hits

juni 2016

I DAG SKAL VI FEIRE BESTEFAR!

Da var vi på vei til Halden for å feire bestefar sine 74 år! I bilen har vi med oss storesøster og lillegutt. Litt sent ute som vanlig, men det får gå..

Tenk så heldig jeg er som har en så ung og sprek bestefar! Dere ser et bildet av han på kortet under. Bildet er tatt i bryllupet til Ulrik og meg. Han ser ut som en skikkelig gentleman der han sitter. Ikke sant? Det kan jeg og alle som kjenner han bekrefte at han er i virkeligheten også <3

Gratulerer med dagen, bestefar! I bryllupet vårt ble du tatt for å være faren min. Det tror jeg ikke du kommer til å glemme ;-)

I dag skal du feires. Vi ses snart!

EN LITEN OPPDATERING

Her sitter jeg og prøver å komme meg ajour med alt jeg skulle ha besvart og betalt i forrige uke. Litt på etterskudd, men det får gå. Jeg er vel ikke alene om å henge litt etter nå i ferietider, men her er uansett en liten oppdatering på hva som skjer og skal skje denne uken..

Formen i dag har ikke vært helt på topp. Jeg tror ikke jeg blir syk, men halsen og hodet trengte en dag som dette med full avslapping her hjemme sammen med Ulrik og svigermor. Svigermor reiser desssverre hjem i kveld. Vi har hatt mange fine dager sammen nå. De nydelige rosene på bordet er fra henne :-)

I morgen går turen til Aspedammen. Bestefar har bursdag og i den sammenheng samles hele familien min på pappa sin side for å feire han. Det blir altså mer familietid på oss denne uken. Jeg gleder meg til å se alle i Halden igjen!

Til helgen står glommafestivalen i Fredrikstad for tur. Ulrik skal dessverre jobbe, så jeg reiser sammen med storesøster. Der skal vi kose oss hele helgen sammen med mamma sin side av familien. Det gleder jeg meg skikkelig til. Det er derfor ingen tid til å bli syk akkurat nå, men det er det vel aldri.. Hehe!  

Jeg glemte forresten å fortelle dere at jeg er blitt kortere på håret igjen. Noen av dere la det til merke på bildene fra barnebursdagen til Anna hos broren til Ulrik. Jeg var nemlig innom Maria (frisøren min) for å fylle på vipper og klippe meg tidligere på dagen i går. Extensionet fra Luxushair er fortsatt i, men kun for tykkelsen sin del. Nå er alt håret mitt i den lengden mitt naturlige hår faktisk har. Minner om tilbudet jeg fortalte dere om sist gang jeg var hos frisøren: 20 % rabatt på alle hårbehandlinger hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien dersom du bestiller time nå i juni (mandag-onsdag) 

Til alle dere som har spurt om hvor vi fikk tak i "Elsa" i går: Send meg en mail på pilotfrue@outlook.com, så skal jeg gi dere kontaktinfo til henne.

Jeg skal vise dere flere bilder av håret i morgen når jeg har pyntet meg klar til bursdag. I dag har jeg ikke lagt så mye energi i stylingen akkurat. Ha en fin kveld videre. Vi snakkes! 


 

WHEN DREAMS COME TRUE..

Det er ikke hver dag niesen vår fyller år! Derfor var der flaks at onkel Ulrik og tante Julianne tok med seg en ordentlig dronning.. Mer enn dette trenger jeg vel ikke å fortelle? Bildene under sier mer enn mine ord. Hurra for Anna sine 6 år! I dag var det en liten jentedrøm som gikk i oppfyllelse, og som dere kanskje ser så var besøket nesten like stas for de store, som for de små. Ulrik kjørte henne hjem for en time siden og er ennå ikke kommet tilbake.. Bør jeg bli bekymret? Hehe! Starstruck hele gjengen ;-)

TAKK FOR DENNE GANG!

Takk for denne gang, fine Marbella og Puerto Banus! Nå er vi hjemme igjen etter en litt kaotisk dag. Jeg skal ikke gå i detalj, men kan si såpass at vi holdt på å miste flyet, måtte betale dobbelt for all bagasje, pluss at vi glemte igjen en koffert på Gardermoen. Ikke hvilken som helst koffert, men den ekstra kofferten som vi skaffet oss på ferien og fylte med alle de nye klærne vi har kjøpt. Jeg ble ganske stresset da jeg oppdaget dette på flytoget og det ble ikke akkurat god stemning i en gjeng som ikke hadde verken sovet eller spist hele natten. Når det er sagt så fikk vi heldigvis kofferten tilbake. Det var bare ikke så stas å dra til Gardermoen igjen da vi endelig hadde kommet oss til Oslo s. Haha, huffamei.. Men alt gikk jo bra til slutt og for en flott ferie vi har hatt! Jeg gleder meg allerede til neste spaniatur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld er det tacokveld hos oss. Det er nesten blitt en liten "tradisjon" her i hus når vi kommer hjem fra reiser som dette. Enkel og digg mat som alltid faller i smak hos Ulrik og meg. Svigermor ble med oss hjem og skal være på besøk i noen dager før hun reiser tilbake til Måløy, så feriefølelsen er ikke helt over hos meg. Jeg har i hvert fall ingen verdens følelse av at det er mandag i dag..

THE WEDDING OF ANITA AND TOBBE

Her kommer bildene fra bryllupet som jeg lovte dere. For en amazing dag og for et vakkert brudepar! Det var tydelig å se at Anita hadde planlagt dette ned til en minste detalj. Sermonien var helt nydelig med mange uventede innslag fra familie og venner. Det var det forsåvidt resten av kvelden også. Typisk Anita og Tobbe.. De er noe for seg selv (positivt ment), og det er det jeg liker med de. Hehe! For de av dere som fulgte meg på Snapchat i går skjønte sikkert at det var gøy å være gjest i dette bryllupet. Jeg la nemlig ut endel videoer..

Anita og Tobbe er to fantastisk morsomme, tøffe, snille og herlige mennesker som virkelig fortjener hverandre! Jeg ønsker de ALT godt i ekteskapet og har stor tro på at dette kommer til å vare livet ut  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det siste dag på stranden for denne gang og i kveld skal vi ut og spise med familie som en avslutning på denne uken før vi reiser hjem i morgen tidlig.. Ååå! Jeg vil ikke hjem ennå. Heldigvis er det mye hyggelig som skjer hjemme til uken. Det gjør liksom overgangen fra ferie og tilbake til hverdagen mye bedre.. Hehe! 

HAR DU LYST PÅ LANGT HÅR I SOMMER?

Annonse

Som de fleste vet bruker jeg tape extensions fra Luxushair og er veldig fornøyd med kvaliteten på håret. Jeg pleier å bruke håret flere ganger ved at jeg bestiller remover og ny tape som hører til, bytter tape og heiser opp festene mine. Dette er det frisøren min som hjelper meg med sirka hver 3-4 måned. Forrige gang jeg var hos frisøren var tiden inne for helt nytt og fresht hår. I og med at jeg bruker rettetang nesten hver dag, så blir jo disse tuppene mine slitte etterhvert, og som dere kanskje husker var håret mitt i det korteste laget mot slutten så jeg hadde ikke noe mer å gå på. Dessuten var jeg veldig gira på å ha litt lengde på det i sommer, spesielt med tanke på ferien her i Puerto Banus.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst på langt og fyldig hår i sommer? Da passer det jo bra at det er STORT SALG i tape- og keratinhår på Luxushair! Jeg har alltid vært fornøyd med dette håret og anbefaler det derfor videre til dere. Husk at denne anbefalingen kommer fra en jente som har brukt hairextension siden hun var 16 år. Jeg har prøvd det meste av både type fester og hår som finnes der ute, så jeg vet hva jeg snakker om :-) 

Dersom du bestiller extensions fra Luxushair nå kan du også utsette betalingen rentefritt til 4. september med Klarna sin kampanje! I tillegg er det fri frakt på bestillinger over 499,- 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har på extensionet mitt er #16. Jeg har valgt å bruke lillashampo i håret for å få fargen noe kaldere. Men det er ikke nødvendig ettersom at de har et bredt utvalg av farger i nettbutikken. Du finner fargekartet her. Dersom du er usikker på fargevalget kan du sende en mail med et bilde av deg selv til post@luxushair.com. De er veldig behjelpelige og ikke minst flinke til å finne den rette fargen som passer deg og ditt hår. Jeg var forresten nylig innom de nye lokalene deres i Åmot. De har nemlig flyttet til Lilleåsgata 3. Bygget er til venstre for Åmotsenteret, for dere som lurer på det.

Nå får du også ekstra fyldig Clip On Deluxe, for deg som kun er ute etter litt ekstra fylde til spesielle anledninger. Jeg har alltid en pakke med slike clips liggende hjemme i skuffen på badet. Disse er geniale å bruke til fest når jeg ønsker en ekstra glamorøs look med store krøller eller en tykk flette. Klipsene finnes i 35-60 cm og er en bestselger hos Luxushair. De jeg har liggende er i lengde 50 cm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOMMERTILBUD:

♥  Utsett betalingen rentefritt til 04.09 med Klarna sin kampanje

♥  Fri frakt på bestilling over 499,- 

♥  By Sophie Elise kun 1499,- nå  i juni 

SJEKK UT SALGET HER

JOBBER MED BRUNFARGEN

Hei, dere! Her jobbes det for fullt med brunfargen. Nå begynner det jo faktisk å hjelpe litt både på Ulrik og meg. De første dagene så vi ut som to kokte hummere her nede, men det røde har heldigvis blitt brunt ;-)

I kveld er det bryllup på stranden, så jeg er egentlig litt stresset for å bli ferdig med sminke og hår. Jeg skal vise dere masse bilder av bryllupet i morgen. Jeg er sååå spent på kjolen til bruden og hele opplegget i dag. Dersom jeg skulle ha giftet meg på sommeren hadde jeg også valgt strandbryllup. Det er jo så vakkert!

Kjolen min er som sagt en lang lys rosa kjole fra Undorn, som jeg har spart til denne dagen. Bryllup for meg er noe helt spesielt. Forrige bryllup jeg var i var Ulrik og mitt sitt. Jeg er sikker på at jeg blir litt ekstra rørt nå som jeg selv er gift og vet hvor mye denne dagen betyr for brudeparet, familie og deres venner.

Hilser fra Ulrik! Ha en fortsatt fin helg. Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen <3

BILDEDRYSS FRA OCEAN CLUB

Her er et lite bildedryss fra gårsdagen på Ocean club Marbella. HERREGUD, for en dag! Jeg banner jo egentlig aldri, men det var det første ordet som kom til meg når jeg satt meg ned med dette innlegget. Jeg hadde det så utrolig gøy i går. Ulrik og jeg kom i 12-tiden og dro ikke hjem igjen før det stengte. Snakk om to ivrige vesen på beach club. Det var en eneste lang fest som varte i 9 timer. Til lunsj kom Kristine, Dag og Julian. Det er noen gamle bekjente/venner av oss fra Oslo, som tilfeldigvis også er her nede samtidig med oss. Ulrik og jeg har det veldig fint sammen bare vi to, men på dager som i går er det alltid gøy å være en gjeng. Det var derfor veldig kjekt med besøk på solsengen av disse herlige menneskene ♥ 

I dag ligger vi rett ut på stranden igjen. Vi kan ikke holde på slik som i går flere dager på rad. Det går hardt utover både helsen og lommeboken.. Hehe! Senere i dag er det barbeque evening hos Anita og Tobbe (de som skal gifte seg), i morgen er det bryllup, søndag har vi ikke lagt noen planer ennå og mandag er det hjem. Tiden går så fort her nede. Jeg kunne gjerne tenke meg å bli en uke til, men det går ikke denne gang. Vi får heller ta oss en tur til snart igjen. I love Marbella! 

@ OCEAN CLUB MARBELLA

Hei, dere! I skrivende stund ligger jeg rett ut i solsengen på Ocean club Marbella. Ulrik har sovnet litt ved siden av meg her, men det er bare hyggelig. Utslitt etter "fotoshoot" med fruen. Haha! Snart kommer det noen venner av oss som vi skal spise lunsj med før vi kjører på videre med el vinos ;-)

Jeg gikk som dere ser for den hvite badedrakten i dag og kunne ikke følt meg bedre. Det er mye enklere å føle seg vel i badedrakt enn bikini. Badedrakt er definitivt den nye bikinien for meg, og ikke minst det "fresheste" (er det et ord?) plagget å bruke på beach club.

Det kommer flere bilder fra dagen i dag senere. Nå må jeg legge bort telefonen og bare nyyyyte! Dette er livet <3

IT'S SHOP O'CLOCK

Hvor ble det av den dagen her? Klokken har bare gått helt fra meg. Ulrik og jeg har tilbragt enda en dag på stranden og bare kost oss sammen vi to. På vei hjem fra stranden gikk vi innom Marina Banus, som er et lite kjøpesenter i Puerto Banus. Vi skulle egentlig bare finne noen lyse sko til Ulrik som han skal ha på seg i bryllupet på lørdag, men endte opp med alt mulig annet fint og lyse sko fant vi ikke. I og med at vi hadde overvekt på vei ned hit blir det spennende å se hvordan vi skal løse dette med koffertene hjem.. Jaja, det finner vi ut av. Shopping is always a good idea! 

Nå sitter vi i stuen i leiligheten vi bor i og koser oss med spansk skinke, oster, kjeks og oliven. Ulrik ser på "Orange is the new black" mens jeg skriver til dere. Han har noen episoder å ta igjen for at vi skal kunne se det videre sammen.. Ettersom at det ble mørkt før vi kom oss ut av kjøpesenteret så tok jeg en sjefsavgjørelse om å bli hjemme i kveld, da jeg rett og slett ikke orker å fikse meg for å dra noen flere steder i dag. Ulrik var ikke akkurat vanskelig å overtale, spesielt ikke med tanke på morgendagen. I morgen skal vi nemlig på Ocean club. Dere som har vært der vet jo at det fort blir en heldags fest. Derfor er det kjekt å være uthvilt.

Under kan dere se noen glimt av dagens fangst. Jeg elsker de to nye badedraktene mine! En av de skal brukes i morgen, men jeg har ikke bestemt meg for hvilken ennå. De er begge veldig freshe under gullkjolen som også er ny. Jeg skal vise dere masse bilder i morgen. Lover å stikke innom mye tidligere på dagen. God natt, alle sammen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STRANDLIVET

Hola! Her er noen bilder fra dagen i dag. Vi har bare lagt rett ut på stranden og grillet oss i solen. Det er så herlig med dager som dette hvor man blåser i klokken, telefonen og alt som ellers hører hverdagen til. Det er jo det som er ferie, er det ikke? Strandlivet  Men uansett hvor mye jeg later meg her nede, så skal jeg holde dere oppdatert. Ferie tar jeg med god samvittighet, men fri fra bloggen tar jeg aldri. 

Jeg er allerede brent på skuldrene. Typisk meg første dag på stranden, men det går over. Jeg får bare smøre meg med enda høyere faktor i morgen.. Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for middag. Vi skal ut og spise i Puerto Banus, en tur til kusinen til Ulrik og muligens ut en tur med noen venner av oss på Cavallli club. Dagen her nede er altså enda ung for oss. Helt om natten, helt om dagen. I hvert fall på ferie. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

FREMME I PUERTO BANUS

Da var vi fremme i Puerto Banus. Vi dro rett til huset til kusinen til Ulrik fra flyplassen. Her er det fullt av familie og venner som er klare for å feire verdens beste par. Anita & Tobbe. Ulrik og jeg pleier å bo i dette fantastisk huset til Anita og Tobbe når vi i er i Spania, men denne gang bor vi i et leilighetskompleks rett ved huset deres, som vi snart skal sjekke ut.. 

Jeg har ikke så mye mer enn dette å fortelle dere, men vi snakkes mer i morgen. For dere som vil ha mer av livet her nede i amazing Marbella: Følg meg på Snapchat --> pilotfrue

Vi snappes ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I'M PACKING MY BAGS

God kveld, dere! Da er jeg sirka ferdig med pakkingen. Det som står igjen nå er bare toalettsaker. De pakker jeg mens jeg fikser meg i morgen. Vi reiser som sagt til Puerto Banus i morgen tidlig. Derfor måtte jeg gjøre meg ferdig med det meste nå i kveld. Jeg hater egentlig å pakke og planlegge antrekk for flere dager enn en helg, så det blir alltid mer klær enn nødvendig med på turer som dette. Det er vel en typisk jentegreie, er det ikke? Ulrik er forresten ikke stort bedre. Sist vi var i Marbella så brukte vi begge under halvparten av det vi hadde med oss. Jeg føler at jeg har vært litt mer kritisk i forhold til plaggene jeg har tatt med denne gang, men det kan tenkes at det bare er en følelse..

Dette er i utgangspunktet ingen shopping tur, men kjenner jeg meg rett så blir det mer bagasje hjem enn til. I kveld som jeg har gått over det jeg har av sommertøy så vet jeg i det minste hva jeg trenger mer av. Sommertopper, shortser og kjoler står øverst på den listen. Trenger og trenger.. Jeg har lyst på, heter det. Kjolen som dere så vidt ser et glimt av hengende på bildet under er kjolen som jeg skal ha på meg i strandbryllupet. Jeg fikk den i bryllupsgave av hun som lagde brudekjolen min og har spart den helt til nå. Den er i fargen "dusty pink", som er årets sommerfarge i mine øyne. Det blir stas å vise dere den på  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

HAPPY SUNDAY!

Her er det skikkelig søndags stemning. Vi hadde en lang og god frokost etterfulgt av date med sofaen og "Orange is the new black". Endelig er sesong 4 her! Jeg har ingen dårlig samvittighet for å bare ligge rett ut i noen timer til. Denne sesongen tar vi i et eneste marraton. Ingenting er bedre enn det. Senere i dag må vi pakke koffertene.. Flyet vårt går i morgen tildlig. Puerto Banus next! Det skal bli godt å reise bort litt, tilbringe tid med familie, sole oss og bare nyte en uke i Spania. Vi reiser i utgangspunktet ned for å feire bryllupet til kusinen til Ulrik, men siden vi har mulighet til det så blir vi en uke. Jeg gleder meg skikkelig, spesielt til bryllupet. Jeg elsker bryllup og har aldri vært i et strandbryllup før, så det blir veldig gøy. 

Det har vært bra respons på innlegget jeg skrev om at jeg søker en fotograf. Jeg har ikke rukket å svare alle, men jobber med saken. Det er ikke forsent å melde sin interesse, spesielt dersom du er god på video og redigering. Jeg har alltid bruk for dyktige fotografer og videografer som ønsker å samarbeide med meg. Vi blogges mer i kveld. Happy sunday 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

8 TING JEG IKKE ANGRER PÅ

Husker dere at jeg skrev dette innlegget om 8 ting jeg angrer på? Jeg glemte å lage oppfølgeren, nemlig listen over ting som jeg ikke angrer på. I og med at jeg liker å se det positive i ting, så var det definitivt mye morsommere å lage denne listen:

1. At jeg flyttet til Oslo: Under ser dere et bilde av min første leilighet i Oslo. Her flyttet jeg inn på 20-års dagen min og ble boende i 4 år. Bildet er tatt av salgsannonsen fra da jeg la leiligheten min ut for salg og flyttet inn til Ulrik på Uranienborg, noe jeg heller IKKE angrer på. Hehe  

2. At jeg gikk til psykolog: "Dessverre forbinner mange det å gå til psykolog som noe skremmende. I førsten tenkte jeg det samme. Jeg kviet meg for å i det hele tatt fortelle det til mine nærmeste. Men det var før jeg hadde startet. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte hvor heldig jeg var. Jeg følte meg så heldig som hadde mulighet til å snakke med en utenforstående om akkurat hva jeg ville. Det eneste målet denne personen hadde var å hjelpe meg videre." Les resten av innlegget hvor jeg skrev om det å gå til psykolog her.

3. At jeg tok Personlig Trener utdanning: Jeg har alltid vært glad i å trene, men etter at jeg tok PT-utdanningen fikk jeg den kunnskapen jeg trengte for både å trene og spise riktig. Selv om min "karierre" innen trening og helse ble kort grunnet mitt nye veivalg om å starte på journalistikk, så er jeg glad for de erfaringene jeg gjorde meg og har hatt stor nytte av alt til egen trening og motivasjon. Jeg ble rett og slett glad i å svette ;-)

4. At jeg begynte å blogge for Side 2: Det virket så stort og skummelt i starten der jeg trippet inn på et slags intervju i Mediehuset Nettavisen. Jeg er så glad for at jeg hadde troen på meg selv og våget å satse på denne bloggen. Målet mitt var å leve av dette og det klarte jeg jammen i meg fort. Dere kan lese min "introduksjon" i Side 2 her


5. At jeg holdt tale i bryllupet: Husker dere at jeg var usikker på om jeg ville holde tale i mitt eget bryllup eller ikke? jeg er så glad for at jeg gjorde det! Ulrik fortjente det så inderlig og resten av gjestene forventet det vel nesten litt av meg, noe jeg forstår ettersom at jeg i utgangspunktet ikke er redd for å dele og bli hørt. Det var skummelt og jeg må innrømme at jeg gruet meg skikkelig, men jeg anbefaler alle kommende bruder til å reise seg og si noen ord. Man trenger ikke si så mye, bare noe. Jeg skrev et innlegg om bruden må holde tale eller ikke i forkant her

 

 

6. At vi brukte et sekssifret tall på klærne til Ulrik og meg i bryllupet: Det var mye prat rundt antrekkene våre i bryllupshelgen. Både positivt og negativt. Men det viktigste er jo at Ulrik og jeg fikk det akkurat slik vi ønsket. Selv om det kostet skjorta, så var det verdt hver eneste krone og time som vi holdt på med dette. For ikke å snakke om alt jeg/vi måtte prioritere bort det året som vi sparte til bryllupet. Alt var verdt det, men det er på en måte godt at det er over også. Spesielt nå som vi kan se tilbake på dette drømmebryllupet vårt. Klærne våre er sendt på rens. Planen er å freshe de opp og bevare de trygt for alltid. Jeg kommer aldri til å selge brudekjolen min eller noe av det jeg har av minner fra denne eventyrlige dagen og helgen 

7. At jeg begynte med akrylnegler eller vippeextensions: Det er jo ingen hemmelighet at jeg har blitt avhengig av både falske negler og falske vipper. Jeg har derfort fått mange spørsmål om jeg angrer på at jeg startet med det, siden jeg nå ikke klarer å slutte. Sannheten er at jeg aldri har hatt verken lange vipper naturlig eller sterke negler naturlig så jeg hadde på en måte ingenting "å tape". Skjønner dere? Dessuten så har jeg ikke opplevd at akrylen skader neglene mine noe mer enn vanlig neglelakk. Etter at jeg begynte å gå til proffe salonger for vippeextension, så har jeg heller ikke opplevd noe ubehag med vippene mine. 

8. At jeg støttet Ulrik i valget om å ta hårtransplantasjon: Resultatet har blitt utrolig bra! Jeg tuller ikke når jeg sier at han ofte brukte lenger tid enn meg på badet før for å fikse håret sitt. Nå lar han bare håret falle helt naturlig. Han bruker nesten ikke noe stylingprodukter i det og ser amazing ut hele tiden. Dere kan se en reklamefilm han har gjort for klinikken her. My handsome husband! Jeg er veldig stolt av han for å stå frem og fortelle andre om dette 

JEG SØKER EN FOTOGRAF

Et kjent problem blant oss bloggere er at det er utfordrende å ta de bildene vi ønsker til enhver tid. Jeg er ekstra mye alene ettersom at Ulrik er ute og reiser i jobb og kunne derfor trenge litt hjep for å gjøre jobben min bedre. Siden det gikk så bra sist gang da jeg søkte etter en negledesigner her på bloggen, så prøver jeg lykken igjen.. Er du fotograf, studerer du foto eller kjenner du noen som elsker å ta bilder og drømmer om å leve av fotografyrket? Send en mail til: pilotfrue@outlook.com med litt informasjon om deg selv og legg gjerne med noen bilder du har tatt, en link til din hjemmeside/facebookside eller lignende.. 

Jeg søker en person eller to som har noen ledige timer i hverdagen og har lyst til å samarbeide med meg. Dette er ingen heltidsjobb, men en god mulighet for deg som ønsker å praktisere og nå ut til mange med dine bilder. Jeg er sikker på at vi kan gjøre mye morsomt sammen :-)

Ps. Det er en fordel hvis du har erfaring med video og redigering av film. 

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

LIVET ER FINT OM DAGEN

Hei, igjen! Da var jeg hjemme etter et møte og noen ærender på Majorstuen. Det tok litt lenger tid enn forventet, men det gjør ikke noe. Det er mye spennende som skjer fremover jobbmessig, så lenge ting går i boks da.. Men det kommer jeg tilbake til. Ulrik er på stopp i dag, så jeg har resten av dagen for meg selv. Den skal jeg benytte godt til trening, en lang tur med Stella og litt klesvask. Kanskje ikke så spennende, men det må til. I hvertfall klesvasken. Hehe! Vi reiser på ferie på mandag, så nå er det også siste innspurt på Sats. Jeg beveget meg forresten inn i gruppesalen for første gang i går. Det vil si første gang på Sats Vinderen. Jeg har jo selv vært gruppeinstruktør tidligere og elsket saltimer over alt på denne jord, men fikk det plutselig helt i halsen av en eller annen grunn. I går ble jeg derfor overtalt av en søt jente som heter "Ine" til å bli med på 21 minutter med intervalltrening i sal og en "bootie-licious" time etter det.. To timer på rad. Ikke verst for en som ikke hadde lyst til å sette foten sin inn i salen i utgangspunktet? Jeg angrer ikke et sekund og må innrømme at jeg fikk MYE ut av disse to timene. Dessuten var Ine en utrolig god og motiverende instruktør. Dersom du er medlem på samme treningssenter som meg så anbefaler jeg deg å bli med på en time med henne :-)

Over til noe annet. Jeg fikk en telefon av Maria (frisøren min) om at sommertilbudet gikk over all forventning. Derfor måtte vi begrense tilbudet fra mandag-onsdag ut juni. Da hun er helt fullbooket torsd-lørd. Jeg har oppdatert blogginnlegget med denne informasjonen, men siden hun fikk såpass mange henvendelser om dette så tenkte jeg at det var lurt å informere dere ordentlig.

I morgen er det helg allerede! Denne uken har virkelig gått fort.. Vi får besøk av forloveren til Ulrik i helgen og har planer om å delta på "The raft", som er et slags båttreff i Middagsbukta på lørdag. Er det noen av dere som skal dit? Jeg tror at det blir skikkelig gøy, bare været er med oss. Tvi tvi! 

Nå får jeg hoppe ut av disse klærne og inn i treningstøyet. Livet er virkelig fint om dagen. Jeg kan ikke annet enn smile 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sender et stort smil fra takterrassen!

TIPPER DET ER FLERE ENN MEG SOM LURER PÅ DETTE..

Jeg kjører mye kollektivt i Oslo sentrum. Mest t-bane, litt trikk og en sjelden gang buss. Nå i det siste har jeg ofte blitt stoppet i billettkontroll. Det virker som om det er høysesong for slike kontroller i disse dager. Jeg kjøper alltid billett på ruter appen, men er som regel sent ute. Det vil si at nedtellingen fortsatt går i det jeg stiger på. I utgangspunktet skulle ikke dette være et problem ettersom at det faktisk står "påstigning tillatt" på billetten med det samme kjøpet er godkjent, men jeg har nå blitt kjeftet på flere ganger av ulike kontrollører som mener at jeg må kjøpe billetten tidligere, og fått beskjeder som: "Det får gå bra denne gang, men ta dette som en advarsel." Jeg blir flau når folk tror at jeg sniker og juger, spesielt alle passasjerene rundt som hører på. Derfor kontaktet jeg Ruter for å få et klart svar på om kontrolløren kan gi meg bot når nedtellingen fortsatt går eller ikke..

Dette sier kundekonsulent i Ruter:

"Du kan gå om bord når nedtellingen på billetten har startet.
Det betyr at billetten må være bekreftet før du går om bord på buss/trikk eller passerer kontrollsonen på T-banen.
"

Når det kommer til dette med å passere kontrollsonen på T-banen, så har jeg nok vært litt sløv. Det skal jeg innrømme, men jeg har alltid kjøpt billett FØR jeg har gått på banen, trikken eller bussen.

"Når kontrollen har startet, er det for sent å starte et kjøp. Dersom du først setter deg eller ordner med andre ting, er det umulig for kontrollørene å vite hvem som har til hensikt å betale og hvem som har til hensikt å unndra seg betaling."

Jeg ser problemet her. Men dette problemet har de jo faktisk stelt i stand helt selv ved å utforme appen slik den er i dag. Man rekker jo fint å kjøpe billett via appen på banen, trikken eller bussen dersom man oppdager en billettkontroll tidlig. Jeg har ingen forslag til hvordan dette kunne vært annerledes. Jeg er bare lei av å bli kjeftet på uten å ha gjort noe galt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I og med at jeg bor bare et par minutter unna banen, så har jeg begynt å kjøpe billett før jeg går ut døren hjemme.. Nå skal jeg i et møte på Majorstuen. Billetten er allerede kjøpt, så det blir heldigvis ikke noe kjeft å få til sentrum i dag.. Hehe! Vi blogges mer senere 

JENTER SENDER MEG TOPPLØSE BILDER

Jeg tipper at de fleste menn kunne tenke seg å være meg for tiden. Jeg mottar nemlig bilder av jenter som soler seg toppløse på Snapchat. Det er tydelig at mange har latt seg provosere av meningen min om å beholde bikinitoppen på i sommer. Dette er nok bare ment som en uskyldig reaksjon på min uttalelse. Likevel synes jeg det er veldig spesielt.. 

Jeg har svart på noen av snappene og bedt flere om å slutte. Senest i går svarte jeg til en jente med et bilde av Ulrik og teksten "fine pupper". Ja, for de var helt ok til å være falske. Det føltes ut som om hun trengte en bekreftelse på at hun så bra ut eller noe sånn. Vi får håpe at svaret mitt var til hjelp.

Jeg har i utgangspunktet ingen interesse av å se andre jenter sine nakne pupper. Det gjør meg ikke sint eller noe. Jeg synes bare at det er litt creepy. Dessuten skjønner jeg ikke hva man får ut av det. Hvorfor sender noen slike bilder til meg? Er det for å provosere meg? Eller er det for å få en bekreftelse av noe slag ved å vise seg frem? Jeg ønsker ikke at dette fortsetter. Jeg er lykkelig gift med Ulrik og tiltrekkes ikke av jenter. Si ifra hvis noe skulle være uklart og ta dette som en advarsel.

Når det er sagt får jeg også veldig mange hyggelige snapper av følgerene mine. Det er derfor jeg i det hele tatt åpner bildene og videoene som jeg får av navn jeg ikke kjenner. Jeg håper at jeg slipper å sperre muligheten for at dere kan sende meg snapper på grunn av noe så tullete som disse toppløse bildene.. 

FÅ 20 % RABATT PÅ SOMMERKLIPPEN!

Behandlingen er sponset

Heisann, jenter og gutter! I dag har jeg vært hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien og gjort meg fin til sommeren. Det var som sagt på tide med nytt extension, freshe opp fargen i hodebunnen og klipping av mine egne tupper. Litt av en prosess, men nå føler jeg meg sååå fin og klar for ferie og bryllup til Ulrik sin kusine i Marbella. Under ser dere før- og etterbilder av håret mitt. Denne gang valgte jeg å gå for litt lengre hår igjen. Det er fortsatt extensionet fra Luxushair som jeg bruker og er avhengig av 

FØR:

ETTER:


Har du tatt sommerklippen? Eller har du et ønske om å freshe opp hårfargen din? Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt ut juni måned på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE". Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

Maria er også utrolig flink med hårstyling. Jeg elsker krøllene hun har laget med rettetang på bildene over! Dersom du skal være gjest i bryllup eller er bedt i et annet flott selskap nå i juni, så anbefaler jeg deg å bestille time hos Maria. Da kommer du definitivt til å føle deg bra. Hun lar deg nemlig ikke gå før du ser helt amazing ut :-)

VINNER AV QUIZ MED SINE SVAR

Hei, igjen! Nå har jeg valgt ut en verdig vinner av gårsdagens quiz. Tusen takk til alle som ble med i denne lille leken. Det er ingen tvil om at mange av dere begynner å kjenne meg ganske godt.. Men hun som stikker av med goodiebag denne gang er: Elisabeth Le! 

Her er svarene som vinneren skrev: 

"Dette var jo kjempe artig, ikke minst får man testet hjernen sin litt etter å ha fulgt bloggen din." Si gjerne ifra dersom du eller dere andre har noen forslag til hvordan dere kan bli enda bedre kjent med meg som person bak denne bloggen​ :-)

1. "Hunden din heter Stella, og hun er en blanding av Yorkshire Terrier og Chihuahua." Riktig! 

2. "Frisøren din heter Maria Dimitrov og holder til på Head frisør i Hegdehausveien 30." Det stemmer! 

3. "Du tok din journalist utdanning ved den gang Norges Kreative Fagskole, som nå er Norges kreative høyskole. Du tok ikke tredje året (bachelor), i og med at de den gang ikke hadde noe tilbud i Norge." Ikke verst alt du har fått med deg ;-)

4. "Din beste venninne heter Pia. Det var også hun du var sammen med da du møtte Ulrik for aller første gang, hihiHehe, ja!

5. "Aldersforskjellen mellom deg og Ulrik er 10 år." Det er den.

6. "Du/dere sparer til ny bil for tiden." Jepp. 

7. "Ditt favoritt designermerke er Louis Vuitton." Oh Yes! 

8. "Brudekjolen din ble laget av din tante Karina på Undorn." Det er rett.

9. "Ulrik fridde til deg mens dere var på ferie i Puerto Banus, på stranden den 27.april 2015, som din beste bursdagsgave." Jaaaa <3 

10. "Du er en fulltidsblogger, og være blogger er en veldig tidskrevende jobb som krever mye planlegging, og oftest har man aldri fri. Dette skjønner jeg ikke hvorfor noen alltid må si noe i mot. Men du gjør en god jobb med mange spennende innlegg, stå på!" Tusen takk for at du setter pris på den jobben jeg gjør, som i dag kun består av å blogge.

11. "Du er fra Fredrikstad og Ulrik er fra Måløy." Korrekt!

12. "Et at de mest personlige innleggene dine som jeg husker mest må være innlegget der du fortalte om ting du var redd for. For jeg husker så godt at jeg også satt med mange av beskymringene du listet opp. Blant annet at Ulrik skal havne i en ulykke og at du fryktet at du ikke kunne bli gravid." Fint å lese at du husker dette innlegget


(mobilbilde fra bryllupet)


Når det gjelder alle spørsmålene om jeg er gravid eller ikke: Jeg avslører nok aldri en eventuell graviditet i kommentarfeltet. En så stor nyhet fortjener litt ekstra oppmerksomhet. 

Takk for gode svar, Elisabeth! Jeg kontakter deg på mail. Det venter en hyggelig goodiebag på deg her hjemme 

MANDAG, SOL OG SMOOTHIE

Hei, dere! Da var den nye uken godt i gang. Mandag, sol og smoothie er en god start for meg. Det var faktisk ikke mer enn det som fikk meg til å smile i dag. Små gleder i hverdagen!

Nå er jeg på vei til Åmot for å bytte håret mitt. Ja, dere leste riktig. Jeg bestilte meg feil farge på extensionet mitt og rekker ikke vente på posten, så derfor tar jeg saken i egne hender. I morgen skal jeg nemlig ta ut det håret jeg har i nå, klippe mitt eget hår, freshe opp fargen og sette i nytt hår. Litt av et prosjekt skal jeg si dere, men det må gjøres før vi reiser på ferie..

Vi blogges mer senere. Nå ville jeg bare si HEI, ønske dere en fin start på uken og minne dere på quizen fra gårdagens innlegg. Jeg har fått inn mange gode svar, men trekker ikke vinner før i kveld. Det er altså fortsatt tid til å bli med!

Dere som følger meg på Snapchat kan få et lite glimt av goodiebagen jeg har satt sammen til vinneren <3

HVOR GODT KJENNER DU MEG?

Jeg fikk lyst til å lage en liten quiz til dere for å se hvor godt hver og en av dere faktisk kjenner meg.. Alle spørsmålene skal være enkle å svare på for deg som følger meg. Det er ingen av spørsmålene som dere ikke finner svar på i bloggen eller evt på min Instagram. Svar så kort og presist dere klarer. Det eneste spørsmålet som ikke finnes en fasit på er det siste spørsmålet.. Vinneren må ha alle svarene riktig/flest svar riktig og komme med det beste svaret på spørsmål nummer 12. Jeg synes det var naturlig å inkludere Ulrik i quizen. Han er jo som dere vet den viktigste personen i livet mitt 

Vinneren får en fresh goodiebag i posten til en verdi av 1000 kroner! 

1. Hva heter hunden min og hvilken rase er det?

2. Hvem er min faste frisør og hvor holder hun til?

3. Hvilken utdanning har jeg?

4. Hva heter min beste venninne?

5. Hvor stor er aldersforskjellen mellom Ulrik og meg?  

6. Hva sparer jeg/vi til for tiden?

7. Hvilket designermerke er mitt favorittmerke?

8. Hvem var det som lagde brudekjolen min?

9. Hvor og når fridde Ulrik til meg?

10. Hva jobber jeg med?

11. Hvilken by er jeg fra? Og hvor i Norge kommer Ulrik fra?

12. Fortell noe personlig om meg som du har lest på bloggen min :-)

SVARENE SENDES TIL: pilotfrue@outlook.com

Jeg gleder meg til å lese svarene dine 

HELDIGVIS HADDE ULRIK RETT

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde helt troen på denne solen i dag, men heldigvis hadde Ulrik rett. Jeg følte meg nesten dum på morgen i dag da jeg tok på meg bikinien under olabuksa. Det var nok i utgangspunktet bare ønsketenking at været var med oss denne lørdagen fra U sin side. Likevel kom solen. Flaks, heter det. Vi koste oss derfor i Middagsbukta sammen med et hyggelig vennepar av oss. Dagen har derfor gått bort i skravling, reker, vin og sol. En alle tiders lørdag i juni etter min mening. Det er jo ikke noe hyggeligere enn å kjøre båt når solen skinner <3

Nå er vi bare hjemom en liten tur før vi skal videre på middag hos noen venner av oss og muligens videre ut en liten tur. Vi får se hva kvelden bringer. Jeg har uansett fått den solen som jeg cravet etter i dag og vi har rukket en god økt på Sats, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd :-)

Håper dere har hatt en like fin helg som meg så lang! Vi snakkes.

JEG FÅR ALDRI NOK SKO

Inneholder annonselenker

Det ble både trening med Ulrik og tur i skogen med Stella i dag. Jeg tok meg helt treningsfri i går på grunn av den slappe formen, så det var godt å få trent en siste økt før helgen. Det er mulig vi får til en økt i morgen også, men jeg prioriterer det ikke foran båttur eller andre hyggelige ting som hører helgen til. Vi måtte nemlig droppe båtturen som vi hadde planlagt i dag ettersom at det er ganske kjølig vind. Dere som kjenner meg skjønner sikkert hvem som stemte for båttur av oss to og hvem som stemte for å bli hjemme? Hehe! Siden det ble endring i planene jobber Ulrik ute i hagen, mens jeg sitter inne og besvarer mailer..

Men over til det beste i verden, sko! Jeg hentet en pakke med 4 par nye sko på posten i stad og er sååå fornøyd. Jeg bestilte et par høye sandaler i fargen "dusty pink", de samme i lyseblå, et par pumps som er åpne på siden i fargen "powder blue" og et par lave pumps i beige. Totalt fire nydelige par i duse fine farger som kommer til å bli brukt mye gjennom hele sommeren. Dessuten får jeg jo ALDRI nok sko. Det tror jeg de fleste jenter kan si seg enig i, eller hva? Jeg gleder meg uansett til å lufte de nye skoene i Marbella om litt over en uke. Men før denne turen er jeg virkelig nødt til å freshe opp føttene mine. Jeg vurderer å legge en lys rosa shellac. Det passer jo til alt 

Jeg gjorde også et bomkjøp, som allerede er returnert. Det var denne bikinitoppen. For det første så trodde jeg at 399,- var prisen for hele bikinien, ikke bare toppen (det går litt unna når jeg handler på Nelly). For det andre så passet dessverre ikke denne type bikinioverdel til min kropp. Sånn er det bare. Si gjerne ifra dersom dere vet om noen freshe high waist bikinier med trekant- eller tubetopp til. Jeg er nemlig på jakt etter et bikinisett med high waist bikinitruse.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg fin for mannen. Han fortjener å se meg i noe annet enn treningstøy denne helgen. Hehe! Selv om dere kanskje ikke tror det så går jeg veldig ofte rundt i joggebukser og treningstøy her hjemme. Men når helgen kommer lyster jeg alltid på høye hæler og litt finere tøy. Kanskje jeg skal ta på meg et av de nye skoparene allerede i dag? Vi får se hva kvelden bringer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KLIPPET FRA VGTV

Hei, dere! Det var flere som lurte på når klippet fra VGTV kom ut. Jeg glemte visst å nevne det i innlegget fra Huk. Men nå er det altså ute. Dere finner link nederst i innlegget.. 

Formen er heldigvis bedre i dag. Jeg trengte kanskje bare en god natt søvn? Ikke vet jeg.. Ulrik og jeg er i hverfall på vei ut døren (om noen minutter) til trening. Senere i dag blir det kanskje en liten båttur. Vi får se. Mens jeg har oppmerksomheten deres vil jeg også få ønske dere en god fredag og god helg 

Dere kan se klippet fra VGTV her

EN PINLIG INNRØMMELSE

Hei, dere! I dag har jeg vært og satt på nye vipper hos Maria på Head og bare hengt med Ulrik resten av dagen. Han har sin første fridag i dag. Vi har derfor handlet inn alt til helgen og fått helgefølelse begge to. Men jeg har ikke følt meg helt i toppform for det. Jeg har følt meg trøtt og sliten uten grunn, så håper det går over snart..

I går så jeg derfor ferdig alle episodene som ligger ute av Skam. Det vil si hele sesong 1. Ja, dere leste riktig. Jeg så sesong 2 før jeg så sesong 1.. Det er mange som har sagt til meg at de to første episodene av Skam ikke er så bra, så når jeg startet på serien (uviten om at det var sesong 2) synes jeg jo at den begynte veldig rart, men tenkte ikke noe over det siden mange var enig i meg da jeg sa at jeg måtte gi det en sjanse til tross for en merkelig start. Det var selvsagt vanskelig for meg å henge med på innholdet, men jeg likte serien likevel og ble jo litt oppdatert av alle jeg kjenner som har snakket om serien. Det er flere ganger jeg har blitt helt satt ut av venninner som forteller ting om skuespillerne og om hendelser i sesong 1, som jeg da selvfølgelig ikke hadde fått med meg. "Det handler så mye om Eva", "William er så sykt slem", masse greier om Vilde, Sana ditt og Chris datt. "Blablabla"...

I går bestemte jeg meg derfor for å gi serien ENDA en sjanse og begynne helt på nytt. Jeg unnskylde meg selv med at jeg måtte ha vært distrahert av telefon og mac forrige gang jeg startet på serien, så denne gang la jeg vekk alt som kunne distrahere meg. Dere kan tro at jeg ble varm i kinnene da jeg oppdaget at jeg ikke hadde sett en eneste episode av sesong 1, kun alle som ligger ute av sesong 2. Jeg døde litt av meg selv i noen minutter også gikk det over. Plutselig følte jeg meg heldig som IKKE hadde sett sesong 1. Da hadde jeg jo masse episoder jeg kunne kose meg med hele kvelden. Det ble et skikkelig maraton med mange aha-opplevelser, for å si det sånn. 

Jeg kan vel ikke akkurat anbefale å se serien i gal rekkefølge, men jeg vedder på at jeg fikk mer ut av sesong 1 enn de fleste da jeg først så den.. Hehe! 

PÅ HUK MED VGTV

Som dere ser så har jeg vært på Huk med VGTV i dag og diskutert denne "toppløsdebatten", nok en gang sammen med Lotte Fagerheim. Jeg står fortsatt ved det jeg har sagt om at jeg synes at jenter bør beholde bikinitoppen på i sommer, siden det kan være ubehagelig for alle menneskene rundt. Dessuten er det helt "ut" å sole seg toppløs i dag. Denne "trenden" hører heldigvis til 70- og 80 tallet. Forhåpentligvis (etter min mening) kommer det aldri tilbake på moten.

Jeg tåler å se en pupp. Det er ikke det dette handler om. Det eneste jeg ber dere om er å tenke dere om en ekstra gang før dere kaster toppen i sommer og blotter brystene i all offentlighet. Jeg sier ikke at du aldri kan sole deg toppløs. Se ann omgivelsene. En privatstrand eller hjemme i hagen/på terrassen er to gode alternativer for deg som ønsker å sole deg toppløs. Et annet godt alternativ er å oppsøke en nudiststrand. Der kan du sprade rundt som du vil ;-)

I følge norsk lov er det ikke ulovlig med verken nakenbading eller å sole seg naken, sålenge det ikke er til sjenanse for andre. Men det er jo nettopp det det ofte er, nemlig til sjenanse for andre. Vis hensyn! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

POWERWALK MED STELLA

Stella og jeg har startet med en sunn og god rutine. En powerwalk om dagen. Planen er å gå en time om morgenen eller kvelden hver dag hun bor hos meg. Stella har som dere vet to mødre, så jeg har henne "bare" annenhver uke sirka.. Det er derfor viktig at vi som er rundt henne gjør det vi kan og samarbeider for å få henne tilbake i form, ikke konkurrerer om å bli best likt ved å bare kose og gi henne godsaker. Det blir jo som et lite barn. Ja, som et skilsmissebarn.. 

Stella er i det rundeste laget for tiden. Hun har rett og slett fått for lite mosjon (den tar jeg på meg) og for mye mat, spesielt menneskemat. Når det kommer til denne matingen så er det Ulrik som er verst eller "snillest" i følge Stella. Han synes fort synd på henne og det vet Stella å utnytte. Hehe! Jeg synes såklart at Stellusen er like skjønn uanhengig vekten hennes, men må jo ta dette på alvor ettersom at det kan være skadelig for de små leddene og helsen hennes generelt.

Dessuten er hun en mye gladere hund når hun får beveget seg litt. Alle hunder fortjener en god hundeeier som leker med de, går turer, gir de riktig mat og mer enn nok kjærlighet 

Nå står dagens styrkeøkt for tur. Jeg tenker å kjøre gjennom hele kroppen i dag. Både overkropp og underkropp. Senere i kveld kommer mannen hjem. Han har vært borte i et par dager, så det skal bli godt å se han igjen!

VIL DU HA EN SPENNENDE JOBB LITT UTENOM DET VANLIGE?

Hei, til deg som ser etter en spennende og hyggelig jobb i sentrale Oslo. Denne jobben jeg nå skal fortelle dere om består av å tilbringe tid med en herlig og sprudlende jente. Stine, heter hun. Jeg studerte journalistikk sammen med henne for noen år siden. Hun gikk i parallelklassen min. Vi var bare to klasser og hadde mange forelesninger sammen. Jeg var derfor heldig å få bli litt kjent med denne jenta i løpet av de to årene på NKF. Jeg tok aldri bachelor, men det har Stine nå begynt på. Hun er helt rå! Jeg slutter aldri å la meg imponere av henne. Stine er som dere skjønner en utrolig smart og oppegående jente, og har en enorm livsgnist. Det er ingenting Stine ikke klarer eller ikke vil. Nå søker hun bare etter noen ekstra hjelpende hender fordi hun sitter i rullestol.. 

Etter å ha sett den sterke filmen "Et helt halvt år", som handler om en mann som blir påkjørt og havner i rullestol, så blir jeg bare enda mer rørt og glad over å se hvordan Stine lever livet sitt. Nå har ikke Stine opplevd noe annet enn det å sitte i rullestol. Men det har likevel ikke hindret henne i å nyte livet. Stine står på ski om vinteren og har gjort ting de fleste jeg kjenner ikke en gang tørr, som å hoppet i fallskjerm. Nå raser hun forbi meg med denne bacheloren i tillegg. Jeg beundrer henne! Da jeg snakket med Stine om filmen "Et helt halvt år" mente hun at det måtte være verre for de som blir skadet, som Will Traynor (hovedrollen i filmen) enn de som ikke vet av noe annet. Både fysisk og psykisk. 

Her er det Stine vil fortelle dere om seg selv og de assistentene hun søker (les nøye):

"Jeg er en ung kvinne på 24 år. Jeg har hjul under rumpa og Mr. Rulle, som jeg kaller ham, er på sett og vis min ektemann. Derfor har jeg personlig assistenter for å takle dagliglivets fysiske utfordringer. Nå har jeg fire ledige stillinger. En av dem kan bli din om du søker og viser at du er den rette for jobben.

For å være den jeg ser etter må du være fleksibel til å jobbe mer enn dine faste vakter ved reiser, sykdom og i perioder da behovet for assistent er større.

Du bør også være løsningsorientert, da jeg ikke lar assistansebehovet begrense meg. En fordel er det om du ikke er redd for å ta i et tak, siden jobben til tider medfører løft. Du kan ikke være redd for andre menneskers intimsfære, da du må bistå meg med personlig hygiene. Av denne grunn vil du bare bli tilbudt jobben om du er av det kvinnelige kjønn. På grunn av mitt yrke og behov for god kommunikasjon er det også et must at du snakker og skriver flytende norsk eller svensk.

Det viktigste er likevel at du respekterer meg, har forståelse for at din arbeidsplass også er mitt hjem og at vi har kjemi. Selvironien og humoren sitter løst her i huset, så det er fint om lattermusklene er trent og du samtidig takler litt mer kjedelige oppgaver som husarbeid. Slike ting må nemlig også gjøres. På grunn av at denne jobben er svært personlig foretrekker jeg søkere som kan tenke seg å stå i jobben over en lengre tidsperiode. 

Om du er denne personen kan jeg tilby deg en fast jobb med mulighet for større stilling på sikt i et godt arbeidsmiljø, ansettelse hos Human Care med god lønn, meg som arbeidsleder og masse ulike arbeidsoppgaver."

Fotograf: Monica Strømdahl

DE ULIKE STILLINGENE:

Stilling 1 består av følgende vakter:
Hver onsdag på dagtid, hver torsdag kveld og hver fredag på dagtid. (gjennomsnittlig timeantall per uke: 20)

Stilling 2 består av følgende vakter: 
Hver torsdag dag, fredag kveld lørdag kveld og søndag dag hver  4.helg. (Gjennomsnittlig timetall per uke 14,5)

Stilling 3 består av følgende vakter:
En ettermiddag på en ukedag hver uke, samt hver 2. helg (en med tre vakter og en med to. Gjennomsnittlig timetall hver uke: 11,5)

Stilling 4 består av følgende vakter: 
En ettermiddag på en ukedag hver uke, samt fredag kveld, lørdag dag og søndag kveld hver  4.helg. (Gjennomsnittlig timetall per uke: 7)

Samtlige arbeidskontrakter blir skrevet med gjennomsnittlig minimumstid per uke. Dvs. at du må være forberedt på å jobbe mer enn det som står i kontrakten, og også være klar over at din arbeidstid vil variere fra uke til uke.

♥ Du kan kontakte Stine på mail dersom du er interessert i stillingen: stinesassistenter@hotmail.no

Mailen må inneholde: Informasjon om hvem du er og hvorfor du vil jobbe for Stine. Sleng med en CV og referanser. Det er også viktig at du får med hvilken stilling du søker :-)

FRIST: SNAREST

Foto: privat

"Jeg vet ikke om å gå er bedre, man får bare et annet perspektiv på livet" - Stine Slettås Machlar

Det gleder meg at jeg får hjelpe Stine med å dele disse stillingene. Min blogg når ut til veldig mange og derfor vil jeg bidra med det lille jeg kan. Vi håper at dere tar denne "annonsen" seriøst og viser Stine den respekten hun fortjener. Jeg pleier aldri å mase om at dere skal dele ting jeg skriver på sosiale medier, men i dette tilfellet tror jeg dere forstår..

Kan du være så snill og dele dette innlegget på Facebook? Ikke for min skyld, men for Stines skyld. Tusen takk, snille deg! 

UTEKONTOR I BIKINI

Hei, igjen! Etter at jeg kom hjem fra møtene mine (som gikk veldig bra) og noen små ærender på Smestad, så satt jeg meg rett på takterassen. Jeg hadde noen telefoner som måtte tas og flere mailer som måtte besvares. Utekontor på en mandag i solen er ikke feil. Det kommer jeg definitivt til å forsette med fremover når jeg har mulighet og været tilater det..

Resten av dagen er satt av til litt husarbeid og trening. Ja, trening igjen.. Jeg trente kun styrke på morgen i dag og siden jeg fortsatt har masse energi kan jeg like greit bruke den på noe fornuftig. Planen er intervaller på tredemøllen, men mulig det blir en økt ute i stedet. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå. Men kondisjonstrening blir det uansett. Håper du er like godt i gang med uken som meg 


Ps. Jeg vet at jeg burde ha tørket av glassbordet før jeg tok bildet over for å gjøre det mer "bloggete" og pent her, men det gadd jeg rett og slett ikke. Hehe! Vil bare ikke dere skal tro at jeg ikke la merke til det. For det ser helt grusomt ut. I know. Vi koste oss uansett, både Stella og jeg.

Blogges!
 

EN LITEN HUND SOM TAR STOR PLASS

God morgen! Jeg hadde min egen "lille" vekkeklokke i dag, som fikk opp øynene mine lenge før jeg hadde stilt klokken. Stella heter hun. En liten hund som tar veldig stor plass. Hehe!

Jeg ler nå, men det var ikke like morsomt istad da jeg våknet med rumpa utenfor sengen. Fy søren, jeg holdt faktisk på å falle ut! Hvordan kan en så liten og søt skapning ta så mye plass?

Men nok om det. Nå er det trening. Jeg avsluttet dagen og helgen med både godteri og hamburger sammen med jentene i går kveld. I tillegg til mine mange andre utskeielser i forrige uke, så er det ingenting annet enn en god treningsøkt som frister. En sunn start på mandagen har alt å si for hvordan resten av uken blir. Slik fungerer det i hvertfall for meg. 

Senere i dag skal jeg i to spennende møter, og komme ajour med noe mindre spennende klesvask.. God mandag, alle sammen <3

TID FOR EN KVELD MED JENTENE

Hei, dere! Nå står jeg klar for å møte jentene. Vi skal på kino og se "Et helt halvt år" og spise en middag ute sammen etter filmen. Jeg har hørt mye bra om denne filmen. Har du sett den? Skulle den være skuffende så spiller det egentlig ingen rolle. Det er uansett hyggelig å møte jentene mine.

Jeg kjørte akkurat Ulrik avgårde til flytoget. Han skal til Tromsø, hvor jeg hører at det er en helt annen temperatur. Vi må huske å nyte disse varme dagene i hovedstaden altså, sier jeg som skal på kino.. Hehe! Jeg har heldigvis vært ute i hele dag frem til nå. Ulrik har "mekket" på båten, mens Stella og jeg har lagt på dekk å solt oss. Jeg begynner til og med å få litt farge på denne kroppen, så det er ingen som kan ta meg for ikke å nyte solen. Om bare to uker reiser vi til Marbella i bryllup. Jeg håper virkelig at jeg rekker å få et godt underlag før det, ikke minst at ryggen min blir litt brunere. Jeg planlegger nemlig å bruke en kjole med åpen rygg..

I og med at jeg ikke har fått pyntet meg noe særlig denne helgen, så tok jeg på meg denne søte playsuiten fra H&M i dag. Jeg ser for meg at den blir en favoritt denne sommeren. En rimelig favoritt. Litt pyntet, men likevel søt og comfy. Noen synes kanskje den er i overkant på en søndag, men jeg synes den er helt innafor på en dag som dette hvor solen skinner 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fortsatt fin søndag!

JEG MÅ FOKUSERE PÅ ALT DET POSITIVE

Dere har rett. Jeg må fokusere på alt det positive, og spesielt på de som vil meg godt. Det er lettere sagt enn gjort noen ganger, men jeg skal virkelig ikke bruke mer tid på all negativitet nå. Jeg beklager at det i det hele tatt tar opp tid og plass her på bloggen for alle dere som liker meg eller følger meg av eller annen hyggelig grunn. Dere fortjener ikke at jeg syter, derfor hopper jeg videre og forteller om min koselige helg hittil hvor fokuset mitt har vært på familien ♥ 

I går var vi ute med båten igjen. Denne gang med svigermor, svigerfar, storesøster og lillegutt. Jeg tok endel bilder, men de bildene velger jeg å holde for meg selv. Det er jo hyggelig for meg og de rundt meg at noen turer og sammenkomster ikke deles på sosiale medier også. Det håper jeg at dere forstår.

I dag har jeg vært på danseforestilling på Kolbotn og sett på de flinke niesene mine sammen med svigerfamilien min. Det var gøy å se jentene "in action". Tante Julianne ble veldig stolt! Så stolt at hun bare måtte legge ut noen av høydepunktene på Mystory.. Hehe! Ulrik måtte dessverre jobbe, men han kommer heldigvis hjem senere i kveld. 

Foreldrene til Ulrik er nå på vei tilbake til Vestlandet. Derfor er resten av helgen satt av til Ulrik og venner. I kveld blir det nok bare avslapping her hjemme på takterrassen, mens i morgen blir det kino og middag med jentene. Jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre helg. Nå skal jeg nyte de siste solstrålene for i dag. Vi snakkes!


 

HVORFOR SKAL DU BRUKE MIN BLOGG TIL Å TRYKKE MEG NED?

Jeg skulle egentlig sette meg ned å svare på litt i kommentarfeltet, men kjente jeg ble i dårlig humør av hele greia.  Er det bare meg eller har det vært litt dårlig stemning i kommentarfeltet de siste dagene? Hvorfor skal du bruke min blogg på å trykke meg ned? Det finnes jo til og med egne forum til akkurat det.. Jeg finner meg nemlig ikke i at du bruker mitt kommetarfelt KUN til å slenge dritt. Jeg har aldri vurdert å stenge kommentarfeltet mitt, men jeg skylder heller ingen å svare på all negativitet. Kritikk tåler jeg. Det har jeg bevvist mange ganger. Men det finnes enkelte faste lesere av denne bloggen som kun er her inne for å dra meg ned. Jeg forstår bare ikke hensikten med det.. 

La meg ta et eksempel på hva jeg mener med negativitet: "Hvorfor er jeg i det hele tatt inne på denne bloggen, tenker nok mange, siden jeg føler det slik. Jo, det skal jeg fortelle dere; det er en blanding av fasinasjon og avsky, som når man kjører forbi en ulykke og bare må se.

Jeg tvinger deg ikke til å klikke deg inn her, lese det jeg skriver eller se på bildene som jeg legger ut. Du går inn her av egen fri vilje. Husk det. Du som sammenligner meg med en ulykke bør finne deg noe annet lesestoff. Denne bloggen er tydeligvis ikke noe for deg. Jeg respekterer deg for det. Men kan du respektere meg tilbake ved å la meg være i fred? 

 
 

SVIGERFORELDRE PÅ BESØK

I dag fikk vi besøk av foreldrene til Ulrik. Vi har kost oss i solen med kanelboller, shopping og vin = mine tre favoritter. Hehe! Merkelig kombinasjon kanskje. Men det funket fint ;-)

Jeg skulle egentlig bare bli med svigermor å se litt i H&M og Zara, men med meg hjem ble et par sandaler, en playsuit, undertøy, to bukser, en jakke og to topper.. Jeg klarer nesten aldri bare "å se". Det er jo pining, spesielt om sommeren når det er så mye fresht i butikkene. Jaja, jeg er veldig fornøyd med dagens fangst da. Heldigvis var vi kun i slike butikker det er lov å gjøre spontankjøp.

Nå er vi på vei til broren til Ulrik. Der blir det grilling og hygge sammen med resten av familien <3

Nyt været, folkens!

DETTE BLIR TIDENES SOMMER

Her er et lite bildedryss fra min lillelørdag. Vi har vært ute i middagsbukta med Pia, Kristian, Theodor, Halvor, Rukshar og flere. Denne dagen har bare vært helt sykt bra. Jeg føler at sommeren 2016 er i gang og ønsker den virkelig VELKOMMEN. Vi får håpe at den er kommet for å bli <3

Jeg har på følelsen at denne sommeren blir helt konge. Vi skal utnytte hver eneste lille solstråle, grille og bare kooose oss med gode venner. Finnes det noe bedre? Det tror ikke jeg.. Dersom jeg ikke har fått noe farge i dag blir jeg utrolig skuffa. Jeg har nemlig planer om å slå rekorden min i år på hvor brun jeg skal bli. Bare vent!

I morgen får vi besøk av svigers. Altså, foreldrene til Ulrik.. Det skal bli hygglig å tilbringe noen dager sammen med familien hans, som nå er blitt vår. Jeg tipper det blir noen turer på sjøen med de også :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA