hits

juli 2014

LATE WORKOUT

Hei, dere! Jeg fikk SÅ masse energi av god mat og is til dessert, så nå løper jeg avgårde på en liten kveldstur. Hadde egentlig tenkt til å droppe trening i dag, men kjente jeg ble rastløs.. Toppen, shortsen og flasken er fra Primark. De har veldig godt utvalg på treningstøy! Flasken er jo helt genial å ha med seg på joggetur :-D    

Håper dere får sove godt i natt! Skrives i morgen<3

FRYNSER

Her er noen bilder fra dagens antrekk. Kom akkurat hjem fra Model Day Studio i Drammen hvor jeg har jobbet i hele dag. Derfor litt sen oppdatering på bloggen. På Model Day jobber jeg med å sminke og style kunder før fotografering. Jeg stortrives i jobben med mine fantastiske kollegaer. Det var hyggelig å se alle igjen etter noen uker fri. Nå er det tid for kveldskos og film. Jeg og Charlotte har planlagt en skikkelig jentekveld!  
Photos: @charlotteajansen

Topp: Bershka/ Jeans: Met/ Clutch: Louis Vuitton/ Solbriller: Celine/ Sko: Primark

LACE

God kveld, mine kjære lesere! Charlotte og jeg kom akkurat hjem fra Olivia. Gud, nå er vi mette! Vi spiste yndlingsretten vår med spagetti og scampi. Kveldens antrekk ble enkelt og fresht. Prøvde meg på en ny hårlook i dag. Usikker på om dette er meg, men alltid gøy med noe nytt! Hva synes dere? Nå er det sengetid for disse jentene som skal opp ganske så tidlig i morgen. God natt<3


Photos: @charlotteajansen

Blondetopp: Topshop/ Shorts: Bik Bok/ Veske: Chanel/ Sko: Nelly

FAVOURITE BEACH ESSENTIALS

Her er mine absolutte favoritter i strandbagen denne sommeren:

Min nye Louis Vuitton Neverfull passer perfekt som strandbag. Jeg valgte medium størrelse. Den rommer alt det jeg trenger å ha med meg på stranden. Fargen er jo også superfresh om sommeren!   

I sminkemappen min har jeg alltid litt småting for å friske opp utseende etter en lang dag i solen. Solpudder, rouge, lipgloss, hårbørste og strikk er kjekt å ha med.   

Solbriller er også et must om sommeren. Mine er fra Prada.  Favorittbadedrakten min er fra Agent Provocateur. Ikke spesielt praktisk å sole seg i, men superkul på beachclub.

Denne clutchen følger med alle Neverfull epi og alle nye Neverfull monogram. Helt perfekt for små nødvendigheter som lommebok og telefon. Skoene er fra Topshop. Ville nok ikke brukt disse på Huk, men som badedrakten er disse også kule på beachclub. 

 

Jeg pleier alltid å ha med noe jeg kan slenge på meg over bikinien i tillegg til en solhatt. Begge deler er fra River Island. De hadde forresten utrolig mye fint sist jeg var i London. Anbefaler dere å dra innom eller besøke nettsiden deres HER.

Nå skal vi ordne oss før middag på Aker Brygge står for tur. Ha en fin ettermiddag videre! Jeg viser dere kveldens antrekk senere :-)   

 

PRESSIE

Livet mitt har endret seg mye siden jeg traff Ulrik. Mannen i mitt liv<3 Han betyr alt for meg! Jeg gelder meg hver dag til å leve resten av mitt liv sammen med han. For ikke lenge siden ble vi samboere. Jeg har aldri hatt en samboer før, kun venninner og det er noe helt annet. Dette er blitt en ny hverdag for meg og det føles veldig bra. Ulrik har gitt meg så utrolig mye godt i livet. Han er ikke bare samboeren- og kjæresten min, men også den beste rådgiveren jeg kunne fått. I går ville jeg gi han en symbolsk ting tilbake som takk for at han er der for meg..    Jeg har sett på dette Hermes-armbåndet en stund og endte med fargen mørkeblå og sølv. Mørkeblå passer til det meste og personlig synes jeg at sølv er finere enn gull til menn. Gaven falt heldigvis i smak og jeg er superfornøyd med at jeg valgte blått, ikke sort. Nå sendte jeg akkurat min kjære avgårde på jobb. Han skal fly til og fra Bodø i to dager. Ettersom at han er pilot er vi mye fra hverandre, men det tror jeg bare gjør forholdet vårt enda sterkere. Jeg og Charlotte er klare for trening. Det er så koselig å ha henne på besøk. Den jenta gir meg mye energi :-D 

 

ROADTRIP TIL HALDEN

Hei, dere! Her kommer en sen oppdatering fra Halden. Vi har feiret Olav August, min lillebror som ble 13 år. Det var så hyggelig å se igjen hele familien. Timene bare fløy avgårde! Det ble servert grillmat, kaker, is og brus. Gjennomført tenåringsbursdag ;-) Kostholdsplanen min røyk tidlig..Hehe!   


Photos: @mrulriknygaard

Jakke: Primark/ Topp: Topshop/  Skjørt: Bershka/ Veske: Celine

Dette antrekket er også nytt fra London. Ganske enkelt antrekk, men jeg liker fargekombinasjonen lyseblå og kiwigrønn så godt. Søtt er det også! Dette kommer jeg definitivt til å bruke snart igjen. Nå sitter vi i bilen på vei tilbake til Oslo. Det ble litt senere enn ventet, men sånn er det jo ofte om sommeren. Ha en fin kveld videre! Vi blogges i morgen :-) 

SPORTY SPICE

Da var denne jenta tilbake på trening og godt i gang med faste rutiner igjen. Superdeilig følelse! Jeg kjenner at jeg blir i bedre humør med en gang :-DPhotos: @charlotteajansen

I kveld skal vi i bursdag til lillebror i Halden. Jeg tipper det blir servert både is og kake, så best jeg kommer meg avgårde på evo. Det blir hyggelig å se igjen den siden av familien. Lenge siden nå..Vet ikke helt hva jeg skal ha på meg. Tenker det blir en søt sommerkjole eller noe lignende. Viser dere senere! 

PRADA

Hei, hei! Ville bare vise dere dagens antrekk hvor jeg for første gang tok i bruk min nye pradaveske. Fargevalget kom vel ikke som noen stor overaskelse? Jeg vurderte lenge om jeg skulle kjøpe den i sort eller grå, men endte med BABYBLUE<3 Angrer ikke ett sekund! Fargen passer spesielt godt om våren og sommeren, men også minst like godt til jeans om høsten og vinteren. Kjolen er jeg også blitt så glad i! Kjøpte den i London og har allerde fått brukt den tre ganger. Like fin til hverdag som til pynt.     

Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Top Shop/ Veske: Prada/ Sko: River Island/ Armbånd: Louis Vuitton 

I dag har jeg og kusinen min gjort litt ærender i sentrum. Charlotte kom fra London i går og skal bo hos Ulrik og meg i en periode. Det er så koselig å ha henne her<3 Nå er det tid for middag i denne lille familien. Vi har ønsket oss laks av Ulrik. Han lager en lakserett som jeg bare elsker! Har faktisk savnet den etter alle gourmetrettene de siste ukene. Ha en fortsatt fin mandag alle! Husk å følge meg på Instagram for hyppigere oppdateringer --> @pilotfrue              

GOD START PÅ UKEN

Hei, dere! Jeg vil gjerne starte den nye uken med å dele et sunt og godt alternativ til frokost. Tyrkisk yoghurt med eplebiter og musli. Smaker himmelsk! 

Dette trenger du

*Tyrkisk yoghurt

*Ett eple

*Fun Light saft 

*Kanel

*MusliSlik gjør du

Ta den mengden yoghurt du ønsker i en skål. Hell litt Fun Light saft over og rør rundt. Jeg brukte nyheten jordbær og kiwi. Bruk den smaken som du foretrekker. Skrell eplet og skjær det opp i små biter. Hell over musli og strø gjerne litt kanel på toppen.

God mandag!

 

 

FRA WALK OF SHAME TIL WALK OF FAME

Da var jeg hjemme i Oslo igjen. Pakket ut, vasket klær og ryddet. Føles ikke helt ut som om det er lørdag i dag, men nå har jeg jo hatt lørdag i snart to uker så det får vel holde..Det skal bli deilig å leve litt sunnere fremover. Mindre alkohol og mer aktivitet. Nok om det! I dag skal det ikke handle om meg. Litt av meningen bak bloggen var egentlig å tipse dere om trening, sminke og styling. I dette innlegget vil jeg komme med noen gode råd rundt dette vi alle kjenner til. Dagen derpå og walk of shame. Jeg er for all del ingen ekspert rundt dette, men skriver på bakgrunn av min jobb som makeupartist og egne erfaringer. Kanskje har du noen andre gode tips? Del de gjerne i kommentarfeltet :-)  


Photos: Me: @pilotfrue

3-minutters touch-up

NUMMER 1: Fjern all sminke fra dagen før. Brukte du strømper og sov over hos en venn? KAST de!

2: Sett håret i en strikk. Hovedregel er at håret skal roes ned og vekk fra ansiktet. Lag gjerne en enkel flette for å redde situasjonen.

3: Bytt til flate sko!! Ballerinas er allid en vinner <3 De tar liten plass i vesken og gjør hjemveien mindre avslørende.

4. På med solbriller. Slitne øyne er ikke stilig.

5. Fresh opp leppene med lipgloss/leppestift. Tørre lepper er ikke noe bedre enn slitne øyne..

 

Alt dette klarer du på få minutter og løfter deg fra walk of shame til walk of fame! I vesken trenger du kun: sminkefjerner, hårstrikk (eventuelt lusespenner), ballerinas, solbriller og lipgloss/leppestift. Mer plass i vesken? Da ville jeg tatt med en liten hårbørste;-)

 


 

FARVEL SEADREAM

 

Da var siste dagen her.. Det har vært en helt utrolig reise! Vi har sett og opplevd masse på disse 10 dagene. Solen har vært med oss hver dag. Det hadde jeg faktisk ikke trodd. Noen må ha vært ekstra snille i år? ;-) Litt trist å forlate båten i morgen, men også litt deilig å komme hjem igjen. Det er jo alltid det etter mange dager borte. Kanskje velger vi Seadream igjen ved en senere anledning og annen destinasjon. Vi får se! Jeg anbefaler Seadream på det sterkeste. Se her for mer informasjon om booking og ulike turer.    


Store deler av dagen i dag har jeg tilbragt i SPA avdelingen. Først trening, deretter traditional thai massage. Behandlingen varte i 60 minutter og var en kombinasjon av stretching og hard massasje. Jeg kjente at kroppen trengte det. Det var både godt og vondt på samme tid. Nå sitter jeg i sengen. Magen er mett, kofferten pakket, tennene pusset og jenta er trøtt. Takk for meg Seadrem<3   

POOL PARTY


Hei, dere! Vi har det som dere ser fortsatt veldig bra. I dag ligger vi i Fjærland og soler oss i flott norsk natur. Her er noen bilder fra middagen og gårsdagens pool party. Det ble disket opp med tidenes dessertbord ved bassenget. Ser det ikke godt ut? :-D Det beste jeg vet er jordbær dyppet i sjokolade <3 Det må jeg bare lage når jeg kommer hjem! Så godt og så enkelt! I dag går Ulrik av båten.. Jeg skal være med til turen slutter i Bergen. Litt trist at han ikke får vært med de to siste dagene, men vi ses jo hjemme igjen til søndag. God torsdag til alle!      

BALESTRAND

Ville bare vise dere et lite bildedryss far Balestrand. Idyllisk lite sted i Sogn og fjordane. Knipset noen bilder av båten og dagens antrekk når vi gikk i land.


Photos: @mrulriknygaard

Tunika: Top Shop / Shorts: Bik Bok / Solbriller: Ray Ban 

Kjenner jeg har blitt veldig glad i denne tunikaen! Kjøpte den i London forrige uke. Plagget fungerer både til hverdag og pynt. I dag brukte jeg den over bikinien. Kjekk å ha med seg i strandvesken!    

JETSKI

Hei, dere! I dag la vi til i Jondal som ligger i Hardangerfjorden. Været har vært helt fantastisk. Perfekt dag for vannsport og bading! Ingen blåmandag akkurat ;-) Denne gang satt jeg på med Ulrik. Kjente jeg ble litt pysete.. Tenker å prøve meg alene senere denne uken. Nå gjør vi oss klare for middagen som starter om 10 minutter. Aner ikke hva jeg skal ha på meg så nå begynner jeg å bli litt stresset. Ha en fin mandagskveld <3  

BALINESE BED

Vi kom oss ganske sent i seng.. Men nå ligger vi her under åpen himmel og ser på fjordene. Helt sinnsyk opplevelse! This is where the magic happens <3 

God natt til dere alle<3

NO EXCUSE


 

I dag er vi i Stavanger. Jeg og Ulrik startet dagen med en aldri så liten økt på treningsrommet. Litt intervaller på møllen etterfulgt av enkle styrkeøvelse på mage, rumpe og lår. Det er ingen grunn til å ligge på latsiden selvom vi har ferie! Lunsjen smaker så mye bedre når man har gjort seg fortjent til den. Jeg valgte en kyllingrett med peanut butter, mens Ulrik spiste sjømat. Veldig godt begge deler! Her er det gourmet fra morgen til kveld, så vi blir nok litt bortskjemte.. Vi har vært en liten tur i land i dag også. Kjøpte oss norske jordbær og kikket i gatene. Ingen tvil om at Stavanger er en kjempefin sommerby med hyggelige uterestauranter og butikker. Til i natt har vi bestilt seng utendørs. Det blir koselig å sove under åpen himmel. Det har jeg ikke gjort siden jeg var liten. Viser dere bilder før vi hopper i seng. 

YACHTING

Livet på yacht er som dere ser HELT OK ;-) I dag la vi til i Lillesand. Idyllisk liten by. Jeg og Ulrik ble invitert på captains lunch table før vi gikk i land. Kjempestas! Kapteinen er norsk og fra Kristiansund. Veldig hyggelig kar. Planen for i dag var egentlig watersports, men på grunn av brennmaneter blir det utsatt til i morgen. Jeg gleder meg kjempemasse til å kjøre vannscooter! Det har jeg ikke gjort på flere år..   
 

Nå ligger vi å steker i solen på øverste soldekk. Det har gått en del daiquiris i dag..Min absolutt favorittdrink om sommeren <3 Det er så hyggelig å være på tur med hele familien her på Seadream. Båten har aktiviteter for alle og enhver. Om noen timer nå går turen til Stavanger hvor vi legger til i morgen tidlig. Jeg har faktisk aldri vært i Stavanger før. Det blir gøy å oppleve byen!  

SEADREAM

Hei, fine lesere! Nå er vi ombord på Seadream. Turen startet i København på onsdag, videre til Marstrand i går og i dag er vi i Oslo. Turister i egen by.. Ikke verst! Det var desverre dårlig tilgang til Internett i hele går. Men resten av turen går gjennom Norge, så da blir det ikke noe problem å holde dere oppdatert. Båten er helt fantastisk! Her er det ingenting som mangler. God mat, utmerket service, spa avdeling, eget treningsrom og masse gode drinker :-D Noe av det første jeg prioriterte når vi kom ombord var å fikse negler og tær. Som dere ser på bildet nedefor valgte jeg shellac i fargen BABYBLUE <3 Min favorittfarge denne sommeren!        

 

I dag har vi fått til en liten treningsøkt på båten. Ellers har de første to dagene blitt tilbragt ved bassenget. Her jobbes det med brunfargen! Jeg har brukt den nye bikinien min fra VS. Elsker fargene i den! Nå skal vi gjøre oss klare for middag og videre festligheter for denne kvelden. God helg til alle!   

RADISSON BLU

 

Hei dere! Nå er jeg i København. Våknet til denne utsikten.. For en pen by! Nå er det på tide å sjekke ut og nyte solen før vi går ombord på båten senere i dag. Ulrik kommer også senere. Gleder meg masse til å se han igjen! Dagens antrekk er denne søte sommerkjolen fra Primark og sandaler fra River Island. Ha en fin onsdag alle <3REISEKLAR IGJEN

Hei, dere! Jeg har ikke mer enn kommet inn døren i Oslo, pakket ut og spist før jeg pakker ny koffert. I morgen tidlig er det København som står for tur. Tivoli, god mat og hygge med familen. Det kommer til å bli en kjempekoselig dag! Ulrik må desverre jobbe en dag til, så han kommer etter på onsdag da vi reiser videre på cruise. Som dere ser har jeg pakket optimistisk i forhold til vær og vind.. Det er vanskelig å pakke til cruise i Skandinavia. Man vet jo egentlig aldri hvordan været blir. Men jeg krysser fingrene og satser på at jeg får god bruk for den nye solhatten min fra River Island :-D      
Nå sitter jeg her nydusjet og klar mens jeg skriver til dere. Reiseantrekket til i morgen ligger også klart. Skjørt fra Bershka, bluse fra Top Shop, sko fra Primark og veske fra Louis Vuitton. Gleder meg til å vise dere det på!

LAST DAY IN LONDON

London er et fantastisk sted. Denne byen har alt! Jeg skal definitivt tilbake om ikke så altfor lenge. I dag har vi gjort unna en siste runde med shopping, lunsj på Harrods og kveldskos med prosecco i parken. Alle søndager skulle vært som denne! Det blir litt trist å reise hjem i morgen tidlig, men heldigvis kommer kusinen min snart på besøk hos oss i Oslo. Nå skal jeg pakke sammen alt jeg har kjøpt og hoppe i seng. God natt til dere <3     

BATTERSEA PARK

Jeg og Charlotte startet dagen med en luftetur i Battersea Park. Utrolig fin park! Planen var egentlig en joggetur med tante her i løpet av helgen, men så langt har vi enda ikke rukket det. Vi får ha det til gode.. Nå skal vi freshe oss opp for siste tur på Harrods og Oxford st før hjemreise i morgen tidlig. Det gjenstår noen småting på to do-listen. Disse dagene har gått helt sykt fort! Jeg skjønner at jeg må tilbake snart. Man rekker ikke alt på bare tre dager. Men mye har vi gjort og dagen har heldigvis akkurat startet for vår del. God søndag til alle dere lesere <3    Photos: @charlotteajansen

SNEAK PEEK

Hei! Titter bare innom for å vise dere litt av gårsdagens fangst. Jeg fant kjempemye fint på Top Shop. Både sko, kjoler og topper. Gleder meg til å bruke alt på cruiset til uken. Vi var også en tur på Louis Vuitton i New Bond st hvor kusinen min, Julie Victoria jobber. En stor brun boks ble med meg hjem :-D Skal vise dere hva som ligger i denne senere..I dag har jeg på meg en jumpsuit fra Forever 21. Liker den kjempegodt! Minner meg litt om Isabel Marant. Passer perfekt på en dag som denne. Nå skal vi ut på lunsj og fullføre alt vi ikke rakk i går. Blant annet Victorias Secret, River Island og Bershka. Tre butikker jeg jeg alltid må få med meg. 

SNAPSHOTS FRA LONDON

 


Hatt en fantastisk dag. Liten tid til blogging, men tenkte jeg ville vise dere litt bilder. Har som dere ser skaffet meg drømmevesken. Ønsket meg denne i lang tid. Nå er den endelig MIN<3 I kveld skal vi ut en tur. Er så utrolig hyggelig å tilbringe tid sammen med tanten og kusinene mine igjen. Viser dere antrekk i morgen <3


LONDON

Hei, dere! Da var jeg vel fremme i London. Kusinen min og jeg startet tidlig med shopping på Harrods etterfulgt av lunsj på Selfridges. Nå står Oxford st og New bond st for tur. Er superfornøyd sålangt. Viser dere innkjøpene senere.

  Photos: @charlotteajansen

"The best things in life are free. The second best are expensive" - Coco Chanel

 

Følg meg gjerne på Instagram for hyppigere oppdateringer --> @pilotfrue 

 

 

GLAMGLOW

God kveld mine kjære lesere! Denne jenta har gjort seg ferieklar i dag med trening, sol og ansiktsmaske. 


Photos: @mrulriknygaard

GLAMGLOW er en profesjonell ansiktsbehandling på boks som skaper en kamera-klar og glødende hud. Den ble kåret til årets beste ansiktsmaske i 2013 av ELLE og jeg skjønner hvorfor. Etter bare 10 minutter føles huden helt fantastisk. Masken gir huden en jevn og frisk overflate, strammer opp og absorberer urenheter. Virkelig verdt å prøve! Både jeg og Ulrik har blitt helt avhengige av denne lille boksen <3 Fungerer like bra på gutter og jenter!      

   

JUMPSUIT

Hei, dere! Etter bare 5 dager med blogging er jeg blant de 50 mest leste bloggene på blogg.no! Jeg ligger i dag på 47.plass. Ikke verst det? Det har vært kjempegøy å komme i gang. Lover dere masse outfits og mye annet spennende fremover. I morgen tidlig reiser jeg til London. Der skal jeg besøke tanten og kusinene mine. Men først litt jobbing.. Ha en fin dag i solen! <3 
Photos: @mrulriknygaard

Jumpsuit: HER   

 

SOMMERKJOLEN

Hei, mine fine lesere <3 Solen skinner! I dag har jeg tatt på meg en av mine favoritter fra Bik Bok i sommer. Jeg skulle gjerne gått rundt i slike kjoler dagen lang. Håper dere koser dere ute i det fantastiske været.  Photos: @mrulriknygaard

Kjole: Bik Bok / Solhatt: Zara

BABY BLUE

Hei på dere! Titter bare innom for å vise dere dagens antrekk. Jeg bare elsker denne lyseblå fargen! Skikkelig fresh farge nå i sommer. Spesielt med litt brunfarge på kroppen. Satser på at den kommer seg med litt ferie.      

Photos: @mrulriknygaard

Shorts: Zara / Blazer: Zara / Crop top: Zara / Sko: Nelly

Om en ukes tid reiser vi på cruise i Skandinavia. Krysser fingrene for sol! Men først skal denne jenta en liten tur til London. Gleder meg kjempemasse til begge deler!   
HUSEIERE

Hurra! Da har jeg og min kjære blitt huseiere. Vi har kjøpt vår drømmebolig på Vinderen. Prosjektet ferdigstilles i august. Jeg gleder meg så utrolig masse til å flytte inn sammen med mannen i mitt liv <3 Nå klør det i fingrene med tanke på innredning. Favorittinteriørdesigner for tiden er Helene Hennie. Det spørs om ikke vi snart må ta oss en tur på Slettvoll. Der er ønskelisten lang.. 

I dag skal vi kjøpe hvitevarer. Mye som må på plass før vi flytter inn. Men gud så gøy det er :-D 


STELLA SITT DYREPASS

Endelig er min bedre halvdel tilbake noen dager fra jobb. Det er alltid like godt å få han hjem igjen. Vi har kjørt rundt og gjort litt ærender i dag. Blant annet hentet Stella sitt dyrepass. Det må hun ha da vi leverer henne fra oss senere denne uken. Stella skal nemlig på ferie til Sverige :-)       

Photos: @mrulriknygaard

Bukse: Cambio / Topp: Styleway by Lene Orvik / Jakke: H&M / Bag: Louis Vuitton / Sko: Nelly  

 

FROKOST PÅ SENGEN

Jeg startet dagen og uken med en deilig frokost på sengen. Nå skal jeg hive på meg treningstøy og komme meg på Evo. Tid for å løpe bort helgens utskeielser. Oppdaterer senere med outfit.

Sliter du med treningsmotivasjonen i sommer? Her finner du 22 forskjellige øvelser du kan gjøre hjemme eller på ferie. 7 av øvelsene er demonstrert av meg :-)    

FREDRIKSTAD


Photos: @pialoken

Shorts: Bik Bok / Topp: Bik Bok / Cardigan: Bik Bok 

Da var Stella og jeg hjemme igjen etter en super helg i Fredrikstad. Grillfest og utgang med verdens beste jenter. Kan det bli bedre? Det er så utrolig hyggelig når jentene samles. En helt spesiell stemning. Slike kvelder kan jeg leve lenge på <3

PILOTFRUEN

 

Photo: @mrulriknygaard

Bukse: Zara Basic / Topp: H&M / Sko: Nelly

Jeg tenkte at jeg aldri skulle bli en del av dette, men ting forandrer seg. Har du lyst, har du lov. Jeg har lyst, så nå har jeg bestemt meg. Jeg skal begynne å blogge. På bloggen kommer jeg til å skrive om mitt liv som pilotfrue. Med dette følger mye reising og spennende opplevelser! I tillegg kommer jeg til å vise både sminke- og stylingtips, gi deg god treningsmotivasjon, inspirere med outfits og dele ulike frilansoppdrag som journalist.

Sjekk gjerne ut min siste sak for Kvinneguiden: HER

Håper du vil følge meg videre <3