hits

august 2014

YESTERDAYS WEDDING LOOKGod Søndag! Beklager for sen oppdatering. I går var jeg i bryllupsfest for Urlik sin bror på Sjøflyhavna kro som ligger på Fornebu. Vi storkoste oss med mange herlige folk, god mat og mange fine taler. Jeg hadde på meg dette settet fra Sherri Hill. Endelig fant jeg en anlednng til å bruke det :-D Jeg elsker å være i bryllup! Det er så hyggelig å se så mange pynta mennesker under samme tak. Alle er vi der for å feire kjærligheten Det synes jeg er vakkert! Selv har jeg store drømmer om å gifte meg en gang i fremtiden. Planleggingen begynte jeg med allerede som liten jente. Kanskje en dag blir drømmen virkelig.. Ble ikke så mange bilder av antrekket siden regnet pøste ned store deler av kvelden.

I dag har vi sovet lenge og spist en sen frokost i bogstadveien. Nå er leiligheten ryddet og litt bloggarbeid unnagjort. Søndagsfilmen er satt på og jeg er klar for og hoppe i sofaen. Ha en fin søndag videre så snakkes vi♥ 

REDD SMINKEN MED FOUNDATION

Hei, dere! Tenkte jeg skulle dele et lite tips som har reddet meg flere ganger. Hvor irriterende er det ikke at øyenskyggen drysser og lager mørke ringer under øyne? Eller at maskaraen smitter av på huden utover dagen.. Jeg er sikker på at det ikke bare er meg som opplever dette. I stedet for å bruke sminkefjerner lærte Linda meg og bruke foundation. Bruk en Q-tips og legg foudation slik som vist på bildet under. Deretter gnir du Q-tipsen frem og tilbake helt til du har fått bort alt det mørke. Da bevarer du sminken samtidig som du fjerner alt smuss.     

Senere i dag skal vi i bryllupsfest til broren til Ulrik. Jeg gleder meg til å bruke toppen og skjørtet fra Sherri Hill for første gang. Viser dere antrekksbilder    

SHERRI HILL KUNDEKVELD


God fredag kveld! Her er noen bilder fra gårsdagens event. Det var utrolig mange fine kjoler der! Skulle gjerne hatt de alle sammen hengende hjemme i garderoben :-D Vana har gjort en god jobb med å plukke ut denne kolleksjonen. Det er ingen tvil om at hun vet hva vi jenter vil ha. Vana er agent for Sherri Hill og har agentur på dette i Norge. Send melding på innboks for spørsmål angående bestilling. Flere bildene av kjolene kommer   

 

 

 

ALL SET

Hei, dere! Titter bare innom for å vise dere kveldens antrekk. Vi rakk å ta noen bilder sammen i dag før vi løper hvert til vårt.. Sherri Hill kundekveld på meg og middag med gutta på Ulrik. Gleder meg til å se mange vakre kjoler! Ses vi i kveld? :-D Adressen er: Schultz gate 9 (Hancock showroom). Viser dere bilder fra eventet i morgen! Ha en fin torsdag videre Photos: @charlotteajansen

(adlink) //Blazer og Skjørt: Topshop/ Veske: Chanel/ Sko: HER //  

 

#WINGWOMAN 3

Hei og god morgen! Det er onsdag alt.. Gud som dagene flyr! I dag har jeg satt sammen tre nye antrekk til dere. Et festantrekk og to til hverdag. Håper dere liker de  

Topp: HER/ Skjørt: HER/ Sko: HER/ Clutch: HER/ Smykke: HER

Jakke: HER / Topp: HER / Bukse: HER / Bandana: HER / Smykke: HER


(adlink) Gensen: HER / Bukse: HER / Sko: HER / Solbriller: HER

 

Nå er det tid for trening. Jeg er kjempeklar for en liten styrkeøkt sammen med min kjære. Det er så koselig når han er hjemme og vi har mulighet til å trene sammen. Noen ganger er det jeg som motiverer han og andre ganger er det omvendt. I dag er det han som drar meg :-) Ha en fin dag i solen! Vi skrives senere 

SENSOMMER OG BARE BEN

Hei, dere! Fått endel spørsmål angående Philips maskinen (gårsdagens innlegg). Prøver å svare dere så godt jeg kan. Ønkser dere å kjøpe maskinen kan dere desverre ikke gjøre det gjennom meg denne gang. Men alle andre steder hvor de fører Philips, som Elkjøp og lignende butikker. Den koster 1995,- NOK, og en 120 dagers fornøydhetsgaranti følger alltid med på kjøpet :-) 

Photos: @mrulriknygaard

//Kjole: Rutzou /Kåpe: Zara / Veske: Balenciaga/ Støvletter: Zara//

 

Dagens antrekk ble denne kjolen fra Rutzou som jeg er veldig glad i. Det er i utgangspunktet en hverdagskjole som jeg pleier å kombinere med forskjellige boots og cardigans. Jeg kan rett og slett ikke få nok av slike plagg! Utover høsten og vinteren bruker jeg den med strømper, men i disse dager nyter jeg hvert siste sekund med bare ben ♥ Nå skal jeg sette meg med litt jobb for IN magasinet. Ha en fin tirsdag videre!  

HJEMMESPA: HÅRFJERNING

Hei, dere! Det beste jeg vet er å starte uken med litt selvpleie. Jeg liker å kalle det hjemmespa :-D I noen uker nå har jeg testet ut nye Philips Lumea Comfort og må si jeg er blitt veldig glad i denne lille maskinen. Jeg er som sikkert de fleste andre jenter ganske lei av diverse hårfjerningsprodukter som ikke funker eller gir kortsiktige resultater. Det er slitsomt og irriterende for huden og barbere seg hele tiden. Selv om sommeren nå er over er jeg alikevel glad for at jeg har kommet over denne type hjemmebehandling. Tidligere har jeg testet lignende behandlig i salong, men måtte kutte det ut da det både var kostbart og tidskrevende. Nå gjør jeg det på minutter annenhver uke! Allerede har jeg fått betydelig hårredukjson.


SLIK GJØR DU:

1. Barber huden før du bruker apparatet!

2. Sett støpselet til apparatet inn i stikkontakten, og slå på apparatet. Lampen for intensitet 1 tennes, og viften starter. Etter 1 sekund lyser klarlampen/hudvarselslampen og apparatet er klart til å blinke.

3. Plasser apparatet i det område du ønsker å behandle og skyv oppover inntil huden. Når det er full hudkontakt begyner klarlampen å blinke sakte.

4. Trykk på av/på/intensitet-knappen for å øke intensiteten. Hvis behandlingen blir smertefull kan du redusere intensiteten.


 Innlegget er sponset

Maskinen kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Som dere ser er den liten og lett og ha med seg. Sensoren registrerer og tilpasser seg brukerens hudfarge for ekstra sikkerhet. Med et integrert UV-filter beskyttes huden mot eksponering av UV-lys. Når håret stopper å vokse ut igjen trenger du ikke barbere deg lenger :-D Eneste som plager meg er at jeg ikke har oppdaget denne fantastiske saken før nå..Krysser fingrene for en hårfri høst og vinter i vente!

 

Nå er det tid for litt små ærender før vi har visning på leiligheten i kveld også. Det var heldigvis godt oppmøte i går, så håper på det samme i dag.. Tvi tvi! Ønsker dere en fin mandag videre! Vi skrives  
 

SLIK FORMER DU BRYN

Mange sliter med forming av bryn, derfor vil jeg vise dere hvor lett det kan gjøres. Brynene er jo selve rammen rundt ansiktet. Derfor er det viktig å vite hvordan du tegner de. Øyenbryn rammer inn øynene og gir sminken helhet. Jeg liker å bruke brynskygge da det ikke blir så hardt. Bruk gjerne litt øyenskygge med skimmer i, da dette vil se mer naturlig ut siden brynshårene er naturlig blanke. Du kan gjerne bruke en brynsblyant ved å forme de først i ytterkant og deretter duse ut med en brynskost for å myke det opp litt når du legger skyggen i midten for å tette hull og jevne ut.

Start med å legge kosten langs nesen og opp for å se hvor brynet skal starte. Når du skal måle opp det høyeste punkte/knekken på brynet kan du måle fra ytterst på øyne dine, altså der fargen på øyen ditt slutter. Til slutt fører du kosten gjennom ytterkant av øyet for å se hvor det skal slutte. Ofte går det lenger ut enn man tror. Jeg oppdaget at mine bryn egentlig er litt for korte og ble veldig fornøyd etter dette.

Linda fikk meg til å innse hvor viktig bryn er og hvordan de endrer et utseende. For spørsmål og andre henvedelser rundt dette kan dere kontakte Linda: linelishansen@gmail.com. Linda jobber frilans som makeupartist og har lang erfaring i bransjen.Bildene er tatt på Model Day Studio.

Beklager for at innlegget ble litt forsinket. Planen er som sagt å gi dere sminketips hver fredag fremover. Mye å gjøre med leiligheten da vi har visning i morgen og mandag. Kanskje jeg har noen lesere som er på utkikk etter et nytt bosted? Da burde dere ta en titt HER :-) Var som jeg nevnte også på Findigs festivalen i går. Storkoste meg! Det ble som vanlig litt for sent. Vi bestemte oss derfor for en rolig kveld i dag. Nå roper sengen.. Snakkes i morgen      

OOTD

Hei, dere! I dag har jeg vært i Drammen med min fantastiske kusine Charlotte. Har jobbet med forskjellige sminketips jeg planlegger å poste hver fredag fremover. Dere kan vente dere alt fra hvordan man legger basic makeup til mer avanserte looker. Kom gjerne med ønsker! Vi trenger jo alle litt inspirasjon i sminkeveien :-) 

Photos: @charlotteajansen

Genser: Zara/ Bukse: Tiger/ Veske: Louis Vuitton

 

Nå er vi ferdig i Drammen for i dag. Snart setter vi kursen mot Oslo. Det blir nok litt jobbing med sminkeinnleggene i kveld. I helgen skal vi på Findigs festivalen på bislett. Jeg gleder meg kjempemasse! Oppdaterer med festivalantrekk i morgen      #WINGWOMAN 2

Hei, dere! Da er det onsdag og tid for ny wingwoman post. Denne gang har jeg satt sammen fire ulike antrekk som jeg håper dere vil like. Selv har jeg lyst på alt sammen, derfor er det fint at det finnes billige varianter der ute. Tommel opp for det!   

Bluse: HER / Skjørt: HER/ Sko: HER/ Solbriller: HER

Jakke: HER/ Skjorte: HER/ Skjørt: HER/ Hatt: HER/ Sko: HER/ Veske: HER

Topp: HER/ Bukse: HER/ Clutch: HER/ Sko: HER

(adlink) Topp: HER/ Bukse: HER/ Sko: HER/ Solbriller: HER  

Nå går turen til Ensjø for å lage en sak om KIA. Ønsker dere alle en fin dag! Vi skrives 

Kiwigrønn ♥

Hei, dere! Her er noen bilder fra dagens antrekk. Jeg gikk for noe helt enkelt, men likevel fresht. Kjenner at jeg kommer til å tviholde på denne kiwifargen langt utover høsten. Den passer til så utrolig mye.. 

Photos: @charlotteajansen

(adlink) //Blazer: Primark/ Bluse: HER/ Bukse: Zara/ Sko: HER/ Veske: Louis Vuitton//

I dag har jeg vært på Teres Nobel og intervjuet en meget hyggelig kirurg anngående brystforstørrelse. Det var veldig spennende å høre om hvordan de jobber. De ufarliggjorde hele prosessen fra konsultasjon til opperasjon. Saken kommer i høstutgaven av IN magasinet.

Nå skal jeg hoppe i seng og få meg litt søvn før morgendagens gjøremål. I morgen legger jeg ut nytt Wingwoman innlegg! For dere som ikke har fått med dere dette kan lese forrige her. Sov godt, alle      

HIS & HERS

Ville bare vise dere et av dagens innkjøp til hjemmet. En til Ulrik og en til meg.. Perfekt for late dager og sene frokoster med min kjære  

FLYTTEPROSESS

Da var det mandag og ny uke! Jeg starter uken med å pakke ned alt jeg klarer fra skuffer og skap. Snart er det visning på denne leiligheten, så best å få litt orden her. Det nærmer seg også innflytting av det nye huset. Jeg gleder meg som et barn :-D Det er bare gøy å rydde og pakke når jeg vet hva som venter meg..      


 

Jeg har funnet ut at vi har alt for mye av ting og tang. Det blir fort slik når to personer skal flytte sammen til et sted. Ulrik og jeg er vant til å bo hver for oss og alene. Derfor må vi bli enige om hva som skal bli med oss videre. Vi kan jo ikke ha dobbelt opp av alt.. Alle mine møbler ble plassert på et lager da jeg flyttet inn til Ulrik. Når vi får litt bedre oversikt kommer vi nok til å legge ut endel på finn. Jeg skal linke til annonsene her på bloggen i tilfellet noe kan være interessant for dere.

Videre i dag skal jeg innom banken en tur, kjøpe litt småting til det nye huset (viser dere senere), svare på diverse mailer og komme meg på trening. Hele helgen har vært treningsfri så nå skal det bli godt å komme i gang igjen.

Vi skrives   

  FOR DEG SOM ELSKER KJOLER

Hei og god søndag! Jeg har fått gleden av å invitere dere på Sherri Hill kundekveld 28.august. Her vil det være et kjempeutvalg av Sherri Hill kjoler 


Personlig bare ELSKER jeg disse kjolene! Du får de i både korte, lange og todelte varianter. De vakre kjolene er ment for anledninger du ønsker å føle deg litt ekstra vakker. Prinsesse for en dag! Du kan melde deg på HER og send fult navn for påmelding på innboks. Dette blir en uforglemmelig jentekveld med herlige premier, makeover, godiebags, forfriskelser og Froosh smoothies til alle. Her ser du min favorittkjole fra Sherri Hill:

Jeg gleder meg kjempemasse til denne kvelden! Kanskje blir det også en ny favoritt i samlingen min.. Håper vi ses  


 


LILLA

Hei, dere! Litt sen oppdatering i dag også, sånn blir det de dagene jeg jobber i Drammen..Dagens antrekk ble denne kjolen som jeg kjøpte sist jeg var i London. Jeg synes lillafargen er så fn! Kjolen er veldig enkel og søt, derfor passer den fint med litt røffe boots.  

 

Photos: @charlotteajansen

//Kjole:Primark/ Kåpe: Zara/ Boots: HER //

I morgen skal jeg sove lenge, trene og kose meg. Litt skriving blir det også.. Har noen artikler jeg må ferdigstille for IN magasinet. Ha en fin lørdag videre, fine lesere   

 

FRIDAY♥

Hei, dere! Det ble desverre ingen tid til blogging i går, men jeg kommer sterkere tilbake. Har fått god respons på #wingwoman innlegget. Gøy at dere likte det :-D Jeg vil som sagt legge ut nye hver onsdag. I dag har jeg vært på Model Day Studio i Drammen. Der har jeg sminket og stylet mange koselige kunder. Jeg var også innom Zen hairlouge og klippet meg hos søte Caroline. Håret ble så fint! Ingen stor forandring, men deilig å få vekk de slitte tuppene. 

Photos: Chingpang photography

//Jakke: H&M/ Cardigan: Promod/ Topp: Styleway by Lene Orvik/ Bukse: Xact/ Støvletter: Zara/ Veske: Louis Vuitton//

 

 

Gjett hva jeg kom hjem til i dag? Tre røde roser   Jeg er heldig som har en så fantastisk kjæreste! Overaskelser er det beste jeg vet :-D I kveld er det rolig kveld hjemme hos oss. Kjenner allerede at jeg lengter etter sengen.. Håper dere får en fantastisk fredagskveld!

#WINGWOMAN

Hei, dere! I dag har jeg startet en morsom greie her på bloggen. #WINGWOMAN. Som dere vet er en wingwoman den som hjelper sine venninner å hooke opp med hunks ute på byen. Jeg snur litt på dette og vil nå bli deres wingwoman innen klær, mote og siste trender. Jeg ønsker å inspirere dere med freshe antrekk til både hverdag og fest. Hver onsdag legger jeg ut tre nye outfits hvor jeg lenker til billigere alternativer av looken slik at dere får muligheten til å kjøpe plaggene. Jeg vil også bruke hashtaggen wingwoman hyppig på Instagram -->@pilotfrue under diverse outfits. Sett #WINGWOMAN på ditt wingwomanantrekk og jeg vil kommentere :-D 

Bukse HER   T-Skjorte HER ♥  Sko HER ♥ Veske HER   Solbriller HER ♥ 


Topp HER   Bukse HER   Olaskjorte HER    Veske HER   Ballerina HER   (Adlink) Bukse HER   Clutch HER   Pumps HER ♥ Blazer HER ♥  


Nå er det leggetid for denne jenta. Beklager litt sen oppdatering.. Dagen har gått i ett med intervjuer og skriving for IN magasinet. Gjorde blant annet en sak for David Andersen. Gleder meg til å vise dere! I morgen er det jobb på Model Day Studio i Drammen. Oppdaterer dere med outfit og mer. God natt, mine fine lesere <3

 

 

 

 

PÅ BESØK HOS ANETTE MARIE

God kveld, nye og faste lesere! I dag har jeg stort sett hengt med Anette Marie. Vi var på en aldri så liten harrytur til Nordby og etter det ble jeg med henne hjem til Lørenskog. Anette har hjulpet meg med ny header som jeg ble veldig fornøyd med. Bildene i headeren er fra forrige uke på Løkka.. Hva synes dere?     

Photos: @anettemarie.blogg.no

//Kjole: H&M/ Kåpe: Zara/ Støvletter: Zara/ Veske: Chanel//  

Nå skal jeg hive meg i bilen og kjøre tilbake til Oslo. I morgen blir det tidlig opp for litt jobbing med IN magasinet, Vi har startet med høstutgaven og det ser ut til å bli en masse bra saker. Skrives i morgen    

 

MY EVERYDAY MAKEUP

God morgen! Her ser dere min hverdagssminke. Jeg er spesielt avhengig av pudder foundationet fra Shiseido. Det er alltid med meg i vesken. Perfekt for å dempe ned ujevnheter og glans som gjerne oppstår under dagen. Lipglossene fra VS er også blitt en av mine favoritter, kanskje fordi de lukter helt fantastisk. Øyenskyggene fra Inglot må jeg også nevne. Bedre skygger skal du lete lenge etter! De gir en klar og fin farge samtidig som de er enkle å duse og jobbe med.Nå må jeg komme meg avgårde for og hente en trippende Anette Marie som venter på meg. Vi skal på roadtrip til Sverige. Oppdaterer med outfit senere! <3       

 

KVELDSTUR MED STELLAKom akkurat inn fra en lengre tur med Stella. Det hadde både hun og jeg godt av etter litt for masse sushi. Nå ligger hun langflat på sofaen ved siden av meg. Tipper hun kommer til å sove veldig godt i natt. I morgen er det tidlig opp for trening og et par ærender før jeg reiser avgårde på en liten roadtrip til Sverige med Anette Marie. Det er altfor lenge siden jeg har sett henne nå! Derfor blir det kjempekoselig å catche opp igjen. Det blir tidlig kvelden i dag kjenner jeg. Charlotte og jeg skal bare se en episode til av desperate housewives (særlig), så er det natta. Skrives i morgen<3  

HAND MADE BELTED COAT

Her er noen bilder fra dagens antrekk tatt i slottsparken. Brukte den nye kåpen min fra Zara for første gang. Den er egentlig litt for varm ennå, men funket bra i dag som det har regnet. Ser for meg at den blir mye brukt gjennom høsten og vinteren. Den er superdeilig å ha på seg og passer til alle anledninger. Du finner jakken HER. Hurry hurry!! De blir fort utsolgt.. Jeg måtte kle av prøvedukken.     

Photos: @charlotteajansen

Bluse: Zara/ Shorts: Xact/ Kåpe: Zara/ Støvletter: Zara/ Smykke: Bershka/ Veske: Prada 


Nå er det sushitid i heimen. Jeg er kjempesulten så dette blir digg! Ha en fin mandagskveld, fine lesere <3 

NELLY FAV: SKOLESTART

Hei, dere! Vi er midt i august og mange gjør seg klare for skolestart. Jeg har derfor satt sammen mine favoritter fra Nelly. Det er kjempemye fint der nå! Venter du på stipend? Da kan du kjøpe nå og betale i oktober ;-)    

1. Cardigan 2. Jeans   3. Skjorte 

4. Boots 5. Hatt

(Adlink) 6. Jakke 7. Skinnbukser 8. Skjerf

 

Håper dere fikk litt inspirasjon. Jeg starter uken med en treningsøkt på evo. God mandag! 
GÅRSDAGENS

Hei, dere! Da er Charlotte og jeg hjemme i Oslo igjen. Fikk desverre ikke oppdatert fra Vikersund på grunn av dårlig internett.. Men her er noen bilder fra gårsdagems antrekk. Det ble en hvit jumpsuit fra Zara som jeg kjøpte i Puerto Banus med Ulrik før sommeren. Uheldigvis for meg kom den fort i butikkene her hjemme også. Jeg valgte å freshe den opp med denne kiwigrønne jakken og lyseblå pumps. Veldig fornøyd med resultatet og ikke minst kvelden. Du vet du har hatt det gøy når føttene verker om morgenen :-DPhotos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Zara/ Blazer: Primark/ Smykke: Bershka/ Pumps: Topshop/ Veske: Chanel

I dag er jeg naturligvis litt sliten, så planene for dagen er ikke store. Men noen gjøremål har jeg.. Først skal jeg hente Stella hos snille Pia som har passet henne i helgen. Deretter blir det litt rydding og vasking av klær i leiligheten før Ulrik kommer hjem i kveld. Gleder meg som alltid til å se han igjen <3 

 

SATURDAY

Solen skinner og det er lørdag :-D Herlig! Jeg har litt småting å gjøre før Charlotte og jeg reiser til Vikersund senere. Tok på meg denne jumpsuiten fra Forever 21 i dag. Jeg har ikke fått brukt den siden jeg var i London. Liker den veldig godt. Den passer perfekt på varme dager som denne hvor jeg må litt hit og dit for å rekke alt før vi reiser. 


Endelig kom pakken fra Nelly! Jeg elsker skoene allerede. De sitter pent på foten og samtidig er de gode å gå i. Et godt kjøp :-)  Photos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Forever 21/ Sko: Nelly/ Veske: Louis Vuitton/ Solbriller: Celine 

 

Ønsker dere alle en fortsatt god helg! Oppdaterer med kveldens outfit fra Vikersund<3

SMOOTHIE

Hei, dere! Da var siste økt gjennomført før helgen. Jeg trente intervaller på møllen pluss litt styrke på mage og rygg. Det var tungt å gå inn på treningsstudioet i dette været, men nå føles det veldig bra! Avsluttet med en deilig smoothie på terrassen. I mikseren hadde jeg blåbær, bringebær, jordbær, appelsinjuice og tyrkisk yoghurt. Enkelt og veldig godt! Ulrik og jeg fikk forresten disse søte koppene av Charlotte i gave. Er de ikke fine? Blå til han og rosa til meg :-D   
Videre i kveld skal jeg og Charlotte kose oss hjemme. Ulrik er ute og flyr, så her blir det god mat, søtsaker og jentefilmer på TV. Vi har altså ingen store planer for denne fredagen, men i morgen blir det innflytningsfest og mye moro i Vikersund. Batteriene lades opp til det! God helg til alle<3 

LØKKA

God morgen! Her er noen bilder fra dagens antrekk på Grünerløkka. Det er lenge siden jeg har brukt dette skjørtet. Jeg hadde nesten glemt det bort. Slik skjer fort i en flytteperiode hvor det er litt kaos hjemme. Jeg gleder meg til å få orden i tingene mine igjen. Spesielt i garderoben! Egentlig er jeg et skikkelig ordensmenneske så heldigvis er dette bare midlertidig. Vi har blitt lovet overtakelse av det nye huset i løpet av august måned, så tvi tvi! Photos: @mrulriknygaard

Croptop: Zara/ Skjørt: Bershka/ Veske: Louis Vuitton/ Sko: Nelly/ Solbriller: Celine

LEATHERJeg har lenge vært på jakt etter den perfekte skinnjakken. Det er et must i alle jenters garderobe. Fant denne på 2NDDAY i Bogstadveien og ble helt forelsket<3 Mitt favorittplagg denne høsten!  

THE PERFECT DRESS

Hei, dere! Det er så deilig at solen skinner i hovedstaden. Vi må passe på å nyte de siste soldagene før høsten kommer. Jeg har fortsatt endel ubrukte sommerkjoler å vise dere, så håper på litt finvær fremover. I dag har Ulrik og jeg vært rundt og fikset litt småting til det nye huset. Vi fikk blant annet kjøpt oss grill på tilbud! Nå gleder vi oss til å invitere nære og kjære på grillings og innflytningsfest :-D 
Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Topshop/ Solbriller: Rayban

WISHLIST FALL

 

 

 1.Muubaa / 2. 2nd DAY / 3. Gucci / 4. Hermes / 5. Primeboots / 6. Givenchy / 7. Acne / 8.Gucci

Sitter her og drømmer meg litt bort igjen. Selvom det er trist at sommeren snart er over, kjenner jeg at jeg gleder meg til høsten. Elsker å kle meg opp i skinn og strikk! Skulle gjerne hatt alt på denne listen, men man kan vel ikke få alt man ønsker seg til en hver tid. Nå står hjemmelaget tunfisk-pizza på menyen, noen som er interessert i oppskrift? Vi blogges:-)

ORANGE

Hei, dere! Ville bare vise dere noen bilder fra dagens antrekk. Jeg er generelt veldig glad i farger, spesielt fargen på denne jumpsuiten. Orange passer like godt om sommeren, høsten og våren om man kombinerer den med det rette tilbehøret for årstiden. 


Photos: @charlotteajansen

Jumpsuit: Topshop/ Cardigan: Bik Bok/ Sko: Primark/ Veske: Louis Vuitton

 

Nå skal vi ut å se på tapeter til det nye huset. Heldigvis har Charlotte fri i dag så hun kan hjelpe oss med valg av farger og mønster. Jeg ser for meg en romantisk, kanskje litt gammeldags tapet på soverommet og noe mer minimalistisk i stuen. Vi får se! Blogger mer senere :-)   

NEW IN


Jeg kom over disse bootsene på Nelly og måtte bare bestille de! Det er rart hvor fort ting havner i handlekurven på nett. Spesielt på en grå dag som denne.. Bare et klikk så er det gjort! Noen andre som kjenner seg igjen? Jeg elsker å gå i høye heler både til hverdag og fest, men har innsett at jeg trenger flere lave sko som jeg samtidig føler meg feminin i. Disse bootsene er helt perfekte! Jeg bestilte de både i sorte og i nude. Gleder meg til de kommer i posten om noen dager! Du finner skoene HER  

BOYFRIEND JEANS

Ny uke og nye muligheter! Jeg gikk for en casual look i dag og pyntet det hele opp med høye heler. Det er sjeldent jeg bruker boyfriend jeans, men synes det er ganke kult om man styler de riktig. I dag gikk jeg for en enkel hvit topp med denne freshe kiwigrønne blusen over. Har blitt veldig glad i fargekombinasjonen kiwi og lyseblå. Det har vært mine to yndlingsfarger denne sommeren!   Photos: @mrulriknygaard

Topp: H&M/ Bluse: Zara/ Jeans: H&M/ Sko: Topshop 

Nå skal jeg løpe avgårde for sen lunsj med min kjære.. Skrives senere<3 

UNDER MY UMBRELLA

Hei, hei! Tiden har bare flydd i dag så dagens antrekk kom litt sent. Jeg gikk for noe søtt og sommerlig. Synd at det begynte å regne, men da fikk jeg tatt i bruk min nye paraply som jeg har fått av Ulrik. Har ønsket meg en slik paraply lenge etter jeg så den på Gossip Girl. Utrolig hva en paraply kan gjøre med et antrekk!


Photos: @charlotteajansen

Topp: Zara/ Shorts: Bik Bok/ Veske: Louis Vuitton

Snart skal jeg dra for å hente Ulrik på toget. Han lander om en times tid. Det blir godt å ha han hjemme igjen noen dager. Stella er levert, leiligheten er ren og pen og jeg er ladet opp for en ny uke. Skrives mer i morgen!

I LOVE SUNDAYS


Hei, dere! Det var deilig å våkne helt uthvilt på en søndag, spise god frokost og ta livet med ro. Tidligere i dag var vi på en liten tur i parken før jeg kjørte Ulrik avgårde på jobb. Jeg liker bildet over av Ulrik og Stella så godt! Er de ikke fine? Min lille familie<3 Charlotte og jeg har ryddet og vasket litt i leiligheten etter at Ulrik dro. Det var mildt sagt på tide.. Hehe! Nå er det tid for en aldri så liten økt på evo. Jeg tok treningsfri i går, så det blir godt å bevege seg litt igjen. Senere i dag skal vi kjøre Stella til mamma Naomi. Stella er så heldig at hun har to mødre i tillegg til mange andre rundt seg som er glad i henne. Den hunden har ingen mangel på kjærlighet :-D 

LØRDAGSKOS


Hei, dere! Endelig er det lørdag kveld. Charlotte og jeg har inntatt juicydressen og har planer om å bli i denne resten av dagen. Gossip Girl på TV, Chicken tandorri til middag og jordbær dyppet i mørk sjokolade :-D Mmmm..Nå skal vi kose oss! Stella er også meget fornøyd med at vi er hjemme i sofaen på en lørdag. Det føles godt å ta det med ro denne helgen etter mange helger med fest og moro. Hva er deres planer for kvelden? Ønsker alle en god helg<3 

TODAYS

God kveld mine kjære lesere! Dagen har gått i ett.. Startet tidlig på Model Day i Drammen, trent, handlet og gjort unna endel småting på macen. Nå er det fredag, men ikke helt helg for denne jenta ennå. Det blir litt jobbing i morgen også. Her er bilder fra dagens antrekk. Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg magetopper<3    Photos: @charlotteajansen

Topp: Zara/ Cardigan: Primark/ Bukse: XACT/ Veske: Louis Vuitton/ Sko: Berskha/ Smykke: Bershka


Brukte dette smykket for første gang i dag. Røsket det med meg ved kassen på Bershka. Var ikke sikker på om jeg likte det da, men nå er det blitt en favoritt! Leter etter nettsider med godt utvalg på rimelige smykker. Har dere noen tips? Finner sjeldent smykker jeg liker når jeg er ute og ser i butikker. Resten av kvelden er satt av til verdens beste kusine, Charlotte :-) Følg henne gjerne på Instagram: @charlotteajansen. Koselig med jentekvelder når Ulrik er borte. I natt kommer han hjem for å sove hjemmme. Gleder meg til han kryper under dynen min!