hits

mai 2015

ENERGI PÅ FARTEN

Annonse

Hei, fininger! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det før, men jeg må alltid ha med meg et eller annet når jeg er på farten som demper sulten mellom måltidene. På lengre bilturer som i dag er det også et must for meg med noe kos på turen. Da går tiden mye fortere og jeg holder blodsukkeret stabilt gjennom dagen. I dag testet jeg ut de nye sjokoladerullene med smoothiefyll fra Freia. Jeg likte den med pasjonsfrukt og jordbær aller best, men den med mango og banan var også veldig god. Det som er så genialt med disse rullenen er at du ikke nødvendigvis trenger å hive i deg en hel sjokolade, men kan ta en bit i ny og ne når lysten eller behovet er der.

Nå er jeg hjemme på Vinderen igjen, og gjør huset klart til besøk av tante og kusine. Middag skal forberedes, klær skal vaskes, gulver skal støvsuges, men først skal jeg ta en liten mini-break og kose meg med noen flere sjokoladebiter med smoothiefyll 

Hvilken av smakene er din favoritt? Besøk gjerne facebooksiden deres HER 

CASUAL BUT STILL

Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle denne looken, men jeg likte den. En mellomting av casual og pyntet. Det er ikke alltid så mye som skal til.. Følte meg litt som en indianerjente, men det var bare morsomt. Jeg var veldig i tvil på hva jeg skulle ha på meg i dag siden jeg var sliten fra gårsdagen og det regnet, men jeg skulle i bursdag, så noe måtte jeg finne på. Hårpynten er også helt genial på hårdager som dette, hvor det bare ikke vil samarbeide. Tror jeg må investere i flere slike..De finnes jo overalt i alle farger og varianter nå om dagen. Nå skjønner jeg hvorfor!

Kåpe: Zara / Bluse: H&M / Bukse: Zara / Sko: Aldo / Hårpynt: Bik Bok / Veske: Louis Vuitton 

SES VI I KVELD?

Hei, dere! I dag er det endelig fredag og det betyr FINDINGSFESTIVAL! Det har jeg gledet meg til i lang tid. Et sikkert tegn på at sommeren er rett rundt hjørnet. Jeg er i utgangspunktet ingen festivaljente, men akkurat denne festivalen vil jeg ikke gå glipp av. Jeg var der i fjor og det var supergøy, så nå er det en stykk gira jente som sitter og venter på flinke Ulrik skal bli ferdig på trening. Jeg droppet treningen i dag, eller det vil si jeg tok min lille handletur som trening i dag. Den ble slettes ikke så liten heller, så armene mine har fått kjørt seg litt..

Både buksen og skoene er fra dagens innkjøp. Buksen er fra Bik Bok og skoene fra Aldo. Jeg trengte noe flate sko, da skapet mitt er fullt av ugustige festivalsko (mildt sagt)..Jeg var egentlig jeg på jakt etter noen joggesko, men synes at disse var både sporty og freshe. Dessuten var de gode å gå i! Det pleier jeg som regel aldri å sette som et krav når jeg er på skojakt, men akkurat i dag var det litt vesentlig.

Ser dere forresten at jeg har blitt mørkere i håret? Hege på Syndikatet prøvde seg på en ombre på meg i går. Litt uvant sånn med en gang, men jeg er veldig fornøyd. Det er alltid gøy med litt forandringer! 

Ses vi ikveld?  

DET VAR EN GANG EN BRUDEKJOLE..

Brudekjolen. Hva er det som er så spesielt med den? Det er vanskelig å sette ord på, men bare jeg skriver det ordet så kiler det i magen. Det har nok mye med forventninger å gjøre. Forventninger til den store dagen..

I dag har jeg vært hos tante Karina på Undorn og sett på skissene hun har jobbet med til brudekjolen. Jeg var såå spent i hele natt, og klarte nesten ikke vente til vekkeklokken ringte på morgen i dag. Det blir liksom noe helt eget å få sydd sin egen brudekjole. Det er det jeg alltid har ønsket meg. Min helt egen hvite drøm! Jeg tror jeg faktisk skal gå så lang som å si at det blir et eventyr av en kjole. Hva tenker dere så langt ut ifra det lille dere ser? Jeg er helt i ekstase!

Jeg gleder meg sånn til vi skal begynne med prøvingen og til jeg får se litt mer enn bare tegninger. Men det er uansett gøy å få være med på hele prosessen, ikke minst lærerikt. Tenk så mye jobb som ligger bak slikt håndarbeid! De har forresten en egen side for kommende bruder her <3

Som dere skjønner så skal jeg ta dere med på hele reisen, så fortsettelse følger..Nå står negler og hår på planen. Følg meg gjerne på @pilotfrue for flere oppdateringer. 

CRAVINGS

Jeg kan ikke huske sist jeg smakte på sjokoladepålegg. Det må ha vært for mange mange år siden. Jeg var ikke engang spesielt tilhenger av det når jeg var liten, men nå i det siste har jeg hatt et enormt sug etter det. Man skulle nesten tro jeg var gravid? Hehe! Men det er jeg altså ikke. Likevel har jeg ikke tenkt på annet på mine ukentlige turer i matvarebutikken. Det begynte med at jeg bare kikket, tenkte at jeg måtte skjerpe meg og hastet meg videre. Gangen etter havnet den i kurven, men jeg plasserte den fort tilbake. I dag ble den lille boksen med meg helt til kassen. Jeg la den igjen fra meg på toppen av de tomme kurvene bak meg, men da kunden bak meg prikket meg på ryggen og spurte om den var min, så svarte jeg ja. Jeg kjente at jeg ble litt flau, men tenkte at det var verdt det. Endelig skulle den bli med meg hjem! Jeg fortet meg ut av butikken med et stort smil om munnen. Litt flau som sagt, men mest glad. Synes dere jeg er litt barnslig? Kanskje det, men gud så godt det var 

Over til det jeg egentlig skulle skrive om og det er de gangene vi føler oss skikkelig godtesyke. For det gjør vi jo alle sammen, noen oftere enn andre. Jeg får stadig sug etter noe søtt i perioder hvor jeg ellers er ekstra flink med kostholdet mitt. I utgangspunktet spiser jeg jo sunt året rundt, men jeg har perioder jeg er strengere med meg selv enn andre. Jeg koser meg i helger og når jeg måtte ha lyst. Det handler om å begrense seg. Selv om det føles mye verre å spise noe usunt i ukedagene enn helgene, så spiller det egentlig ingen rolle. Du får i deg like mange kalorier på en onsdag, som på en lørdag dersom spiser det du craver etter. Av erfaring skal vi høre på sugene vi får, ikke ignorere de. De forsvinner i hvertfall ikke for meg, de blir bare større og kraftigere. Til slutt sprekker jeg, og det er jeg vel ikke alene om?

Det kan gå en hel helg uten at jeg har lyst på noe godteri, brus eller usunn mat, men sansynligheten er stor for at jeg får lyst på et eller annet kaloririkt i løpet av en hel uke. Er suget stort nok gir jeg like greit etter..

Mitt råd til dere er altså: Spis det dere har lyst på, blir ferdig med suget, kom dere på trening eller i bevegelse og rist løs den dårlige samvittigheten. 

Nå er jeg litt kvalm, men jeg skal ikke legge meg ned og synes synd på meg selv eller tenke over hvor mye jeg angrer. Jeg skal hive på meg treningstøyet og løpe vekk alt sammen. Kaloriene og samvittigheten. Det blåser litt, men solen skinner og dermed er det ingen grunn til å sitte inne. Ha en fin dag, folkens  SE FREM, IKKE TILBAKE

Jeg som mange andre har lett for å gruble over alt og ingenting. Hva om det eller det, og blablabla. Spørsmålene svimser rundt i hodet mitt, og det eneste de gjør er å tappe meg for energi. De fører oss som regel ikke noe videre. Dersom vi ikke lærer oss og sette en strek over ting en gang i blant tar det ingen ende. Når jeg stod opp i dag bestemte jeg meg for nettopp det. Jeg bestemte meg for å se fremover. Lettere sagt enn gjort noen ganger, men det føles utrolig bra. Jeg sier ikke at det alltid er den beste løsningen her i livet, men dersom du ikke kommer noe lenger med dine tanker og bekymringer, så er det like greit å la de ligge. I hvertfall for en stund. Se frem, ikke tilbake. Sannheten kommer for en dag.

Jeg tipper det er flere enn meg som føler at uken startet først i dag.. Onsdag i morgen allerede? Gud, som tiden flyr! Nå skal jeg ut og gjøre noen ærender før mannen kommer hjem igjen. Jeg hadde store forhåpninger til været i dag, og kledde meg etter de få solstrålende som kikket inn for noen timer siden.. Ser ut som om jeg hadde litt vel store forhåpninger kanksje? Jaja, jeg liker å være positiv. Vi snakkes      

EN PINLIG TJENESTE

Jeg glemmer alltid et eller annet når jeg er ute å reiser, men som oftest er det ikke noe veldig viktig. Sist vi var på ferie i Spania glemte jeg massasjeapparatet mitt som jeg bruker i ansiktet. Jeg har ikke skrevet om apparatet før, da det er såpass lenge siden jeg kjøpte den og dermed finnes det sikkert mange bedre alternativer på markedet i dag. Men jeg liker apparatet og dermed er den også med meg på ferie. Det har gått tre uker, og nå er den endelig på vei til Norge med posten. Men det var visst ikke bare bare.. 

Jeg spurte pent om kusinen til Ulrik (som vi bodde hos i Puerto Banus) kunne gjøre meg en tjeneste ved å sende massasjeapparatet i posten. Med dette ga jeg henne en pinlig affære på postkontoret.

Hun hadde pakket inn apparatet i en diskret pose, da utseende på maskinen lett kan forveksles med noe helt annet. Hvis dere skjønner? Samtalen foregikk på spansk, men jeg har oversatt den til norsk:

Postdama: Hva har du i posen? Alt som sendes ut av landet må spesifiseres.

Kusinen til Ulrik: Et massasjeapparat for ansiktet.

Folk rundt henne begynte å fnise, og på grunn av formen på posen ble postdama plutselig veldig brydd..

Postdama: Har den batteri? (security spørsmål). 

Kusinen til Ulrik: Jeg vet ikke.

Postdama: Da må du ta den ut og sjekke.

Det begynner å bli endel kø på postkontoret og alle er nyskjerrige på denne lille dingsen. Kusinen til Ulrik trykker på de knappene hun finner mens den fortsatt ligger i posen. Apparatet skrur seg på og begynner å vibrere. Nå klarer ikke folk å holde seg lenger og bryter ut i latter rundt henne. Kusinen til Ulrik vil fortsatt ikke ta ut apparatet av posen, og prøver desperat å skru den av. Maskinen skifter program og vibrerer videre på diverse måter. Slik holder hun på i et par minutter, mens det blir mer og mer latter i lokalet. Kusinen til Ulrik blir selvsagt helt rød i toppen før hun endelig får den av, bekrefter at massasjeapparatet går på batterier og går ut av postkontoret med bøyd hodet og rødmende ansikt. 

Hahaha! Jeg synes jeg ser det for meg. Det er hva jeg kaller en pinlig tjeneste. Stakkars jente..Nå skal jeg ut på en aldri så lten luftetur. Stella (hunden min) har besøk av sin kusine Bella (også chihuahua).. De er ikke sånn superglade i hverandre, så dermed må ho mor finne på litt aktiviteter for å holde husfreden. Vi blogges HVORDAN KAN TING BARE FORSVINNE?

Nå har jeg snudd hele huset på hodet for å finne den lille sorte bankbrikken min. Enda er den ikke kommet til rette. Sist jeg brukte den var tidligere denne uken. På tirsdag eller onsdag. Etter det har jeg verken tenkt over den eller sett den. Det er jo ikke akkurat noe jeg pleier å ha med meg ut av huset. Bankbrikken ligger alltid i fast skuff på fast sted, men nå er den borte. Jeg fatter det bare ikke. Hvordan kan ting som det bare forsvinne? 

Jeg har i utgangspuktet god orden i alt her hjemme. Dersom Ulrik skulle spørre meg om hvor noe er, så vet jeg så og si alltid hvor det ligger. Men jeg som alle andre kan også surre bort ting. Det pleier bare ikke å gå så lang tid før det dukker opp igjen. Nå gir jeg snart opp. 

Jeg vet jeg ikke er alene om å rote bort eiendeler en gang i blandt. Det tror jeg hender oss alle. Likevel er det så utrolig frustrerende når det skjer. Spesielt etter å ha sett på alle teite og potensielle steder i hjemmet. Jeg får vel bare bestille meg en ny. Litt uflaks med disse helligdagene. Men men.. Det er jo ingen andre som får slike ting gjort nå i pinsen heller. 

Andre ting som forsvinner her i huset er sokker, hårbørster, hårstrikker, lipglosser, alle slags ladere og ja.. Sånne typiske ting, men sjelden viktigere ting man gjerne ikke har flere av, som foreksempel nøkler og nå bankbrikken min. Har dere noen tips til idiotiske steder man kan legge fra seg en småting, som en bankbrikke uten å tenke over det? Og ja, jeg har sett i alle lommer og i alle vesker. Håper dere kan hjelpe meg BRUN OG FIN

Annonse

Jeg er ikke født med spesielt god hud og blir anbefalt av leger å holde meg minst mulig i direkte sollys. Helt siden jeg var liten har solbrenthet og soleksem vært et problem. Jeg måtte alltid være i skyggen på den tiden av døgnet hvor solen er sterkest, og var ellers tildekket såpass at brunfarge var noe jeg bare kunne drømme om. Solarium var helt uaktuelt. Mens venninnene mine tok x-antall soltimer før skoleballet, smurte jeg meg inn med alle disse billige selvbruningskremene. Ikke bare luktet de vondt, men de ga meg også en unaturlig og ikke minst ujevn farge. 

Først i voksen alder har jeg opplevd å bli brun av solen. Jeg er forsatt nøye med solfaktor og dekker som oftes til brystet og andre utsatte steder på kroppen når solen står på som sterkest. I tillegg til å bruke normal solvett har jeg også begynt med vitamintilskuddet Betakaroten. Produktet er 100 prosent naturlig og er med på å redusere risikoen for soleksem og solskader. Sist vi var på ferie merket jeg hvor fort fargen satt seg, ikke minst har jeg merket hvor lenge den har holdt. Det er nå tre uker siden vi kom hjem fra Spania, og jeg har forsatt en fin og brun farge på kroppen. 

Om jeg har tatt solarium? Ja, jeg har tatt en soltime på 18 minutter siden vi kom hjem. Det gjorde jeg for å holde på den pene brunfargen som jeg er superstolt av, men også for å ha et bedre underlag når solen kommer hjem hit til Norge også. Vi nærmer oss sommermånedene, og jeg håper og tror at jeg kan sitte ute i solen uten å bekymre meg en eneste dag denne sommeren.

Det sies også at vitamintilskuddet forebygger aldring av huden, og det er jo bare et stort pluss. Vi vil alle bli gamle, men vi vil ikke se gamle ut. Huden er noe av det mest avslørende i forhold til alder, og det er ingen hemmelighet at sol og rynker dessverre hører sammen. Med Betakaroten forebygges dette ved å nøytralisere de frie radikalene. Jeg anbefaler også at dere bruker masse fuktighetskrem, spesielt etter en dag i solen. Aftersun er ikke oppskryt. 

Har du også lyst til å teste ut dette vitsamintilskuddet? Les mer på Betakaroten.no

Fortsatt god pinse 

TO DAGERS MARERITT

Hei, dere. Beklager fraværelsen. Jeg har rett og slett ikke hatt energi til overs. Det sier seg kanskje selv uten søvn og mat på to dager. Snart flyr jeg på veggen. Hva feiler det meg? Jeg er kjempesulten, men har ingen verdens matlyst. Øynene mine svir, men jeg får likevel ikke sove. Jeg er svimmel, varm og hjertet mitt dunker i hundre. Ingen feber eller forkjølelse. Dette er noe helt annet. Det oppleves utrolig frustrerende og skremmende. Legen min mente at symptomene peker på noe som i mine øyne er tragisk, og i mitt tilfellet helt uforskyldt. Prøver er tatt og jeg venter på svar. Forhåpentligvis kommer de tildig neste uke. Jeg er redd jeg vet hva som har skjedd, men det skal uansett bli godt å få en forklaring på disse to døgnene. Uten forklaring føler jeg meg bare gal, og jeg er jo ikke det? Jeg er jo egentlig en oppegående og fornuftig jente. Hvor ble det av henne natt til fredag? Det er noe som ikke stemmer.

Dersom legen min har rett er dette over i morgen. Jeg føler meg mye bedre bare etter legebesøket. Det er alltid godt og bli sett og hørt av noen som er der for å hjelpe deg. Det senket i hvertfall skuldrene mine ti hakk. Helgen skal tilbringes innendørs halvveis under og over dynen. Jeg hører de snakker om sol og sommervær. Dere får kose dere ute dere som kan. Ulrik kommer heldigvis hjem i kveld. Det er ikke gøy å være alene på dager som dette.

Jeg er kanskje litt dramatisk, men det er slik det føles for meg. Nå skal jeg prøve meg på et aldri så lite rundstykke. Vi får se hva magen min sier tll det. Sist jeg prøvde vokste brødbiten seg dobbel så stor i munnen. Den følelsen er ekkel. Resten av dagen trenger jeg ro. Ro og hvile. Vi blogges mer når jeg er uthvilt 

 

GIR POENG TIL FAMILIE OG VENNER

Jeg sliter fortsatt med denne gjestelisten på maks 120 personer til mitt vinterbryllup. Det høres kanskje mange ut i og med at det faktisk er over hundre mennesker, men når du setter deg ned og begynner å skrive så tar det ingen ende. Tro du meg. Med stor familie, skilte foreldre, nye familier på begge sider og en masse gode venner og bekjente. Hvor går grensen? Ja, jeg vet at jeg er heldig som har såpass mange flotte mennesker rundt meg, men det gjør ikke dette noe enklere. Jeg tipper at jeg ikke er alene om å bruke noen timer på gjestelisten i forkant av et bryllup, derfor har jeg satt opp syv spørsmål som jeg stiller meg selv hver gang et nytt navn eller par dukker opp i hodet mitt..

Spørsmålene gjør jobben mye lettere. Her gir jeg både poeng og minuspoeng. Brutalt, men effektivt. Håper de også kan gjøre det lettere for deg som sitter med samme frustrasjon som meg. Det er ingen som trenger å vite hvor mange poeng de fikk. Denne poenglisten er kun ment for brudeparet  

HERE IT GOES:

1. Har jeg snakket med denne personen i løpet av det siste året? 

Hvis ja: 1. poeng   Hvis nei: -1. poeng


2. Tilbringer vi tid sammen utenfor jobb?

Hvis ja: 2. poeng   Hvis nei: -1 poeng

 

3. Er vi venner/bekjente, nære venner eller er vi i familie?

Venner/bekjente: 1. poeng Nære venner: 2. poeng   Familie: 2. poeng   

- Spørsmål til venn/bekjent: Kjenner han/hun Ulrik?

- Spørsmål til familiemedlem: Har Ulrik møtt denne personen?

Hvis ja: 1. poeng   Hvis nei: -2.poeng

 

4. Vil denne personen bidra til god stemning i bryllupet?

Hvis ja: 2. poeng   Hvis nei: -2.poeng

 

5. Er dette noen jeg vanligvis ville ha spandert middag på?

Hvis ja: 2. poeng   Hvis nei: -1.poeng

 

6. Er det en person mine eller Ulrik sine foreldre ønsker tilstedet på den store dagen?

Hvis ja: 2. poeng   Hvis nei: -1. poeng

 

7. Kan jeg se for meg den store dagen uten denne personen tilstedet?

Hvis ja: -2 poeng   Hvis nei: 2. poengDersom du synes at disse poengene bare blir styr, så får uansett spørsmålene deg til å tenke over hvor nær du står de personene du ønsker å be. I tillegg får spørsmålene deg til å innse hvor lite kontakt du faktisk har med enkelte du føler at du må be. 

Og husk.. Det er brudeparet sin dag, og derfor de som bestemmer. I dette tilfellet er det Ulrik og meg 

UNDERTØY TIL FROKOST

Startet dagen med pressefrokost på Steen & Strøm hos Bare Philosophy. For et utvalg! Dette må være den desidert beste undertøysbutikken vi har i Oslo. Jeg følte meg som en liten jente i en enorm godteributikk, hvor det var noe for enhver smak. Prøverommene imponerte meg mest. De minnet meg om Victorias Secret sine prøverom. Delikate og stilfulle. Vi heldige jentene som var tilstedet fikk en liten innføring i undertøystrender, og jeg ble selvsagt helt opphengt i alt nytt til bruden. Søteste Camilla hjalp meg å finne det perfekte settet til mine former. Hun fikk meg til å innse at jeg var en helt annen størrelse enn hva jeg trodde. Hehe! Det er det som er så fint med å gå til de som faktisk har peiling, da slipper du å ende opp med mange dyre bomkjøp. Jeg falt for et fantastisk sett fra brudekolleksjonen til Heidi Klum. Var det ikke fint? Jeg dåner    


GARDEN PARTY

Hei, dere! Jeg kom akkurat hjem fra Gina Tricot garden party. Her hang høstkolleksjonen fremme, og jeg må innrømme at fler av plaggene havnet rett på ønskelisten. Selv om jeg er veldig klar for sol, sommer og lette stoffer, så er det alltid gøy med høst og mote også. Pøvde å ta noen bilder for å gi dere et lite innblikk. Nå er det av med finstasen og inn i treningstightsen. Et lite glass vin skal ikke stå i veien for treningen, men det står i veien for motivasjonen, så i dag er det Ulrik som motiverer meg med. Elsker når han gjør det! For dager som i dag trenger jeg virkelig et lite spark, når sofaen frister mest av alt.. Vi blogges   

 

SLOTTSBRYLLUP

Helt siden jeg var liten jente har jeg drømt om å gifte meg på et slott. Jeg har alltid ønsket meg et stort bryllup, fullt av familie og venner, og aller helst en fest som varer i tre dager til ende. Datoen er nå satt, og drømmeslottet er booket. Vinterbryllupet holdes en helg i februar. 9 måneder igjen.. Det kribler i hele kroppen! 

Nå sitter jeg her å jobber med gjestelisten. Det er noe av det vanskeligste og kanskje mest utfordrende med hele planleggingen. Hvor skal jeg sette grensen? Slottet har plass til 120 gjester ved middag. Med kun min familie og mine nærmeste venner er jeg nå allerede på tallet 69.. Ulrik har ikke en gang startet. Altså, vi blir 120 gjester. Ikke færre i hvertfall. 

Om noen uker skal vi reise og se på slottet. En romantisk tur for to. Himmel og hav som jeg gleder meg! Det blir noe helt annet å se det i virkeligheten. Fra hva jeg har sett til nå så ser det ut som et eventyrslott. Jeg kommer sikkert til å gråte under omvisningen.. Gråte av glede! Alle rommene inne på slottet er visst forskjellig innredet og har navn etter tidligere eiere av slottet og deres hustruer. Hvor flott er ikke det? For meg er det viktig at alle gjestene føler seg spesielle. For det er de jo for Ulrik og meg. En stor blomsterbukett av fantastiske utvalgte mennesker.

Jeg skal ta dere med på slottsbesøk og vise dere rundt. Vi skal utenlands, men slettes ikke så langt.. Prismekroner, store malerier, "engelsk park", og badekar i gull og marmor er noe av hva som venter oss. 

Dette blir STAS(elig) GLEDEN AV Å GI

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i å handle klær, sko og aller helst vesker, for det elsker jeg. Kall meg gjerne en shopoholiker. Jeg har ingen problem med å unne meg verken det ene eller det andre så lenge lommeboken strekker til. Men er det en ting som gir meg mer enn å kjøpe ting til meg selv, så er det å gi gaver til de som betyr noe for meg. Den gleden er stor, og faktisk mye større enn å oppfylle mine egne ønsker. 

Jeg bestemte meg for å overraske Ulrik med noe han har snakket om lenge.. Det er ekstra gøy med gaver, kort eller blomster på dager man minst venter det. Dager som ikke har noe med bursdag eller lignende å gjøre. Gaven trenger nødvendigvis ikke å koste så mye, men denne gang valgte jeg å slå på stortromma/stortrommen.. Hva heter det egentlig? Stortrommen eller stortromma? Ulrik mente at jeg kommer til å kalle det stortrommen etter noen år her på Vinderen, men etter en helg i Fredrikstad føles det mest naturlig å si stortrommA. Nok om det.. Den falt i smak. Ulrik sa jeg var gal, og det var jeg kanskje. Likevel var det verdt hver eneste krone da jeg så reaksjonen hans. Det føles så bra!

Gleden av å gi 

 

HURRA

Gratulerer med dagen, alle fine folk <3 Jeg feirer i plankebyen med løkenbunad, verdens beste familie, gode venner, bobler og kalorier så det holder. Her har jeg det ille bra, som vi sier i Fredrikstad. Stella og Ulrik var i Oslo i dag.. Ingen trøbbel i paradis, men Ulrik måtte på jobb. Vi blogges mer i morgen! 

Dette var bildet jeg fikk tilsendt tidligere i dag.. Skjønninger <3
MIN EGEN PASJONSHAKE

God morgen, sprekinger! Jeg vil komme med en supergod oppskrift til dere som er like glad i pasjonsfrukt som meg. Jeg bare elsker det, spesielt tilsatt i shake sammen med banan. Perfekt til frokost, mellommåltid eller som en boost etter trening. 

Du trenger:

♥ Skummet melk

♥ Banan

♥ Pasjonsfrukt

♥ Isbiter

Jeg brukte en banan, innmaten i to og en halv pasjonsfrukt, en håndfull isbiter og sirka tre desiliter skummet melk. Dette holdt egentlig til to store glass, men siden jeg er alene hjemme drakk jeg alt selv :-)

Oppskriften ble til etter et besøk på Joe & The Juice tidligere denne uken. Der betalte jeg rundt 70 kroner for en tilsvarende shake, noe jeg i utgangspunktet synes er litt dyrt da jeg helst vil drikke gode shaker, juicer og smoothier hver dag. Ingrediensene jeg kjøpte til denne derimot kostet kun 34 kroner på ICA, som heller ikke er kjent for å være den rimeligste matvarebutikken, men likevel sååå mye billigere enn å kjøpe den ferdig. Altså, et sunt, godt og økonomisk valg. Tommel opp for alt som kan nytes med god samvittighet! 

JEG HÅPER IKKE DET GÅR SÅ LANGT

Det er veldig flott at noen jenter føler seg fine hver dag uten sminke. Selv kan jeg føle meg vel dersom jeg har vært flink med huden min i noen uker, som å spist sunt, renset huden hver dag og brukt litt ekstra tid om morgenen og kvelden på stell av ansiktet. Jeg er overhodet ikke flau av å vise meg uten sminke (som på bildet under), men jeg trives best med, og det kommer nok aldri til å endre seg. En sminkefri dag i ny og ne er bare herlig. Det bør alle "unne" seg. Jeg er heller ingen tilhenger av masse sminke i solen, men jeg har alltid litt foundation eller pudder i ansiktet med SPF. Det føles bra og beskytter også huden mot solen. Vinn-vinn <3

Mange av dere reagerte negativt da jeg skrev at jeg synes jenter bør holde ting på stell, som kroppshår. Nå er fokuset stort på at jenter også skal gå for den naturlige looken, uten sminke..Hva blir det neste? Skal vi slutte å gre oss også da eller? Legge sminkekostene på hyllen, kaste barberhøvelen og droppe børsten? Da kan vi like greit bare daffe rundt i joggebukse hele dagen. Huffamei! Jeg håper ikke det går så langt..


HVEM SAMMENLIGNER DU DEG MED?

Hei, dere! På morgen i dag tenke jeg på noe.. Jeg tenkte på hvor dårlig jeg har vært til å trene siden jeg kom hjem fra ferie. Jeg tenkte på alt det usunne jeg har spist og drukket den siste uken. Jeg tenkte på alt jeg ikke har gjort som jeg skulle gjøre. Jeg tenkte på de avtalene jeg hadde som jeg måtte avlyse. Jeg tenkte på venninner og familie jeg ikke har sett på lenge. Jeg tenkte på alle de som får til mer enn meg. Jeg tenkte på forbildene mine, og alle de som lever slik jeg skulle ønske jeg levde. Jeg sammenlignet meg med andre. Det er det dummeste jeg har gjort.

Det tok ikke mange minuttene før jeg tok meg sammen, slang på meg treningstøy, kastet i meg en god og sunn frokost og kom meg på trening. Når jeg kom hjem følte jeg meg allerede mye bedre. Jeg ringte jeg de jeg savnet aller mest, satt opp flere avtaler og en plan for den kommende uken med alt som henger over skuldrene mine. Men det viktigste av alt var det siste jeg gjorde. Jeg satt meg ned og skrev to lister. En liste med negative ting om Julianne. Den listen startet jeg jo forsåvidt på tidligere på dagen, men nå fikk jeg det ned på papiret. Den andre listen fylte jeg opp med positive ting om Julianne. Begge listene ble lagt i nattbordskuffen. De skal jeg ta frem neste gang jeg får en følelse av ikke å være "bra nok". For den en eneste personen i verden det er noe vits i å sammenligne seg med er DEG SELV. 

Forbilder som motiverer er noe annet. Det er bare positivt, så lenge du lar være å sammenligne deg med de. Da vil du ofte føle deg skuffet..Vær den beste versjonen av deg selv. Det holder i massevis <3

SOMMERHIT PÅ HJERNEN

Har dere hørt den nye sangen til Carina Dahl? Jeg har fått helt dilla! En skikkelig sommerhit! Den jenta er råflink, og ser bare sååå smashing ut. Gratulerer så mye, Carina <3
Det var mye snakk rundt nakenhet når hun slapp denne musikkvideoen. Jeg synes som sagt at hun ser kjempebra ut, og ser ikke hvorfor folk kritiserer videoen. I mine øyne er den flott og stilfull! 

SLUMREKOPPER

Jeg er glad i å sove lenge. Med lenge mener jeg ikke langt ut på dagen, men lengre enn de fleste med "vanlige" arbeidstider. En perfekt morning starter gjerne mellom 08.00 og 09.00 her i huset, og som oftest 10.00 i helgene. For meg er søvn høyt prioritert. Jeg fungerer best med sirka åtte timer på øyet. Det ideelle er å ta kvelden i elleve-tiden, men det skjer stort sett aldri at jeg legger meg før tolv. Leggetiden handler såklart om hva som står på planen for dagen etter. Slik er det jo for alle..

Over til poenget.. Om jeg må stå opp klokken 06.00, 07.00, 08.00 eller om jeg er så heldig at jeg kan sove til klokken 09.00 eller 10.00, så står alarmen på det gjeldende klokkeslettet. Ikke før, ikke etter, men akkurat på tiden. Jeg vil nemlig ha mest mulig ut av disse seks, syv eller åtte timene jeg skal sove, og klarer derfor ikke forstå disse slumrekoppene. Skjønner dere hva jeg mener med det ordet? Slumprekopper er folk som slumrer seg sakte ut av sengen. Noe som for meg kun betyr mindre søvn og dårligere tid om morgenen. Jeg tror ikke at dette har noe med "A- og B mennesker" å gjøre. For jeg er som sagt glad i å sove lenge, noe som tilsvarer et B-menneske, men når jeg likevel må opp tidlig, så hopper jeg ut av sengen, noe som da tilsvarer et A-menneske. SLUMREKOPP:OPP OG HOPP: Jeg vet at det er mange som er uenige med meg, blant annet min kjære forlovede. Han mener at det er så deilig å kunne sove lenger når alarmen ringer. Det argumentet holder ikke for meg. Setter du alarmen på det tidspunktet du faktisk MÅ stå opp, så utnytter du jo tiden til det fulle, og får mest mulig søvn ut av natten og morgenen. Har dere andre slumrekopper noen bedre argumenter å komme med? Vær så snill å la meg forstå. Ps. Ikke ta dere nær av kallenavnet. Det er bare ment humoristisk :-) 

OVERFLADISK LYKKE?

Er jeg overfladisk bare fordi jeg gleder meg over all planlegging frem mot bryllupet? Jeg får høre at jeg må ta det mer med ro og bare nyte det å faktisk være forlovet. Men det er jo akkurat det jeg gjør! Jeg nyter hvert sekund av bryllupsplanleggingen. Jeg er stolt som en hane av forlovelsesringen min, men jeg går da ikke med nesen høyt i været for det. Jeg går med et stort smil om munnen. Er det ikke lov å vise at man er glad? Noe annet ville jo vært unaturlig. Men okei.. Unnskyld for at jeg er lykkelig. 

Sted, kjole, smykker, dekorasjon og alle disse materalistiske tingene må faktisk på plass. For meg har dette ALT å si for at dagen skal bli slik jeg og Ulrik drømmer om. Ja, vi har hverandre og det er det viktigste, men hallo? Jeg blir ikke mett av å tenke på at andre sulter, eller varm av å tenke på at andre fryser. Jeg blir tilfredstilt ved at jeg og de rundt meg har det bra. Det er hva jeg ønsker på den store dagen. At vi alle skal få en fantastisk og minnerik feiring av kjærligheten. 

I mine øyne skal bryllupet skje innen et år etter selve frieriet. Det hender for noen at ting kommer i veien, som foreksempel barn, men det ideelle er jo at planleggingen settes i gang. Hva er vitsen med å forlove seg dersom man ikke planlegger å gifte seg? Da kunne man jo like greit "bare" vært kjærester og samboere. Det er ikke noe galt i det, og jeg respekterer at ikke alle ønsker å gifte seg. Det jeg ikke ser meningen med er å kun forlove seg for å være forlovet. Jeg tar forlovelse veldig seriøst, og ville derfor aldri svart "ja" dersom jeg ikke så giftemålet komme. 

BRIDE TO BE

Det føles helt uvirkelig å være i gang med planleggingen av bryllupet. Mitt eget bryllup! Julianne og Ulrik sin store feiring av kjærligheten. Det må være noe av det største jeg kommer til å oppleve i livet. Alle forberedelser og ting som skal gjøres i forkant blir jo bare gøy. Jeg føler meg som en prinsesse i et eventyr som starter allerede i dag..

Ulrik: "Hvor skal vi begynne?"

Julianne: "KJOLEN! Alt avhenger jo av den."

Så heldig som jeg er jobber tanten min med akkurat dette. Hun syr og designer blant annet brudekjoler. Kvinnen bak UNDORN. Det var derfor ingen tvil om hvem skulle få den oppgaven. Min tante Karina! Det gikk ikke mange minuttene fra Ulrik fridde til jeg sendte henne en sms med noen få stikkord. Heldigvis ville hun hjelpe meg og tente straks på ideen. Moro!

Tidligere i dag besøkte jeg henne i deres nye lokaler i Hegdehausveien. Vi så på ulike stoffer og farger som passer til konseptet jeg drømmer om. Himmel og hav så gøy det var! Jeg gleder meg som et lite barn til å se på skissene hun kommer med om en ukes tid. Såååå stas! 

Ellers sitter jeg og sender ut diverse forespørsler i forhold til lokaler og alt som må på plass før selve datoen settes. Jeg ser for meg et vinterbryllup forhåpentligvis i februar 2016. Tvi tvi <3

SØT HEVN

Noen som er slitne etter helgens utskeielser? Hehe! Det er vi. Alle tre..Dagen i dag har derfor bestått av frokost på Olivia, godteri i sofaen, film etter film og nå sen middag levert av Pizza & Kina Expressen. Altså, vi har definitivt fått i oss flere kalorier enn vi har brukt, men det går bra. I morgen er det ny uke og jeg kjenner meg veldig klar for å bevege litt på kroppen igjen. Tirsdag har jeg avtalt en "trenings date" med en gammel venninne som er utdannet ernæringsfysiolog og jobber som Personlig Trener. Det blir gøy! Jeg trenger litt ny inspirasjon til både sunn mat og effektive øvelser. Jeg skal selvsagt dele alt med dere <3  

Over til overskriften..Ulrik har sikkert hundre mindre heldige sovebilder av meg på telefonen sin, så nå var det min tur. Dette er jo bare søtt da. Umulig å ta dårlige bilder av Ulrik og Stella når de sover. De er jo bare sååå skjønne! Meg derimot har han avbildet i alle uheldige vinkler.

Nå skal jeg kose meg videre med disse to raringene. I morgen er det mye spennende på planen. Jeg skal blant annet begynne med det viktigste av alt i forhold til bryllupsplanleggingen.. BRUDEKJOLEN! Det kribler i magen av bare å skrive det ordet. Gleder meg til å vise dere hva jeg ønsker av farger og stoffer. Vi snakkes!  HAGEFRØKEN

God lørdag! Nå har denne "hagefrøkna" endelig fått plantet og gjort det fint utenfor inngangspartiet. Jeg har aldri hatt greie på blomster og planter, spesielt ikke utendørs. Det handler vel egentlig om mangel på interesse. Men interessen for å ha det fint rundt meg har jo alltid vært til stedet, så etter at vi flyttet i hus med hage har jeg begynt å engasjere meg mer også utendørs. Det er jo ikke så vanskelig som jeg trodde det skulle være, og faktisk ganske gøy. Spesielt når man ser resultatet <3

Jeg brukte disse plantene: 

♥ Kantlyng 

 Pelargoina

 Sommerfugl lavendel

♥ Eføy

En søt og sommerlig miks av hvitt, lyserosa, lilla og grønt. Jeg ble veldig fornøyd! Det minner meg om en gigantisk brudebukett!

Hva synes dere? 


ENDELIG LANGT OG FYLDIG HÅR

Sponset behandling

Hei, dere! Som jeg fortalte hadde jeg en skikkelig "oppussing" av meg selv i går, og startet det hele på Beauty House Oslo. For et fresht sted! Her likte jeg meg rett og slett kjempegodt. Salongen ligger i Frognerveien 44. Rett ved trikkestoppet "Elisenberg". 

Jeg skulle som sagt sette på nytt og langt hår. Extensionet de bruker er fra @tapeithair. Jeg har aldri testet akkurat dette håret før, men kjenner jo allerede at kvaliteten er god. Håret er utrolig mykt og deilig å ta i, dessuten virker det som om hvert enkelt feste har mer hår på seg enn hva jeg er vant til fra andre merker, som da fører til tykkere hår generelt. Jeg har fire pakker i håret mitt, noe som holder i massevis til det resultatet jeg ønsker. Mengden hår kommer selvsagt ann på utgangspunktet (hvor tykt/tynt hår du har fra før), og ønsket resultat. Dere kan jo se litt på før- og ettetrbildene under og sammenligne. Ikke nøl med å komme med spørsmål i kommentarfeltet. Jeg skal svare dere så godt jeg kan, og tar gledelig en telefon ekstra for dere fine leserne mine dersom jeg selv ikke vet svaret. Ellers finnes det meste av informasjon på hjemmesidene deres HER!

I dag har jeg kun hatt håret i flette, da jeg holder på i hagen.. Ja, dere hørte riktig. Jeg planter blomster! Jeg har slettes ingen grønne fingre, men prøver så godt jeg kan. Er du huseier, så er du huseier. I morgen derimot skal jeg krølle meg fin til jentene kommer hit på besøk. Det gleder jeg meg kjempemasse til! Jeg tror det kommer til å bli superfint nå som jeg har litt lengde og tykkelse på håret igjen. Viser dere selvsagt bilder!

Beauty House Oslo kan du få alle type skjønnhetsbehandlinger. Jeg tittet såvidt på prislisten deres i går, og kjente at jeg hadde lyst til å prøve ut det meste. Nesten litt skummelt, men jeg vet jo at de er dyktige på alt de gjør, og kjenner faktisk flere som går dit fast med både hår, hud og negler. De ansatte er forresten supersøte. Det har faktisk mye å si for meg som kunde, da god stemning og godt humør smitter <3

Mitt første besøk på Beauty House Oslo blir definitivt ikke mitt siste. Jeg har veldig lyst til å bleke tennene blant annet. Det står øverst på "skjønnhets-ønskelisten" akkurat nå.. Hehe! 

Nå får jeg komme meg ut i solen igjen og fortsette hageprosjektet.. Vi blogges! 


PRINCESS CUT

Det er så mange som har spurt om jeg kan legge ut et bilde av forlovelsesringen her på bloggen, så her er den. Fin og blank! Jeg har som sagt lagt ut bilde av ringen på Instagram, men måtte fikse litt negler og diverse før det ble et større bilde. En sååå fin diamant fortjener velstelte negler. Er dere ikke enige? Jeg har alltid drømt om en slik ring, med firkantet stein og fire klør. En skikkelig jentete prinsessering.. Princess cut!

I utgangspunktet er jeg ikke veldig glad i å gå med ringer og smykker, men skal det være så skal det være. Ulrik traff midt i blinket! Den mannen vet hva kvinner vil ha, eller..I hvertfall hva JEG vil ha. Jeg bare elsker ringen og gleder meg til å bruke den hver dag i resten av mitt liv <3

FØLER MEG NAKEN

Hei, dere! På tirsdag tok jeg av all extensions som jeg hadde på hodet. Tanken var en liten pause hvor jeg skulle bruke clips, som jeg gjorde i fletten min i går. Men det blir sjeldent slik jeg planlegger. I hvertfall når planen er i overkant fornufting. For håret mitt og hodebunnen min hadde helt klart hatt godt av en liten pause, men jeg føler meg naken og for meg er ikke det en god følelse. 

Jeg må vel bare innrømme at jeg er totalt avhengig av tape hair extensions, og gleder meg som et lite barn til å sette på nytt. Heldigvis skjer det allerede i dag! Nytt hår, nye negler og nye vipper. Det blir som en "oppussing" før 17. mai. Hehe! Kjenner jeg trenger det nå. Det skal bli såå godt!

Følg meg og oppussingen på: @pilotfrue

Nå må jeg komme avgårde. Første avtale klokken 11.00..Ha en fin dag, alle sammen <3MOTIVASJON KAN KJØPES

Da er første treningsøkt gjennomført etter ferien. Jeg har ikke trent på over to uker, så nå var det jammen i meg på tide. Det føles både tungt og godt å komme i gang igjen. Slik er det jo alltid etter lengre opphold fra fysisk aktivitet. Det vanskeligste er nettopp det å komme seg på treningsstudioet, ut i naturen eller hvor det måtte være. Ja, det å faktisk sette i gang. Når man først har tatt steget er det "bare" å holde motivasjonen oppe..

Jeg må innrømme at det var en jente som fikk en smule dårlig samvittighet på slutten av ferien for all denne latskapen. Vips, så kjøpte hun seg både ny motivasjon og bedre samvittighet. Resultatet ser dere under.

Shopping er min største motivajson! Det høres kanskje teit ut for noen, men jeg vet jeg ikke er alene om å si at nye klær, spesielt nye treningsklær gir masse treningsglede. Klærne gir kanskje ingen langvarig glede eller motivasjon, men det funker der og da, og det er det som teller for meg. Jeg kom meg i hvertfall på trening, og er nå endelig tilbake i gode treningsrutiner. Mye på grunn av disse fantastiske fargene! Jeg elsker fargerikt treningstøy, og det passer jo så bra nå på denne årstiden <3 

Nå er det full skjerpings den lille tiden igjen frem mot sommeren. Med dette freshe treningstøyet blir det ikke noe problem! Tommel NED for den nye trenden med ølmage og lovehandles..

STØTT HJELPEARBEIDET I NEPAL

 

I forbindelse med jordskjelvet i Nepal, har Røde Kors ønsket å gå live med en TV-kampanje, som dessverre ble avvist på grunn av at all tv-tid er reservert og fullbooket fram til slutten av juni. Jeg velger derfor å være med på og spre dette budskapet til alle mine lesere:

Send: "Nepal" til 2272, og du bidrar med støtte til hjelpearbeidet etter jordskjelvet i Nepal.

Hittil er 7040 mennesker funnet døde som en konsekvens av jordskjelvet som inntraff hovedstaden i Nepal, Katmandu kl. 12.00 på lørdag. Røde Kors frykter at tallet vil stige. Svært mange barn er blant de rammede. Ifølge FN trenger nær 1 million barn akutt hjelp etter jordsjelvkatastrofen i Nepal. det er mangel på mat, vann og strøm, og en rekke etterskjelv gjør det utrygt for mange å oppholde seg under de takene som fortsatt står.

Kan du avse 250 kroner til de som trenger det mest? Det kan jeg <3
3 TIPS FOR BEDRE SELVTILLIT

Annonse

Hei, alle sammen! I samarbeid med SB12 har jeg fått i oppgave å dele mine 3 beste tips for å booste selvtilliten til dere som måtte trenge det. Denne utfordringen tok jeg med glede, for dårlig selvtillit er det dessverre mange som sliter med. Det ødelegger så mye og hinder deg på veien i livet. Før var jeg veldig sjenert og usikker. Jeg var aldri fornøyd med meg selv og følte meg sjelden vel sammen med andre. Selvtilliten min har mildt sagt ikke alltid vært på topp. Altså, jeg vet hva jeg snakker om. I dag er ting heldigvis annerledes. Jeg er trygg på meg selv og liker meg som person, både mitt indre og mitt ytre. Mye handler om alder og erfaring, men selvtilliten kommer likevel ikke av seg selv. Jeg opprettholder den ved å: 

1. VÆRE AKTIV: Jeg vet at jeg ikke er alene om å føle meg ekstra bra de dagene jeg bruker kroppen og forbrenner energi, som foreksempel på trening. Det gir meg en god følelse både den dagen, dagen etter og på langsikt. Kom dere opp av sofaen, folkens! Finn passende aktiviteter for deg hvor du bruker kroppen fysisk, helst flere ganger i uken. Du trenger verken dyre medlemskap eller det nyeste utstyret. Alt du trenger er deg selv og en dæsj motivasjon. Økt selvtillit burde være en motivasjon i seg selv. Er det ikke det? Som vi alle vet gir fysisk aktivitet synlige resultater kroppsmessig, og det er jo ingen hemmelighet at selvtillit handler mye om utseende. Det handler nødvendigvis ikke om hvordan andre ser deg, men hvordan du ser deg selv. Jeg vil tørre å påstå at de som holder seg aktive i hverdagen har generelt bedre slvtillit enn de som bare later seg. 

2. TA UTFORDRINGER: Vi mennesker er vanedyr, og trives best i trygge og kjente omgivelser. Selv er jeg over gjennomsnittet opptatt av rutiner og glad i å gjøre det jeg kan best, som foreksempel å skrive. De siste årene har jeg blitt mer spontan. Det er det som har fått meg til å vokse som person. Jeg tar på meg nye oppgaver og kaster meg ut i ting jeg før aldri våget. Utfordringer gjør meg sterkere, uansett om jeg behersker de eller ikke. Det å faktisk tørre å prøve noe nytt og utfordre seg selv booster selvtilliten til de grader. Beveg deg utenfor komfortsonen, og jeg skal si deg det føles godt. Kanskje ikke akkurat der og da, men selvtillit er noe du bygger opp over tid.  

3. SMILE: Det er ikke uten videre at vi sier: "Smil til verden, og verden smiler til deg." Jeg sier: "Smil hver dag, og hverdagen smiler til deg." Jeg mener ikke at du skal gå rundt og glise dagen lang, men start gjerne dagen med å se deg i speilet og gi deg selv et stort smil. Jeg er sikker på at dette er med på å øke min selvtillit hver eneste dag. Det høres kanskje teit ut, men det funker for meg, så kanskje det også funker for deg? Vær så snill og gi det et forsøk :-)SB12 har blant annet et munnskyll som gir god ånde i opp til 12 timer. Dette er også en av de små tingene som gir meg et selvtillitboost i hverdagen. Jeg starter derfor alltid dagen med en liten "shot" av SB12 <3

KONKURRANSE

Har du lyst til å vinne en selvtillitsboost i form av en fotoshoot med den profesjonelle fotografen AKAM1K3 og en egen stylist? Klikk deg inn www.sb12.no, lag et kult profilbilde og du er med i konkurransen.

Masse lykke til!

TUSEN TAKK, ELSKLING

Dette har vært den beste ferien noensinne. Det gjør meg stolt av å kunne kalle deg "min forlovede". Vi dro som samboere og kom hjem igjen med et enda sterkere bånd mellom oss. Alt på grunn av at du våget å ta steget videre, gikk ned på kne og stilte meg spørsmålet: "Vil du gifte deg med meg?". I mine øyne fantes det bare et svar på akkurat det spørsmålet. Jeg ga deg mitt største "JA". Aldri før har jeg vært sikrere på min beslutning. Ringen er ikke bare vakker på utsiden, for den symboliserer faktisk noe enda vakrere. Den symboliserer oss to, vårt forhold og våre to liv sammen. Tenk at jeg er din kommende brud! Det føles så godt at jeg må si det igjen og igjen. Bride to be! You and me <3

Tusen takk for en fantastisk ferie, for de morsomme dagene, for alle nye opplevelser, for de sene kveldene, for de gode samtalene, for de herlige datene, for de beste stundene hvor det bare var du og meg. Tusen takk for alle de fine minnene du har gitt meg, og tusen takk for at du er min og for at jeg får lov til å være din. Kun din. Din Julianne og min Ulrik. Det er slik det skal være. Forhåpentligvis for alltid..

Du hadde en helt spesiell tale til meg før du gikk ned på kne. Jeg husker alt du sa og vil huske det for alltid. Tilbake til deg vil jeg si at du har forandret meg. Du har gitt meg en stor mening med livet, nye og gode verdier som jeg ikke før hadde. Jeg liker meg mye bedre som den personen jeg har blitt sammen med deg, enn den personen jeg var før jeg traff deg.

Jeg elsker deg veldig høyt, Ulrik!

Din Julianne


FRESH SOMMERHUD

Annonse

Hei! Nå er jeg hjemme i fine Oslo igjen. Uansett hvor deilig det er med ferie, så er det er kjempe godt å komme hjem. Er dere ikke enige? Jeg savner alltid sengen min og badet mitt. Det er på en måte det eneste jeg ikke får med meg i kofferten. Utenom det ser det nesten ut som om alt er med. Jeg pakker alltid for mye og har stort sett med meg enda mer hjem. Slik var det også denne gang. Faktisk så mye at vi måtte investere i en ny koffert.. Jaja, sånn kan det gå. Husker dere at jeg startet med swiss rolleren i ansiktet? Hudrolleren, gelen og santizing sprayen har selvsagt vært med meg på ferie. Disse tre produktene tok heldigvis ikke all verdens plass. I dag har jeg brukt hudrolleren i 10 dager og ser faktisk en betydelig forskjell. 

Vanligvis når jeg kommer hjem fra turer som dette, hvor det har vært mange sene kvelder, mye god mat og drikke, så føler jeg meg skikkelig ekkel i huden. Jeg får lett urenheter og ekstra tørr hud som en følge av slikt feriekosthold. Det er jeg nok ikke alene om. Nå derimot føler jeg meg ganske så fresh. Jeg har ingen urenheter og har stort sett unngått sminke på dagtid den siste uken. Det er noe jeg aldri trodde skulle skje, da jeg i utangspunktet er en liten sminkedukke.. Hehe! 

Jeg brukte hudrolleren med 0,50 mm nåler i ansiktet. Det finnes en lengdeguide HER som forklarer de tre forskjellige lengdene. 

Nå tar jeg en liten pause, men kommer definitivt til å fortsette med disse produktene. Jeg skal også teste hudrolleren på andre deler av kroppen, for å fjerne små strekkmerker og motvirke celulitter på blant annet lårene mine. Jeg synes det er så fantastisk med gode alternativer til alle disse kostbare behandlingene som gjøres på diverse skjønnhetssalonger i dag. Med Swiss produktene kan du selv utføre effektiv hjemmepleie uten at det koster deg masse tid eller masse penger. Jeg tar behandlingen på kvelden, da huden ofte blir litt rød etterpå. Dessuten føles det veldig godt å avslutte dagen slik <3

BÅTTUR TIL GIBRALTAR

Hei, dere! Her er et lite bildedryss fra båtturen vi hadde i går. Vi var på vannet fra 13.00-01.00, så det ble en litt lenger tur enn ventet. Det var veldig gøy å se Gibraltar, spesielt på kveldstid da hele fjellet var opplyst..Noen som har vært her før? Helt syk opplevelse! Det hadde vært gøy å gå i land en gang også. Det er visst apekatter som går fritt i fjellet der.. Moro! 

Vi kom som sagt hjem mye senere enn ventet i går, derfor fikk jeg ikke lagt ut de tre vinnerene jeg har trukket som får tilsendt boken "Stygg kjærlighet" før nå.

Men her er de:Takk til alle gode bokanbefalinger! Nå har jeg masse bra å velge i neste gang jeg får litt lesero. Anette, Kristine og Jeanette: Jeg sender dere boken så straks jeg kommer hjem. Flyet går i morgen tidlig.. For dere som ikke vant denne gang kan kjøpe boken HER <3 

Nå er vi klare for siste dag på stranden. Jeg har dessverre allerede begynt å flasse, men men.. Ingen verdensproblem akkurat. Den siste dagen skal uansett nytes til det fulle.

Vi blogges!

SEASON OPENING

God 1.mai, folkens! Her er noen bilder fra gårsdagen, hvor vi var på sesongåpning på Nikki beach Marbella. Det var helt sykt god stemning! Endelig fikk jeg brukt badedrakten min igjen også. Den passer seg liksom ikke alle steder, men her passet den perfekt. Hører været ikke er så bra hjemme i Oslo.. Skal prøve å ta med litt sol til dere når vi reiser hjem på mandag. I dag skal vi på båttur med noen venner av oss her nede. Følg meg gjerne på Instagram: @pilotfrue for flere oppdateringer i løpet av dagen.

Vi snakkes!