hits

juli 2017

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Håper alle har hatt en fin helg. Min har vært rolig og fornuftig på grunn av det som skal skje i morgen. Her kommer ukens spørsmål. Tusen takk for at dere bidrar til denne spalten!

Hvorfor svarer du så sjeldent i kommentarfeltet?

- Jeg har sluttet å svare fast i kommentarfeltet fordi det tar veldig mye tid. For å "gjøre opp" for det har jeg startet denne spalten. Håper du liker den!

Hvor viktig har familien deres (på begge sider) vært i denne prøverørsprosessen? Og hva tenker de om at dere er så åpne om temaet?

- Den støtten vi får av familien vår er helt unik. Ulrik og jeg er virkelig heldige! Våre nære og kjære har heldigvis ikke noe problem med at vi velger å være åpne om prosessen vi er i.

Kommer dere til å få noe penger igjen fra staten når dere eventuelt får barn, sånn som det er med adopsjon?

- Jeg tror ikke det?

Hva var det Ulrik kjøpte til babyen deres her om dagen? Du skrev at han hadde kjøpt noe baby greier?

- Han kjøpte de kuleste og søteste solbrillene jeg noensinne har sett. Ray Ban junior! Brillene skal selvfølgelig spares til Lykke eller Severin. Sjekk instastoryen min nå i kveld @pilotfrue om du vil se de :-)

Var det et bevisst valg å gifte seg før dere fikk barn? Isåfall hvorfor?

- Jeg har alltid sett for meg livet mitt i denne rekkefølgen: Finne drømmemannen -> flytte sammen -> gifte oss -> få barn. Hvorfor? Fordi dette er den mest perfekte rekkefølgen i mine øyne.

Men det var før jeg visste om problemet vårt med å få barn. Dersom jeg hadde visst om dette problemet tidligere i forholdet så hadde fokuset vært på barn før bryllup.

Går du noen gang på temakveld/kurs/party som tupperware, Forever living, Mary Kay og lignende?

- Nei, jeg hater slike kvelder. Det har ikke noe med produktene å gjøre, men kjøpepresset. Hele opplegget er bare utrolig kleint.


"VÅRT problem"(!?) Det er strengt tatt ditt problem at du ikke kan bli gravid.. Ulrik er bare utrolig uheldig at kona hans ikke kan få barn. Greit nok at du syntes det hele er urettferdig, men å legge skylda på mannen din som er 100% fruktbar å frisk er vel litt kynisk.

- Det var mitt problem vi fant ut av på fertilitetsutredningen i Trondheim oktober 2016. Men siden Ulrik valgte å ta del i dette problemet er det blitt vårt problem. I dag jobber vi derfor sammen for å løse problemet og for å lykkes med å bli foreldre. Jeg trenger Ulrik og Ulrik trenger meg.

Du uttalte for noen år siden at du mener menn som er i forhold ikke skal like bilder av andre kvinner på Facebook. Mener du fortsatt dette? Hvorfor? Og hvor går grensen?

- Det stemmer. Jeg mener fortsatt det. Nå finnes det såklart unntak, som at det bare er hyggelig om Ulrik liker bilder av mine venninner eller jenter vi kjenner. Men jeg synes det sender feil signaler om han liker bilder av fremmede jenter på Facebook ja. Her er forresten innlegget du sikter til.

Er det sant at du ikke kan svømme?

- Jeg er ikke glad i å bade generelt og spesielt ikke i havet i Norge. Det er grunnen til at dere sjeldent ser meg i vannet. Men jeg kan svømme.

Blir det noen ganger kjedelig å ikke ha en vanlig jobb med kolleger og sosiale samarbeid?

- Jeg ville aldri i verden byttet den friheten jeg har i dag med en "vanlig" jobb på grunn av det sosiale med kollegaer. Når det er sagt så hender det selvfølgelig at det blir litt ensomt her hjemme. Men da finner jeg jo bare på noe. Det er det som er så fint med å styre dagene selv. Alt er opp til meg. Dessuten møter jeg ofte nye og spennende mennesker i løpet av en uke. Det er bare ikke alt jeg skriver om her på bloggen.

Jeg lurte på, er det noe maks grense på hvor mange innsett kroppen "tåler"?

- Ikke som jeg vet. Jeg tror den grensen er individuell og handler mer om psyke enn hva en kvinne fysisk tåler.


Du sier du ikke har fillers i leppene? Ser jo veldig tydelig før/nå. Jeg er kosmetisk sykepleier og slikt ser vi uansett. kke noe galt i å ta det, men stå for det da.

- Takk for at du synes at jeg har store og fyldige lepper. De er naturlige og det er jeg stolt over. Når det er sagt synes jeg ikke det er galt å fikse på verken lepper, pupper, rumper eller hva det måtte være om man personlig føler et behov for det. I tillegg er jeg helt enig i at man bør stå for alle slike forandringer om man velger å gjøre de.

Vurderer du å farge håret ditt brunt igjen?

- Nei, jeg trives best som blondine. Men hvem vet?

Har dere tenkt på flere babynavn dersom dere får to tvillinggutter eller tvillingjenter?

- Det tar vi som det kommer om vi noengang blir så heldige.

Jeg har nettopp funnet ut at jeg er gravid med tvillinger og klarer ikke helt å glede meg over dette da tankene om to både som gravid og etterpå stresser meg stort. Jeg hater at jeg har disse følelsene. Hva hadde du tenkt om du ble tvillingmamma?

- Jeg hadde DØDD av glede! Derfor er nok jeg feil person å ta opp dette med. Gratulerer og masse lykke til!!

Får Ulrik sponset flyturene sine med norwegian/slipper han og betale?

- Ulrik får kjøpe id-billetter som alle andre ansatte i Norwegian. Id-billettene er mye billigere enn vanlige billetter. Eksempel: Flybillettene våre tur-retur Trondheim i morgen koster sirka 400 kroner, altså bare 200 kroner per person hver vei.

Hvorfor dedikere ett helt innlegg om at mannen din er på guttetur uten deg?

- Det hele innlegget du refererer til tok meg fem minutter å lage. Alle de spørsmålene jeg fikk på Snapchat derimot hadde sikkert tatt meg en time å svare på. Derfor brukte jeg den fordelen jeg har ved å nå ut til mange, nemlig gjennom denne bloggen.

Er du fornøyd med livet ditt?

- Jeg er strålende fornøyd med livet mitt sånn det er i dag. Det eneste som mangler er barn.

Er du redd for at dere aldri lykkes med babydrømmen?

- Jeg prøver å stenge slike tanker ute siden de naturligvis skremmer meg.

Har du elsket en annen mann så høyt som du elsker Urik?

- Nei. Ulrik er virkelig mannen i mitt liv. Det høres sikkert veldig påtatt ut, men det er sant. Jeg har aldri elsket noen andre slik jeg elsker han.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

 

MIN ALLER FØRSTE SELFIE

Pappa sendte meg noen bilder her om dagen og gjett om jeg svatt. Kjenner dere meg igjen? Jeg skulle ønske at jeg kunne si at jeg er den skjønne lille jenta i fanget. Men det er lillesøsteren min, Ingerid da hun var ett år. Hun med den normale hudfargen.. Jeg er hun paradise-brune, som jeg liker å kalle det (ikke positivt). Hun som spiste selvbruningskrem til frokost og elsket hårskum. Jeg var også glad i lipgloss. Mye lipgloss. Dette er altså et throwback til meg som fjortiss som jeg kun tør å dra frem nå som jeg er voksen og godt gift.

Og her ser dere min aller første selfie i speilet.. Lite visste jeg at det var dette jeg skulle drive med og leve av i fremtiden. Jeg har lært mye siden den gang. Blant annet at blits og speil funker dårlig sammen, at det ikke er dumt å tørke av speilet en gang i blant og at det er gøy å by på seg selv. Selvironien har heldigvis også kommet med årene. Hehe!

Bare si ifra hvis dere har flere utfordringer til meg. Denne utfordringen kom nemlig fra en leser som spurte meg om jeg kunne vise noen bilder fra da jeg var fjortis. Kanskje jeg skal jeg begynne med månedens utfordring? Det hadde vært moro ooog litt skummelt, men mest moro!

DET STEMMER

Jeg har fått flere snapper i kveld av jenter som lurer på om Ulrik er i Tønsberg og om jeg vet at han er der.. Come on? Det er klart at jeg vet hvor mannen jeg er gift med befinner seg og hvem han er sammen med. Dessuten var det mitt forslag at han skulle arrangere guttetur med båten denne helgen, da jeg selv ikke hadde lyst til å være med. De er derfor tre gode venner på tur som ikke har sett hverandre på lenge og som fortjener å ha det gøy sammen. Så ja, det stemmer at Ulrik er i Tønsberg... Og at jeg er verdens beste kone uten noen baktanker. Sjeldent, men sant.


Følg gjerne @mrulriknygaard på snap og insta i helgen! Daaaa blir han glaaaad ♥

HÅPER DETTE ER LØSNINGEN

Denne dagen har vært skikkelig fin. Jeg har følt meg bra og gjort ting som får meg glad. For de av dere som følger meg på Snapchat (pilotfrue) og Instagram @pilotfrue har sikkert fått med seg at jeg har vært på kjoleprøving i Lillestrøm? Og at jeg hadde et skikkelig luksusproblem da jeg skulle velge mellom en kjole i blå og en kjole i gul? Jeg gleder meg til å vise dere hvilken kjole det ble og takker for alle gode innspill. Har jeg forresten fortalt dere at jeg skal i byllup i sommer? Fetteren min skal gifte seg med en nydelig brunette om bare to uker på Flekkerøy i Kristiansand. Det er altså bakgrunnen for anskaffelse av ny selskapskjole. Hehe! Jeg elsker bryllup, så dette blir stas!

Jeg har som dere vet startet med blodfortynnende i dag og håper virkelig at dette kan være løsningen for oss. Nå skal jeg ikke bare bli gravid, men forbli det og alt skal gå fint. Det fortjener vi. Klexane, heter forresten den nye spøryten jeg tar. Jeg har hørt at den gir endel bivirkninger, men det skal jeg takle. Nå er det bare to dager til innsett og to dager igjen til nedtellingen til en ny graviditetstest. Åh, så spennende dette blir! Jeg har aldri vært mer fornøyd med at juli måned snart er over. Fy søren, som jeg og vi har ventet på dette egginnsettet. Da vi ble "tvunget" til å ta en pause fra prøvingen før sommeren ble jeg så lei meg at jeg får tårer i øynene bare av å tenke tilbake. Finally! 

SISTE NYTT

Jeg har vært så urolig og spent på denne dagen her at dere aner ikke. Eller, mange av dere som følger meg vet sikkert hvordan det føles å vente på alle mulige beskjeder i denne prosessen. Spesielt på beskjeder som man ikke kan påvirke på noe som helst måte, men som har så mye å si for veien videre..

Her er siste nytt: Vi fant ingen cyster eller aktive follikler på ultralyden i dag. Livmorsslimhinnen var fortsatt på 7,0 mm og blodprøvene jeg tok i går viste heldigvis ingen tegn til eggløsning. Vi vet ikke årsaken til smertene jeg hadde eller væsken vi fant. Det kan ha vært en cyste og det kan ha vært noe annet. Jeg har i hvertfall aldri kjent noe vondere eller lignende. Men det viktigste er at alt ser fint ut nå og at egginnsettet blir på mandag som planlagt. HURRA!

Beskjed fra Spiren: "Så flott, dette var gode nyheter!
 
Da blir det innsetting på mandag som planlagt.
Da starter du med Utrogestan i dag, du tar to nå og to før du legger deg i kveld, og så fortsetter du med to morgen, to ettermiddag og to kveld hver dag. Du fortsetter også med Progynova i samme dose som nå.
I tillegg skal du som vi snakket om, starte med blodfortynnende. Dette er sprøyter som du setter en gang per dag. Disse er det ikke så stress med tidspunkt osv, så de velger du selv når du setter. De skal også settes i magen (ligner veldig på Orgalutran av utseende). Du starter med disse i morgen, Liv Bente legger inn resept på dette nå i ettermiddag og sender deg en sms når hun har gjordt det. Du henter ut to pakker på 10 sprøyter.
 
Passer det for dere å komme 15:30 på mandag 31/7?
 
Håper virkelig magen roer seg ned, og at du ikke opplever slike smerter igjen!
 

Ha en fin dag og helg, så sees vi på mandag!"

 

OM DET PASSER? Jaaaaaaaaaa :-D

Nå skal vi bestille flybilletter tur-retur Trondheim og krysse fingrene for at dette er den siste gangen vi trenger å gjøre nettopp det. Trondheim er en fin by altså. Jeg er jo født der til og med, men dere skjønner hva jeg mener.. Hehe!

Jeg fikk forresten dette nydelige armbådet i trøstegave fra Ulrik i går. Han var så lei seg for at han ikke var der for meg den natten jeg hadde det vondt. Snilleste og godeste mannen min. Jeg er heldig <3

ENDELIG!

Endelig er Ulrik hjemme igjen! De siste dagene har jeg savnet han veldig, spesielt på grunn av formen min og smertene i magen. I morgen skal vi derfor dra sammen til ny kontroll, og da får vi også svaret på blodprøvene som jeg tok tidligere i dag. Jeg er glad for at jeg slipper å dra alene på ny ultralyd i tilfellet nyhetene er dårlige. Det verste med alle de dårlige nyhetene jeg har fått i denne prosessen er ikke å motta de selv, men å fortelle de videre til Ulrik. Da blir liksom alt så vondt og virkelig. I tillegg pleier Ulrik å være flinkere til å stille spørsmål og huske hva som blir gitt av informasjon i slike situasjoner enn meg. Jeg kobler fort ut, spesielt når det er negative beskjeder. Det er en egenskap som har gitt meg både fordeler og ulemper i forhold til det å takle forskjellige ting i livet..

Formen er forresten mye bedre i dag. Jeg sov skikkelig godt natt til i dag og har sovet store deler av dagen i dag også. Jeg kjenner meg fortsatt litt rar eller sår nederst i magen og føler meg utrolig sliten, men jeg tar det med ro og har det fint.

Vi skrives mer i morgen. Da vet jeg mer om alt som skjer videre <3

KRAFTIGE SMERTER OG ULTRALYD

Natt til i dag våknet jeg av sterke magesmerter. Smertene var så store at jeg hadde vanskelig for å bevege meg. Jo mer jeg prøvde å snu og reise meg, jo vondere fikk jeg og det gjorde meg selvfølgelig veldig nervøs. Jeg ble redd for hva som hadde skjedd eller hva som holdt på å skje. Det føltes ut som om det var noe alvorlig galt, som om alt eksploderte inni meg nederst i magen. Aldri har jeg kjent noe lignende og aldri har jeg følt meg så alene. Ulrik var jo på jobb og klokken var rundt fire. Skulle jeg ringe noen? Eller skulle jeg bare ligge der til smertene gikk over? Kom smertene til å gå over av seg selv? Eller måtte jeg ha hjelp?

Jeg har som nevnt alltid kjempevondt første dag ved menstruasjon. Derfor vil jeg si at jeg er vant til en del smerter "der nede" og tåler ganske mye. Etter to egguttak, tre egginnsett og en spontanabort har jeg også kjent mye ubehag. Men det jeg kjente i natt var ikke mensensmerter eller noe i nærheten av de samme plagene jeg har følt på kroppen før. Dette var noe annet. Dette var verre.

Jeg går som dere vet på hormoner. Progynova, heter tablettene. De tar jeg blant annet for at livmorsslimhinnen min skal vokse seg tykk og fin og å forhindre eggløsining. Da jeg var hos gynekologen i dag fikk jeg beskjed om at livmorsslimhinnen så fin ut. Den var 7 mm, som er minimum før tilbakesetting ved fryseforsøk. Men vi fant noe fri væske, som hun kalte det. Denne vesken kan komme av en cyste som har sprukket. Etter å ha lest litt om cyster på eggstokkene ser jeg at mange sammenligner smerten man får når en cyste sprekker med blindtarmbetennelse og veer. Jeg har ikke hatt noen av delene, men jeg tror at jeg har kjent en cyste sprekke. Fy søren, så vondt!

Jeg vet ikke om det som har skjedd kan utsette innsettet eller hva som skjer videre nå. Men vi frykter at jeg har hatt en eggløsning og at forsøket blir avbrutt. I morgen skal jeg derfor ta blodprøver for å finne ut mer om hva som har skjedd og på torsdag skal jeg tilbake for ny ultralyd. Jeg holder dere oppdatert så fort jeg vet noe mer.

Jeg kjenner meg fortsatt sår i magen, hodet mitt verker og jeg har vært utrolig sliten i hele dag. Vi blogges mer etter en forhåpentligvis god natt søvn. Det trenger jeg nå..

Er det noen som har opplevd at en cyste på eggstokkene sprekker?

 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame

Hei, dere. Nå er det ikke mange innleggene siden forrige svar på ukens spørsmål, men det får bare være. Jeg håper at jeg føler meg bedre denne uken og at alt ser bra ut på ultralyden i morgen, for da skal dere få se en jente som får gnisten sin tilbake.. Tvi tvi! Her er ukens spørsmål:

Hva er det som gjør at du sliter med å bli gravid?

- Jeg har lav AMH-verdi. Du kan lese mer om problemet vårt her.

Hva gjør du egentlig når du bruker 1-1,5 time på badet om morgenen? For i motsetning til ei viss annen bloggerfrue så ser jo du aldri ihjelsminket eller ihjelstylet ut? Jeg er rett og slett nysgjerrig på hva man holder på med på badet så lenge?

- Jeg bruker normalt en time på badet til å dusje, sminke meg, fikse håret og kle på meg. Dersom jeg skal vaske håret bruker jeg en halv time for å tørke og style det i tillegg. Jeg har alltid vært glad i å ha god tid på badet om morgenen og hører som regel på musikk mens jeg ordner meg for å lage en god start på dagen.

Du kler deg veldig voksent og konete. Spesielt turbanen som jeg aldri har sett noen andre enn gamle damer bruke. Er det pga at Ulrik liker konestil? Puten du har på bildet er slik som mormor sydde på syttitallet.

- Synes du? Jeg er jo både voksen og gift, så jeg velger å ta det som et kompliment. Når det gleder turbanen så er det blitt et trendy hodeplagg igjen. Noen liker det, mens andre ikke. Er det ikke sånn med alt? Ulrik kjøpte som sagt denne turbanen til meg på Missoni i Portofino i slutten av mai fra sommerens kolleksjon.

Puten du sikter til er også fra Missoni. Utrolig kult hvis det var mormoren din som var først ute med zig zag-mønsteret! Jeg tviler, men hva vet jeg..

Kunne du laget ett innlegg med linker til alle plagg i ett antrekk, sånn "få pilotfruestilen"?

- Morsom idè! Jeg skal se hva jeg får til.

Hvor ofte fikser du neglene?

- Jeg fikser neglene mine hver tredje uke hos Hanne Berntsen --> "Nails by Hanne" på Facebook og @nailsbyhanneeb på Instagram. Hun tar bare 500 kroner for nytt sett og kun 350 kroner for påfyll. Utrolig gode priser!

Ta kontakt med Hanne på Facebook her for timebestilling. Hun holder til på Sørenga :-)

Neglene mine er sponset.

Hva tenker du om kvinner som frir til menn? Hva tenker du om menn som "aldri" får ut fingeren og frir til dama?

- Jeg tenker at de er tøffe, men at jeg aldri ville gjort det samme fordi jeg har drømt om å bli fridd til siden jeg var liten jente. Når det gjelder menn som aldri får ut fingeren tenker jeg at de er tafatte.

Hva gleder du deg mest til i forbindelse med når dere en gang blir foreldre?

- Den nye og innholdsrike hverdagen, og ikke minst til å bli en ordentlig familie.

Er ikke du og Anette venner lenger, etter diskusjonen om katter?

- Anette (@anettemarie.no) og jeg er uenig i mer enn bare katter, men det betyr ikke at vi ikke er venner. Hun ringte meg for ikke så lenge siden og da avtalte vi at vi skulle møtes snart igjen. Jeg liker Anette kjempegodt!

Hvilke filmer liker du og Ulrik å se sammen?

- Vi liker å se spennende filmer. Jeg kommer ikke på noen eksempler akkurat nå, for i sommer har det kun gått i serien "Orange is The New Black". Det er en serie vi begge elsker. 

Hender det at dere er uenige om hva slags film dere skal se?

- Nesten alltid. Hehe! Men jeg får som regel bestemme.

Hvilke bøker/blader liker du å lese?

- Jeg leser veldig lite for tiden. Det går mest i nettaviser.

Hva er din kjærlighetshistorie før Ulrik kom inn i bildet?

- Jeg er nødt til å vise respekt ovenfor både x-er og y-er som aldri har valgt å være en del av denne bloggen. Derfor kan jeg ikke fortelle så mye mer enn at jeg hadde kjæreste da jeg flyttet til Oslo for syv år siden. Jeg tror vi var sammen i fire år, men forholdet tok slutt etter kort tid i Oslo, og etter det har jeg egentlig bare festet, surret og hatt det utrolig gøy som singel. Det var først da jeg traff Ulrik at jeg var ordentlig klar for et nytt forhold.

Hvor lenge tok det før ulrik fridde etter dere møttes? Hvordan møttes dere?

- Vi møttes i januar 2014 og han fridde på bursdagen min i april 2015. Ulrik og jeg møttes på Hanami på Tjuvholmen gjennom en felles venn. Jeg har skrevet mer om første gang vi møttes her.

Har du en spesiell utdanning? Hvor studerte du evt?

- Jeg har gått journalistikk på Norges Kreative Fagskole.

Har du hatt skikkelig kjærlighetssorg før?

- Jeg husker at jeg var veldig lei meg da det ble slutt mellom meg og min ekskjæreste her i Oslo. Men det gikk også veldig fort over siden bruddet var så rett for oss begge og siden alt i Oslo var så nytt og spennende. Så nei, jeg har vel kanskje ikke hatt skikkelig kjærlighetssorg og håper at jeg slipper å oppleve det.

Hadde du sommerjobb mens du gikk på vgs/studerte?

- Ja, jeg jobbet i en klesbutikk som heter Stene R i Fredrikstad.

Hvilke Decleor-produkter bruker du? Skrubb, rens, dag-/ og nattkremer?

- Jeg brukte rens (gått tom og kjøpt meg en ny fra Vichy) og dagkrem. Skrubben min og nattkremen min er fra Dermalogica.

Du har sagt at du var sjenert før. Føler du deg sjenert nå? Hvis du ikke er det lenger, hvordan ble du kvitt det?

- Det hender fortsatt at jeg føler meg sjenert i noen situasjoner. Men jeg sliter ikke lenger med det, slik jeg gjorde da jeg var yngre. Da var usikkerheten et problem.

Jeg tror jeg ble kvitt "problemet" ved å utfordre meg selv til å frivilig sette meg i ukomfortable situasjoner. Når man er skikkelig sjenert må man mestre å ha det ubehagelig før man får det behagelig, tror jeg. I tillegg er jeg sikker på at det har mye med alder å gjøre.

Kan du skrive litt om den operasjonen/inngrepet du snakket om at du skulle gjøre?

- Nei, det kan jeg ikke. Nå har jeg utsatt forandringen på ubestemt tid da jeg setter prøverørsprosessen først. Dersom jeg har de samme tankene etter at jeg har blitt mamma så skal jeg fortelle mer om de her på bloggen.

Kanskje du kan skrive litt om troen din?

- Jeg vokste opp som pastordatter og min familie tilhørte pinsemenigheten. Det var en fin og trygg barndom som jeg er veldig takknemlig for og har koselige minner fra. I dag tilhører jeg ingen menighet og går heller ikke i kirken mer enn på julaften. Jeg føler meg likevel kristen, kaller meg kristen og har mange kristne mennesker i familien min. Det er alt jeg vil si om det.

Hvilke forholdsregler tar du og Ulrik for å unngå å bli "gale" av all usikkerheten og ventingen? Prøver dere å begrense praten om det eller lar dere begge parter snakke fritt om dette?

- Vi begrenser oss ikke i det hele tatt. Gale og usikre blir vi uansett i denne prosessen. Hehe! Apropos det.. Ulrik kjøpte sin første "babyting" til vårt fremtidlige barn i går! Jeg skal spørre han om jeg får lov til å fortelle mer om kjøpet senere.


Hva slags båt har dere, og hvilken modell? Den ser skikkelig fin ut.

- Vi har en Bavaria Sport 360 coupe med ekstra stor badeplattform bak. Båten ble kjøpt helt ny i starten av juni. Du kan se bilder fra overtakelsen her.

Hvor er denne toppen fra?

- Den er fra Zara. Jeg elsker Zara!

Hvilken leppestift har du på deg på dette bildet?

- "Foxxy Pout" fra The Balm.

Jeg lurer på hvilken foundation du bruker? Og kan du lage et innlegg på sminkevanene dine, hva du bruker osv? Eller en video?

- Jeg bruker Bare Minerals original foundation i fargene "fair" og "fairly light". Et innlegg på sminkevanene mine skal bli!

Hvor er denne skjorten kjøpt?

- Den er kjøpt på Åpent Hus Vinderen. En søt liten lokalbutikk med mange godbiter i.

Hender det at noen kommentarer du får setter en stuck i deg, hvis du skjønner? At det er noe som blir påpekt og du går og tenker over i lang tid etterpå?

- Det er heldigvis lenge siden jeg ble lei meg over noe i kommentarfeltet mitt. Jeg tror og håper at jeg ikke lenger tar meg nær av de negative kommentarene som kommer. Etter tre år i brasjen har jeg hørt det meste og dessverre eller heldigvis blitt vant til all mulig drittslenging.

Har du vurdert å skrive forhåndspubliserte innlegg, slik at det kommer mer jenve oppdateringer fra deg? Det kan være alt fra "lister" til hudpleierutine. vi vil gjerne lese mer av deg!

- Nei, jeg har ikke vurdert det da jeg ønsker at innleggene mine skal være mest mulig ekte og spontane, noe jeg er redd de ikke blir om jeg skal planlegge alt. Det er hyggelig at du vil lese mer av meg. Kanskje jeg skal vurdere noe mer fast enn denne spalten etterhvert.

Snuser du fortsatt?

- Jeg sluttet å festsnuse for et år siden, men det har dessverre skjedd at jeg har tatt meg en eller to på fest etter det også (blant de få festlighetene jeg har vært på det siste året). Skikkelig tullete og unødvendig. Jeg vet. Du kan lese hvorfor jeg sluttet fast her.

Skal du gå på blodfortynnende denne gangem?

- Det stemmer. Jeg starter når vi vet når innsettingen blir. I morgen blir derfor en spennende dag. Jeg holder dere oppdatert!


Jeg tok dette bildet på vei hjem fra Koster. Var det ikke fint?
 

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå :-)

 

VI HAR FUNNET DRØMMEHUSET!

Som jeg tidligere har fortalt er Ulrik og jeg på jakt etter en enebolig. Vi har det veldig fint i rekkehuset vårt på Vinderen, men vi drømmer om større plass og en tomt helt for oss selv. Vi drømmer også om å bo nærmere familie..

I mitt drømmehus skal det være minst fire soverom, et treningsrom og definitivt vaskerom. Jeg ønsker meg ikke mye hage, da jeg ikke har spesielt grønne fingre, men noe hage vil jeg ha til både hunder og forhåpentligvis barn i fremtiden. Jeg krever plass til et "blogghjørnet" eller et kontor til meg, siden jeg jobber hjemmefra. Nå sitter jeg nemlig mest i stuen. Det fungerer fint og vi har jo en kontorpult i toppetasjen, men jeg får meg liksom ikke til å sitte der da det er mer praktisk å sitte ved kjøkkenet (les: ved kaffemaskinen og kjøleskapet). Hehe!

I Ulrik sitt drømmehus skal det være dobbel garasje og mer oppbevaringsplass til båtting og så videre enn den ene boden vi har i dag. Han ønsker seg en hundegår til vofsene våre i hagen og plass til stor jacuzzi. Jeg insisterte nemlig på at vi skulle kvitte oss med det utendørs boblebadet vi hadde her på takterrassen da det tok for mye plass. Ulrik var vel egentlig enig, men jeg merker likevel at han savner det og når høsten kommer så kommer garantert jeg til å savne det også.

Vi ønsker oss begge et stort og sosialt kjøkken, og aller helst med en kjøkkenøy. Både Ulrik og jeg trenger mer plass til tingene våre. Vi har nok alt for mye av alt, men det er bare slik vi er og slik vi alltid kommer til å være. Derfor trenger vi mer plass for å holde bedre orden. Jeg kvitter meg med ting nesten hver uke for å holde det ryddig her hjemme. I fremtiden ønsker vi oss mer plass til de tingene vi ønsker å ta vare på, men kanskje ikke bruker så ofte. Vi ønsker oss også et slags lekerom til Lykke og/eller Severin der de kan rote og "herje" så mye de vil.

I starten var denne husjakten et langtidsprosjekt siden vi stortrives i huset vårt fra før her i Oslo og spesielt her på Vinderen. Men med oss to går det ofte fortere i svingene enn planlagt. I hvertfall med ting som vi faktisk kan påvirke og styre. Men ingenting er kjøpt eller bestemt. Det eneste vi har gjort er å avtale et møte med megler og takstmann i forhold til vårt eget hus, så får vi se om taksten blir det vi håper og om huset vi har lyst på fortsatt er tilgjengelig. For nå har vi funnet et hus vi drømmer om og det huset ligger i Fredrikstad.

--> Over til noe helt annet.. Jeg har en konkurranse gående på facebooksiden min akkurat nå. Vinneren trekkes i kveld, så det er fortsatt mulig å melde seg på. Følg meg på Facebook HER og sjekk ut konkurransen da vel? :-)

JEG GJØR SÅ GODT JEG KAN

Nå har jeg gått på hormoner i 8 dager og er i full gang med nedtellingen til egginnsettet. Rett over helgen er det tid for ultralyd her i Oslo, noe som alltid er like spennende i denne prosessen. Jeg håper inderlig at kroppen min har respondert slik den skal på Progynova tablettene og at innsettet kan gjennomføres 31. juli som vi har planlagt med klinikken.

Tidligere i dag sendte jeg over et nytt samtykkeskjemaet for tining av befruktet egg til Spiren. Dette skjemaet må nemlig signeres av begge parter (Ulrik og meg) før det befruktede egget tilbakeføres. Et slik skjema bringer frem en del følelser hos meg, da alt blir så nært og virkelig igjen. Det er liksom mye mer enn bare to underskrifter og mer enn bare et skjema. Forhåpentigvis er det starten på et nytt liv og slutten på en lang og tøff periode for Ulrik og meg sammen.

Jeg er ikke helt i hundre om dagen, men jeg gjør så godt jeg kan og det holder lenge for meg. Det er mye som skjer akkurat nå og mye som skal skje etter sommeren, så jeg må bare fortsette med å lytte til kroppen og leve dagene mine akkurat slik jeg føler for fra dag til dag. Når det er sagt så er jeg veldig positiv til månedene fremover. Jeg har mye å glede meg til, litt å grue meg til og det er heldigvis en stor mulighet at høsten som kommer blir den beste høsten noensinne. Alternativt blir det den verste og kanskje mest hektiske jeg kan huske..  Jeg prøver i hvert fall å forberede meg fysisk   så   godt   jeg   kan   på alt som skal skje og alt som kan skje.


 

SUMMER ON FLEEK

Hei, dere. I går kveld dro Ulrik og jeg som sagt til Fredrikstad med båten og i dag har vi vært på Koster sammen med moren min, stefaren min, morfaren min og kona til morfar. Båtturen i dag har vært planlagt i noen uker, så vi var mildt sagt heldige med været. Ikke bare har det vært strålende sol fra morgenen til kveld, men det har også vært helt vindstille. Ja, nå snakker vi sommer eller "summer on fleek". Er det noe som heter det? Jeg føler i hvert fall at det passer å si det om en sommerdag som dette. Fy søren, som vi har kost oss! De minnene vi har skapt sammen i dag er minner jeg kommer til å leve på lenge <3

Nå er Ulrik og jeg på vei tilbake til Oslo igjen allerede. Hundene skal nemlig hentes på Storo i morgen så det blir sent før vi er hjemme i natt, men vi koser oss og tar hjemveien som en tur.

Formen min har forresten vært kjempefin i dag. Det har blitt en del kaffe siden jeg også blir veldig trøtt av disse hormonene, men kaffe er jo bare hyggelig og ekstra sosialt i disse dager hvor jeg ikke drikker vin.. Nei, nå får jeg legge bort telefonen og være litt sosial med mannen min. Vi snakkes mer i morgen!

P.s. Hva synes dere om location på bildene? Jeg synes den var så stygg at den ble fin. Hehe!

EN KLUMP I HALSEN

Hei, dere. Jeg har ikke vært helt meg selv de siste dagene og mistenker at det kommer av hormonene jeg går på. Av den grunnen har jeg trukket meg litt tilbake fra sosiale medier. Det går fint med meg altså, men jeg kjenner meg noe menneskesky og nedfor. Jeg husker at jeg hadde den samme følelsen før forrige fryseforsøk i januar også. Da ville jeg bare være hjemme og helst alene eller sammen med Ulrik. Det samme ønsker jeg egentlig nå, selv om jeg "tvinger" meg ut og er sosial så ofte jeg klarer..

I går var jeg blant annet på middag i Festningen sammen med tre gode venninner. Jeg hadde faktisk gledet meg masse til denne middagen i forkant, men rett før jeg skulle dra så hadde jeg aller mest lyst til å bare bli hjemme. Nå er jeg veldig glad for at jeg dro, for jeg hadde utrolig godt av å få tankene på helt andre ting og ikke minst le sammen med jentene. Ja, det gjorde meg virkelig godt ♥

Tilbake til hormonene.. Etter å ha lest på diverse forum som omhandler Progynova, så ser jeg at det er mange som rett og slett blir nedstemte av disse pillene som en bivirkning. Jeg er ikke deprimert og vet at man ikke skal misbruke lidelsen "depresjon". Men jeg føler at jeg har en klump i halsen som ikke vil forsvinne og denne klumpen kjenner jeg ekstra godt noen ganger i løpet av dagen. De stundene jeg kjenner den som mest har jeg egentlig bare lyst til å gråte. Gråte av absolutt ingenting. Er ikke det merkelig?

Stakkars Ulrik. Det er frustrerende nok for meg som ikke skjønner noe av det jeg kjenner, men kanskje enda mer frustrerende for han som ikke kjenner eller skjønner. Han viser heldigvis forståelse selv uten å forstå.

Har du gått på Progynova? Hvilke bivirkninger fikk du?

Jeg er forresten godt i gang med treningen igjen etter båtferien og kjenner at fysisk aktivitet er med på å dra meg opp positivt. Derfor skal jeg være flink til å holde meg i form fremover for å gjøre det jeg kan for å holde humøret oppe. Når det er sagt så må jeg samtidig passe på at jeg ikke tar helt av. I dag var det nemlig min femte økt på fem dager. Jeg blir som noen vet fort litt for ivrig på ting jeg liker og derfor planlegger jeg en pause i morgen.

I kveld skal vi ut med båten igjen. Ulrik har nå fri i fire nye dager som vi skal bruke på sjøen. Første stopp er Fredrikstad og i morgen reiser vi videre til Løkholmen med moren og stefaren min. Vi skrives snart igjen!

UKENS SPØRSMÅL

Det er tid for en ny runde med svar på forrige ukens spørsmål.. Tusen takk for at dere spør og graver under innleggene mine. Det er skikkelig motiverende for meg når jeg setter meg ned og skriver denne spalten ♥

Angrer du på at dere kjøpte båt?

- Er du sprø? Båten er den beste investeringen Ulrik og jeg har gjort sammen, bortsett fra huset vårt da.. Ja, jeg skulle gjerne hatt mer sol og mer varme i dette landet vårt, men slik føler jeg det hver eneste sommer. Hehe! Det betyr ikke at jeg ikke liker norsk sommer. For når solen først skinner her i Norge så er det lite som kan måle seg med akkurat det. Dessuten skal jeg innrømme at det er litt sjarm med en regnværsdag i ny og ne. Ulrik og jeg brukte de gråeste dagene i ferien vår til å kose oss med hundene, serier og godteri under dynen i sengen. Skikkelig koselig var det!

Hvor har dere vært på båtferie?

- Oslo --> Fredrikstad --> Herføl --> Halden --> Strømstad --> Hankø --> Stavern --> Tønsberg --> Oslo. Onsdag denne uken går turen tilbake til Fredrikstad for å plukke opp mine foreldre og videre til Løkholmen i Sverige for å hilse på mine besteforeldre.

Hvorfor pynter du deg så mye på båten?

- Jeg ELSKER å pynte meg og aller mest om sommeren. Derfor utnytter enhver anledning til å gjøre nettopp det. Nå føler jeg selv at jeg har gått mye i joggedress og behagelige klær i det siste, men det er jo ikke det jeg tar mest bilder av akkurat. Eksempel: I dag er det den andre dagen hvor jeg kun går rundt i treningstøy. Men i morgen skal jeg på middag med jentene i Festningen her i Oslo og kjenner at jeg gleder meg til å "pynte meg" litt igjen. Antrekket ligger allerede klart. Hehe!

Du er veldig opptatt av hår, negler og utseende generelt.. (ikke negativt ment). Hvordan ser du for deg at det blir når(!) dere får baby i hus? Du vil ikke ha sjans til å bruke 1-1,5 time på badet om dagen, og heller ikke sitte mange timer hos frisør eller negldesigner, på lang tid etter at babyen er født. Du er heldig hvis du rekker en kjapp dusj hver dag. Hvordan vil det bli for deg?

- Ja, jeg synes som sagt at det er gøy å pynte meg og elsker at negler, vipper og hår er på stell. Men det betyr ikke at det er viktig for meg. Det betyr bare at jeg liker å jåle meg og at jeg driver med dette jåleriet fordi jeg har tiden til det. Når jeg forhåpentigvis blir mor en dag så kommer jeg til å sette det lille barnet foran ALT i verden, og om jeg da ikke skulle rekke den egenpleien jeg rekker i dag så går det helt fint. Jeg ønsker meg en hverdag som handler om mer enn bare meg og tar mammarollen som den kommer.

Kan du forklare problemet med kombinasjonen hund og uthavn?

- Problemet oppstår ganske mange ganger i løpet av dagen når hundene har behov for å gjøre fra seg. Dersom vi hadde hatt en scooter (noe vi ønsker oss) eller en jolle (noe vi ikke ønsker oss), så hadde det problemet vært løst. Det er bare vanskelig/styrete og noen ganger ikke mulig å gå til land på steder uten brygge med en såpass stor båt.

Hender det at du og Ulrik faktisk krangler? Hvilke tema dreier det seg om i så fall hvis du vil nevne det?

- Vi krangler ikke ofte, men det hender ja. Temaene er som regel helt dustete. Hehe! Dere vet slike småting som eeeegentlig ikke betyr noe?

Hvorfor må du alltid påpeke at du bor på Vinderen?

- Jeg får nye lesere hele tiden og mange av de nye leserne mine ønsker å vite ting jeg har fortalt hundre ganger før, fordi de såklart ikke har fått det med seg.

Er Vinderen et rikmannsområde?

- Vinderen er et flott og ikke minst hyggelig område på Oslos vestkant og boligprisene her er høye. Men jeg vil ikke kalle det for et "rikmannsområde" av den grunnen at det er mange nedslitte hus og gamle bygg her.

Er det Ulrik som er med i herresminkevideoen til VG?

- Det stemmer at Ulrik har vært med i en herresminkevideo. Jeg tror det var Min Mote på VG som lagde videosnutten, men finner ikke klippet nå dessverre. Ellers kunne jeg linket til den.

Hvordan går det med Ramp og Stella sammen?

- Stella og Ramp har det veldig fint sammen. Det eneste er at Stella har vært litt slapp i det siste. Vi lurer på om hun kan være deprimert på grunn av mindre oppmerksomhet enn før eller noe? Vi føler selv at vi koser mer med Stella enn med Ramp for å vise henne at han ikke er en ersatter, men at vi er like glad i begge. Er det noen av dere som har erfaring med deprimerte husdyr? Jeg skal ta med meg Stella til dyrlegen til uken i tilfelle det er noe annet.

Jeg føler både deg og Ulrik på Snapchat og lurer på om dere aldri blir lei av å spise pizza?

- Hehe! Vi spiste pizza tre ganger i løpet av ferien vår på 14 dager, tror jeg. Er det så ille da? Pizza er jo supergodt, og om man tør å variere fyllet så blir det ikke kjedelig etter min mening.

Er det ikke varmt med pannebånd midt i juli?

- Jeg regner med at du sikter til turbanen min som jeg bruker som hårbånd i dette innlegget blant annet? Nei, den er overhodet ikke varm og faktisk utrolig praktisk på båt på grunn av vind. Ulrik kjøpte som sagt denne turbanen til meg på Missoni i Portofino i slutten av mai. Plagget var utstilt sammen med bikinier og alt av tilbehør til sommeren.

Du virker veldig krass mot Ulrik i denne videoen. Er det du som "har på buksene" i forholdet, eller blir det litt slik at det er du som bestemmer det meste siden Ulrik er såpass mye borte? Ikke ment som kritikk, bare lurer.

- Gjør jeg? Ulrik følte heldigvis ikke at jeg var eller er det mot han. Jeg måtte jo bare spørre etter denne kommentaren.. Hehe! Ingen av oss bestemmer noe særlig mer enn den andre. Men vi har hver våre ting vi tar styringen over fordi vi bryr oss mer om/er flinkere til noe enn den andre. Ulrik er foreksempel flinkere og har større interesse for bil og båt enn meg. Derfor "bestemmer" han litt over praktiske ting som skal gjøres og hvordan det skal gjøres når det gjelder bil og båt.

Hvorfor har du alltid hodet så skjevt når du blir tatt bilder av?

- Det er fordi jeg liker meg best slik på bilder. Sånn rett frem "passfoto" blir sjeldent bra.

Kan du fortelle om da ulrik fridde til deg? eller linke til et ev. innlegg du har skrevet om det tidligere?

- Det har jeg fortalt om flere ganger før ja.. Du kan klikke deg inn her for å lese det første innlegget jeg skrev om frieriet i Puerto Banus.

Kan du tipse om en bra balsam som hjelper mot floker?

- Hmm.. Mye floker handler vel ofte om at håret er slitt. Jeg får i hvert fall mer floker når det er lenge siden jeg har klippet av de slitte tuppene. Jeg vil derfor anbefale en liten klipp hos frisøren og at du går til innkjøp av en fuktighetsgivende hårkur som du påfører en gang i uken. Joico har mange gode og pleiende hårprodukter du bør prøve.

Hvor lang tid er det mellom første sprøyta med hormonstimulering og egguttak?

- Det avhenger av hvordan du responderer på hormonene, men sirka 12 dager.

Kunne du tenke deg å reise tilbake til Puerto anus og hvor mye koster en slik reise?

- Haha, sorry! Jeg måtte bare ta med denne skrifeleifen. IKKE fordi jeg aldri skriver feil selv, for det gjør jeg ofte. BARE fordi det er noen feil som er morsomere enn andre. Eksempel: Jeg skrev "svingermor" da svigermor var på besøk. Hehe!

Men tilbake til spørsmålet.. Jeg har vært i Puerto Banus flere ganger enn jeg kan telle siden jeg var der masse da jeg var yngre med familie og siden Ulrik har familie som bor der. Så ja, jeg kunne absolutt tenke meg å reise tilbake dit igjen og det skal vi også. Prisen kommer helt ann på når du bestiller flybilletter, hvor du vil bo og hva du vil oppleve. Men det trenger ikke bli noe dyrere å dra til Puerto Banus/Marbella enn noen andre steder i Spania. 

Har det hendt at hundene har falt ut i sjøen?

- Nei, det har heldigvis ikke hendt. De har på seg flytevester, så det hadde nok gått bra. Men jeg ser for meg at det ikke hadde vært en fin opplevelse for noen av vofsene om de falt ut ufrivillig. Å bade sammen med oss er noe annet. Det skal vi gjøre i sommer :-)

Vurderer du å senere i livet få en vanlig jobb med kollegaer osv, eller vil du ha det slik som nå resten av livet dersom det er mulig?

- Jeg kommer ikke til å vurdere andre jobber før jeg er lei av å blogge eller før denne bloggen ikke går ann å leve av lenger. Inntil videre så digger jeg det jeg driver med og føler meg heldig som har en såpass fleksibel jobb.

Er bilen deres leaset eller eier du den?

- Ulrik og jeg har kjøpt bilen vår sammen.

Hvordan stiller du deg til surrogati? Syns du det burde vært lovlig?

- Ja, jeg synes surrogati burde vært lovlig i Norge og i alle andre land.

Hvordan var du som ungdom?

- Jeg var sjenert og ekstremt glad i alt som hadde med p a r t y å gjøre.

Hva jobbet du som før du begynte å blogge?

- Jeg jobbet som makeupartist og frilansjournalist.

Hva slags hudprodukter bruker du? Du har kjempe fin hud!

- Jeg bruker rens, dag- og nattkrem fra Decleor.

Tre steder du og Ulrik har lyst å reise til?

- Hong Kong, New York (jeg har aldri vært i USA) og mer av Bangkok. Vi lengter tilbake til Thailand og bryllupsreisen vår!

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå

 

VINN REISEGAVEKORT TIL 30 000 KRONER!

Annonse

Hei, folkens! Etter to uker på båtferie i Norge så merker jeg at jeg ikke har overskudd på sol akkurat. Vi hadde mange fine feriedager, men flere av dagene bestod dessverre av mye vind og regn, noe man selvfølgelig må regne med her i landet. Jeg skal likevel innrømme at jeg ble litt skuffet over været underveis på turen. Typisk nordmann, jeg vet. Men sommeren er heldigvis ikke over ennå så vi får bare håpe at de varmeste dagene er i vente. Nå er det jo meldt strålende vær her i Oslo fra onsdag til uken og det hender at august er den fineste måneden av de alle, så tvi tvi!

Når det er sagt så har jeg mine tvil. Men ettersom at Ulrik og jeg har investert i ny båt denne sommeren så kan vi ikke ta oss råd til en sydenferie med det første. Vi planlegger (les: drømmer om) å reise til varmere strøk til vinteren. Men først må det spares, som er noe av det kjedeligste jeg vet om i hele verden. Jeg tipper at jeg ikke er alene om å mene det? Derfor registrerte jeg både Ulrik og meg selv på Se og Hørs Flaskepost konkurranse HER i går kveld i håp om å VINNE ET REISEGAVEKORT PÅ 30 000 KRONER! Det hadde vært noe det. Fy søren, for en premie!

I slutten av mai måned var som dere vet Ulrik og jeg i Portofino med mine foreldre. Det var fire fantastiske dager på den italienske riviera med sol, shopping og champagne. Jeg vil absolutt anbefale destinasjonen som et feriested alle bør besøke. På en måte var den turen helt nødvendig for å "dekke" litt av mitt behov for varmegrader i løpet av året. Men på en annen måte så føltes de få dagene også som en teaser. Jeg ble jo ikke mett på sol i det hele tatt. Nå har jeg bare lyst på MER og jeg begynner å bli ganske lei av å våkne til skyer og regnevær. I tillegg så tror jeg dette er den første sommeren jeg ikke har fått bikiniskille så langt ut i juli måned. Jeg har heller ikke badet i havet i år og det er seriøst trist, men jeg har ikke gitt opp brunfargen eller badetemperaturene ennå altså. Jeg bare klager litt fordi jeg er nordmann og det er det vi gjør om sommeren/hele året. Været er liksom vår greie å snakke om hele tiden og med alle. Hehe!

Ulrik og jeg kjøpte forresten med oss en stor solkrem og en stor aftersun på gardermoen på vei hjem fra Italia. Disse to flaskene skulle vi dele på i sommer. Skal jeg fortelle dere noe? Vi har kun fått bruk for solkrem TO dager til nå denne sommeren. Det er nesten litt tragikomisk, men igjen.. Vi bor jo i Norge. Jeg trenger vel ikke si mer.. Vi nordmenn er i hvertfall flink til å utnytte solstrålene til det fulle når de først er her. Det skal vi ha  :-)

Har det ikke blitt noe sydentur på deg i år heller? Bli med i konkurransen her, gjett på minst en av oppgavene og du er med i trekningen! Registreringen er faktisk så enkel at du kan bare ikke la være. For hvem vil vel ikke vinne et reisegavekort? Jeg hadde dødd av glede om vi vant, for da hadde sydenferien i år vært reddet!

Det er forresten Se og Hør som arrangerer denne konkurransen. De har kastet ut flaskeposter i god tradisjon i år igjen som jeg vet at jeg ikke er alene om å jakte på. Du kan lese mer om konkurransen her!

Fortsatt god sommer og lykke til i konkurransen ♥

 

JEG ELSKER Å OVERDRIVE

God kveld, dere. I dag har jeg hatt den mest effektive dagen på lenge og det føles utrolig godt. Ikke bare har jeg pakket ut fra ferien for både Ulrik og meg, vasket en haug med klær, ryddet her hjemme, betalt regninger, fikset neglene og handlet inn massevis av sunne matvarer. Men jeg har også gjennomført en god treningsøkt og spist overdrevent sunt. Hehe! Det var skikkelig hardt og skikkelig digg å komme i gang med treningen igjen. Jeg var nære på å bare droppe hele økten da jeg våknet av at mensen hadde kommet og ganske kraftige smerter på morgen i dag, men etter to tabletter, en time på sofaen og litt husarbeid her hjemme så var jeg i såpass fin form at det likevel fristet. Noe jeg er veldig glad for nå som jeg sitter her nydusjet og fornøyd med dagens innsats.

I og med at mensen kom i dag (et par dager tidligere enn ventet) har jeg allerede vært i kontakt med Spiren i forhold til tidspunkt for neste eggnnsett. Jeg fikk jo beskjed om å si ifra ved mens-start for at vi skulle planlegge datoer for dette fjerde innsettet. I morgen starter jeg som sagt på hormoner igjen (Progynova). Tirsdag 25. juli blir det en ultralyd, og dersom alt er som det skal på den kontrollen blir det innsett allerede mandag 31. juli! Herregud, som jeg gleder meg <3

Hele dagen har forresten vært smikefri, noe jeg har lovet meg selv å være flere dager i sommer. Motivasjonen til alt det som er bra for meg blir av en eller annen grunn større når jeg overdriver litt som i dag, med å bare ignorere at det er fredag og helg for å sette et kraftig stopp på ferien. Jeg kommer til å kose meg mer i sommer med god mat og fri, men jeg elsker å overdrive litt når jeg først skal "skjerpe meg" og jeg kan ikke tenke meg et bedre tidspunkt for en helomvending enn akkurat nå. Nå skal nemlig fokuset mitt tilbake på helsen og denne babydrømmen. Det blir derfor ikke noe mer alkohol og fest på denne jenta i sommer. I'm out!

Under får dere en liten sniktitt på det nye soverommet.. Vi snakkes!


 

HELT AMAZING!

To uker ferie er over og selv om disse to ukene har vært helt amazing er jeg faktisk glad for å være hjemme i huset vårt på Vinderen igjen. Det er alltid litt kjipt å pakke ut og reise hjem fra tur, men nå som jeg vet at det ikke er lenge til neste gang vi skal kose oss på sjøen så går det liksom helt greit. Dessuten skal det bli godt å få vasket klær og komme i orden med saker og ting. Det skal også bli godt å få brukt kroppen fysisk igjen. Du ser meg på Sats i morgen og i dagene fremover, for å si sånn. Jeg har nemlig kost meg i overkant mye denne ferien og det er helt greit, men nå er det på tide å ta i et tak.

Vi hadde et helt fantastisk vær på hjemreisen i dag. Det ble derfor en hyggelig lunsj på Villa Malla med et vennepar før vi skilte lag, for å gjøre avslutningen på ferien og overgangen til hverdagen så myk som mulig. Hehe! Nå er det jo fredag og helg i morgen allerede, men siden Ulrik og jeg har hatt søndagsfølelse i hele dag og morgendagen er full av hverdagslige planer, så blir det på en måte mandag for oss i morgen.

Nei, nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte at jeg kan dusje så lenge jeg vil i varmt vann. Det må være det eneste jeg har savnet på båtferie, altså sløsing av varmtvann. Og forresten.. Vi kom som dere vet hjem til nyoppusset soverom i dag. FOR en følelse! Jeg har jo vært med på å velge ut farger og stoffer, men det var noe helt annet å se rommet ferdig og alt sammen i virkeligheten. Jeg er superfornøyd med det nye soverommet og gleder meg til å vise dere bilder. Det ble rett og slett HELT AMAZING ♥

 

SISTE STOPP

Vi kom som sagt til Tønsberg i går. Mitt første møte med denne byen, tror jeg. I hvertfall som jeg husker. Hehe! Det ble en tur på Foynhagen med noen venner og i dag har vi besøk fra noen andre venner.

Dette er som overskriften sier vårt siste stopp denne ferien, før vi reiser hjem til Oslo igjen i morgen. Det er litt trist at ferien er over, men vi skal heldigvis på fjorden til lørdag allerede, så det gjør alt en smule bedre.

Vi har hatt to fantastiske uker og båtlivet har virkelig gitt mersmak, heldigvis. Jeg vet at jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen.. Båtfolk er noe for seg selv. Vi har seriøst aldri møtt så mye hyggelige og behjelpelige mennesker på ferie. Håper virkelig at andre sier det samme om oss.

I dag har jeg forresten på meg favorittblusen min. Blusen er blitt min favoritt fordi det var den jeg hadde på da Ulrik fridde til meg i Puerto Banus <3

Og ja, jeg er blitt helt frelst av missoni-turbanen min, men i dag bruker jeg den som hårbånd i stedet. Jeg synes egentlig det er like fint. Damen i butikken "lærte" meg litt forskjellige måter å bruke den på.

Vi blogges mer i morgen!

UKENS SPØRSMÅL

Reklame

Hei, dere! Før jeg fyrer i gang med ukens spørsmål vil jeg bare si tusen takk for at dere fortsetter å heie på oss og denne babydrømmen. Det er veldig godt å ha dere med på reisen og jeg er utrolig takknemlig for den støtten dere gir oss <3

...Her er ukens spørsmål. P.s Bildebruken i dette innlegget er egentlig ganske morsom. Jeg har nemlig valgt ut tre av bildene som ble helt fucka denne uken og som jeg egentlig IKKE hadde tenkt til å vise dere. Hehe, Enjoy!

Hvor fikser du neglene dine, hva koster det og hvorfor byttet du negledesigner nå nylig?

- Jeg fikser neglene mine hos Hanne Berntsen (behandlingen er sponset) på Sørenga. Hun er en utrolig dyktig negledesigner og ikke minst utrolig hyggelig jente som jeg ble kjent med på den forrige salongen jeg gikk til ved Solli plass i Oslo. Da Hanne sluttet i salongen valgte jeg å følge henne videre fordi jeg likte den jobben hun gjorde såpass godt.

Hanne tilbyr utrolig gode priser om dagen. Du får nytt sett til 500,- og påfyll for 350,- Er du interessert? Kontakt henne på Faceook her.

Og 350,- for tær! Jeg har valgt samme farge på både hender og tær i sommer. Det er skikkelig fresht! Dere kan forresten følge Hanne på Instagram for mer inspirasjon til valg av form og farge --> @nailsbyhanneeb

Angrer du på at du begynte med vippeextensions?

- Overhodet ikke! Jeg elsker de falske vippene mine og kommer nok aldri til å slutte med å sette på vipper. Det er frisøren min, Maria Dimitrov --> @mariadimitrov på Instagram som legger de på meg (sponset behandling). Hun jobber på Head frisør i Hegdehaugsveien. Jeg kan virkelig anbefale henne videre, både som frisør og som vippetekninker.

Betalte dere seriøst 13 000 kroner for en dag på stranda? Hvordan klarer man å bruke så mye penger på en dag?

- Nikki beach er ikke en strand, men en beach club som finnes over hele verden. Det kostet sirka 3000 kroner for den BILLIGSTE solsengen sist Ulrik og jeg var på Nikki beach i Marbella. Det var denne sengen vi gikk for og til den prisen fikk vi kun en flaske rosé med "på kjøpet", ikke noe mat. For seks biter sushi som jeg spiste til lunsj (ble ikke mett) kostet det sirka 1000 kroner. Da er vi oppe i 5000 kroner kun for seng, lunsj og en flaske til Ulrik og meg som vi bestilte da vi kom. Vi var på Nikki beach fra 12/13-tiden til det stengte i 21-tiden. Det er altså ikke vanskelig å bruke 13 000 kroner på en dag der. Men om det er fornuftig er en annen sak. Vi hadde det i hvert fall veldig gøy og for vår del var festen verdt det. Vil legge til at vi kun besøkte dette stedet en gang på den uken vi var på ferie i Puerto Banus. De fleste dagene lå vi på solsenger til 30 euro per dag og drakk cola light.

Har dere sex foran hundene?

- Nei, vi pleier ikke det. Men det har skjedd at hundene har vært i samme rom når Ulrik og jeg har hatt sex. Jeg tror ikke de tar skade av det. Tror dere?

Er du stressa for tiden?

- Stressa for hva? Jeg kjenner meg egentlig ganske rolig og avslappet etter en herlig ferie på sjøen. Men om du tenker på prøverørsprosessen så stresser den meg når jeg tenker på den, ja. Det kommer den nok til å gjøre helt til vi er i mål.

Kan vi få se bilder fra innsiden av båten?

- Ja, jeg har planer om en videoblogg, ikke bilder. Kanskje jeg skal lage den i morgen? Vi får se. Hvis jeg ikke får ut fingeren med den videoen snart, så kommer det bilder. Jeg lover! Håper jeg er unnskyldt nå i ferien for at ting går litt tregt.

Hvorfor bruker dere ikke redningsvester i båten?

- Vi har redningsvester til alle som er ombord, men vi bruker de ikke med mindre vi er ute i dårlig vær (noe vi unngår). Hundene har alltid på seg redningsvester når vi kjører og når vi føler et behov for det. Det er forresten ikke pålagt å ha på redningsvester i en båt som er større enn 26 ft. Vår båt er 38 ft.

Hvor er toppen din kjøpt?

- Det er en kjole og den er kjøpt på Hennes og Mauritz

 

Dette bildet ble forsåvidt fint, men ser dere neglen min på pekefingeren? Jepp, den er knekt (selvforskyldt) og det vises ganske godt, altså ikke et bilde jeg ville ha valgt å bruke til vanlig. Hehe!
 

Kan du skrive et innlegg med oppskrift på salaten du lagde her om dagen og den grillsausen din?

- Det var ikke noe hokuspokus akkurat. I salaten hadde vi agurk, mais, fetaost, tomat og salatmiks med ruccola. Grillsausen er laget av kun to ingredienser: sweet chilisaus og peanøttsmør. Nam!

Hvorfor fortsetter du å "reklamere" for alkohol når det ikke er lov og man får store bøter for det?

- Jeg har aldri markedsført alkohol, altså fått alkohol gratis eller tatt betalt for å fronte alkohol på bloggen.

Når kommer pilotinnlegget til Ulrik?

- I løpet av sommeren og senest i slutten av august. Jeg kan ikke mase mer på han nå, stakkar. Ulrik har sagt at han skal lage et gjesteinnlegg i sommer og det må vi bare stole på.

Hvor er jakken/genseren til Ulrik fra?

- "Den er fra Volt, trur eg", sa Ulrik.

Hva i all verden gjør hunden i fanget ved matbordet? Det er direkte udelikat og uhygienisk.

- Vi spør alltid betjeningen før vi tar med hundene på kafeer, restauranter eller i butikker. Jeg har ennå tilgode å få nei. Men det er kanskje fordi jeg vet hvor det er greit og hvor det ikke er greit å ta med dyr.

Her hjemme sitter de alltid ved bordet sammen med oss, ligger i sofaen ved siden av oss, sover i sengen vår og er overalt hvor vi er. Vi ser ikke problemet og synes bare det er koselig å ha de nær oss.

Elsker solbrillene dine! Hvor er de kjøpt?

- Solbrillene er fra Ray Ban. Ulrik ga de til meg i bursdagsgave.

Hvor har du kjøpt denne turbanen?

- Turbanen er fra Missoni. Jeg fikk den i gave av Ulrik da vi var i Portofino. Han kjøpte den i en Missoni-butikk i havna.

Hvor lenge før egguttak må man begynne på medisiner?

- Det kommer ann på om du skal ha lang protokoll med nesespray eller kort protokoll, som jeg har hatt begge gangene. Jeg fant det godt forklart på Spiren sine hjemmesider her:

"Kort protokoll starter direkte med stimulering. Innebærer injeksjoner med folikkelstimulerende hormon (FSH) samtidig med et hemmende hormonpreparat (antagonist). Stimuleringen starter på dag 1-3 i menstruasjonssyklusen, og antagonist på den 5. sprøytedagen.

Lang protokoll har en nedreguleringsfase. Kvinnens egne hormoner dempes gjennom en forbehandling med nesespray (agonist) som gis i omtrent 2 uker før selve hormonstimuleringen starter. Kvinnen begynner med nesespray omtrent en uke før forventet menstruasjon. Hun kan få en menstruasjonsblødning til normal tid, litt forsinket, eller menstruasjonen kan utebli helt.

I de fleste tilfeller anses metodene for å være likeverdige, men iblant kan det være grunner for å velge den ene metoden framfor den andre. Hvilken metode som passer for akkurat dere bestemmes av legen."

Av en eller annen grunn så hører jeg mest om den lange protokollen på de offentlige sykehusene og den korte protokollen på privatklinikkene. Jeg tipper at det har mye med kapasitet og planlegging av pasienter å gjøre. Litt synd, men sånn er det.

 
Her er et bilde som ble tatt da jeg "gjorde meg klar" for bilder. Håret er fint, jeg sitter ganske fint, men smilet er sååå falskt og usikkert. Hehe!
 

Tenker dere på kostholdet nå i ferien, eller klarer dere å skeie ut med god samvittighet?

- Jeg har aldri tenkt så lite på kostholdet som jeg har gjort i denne ferien. Det har blitt litt for mye av alt, men jeg har ikke dårlig samvittighet. Det positive er at jeg savner hverdagen med trening og knekkebrød. Det er jo tross alt hverdager det er mest av.

Har dere et sted i Norge dere kunne tenkt dere å reist til med båten eller tar dere ting som de kommer å bare nyter en dag av gangen?

- Planen var å starte i Fredrikstad, noe vi gjennomførte. Etter det var planen Herføl og Strømstad, noe vi også gjennomførte. Videre var planen å dra dit solen skinte. Den siste planen førte oss til Hankø og Stavern. Grunnet store bølger på sjøen har vi blitt i Stavern to dager ekstra, men i morgen tildig er det meldt såpass bra at vi kan fortsette turen videre til Tønsberg. Vi hadde også en liten plan om Kragerø, men denne planen ble strøket på grunn av store bølger.

Vi har tatt og tar ting som det kommer. Jeg tror det er litt av greia med båtferie. Det er ganske mange andre vi har snakket med i havna som også "står fast" her i Stavern, for å si det sånn.

Hvordan får hundene gjort fra seg på båttur?

- Vi går i land for at hundene skal få gjort fra seg. Det er også grunnen til at vi har lagt i havn hele ferien. Når vi skal på båttur uten hunder skal vi prøve å legge til i uthavn.

Jeg har så på følelsen at du egentlig er gravid men at du denne gangen venter tre måneder med å fortelle det! Vet ikke hvorfor jeg er så sikker på det, men har så sykt trua på at du er det fordi du fortjener det! Du drikker heller aldri alkohol virker det som ut i fra bloggen så kanskje jeg har rett?

- Jeg skulle ønske at du hadde rett, snille deg. Men det er dessverre ikke slik du antar. Jeg har drukket både vin, champagne, cider og drinker i sommer.

Hvorfor tilbringer dere flere netter i en og samme havn?

- Det er fordi vi har hatt lyst til å bli på grunn av fint vær eller fordi vi har sett oss nødt til å bli på grunn av dårlig vær på sjøen.

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv utseendemessig?

- Leppene mine. Jeg får stadig spørsmål om jeg har tatt fillers i leppene, men det har jeg ikke. De er naturlige.

Hvor lang tid bruker du på badet på morgenen?

- Det spørs om jeg skal vaske håret eller ikke. Med vask av hår bruker jeg en og en halv time. Uten vask av hår bruker jeg en time. Når det er sagt så kan jeg være raskere om jeg må, selvfølgelig


Okei.. Jeg sparer det verste til slutt. Dette bildet var faktisk en av mine "favoritter" helt til jeg så den fæle kanten av mitt ekte hår. Nå ser dere hvor "langt" hår jeg har naturlig. Hehe! Det er ikke noen hemmelighet at jeg bruker extensions, men hallo? Jeg pleier da å skjule det og style det litt bedre enn dette.

Kunne du gått ut uten sminke?

- En dag? Ja. For alltid? Nei.

Kunne du/dere brukt en uke av ferien til å gå på Hardangervidda og sove i telt? Eller i hytte? Har dere interesse for friluftsliv?

- Nei, det kunne vi nok ikke. Jeg liker å gå turer og planlegger faktisk en lang tur med mamma når jeg kommer hjem fra ferie. Men det blir en eller flere dagsturer på Norefjell. Telt er ikke helt min greie og Ulrik er heller ikke glad i telt og friluftsliv på den måten.

Hyttelivet hører vinteren til for oss. Vi stortrives i familieleiligheten vår på Geilo, som vi ser på som en hytte. Ellers ser vi på båten som vår "hytte" om sommeren, og båtlivet stortrives vi heldigvis med begge to.

Hvor på Vinderen bor dere?

- Vi bor rett ved Ris Skole.

Hvilket merke er den hvite og sorte fedoraen du har?

- Det er ikke en fedorahatt, men en Panamahatt. Jeg har kjøpt alle hattene mine på Hattebutikken Holm ved Stortinget i Oslo. Hattene kan også bestilles på hattebutikken.no. Jeg anbefaler å dra til butikken for å prøve om du ikke er sikker på størrelsen din.

Hvor er Ulrik fra?

- Han er fra Måløy. En fantastisk plass på vestlandet!

Hvordan tenker du det kommer til å bli med barn når Ulrik er pilot? Du blir jo tidvis alene når han er ute og flyr?

- Jeg tror ikke det blir noe problem. Men jeg ser jo at det kan bli utfordrende med småbarn som ikke sover når jeg er helt alene. Fordelen ved turnusen til Ulrik er at han er hundre prosent tilstedet og KUN hjemme når han er hjemme. Han tar ikke med seg jobben hjem og må sjelden sitte med mailer eller andre jobbrelaterte greier når han har fri.

En annen fordel jeg har er jobben min. Bloggen har gitt meg en stor frihet.

En av grunnene til at vi ser på hus i Fredrikstad er fordi min mamma bor der. Vi ser det fine (les: praktiske) ved å ha henne nært når vi får barn ;-)

Hvilken shampo og balsam bruker du?

- For tiden bruker jeg en lillashampo fra Joico og en fuktighetsgivende balsam fra Joico. Begge produktene har jeg kjøpt (ikke fått sponset) av frisøren min på Head i Hegdehaugsveien.

 
Det var alt for denne gang.. Still gjerne nye spørsmål til neste runde allerede nå!
 

 

DA VAR VI I GANG IGJEN

Da var vi i gang igjen og det føles SINNSYKT godt! Jeg klarer nesten ikke forstå at dagene har gått så fort. I går satt jeg nemlig den første sprøyten (Gonapeptyl). Det er føste steg av forberedelsene til fjerde egginsett som nå endelig nærmer seg. I dagene fremover skal jeg som sagt bare vente på en ny menstruasjon som jeg regner med vil komme om 5-6 dager, altså etter at vi er kommet hjem fra denne båtferien. På blødningsdag to skal jeg starte med Progynova tabletter og etter det er det nye ultralyder i Oslo for å måle tykkelsen på slimhinnen min før vi får klarsignal og kan reise oppover til Trondheim igjen. I Trondheim venter som mange vet hele fire eskimoer på oss som jeg har veldig stor tro på. Hadde det vært opp til meg så hadde vi satt inn alle fire samtidig, men nå er det dessverre/heldigvis legene, ikke jeg som bestemmer. Hehe!

Jeg både tror og håper at jeg har hatt godt av en pause fra hormoner og stress denne sommeren. Ulrik ser det på meg, familien min har kommentert det og vennene mine har sagt at det ser ut som om jeg har mer energi om dagen, noe jeg selv også føler. Men det betyr ikke at jeg har klart å "legge bort" babydrømmen i tankene mine slik jeg hadde planer om. Det er jo barn og småbarnsfamilier overalt! Derfor har jeg ikke fått mindre lyst til å bli gravid på en ferie som dette.. Nei, i fremtiden skal søren ikke gjestelugaren vår brukes som garderobe, men som et "barnerom" til Lykke og/eller Severin. Tenk for en fantastisk oppvekst, da dere. Og tenk for noen fantastiske sommerminner! Jeg får frysninger bare av tanken, for det skal skje og jeg føler meg ganske sikker på at dette er den siste sommeren til Ulrik og meg uten barn eller uten en baby langt på vei <3 <3

Ukens spørsmål kommer ut senere i dag!

DET BESTE MED BÅTFERIE

Nå som jeg har vært på båtferie i over en uke har jeg skrevet opp noen punkter som jeg ønsker å dele med dere. Punktene jeg har samlet under er rett og slett blitt en liste over alt det beste med å feriere på båt.. I hvert fall etter min og Ulriks mening. Hehe!

DERFOR ER BÅTFERIE OM SOMMEREN BEST:

♥  Det fleksible: Dere kan forflytte dere etter pent vært og det som skjer. I går kom vi som sagt til Stavern. Litt fordi det var liv og mennesker her på grunn av Stavernfestivalen, men kanskje mest fordi det var sol her. Akkurat nå så regner det i Stavern og derfor er det fint at vi har muligheten til å vurdere om vi skal bli eller dra videre. Hvor kjipt er det ikke å leie en hytte eller å reise et sted på sommerferie hvor regnet bøtter ned hele uken?

  Det sosiale: Det finnes lite som kan måle seg sosialt med livet på sjøen. Fy søren, så mange hyggelige mennesker vi har truffet denne ferien. Det er alltid hjelp å få av andre båtmennesker og alle på sjøen er bare generelt greie mot hverandre.

Søvnen: Når vi kommer hjem fra ferie er soverommet vårt ferdig oppusset. Jeg kjenner at jeg er veldig spent på hvordan det ser ut og ikke minst på den nye sengen og hvordan det blir å sove på vårt nye soverom. Når det er sagt så finnes det ingenting bedre enn den søvnen jeg får ombord i båten i lugaren vår. Herlighet, så deilig det er å sove til skvulping fra sjøen og den "vuggingen" man får av bølgene. Jeg tror det er noe man enten elsker eller hater. Jeg elsker det. Heldigvis elsker også Ulrik og hundene det. Vi sover faktisk sammen alle fire i en seng og det er skikkelig koselig!

♥  Brunfargen: Jeg liker å sole meg, men jeg blir fort rastløs av bare å ligge rett ut på stranden time etter time, og jeg hater å bli svett eller klam av varme som ikke kommer av fysisk aktivitet. Derfor elsker jeg den luftige solingen jeg får ombord i båten, og digger at fargen kommer uten at jeg en gang legger merke til at jeg soler meg.

♥ Tiden: Dere utnytter dagene så utrolig godt, enten du vil eller ei. I dag hadde jeg vasket opp (vi har ikke oppvaskmaskin), støvsuget gulv, ryddet i klær, dusjet, sminket meg, dekket på frokost og luftet hundene før klokken 11. Det er ikke verst til å være meg på ferie altså. Husk at vi tross alt ikke har små barn som vekker oss.

I tillegg blir ferien litt lenger da all reising føles som en del av ferien og vi får se utrolig mye flott underveis :-)

Samværet: Dere er mer samlet på båt enn på andre ferier. Det handler naturligvis om at en båt gjerne er mindre enn en hytte eller den plassen man har tilgjengelig på store hoteller og så videre. I tillegg handler det mye om samarbeid. Nesten alt som skal gjøres ombord er avhengig av et godt samarbeid.

♥ Økonomisk: Nå har jo vi investert i en helt ny og moderne båt, men om vi ser bort fra det så lever vi ganske økonomisk på båtfere i forhold til en ferie i Puerto Banus foreksempel, som Ulrik og jeg har reist til de siste sommerene. En dag på Nikki beach eller Ocean Club koster oss fort 13 000, mens en dag på sjøen trenger ikke å koste mer enn litt diesel og den maten vi velger å handle inn.

♥ Husdyr: Husdyr er alltid velkommen. Jeg er så glad for at Stella og Ramp har vært med oss i båten denne uken. De har gitt oss en masse glede og gode minner som om vi har vært en liten familie på tur. Hundene blir jo behandlet som barna våre, så det er kanskje ikke rart at vi føler oss som en famlie denne ferien. Det er også veldig mange kafeer og restauranter med uteservering som lar oss ha med hundene til bordet, noe som gjør alt mye enklere og triveligere for både oss og dem. P.s. Vi spør alltid om lov før vi tar med hundene på et spisested.

Maten: Alt smaker bedre på sjøen. Bare brødmat til frokost er virkelig noe jeg har gledet meg til på denne ferien. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Kanskje det har noe med sjøluften å gjøre? Eller at vi generelt er mer aktive enn hva vi hadde vært på et hotellrom og da blir vi fortere sultne?

Sexen: Kombinasjonen av mye nærhet, godt samarbeid og avslapping sammen i idylliske omgivelser dag etter dag er ikke dumt for et forhold. Jeg merker at vi har hatt utrolig godt av denne alenetiden sammen og føler nå at vi er nesten mer klare enn noen gang til å sette i gang forberedelsene for neste egginnsett. Jeg kommer med en liten oppdatering om akkurat det senere i kveld eller i morgen, for nå har jeg en "date" med Kapteinen og Orange Is the New Black i lugaren. Hehe! 


Jumpsuit fra Esprit/ Solbriller fra Ray Ban/ Silkeskjerf fra Høyer i Fredrikstad/ Sko fra en bod på markedsdag på Vinderen

Har jeg glemt noe?

STAVERNFESTIVALEN

Hei, dere! Da var vi på Stavernfestivalen. Det gikk heldigvis fint å krysse fjorden i dag, men bølgene var ikke spesielt hyggelige. Det skal jeg innrømme. Vi har liksom ikke kjøpt båt for å stresse rundt i store bølger sommeren rundt, men noen ganger må man bare gjennom litt dårlig vær for å komme seg videre og ikke minst til bedre vær.

Nå som vi er fremme i Stavern er vi veldig glad for at vi dro fra Hankø, for her er det mildt sagt GOD stemning på grunn av festivalen. Ulrik og jeg er ikke her for å dra på konsertområdene eller å "feste" siden vi har med oss hundene, men vi storkoser oss i båten med vin og god mat. Apropos det.. Middagen i dag var seriøst feriens beste måltid hittil! Ulrik grilla godt stekte grillribber, jeg lagde min herlige grillsaus av sweet chili og peanøttsmør, og en digg salat. Nam!

Videre i kveld skal vi bare kose oss, ta livet med ro og drikke mer vin. Hehe! Vi har bedt over noen venner som er i nærheten, så får se hva det blir til.

Jeg ser uansett for meg at vi blir værende her i Stavern noen dager siden det er meldt bra vær og siden det er meldt dårlig vær nedover mot Kragerø som egentlig var neste stopp. Jeg holder dere oppdatert. Vi blogges mer i morgen, da kommer blant annet en morsom liten liste.

EN PERLE I OSLOFJORDEN

Hei, dere! Dagen i dag ble som planlagt med stopp i Hankø, som må være et av de flotteste stedene man kommer til med båt på Østlandet. Jeg synes ikke det er rart at Hankø kalles for "en perle i Oslofjorden", for det er skikkelig idyllisk her. Selv om jeg kommer fra Fredrikstad så har jeg bare vært i denne skjærgården et par ganger før og det er lenge siden. Derfor var det virkelig på tide og ikke minst hyggelig å komme tilbake.

Ikke bare er omgivelsene her fine, men her er det også nærbutikk, restaurant, kafé og alt vi "trenger" for å hygge oss på tur. Det er tydelig å se at både Ulrik og hundene storkoser seg. Hehe!

I morgen går turen videre om været blir bedre. Målet er Kragerø. Men i dag var det rett og slett uaktuelt å krysse fjorden på grunn av vind og store bølger. Det meldes visstnok mye bedre i morgen tidlig, så vi får bare prøve oss ut igjen og heller snu om vi føler det blir for ustabilt. Det fine med denne type ferie er at vi har god tid. God tid og godt humør. Det er det viktigste på båtferie, tror jeg.

CAMPING PÅ SJØEN

God kveld, folkens. Ulrik og jeg bestemte oss for å dra fra Strømstad etter en hyggelig lunsj ombord i båten med kusinen min og kjæresten som bor i byen tidligere i dag. Planen var å reise til Stavern for enda bedre temperatur og for å sjekke ut livet på stavernfestivalen, men vi ga oss underveis på grunn av mye vind og store bølger. Respekt for været, kalles det.

Nå har vi lagt til på Kjøkøy for natten. Her er det ingen verdens ting som skjer. Men det er pent her, vi har mat, vi har drikke og vi har masse godteri ombord så det er ingen fare med oss. Hehe!

I morgen går turen videre til Hankø. På grunn av været som er meldt på sjøen så utsetter vi turen over til Kragerø frem til lørdag morgen, tror jeg. I hvertfall ikke før.

Jeg føler vi er på camping på sjøen her jeg sitter og nyter grillmat i onepiecen min. Vi har jo bare det "mest nødvendige" tilgjengelig akkurat nå. Men vet dere hva? Jeg må innrømme at jeg liker det og synes at dette ble en koselig dag til tross for at planene vi først hadde ikke kunne gjennomføres.

Nå er det natta her.. Vi blogges mer i morgen!

EN HILSEN FRA HALDEN I STRØMSTAD

Takk for oss, Halden. For en rolig og fin havn du var å ligge i. Vi kommer nok tilbake igjen for å hilse på, men det får bli i en helg hvor du har litt flere mennesker på besøk enn tidlig i uken, fordi Ulrik og jeg liker litt liv rundt oss. Jeg skjønte fort at vi var en dag for tidlig ute i byen da Isac Elliot tuslet forbi båten vår i går kveld.. #allsangpågrensen

Jaja, nå er vi allerede i Strømstad. Båtturen fra Halden og hit var helt herlig. Solen skinner og planen er å finne et hyggelig spisested som vi kan ha med hundene. Etter det blir det nok litt shopping og is. Jeg MÅ spise is i Strømstad. Det er skikkelig barndomsminne for meg. Håper jeg finner Pigelin <3

Jeg har forresten helt glemt å fortelle dere at navnet vi har valgt for båten vår er "Askepott". Et navn og en historie som betyr mye for både Ulrik og meg fordi vi har så mange gode minner sammen fra vår bryllupshelg med temaet "Tre nøtter til Askepott". Det er mange av dere som har gjettet dette navnet allerede, noe jeg synes er veldig hyggelig. Det betyr jo at dere følger med i livet mitt og ikke minst at dere begynner å kjenne meg godt. Hehe!

Gøy om du også vil følge meg på instastory @pilotfrue og Snapchat resten av ferien (pilotfrue). Det er mye som legges ut der som ikke legges ut her på bloggen.

Blusen jeg har på meg i dag er forresten fra Miss Selfridgs, skjørtet er fra Nelly og hatten fra Hattebutikken Holm.

Vi snakkes!

UKENS SPØRSMÅL

Hei fra Herføl! Vi la oss til på gjestebryggen her i går kveld og har bare tatt livet med ro siden det. Det er litt vind i dag, men solen skinner og himmelen er blå så det er ingenting å klage på. Vi har derfor bestemt oss for å bli over en natt til, før vi reiser videre til Halden for å feire bestefar sine 75 år med søskenbarna mine ombord på båten i morgen ettermiddag. Det var egentlig meningen at vi skulle ta oss en tur til Strømstad i dag, men det utsetter vi til onsdag for ikke å stresse avgårde. Ferie for meg er tid for å slappe av og samle energi, og jeg kjenner at jeg er i skikkelig feriemodus allerede.

I og med feriemodusen er inntatt ble det verdens beste kanelsnurrer til frokost. Det er ingenting jeg er svakere for enn bakst med kanel og de kanelsnurrene som lages og selges på "På posten" her på Herføl er seriøst verdens beste. Mmm! Her kommer ukens spørsmål.. Tusen takk for alle bidrag ♥

Hvilket kjøkken har du, og hvilken farge har du på veggen?

- Kjøkkenet er fra Sigdal og fargen på veggen på kjøkkenet og i stuen heter "Oslo".

For en nydelig jumpsuit du hadde på deg. Hvor er den fra?

-Takk! Jeg liker denne jumpsuiten veldig godt selv. Den er fra Hennes & Mauritz.

Hvor er beltet ditt fra?

- Det er fra "Åpent hus" på Vinderen rett hvor vi bor. En hyggelig liten butikk med masse godbiter i.

Kan du være så søt å oppgi hvor du har kjøpt antrekkene i hvert anlegg?

- Jeg skal prøve å bli flinkere til å oppgi hvor klærne mine er fra under bildene jeg legger ut, og apropos det..Kjolen jeg har på meg i dag er fra Weekday, turbanen fra Missoni, solbriller fra Ray ban og sandaler fra Birkenstock.

Striper du håret eller farger du hele?

- Jeg pleier å stripe håret med foliestriper hos frisøren min.

Skal dere flytte til Fredrikstad?

- Vi er som sagt på husjakt og Fredrikstad er absolutt et alternativ. Når det er sagt så er det ikke ikke bestemt av vi skal flytte dit eller flytte i det hele tatt. Vi stortrives i rekkehuset vårt på Vinderen, men om vi finner et hus vi liker i Fredikstad så slår vi nok til. Drømmehuset er en enebolig som er større enn det huset vi bor i nå. Jeg ønsker meg flere soverom, et vaskerom og plass til treningsrom.

Hvorfor publiseres du alltid blogginnlegg så seint på kvelden?

- Det er litt tilfeldig når jeg publiserer blogginnleggene mine. Jeg bare skriver når jeg føler for det og planlegger minst mulig. Det for å gjøre bloggen og innleggene mest mulig levende og "ekte" for dere som leser.

Hvordan går det med nyttårsforsettene dine. Kunne du tenkt deg å oppdatere oss på de?

- Hehe! Jeg leste over de kjapt nå. Noen går veldig bra mens andre går litt dårligere. Er det ikke sånn det alltid er? Nyttårforsetter er jo ofte veldig optimistiske og mine var ingen unntak. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg om det litt senere i år. Vi får se.

Bruker du kontaktlinser når du er nærsynt og kjører bil uten briller?

- Jeg brukte linser før, men det er ganske mange år siden og jeg hata det. Jeg følte meg alltid tørr i øynene og jeg strevde mye med å ta de av og på. Brillene mine derimot er jeg veldig glad i. Det hender jeg bruker briller når jeg kjører bil, men ikke hver gang. Jeg tar de kun på meg om jeg er litt sliten i øynene, når det er mørkt (for da ser jeg enda dårligere) og ved behov. Jeg føler rett og slett ikke at jeg har behov for de hele tiden.

Hvor lenge har dere prøvd å få barn?

- Jeg sluttet på p-piller på bryllupsdagen vår 20. februar i 2016. Det var da vi startet å prøve, men det var først i oktober at vi startet prøvingen for alvor med denne prøverørsprosessen som vi nå er i.

Hvor ofte har dere sex? Hvor mange ganger i uka?

- Det varierer veldig. Men lysten er absolutt tilstedet nå som vi har pause fra alt stresset i prøverørsprosessen.

Kan du lage en video med Ulrik en gang kanskje en spørsmålsrunde eller noe sånn?

- Det skal jeg prøve å få han med på. Han er ikke superpositiv til spørsmålsrunder, men en videoblogg i løpet av ferien skal jeg nok få til. Det er forresten veldig hyggelig at dere ønsker å se mer til Ulrik :-) 

Kan Ulrik vær så snill skrive et innlegg om hvordan det er å være pilot?

- Jeg spurte han nå og han sa ja til å skrive et gjesteinnlegg om det i sommer.

Kan Ulrik gi et tips for å bli kvitt flyskrekk?

- "Gi beskjed til besetningen ombord at du har flyskrekk når du går på flyet. De er veldig behjelpelige når de vet om problemet og kan gjøre flyturen mye mer behagelig for deg", sa han.

Er Ulrik redd når han flyr og det er turbulens?

- Nei, han er ikke redd for turbulens. Pilotene har veldig godt utstyr ombord som gjør at de alltid holder seg unna farlig vær.


 

Det er vel ikke deres båt? Har dere ikke bare fått låne den fra Bavaria?

- Båten er vår. Ulrik og jeg har kjøpt den sammen.

Hvorfor skal dere kjøpre vannscooter for å komme i land i stedet for en jolle?

- Både Ulrik og jeg har mer lyst på en vannscooter enn en jolle fordi vi har det mer moro med vannscooter og fordi vi synes det ser kulere ut med en liten scooter festet til båten vår enn en stor jolle.

Hvor mye drivstoff bruker båten deres? Eller hvor mye penger går det med til drivstoff for en dag på sjøen?

- Fra Oslo til Fredikstad brukte vi sirka 1200 kroner som tilsvarer 1/4 av tanken.

Blir du sjøsyk av båtturer?

- Det har gått veldig fint hitill, men om jeg er sulten foreksempel så blir jeg fort litt uvell ja. Det "verste" er egentlig når jeg går av båten. Da kjenner jeg liksom bølgene fortsatt i kroppen. Hehe! Men jeg plages ikke av det og merker allerede at jeg venner meg mer og mer til livet på sjøen.


Hva tenker du om at Anne Brith nærmest stjeler innlegget ditt i dette innlegget? Det du skrev om at Ulrik er borte skriver hun om at barna er borte. Alt hun nyter ved det er det samme som du nyter, som foreksempel åpen dør på toalettet.

- Jeg kjenner Anne Brith litt og liker henne veldig godt. Det gjør da ingenting om hun har hentet inspirasjon fra meg til sin blogg. Alle bloggere henter inspirasjon fra hverandre i blant. Dersom jeg kan være til inspirasjon for andre så ser jeg bare det som et stort kompliment, ikke som stjeling.

Har du noen forslag til gode barberingsprodukter til bikiniområdet eller evt til noen gode salonger i Oslo som driver med bikinivoksing? Kanskje det er andre som lurer på dette ettersom det er sommer og bikinisesong?

- Jeg skrev et innlegg om hvordan jeg gjorde meg bikiniklar 21. mai med linker til produktene jeg bruker i bikiniområdet, men jeg kan ikke nevne de her igjen uten å merke hele innlegget som reklame og derfor lar jeg være. Du kan google "pilotfrue bikiniklar" om du vil, da finner du innlegget jeg sikter til øverst på Google.

Jeg har aldri vokset meg før og har derfor ingen salong å anbefale videre.

Nå skal vi bort på kroa og spise middag. Still gjerne nye spørsmål til neste uke allerede nå. Vi blogges!

SHIP O'HOI

Da var helgen over og ferien godt i gang. Ulrik, jeg og hundene er nå på vei fra Fredrikstad til Herføl, og i morgen går turen videre til Strømstad. Det har vært en fuktig helg med mye moro sammen med familien. Derfor har jeg tatt meg friheten til å logge av og bare kose meg. Jeg kjenner det på kroppen at det skal bli godt med noen roligere dager på sjøen nå og gleder meg til å ta dere med på reisen.

Takk for oss, Fredrikstad. Du har behandlet oss "ille bra". Vi ses snart igjen og kanskje en dag i fremtiden så kommer vi for godt. Husjakten er nemlig i gang..

Ship o'hoi!