hits

juni 2015

JA, EG SKAL TA HÅRTRANSPLANTASJON

Hei, gutter og jenter. Da er eg tilbake med nytt gjesteinnlegg. I dag skal eg fortelle dere om hvorfor eg har valgt å ta hårtransplantasjon. Det er noe eg veit at mange menn der ute er nyskjerrige på, og dessverre et "ikkje tema" blant gutta. Julianne foreslo at eg med dette blogginnlegget skal ufarliggjøre hele greia, og forhåpentligvis gjøre det meir akseptert for oss menn å ta vare på det håret vi har.

For noen er ikkje hårtap et problem. Mange ser faktisk bra ut både med tynt hår eller uten hår, men for meg derimot trives eg svært dårlig med tynt hår. Er det noe eg frykter, så er det at eg ender opp uten hår i alt for ung alder, derfor er tiden inne for å gjøre noe med det. Flere som føler det slik? Det er helt normalt.

Nå er eg 35, og for 5-6 år siden begynte vikene som eg i grunn har hatt hele livet plutselig å trekke seg lenger bakover. Viker i seg selv er ikkje noe som plager meg. Dere leste kanskje dette innlegget hvor Julianne skrev om menn med viker? He he! Hun mener faktisk det, og eg er forsåvidt enig med henne. Viker gir deg et voksent uttrykk, og er en normal endring av utseende under aldring. Eg ønsker da ikkje se ut som om eg er 20 år lenger, meg eg ønsker å se så bra ut som mulig tilpasset min alder.

For meg handler det ikkje så mye om disse vikene. Etter at tiden har gått har det "tynne" området bak luggen min blitt meir og meir blankt, og er nå meir eller mindre tomt for hår. Eneste grunnen til at eg klarer å skjule dette er at luggen min er såpass lang. Når eg legger luggen bakover dekker eg over det hårløse området. Det fungerer bra foran speilet, hvor eg får lagt det på plass med diverse hårprodukter og spray. Men så fort eg møter litt motstand, som for meg er vind og vann, føler eg meg skallet. Det hårløse området setter ofte en stopper for meg på "hårsveisødeleggende" aktiviteter ute blant folk, som foreksempel bading nå om sommeren. Overreagerer eg? Ja, kanskje du synes det, men eg vil gjerne gjøre noe med det, spesielt nå som eg har funnet en løsning.

Det å gå til frisøren har eg alltid forbundet med glede, hyggelig prat og en kopp kaffe. For et par år siden endret dette seg. Min ellers så hyggelige faste frisør nevnte i en bisetning at eg var begynt å bli litt tynn i håret, og pekte på området fremme inn mot der hvor vikene nærmer seg hverandre. De få ordene fikk meg til å kaldsvette og bli skikkelig uvel. Det trivelige besøket ble om til en spørsmålsrunde av en annen verden. Stakkars frisør.

Hva skulle eg gjøre for å få det tilbake? Hvilke alternativer hadde eg? Fantes det noe behandlinger, shampoo eller oljer som fikk håret til å gro? Osv osv.. Eg hadde sikkert tusen spørsmål, og eg var langt ifra den første kunden hun hadde som "friket" ut på denne måten. Frisøren eg hadde på den tiden var vandt til disse spørsmålene, og svarte meg som mange frisører også gjør i dag ved å selge en haug med produkter som dessverre ikke fungerer. Eg trur eg har prøvd det meste, og kan si med skuffelse at de forskjellige behandlingene og produktene ikkje har gitt meg håret tilbake. Men det har gitt meg håp. Et håp om at "problemet" kan løses.

Håret mitt er endel av mitt utseende, og eg hadde som sagt trivdes meget dårlig uten. Eg vil ha det tilbake! Nå har eg ikkje planer om å se ut som en rocke stjerne på hodet, men eg har et ønske om å få tilbake det eg en gang hadde, der hvor eg nå er hårløs. Det blir som en tidsmaskin, men eg vil likevel ikkje overdrive.

Konsultasjon

Hver gang eg googler hårtap eller lignende, så kommer det opp et hav forskjellige behandlingsmetoder i form av ting man skal smøre seg inn med, piller man skal ta og lignende. Eg tipper at flere enn meg blir svimle av dette søket. Alle lover deg gull og grønne skoger, i form av hår. Det blir som å google når man har symptomer på en sykdom, hvor alt fører til dødelighet og mer forvirring. Eg har sjeldent blitt klokere av slike søk, men eg har lest mye i forskjellige forum, internettsider og annonserte innlegg fra klinikker på nettet. Her er spørsmål og svar i alle varianter, fra de som synes det at man er ikke ordentlig mann uten å miste hår, til folk som har fått livsgleden tilbake pga angst og uvel følelse av det å miste håret. Det er den livsgleden eg er ute etter. Ikkje misforstå. Eg har det veldig bra med meg selv, men eg ville hatt det enda bedre dersom eg fikk håret mitt tilbake.

Det å finne riktig sted blant de som tilbyr en slik hårtransplantasjon var en jobb i seg selv. Eg har vært på flere konsultasjoner og pratet med ulike klinikker, men endte opp med Masterklinikken på Coloseum her i Oslo. Hovedgrunnen til det var nettopp fordi de fortalte meg at eg ikkje trenger å klippe/barbere meg før selve behandlingen. Det veier for meg, og sikkert mange andre tungt i en slik beslutning. I og med at de var den eneste klinikken som utfører hårtransplantasjon på denne måten her i Norge var eg "solgt". Teamet bak Masterklinikken er de som har utført flest transplantasjoner i Norge i dag. Dette er jo selvsagt betryggende for meg å vite i forkant av selve behandlingen. Eg regner jo med at som alt annet har erfaring med resultat å gjøre, også i denne sammenheng. Resultatet av en hårtransplantasjon er permanent. Altså, en god investering for resten av livet.

Hårene som man bruker er sine egne og blir tatt fra nakken. Du har ikkje ubegrenset med donor hår, så om legen ikkje er god nok mister du kanskje muligheten til å dekke området du trenger hår på i fremtiden. Dette var noe som skremte meg til å gjøre hjemmeleksen min godt når det gjaldt hvilket sted eg skulle velge. Det står at Masterklinikken er i dag den eneste som gir en skriftlig garanti for at 90 prosent av hårene vokser ut. Behandlingen tar mellom 3-4 timer og skal visstnok være smertefri. Er det noen av dere som har tatt denne behandlingen her eller på en annen klinikk? Del gjerne deres erfaringer :-)

Eg har vært med Julianne på diverse skjønnhetssalonger flere ganger, og eg må innrømme at den samme behagelige atmosfæren fant sted her på denne klinikken, bortsett fra at dette stedet var mer mannlig. For meg gjør det ingenting å fortelle om prosessen til dere. Det eneste eg angrer på nå er at eg ikke gjorde dette tidligere. Julianne og eg skal som sagt gifte oss i februar, så eg har bestemt meg for å gjøre transplantasjonen allerede i slutten av august. Det tar visst ca 1 år før håret er ordentlig på plass. Gjett om eg gleder meg! For dere som er interesserte, så kommer eg til å oppdatere underveis. Til dere som har spørsmål: Kom med de! Dersom eg ikke kan svare, så tar eg gledelig en liten telefon for å finne ut av svaret. Mest sansynlig lurer eg jo på det samme :-)

Ulrik

HUSETS KYLLINGSALAT

God kveld! Her er dagens nydelige og sunne middag. Etter min mening er dette verdens beste kyllingsalat, og har derfor fått navnet "Husets Kyllingsalat". Salaten er veldig enkel og kjapp å lage, noe som er et stort pluss for de fleste i en ellers hektisk hverdag. I dag lagde jeg kun til meg selv, men jeg har også servert denne salaten til venninner og andre gjester. Alle digger den. Prøv, og du skjønner hvorfor..

Du trenger:

Ruccola

Kyllingfillet

Sweet chilisaus

Valnøtter

Soltørkede tomater

Paprika

Agurk

Eple

Egg

Fetaost

Eventuelt kesam eller kremet balsamico som dressing

Slik gjør du:

Skjær opp kyllingen i strimler, eller gjør som meg og kjøp ferdig strimlet kylling på butikken dersom du er veldig sulten. Hehe! Stek kyllingen i chilisausen, mens du skjærer opp alle grønnsakene. Legg kyllingen i bunn av skålen/tallerken, og stek antall ønsket speilegg i pannen. Ha salaten over kyllingen og legg speilegget øverst. Knus en neve valnøtter med fingrene over hele salaten, og vips så er måltidet ferdig til servering. Det beste av alt er at denne kan nytes med GOD SAMVITTIGHET  ♥Det hender jeg topper det hele med kremet balsamico eller litt kesam som dressing, men det er ingen nødvendighet da salaten smaker såpass mye i seg selv. Har dere noen forslag til grønnsaker, frukt eller andre ingredienser som gjør en ellers kjedelig kyllingsalat mer smakfull og spennende? Selv om jeg elsker denne salaten, så har jeg alltid lyst til å prøve noe nytt ♥

EN NY VERDEN

Det virker nok veldig trygt og godt bak denne lille skjermen, som jeg bruker for å kommunisere med dere hver eneste dag. Jeg føler jo nesten at jeg kjenner flere av dere. Spesielt dere som ofte er aktive i kommentarfeltet. Noen av dere føler kanskje også at dere "kjenner" meg, ettersom at jeg deler såpass mye med dere. I det siste har jeg opplevd det å bli gjenkjent på gaten, noe som er helt nytt for meg. Jenter eller gutter har kommet bort til meg, enten jeg har vært alene eller sammen med Ulrik. Noen stiller spørsmål, andre gir ros. Dette er virkelig en helt ny verden for meg. Utrolig hyggelig, men samtidig litt skremmende. 

Tilbakemeldingene jeg har fått av mennesker på gaten har til nå bare vært positive. Her på bloggen er det selvsagt annerledes, da mange dessverre foretrekker å gjemme seg bak andre navn og falske mailadresser. Men sånn vil det alltid være. Jeg har heldigvis lært meg å leve med det, som en del av "bloggpakken". En pakke med mange utfordringer. Gøy og krevende. 

Tusen tusen takk til dere som følger meg her og på min Instagram, og ikke minst et stort takk til dere herlige som har kommet bort og gitt meg fine ord. Et stort smil til alle de hyggelige meldingene jeg får av dere, både her inne, på min facebookside og på mail. Jeg setter utrolig stor pris på all tilbakemelding, og hei.. Jeg tåler også kritikk. Det skal dere vite. Jeg er fullstendig klar over at dere ikke kan være enige med meg i alt. Dessuten liker jeg å diskutere, så heng dere gjerne på i tråden dersom dere har noe på hjertet.

Nå skal jeg leke husmor i noen timer, før det bærer avgårde på trening. Jeg startet dagen med utekontor på terrassen. FOR et deilig vær. Ingenting er bedre enn å kunne sitte ute å jobbe på slike dager, nyte noe friskt og kjenne at solen varmer. Det er ikke mange dagene vi har det slik i Norge, så jeg har bestemt meg for at jeg MÅ sitte ute når jeg kan. Det skal bli godt å bevege seg litt igjen også, etter en langhelg med altfor mye god mat og drikke. Jeg lider absolutt ikke av noe dårlig samvittighet, men jeg lyster likevel på den gode følelsen jeg får av noen dager med sunt kosthold og fysisk aktivitet. En spesiell god følelse ♥

VINN REISE TIL LONDON FASHION WEEKEND

Annonse

Hei, dere! Sjekk ut de nye etuiene til Libresse! De er superfreshe og ikke minst praktiske å ha i vesken. Boksene er designet av Sarah Arnett, og kan mikses og matches etter antrekk og humør. Etuiene får du på kjøpet når du kjøper enten en pakke med bind eller tamponger som hører til kampanjen, men bare så lenge lageret rekker. Min favoritt er boksen "Pink Bloom".  Den har en romantisk look med skarphet, for myke, men dristige fashionistaer..

Vil du forresten vinne en reise til London fashion weekend? Da må vi først finne ut av hvor mye fashionista du er.. Libresse arrangerer en morsom konkurranse på sin hjemmeside. Gå inn på Libresse og delta her. Tvi tvi! 

Hvilken fashionista ble du? Fortell meg hvilken fashionista du ble i kommentarfeltet under og du er i tillegg med i trekningen av alle disse fargerike boksene. Jeg trekker vinner i morgen! Følg med ♥

Ha en fortsatt fin søndag!

POCAHONTAS

Da er vi i fine Fredrikstad by. Vi kom i går og blir til i morgen. Glommafestivalen er det som skjer. Det er god stemning i hele byen. jeg skal vise dere flere bilder av det, men nå løper tiden fra meg her. 30 minutter forsinket til middag. Ikke bra.. 

Antrekket ble satt sammen i en fei, men jeg synes ikke det ble så verst? Ulrik mener jeg minner han om Pocahontas. Hehe! Toppen er fra Mango, skjørtet fra Nelly, smykker fra Love Frogner, sko fra Aldo, clutch fra Louis Vuitton og blazer fra River Island. Jeg liker godt disse fargene sammen. Litt røft med skjørtet, men samtidig litt søtt med det hvite og rosa. Dessuten bare elsker jeg gulldetaljer mot sommerbrun hud. Jeg skal ikke skryte av at jeg er så veldig brun, men litt farge har jeg da fått i år og mer skal det bli. 

Ha en fin lørdag, alle fine dere ♥

FØLER MEG SOM EN PRINSESSE

Hei, dere! Her er et lite bildedryss fra gårsdagen og Thorskogs slott. Vi føler oss nesten kongelige her. Det tror jeg alle gjestene som besøker dette slottet gjør. Det er noe med hele settingen som bare må oppleves. Nå kjenner jeg at alle bitene faller på plass, og jeg er heldigvis mye mer avslappet i forhold til resten av planleggingen etter i går. Dette kommer til å bli bedre enn jeg har drømt om. Ulrik og Julianne sitt drømmebryllup..

Nå står vi klare for avreise. Neste stopp er fredrikstad. Dersom Ulrik får viljen sin blir det en aldri så liten tur innom Nordby først. Hehe! Men fredrikstad er målet. Der skal vi feire glommafestivalen med familien. Årlig, og ikke minst artig tradisjon. Det er meldt strålende sol resten av helgen, så dette blir bra. Jeg skal vise dere bilder av antrekket mitt senere.  

Ses vi på glommafestivalen?

Ønsker dere en superduper helg ♥


HER SKAL VI GIFTE OSS

Da er vi vel fremme på dette fantastiske stedet. Thorskogs slott i Sverige. Er det bare meg eller er dette noe av det mest idylliske slottet dere har sett? Jeg kjente at tårene kom når vi kjørte inn på gårdsplassen. Det vil selvsagt se noe annerledes ut på vinteren, med forhåpentligvis snø og masse flotte utelys. Det skal sies at både sommerene og vinterene ikke har vært på sitt beste her de siste årene,men jeg har troen og ønsker meg snø mer enn noe annet.

Når vi kom fikk vi en flott omvisning rundt på hele slottet. Det er så vakkert her! Dere aner ikke. Eller er det kanskje noen av dere som har vært her før? Jeg har tatt masse fine bilder som jeg skal vise dere senere. Først skal vi kjøre en tur og se på kirken og nærområdet, før middag klokken 19..

MINIFERIE

Da er vi på vei til slottet hvor vi skal gifte oss vinteren 2016. Noen som kan gjette hvor det ligger? Jeg er sååå spent! Klarte nesten ikke å sove i natt. Hehe! Vi har med oss Gopro kamera på tur, så her blir det masse kule bilder, og kanskje også videosnutter. Hva sier dere til det?

Ha en fin dag sålenge, så snakkes vi senere ♥

DAGEN DERPÅ

Hei, dere! Kom akkurat hjem fra en sen lunsj på Aker Brygge. Der var det utrolig mange mennesker. Har alle tatt ferie? Det har ikke jeg, men vi tar en liten miniferie fra i morgen. Vi skal nemlig besøke slottet hvor vi skal gifte oss til vinteren. Jeg gleder meg til å se det i virkeligheten. Til nå har jeg bare sett bilder av det på nettet og hørt med venner av oss som har vært der før. Alle sier det er et fantastisk sted, så jeg håper og tror at det står til forventningene mine. Dersom det gjør det skal jeg avsløre stedet og vise dere masse bilder. Jeg har jo lovet å ta dere med på hele reisen frem til den store dagen, så her blir det mye bryllupssnakk i tiden fremover. Er det noen av dere som planlegger bryllup? Det hadde vært gøy å vite!

Hva synes dere forresten om den nye fargen på neglene mine? Jeg elsker fargen! Sommerlig og fresh. Jeg hadde egentlig tenkt til å velge en mer crazy farge, men på grunn av antrekkene jeg har lagt klar for helgen, så passet det best med ensfargede negler. Ulrik ønsket seg egentlig vanlig fransk manikyr (på meg altså), men det synes jeg faktisk er litt kjedelig nå om sommeren. Farger er jo så dekorativt! 

Nå skal jeg pakke for både Ulrik og meg. Etter gårsdagens feiring kjenner jeg at det blir tidlig kvelden. Det skjønner dere kanskje på bildene under. Dette var altså det vi våknet til. Jeg kunne ikke annet enn å le. Det var ikke uten videre at både frokosten og lunsjen ble ute i dag MED solbriller. Jeg ser helst at middagen kommer med bud. Nå som det endelig er ryddig her vil jeg ikke rote noe mer før vi reiser. Duften av grønnsåpe er undervurdert. Herlig lukt! 


Vi blogges ♥

KLAR FOR KURS

Startet dagen allerede 06.00, for å rekke en god frokost, trening og besvare litt mailer før negletimen min klokken 10. Neglene ble sååå fine! Skal vise dere senere..Nå er jeg på vei for å møte Gilan i sentrum. Vi Side 2-bloggerne er så heldige at vi får være med på et fotokurs i dag på Grand Hotell. Dette blir spennende og ikke minst utrolig nyttig for min egen del. Jeg ønsker virkelig å bli bedre på foto, og ta bloggen til et nytt nivå. Dere lesere fortjener god kvalitet på det jeg publiserer. Jeg er ikke tilhenger av at alt skal se perfekt ut til enhver tid, da jeg synes det tar bort litt av sjarmen ved det personlige en blogg bør inneholde. Men jeg skylder dere endel gode outfits. Mange har etterlyst det, så fremover skal jeg levere. Det lover jeg!

Senere i dag blir det grillings og feiring av Sankthans i hagen. Krysser fingrene for at dette fantastiske værer holder seg. Vi har invitert både venner og vennepar, så det blir gøy. Hva er deres planer for Sankthans?

Ønsker dere en superduper dag videre. Vi snakkes <3

STRIPES

Jeg gikk for en maritim look i dag, med en comfy kjole kombinert med høye hæler. Det er aldri godt å vite hva man skal ha på seg når man skal rundt i møter. Jeg ønsker jo å bli oppfattet seriøst, men samtidig ikke kjedelig. For det er jeg jo ikke. Jeg føler at denne kjolen var midt i blinket på en dag som dette, hvor været skiftet mellom sol, skyer og regn. Kjolen ble forresten kjøpt på salg til 250 kroner her på Vinderen lørdagen som var. Det er hva jeg kaller et kupp! I dag valgte jeg å knyte den i livet med et tynt lærbelte som jeg ofte bruker om sommeren til slike antrekk. Kjolen er vel så fin uten, og ganske så fresh med flate sko og mer sporty tilbehør. Det skal jeg vise dere en annen gang..Vi blogges mer i morgen ♥

Blazer: Zara/ Kjole: Saint Tropez/ Veske: Prada/ Solbriller: Louis Vuitton/ Armbånd: Hermes/ Sko: Zara 

Photos: @mrulriknygaard

FINN DIN MOTIVASJON

God mandag, alle sammen! Var det noen som hoppet ut av sengen og rett i treningstøyet i dag? Det gjorde ikke jeg. I dag var det rett og slett tungt å komme i gang. Noen dager er det slik for meg, og helt sikkert også for deg. Det er bare et sunnhetstegn, tror jeg. For det er jo ikke normalt at treningslysten er på topp hver eneste dag. I hvertfall ikke for meg. Her går både lysten og motivasjonen opp og ned som alt annet. 

Hva gjør jeg for å hente ny motivasjon? Jo, det skal jeg fortelle dere. Jeg går bort til det største speilet i huset og spør meg selv hva som er den egentlige grunnen for at jeg trener, spiser sunt og tar vare på helsen. Vi er snart i juli måned, så den omtalte "sommerkroppen" er ikke lenger en motiverende faktor. Det er ikke sikkert den i det hele tatt har vært det. Noen ganger virker disse fellesmålene bare mot sin hensikt. Det er ikke meningen at du skal konkurrere med andre sine målsetninger. Hold fokuset på dine egne mål. Jeg kan ikke si hva som motiverer deg, for det som motiverer meg trenger nødvendigvis ikke ha noe med din motivasjon å gjøre. Likevel vil jeg dele mine personlige grunner med dere i dag, da det fungerer enda bedre for meg når jeg sier de høyt. Kanskje det også gjør det for deg?

Min motivasjon er: 

Leserne mine: Jeg har så mange sportye lesere, som ofte deler både sunne oppskrifter og gode treningsøvelser med meg. Tusen tusen takk! Dere gir meg motivasjon og glede på dager som i dag, når jeg trenger det mest. For meg virker det motiverende å få og dele inspirasjon med andre. Med inspirasjon mener jeg ikke mål og mening med treningen eller det sunne kostholdet, men tips til morsomme aktiviteter, herlige smoothier, vakre løpeturer osv.

Klær: På morgen i dag bestilte jeg meg tre nye plagg, som jeg skal ta i bruk helgen som kommer. Et sett med skjørt og topp, en kjole og et annet skjørt. Det blir gøy å vise dere de forskjellige antrekkene på. Men først skal jeg gjøre meg fortjent til denne shoppingen ved å holde meg aktiv hele uken. 

♥ Sist, men ikke minst BRYLLUPET: Dette kommer til å bli den største dagen i mitt liv, og derfor er det ekstra viktig at jeg føler meg vel denne dagen. Jeg ønsker å se tilbake på bryllupsbildene og tenke at jeg var den beste utgaven av meg selv. Gud, som jeg gleder meg! 

Hva er det som motiverer DEG for tiden? Det finnes ingen teite svar her, så lenge det fungerer for deg :-)


ER DET SÅ VANSKELIG Å FORSTÅ?

"Ris til dere bloggere som lurer folk til å syns at reklameartikler er kult. Trodde du hadde mer stil enn de rosabloggerne som er yngre enn deg, men tydeligvis ikke. Synd å se at damer som deg, som jeg i utgangspunktet synes er dyktig, faller for penger på denne måten."

Jeg må innrømme at jeg blir provosert av slike kommentarer, men velger likevel å dele den med dere. Nettopp fordi det er to ting jeg ønsker å kommentere. For det første så er det ingen som lurer noen her. Reklame møter vi overalt. Enten vi ser på TV, hører på radio, leser i magasiner, eller surfer på nett. Jeg går ut ifra at de fleste skjønner hvorfor vi blir omringet av reklame. For det er jo ikke akkurat en hemmelighet nå i 2015. Men til deg som skrev kommentaren over og for dere andre som eventuelt måtte lure, så skal jeg prøve å forklare dere kort hvordan dette fungerer..

Det finnes så vidt jeg vet ingen medium i dag som drives helt uten annonser eller annen form for reklame. Vi er rett og slett blitt avhengige av det for å kunne drive, og ja det er mye penger å hente i akkurat denne bransjen. Faktisk nok penger til at TV-kanaler, magasiner, aviser, nettaviser og bloggere som meg kan overleve. Er ikke det bare bra da? Vi ønsker jo at slik underholdning skal eksistere, gjør vi ikke?

Jeg er fullstendig enig i at det kan bli for mye kommersielt innhold i diverse medier, og kjenner selv jeg blir oppgitt av å bli avbrutt fire ganger i løpet av "søndagsfilmen". Men hei.. Jeg vet jo at det er slik det fungerer, og det er fullt og helt mitt valg å se på denne filmen, den serien eller hva det måtte være. Det er også fullt og helt ditt valg om du ønsker å klikke deg inn på Side 2 eller bloggen min. Fordelen ved foreksempel å lese en blogg er at du kan skrolle deg videre dersom du ikke er interessert i å lese de innleggene som inneholder reklame. Dessuten er jeg og de fleste andre bloggere flinke til å merke all reklame øverst i blogginnlegget, slik at det overhodet ikke skal være noe tvil om blogginnlegget har annonselenker eller sponsede produkter.  

For det andre så er det penger vi lever av alle sammen. Det er penger som betaler regningene våre. Vi får verken mat på bordet eller tak over hodet uten dem. Selv om det er en fin tanke, så kommer du dessverre ikke så langt i dag med bare luft og kjærlighet. Vi trenger penger for å leve, og derfor jobber vi for å skaffe disse pengene. Jeg har valgt bloggen som min jobb, og er utrolig takknemlig for å kunne ha den som mitt levebrød. Selv om jeg trives aller best når jeg skriver fritt, så er jeg helt nødt til å takke ja til noen annonser i løpet av en måned. Jeg velger selvsagt ikke produkter eller tjenester jeg ikke kan stå inne for, og bloggen min inneholder ikke mer enn maks en annonse i uken, noe jeg personlig synes er helt ok. Dersom jeg skal kunne fortsette å drive denne bloggen, så er jeg avhengig av disse annonsene, på lik linje som alle andre bloggere og andre mediekanaler. Er det så vanskelig å forstå? OM SOMMEREN ER ALT LOV

Hei, dere! Denne lørdagen har bare flydd avgårde med å please alle andre enn meg selv. Derfor sitter jeg nå med verdens beste følelse. Den følelsen du får av å hjelpe andre. Hva er vel bedre enn å være årsaken bak flere store smil? Jeg kan ikke komme på så mye som slår det. Det gir i hvertfall meg en skikkelig god følelse. Jeg fikk ikke gjort noen av mine egne ærender i dag, men det spiller ingen rolle. Meg og mitt får vente til mandag..

Jeg har lyst til å gjøre noe nytt med neglene mine til uken. Det finnes jo så mye fine farger og kombinasjoner å velge i. Jeg er verken redd for sterke farger eller glitter på denne årstiden. For om sommeren er alt lov, spesielt når det kommer til bruk av farger. Jeg kikket litt på Pinterest tidligere i dag, og samlet inspirasjonsbilder til hun som gjør neglene mine. Her er noen av mine favoritter. Hvilken er din favoritt?  

Fortsatt god lørdagskveld ♥

DINNER AND DRINKS

I går var jeg på Nodee med min gode venninne, Kristine. Vi spiste nydelig sashimi, og koste oss med herlige cocktails ute i det fine været. Det var en etterlengtet kveld med mye jentete fjas. Hehe! Akkurat slik jeg liker det. Det ble endel bryllups-snakk, kan du si. Visse detaljer er best å diskutere med venninner. Det er begrenset hvor mye menn bryr seg om borddekorasjoner og invitasjoner..

Du vet du har blitt voksen da kvelder som dette settes så mye høyere enn kvelder ute på byen. Jeg håper på mange flere i løpet av sommeren. Det er ingenting som slår slike jentekvelder. Samtalene, lateterkulene og stemningen er noe jeg kan leve lenge på ♥ 


HØYSESONG FOR UTROSKAP?

Jeg får ofte spørsmål om jeg er redd for at Ulrik er utro mot meg når han er ute og reiser. De siste par måneden har spørsmålene florert. Jeg konkluderer med at det har noe med årstiden å gjøre, men vet ikke om det faktisk ligger noe i det. Hva tror dere? Foregår det mer utroskap om våren og sommeren enn resten av året? Eller er dette bare en klisje?

Jeg har ikke svarene, men jeg tror dessverre at det ligger noe i det. Heldigvis er jeg ikke bekymret for verken Ulrik eller meg selv. Jeg synes ikke vi skal gå rundt og uroe oss for ting, med mindre man har en veldig god grunn til det. Selvsagt er utroskap noe alle som føler seg lykkelige i forhold frykter, men vi må jo bare lære oss å stole på hverandre. Tillit er for meg det aller viktigste for at et forhold skal fungere bra. Dersom ikke tilliten eksisterer begge veier i forholdet vil man på et eller annet tidspunkt møte en konflinkt, og den kan i verste fall være ødeleggende.

Hva med Ulrik da? Burde ikke han være like redd for at jeg skal være utro her hjemme? Jeg er jo like mye alene som Ulrik er når han reiser vekk. Det er da vel ikke noe vanskeligere for meg å gjennomføre et sidesprang hjemme alene enn det er for han, selv om han er i en annen by eller et annet land? Det handler nødvendigvis ikke om anledning. Dersom du virkelig ønsker å være utro, så får du det til, uansett yrke eller livsstil. 

Jeg har hørt mange si at det foregår mer utroskap i visse yrker, som i flybransjen, meglerbransjen, utelivsbransjen osv.. Om det stemmer eller ikke vet ikke jeg. Det er klart at man blir påvirket av de menneskene man har rundt seg til daglig, men en snill og trofast mann eller kvinne vil da ikke forvandles til et monster bare på grunn av bransjen? Hva tror dere?

I mitt hode tror jeg faktisk det motsatte. Jeg tror at den tiden Ulrik og jeg tilbringer fra hverandre minsker sjansen for at noe slikt kan forekomme. Det samme tror jeg om andre yrker som krever lange arbeidsager, reiser og tid fra hverandre. Jeg tror at avstand er noe av det sunneste et forhold kan bli utsatt for, forutsatt at partnerene er trygge på hverandre.

Men igjen.. Jeg har ikke svarene. Dette er bare noen tanker jeg har gjort meg.  


  

NÅR DU OPPDAGER AT...

Har du noen gang opplevd at du har gått med matrester i tenna, noe rundt munn eller en pinlig stor flekk et eller annet sted i flere timer uten at noen har sagt ifra til deg? Det skjedde med meg i dag. Jeg startet dagen hos tannlegen tildlig på morgenen, og spiste derfor ikke frokost hjemme. Jeg gruer meg alltid som et lite barn før jeg skal til tannlegen, så matlysten er sjelden tilstedet før det hele er overstått. Men nok om det. Jeg feiret mine "null hull" med en skinny blåbær muffin på Starbucks sammen med min kjære. Besøket ble kort da listen med ærender for dagen var lang. Videre hadde jeg noen avtaler i byen, før jeg dro jeg en tur til Sverige for å hamstre inn litt godsaker nå før sommeren. Først når jeg svinger innom venninnen min i Halden ETTER at jeg har vært i x-antall butikker, forteller hun meg at jeg har noe blått som sitter fast helt foran mellom to tenner. Det var rester etter blåbær. Gud, så flau jeg ble! Ikke fordi hun sa det, men fordi INGEN andre har sagt det på alle disse timene. 

Jeg ble sittende å tenke på det i bilturen på vei tilbake til Oslo. Hadde jeg sagt ifra dersom jeg så en fremmed jente gikk rundt med noe i tenna? Antakeligvis ikke. Hadde du gjort det? Jeg sier selvsagt alltid ifra dersom det er noen jeg kjenner godt, men hvor går grensen her? Det er flere ganger jeg har vært i møter med personer jeg ikke kjenner så godt, hvor jeg ikke tør å si ifra. Men de gangene jeg har sagt ifra, så blir jo personen bare takknemlig og glad. Jeg synes vi, inkludert meg selv skal bli flinkere til å si ifra til hverandre dersom ting ikke er helt på stell. Det kan være flaut i det sekundet du blir konfrontert eller konfronterer noen, men det er bedre enn at du selv eller andre skal måtte gå rundt som en tulling i verste fall flere timer. Fra i dag lover jeg å bli flinkere til å si ifra, så godt det lar seg gjøre ♥

VINN KULE PRODUKTER

Annonse

Hei, i regnet! Er det flere enn meg som sitter og venter på solen? Jeg er redd vi må vente en stund. Mens vi venter skal jeg tipse dere om en app som jeg nylig lastet ned --> Solo goodiebag, heter den. Her kan du vinne morsomme soloprodukter gjennom hele året!

Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned Solo-appen, og følge med på Solo-reklame for å kunne delta og å vinne. Vinnere trekkes hele tiden og det gjøres automatisk i appen. Du kan forresten også vinne stæsjet og gratis solo med koder på soloflaskene. Sjekk ut #solobrus #sologoodiebag, facebooksiden deres eller @Solosoftdrink på Snapchat for alle de morsomme greiene du kan vinne, som lue, caps, håndkle, høretelefoner osv. Jeg digger denne regnjakken, og tror dessverre jeg får god bruk for den i noen dager.. Den freshe fargen får meg heldigvis i godt humør til tross for været! 

Så, folkens.. Neste gang dere ser en TV-reklame for Solo, gjelder det å være rask opp med appen. Du vil få umiddelbar beskjed om du har vunnet og Solo-stæsjet blir sendt til deg i løpet av kort tid. Hvis du ikke skulle være så heldig, får du i stedet Solo-dollar. Når du har samlet nok penger, kan du hente deg en gratis Solo. DIGG, eller hva? 

Siste nytt nå i juni er at du også kan vinne i appen ved å bruke koder som du finner på Solo-flaskene. Det er altså ingen grunn til å gi opp i denne konkurransen. Her kan man prøve seg igjen og igjen. Riktig god sommer ♥

SKAL, SKAL IKKE?

Nå trenger jeg litt hjelp av dere. Jeg har så lyst på tatovering, men får ikke helt bestemt meg. Det skremmer meg at valget jeg tar vil være med meg livet ut. Likevel er jo det også litt av det fine med det. Et symbol eller en tekst som skiller deg fra mengden.

Jeg har snust på forskjellige tatoveringer i flere år, men aldri klart å bli enig med meg selv. Det er viktig for meg at tatoveringen betyr noe, da det mest sansynlig kommer til å bli med den ene tatoveringen. For jeg har nemlig ingen fra før. Det er også viktig for meg at den tas på et sted hvor jeg har mulighet til å skjule den, derfor har jeg falt litt på tanken om ribbeina..Er det noen av dere leserne mine som har tatovering her?

Neste spørsmål er jo hvordan type tatovering. Jeg ser for meg et symbol eller bilde av noe, ikke tekst, men hvem vet. I morgen sier jeg kanskje noe annet. Det er det som er så frustrerende. Jeg ønsker meg en slags "kjærestetatovering", og har heldigvis fått med meg min bedre halvdel på den ideen. Noe vakkert som binder oss enda mer sammen, som om vi ikke er mer enn nok forpliktet til hverandre med både forlovelse og hus.. Hehe! 

Siste spørsmål: Hvem er flinke i Oslo? Kommer det ann på type tatovering, eller hvordan finner jeg frem til det rette tatoveringsstudioet for oss? Skal, skal ikke? Hjelp! 

MENN MED VIKER

Før jeg traff Ulrik var jeg sikker på at jeg ville finne meg en eldre mann. Ikke en gammel mann, men en mann som var minst 8 år eldre enn meg. Det handlet såklart om at jeg ønsket meg en voksen mann med livserfaring, men også fordi jeg ikke følte meg tiltrukket av gutter på min egen alder. Aldersforskjellen mellom Ulrik og meg er 10 år. Det fungerer veldig bra for oss. Noen synes det er mye, mens andre er i fohold hvor aldersforskjellen er større. 

En av de tingene jeg falt for ved Ulrik var vikene hans. Jeg ble rett og slett tiltrukket av de, og de tiltrekker meg fortsatt den dag i dag. Til Ulrik sin fordel så blir han bare kjekkere og kjekkere i mine øyne. Likevel vet jeg at han som mange andre menn ikke setter spesielt stor pris på det å bli tynnere i håret. Det er dessverre blitt en bekymring for mange, nettopp fordi viker og hårtap blir forbunnet med det å bli gammel. De færreste ønsker jo å se gammel ut.

Nylig leste jeg om menn og hårtransplantasjon. I Norge er dette forholdsvis "nytt", og holdningene til det deretter. Jeg fikk inntrykk av at de som gjennomfører en slik behandling holder munn om det i ettertid. Det er liksom en hemmelig greie, akkurat som silikonpupper var i starten. I dag er jeg vel nesten unormal som ikke har silikon, men nok om det. Jeg stiller meg positiv til menn som ønsker hårtransplantasjon, MEN... Og, ja. Det er et stort "men" her. La vikene være i fred! Viker er sexy!

BRUDGOMMENS ANTREKK

Den nye uken er godt i gang, og vi har kommet enda lenger med bryllupsplanleggingen. I dag var Ulrik med meg til tante Karina på Undorn for å ta litt mål. Det er ikke bare jeg som skal være fin på den store dagen. Vi må jo stå perfekt til hverandre. Karina og jeg har en meget klar ide på hva Ulrik skal ha på seg, og vi jobber sammen med å få godkjennelse fra Ulrik. Hehe! Det skal vi klare. Girlpower! Dere ser vel det på smilet hans? Tegningene Karina har laget på antrekket til Ulrik ser bare sååå bra ut. Han kommer til å se ut som en prins! Ikke hvilken som helst prins, men MIN prins. Jeg gleder meg sånn til tegningene blir virkelighet. Dagens antrekk er jakke fra Mango, topp fra Brandy Melville, bukse fra Mango, sko fra Forever 21, og veske fra Prada. Nå skal vi nyte en hyggelig middag i solen, og gjøre ferdig gjestelisten. Invitasjonene må være klare rett over sommeren, så ingen tid å miste. De blir forresten utrolig fine, og er inspirert av temaet vi har valgt til bryllupshelgen. Det blir stas å vise de til dere ♥

DEN BESTE GRILLSAUSEN

God, kveld dere! Er det flere som har kommet i gang med grillsesongen? Det har vi, og det er sååå koselig! Jeg elsker grillmat og alt det gode tilbehøret som hører med. Dessuten minner lukten av grillmat meg om barndommen. Utrolig hyggelig!

Nylig lærte jeg forresten verdens enkleste og beste oppskrift på en supergod grillsaus. Vi lagde den faktisk til fingermaten som vi serverte her på sommerfesten. Spør du meg så passer den aller best til kjøtt, kylling, og ja alt som kan grilles. 

Til verdens beste grillsaus trenger du:

Sweet chilisaus

Peanøttsmør

Begge ingrediensene fåes kjøpt på de fleste matvarebutikker. 

I dag brukte jeg ca 2 dl chilisaus, og 2 ss peanøttsmør. Her er det bare å smake seg til. Noen liker mer smak av chili, mens andre liker mer smak av peanøttsmør. Bruk gjerne en stavmikser for å blande det godt sammen. Dersom du ikke eier en stavmikser kan du også bruke en gaffel eller noe lignende. Det tar bare litt lenger tid.. Er du glad i sterk mat? Tilsett litt finhakket chili på toppen. Ønsker dere en fantastisk grillsesong  

VINN ET ÅRSFORBRUK MED SKJØNNHETSPRODUKTER

Annonse

Blivakker.no er Norges største nettbutikk for hår- og hudprodukter, med over en halv milion registrerte kunder. Det er kanskje ikke så rart da de tilbyr alle de kjente merkevarene som blant annet BareMinerals, Billion Dollar Brows, Ghd, Inglot, Redken, St.Tropex, og mange fler. Jeg har selv handlet både shampoo, balsam, sminkekoster og selvbruning her, og er veldig fornøyd med både levering og produkter. Det er ikke ofte jeg handler på nett, men når jeg først gjør det liker jeg nettbutikker som dette, som har alt på et sted.

Vi jenter bruker massevis av penger på produkter til hud og hår gjennom året. Jeg tørr nesten ikke tenke over hvor stort forbruk jeg har i løpet av et år, og vet at jeg ikke er alene om akkurat det. Heldige meg har i denne sammenheng fått lov til å legge ut en konkurranse her på bloggen, hvor 3 enda heldigere personer vinner et årsforbruk med produkter fra blivakker.no :-)


Vil du vinne et årsforbruk med produkter fra blivakker.no?

Legg igen en kommentar, og du er med i trekningen om å vinne skjønnhetsprodukter til en totalverdi på 10 000 kroner! Vi trekker hele 3 vinnere som hver får 10 000 kroner å handle for 

SOL UTE, MARATON INNE

God lørdag, alle sammen! Nå har vi rigget oss klare for den nye sesongen av Orange Is the New Black. Endelig er den her! Dette er den eneste serien som både Ulrik og jeg elsker. Resten av dagen er dermed satt av til et skikkelig maraton, med godteri, kjærestekos og det som hører med. Jeg får litt dårlig samvittighet ettersom at solen skinner ute, men samme kan det være. Det er dette vi har mest lyst i dag. Det skal sies at vi har vært ute på tur og kost oss med lunsj i bogstaveien, så litt frisk luft har vi da fått.

Er det noen av dere som har startet på sesong 3? Jeg er sååå spent! Håper den ikke skuffer..Vi får se hvor langt vi kommer, eller hvor lang tid det tar før en av oss sovner. Hehe! Jeg føler meg i hvertfall som verdens heldigste jente som får ligge i armkroken til mannen resten av dagen. Vi ser jo nesten litt nyforelskede ut her vi ligger  

PÅ INNSPILLING MED GILMAKEUP

Hei, dere! I dag har jeg vært med på noe kjempegøy, og ikke minst spennende. Dagen ble lenger enn ventet, men når man er så heldig å få jobbe med Gilan flyr timene avgårde. Vi var et godt team med overraskende dyktige, blide og tålmodige jenter og gutter. Jeg er rett og slett stolt over å være en del av dette. 

Det er så gøy å jobbe foran kamera! Jeg er absolutt ikke vandt til det, men føler jeg blir litt tøffere for hver gang. Det handler jo om å slappe av og prøve å være seg selv. I utgangspunktet burde jo ikke det være noe problem, men det er likevel en kunst å virke naturlig i situasjoner som føles unaturlig.. Noen takler det, andre ikke. Jeg vil ikke skryte av meg selv, men føler at jeg behersker det. Det må da være lov å si? Resten får være opp til dere å bedømme.

Prosjektet dreier seg om skjønnhet. Det kommer vel ikke akkurat som en overraskelse når Gilan er innblandet. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. For en fantastisk flink og nydelig jente! Jeg har stor tro på dette prosjektet. Dessverre kan jeg ikke fortelle så mye mer om hva som faktisk ble spilt inn, men jeg lover å oppdatere dere når den tid kommer. Jeg gleder meg skikkelig til å se det ferdige resultatet, og det håper jeg dere gjør også! Ser dere forresten hvor fresh jeg ser ut i ansiktet på bildet av bare meg og Gilan? Hun kan virkelig svinge på kostene sine! Jeg vil heller kalle henne magiker enn makeupartist.. Hehe! 
JEG EIER MINE FØLELSER

Hvorfor skal andre fortelle meg hva jeg føler? Er det slik at vi bloggere og offentlige personer ikke har rett til å ha egne meninger lenger? Hvordan hadde du følt det dersom alle andre fortalte deg at alt du tenker er feil? Det er jo dine tanker. Akkurat som mine er for meg. 

Når det er snakk om mine følelser, så er det faktisk bare jeg som har svaret. Det er jeg og ingen andre som sitter på fasiten til mine følelser. Det er heller ingen andre som kan fortelle meg at det jeg føler er feil. Dersom jeg føler noe er trist, så er det trist for meg. Dersom jeg oppfatter noe ekkelt, så er det ekkelt for meg. Dersom jeg synes noe er rart, så oppfattes det rart for meg. Det spiller jo ingen rolle hvordan det samme hadde oppfattes av deg, og motsatt. Dersom du var redd, så kan ingen andre fortelle deg at du ikke var det, for det var du jo. 

I det siste har jeg lest mange diskusjoner om hva som er mobbing, og ikke. For meg blir dette helt fjernt å diskutere. Det er jo vondt når personen det gjelder sier at det er vondt, og dermed er det også mobbing når personen som er utsatt oppfatter det slik. Andres følelser er ikke ment til å diskutere. Når begynte vi med det egentlig?

I går ble jeg gjort oppmerksom på artikkelen om John Arne Riise og Louise Riise. Her har P4 gått langt over streken. Når Louise går ut og utrykker at de oppfattet dette som mobbing, så skal ikke vi andre fortelle de noe annet. Det er kun de to som kan fortelle oss noe om deres følelser, ikke du og heller ikke jeg. GRIP DAGEN

Det ble sent i seng på denne jenta i går, da jeg var på familiebesøk i Halden. Jeg får meg liksom aldri til å kjøre hjem før langt på natt, siden jeg vil rekke og hilse på alle når jeg først er i byen. På morgen i dag følte jeg meg rett og slett fyllesyk, uten å ha rørt en dråpe alkohol (vel og merke). Det blir litt samme følelse når man har mangel på søvn, synes jeg. Derfor ignorerte jeg for en gangs skyld alarmen, og sov helt til klokken 10. Fantastisk deilig! Det trengte jeg virkelig. Først nå føler jeg meg uthvilt etter helgen. Det tar litt tid å komme seg etter slike helger. Spesielt når hele søndagen gikk bort i rydding. Begynner jeg å bli gammel? Hehe! Før var dette nemlig ingen problem, og jeg var alltid frisk og rask mandag morgen..

I og med at dagen startet litt senere enn planlagt slo jeg like greit sammen frokost og lunsj med min gode venninne, Louise. Det var slettes ingen dum ide i dette herlige været vi har i Oslo i dag. Skikkelig sommerfølelse! Synd at det ikke skal vare så lenge, men desto viktigere er det jo å gripe de få solfylte dagene vi har. Jeg bare elsker å gå i skjørt med bare bein ute. Endelig tilater været slike antrekk! På dager som dette roper de høye hælene i skapet på meg. Det er jo litt ekstra stas å pynte seg når solen skinner, og finnes det egentlig noe hyggeligere enn venninnelunsjer ute i juni og juli måned? Jeg kommer ikke på noe som topper akkurat det  

INTERVJU MED VGTV

Hei, dere. I går gjorde jeg et intervju med VGTV. Jeg har aldri vært med på noe lignende før. Det var litt skummelt, men de sa jeg klarte meg fint. Klippet kommer i ettermddag. Jeg er veldig spent. Det er noe helt annet å uttrykke seg muntlig foran kamera, enn å skrive og formulere seg her på bloggen. Jeg føler meg naturligvis mye tryggere bak den lille søte macen min, men tar likevel en utfordring når jeg får den. Spesielt når jeg tror og håper at det kan føre til noe positivt. Jeg er altså ikke helt ferdig med å skremme og advare andre unge jenter når det kommer til å være våken på byen. Temaet er dessverre fortsatt aktuelt, og vil nok være det i lang tid. 

Selve intervjuet gikk veldig fort. Jeg satt igjen med sikkert tusen ting i hodet som jeg burde ha sagt, men slik er det vel alltid for alle. Det meste jeg sier blir jo bare en repetisjon av hva jeg har skrevet og forklart her på bloggen, og i saken for Side 2. Håper dere vil klikke dere inn og se snutten litt senere i dag. 

For dere som ennå ikke har sett denne filmen, bør absolutt sette av noen få minutter. Så enkelt kan det altså gjøres. Skremmende! 

#VINDERENFEST

Hei, alle sammen! Som dere vet kickstartet vi sommeren med en skikkelig sommerfest her hjemme på lørdag. Kvelden og festen var super vellykket, og alt gikk heldigvis som planlagt. Både Ulrik og jeg er er strålende fornøyde, og gleder oss allerede til neste gang, men inntil det får vi kose oss med disse herlige bildene. Se så flotte venner vi har! Takk for at dere kom og gjorde denne kvelden fantastisk. Vi er glad i dere alle sammen!

Alle de fine blomstene fikk vi låne av Blomsterpikene. Til dere som spurte om den gode proseccoen vi tok dere i mot med, så var denne fra Mionetto. Dere finner forresten flere bilder fra festen på #vinderenfest og #blomsterpikenesverden 

Photos: Karl Lindqvist Bergstrand

@exellentpicture

 

SOMMERFLETTE

Jeg følte meg sååå fin i går! Fikk hjelp av vakre Linn Therese på Model Day Studio. Hun både sminket og flettet meg. Vi gikk all in med både løsvipper og ekstra løshår, masse tupering og blomster. Det er så dekorativt med blomster i håret! Er dere ikke enige? Vi brukte en pakke clips extensions for å få ekstra tykkelse på fletten. Skal det være så skal det være! Jeg tror faktisk jeg aldri har vært så fin på håret før. Perfekt frisyre som holder hele kvelden. Jeg skulle ønske jeg aldri måtte ta den ut. Det var nesten litt trist å ødelegge den på morgen i dag, men sånn er det. Jeg får kose meg med alle bildene jeg tok av den. 

Antrekket ble satt sammen i en fei, men det ble jo ikke så verst. Skjørtet er fra Bik Bok, toppen fra Sherri Hill, jakken fra Mango og blomsterkrans fra Blomsterpikenes verden. Jeg er blitt så glad i kombinasjonen rødt og gull. Tipper jeg blir mye å se i disse fargene denne sommeren. 

For dere som lurer eller føler dere bare må kommentere det, så er jeg ikke gravid, selv om det ser litt sånn ut på bildet under.. Hehe! Man skal ikke ta seg selv så høytidelig. Det kommer masse bilder fra festen. Jeg gleder meg til å vise dere, og ikke minst til å se de selv. Vi blogges mer senere 


NABOVARSEL

I morgen er det duket for fest. Årets sommerfest! Ulrik og jeg elsker å arrangere fester, og har derfor blitt enige om at vi inviterer alle våre venner to ganger i året til en gjennomført helaften her hos oss. Kun det beste er godt nok for våre venner, så forberedelsene er mange. Temaet er enkelt: SOMMER! 

I dag skinner solen her på Vinderen. Jeg krysser fingre og tær for at været holder seg til i morgen. Det ser ikke helt lovende ut på værmeldingene, men jeg har likevel troa. Det lønner seg alltid å være positiv, eller hva?

Jeg er så takknemlig for å ha så mange gode venner. Det er nesten litt rørende i dag som meldingene kommer inn fra den ene etter den andre. Alle gleder seg til fest, og det gjør jeg også. Halve moroa er jo gleden og forberedelsene. Det synes nå i hvertfall jeg. Jeg lover å vise dere masse bilder fra festen, og som dere ser kommer kvelden til å bli meget fargerik. Jeg elsker farger og blomster og er kanskje kjent for å overdrive litt, men det er bare gøy. More is more! 

Selv om jeg får hjelp fra både øst og vest, så er det masse som skal på plass før morgendagen. Her er det altså bare å hive seg rundt. Flate sko på denne jenta i dag. Jeg ønsker dere alle en solfylt fredag og snaaart god helg   HARDHUDET

Jeg har blogget aktivt hos Nettavisen i 6 måneder nå, og stortrives med det. Håper virkelig jeg er så heldig at jeg kan være en del av dette teamet i lang tid. Hverdagen min som Side 2-blogger kan sammenlignes med en berg-og dalbane. Det aller meste har vært morsomt og spennende. Noen dager kiler det til og med i magen fordi jeg er så gira og glad i det jeg gjør, men en gang i blandt beveger jeg meg utenfor komfortsonen, som nå de siste dagene. Da føler jeg det både skummelt og ekkelt å være lille meg. Det skal likevel sies at alt jeg skriver og publiserer er med hensikt, og fullt og helt av fri og egen vilje. Hensikten med alt oppstyret de siste dagene har vært å advare og opplyse.

Det er først nå jeg merker hvor hardhudet jeg har blitt. Kommentarene dere skriver blir lest, mange blir besvart (jobber med saken), noen tar jeg til meg, andre ikke. Det var kun en kommentar som jeg ikke godkjente rundt dopingsaken, da vedkommende beskylder meg for å selge narkotika. For meg blir dette så fjernt og forstyrrende for sakens budskap at jeg synes ikke den fortjener plass i kommentarfeltet.

Jeg lar meg ikke knekke. Aldri. Det skal dere vite. Jeg ville såklart vært foruten denne hendelsen, men nå som det har skjedd bruker jeg mine dårlige erfariger for alt de er verdt. Jeg bruker de til å gjøre meg sterkere og hardere, og til å påvirke dere til å bli mer våkne ute på byen. Vinn-vinn for meg og for dere.

Jeg har det egentlig fantastisk bra om dagen. Det er mye spennende som skjer i livet mitt, snart sommer, jeg er nyforlovet, til helgen har vi sommerfest med masse gode venner, og jeg storkoser meg med planlegging av både det ene og det andre. Så nei, jeg lar ikke dette knekke meg. Jeg ble nok bare en vond erfaring rikere.TAKK FOR ALL STØTTE

I dag har jeg prøvd å holde meg opptatt med alt og ingenting frem til nå. Meldinger og kommentarer har strømmet inn. Tusen tusen takk til dere som har gitt meg varme ord og delt egne historier. Jeg får vondt i magen av å lese hendelsene dere beskriver. Flere av dere har dessverre vært like uheldige som meg. Håper at våre historier kan bidra til å skremme bort noen av disse forstyrrede menneskene på byen, som tror at dette er greit. For det er det ikke. Virkelig ikke. Situasjoner som dette får konsekvenser.

Jeg er glad for at jeg kan bruke min plattform til å advare og opplyse andre unge jenter om å passe på glasset sitt på byen. Selv om denne saken begynner å bli to uker gammel for meg, er den fersk i media. Det er tøft og se bilder av meg selv koblet med ordet "amfetamin". Det trodde jeg aldri i verden jeg skulle få oppleve. Likevel føler jeg at jeg gjorde det rette ved å dele det som skjedde den natten. 

Jeg får høre at jeg har gjort dette frivillig, at bivirkningene mine ikke stemmer, at jeg burde ha oppdaget dopet på grunn av smaken osv.. Hva vet dere om det egentlig? Jeg kan da fint snakke for meg selv. Dessuten reagerer vi forskjellig på slike stoffer, da det både er doseavhengig og personavhengig, som professor Jørgen Gustav Bramness forteller.

Min reaksjon har jeg beskrevet en gang for alle. Jeg kommer ikke til å diskutere hvordan det føles å bli dopet, men jeg kan fortelle dere at det føles helt forferdelig. Det tok lang tid før stoffet var helt ute av kroppen min. Heldigvis gikk det bra med meg, da jeg ble tatt hånd om av min fantastiske mann. Likevel er jeg livredd for at noe lignende skal skje igjen. 
DOPET NED PÅ BYEN

Husker dere jeg skrev dette innlegget, hvor jeg opplevde et mareritt som varte i to dager? Nå har jeg fått svar på urinprøven jeg tok, og det var dessverre som jeg fryktet. Et levende mareritt..

Jeg sov som sagt ikke på over to døgn, hadde ingen matlyst, følte meg konstant varm og svimmel, og hjertet slo i hundre. I starten trodde jeg at kroppen kun var sliten etter alkohol og muligens på vei til å bli syk, men når jeg begynte å se ting som jeg visste ikke stemte med virkeligheten ble jeg redd. Veldig redd. Det var slanger i sengen og mennesker opp etter veggene. Alt jeg fokuserte på i mer enn i to sekunder begynte å bevege seg. Hallusinasjonene og hjerteslagene skremte vettet av meg. Det er det skumleste jeg noengang har opplevd. Jeg var redd for å dø. 

Hvorfor jeg velger å dele dette? Jo, det skal jeg fortelle dere. Jeg håper at min historie kan fungere som en vekker for andre unge jenter. Ja, jeg vil rett og slett skremme dere. Skremme dere med god hensikt. Jeg trodde aldri dette ville skje meg, og har fått høre sikkert tusen ganger at jeg aldri skal sette fra meg glasset mitt ute eller ta i mot drikke fra andre. Likevel har jeg ikke tatt dette så alvorlig som jeg burde. Jeg er overhodet ikke naiv, og jeg føler selv at jeg alltid har god oversikt når jeg er ute og fester, men denne gang var jeg tydeligvis ikke oppmerksom nok. Nøyaktig hvor det skjedde velger jeg å holde for meg selv, da jeg er hundre prosent sikker på at dette ikke hadde noe med de utestedene vi var på den kvelden, for jeg vet hvem som står bak dette. En stakkarslig og syk mann. Beklageligvis finnes slike menn i oslo uteliv. Mange av de treffer du på oslos vestkant. 

Vær forsiktige, jenter. Dette kan hende hvem som helst, og jeg unner virkelig ingen samme opplevelse. Sett ALDRI fra dere glasset og ta ALDRI i mot drikke fra fremmede/bekjente du ikke kjenner godt nok.   
VENNNINNELUNSJ

I dag inviterte jeg til koselig venninnelunsj her hjemme. Bananpannekake stod på menyen. Jeg har delt oppskriften med dere før, men gjør det igjen. Perfekt mat for to. Sunt, godt og trenger nødvendigvis ikke være så dyrt. Alt avhenger av tilbehøret du ønsker. Jeg kjøper ofte den frukten som er på tilbud. Denne gang var det både jordbær og blåbær på tilbud på Rema 1000. 

Lurer du på hva du skal servere på neste venninnelunsj? Prøv dette da vel 

Til 1 stk bananpannekake:

En banan 

Et egg

2 ss mandelmel

kardemomme

Anbefalt tilbehør:

Kesam med pasjonsfrukt

Blåbær

Jordbær

Stevia 


Det beste som finnes er å kose seg med god samvittighet 

SMART FOR DEG OG SNILT FOR LOMMEBOKEN

Jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har ikke hatt vippeextensions på en stund. Jeg har bestemt meg for å slutte med det. Det er veldig fint, og jeg har alltid vært fornøyd med de som har satt på meg vipper, men likevel er det litt styrete. Man må være ekstra forsiktig når man tar av seg sminken, dusjer og helst ikke sove urolig eller med hodet ned mot puten, noe jeg alltid gjør. I løpet av dagen samler de seg fort, og da må man gre de for ikke å se ut som en tulling. Ulrik har mobbet meg noen ganger og sagt at vippene mine minnet han om en dobørste.. Hehe! Jeg må bare si igjen at dette ikke har noe med de søte jentene jeg har vært hos for å sette de på, for de har vært dyktige alle sammen. Kanskje blir dette bare en pause, men den skal i hvertfall vare ut sommeren. Nå skal de stakkars naturlige vippene mine få slappe av litt..

Så dum og utålmodig som jeg var dro jeg de falske vippene ut en etter en her hjemme, uten å bruke noe form for løsningsmiddel til limet. De falske vippene dro såklart med seg endel av de ekte vippene mine, så resultatet ble ikke akkurat pent. Når Ulrik har lengre vipper enn meg er det noe som ikke stemmer. Heldigvis fikk jeg et tips av en flyvertinne som jobber sammen med Ulrik om å teste ut castor olje for at de skal gro seg fyldigere igjen. Nå har jeg smurt de inn morgen og kveld i over en uke, og føler allerede at jeg ser en forskjell. Jeg bruker som dere ser en q-tips for å påføre oljen, og gnir den helt inn til der hvor hårene starter på øyelokket. Jeg er forresten ikke sponset med denne oljen, så dette er overhodet ingen reklame. For alt jeg vet finnes det sikkert hundre forskjellige typer merker som fører slik olje, og de funker sikkert like bra alle sammen. Jeg ville bare si at det funker! Himmel og hav så glad jeg er for å se at vippene mine vokser. Fantastisk følelse, ikke minst et snilt alternativ for lommeboken.  

Jeg påfører som sagt oljen to ganger om dagen, og har de siste dagene også brukt mascara. Jeg tror ikke det har noe å si, men hva vet jeg. Er det noen av dere som har prøvd slik olje eller noe annet som får vippene til å vokse raskere eller bli fyldigere? Fortell, fortell!  

SOM EN LITEN DYREHAGE

Hei, og velkommen skal du være, fine juni måned. Her i huset er det fullt av både to-og firebeinte. Jeg har besøk av tante og kusine med sine tre vofser. Stella (min hund) synes det er superstas med besøk. Det ser ut som en liten dyrehage, men det er jo bare koselig. Hunder overalt hvor jeg går. Hehe! Den egentlige grunnen til besøket var for å feire bursdagen til kusinen min, noe vi gjorde til sent på natt i går. Kvelden og bursdagen var kjempe vellykket, dermed er hele gjengen litt reduserte i dag. Til og med hundene, som dere ser.. Bentley, Bexi, Bella og Stella. Det er merkelig at så små skapninger kan ta så mye plass, både i huset og i selvsagt i hjertet. Nydelige er de! 

Det er så hyggelig å ha besøk av familie. Jeg merker ikke hvor mye jeg har savnet de før vi faktisk er sammen. Er ikke det litt rart? Når den ene bor i London og den andre bor i Sverige, så sees vi dessverre ikke så mye som jeg skulle ønske. Nei, det er ikke langt til verken London eller Sverige, men vi lever totalt forskjellige liv, med forskjellige arbeidstider, fridager og plikter. Da er det ikke alltid like lett og få til kvelder og dager som dette. Sånn er det bare. Derfor setter jeg ekstra stor pris på de stundene vi deler