hits

juni 2017

NEW IN: HENRY LONDON

Annonse

Alle som kjenner Ulrik og meg gjennom bloggen og i virkeligheten vet at vi er veldig glad i fine klokker. Vi synes begge det er utrolig gøy å variere i både stiler og farger, noe jeg tror de fleste har lagt til merke. Det er derfor stas å starte ferien med noen nye favoritter i hver vår samling fra Henry London


Altså, hvor MEG er ikke denne hvite klokken? Modellen heter "Pimlico" og passer perfekt til alle mine herlige sommerklær. Jeg bare elsker gulldetaljene og gleder meg skikkelig til å bruke den masse resten av sommeren. Selv om klokken passer til det meste, så finnes det ikke mye som er freshere enn hvite plagg og hvitt tilbehør på en sommerbrun hud. Er dere ikke enige? Kombinasjonen av hvitt og gull er også fantastisk fin i mine øyne. Nå skal jeg bare jobbe litt mer med denne brunfargen, så blir dette riktig bra. Hehe!

Ulrik kler seriøst alt. Men looken han fikk med dette antrekket er noe av det bedre jeg har sett han i. Jeg kjente at jeg ble litt nyforelsket når jeg tok disse flotte bildene av han her om dagen. For en mann, for en stil og FOR en klokke! Jeg skjønner hvorfor han valgte Chiswick-modellen. Den er jo bare helt rå og ikke minst kledelig til Ulrik og hans attitude.
Ettersom at jeg varierer tilbehøret mitt enda oftere enn mannen så har jeg ikke bare plukket en, men to herlige klokker fra www.henry-london.com. Her er min andre favoritt som jeg også digger. En klokke i gull med en helt unik vinrød skive. Jeg føler at denne klokken er litt mer "pyntet" enn den hvite klokken, noe som er grunnen til at jeg tok den på meg akkurat i dag. Det er jo tross alt fredag og om få timer er festen i gang med familien i Fredrikstad.

Du finner også et godt utvalg av Henry London-klokker på klokker.no her!

Følg meg på Instagram @pilotfrue

-->  Der kan DU vinne en klokke fra Henry London i ukens GIVEAWAY!

JEG FØLER ET STORT ANSVAR

Husker dere at jeg anbefalte Lash Plus Eyelash serum? Anbefalingen ble publisert i slutten av januar etter å ha testet produktet selv og vært fornøyd med virkningen av det. Blogginnlegget jeg sikter til er dette, hvor jeg linket til en nettbutikk som jeg aldri skulle ha linket til. Sannheten er at firmaet bak vippeserumet dessverre ikke er til å stole på. Jeg frykter at de driver med svindel.

Jeg har aldri opplevd noe lignende verken privat eller i jobbsammenheng tidligere og er veldig lei meg for at jeg oppfordret dere til å handle av dette firmaet. Nylig fikk jeg en klage av en leser som tok kontakt med meg på Facebook. Jeg kan ikke vite sikkert at denne damen skriver hundre prosent ærlig, at hun har sagt opp abonnomentet i tide eller at hun i det hele tatt har blitt trukket fra konto mot sin vilje, men jeg velger å tro henne da det er flere grunner til nå å mistenke det verste om akkurat dette firmaet. Jeg håper at dere også velger å tro meg..

Her er klagen jeg fikk:

"For en tid tilbake hadde du annonse om Lash Eye Serum,som jeg var dum nok å kjøpe. Nå får jeg tilsendt nye hele tiden, jeg har ALDRI forpliktet meg til å kjøpe noe mer en den introduksjon pakken jeg fikk. De trekker direkte fra min konto og jeg får ikke stoppet det. Jeg ber nå om at du som ansvarlig for annonsen og tilbudet gir meg oppskriften på hvordan jeg får stoppet dette. Jeg får ikke kontaktet de, ei heller vet jeg hvor det kommer fra, da all forpakning er så dårlig merket at det er umulig å spore de. Det kommer i rekommandert sending og når en ikke henter de ut trekker de likevel direkte fra kontoen min. Jeg har nå kontakter politiet og kommer til å anmelde dette dom svindel om du ikke setter meg i kontakt med rette instans slik at får stoppet dette. Forbrukerombudet er også kontaktet, dette er ikke gjort for å sverte deg men for at du som en profesjonell aktør og selger av slike annonser skal ta ansvar. Ber om at du svarer meg i løpet av en uke, kun på denne måten kan du rydde opp i dine egne annonser og arbeidstagere, for jeg regner med at du tjener noen kroner på å annonsere for de. Så mitt ønske er at du tar ansvar og rydder opp! Mvh Gry Elin Vassbotn"

Jeg har vært i kontakt med Gry og gitt henne og politiet (gjennom Gry) all den informasjonen jeg har på dette firmaet i min kontrakt rundt annonsen. Gry ga meg også tilatelse til å dele hennes dårlige erfaring med bestillingen hun gjorde. 

Jeg har selv prøvd å komme i kontakt med firmaet både via telefon og mail i ettertid av publiseringen av annonsen jeg skrev. Den eneste personen jeg har nådd hevder å ha sluttet i frimaet.

Gry fortalte meg i en oppdatering av saken at Politiet har klart å komme i kontakt med firmaet og at hun fikk oversendt en mail med beskjed om at de hadde strøket henne fra sine lister, slik at hun ikke vil bli trukket noe mer fra konto. Det som var interessant var at de ikke hadde ikke noe kundenummer på denne Gry, så det blir spennende å se hva som skjer fremover. Politiet har sendt saken over til Danmark siden det er et dansk firma og vil i tillegg forfølge den videre her i Norge. Jeg personlig kommer til å holde kontakten med Gry inntil saken er ute av verden for henne.

Jeg håper inderlig at ikke flere av mine lesere har blitt svindlet, men jeg frykter det verste og føler selvfølgelig et stort ansvar. Jeg har forresten ikke fått betalt for annonsen jeg skrev om vippeserumet og saken har gått til inkasso. Når det er sagt så er det ikke mine tusenlapper som er det viktige i denne saken. Jeg ønsker bare å beklage meg ovenfor dere som følger meg, advare og opplyse dere mot denne aktøren. 

I går hadde jeg som sagt besøk av TV3, som også er på saken for å forhåpentligvis avsløre det jeg frykter er svindel. Sannsynligheten er jo dessverre stor for at dette firmaet har lurt mange fler enn Gry og meg. Dersom du også ble lurt gjennom min annonse så ber jeg deg om å ta kontakt med meg på innboks her, så skal jeg prøve å hjelpe deg så godt jeg kan ved å komme i kontakt med politiet som jobber med akkurat denne saken.

Til slutt vil jeg bare si igjen at jeg aldri har vært innblandet i noe lignende og at denne hendelsen selvfølgelig har gjort meg mer kritisk til firmaene bak produktene jeg fronter, ikke bare til selve produktene. Men alle kan bli lurt og det er nettopp det som har skjedd i denne sammenhengen. Jeg føler at jeg ble lurt til å lure og er redd for at det har gått ut over flere enn denne ene leseren. Meningen med dette innlegget og deltakelsen min i TV3 sitt program er å vise at jeg tar ansvar og ikke minst at jeg bryr meg mer om leserne mine enn mitt omdømme når noe slikt skjer.

P.s. Linkene i annonsen jeg skrev om produktet virker ikke lenger. Det er grunnen til at innlegget ikke har blitt slettet ennå. Men jeg kommer til å slette annonsen snart. I tillegg så ønsker jeg at dere klikker dere inn på innlegget for å se etiketten på produktet jeg faktisk snakker om, i tilfellet firmaet slår seg konkurs og starter opp på nytt under et annet navn med samme produkt. Produktet har jeg ingenting negativt å si om, da hadde jeg jo aldri anbefalt det videre. Men jeg velger nå å trekke anbefalingen min på grunn av denne useriøse aktøren bak.

Sannsynligheten er heldigvis liten for at min annonse har ført til svindel av mange mennesker ettersom at jeg "bare" har fått tilbakemelding av en misfornøyd leser og at jeg kun fikk 16 kommentarer under innlegget, men en leser er selvfølgelig nok til at jeg tar saken på alvor. Dette skulle aldri ha skjedd. Igjen, jeg beklager og ber om unskyldning for at jeg ikke gjorde grundig nok reasearch på firmaet.

Av respekt for TV3 som lager et veldig viktig program som ikke har hatt lansering enda så velger jeg å fortelle minst mulig om selve sendingen, men jeg kunne likevel ikke vente med å informere dere om det som har skjedd nå som jeg vet det jeg vet. For meg er jo denne saken virkelig, ikke bare et TV program.

Jeg må også informere om at denne annonsen ikke har noe med Mediehuset Nettavisen å gjøre, da all kontakt har foregått mellom meg, min private selger/agent og Eyelash Plus IVS i Langhøjvej 1A, 8381 Tilst. Denmark.

Saken er under opprulling. Har du noe informasjon om dette firmaet? Vennligst kontakt meg på innboks her.

TRENDSKOENE DU FINNER PÅ SALGET

Annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg som alle andre jenter elsker sneakers. Nå som sommersalget har startet har jeg gjort et par gode kupp allerede, og i denne sammenheng har jeg lyst til å dele mine favoritter på salget med dere. For det er jo ekstra hyggelig å finne paret du har siklet på lenge til en mye snillere pris, eller hva? Jeg har samlet de fineste modellene under i en god miks av komfortable sko som passer til alt og kan brukes året rundt..

HER ER MINE FAVORITTER PÅ SALG:

Hvite sneakers har jeg skjønt at er et absolutt must. Jeg har derfor bestilt meg paret fra Ecco under. Det som er så fresht med hvite sneakers er at de går til absolutt alt! Jeans, shorts, skjørt og kjoler. Spesielt fine er de nå på sommeren da leggene har fått litt farge. Men jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke mine til langt ut på høsten.

(annonselenker) Puma her/ Royal Republiq her/ Billi Bi her/ Even&Odd her/ Ecco her/

 

SORTE SNEAKERS

De mørke variantene er egentlig vel så fine og passer ypperlig til cullottes bukser og løse dressbukser. I tillegg kan de erstatte tunge boots på høsten og vinteren. Jeg har et par mørkeblå sneakers fra før som jeg er veldig glad i, men vurderer sterkt et par i sorte også. Alle burde ha et par mørke sneakers i skapet. Det er aldri et dumt valg og passer liksom alltid.

(annonselenker) Adidas her & her/ Billi Bi her/ Nike her/ Puma her/ Diadora her/

 

FARGERIKE SNEAKERS

Det er også gøy å leke seg litt med farger. Jeg har sagt det før og må bare si det igjen. Farger motiverer meg skikkelig, og kanskje spesielt nå om dagen! Jeg vurderer derfor et par spreke sneakers i en hyggelig farge som kan gjøre underverk for et ellers enkelt og klassisk antrekk. Modellene fra Nike under er de jeg liker aller best, men de andre er fine de og. Converse er alltid en klassiker og gult er virkelig min favorittfarge i sommer. De grå fra Adidas er også ganske kule. Huff, dette blir dyrt. Eller, heldigvis ikke sååå dyrt da. Alle parene er jo tross alt på slag! Hehe!


(annonselenker) Adidas her/ Nike her & her/ Converse her/ New Balance her & her

Nyt salget og dagen videre! Vi blogges mer senere ♥

TIDENES BESTE FERIEPLAN

Jeg gleder meg sånn til at jeg skal plukke opp mannen min på flytoget i morgen kveld. Da skal vi kjøre ut til Bavaria igjen for å hente båten vår som har hatt noen oppgraderinger og ikke minst blitt døpt siden sist. Det blir så deilig å bare pakke sakene og forlate huset for vårt andre hjem fredag morgen. Da går som sagt turen først til fredrikstad for en morsom helg sammen med familien "min" på Glommafestivalen, og etter det går turen videre til Strømstad. I Strømstad har vi planer om å "bunkre opp" med drikke, mat og godteri for resten av ferien og forhåpentligvis hilse på litt familie før vi reiser videre til Halden for å hilse på enda mer familie. Jeg hører noen rykter om at gjestehavnen i Halden er norges fineste? Eller i hvertfall en av norges fineste. Stemmer det? Vi skal uansett legge til i Haldens gjestehavn for å plukke opp farmor, bestefar og søskenbarna mine for en felles båttur med reker og kos, så får vi se om vi sover over i havnen eller hva vi gjør. Det meste avhenger egentlig av været..

Etter en eller to dager i Halden går turen videre til Kragerø. Det er mye mulig at vi legger inn noen stopp før Kragerø, og vi har ingen konkret plan etter Kragerø. Men det vi vet er at vi skal dit solen skinner i landet de neste to ukene, noe som etter min mening er tidenes beste ferieplan. Hehe! Vi må jo bare benytte oss av den fantastiske muligheten båten gir oss og ta en dag av gangen. Altså, hvor kjipt er det ikke når du planlegger ferie på hytta og dagene bare regner bort? DET skal vi unngå så langt det lar seg gjøre i sommer ved å forflytte oss og være fleksible.

Jeg har allerede pakket en del av sommerklærne mine ned i alt fra Louis Vuitton bagger til Ikea-poser (den nye it-vesken) og vaskedamen min stryker alt som strykes bør av både mine og Ulrik sine klær as we speek, så det er heldigvis ikke mye igjen av forberedelsene til ferien. Nå er det bare å fortsette nedtellingen før herr og fru Nygård drar til sjøs. 2 dager igjen! Det bir stas å "ta dere med" langs kysten. Bidra gjerne med tips til hyggelige stopp vi bør gjøre i forkant og underveis <3Jeg fikk forresten ikke lov til å si noe mer enda om hvorfor TV3 var her i stad. Men jeg kommer tilbake til det i morgen eller en dag veldig snart. Saken er dessverre ganske alvorlig, så jeg må bare forholde meg til deres retningslinjer.. Beklager at jeg sa at jeg skulle fortelle mer om grunnen til besøket i dag. Jeg misforstod rett og slett opplegget.

EN GLADJENTE

God morgen, folkens! Bildet i dette innlegget ble tatt i går, men jeg er like glad i dag. Jeg lover! Hehe! Jeg lover også at jeg skal slutte å overbevise dere om at humøret mitt er så fantastisk bra fremover. Jeg gidder bare ikke å bli oppfattet sur og grinete i en periode hvor jeg absolutt ikke er det. Alle har dårlige dager, til og med jeg. Selv om jeg egentlig er en skikkelig gladjente året rundt. Når det er sagt så vet dere at jeg deler det aller meste som foregår i livet mitt, og at jeg ikke redd for å åpne meg om ting som er vanskelig. Derfor håper jeg dere stoler på meg når jeg nå sier at jeg har hatt en veldig fin sommer hittil og at jeg gleder meg til resten. Jeg har nemlig mye hyggelig å se frem til i juli måned, noe som gjør ventingen på neste innsett mye enklere enn hva jeg hadde trodd. Neste søndag er vi som sagt i gang igjen med prøverørsprosessen. Jeg kan nesten ikke tro at tiden har gått så fort!

Etterpå får jeg besøk av en fotograf, en regissør og en programleder her hjemme. Grunnen til det skal jeg fortelle mer om senere i dag. Nå må jeg først rydde litt plass til alle sammen i kaoset, ferdigstille blogginnlegget som skal ut i ettermiddag/kveld og fikse meg like fin som jeg følte meg i går. Vi blogges!

NÅR ULRIK ER PÅ JOBB..

Ulrik jobber som mange vet turnus som kaptein i Norwegian, med fem dager på jobb og fire dager fri. Det vil si at jeg har fri i fem dager fra mannen av gangen, etterfulgt av jobb i fire dager med mannen her hjemme. Hehe, neida! Men det er likevel en del ting som jeg lar meg gjøre og ikke minst gjør naturlig når jeg er alene. Her er en liste over de tingene jeg gjør når Ulrik er på jobb..

Jeg går på toalettet med døren åpen: Jeg hater at Ulrik er i nærheten når jeg skal på toalettet, uansett hva jeg skal. Derfor har vi som sagt hvert vårt bad her hjemme. Mitt bad er i kjelleren og Ulrik sitt bad er i andre etasje. Men jeg går ikke bare på mitt egent bad, jeg låser også døren når jeg skal på badet selv om Ulrik ikke en gang er i samme etasje eller har noen interesse av å komme inn. I tillegg tar jeg som oftest på vasken for at han ikke skal høre hva jeg driver med, mens nå som jeg er alene hjemme så lukker jeg ikke døren en gang. Hehe!

Når det er sagt så har jeg blitt mindre sjenert etter alt vi har opplevd sammen i prøverørsprosessen, og tipper at en sommer med trange omgivelser i båt skal kurere meg helt, eller i hvertfall mye.

Jeg spiser det samme hver dag: Ulrik hater å spise samme middagsrett flere dager på rad, mens jeg elsker og da mener jeg ELSKER restemiddager. Det handler vel mest om at jeg synes det er kjedelig å lage mat og spesielt kjedelig å lage middag til bare meg selv. Men det handler også om at jeg aldri blir lei av favorittrettene mine, som er taco, red curry, og kyllingsalat.

Ute er spansk tapas, asiatisk mat og spesielt crispy duck det beste jeg får servert. Nam!

Jeg er pålogget sosiale medier fra morgen til kveld: Når Ulrik er hjemme har vi en felles "regel" om at vi legger vekk telefoner og logger av sosiale medier på kvelden. Når Ulrik sover borte på jobb så er det ingen regler her i huset i forhold til det å være pålogget. Da sjekker jeg både kommentarer, Snapchat og Instagram til sent på kveld. Noe som ofte fører til bedre og flere oppdateringer fra meg generelt.

Det var forresten Ulrik som lagde denne regelen. Jeg tipper egentlig at dere skjønte det :-)

Jeg ser på jentefilmer og dårlige serier til langt på natt: Jeg sliter med å legge meg til normale tider når Ulrik ikke er hjemme. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn, men det handler vel bare om at jeg ikke har noen andre eller noe jobb og barn å ta hensyn til. Derfor sitter jeg ofte oppe til langt på natt og ser på jentefilmer som Ulrik ALDRI hadde gått med på å se og "dårlige" serier, som Ulrik kaller det.

Jeg vasker klær og rydder klær: Jeg passer på å vaske klær og rydde i klærne våre mens Ulrik er borte, fordi han setter stor pris på at alt er rent i skapet når han har fri, fordi han fortjener å komme hjem til orden og kanskje mest fordi jeg enklere får kvittet meg med det jeg mener at han og jeg ikke lenger trenger når han ikke er hjemme og kan blande seg.

Jeg bruker selvutløser: Bildene i dette innlegget og nesten alle bildene som jeg tar i arbeidperioden til Ulrik er tatt med selvutløser. Hva skulle jeg gjort uten? Jeg har ingen kollegaer og hater å spørre venninner om å ta bilder av meg. Dessuten prøver jeg å la være å spørre Ulrik de dagene han bare er hjemom for hvile av respekt for at han faktisk er "på jobb" i turnusen sin.

Jeg forlater huset sjeldnere: Jeg trives veldig godt hjemme i huset og er glad i å være alene. I dag har jeg nesten ikke vært utenfor døren, minus noen turer med Ramp og selvfølgelg litt soling i hagen. Når Ulrik er hjemme er jeg mer ute av huset. Mest fordi han tar meg med på alt mulig, men også fordi vi da er to som har fri og mulighet til å finne på ting midt på dagen. Tommel opp for turnusmann og turnusvenninner! Jeg har heldigvis begge deler.

Jeg kjører kollektivt: Når Ulrik har fri så kjører han meg hvor jeg vil og når jeg vil. Han er skikkelig snill og tålmodig med meg rett og slett. Jeg elsker å kjøre bil, men jeg hater å parkere i sentrum. Derfor tar jeg mest kollektiv transport og taxi når Ulrik er på jobb.

Jeg bestiller vaskehjelp: Jeg bestiller alltid vaskehjelp når Ulrik er borte og sørger for at huset er rent og pent til han kommer hjem. Nei, jeg vasker ikke huset selv, men det er jeg som betaler for vasken og organiserer alt i huset.

Jeg skifter på sengen: Jeg skifter på sengen mens Ulrik er borte, slik at han alltid kommer hjem til nyvasket sengetøy som han faktisk er vant til i hotell-livet på jobben. Hvorfor? Fordi han fortjener det!

Jeg henger med venninner: Jeg passer på å bruke tid med venninner, og legger alle møter og avtaler til de dagene Ulrik er på jobb. I tillegg er jeg mer aktiv på bloggen og flinkere til å jobbe når Ulrik også jobber. Det for å ha mest mulig tid sammen med Ulrik når han er hjemme hos hundene og meg <3

P.s. Jeg ser at det ene festet til extensionet vises på bildet øverst i innlegget..

UKENS SPØRSMÅL

Kan du begynne å videoblogge igjen? Når får vi se den housetouren du har nevnt tidligere?

- Planen og ikke minst nyttårsforsettet mitt var å videoblogge en gang i uken, men jeg får meg liksom ikke til å gjøre det. Beklager. Det er på en måte litt flaut å sitte alene og snakke til seg selv, derfor kvier jeg meg så mye i forkant at jeg prioriterer det bort. Men i og med at det er mange som ønsker flere videoblogger så skal jeg prøve å bli flikere fremover. I mellomtiden er det hyggelig om dere vil følge videosnuttene mine fra hverdagen på Snapchat --> pilotfrue

Housetouren kommer når det nye soverommet er ferdig. Akkurat nå er det totalt kaos her. Litt på grunn av at vi har bodd i båten i noen dager og mest på grunn av oppussingen. Vi har blant annet den nye sengen stående i stuen at the moment. De som hjelper oss med oppussingen skal gjøre ferdig rommet mens Ulrik og jeg er på ferie. Luksus!

Hva tar du med deg på en øde øy?

- Mat? Hehe! Nei, jeg vet ikke. Hvis det hadde vært en varm øy så ville jeg nok tatt med solkrem. Jeg kan nemlig ikke tenke meg noe verre enn å bevege meg når jeg er solbrent.

Hvorfor benytter dere flagget til Konglig Norsk Seilforening på båten deres? Såvidt meg bekjent er ikke Bavarian deres en seilbåt?

- Det benytter vi fordi vi er medlem i Kongelig Norsk Seilforening. Man trenger ikke å ha seilbåt for å være medlem i foreningen.

Når dere har hundene med dere på lengre turer med båten, hvordan gjør dere det når hundene må gjøre fra seg? Jeg har hund selv og klarer ikke se hvordan jeg skulle ha løst det.

- Vi går i land ganske ofte på grunn av hundene. Ønsket er å investere i en vannscooter på sikt som vi kan ha fast bak på båten vår, slik at vi enklere og raskere kan komme oss til land.

Alkohol og båt?

- Vi er voksne mennesker som har våre grenser og klarer å ta vare på oss selv. Ulrik drikker selvfølgelig ikke alkohol mens han kjører båt eller før han skal kjøre båt. Hele dette svaret burde egentlig vært unødvendig, men etter flere "bekymringer" så velger jeg likevel å ta det med.

Hvorfor leier dere ikke bare et rom på The Thief siden dere bare ligger ved kai på Tjuvholmen?

- Hehe! Det stemmer at vi har kost oss noen dager på Tjuvholmen. Det er bare to uker siden vi fikk båten og Ulrik har ikke hatt så mye fri fra jobb, derfor er det begrenset hvor mye vi har rukket å utforske ennå. Men vi skal selvfølgelig besøke nye steder, strender og øyer i sommer. Første "langtur" går til Fredrikstad fredag denne uken. SOM jeg gleder meg!

Hvordan har prøvingen påvirket sexlivet deres? Er det mye plikt og lite lyst? Klarer du å bli tent/kåt i denne fasen av livet i det hele tatt?

- Det var mye plikt og lite lyst fra min side når vi holdt på med de forbanna eggløsningstestene. Men etter at vi satt i gang prøverørsprosessen så er lysten tilbake og plikten borte. Nå har vi sex fordi vi vil og har lyst på hverandre (som før), ikke fordi vi må eller føler at vi må for å lykkes med babydrømmen.

Hvorfor trenger du briller og hvorfor bruker du dem så sjelden?

- Jeg trenger briller fordi jeg er nærsynt, men jeg bruker de mest om kvelden når det er mørkt og når jeg sitter og skriver, leser eller ser på TV. Grunnen til at jeg sjeldent viser meg med briller på bloggen er fordi jeg ikke tar bilder i mørket. Jeg digger brillene mine og synes jeg ser kjempefin ut i de, så det handler bare om at jeg ikke føler at jeg trenger de så mye på dagtid ute.

Ser Ulrik på Flyhavarikommisjonen?

- Jeg spurte Ulrik på melding nå og han svarte: "Ja, i blandt. Noen ganger er det veldig interessant og flyhistorie er alltid spennende. Men eg følger ikkje med på programmet regelmessig. Mest når det ikkje er noke annet å sjå på."

Kunne Ulrik tenke seg å svare på noen spørsmål angående sin jobb?

- Ja, det vil han. Derfor har vi en liten plan på akkurat dette som vi skal iverksette i ferien vår, så hold på spørsmålene dine. Muligheten byr seg veldig snart.

Kan du ikke dele litt mer med oss om hvordan du setter opp og styler håret?

- Jeg liker å ha bølger og krøller i håret og bruker enten krøllstav eller rettetang hver eneste dag. I dag har jeg brukt rettetang for å få krøllene på bildet over og under. Et blogginnlegg med mer info om mine rutiner og tips til hårstyling skal bli.

Hvorfor føler du at du må forsvare deg på bloggen hele tiden?

- Bloggen er mitt sted for å dele tankene mine, meningene mine og synspunktene mine. Bak det jeg tenker, det jeg mener og det jeg ser er det alltid en forklaring. Kan jeg ikke få lov til å forklare meg uten å bli tatt for å forsvare meg?

Hvorfor gjentar du hele tiden ufrivillig prøvepause og derfor skal du drikke masse champagne osv? Hva er greia? Tror du at du blir sett på som uansvarlig og da må du forsvare det hele tiden? Eller er du bare jævlig bitter for at sommeren ikke ble slik du hadde tenkt?

- Bitter? Drømmen om å bli gravid og få barn er så stor at det gjør vondt. Etter to tøffe egguttak og tre mislykkede egginnsett er det klart at jeg er lei meg. Selvfølgelig så jeg for meg en helt annerledes sommer da jeg startet denne prosessen.

Har du noen erfaring med Damiana urter mtp prøvingen?

- Jeg har generelt lite erfaring med urter og har aldri hørt om den urten du nevner. Ikke har jeg troen på at en spesiell urte kan påvirke prøverørsprosessen positivt eller negativt heller. Det er ikke meningen å være frekk eller noe, men dette er bare ikke min greie.

Hva var poenget med dette innlegget? Clickbait? PR stunt? Forsøk på å få flere lesere engasjert etter en laber periode uten særlig innhold?

- Innlegget var overhodet ikke ment som en clickbait eller et PR stunt. Jeg ønsket kun å dele noen personlige tanker om utseendet mitt og føler selv at jeg brukte sunn fornuft gjennom hele teksten, noe vi dessverre ser lite av i kommentarfeltet.

P.s. Bloggen går veldig bra om dagen, så du trenger ikke bekymre deg.

Hva er det du vil endre på?

- Jeg er ikke positiv til den "gjetteleken" som har oppstått i kommentarfeltet og legger derfor saken død inntill jeg bestemmer meg for hva jeg gjør videre. Når det er sagt så er det faktisk ingen som har gjettet riktig og jeg tar meg heller ikke nær av alle de "kreative" forslagene/nedlatende kommentarene om utseendet mitt. Jeg lover.

Hvor har du kjøpt disse klærne?

- Toppen og shortsen er fra en lokal butikk i Portofino. Olajakken er fra Boozt.com.

Hvor er hatten din fra?

- Den er fra hattebutikken.no. Jeg kjøpte den i butikken som ligger ved Rådhuset (Hattebutikken Holm).

Hvor er denne kjolen fra?

- Den er fra Weekday. Jeg kjøpte den i forrige uke.

Hvor har du kjøpt den gule bikinien som du hadde på deg på Snapchat?

- Den kjøpte jeg på bryllupsreisen til Ulrik og meg i Thailand i fjor til typ 60 kroner. Åh, lengter tilbake til den ferien!

Nå skal jeg se SISTE episode av Skam og hoppe i seng etter det. Still gjerne spørsmål under til neste ukes innlegg allerede :-)

NAVNET PÅ BÅTEN

For en helg! Vi kom akkurat inn døren her hjemme etter to overnattinger i båten og masse hygge med venner. Dagen i dag startet med en herlig båttur i Oslofjorden mens vi spiste frokost, før vi tok fatt i fillene og vasket over hele båten. Neste gang vi skal ombord er fredag til uken. Da går Ulrik ut i ferie og vi skal som sagt "bo" i båten i hele to uker. Derfor var det fint å få båten skinnende ren. Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å pakke tingene mine og få den gode feriefølelsen. Det blir spennende å se hvor vi ender opp, men vi starter i hvert fall i Fredrikstad, Stømstad og Halden, så får vi se hvor værmeldingene fører oss etter det..

Uken som kommer skal båten vår leveres på Bavaria for blant annet å sette på navnet vi har valgt for den. Det blir gøy å dele det med dere. Jeg velger likevel å vente med å si navnet til det er festet på, slik at jeg kan vise dere hvor vi har valgt å ha det samtidig. Er det noen som vil gjette? Jeg kan gi dere tre hint. Navnet er norskt, det er et jentenavn og navnet betyr veldig mye for Ulrik og meg i form av minner.

Ukens spørsmål kommer forresten ut i morgen. Jeg har nok av spørsmål fra denne uken å velge i, så dette blir gøy. Nå er det kveldsmat her før vi hopper i seng med en episode til av Orange Is the New Black. Vi pleier ikke å spise kveldsmat egentlig, men etter mange timer med vasking og skrubbing så er vi skikkelig sultne begge to. Hehe! Man skal ikke udervurdere treningen man får av rengjøring altså. Herlighet, så sliten jeg er. Og herlighet, så fin båten ble! 

DAY PARTY

Hei, dere. Vi har flyttet ut i båten i helgen. Jeg tok meg en fridag fra bloggen i går. Det ble rett og slett litt mye. Jeg tror det er 100 kommentarer jeg ikke har fått godkjent ennå en gang.. Det var ikke meningen å skape så mye oppstyr. Noen tror sikkert det, men det får bare være. Når det er sagt så kan jeg si at jeg har fått litt å tenke på fra torsdagens innlegg. Jeg føler nå at jeg har tre valg. Jeg kan gjøre forandringen og holde munn. Jeg kan gjøre forandringen og fortelle åpent om den, eller så kan jeg la være å gjøre det jeg har lyst til for å være et bedre forbilde..

Men NÅ er det fest. Vi har stelt i stand skikkelig day party på båten her i dag og lagt til foran Bar Tjuvholmen som også har skikkelig day party denne lørdagen. Det har allerede vært flere søte lesere innom og sagt hei, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Solen skinner og alt er bra. God helg, folkens! Vi snappes --> pilotfrue

P.s. Jeg har på meg bikini under kjolen i dag. Det er ikke undertøyet mitt som vises.

MINE KOMPLEKSER

Jeg har som alle andre mine komplekser selv om det kanskje ikke ser sånn ut der jeg ofte står og "digger" meg i speilet. Sannheten er at jeg er og har vært misfornøyd med spesielt en ting så lenge jeg kan huske, men det er først de siste årene at jeg har vurdert å gjøre noe med akkurat dette. Og det er først det siste året at jeg har tatt skrittet videre og begynt å se på mulighetene mine. Nå som jeg har bestemt meg så føler jeg meg egentlig ganske lettet. Lettet over at jeg nok en gang driter i janteloven og lettet over at jeg skal bli kvitt kompleksene mine en gang for alle.

Jeg gidder rett og slett ikke å gå rundt og være misfornøyd med et "problem" som det er så enkelt å gjøre noe med lenger. I mange år har jeg jobbet med å leve med det, mens nå skjønner jeg ikke helt hvorfor. Her om dagen bestilte jeg derfor en ny konsultasjon. Min andre prat med samme spesialist på samme år for akkurat samme grunn. Valget er altså ikke spontant, men veldig nøye gjennomtenkt.

Jeg har også snakket mye med Ulrik om valget jeg nå hart gjort. Det blir feil å si at han har oppmuntret meg til å gjøre det jeg nå skal gjøre, for det har han ikke. Ulrik liker meg heldigvis som jeg er. Men han har hele tiden støttet meg i argumentene mine og sagt at jeg bør gjøre det jeg har lyst til selv, sålenge det er jeg og ingen andre som påvirker meg til å gjennomføre. Jeg har ikke snakket med noen andre om denne beslutningen, ikke en gang venninnene mine. Grunnen til det er at jeg ikke ønsker at noen skal snakke meg ut av det eller føle at de må ha noen mening om saken i det hele tatt, for jeg har jo bestemt meg.

Det er ikke er noen andre som har fått meg til å være misfornøyd med det jeg er misfornøyd med. Jeg har ikke fått en eneste kommentar på bloggen om kompleksene mine (som jeg husker), men jeg er nok blitt ekstra oppmerksom etter at jeg begynte å blogge. Det skal jeg ikke legge skjul på. For når man tar x-antall bilder av seg selv i uken så henger man seg fort opp i både det ene og det andre. Dessverre, sier noen. Sånn er livet, sier jeg. For min del er det selvforskyldt.

Forandringen handler som dere sikkert skjønner om utseendet mitt og det er derfor jeg prøver å skrive så forsiktig som jeg klarer om dette. Dette er ikke et sårt tema for meg selv om jeg kaller det for komplekser, men jeg vet at utseendet er et sårt tema for mange og er selvfølgelig redd for å si og skrive noe feil.

Til slutt vil jeg bare påpeke nok en gang at det er prøverørsprosessen som er viktigst av alt akkurat nå, men at valget om å gjøre noe med utseendet mitt likevel er tatt. Nå gjenstår det bare å finne et passende tidspunkt for gjennomføringen av min lille forandring. Kanskje skjer forandringen allerede i sommer eller kanskje jeg utsetter forandringen på ubestemt tid. Jeg vet bare at den vil skje og er fornøyd med det.

Bør jeg fortelle mer eller bør jeg holde resten for meg selv? Jeg kjenner at det er vanskelig for meg å stoppe siden jeg liker å være åpen og ærlig om alt jeg gjør. Men om jeg skal fortsette å dele så må jeg finne en fin balanse av hva som kan deles og hva som ikke bør deles..


 

10 TING JEG SKAL UNNE MEG I SOMMER

Jeg skal unne meg å slappe av: Jeg går ofte rundt og stresser over ting jeg ikke har gjort, både i hverdagen og i helgene. Noe som er helt naturlig når man driver for seg selv og styrer dagene helt fritt. Men i sommer skal jeg slappe av, senke skuldrene og leve litt mer som spanjolene. Mañana mañana! Vi tar det i morgen.

Jeg skal unne meg å spise is: Jeg unner meg alltid søstaker i helgene, men føler meg fort uvell om jeg spiser godteri, kaker eller is i ukedagene. I sommer skal jeg kose meg med is akkurat når jeg vil. Jeg hadde jo faktisk trodd at jeg skulle være gravid i sommer og ha en voksende mage, så den sommerkroppen har jeg ikke lagt så mye energi i uansett. Hehe! Det er heldigvis ikke verdens undergang, men heller ikke noe jeg bør jobbe for å opprettholde ;-)

Jeg skal unne meg å sove til jeg våkner: Dagen blir alltid bedre uten alarm om morgenen, og nå som det blir såpass tidlig lyst ute så våkner jeg uansett i normal tid. Derfor ser jeg ikke vitsen med å starte dagen med en irriterende pipelyd de dagene jeg ikke har møter eller avtaler på starten av dagen, noe jeg stort sett styrer unna.

Jeg skal unne meg å drikke vin: Jeg har som de fleste vet en ufrivillig pause fra prøverørsprosessen frem til slutten av juli. I resten av juni måned og i helt til jeg strater på hormoner i slutten av juli måned skal jeg derfor unne meg vin, drinker og champagne. Forhåpentligvis blir det min siste smak av alkohol på leeeenge. Tvi tvi!

♥ Jeg skal unne meg spekemat: Jeg skal unne meg spekemat, oster og all den andre gode maten som gravide bør holde seg unna.

Jeg skal unne meg moreller: Fy søren, så dyrt det er for moreller! Jeg kommer liksom ikke over det. Men jeg skal likevel unne meg å kjøpe moreller hver gang jeg ser det og får lyst på det i sommer, for det er kanskje den diggeste sunne snacksen jeg vet om. Mmm! Jordbær er supergodt det også, men moreller er av en eller annen grunn ekstra stas for denne jenta.

Jeg skal unne meg sminkefri dager: Jeg bruker sminke hver eneste dag, til og med om jeg bare skal være hjemme eller bare skal på trening. Ofte sminker jeg meg opptil flere ganger om dagen før jeg skal ta bilder eller etter trening foreksempel. I sommer skal jeg ha noen sminkefri dager hvor huden min skal få puste og jeg skal få en pause.

Jeg skal unne meg spa: Er det noe jeg elsker så er det massasje og velværebehandlinger. Ettersom at Ulrik ikke er like gira på spa som jeg så får jeg ta med meg noen venninner på noe behagelig i sommer. En spa-weekend hadde vært digg!

♥ Jeg skal unne meg å logge av: Jeg har som sagt ikke planer om å ta helt ferie fra bloggen og sosiale medier. Det gjør jeg jo aldri. I hvert fall ikke mer enn en dag eller toppen to. Men jeg skal unne meg å logge av når jeg får lyst til det og legge vekk kamera, telefon og mac om jeg føler for det UTEN å få dårlig samvittighet.

Jeg skal unne meg å shoppe: Jeg innrømmer det. Jeg blir i godt humør av shopping og selv om garderoben min inneholder aller mest sommertøy og lite praktiske klær, så skal jeg unne meg å kjøpe mer. For sommerkjoler, sommerskjørt, sommertopper, badetøy og alle typer klesplagg som hører varmegradene til er absolutt de mosomste å handle. Det spørs om ikke det drypper litt arveklær på lillesøster snart.


 

JEG SKRIVER IKKE FOR Å BLI LIKT

Hvor mange ganger må jeg si dette? Denne bloggen skrives av meg, ingen andre. Her deler jeg tankene mine, meningene mine, følelsene mine og ja, det meste om MITT liv. Det er overhodet ingen fasit til hvordan du som leser denne bloggen og andre bør leve sitt liv. Men jeg velger likevel å dele alt jeg gjør og opplever fra mitt synspunk fordi dette er en personlig blogg, som en dagbok.

Mange er uenige i ting jeg skriver og det er helt greit. Mange er uenige i hvordan jeg lever. Det er også helt greit. Men når jeg skriver at jeg ikke liker noe, som foreksempel at jeg ikke liker å ha sex når jeg har mensen, så betyr ikke det at jeg ser ned på mennesker som har det og liker det. Det betyr BARE at jeg ikke liker å ha sex når jeg har mensen. Dere spør meg og jeg svarer. Det er ikke mer komplisert enn det. Dette var bare et teit eksempel fra gårsdagen. Poenget er at jeg hele tiden blir fortalt at jeg "ser ned på leserne mine" dersom de mener noe annet enn meg og det stemmer overhodet ikke. Men jeg skriver ikke side opp og side ned om noe jeg ikke selv mener eller bruker masse tid på å fremme holdninger som jeg ikke har. Det får vel holde at jeg slipper gjennom og godkjenner alle mulige syn og meninger i kommentarfeltet?

Det er veldig hyggelig å bli likt av dere som leser denne bloggen. Alle mennesker liker å bli likt, inkludert meg. Jeg føler meg derfor heldig som har så mange snille og gode lesere som faktisk liker meg. Men når det er sagt så er det ikke så viktig for meg å bli likt av flest mulig at jeg velger å gjemme bort personligheten min og servere dere det som høres best og mest høflig ut. Jeg skriver ikke for å bli likt. Det har jeg aldri gjort og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Jeg skriver bare det jeg ønsker å dele, og ofte uten å tenke meg noe særlig om. Det blir som en samtale hvor jeg føler at jeg skriver til mine venninner, helt usensurert. Det beste ved å dele livet mitt usensurert er at de som liker meg faktisk liker meg for den jeg er helt på ordentlig.

Jeg er veldig glad for at jeg har så mye aktivitet i kommentarfeltet. Her får jeg som de fleste ser en del ris, men også mye ros. Begge deler er like viktig for at jeg skal kunne utvikle meg som blogger. Det er klart at mye av det negative jeg får ikke er like relevant, men dere skjønner hva jeg mener. Jeg trenger konstruktive tilbakemeldinger og setter pris på det. Jeg er bare så lei av å bli sett på som arrogant og frekk kun fordi jeg velger å være direkte. Men hvis det å være åpen og ærlig er å være frekk så vil jeg heller bli sett på som frekk enn falsk.


 

UKENS SPØRSMÅL

Reklame

Hei, dere! I dag føler jeg meg MYE bedre. Derfor har det vært full rulle fra morgenen til nå med alt jeg skal rekke før helgen. Stella og Ramp har vært hos dyrlegen blant annet. Stella for rens av tenner og kloklipp og Ramp for pass og ormekur. Ny time er bestilt til onsdag allerede. Da skal Stella få ormekur og Ramp få klipp av klør. Begge hundene må også få en ormekur til før vi går ut i ferie 30. juni, og da skal visstnok ormkuren vare i hele 28 dager.

Her er spørsmål og svar hentet fra forrige ukes kommentarfelt.. Enjoy!

1. kan du lage et innlegg om bra nettsider man kan shoppe litt billigere klær?

- Jeg pleier å handle mye bra og billige klær på Nelly. I tillegg kjøper jeg en del interiør og klær på Ellos. Blant annet den gule kjolen som veldig mange spurte meg om i forrige uke. Den var fra Ellos. Dere finner den under kategorien "maxikjoler".

2. Hvor er denne genseren fra?

- Den er fra Brandy Melville. Det ligger en butikk midt i Bogstadveien som kun selger dette merket ved siden av Joe & The Juice. Ellers vet jeg ikke hvor man får kjøpt det, men sikkert bare å google.

3. Hvor er den tøffe jumpsuiten fra?

- Jumpsuiten er fra Esprit. Jeg kjøpte den i fjor på Boozt.com.

4. Hjelper du ikke Ulrik når når dere skal legge til/fra kai og fortøye båten?

- Nei, jeg har ikke hjulpet han med det til nå. Ulrik liker å gjøre alt selv. Men om han ber om hjelp til noe så hjelper jeg såklart til. Nå har vi ikke rukket å dra på langtur ennå fordi Ulrik har jobbet, men jeg tipper at jeg lærer meg mye nytt de ukene han skal ha fri i juli hvor vi skal bo i båten og dra på lengre turer.

5. Kunne du laget en boat-tour video?

- Jeg la ut en omvisning av båten på Snapchat her om dagen. Følg meg gjerne der for flere videosnutter i hverdagen --> pilotfrue

Kanskje jeg skal lage en videoblogg fra båten i sommer. Er det stemning for det? Da kan jeg jo vise dere litt rundt :-)

6. Hvor er disse putene og dette teppet kjøpt?

- Den oransje puten er kjøpt på Room21.no. Puten med palmer og håndkleet (ikke et teppe) med palmer er fra House of Hackney og kjøpt på Oslodeco.no.

7. Lar du være med å oppgi hvor klær og interiør er fra for å få mer aktivitet i kommentarfeltet? Skjønner jo det hvis klikk genererer inntekt?

- For det første så føler jeg at jeg oppgir hvor ting er fra hele tiden, for det andre så tjener jeg ikke penger på kommentarer og for det tredje så samler jeg opp nesten alle spørsmål som jeg ikke får svart på i løpet av uken til denne spalten.8. Hvorfor har dere valgt akkurat navnene Lykke og Severin?

- Det var Ulrik som presenterte meg for navnet "Lykke". Et navn jeg falt pladask for første gang han nevnte det og fortalte meg at han alltid har drømt om å få en datter ved det navnet. Nå er drømmen om Lykke felles ♥

Det var venninnen min, Kaja som kom med forslaget "Severin" over en kaffekopp her hjemme. Jeg likte også dette navnet fra første stund og navnet ble enda finere da jeg fortalte det til Ulrik. "Ring mamma", sa han. Jeg ringte og fikk meg en hyggelig overraskelse. Etter en rørende telefonsamtale med svigermor var det ingen tvil om at jeg også hadde funnet det perfekte guttenavnet.

Dersom Ulrik og jeg er så heldige at vi klarer å skape en "mini Ulrik" en dag så skal han oppkalles etter morfaren til moren til Ulrik, altså oldefaren til Ulrik. Han virket som en fantastisk mann. Navnet Severin ga plutselig en helt ny mening etter telefonsamtalen med svigermor. Da var det ikke bare fint, men også rett ♥

9. Har du bedt om blofortynnende ved neste innsett selv eller eller har du blitt rådet til det av legen?

- Jeg har ikke bedt om det selv. Det var Liv Bente, legen min på Spiren som anbefalte meg det av forskjellige grunner som jeg kommer tilbake til. Jeg vet for lite om dette til å svare mer utdypende på det her og nå, dessverre.

10. Hva slags blodfortynnende skal du bruke? Albyl e? Fragmin? Xeralto?

- Jeg har ikke peiling. Alt dette kommer jeg som sagt tilbake til når neste forsøk er i gang om sirka en måend. Da vet jeg mer.

11. Har dere vurdert refleksologi?

- Nei, vi har ikke vurdert noe alternativ behandling ved siden av prøverørsprosessen ennå. Jeg har nok med det som skjer inntil videre. Men det er mulig at jeg ombestemmer meg i rugetiden.

12. Vet du om du er rhesus negativ eller positiv?

- Nei, hva betyr det?

13. Jeg får ikke til å klikke meg inn på kategoriene dine eller hos andre side2-bloggere. Vet du når dette ev blir ordnet?

- Beklager at det har vært litt rot og kaos på bloggen de siste månedene. Nettavisen holder som sagt på å fornye Side 2 og alle partnerbloggene. Det virker som det meste er i orden nå. Jeg holder dere oppdatert!

14. Hva tenker du om det å ha sex når du menstruerer?

- Jeg tenker ÆSJ! Sorry, men det er ikke noe for meg. Ulrik er heldigvis enig, men om han ikke hadde vært det så hadde det ikke det spilt noen rolle. I'm just not into it. Vi kan snakke om farge, mengde og konsistens over middagsbordet liksom, men det er bare fordi vi er i den prosessen vi er i med prøving, symptomer og venting. Det er ingenting ved denne prosessen eller mensen som tenner meg, for å si det sånn.


Tightsen og toppen er sponset av søteste, @lenealexandra. Settet er fra Lenes nye kolleksjon "Unicorn" fra LA lifestyle collection og fåes kjøpt på wearefit.com. Fresht, ikke sant?

15. Hva heter fargen på håret ditt?

- Extensionet mitt er i farge #mistVirginhair som er et nytt merke fra Luxushair.no (sponset). Tidligere brukte jeg fargen #90 fra Luxushair som jeg også var veldig fornøyd med, men den fargen jeg har nå er litt mørkere og kaldere.

16. Skal du klippe deg kort igjen?

- Ikke i sommer, men det er mulig jeg går for en litt kortere klipp til høsten eller til vinteren igjen. Forandringer er gøy!

17. Tror du virkelig at du vet hva som er rett og galt her i verden?

- Jeg tror at jeg stort sett vet hva som er rett og galt for meg og min lille familie ja, men selvfølgelig ikke hva som er rett og galt for alle andre.

18. Burde du ikke tenke litt mer over hvordan du formulerer deg enkelte ganger? Jeg føler at du ofte ser ned på leserne dine.

- Jeg ser overhodet ikke ned på leserne mine? Det er noe av det styggeste jeg har hørt. Jeg DIGGER leserne mine!

Når det gjelder formuleringer så stemmer det at jeg ikke sitter og grubler over hva eller hvordan jeg skal skrive en setning for å bli best mulig likt. Jeg bare skriver det jeg tenker og føler og regner med at de aller fleste setter pris på min ærlige og åpne tone her på bloggen. Det hadde vel vært litt kjedelig om jeg ikke turte å dele noen egne meninger, eller? Det betyr ikke at jeg ikke respekterer andre syn på saker og ting, for det gjør jeg.

19. Er Ulrik fremdeles fornøyd med hårtransplantasjonen? Må man forvente å "fylle på" ofte?

- Både Ulrik og jeg er veldig fornøyd med den hårtransplantasjonen han har gjort. Du mister ikke de hårene som er satt inn, men du kan fortsatt miste hår andre steder på hodet og da vurdere en ny transplantasjon senere i livet.

20. Er mannen din puddel? Eller er du veldig dominerende?

- Mannen min er en ekte gentleman som er selvsikker og trygg på seg selv. Det er faktisk noe av det mest attraktive med han og forsåvidt med andre menn (selv om ikke jeg ser på andre menn), altså selvsikkerhet. Menn som ikke tar vare på hud, hår eller ikke bryr seg om utseendet fordi de mener at det er en "jentegreie" er seriøst turn off.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

EN SKIKKELIG DRITTDAG

God kveld, dere. Denne dagen har vært en skikkelig drittdag. Derfor gidder jeg ikke late som om alt er bra ovenfor dere. Jeg våknet nemlig alt for tidlig av at jeg fikk mensen, noe som er en nedtur i seg selv her i huset. Men ikke bare det, jeg har også vridd meg i smerter nesten hele dagen INNE mens alle andre har vært ute og kost seg i det fantastiske været. Herregud, så vondt jeg har hatt. Jeg har alltid fått vondt de første dagene når jeg får mensen etter at jeg sluttet på p-piller, men dette er noe av det verste jeg har opplevd. Jeg er heldigvis mye bedre nå, men magekrampene var faktisk så kraftige at jeg kastet opp tidligere i dag. Utrolig vemmelig.

Jeg hadde egentlig bestemt meg for ikke å ta Naproxen ved mensensmerter lenger, siden jeg har hørt at det kan være skadelig i den prossesen som jeg er i med prøverør og det hele. Pluss at jeg generelt tar veldig lite tabletter når jeg føler meg dårlig, siden jeg har mest troen på å sove eller hvile sykdom og ubehag av meg. Men i dag var det ingen annen løsning. Dette gjorde for vondt og jeg klarte rett og slett ikke slappe av uten smertestillende.

Det går som sagt fint med meg nå og jeg håper og tror at jeg får sove bedre i natt enn hva jeg gjorde natt til i dag. "Ukens spørsmål" kommer forresten ikke ut før i morgen. Jeg regner med at dere forstår? Det positive med at mensen har kommet er jo at kroppen fungerer. Viktig å avslutte med noe positivt.


 

ALT DU TRENGER TIL FERIEN

Annonse

Det nærmer seg ferietid for de fleste. Ulrik og jeg har jo allerede vært en tur i Portofino med foreldrene mine og hatt flere småturer med venner og alene på sjøen, men det er ikke før den 30. juni at sommerferien vår sammen starter for alvor. Da skal vi dra på langtur med den nye båten vår og første stopp blir i Fredrikstad på Glommafestivalen. Etter en helg der går turen videre til Sverige. Planen er egentlig bare å reise etter solen og finværet i juli, derfor har vi ikke bestemt noe mer konkret enn hvor vi starter reisen. Men vi har flere planlagte steder vi skal innom i løpet av sommeren om været frister og et av stedene er Kragerø.

Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til denne avslappende ferien sammen med Ulrik og har allerede begynt å legge frem klær og ting som vi skal ha med på tur. Ferietid er for oss og for mange partid som er viktig i forholdet. I denne sammenheng vil jeg tipse dere om en praktisk reiseveske med alt du og dere som par trenger til ferien. Kondomeriet har nemlig satt sammen en veske til sommerferien som inneholder en leken vibrator, vibratorrens, et spennende glidemiddel og den populære orgasmekremen som gjør deg mer sensitiv og mottakelig for stimuli.


FUN FACT: I følge en undersøkelse Norstat gjennomførte for Kondomeriet i høst, kom det frem at over halvparten av norske kvinner eier en vibrator; eller en "reisekamerat" som Kondomeriet har valgt å si det i årets sommerkampanje. Jeg digger uttrykket og vil benytte anlendingen til å oppfordre alle til å pakke en ekstra reisevenn i kofferten, slik som jeg har gjort.

Reiseveskene kommer forresten både i rosa og i oransje. To freshe farger som passer til alle! Jeg har blant annet gitt bort en rosa reiseveske fra Kondomeriet til en god venninne i sommergave i år. Det blir som regel litt fnis og fjas rundt en slik gave, men jeg skal love dere at hun og alle andre jenter setter pris på en reiseveske som er ferdigpakket med det man måtte trenge for å stimulere alle sansene i sommer. Og kanskje har jeg gjort denne sommeren ekstra spennende for hun jeg ga den til og kjæresten hennes? Det er hva jeg kaller for en god gjerning ;-)

For de av dere som tror at det er kleint å handle på Kondomeriet, så vil jeg bare si at dette er de mest diskre handelene jeg gjør. Hos Kondomeriet handler du alltid sikkert, trygt og anonymt. Pakken jeg fikk i posten til dette innlegget var ikke merket med rosa logoer og symboler, som man kanskje skulle tro. Det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg og er redd for å møte naboen ved postkassen eller på postkontoret. Hehe! 

--> Du mottar heller ingen reklame i ettertid, dersom du ikke selv melder deg på nyhetsbrev. Alle personopplysningene som lagres i deres database blir holdt fortrolig, altså ikke solgt videre til en tredjepart. I tillegg har de ansatte i Kondomeriet AS taushetsplikt, også etter arbeidforholdets slutt.

Les mer om reisevesken og produktene her!

Nå gjestår det bare å ønske dere en deilig ferie. Jeg håper sommeren blir akkurat like leken og spennende som du og dere ønsker ♡

 

MIN LILLE BABY

Det ble en liten tur på sjøen i dag også etter at Ulrik kom hjem fra jobb. Nå ligger vi utenfor Bar Tjuvholmen og venter på en pizza Parma. Dag fem eller noe sånt med take away til middag.. Sånn kan det gå. Vi skal ikke bli beskyldt for ikke å bruke båten nok i hvert fall. Vi er jo mer i båten enn hjemme i huset vårt om dagen, og slik vil det nok være til langt ut på høsten.

Tidligere i dag var jeg en tur i klesbutikkene der hvor vi bor på Vinderen og fant meg blant annet denne fine vesken i kurv på Briskeby Gods som Ramp allerede elsker å sitte i. Jeg har lett etter den perfekte "båtvesken" lenge. En liten veske som jeg kan slenge på meg og oppbevare de mest nødvendige tingene i som telefon, lommebok, kamera, nøkler, hårbørste og Ramp. Hehe! Neida, men det er utrolig praktisk at han får plass i den når vi kjører fort og han vil bli bært eller når jeg skal gå av og på båten. Ramp er jo min lille baby som jeg er nødt til å ha med meg overalt. Han er så mamma-og pappadalt atte hjelp! Veldig koselig da.

I morgen kommer en ny runde med ukens spørsmål og et innlegg til. Jeg har vært litt slapp på bloggfronten i det siste og ikke tatt meg tid til å svare på så mye i kommentarfeltet, men det skal bli bedre og jeg besvarer som sagt nesten alle spørsmålene i "ukens spørsmål-spalten". Derfor er ingen spørsmål som stilles forgitt.

Snart får vi besøk i båten, så jeg må gå å freshe meg opp litt. Ha en fortsatt fin helg. Vi blogges! P.s. Hyggelig om dere vil følge meg på Snapchat. Jeg har lagt ut en omvisning av båten på mystory --> pilotfrue

KJÆRESTETID

Hei, dere. I dag har Ulrik og jeg tatt det helt med ro i båten liggende på Tjuvholmen. Gårsdagen var så full av avtaler og i morgen tidlig begynner Ulrik på jobb igjen, derfor var det behagelig med litt kjærestetid og helgefølelse før vi skal være noen dager fra hverandre..

Det har blitt endel take away denne uken og favoritten er uten tvil spicy indrefilet fra Hanami, som var dagens middag. Er det noen som har spist denne retten på Hanami før og vet hvordan man lager sausen? Fy søren, så god!

Nå er vi på vei til havna for å legge til med båten. I kveld skal vi sove hjemme til en forandring. Det blir tidlig i seng på oss begge, men først noen nye episoder av Orange is the New Black. Jeg har ventet og gledet meg til veldig lenge til sesong fem. Det samme gjelder Ulrik, og derfor har vi blitt enige om å se alle episodene sammen. Det er nemlig en av få serier som vi begge digger.

Ellers er det fortsatt ingen tegn til mensen. Eller, Ulrik mener at jeg har vært litt bitchy de siste dagene. Hehe! Det kan jo være et tegn på både det ene og det andre. Jeg håper selvfølgelig at mensen ikke kommer, men om den kommer så ser jeg helst at det skjer snart. Jeg skal ikke begynne med medisiner og slik før ved neste menstruasjon, men det er uansett fint å vite at kroppen er i balanse etter den spesielle graviditeten og alt som har skjedd, slik at neste egginnsett ikke blir noe mer utsatt enn nødvendig.

Vi blogges mer i morgen. Ha en fin fredag og helg!

BEAUTY GHOST

Annonse

Bare etter noen dager på sjøen så merker jeg at skjønnhetsrutinene mine sklir ut. Hjemme er jeg veldig opptatt av å rense huden både morgen og kveld med gode produkter, mens her på båten tyr jeg fort til enklere og kjappere løsninger, som dårlige våtservietter og lignende. Ja, det er bedre enn ingenting, men det sier seg selv at huden min reagerer negativt på det i lengden, og siden jeg vet at denne sommeren kommer til å inneholde mange dager på sjøen så er det viktig for meg at jeg i det minste opprettholder en god rutine i uken.

I denne sammenheng har jeg lyst til å fortelle dere om en verdens nyhet, nemlig Decrusto sin nye ansiksmaske "Beauty Ghost" som er den første masken i verden med stabilisert oksygen. Spøkelsesmasken inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser som fyller huden med næring og oksygen, strammer og gir ekstra boost. I tillegg øker den også hudens kollagenproduksjon ♥

Slik bruker du spøkelsesmasken:

1. Rist tuben og smør på masken

2. Vent til masken er helt tørr og peel off

3. Smør på Lipsome Facial Cream som også inneholder stabilisert oksygen for å forsterke effekten


Jeg kjenner at masken har en skikkelig oppstrammende effekt og føler at den gir meg den fuktigheten jeg trenger, spesielt etter en lang vinter som naturligvis har påvirket huden min. Det føles rett og slett som en herlig fuktighets boost som jeg unner meg selv og alle andre minst en gang i uken.

Beauty Ghost masken har peel off effekt, men fjerner ikke hudormer slik som The Original Black Peel Off Mask som er min andre favorittmaske. Den svarte masken har jeg jo skrevet om tildigere på bloggen her. Kort fortalt så er det er den eneste peel off masken i verden med Beta Glukaner som forsterker hudens immunforsvar.

Det er viktig å bruke Lipsome Facial Cream både etter den hvite og den svarte masken for å lukke de nyrensede porene og for å gi huden fuktighet og ekstra næring. Decrusto serien inneholder forresten ingen parabener, mineralske oljer eller silikon. Masken er vegansk og ingen av produktene eller ingrediensene er testet på dyr, noe jeg er ekstremt opptatt av.

TILBUD: Nå får du 30% rabatt på alle produkter fra Decrusto. Tilbudet gjelder kun ut juni, så vær rask! Du finner produktene på www.decrusto.no

 

KISS AND SAIL

Hei, dere! Vi har vært på sjøen i hele dag. Ulrik, faren til Ulrik, Ramp og jeg. Fy søren for en fin dag! Nå snakker vi sommer og dette kan jeg bli vant til. Hehe! Det er visst meldt ganske fint vær resten av uken også. Heldigvis har Ulik fri til og med lørdag, så det spørs om vi ikke blir i denne fantastiske båten vår helt frem til det. Jeg er uten tvil helt frelst av livet på sjøen allerende og det lover jo bra ettersom at vi har tenkt til å feriere på sjøen de neste årene..

Kjolen jeg har på meg i dag er en av de to nye sommerkjolene mine, som jeg nevnte. Dette er en maxikjole i min favorittfarge om sommeren, nemlig gul. Dere ser forresten flere bilder og videosnutter fra dagen på Instagram @pilotfrue og Snapchat story fra i dag --> pilotfrue

Nå venter vi på de to niesene våre, broren til Ulrik og kona. Vi har lagt oss til utenfor Hanami på Tjuvholmen mens vi venter. Her er det sykt mye mennesker og god stemning. Planen er å grille og kose oss i middagsbukta i noen timer før vi tar kvelden alle sammen.

Det er forresten litt morsomt at det er så mye snakk om mensen i kommentarfeltet, siden jeg venter på at den skal komme i disse dager. Det er enda ingen tegn til at den kommer, noe som er veldig positivt ettersom at jeg pleier å ha det. Kanskje det er betyr noe positivt? Hvem vet.. Eller så er den bare forsinket etter alt som har skjedd med kroppen min de siste månedene. Jeg håper uansett på et mirakel <3SOMMERSVEISEN

Reklame

Hei, folkens! Nå sitter jeg og skriver til dere fra båten. Ulrik har nemlig fri i noen dager og siden været er mer enn godt nok for båt med tak, skal vi sove over i den nye båten vår frem til torsdag. Vi har også fått besøk av snilleste svigerfar som kom fra Måløy i stad for å hjelpe oss (les: hjelpe Ulrik) med å spleise fortøyning. De holder faktisk på med det as we speak.

Tidligere i dag var jeg hos frisøren for å sette på nytt hår. Eller skal jeg kanskje si i hele dag? Det er som mange vet en lang prosess å skifte extension. Jeg hadde time hos frisøren min klokken 12:30 og var først ferdig rundt 18. Hehe! Ramp har vært med meg hele dagen, siden det ble for mange timer å være hjemme alene og fordi Ulrik hadde masse han skulle styre med. Det gikk utrolig fint å ha med Ramp. Jeg var til og med ute og luftet han med folie i håret MIDT i Hegdehaugsveien. Da kan dere tro at mange tittet rart på meg, men det brydde jeg meg ikke om. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig akkurat. Det håper jeg dere vet? Dessuten gjør jeg selvfølgelig alt for minsten!

Tilbake til sommersveisen.. Flinkeste Maria Dimitrov har gjort det igjen. Det har faktisk aldri skjedd at jeg ikke har vært fornøyd etter et besøk hos henne, heller ikke middels fornøyd. Jeg er alltid og da mener jeg ALLTID fornøyd med den jobben Maria gjør. Hun er bare helt fantastisk dyktig. Denne gangen har jeg som dere kanskje ser blitt mye kaldere i hårfargen, noe jeg er ekstremt fornøyd med og fått lengre lokker for sommeren. Behandlingen er sponset av Head Frisør i Hegdehaugsveien og håret mitt er sponset av Luxushair.

Nå er det middag her. Planen var reker og vin, men det får vi ta i morgen når butikkene åpner igjen. Som den husmoren jeg er så ble det favorittretten "Biff garlic pepper"... fra Pizza & Kina Expressen. Hehe! De stusset på adressen jeg ga de til båthavna, men maten er visstnok på vei. Vi blogges mer fra sjøen.Bluse: Coast (fikk den i gave av mamma)/ Skjørt: Nelly (gammelt)/ Veske: Chanel/ Sko: Blizz/ Skjerf på hode: Høyer Fredrikstad

EN VAKKER DAG

Husker dere at jeg fortalte om mitt nyeste babyinnkjøp? Den var denne nydelige lille matrosdressen. Herlighet, den er så søt at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Hehe! Jeg bestilte dressen på Ebay for noen uker siden da vi hadde bestemt oss for å gå for drømmen vår om en større båt. Linken jeg brukte var denne: http://www.ebay.com/itm/131093072183?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=430426435288&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT, så det var ikke noe dyre saker. Men den er jo bare helt skjønn! Eller hva? Jeg valgte som dere ser mørkeblå overdel og hvit underdel, men det går ann å velge motsatt også. Begge kombinasjonene er like herlige, spør du meg.

Jeg kjøper ikke babyting ofte altså, men vi har jo fått en liten samling her hjemme på det året vi har vært aktive prøvere som jeg koser meg med i ventetiden. Mange mener det er dumt å kjøpe inn ting til et barn før man er gravid og før man er sikker på at alt skal gå bra, mens jeg mener det motsatte. For min del gir slike småting meg en liten glede mens vi prøver og venter. Dessuten føler jeg meg fortsatt ganske sikker på at dette skal gå vår vei en vakker dag, og jeg har stor tro på det fjerde egginnsettet som sannsynligvis blir i starten av august.

Først og fremst har jeg troen på neste forsøk fordi jeg ser fordelene av at kroppen da har hatt en pause, men også fordi vi skal sette inn et fryst egg som jeg generelt har større tro på enn ferskt egg etter noen runder med dette. I tillegg fordi jeg skal begynne på blodfortynnende som kan bidra til at jeg unngår en ny spontanabort. Jeg kommer tilbake til dette når vi står i det og legen min kan forklare meg alt litt bedre. Nå forteller jeg bare det jeg tenker og føler i korte trekk. Er det forresten noen av dere prøvere eller tildigere prøvere som går/har gått på blofortynnende ved fryseforsøk eller ferskforsøk? Del gjerne erfaringer :-)

Tilbake til vår lille matros.. Tenk så stas det blir å ta med Lykke eller Severin på båttur i fremtiden da, dere. Og tenk så heldig det lille barnet kommer til å bli! Ikke fordi mamma og pappa har kjøpt inn masse klær og stæsj før det ble født (det er jo mest for vår egen del nå i ventetiden.) Men fordi hun eller han er så inderlig høyt ønsket. Det må være en fantastisk start på livet det.
 

UKENS SPØRSMÅL

Da var det tid for ukens spørsmål igjen.. Herlighet, så fort dagene går. Jeg som hadde trodd at tiden skulle gå supersakte nå som vi har pause fra det som betyr aller mest for Ulrik og meg, nemlig prøverørsprosessen. Heldigvis klarer både han og jeg å tenke på andre ting, senke skuldrene og nyte at vi har sommerferie fra hele opplegget..

1. Hvilket merke er jumpsuiten du hadde på i går fra?

- Jeg fikk den bursdagsgave av svigermor i april som har kjøpt den på b.young i Måløy. Merket er ICHI og fåes visstnok på mange b.young-butikker, så jeg noen skrev i kommentarfeltet.

2. Hvor er vitrineskapet i stuen deres fra?

- Det er fra Slettvoll. Vi fikk det i innflyttingsgave av mamma og stefaren min da vi flyttet til Vinderen for snart tre år siden.

3. Hvor er den hvite buksen på dette bildet fra?

- Kouture. Jeg kjøpte den på den butikken som ligger på Arkaden i mars.

4. Vet du om det finnes en gruppe på Facebook for oss prøvere som er hemmelig?

- Nei, det vet jeg ikke dessverre. Men kanskje noen av leserne mine vet? Finnes det en lukket gruppe kun for prøvere?

5. Har du sett at Kristina Andersen har skrevet et innlegg rettet mot deg?

- Nei, det har jeg ikke? Jeg var inne på bloggen hennes nå for å se, men så ikke noe som var rettet mot meg der. Kristina er en herlig jente som jeg har fått et veldig godt inntrykk av. I det siste innlegget hennes om misunnelseskortet har hun mange gode poeng.

6. Syns du det er kjipt å se Helene Ragnhild bli gravid? Er det derfor du ikke følger ho på Instagram? (Ho har jo gjesteblogga på bloggen din før. Virker jo som dere har kontakt).

- Kjipt at en jente som har prøvd å bli gravid i flere år lykkes? SELVFØLGELIG IKKE. Hva tror dere om meg? Det er jo helt fantastisk at hun er gravid! Jeg håper virkelig at alt går bra og at hun får en velskapt liten baby til termin.

Jeg sluttet å følge henne på Instagram fordi jeg synes det ble litt vel mye helsefokus for min smak. Jeg følger forresten ingen andre kostholdsbloggere heller. Det er bare ikke helt min greie om dagen. Dette er ikke ment negativt til henne eller noen andre som blogger om helse. Jeg liker jo å trene og spise sunt selv, men jeg er ikke så veldig interessert i å lese side opp og side ned om sunne oppskrifter, treningsprogram og slik der jeg er i dag bare. Det er sikkert litt rart siden jeg har en bakgrunn som både gruppeinstruktør og personlig trener. Kanskje interessen kommer tilbake senere i livet.

Helene Ragnhild og jeg har aldri hatt noe mer kontakt enn over mail og Facebook. Når det er sagt så har jeg selvfølgelig gratulert henne personlig og ønsket henne masse lykke til. Det gjorde jeg faktisk på innboks på Instagram <3

7. Tror du at alle er misunnelige på deg?

- Nei, det tror jeg ikke. Noen er nok misunnelige på noe i livet mitt, mens andre har helt andre ønsker og drømmer for livet sitt enn hva jeg har. Sånn er det jo bare. Vi mennesker er forskjellige og jeg er helt sikker på at det er veldig mange forskjellige typer mennesker som leser denne bloggen. Det er det nemlig enkelt å se på tilbakemeldinger og kommentarer. Dessuten kan misunnelse være både negativt og positivt. Jeg misunner ingen på en ond måte, men jeg kan misunne andre på en god måte. Med det så mener jeg at jeg unner de det samtidig som jeg misunner de det. Eksempel: Jeg unner virkelig Helene Ragnhild å bli gravid, men det ville vært en løgn å si at jeg ikke misunner henne. Det å bli gravid er jo tross alt mitt største ønske. Skjønner dere?

8. Har du tatt sommerferie fra bloggen nå?

- Nei. Jeg oppdaterer daglig, med få unntak og noen ganger to innlegg om dagen. Det er slik jeg alltid har drevet denne bloggen og slik jeg har tenkt til å fortsette å drive videre. Dere som følger meg vet jo at det ikke kommer mer enn maks to oppdatertinger her i løpet av en dag, så hvorfor må noen alltid klage? Det er veldig hyggelig at folk ønsker seg flere innlegg altså, ikke misforstå. Men det passer ikke for meg å blogge tre til fire ganger om dagen og derfor gjør jeg ikke det.

Jeg har ingen planer om å "logge av" i sommer. Men enkelte dager vil jeg nok være mindre aktiv enn andre..

9. Det irriterer meg at dere/du skriver om noe og må presisere at det ikke er sponset. Det høres ut som dere ber om sponsing og at dere er så gjør produktet en stor tjeneste. Hallo! Dere er da ikke så populære og berømte, som det nesten høres ut som! Du må da ikke ha betalt for ALT du skriver noe positivt om? Det burde være en selvfølge?

- Jeg skjønner at dette kan virke provoserende utenfra, men det er helt annerledes for oss som lever i og av dette. For hvorfor skal noen bedrifter betale store summer for å markedsføre et produkt gjennom en blogg, mens andre får det helt gratis? I dag er en omtale på en stor blogg verdt mange tusen kroner, så når jeg gir en god omtale om et produkt bort gratis, så setter bedrifter stor pris på det (som en tjeneste). Hvorfor? Fordi det ofte gir en god salgseffekt.

10. Kan du legge ut flere bilder av båten innvendig og utvendig?

- Ja, det kommer flere bilder av båten til uken. Jeg ser det er meldt sol i Oslo, så Ulrik og jeg skal sove i båten fra tirsdag-torsdag. Jippi!

11. Trenger man noe spesielt sertifikat for å kjøre et slikt monster av en båt? Eller holder det med vanlig båtførerprøve?

- Man trenger kun vanlig båtførerbevis for å kjøre denne båten, noe Ulrik har. Dersom man skal ut på langturer med båt så er det også en fordel å være god på navigasjon, noe Ulrik også er. Jeg skal bare sitte og se pen ut, som han sier. Hehe! Neida, men det er ingen tvil om hvem av oss som har peiling på båt. Ulrik er dessuten genuint interresert i alt som er tekninsk, han er vant med store kjøretøy og er over middels handy.

Jeg skal lage mat, rydde, vaske og gjøre de "damegreiene" om bord i sommer. Hehe! IKKE fordi Ulrik sier det, men fordi jeg liker det og vil bidra med det jeg kan best.

12. Bruker dere ikke redningsvester til hundene?

- Jo, det gjør vi, men hundene trenger ikke gå rundt i vester når vi ikke kjører og motoren er av.

13. Mener du at voksne som kjeder seg ikke har noe liv?

- Det har jeg aldri sagt. Men jeg mener at voksne som kjeder seg masse i hverdagen bør gjøre noe med det ja. Det er på en måte en av fordelene ved å være voksen, at man kan bestemme over livet sitt. Jeg sier ikke at hver eneste dag må være like gøy, men jeg synes ikke det å kjede seg hører voksenlivet til. Det er jo alltid noe å henge fingrene i, og om man ikke har det så bør man engasjere seg i et eller annet. Jeg kjeder meg aldri.

14. Hvor ofte handler du klær?

- Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å handle klær, men det varierer veldig fra måned til måned hvor mye penger jeg kan og vil bruke på det. Noe nytt blir det hver måned. Nå i juni har jeg kjøpt meg tre nye hatter og to nye sommerkjoler. Forhåpntligvis får jeg bruk for både kjole og solhatt uken som kommer. Tvi tvi!

15. Bruker du briller hele tiden? Hvilken styrke har du?

- Jeg er alt for dårlig til å bruke brillene mine. De er alltid på når jeg ser på TV, blogger om kvelden eller kjører bil om kvelden. Men ellers går jeg stor sett uten. Jeg husker ikke styrken min, men jeg vet at jeg er ganske nærsynt.

16. Kan du skrive litt om oppveksten din med en far som var pastor? Er du/dere fortsatt en del av pinsemenigheten? Hvorfor/hvorfor ikke? På hvilke måte påvirker religionen din hverdagen din i dag?

- Jeg var liten da pappa var pastor, så jeg husker ikke så veldig mye av livet som pinsevenner. Men jeg husker at jeg hadde en trygg og fin oppvekst. I dag er jeg ikke lenger medlem av pinsemeningheten. Jeg er kristen ja, men jeg går ikke i noen meninghet og er bare i kirken få ganger i året, som på julaften.


 

Sånn.. Det var alt for denne gang! Still gjerne spørsmål til neste runde allerede nå :-)

VERDENS BESTE PLAGG

Hei, dere. Nå er jeg på vei til Løkholmen i Sverige for å feire verdens beste morfar sine 75 år. Jeg gleder meg veldig til å være sammen med familien, spise god mat og mimre litt med søskenbarna mine igjen. Dessuten hører jeg rykter om at solen skinner der i dag, så jeg er ikke lei meg for å dra fra grå og våte Oslo akkurat.

Håret er krøllet med krøllstav og antrekket er en jumpsuit som jeg har blitt veldig glad i. Jumpsuit er generelt verdens beste plagg å ha på seg, spør du meg. Det er kult, kan fort bli pyntet med rett styling og er utrolig behagelig. Denne er kjøpt på b-young i Måløy, hvis dere lurer. Jeg har faktisk samme jumpsuit i mørkeblå også. Den blir nok fin til min maritime stil på båten i sommer!

Antrekket ble tatt bilder av i en fei på min favoritt spot her i huset, rett før jeg ble hentet av storesøster. Jeg sitter nemlig på med de begge veier siden Ulrik er på jobb og jeg ikke følte for å kjøre alene (les: Løgn. Jeg har lyst til å ta meg et glass vin). Hehe!

Jeg har forresten ikke vondt i magen, selv om det ser litt sånn ut på grunn av armen min på bildene. Det var bare slik dagens pose ble seende ut..

Vi blogges!

TIL MINE TROFASTE HATERE

Selvfølgelig fikk jeg negative kommentarer på spørsmålet om hvorfor folk leser bloggen min. Selv om det egentlig ikke henger helt på grep.. Hehe! Men samme kan det være. De mindre fine tilbakemeldingene passet bare ikke inn i listen med gode grunner til hvorfor man skal lese bloggen min. Det skjønner dere vel? Under ser dere hvorfor fem av mine trofaste hatere klikker seg inn her, dag etter dag (les: time etter time) og mine svar til de:


Svar: Det er tydeligvis et eller annet ved meg som du blir fasinert av siden du ikke klarer å la være, og det er jo egentlig ganske kult. Takk for at du klikker deg inn her, selv uten mål eller mening.

Svar: Du bruker masse tid på å lese om noe du synes er dumt og rart? Jeg forstår ikke hvorfor og må bare riste på hodet tilbake av deg. Helt ærlig!

Svar: Har du vurdert noe annet lesestoff som kan passe deg bedre? En annen blogg foreksempel som inneholder det du ser etter i en toppblogger? Det er jo tross alt ganske mange å velge mellom i dag. Bare et tips.

Svar: Jeg skal fortsette med blogging hvis dere fortsetter å le? Takket være sånne som dere får jeg nemlig kjøpe meg masse fine ting hver måned! Ønskelisten er såååå lang.. Dere aner ikke! På forhånd takk <3Svar: Jeg skriver så mye dumt? La meg minne deg på at kommentaren din skulle være et svar til HVORFOR du leser bloggen min. Og forresten.. Jeg har ikke mistet noen venner etter at jeg startet å blogge. Tolk det som du vil :-)

 

HVOR BLE DET AV DENNE FREDAGEN?

Reklame

Hei, dere! I dag har jeg vært på farten fra morgenen til nå med små og store ærender som måtte handles og gjøres. Dagens høydepunkt var definitivft kjoleprøvingen i Lillestrøm. Jeg er nemlig på jakt etter den perfekte kjolen til et bryllup som jeg er invitert i på sørlandet denne sommeren. Bryllupet er ikke før i august, men det er aldri dumt å være tidlig ute. Grunnen til at jeg dro helt til Lillestrøm for å se på kjole er fordi det ligger en helt spesiell butikk der med et enormt utvalgt av selskapskjoler, som blant annet Katrine Moholt har benyttet seg av til Skal vi danse-sendingene. Vi snakker en butikk full av fine stoffer, glitter og paljetter. En skikkelig jentedrøm. Hehe! Jeg gleder meg til å vise dere kjolen jeg bestemmer meg for, men først må jeg nettopp det.. Bestemme meg.

Det er flere som har spurt meg om jeg har fått en ny negledesigner, siden jeg nevnte at jeg skulle fikse neglene mine på Sørenga her om dagen. Hun som fikser neglene mine heter Hanne (@nailsbyhanneeb) og er den samme jenta jeg har gått til det siste halve året. Den eneste forskjellen er at Hanne har sluttet å jobbe i den salongen jeg gikk til, og da hun sluttet så fulgte jeg med henne videre siden jeg er så fornøyd med den jobben hun gjør. Nå driver hun for seg selv på Sørenga hvor hun bor.

Under ser dere et bilde av mine nye negler med glitter som jeg er superfornøyd med. Såret på lillefingeren har jeg laget selv, bare så det er sagt. Det skal ikke Hanne få skylden for, stakkar.. Hanne tilbyr forresten utrolig gode priser om dagen. Du får nytt sett til 500,- og påfyll for 350,- Er du interessert? Kontakt henne på Faceook her

Til info: Neglene er sponset, derfor er dette innlegget merket som "reklame". Forbrukerombundet har kommet med nye retningslinjer for publisering av sponsede innlegg, innlegg med affiliatelenker eller annen form for spons. ALT som kan smake av reklame skal nå merkes med enten "annonse" eller "reklame" i samme skrifttype og størrelse som resten av teksten. Altså, "I samarbeid med" eller "sponset et eller annet" holder visst ikke lenger. Du som vil lese mer om de nye reglene kan klikke deg inn her: https://forbrukerombudet.no/reklame-some 

Over til noe helt annet.. I morgen skal jeg i 75-årslag til morfar på Løkholmen. Løkholmen er et av mine beste ferieminner fra jeg var liten. Jeg hadde gledet meg til å vise hytta "vår" til Ulrik, siden jeg har snakket så mye om den. Men han er dessverre på jobb hele helgen. Jeg gleder meg likevel masse til å være sammen med familie og ikke minst til å se alle søskenbarna mine igjen samlet på et sted hvor vi alle har så mange gode minner, mye på grunn av morfar.

Nei, nå må jeg komme meg avgårde. Hvor ble det av denne fredagen egentlig? Neste stopp er hos Naomi (den andre moren til Stella) Begge hundene skal nemlig være der i helgen, så denne mamsen får litt fri. Eller, fri og fri. Jeg trives best med begge hundene rundt meg, men Ramp har ikke pass så jeg kan ikke ta han med til Sverige ennå. Vi blogges mer senere!
 

20 GODE GRUNNER TIL Å LESE BLOGGEN MIN

Reklame

Hei, dere. Jeg er så glad og takknemlig for alle kommentarer, mailer og meldinger jeg har fått de siste dagene. Det er over 300 av mine faste lesere som har tatt seg tid til å svare meg på spørsmålet om hvorfor dere leser bloggen min. Herlighet, jeg føler meg skikkelig heldig som har så mange oppegående og varme blogglesere. Tusen takk igjen for at dere klikker dere inn her og ikke minst for alle de fine svarene jeg har fått. Jeg skal prøve å skrive tilbake til alle personlig, men håper dere forstår at det vil ta litt tid..

Jeg har samlet 20 av svarene som gjentok seg i flere av tilbakemeldingene jeg fikk og vil nå ramse de opp for andre gamle og nye lesere. Det føles litt rart å "skryte" av meg selv på denne måten, men alle disse punktene kommer som dere skjønner ikke fra meg, men fra en herlig bukett av mine fantastiske lesere. Det i fet skrift under er plukket ut av tilbakemeldinger fra lesere og det i kursiv er min kommentar til tilbakemeldingen. Okei?

1. Jeg er en ærlig og ekte blogger som ikke pynter på virkeligheten i innleggene mine. Sant.

2. Inneholdet i innleggene mine er variert. Jeg prøver så godt jeg kan.

3. Bildebruken er god og ofte inspirerende. Her kan jeg nok bli enda bedre, men takk.

4. Jeg er åpen om vanskelige ting og deler nedturer på lik linje som oppturer. Det stemmer.

5. Ulrik er en stor del av bloggen. Hyggelig at dere setter pris på hans tilstedeværelse. Jeg tror at dere blir enda bedre kjent med meg som person ved at han er såpass synlig.

6. Jeg har et åpent kommentarfelt som er underholdene å følge med på. Hehe, ja. Jeg har faktisk fått høre at flere klikker seg inn på denne bloggen kun på grunn av kommentarfeltet.

7. Jeg er nøye med å merke kommersielt innhold. Tja, nå gjorde jeg en feil denne uken. Men det har ikke skjedd før og det skal heller ikke gjenta seg.

8. Jeg har et sunt forhold til kropp, trening, mat og utseende. Jepp.

9.  Jeg skriver bra. Øvelse gjør mester. Jeg har fortsatt mye å lære.

10. Jeg får ikke andre til å føle seg mindreverdige eller dårligere. Den dagen jeg gjør det så slutter jeg å blogge. Hatere teller ikke i denne sammenhengen forresten.

11. Jeg er blitt en stemme utad for par som sliter med å få barn. Min hjertesak <3

12. Jeg skiller meg ut fra andre bloggere på topplisten. Jeg gjør min egen greie og digger at det blir lagt til merke.

13. Jeg tør å svare frekke lesere. Klart det.

14. Jeg innrømmer mine feil. Selvfølgelig.

15. Jeg har tro på meg selv. Absolutt.

16. Jeg er positiv og veldig optimistisk. OM jeg er! Sorry, men jeg liker ikke negative/pessimistiske folk. Bortsett fra bestevenninnen min da. Men hun får høre det ofte av meg. Haha!

17. Jeg tar bloggingen seriøst og oppdaterer den daglig. Bloggen er veldig viktig for meg.

18. Jeg lever ikke et typisk A4-liv. Nei, jeg gjør kanskje ikke det nå. Men jeg drømmer som dere vet om barn og småbarnsliv.

19. Jeg virker som en snill og omtenksom jente. Godt å høre.

20. Jeg er blid og hyggelig i virkeligheten. Det er skikkelig hyggelig når lesere kommer bort til meg på gaten. Jeg tar meg alltid tid til en liten prat fordi jeg setter så stor pris på at dere følger meg. Det er rett og slett stas :-)P.s. Jeg har ikke flyttet inn i denne genseren som er sponset, selv om det kanskje virker sånn..

ET STORT KOMPLIMENT OG EN LITEN FEIL

Jeg ser det er flere som har hengt seg opp i innlegget fra overtakelsen av båten hvor "Bavaria" kommer veldig godt frem på bildene uten at blogginnlegget er merket som noe form for reklame. Båten er ikke sponset. Er dere gale? Jeg skulle gjerne ønske at den var det, men det er noe annet. Hehe! Det dyreste jeg har fått sponset gjennom bloggen er bunader og det er kostbart nok, men en båt? Nei, hallo. Altså, jeg heter ikke Kim Kardashian heller (I wish). Men tar selvfølgelig anklagelsen som et stort kompliment.

Når det er sagt så har jeg gjort en liten feil de siste dagene i forhold til merking av et blogginnlegg som jeg har rettet opp i. Så ja, jeg gjør feil. Men jeg prøver aldri å lure dere. Det håper jeg virkelig ikke at dere tror. Det var forresten en leser som gjorde meg oppmerksom på feilen i gårsdagens innlegg, som var at jeg glemte å merke den sponsede genseren jeg hadde på meg. Beklager! Saken var at bildet av meg med Happy Wifey-genseren egentlig bare skulle brukes i en annonse på Instagram, men siden jeg likte bildet såpass godt ville jeg også bruke det på bloggen samme dag, selv om det ikke var en del av avtalen mellom meg og annonsøren. Jeg ga dermed bort "gratis reklame" på bloggen til Happy Wifey Oslo. Men ettersom at denne genseren var sponset så skal dere som lesere selvfølgelig blir gjort oppmerksomme på det ved at jeg merker blogginnleggene mine skikkelig. Igjen, beklager. Feilen er som sagt rettet opp i. Nå står det "Genseren er sponset" øverst i innlegget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.s. Brusen og iskaffen er kjøpt av Ulrik, ikke sponset. Jeg liker bare å vende logoer frem da det ser mest ryddig ut i mitt hode. Husk at jeg skriver og tar bilder av alt (les: det lille) som skjer i hverdagen min. Når jeg tar bilder av produkter eller nevner butikker og lignende i innleggene mine, så betyr ikke det at jeg prøver å snike inn reklame. Jeg prøver bare å ta dere med inn i livet mitt ved å fortelle ærlige meninger og vise dere ekte bilder fra hverdagen. Ja, bildene er selvfølgelig litt oppstilte i blant og jeg flytter på rot for at ting skal se bedre ut. Hvem gjør vel ikke det? På bildet øverst i dette innlegget har jeg som dere ser flyttet på Missoni putene i båten fordi jeg synes de er så freshe i fargene. I går stod de et annet sted i båten/på bildene..

Og når det gjelder innlegget om båten så må jeg bare innrømme at jeg var over middels gira og stolt på mandag da den ble vår. Er det så rart? Det er første gang og kanskje siste gang i livet mitt som jeg kommer til å være med på å kjøpe en helt ny båt. For oss er dette kjøpet en drøm som har gått i oppfyllelse. Skulle jeg latt være å ta bilder av overtakelsen fordi Bavaria blir synlige på bloggen?

Den samme "problemstillingen" har vi jo i forhold til Spiren i Trondheim. Vi er ikke sponset av klinikken, men jeg nevner de ganske ofte fordi det ER NATURLIG i prøveperioden. Skjønner dere?

Jeg klarer ikke unngå å gi bort gratis reklame til bedrifter som fører produkter og tjenester jeg bruker, kjøper meg og liker. Da må jeg i hvert fall finne meg et annet yrke, noe jeg ikke er interessert i..  Prøv å fortell om og ta bilder fra uken din du da, uten å nevne eller avbilde en eneste merkevare. Det går ja, men blir det interessant for andre å følge med på?

HATTEDILLA

Reklame

God kveld, folkens. Her har vi holdt på å "flytte inn" i båten noen timer. Det er mye som skal på plass av håndkler, servis, sengetøy og så videre. Dette blir jo som en liten hytte. Dessuten ønsker vi at båten vår skal stå så klar som mulig med alle de tingene vi behøver tilgjengelig, slik at vi kun trenger å pakke i små bagger når Ulrik først har fri fra jobb så vi kan dra hjemmefra fort uten mye styr. Jeg skjønner at vi må bo oss litt mer til før vi kommer helt i mål, men vi føler oss ganske hjemme allerede. Det skal ikke mer enn litt personlige eiendeler og ring som skaper orden før man har skapt et godt miljø. I går følte jeg at vi leide båten vi kjørte rundt med fordi den luktet så nytt og fordi vi ikke hadde noe eget her, mens i dag er allerede mye på plass og det lukter litt mer som vårt feriested her. Hvis dere skjønner? Det høres kanskje litt rart ut, men jeg klarer ikke å forklare det bedre akkurat nå..

(Genseren er sponset)

Tidligere i dag var vi forresten vi innom Hattebutikken Holm som ligger ved Rådhuset i Oslo for å se på en solhatt til meg som jeg skal ha liggende her i båten. De har nemlig et utrolig godt utvalg av hatter i den butikken til både damer og menn. Noe som passer meg med hattedilla veldig bra. Vi kjøpte blant annet hattene til jegerfesten i bryllupet vårt på nettsiden deres (hattebutikken.no) og har vært veldig fornøyde med kvaliteten de leverer. Derfor ble den ene solhatten til fem nye hatter på få minutter. Tre til meg og to til Ulrik. Akkurat slik fordelingen her i familien pleier å være, inntill det kommer en liten skapning som tar min plass.. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De to hattene til høyre er Ulrik sine og de tre hattene til venstre er mine. Fine, ikke sant? Jeg gleder meg skikkelig til å bruke de i sommer og det vet jeg at Ulrik gjør også. Krysser fingrene for at vi får en varm og solfylt juni, juli og august!

Nå skal Ulrik kjøre meg til negledamen min på Sørenga. Jeg mangler nemlig to negler (på grunn av mye fiksing i båten) og trenger virkelig påfyll, så det skal bli godt å føle seg fresh igjen. Dessuten har jeg en spennede dag forran meg med NRK i morgen og derfor er det ekstra hyggelig å føle seg vel :-)

DRØMMEBÅTEN VÅR

Hei, dere! Beklager at jeg ikke ga noe lyd i går. Ting tok rett og slett lenger tid enn ventet og det var mye nytt å sette seg inn i. Nytt og spennende! Husker dere at jeg fortalte dere om en drøm som har gått i oppfyllelse? En felles drøm hos Ulrik og meg som handler om denne sommeren og alle sommerplanene våre fremover.. Ulrik og jeg stortrives som dere vet med båt og livet på sjøen. Derfor har vi lenge drømt om en større båt som kan brukes i alt slags vær og til overnatting, ikke bare til dagsturer når det er fint vær. Vi har lyst til å feriere i båt fremover rundt i Norge, langs svenskekysten og etterhvert beveger vi oss nok mot Danmark, for nå er drømmen blitt virkelig! I går hadde vi nemlig overtakelse av denne fantastiske båten som vi allerede er blitt utrolig glad i begge to.

Båten vi har kjøpt er en Bavaria Sport 360 Coupe (38 ft) på Bavaria Båt Norge som ligger i Leangbukta i Oslo. Båten har to soverom, et lite bad med dusj, tre salonger, solseng og alt det vi trenger (pluss litt til) på tur. En perfekt båt til en familie på fire foreksempel, som vi jobber for å bli. Inntil videre er den romslig og fin for Ulrik og meg pluss hundene. Det blir ikke noe "sydenturer" på familien Nygård i sommersesongen fremover, bare så det er sagt. Utenlandsreisene får vi spare til vinterhalvåret, om vi ikke har brukt opp budsjettet på bensin da.. Hehe! Neida, joda.. Dette er og blir vår store ferieinvestering i hvert fall. Helt klart.

Vi har fortsatt båtplass i Ullern båtforening, men natt til i dag la vi oss til på en gjestebrygge på Aker brygge for å teste båten litt, og dette innlegget sitter jeg å skriver til dere fra bryggen på Tjuvholmen. Båtlivet altså, jeg elsker det allerede! Vi blogges mer senere. Nå skal jeg nyte solen som har tittet frem og snart skal vi kjøre en liten tur. Moro moro! Klem fra en gira jente ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When dreams come true..

HVORFOR LESER DU BLOGGEN MIN?

Hei, igjen. Jeg har lyst til å takke for at du som leser det jeg skriver akkurat nå klikker deg inn her. Kanskje er du innom for andre gang i dag, kanskje har du vært innom flere ganger denne uken eller kanskje er du innom for aller første gang. Hva vet jeg. Jeg ønsker bare og spørre deg om en ørliten tjeneste. Det er nemlig noe jeg trenger å vite som kun du har svaret på for å bli en enda bedre blogger fremover..

Hvorfor leser du bloggen min? Kan du fortelle meg det ved å legge igjen en kommentar på dette innlegget, vær så snill? Du må gjerne svare anonymt, sende en mail til julianne@pilotfrue.com eller skrive til meg på innboks her. Det eneste jeg krever er at du er ærlig i svaret ditt.

Jeg ønsker forresten ikke tips til hva jeg bør gjøre mer eller mindre av. Det eneste jeg ønsker er at du svarer meg på hvorfor du klikker deg inn på akkurat denne bloggen. P.s. Svarene blir ikke publisert i kommentarfelet under, men de kommer i et eget innlegg i morgen. Tusen takk igjen. Svaret ditt er gull verdt :-)


 

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Her kommer ukens spørsmål. Jeg føler at jeg akkurat skrev forrige ukens spørsmål, men det er jo fordi den spalten ble forsinket på grunn av ferien vi hadde..

Siden det er såpass mange som har spurt om både overdelen og underdelen på bildene jeg bruker i dette innlegget (som ble tatt tidligere denne uken), bruker jeg noen flere bilder av samme "serie" nå i dag. Det er jo dessverre ikke så inspirerende vær i Oslo denne søndagen, så vi får heller drømme oss tilbake til torsdagens solstråler.

Hvor er antrekket på bildene fra?

- Blusen er fra River Island. Jeg kjøpte den i London for noen år siden, og helt siden 27. april i 2015 har det vært min favorittbluse om våren og sommeren. Det er kanskje ikke så rart. Shortsen kjøpte jeg i Portofino sammen med toppen som jeg har på meg her.

Hvilken leppestift bruker du på dette bildet? Og hvor er den gule skinnjakken fra?

- Jeg bruker "Ombre lipstick & lipliner Old04 Freckles & Speckles" fra NYX. Skinnjakken er fra B-Young Måløy. En jakke jeg har blitt veldig glad i.

Hvor er denne kjolen fra?

- Zara. En klassiker jeg aldri kommer til å kvitte meg med. Et av mine beste minner med denne kjolen er definitivt dette. Turen til Portofino også da. Men det minnet er jo veldig ferskt ennå.

Når er det du skal si mer om sommerplanene deres?

- I morgen, for da blir drømmen vår virkelig. Jeg ser det er meldt opphold, sol og 17 grader i Oslo, så det lover bra.

Jeg har et spørsmål til "ukesspalten" angående fertilitetsutredningen du gikk i gjennom. Fant de noe på ultralyd undersøkelsen som gjorde at de bestemte seg for å måle amh-verdien din? Eller spurte du bare om dette selv? Ønsker deg og dine fine en god sommer!

- Jeg var hos tre forskjellige gynekologer her i Oslo for å sjekke at alt stod bra til "der nede" med ultralyd før vi oppsøkte en fertilitetsklinikk, men ingen av gynekologene i Oslo fant noe feil. Jeg ble bare fortalt at jeg var alt for ung til å bekymre meg, at vi hadde prøvd for lite til å oppsøke hjelp og at jeg var sunn og frisk.

AMH-verdien måles ved blodprøve og var først noe jeg målte etter at vi satt i gang utredningen på Spiren i Trondheim. Jeg vil tro at alle fertilitetsklinikker måler dette, men om du kun oppsøker en "vanlig" gynekolog så bør du spørre konkret om å få ta blodprøve for å måle AMH-verdien din.

Ha en fin sommer du også, og masse lykke til i prosessen videre <3

Hvordan kombinerer dere prøvingen med at Ulrik jobber i turnus? Det er vel dager i din syklus det passer bedre å feste egget, hva om Ulrik jobber da?

- Det har gått veldig fint til nå. Ulrik må jo egentlig bare være tilstede under egguttaket, da han skal gjøre "sin jobb". Men han har heldigvis hatt mulighet til å bli med på alle de tre innsettene jeg har hatt også.

Man må være to for å lage barn hos legen også, vet dere. Hehe! Derfor får de aller fleste med normale arbeidplasser godkjent sykemelding etter behov. Jeg hører noen rykter om arbeidplasser som ikke godkjenner nødvendig fravær i prøverørsprosessen, og til de har jeg kun en til å si: FY SKAM!

Hei Julianne. Imponert over hvor sterk du er. Har du noen tips å dele til andre i lignende situasjon? Har forsøkt å bli gravid i flere år, og blir like knust hver gang mensen kommer. Alltid like forhåpningsfull. Har du noen råd til hvordan man kan holde psyken under kontroll i en slik fase?

- Hei, kjære deg. Mitt beste råd er å holde deg så aktiv du klarer med andre ting. Jeg sier ikke at du skal la være å tenke på barn og alt det som skjer i prosessen ,for det er umulig. Men gå turer, vær med venninner, ta deg en ferie eller gjør andre hyggelige ting som hjelper på humøret. Det dummeste du gjør er å sperre deg inne alene. Legen min har gitt meg en oppgave og den oppgaven er å finne på minst en hyggelig ting hver eneste dag i denne prosessen. Nå gir jeg oppgaven videre til deg. Tar du den?

Er bloggen din fulltidsjobb?

- Ja, jeg er en fulltidsblogger og det er bloggen min jeg lever av.

Kjeder du deg aldri siden du ikke har en vanlig jobb?

- Jeg er voksen. Voksne mennesker skal ikke kjede seg. Da bør man gjøre noen endringer i livet. Selvføløgelig er noen dager mer spennende enn andre uansett hvilken retning man har valgt, men jeg føler i hvert fall at jeg har gjort de beste valgene for meg selv og stortives i min hverdag som blogger.

Hva er fargekodene på det nye soverommet deres?

- Alle spørsmål om det nye soverommet blir besvart godt med bilder og forklaringer i eget innlegg når rommet er klart. Jeg tror dessverre at vi blir enda mer forsinket enn hva jeg har antydet fordi vi må vente på seng, sengeteppet og sengetøy. Men det går bra for min del. Vi er jo heldige å ha et stort gjesterom vi kan bruke i mellomtiden, og det nye soverommet er det virkelig verdt å vente på. Herlighet, så fint det blir!

Nå skal jeg en liten tur på trening før jeg skal hente hjem verdens beste mann.. Vi blogges mer senere. Da har nemlig jeg noen spørsmål til DERE ;-)

LETTERE Å LEVE MED

Hei, dere! Jeg har vært rundt og fikset ting i hele dag, trent og kost meg. Her hjemme er det fortsatt bare meg og hundene, siden Ulrik fikk en endring i jobben sin som gjorde at han ikke kommer tilbake igjen før i morgen. Men det går helt fint, for fra i morgen har han jo fri i flere dager og vi har masse hyggelige planer sammen.

Det er fantatsisk å ha energi og ikke minst å kjenne et lite overskudd igjen til å gjøre alle de tingene jeg ønsker. Jeg er lettere å leve med nå. Jeg føler det og er helt sikker på at Ulrik føler det. Det sier seg kanskje selv siden jeg nesten ikke kan huske hvordan det var å gå en hel dag uten vonde skuldre, hodepine, mageproblemer, kvalme eller uten å føle meg trøtt og sliten.

Det er så godt å kjenne meg hjemme i kroppen min igjen. En rar setning, jeg vet. Men jeg hadde aldri trodd at disse hormonene skulle påvirke meg så mye som de har gjort. Bivirkningene av sprøytene og tablettene har vært der hele veien og jeg har på en måte blitt vant til alt sammen, men det er ikke så enkelt å skjønne hvor store bivirkningene faktisk var før man kommer i mål eller tar en pause som jeg nå har tatt. Jeg sier ikke at plagene ikke er verdt det, for det er de. Ikke misforstå. Det er ingenting som kan stoppe meg med å fortsette prosessen til høsten. Jeg føler meg bare veldig lett akkurat nå og setter pris på å ha en normalt fungerende kropp.

Fremover får vi bare håpe at kroppen min er like snill mot meg som vi har vært mot den ved å ta denne pausen. Jeg vet i hvert fall om en fin måte den kan takke meg på.. 

NOE AV DET BESTE JEG VET

God kveld, til deg som leser. Nå er jeg hjemme igjen etter en hyggelig dag med familie. Hundene har vært alene i flere timer og det har heldigvis gått bra. Jeg blir alltid like lettet når jeg kommer hjem og ser at de har det fint sammen. Det gleder meg stort.

Noe annet som gleder meg stort er Ulrik og hans søte tekstmeldinger. Siden Ulrik sover mye borte på jobb og vi er såpass mye fra hverandre som vi er, så betyr de ordene han skriver til meg veldig mye. Ordene trenger ikke være mange og setningene trenger ikke være lange. Men de må være ekte, noe Ulrik er spesielt god på. Han er god til å formulere seg og skrive fra hjertet. Nå tror dere kanskje at jeg forventer meg mye av han, men det gjør jeg ikke. Noe av det beste jeg vet er når han skriver "jenta mi". Så enkelt og så romantisk. Han vet nok ikke hvor mye de to ordene sammen betyr for meg. Jeg håper han vil kalle meg det for alltid, selv når jeg blir gammel og grå. For jenta hans vil jeg alltid være.

Nei.. Nok kliss. Hehe! Nå skal jeg snart legge meg, men først dagens episode av Skam på sofaen. Ha en fin helg. Vi blogges i morgen <3


 

BACK ON TRACK


Jeg føler meg som en jojo-trener. Er det noe som heter det? Det kalles jo "jojo-slanking" om de som begynner på nye slankekurer hele tiden etter hver gang de har sprukket, så jeg velger å bruke begrepet i treningssammenheng også. Det beskriver på en måte treningsrutinene mine de siste månedene. Av og på hele tiden, altså ikke noe å skryte av. Jaja, jeg trener i hvert fall. Det skal jeg ha. Og hver gang jeg har trent så føler jeg meg back on track. Hehe! En skikkelig god følelse som jeg er sikker på at jojo-slankerne får i starten også.

Det ble intervaller på tredemøllen etterfulgt av litt styrketrening på armer og mage. Jeg tipper at jeg blir støl i morgen, selv om ikke økten i seg selv var så mye å skryte av. Jeg er bare happy for å være i gang igjen og ikke minst glad for at treningsmotivajonen er tilbake. Etter økten belønnet jeg meg selv med en supergod smoothiebowl, som jeg pleier å kjøpe her på Vinderen (når jeg ikke lager det selv). Breakfast booster, heter den og fåes kjøpt på The Smoothie Factory. Miksen smaker forresten mye bedre enn den ser ut. Hehe! Jeg digger blant annet de oppkuttede dadlene som er i den. Nam!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar til å møte litt familie i Bogstadveien. Vi snakkes mer senere!

EN SNIKTITT PÅ SOVEROMMET

Hei, igjen. Her får dere en liten sniktitt på det nye soverommet til Ulrik og meg sent på kvelden. Nå har maleren vært her i to dager og snekkeren noen timer i dag. I tillegg har jeg som sagt hatt besøk av interiørdesigneren min flere ganger denne uken for å velge ut de siste stoffene til rommet. Resultatet av oppussingen får dere se en gang til uken. Jeg trodde først at vi skulle bli ferdige denne uken, men det rekker vi ikke.

Ulrik har vært borte på jobb siden tirsdag, så han har ikke sett malingen på veggene i virkeligheten. Kun noen mobilbilder som jeg sendte han for noen timer siden. Planen var egentlig at han skulle vente med å se alt til han er hjemme igjen, men så kom jeg på at jeg hadde lovet å legge ut en sniktitt her på bloggen og derfor måtte jeg jo vise han litt først. Er det en ting jeg husker fra kirken i vielsen til Ulrik og meg så er det rådet presten ga meg på alteret: "Del alt som skjer i livet med partneren din først". Det er kanskje opplagt for mange, men virkelig noe å tenke på for meg som lever av å dele og lett blir revet med.

Det skal bli bra å komme i orden her hjemme og ikke minst utrolig gøy med nytt soverom. Selv om det bare er ett rom som pusses opp nå så blir det fort litt kaos. I hvert fall i hodet mitt. Hehe! Og hvem vet? Kanskje det nye soverommet bringer Lykke eller Severin? Hehe! Det bringer definitivt mye inspirasjon til resten av huset. Jeg får jo bare lyst til å fortsette med rom etter rom. Oppussing er så gøy!

P.s. Ulrik sin kommentar til gullveggen: "Den var vill" Villt fin, spør du meg ♥

JEG HADDE ALDRI TRODD AT JEG SKULLE SI DETTE

For en herlig start på juni måned! Det været her kan jeg fort venne meg til, kjenner jeg. Åh, håper virkelig at varmen kommer for å bli snart. Det fortjener vi tålmodige nordmenn som går å venter på sommeren hele året. Jeg vet forresten at regel nummer en for å få bra bilder er å styre unna sola, men når den endelig titter frem her i landet så klarer jeg ikke å la være. Det er vel ikke vanskelig å se at jeg setter pris på finværet? På dager som dette sverger jeg som dere vet til utekontor. Jeg føler meg heldig som har mulighet til å jobbe fra solsengen og viser min takknemlighet ved å utnytte det til det fulle.

Men nok om været.. Det jeg er enda mer glad for er at jeg føler meg lettet. De siste ukene har gjort mye positivt med meg. Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men jeg synes det er deilig å ha pause fra hormoner, symptomer og kanskje mest av alt fra selve spenningen i prøverørsprosessen. Det er rart å skrive disse ordene til dere for det blir jo det samme som å "si det høyt", og når jeg sier det høyt så får jeg med en gang litt dårlig samvittighet. Jeg vet ikke hvorfor jeg får det, for om det hadde vært opp til meg hadde denne pausen aldri funnet sted. Men nå som jeg har blitt "tvunget" til å senke skuldrene og latt meg kjenne på hvordan det er å bare leve her og nå igjen så må jeg bare innrømme at jeg synes det er godt. Det er godt å bare være meg etter en lang periode med mye følelser og innvendig stress.

Vi blogges mer senere i dag. Da skal jeg gi dere en sniktitt på det nye soverommet..