hits

mai 2017

SUMMER O'CLOCK

Annonse

Jeg trodde aldri at jeg skulle si dette, men mai måned har gått utrolig fort. Eller hva? I morgen er det 1. juni allerede og da er det offisielt sommer. Det er virkellig noe å glede seg over, og mens vi gleder oss over det har jeg lyst til å tipse dere om sommerkampanjen som www.danielwellington.com har gående. Daniel Wellington gir ut GRATIS nato-bånd ved kjøp av en klokke med skinnreim (tilbudet gjelder ikke Petite og Dapper). Dette tilbudet er superkjekt for alle dere som er like glad i å variere blant fine klokker i ulike farger som meg. På klokkene med skinnreim kan du enkelt bytte reimen om til disse nato-båndene. En fresh forandring til de herlige sommermånedene vi har i vente ♥

-->  I tillegg får du 15 % rabatt med rabattkoden PILOTFRUE15 på ALLE produkter fra www.danielwellington.com

Under ser dere to bilder av min Classic Durham i sølv (36 mm). En klokke jeg har vært veldig glad i lenge, men som jeg nå har byttet reim på for sesongen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nato-båndene du kan velge mellom er kjempefine og fåes i forskjellige farger og kombinasjoner. Min favoritt er denne klokken med blått, hvitt og rosa bånd. Klokken får et maritimt utrykk som jeg liker veldig godt og har det lille ekstra på grunn av den rosa detaljen. Du finner alle de ulike variantene av bånd her.

Nå gleder jeg meg virkelig til finværet kommer og vi skal ut på sjøen igjen. Jeg ser at værmeldingen melder finere vær fra søndag allerede, så når Ulrik går av jobb på mandag skal dere ikke se bort i fra at det blir en aldri så liten båttur på oss. Båtantrekket ligger som dere ser klart.


It's summer o'clock!

UKENS SPØRSMÅL

Hei, dere! Jeg henger litt etter i forhold til den nye og faste spalten jeg har begynt med på grunn av ferie. Takk for at dere lot meg senke skuldrene noen dager i Portofino. Nå er jeg tilbake for fullt og klar for å prioritere dere og bloggen igjen <3 

Hva skal dere i sommer?

- Vi skal ikke på noe bestilt reise denne sommeren, men feriedagene blir likevel mange. Nå har jeg heldigvis kommet over sjokket og nedturen jeg følte da vi først ble fortalt at vi måtte ta en pause fra prøvingen. Jeg synes fortsatt at det er utrolig kjedelig å måtte vente ekstra lenge i en prosess som allerede har tatt så lag tid, men jeg er likevel sikker på at denne sommeren kommer til å bli bra nå som vi har mye annet å glede oss over. Ulrik og jeg har som sagt gjort et kupp de siste dagene og det kuppet kommer jeg tilbake til veldig snart.

Skal du drikke alkohol i sommer?

- Ja, nå som jeg har denne ufrivillige pausen fra prøverørsprosessen skal jeg gjøre det jeg vil og leve som normalt. Det betyr ikke at jeg har sluttet å tenke på helsen min og veien videre. Det er ingenting som er viktigere for meg enn å lykkes med babydrømmen og jeg hadde gledelig byttet ut vinglasset med ruging og hensyn dersom det hadde vært et valg, noe det dessverre ikke er. Planen er derfor å gjøre det beste ut av denne pausen, lade batteriene og samle krefter slik at jeg er fit for fight i slutten av juli. Da skal jeg sannynligvis starte på medisiner igjen for å forberede kroppen min på neste egginnsett som forhåpentligvis vil skje i starten av august.

Hvor var hundene mens dere var på ferie?

- De var hos den andre moren til Stella begge to som bor her i Oslo. Heldigvis går hundene mye bedre sammen nå enn hva de gjorde i starten. For min del er det faktisk enklere å ha de sammen enn hver for seg. Men det handler jo mest om Ramp fordi han ikke liker å være alene. Det ser også ut som om Stella setter mer og mer pris på selskapet hun har i Ramp og tilbakemeldingen fra den andre moren til Stella var at det var koselig å ha de sammen, noe som er utrolig kjekt å høre.

Hvordan reiste dere fra Oslo til Portofino?

- Ulrik og jeg tok taxi fra huset vårt til Oslo sentralstasjon og flytoget videre til Gardermoen. Vi pleier som regel ikke å kjøre bil til Gardermoen når vi skal være borte i flere dager. Både fordi det blir billigere med flytog til og fra Gardermoen totalt for oss to da Ulrik har gode rabatter til seg selv, men også fordi vi (les: Ulrik) hater å la bilen vår stå parkert andre steder enn i vår egen garasje over lengre tid. Videre tok vi fly fra Gardermoen med en mellomlanding i Amsterdam og et fly videre derfra til Genoa. Fra Genoa til Portofino tok vi en maxitaxi. Den siste kjøreturen tok en liten time.

Var det lett å komme seg til San Fruttoso med båt fra Portofino og hvor mye kostet det?

- Ja, det var enkelt. Det gikk ferjer hele tiden. Jeg vet ikke hva en ferjebillett koster, men regner med at det er ganske billig siden ferjene var fulle av turister dagen lang. Vi valgte å leie en egen båt da vi tok turen i seg selv som en opplevelse, noe jeg virkelig vil anbefale videre. Det kostet kun 100 euro hver vei og turen tok sirka en halv time.

Har dere kjøpt leilighet i Italia?

- Nei, vi har ikke kjøpt oss leilighet i Italia eller noe annet sted. Ulrik og jeg hadde en drøm om ferieleilighet i Spania det første året vi var sammen, men den tanken har vi lagt helt fra oss. De to siste årene har drømmen om noe annet vært størst og den drømmen har vi endelig klart å realisere. Jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere mer om dette snart.

Har du sluttet å blogge jevnlig?

- Jeg vet at jeg har blogget lite den siste uken og trives ikke med følelsen av å gi såpass lite igjen til dere som leser og følger meg fast. Samtidig var det godt med noen dager "fri" og jeg tror at jeg trengte det. Resten av sommeren vil jeg være aktiv. Det er ikke et løfte, kun et ønske som jeg har tenkt til å jobbe for å gjennomføre. Nyttårsforsettet mitt var å blogge mer enn 7 innlegg i uken og det har jeg stort sett gjort, med unntak av denne ferien. To innlegg om dagen er det jeg trives aller best med.

Hvorfor har du så mye reklame på bloggen?

- I perioder har jeg flere kommersielle samarbeid enn andre og det styres enkelt og greit av at jeg lar annonsørene mine bestemme datoer for publisering av betalte innlegg.

Hvilken app bruker du til å redigere bildene dine på Instagram?

- Jeg redigerer aldri bildene mine før jeg legger de ut på Instagram og liker ikke utvalget av de forskjellige filterne. Det eneste jeg justerer er lyset opp og eventuelt varmen ned i selve Instagram-appen. Jeg foretrekker at bildene mine er lyse og gjerne litt kalde i fargene. Det samme gjelder forresten her på bloggen. Jeg har Photoshop på macen, men jeg behersker det dårlig. Det eneste jeg bruker programmet til er å beskjære bilder, justere lys og farge. Det hender også at jeg bruker gratisprogrammet "Pixlr" for å lage collager.

Ser at du ikke ønsker å oppsøke andre fertilitetsklinikker. Føler du ikke at det er lurt å oppsøke flere fagfolk innenfor samme felt? Jeg tror virkelig at dere får god oppfølging og hjelp hos Spiren, men er det lurt å legge alle "eggene" i en kurv? Det finnes veldig mange gode klinikker og gyn/leger som spesialiserer seg innenfor samme felt? Ville tro det hadde vært lurt og høre flere fagpersoner meninger?

- Jeg vet at vi er i trygge og ikke minst gode hender på Spiren i Trondheim. Det er grunnen til at vi velger å reise frem og tilbake dit "hele tiden" fremfor å gjennomføre alt her i Oslo, som hadde vært enklere. Dessuten er det ikke unormalt å måtte prøve flere ganger for å lykkes i denne prosessen uavhengig av klinikk, om man gjør det privat eller offentlig. Derfor føler jeg meg fortsatt trygg på at dette skal gå bra til slutt. Spørsmålet er bare hvor lang veien til målet blir..

Sitter hundene kun løst i de nye bilsetene dere har kjøpt eller er de festet til noe mer?

- Hundene sitter fast i selve "bagen" som igjen sitter fast i bilsetet. I tillegg sitter hundene selvfølgelig fastspent med sikkerhetssele. Jeg vet at jeg ikke har tatt noe godt bilde av akkurat det, men det kommer. Dere kan se hva jeg mener med sikkerhetssele her, i innlegget fra roadtripen til Måløy med Stella. Det var før Ramp sin tid og før vi kjøpte bilsetene/bagene til hundene som vi nå har i tillegg.

Savner du Ulrik mye når han er borte på jobb eller liker du den tiden dere er fra hverandre?

- Både ja og nei. Hehe! Det er klart at jeg savner Ulrik når han er mye borte. Men jeg setter også stor pris på den alenetiden jeg har og jeg vet at han gjør det samme. Vi to er jo ikke vane med noe annet enn å leve etter turnusen til Ulrik (5 dager jobb og 4 dager fri), så jeg kan ikke uttale meg om noe annet. Men jeg kan si at det føles bra å savne han noen ganger og jeg tror at den tiden vi har fra hverandre er grunnet til at vi har det såpass bra når vi er sammen.

Har du kjøpt noen flere babyting i det siste?

- Ja, det var faktisk et helt spesielt klesplagg som kom i posten i går. Jeg har prøvd å roe ned litt med denne baby shoppingen, men da jeg så akkurat dette plagget klarte jeg ikke å dy meg. Før jeg skriver noe mer må vi røpe de faktiske ferieplanene våre for sommeren og de neste sommerene fremover. Alt til sin tid. Det er en grunn til at jeg må vente noen dager til.

Hvordan går det med oppussingen av soverommet?

- Det går veldig bra. Jeg tror vi blir ferdige med alt denne uken om sengen kommer til forventet leveringstid. På morgen i dag hadde jeg faktisk besøk av interiørdesigneren min som kom med maling blant annet, og maleren vår har vært her i hele dag. Det blir stas å vise frem det ferdige rommet når alt er på plass enten i slutten av denne uken eller i starten av neste. Jeg planlegger å legge ved før-og etterbilder for at dere skal se den store forskjellen.

Nå må jeg løpe.. Vi blogges mer om et par timer!

EN KUL MÅTE Å TJENE PENGER PÅ

Annonse

Vil du tjene noen ekstra kroner i sommer på en lettvinn og morsom måte? Da bør du registrere deg på Meningstorget.no, slik som jeg har gjort. Her blir du nemlig belønnet av brands som ønsker tilbakemeldinger på nye produkter og tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å si din mening gjennom å delta i  spørreundersøkelser.


 
Når du registrerer deg setter meningstorget deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å høre fra deg. Hver gang du gjennomfører en spørreundersøkelse så tjener du poeng. Poengene er verdt penger og disse pengene er det du som velger hvordan du vil bruke. Uansett om du velger å ta ut kontanter via PayPal eller om du velger å motta gavekort fra kjente nettbutikker som blant annet iTunes, Zalando, CDON.com, Dressmann, Peppes Pizza og mange flere. Du kan begynne å løse inn poengene dine så snart du har tjent inn over 30 kroner. Du kan også velge å donere bort pengene du tjener på å delta i spørreundersøkelsene til gode formål. En behagelig måte å hjelpe andre på som gir deg verdens beste følelse
 
I tillegg til dine opptjente poeng har Meningstorget.no en premietrekning hvert kvartal. Her kan du vinne 35 000 kroner! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i denne trekningen er å delta i spørreundersøkelser. Jo flere du fyller ut, desto større er vinnersjansene dine og desto mer poeng tjener du = større feriebudsjett, om du vil. Vinn-vinn!
 
Det finnes også flere fordeler enn disse poengene, gavekortene og pengene. Ved å registrere deg på Meningstorget blir stemmen din hørt. Du får muligheten til å teste produkter før de er tilgjengelige på markedet og ikke minst påvirke selve produktutviklingen. Er det bare meg eller er dette ganske kult?
 
Det er forresten helt GRATIS å registrere seg, så hva venter du på? Register deg HER nå og nyt sommeren med noen ekstra kroner i lommeboka du også! Jeg registrerte meg for snart ett år siden og har dratt inn en hyggelig sum med ekstra penger de månedene jeg har vært aktiv og deltatt i flere spørreundersøkelser. Disse hundrelappene har gått rett inn på sparekontoen min som en liten buffer til uventede regninger og dårligere dager. Som blogger er jeg nemlig nødt til å legge penger til side da jeg aldri kan vite hva neste måned bringer.
 
Undersøkelsene kan gjøres når som helst og hvor som helst: Jeg anbefaler å sette av litt tid mens du slapper av i sofaen før leggetid, bruke noen minutter fornuftig fra solsengen, utnytte all den kjedelige ventingen på flyplasser, prioritere tiden du har til rådighet til og fra Gardermoen og når som helst ellers du måtte ha litt ekstra tid til overs i sommer. Det er absolutt verdt det. For hvem sier vel nei til noen flere hundrelapper i måneden? Ikke jeg i hvert fall.
 
 
P.s. Du må være over 18 år for å tjene penger, poeng og gavekort på Meningstorget.no
 
Jeg ønsker dere en like lønnsom og behagelig sommer som min. Det er derfor jeg tipser dere om denne geniale muligheten..  Lykke til!
 
 

MIN FØRSTE TURBAN

Hei, dere! Ulrik kjøpte som sagt en gave til meg i går og det var denne turbanen fra Missoni. Jeg digger hodeplagget som det er og fargene i denne var bare helt magisk. En turban som dette er praktisk i forhold til vind og båtliv som jeg elsker, og den er også utrolig fresh i seg selv som et hodeplagg om sommeren.

Jeg brukte turbanen først i dag på båtturen fra Portofino til San Fruttuoso og tilbake. En båttur jeg aldri kommer til å glemme. I tillegg ser jeg frem til å bruke turban på båtturer resten av sommeren hjemme i Oslo. Jeg har forresten en sinnsykt nyhet å fortelle dere når vi kommer hjem i forhold til årets sommerferieplan og sikkert de neste ti. Ulrik og jeg har nemlig gjort et kupp her nede!

Keep calm and wear turban <3


 

ET GODT VALG AV KAFFE

Annonse

Både Ulrik og jeg er veldig glad i kaffe. Vi er ingen stordrikkere noen av oss, men det blir gjerne en til to kopper om dagen fordi det er hyggelig. Jeg forbinder nemlig kaffe med kos. Det er sosialt og det er godt. Derfor ble jeg veldig nyskjerrig da jeg hørte om Coffee Zero som ikke bare er en vanlig kaffe, men en helsebringende kaffe som både kan øke forbrenningen og inneholder krom som demper søtsuget. I tillegg har den et høyt innhold av antioksidanter, som blant annet kan forebygge alvorlige sykdommer. Det første jeg tenkte da jeg leste alt dette var at denne kaffen umulig kunne smake godt, men der tok jeg feil. Coffee Zero smaker kjempegodt og derfor har jeg nå bestemt meg for å erstatte en av mine daglige kopper med Coffee Zero denne sommeren, og ser for meg at det blir den koppen jeg ofte nyter utendørs i formiddagssolen mens jeg sjekker mailboksen :-)

 
Fokuset på bikinikroppen har som sagt ikke vært tilstede hos meg det siste året på grunn av prøveperioden. Jeg så for meg og drømte om en voksende mage denne sommeren. Men nå som ting er som de er skal jeg gjøre det beste ut av situasjonen og bruke Coffee Zero som et hjelpemiddel for å minske det enorme søt suget mitt. Jeg skal for all del ikke på noe slankekur, dere må ikke misforstå. Men jeg ser på Coffee Zero som et godt valg av kaffe nå som jeg ikke har noen unnskyldning til å mumse videre på sjokolade og kanelboller midt i hverdagen lenger (mine to største svakheter). Hehe! Det er jo både sunt for kroppen og ikke minst bra selvtilliten at jeg legger litt energi i å føle meg vel nå som jeg lenge siden at jeg har kjent på den følelsen.
 

Coffee Zero har i løpet av kort tid blitt en av de mest solgte helsekaffene i Norge. Mye av grunnen til det er den helsebringende effekten mange mener å ha fått. Jeg anbefaler Coffee Zero til både kvinner og menn, fra 18 år og oppover. Jeg vil også oppfordre alle nye kunder til å besøke www.coffeezero.no for å lese mer om produktet og fordelene.
 
Jeg har forresten også fått Ulrik til å teste denne kaffen i sommer. Han er om mulig en større godtemums enn meg. Det hender jeg tar han på fersken i kjøleskapet før middag her hjemme. Hehe! Ulrik skal overhodet ikke på noe slankekur han heller. Det handler bare om å få godfølelsen med kroppen før sommeren. En sånn følelse man kun får av velvære ♥
 

DET GODE ITALIA

Jeg skjønner nå hvorfor de kaller Portofino for "Det gode Italia". Herlighet, for et sjarmerende sted. Hit skal jeg definitivt tilbake gang. Det samme sier Ulrik, heldigvis.

I dag har vi hatt en mini "utflukt" for å bli bedre kjent med byen. Vi har handlet og vi har spist og kost oss på flere forskjellige restauranter ved havnen. Det er helt sykt hvor mange fine butikker det finnes på dette lille stedet. Jeg fikk blant annet en veldig fin gave av Ulrik på Missoni tidligere i dag. En gave jeg skal bruke i morgen, for da skal vi på båttur til San Fruttuoso.

Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) gjennom denne ferien. Jeg er ganske flink til å oppdatere der. Det er hyggelig om dere følger Ulrik også (mrulriknygaard). Han legger ut bilder og videoer som jeg aldri hadde godkjent. Her snakker vi feil vinkler, rare kommenterar og kleine situasjoner. Haha!

EN VELFORTJENT FERIE

Endelig er vi her! Fy søren for et sted. Jeg føler meg skikkelig heldig som får lov til å oppleve en tur som dette, og samtidig føler jeg at denne ferien er veldig fortjent. Det er virkelig ikke noe som kunne ha passet Ulrik og meg bedre akkurat nå. Vi trenger en ferie og setter derfor enormt stor pris på å bli invitert av mamma og stefaren min denne helgen.

Hotellet vi bor på heter "Eight" og er utrolig fint. Det er bare 18 rom på hotellet og vi har junior suiten, så det er skikkelig intimt og hyggelig. I tillegg ligger det i to minutters gangavstand til havna og "sentrum". Jeg bil derfor anbefale stedet videre til dere som har planer om å besøke Portofino i sommer.

Nå sitter vi på en restaurant ved havna og her har vi spist både lunsj og middag i solen med nydelig rosévin. Jeg har som dere vet en pause fra prøverørsprosessen og hormoner, derfor unner jeg meg å spise og drikke akkurat det jeg vil denne sommmeren og spesielt denne ferien..

INGEN PAUSE PÅ HJEMMEBANE

Nok en herlig dag er over og jeg er nesten i mål med alt jeg hadde på planen for denne uken. Selv om det er et par punkter igjen på listen så får jeg bare si meg fornøyd, for nå (les: etter at jeg har skrevet ferdig dette innlegget) må jeg bruke resten av kvelden på å pakke. I morgen tidlig reiser vi som sagt til Italia som er et land jeg gleder meg veldig til å oppleve, på et lite sted jeg har hørt enormt mye bra om. Det blir gøy å "ta dere med" på reisen gjennom bloggen. Jeg skal knipse masse bilder til dere og være over middels aktiv på instastory i helgen. Håper dere vil følge meg der --> @pilotfrue, i tillegg til her.

Over til noe annet.. Nå som jeg har gått ut med at Ulrik og jeg har tatt en ufrivillig pause fra prøvingen er det mange som spør om vi kan bli gravide på egenhånd. Ja, jeg kan bli gravid uten prøverør og med Ulrik er det jo ingenting i veien, så hvem vet? Kanskje det er nettopp denne pausen som skal til og kanskje det ikke blir noen flere egginnsett. Jeg tør å håpe siden det er dette håpet som holder motivasjonen min oppe, og krysser fingrene for hundrede gang.

Vi har derfor ingen pause her hjemme selv om vi tar pause fra selve prøverørsprosessen hos legen. Prøvingen på hjemmebane derimot fortsetter som aldri før. Hehe! Når det er sagt så kommer jeg aldri til å ta i en eggløsningstest eller laste ned slike "bli gravid" apper igjen. For en turn off! Vi får heller prøve en gang for mye enn å holde på med alt det maset der..

JEG HAR TENKT MASSE PÅ DET

Hei, dere. Denne dagen har gått helt sykt fort. Jeg stod opp ganske tidlig, gjorde regnskapet mitt ferdig og hadde et lite møte her hjemme på formiddagen om noe veldig spennende som jeg gleder meg til å fortelle dere, før jeg "bare" skulle hente Ulrik på flytoget 13:30. Først nå for en times tid siden kom vi inn døren her hjemme. Hehe! Skjønner dere eller?

Ulrik med sine ærender, jeg med mine og vi med våre gode ideer tar mye tid. Dessuten har det vært totalt kaos i trafikken i dag. Herregud, så mye biler og mennesker. Vi endte opp med å ta middagen på en kebabsjappe ved veien fordi vi holdt på å dø av sult begge to og hadde ikke tid til å reise hjem mellom alle stoppene på grunn av kø. Så lenge holdt den "slankekuren". Haha! Neida, jeg slanker meg ikke. Men jeg hadde planer om å spise litt ekstra sunt denne uken og ikke ta helg før tidligst fredag, selv om helgen liksom starter for mange allerede nå i kveld. Jaja, en kebab i ny og ne er ikke verdens undergang. Det tåler vi.

Jeg som blogger synes bare det er frustrerende at ting er steng i morgen. Det er jo den siste dagen jeg har til å fikse alt jeg har igjen på to do-listen min før ferien. Vi skal ikke være borte til lenger enn mandag, men jeg har liksom satt meg en plan for denne uken som jeg skulle ønske at jeg kom meg gjennom. Det er jo mye diggere å ta seg fri med en god samvittighet når alt er på stell, så tvi tvi på at jeg kommer i mål.

Jeg har tenkt masse de siste dagene på hvordan jeg skal klare å nyte denne sommeren til det fulle og bruke den ufrivillige pausen fra prøvingen til noe positivt. Ulrik og jeg hadde en lang samtale i bilen i stad også om nettopp dette. Vi er heldigvis enige om at vi skal gjøre det beste ut av situasjonen sammen og leve denne sommeren som om det er den siste sommeren bare vi to er sammen. Vi skal pleie forholdet, utnytte alenetiden og ta vare på hverandre, ikke bare gå og vente og sette livet på pause.

Det var noen som spurte meg om jeg hadde noen sommmerplaner i år tidligere denne uken og svaret er nei. Saken er at vi ikke turte å planlegge noe som helst på grunn av prøverørsprosessen. Vi har vært redde for å binde oss til noe vi kanskje ikke kunne gjennomføre og ferie føltes helt uviktig for bare en uke siden. Men nå har kroppen min vært sjefen i forholdet til Ulrik og meg alt for lenge. Den styrer fortsatt veien videre til høsten, men den skal søren ikke få lov til å styre denne sommeren for oss når ting først er som de er. Basta.  

Det er forresten sykt mange som har spurt meg på Snapchat og Instagram om silkeskjerfet jeg har på hodet i dag og ikke minst jumpsuiten. Skjerfet er fra Høyer i Fredrikstad. Jeg kjøpte det i forrige uke da jeg var en tur innom Østfold for å kjøpe meg lyse bunadssko, og jumpsuiten er fra Esprit. Tror jeg bestilte den på boozt.com i fjor.

EN SÅNN DAG

Hei, dere. Da klokken ringte på morgenen i dag slo jeg den bare av igjen og lot meg sove videre. Jeg følte meg utrolig sliten etter alt som har skjedd og kanskje aller mest alene, siden Ulrik har vært borte i noen dager nå. Heldigvis hadde jeg en avtale med en venninne som skulle komme hit på lunsj med datteren sin, ellers hadde jeg nok bare blitt liggende til langt ut på dagen og det blir jeg bare deprimert av. Det beste for både form og humør er for min del alltid å stå opp normalt tidlig og komme meg i gang med noe hyggelig eller fornuftig.

Lunsjen og besøket var forresten utrolig koselig og ikke minst bra for meg. Jeg trenger å sosialisere meg mer i hverdagen. Det er ofte bare meg og hundene her hjemme og det kan fort bli stille i perioder som nå hvor ting er litt ekstra tungt. Ikke kan jeg dra avgårde uten minsten heller nå som Stella er hos den andre moren sin og vi holder på med "hjemme alene trening" med Ramp. Jeg vil jo gjere ha han med meg overalt, men det er jo ikke alle steder det passer å ha med en liten hund. Derfor blir jeg litt lost her hjemme og derfor er det godt å ha venninner som er i permisjon eller jobber turnus som kan komme på besøk midt på dagen når alle andre er på jobb.

Etter besøket rigget jeg meg til ute i hagen for resten av dagen. Hengekøyen ble rett og slett dagens kontor. Her har jeg tatt flere viktige telefoner, besvart en haug med mailer og slappet av. Været i dag har jo vært upåklagelig, så jeg følte det bare ble dumt å sitte innedørs når jeg har mulighet til å jobbe med både blogg og fargen utendørs. Jeg skal jo tross alt til solfylte Italia om bare tre dager og da er det greit med et lite underlag på den hvite vinterhuden min. Hehe! 

Over til noe annet.. Nå har jeg akkurat hatt en lang og god prat med legen min i Trondheim på telefonen. Hun fortalte meg at HCG-verdien min har falt til ytterligere 22. Jeg tok nemlig en ny blodprøve på Volvat i går. Ved første måling 12. mai var jeg som sagt oppe i 250 og ved andre måling 16. mai var vi nede i 159. Planen videre nå er bare å vente til kroppen henter seg inn igjen og gir meg en ny blødning. Når blødningen kommer skal jeg ta kontakt med klinikken for å planlegge innsett nummer fire mer nøye.

Det var en kort oppsummering av dagen i dag. En sånn dårlig dag som endte ganske bra. I morgen er jeg sikker på at dagen blir enda bedre, for da kommer endelig Ulrik hjem. Jeg kjenner at jeg savner han nå og at det skal bli godt med noen dager borte sammen.

JA, HUN ER TREMENNINGEN MIN

Hei, dere! Har dere sett dette klippet fra VGTV? Jeg stusset veldig da jeg fikk denne meldingen av Hanna og drøyde med å svare henne til etter at hun sendte meg en ny melding om at hun hadde vært med på en challenge. Lite visste jeg at challengen ble filmet, men jeg skjønte det måtte være noe siden vi ikke har sett hverandre på en god stund..

Det var feigt av meg å svare så sent. I know. Jeg ble bare litt satt ut. "Satt ut av en melding?", tenker dere kanskje nå. Ja, jeg ble faktisk det, for det er jo ingen som skriver sånn med mindre vi begge hadde vært 18 år og bestevenner? Haha! Klippet ble fantastisk morsomt da, og Hanna: Selvfølgelig kan du snylte på meg og det stemmer at jeg elsker å dra til Sverige for å handle! Alle fra Østfold gjør vel det? Hehe!

Bildet er stjelt fra Hanna Martines Facebook

Hanna Martine (Årets videoblogger 2016) er superskjønn og ikke minst superdyktig i det hun driver med. Jeg har ingen problem med å forstå hvorfor hun har så sykt mange abonnenter. JA, det er tremenningen min. Fedrene våre er søskenbarn. Jeg har nemlig fått greit mange spørsmål om det fra diverse "smårips" på Snapchat (pilotfrue) de siste dagene. Bare hyggelig det altså  :-)


 

UKENS SPØRSMÅL

God kveld, dere! Her kommer ukens spørsmål, eller skal jeg si ukens utblåsning? Hehe! Neida. Jeg mener i hvert fall ikke noe frekt med svarene mine selv om jeg skriver direkte og ærlig. Men vær så god til de som ønsker å misforstå meg. Her er det nemlig mye å misforstå om man virkelig vil:

Er grunnen til at dere gjør IVF at du er redd for at eggene dine snart tar slutt?

- Ja, vi vil ikke ta den risikoen med bare å vente og prøve på egenhånd i tilfelle tiden vår renner ut. Det er det ikke verdt. Det å få barn er tross alt vår største drøm sammen, ikke bare et lite ønske eller et artig påfunn.

Har dere vurdert fertilitetsklinikk i Athen?

- Nei, vi har ikke vurdert fertilitetsklinikker i noen andre land enn Norge. Vi har heller ikke vurdert å bytte til en annen klinikk enn den vi går hos nå. Grunnen til det er først og fremst fordi vi er veldig fornøyde med den oppfølgingen vi får på Spiren i Trondheim.

 Var du gravid av tredje forsøk i forrige uke eller kan det være at du og Ulrik har blitt gravide selv?

- Ulrik og jeg kan bli gravide på egenhånd, men det var ikke det som skjedde nå i følge legene på klinikken. Du kan se hva legen min skrev her.

Hva med adopsjon?

- Det har jeg skrevet et helt innlegg om tidligere her.

Får du blodfortynnende når det viser seg at du er gravid?

- Nei, jeg fikk ikke det første gang jeg ble gravid. Men vi har snakket om at blodfortynnende kan være et alternativ dersom jeg skulle miste flere ganger. Jeg har ikke snakket med klinikken om dette etter det som skjedde i forrige uke, men skal ta det opp ved neste samtale og høre hva de sier. Takk for påminnelse!

Hvordan går det med Ramp og alene hjemme treningen?

- Vi trener og trener, men det går ikke så bra. Jeg var borte fra han i 40 minutter i stad for å jogge meg en tur i skogen og da jeg kom hjem stod han å ulte, stakkar. I tillegg var han helt hysterisk i over 10 minutter etter at jeg kom inn døren. Han hørtes ut som et menneske som hyperventilerte :-(


 

Har du sjekket om "bilsetene" til hundene deres er godkjent for å frakte hund i?

- Nei, det har jeg ikke sjekket og det har jeg heller ikke tenkt til å gjøre. Et hundebur av hard plast i bagasjerommet er garantert tryggere, men det skjer ikke at noen av hundene våre vil sitte i bur og i hvert fall ikke i bagasjerommet. Derfor er disse bagene/bilsetene et godt alternativ for våre hunder i mine og Ulriks øyne.

Hvorfor drøyer du lengst mulig med å skrive om detaljene etter hver forsøk?

- Drøyer lengst mulig? Hallo? Dette må være en spøk. Jeg venter på svar, fordøyer, forteller de nærmeste, lar de fordøye og så deler jeg med dere på blogg eller Instagram. Skulle jeg gjort det i omvendt rekkefølge, mener du?

Får du ikke dårlig samvittighet av å bruke prøveperioden til å tjene penger?

- Heldigvis ikke. Jeg tjener jo penger på alt jeg skriver om siden jeg lever av å bloggen, og derfor er prøveperioden ingen unntak. Bonusen ved å dele ting fra prøveperioden er at vi får muligheten til å hjelpe veldig mange i samme situasjon, ikke de ekstra kronene. Åpenheten om alt det vanskelige rundt temaet "ufrivillig barnløshet" er det mest meningsfulle jeg har brukt stemmen min og tiden min på gjennom sosiale medier hittil i min "blogg karriere" :-) 

Hvorfor sa du A men ikke B da du fortalte om blodprøvene? Skjønner at du ikke vil si det før 17 mai, men da kunne du vel ventet med å nevne blodprøven til torsdag?

- Det verste jeg vet er å late som om alt er bra når livet suger. Jeg var ikke klar for å dele det som hadde skjedd 16. mai, men jeg klarte heller ikke å servere dere et overfladisk innlegg som handlet om noe helt annet den dagen. Derfor ville jeg forklare meg på min måte. Jeg tror at de fleste setter pris på min åpenhet og ikke minst at jeg er ærlig. Jeg lyver aldri til bloggleserne mine og siden jeg har tatt valget om å dele en prosess som er veldig tøff for både Ulrik og meg så forventer jeg å bli respektert for tidspunkt av det som deles.

Hvorfor kjøper dere ikke norsklaget budnad istedenfor fra kina? Dere har jo råd til det.

- Fordi vi ble kontaktet av Norske Bunader som ønsket å sponse Ulrik og meg med hver vår bunad. Hadde du takket nei til det tilbudet? Når det er sagt så ser jeg seriøst INGEN forskjell (bortsett fra fargen) mellom min gamle løkenbunad i sort fra Liers Husflid i Fredrikstad som ble sydd i Norge og min nye løkenbunad i hvit fra Norske Bunader på Smestad som ble sydd i Kina. Broderiet og alt var like flott gjort!

Hvorfor skal vi da "sløse" bort penger vi ikke trenger å bruke? Jeg har lært å ta med meg de fordelene jeg har i livet og det har jeg tenkt til å lære mine barn en dag også.

Kan du fortelle litt om hvordan jobben til Ulrik fungerer? Er det et par dager/uker med jobb og litt fler dager/uker fri, eller hvordan fungerer det? Du skrev tidligere i kveld at han var på "standby" - vil du utdype?

- Ulrik jobber som sagt turnus med 5 dager på jobb og 4 dager fri. Det vil si at jeg har 5 dager fri og 4 dager på jobb. Hehe, neida! Tilbake til spørsmålet.. Det er perioder hvor han sover mye borte, men i løpet av en arbeidsperiode så sover han stort sett en eller to netter hjemme.

Når Ulrik har "standby" vil det si at han må være klar på Gardermoen 90 minutter fra han får telefon og blir kalt ut. Det hender også at han ikke blir kalt ut i det hele tatt og får "fri" på slike dager. Det er ikke ofte at han har standby eller at han ikke blir kalt ut på standby, bare så det er sagt. Grunnen til at de har folk på standby er for å dekke opp ved sykdom og diverse slik at flyene ikke blir innstilt.


Bildet over er sendt på bestilling. Ulrik er nemlig på stopp i Evenes i natt og har vært på trening han også. Siste og første inspurt denne uken for oss begge før Portofino til helgen <3

Du har skrevet at Ulrik som oftest også sover hjemme selv om han jobber, det er et stykke fra gardermoen til Vinderen da?

- Om alt klaffer med tid så bruker Ulrik ca 40 minutter fra Vinderen til Gardermoen. 9 minutter med t-bane og 22 minutter med flytoget. Pluss 2 minutter å gå til bane og ca 3 minutter å gå på stasjonen.

Dersom han jobber "ugunstige tider", som i dag hvor han skulle være på Gardermoen i 06:05 så tar han taxi til flytoget fordi det ikke går bane så tidlig. Taxien betales av Norwegian i slike tilfeller.

Har du gått opp i vekt?

- Ja, jeg har gått litt opp i vekt det siste halve året. Jeg merker det og ser det, men jeg synes ikke det er noe krise. Jeg vet hva som skal til for å komme meg ned dit jeg trives aller best, men det er ikke det viktigste for meg akkurat nå. Nå er det viktigst å være sunn, sterk og klar for alt en graviditet byr på av kroppslige utfordringer.

Jeg veier meg ikke, bare for å gjøre det klart. Vekt er ut og fører bare til unødvendig hysteri for de aller fleste, etter min mening.

Har du planer om noe eksklusiv shopping i Portofino?

- Jeg har nesten aldri planer om eksklusiv shopping. Det bare skjer. Men nå som jeg kjøpte hele bunadsbeltet og diverse andre ting som ikke fulgte med bunaden på en og samme lønning så tror jeg det får bli med det. Hehe!

Hvorfor svarer du frekt på ukens spørsmål?

- Nå kunne jeg svart: "Jeg beklager så mye for at jeg har vært litt frekk i det siste. Det skal aldri gjenta seg. Håper du vil fortsette å følge bloggen min." Men det ville vært ren løgn. For jeg synes ikke det er rettferdig at jeg skal ta i mot den ene negative kommentaren etter den andre uten å få lov til å si det jeg mener tilbake. Derfor svarer jeg ofte med samme mynt til til de kverulantene som jeg gidder å svare. Jeg er nemlig ikke redd for å miste slike personer som lesere. Jeg ser fordeler både vet at de slutter å klikke seg inn her og ved at de fortsetter å klikke seg inn her.

BLI BIKINIKLAR MED QUATTRO BIKINI

Annonse

Om bare fem dager reiser jeg på ferie til Portofino sammen med Ulrik, mamma og stefaren min. Dette blir en slags forsmak av sommeren for min del, og ikke minst en smak av det gode Italia som jeg gleder meg veldig til. Jeg har ikke begynt å pakke ennå fordi jeg aldri pleier å starte med det så tidlig, men jeg har tatt frem badetøyet til turen og skaffet meg mitt must have for bikinisesongen, nemlig denne batteridrevne trimmeren og høvelen som gir meg både hudpleie og barbering samtidig ♥

Det er ingen hemmelighet at bikinikroppen ikke har vært i fokus hos meg det siste året som jeg har prøvd å bli gravid. Men det betyr ikke at jeg ikke bryr meg om å føle meg bra og feminin i bikini, for det gjør jeg. Jeg som alle andre jenter liker å føle meg komfortabel i mindre klær om sommeren, og det som er så fint er at en hårløs og silkemyk hud gir meg nettopp denne trygge følelsen.

For å få en slik godfølelse bruker jeg Quattro bikini som er den eneste 2 i 1 høvelen som kan barbere, trimme og forvandle. Resultatet gjør virkelig noe med selvtilliten min nå som jeg snart skal hoppe i bikinien for første gang i år. Åh, som jeg gleder meg!

5 enkle steg til den perfekte bikinilinjen:

♡ Bestem deg for den stilen du ønsker.

♡ Er det første gang, eller er det en stund siden du trimmet er det mulig du må korte ned. Bruk innstillingene for den lengste hårlengden med beskyttelseskammen på.

♡ Myk opp håret enten ved å ta en dusj eller bad og påfør så en god barberingsgel eller skum i området du skal babere.

♡ Juster trimmer instillingene til en av de 3 ønskede lengdene. Start trimmingen horisontalt fra utsiden og innover. Bruk barberbladet for en ultra glatt finish. Husk å barnere med hårene!

♡ Skyll, tørk og påfør gjerne en god fuktighetsgivende krem uten parfyme.

Quattro bikini er utviklet og produsert av Wilkinson Sword, som er en av verdens to ledende produsenter av høykvalitet barbersystem for kvinner og menn. Det er derfor ikke rart at den fungerer akkurat slik jeg liker og at den er en favoritt hos meg nå som jeg skal gjøre meg bikiniklar.

Lurer du på hvordan den fungerer? I den ene enden har den en batteridrevet trimmer som enkelt kan justere bikinilinjen og ta bort uønsket hår. I den andre enden finnes feste for de avanserte Quattro for women bladene med mikrogitter. Bladene er utstyrt med et supertynt beskyttelsesgitter for å hindre at du skjærer deg. I tillegg finner du en stripe med hudpleiende ingredienser som også gir bedre glid.

Bestill Quattro bikini her og få den perfekte bikinilinja du også!

P.s. Husk at ingen barbering skal gjøres i hast, og vent gjerne med å barbere deg mot slutten av dusjen for at hårene skal få tid til å bli mykere i vannet :-)

EN UFRIVILLIG PAUSE

Takk igjen for all den støtten dere gir oss. Ulrik og jeg er heldige som er omringet av så mange mennesker som virkelig bryr seg og det setter vi utrolig stor pris på. Det varmer at dere heier på oss og ikke minst at dere har troen på at vi en gang skal lykkes. For det har virkelig vi også, selv om det har tatt lang tid og kanskje tar mye lenger tid enn hva vi tror og håper.

Nå blir det som nevnt en liten pause i prøvingen, noe jeg tror vi har godt av begge to. Når det er sagt så er pausen ufrivillig og vi hadde aldri stoppet opp om det ikke hadde vært for denne uventede graviditeten. Men nå er det altså slik at jeg er nødt til å vente på at jeg får en ny blødning og med vår "flaks" treffer nok blødningen i fellesferien, noe som betyr at vi må vente på enda en ny blødning fordi klinikken har ferie, og at vi da ikke kommer i gang med et nytt forsøk før i slutten av juli. Neste innsett blir derfor i starten av august en gang om alt går som planlagt.

Det er kjipt at vi må vente lenger enn nødvendig på grunn av ferietider nå som vi føler oss så klare. Men det kan jo tenkes at kroppen min trenger denne pausen etter alt den har blitt utsatt for av stress og hormoner. Spesielt godt er det å vite at vi har hele fire "eskimoer" som ligger og venter på oss i Trondheim. Det gjør meg heldigvis mindre stresset av tiden som nå går bort.

På mandag skal jeg som sagt ta nye blodprøver for å følge opp HCG nivået og sjekke at det har sunket. Jeg holder dere oppdatert om veien videre så fort jeg vet noe mer. Men akkurat nå vet jeg like mye/lite som dere siden alt har stoppet litt opp..


Kom akkurat hjem fra en lang gåtur med disse to. Vi prøver å lære Ramp å gå i bånd. Det går bedre og bedre for hver gang, men han trenger fortsatt endel trening. Stella er forresten hos den andre moren sin i helgen, så nå blir det litt kvalitetstid på hver av vofsene i noen dager før de møtes igjen. Ønsker dere en fortsatt god helg! Vi snakkes i morgen <3

VÅRT BESTE KJØP PÅ EBAY

Etter at jeg la ut et bilde av Stella og Ramp i sine nye bilseter på Instagram (@pilotfrue), så har jeg blitt bombardert med spørsmål om hvor man får tak i disse. Jeg skjønner jo det, for setene er superpraktiske og hundene elsker de. Dessuten sitter våre to små MYE tryggere nå som selve bagen også sitter fast i bilen, ikke bare selen rundt hundene. Vinn, vinn, vinn!

Hvor får man tak i disse? Bilsetene er kjøpt på Ebay. Det var Ulrik som bestilte de for noen uker siden, og han brukte denne linken: https://www.ebay.com/itm/132158419986. Dette er som dere skjønner ikke noe betalt reklame eller spons, kun et godt tips fra meg til dere med små hunder :-)

Nå er det trening på herr og fru Nygård. Vi skal nemlig fikse sommerkroppen på rekordtid i år. Hehe, neida. Men noen harde økter hjelper på selvfølelsen før vi snart skal hoppe inn i badetøyet. Ha en fin lørdag! Vi blogges mer senere.

Har du noen gode tips til hva vi bør handle på Ebay? Det er Ulrik som er "eksperten" her i huset og gjør alle de gode kjøpene for oss. Jeg er bare en nybegynner..

EN MAGER TRØST

Vi har nå hatt tre tilbakesettinger, og blitt gravide på to av de. Selv om sannsynligheten for å lykkes er langt høyere siden jeg har klart å bli gravid på hele to av tre egginnsett enn om jeg aldri hadde fått en positiv graviditetstest, så er det en mager trøst for oss akkurat nå. Vi føler som sagt at dette var urettferdig og tar beskjeden om at vi nå må vente lenger på neste innsett veldig tungt. Heldigvis har vi noen fine måneder foran oss nå med sommer og forhåpentligvis mye sol. Vi satt faktisk ut båten i går og skal gjøre vårt beste for å skape mange fine minner denne sommeren, til tross for at den blir helt annerledes enn hva vi hadde sett for oss..
 
"Videre nå så ønsker jeg en kontroll for å se at HCG fortsetter å falle. Halveringstiden til dette hormonet er relativt lang så det er derfor fint å vente noen dager. Dette gjør at den friske blødningen og kroppens restart tar lengre tid. Tidspunkt for neste innsett kan vi derfor ikke si sikkert når blir akkurat nå. 
Men jeg ønsker at du tar ny blodprøve mandag 22. mai, så snakkes vi så snart svaret på denne er klar. 
 
Så til slutt, fatt mot og se fremover. Jeg har virkelig troen på at det skal lykkes for dere, selv om det har dukket opp noen hinder på veien. Husk det er fire fine blastocyster på frys, det er veldig bra.
 
Klem fra Liv Bente på Spiren
 
P.s. Gi meg et pip, Julianne hvis dere ønsker at vi tar en prat på telefon!"
 
 
Fikk disse oppmuntrende rosene på 17. mai ♥

JEG HAR VÆRT GRAVID IGJEN

"Hei Julianne & Ulrik. 

Jeg håper 17. mai har vært en fin dag for dere begge. Her kommer mail fra meg som avtalt på telefonen, jeg håper dette kan være til litt hjelp i den situasjonen som er akkurat nå.
 
Ved forrige forsøk med tilbakesetting tirsdag 11.april så testet du negativt to uker etter innsett av blastocyst. Dersom du hadde tatt en blodprøve istedenfor urinprøve så ville denne også mest trolig vært negativ på dette tidspunktet fordi urintestene er svært sensitive. Deretter kom det en kraftig blødning, og det var da grunn til å anta at forsøket var mislykket/negativt. Den siste uken har det vært sparsom mengde med mørk blødning, ikke frisk. Det kan være ulike forklaringer til slike tullesykluser. Det var derfor jeg ville at du skulle ta ultralyd + blodprøver slik at vi skulle finne ut hva som var årsaken. 
 
Noen ganger kan neste eggløsning etter et forsøk bli forsinket eller påvirket på en sånn måte at det blir mørke gjennombruddsblødninger. Hos deg Julianne, så viste altså den første blodprøven på fredag at hormonet hcg (svangerskapshormon) var på 250 dvs forenelig med at du er/har vært gravid. Innfesting etter lang tid/delayed gestation opplever man en sjelden gang og når dette skjer er det selvsagt viktig å finne hva som skjer. 
 
Det var derfor viktig at vi raskt fikk tatt en kontrollprøve for å se om hormonnivået steg eller sank. Prøven som ble tatt 16. mai viste en hcg-verdi på 159, altså synkende. Den eneste forklaringen på dette kan bare være at du har blitt gravid, men forsinket gravid i forbindelse med forsøket i påsken. Lokalisering av denne graviditeten kan vi ikke si noe sikkert om, det blir bare spekulasjoner som vi ikke kommer videre med uansett. 
 
Det aller viktigtse er at det IKKE er noe du kunne gjort annerledes for at dette hadde kunne vært unngått. Jeg vil også poengtere at Gonapeptyl-sprøyten som du satte ikke har noen skyld i dette eller har gjort noen skade. Det hadde heller ikke endret på noe om du hadde fortsatt med støttebehandlingen. Jeg vil bare poengtere dette fordi det er så lett å klandre seg selv særlig i etterpåklokskapens lys.", skrev Liv Bente fra Spiren klinikk i Trondheim til meg tidligere i dag.
 
 
Jeg har altså vært gravid igjen, men er det dessverre ikke nå lenger. Ulrik og jeg har tydeligvis opplevd noe som er ytters sjelden og utrolig trist. Jeg synes virkelig ikke at vi fortjente dette, men sånn er det jo med hele denne prosessen. Den føles urettferdig. Resten av mailen om veien videre kommer i morgen, for nå er det kvelden her. Jeg er helt utslitt etter både lite søvn, mye tanker, endel tårer, feiring av 17. mai, ryddig etter gårsdagen og selvfølgelig alt som har skjedd de siste dagene. Nå må lykken snart snu.
 

HELDIGVIS

Vi hadde en fin feiring i går og det var så god stemning det kunne bli etter forholdene. Ulrik og jeg var selvfølgelig påvirket av det som har skjedd, men vi klarte å legge vekk virkeligheten nesten hele dagen og fokusere på alt det hyggelige. Jeg gråt en liten skvett før gjestene kom, men det ble med det. Dagen i dag derimot er mye tøffere. For nå må jeg ta alt innover meg og innse at ting ikke blir helt som planlagt fremover. Jeg er flink til å legge vekk det som legges vekk må på dager som i går, og ikke minst flink til å holde meg positiv på de tyngste dagene som i dag. Mange mener at jeg ikke er realistisk, mens jeg vet at det er denne positive holdningen min og optimismen som holder meg oppe. Dessuten ser jeg på positiviteten som en styrke jeg er heldig og ha. Heldig fordi det er en egenskap som jeg vet at jeg vil nå veldig langt med.

Apropos å trekke frem det positive.. Nå sitter jeg å ser på bildene fra gårsdagen for å komme i bedre humør og minne meg selv på alt det fine i livet. Med en så fantastisk mann, så flotte venner og så herlige hunder er det vanskelig å la være og smile. Heldigvis ♥

Jeg kommer tilbake senere i kveld. Da skal jeg gi en oppsummering fra de siste dagene, slik at dere også henger med på det som skjer og har skjedd..

ET BILDEDRYSS FRA 17. MAI

Inneholder sponsede produkter

Jeg hadde ikke trodd at jeg skulle orke eller være i form til å legge ut dette innlegget i kveld. Jeg er skikkelig trøtt og Ulrik sover allerede, men jeg får faktisk ikke sove. Derfor vil jeg vise dere litt bilder fra denne dagen før jeg også rømmer vekk i drømmeland.. Og først og fremst: se så fine venninner jeg har!

Må bare nevne at lemonaden over er helt sinnsykt god. Den er sponset, MEN det er av storesøster, så det teller vel ikke? Hehe! Joda, men hun driver et vinimportørfirma som nylig har fått denne herligheten inn på vinmonopolet i Norge og jeg må rett og slett bare anbefale den til dere som vil ha et godt alternativ til alkoholfri drikke fordi den smaker helt fantastisk. Mmmmm!

Ballongene er sponset fra ballongbuketten.no. Bare så ingen skal ta meg på det. I tillegg er bunadene til Ulrik og meg er som sagt også sponset fra Norske Bunader. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg trenger å nevne det med bunadene våre (skal sjekke opp i reglene), men jeg er livredd for å bli tatt for snusk, så derfor sier jeg det heller en gang for mye enn en gang for lite. Jeg merker nemlig ALL reklame :-)

P.s. Ulrik har ikke godkjent det siste bildet. Grugleder meg til han våkner i morgen, men tenker at han må tåle såpass. Hehe! Hevnen blir sikkert søt..
 

GRATULERER MED DAGEN!

Bunadene er sponset

Hipp hurra for 17. mai, dere! Ulrik og jeg er sååå fornøyde i våre splitter nye bunader fra Norske Bunader i dag og det synes GODT. Hehe! Dette er jo Ulrik sin første 17. mai i bunad ever og min første i hvit løkenbunad, så her i huset er det mildt sagt god stemning. Er vi ikke fiiiiine? Hehe! 17. mai er seriøst verdens beste dag. Jeg er så glad for at jeg har så mange gode venner som vi får lov til å feire denne dagen med <3Gratulerer med dagen, alle sammen!

EN FØLELSESLADET DAG

Hei, dere. Jeg beklager sen lyd igjen. Den pausen min fra bloggen var egentlig over, men etter en dag som dette så har jeg ikke mye energi til overs og det går dessverre ut over bloggen. Men jeg vil likevel si hei til dere som følger meg her inne og prøve å forklare meg litt. Jeg har nemlig hatt en spesiell dag med mye blandede følelser som har tatt overhånd. Det går fint med meg altså, men jeg kjenner meg veldig trist og lei etter flere nye beskjeder.

Det begynte med at jeg tok en blodprøve i forrige uke da jeg var hos gynekologen min her i Oslo og i dag fikk jeg svar på denne prøven. I tillegg til prøvesvaret tok jeg en ny blodprøve i dag som jeg også har fått svar på nå i kveld. Jeg kommer tilbake til alt dette på torsdag, for nå er fokuset 17. mai og feiring. Jeg skal i hvert fall prøve å kose meg så godt jeg kan i morgen sammen med Ulrik og masse gode venner, ikke bare sitte inne og tenke som jeg ville gjort dersom morgendagen var en helt vanlig hverdag. Jeg har godt av å få tankene på andre ting enn denne forbanna prøveperioden akkurat nå. Unnskyld ordbruket, men jeg mener det. Noen ganger så lurer jeg på om det hviler en slags forbannelse over meg og denne prøvingen..
Vi blogges mer i morgen!

TERMIN I JANUAR 2018?

Husker dere at jeg ble spådd av en hyggelig dame i fjor og skrev om det her på bloggen? Det er faktisk nøyaktig et år siden at jeg ble spådd nå i mai. Derfor kom jeg til å tenke på noen av de tingene jeg ble fortalt på timen min og kanskje spesielt en av tingene. En ting som jeg har prøvd å glemme, men som dukker opp i hjernen min før hvert nye egginnsett..

Jeg er i utgangspunktet verken overtroisk eller noe alternativ av meg, men jeg fikk det for meg at jeg skulle bestille denne timen for litt over et år siden og betalte mange hundre kroner for å få vite ting om fremtiden min som jeg ikke en gang visste om jeg kom til å tro på. Nå som det har gått over ett år og jeg ser tilbake på det hun fortalte meg, så må jeg bare innrømme at alt hun sa faktisk har stemt.

Jeg fortalte dere ikke så mye detaljer om hva som ble sagt og det var fordi det handlet både om venner og familie. Men to av de tingene hun sa om Ulrik og meg kan jeg fortelle dere nå i ettertid. Det ene var at vi kom til å få et problem sammen. Hun mente at vi hadde en vanskelig og tung tid foran oss. Hun kunne ikke si nøyaktig hva som skulle bli vanskelig, men ordet "helse" kom opp som et faresignal eller noe sånt. Dette var før vi hadde vært på konsultasjonen i Trondheim og derfor før vi visste noe om mine lave verdier. Sykt?

Det andre jeg vil fortelle kan også bli ganske sykt, men det får tiden vise: "Jeg ser ikke barn før i januar 2018", sa hun. Jeg husker at jeg tenkte at det var veldig lenge til og at jeg nesten håpet at hun tok feil. Men nå som måendene har gått og vi har lagt hele tre forsøk bak oss så er ting annerledes. Nå håper jeg virkelig at det hun da så faktisk stemmer. For vet dere hva det betyr? Det betyr at forsøk nummer fire, alstå det forsøket vi er i gang med NÅ vil gå vår vei.

Dersom det blir egginnsett i starten av juni som er den nåværende planen og forsøket blir vellykket, så vil termindatoen bli en gang i januar da de teller graviditeten fra første dag i siste menstruasjon som forhåpentligvis kommer nå denne uken. Mai, juni, juli, august, septemper, oktober, november, desember, JANUAR. Det ER 9 måneder det. Sykt? Jeg får rett og slett frysninger på hele kroppen og håper så inderlig at det ligger noe i dette. Overtroisk eller ei, jeg krysser fingrene <3Bildet ble tatt på spåtimen min i mai 2016

 

EN VELFORTJENT PAUSE

Hei, dere. Nå kom jeg akkurat inn døren etter å ha handlet inn det siste av pynt, mat og drikke som manglet til 17. mai-frokosten som Ulrik og jeg arrangerer i år. Jeg gleder meg skikkelig til å begynne med pyntingen. Å pynte til fest er kanskje noe av det gøyeste jeg vet! Men først må huset bli rent og pent, noe jeg heldigvis får hjelp til akkurat nå. Hilsen en som sverger til vaskehjelp. Hehe!

Det er forresten ingen spesiell grunn til at det har vært stille fra meg de siste dagene. Jeg fikk bare lyst på en fridag sammen med familie i går, og dagen i dag har jeg tilbragt sammen med Ulrik som har hatt "standby" uten å bli kalt ut på jobb. Det var deilig å logge av litt og jeg føler at jeg fortjente en pause, men nå er jeg tilbake allerede. For det skal nemlig ikke mer til enn en dag eller to borte fra bloggen før jeg savner tastaturet. Helt seriøst.

Når det er sagt så skjer det veldig mye spennende om dagen ved siden av denne bloggingen. Jeg har mer enn nok å henge fingrene i og gleder meg til å dele alt med dere. Mange tror at det eneste jeg bedriver dagene mine med er hår og negler. Jeg kan forstå at det virker sånn noen ganger, men det stemmer faktisk ikke.. Vi blogges mer senere i kveld!

UKENS SPØRSMÅL

Herlighet, så fort ukene går.. Jeg er veldig takknemlig for det egentlig nå som jeg bare går og venter på mensen og neste egginnsett. Men blir likevel litt skremt når jeg tenker på alt jeg skulle ha gjort og rukket som jeg forskyver hele tiden. Jaja. bedre lykke neste uke.. Hehe! På morgen i dag satt jeg forresten sprøyten med Gonapeptyl i magen, så da er jeg offisielt i gang med fjerde forsøk. Hurra for det og over til ukens spørsmål:

Hva heter fargen på veggen i stuen din?

- Den heter "Oslo" og er kjøpt på Flügger Farve her på Vinderen (ikke sponset). Du ser fargen godt på disse bildene som ble tatt i stuen i går.

Hvorfor har du fått reklame i hvert eneste innlegg?

- Jeg vet at det har vært mye rot på bloggen de siste ukene. Store bilder, små bilder, rar skrift, reklamer midt i innleggene og så videre. Nettavisen holder som sagt på å fornye alle partnerbloggene sine og dette har dessverre tatt mer tid enn planlagt. I tillegg så har det blitt litt kluss på veien. Flere steder har det blant annet poppet opp kommersielt innhold som linker inn mot Side 2 midt i et blogginnlegg. Jeg synes at dette er like frustrerende og ikke minst forstyrrende som dere, bare så det er sagt. Men nå er vi heldigvis snart i mål og jeg tror det blir veldig bra til slutt. Takk for at dere er tålmodige!

Siden du har funnet ut at du sliter med fertilitet, er det da nødvendig å begynne på prevensjon igjen etter gravditiet? Eller vil du heller la være og heller være heldig med et eventuelt barn til på naturlig måte?

- Jeg kommer aldri til å begynne på p-piller eller benytte noen annen form for prevensjon igjen. Her tar vi i mot de barna vi får.

Har du vurdert å skrive blogginnleggene som omhandler prøveperioden på engelsk for å nå ut til flere?

- Nei, jeg har ikke vurdert å blogge på engelsk. Men jeg synes det er en fin tanke i forhold til å hjelpe flere med åpenheten til Ulrik og meg. Derfor skal jeg ha det i bakhodet til eventuelle andre prosjekter.

Kan du oppsummere hele prøveperioden fra start til der dere er nå?

- Det kommer en oppsummering etterhvert. Jeg jobber med saken.

Hva tenker du om andre gravide?

- Jeg har ikke noe problem med å se eller glede meg over andre gravide. Nå skal det sies at ingen i familien min eller nære venner av meg er gravide akkurat nå, men jeg tror at jeg hadde taklet det fint om det skulle skje. Jeg har jo aldri slitt med å unne mennesker jeg er glad i å ha det bra eller bedre enn meg. Det vet jeg at alle som kjenner meg er enige i. Jeg er ikke av den misunnelige typen.

I løpet av den siste måneden har du hatt fire annonseinnlegg. Jeg forstår veldig godt at du må annonsere for ulike ting da dette er levebrødet ditt, men desverre så gjør det at du blir som mange av de andre toppbloggerne som annonserer til ting ''bare'' for å tjene gode penger. Du hadde vel ikke brukt disse produktene om du ikke hadde fått penger for å annonsere for det?

- Jeg takker kun ja til å markedsføre produkter jeg bruker og liker eller har lyst til å teste ut fordi jeg har troen på produktet. Fire annonser på en måned må du som leser denne bloggen faktisk tåle. Dersom du ikke er interessert i å lese reklameinnleggene mine så kan du jo bare skrolle deg videre? Jeg ser virkelig ikke problemet. Alternativet blir jo betalingsløsninger på bloggen. Er du interessert i å kjøpe "Julianne+", som i "VG+"? Jeg fikk forslaget/sammenligningen av Ida Wulff.

Er det noe riv ruskende galt med deg siden du tar med deg Ramp (hunden din) inn på et spisested?

- En bitteliten hund som sitter på fanget til mamma.. Jeg forstår ikke hva som er galt med det? Dessuten fikk jeg lov av de ansatte.

Hvordan fungerer det å dele Stella med en annen jente?

- Det fungerer veldig bra. Jeg har skrevet mer om situasjonen her.

Hvorfor har  Ulrik sognebunad når han er fra Måløy?

- Ulrik valgte bunaden til herre fra Sogn fordi han liker den best. Sist jeg sjekka lå Måløy i Sogn og Fjordane fylke. Gjør det ikke det lenger?

Jeg er fra Fredrikstad som ligger i Østfold. Der har vi valget mellom løken- og østfoldbunaden. Personlig liker jeg løkenbunaden best og derfor valgte jeg den.


Synes det er trist at du sier at det ikke finnes alternativer på 17 Mai, og at du ville følt deg utenfor uten bunad. Jeg vil si at for dem si leser dette og ønsker seg bunad men ikke har råd, vil jo føle seg enda mer utenfor etter å ha lest dette innlegget. Du kunne formulert deg på en helt annen måte! For jo da, det finnes masse fine klær/ festdrakter eller hva det måtte være for dem som ikke har mulighet eller ønsker bunad. Jeg kjenner at en slik uttalelse fra en såpass profilert person som deg burde vært formulert annerledes. 17 mai er en festdag som alle skal føle seg vel og ha det bra, og IKKE føle seg utenfor selv om man ikke har bunad!

- Det stemmer at det ikke finnes noe alternativ til bunad på 17. mai for meg. Akersposten var interessert i min mening, ikke hva som er best for deg eller noen andre. Men det betyr ikke at jeg ikke respekterer andre meninger om dette. Selvfølgelig er det mange som mener noe annet enn meg.

Når det er sagt så var jeg selv den siste i jentegjengen min som fikk bunad fordi vi ikke hadde råd til å bruke så mye penger på klær da jeg var yngre, og har selv opplevd å føle meg litt "utenfor" på grunn av nettopp det. Jeg sier ikke at det er bra eller at det er slik samfunnet vårt bør være. Jeg forteller bare hvordan jeg føler det etter de erfaringene jeg har gjort meg gjennom livet og hvordan jeg tror at andre føler det i dag, kanskje spesielt her på vestkanten i Oslo som denne saken faktisk dreide seg om.

Hvorfor lar du nett-trollene slippe til i kommentafreltet?

- Jeg har bare alltid vært opptatt av at alle skal få si hva de mener i kommentarfeltet mitt (til en viss grense), for at kommunikasjonen skal gå begge veier. I tillegg så føler jeg at det blir litt feigt av meg å slette alt som er negativt.

Jeg har hørt det meste og tåler derfor veldig mye. De "verste" kommentarene jeg får i dag ser jeg faktisk på som en slags underholdning.  

Hvor er den gule jakken din fra som du brukte på bildene i gårsdagens blogginnlegg?

- Den er fra B-Young i Måløy :-)

Nå er det bursdag neste. Fortsatt god helg til deg som leser!

 

TULLETE SYKLUS

Jeg blør fortsatt og vi vet ikke den nøyaktige årsaken til disse blødningene, men legen min kaller det for en "tullesyklus", noe som visstnok ikke trenger å ødelegge for forsøket Ulrik og jeg har foran oss. Eggstokkene mine så bra ut og det var ingen cyster å se. Livmorsslimhinnen derimot var veldig tynn, men det var visst ikke noe problem siden jeg skal begynne på progynova når mensen kommer som gjør den tykkere. Vi holder oss derfor til planen med at jeg skal sette sprøyten i magen med Gonapeptyl i morgen, og legen min mener at jeg kan forvente mensen om en liten uke. Derfor er jeg utrolig lettet og glad her jeg sitter. Jeg fryktet jo at jeg ville få beskjed om å ta meg en pause fra prøvingen tidligere i dag, som jeg ser at flere også har foreslått i kommentarfeltet under forrige innlegg. En pause er det siste jeg ønsker akkurat nå, og med mindre legene råder meg til det vil jeg aldri stoppe opp.

Nå skal jeg legge meg i sofaen, se på Skam og ta livet helt med ro. Ulrik er på stopp i hele helgen, så her hjemme er det bare meg og hundene. I morgen skal jeg i bursdag til en god venninne og på søndag skal jeg være sammen med familie i Halden. Dette blir heldigvis en fin helg til tross for en ubehagelig start. Dere trenger altså ikke bekymre dere mer for meg. Jeg har det fint og smilet er tilbake <3 

JEG SKJØNNER INGENTING

Jeg har lagt forsøk nummer tre bak meg og er som sagt veldig motivert til å starte opp igjen med forberedelsene til forsøk nummer fire. Det var meningen at jeg skulle ta en engangssprøyte med Gonapeptyl i morgen på syklusdag 21, som en start på fryseforsøket. Men nå vet jeg ikke hva som skjer. Jeg har nesten ikke sovet i natt fordi jeg våknet av at jeg hadde begynt å blø igjen og fikk endel ubehag nederst i magen. Det som er frustrerende er at kroppen min har holdt på slik de to siste ukene. Blødningene kommer og går. Jeg har aldri opplevd noe lignende mellomblødninger og derfor blir jeg selvfølgelig bekymret.

Det første jeg gjorde da jeg stod opp på morgenen i dag var å informere klinikken i Trondheim med beskrivelse av mengde, farge, konsistens og alt det ekle greiene som naturligvis har blitt helt normalt for meg etter tre runder med dette maset. Gynekologen min, Liv Bente bestilte raskt en undersøkelse til meg her i Oslo. Hun ville at jeg skulle sjekke livmorslimhinnen min og eggstokkene mine. I tillegg skal jeg ta noen blodprøver for at vi skal få full kontroll over situasjonen. Huff, jeg kjenner at jeg blir ganske stresset av dette. Håper inderlig at alt ser greit ut og at vi kan holde oss til den planen som vi har satt for fjerde forsøk. Timen min er forresten nå i ettermiddag, så jeg kommer snart tilbake til dere om hva som skjer.

Åh, jeg som hadde gledet meg sånn til denne helgen. Ikke fordi jeg gleder meg sånn til selve sprøyten, men fordi jeg vet det føles så godt å være i gang igjen og om dette betyr at jeg må vente enda lenger på et nytt forsøk, så vet jeg at jeg kommer til å bli veldig lei meg. Den kroppen min altså. Jeg skjønner ingenting. Vi blogges mer senere. Da er jeg forhåpentligvis litt klokere..

APROPOS 17. MAI

Jeg er i skikkelig 17. mai-modus om dagen og derfor godt i gang med forberedelsene. Dette er min andre feiring av nasjonaldagen i Oslo og det andre året hvor Ulrik og jeg åpner huset vårt for champagnefrokost med masse venner fra tidlig om morgenen. Jeg elsker å invitere og ikke minst å arrangere, så dere kan bare glede dere til å se all pynten jeg har kjøpt inn. Jeg har en tendens til å overdrive litt i gjennomføring av temaer, som foreksempel under bryllupshelgen vår med "Tre nøtter til Askepott" som tema. Hehe! Men det er jo bare gøy. Jo mer, jo bedre når anledningen byr seg. Det kommer selvfølgelig masse bilder på bloggen av både pynten, dagen, bunadene og gjestene. Åh, som jeg ser frem til denne dagen!

Det som blir ekstra stas for både Ulrik og meg i år er selvfølgelig at vi har splitter nye bunader på oss (les: som matcher). For Ulrik sin del blir det kanskje enda mer stas siden dette er hans første 17. mai i bunad noensinne. Jeg kjenner at jeg begynner å smile av å tenke på Ulrik i bunad, for han er bare så flott. Det er noe helt spesielt med menn i bunad altså dere! Jeg sier ikke mer.

Etter frokosten på 17. mai drar vi nok en tur på Aker Brygge for å sjekke livet og hilse på flere venner før vi ender opp på Bølgen & Moi Briskeby for middag med enda flere venner. Årets utfordring blir å holde bunaden min fin og hvit gjennom hele dagen. Jeg har alltid lurt på hvordan folk med lyse bunader klarer det i alle mine år med svart bunad som alltid fikk synlige flekker etter feiringen. Nå er jeg heldigvis mer nøye med tingene mine og mye roligere. Jeg tror det er oppskriften og har en følelse at ingrediensene kommer litt etter litt med alderen.

Apropos 17. mai og bunader.. Det ligger forresten en sak ute om Ulrik og meg og vår mening om tilhørighet til bunader her :-)

P.s. Jeg har ikke fått meg en på trynet. Det kom bare en litt uheldig skygge på et ellers fint bilde..

DET ER BARE EN TING SOM MANGLER

Ikke for å skryte, men Ulrik og jeg har det utrolig fint sammen. Noe jeg synes det er viktig å påpeke slik at dere som følger oss i hverdagen ikke bare skal høre på denne lengselen etter "noe mer" hele tiden. Det er også viktig å minne meg selv på hvor fint vi faktisk har det med hverandre her hjemme, mens jeg går og venter og drømmer meg bort i fremtiden. For sånn som livet mitt og vårt er akkurat nå, er det ingeting jeg vil endre på. Jeg føler meg heldig som er ung og frisk. Jeg føler meg heldig som er lykkelig gift med Ulrik, heldig som eier et fint hjem sammen med mannen jeg elsker og heldig som lever godt av det jeg liker best å gjøre.

Dersom noen hadde fortalt meg om hvordan livet mitt ville se ut i slutten av tyveårene da jeg bare var i starten av tyveårene og ingenting var på plass i livet, så hadde jeg ikke trodd mine egne ører. For alle de store drømmene jeg har hatt i livet til nå har jo faktisk blitt til virkelighet. Det er bare en ting som mangler og det er en liten baby. En drøm jeg nekter å gi slipp på ♥


 

 

DET DU TRENGER TIL 17. MAI FRISYRENE

Annonse

Hei, dere! Nå nærmer det seg den store dagen, og med den store dagen så mener jeg selvfølgelig nasjonaldagen vår! Jeg regner med at det ikke bare er jeg som gleder meg til å feire? 17. mai er seriøst den beste dagen i året etter min mening og i år som jeg har splitter ny bunad er jeg nødt til å legge litt ekstra flid i håret mitt også, synes jeg. Det fortjener den fine bunaden min. Hehe! Derfor har jeg lyst til å vise dere tre forskjellige bunadsfrisyrer som jeg har testet ut, og i den sammenheng vil jeg gi dere 20 % rabatt på all styling og hårpleie i både butikkene på vinterbro, nordbysenteret og nettsiden Lyko.no. Her får du tak i alt du trenger til årets 17. mai frisyrer og mye mer!

Først og fremst vil jeg anbefale dere disse hårstrikkene. De er geniale til alle typer frisyrer og får hele looken til å se mer proff og elegant ut, uten at du nødvendigvis er så flink med hår. Jeg har som dere ser brukt disse strikkene både i fletten min og i hestehalen min.

I tillegg er selvfølgelig "lusespenner" et must for oppsett eller å holde småhårene på plass/borte. Jeg bruker disse fra Lyko sitt eget merke som er ment for blondt hår. De har også 30- pack med sorte hårnåler på lager for dere med mørkere hår.Til alle frisyrene har jeg brukt min beste venn på badet, nemlig denne rettetangen fra Remington. Den er kjempegod til både å rette, vippe, bølge og krølle på grunn av de fleksible bladene. Tangen blir fort varm og har en justerbar temperatur fra 160-230°C. Jeg anbefaler alle uansett hår å bruke en god varmebeskyttende før du styler håret med slike varmetenger. Min favoritt er denne oljen fra Kerastase. Den kan påføres i tørt eller vått hår og er perfekt til bruk i lengdene av håret.

Sist, men ikke minst så er det en ting vi IKKE overlever uten en hel 17. mai og det er en god hårspray med hold. Jeg bruker denne fantastiske hårsprayen fra Kerastase. Sprayen blir ikke stiv, men holder utrolig godt på frisyren og lukter amazing! Det som er så fint med hårproduktene fra Kerastase er at de behandler håret mens du bruker de og tilfører håret masse fuktighet.

To ekstra tips:

♥ Har du rett eller frizzy hår som meg? Da anbefaler jeg denne utglattende og varmebeskyttende sprayen for frizzy hår. Sprayen skal påføres i vått hår. Jeg sprayer alltid lett over hele hodet når håret er håndkletørt.

♥ Vil du ha et tips til en rask og enkel frisyre? Da anbefaler jeg at du bruker denne ferdige fletten i håret som "hårbånd", slik som jeg har gjort til en hestehale eller i utslått hår. Du finner den samme fletten til brunt hår i nettbutikken til lyko.no.

Det eneste som gjenstår av forberedelser her hjemme nå er å stryke bunadsskjorta og pynte bord til frokost, så er vi klare! Er du klar til 17. mai? Dersom du bestiller styling eller hårpleie fra Lyko.no i dag får du det levert i god tid før 17. mai :-) 

 

PÅ DET FJERDE SKAL DET SKJE

Jeg har lyst til å fortelle dere litt mer om denne fjerde runden med egginnsett som er like rundt hjørnet. En runde som både jeg, Ulrik og de som jobber på Spiren i Trondheim har stor tro på. Nå SKAL jeg bli gravid og om vi lykkes så går jeg sommeren i møte lykkeligere enn noen gang!

Allerede til helgen begynner forberedelsene. Jeg skal som sagt ta en engangssprøyte som heter "Gonapeptyl" for at ikke eggløsningen skal inntreffe for tidlig. Gonapeptyl brukes nemlig for å nedregulere og forebygge for tidlig stigning av LH, som kan føre til blant annet for tidlig frigjøring av egg. Noe vi ikke vil at skal skje da det reduserer sjansene mine for å bli gravid. 

Når mensen først kommer som jeg vil tro er i løpet av neste uke en gang eller uken etter, så skal jeg starte med Progynova (hormoner). Grunnen til at jeg skal gå på disse pillene er fordi gynekologen min ikke stoler på at jeg produserer nok østrogen selv. Kroppen min gir nemlig signaler på at den trenger litt hjelp fordi jeg har/har hatt mellomblødninger, som gynekologen min kaller for en "tullesyklus" hvor kroppen lurer meg.

Mens vi venter på ultralyd skal Ulrik og jeg på en etterlangtet ferie, og når vi kommer hjem igjen viser forhåpentligvis ultralyden at alt ser bra ut "der nede" slik at vi kan reise opp til Trondheim for å sette inn en av de fire eskimonene våre. Vi setter altså bare inn ett egg denne gangen også, da fryste egg visstnok har større sansynlighet for å dele seg og bli til tvillinger. Jeg skulle gjerne satt inn både to og tre egg jeg som drømmer om tvillinger, men jeg hører selvfølgelig på de rådene klinikken gir oss i forhold til komplikasjoner som kan oppstå og så videre.

Neste innsett blir altså i starten av juni med forbehold om at alt går bra og at mensen ikke blir veldig forsinket.. En-to-tre! På det fjerde skal det skje.


 

SEPARASJONSANGST?

Inneholder sponset behandling

Da ble det kveld igjen før jeg rakk å sette meg ned. Jaja, sånn kan det gå. Hehe! I dag har både Ulrik og jeg vært hos "min", Maria Dimitrov på Head Frisør i Hegdehaugsveien og fikset håret, pluss påfyll av vipper på meg. Det ble lyse striper og klipp på oss begge, slik at vi er klare for 17. mai og snart ferie. Jeg er superfornøyd som vanlig og det er Ulrik også (Ulrik sin behandling er ikke sponset). Dere ser et bedre bilde av meg om dere sjekker snapstoryen min på @pilotfrue eller kommer innom bloggen igjen litt senere. Fargen ble skikkelig kald og fin, slik jeg liker den. Og gud, så deilig med påfyll av vippeextensions! Jeg kan ikke se for meg at jeg noen gang kommer til å begynne med mascara igjen..


 

Etter frisørtimene ble det lunsj på mitt favorittsted "Joe and The Juice". Mmm! I perioder spiser jeg her flere ganger i uken, men nå er det en stund siden så derfor smakte det ekstra godt. Ulrik bestiller alltid sandwichen med serano, mens jeg bestiller "Spicy tuna" og favorittjuicen for tiden er "Stress down". Haha! Kunne ikke passet oss bedre etter alt vi har vært gjennom.

Som dere ser har Ramp vært med oss i hele dag. Han klarer rett og slett ikke å være alene hjemme. Nå er han snart fire måneder gammel. Er det normalt? Jeg tror han har separasjonsangst eller noe sånt. For han gråter bare jeg går på toalettet og han må være alene i to minutter. Jeg husker ikke så godt, men tror ikke at Stella var så avhengig av oss da hun var på samme alder. Mulig hun var det og at jeg bare har glemt den perioden. Men vil det gi seg tror dere eller må vi gjøre noe for at det skal bli bedre? Når Ramp er sammen med Stella her hjemme så er det forresten ikke noe problem. Da ser vi at han roer seg og legger seg til å sove. Det er bare det at Stella ikke er her mer en annenhver uke, for hun har som de fleste vet en mamma til.


Vi blogges mer senere i kveld <3
 

VI HAR KJØPT VÅRT FØRSTE KUNSTVERK!

Hei, igjen! Jeg er egentlig på vei i seng, men før jeg tar kvelden MÅ jeg bare vise dere dette bildet som Ulrik og jeg bestilte for noen måneder siden og fikk levert på døren tidligere i dag. Altså, har dere sett noe kulere? Ikke jeg!

Jeg bare elsker fargene i bildet og selvfølgelig motivene.. Hehe! Vi har lenge vært på jakt etter et kunstverk til veggen i toppetasjen og etter et tilfeldig møte med en kunstner som jobber på en helt spesiell måte fikk vi plutselig flere ideer. Det morsomme med alle ideene våre var at de ble hørt og satt sammen på en unik måte. Jeg tror dette må være tidenes familiebilde, eller hva? Ja, vi mangler Ramp og forhåpentligvis så er det flere vi "mangler" etterhvert, men det får vi løse senere. Nå var det tross alt Stella som var her først og hun som var her da bildet ble bestilt.

Bildet er forresten laget av kunstneren, Lasse Brurock som holder til på Fornebu. En utrolig hyggelig og ikke minst dyktig fyr. Da vi kom i kontakt med han før jul ble vi bedt om å møte til fotografering (Ulrik, Stella og jeg) som tok typ 20 minutter totalt og etter det har vi bare nevnt ønsket størrelse på bildet, hvilke farger vi liker og vips så var det klart. Jeg er mektig imponert! Her ser dere resultatet som både Ulrik og jeg DIGGER:


Bildet er laget av: @lassebrurock

 

VEIEN VIDERE

Hei, dere. Det er nesten helt utrolig hvordan jeg klarer å fylle dagene mine så fulle noen ganger at jeg ikke rekker å sette meg ned foran macen før på kveldstid, som i dag. Kanskje ikke så rart etter 3 timer massasje og 2 timer med hudpleie, hehe! Men godt var det og jeg trengte det virkelig. I følge massøren har hun ikke kjent på en så ung jente som meg med så stiv rygg og skuldre før. Det er tydelig at stresset rundt prøvingen merkes på kroppen, for fy søren så vondt det gjorde på enkelte punkter. Derfor har jeg bestemt meg for å gå fast til massasje minst en gang i måneden fremover for å løsne opp litt før det blir for ille.

Men over til veien og planen videre.. Vi har som dere vet 4 egg liggende på frys i Trondheim, så jeg skal heldigvis ikke gjennom noe nytt egguttak med det første. Det blir kun innsett denne fjerde og forhåpentligvis siste runden (evig optimist). Men først må mensen komme. Første trinn før mensen kommer er en enkeltsprøyte med Gonapeptyl som skal settes på syklusdag 21 etter den blødningen som jeg hadde i april, altså en dato som nærmer seg. Sprøyten jeg skal ta bidrar til at eggstokkene holder seg rolig og ikke begynner å modne eggposer nå når de ikke skal. Gynekologen min på Spiren ønsker nemlig å gjøre tilbakesetting i såkalt substituert syklus, som vil si at jeg tar Progynova 2 mg x 3 (døgndose 6 mg totalt) for å bygge opp livmorslimhinnen.

Når blødning kommer skal jeg gi beskjed til klinikken og starte med Progynova på andre blødningsdag. Ultralyd hos gynekolog i Oslo blir ti eller elleve dager etter blødningen har startet. Jeg kommer tilbake til det som skal skje når det faktisk skjer som i forrige runde. Vi kommer nemlig til å være like åpne denne runden som ved de tre første forsøkene, fordi vi ser viktigheten av det vi deler og fordi vi har gjort oss flere positive enn negative erfaringer med denne åpenheten.

 
 

UKENS SPØRSMÅL

Jeg prøver meg igjen og krysser fingrene for mindre drama denne uken.. Hehe!

Har du prøvd akupunktur?

- Nei, jeg har ikke prøvd det. Det er mange som har tipset meg om at akupunktur kan hjelpe meg med å slappe av mer i prøveperioden og at det kan ha en positiv effekt for å bli gravid, men jeg har ikke helt troen. Jeg tror at det bare vil bli en ekstra greie jeg føler at jeg må "følge opp" og som stresser meg mer enn det beroliger meg.

Men massasje er jeg tilhenger av! Derfor gleder jeg meg skikkelig til å starte uken med hudpleie og massasje i morgen formiddag etter at vi har vært og hentet hjem de nye bunadene våre. Åh! I morgen blir slettes ingen blå mandag <3

Har du og Ulrik vurdert å gå fra hverandre i prøveperioden?

- Heldigvis ikke. Men jeg skal innrømme at vi har hatt noen av våre tøffeste dager sammen etter at vi begynte prøvingen for alvor. På den andre siden har vi også hatt noen av våre beste dager sammen i denne perioden og nedturene har gjort forholdet utrolig sterkt.

Hvor studerte Ulrik til å bli pilot?

- Ulrik var i USA gjennom luftfartskolen i Daytona beach Florida.

Hva heter du på Snapchat?

Hehehe! Jeg måtte bare ta med dette spørsmålet denne uken også fordi det fortsatt er mange som spør. Jeg tipper at de fleste som har spurt meg om dette denne uken har ment spørsmålet som en spøk, men i tilfellet noen faktisk lurer så heter jeg @pilotfrue på Snapchat og Instagram. Ulrik heter @mrulriknygaard

P.s. JEG ER IKKE SUR :-)

Tåler du aldringstegn på kroppen?

- Både ja og nei. Jeg tåler å bli eldre og jeg har ingen problem med å innse at jeg er for gammel for enkelte plagg og stiler. Men jeg gjør likevel alt jeg kan for å holde meg ung og fresh med produkter, trening, sunn mat og behandlinger. Utseendet kommer alltid til å være i fokus hos meg, men det blir nok mindre viktig i perioder, som når jeg forhåpentligvis blir småbarnsmor.


 

Kommer dere til å bruke barnet deres for alt det er verdt for å tjene penger?

- Barnet vårt kommer til å vokse opp med en mamma som blogger og tar bilder av hverdagen som h*n blir en del av. Noe annet ville vært unaturlig. Hva andre kaller denne type eksponering eller mener om saken er ikke så viktig for meg. Det som er viktig for meg er å sette grenser sammen i familien slik at vi hele tiden er enige om hva som deles og hva som holdes privat under oppveksten. Ikke for å skryte, men Ulrik og jeg er to fornuftige mennesker så jeg er sikker på at dette kommer til å gå veldig bra.

Og som noen så fint skrev i kommentarfeltet mitt denne uken: "Et barn er en utgift og kommer dessverre ikke med kredittkort". Man får ikke barn for å tjene penger, heller ikke jeg. Men det er klart at jeg kommer til å takke ja til gratis barnevogner, utstyr, klær og leker. Har barnet vondt av det?

Kommer du til å bli mer jordnær og mindre overfladisk fremover eller vil barnet deres vokse opp i et hjem hvor mamma bare bruker penger på dilldall?

- Hvis du mener at det å bruke penger på klær, vesker, sko og interiør er "overfladisk dilldall" så er svaret nei. Jeg kommer alltid til å bruke pengene mine akkurat slik jeg vil. Men det er ikke et godt nok argument i mine øyne til å bekrive meg som om jeg ikke har beina godt plantet på jorda. De som kjenner meg vet at jeg er en jordnær jente.

Hvordan funker det egentlig når du har innsett? Er det slik at hvis mensen kommer etter fjorten dager så er man ikke gravid?

- Det er litt forskjellig fra person til person og fra innsett til innsett. Men for min del har jeg fått mensen før testdato ved begge forsøkene som ble mislykket.

Skal du starte på nytt forsøk med en gang?

- Ja, vi starter med vårt fjerde forsøk veldig snart. Jeg skal fortelle om planen videre til uken <3


 

Jeg hadde forresten min første treningsøkt på lenge i dag.. Eller, min andre økt denne uken egentlig. Men jeg teller ikke med den første da jeg bare surret og måtte dra hjem fordi jeg var skikkelig lei meg av alt som har skjedd/ikke skjedd. Det var som dere skjønner hardt å komme i gang med treningen igjen, men nå føles det veldig bra.

Middag neste.. På menyen står "Juliannes spesial". Dere finner oppskriften her!

 

ET EKTE SMIL

Inneholder sponset behandling

Jeg skal innrømme at jeg har gitt dere noen falske smil i det siste. Ikke fordi jeg er en falsk person, men fordi jeg har strevd med å holde humøret oppe. Men en ting kan jeg love dere og det er at det smilet dere ser nå er helt ekte. For selv om jeg har hatt noen tunge uker klarer jeg heldigvis å fokusere videre nå. Jeg er ferdig med å deppe og ferdig med å gråte for denne gang. Snart er dette tredje forsøket "glemt" og vi i gang med det nye forsøket, og nå som den triste nyheten er ute og vekk fra skuldrene mine føler jeg meg skikkelig lett og glad. Det skal sies at dette fantastiske været hjelper på og selvfølgelig lille Ramp som ligger på fanget mitt as we speek. Hehe! Senere i dag får jeg besøk av Naomi (den andre moren til Stella), Stella og Kaja. Vi skal kose oss på takterrassen og nyte noen glass rosé i solen. Ja, for nå tar jeg meg en liten pause fra "livet som gravid". Men jeg er snart tilbake med full fokus på min aller største drøm, nemlig å bli gravid.

Jeg har lyst til å fortelle dere om planen videre veldig snart og håper dere vil fortsette å følge Ulrik og meg på denne spennende og følelsesladede reisen. En reise som ble mye lenger enn hva jeg hadde trodd, men som forhåpentligvis ender godt til slutt. Når det er sagt så har jeg en følelse på at den gode slutten og målet nærmer seg og er veldig optimistisk til fryseforsøk på grunn av mindre hormoner i forkant og fordi jeg faktisk har bltt gravid med et fryst egg før. Tvi tvi!

Ellers vil jeg fortelle dere at jeg har begynt å gå fast hos Extend Your Beauty som ligger i Bygdøy alle 11. På denne salongen har de virkelig alt innen skjønnhetspleie. Jeg går hit først og fremst for negler, men på mandag skal jeg tilbake for å få en etterlengtet ansiktsbehandling og massasje. Det er ingen hemmelighet at denne prøvingen gjør meg både stresset og anspent i kroppen, så det er på tide at jeg unner meg litt pleie og setter meg selv i forsetet. Det er heller ingen hemmelighet at alle dissse hormonene jeg putter i meg for hvert forsøk påvirker huden min i form av urenheter. Derfor gleder jeg meg veldig til å freshe meg opp litt nå før 17. mai og ferie.


Til slutt vil jeg takke for alle de varme ordene Ulrik og jeg fikk under gårsdagens innlegg. Vi er heldige som får så mye støtte ♡

DEN DÅRLIGE NYHETEN

Jeg ser og regner med at de aller fleste har fått med seg den dårlige nyheten som Ulrik og jeg la ut på Instagram (@mrulriknygaard @pilotfrue) tidligere i dag. Det gikk altså ikke slik vi håpet og trodde denne gangen heller. Jeg er dessverre ikke gravid og har visst det nå i to uker. Disse to ukene har vært tøffe, men også fine fordi jeg merker hvor sterke Ulrik og jeg har blitt sammen i løpet av tre runder med prøverør. Nå har vi opplevd to mislykkede ferskforsøk og et vellykket fryseforsøk som endte i en spontanabort. Hva blir det neste?

Heldigvis har vi som sagt fire egg som ligger på frys og venter på oss i Trondheim. Forhåpentligvis gir minst ett av disse eggene oss Lykke eller Severin. Jeg har fortsatt troen. Inntill videre får vi kose oss med de to gledessprederne vi har her hjemme, Stella og Ramp. Det var absolutt meningen at lille Ramp skulle komme inn i livet vårt nå, som Ulrik først så fint sa det. Han har muntret opp både Ulrik og meg masse på dager hvor stemningen her hjemme har vært veldig dårlig. Med dårlig stemning så mener jeg ikke krangling eller noe slikt, kun to triste sjeler som så gjerne skulle ønske at drømmen om å bli foreldre snart blir virkelig ♥ 

NOEN OPPKLARINGER

Beklager lite lyd herfra.. Jeg har hørt så mye rart de siste dagene at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Derfor skriver jeg dette forklarende innlegget. Dere har sikkert lagt merke til at bloggen min ser litt annerledes ut nå? Side 2 jobber med å fornye alle partnerbloggene sine og i går kveld skjedde det noe kluss med bloggen min blant annet, hvor bildene ble små og skriften helt fucka. Men jeg er sikker på (les: håper) at alt er i orden ganske snart. Bloggen ser heldigvis mye bedre ut allerede. Ellers er energinivået mitt er som sagt ikke helt på topp i disse dager, så jeg forventer at dere respekterer noe fravær siden jeg allerede har gitt beskjed om dette.

Gårsdagens annonse var ikke ment som et hint til noe som helst, og dere som ikke har fått kommentarene deres godkjent under innlegget: Jeg respekterer at ikke alle har like stor tro på ett og samme produkt. Jeg forstår også at ikke alle har gjort seg de samme erfaringene med kremer og oljer gjennom livet. Det betyr likevel ikke at jeg lar alle personlige antakelser og negative holdninger slippe gjennom. Mange av kommentarene som ble slettet handlet ikke spesielt mye om produktet jeg frontet en gang, men om meg personlig.

Jeg har likevel ingen planer om å stenge kommentarfeltet selv om de øverste plassene på topplisten bringer med seg mye hat. Ønsket mitt er å fortsette som før og godkjenne det aller meste som kommer inn. Men jeg har grenser og de må alle mine lesere forholde seg til.

Blomsterbuketten jeg hadde på bildet her om dagen var en oppmerksomhet jeg fikk av venninnene mine fordi jeg nylig hadde bursdag og heller ikke et hint til noe annet.

Jeg tjener ikke mer penger på en annonse denne uken selv om jeg har ekstremt gode tall. En annonse har fastpris og denne fastprisen settes hvert kvartal av Mediehuset Nettavisen ut i fra min markedsverdi = gjennomsnittet av antall unike lesere i uken de 3 siste månedene.

Sist, men ikke minst.. Jeg vet det er mange som er spente på Ulriks og mine vegne om dagen. Jeg har ikke dratt ut tiden for å tjene penger, men for å fordøye. Disse to ukene var det som skulle til. Nå er vi klare begge to.

OLJEN ALLE SNAKKER OM!

Annonse

Hei, dere! Jeg regner med at de fleste har hørt om Bio-Oil? Det er en stund siden jeg hørte om denne oljen for første gang, men jeg begynner med den først i dag. For de av dere som ikke vet er Bio-Oil en spesial hudpleie som brukes på arr, strekkmerker, ujevne hudtoner, aldrende hud og dehydrert hud. Jeg har begynt med Bio-Oil for å forebygge strekkmerker fremover fordi jeg begynner å bli eldre, men også fordi jeg allerede har noen små "problemområder" som jeg gjerne skulle vært foruten. Dere kan se hva jeg mener på bildet under..

Jeg vil også nevne at du får 15 % rabatt på HELE Lyko.no (inkludert salgsvarer som varer frem til 10. mai) Rabatten trekkes fra i kassen ved bruk av rabattkoden "15pilotfrue" :-)

Ettersom at oljen skal påføres to ganger daglig i minst 3 måneder har jeg den med meg i vesken slik at det ikke blir noe slurving i rutinene på hektiske dager. Jeg er jo ganske mye på farten, derfor er det kjekt at flasken er såpass fresh og liten. Dessuten lukter den kjempegodt! Det er derfor ikke noe stress å påføre den. I tillegg er den behagelig til min tørre hud etter en lang vinter.

Oljen finnes forresten i en størrelse mindre (60 ml) enn denne som jeg har (125 ml). Du får tak i begge størrelsene av Bio-Oil og masse andre gode produkter til både hud og hår Lyko.no. Der finnes også et godt utvalg av produkter til menn. Ulrik har blant annet bestilt seg barberingssaker fra nettbutikken deres flere ganger som han er fornøyd med.. 


Bio-Oil er den mest solgte arr og strekkmerke kremen i over 20 land. Jeg har derfor stor tro på dette produktet og må si at jeg er skikkelig spent på resultatet. Om noen måneder skal dere få se før- og etterbilder sammen. Jeg lover å vise dere det ærlige og forhåpentligvis gode resultatet. Tvi tvi!

P.s. Er du gravid? Da er denne oljen et must have for deg i månedene fremover. Under svangerskapet skal man nemlig ha stort utbytte av å bruke Bio-Oil to ganger daglig fra starten av andre trimester ♥

NÅ ER DET NOK

God kveld, dere! Det har vært så mye drama på bloggen de siste to dagene at jeg har tatt litt avstand. Med avstand mener jeg at jeg blogger lite og oppdaterer sosiale medier fordi jeg må, ikke fordi jeg vil (som nå).. Og med drama så mener jeg alle disse tullete misforståelsene som har oppstått. Kanskje var det dumt av meg å legge så mye i noe jeg egentlig ser på som en filleting, kanskje måtte det til. Samme kan det være. Men en ting er sikkert.. NÅ er det nok drama. Det tror jeg vi er enige i? Jeg lover å la ting ligge og håper at dere som leser denne bloggen kan gjøre det samme. For jeg er egentlig ingen "drama queen", selv om det kan virke sånn etter en liten titt i kommentarfeltet mitt fra de siste dagene. Jaja, vi har alle våre dager.

Over til noe annet.. Ulrik og jeg kom akkurat hjem fra Aker brygge. Vi har vært på Ling Ling (Hakkasan) sammen med to gode vennepar av oss. Pia, Kristian, Kristine og Marius. For en gjeng! Jeg stemmer for langtur snart med disse 4, Ulrik og meg. Det hadde bare vært helt konge! For de av dere som lurer så var maten veldig god, men ganske dyr som forventet. Jeg skal tilbake, men det er ikke det første stedet jeg anbefaler. Sorry, men jeg er bare ærlig. Etter min mening er Hanami mye bedre, men nå har jeg ikke vært på Ling Ling en fredag eller lørdag hvor stemningen visstnok skal være veldig bra. Jeg gir det derfor en sjanse til.

Ulrik og jeg har forresten bestemt oss for å fortelle mer om hva som foregår her hjemme denne uken og åpne oss om alt. For jeg har ikke bare fått nok av dette dramaet som har foregått de siste dagene, som jeg vet at jeg har skapt selv. Jeg har også fått nok av alle spekulasjoner og antakelser rundt den prosessen som Ulrik og jeg er i, som jeg også vet at jeg har skyld i selv. Merker dere at jeg tar skylden for alt i dette innlegget? Hehe! Forhåpentligvis kommer jeg noen i forkjøpet.


Størst av alt er kjærligheten ♥

JEG BLIR HELT PAFF

Uansett hva jeg skriver så blir det oppfattet feil av noen, og i går så ble jeg oppfattet veldig feil av mange. Jeg begynner å bli vant til å bli misforstått gjennom sosiale medier. Men likevel føler jeg for å forklare meg om hva jeg mente med gårsdagens svar til et av ukens spørsmål. Med å forklare meg så mener jeg ikke å unnskylde meg denne gangen. Når det er sagt så har jeg ingen problem med å si unnskyld de gangene jeg tar feil eller går over en strek. Jeg har heller ingen problem med å innrømme at jeg gjør feil som alle andre, for jeg er ikke feilfri. Men jeg sier ikke unnskyld bare for å si det og bli bedre likt av de som reagerte negativt på mitt svar i går. Det blir bare falskt. Ja, denne bloggen er jobben min, og ja jeg tjener penger på at jeg har lesere som klikker seg inn her hver dag. Men dere må også huske at dere klikker dere inn her helt gratis og frivillig. Det er heller ikke dere som betaler ut lønnen min, som mange har presisert å si. Det er Mediehuset Nettavisen. Også må dere huske at dette er en personlig blogg, ikke en offentlig avis. Jeg skriver ut i fra mine tanker og mine meninger, ikke ut i fra hva som er politisk korrekt.

Dette er svaret alle snakker om (for de av dere som ikke følger med i kommentarfeltet mitt):

"Hva heter du på Snapchat?

Seriøst? Jeg føler at jeg nevner dette HELE tiden, men jeg får likevel spørsmål om det nesten hver uke og det var intet unntak denne uken. Jeg heter pilotfrue på både Snapchat og Instagram. Ulrik heter mrulriknygaard på både Snapchat og Instagram."

Jeg mente ingenting frekt med mitt svar. Det jeg mente var at jeg ble overrasket over at det fortsatt er lesere som spør om hva jeg heter på Snapchat fordi jeg nevner det såpass ofte. Det er nemlig oftere at jeg får høre at jeg maser om hva Ulrik og jeg kaller oss i andre kanaler og derfor trodde jeg nesten at kommentaren var ment som en spøk da jeg først så den, men valgte likevel å ta det med i innlegget FORDI jeg stort sett velger å ta alle spørsmål på alvor. Altså, alt blir galt for noen og sånn kommer det alltid til å være.

Jeg respekterer leserne mine og er takknemlig for at dere som leser er blitt såpass mange. I dag har jeg igjen lagt på 1. plass på blogg.no, noe som bekrefter at det er mange som er interesserte i mitt liv. Og med over 30 000 unike lesere er det klart at noen vil misforstå det jeg skriver. Det forstår jeg godt. Vi mennesker er forskjellige og oppfatter ting ulikt. Dessuten er det ikke alltid like lett å gjøre seg forstått gjennom tekst og bilder. Det er en øvelse som med alt annet. Tro meg. Jeg blir bare helt paff av at enkelte alltid må tolke meg negativt. Men slapp av, jeg tar det hele med et smil. Jenta bak denne bloggen er nemlig en blid og jordnær jente som elsker det hun driver med og DIGGER 95 prosent av leserne sine. Du vet selv om du er en av de 5 prosentene som kun er her inne for å kritisere. Jeg skjønner ikke at du gidder, men for all del.. Be my guest!