er sannsynligheten stor for at vi aldri hadde møttes og for at jeg hadde hastet meg inn i et annet forhold med feil utgangspunkt.

Hva i all verden? Det er en haug av spørsmål du ikke har besvart! Jeg venter blant annet på 2 spørsmål jeg stilte deg som du bare har utelatt. Hva er opplegget med en spalte når du bare besvarer en brøkdel?

- Jeg besvarer kun de spørsmålene jeg ønsker å besvare. Dersom spørsmålene dine ikke blir besvart er det en grunn til det. Når det er sagt så stemmer det ikke at jeg kun svarer på en liten brøkdel av spørsmålene som kommer inn. Jeg svarer på omtrent alle spørsmål jeg får.

Har du noen nye mål/planer med bloggen fremover?

- Det er ganske mye som skjer rundt meg akkurat nå som jeg ikke kan fortelle om helt ennå. Jeg vet det er kjedelig når bloggere sier sånn. Derfor kan jeg røpe en plan som er konkret for bloggen og det er at frisøren min og jeg skal begynne å jobbe mer sammen fremover. Det betyr mer styling og outfits på bloggen, noe flere har sagt at de savner.

Har du noen gang slitt psykisk, gått til psykolog eller liknende?

- Jeg gikk til psykolog etter de første årene mine i Oslo med mye festing i dårlig miljø. Jeg har skrevet mer om det her og her.

Når begynte du og blogge? Var det etter du møtte Ulrik du kalte deg for pilotfrue?

- Jeg begynte å blogge i juli 2014, noe som vil si at bloggen fylte 3 år denne sommeren. Hurra!

Hehe, ja. Det var Ulrik som fleipet med navnet "pilotfrue" i starten og han som registrerte domenet på blogg.no. Jeg fikk faktisk domenet i bursdagsgave fra Ulrik da jeg fylte 24 sammen med andre gaver. Domenet er den billigste gaven jeg har fått (å registrere seg på blogg.no er gratis), men også den gaven som har gikk mest frukter i ettertid.

Hvordan kom du deg så høyt opp på topplisten?

- Ved å være åpen og ærlig. Overfladiske bloggere er det nok av.

Hvordan viste du at Ulrik var mannen i ditt liv? Ved første møte eller hvor lang tid tok det?

- Jeg trodde at han var det allerede ved første møte og fortalte venninnen min at Ulrik var mannen jeg skulle gifte meg med den kvelden vi møttes. Jeg vet ike helt hvordan jeg visste det. Han var bare så snill, morsom, KJEKK og annerledes enn alle andre jeg hadde møtt. I tillegg traff dialekten hans meg rett i hjertet.

Har Ulrik vært gift tidligere?

- Nei, verken han eller jeg hadde vært gift eller forlovet før vi møtte hverandre.

Hvor lenge har du og Ulrik vært sammen? Og hvordan møttes dere?

- Vi møttes i januar 2014 på Hanami gjennom en felles venn.

Hadde dere en grønnfarge på stueveggen før den dere har nå? Eller annet rom? Hva heter den?

- Stuen vår var hvit og kjedelig før. Nå er den i fargen "Oslo".

Hvordan tar Ulrik alt dette med prøverørsperioden?

- Alt dette? Utdyp gjerne spørsmålet til neste runde.

Klarte du virkelig å kose deg på Elle festen etter det som skjedde?

- Ja, det var overraskende lett på grunn av god stemning og mange hyggelige mennesker. Jeg trengte virkelig denne festen.

Foto: Marian Jade

Har dere snakket noe om hvor mange prøverørsforsøk dere ønsker å gjennomføre før dere eventuelt må finne andre alternativer til å bli foreldre?

- Vi er ikke helt der ennå. I Trondheim ligger det fortsatt tre egg på frys å venter på oss som vi er enige om å gi en sjanse.

Har du mulighet til å skrive litt mer om dagene frem til egguttaket, selve egguttaket (hva skjer den dagen) og om hvordan dagene etter egguttaket er?

- Jeg skriver om hele denne prosessen mens den skjer. Se tilbake i arkivet mitt fra november i fjor eller følg med på bloggen om du er interessert i prøverørsprosessen. Håper du vil være med på reisen videre mot målet om å bli foreldre!

Litt direkte spørsmål, men du får svare hvis du vil.. Har du og Ulrik sex mens du går på hormoner? Og etter innsett?

- Vi har ikke sex i rugetiden etter egginnsettet av en enkel grunn det er fordi den støttebehandlingen som tas vaginalt er noe kliss. Klinikken kaller det for "sukkerspinn", men jeg kan love dere at miljøet der nede ikke minner om sukkerspinn i det hele tatt. Hehe!

Hvis du skulle valgt å få hund en gang til, ville du da valgt en annen rase? En større rase f.eks?

- Jeg elsker miniatyrhunder og tror ikke jeg ville hatt en større rase av den enkle grunn at de ofte krever lengre turer blant annet. Chihuahua, Yorkshire Terrier og Pomeranian er mine tre favoritter. Stella (vår eldste) er en blanding av Chihuahua og Yorkshire Terrier og Ramp er en blanding av Chihuahua og Pomeranian.

Kunne du begynt med en spalte/fast innlegg med "would you rather" et par ganger i måneden eller noe sånt?

- Kanskje det. Jeg kan i hvert fall lage ett slikt innlegg snart.

Ville dere vurdert løsninger som eggdonasjon (hvis det var lov i norge) eller spermdonasjon (hvis problemet lå hos Ulrik) Eller er det viktig for dere å få 100% biologiske barn?

- Vi kommer til å vurdere andre løsninger om det viser seg at vi ikke lykkes med prøverør. Jeg er ikke "mot" noen alternativer. Jeg synes det bare er flott at det finnes mange løsninger på fertilitetsproblemer og skulle ønske at eggdonasjon og surrogati var lovlig i Norge.

Jeg lurer på om dere har lurt på å adoptere?

- Vi må ta en ting av gangen. Nå holder vi på med prøverør.

Jeg synes hele dette prøverørsprosjektet deres begynner å bli tåpelig nå. For vær gang det går galt drøyer du i nesten en uke med å si noe som helst, som igjen gjør at du havner på topp på topplisten. Er dette bare ett stunt i samarbeid med Side 2 for å dra lesere og få klikk? Det er en kynisk måte å skaffe seg penger på..

- Dersom du synes at jeg, Ulrik, prøveperioden vår og/eller denne bloggen er tåpelig så anbefaler jeg deg å finne noe annet å bruke tiden din på. Alt jeg deler her er ekte og jeg planlegger omtrent aldri innleggene mine på forhånd. Noe som gjør bloggingen mer levende og interessant, etter min mening.

Har du tatt abort tidligere?

- Ja, jeg tok abort da jeg var 20 år (syv år siden). Det var i slutten av et forhold som ikke var noe bra på det tidspunktet og jeg var alt for ung (i hodet) til å ta vare på et barn alene. Det var nemlig uaktuelt for han jeg var sammen med å beholde dette barnet og jeg visste selvfølgelig ikke om mitt problem denne gangen. Sannsynligvis har problemet oppstått de siste årene etter hva legene tror.

Jeg lurer på om du noen gang tenker på hva den lille ville vært om du ikke hadde tatt aborten? Hvor langt var du på vei da du tok aborten? J

- Tanken har selvfølgelig slått meg. Men om jeg fikk valget mellom å være alenemamma som 20-åring eller å leve uten biologiske barn sammen med Ulrik, så blir valget det siste. Ulrik er den viktigste personen i mitt liv og jeg vil heller gå for en ny løsning med han enn å stå alene.

Har dere vurdert å bytte klinikk?

- Nei, det har vi ikke. Vi er veldig fornøyde med opplegget og oppfølgingen på Spiren i Trondheim. Jeg tror ikke de mislykkede forsøkene vi har hatt handler om noe annet enn kroppen min.

Går du fast på folat tilskudd?

- Ja, jeg tar alt jeg skal og har fått anbefalt av tilskudd og vitaminer.

Hvorfor vil du ikke prøve akupunktur?

- Jeg har ikke troen på at det skal hjelpe meg med å bli gravid. Dessuten har jeg nok med å følge opp det som

Drakk du alkohol på Elle festen?

- Ja, det ble ett glass med bobler og noen drinker.

ELSKER hårfargen din nå, har du gjort noe med den?

- Takk! Jeg var hos frisøren for to uker siden og frisket opp fargen min. Vi gikk for en kald blond tone som jeg er skikkelig fornøyd med. Jeg fikk til og med skryt av søteste Ida Wulff som faktisk "lånte" frisøren min her om dagen.

Kan ikke de på klinikken gi ekstra hormoner til egget har festet seg?

- Jeg kommer tilbake til veien og planen videre når den er langt. Først må den legges.

Ville det hatt noe å si om du hadde ligget rett ut de første ukene?

- Jeg tror ikke det, men om jeg hadde blitt fortalt at det hjalp så hadde jeg selvfølgelig gjort det. Jeg gjør hva som helst og hører på alt legen min sier. Om hun sier hopp, så hopper jeg. Hehe!

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå! Spalten kommer ut fast på søndager eller mandager :-)

JEG TRODDE DET VAR OVER

Etter at jeg publiserte blogginnlegget på formiddagen i dag har jeg vekslet mellom å ligge i forsterstilling på sofaen og på soverommet. Smertene nederst i magen ble så kraftige utover dagen at jeg måtte ty til Naproxen igjen. Jeg har lest i kommentarfeltet mitt at noen mener det ikke er bra å ta denne type smertestillende i prøverørsprosessen, men legen min på Spiren sa det gikk greit. Derfor stoler jeg på henne..

Det var torsdag i forrige uke at jeg begynte å blø, mens Ulrik og jeg satt i en telefonsamtale med mamma på høytaler. Midt i samtalen følte jeg plutselig at jeg holdt på å tisse på meg. Jeg hadde ikke vondt noe sted, men tanken om at jeg hadde mistet slo meg i det jeg gikk ned trappen mot toalettet siden jeg følte meg fuktig og rar nedentil. Da jeg dro av meg buksen fikk jeg likevel sjokk. Det var rødt overalt igjen og det første jeg tenkte på var hvordan  jeg  skulle  fortelle  dette  til  Ulrik. Stakkars Ulrik, tenkte jeg. Etter noen minutter mannet jeg meg opp til tre ord. De tre ordene alle frykter i denne prosessen. Det gikk ikke, hadde jeg tenkt til å si. Men jeg trengte ikke å si noenting. Ulrik så hva som hadde skjedd bare ved å møte blikket mitt.

Vi kastet oss som sagt i bilen for å ta prøver på Furst. Resten av dagen var vi bare alene hjemme sammen. Det kom ikke noe mer blod etter dette, derfor trodde jeg at det var over og at kroppen min kvittet seg med alt på en gang siden jeg "bare" var fire uker på vei. Men det hadde den ikke. I dag kom/kommer tydeligvis resten, og i dag gjør det fysisk vondt.

Herregud, så sterke vi er blitt sammen <3 <3

Jeg legger ved et bilde som ble tatt fredag i forrige uke, fordi jeg ikke har vært i stand til å ta noen bilder av meg selv etter den dagen ennå.. I morgen er forhåpentligvis smertene borte. Da skal jeg sette meg ned med forrige ukens spørsmål og svare dere så godt jeg kan. Spalten med ukens spørsmål pleier jo å komme ut på søndager eller mandager, men jeg regner med at dere godtar forsinkelsen akkurat denne uken..

FØLELSER MÅ FORDØYES

Reklame

I dag hadde jeg virkelig lyst til bare å bli liggende i sengen. Jeg våknet av at jeg kaldsvettet og hadde vondt i magen. For ikke å snakke om blåmandagfølelsen etter det som har skjedd/ikke skjedd. Jeg vet ikke om det bare er tilfeldig at formen ikke er på topp eller om det er på grunn av at hormoner og slikt skal ut av kroppen min igjen. Men det føles uansett som en uggen start på denne uken, noe som heldigvis betyr at den bare kan bli bedre. Positiviteten lenge leve :-)

Til tross for den triste beskjeden fredag ettermiddag om at hCg-verdiene mine hadde halvert seg, klarte jeg å kose meg på Elle festen samme kveld. Ulrik og jeg vurderte å bli hjemme, men siden vi hadde gledet oss til denne festen såpass lenge så bestemte jeg meg rett og slett for å rømme fra følelsene mine noen timer og koble helt ut. Det funket den kvelden, men når man ignorerer slike vonde følelser kommer de som regel tilbake og biter deg i rumpa. Følelser må fordøyes. Jeg fikk derfor en ekstra tung lørdag og søndag, men angrer ikke et sekund på at vi ble med å feire Elle sitt 20-års jubileum. For det var veldig gøy. De folka der kan å lage fest.

(sponset) Snilleste og dyktige @idakristintonseth fra Høyer Fredrikstad plukket ut dette fine antrekket til meg i forkant av fredagen. Planen var jo å dra på festen som gravid og drikke vann, men slik ble det ikke. Settet er fra høstkolleksjonen til Stine Goya, som er et dansk klesmerke jeg har åpnet øynene for i det siste. Jeg digger fargen og spesielt stoffet. Velour er definitivt noe dere kommer til å se meg mer i denne høsten og til vinteren. Jeg gleder meg til å finne flere nye velour-favoritter fremover!

(sponset behandling) Her ser dere den enkle og fantastisk fine frisyren som @mariadimitrov fra Head Frisør i Hegdehaugsveien lagde på meg på fredag. Vi brukte clips (ekstra løshår) for å få litt lengde i oppsettet mitt. Maria fikset også sminken min og håret til Ulrik. Jeg var skikkelig fornøyd med looken og ikke minst med Ulrik. Han kler den nye og korte sveisen sin sååå godt, synes jeg. Det ser jeg at han synes selv også. Hehe!

(sponset behandling) Neglene mine er det søteste @nailsbyhanneelisabeth som står for. Dere ser de kanskje ikke så godt på bildene over, men de er i glittrende gull denne gangen. Hanne (negledesigneren min) har lagt ut en videosnutt på Instagram av neglene mine. Der ser dere hvor fine de faktisk er! Hanne tar forresten bare 500 kroner for nytt sett og kun 350 kroner for påfyll, noe som er utrolig gode priser. Ta kontakt med Hanne på Facebook her for timebestilling. Hun holder til på Sørenga.

De freshe øredobbene kjøpte jeg på Ganni rett før helgen og vesken fra Louis Vuitton lånte jeg av Ida som satt sammen antrekket (en god venninne fra Fredrikstad som jobber på Høyer) sammen med noen sko som dere ikke ser her, men som er fra Jimmy Choo. Åh, som jeg elsker å låne ting av venninner! Det gjorde jeg liksom alltid før, men etter at jeg ble "voksen" så har jeg glemt hvor genialt og gøy det er.

Vi blogges mer senere i dag! Jeg føler at jeg skylder dere litt hyppigere oppdateringer denne uken etter forrige ukes opphold..

EN SPESIELL UKE

Hei, til alle snille og gode lesere. Her kommer et livstegn fra meg. Det er første gang siden jeg begynte å blogge at jeg har vært borte fra bloggen i nesten en uke og forhåpentligvis også den siste. Tiden borte fra sosiale medier har ikke gitt mersmak, men det har vært helt nødvendig. Når det er sagt så har jeg savnet dere og må bare si at jeg setter utrolig stor pris på den støtten dere har gitt Ulrik og meg de siste dagene. Takk for at dere forstår ♥

Det er vanskelig å begynne på denne teksten, men jeg tror at jeg vil ta dere med tilbake til starten av uken.. Den begynte som sagt (på Instagram) med positiv test på mandag og en ny lykkerus. Det føltes helt fantastisk å få to klare streker på graviditetstesten igjen, men samtidig skummelt. Vi var jo redde for at det skulle gå galt denne gangen også, og kanskje ekstra redde etter alt det vi har opplevd det siste året. Vi vet hvor fort lykken kan snu og dermed var det vanskelig å senke skuldrene selv med positiv graviditetstest i hånden. Men vi ble selvfølgelig glade. Utrolig glade. Og FOR en lettelse etter to lange uker med venting og tolking av symptomer.

Vi tok hele tre tester for å være sikre på resultatet mandag ettermiddag denne uken.

Ulrik og jeg koste oss naturligvis med den store nyhten sammen med våre nærmeste først. Mens vi gjorde oss klare til å dele nyheten videre med dere begynte jeg å blø. Vi kastet oss i bilen for å ta blodprøver, men som mange vet må disse blodprøvene tas over flere dager for å måle en eventuell stigning eller nedgang av hCG-nivået i blodet. Det var ikke før fredag ettermiddag at jeg fikk en telefonen fra legen min på Spiren med prøveresultatene, altså etter to forferdelige dager med mye tårer og frustrasjon. Jeg skjønte egentlig hva som hadde skjedd og var så forberedt jeg kunne være på denne telefonsamtalen, men håpet forsvant ikke hos meg før jeg fikk bekreftet at hCG-nivået mitt var synkende.

Grunnen til at vi ville dele resultatet såpass tildig også denne gangen var fordi vi ikke synes at en så stor nyhet skal måtte holdes hemmelig. Jeg var redd for å miste og det kommer jeg alltid til å være, men jeg er ikke redd for å bry andre med en ny tragedie. Det burde ingen være. Det å måtte holde noe så vondt som en spontanabort helt for seg selv burde heller ingen trenge. Det er ikke flaut å mislykkes i en prøverørsprosess. Det er kun trist og vi prøvere trenger all den trøsten vi kan få når lykken snur eller ikke er med oss.

Ett lys for hvert forsøk ♡ ♡ ♡ ♡
De nydelige blomstene fikk vi av verdens beste mamma og stefar som kom på døren i går..
Det har vært noen tunge dager, men det går bra med oss og resten av veien skal vi fortsette å dele med dere. Valget om åpenheten rundt hele denne babydrømmen er et valg vi tok for over et år siden og et valg vi fortsatt står ved. Både Ulrik og jeg får daglige tilbakemeldinger fra andre prøvende par som finner en trøst i at vi deler, noe som gir en god mening med alt det triste. Vi synes det er godt at vi ikke må holde det vanskelige inne og ekstra godt at det kommer noe positivt ut av disse nedturene våre.

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere. Her hjemme er stemningen til å ta og føle på. Gud, så nervøs jeg er for resultatet av innsettet og herlighet så sakte timene går i dag. Jeg skal hente Ulrik på flytoget i 15-tiden og etter det drar vi hjem for å ta en (les: flere) graviditetstester. Tusen takk for alle lykkeønskninger dere har gitt meg både i går og i dag. Dere er gode! Her kommer ukens spørsmål og svar:

Hva engasjerer deg, provoserer deg og opptar deg utenom skjønnhet, interiør, hunder, reiser, Ulrik og prøverørsprosessen?

- Nå for tiden tar prøverørsprosessen såpass mye plass i tankene mine og i livet mitt at det er lite annet jeg har energi til å engasjerer meg i. Det må jeg bare innrømme. Det er også veldig lite jeg lar meg provoserer av om dagen. Jeg har rett og slett nok med meg selv og Ulrik.

Kan du lage et innlegg over hvor du handler klær, nettbutikker/butikker?

- Ja, det kan jeg gjøre. I utgangspunktet kunne jeg linket til de forskjellige butikkene her og nå, men jeg har ikke noe lyst til å merke hele innlegget som reklame. Derfor tar vi alt i et eget innlegg senere denne uken. Takk for forslaget!

Hvor høy er du? Hvor høy er Ulrik?

- Jeg vet ikke hvor høy jeg er. Ulrik er 183.

Hvilket årstall er dere født i?

- Jeg er født i 1990 og Ulrik er født i 1979.

Merker dere noe til aldersforskjellen?

- Nei, ikke nå lenger. Når det er sagt så ønsket jeg meg en eldre og mer moden mann enn "gutter" på min egen alder før jeg traff Ulrik, og det fikk jeg. Så ja, jeg merket litt til aldersforskjellen da vi traff hverandre, men det var bare positivt.

Du må nok frem med vaskekluten og vaske selv når du får barn. Da må du vaske både gulp, matrester, bæsj og tiss. Røyter ikke hundene? Jeg har hund og må vaske eller støvsuge opp hundehår flere ganger for dagen. Du kan vel ikke vente på at en vaskehjelp kommer og gjør det?

- Hehe! Jeg har ikke noe problem med å vaske eller støvsuge. Selvfølgelig holder jeg det fint her hjemme før og etter vaskehjelpen kommer. Men den grunndige vasken av hele huset gidder jeg ikke å gjøre selv. I går var vaskedamen vår her i nesten 10 timer siden jeg ga henne i overkant mange oppgaver. Vindusvask var en av oppgavene. DET er kjedelig det.

Du har bedt om utfordringer og jeg har en til deg. Siden du nå forhåpentligvis har et lite under på gang, så utfordrer jeg deg til å slette og ikke publisere grumsete og negative kommentarer en hel måned! Syntes du er tøff som står i alt dette, og selv om du sier at det ikke påvirker deg, så er ikke engang du laget av stein! Tenk så befriende å ikke ha de på bloggen, og heller bruke tid på de utallige positive kommentarene. Mitt håp er at de negative skal opphøre om du ignorerer de 😊 Tar du den utfordringen?

- Denne må jeg tenke litt på. Utrolig godt forslag, men jeg vet ikke om jeg "tørr" å bare la de positive kommentarene komme til syne. Jeg føler det er litt feigt av meg av en eller annen grunn. Er det ikke det?

Hvordan vil du beskrive din perfekte lørdagskveld?

- Akkurat nå er den uten alkohol med Ulrik, god mat, godteri og Netflix. Før prøverørsperioden var den ute på restaurant med Ulrik, god mat, alkohol og gjerne flere venner.

Hva gjorde du og Ulrik på deres første date?

- Jeg var med han på jobb. Vi hentet et tomt fly (uten passasjerer) på Torp og fløy det til Gardermoen. Det ga meg litt sånn "fifty shades" følelse. Hehe! Jeg får frysninger av å tenke tilbake på den dagen. Helt seriøst.

Hva gjør deg rørt?

- Det er mye, men det første jeg kommer på akkurat nå er snille lesere og alt som har med bryllup å gjøre.

Dere som arbeider med blogg sier ofte at dere har høy arbeidsmoral og at dere tar arbeidet deres meget seriøst. Hadde du forsvunnet fra en hvilken som helst annen jobb i flere dager uten å si i fra også og fortsatt syntes det var greit? Jeg vil ikke kalle det særlig høy arbeidsmoral. Jeg forstår at du er din egen sjef og at du mener at du kan styre som du vil (noe du også kan), men ikke si at å forsvinne uanmeldt fra arbeidet ditt uten å gi beskjed er høy arbeidsmoral. Ja, du KAN og har muligheten, men det ser ikke særlig attraktivt ut... I mine øyne. Men jeg følger deg jo fortsatt og kommer til å fortsette, så du taper jo ingenting på det. Jeg er bare nysgjerrig på tankene dine rundt akkurat det.

- Det er vanskelig å sammenligne bloggeryrket med et annet yrke. De fleste jeg kjenner (bortsett fra Ulrik) jobber ikke i helgene blant annet. Det gjør jo jeg. Og dersom jeg er syk eller tar meg "ferie" så går det utover lønnen min. Det gjør det heller ikke for de aller fleste jeg kjenner. Men det å kunne ta seg fri når som helst og det å kunne jobbe fra hvor som helst i verden er mine største fordeler som jeg setter pris på og velger å benytte meg av.

Jeg lurte på grønnfargen dere hadde på soveromsveggen FØR dere pusset opp, altså ikke den blåfargen dere nå.

- Vi hadde hvitt soverom før vi pusset opp. Du kan se soverommet før her og etter her.

Syntes det er rart at du sier du ikke er veldig sjalu når du syntes det er respektløst av Ulrik å like blder til andre jenter på Facebook? Jeg er i et forhold selv. Om jeg tilfeldigvis liker ett bilde av en gutt som jeg ikke kjenner såå godt, så blir han selvfølgelig ikke sur på meg eller omvendt. Det skal ikke være noe forskjell på om personen man liker bildet til er jente eller gutt, det skal være likestilt. Merker jeg blir irritert.

- Det viktigste er vel at du og din kjære er enige om reglene for deres forhold? Jeg skjønner ikke hvorfor du lar deg irritere over Ulriks og mitt forhold..

Stemmer det at Ulrik var i et annet forhold da dere møttes? Synes du eller han det er vanskelig å forholde seg til noe i den andres fortid? (Les: kjærester, sex etc).

- Nei, det stemmer ikke. Jeg har aldri hatt noe problem med å godta at Ulrik har en fortid med andre jenter og han har heller ikke hatt noe problem med å godta at jeg har en fortid med andre gutter. Alle har jo en fortid?

Må dere betale av egen lomme for hjelpen dere får fra Spiren eller får man dekt noe?

- Spiren er en privatklinikk, så behandlingene må vi betale selv.

Hei! Jeg lurer på hvilke endringer/tilpasninger du har gjort i forhold til kostholdet ditt i denne prøvetiden? Har du fått noen råd om hva du bør spise/drikke mer/mindre av? Hilsen ei som skal i gang med prøverør selv.

- Jeg har sluttet å drikke alkohol og kaffe. Jeg har sluttet å spise mat som gravide anbefales å holde seg unna, som spekemat og diverse oster. Jeg har også begynt med omega 3 og et annet kosttilskudd med folat i. Ellers lever jeg som vanlig og spiser generelt sunt.

Lurer på om du har skrevet innlegg før om hvorfor du ikke kan bli gravid?

- Ja, det kan du lese her.

Hvor mange ganger har du abortert ufrivillig?

- Jeg har hatt en spontanabort og noe annet som jeg ikke klarer å forklare godt, men som du kan lese om her.

Hei, her kommer et spørsmål som jeg ikke mener som verken frekt eller sårende! Jeg lurer på om dere kan/kunne ha akseptert et liv uten barn? Jeg tenker på dette i sammenheng men prøving i flere år og etterhvert bruker man mye tid og penger, og at man slites psykisk og fysiks av prøvingen.

- Nei, det tror jeg ikke. Dersom vi aldri lykkes med prøverør så kommer vi definitivt til å vurdere andre metoder for å bli foreldre.

Hva er ditt beste råd til hvordan en kan forberede seg emosjonelt for første prøverørsforsøk?

- Det er nesten umulig å forberede seg emosjonelt på denne prosessen dessverre. Min styrke gjennom det hele har nok vært å tenke positivt. Prøv på det så godt du kan. Det er det eneste rådet jeg har.

Kan du si noe om hvorfor du ønsker å flytte fra Oslo og til Fredrikstad? Du har jo snakket om at huset dere bor i nå, har plass til evnt barn som kommer. Hva er viktig for deg ved et evnt kjøp av nytt hus? Størrelsen, standard, beliggenhet eller området? Lykke til i jakten og kanskje salget!

- Vi ønsker å flytte til Fredrikstad for å få mer kontakt med og hjelp fra familie når vi forhåpentligvis får barn. Størrelsen og standarden har ALT å si for at vi skal flytte på oss. Vi stortrives jo i Oslo og spesielt på Vinderen, så det skal et drømmehus til for å flytte Ulrik og meg fra Oslo til Fredrikstad.

Synes folk ofte stiler spørmålene sine litt negativt rettet til deg, føler du det selv? Og går det inn på deg sånn over tid?

- Ja og nei. Jeg får kommentarer og spørsmål av alle typer og det er heldigvis lenge siden jeg lot noe av det negative gå inn på meg.

Kjenner du igjen enkelte lesere i kommentarfeltet?

- Ja, jeg kjenner igjen mange lesere som er aktive i kommentarfeltet mitt. Det er noe av det beste ved å ha åpent kommentarfelt!

Hvordan liker du kaffen din?

- Hjemme drikker jeg den alltid sort, mens ute foretrekker jeg den med lettmelk og sukkerfri vanilje eller hasselnøttsirup. Mmm!

Hvordan stiller du deg om du eventuelt må ta keisersnitt under fødselen?

- Både Ulrik og jeg ble tatt med keisersnitt da vi ble født og vi har absolutt plass til flere keisere og keiserinner i denne familien. Jeg gjør det som skal til for å få et velskapt barn.

Hvis ikke Ulrik hadde jobbet turnus og dere da hadde omgått hverandre hver dag, hadde du da følt behov for å være alene innimellom?

- Ja. Jeg trenger alenetid og Ulrik trenger alenetid. I tillegg tror jeg at det å tilbringe tid fra hverandre i et godt forhold er sunt, uavhegig om man føler et behov for det eller ikke.

Hvor er denne fine jakken fra?

- Zara

Hvor er denne vesken fra? Det er akkurat en sånn jeg leter etter.

- Louis Vuitton

 

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

 

JEG TRENGTE EN FRIHELG

Reklame

Hei, dere. Det ble ikke noe oppdatering her på bloggen fra meg i Kristiansand. Beklager det. Jeg tok meg rett og slett fri. Fri fra macen og fri fra alle bloggplikter. Det var ikke planlagt, men det var veldig godt og jeg tror at jeg trengte det. Jeg har nemlig kost meg masse sammen med familie, hentet inn ny energi fra alle latterkrampene sammen med kusinene mine og heldigvis hatt tankene på mye annet enn det som skal skje i morgen..

Formen min har vært sånn passe. Jeg har følt meg vedig trøtt til tider og akkurat nå er jeg kvalm. Forhåpentigvis kommer trøttheten og kvalmen av at jeg er gravid, ikke hormonene eller noe annet. Men det får morgendagen vise. Jeg kjenner at jeg både gruer og gleder meg til uken som kommer. Herlighet, så spennende dette blir!

Kjolen jeg hadde på meg i bryllupet er forresten sponset av Anna Johnson & Friends, som er en kjolebutikk i Lillestrøm med masse flotte selskapskjoler. Jeg stod som dere vet mellom kjolen i gul og denne i blå, og endte med blå fordi den ikke tar like mye oppmerksomhet som den gule. Det var jo tross alt ikke jeg som skulle gifte meg denne helgen og heller ikke jeg som var forlover eller hadde noen "viktig" rolle i dette bryllupet. Dessuten kom mamma med et veldig godt poeng i forhold til kjolevalget og det var det symbolske rundt at jeg "hører" til brudgommen, altså søskenbarnet mitt. Derfor passet jo fargen lyseblå ekstra bra!

Da jeg hentet kjolen i Lillestrøm var den alt for lang til meg, selv med høye sko. Jeg leverte derfor kjolen inn til House of Singles som ligger i Oslo for å legge den opp og stramme inn stroppene i forrige uke. Jeg kan jo absolutt ingenting med nål og tråd så derfor ble jeg ganske stresset da jeg oppdaget at den måtte justeres, siden jeg ikke har noen fast skredder jeg bruker her i byen. Helidgvis kom jeg plutselig til å tenke på systua de har i butikken til House og Singles i Kirkegata, der hvor vi kjøpte de hvite bryllupsskoene til Ulrik blant annet. Kjolen ble mot alle odds klar i tide og helt perfekt til lave meg med skyhøye hæler. Hehe!

Jeg håper dere har hatt en like fin helg som meg. Nå skal jeg sette meg ned med ukens spørsmål. De kommer enten ut senere i kveld eller i morgen ♥

KRISTIANSAND NESTE

Da var jeg på vei til Kristiansand sammen med mamma, stefaren min og kusinen min. Ulrik må som sagt jobbe til og med mandag og kan derfor ikke være med. Sånn er det å jobbe turnus, da passer ikke alt selv om det er i helgene..

Jeg har gledet meg veldig til denne helgen. Bryllup er noe av det hyggeligste jeg vet, og ekstra koselig er det at det er min kjære fetter som skal gifte seg. Jeg gleder meg til å se familie. Jeg gleder meg til god mat. Jeg gleder meg til å pynte meg og jeg gleder meg til å vise dere hvilken kjole jeg valgte.

Vi blogges mer fra hotellrommet!

HVEM ER JEG?

På Snapchat er jeg veldig aktiv i perioder. Jeg gidder ikke bombandere følgerne mine med alt, men jeg oppdaterer gjerne mye når jeg først setter i gang. Følg meg på pilotfrue, om du vil. Jeg svarer på alltid på personlige snapper fra lesere :-)

På Instagram er jeg lat. Jeg har planer om å sette meg noen nye mål for denne høsten og legge ut bilder oftere fremover. Det er forresten på Instagram vi kommer til å dele resultatet av graviditetstesten først. Følg oss på @mrulriknygaard og @pilotfrue om du vil være en av de første som får vite hvordan det går denne og forhåpentligvis siste runde med prøverør ♥

På matbutikken er jeg ubesluttsom. Veldig ubesluttsom. Det hender at jeg kommer hjem med masse ingredienser som ikke en gang passer sammen når jeg skal handle inn til middag. Jeg er derfor ofte innom matbutikken 1-3 ganger om dagen fordi jeg har glemt noe eller har lyst på noe mer.

På kjøkkenet er jeg ingen mester, men heller ikke redd for å prøve ut nye ting.

På badet er jeg treg. Eller, jeg kan være kjapp om jeg må. Men jeg foretrekker å bruke lang tid i dusjen, med sminken og med håret. Derfor planlegger jeg slik at jeg får god tid.

På soverommet er jeg hun som liker å sove om kvelden og kose eller gjøre andre hyggelige "sengeaktiviteter" om morgenen ;-)

På treningsstudioet er jeg helst alene eller sammen med Ulrik. Jeg er nesten aldri på timer siden jeg liker å være for meg selv når jeg trener. Drømmen (les: kravet for neste bolig) er et treningsrom hjemme, så jeg slipper å møte andre mennesker på trening i det hele tatt. Det er selvfølgelig hyggelig å trene med en venninne en gang i blant, men ikke flere ganger i uken.

På møter er jeg alltid forberedt og tidlig ute. Det verste jeg vet er å komme for sent til avtaler med andre.

På jobb er jeg litt hver dag og mye noen dager. Jeg tar meg sjeldent helt fri en hel dag og aldri ferie i flere dager.

På ferie er jeg også på jobb. Det er det som er ulempen med å leve av bloggen. Men fordelene er heldigvis mange og jeg stortrives med denne livsstilen. 

På fest er jeg aldri klar for å legge meg. Nå som jeg ikke drikker alkohol og går på hormoner som gjør meg trøtt er jeg nesten aldri på fest, men det teller ikke.

På nach er jeg alltid sulten. Nattmat er best!

På internett er jeg absolutt hele tiden. Jeg blir helt seriøst stresset de få gangene jeg ikke har dekning på mobilen eller holder på å gå tom for strøm. Kriiise!

På kino er jeg sjelden. Jeg liker å gå på kino, men det er litt tiltak å planlegge tidspunkt, bestille billetter og reise til og fra når man egentlig bare kan se film hjemme i stua.

På Netflix er jeg ofte. Det beste som finnes er å leve seg inn i andres verden gjennom filmer og serier, og glemme alt som skjer i hverdagen. Nå trenger jeg en ny serie å se på. Har dere noe serietips?

På stranden er jeg kun på ferie i utlandet. Nå som vi har båt er ikke sand og strand så viktig lenger. Jeg føler at mitt behov for sol blir dekket på sjøen. Når vi får barn blir nok stranden vktigere igjen.

Bak rattet er jeg flink i følge meg selv og ikke så flink i følge Ulrik. Jeg kjører ikke mye bil fordi jeg hater å parkere rundt i Oslo sentrum. Men jeg elsker å sette meg i bilen når jeg skal kjøre litt lenger, som til Fredrikstad foreksempel. Da koser jeg meg med musikk på full guffe!

I diskusjoner er jeg hun som blir lei seg, ikke hun som kjefter og smeller. Jeg er veldig følsom.

Akkurat nå er jeg hjemme etter en kaffe date/smoothie date (jeg drikker ikke kaffe lenger) med Kaja på Storo. Hun hjalp meg å finne bryllupsgave i grevens tid. Jeg reiser som sagt til Kristiansand i morgen og blir der over helgen, siden jeg skal i bryllup til fetteren min på lørdag. Ulrik er tilbake på jobb og kan dessverre ikke være med i bryllupet.

Håper dere satt pris på et annerledes innlegg fra meg!

VI TAR DET SOM DET KOMMER

Reklame

Når kommer du til å dele resultatet av graviditetstesten?

Det er sikkert mange som tror at jeg planlegger når jeg skal dele det ene og det andre i denne prøverørsprosessen på forhånd, som om jeg følger en slags strategi i forhold til bloggen. Men sannheten er at jeg planlegger veldig lite. Jeg tar egentlig det meste som det kommer og deler det som føles rett der og da. Ulrik er selvfølgelig med på å bestemme når ting skal deles og hva som skal deles han også. Vi er to om alt i denne prosessen og det som er fint er at vi er helt enige om at åpenheten er viktig, uansett utfall. Resten tar vi som det kommer..

Det er også mange som har anbefalt oss å vente med å dele en eventuell ny graviditet til de første tre månedene av svangerskapet har gått bra. Jeg har forståelse for andre som velger å vente, men jeg personlig ser ikke poenget med å skjule noe så fantastisk i så lang tid. Det betyr ikke at jeg ikke er like redd for å miste de første månedene som alle andre. Jeg kommer til å være livredd for å oppleve en ny spontanabort ved neste graviditet, og selvfølgelig ekstra redd nå som jeg vet hvor vondt det gjør. Men jeg er ikke redd for å dele eller å "bry" andre med nok en tragedie. Det burde ingen være, og nettopp derfor velger vi å gå ut med neste graviditet tidlig. Fordi vi ønsker å fjerne eller i hvert fall minske et tabu hos veldig mange.

Skulle testen være negativ så kommer jeg som sagt til å bli helt knust, men jeg vil likevel dele følelser og tanker med dere så tidlig det lar seg gjøre. Svaret på spørsmålet om når vi skal dele resultatet av graviditetstesten er altså så fort vi føler oss klare begge to. Vi kan aldri vite hvordan vi reagerer før situasjoen er der og vi står midt i den. Derfor gjør vi som vi pleier og tar en dag av gangen og alt innhold i de dagene som det kommer. Tvi tvi!

(annonselenke) Blusen jeg har på meg finner du HER

Når delte du nyheten om at du var gravid med familie, venner og bekjente for første gang?

INGEN PILOTBABY UTEN PILOTLUE

Se hva som dukket opp i postkassen vår i går! Jeg trodde jeg skulle dåne.. Herlighet, for en nydelig liten lue og for en snill ting å gjøre. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Dette kan ikke sammenlignes med å motta sponsede produkter eller kjøpte ting. Denne lille luen er faktisk strikket for hånd TIL baby Lykke eller Severin. Det er vel ikke rart at jeg fikk tårer i øyne da jeg pakket den opp? Gledestårer altså og fine tanker. Nei, denne luen skal vi spare for alltid. Kanskje den til og med skal brukes av både Lykke og Severin. Tusen takk, Stine Nordvik fra Ålvundeid! Dette var en fantastisk oppmuntring nå i ventetiden. Jeg er heldig som har så gode og snille lesere som deg ♥

EN UKE IGJEN

I dag er det en uke igjen til jeg skal ta en ny graviditetstest. Jeg har bestemt meg for å vente med å ta testen til Ulrik kommer hjem fra jobb på mandag ettermiddag. Selv om det blir vanskelig å vente helt til ettermiddagen så skal jeg klare det. Ulrik er jo en like stor del av dette babyprosjektet som meg og derfor blir det riktige å være sammen under selve testingen. Forhåpentligvis for å dele på gleden, men i verste fall for å dele sorgen og være der for hverandre.

Jeg tror at jeg er gravid og jeg tror dette er vår tur, men det har jeg jo trodd hver gang. Derfor blir jeg ikke beroliget av tankene mine akkurat. Jeg blir bare mer og mer usikker på alt sammen, spesielt på kroppen min. Den er bare forvirrende og rar for tiden.

Jeg kunne kanskje ha testet meg en eller to dager tidligere. Men i og med at jeg reiser til Kristiansand for bryllup til helgen og Ulrik skal jobbe, så passer det ikke. Dessuten er jeg redd for å ødelegge en helg full av kjærlighet med en eventuell stor skuffelse. Det er det ikke verdt.

Jeg ser det er flere som diskuterer hvordan man skal leve i rugetiden i kommentarfeltet mitt og synes det er fint at man deler erfaringer med hverandre. Jeg deler også mine erfaringer med alle som vil lese denne bloggen ut i fra hva jeg har blitt anbefalt av min lege, og ut ifra hva som passer for meg, min form og min psyke. Og ja, jeg har blitt bedt om ikke å løfte tungt i rugetiden. Jeg har blitt anbefalt å fortsette treningen, men med en lavere intetsitet enn normalt. Ellers har jeg har blitt anbefalt å leve så normalt som mulig og selvfølgelig holde meg unna alkohol. Kanskje det ikke har noe å si om jeg løfter tungt eller trener hardt, men kanskje har det det. Vi kan ikke vite noe sikkert, og etter tre mislykkede forsøk med en spontanabort og et annet forsøk hvor jeg også mistet så tar jeg INGEN sjanser. Det burde være enkelt å forstå. Jeg kan løfte tungt og trene hardt resten av livet.

Om en uke i dag er jeg enten lykkelig eller knust..

MITT LILLE RYDDEPROSJEKT

Annonse

Når jeg bestemmer meg for noe så skulle det helst ha skjedd i går. Det er bare sånn jeg er. Ulrik er ikke helt sånn, men han skal ha for at han hiver seg rundt og stiller opp på alle mine mindre planlagte ideer hver gang. Hehe! Tidligere denne uken skjedde det igjen. Jeg har som sagt begynt å rydde her hjemme fordi vi vurderer å selge, og med rydding så mener jeg i alle skap, skuffer og hyller for at det skal se luftigere og større ut til en eventuell visning. Vi skal som dere vet få besøk av megler og takstmann om sirka en uke og da vil jeg selvfølgelig at alt skal se helt perfekt ut. Derfor har vi leid et minilager på City Self-Storage for å oppbevare møbler og andre ting som vi egentlig ikke har plass til. På det ene gjesterommet vårt har vi blant annet oppbevart den sengen vi nylig byttet ut på soverommet vårt som vi ikke vil kvitte oss med, barnesengen vi har kjøpt og mye mer som selvfølgelig skaper en del kaos..

City Self-Storage har forresten lagere som både er bemannet og ubemannet i Stor-Oslo og Drammen. De har også alt av flytteutstyr tilgjengelig. Det er utrolig enkelt å bestille lager siden alt skjer via nett. Jeg booket, signerte og gjorde alt av "papirarbeid" gjennom mail og hjemmesiden deres på bare få minutter. Null stress, rett og slett.

Det jeg glemte da jeg satt i gang med dette ryddeprosjektet mitt var at jeg ikke kan løfte tungt på grunn av egginnsettet. Dermed ble mitt lille ryddeprosjekt et større og felles prosjekt for både Ulrik, Halvor (kompisen til Ulrik) og meg. Hehe! Altså, hva skulle jeg gjort uten disse to? Ekte handymenn, kaller vi slike ♥

Til nå har vi flyttet en dobbelseng, en barneseng, gardiner, to lamper, to stoler, en puff, noen store pyntegjenstander og masse av våre (les: Ulrik sine) klær i 13 pappesker til City Self-Storage minilager på Haslum. Lageret vårt er på 5 kvm, som er en helt perfekt størrelse til oss og vårt midlertidige behov. Vi har fortsatt god plass igjen til resten at tingene som skaper rot her hjemme. Jeg har blant annet en hel bod i kjelleren som er så full av ting at vi ikke en gang kommer inn i den, så siste del av flyttingen skjer til uken. Men først må jeg pakke ned og rydde alt sammen, for det er min oppgave. Det er litt av en jobb det også.

I et lager på 5 kvadratmeter slik som vi har leid, kan du få plass til innholdet fra en normalt møblert leilighet på 30-35 kvadratmeter. Her er et eksempel på hva denne størresen rommer: 35 flytteesker, 5 sammenleggbare stoler, 1 spisestuestol, 1 dobbelseng, 1 nattbord, 1 salogbord, 1 bokhylle, 1 kleshylle, 1 vaskemaskin, 1 sofa, 1 salongstol og 3 lamper.

Det som er så fint med leie av lager hos City self-Storage er at lageret kan leies på ubestemt tid. Vi har i første omgang tenk til å leie lageret ut januar, men man vet aldri og spesielt ikke med meg. Jeg får stadig nye og gode ideer. Hehe!

Trenger du mer plass til oppbevaring av møbler og innbo? Nå får du 25-50% rabatt på leie av lager! Tilbudet gjelder utvalgte størrelser og avdelinger, og varer så langt det er kapasitet.

Bestill ditt lagerbod her!

 

UKENS SPØRSMÅL

God morgen! Jeg droppet bursdag og ble hjemme på sofaen i går. Formen min har rett og slett vært dårlig. Hva det kommer av vet jeg ikke, men alle vet hva jeg håper. Jeg føler meg bedre nå i dag, men vi får se hvor lenge det varer.. Her er ukens spørsmål:

Hvilke blogger leser du?

- Jeg leser ingen blogger fast. Men i løpet av en uke er jeg som regel innom flere av bloggene som ligger øverst på topplisten. Med øverst så mener jeg rundt topp 10. Men hvis jeg skal nevne en blogg jeg liker så må det bli Ida Wulff sin blogg, og spesielt paraplyinnleggene hennes. Hun har så bra humor!

Veldig mange bloggere svarer leserene sine i kommentarfeltet. nettopp fordi de vil ha kommunikasjon med lesene sine. Vil ikke du ha det?

Dessuten er det mange bloggere som har ukens spørsmål spalte i tillegg til av de svarer på spørsmål i kommentarfeltet + at de blogger 2-3 ganger for dagen. Du blogger bare 1 gang for dagen, så hvis du ikke gidder å ta deg tid til å svare leserene dine av og til i kommentarfeltet er det bare latskap. Bloggen er jobben din, så da burde du gidde å ta deg tid til det.

- Klart jeg vil ha kommunikasjon med leserne mine. Det er derfor jeg har startet med denne spalten.

- Jeg setter pris på at du ønsker å høre mer fra meg, men på denne bloggen kommer det nok aldri til å bli mer en toppen to innlegg om dagen. Det holder for meg. Hva jeg bruker tiden min på ellers er heldigvis opp til meg og ikke noen andre.

Har du og ulrik snakket om hva dere skal gjøre dersom du ikke kan bli gravid? Er det slik at et fremtidig barn med en annen kone er viktigere enn deres forhold?

- Med en annen kone? Denne skjønte jeg ikke helt. Dersom Ulrik og jeg ikke lykkes i å få barn med prøverør så velger vi en annen løsning. Vi ønsker oss barn sammen, ikke med noen andre. Jeg drømmer ikke kun om å bli mamma alene. Jeg drømmer om å bli mamma til Ulriks og mine barn.

Om dere ikke får egne barn? Vil dere da adoptere?

- Det kan hende, men vi er ikke helt der i tankegangen ennå.

For mange par så kan en slik prøverørsprosess bli en stor økonomisk utgift. Er du og Ulrik enige om hvor grensen går? Altså for hvor mange forsøk, eller hvor mye penger dere vil legge i det? Eller har dere (forståelig nok) ikke tenkt på det enda?

- Nei, vi har ikke satt oss en grense for det. Nå fokuserer vi først og fremst på at dette forsøket skal gå bra, og hvis ikke har vi tre egg til som ligger på frys i Trondheim og venter på oss.

Er det et fryseegg du har fått satt inn nå?

- Ja.

Og hvis dette forsøket ikke går, blir det da flere forsøk?

- Det blir det.

Har du holdt deg rolig etter inntakene eller levd som normalt?

- Jeg har holdt meg ganske rolig. De sier at man kan leve som normalt, men jeg synes det er veldig vanskelig og ikke minst skummelt. Jeg er nemlig livredd for å gjøre noe galt.

Hva heter den nydelige grønnfargen dere har på soveromsveggen?

- Du finner fargekodene på soverommet i gårsdagens blogginnlegg.

Synes du det er kult med tatovering?

- Ja og nei. Jeg har ingen, men jeg har vurdert å ta det flere ganger. Ulrik har to tatoveringer. Jeg liker de, men jeg tror nok ikke at jeg kommer til å ta tatovering selv.

Er du en veldig sjalu kjæreste? Og er du redd for at Ulrik skal flørte med flyvertinner siden han er så mye borte fra jobb?

- Nei, det vil jeg ikke si at jeg er. Ulrik mener heller ikke det, heldigvis. Hehe! Og nei, jeg er ikke redd for at Ulrik skal flørte med flyvertinner på jobb. For det første så er han trofast mot meg. For det andre så er han profesjonell på jobb og for det tredje så har han høy arbeidsmoral.

Du og Ulrik er et nydelig par, det må jeg bare si. Og jeg synes dere passer perfekt sammen! Men jeg lurer på om dere noen gang bruker å gjøre romantiske ting sammen som kino eller date eller noe i den duren? Isåfall hva?

- Tusen takk! Vi er sjeldent på kino, men lunsjer og middager ute bare oss to er vår greie. Det synes jeg er veldig koselig, gjerne midt i uken.

Har du tenkt på hva slags vogn du ønsker når den tid kommer?

- Ja, jeg har tenkt og plukket meg ut to favoritter faktisk. Men det må jeg komme tilbake til når det blir aktuelt.

Jeg er en relativt ny leser, så jeg lurte på om du har skrevet et eget innlegg om bryllupet?

- Velkommen som ny leser! Jeg har skrevet mange innlegg om bryllupet. Du finner noen her, her og her :-)

Var Ulrik enig i et askepott inspirert bryllup?

- Han ble fort enig og var ikke vanskelig å overtale, nettopp fordi han likte ideen.

Hva syntes Ulrik var det beste med bryllupet deres? Og hva syntes du var det beste?

- Hvis vi ser bort fra vielsen i kirken, så hadde vi det begge fantastisk gøy på jegerfesten den første dagen. Da gikk jeg konstant rundt med frysninger på kroppen fordi helgen jeg hadde ventet på så lenge endelig var i gang.

Får du ofte henvendelser fra firma som ønsker at du skal fronte produktet/produktene deres? Er det noe du har takket nei til, eller ikke ønsker å prøve/fronte? Forstår (og setter pris på) at du bare skriver om det du kan gå god for.

- Ja, det gjør alle bloggere med høye lesertall. Jeg svarer ikke på de henvendelsene jeg ikke er interessert i, og de er det ganske mange av.

Hvis du trener, hva trener du? Hva er målet ditt med treningen? Føler du at du får treningsprogresjon?

- Jeg trener egentlig styrketrening og kondisjonstrening på Sats Vinderen, men det er noen uker siden jeg har vært der nå. Målet mitt med treningen er å holde meg i form bare. Det er lenge siden jeg har hatt noe konkret mål på grunn av denne prøverørsprosessen. Nå er det viktigere å være sunn og frisk enn å være tynn og fit. Hehe! Derfor har jeg begynt å gå endel lengre turer med hundene. Det er jo trening det og.

Trener Ulrik?

- Ja, han trener på samme sted som meg og har trent masse de siste ukene. Han trener bare styrke og nesten bare overkropp, noe jeg blir litt oppgitt over. Jeg vil jo ha han med på å trene bein og rumpe sammen med meg.

Leste for ei stund siden på bloggen at Kathrine skulle hjelpe deg med ny garderobe og at du hadde solgt unna alt du hadde i din garderobe. Hvor ble det av at du kun skulle ha noen dyre basisplagg som skulle vare og ikke flere bomkjøp?

- Det stemmer. Eller, det var aldri meningen at jeg skulle slutte å handle klær. Det var bare meningen at jeg skulle fornye garderoben min og tenke mer over kjøpene jeg gjorde fremover, noe jeg har gjort siden det ikke har blitt et eneste bomkjøp på denne fruen siden den tid.

Du får mange utrolige frekke spørsmål. Synes du ikke det er vanskelig og måtte svare på de? Går det ikke inn på deg?

- Jeg er dessverre/heldigvis vant til det. Det er lenge siden at en kommentar her på bloggen gikk inn på meg negativt. Jeg tror og håper at jeg er blitt immun eller noe.

Hei! Leste i en tidligere spørsmålsrunde at du jobbet som makeupartist før bloggen. Kan du utdype? Jeg er selv interessert i å ta kurs, så lurte på om du har gått på noe skole/kurs, evt hvor, eller hvordan du jobbet med dette evt uten kurs/kvalifikasjon?

- Det stemmer. Jeg jobbet på Model Day Studio i Oslo og i Drammen i nesten 3 år som makeupartist. Jeg tok sminkekurs på Tone Lise Akadmiet i forkant av denne jobben. Men jeg vil heller anbefale Art Complexion. Det er en bra utdanning etter hva jeg har hørt innen makeup og hår-styling. Det er nemlig lurt å kunne litt om hår om du vil nå langt i denne bransjen her i Norge.

Hvor mange fridager i måneden har Ulrik?

- Ulrik jobber turnus med 5 dager på jobb og 4 dager fri hele året, minus ferie såklart.

Hvor er denne kjolen fra?

- Den er fra Zara. Jeg kjøpte den på salg i forrige uke.

Hvorfor har du mikrofon på deg på disse bildene?

- Fordi vi filmet egginnsettet. Det har vi jo gjort hver gang, og mikrofonen gir bedre lyd.

Hvordan gjør dere det med permisjon og sånn når det blir aktuelt? Tar Ulrik hele permen, siden du kan styre jobbingen din litt selv?

- Aner ikke og bryr meg ikke akkurat nå. Det praktiske rundt det å få et barn er det minste problemet vi har.

Du har hushjelp fordi du ikke gidder å gjøre jobben selv? Du gidder altså ikke rydde etter deg selv engang, og nå vil du ha barn? Jaja, lykke til.

- Dersom du hadde lest hele svaret mitt så skrev jeg at jeg rydder, men at jeg ikke vasker. Jeg rydder etter både meg selv og Ulrik hver eneste dag, fordi jeg elsker å rydde. Det gir meg ro. Men vasking derimot, det suger. Defor betaler jeg gledelig for vaskehjelp, siden Ulrik er like lite glad i å vaske som meg. Da slipper vi unna kranglig om hvem som skal gjøre hva og får MER tid til andre ting som foreksempel barn når den tid kommer.

Har dere ikke felles økonomi?

- Vi har hver vår konto og en felleskonto. Men felleskontoen vår er kun en konto til betaling av regninger. Ellers er alt Ulrik sitt vårt og alt mitt kun mitt, som Maria Montazami så fint sier det. Hehe!

Hvorfor begynte du med Botox i så ung alder?

- Fordi jeg ville bli kvitt linjene i pannen, og fordi at jeg ikke ville de skulle bli noe dypere enn de var. Når det er sagt så har jeg ikke tatt botox på over ett år. Jeg har sluttet inntil videre på grunn av prøverørsprosessen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ville du støttet barnet ditt i å endre på utseende når det ble gammel nok?

- Jeg ville ikke ha støttet som å oppfordret, men jeg ville ha respektert "barnet" mitt for en avgjørelse det var gammel nok til å ta selv. Moren min synes ikke at jeg trenger botox foreksempel. Jeg tror faktisk at hun synes det er litt tullete. Men hun respekterer at jeg tar det og vi gidder ikke krangle eller diskutere det, noe jeg setter stor pris på. 

Er kjolen i dette innlegget fra Weekday?

- Ja. Jeg oppdaget denne butikken for første gang for bare noen uker siden.

Har du signert Sunn fornuft-plakaten? hvorfor/hvorfor ikke?

- Nei, men jeg bruker sunn fornuft når jeg skriver. Det får holde.

Hvor er klærne du har på deg her fra?

- Olaskjørtet er fra Zara, Blusen er fra Coast og paljettjakken er fra Zara.

Retusjerer du bildene dine?

- Jeg justerer ofte på lyset i bildene mine. Det hender også at jeg "blurrer" ut andre mennesker og extesionsfestene i håret mitt dersom de synes godt av en eller annen grunn. Ellers kan jeg ingeting om redigering/Photoshop og har ikke planer om å sette meg inn i det heller. Jeg fikser kanskje på utseendet kosmetisk, men jeg fikser ikke på sannheten.

Trenger du virkelig hjelp for å innrede ditt eget soverom, eier du ikke egen smak?

- Trenger og trenger.. Jeg unnet meg den luksusen og angrer ikke et sekund på avgjørelsen.

   

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!
 

VÅRT NYE SOVEROM

Reklame

Hei, dere! Endelig kan jeg vise frem bilder av det nye soverommet vårt! Vi er over middels fornøyde med oppussingen og stortrives med alle forandrigene. Det meste i rommet har vært klart en stund, men siden vi ikke fikk sengetøyet før i går så har jeg ventet med å vise dere hele rommet til i dag. Det er jo litt ekstra stas nå som alt er på plass.

Vi har som sagt fått god hjelp av en interiørdesigner fra Stylebyhomie.com. Josefine, heter hun. En utrolig hyggelig og ikke minst kreativ jente som har tatt seg av alt fra fargevalg til å finne produkter og innkjøp. Jeg kommer absolutt til å benytte meg av denne tjenesten igjen, men vi får ta et rom av gangen, sier lommeboken. Hehe! Neste prosjekt her hjemme blir forhåpentligvis et barnerom, om vi ikke bestemmer oss for å flytte før den tid da. Akkurat nå er jeg så glad for dette nye soverommet at jeg egentlig ikke vil flytte fra det. Time will show ♥

Her kan du forresten se bilder av hvordan soverommet vårt var før. Stor forandring, eller hva? Jeg er såååå fornøyd og får liksom ikke sagt det nok. Og det jeg er aller mest fornøyd med må være sengen, taklampen, de nye lampeskjermene og dørhåndtaket. Dere finner produktlisten og fargekoder nederst i innlegget..

PRODUKTLISTE:

(annonselenke) Sengen finner du her.

Taklampen finner du her.
 
Dørhåndtakene i gull finner du her.
 
Lampeskjermene finner du her.
 
Vinkjøleren i gull finner du her.
 
Duftlyset finner du her.
 
Dørkroken som vi har hengt morgenkåpene våre på finner du her.
 
(annonselenke) Blomsterpotten er også kjøpt på Lagerhaus, men den finnes ikke på nettsiden lenger dessverre. Du finner lignende her.

Sengetøyet, sengeteppet og pynteputene er kjøpt i butikk på Sandvika. Du finner nettsiden deres her.

(annonselenke) Puffen og stolen er ikke nye eller mulig å få tak i lenger, men de er blitt trukket om av interiørdesigneren vår med stoff fra Thomas Hill.

Gardinene er heller ikke nye eller mulig å få tak i lenger.

(annonselenke) Nattbordene er kjøpt på en butikk som har gått konkurs for mange år siden. Men du finner lignende her.

(annonselenke) Kommoden er 100 år gammel og arvet av Ulrik sine besteforledre. Du finner lignende her.

Bordlampene er også gamle. Vi byttet bare lampeskjermer.

(annonselenke) Speilet er kjøpt på en butikk som har gått konkurs for mange år siden. Men du finner mange flotte speil her.

 

FARGEKODER:

Farge i taket: Jotun Blåmann 4153

Fargen på veggene: Jotun Kveldshimmel 4618

Gull vegg: Marco Polo Aluminium Lux gull

 

Vi blogges!

 

GOOGLING AV SYMPTOMER

Hei! Jeg er egentlig på vei ut døren for å rekke en bursdag som har startet, meeeen først må jeg bare fortelle dere noe.. Hehe! Denne rugingen gjør meg som vanlig litt sprø for jeg er i full gang med googling av symptomer igjen, og det blir man ikke akkuat mindre forvirret av. Hehe! Men jeg tipper de fleste prøvere er enige med meg om at det er umulig å la være?

Heldigvis/uheldigvis har jeg gjort meg egne erfaringer i tillegg som jeg nå kan sammenligne denne runden med. Da mener jeg å sammenligne de symptomene jeg hadde ved de tre andre forsøkene vi har hatt, som har vært ett negativt og to positive. Over til poenget.. I hele dag har jeg vært plaget med halsbrann. Det begynte egentlig litt i går, men da tenkte jeg at jeg hadde blitt smittet av Ulrik. Han har nemlig hatt både halsbetennelse og vært i dårlig form de siste dagene. Det var først i dag jeg skjønte at det ikke var en halsbetennelse på vei eller noe annen sykdom for den saks skyld. Jeg har fått halsbrann! Og vet dere hva som er bra med det? Det har jeg fått til sirka samme tid etter innsett før begge mine positive graviditetstester! Kanskje det er "min" greie? Kanskje det er et godt tegn? Ja, jeg har jo mistet hver gang. Men det håper jeg inderlig at denne blodfortynnede medisinen som jeg nå tar skal forhindre. Jeg har forresten også hatt litt murringer i magen i dag og jeg føler meg skikkelig trøtt selv om jeg overhodet ikke har mangel på søvn. Jeg sover jo hele tiden. Hehe! Dette kan vel også være positive tegn?

Snille Ulrik dro på apoteket for å kjøpe Gaviscon til meg tidligere i dag. Det er tyggetabletter mot sure oppstøt og halsbrann som gravide kan ta. Jeg kan jo ikke vite om jeg er gravid ennå, men jeg tar selvfølgelig alle hensyn som om jeg skulle være det og har en veldig god følelse!

Nå roper sjåføren (les: Ulrik) på meg her. Det blir selvfølgelig fest uten alkolhol på meg i kveld. Kaffe har jeg sluttet å drikke også.. Flink jente :-)

Hvilke tidlige tegn hadde du i rugetiden før positiv graviditetstest?

SLUTTSALG PÅ ELLOS!

Annonse

Apropos denne sommeren.. Det er sykt mange som har spurt meg om hvor jeg har kjøpt (annonselenke) denne gule kjolen i sommer. Jeg synes ikke det er rart i det hele tatt, for den er absolutt en av mine sommerfavoritter som jeg har brukt masse. Og nå som den er på salg så tenkte jeg det var hyggelig å gi beskjed. Kjolen er kun avbildet på bloggen en gang og de bildene legger jeg ved nå igjen, noe som egentlig passer godt i dag som jeg mimrer litt tilbake. Denne dagen er nemlig også et av mine beste minner fra i sommer, og det er fordi vi hadde besøk av faren til Ulrik som vi ikke ser så ofte fordi han bor i Måløy..

(annonselenker) I går bestilte jeg meg denne herlige toppen i hvit fra salget, og dette kule skjørtet som ser litt gullaktig ut. Skjørtet var dessverre ikke på salg, men jeg måtte bare ha det siden jeg så for meg en vakker liten baby bump i det. Hehe! Jeg skal klikke meg gjennom salget en gang til, for det lå veldig mye fint ute. Jeg vurderer blant annet å kjøpe den hvite clara-toppen i sort også, fordi jeg ser for meg allerede nå at den blir en ny favoritt i skapet fremover.

SJEKK UT SLUTTSALGET HER 

MINE BESTE SOMMERMINNER

Er det bare jeg som synes det er rart at høsten nærmer seg? Jeg er jo på en måte glad for at august måned er her, siden jeg har ventet sånn på å få komme i gang med prøverørsprosessen etter den ufrivillige pausen. Men det er alltid trist når sommermånedene nærmer seg slutten, etter min mening. Alle årstider har såklart sin sjarm, men jeg liker sommeren best. Det må jeg bare innrømme. Derfor har jeg lyst til å dele mine beste sommerminner fra i år med dere for å mimre litt tilbake..

♡ Jeg har lyst å starte med å si turen til Portofino, selv om denne turen var i slutten av mai. For Ulrik og meg startet sommeren her med fire fantastiske dager som jeg aldri kommer til å glemme, sammen med mamma og stefaren min. For et sted og for en opplevelse!

Da vi realisterte drømmen vår om større båt tidlig i juni. Det er en investerting vi har hatt enormt mye glede av i sommer og som vi kommer til å ha enormt mye glede av i sommerene fremover, forhåpentligvis allerede neste sommer som en småbarnsfamilie.

♡ Den etterlengtede lunsjen med Charlotte (kusinen min) og Anton i Strømstad. Noen ganger er det ikke så mye som skal til for at hyggelige minner skapes. For meg handler det mest om å være sammen med de jeg er glad i.

Egginnsettet nå i august. Jeg føler at denne dagen må være med som et av punktene på listen min fordi det kan vise seg å være en av de største dagene i Ulriks og mitt liv dersom dette går veien. Men det får vi først vite 14. august. Tvi tvi! 

♡ Alle de minnerike dagene på sjøen, som turen til Herføl med Ulrik, båtturen med farmor og bestefar i Halden, båtturen med morfar og Tove til Koster og ikke minst båtturen i oslofjorden med Astrid og Anne Victoria fra Side 2 (de søte jentene på bildet under). Jeg er heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt!

Meeen.. Sommeren er heldigvis ikke over ennå og flere minner skal det bli. I morgen skal jeg i bursdag til Naomi, som er den andre moren til Stella. På lørdag skal jeg i bursdag til stebroren min, på mandag skal vi ha med oss Pia, min bestevenninne og Kristian (mannen hennes) på båttur og grillings i Oslofjorden og neste helg er det bryllup i Kristiansand til mitt kjære søskenbarn. Jeg tipper at alle disse dagene også blir gode sommer minner fra i år  :-)

Hva er ditt beste sommerminne?

12 RYKTER OM ULRIK OG MEG

Julianne kan ikke svømme: Dette ryktet har blusset opp veldig i sommer siden jeg ikke har badet i havet eller tatt bilder av at jeg bader. Men det stemmer altså ikke. Jeg kan svømme.

Julianne går til frisøren for å vaske håret: Jeg har aldri gått til frisøren kun for å vaske håret. Det stemmer at jeg er hos frisøren ganske ofte siden frisøren min sponser meg med både hår og vipper, men jeg klarer fint og foretrekker å vaske håret mitt hjemme i hverdagen selv.

Ulrik bidrar ikke hjemme: Jeg har mest ansvar inne med rydding og vasking, mens Ulrik har mest ansvar ute, i bilen og i båten. As we speak så klipper han gresset. Ja, vi har vaskehjelp som både vasker, bytter på senger og stryker for oss og det er det jeg personlig som betaler for fordi jeg ikke gidder å gjøre den jobben selv. Men jeg vasker klær og holder orden. Det er slik jeg trives best og Ulrik trives heldigvis med sine oppgaver.

Ulrik er utro mot Julianne: Denne får vi høre nesten hver uke og det stemmer selvfølgelig ikke. Ulrik og jeg har det veldig bra sammen og det er det tydeligvis mange som misliker eller er misunnelige på.

Båten til Ulrik og Julianne er leid av Bavaria: Båten vår er kjøpt og betalt av Ulrik og meg sammen. En av våre beste investeringer <3

Julianne og Anette Marie er uvenner: Det stemmer ikke. Anette Marie (@anettemarie.no) og jeg startet Ting jeg liker AS da vi studerte journalistikk sammen. Jeg valgte å trekke meg ut av firmaet og ta med meg min del av den gjelden vi hadde opparbeidet fordi at Anette ønsket å drive firmaet videre. Dette var såklart en trist periode for Anette og meg som venninner, men vi ble aldri uvenner. Vi tok bare litt avstand fra hverandre i en periode. I dag har vi god kontakt igjen. Vi møtes kanskje ikke så ofte, men vi ringes og skrives. Anette var forresten gjest bryllupet til Ulrik og meg og hun vet at jeg er veldig glad i henne.

Ulrik og Julianne har kjøpt inn alt av babyutstyr: Det stemmer at vi har kjøpt inn noe klær, en babyseng og solbriller, men ikke noe mer enn det. De kjøpene vi har gjort har kun vært for moro skyld og for å gjøre denne ventetiden litt hyggeligere.

Julianne har gått opp i vekt: Det stemmer. Jeg har gått opp nesten fem kilo i løpet av prøverørsprosessen. Jeg mistenker at det har med hormonene å gjøre og lar det ikke stresse meg siden fokuset nå er å bli mamma, ikke å ha den perfekte bikinikroppen. Men om jeg er så heldig å bli mamma en gang så starter nok "prosjekt milf" ganske fort. Hehe!

Julianne har restylane i leppa: Nei, jeg har tatt botox i panna før og fillers i ansiktet, men jeg har aldri tatt noe i leppene mine. Jeg tok permanent tatovering rundt leppene mine en gang, men det er for 8 år siden eller noe sånt så det synes ikke lenger.

Ulrik tar botox: Det stemmer. Både han og jeg gjør egentlig det. Men nå er det snart ett år siden jeg "sluttet" med det fordi jeg er redd det kan påvirke prøvingen negativt. Jeg kommer garantert til å begynne med det igjen da vi er ferdige med barn.

Julianne kan ikke lage mat: Det stemmer at jeg ikke er glad i å lage mat. Men jeg kan lage mat og jeg lager mat flere ganger i uken, bare ikke i dag. For i dag ble det biff og nudler fra Pizza & Kina Expressen. Mmmm! Ulrik mener at jeg bare klarer å lage tre retter og det er kyllingsalat, taco og kylling rød curry. Men det er bare fordi han er skeptisk til alt jeg lager. P.s. Moren til Ulrik og jeg er helt enige om at Ulrik er sær i matveien.. Ooog jeg lovet å si at han ikke har fått det hjemmefra :-)

Ulrik og Julianne ser etter hus i Falchåsen: Senest i dag fikk vi tilsendt et prospekt i posten på et hus i Falchåsen i Fredrikstad som ikke ligger ute, uten at vi har bedt om det med teksten: "Det har kommet i vår viten at dere er på jakt etter en stor enebolig i området". Hehe! Det stemmer at vi har sett på boliger i området.

ÅPENHETEN FORTSETTER

Ulrik og jeg har bare kost oss hjemme med Ramp i dag. Stella er på ferie med den andre mammaen sin så nå kan vi gi han full oppmerksomhet uten at Stella blir sjalu, stakkar. Ramp har som dere ser vokst veldig mye og har supermasse energi. Han er rett og slett blitt en liten gledesspreder i familien Nygård, noe vi setter stor pris på her hjemme om dagen. For at rampegutten vår skal få ut all den energien sin pleier Ulrik å ta han med på idrettsbanen utenfor huset vårt og kaste ball, slik at han får løpt fra seg skikkelig. Ulrik er seriøst verdens beste pappa til begge vofsene våre og setter de foran alt. Jeg tuller ikke.. Tydelig er det også å se at han er klar for småbarnslivet. Jeg vet at han kommer til å ta den rollen og det ansvaret som bringer så inmari godt!

Jeg har lovet både Ulrik, Liv Bente på Spiren og meg selv at jeg skal finne på ting i denne rugeperioden som gjør at dagene mine går fortere. Hyggelige ting som får tankene mine over på noe annet enn bare ventingen. Det er selvfølgelig umulig å la være å telle ned dager og lete etter symptomer i dagene fremover, men jeg skal prøve å få ut all frustrasjonen på bloggen og bruke skrivingen som terapi, slik at mine nærmeste slipper å høre på alt "maset" om de ikke vil. Hehe! Her kommer jeg nemlig til å fortsette å skrive om tankene mine, ventingen og eventuelle tegn som måtte komme. Håper dere vil følge meg videre på denne spennende reisen, for åpenheten fortsetter..

EN LANG DAG

Hei, dere. Nå er egginnsettet overtsått og nedtellingen til ny testdato i gang. Jeg føler at dette er vårt femte forsøk, siden vi har startet på denne fjerde runden nå to ganger. Men dette er altså vårt fjerde innsett etter to egguttak. Dette forsøket er også vårt andre fryseforsøk. Nå har vi tre egg igjen liggende på frys i Trondheim, som vi forhåpentligvis ikke trenger før vi eventuelt går i gang med et søskenforsøk om noen år..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble en lang dag i går med mye blandede følelser. Jeg kjente heldigvis ikke så mye ubehag under selve innsettet som forrige gang, men forventningene og spenningen i forkant av dagen slo meg helt ut. Derfor ble det ingen blogging da jeg kom hjem i går kveld. Jeg var rett og slett sliten. Sliten og fornøyd med at alt gikk så bra. For det gjorde det virkelig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må også bare takke for alle de herlige lykkeønskningene vi fikk gjennom hele dagen på Snapchat i går (pilotfrue og mrulriknygaard). Det var virkelig rørende! Nå er jeg da gravid igjen til det motsatte er bevist, som de sier.. Hehe! Håper dere vil følge meg og oss på reisen videre. Vi har noen spennende dager og uker i vente ♥