hits

juli 2015

6 TIPS TIL HVORDAN DU LYKKES SOM BLOGGER

Mange har spurt meg om tips i forhold til det å lykkes som blogger. Selv er jeg alltid ute etter gode råd, som kan hjelpe meg videre på veien. Jeg vet at de beste rådene kommer fra de som selv har fått suksess med noe eller eventuelt feilet underveis. Jeg har lykkes med mye, men også gått i noen feller. Derfor vil jeg tro at jeg har noe å bidra med for deg som ønsker å ta det steget hvor bloggen går fra å være en hobby, til at den blir din jobb og din hverdag. For i dag er faktisk bloggen mitt levebrød. Jeg stortrives som blogger og er veldig stolt av alt jeg har oppnådd på dette ene året hvor jeg har blogget aktivt. Bloggen min var et år 5. juli. Jeg tror og håper at den skal leve i mange år til! 

SLIK GJØR DU BLOGGEN TIL DIN HVERDAG:

1. Skriv aktuelle innlegg ved å engasjere deg i debatter som betyr noe for deg og ditt liv. Bruk eksempler fra egen hverdag og familie, slik at bloggen blir så personlig som overhodet mulig.

2. La deg inspirere av de toppbloggerne som allerede får det til. Bruk deres erfaringer og ideer på nye og mer kreative måter. Det meste er allerede skrevet om og tatt bilder av. Finn nye måter å fremstille de temaene som har vist seg å gi mange klikk. Her er det viktig at du gjør saken til din sak med dine tanker og meninger. Synspunkter skal ikke kopieres. Dersom du ikke har noe nytt å bidra med til et tema bør du la det ligge.

3. Vær aktiv i ditt eget kommentarfelt! Leserne dine fortjener at du svarer de så langt det går. Sett av god tid til historiene de deler med deg og vis at du setter pris på deres engasjement, slik som de gjør ved å lese og kommentere innleggene dine. Det er her du får dine trofaste lesere.

4. Ta aldri helt fri. Det er naturlig at innleggene dine blir ferre og mindre kreative når du er ute og reiser. Mine lesertall går alltid nedover når jeg er på ferie. Det handler ene og alene om at det er andre ting jeg prioriterer først, som selvsagt er helt ok en gang i blandt. Likevel tar jeg meg alltid tid til en liten oppdatering i løpet av dagen. En god blogger er spesielt heldig og fri i forhold til hvor og når selve jobben foregår. Men en god blogger er også "alltid på jobb".

5. Vær flink med å variere innleggene dine. Jeg elsker å dele tanker og meninger med dere. Det er vel kanskje det jeg er "mest kjent for", men jeg kan ikke skrive slike type innlegg hver dag. Da ville dere blitt dritt lei av hele meg og denne bloggen. Jeg opplever at en blanding av synspykter, antrekksposter og små oppdateringer fra hverdagen eller ferien er det som fungerer for meg. Finn din miks og det som fungerer for deg og din bloggkonsept.

6. Ikke ta deg selv så høytidelig. Legg gjerne ut bilder og tekster som ikke er like gjennomtenkt. Leserne dine liker å vite hva du gjør NÅ eller hvordan du ser ut NÅ. Du må på død å liv ikke fikse deg i tre timer, redigere alle bilder eller finskrive tankene dine fire ganger før du publiserer et innlegg. Min erfaring er at spontaninnleggene (som jeg kaller de) blir mest lest og best likt.

Hva er ditt beste tips til hvordan en lykkes som blogger? Det hadde vært gøy om du ville dele dine erfaringer her i kommentarfeltet ♥

SMINKEFRI DAG

Hei, dere! I dag har jeg hatt en sminkefri dag i solen. I min verden så finnes det ikke så mye bedre enn akkurat det. Er dere ikke enige? Det føles bare så godt med en liten pause en gang i blandt. Jeg pleier selvsagt ikke å ha på meg masse sminke når jeg skal sole meg, men jeg foretrekker litt concealer/foundation på de rødlige områdene i huden, som rundt nesen, under øynene og over eventuelle urenheter. I tillegg liker jeg å ta en runde med mascaraen, en dæsj solpudder og eventuelt litt lipgloss for å føle meg fresh. 

Nå glemte jeg nesten å nevne solkrem, som selvsagt er det viktigste av alt. Jeg er supernøye med solfaktor, spesielt i ansiktet. I utgangspunktet pleier jeg ikke å sole ansiktet en gang, men jeg vet jo at solen er såpass sterk at UVA-strålene går gjennom både parasollen og solhatten, derfor bruker jeg minst solfaktor 30 her nede, og som oftest solfaktor 20 hjemme. Jeg kjøper heller aldri sminke uten SPF, for å være sikker på at jeg får den beskyttelsen jeg trenger gjennom hele året og for å unngå rynker. 

Hva bruker dere i ansiktet på solferier som dette?
Jeg kjøpte forresten denne søte grønne kjolen på stranden. Perfekt til å slenge på seg over bikinien. Jeg kommer nok til å plukke med meg noen flere varianter i løpet av ferien. Selv om jeg har med meg flere kimonoer, så får jeg bare aldri nok av slike plagg ♥

BEACH LOVE

Jeg har jobbet hardt med brunfargen på stranden i dag, og ser allerede en tydelig bikiniskille. Det å bli brun er alltid like stas for denne jenta. Dessuten bare elsker jeg late dager som dette, med soling, bading, lunsj ute og masse fruktige drinker. Mmmm! Dette kan jeg leve med noen dager, kjenner jeg. Hehe! Hvordan er været hjemme i Norge? Jeg hører rykter om pledd og fyring i peisen, så tror vi valgte rett tidspunkt for denne lille sommerferien. Litt flaks skal en ha.. 

Jeg brukte en av mine favorittbikinier fra Victorias Secret i dag. Denne bikinien har jeg nå hatt i tre år. Jeg kjøpte den i Dubai på jentetur, husker jeg. Det er helt sprøtt hvor glad jeg blir i de bikiniene.. Tiden er nok egentlig inne for å bytte den ut, men jeg får meg bare ikke til å kvitte meg med den. Nok et i-landsproblem..

Nå skal vi ut for noen drinker i Puerto Banus før vi tar kvelden. Vi blogges mer i morgen ♥ 

OCEAN CLUB MARBELLA

Da er vi vel framme i Puerto Banus. Vi dro rett på Ocean Club, og starter ferien med en skikkelig fest. Deler noen bilder med dere, men ikke mange. Jeg fikk 10 minutter på badet, så det ble som så.. Vi koser oss uansett. Stemningen er på topp. Livet er herlig, dere! Jeg kommer forhåpentligvis med noe mer fornuftig å si i morgen. Men nå er det FEEERIIIEEE!!

MINE 6 FAVORITTER TIL SOLFERIEN

Hei, dere! Nå er jeg i full gang med pakkingen. Vi reiser til Marbella i morgen tidlig, så alt som skal forberedes må gjøres i dag. På dagens gjøremål står vasking av klær, fiksing av negler, trening, et møte på Majorstuen og et par ærender i sentrum. Jeg har nå tatt meg en liten "pause" fra det hele for å vise dere mine 6 favoritter, som blir med meg på solferien. Nå er det nok etternavnprat for en stund på denne bloggen, synes jeg. Jeg brukte hele morgenen på å svare på mange av kommentarene deres. Det var tydelig at dette var et engasjerende tema for de fleste. Diskusjonen fortsetter på Nettavisen i dag. For dere som vil kan lese min endelige uttalelse her.

HER ER MINE FAVORITTER DENNE SOMMEREN:

♥ Badedrakt fra Agent Provocateur

♥ Sandaler fra River Island

♥ Solbriller fra Louis Vuitton 

♥ Solhatt fra Individ

♥ Strandbag fra Louis Vuitton

♥ Kimono fra River Island


Jeg gleder meg til å vise dere badedrakten på. Den er bare sååå fresh! Tenker jeg skal bruke den på en eller annen beach club litt senere denne uken. Først skal jeg jobbe litt mer med brunfargen. Hehe! Sist vi var i Marbella var vi på sesongåpningen til Nikki Beach, så denne gangen har vi tenkt til å teste ut noe annet. Kanskje Ocean Club.. Noen som har vært der før? 

DEN PERFEKTE KOSEKVELD

Det er ingen tvil om at det var STOR gjensynsglede da denne karen kom hjem i dag. Stella og jeg har kjempet hver for oss om mest oppmerksomhet siden han kom inn døren. Hehe! Nå ligger vi som dere ser å koser oss med to skjeer i en isboks. Mmmm! Kvelden startet med sushi takeaway, masse godteri fra taxfree og nå blir det film og mer kjærestekos. Den perfekte kosekveld i familien soon to be "Nygård". Vi har begge hatt det bra hver for oss noen dager nå. Ulrik i Gotland og jeg i Oslo og fredrikstad. Likevel har vi jo det såklart aller best når vi er sammen. Det føles derfor veldig godt å ha Ulrik hjemme igjen, ikke minst å vite at vi skal tilbringe en hel uke sammen. Bare vi to. Det gledes ♥


J.N

Når man har jobbet masse, spart lenge, ønsket seg noe i evigheter og det blir virkelighet, da er det lov å være litt ekstra glad. Synes dere ikke? I går gjorde jeg et av mine største kjøp noensinne. Trillekoffert fra Louis Vuitton. Jeg ser på kofferten som en god investering for resten av livet, og kommer til å bruke den kjempemasse. Den er perfekt på weekendturer sammen med bagen (keepall 50) i samme serie, når jeg blir med Ulrik på jobb eller som håndbagasje på lengre reiser. Jeg skal ta den i bruk allerede i dag, og gleder meg som en liten unge. Turen går ikke lenger enn Fredrikstad og jeg blir bare en natt, men det blir stas å trille den for første gang. Neste uke blir den med på flyet som håndbagasje til Marbella. Modellen jeg kjøpte heter forresten Zephyr 55 i Damier.

Flaks for meg at Ulrik heter "Nygård" til etternavn, i og med at jeg har trykket "J.N" på flere av tingene mine fra Louis Vuitton. Jeg har nemlig bestemt meg for å ta etternavnet hans når vi gifter oss i februar. Nylig leste jeg en sak her på Side 2 om at flere velger å beholde pikenavnet sitt, og at det er blitt like vanlig at mannen tar etternavnet til kona, som at kona tar etternavnet til mannen. Jeg er kanskje litt gammeldags her og mener at det er vi jenter som skal føye oss. Flere velger også begge etternavn, ved å beholde sitt opprinnelige etternavn og legge til mannen sitt etternavn i tillegg. "Julianne Nilsen Nygård" Eeeeeh.. Hehe! Jeg føler ikke den klinger så bra akkurat. Ikke vondt ment mot familien min eller alle de andre millioner mennesker som heter "Nilsen" til etternavn, men jeg er klar for en ny start, og ikke minst klar for å bygge "familien Nygård" med mannen i mitt liv, nemlig Ulrik.  

Nå skal jeg dusje, pakke og komme meg avgårde. Ha en fin lørdag, alle ♥Koffert: Zephyr 55 by Louis Vuitton /  Bag: Keepall 50 by Louis Vuitton 

FINALLY FRIDAY

Solbrillene er sponset

Hei, dere! Beklager så mye for i går. Bloggen lå nede i flere timer på grunn av ustabilitet i forbinnelse med flytting av server. Jeg har null komma niks peiling på slik datakunnskap, så måtte bare smøre meg med tålmodighet. Tekniske ting som ikke fungerer er kanskje det verste jeg vet. Etter to mislykkede telefoner (telefon i ustand) og to fortsatt ubesvarte henvendelser på mail, må jeg innrømme at jeg ikke ble meget imponert over hjelpesentralen til blogg.no. Men men.. Kanskje de hadde ekstremt mye å gjøre. Hva vet jeg. Kanskje det ikke engang var deres feil, men et lite svar hadde uansett gjort seg. For min del resulterte det i hodepine og stressutslett. Jeg føler meg så hjelpesløs i slike situasjoner. Skulle ønske jeg hadde en intelligent datavenn som kunne hjelpe meg dersom jeg får andre problemer i fremtiden.. Er det noen som melder seg frivillig? Smisk smisk..Hehe!

Nå er jeg på vei ut døren og klar for en aldri så liten cardio, som jeg kaller det/handletur.. Det ble sent på denne jenta i går, så jeg henger litt bak tidskjemaet i dag, men det får gå. Det er jo heeelg! Jeg kommer til å legge ut dagens fangst på Instagram, @pilotfrue senere i dag. Kanskje blir det noe jeg har ønsket meg leeenge ♥

Før jeg løper avgårde vil jeg bare få gi dere en rabattkode på den fineste brillekolleksjonen til herlige Lene Orvik. Den jenta er bare helt rå! Alt hun tar i blir jo en suksess. Stolt av deg, Lene! Solbrillene kan forresten bestilles her. Bruk kodeorde "leneorvik" og du får 30% rabatt på kjøpet. Det er vel en hyggelig start på helgen, jenter? Spesielt her i hovedstaden hvor solen faktisk skinner ♥


"Shopping is my cardio" - Carrie Bradshaw

 

5 GODE GRUNNER TIL Å SENDE HAN PÅ GUTTETUR

Hei, dere! Jeg kjørte Ulrik til flytoget klokken fem om morgenen i dag. Da var jeg mildt sagt trøtt, men jeg skulle jo heldigvis bare kjøre tilbake og legge meg igen, mens Ulrik skulle på guttetur. De har lenge hatt en årlig tradisjon hvor de reiser sammen til Gotland for å feste og ha det moro i 3-4 dager. Jeg sender han derfor avgårde i år igjen og håper at de får en kjempetur ♥

Jeg er som dere skjønner FOR både guttetur og jentetur. Det er noe eget ved å dra på tur med "gutta", eller en weekend med "jentene". La ingen ta fra deg det, heller ikke din aller kjæreste. Jeg har forbilder i familien som har levd slik i mange år og de er mer lykkelig enn noensinne. Altså, jeg har virkelig troen på at dette bidrar til noe positivt, forutsatt at forholdet er sterkt og stabilt.  

DERFOR SKAL DU SENDE HAN PÅ GUTTETUR: 

1. Han har lyst: Dersom kjæresten din lufter temaet, så har han lyst. Hvorfor skal han ikke få lov til å gjøre det han har lyst til? Selv om han er din, så må du for all del ikke sperre han inne. Send han avgårde og la han ha det gøy!

2. Det er bra for forholdet: Venner er noe av det viktigste vi har. La han ta vare på vennene sine og pleie det forholdet han har med de. Ønsker ikke du at han lar deg gjøre det samme? 

3. Du får alenetid: Alenetid er viktig for alle. Noen trives bedre alene enn andre, men jeg tror likevel at alle har godt av å være alene en gang i blandt. 

4. Du får flere dager med jentene: Bruk tiden på samme måte som han, sammen med dine venner. Når man er i et fast forhold, spesielt dersom man bor sammen, blir det som oftest mindre tid til alle de tingene du prioriterte da du var singel. Ta opp telefonen og ring jentene så fort du hører rykter om en ny guttetur! 

5. Du får respekt av vennene hans: Ikke vær "den kjipe dama". Hun har ingen lyst til å verken glede eller ta hensyn til. Vær hun som viser tillit og du skal se de viser det samme tilbake. 

Nå er det en stund siden jeg selv har vært på jentetetur, men det blir nok ikke så lenge til. Jeg kunne tenke meg en liten bytyr til høsten. London kanskje? Enn så lenge skal jeg definitivt bruke disse dagene hvor han er bortreist med jentene hjemme i Fredrikstad. Det blir vin, bobler? Kos og utgang! Jeg ser virkelig frem til denne helgen ♥ 

SAVE THE DATE

 

Hei, fine lesere! I og med at jeg har lovet dere å dele alt frem til den store dagen, så måtte jeg nesten vise dere denne søte lille saken også. Det er enda en god stund til selve helgen, men månedene går jo så fort. Når høsten kommer er vi alle i gang med nye og gamle rutiner, og jeg som alle andre vet at hverdagen bare flyr avgårde. Derfor vil vi sørge for at gjestene våre holder av disse datoene allerede nå i god tid. I dette minutt blir altså denne sendt rundt digitalt til venner og familie som er invitert i bryllupet.

Til familie og venner: Mer informasjon kommer i invitasjonene som sendes ut i slutten av august/starten av september ♥

Jeg har bestilt alt vi skal trykke av en søt jente som heter Maren, som driver Bryllupsdesigneren. Designet er inspirert av et eventyr. Ser dere hvilket? Mitt favoritteventyr ♥

Jeg gleder meg til å vise dere invitasjonene også.. De blir sååå flotte! Tirsdag 18. august har vi nytt møte med tante Karina på Undorn, og min gode venninne Desiree har nå booket oss inn i sitt rosa dansestudio "Elite Dance". Brudevals står på planen. Det må ikke bare øves, men læres. Hehe! Så mamma.. Om du leser dette, så kan du forvente deg mange middagsbesøk av Ulrik og meg i Fredrikstad fremover..

Denne høsten blir som et eventyr! Ulrik og mitt sitt eventyr. Men nå er det nok bryllupssnakk og hjerter for i dag.. Følg gjerne Maren på @bryllupsdesigneren på Instagram, hvis dere vil se mer av hva hun lager. Skikkelig flink jente! 

DERFOR ER HAN MIN GENTLEMANN

Et ærlig og kanskje litt overfladisk innlegg om de små tingene som gjør Ulrik til min gentlemann:

♥ Han gir meg oppmerksomhet gjennom hele dagen: Dette gjør han ved å lytte til meg, engasjere seg i mine gjøremål, sende meg søte tekstmeldinger og bilder, eller ved å ringe meg uten å i det hele tatt lure på noe. 

♥ Han skjemmer meg bort med god mat og blomster i hverdagen: Det er ingenting som er hyggeligere enn å komme hjem til hjemmelaget mat laget av Ulrik, eller å se han kokkelere på kjøkkenet mens jeg vismer rundt med mitt. Ulrik imponerer også stadig med både roser og kort. Det er bare såå koselig! Alle jenter fortjener det.

♥ Han gir meg uforventede gaver: Hvor gøy er det ikke å bli overrasket med den toppen, bikinien, det armbåndet eller de solbrillene du lenge har ønsket deg? Det trenger nødvendigvis ikke koste all verden, men å få noe helt uforventet er en helt annen glede enn å få bursdagsgave eller julegave. 

♥ Han lukker opp døren for meg: Lukk opp døren for dama di når det er naturlig! Ulrik lukker opp døren for meg når vi er ute og spiser, når vi er ute og handler eller når jeg skal ut og inn av bilen og det passer seg. Jeg setter utrolig stor pris på det. Noen synes kanskje dette er gammeldags, men jeg synes dette er et tegn på om mannen du er sammen med er en gentlemann eller ikke. 

♥ Han gir meg nærhet når jeg trenger det: Du skal ikke trenge å spørre partneren din om et kyss eller en klem. Bryr han seg nok så har han alltid tid til deg og viser deg kjærlighet når han ser at du trenger det. 

♥ Han gir meg de komplimentene jeg vil ha: Tynn, stor rumpe, brun, pen, søt, fin osv. Alle kan gi disse komplimentene, men det gjelder å bruke de til rett tid. Menn som bruker komplimenter rett er ekte gentlemenn.

♥ Han lar meg velge først: Enten det er type film, TV-serie, brus, vin, sjokolade eller hva som helst. Er du en gentlemann, så lar du jenta velge først.

♥ Han skryter av meg: Er det en jeg alltid kan regne med, så er det Ulrik. Han står ved min side og heie på alt jeg gjør. 

♥ Han tar hånden min offentlig: Det flotteste jeg vet er når kjærestepar og ektepar leier hender ute blant andre mennesker. En ordentlig gentlemann skal alltid ta initiativ til dette.

♥ Han er en handymann: Du er ingen gentlemann uten å være en handymann i mine øyne. Menn skal fikse ting og tang i hus og hjem. Er det rart jeg elsker han? 

NOK ER NOK

Deler av innlegg er annonse

Hei, dere! I dag sov jeg altfor lenge.. Jeg har egentlig en uskreven regel nå om sommeren som går ut på at jeg skal stå opp helst klokken ni og senest klokken ti. Når jeg står opp senere, som i dag så blir jeg bare slapp. Det kan nok tenkes at jeg trengte å hvile litt akkurat i dag, men det får da være måte på. Å sove til tolv er bare forsvarlig ved sykdom, på søndager eller dagen derpå, ikke ellers i uken. Men nok om det.

Ulrik dro meg heldivis med på trening, ellers hadde det nok bare blitt morgenkåpe og TV-serier på denne jenta. Jeg blir så demotivert når det regner. Da er det ingenting som frister, bortsett fra stearinlys, snaks og noe hyggelig lesestoff. Nok er nok.. Hvor blir det av sol og varme? På grunn dette usikre været har vi bestemt oss for å gjøre som alle andre. Vi reiser derfor en tur til varmere strøk, rettere sagt Marbella. Turen er ikke før neste uke og vi blir ikke borte mange dagene, men det skal bli veldig godt.

Slenger ved et bilde fra sist gang vi var i Marbella.. Da Ulrik fridde til meg! Dette bildet er fra vår engagement dinner. Kjenner jeg får frysninger av å se på det. Hehe! Morsomt med paret som ble med i bakgrunnen forresten..

Det blir så koselig å komme tilbake til et sted med så gode minner. Jeg er sikker på at vi kommer til å få en kjempetur! Er det flere som skal eller har vært i Marbella/Puerto Banus i sommer? 

Jeg tenkte også jeg skulle minne dere på konkurransen til Bli Vakker.. Meld deg på ved å skrive eposten din i registreringsboksen under, og du er som sagt med i trekningen om å vinne et årsforbruk med skjønnhetsprodukter til en verdi av 10 000 kroner! Hele 3 vinnere blir trukket ut om ikke lenge ♥

10 AVSLØRINGER OM KROPPEN MIN

1. Jeg smiler helst med tenner. De har blitt litt misfargede etter blant annet mye kaffe de siste årene, men jeg jobber med saken. Når jeg gifter meg i februar skal dere få se det colgate-smilet jeg alltid har ønsket meg, og faktisk hadde mer eller mindre da jeg var yngre..

2. Jeg har ingen kroppstatoveringer, men jeg har tatt permanet makeup tatovering på både bryn og rundt leppene. Tatoveringen jeg tok rundt leppene er det vondeste jeg noen gang har gjort, og noe jeg aldri kommer til å gjøre igjen. Jeg synes det var fint, men dessverre ikke verdt den smerten. Selve markeringen synes omtrent ikke lenger. Det har nok noe med at jeg aldri kom tilbake for påfyll.. Hehe! Når det gjelder brynene, så er det definitivt det dummeste jeg har gjort. Brynene er skeive, tegnet opp altfor høyt og har en fasong jeg ikke ønsker meg i dag. Heldigvis klarer jeg å dekke til det verste med sminke, kanskje fordi jeg her heller ikke kom tilbake for påfyll. Nå har jeg spart de tykke og "fine". I morgen har jeg time hos en brynsdesigner, som skal klippe, nappe, sikkert farge og forme de. Gud, som jeg gleder meg! 

3. Hårfargen min er egentlig lys blond. Ikke så fin som den er nå, men mer kjedelig og blass. Jeg føler meg aller best som blondine, men skal innrømme at jeg synes det har vært gøy å være både brunette og rødhåret. Alt til sin tid. Nå er det bryllup neste, så det blir absolutt ingen eksperimenterier utenom det vanlige med håret i nærmeste fremtid. 

4. Jeg har aldri tatt silikon, botox, restylane eller noe i den duren. Men det betyr ikke at jeg har noe i mot det. Jeg kommer nok aldri til å ta verken silikon eller restylane i leppene, men botox derimot skal dere ikke se bort i fra. Jeg ønsker meg ingen flere rynker enn de jeg allerede har. 

5. Jeg har komplekser for hendene mine, da jeg har en hudsykdom som har gitt meg mange arr og røde merker på overflaten av hendene og fingrene mine. Sykdommen er på ingen måte livstruende og påvirker meg heldigvis lite i hverdagen. Det hender jeg bruker sminke for å dekke til det verste i perioder hvor jeg føler det verst, ellers hjelper det mye med bare velstelte negler. 

6. Jeg er mest fornøyd med leppene mine. De har alltid vært store nok og markerte. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg på død og liv skulle tatovere de den gangen, men sånn er det å være ung og dum. Hehe! For meg er det viktigere med lipgloss eller leppestift enn mascara. Da kan dere tenke dere..

7. Jeg har to fødselsmerker på høyre legg. Det ene ser ut som et hjerte, mens det andre ser ut som et løvblad, tror jeg?

8. Jeg er stolt av holdningen min, og liker å tro at den kommer av turningen jeg drev med i mange år da jeg var yngre.

9. Jeg har sinnsykt mange føflekker og vurderer derfor å fjerne noen nå som jeg har hørt hvor fort det gjøres. Det eneste problemet er at flere i min familie har hatt hudkreft. Jeg har selv fjernet en føflekk på ryggen som ga meg et stor arr. Føflekken var bitteliten, men arret ble likevel stort siden de måtte "skrape" med seg alle rester rundt selve føflekkes da den var ondartet. Derfor skal jeg først til en hudspesialist som sjekker alle føflekkene mine, og høre hva han har å si. 

10. Jeg har alltid ønsket meg mer markerte armer, og er overhodet ikke redd for muskler. Når høsten kommer skal jeg sette inn giret og oppnå den kroppen jeg drømmer om før bryllupet i februar 2016. Heldigvis for meg er min gode venninne Marie fra Fredrikstad Personlig Trener her i Oslo. Hun skal hjelpe meg å nå det målet. Det blir gøy å presentere henne til dere. Hun er den mest sportye og energiske jenta jeg kjenner, så dere kan vente dere en masse gode tips og øvelser fremover. Men først skal jeg kose meg ferdig denne "sommerferien".NÅ LEGGER JEG ALT I DERES HENDER

Sponset behandling & produkter

Husker dere at jeg begynte med @tapeithair? Jeg satt på håret for første gang i starten av mai, og flyttet opp festene nå for en uke siden. Det er litt individuelt hvor ofte man må løfte festene, men for min del bør jeg gjøre det sirka hver tredje måned. Håret er like fint nå gang nummer to. Det er det som er så bra, for da er det jo forsvarlig å betale den prisen det koster for hairextension, når du kan bruke det samme håret 4-6 ganger. Det handler kun om hvor godt DU behandler det. Slik er det jo med alt annet også.

Altså, et hvilket som helst klesplagg blir fort ødelagt dersom du vasker det feil. De dyreste hælene jeg har i garderoben ser ikke ut bare etter en kveld dersom jeg ikke bryr meg om de. Det vet vi alle. Ikke sant, jenter? Jeg er ikke noe flinkere med håret mitt enn andre som også er over middels interessert i håret sitt, men jeg bruker de rette produktene. Det har faktisk alt å si. Jeg har derfor brukt både rettetangen, shampoen, balsamen og børsten som hører til tapeit-håret nå siden mai. Alle produktene er kjempegode, spesielt shampoen og balsamen. De lukter bare sååå fantastisk! ♥

Rettetangen fungerer bra til både retting og krølling, noe som er et kriterie for meg da jeg ikke orker å drasse på flere forskjellige varmetenger når jeg er ute og reiser foreksempel.. Greit å ha "alt i et", spesielt når den ene tangen gir et såpass godt resultat. Jeg skal vise dere hvordan jeg krøller håret mitt i et annet blogginnlegg. Flere av dere har etterspurt det. Jeg har ikke glemt dere..

Den søte lille børsten er supergod til å gre seg med, og får et stort pluss av meg for nettopp størrelsen. Jeg er som dere vet avhengig av å ha med meg børste i vesken til enhver tid, da jeg bare hater ugredd hår.. Dermed passer den perfekt til min hverdag. Hehe! 

Det er Beauty House Oslo som gjør meg så flott på håret. Jeg har faktisk lagt hele mitt utseende i deres hender den siste tiden. De gjør alle slags frisør-tjenester, vipper, bryn (time til onsdag. Gleder meg!), tannbleking, negler, hudpleie og mye mer. Jeg føler meg alltid trygg og fornøyd etter et besøk hos dere. Nå som jeg løftet festene mine sist uke, freshet jeg også opp hårfargen min og klippet både mitt eget hår i tillegg til extension-håret. De er utrolig dyktige på farge og klipp. Det må jeg bare få sagt.

Jeg har innsett nå at jeg trives best som blondine. Tidligere har jeg utforsket både brune og rødlige toner, men fikk beskjed av frisøren på Beauty House Oslo om at det er kaldere farger jeg skal ha. Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg er kjempefornøyd med hårfargen jeg har nå, og det er det som spiller en rolle for meg. Ble det ikke fint? :-D

MITT FØRSTE MARKJORDBÆR

Hei, alle! Da var jeg tilbake i Oslo etter en morsom lørdag i den fine byen Fredrikstad. Jeg liker meg godt der om sommeren, og utelivet er heller ikke så verst. Det var superkoselig å se jentene igjen. Jeg har savnet de kjempemasse! Det var også utrolig hyggelig å treffe gamle kjente på byen. Jeg satser på at det blir en utgang til i Fredrikstad før sommeren er over. Ulrik har enda til gode å oppleve utestedene som ligger på bryggen, så det er på tide at jeg tar han med. 

I dag har jeg egentlig vært ganske så redusert, men når solen skinner er det ikke lov å sitte inne. Det blir som å kaste bort dyrebar tid. Jeg ser at øynene mine ser litt smale ut på bildene under. Det har alt med gårsdagen å gjøre.. Hehe! Sånn er det. Vi smiler for det! 

Jeg plukket forresten mitt første markjordbær på flere år istad. Gud, så godt det smakte! Finnes det noen steder fritt i Oslo hvor det vokser masse markjordbær? Let me know! Jeg vil plukke så mange at jeg kan tre de på strå, som jeg gjorde da jeg var liten..

Toppen jeg har på meg er arvet av mor. Jeg elsker å arve klær, og har alltid trodd at det å bruke arveklær bringer lykke ♥
Topp: By Marlene Birger/ Shorts: H&M/ Veske: Chanel/ Armbånd: Hermes/ Solbriller: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

MIN SPONTANE SIDE

Du vet når du egentlig bare har planer om å bli hjemme og slappe av, også endrer alt seg i siste liten? Ja, planen var god mat, godteri og Netflix i dag igjen. Ulrik er på jobb og jeg er fortsatt ikke helt i form, så det hadde for all del vært det mest fornuftige. Likevel kjenner jeg at jeg begynner å bli rastløs. Sommeren er faktisk snart over. Trist, men sant. Jeg ønsker å benytte meg av de siste helgene som er igjen av juli på best mulig måte. Derfor kaster jeg meg nå i bilen for å tilbringe denne lørdagskvelden med verdens beste jenter. Turen går til Fredrikstad. Jeg kjenner at bobler og kos med jentene i hjembyen blir bra, og ikke minst etterlengtet. Det er de spontane kveldene som blir best. Er dere ikke enige?

Det var forresten sååå gøy at dere likte gårsdagens innlegg! Takk til Nora (fast leser), som fikk meg på tanken. Kom gjerne med ønsker eller forslag til innlegg som dere ønsker dere. Jeg skal bli flinkere til å skrive mer personlig fremover. Håper dere setter pris på det ♥10 TING DU IKKE VISSTE OM MEG

1. Jeg er egentlig ganske sjenert, noe jeg heldigvis har lært meg til å håndtere bedre etter at jeg begynte å blogge. Sjenansen min er ikke lenger et problem, som den var når jeg var yngre, men den hindrer meg dessverre fortsatt noe i hverdagen.

2. Jeg blir fort såret og lei meg. Det er nok min største svakhet. Dersom jeg blir skikkelig frustrert eller forbannet på noe eller noen, så ender det som oftest ikke med kjefting og smelling fra denne munnen, heller tårer og stillhet. 

3. Jeg har 5 søsken. To yngre halvsøsken (gutt og jente), to eldre stesøsken (gutt og jente), og en eldre helsøster.  

4. Jeg har aldri vært medlem av Tinder eller noe lignende. Nettdating har bare ikke vært min greie. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke lenger kan møtes på vanlig vis?

5. Jeg elsker å være alene. Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sofaen med Netflix og godteri. Selv om jeg helst skulle vært i bursdag til en god venninne, så koser jeg meg vel så mye hjemme. Spesielt i dag hvor formen ikke er helt på topp. 

6. Jeg er kjempedårlig og treig til å ta telefonen, ringe tilbake, svare på meldinger og mailer. Familie og venner klager på meg. Jeg har tatt meg sammen etter at telefonen har blitt en del av jobben min, men har enda en lang vei å gå. Dessuten har jeg angst for å ta telefonen dersom det er et nummer jeg ikke kjenner, og gjør det derfor ytterst sjelden. Jeg vet ikke hva det er jeg er stresset for, men jeg har alltid vært slik. 

7. Jeg får ofte dilla på ting, som en sang, en matrett eller et klesplagg. Med dilla mener jeg at det KUN går i den ene sangen på repeat morgenen og kveld. Ulrik klikker.. Dersom det er en matrett jeg får dilla på, så spiser jeg det gjerne uka ut, til lunsj og middag. Gjelder det klær og sko, så hender det faktisk at jeg bruker noe så ofte at jeg får spørsmål om jeg eier noe annet.. Hehe! 

8. Jeg takler ikke bomull. Det er kanskje det verste jeg vet. Derfor gikk jeg alltid med neglelakkrester før jeg begynte med gelenegler. Jeg klarer rett og slett ikke lyden av bommul. Den knirkelyden. Fy, noe så grusomt! 

9. Jeg nyser når jeg er sikkelig sulten. Aner ikke hvorfor, men det bare skjer. Flere av venninnene mine har oppdaget det. Det hender bare når jeg er skikkelig sulten, som på morgenen eller hvis jeg har gått lenge uten mat på dagen. 

10. Jeg har dårlig syn. Når jeg var yngre brukte jeg linser, men jeg synes det var så slitsomt at jeg droppet hele greia. Jeg burde nok ha testet synet mitt og eventuelt investert i et par briller. Briller er jo kjempestilig! Det har bare blitt et stor tiltak.. 
HJELP!

De siste dagene har jeg følt meg som en gjest i mitt eget hjem. Huset har blitt invadert av fluer. Jeg tuller ikke! Store brune og ekle fluer. Nå blir jeg snart gal! Jeg har tatt minst 40 stykk med diverse papirer og aviser vi har liggende her i huset, men de blir bare fler og fler. Er det noen som har noen gode råd å komme med? Jeg har lest endel kjærringråd på diverse forumer, men ingen av de har hjulpet sålangt. Huset har vært rent og det er ingen matrester eller søppel liggende noe sted. Jeg får helt noia av dette, så håper noen kan hjelpe meg.. Det siste jeg fikk tips om nå var å kaste ut alle levende planter i hus, da fluene visstnok kan legge egg i jorden. Æsj.. Jeg blir rett og slett uvell av dette. Hvor kommer de fra? Hvordan blir jeg kvitt de? Hvilke steder legger de egg? 

Ulrik er på jobb og har stor tro på at jeg skal finne ut av dette på egenhånd. Han synes tydeligvis dette er humoristisk, noe det overhodet ikke er.. Snart pakker jeg kofferten og reiser vekk, og nei jeg overdriver ikke. Hver gang jeg ser rundt meg, så kan jeg telle minst 14 fluer uten å anstrenge meg. Dette orker jeg virkelig ikke mer. Sykt ekkelt! 
Er det noen som har opplevd det samme? Jeg blir utrolig takknemlig for tips og råd ♥

TURIST I EGEN BY

I dag har jeg besøk av min flotte kusine med sine to herlige barn. Vi har vært i Frognerparken, og jeg har vært guide. Hehe! Følte meg som turist i egen by. Men det var bare gøy! Vi fikk heldigvis et par timer med sol før det begynte å regne..

Softis, sjokolade og nå lasagne til middag. Slettes ingen grønnsakslasagne, men med gode gammeldagse pastaplater. Mmmm! Hørte jeg noen sa lillelørdag? Her er det i hvertfall helg. Det er så hyggelig og dessverre sjeldent jeg har besøk av familie, så litt kos hører selvsagt med.

Nå står jeg på farten.. Skal fortsette på "oppussingen", hvor prosjektet er meg. Negler og tannbleking neste. Woho! Følg meg gjerne på Instagram hvis dere vil se resultatet ♥

KLE DEG I GODT HUMØR

Hei, fine folk! I dag skinner solen igjen. Jeg kan ikke annet enn å smiiile av det! Håper dere gjør det samme. Nå sitter jeg i bilen på vei til fredrikstad for litt planlegging av detaljer til bryllupet. Selv om jeg har det meste under kotroll såpass tidlig i prosessen, så er det likevel greit å få litt inspill fra andre også, spesielt av de som kjenner meg godt, som nære venner og familie.

Jeg har aldri brukt denne kjolen før, men følte den passet perfekt på en dag som dette. Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker å gå i skjørt og kjoler i hverdagen. Det spiller ingen rolle for meg om det er mandag, tirsdag eller lørdag. Jeg kler meg etter det humøret jeg er i eller ønsker å være i. Det burde alle gjøre! Uansett hvordan type hverdag. Vet dere.. På en dårlig dag (som vi alle har i blandt), så hender det faktisk at jeg kler meg i bedre humør. Det er rart hvor stor effekt klær og sminke kan ha, dersom du legger litt ekstra energi i deg selv om morgenen. 

Nå må jeg følge med på veien her, hvis ikke går det riktig dårlig. Spesielt etter en stooor islatte. Hehe! Vi blogges ♥
Blazer: Mango/ Kjole: Nelly/ Accessories: Love Frogner/ Sko: Nelly/ Veske: Prada

Photos: @mrulrikygaard

JEG DØR!

Du vet når du møter noen du tror du aldri har møtt på før, også strekker du ut hånden for å hilse på vedkommende, mens personen da forteller deg at dere har hilst før. Det er så fælt! Spesielt når vedkommende legger til: "Husker du ikke meg?". Nei, kjære deg.. Da hadde jeg vel ikke strukket ut hånden til deg? Jeg dør av slike pinlige situasjoner! Føler jeg opplever det stadig vekk, senest i dag.

Jeg har selvsagt opplevd det motsatte også, hvor jeg er den som trodde at personen kjente meg igjen, men dersom jeg skjønner at det ikke er tilfellet, så prøver jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Flaut blir det uansett for begge parter. Det er ingen vits i å komme med klassikeren om at du er veldig god på ansikter, men ikke så god på navn osv..Heller ikke en lang utdreielse om hvor og hvordan dere møttes for å hjelpe vedkommende med å huske, med mindre personen selv insisterer på det. Kanskje det er en grunn til at man ikke husker, som at man ikke vil huske eller forbinner noe negativt med den dagen eller det stedet dere faktisk møttes. Kanskje det også er helt tilfeldig. Samme kan det være. Den som ikke husker, husker ikke. Det er poenget.

Tilbake til flausen ved å presentere seg for noen gang nummer to eller tre. Der har du meg. Jeg er dårlig på både ansikter og navn. Altså, jeg er fucked. Men jeg husker for det meste en god samtale. Likevel har jeg dummet meg ut mange ganger. Noen mener det er bedre å hilse en gang for mye, enn en gang for lite. Jeg er forsåvidt enig i den, da en utstrakt hånd fort kan gjøres om til en liten klem. Dette har faktisk reddet meg ved flere tilfeller. Det dummeste jeg har gjort derimot er å late som om jeg kjenner noen igjen når jeg ikke gjør det. jeg tipper det er flere enn meg som har brent seg på den? For ja.. Det kommer ofte et oppfølgingsspørsmål som gjør den pinlige, men samtidlig helt ok samtalen til en ren katastrofe. Hehe! Det hender jo at man slipper unna, men sansynligheten er ganske liten, og er så absolutt ikke verdt det i forhold til hvor flaut det er å bli avslørt. Ærlighet varer kanskje ikke lengst i alle tilfeller, men i tilfeller som dette har jeg troen. Hva sier du?SØNDAG PÅ LØKKA

Hei, dere! Denne søndagen har kun gått i kjærestekos på Grûnerløkka. Jeg liker å dra hit på søndager. Det er så koselig å gå rundt i gatene, spise på hyggelige uteserveringer, kikke i søndagsåpne butikker og ikke minst få med seg markedene som finnes. Det hender jeg finner noen skatter, men dessverre ikke i dag. Det er Ulrik som har fått meg til å like denne bydelen så godt. Før jeg møtte han, så visste jeg rett og slett ikke hva jeg gikk glipp av. Da var det kun oslos vestkant som gjaldt. Huff.. Det er godt at hovedstaden har mer å by på enn det. 

Jeg gikk for en festival-aktig look i dag, med flate sko til en forandring, olashorts og hodepynt. Hva synes dere om antrekket? Jeg følte meg både avslappet og pyntet på samme tid. Det var vel hodepynten som gjorde det ellers hverdagslige antrekket fresht. En perfekt kombinasjon på en søndag som dette, hvor dagen bare blir til underveis. Jeg har som regel få planer på søndager, og er med på alt så lenge vi gjør det meste og det beste ut av hele dagen. Med det mener jeg aktiviteter utendørs når været tilater det, som i dag ♥

Cardigan: Bik Bok/ Top: Mango/ Shorts: H&M/ Sko: River Island/ Hodepynt: Nelly/ Bag: Louis Vuitton

Photos: @mrulriknygaard

NORSK SOMMER PÅ SITT BESTE

God lørdag, folkens! Vi ligger langflate på takterrassen og soooler oss. For en herlig dag vi har i hovedstaden! Det er nesten litt for varmt, men jeg klager IKKE. Vi kaster oss heller rundt og blir med noen venner på sjøen. Kjenner det skal bli godt å komme ut på havet hvor det lufter litt mer enn her hjemme på Vinderen. Dager som dette vokser ikke på trær her til lands, så de må nytes til det fulle. Hvordan er været hos dere?

Jeg spiste forresten min første pinne-is denne sommeren tidligere i dag. Is til dessert etter frokost er helt innafor i juli måned, synes jeg. Ubetydelige kalorier. ikke at jeg teller kalorier i utganspunktet, men is for meg er liksom som en del av kostholdet om sommeren. Når jeg var liten mente jeg at jeg hadde en egen ismage. Hva enn det skulle bety? Jeg tror det var mine kjære besteforeldre som "lærte" meg at jeg skulle svare det dersom noen spurte om jeg var mett. Hehe ♥

Nå må jeg komme meg i dusjen. Det er ikke uten videre at jeg (igjen) måtte låne capsen til Ulrik på bildet.. Håret skriker etter shampoo! Vi blogges, fininger!

Klem Julianne


LA HATERNE HATE

 

For mange er kanskje denne sangen gammel. Jeg aner ikke når det kom ut en gang, men det spiller ingen rolle. Først i går kom jeg over den på en eller annen radiokanal. Jeg har aldri vært spesielt fan av Admiral P eller Onkl P, men synes jo at de har hatt noen fengende låter i ny og ne, og nå må jeg innrømme at jeg digger sangen "hatere". Hehe! Medlodien er ganske fengende, og teksten er bare helt rå! For meg som daglig får en masse negative kommentarer og tilbakemeldinger på det jeg gjør, det jeg skriver, det jeg sier og hvordan jeg ser ut, så treffer denne teksten så godt. Jeg anbefaler dere som ikke allerede har hørt den til å lytte etter hva de faktisk synger..

I det siste har flere kjente bloggere tatt valget om å stenge kommentarfeltet sitt, som blant annet Anna Rasmussen, bak bloggen mammatilmichelle og Sophie Elise. Jeg forstår de godt. De får minst dobbelt så mye dritt som jeg får, og det kommer til et punkt for alle hvor nok er nok. Jeg er heldigvis ikke kommet dit, og føler at jeg takler alt dette meget bra. De aller fleste kommentarene dere legger igjen blir godkjent, og som dere ser er det både ris og ros.

Det er ikke meningen å dra ned stemningen med dette "maset" nå rett før helgen, heller motsatt. Det er fredag, solen skinner og humøret mitt er på topp! Planen var å skrive et mer utdypende innlegg om denne hatpraten, men det ble for dystert. Dessuten synes jeg at Admiral P og Onkl P får sagt det godt nok med denne teksten. Derfor overlater jeg ordet til de :-)

"Du gjør meg bare sterkere, så takk skal du ha" 

God helg ♥

GIRLS NIGHT

Hei, dere! Da er jeg klar for jentekveld med Pia og Kristine på Aker Brygge. Jeg har liten tid, men tenkte det var på sin plass med noen bilder av antrekket mitt. Her har jeg satt sammen topp, skjørt, sko, veske og blazer fra fire forskjellige rimelige butikker. Hele antrekket med sko og veske er til under 1000-lappen! Ikke verst? Selv om jeg er ekstremt glad i dyre sko og vesker, så digger jeg å handle litt billig i blant også. Det føles så bra! Faktisk er flere av mine rimeligste kjøp blitt favorittplagg, som denne hvite blazeren foreksempel. Jeg bare elsker den, og bruker den kanskje i overkant mye nå om sommeren. Ofte stapper jeg den i vesken på byen, og når jeg tar den opp igjen er den like fin. Er det ikke fantastisk med slike plagg? Jaja.. Nok om det. Ønsker dere en fin torsdag videre, og snaaaart helg!

SMASK ♥ Blazer: Zara/ Top: Zara/ Skjørt Bik Bok/ Veske: Kjøpt i Marbella/ Sko: Primark

Photos: @mrulriknygaard

RISTER AV MEG NERVENE

Hei, dere! I dag har jeg mildt sagt fått kjørt meg. Ikke bare på trening, men også av dere fantastiske lesere som stilte så mange bra spørsmål på forrige innlegg. Det er trist at såpass mange sliter med flyskrekk. Sansynligvis flere enn vi tror. Uansett takk for bidraget. Det var tydelig å se at mange lurer på eller er bekymret for mye av det samme. Derfor er det fint at noen faktisk tør å si ifra og åpne seg om det ubehagelige. 

Jeg har prøvd å svare dere så godt jeg kan i samarbeid med Ulrik. Det vil si at jeg stilte alle spørsmålene jeg fikk til Ulrik, skrev ned svarene med mine ord, og formulerte meg så godt jeg kunne tilbake til dere i kommentarfeltet. Vi fant ut at det var den beste løsningen for at alle skal forstå, inkludert meg selv. Det er ingen vits i å brife med fancy ord og uttrykk dersom de ikke gir mening for verken dere eller meg. Jeg skal svare på noen flere av kommentarene før jeg legger meg, men først vil jeg komme med et personlig tips fra meg til dere når det gjelder hvordan jeg takler det å bli nervøs.. 

Jeg blir fort nervøs, og har flere ganger opplevd at nervene mine "tar overhånd", noe som føles utrolig ubehagelig. Dersom jeg er veldig nervøs for noe, som i forkant av et intervju, en test eller foreksempel en flytur, så føles det godt å bevege seg litt. Ofte blir kroppen, spesielt skuldrene mine veldig anspente dersom det er noe jeg gruer meg til. Da er det akkurat som om musklene mine skriker etter motstand, som de får i en gjennomført styrkeøkt, eller eventuelt et sett med harde intervaller på tredemøllen. Jeg sier ikke at en treningsøkt tar bort alle nerver, men jeg personlig føler likevel at jeg rister av meg noe av "det vonde" ved å bedrive litt fysisk aktivitet. Flere som føler det på samme måte? Dersom du ikke har testet det, prøv!  

I morgen skal jeg ha et spennende møte. Møtet er ikke mer høytidelig enn at det skal holdes over telefon. Likevel kjente jeg at nervene kom istad. Det er alltid slik når noen forventer noe mer enn vanlig av meg. I det jeg satt å forberedte meg, så tok jeg mine egne råd. Jeg kastet på meg treningstøy og kom meg på trening. Nå som jeg sitter her og skjelver i lårene (lenge siden forrige gang jeg trente markløft), føler jeg meg mye mye bedre. Fortsatt nervøs, men den vonde klumpen i magen er faktisk borte. Kanskje den dukker opp igjen, men jeg slipper i hvertfall å sove med den i natt. 

Hva er ditt beste tips til å takle nerver?

 

FOR DEG MED FLYSKREKK

Leste dere denne artikkelen om 11 ting alle med flyskrekk er lei av å høre? Jeg vil ikke si at jeg har hatt flyskrekk, men jeg har vært redd for å fly, faktisk mange ganger. Det har ikke stanset meg i å reise og oppleve verden, men jeg har grudd meg unødvendig masse i fokant av flere flyturer. Flere som opplever det slik?

Tidligere prøvde jeg alltid å skjule at jeg var nervøs ombord i flyet for de jeg reiste sammen med. Dette gjorde jeg for å unngå alle disse unødvendige kommentarene du får av folk som ikke forstår. De som gir deg teite statistikker fra trafikken blant annet. Hva hjelper det deg der og da? Ingenting. Blir du beroliget av det? Sansynligvis ikke. Men det hjelper heller ikke å holde bekymringene inne. I hvertfall ikke for meg.

Det å late som om man ikke bryr seg om noe, mens man gjør det, eller late som at man synes noe er helt ok, mens sannheten er noe helt annet er utrolig slitsomt. Følelser skal ikke sperres inne. De skal slippes ut, deles og snakkes om. Det hjelper for de aller fleste. Etter noen turer i luften med Ulrik, både hvor vi begge var passasjerer, og hvor jeg ble med han på jobb har hjulpet meg mye. Han fikk meg til å forstå hvor viktig det var å faktisk si ifra. Gjør gjerne de rundt deg oppmerksomme på at du ikke er spesielt begeistret for å fly allerede når du går ombord, fortell hva det er som bekymrer deg til de du reiser med, still gjerne spørsmål til flyvertinnene og eventuelt en pilot dersom du får muligheten til det, noe du faktisk får her på bloggen i dag..

Jeg skal innrømme at jeg fortsatt ikke er høy i hatten når det er turbulens i luften, men så fort jeg oppdager hvor rolige flyvertinnene eller pilotene er blir jeg også roligere. Dersom jeg også stiller de spørsmålene jeg lurer på når jeg er redd, hjelper det i massevis for nervene mine. Jeg tenker som regel ikke noe over de forklaringene jeg får i ettertid, men de gjør meg tryggere der og da. Det er det som teller. Derfor spør jeg dere nå som mange har ferie og skal ut og fly: Hva er du mest redd for i luften? Kom gjerne med flere bekymringer og spørsmål. Jeg trekker ut noen av kommentarene deres i kveld og svarer dere selvsagt i samarbeid med Ulrik :-)

Du er ikke pinglete fordi du er redd for å fly, men du er pinglete hvis du ikke tør å si ifra. Mest sansynlig er det mange andre som er bekymret for eller lurer på akkurat det samme som deg. Håper dette innlegget kan være til nytte for noen urolige sjeler der ute. Jeg føler med dere ♥ DRØMME DATE

God mandag! Som jeg nevnte for dere i går så var planen å gjenskape den stemningen Ulrik og jeg hadde sist vi sov ute under åpen himmel. Nå skal det sies at vi gikk inn og la oss da regnet startet i tre-tiden i natt, men inntil det hadde vi en kjempe koselig kveld. Vi spiste hjemmelaget pizza, masse godteri og så på to spennende filmer. Pizzaen Ulrik lagde var slettes ikke en sunn variant, men beregnet for mennesker som oss med sunt nok vett til å kose seg en gang i blandt. Hehe! 

Ulrik ble ganske så overrasket da han oppdaget alt jeg hadde stelt i stand. Jeg må innrømme at jeg ble meget fornøyd med resultatet. Det er utrolig hva litt levende lys og puter kan gjøre med stemningen utendørs. Stella (hunden min) var også begeistret for den oppredde sengen på takterrassen. Hun lå og koste seg sammen med oss i flere timer. Vi skal definitivt ha mange flere slike kvelder ute i sommer. Fantastisk deilig og ikke minst superromantisk! 

Lurer du på hva du skal gjøre for å overraske din kjære? Ta med dyner, puter, levende lys og gjerne litt blomster eller andre pynteting fra soverommet eller stuen ut på verandaen eller i hagen. Lag noe god mat og kos dere sammen med en god film eller serie. Det finnes faktisk ikke noe hyggeligere enn akkurat dette. Den rimeligste og samtidig den mest romantiske måte å gjennomføre en litt annerledes date på ♥

THROWBACK SEADREAM

Hei, dere! For et år siden nå i juli var jeg ombord på denne fantastiske yachten med familien. Jeg tenkte derfor at jeg skulle mimre litt og vise dere et dryss med throwback-bilder fra turen. Jeg har aldri laget et slik innlegg før, så tenkte det var på tide. Dere som har fulgt meg lengst kjenner kanskje igjen noen av bildene. Men i og med at jeg har fått endel nye lesere i løpet av det siste halve året er det gøy å se litt tilbake også..

Seadream er nok en av de beste feriene jeg har vært på. Der var det virkelig alt du kunne tenke deg. Med 110 gjester ombord, og hele 94 personer som jobbet på båten, så sier det seg kanskje selv at vi ble godt ivaretatt. Nydelig mat, drikke, soling, bading, vannsport, spa, trening og mye mer. Vi gikk ombord i København og etter 14 dager avsluttet eventyret i Bergen. Norske fjorder og fjell, svenske skjærgårder, mye vakker natur og strålende sol hele veien. Jeg skulle så gjerne godt ombord på Seadream igjen. Det hadde vært gøy å oppleve ny rute et annet sted i verden. Karibien kanskje? Nå var det heldigvis spesielt fin og varm sommer i juli-måned både i Norge og Sverige i fjor, så vi kunne ikke hatt det bedre.. Er det forresten noen av dere som har vært eller skal på tur med Seadream? Det hadde vært gøy å høre om! Livet på yacht var helt uslåelig.. Jeg elsker sjø og det som hører med på sjøen om sommeren. Både Ulrik og jeg har veldig lyst på en båt her i Oslo etterhvert. Vi får se hva det blir til. Foreløpig er vi takknemlige for å ha venner med båt. Hehe! 

Når jeg kikket gjennom bildene jeg hadde fra Seadream-turen fikk jeg sååå lyst til å gjenta den kvelden Ulrik og jeg sov ute under åpen himmel. Vi fikk oppredd seng på øverste dekk. Det var super deilig, og selvsagt veldig romantisk. I kveld skal jeg prøve å gjenskape den kvelden her på takterrassen. Lover å vise dere bilder! Altså, dere har et klissete innlegg i vente..

Kos dere videre denne herlige søndagen! Husk at dager som i dag ikke vokser på trær her til lands..Nyt, nyt, nyyyyt!

Vi blogges ♥

TOPPLØSE OG HÅPLØSE

"Pupp er pupp". Det er kanskje det dummeste jeg har hørt. Det er da ikke det sammme når en mann går i bar overkropp, som hvis en kvinne gjør det? Dette kan dere da virkelig ikke mene? Jeg blir helt sjokkert over dere som sier at dette har noe med likestilling å gjøre. Jenter som sprader rundt toppløse på offentlige steder her i Norge kan faktisk ikke sammenlignes med menn i bar overkropp. Hører dere hva dere selv sier? Toppløse og håpløse jenter, spør du meg..Når det er sagt så synes jeg heller ikke at bare overkropper på menn har noe å gjøre i andre sammenhenger enn soling, bading, hagearbeid og lignende aktiviteter. Å kle seg handler om å tilpasse seg. De aller fleste kler seg jo forskjellig til jobb, i hjemmet, til fest og til stranden. Anledning, tilpassing og sosiale antenner.. 

I mine øyne så skal det være noen forskjeller mellom menn og kvinner. Blant annet det at vi jenter bør beholde toppen på ute blant andre mennesker. Jeg lar nå i hvertfall mannen i huset få være skikkelig mann, også tar jeg av meg det å være kvinne. Men nå spør jeg dere..Synes dere virkelig det hadde vært like naturlig om det var jeg som klippet gresset i bar overkropp her? Selv om dette er vår private hage, så er det som dere ser ikke langt til nærmeste nabo. Er det ok av meg å sprade rundt toppløs forran naboen? Jeg synes det rett og slett hadde vært harry og respektløst.BEHOLD BIKINIEN PÅ

Er det bare meg eller er det helt fjernt at jenter soler seg toppløse i Norge på offentlige badestrender? Ikke bare det, men mange jenter synes tydeligvis det er greit å droppe bikinitrusa også, og heller sprade rundt i vanlig undertøy, som gjerne også er i overkant gjennomsiktig. Jeg synes det rett og slett er ekkelt. Det hører ikke hjemme på badestrender, som Huk eller andre store strender hvor til og med barnefamilier holder til. Nudiststrender finnes jo faktisk overalt. Til og med her i Oslo.. Til dere som foretrekker å legge bikinien eller badebuksen hjemme: Vær så snill å benytt dere av de tilbudene som finnes for dere.

Jeg har slettes ikke noe i mot verken nudiststrender, eller mennesker som liker det å være avkledd eller nakne utendørs. Men det er ikke alle steder hvor det passer seg. Det burde da alle forstå? Nå høres jeg sikker ganske dramatisk ut. Det er ikke meningen. Jeg mener bare at det handler om respekt overfor andre mennesker. Du trenger ikke kaste ALLE klærne bare fordi at solen skinner, gjør du vel? Det spiller ingen rolle om du ser ut som en av Victorias Secret-modellene, eller om du har noen kilo for mye. Tykk eller tynn, behold bikinien på! 

Jeg har enda til gode å besøke en nudiststrand. Kanskje jeg gjør det en gang, og da må jo jeg respektere de "reglene" og menneskene som er der. Igjen.. Dette handler om respekt for andre. Har du det?

SOMMER PÅ HUK

Hei i solen! I skrivende stund ligger jeg på Huk sammen med Ulrik og steker i solen. Det er så fantastisk deilig vær i dag! Dersom det holder seg slik er det jo ingen grunn til å reise vekk til "varmere strøk". Vi nordmenn er så rare.. Fryser og klager på kulden gjennom hele året. Men når sommeren først kommer og gradestokken viser langt over 20 plussgrader, DA skal vi på ferie. Helst utenlands og så langt som mulig vekk fra Norge. Hehe! Hva er logikken her? God og varm norsk sommer er jo noe av det beste som finnes! Jeg krysser fingrene ♥

ET KOSTTILSKUDD JEG HAR TROEN PÅ

Annonse

Hei, dere! For en uke siden startet jeg på et kosttilskudd som jeg er veldig spent på. Kosttilskuddet jeg tar heter Skinrepair, og skal visstnok hjelpe for huden. Jeg har alltid hatt stor tro på slike produkter som ikke bare smøres inn på overflaten av huden i form av en krem eller noe annet, men som faktisk inntas i form av sunn kost, eller piller som dette.

Jeg gleder meg veldig til å se resultatene om et par uker, og tipper at jeg kommer til å fortsette med dette kosttilskuddet i lang tid. For som alt annet som faktisk fungerer, så må også disse pillene tas over tid. Jo lenger du tar dette kosttilskuddet, jo bedre resultater vil du oppnå. Slik er det jo med det meste. Du får ikke drømmekroppen etter en treningsøkt, gjør du vel? Nettopp. My point exactly. 

Skinrepair er et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen skal altså bidra til renere hud, motvirke og dempe dannelse av rynker. Du kan lese mer og bestille produktet her.

Jeg som blogger tester mye forskjellige produkter for både hud og hår, og for det meste pleier Ulrik å være ganske uinteressert i alle disse "jentegreiene". Men når det gjaldt Skinrepair var han helt med. Dette ville også han teste, så vi bestilte like greit noen pakker til han også. Nå minner vi hverandre på disse to pillene til frokost hver dag. "Husk Skinrepair, elskling", står det flere ganger vår meldingstråd nå den siste uken. Haha! Jeg har så lett for å glemme slike ting, så en påminnelse fra min kjære hjelper på ♥ 

VÅRT VAKRE LAND

Jeg ble med mannen på jobb igjen, og denne gang gikk turen så langt nord som jeg aldri før har vært. Vi er i Bardufoss av alle steder. "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu.." Hehe, Neida! Har jeg noen lesere her oppe? Det hadde vært stas! Flotte fjell og fantastisk natur er det ingen tvil om at dere har. Jeg fikk tatt noen fine bilder fra luften. Det er litt ekstra gøy å sitte i cockpit på takeoff og landing her i Norge faktisk. Jeg har enda til gode å oppleve like mye flott landskap noe annet sted i verden..

Nå skal herr og fru soon to be Nygård bevege seg litt. Jeg hører rykter om et spesielt bra treningsrom her. Tidligere toppidretssenter til Norges idretsforbund eller noe sånt.. Ikke verst! I dag blir det overkropp i fokus. Ulrik nekter som regel alle disse lår- og rumpeøvelsene mine. Men det gjør ikke noe. Jeg har heldigvis nok tid for meg selv i løpet av en uke til å fokusere på deg jeg liker mest, nemlig kondisjonstrening og styrkeøvelser på mage, rumpe og lår. 

Senere i dag går turen tilbake til Oslo. Middag med jentene står på planen. Men først skal jeg gjøre meg fortjent til den slags. Vi snakkes ♥