hits

august 2015

FRUE PÅ FARTEN

Hele denne mandagen er satt av til en god venninne fra Fredrikstad. Jeg måtte derfor fyke avgårde tildlig på morgen i dag for å gjøre unna noen småting, trene, dusje og ordne meg før jeg hentet henne på toget. Nå har vi akkurat spist en god hjemmelaget lunsj med ferskpresset juice. Det ble kyllingsalat (bombe) og juice med eple, ingefær og spinat. Helt nydelig! Jeg tror det er min nye favoritt juice ♥

Videre planer for dagen er middag med flere av jentene og noen glass vin ute. Det er jo sååå fint vær i dag! Det skal ikke mer til enn noen solstråler for å få meg i godt humør, og jentene da. Det er ingenting som slår en skikkelig jentekveld ute med god mat og drikke. Jeg har som sagt bare slappet av hele helgen med min kjære, så noen glass vin i dag er vel fortjent. Litt ulikt meg å starte uken slik, men det føles likevel bra. Jeg prøver å være flink til å møte jentene når Ulrik er på jobb. Nå er han faktisk borte helt til torsdag. Disse dagene skal derfor benyttes til å møte alle venninner som jeg ikke har sett på en stund. Kaffedater, lunsjer, middager og litt jobbing da såklart.. Dette blir en fin uke!  

Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) for hyppigere oppdateringer. Jeg har blitt ganske ivrig der.. Hehe! 
Topp: Nelly/ Skjørt: Nelly/ blazer: Mango/ Sko: Blizz/ Veske: Yves Saint Laurent

#ROLLPRESSGO

Annonse

Hei, dere! For en liten stund siden fikk jeg i oppgave å lage en videosnutt hvor jeg skulle fortelle en morsom historie hvor jeg hadde hatt bruk for denne geniale nyheten fra Libresse. Jeg valgte derfor å fortelle om en date med Ulrik som vi hadde i starten når vi ble kjent med hverandre. Vi var på roadtrip og jeg hadde mensen.. 

Vi har vel alle en eller annen ubehagelig opplevelse å fortelle om fra vi har hatt mensen? Roll press go er en smart måte å håndtere brukte bind på. Bare rull, trykk sammen og kast. Akkurat nå er et bra tidspunkt å teste ut dette ettersom man får pengene tilbake dersom man ikke er fornøyd ♥

7 TING JEG HATER Å BRUKE PENGER PÅ

Jeg elsker å bruke penger. Forbruket mitt har alltid vært stort i forhold til inntekten min. Selv om det har eksistert noen mastercard gjennom årene har jeg alltid hatt full kontroll. Økonomi er noe jeg tar på alvor. Det kan nok tenkes at Hallgeir fra Luksusfellen ville sagt noe annet, men jeg mener likevel at jeg er flink med penger. Jeg er verdens dårligste til å spare, men bruker heller ikke noe mer enn det jeg har. Etter at jeg startet for meg selv har jeg blitt noe bedre. På mitt siste møte med regnskapsfører fikk jeg faktisk skryt. Skryt for at jeg var så forsiktig med pengene mine. Sorry, Bente. Med det er kanskje noe av det verste du kan si til meg. Min første tanke var: "Hm.. hva skal jeg kjøpe meg nå?" Og vips så var den saken "løst". Hehe! Det skal sies at jeg betalte både skatt, moms og et lass med regninger først.. Flink jente ;-)

Jeg er overhodet ingen gjerrigknark og bruker like gjerne penger på andre som meg selv, men det er noen ting jeg bare drar meg i håret av å bruke penger på og det er ting som dette:  

1. Sokker: Finnes det noe kjedeligere i denne verden enn å kjøpe nye sokker? De er stygge og forsvinner i løse luften. Jeg går barbeint hjemme fra tidlig om våren til langt ut på høsten. Truser og BH-er er noe annet. Det er jo stas å kjøpe. Sokker er bare kjipt og usexy. De passer inn et sted og det er i joggeskoene på trening, ellers skulle jeg gjerne klart meg uten. Dessverre blir det vanskelig i et land som Norge. 

2. Vaskemiddel: Oppvaskmiddel, husrengjøringsmiddel, skyllemiddel, flekkfjerner, tøymykner osv.. Er det bare jeg som synes det er irriterende å gå til innkjøp av alt dette? Mitt forbruk er nok bare barnemat i forhold til hva fremtiden bringer med unger, flekker og atter flekker. Det blir sikkert en fin tid det også. 

3. Regninger: Her er nok de fleste enige med meg, for en gangs skyld, Hehe! Det er bare så trist å se alle tusenlappene fly avgårde til den ene og den andre nødvendigheten, som dukker opp i postkassen. Men sånn er livet for alle. 

4. Sjampo & balsam: Nå skal det sies at det er en stund siden jeg faktisk kjøpte dette, da jeg får endel sponsede produkter, men jeg husker hvor irriterende det var å bruke flere hundre kroner på hårprodukter da jeg var student. Det passet liksom aldri og produktene tok alltid slutt lenge før neste lønning. Krise!

5. Solarium: Jeg pleier ikke å ta solarium, men det hender jeg liker å ta noen soltimer før en reise for å få litt underlag, i etterkant av en reise for å opprettholde brunfargen, eller i forkant av et eller annet event jeg ønsker å ha litt farge. Jeg er som noen vet fra Fredrikstad. Når jeg tok sol der før kostet det mellom 25 og 30 kroner for tyve minutter. Her i Oslo ligger samme soltid på 70-80 kroner. Jeg kommer aldri til å vende meg til disse "osloprisene". Kanskje like greit da solarium absolutt ikke er bra for meg og mine føflekker. 

6. Kollektiv: All kollektiv trafikk burde vært gratis å reise med. Jeg mener det. Det er galskap å betale 420 kroner tur-retur Fredrikstad med NSB foreksempel, når det koster meg rundt 250 kroner å kjøre bil.  

7. Parkering: Da jeg flyttet til Oslo for snart 5 år siden hadde jeg aldri fått en eneste parkeringsbot. I løpet av mitt første år bosatt på Majorstuen MED parkeringsplass ble jeg dronningen av parkeringsbøter. Jeg skjønner ikke hvordan det var mulig. For ikke å snakke om disse ambassade plassene.. De er jo overalt. Men nok om det. Jeg har skjerpet meg siden den gang, men synes likevel det er skremmende dyrt å parkere rundt i sentrum. 

Hva hater du å bruke penger på?

YVES SAINT LAURENT

God kveld, fininger! Jeg ville bare vise dere min nye lille skatt, som har vært med meg på båttur i dag. YSL cross body bag. Jeg har lenge ønsket meg en rød liten veske og stod mellom flere alternativer fra blant annet Louis Vuitton, men tenkte det var på tide med noe annet. Jeg ønsker ikke å være "hun med Louis Vuitton veskene". Selv om jeg er stor tilhenger av det merket så finnes det så ufattelig mye mer som er fint. Nå som jeg har fått øynene opp for YSL ble ønskelisten lang. Jeg får vel bare jobbe videre og gjøre meg fortjent til noe mer..

I mine øyne passer den perfekt til både hverdag og fest. Jeg får plass til mobil, lipgloss, bankkort, hårbørste og nøkler i vesken. Det holder lenge for meg. Kameraet har jeg som regel hengende på meg uansett, siden jeg er nødt til å ha det lett tilgjengelig. Det ble en luftig, men fin kveld for lille YSL og meg. Uansett hvor hardt jeg tviholder på denne sensommeren, så kjenner jeg dessverre at høsten er på vei. Høsten er fin på mange måter. Jeg skulle bare ønske at vi fikk noen varme solstråler til ♥


kjole: Nelly/ Sko: Blizz/ Veske: Yves Saint Laurent

Photos: @mrulriknygaard

MIN NYE HVERDAG

Sommerferien varte i overkant lenge for denne jenta. Jeg var ikke i gang med de gode rutinene mine før mandag denne uken. Nå er det nok brus, is og gatekjøkkenmat på en stund, kjenner jeg. I sommer har jeg lagt på meg sirka 4 kilo. Det er absolutt ingen krise, men jeg føler meg ikke komfortabel med disse ekstra kiloene. Og hvem er det egentlig som skal være fornøyd med min kropp? Jo, det er meg. Ingen andre. Det er min kropp og mine kilo. Jeg er sjefen over alt den utsettes for, spesielt når det gjelder inntak og forbrenning.

Denne uken har jeg løpt mye intervaller på tredemøllen og trent endel styrke på både overkropp, rumpe og lår. Det skulle faktisk ikke mer til enn disse tre øktene jeg har hatt til nå før jeg føler meg mye bedre. Er ikke det helt fantastisk? Det er alltid tungt å sette i gang, men til gjengjeld kommer formen seg fort. 

I tillegg til treningen har jeg også gjort noen andre tiltak, som å kjøpe en juicemaskin. Jeg bare elsker nypresset juice! Før drakk jeg mest smoothier med bær, nå er jeg blitt flink til å lage forskjellige juicer med grønnsaker også. De ser ikke alltid like innbydene ut (mener Ulrik), men de smaker utrolig godt.Til min favoritt juice trenger du:

♥ Eple

♥ Stangselleri

♥ Sitron

♥ Ingefær 

Jeg bruker to epler, to stilker stangselleri, en kvart sitron og en liten bit ingefær. Her er det bare å prøve seg fram. Min oppskrift holder til et mellomstort frokostglass. Nyyyt!  

Har du en god juiceoppskrift?

HVOR GODT KJENNER HAN MEG?

Hei, dere! Nå har jeg endelig laget en videoblogg hvor Ulrik svarer på spørsmål om meg. Vi skal jo gifte oss til neste år, så jeg tenkte derfor at det var gøy å teste han litt i forhold til hvor godt han faktisk kjenner meg. Både Ulrik og jeg er som dere ser nybegynnere på alt som har med video å gjøre. Hehe! Jeg håper likevel dere finner oss underholdende ♥ 

Jeg konkluderer med at han kjenner meg godt, nesten bedre enn jeg kjenner meg selv på noen punkter. Hvem stemmer for ny videoblogg hvor jeg svarer på spørsmål om Ulrik? 

KAKESMAKING

Vi har vært på prøvesmaking i dag for å finne ut av hvordan type kake vi ønsker til den store dagen. Gud, så mye godt! Planen min om å spise sunt denne uken røyk altså dag to. Haha! Men det var det verdt. Det er min søte venninne Ingrid som designer byllupskaken vår. Jeg er så imponert over alt hun har fått til med sitt sukkersøte firma. I utgangspunktet er jeg ingen kakemoms. Jeg hater bløtekaker og alle lignende kaker med krem, men dette var virkelig noe annet. Ikke bare var disse kakene fantastiske å se på, men de smakte også helt himmelsk. Ulrik hadde flere favoritter, mens jeg hadde en klar vinner fra starten. Heldigvis for meg var min favoritt også en av de Ulrik likte best. Bringebær med hvit sjokolade.. Halleluja!

Prøvesmaking er virkelig noe alle kommende brudepar bør sette av tid til og gjøre sammen. Det er utrolig hyggelig og ikke minst romantisk. Det var rart å se Ulrik i øynene mens vi smakte på de forskjellige kakene. Eventyret mitt ble vårt og det føltes så virkelig. Ulrik sa det så fint: "Nå er det ingen vei tilbake". Hehe! Da lo vi godt, Ingrid og jeg.. Var det kaken som skulle få han til å innse det? Litt sent, men bedre sent enn aldri. For min del er det lenge siden denne tanken slo meg. Et ja er og blir et ja fra meg.

Nå blir det torsk til middag med grønnsaker som tilbehør. Det legger seg nok fint på toppen av den lille sukkerbomben fra Hancock ♥
EKTESKAPET KOMMER FØRST

Hei, dere. Diskusjonen om venner ved siden av forholdet tar ingen ende. Jeg respekterer som sagt at mange er uenige med meg. Men jeg forstår ikke hvorfor noen absolutt har behov av nære venner med motsatt kjønn ved siden av forholdet. Personlig ville jeg blitt lei meg dersom Ulrik på død og liv ønsket å tilbringe mye tid med andre jenter uten meg tilstedet. Andre synes tydeligvis at dette er helt naturlig. Jeg ville aldri nektet Ulrik å ta en kaffe med en annen jente. Han får selsvagt hilse på hvem han vil og snakke med hvem han vil, men jeg ville ikke akseptert at en annen jente tok mye av hans fritid. Det er stor forskjell på å ta en lunsj med noen ute enn å bli med henne hjem og se på film. Her er det snakk om intimsoner.. Jeg ønsker jo å være Ulrik sin beste jentevenn. Han trenger ikke flere nære jentevenner enn meg. Det han ikke vil snakke med meg om eller ikke vil ha med meg på kan guttevennene hans få glede av. Dette er min mening og heldigvis mener Ulrik det samme. Men nok om det. Vi er forskjellige. Det viktigste er jo at partene viser hensyn til hverandres følelser. Diskusjonen fortsetter i kommentarfeltet under gårsdagens innlegg..

Det skremmer meg at mange av dere tar så lett på dette med forhold og ekteskap. "Forhold kommer og går, mens vennskap består", var det flere som presiserte. Er dere seriøse? For meg er dette tegn på dårlige verdier. Jeg ga nylig mitt "ja" til Ulrik fordi jeg elsker han og fordi jeg ønsker å leve resten av mitt liv sammen med han. Om forholdet vårt varer livet ut kan jeg aldri vite. Jeg tror og håper det og er villig til å ofre det som må til for at vi to skal ha det bra sammen, også tidligere vennskap jeg har hatt med andre gutter. For meg kommer ekteskapet først. Jeg setter venninnene mine ekstremt høyt, men Ulrik kommer likevel først uansett hva. Det føles både godt og helt rett 

Ulrik dro nettopp avgårde på jobb og jeg har benyttet anledningen til å be inn en god venninne/familievenn til jentekveld. Anneli, heter hun. Vi skal spise masse sunn og god snaks som jeg har kjøpt inn og bare hygge oss med sladder og annen jenteprat. Jeg elsker slike venninnekvelder! For meg hadde det vært helt uaktuelt å be hjem en gutt på samme måte nå som jeg er forlovet. Det er ingenting ved det som føles naturlig for verken Ulrik eller meg, heller ubehagelig.
DET ER IKKE GREIT AT KJÆRESTEN HAR JENTEVENNER

Ulrik og jeg har fått mange felles venner på den tiden vi har vært sammen. Han introduserte meg fort for sine venner og jeg introduserte han like fort for mine, noe vi begge satt stor pris på. Vi har avsluttet noen vennskap på hver vår side og sammen fått flere nye vennepar. Sånn er livet. Når vi bestemte oss for å bli et par sa jeg ifra til Ulrik at "jentevenninner" ikke var akseptert. Det finnes såklart unntak, som personer man har kjent gjennom hele livet, familievenner og lignende, men ellers synes jeg dette burde være en gyllen regel i alle forhold. Det samme gjelder jo meg. Jeg vet at Ulrik ikke hadde likt om jeg hadde en mannlig bestevenn, med mindre han var homofil da. For da blir det noe annet. Fortsatt spesielt, men annerdeles.

De vennene jeg tilbringer mye tid med uten at Ulrik er tilstedet er jenter, ikke gutter. Jeg føler det blir helt feil å henge rundt med andre menn enn min egen mann. Det jeg ikke snakker med Ulrik om eller ønsker å ha med Ulrik på er det jentene som får glede av. Jeg er som dere vet svært positiv til at man skal finne på ting hver for seg og gir alltid Ulrik tommel opp dersom guttene ønsker han tilstedet.  Det gleder meg stort når Ulrik har det gøy med sine kompiser. Gleden hadde ikke vært den samme dersom disse vennene var kvinnelige. Jeg synes at dine nærmeste venner skal være av samme kjønn som ditt eget. Noe annet er for meg helt fjernt. 

Mange vil sikkert kalle meg sjalu på bakgrunn av dette innlegget. Heldigvis for min del er jeg er trygg på meg selv, trygg på Ulrik og ikke minst trygg på forholdet vårt, så kall meg hva dere vil. For meg handler ikke dette om sjalusi, heller om prinsipp. Jeg skal være ærlig og innrømme at jeg ville blitt sjalu dersom Ulrik tilbrakte mye tid med andre jenter enn meg i fritiden. Det er jo bare fordi jeg elsker han og er redd for å miste han, noe som burde være helt naturlig i alle gode forhold.

Hva synes du om jentevenner og guttevenner ved siden av forholdet?

NAKENTROLL

Jeg trodde jeg slapp billig unna i forhold til dette med å motta bilder av diverse fremmede kroppsdeler. Der tok jeg feil. Nylig ble jeg minnet om denne "annet-boksen" på Facebook. Har dere sjekket den før? Mange vet ikke en gang at den eksisterer. Du finner lenken "annet" i svak gråtone helt øverst når du er i innboksen din. Jeg anbefaler deg å utforske denne boksen alene, da det fort dukker opp mye rusk og rask fra fortiden. Hehe! 

Hva er det som foregår i hodet på menn som sender bilder av penisen sin til unge jenter som meg? Det må være noe alvorlig galt. Jeg kan ikke forstå hva de får ut av det. Jeg synes det bare er ekkelt og skremmende. Det var nettopp dette jeg fryktet da jeg opprettet snapchatkontoen min for en stund siden. Jeg har heldigvis ikke opplevd noe lignende der enda, men dersom det forekommer så sletter jeg bare hele greia. Enkelt og greit. For dette vil jeg ikke være med på. Tanken på at det blir et problem gjør meg kvalm. 

Til alle nakentroll der ute: Jeg er forlovet og har ingen interesse av noen andre menn en min egen mann, Ulrik. DET BESTE MED Å VÆRE ALENE HJEMME

Hei, fininger! Jeg har sendt mannen avgårde på jobb igjen og er klar for en helg med mye moro, men først en etterlengtet hjemme alene kveld. Jeg bare elsker slike kvelder! Det høres kanskje rart ut, men det jeg liker ved å være alene hjemme er at jeg kan gå rundt kledd i joggetøy uten at noen bryr seg, med sminkerester fra dagen før og håret til alle kanter. Jeg digger at jeg kan se episode etter episode av favorittserien min, spise akkurat det jeg vil når jeg vil og bare kose meg. Ingen krav til middag meg her eller kveldsmat meg der. Jeg er spiser når jeg er sulten og da er det som regel ikke noe som ligner på et fullverdig måltid. Stuebordet dekkes av altfor mye godt. Det ser ut som om en ubesluttsom tenåring har slått seg løs, eller en slik dagen derpå meny. Hehe!

Jeg stortrievs i mitt eget selskap. Det er jeg veldig glad for i og med at Ulrik sover mye borte. Jeg savner han såklart i det han går ut døren, men savnet kjennes bare godt. Planen videre for kvelden er å se ferdig den siste sesongen av Pretty Little Liars som er lagt ut på Netflix. Flere enn meg som er hektet på denne serien? Jeg fikk forresten sååå mye fint i posten i dag! Bestilte en del klær og sko i forrige uke og alt falt i smak. For de av dere som følger meg på Snapchat (pilotfrue) har jeg lagt ut en liten video av herlighetene. Jeg kommer definitivt til å bruke noe av det i morgen. For i morgen skal jeg pynte meg skikkelig. Det gleder jeg meg til!

Ha en fin helg, alle sammen! Stor klem fra "sjefen over fjernkontrollene" denne fredagskvelden ♥ 
SEXVANER

"Hvor ofte har du og partneren din sex?" 

Dette spørsmålet har jeg fått av mange jenter. Det er ikke unormalt at venninner diskuterer sexliv. Bare innrøm det. Vi liker å sammenligne oss med hverandre, få bekreftet at vi er normale eller bare åpne oss og snakke om det vi har på hjertet med noen andre enn partneren vår en gang i blant. Jeg har ikke tenkt til å dele intime detaljer om sexlivet til Ulrik og meg med alle dere, men jeg skal være såpass åpen å si at lysten går opp og ned, som alt annet. Det er jeg sikker på at vi ikke er alene om. Likevel lurer jeg på hva som er normalt. Hvor ofte er det vanlig å ha sex når man er samboere eller gift? 

Jeg vil tro at sexliv hører mye sammen med hvordan type hverdag man har. Hva tror dere? Ulrik og jeg er mye fra hverandre i og med at han sover endel borte. Men vi er desto mer sammen når han først er hjemme, så jeg tror ikke vi drar ned gjennomsnittet akkurat. Hehe! Noen mener at sexlysten har med årstid å gjøre. Har vi mest sex om sommeren eller vinteren? Jeg er usikker. 

Sex er jo uten tvil bra for forholdet, så over til neste spørsmål.. Hvor ofte bør man ha sex? Har jenter og gutter forskjellige behov? Endrer behovene seg etter at man blir gift og får barn? Jeg håper dere som leser dette vil dele noen erfaringer med meg og helt sikkert mange andre jenter og gutter der ute. Jeg har forresten ingen problem med å forstå om dere vil være anonyme under dette innlegget. Det er bare gøy med innspill! ER DET FREKT Å ØNSKE SEG PENGER I BRYLLUPSGAVE?

Hei, dere! Nå har vi vært på et nytt møte med tante Karina på Undorn. Hun skal ikke bare lage brudekjolen min, men også antrekket til Ulrik og antrekkene til oss begge dagen før den store dagen. Bryllupet blir som sagt fra fredag til søndag, så her er det mye å henge fingrene i. Det blir en rød tråd gjennom hele bryllupet hvor temaet for helgen er inspirert av mitt favoritteventyr. Ulrik synes vel kanskje at jeg overdriver litt, men han har heldigvis likt alt (det lille) han har sett til nå. Jeg inkluderer han i mye, men ikke alt. Kjolen min foreksempel er superhemmelig. Det betyr jo ulykke dersom brudgommen ser kjolen før selve dagen. Jeg er som dere vet litt gammeldags på disse tingene. Hehe! ♥  

Men over til noe jeg lurer på.. Er det frekt å ønske seg penger i bryllupsgave? Med penger tenker jeg på bidrag til bryllupsreise, ikke shoppingbudsjett til meg eller Ulrik. Hehe! Vi har nemlig snakket litt om dette og kommet frem til at vi har absolutt alt vi trenger. Når Ulrik og jeg flyttet sammen i oktober måtte vi gi bort og kaste et lass med fine ting for å i det hele tatt få plass i skapene her hjemme. Vi har ikke fått noe mer plass siden den gang, heller mindre.. Jeg har ikke noe problem med å skrive ned en lang liste med fine gjenstander jeg kunne tenke meg til hjemmet, men da må vi jo kvitte oss med det vi har fra før og det synes jeg er unødvendig. Synes ikke dere?

Selve bryllupsreisen vil jo bli et minne for livet for Ulrik og meg. Vår første tur som mann og kone. Det må da være hyggelig for gjestene våre å få bidra til en fantastisk start på vårt ekteskap? Her sår jo alle fritt til å gi hvor mye de ønsker eller har mulighet til å gi. Likevel føler jeg litt på dette med å ønske seg penger av andre, da penger fort blir upersonlig. Hva synes dere? 


GØY PÅ VANNET

Etter å ha sett værmeldingen for denne uken utsatte vi hverdagen litt til. For å være ærlig så synes jeg alle skoler burde gjort det samme. Det er jo helt på trynet å kaste bort de siste solstrålene vi får i år på å være inne. Er dere ikke enige? Med så mye dårlig vær vi har ellers om året i dette landet, så er det nok av dager vi kan hente oss inn igjen på både jobb og skole. Jeg satser i hvertfall på et stort skippertak til neste uke..

I morgen blir det ut en tur igjen. Denne sensommeren kommer bare såå godt med! Det finnes ikke noe hyggeligere enn reker og vin på sjøen med gode venner. Brunetten på bildene under er forresten forloveren min, Pia. Vi har vært bestevenninner siden barneskolen og er det forsatt den dag i dag. Det høres kanskje litt barnslig ut å kalle hverandre "bestevenninner" i en alder av 25, men det kommer vi nok til å kalle oss for helt til vi blir gamle og grå. Hehe!

Pia flyttet nylig hit til Vinderen sammen med sin samboer. Tror dere jeg ble glad? OM jeg ble! Nå bor vi bare en liten gåtur fra hverandre. Det er spesielt hyggelig for meg som er mye alene hjemme, når Ulrik er ute og flyr. Jeg trives som sagt godt i eget selskap, men jeg trives aller best med Pia ♥
MINE FAVORITTBLOGGERE

Jeg har lenge tenkt på å lage et innlegg med en liste over de bloggene som jeg leser. Her er min "topp 9" med bloggere, som definitivt fortjener den oppmerksomheten de får, pluss litt til.. Hehe! De er forresten ikke rangert etter rekkefølge. Jeg kunne ramset opp mange flere flinke bloggere, men dette er de bloggene jeg leser mest for tiden..

HER ER MINE FAVORITTBLOGGERE: 

Gilan, bak bloggen: gilmakeup. Denne jenta er bare herlig! Jeg er så heldig som har fått lov til å bli kjent med henne gjennom Side 2 og flere felles prosjekter. Gilan driver en skjønnhetsblogg og ble faktisk årets skjønnhetsblogger i fjor. Jeg har nominert henne til Vixen i samme kategori år igjen. Anbefaler dere å ta en tur innom bloggen hennes dersom dere trenger tips og råd til sminke og hår. Dessuten er hun en kjempedyktig makeupartist/hårstylist. Det er greit å vite for deg som er kommende brud eller trenger hjelp i forkant av en annen setting. Det eneste jeg ønsker meg mer av fra denne jenta er flere personlige innlegg som omhandler henne selv. Jeg håper du vil dele mer av de fornuftige tankene og meningene du holder inne. Jeg vet du har det i deg, Gilan. Stå på videre!

Anette Marie Antonsen, bak bloggen: anettemarie. Anette og jeg studerte journalistikk sammen for noen år siden. Vi har hatt noen prosjekter sammen, deriblant Ting jeg Liker AS, som hun nå driver uten meg. Anette er en sterk og morsom person. Jeg beundrer det pågangsmotet til den dama. Det skulle vi alle hatt en liten bit av. Anette har vært helt rå på Snapchat i år. Jeg har som sagt nominert henne til "Årets Snapchat". Nominer henne til Vixen dere også! Hun har blogget i mange år, men aldri blitt nominert til noe. Det gjør meg faktisk litt sint. Anette var den jenta som fikk meg til å begynne å blogge. Hun er den første jeg ringer dersom jeg trenger hjelp til noe eller lurer på ting i denne bransjen. En god venninne som kan litt om det meste. Glad i deg, Anette!

Trine Midtun, bak bloggen: klisjehjemmet. Trine er en søt og kreativ jente, som jeg møtte på en presselunsj for en stund tilbake. Er det noe denne jenta kan, så er det å lage mat. Det virker som om hun er helt rå på kjøkkenet. Trines blogg er i hovedsak en matblogg, men hun fortjener like mye skryt for alle de delikate og gode bildene hun tar, som de fantastiske oppskriftene hun deler med oss. Jeg nominerte Trine til årets matblogg. Ta en titt og se om du mener hun fortjener det samme.  

Anna Rasmussen, bak bloggen: mammatilmichelle. Jeg vet lite om Anna, men noe vi alle vet er at hun kan det hun driver med. Det er bare et eller annet ved denne småbarnsmoren som rører ved meg, og jeg er tydeligvis ikke alene om det. Jeg har aldri møtt Anna, men vil tro at hun er en fantastisk person. Hun virker som en veldig snill og god mor til sine to søte barn, og det er jo det aller viktigste. Jeg digger når hun åpner seg og deler personlige oppturer og nedturer med oss. Du er en stor inspirasjon, Anna. Masse lykke til med flytting og livet videre på Kypros!  

Peter Kihlman, bak bloggen: pappahjerte. Jeg har møtt Peter to ganger. Første gang møttes vi på Vixen og andre gang på videokurs med Side 2. Peter er en skikkelig trivelig kar. Jeg kjenner han overhodet ikke, men det lille inntrykket han har gitt meg er positivt. Han virker som en person som sprer mye glede og latter rundt seg. Den måten han skriver og forteller om hverdagen sin på er bare helt uslåelig. Jeg blir imponert over alle de gode poengene dine og ikke minst hvordan du klarer å få de frem med en god dose humor. Jeg har stemt på deg til "Folkets favoritt", Peter. Jeg tror ikke jeg er alene om å mene det. Den prisen fortjener du!  

Kristina Andersen, bak bloggen: kristinaandersen. Jeg har aldri møtt denne jenta, men hun virker som en skikkelig gladjente slik som hun sprer rundt seg med smil på bloggen sin. For meg er Kristina et sunt forbilde, som trener og tipser oss om kosthold, men samtidig kan det å kose seg og er ikke redd for å vise det. Jeg digger den "miksen", som dessverre mange unge jenter i dag ikke har. Fokuset blir fort for stort på det ene eller det andre. Jeg nominerte deg til "Årets livstilsblogg", Kristina. Det fortjener du. Tvi tvi! 

Marthe Borge, bak bloggen: martheborge. Jeg har heller aldri møtt denne jenta, men hun er virkelig en inspirasjon når det kommer til mote. Jeg liker stilen hennes veldig godt og måten hun tar alle bildene sine på. Det er ikke mange ukene siden jeg fikk øyne opp for denne bloggen, men nå er jeg innom nesten hver dag. Jeg gleder meg til å se flere antrekk fra deg, Marthe. Du virker også som en sporty og treningsglad jente. Tommel opp for det!

Lene Orvik, bak bloggen: leneorvik. Lene Orvik er en skjønn jente. Vi møttes første gang gjennom Anette Marie og prates nå og da i forskjellige settinger. Denne jenta har oppnådd mye i livet. Hun fortjener rett og slett stående applaus! Jeg nominerte deg til "Årets bloggbusiness", Lene. Gratulerer med all suksess du har hatt både med klær og nå solbriller. Heier på deg videre! 

Ida Wulf, bak bloggen: idawulf. Er det noe denne jenta treffer meg med, så er det humoren. Haha! Jeg ler meg ihjel MED henne. Måten hun skriver og formulerer seg på er bare såå bra! Ida har virkelig gjort hjemmeleksa si i forhold til det å fange leseren i første øyeblikk, og holde spenningen oppe gjennom hele teksten. Håper du vil fortsette å blogge i lang tid fremover, Ida. Jeg er fast leser! 

Hvilken blogg er din favorittblogg? Har du flere favoritter, som meg? Det hadde vært gøy om dere tipset meg om gode bloggere! Det er mange der ute som fortjener litt ekstra oppmerksomhet :-) 

BEDRE SENT ENN ALDRI

Hei, alle snappere! Jeg har også Snapchat! Jeg har faktisk hatt det en god stund, men ikke bestemt meg før nå om jeg liker dette eller ikke. Det er sååå mange som har spurt, ikke minst klaget over at jeg ikke har delt min Snapchat med dere. Etter en liten oppfordring fra Anette Marie, som jeg forresten har nominert til "Årets Snapchat" på Vixen, så har jeg kommet frem til at dette bare er gøy. Det blir enda mer gøy dersom dere vil følge meg (pilotfrue). Jeg kommer til å bruke snapchatkontoen min til å vise dere små klipp fra dagene mine, bilder jeg ikke publiserer på hverken blogg eller Instagram og kanskje en aldri så liten påminnelse når bloggen er oppdatert..Hehe! Ha en fin søndag videre, alle! Vi snappes ♥

video:20150816130541

10 TING SOM IRRITERER MEG

Jeg er i utgangspunktet ingen irritabel person, men vi har jo alle våre ting som vekker en eller annen slags irritasjonsfølelse i oss. Har vi ikke? Jeg blir sjeldent eller nesten aldri forbannet. Den følelsen går bare over i tårer og frustrasjon, men irritert kan jeg bli. Her er en liten liste over småting i hverdagen som irriterer meg mest:

1.  Når jeg er på matvarebutikken og dama eller mannen bak kassen glemmer å spørre om jeg vil ha pose, eller av en eller annen grunn antar at jeg ikke skal ha det. Hallo? Har jeg handlet mer enn en vare, så skal jeg selvagt ha pose.. 

2. Når jeg skal rekke et møte eller prøver å skynde meg gjennom Karl Johan og blir stoppet av alle disse innpåslitne selgerne, som dessverre ikke tar et net for et nei. De bryr seg ikke en gang om du snakker i telefon. Hva med litt folkeskikk?

3. Når jeg har en avtale med noen og de kommer for sent. Alle kan forsove seg eller bomme litt på tiden en gang i blant, men noen er bare ALLTID forsinket. Det er mangel på respekt i av andres tid. 

4. Falske venner. De som snakker bak min rygg og tror at jeg ikke legger merke til det. Verden er liten, folkens. Jeg sier ikke mer. 

5. Dårlig service. Sist jeg var på restaurant ble vi spurt i døren om hvor lenge vi hadde tenkt til å bli. Går det ann?

6.  Når internett ikke fungerer, noe det faktisk ikke gjør her hjemme i dag. Jeg bruker derfor funksjonen "delt internett" fra iphonen min til dette blogginnlegget. 

7. Når venner eller familie tar tjenester forgitt. Jeg hjelper mer enn gjerne til med alt jeg kan bidra med for å hjelpe de jeg er glad i, men det må settes pris på.

8. Syklister som tror de eier veien. Jeg og Stella (hunden min) ble nesten påkjørt av en syklist i går. Syklisten kom i hundre forbi oss og vinket med armene som om at vi ikke hadde noe på denne veien å gjøre. Hadde det vært barn tilstedet kunne dette gått riktig ille, i og med at vi befant oss i et boligfelt.  

9. At det er for enkelt å handle på nett.. Det tok lang tid før jeg fikk sove i går kveld, og det resulterte i to nye par støvletter, to kjoler, to skjørt og en topp..Trenger jeg dette? Sansynligvis ikke. Men det var veldig fint da, tror jeg. Vi får se hva som dukker opp i postkassen.

10. Skrytepaver. Jeg bryr meg ikke om at du eier eller leier, jobber her eller der. Jeg bryr meg om den personen du er og hvordan du behandler meg og de jeg er glad i. Det du har på kontoen din kan du holde for deg selv. 

Vær så snill, dere.. Jeg har ikke sagt at dette er store verdensproblemer. Jeg har sagt at dette er småting som jeg irriterer meg over i hverdagen. Okei? Bildet ble forresten tatt på avskjedsfest på torsdag for en god venninne, som skal på utveksling til USA. Jeg synes det passet bra i dag. Det ser ut som om jeg har slått fra meg frustrasjonen. For jeg er nemlig ikke sur. Det var vel bare sykkel-episoden som fikk meg til å lage dette innlegget, og denne internetten da.. Hehe! Men ellers har jeg godt humør! Nå er det ut i solen.. Ha en fin helg, alle sammen og nyt det siste vi har igjen av denne sommeren ♥

BITCHN BROWS

Behandlingen og produktene er sponset 

Jeg har aldri vært så fornøyd som jeg er med brynene mine akkurat nå. Senest i går var det flere som kommenterte de. Nå har jeg stelt brynene mine hos Beauty House Oslo for andre gang og jeg stortrives med den nye formen de har fått. Det føles rett og slett som en stor forvandling i hele ansiktet. En forvandling jeg bare elsker! Hos Beauty House Oslo har de veldig dyktige brynsdesignere, som farger, napper og styler bryn tilpasset deg. Personlig liker jeg å ha brynene mine ganske tykke og markerte. Etter en mislykket runde med permanent makeup for noen år siden har jeg prøvd og feilet med det ene etter det andre. Til slutt måtte jeg bare innse at mitt eneste valg var å la brynene være og spare ut så mye hår som mulig. Tolmodighet, kalles det. Nå som jeg endelig har fått det uttrykket jeg lenge har ønsket meg, kommer jeg til å gå til brynsdesigneren min for å opprettholde fasongen en gang i måneden. Jeg napper jo litt i ny og ne her hjemme også, men lar det meste være til de som faktisk kan det, nemlig brynsdesignerene på Beauty House Oslo. Har du lyst å fikse brynene dine før høsten? Timebestillinger gjøres på telefon (21 68 68 10) eller online her ♥

 

Produktene over er de jeg nå bruker for å opprettholde brynene mine på hjemmebane. Jeg starter med brynsbørsten og grer hårene til den fasongen brynene mine skal ha. Deretter bruker jeg brynspennen til å markere rundt brynene og til å fylle inn litt i midten. Til slutt legger jeg et tynt lag brynsskygge over begge brynene (jeg bruker den lyseste fargen), og avslutter med brown fix for å få en mest mulig naturlig look. Dere får kjøpt alle disse produktene i lokalene til Beauty House Oslo, som ligger i Frognerveien 44. Spør meg gjerne hvis dere lurer på noe, ellers kan dere lese mer om produktene her ♥  

JEG ER BARE ÆRLIG

Jeg har fått endel tilbakemeldinger på at jeg fortalte dere min lille hemmelighet om botox i gårsdagens innlegg. Noen mener jeg er et dårlig forbilde som skriver om dette, men jeg velger likevel å være ærlig som alltid. Jeg har vært åpen om alt med dere lesere helt siden jeg startet med å blogge. Hvorfor skal jeg begynne å juge nå? Dere har spurt meg om silikon, restylane osv osv, mens jeg har avkreftet alle mistanker. Det har aldri vært hemmelig at jeg bruker hairextension foreksempel, og i går fortalte jeg dere at jeg har prøvd botox i pannen for første gang. Jeg oppfordrer ingen til å ta botox, men jeg oppfordrer alle til å være ærlige. Det er jo nettopp det dette dreier seg om. Ærlighet og åpenhet rundt kropp og utseende. Du som ikke står for det du gjør er en vits i mine øyne.

40 SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, fininger! Jeg slenger meg på trenden med 40 spørsmål og svar. Satser på at dette kan være en enkel og god onsdagsunderholdning..

1. Tre ord om meg: Sosial, omtenksom og ærlig.

2. Det første jeg gjør om morgenen: Lager meg det beste måltidet om dagen.. Frokost <3

3. Når jeg hører på radio blir jeg: Skikkelig gira av musikk eller irritert og oppgitt av masse tullprat, som "Er du smartere enn Pilgaard" og slike uinteressante radioprogrammer. 

4. Jeg gleder meg til: Å gifte meg med Ulrik i februar!

5. Klesskapet mitt er fult av: Støv at the moment og trenger derfor en skikkelig høstrengjøring. 

6. Når jeg skal pynte meg: Går jeg ALLTID i høye hæler. 

7. Jeg brenner for: Trening og sunt kosthold.

8. En liten hemmelighet om meg: Jeg tok botox i pannen for første gang på mandag og er superspent på resultatet som vises om en ukes tid. Hadet bra til alle rynker!

9: Jeg føler meg mest bra: I skjørt, kjole eller jumpsuit.

10. I kaffebaren bestiller jeg: Skinny islatte med sukkerfri vanilje om våren og sommeren, og vanlig latte med soyamelk om høsten og vinteren.

11. I baren bestiller jeg: Espresso Martini, Skinny Bitch (Vodka soda), noe sprudlende eller en fruktig cocktail. 

12. I vennegjengen er jeg: Den jålete, tror jeg? 

13. I familien er jeg: Også den jålete..Hehe!

4. Jeg kan ikke leve uten: Hårbørste. Jeg hater som sagt ugredd hår.

15. Barn er: Definitivt noe jeg ønsker meg i nær fremtid, men først bryllup.

16. Om natta: Må jeg nesten alltid tisse.

17. I veska har jeg: Lommebok, Kamera, telefonen min, lipgloss og hårbørste.

18. Trening er: Viktig for meg og mitt humør, sier Ulrik.

19. Politikk er: Absolutt viktig, noen saker er mer engasjerende og spennende enn andre. 

20. Kjærlighet er: Alt.

21. I høst skal jeg unne meg: Lite. Nå er det full fokus på bryllup. Her skal det spares både på penger og kalorier. Hehe!

22. Ved sengekanten har jeg: Telefonen min og en flaske vann.

23. På kjøkkenet er jeg: Ingen mester, men under opplæring. 

24. Jeg er dårligst til: Å ta telefonen/svare på meldinger. Sorry!

25. Jeg er flinkest til: Å være positiv uansett hva. Mitt motto: "Det ordner seg alltid". 

26. Jeg elsker: Livet som blogger <3

27. Hva jeg vil med livet mitt: Stifte en familie og leve hver dag resten av mitt liv for at vi skal ha det godt sammen.

28. Jeg beundrer: Mamma. Hun er spesielt sterk, smart og sporty. 

29. Det beste jeg vet: Er familieturer. Vi har det så gøy sammen! Neste planlagte tur blir i oktober. Jeg gleder meg skikkelig allerede!

30. Uvane eller ikke uvane: Jeg er litt (LES: veldig) surrete når det kommer til nøkler. De bare forsvinner..

31. Jeg er medlem i: Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAPOS).  

32. Jeg tror på: Forholdet til Ulrik og meg. Jeg har aldri elsket noen mann så høyt som jeg elsker han.

33. Du visste kanskje ikke at jeg: Snuser på fest.. Det er ikke bra. Jeg vet det. Om jeg har planer om å slutte? Nei, det er heldigvis ikke en avhengighet, bare noe jeg foretrekker.

34. På kvelden er jeg: Enten lys våken og klar for fest, eller stup trøtt og må bæres i seng..

35. Som venn er jeg: Tilstedet, støttende og morsom. 

36. Når jeg har fri: Jeg har aldri fri. Men når jeg legger vekk telefonen, macen og kameraet får jeg følelsen av det dere kaller "fri". Fantastisk følelse!

37. Når jeg jobber: Er jeg konsentrert, målrettet og som oftest fornøyd med meg selv. Jeg liker å jobbe! 

38. Det er lov å lyve hvis: Det er ikke lov å lyve. Jeg er nok kanskje for ærlig og åpen til tider, men det er meg.

39. Om fem år er jeg: 30 år! Wow.. "Det stygge tallet"  :-S

40. Om ti år er jeg: Mor til to, kanskje tre barn (forhåpentligvis MINST en jente) og fortsatt en ivrig blogger. I wish!

HØSTENS KULESTE TILBEHØR

God tirsdag, alle! Jeg stikker bare innom for å vise dere dagens antrekk. Skoene er blitt en av mine flate favoritter i sommer. Jeg har brukt de masse på båten, og kommer til å bruke de mye også denne høsten. Den åpne detaljen på siden er bare så meg, og spesielt lekker nå som jeg ennå har litt brunfarge på beina. Hatten tas i bruk for første gang i dag. Perfekt på grå dager som dette, hvor man aldri kan være helt trygg på været. Dere kommer til å se meg mye i ulike hatter fremover. Det er jo så stilig! Definitivt høstens kuleste tilbehør. På ønskelisten står hatter i fargene mørkegrønn, mørkeblå, vinrød og sort. Det som er så fint når jeg bruker slike hatter er at jeg føler jeg meg både casual og pyntet på en gang. En perfekt kombinasjon i hverdagen. Man får litt oppmerksomhet med hatt på hodet, men det er jo bare gøy. Sålenge jeg føler meg vel og Ulrik synes jeg er fin, så holder det i massevis.

Tør du å bruke hatt denne høsten? Det er ikke et dumt spørsmål, for jeg kjenner nemlig flere som ikke føler seg komfortabel med hatt på hodet. Jeg tror det bare er en vanesak.

I love the drama of a hat ♥


Genserkjole: Just Female/ Hatt: Zara/ Sko: Blizz/ Shorts: Dondup/ Bag: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

JEG ER LEI AV AT FOLK BEHANDLER MEG SOM EN LEVENDE REKLAMEPLAKAT

Har du møtt mennesker ute på byen som rett og slett spiser deg opp i en samtale? Slike menneskene er gjerne i overkant sosiale, men mangler likevel disse sosiale antennene. Man merker fort hva det er de ønsker å få ut av samtalen. I mitt tilfellet gjelder det som oftest omtalelser på bloggen. Det er selvsagt hyggelig at folk kjenner meg igjen, eller at folk interesserer seg i min hverdag dersom jeg presenterer meg og det jeg driver med. Men et sted går grensen.

Jeg synes at jobbsamtaler hører hjemme i hverdagen, ikke ute på byen med høy promille. Hva synes dere? Jeg skal innrømme at jeg selv har snakket jobb i sosiale settinger "utenfor arbeidstid", men jeg prøver å unngå det, dersom det ikke er avtalt på forhånd da såklart. Når jeg blir kjent med nye mennesker er det alltid interessant å høre litt om hva de driver med. Men det er ikke interessant å snakke jobb resten av kvelden. Dersom jeg skulle trenge deres hjelp i en eller annen sammenheng, så kontakter jeg de på mail i ettertid. Det samme forventer jeg tilbake. Av en eller annen grunn er det få som respekterer bloggyrket på den måten. Jeg begynner å bli lei av at folk behandler meg som en levende reklameplakat, for det er jeg nemlig ikke. Senest denne helgen opplevde jeg det igjen. Neste gang jeg havner i samme situasjon skal jeg si at jeg jobber i en klesbutikk. Det er ikke noe galt ved det yrket, bare så jeg har sagt det. Poenget mitt er at det er få som ønsker å få noe ut av en selger en sen fredag eller lørdag natt. En blogger derimot kan brukes til det meste og av de aller fleste.

SØNDAG PÅ SJØEN

Da var vi hjemme igjen etter nok en herlig dag på fjorden. Det ble ingen bading i dag, men både båten og vannscooteren fikk kjørt seg. Jeg kjenner meg faktisk helt utslitt selv. Det tar på å være på sjøen i to hele dager i strekk. Jeg vet ikke hva det er jeg blir sliten av, men det er vel en kombinasjonen av vind, saltvann og litt adrenalin. Det skal bli godt med en god natt søvn nå, kjenner jeg. Jeg har ikke sovet så mye denne helgen, men det spiller forsåvidt ingen rolle når man har det så gøy. Sove kan vi gjøre når vi blir gamle..Eller hva? Hehe! I morgen blir det mest sansynlig ut igjen. Det er meldt sol og vi skal som sagt benytte oss av alt det fine været som er igjen av august.    

Vi var forresten innom Villa Malla og spiste lunsj tidligere i dag. Det var et utrolig fint sted! Jeg har aldri vært der før. Har dere? Nå var vi ikke så heldige med været i dag, så vi ble sittende inne å spise. Jeg har veldig lyst til å dra tilbake en gang hvor solen skinner og vi kan oppleve uteserveringen. Den var nemlig utrolig fresh!

Hva har dere gjort i dag? ♥
WATER SPORTS

Her kommer et sent bildedryss fra sjøen. Vi har som dere ser hatt en helt super dag, med bading, grilling og vannsport. Dagens høydepunkt var definitivt å kjøre vannscooter. Det er SÅ gøy, men samtidig SÅ skummelt. Hehe! Jeg er litt pinglete med det meste som har med vann å gjøre, men jeg kommer meg for hver gang. Det handler jo bare om å bli vant til ting. Jeg liker jo fart og spenning. Det er bare noe med det vannet som gjør meg litt usikker.

Ulrik og jeg har vært barnevakt for for niesene våre i dag. To små snupper som har storkost seg på båttur. Stella (hunden min) var også med på tur i ny flytevest. Jeg fikk følelsen av å være en skikkelig storfamilie. Bare det å pakke til to barn, en mann, en hund og meg selv er jo en stor jobb. Bikinier, håndklær, vindjakker, joggedresser, flytevester osv. Ikke verst at jeg husket alt. Tante Julianne bestod første prøve ;-)

Etter flere timers masing av småjentene ombord ble til og med jeg med ut i vannet. Årets første bad i Norge for min del denne sommeren. Pinlig sent? Ja, jeg vet. Det var faktisk utrolig deilig i vannet midt på dagen i dag. Jeg har planer om å ta meg en dukkert i morgen også. Dersom været holder seg reiser vi ut på sjøen igjen. Det finnes ikke mye som er bedre enn å kjøre båt på varme sommerdager. Resten av solstrålene i august skal nytes på sjøen ♥ 
Det er en god venn av oss som eier vannscooteren. Han skal faktisk være toastmaster i bryllupet vårt. Theodor heter han forresten.. Utrolig morsom kar! Dere må bare sjekke ut filmen vi tok av han. Theodor er bare helt rå når det kommer til vannsport! 

MÅ BRUDEN HOLDE TALE?

God fredag! Jeg kom akkurat hjem fra en aldri så lite joggetur ute i det grå været. Treningstiden er definitivt den beste tiden til å tenke og planlegge ting helt uforstyrret. For meg er denne tiden og stillheten dyrebar. Det dukker som oftest opp mange spørsmål i hodet mitt i løpet av en treningsøkt. Nå for tiden er det alt rundt bryllupet jeg funderer over. Det er jo kanskje ikke så rart. Helgen vi skal gifte oss nærmer seg, og jeg er endelig i gang med forberedelsene igjen etter sommeren. 

I dag kom jeg til å tenke på bryllupstaler.. Må bruden holde tale i sitt eget bryllup? Jeg har vært i endel bryllup, noen bruder gjør det, mens andre lar være. Hva synes dere? Jeg synes jo selvsagt det er flott og ikke minst vakkert om bruden sier noen ord, men MÅ hun det? Er det forventet at hun skal gjøre det? Jeg spør dere..

Som dere skjønner er jeg litt usikker på om jeg skal holde tale eller ikke i mitt eget bryllup. Jeg er absolutt ikke glad i å holde taler, men føler jo litt ekstra på det i denne sammenhengen. Dagen i seg selv kommer til å oppleves nervepirrende. Jeg er i utgangspunktet glad i oppmerksomhet, men denne type oppmerksomhet blir noe helt annet. 20. februar i 2016 kommer til å bli den største dagen i mitt liv sålangt. Jeg kjenner nervene er på vei allerede. Det føles både godt og litt skummelt ♥


Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre unna noen ærender her på Vinderen. I kveld blir det bursdag og full fest. Det blir herlig å pynte seg igen! De siste dagene har ikke motivasjonen vært tilstedet, men nå er den her. Jeg har kjøpt meg en ny jumpsuit og nye sko som skal innvies senere i dag. Det kan ha noe med motivasjonen å gjøre..Hehe! Jeg gleder meg til å vise dere hele antrekket. Ha en fortsatt fin fredag og goood helg ♥

ÅRETS GULLPENN?

Hei, dere! Nok en gang har jeg stelt i stand litt av et engasjement her på bloggen. Med godt over 70 kommentarer på gårsdagens innlegg er det forståelig at diskusjonen sporer av både her og der. Sånn blir det alltid, spesielt når det jeg skriver om kan flettes inn i en eller annen "likestillings case". Jeg får inntrykk av at mange ikke en gang har lest blogginnlegget mitt, kun i kommentarfeltet. Det er forsåvidt helt greit, men da kan dere ikke forvente at jeg skal ta stilling til alt dere har på hjertet når samtalen ikke lenger en gang handler om det den opprinnelig gjorde. Nemlig at jeg er lei av å bli definert som "anti-feminist". De ordene har blitt brukt mot meg som skjellsord, og jeg oppfatter det urettferdig.

Innlegget jeg skrev i går handlet egentlig om tilhørighet. For meg er tilhørighet mellom to mennesker noe trygt, romantisk og faktisk nødvendig. Jeg er på ingen måte avhengig av Ulrik i min hverdag, men jeg føler likevel at jeg tilhører han nå som vi er forlovet, og at han tilhører meg. Vet dere? Den følelsen gjør meg lykkelig. Jeg føler meg som verdens heldigste jente som tilhører han. Det var en anonym person som mente at dette var tegn på underkastelse. Det er kanskje noe av det fjerneste jeg har hørt. Jeg vil heller kalle det kjærlighet. Tegn på kjærlighet mellom to mennesker. I dette tilfellet Ulrik og meg.

Men dere.. Jeg tenkte på en ting. Onsdag som var åpnet muligheten til å nominere favorittene deres på sosiale medier til Vixen Blog Awards. Selve kåringen går av stabelen i slutten av januar. Jeg var på arrangementet i fjor, men da var jeg ganske ny i denne bloggverden. Synes dere jeg fortjener en nominasjon i år? Hva med årets livstilsblogg, årets gullpenn, eller kanskje årets nykommer? Ikke vet jeg. Dette er opp til dere å bedømme. Ut i fra beskrivelsene under de ulike kategoriene, så ville jeg kanskje tro og håpe på årets gullpenn, eller nykommer.. Hehe! Jeg føler jo selv at jeg har bidratt til endel underholdning i løpet av det siste året. På godt og vondt.. Mange er uenige i mye av det jeg skriver, noen er enige og andre stiller seg passive. Men evnen til å skape debatt har jeg. Det kan vi vel alle være enige om? Kall meg gjerne "tradisjonell" eller "gammeldags", for det kan jeg fint leve med. Men kall meg aldri "anti-feminist". Jeg er for at kvinner og menn skal ha like rettigheter og muligheter. Men visse tradisjoner vil jeg likevel holde på, som blant annet at jeg velger å ta Ulrik sitt etternavn når vi gifter oss. La meg igjen få minne dere på at dette er MITT valg. Jeg kommer heller aldri til å sprade rundt toppløs på offentlige strender eller slutte å barbere meg bare for å bekjempe denne likestillingen. Ferdig snakket. 

Legger ved et bilde fra fjorårets Vixen Blog Awards..Det var en kjempehyggelig kveld! Jeg gleder meg masse til årets ♥

Vil du nominere meg til Vixen Blog Awards? Da hadde jeg blitt sååå glad! 

De ulike kategoriene for 2015 kan forresten leses her ♥ 

JEG ER INGEN ANTI-FEMINIST

Hvor var jeg da ordet "tilhørighet" ble et negativ ladet ord? Jeg forstår ikke de kvinnene som på død og liv ikke vil vise at de "tilhører" mannen sin. Jeg viser min tilhørighet til Ulrik ved blant annet at jeg bærer forlovelsesring, at jeg har min sivilstatus offentlig på sosiale medier og andre søte små ting, som foreksempel dette.. Jeg er stolt over å tilhøre Ulrik, og jeg vet at han er stolt over å tilhøre meg. For det gjør han jo. Her går det begge veier, som det aller meste. Ulrik tilhører meg på samme måte som jeg tilhører han. Når ble det galt å tilhøre hverandre? Vi gjør jo alle det, som kjærester, samboere, forlovede, mann og kone. Nå må dere feminister roe ned et par hakk. Jeg har aldri opplevd noen som tar seg mer nær av enkelte ord enn dere. Dere mener dere er så sterke og selvstendige. Hittil har jeg ikke hørt maken til klaging og syting. Dere vrir og vender på alt jeg sier. Jeg er dritt lei av det feministiske maset. Jeg er ingen anti-feminist på bakgrunn av dette. Igjen, dere går for langt. 

Ps. Dette bildet er tatt etter en annen liten diskusjon vi har hatt i sommer.. Den eneste personen som er tilstedet er Ulrik. Jeg følte det slettes ikke naturlig, men var likevel villig til å teste det ut siden mange tydeligvis mener det er like naturlig med jenter i bar overkropp som menn. Jeg er fortsatt uenig. "Det som virkelig betyr noe i livet når andre grunnleggende behov er dekket, det er å høre til. Høre til hos noen. Høre til et sted." - Astrid Nøklebye Heiberg

ØNSKER Å AVKREFTE RYKTENE

Det er på tide at jeg setter en stopper på dette. Jeg mottar daglig meldinger med spørsmålet: "Er du gravid?". Nei, nei og atter nei. Jeg er ikke gravid, og planlegger heller ingen barn i forkant av bryllupet. Jeg skal innrømme at jeg begynner å bli verpesyk. Ulrik har også veldig lyst på barn i nærmeste fremtid, spesielt nå som venner av oss har satt i gang. Vi var forresten å besøkte en to-uker gammel liten jentebaby i går. Lille Sophia.. Hun var så nydelig! Jeg gleder meg til det blir vår tur, og kommer helt sikkert til å ta dere med på hele den reisen også, men først er det bryllup i fokus. Got it?

Til dere som tror at jeg er gravid: Jeg har nok bare gått opp noen kilo i sommer. Verre er det ikke. Det er sånt som skjer med mye god mat, mengder med alkohol og mindre trening enn vanlig. Helt klart verdt det, er dere ikke enige? ♥ LETTER NECKLACE

Jeg har lenge ønsket meg et smykke med bokstaven "U", for Ulrik. Det er så vakkert med jenter som bærer mannens forbokstav rundt halsen. Synes dere ikke? Enda en form for å vise sin tilhørighet. I mine øyne er disse bokstavsmykkene en fantastisk trend, spesielt dersom du velger en bokstav som betyr noe for deg. Jeg ble derfor overlykkelig da jeg kom over dette gullsmykket på Louis Vuitton. Enkelt og classy. Jeg har blitt så glad i enkle smykker for tiden. De tidligere statementsmykkene er lagt på hyllen. Heller flere små enn et stort, etter min mening. "U-en" passet jo perfekt sammen med "flysmykket" jeg fikk av Ulrik til bursdagen min. De forskjellige lengdene gjør antrekket mer spennende. Dersom du velger en form for utringning blir det også ganske sexy, spør du meg. Det skal sies at jeg ikke går med slike utringninger i hverdagen..Kun til fest ♥


Necklace: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

DETTE SAVNER JEG MEST PÅ FERIE

Da var jeg hjemme i Oslo etter en fantastisk ferie. Selv om jeg helst skulle vært i Marbella noen dager til, så føles det alltid godt å komme hjem igjen også. Hjem til alt jeg savner når jeg er ute og reiser, som: 

♥ Stella : Hunden min. Hun savner jeg definitivt mest! Jeg er vant til å være borte fra henne ettersom at vi er to "mødre" til denne lille vakre skapnigen. Likevel blir jeg helt fra meg av glede hver gang vi møtes igjen.   

♥ Sengen min: Finnes det noe bedre enn din egen seng? Det synes ikke jeg. Min dyne og mine puter betyr mye for meg. Soverommet mitt er alltid noe jeg lengter etter, uansett hvor jeg er i verden. Ingen luksus-hotellseng kan noen gang måle seg med min egen. Sånn er det bare.

♥ Rutiner: Jeg liker faktisk rutiner, som å stå opp tidlig, jobbe effektivt hver dag og trene flere ganger i uken. Når jeg har ferie tar jeg så og si fri fra alt dette. Jeg legger som sagt aldri fra meg bloggen og det hender at det blir en liten treningsøkt, men jeg forventer mye mindre av meg selv. Det er det som er ferie for meg. 

♥ Eget bad: Jeg hater å dele bad med andre. Det har jeg jo fortalt dere før. Jeg trives best helt uten forstyrrelser eller rot fra andre på baderommet. Toalettmappen min og jeg tar nok plass som det er.  

♥ Pepsi Max: Jeg elsker Pepsi Max, ikke "Pepsi Diet", "Cola Zero", "Cola Light" og alle de andre sorte lettbrusene. Det er sjelden jeg får Pepsi Max når jeg er ute og reiser, i hvertfall i Spania som vi ofte er. Savnet av favorittbrusen blir fort veldig stort.

♥ Garderoben min: Jeg er en mester i å pakke for mye. Dersom det er mer plass i kofferten, så finner jeg alltids noe å fylle den plassen med. Jeg skulle gjerne hatt med meg hele garderoben når jeg er ute og reiser, og mistrives fort med "livet i koffert". 

♥ Bilen vår: Den frihetsfølelsen bilen vår gir meg får jeg absolutt ikke av kollektiv og heller ikke av taxi. Leiebil er jo såklart et alternativ, men dersom man leier seg bil er man jo "nødt" til å bruke den litt også, ellers blir det fort en unødvendig kostnad. 
Dette savner jeg ikke:

- Norske TV-kanaler: Er det bare meg eller finnes det omtrent bare søppel-TV for tiden? Jeg klarer meg mer enn nok med Netflix og Apple TV. Nyheter får jeg med meg via diverse nettaviser. 

- Å lage mat: Jeg er ikke spesielt glad i å lage mat. Det hender jeg synes det er gøy å imponere Ulrik, men jeg foretrekker å bestille takeaway, at Ulrik lager mat eller å gå ut og spise. Ulrik er forresten veldig flink til å lage mat. Matlagingen hans er faktisk et av høydepunktene ved å komme hjem til hverdagen igjen. Jeg skal også innrømme at det å lage mat sammen som et par kan være hyggelig. 

- Vekkeklokke: Jeg kan ikke fordra vekkeklokker og blir gal av slumring. I hverdagen er jeg som de fleste andre avhengig av alarmen på mobilen, men jeg slår den alltid av ved første pip og setter den sjelden på i ferier. 

 

Hva savner du mest når du er på ferie? 

 

CLUBBING @ OCEAN CLUB MARBELLA

Hei, dere! Her er et sent, men fyldig bildedryss fra Ocean Club Marbella i dag. Vi har hatt det helt amazing, som dere ser, og har blitt kjent med en utrolig søt gjeng fra Norge. Nå holder vi på å pakke, før vi skal reise hjem med første fly i morgen tidlig. Det skal bli godt å komme hjem til litt hverdag igjen (not) Hehe! Hyggelig at dere trofaste lesere følger meg, selv om jeg har vært litt dårlig på å oppdatere.. Stor og varm klem fra Marbella ♥