hits

april 2017

UKENS SPØRSMÅL

Hei, igjen! Jeg føler at jeg skylder dere et innlegg til denne helgen. Derfor bestemte jeg meg for å samle opp litt spørsmål fra kommentarfeltet som har blitt stilt i løpet av uken og besvare de så godt jeg kan. Dette gjør jeg først og fremst å vise at jeg setter stor pris på hver og en som klikker seg inn her og for all aktivitet dere bidrar med i kommentarfeltet :-)

Hvorfor bruker du reklameinnlegg til å erstatte de vanlige innleggene dine?

Jeg planlegger sjelden hva jeg skal skrive om på denne bloggen før jeg faktisk setter meg ned og skriver. Andre bloggere har både ukeplaner og publiseringsplaner, noe som aldri har fugert for meg. Jeg liker å skrive mer spontant enn en fast plan tillater, og ikke minst fortelle om hvordan jeg har det der og da eller hva som skjer mens det faktisk skjer.

De dagene hvor jeg har annonser på bloggen så prøver jeg å la innlegget ligge på topp så lenge som mulig for at annonsøren skal få "value for money", hvis dere skjønner? Men det betyr ikke at annonseinnleggene mine ersatter andre "vanlige" innlegg. De av dere som følger meg fast vet at jeg veksler mellom å skrive 1-2 innlegg om dagen, og at det ofte kommer eller har vært et innlegg til den dagen jeg publiserer et reklameinnlegg.

Når det er sagt så legger jeg mye tid og energi i annonsene mine. Dere må ikke tro at jeg takker ja til alt, for det gjør jeg ikke. Jeg skriver kun om produkter og tjenester jeg bruker/har testet, liker og kan gå god for. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor enkelte blir irriterte av en reklame i ny og ne på denne bloggen..

Hvordan går det med Stella og Ramp sammen?

Det går kjempefint! Stella godtar Ramp mer og mer for hver dag som går nå og de har faktisk begynt å leke sammen, noe jeg synes er utrolig hyggelig. Det hender fortsatt at Stella knurrer og glefser til Ramp, men det er bare de gangene han er litt ekstra slitsom rundt henne tidlig om morgenen eller sent om kvelden. Hehe!

Med hunder i sengen hver natt, hvordan er sexlivet da?

Haha! Vi har 4 etasjer i huset vårt med nok av rom og plass for privatliv uten hunder.

Har du vurdert å starte med antreksinnlegg?

- Jeg har såvidt begynt med dette. Planen er å ha et slikt innlegg i uken. Du kan se mine siste antreksinnlegg her og her.

Er du gravid og får vi vite det snart?

Jeg må nesten bare ta med dette spørsmålet også, siden det naturligvis er det mest stilte spørsmålet denne uken. Ja, dere får snart vite hvordan dette tredje prøverørsforsøket har gått.

Forrige gang dere gikk ut med nyheten om at du var gravid så jeg det på VG først. Jeg har ikke Instagram og VG snapper nok nyhetene før du rekker å publisere det på bloggen. Hva syns du om det? Selv håper jeg du om dere er så heldige å bli gravide at du selv rekker å poste eget innlegg før avisene.

Det spiller ingen rolle for meg hvem som skriver eller snakker om nyheten som snart kommer ut. Det som er viktig for meg er at nyheten er "vår" og at det er vi (Ulrik og jeg) som bestemmer når og hvor den blir publisert først, som blir på Instagram.

Hva heter du på Snapchat?

Seriøst? Jeg føler at jeg nevner dette HELE tiden, men jeg får likevel spørsmål om det nesten hver uke og det var intet unntak denne uken. Jeg heter pilotfrue på både Snapchat og Instagram. Ulrik heter mrulriknygaard på både Snapchat og Instagram.


 

Hva sier dere til at "ukens spørsmål" blir en fast greie?

TOM FOR ENERGI

Herregud, jeg føler meg så tom for energi for tiden. Det hjelper liksom ikke å sove lenge eller å ta det med ro, for begge deler gjør jeg nesten hver eneste dag og likevel er jeg både trøtt og tung i hodet. Flere har kommentert at jeg ser sliten ut i disse dager også. Jeg tar meg ikke nær av det eller noe, ikke missforstå. Det bekrefter bare hvordan jeg føler meg dagen lang. Det har derfor blitt severt noen falske smil fra meg i det siste og mye sminke. Ikke fordi jeg prøver å late som om noe annet ovenfor dere som leser denne bloggen, men fordi det hjelper for meg.

Jeg har planer om å begynne smått med treningen i morgen igjen. Egentlig er ikke trening så viktig for meg der jeg er i livet akkurat nå, men jeg vet at det er viktig for meg i lengden og jeg vet at jeg føler meg bedre så straks jeg beveger meg. Jeg har bare vært så redd for å gjøre ting feil og det irriterer meg, for hver gang jeg blir redd for å trene for mye og for hardt så går det over i en periode hvor jeg trener for lite og nesten ingenting. Noe som heller ikke er bra for meg.

Jeg må snart slutte å være redd for alt og begynne å leve igjen. For selv om jeg ikke liker å innrømme det så har jo livet mitt stått litt på vent de siste månedene. Noe det nesten er umulig å unngå etter alt Ulrik og jeg har måtte gjennomgå sammen.. 

Nei, nå må jeg komme meg en tur ut i solen med hundene. To skapninger som heldigvis gir mye mer energi enn de tar. Håper dere har hatt og får en fortsatt fin søndag ♥

DET GÅR BRA MED OSS

Hei, dere. Det ble ikke noe mer blogging på meg i går. Planen var å stikke innom en gang til på kveldstid, men her har vi huset fullt av gjester så jeg prioriterte vertinnerollen fremfor bloggrollen min. Hehe! Det er så sjelden vi er sammen alle sammen fra Oslo, Måløy og Spania, derfor skulle det bare mangle at jeg la bort macen og telefonen litt denne ene uken vi har besøk. Family first!

Jeg skjønner at det er mye spekulasjoner rundt meg for tiden og vet at jeg har lagt opp til alt dette selv ved å åpne meg og dele hele prøverørsprosessen fra starten, noe jeg ikke angrer på. Jeg mener jo fortsatt at all denne åpenheten er viktig for å fjerne tabuet rundt ufrivillig barnløshet og prøverør. Derfor har jeg ikke dårlig samvittighet over å vente med å dele selve resultatet til Ulrik og jeg har fordøyd alt sammen. Jeg var også klar på at åpenheten ville foregå noe annerledes denne runden og har ikke lovet å fortelle svaret av graviditetstesten til en spesiell dato.

Når det er sagt så er det er helt naturlig at dere lurer, og det jeg vil si til dere som bryr dere akkurat nå er at det går bra med meg, det går bra med Ulrik og at dere ikke trenger å bekymre dere. I tillegg vil jeg si at vi snart er klare for å dele alt <3


 

GREEN FRIDAY!

Annonse

I dag er det Green Friday, folkens. Vårens "Black Friday", bare enda bedre! Det feirer jeg sammen med Blivakker ved å gi dere 25-80 % rabatt på hele butikken. Jeg vil derfor vise dere hvilke produkter jeg bruker i hverdagen og mine must haves i toalettmappen, slik at dere kan gjøre noen kupp på gode skjønnhetsprodukter denne herlige fredagen ♥


Først og fremst vil jeg anbefale den nye hudpleieserien fra Decleor. Jeg bruker blant annet denne hudkremen fast, som er en pleiende dagkrem som beskytter mot yttre miljøskader og tilfører huden fuktighet. Jeg bruker også denne ansiktsmasken en til to ganger i uken for tilføre huden min ny energi. Masken inneholder ekstrakter fra peonplanten, lichi og rosenrot. I tillegg bruker jeg dette ansiktserumet som gir dyptvirkende fuktighetseffekt, roer hudirritasjoner og forebygger synlige blodkar. På kroppen bruker jeg dette serumet med patchouli og grapefrukt som reduserer synligheten av cellulitter og som glatter ut grov hud. Det jeg digger med denne kroppsoljen er at den absorberes lett inn i huden og at huden min blir skikkelig myk og deilig etterpå. Jeg bruker kroppsoljen på hofter, lår og rumpe, som jo er de mest utsatte stedene for celulitter for oss kvinner.

I toalettmappen min fra Shelas oppbevarer jeg en del sminke her hjemme. Blant annet alle leppestifter og liplinere som jeg liker. Noen av favorittene er denne brune liplineren, denne leppestiften i kobber og denne leppestiften i raspberry.

Ellers er jeg også blitt helt avhengig av denne sminkebørsten når jeg påfører både pudder og foundation. Børsten er laget av syntetisk hår (100 % dyrefritt). Det er forresten mange som spør meg om hvilken foundation jeg bruker for tiden og det er denne fra NYX i farge "Ivory". En foundation som dekker godt og gir et matt resultat, akkurat slik jeg foretrekker at sminken skal være. I tillegg bruker jeg dette pudderet fra The Balm for å matte ned huden min ekstra mye på enkelte steder som i pannen og på haken.

Sist, men ikke minst vil jeg tipse om brynspudderet fra Billion Dollar Brows i fargen "Taupe". Det er dette jeg bruker på brynene mine hver eneste dag. Pudderet har rett og slett blitt en avhengighet som jeg ikke klarer meg uten..

Nå er jeg som dere ser både sminket, krøllet og klar for fredag og helg. På leppene mine har jeg denne leppestiften fra Mesauda Milano i dag. En farge jeg liker kjempegodt og som jeg har fått masse skryt for av venninner. Vi blogges mer senere, dere. Nå skal jeg ut på shopping og kafé med svigermor. Dette er og blir en fin fredag!

TAKK FOR AT DERE VENTER

I stedet for å trekke frem de som maser og slenger dritt på denne bloggen om dagen, velger jeg å rose alle dere som respekterer Ulrik og meg i den prosessen vi er i. Vi føler virkelig mer kjærlighet enn press og derfor vil jeg takke for at dere venter. Det betyr veldig masse for både Ulrik og meg at dere følger vår reise frem til å bli foreldre og ikke minst at dere bryr dere om oss på veien. Vi skal fortelle alt, men det er viktig for meg at ting blir delt i vårt tempo. Noe jeg vet at de aller fleste som leser denne bloggen vil forstå.

I tillegg vil jeg legge med tidenes kommentar fra Vilde:

"Dette er første gang jeg kommenterer en blogg, men jeg blir bare så satt ut over hvordan enkelte føler at de har rett til å få vite noe som helst. Og dere som beskylder henne for å jakte på klikk, dere forstår at jobben hennes faktisk er å få folk til å klikke seg inn på denne bloggen, sant? Jeg jobber i klesbutikk og har aldri opplevd at kunder kommer stormende inn og kjefter og beskylder meg for å forsøke å selge klær. Det er jo helt komisk! Og så blir jeg litt bekymret for hvor livene deres er på vei hvis dere faktisk blir opprørte og irriterte over at dere ikke har fått innsyn i en fremmed persons onsdag. Da er det nok på tide å finne seg en hobby eller noe litt mer meningsfylt å bruke tiden sin på. Kanskje dere rett og slett burde gå litt i dere selv og vurdere å beskytte dere selv for den påkjenningen det later til å være for dere å følge med på en blogg. Husk også at dette ikke er en tegnefilm, men faktisk et liv med oppturer og nedturer som skildres på denne bloggen. Jeg forstår at det kan være gøy å gjette hva som er produsentens neste trekk i en TV-serie, men det funker ikke på samme måte her. Det tror jeg (håper jeg) at dere som kommenterer over her kanskje har glemt når dere legger igjen kommentarer om at dere gjetter på spontanabort, f.eks. Lykke til med selvutviklingen til dere som lar livene deres påvirkes av at en blogger tar fri en dag, og lykke til videre i prosessen til Julianne og Ulrik. Takk for meg."

TAKK for at jeg har blogglesere som deg, Vilde. Du er herved ukens leser!

BURSDAGS OUTFIT

Inneholder annonselenker

Hei, dere. Jeg tok meg en dag fri fra sosiale medier i går for å være sammen med familien og feire faren til Ulrik som fylte 70 år. Det er sjelden jeg ikke oppdaterer bloggen, men akkurat denne uken skjer det veldig mye rundt meg. Snart får vi enda mer besøk fra Måløy, så her blir det fullt hus de neste dagene. I dag er det forresten jeg som har bursdag og skal feires. Den eneste bursdag i mitt liv jeg fyller 27 år på 27.april, som min mamma påpekte i telefonen tidligere i dag. Hehe!

Her er dagens antrekk som jeg føler meg veldig komfortabel i. Jeg bare elsker denne søte skjorten og disse bootsene er blitt en favoritt i vårgarderoben min. Den fine frisyren er laget av kusinen min. Hun var nemlig innom en tur tidligere i dag med rosa roser til meg og fikset meg på håret. Jeg er heldig som har så mange snille og gode mennesker rundt meg. Familie betyr virkelig alt. Nå skal jeg legge bort macen og kose meg mer med besøket vårt. Vi blogges mer senere i kveld ♥


 

(annonselenker) Skjorte: her/ Bukse: her/ Boots: her/ Veske: Louis Vuitton

NÅ KAN VÅREN KOMME TILBAKE

God kveld, dere. Denne dagen har bare flydd avgårde. Det er sikkert rart for noen at jeg sier det. Jeg som ikke har verken fast jobb eller barn, men jeg klarer likevel å fylle opp dagene mine med alt det rare jeg finner på..

Det mest fornuftige Ulrik og jeg har gjort i dag må være å gjøre det fint ute her hjemme. Vi holdt på noen timer rundt huset på ettermiddagen begge to, i hver vår nye vanntette Onepiece. Hehe! Nå er nye utemøbler på plass, blomster plantet, gamle utemøbler vasket og plattingen spylt. Derfor er våren mer enn velkommen tilbake på Vinderen. Jeg ser for meg at jeg kommer til å knipse mange hyggelige bilder utendørs fremover. Vi er nemlig over middels klare til å tilbringe mye tid i hagen og på verandaen. Det må bare bli litt varmere først. Hundene er jo også ekstremt glad i å være ute om det ikke snør eller regner, og leker faktisk bedre sammen ute enn inne. Derfor gleder jeg meg skikkelig til denne våren og sommeren, kanskje mer enn noen gang.

Ellers er foreldrene til Ulrik også i hus. De skal som sagt være på besøk i en uke fra i dag. Jeg fikk en følelse av at det var fredag så fort de kom inn døren i stad og det er vel ikke verst på en tirsdag? Jeg tror det betyr at jeg har gledet meg veldig til denne uken og ikke minst at jeg er utrolig glad i svigerforeldrene mine. 

I morgen er det bursdagsfeiring og hygge fra morgenen til kveld. Faren til Ulrik fyller som sagt 70 år og det må såklart feires. Jeg ser frem til en hel dag med bare kos ♥DET VAR MENINGEN

Hei, igjen. Da var denne dagen snart over også. Jeg har ikke fått gjort halvparten av det jeg skulle i dag, men det får gå. Jeg er mer enn fornøyd med at huset er ryddig og klart for gjester i morgen. Åh, som jeg gleder meg til besøk. Jeg elsker å ha familie rundt meg, så denne uken har jeg sett frem til lenge.

Hundene og jeg har nesten bare vært inne i hele dag. De er nemlig like begeistret som meg for dette snøværet. Derfor ble lufteturene korte. Ellers har vi (les: Ulrik) skrudd opp en trappegrind her hjemme. Vårt første kjøp på Babyshop. Det var mange som spurte om grinden var et hint til den prosessen Ulrik og jeg nå er i da jeg filmet den på Snapchat tidligere i dag, men det var det ikke. Grinden er først og fremst ment for Ramp som er altfor liten til å gå i trapper, men vi håper såklart at det kommer en liten baby snart som også får nytte av den.

Om et par timer skal jeg hente Ulrik på flytoget og familien Nygård hoppe i seng. Det er så koselig om nettene her for tiden. Stella har jo alltid sovet mellom beinene til Ulrik, og jeg må innrømme at jeg har vært litt sjalu på at hun aldri vil sove med meg. Nå som Ramp er kommet i familien har han funnet sin faste plass på puten min. Dere kan tro at jeg er fornøyd! Det var virkelig meningen at Ramp skulle komme inn i livet mitt og vårt nå. Han passer veldig godt inn i gjengen og gir oss masse glede <3


 

EN BEDRE DAG ENN FORVENTET

Da jeg så ut av vinduet på morgenen i dag ble jeg ganske demotivert av all snøen. Det tipper jeg at jeg ikke var alene om her i hovedstaden. Huff, for et vær vi har. Hvor ble det av våren? Jeg bestemte meg raskt for å krype tilbake i sengen sammen med hundene etter en liten lufting i hagen. Ja, begge hundene sover i sengen. Det virket som om både Stella og Ramp var godt fornøyde med valget til mamsen om å sove noen timer til. Hehe! Det er herlig at hundene er like glad i å sove og kose seg i sengen som meg. Planen om å stå opp tidlig gikk som dere skjønner i vasken, men det spiller liksom ingen rolle. Nå som jeg har tid og mulighet til å sette meg selv først og legge opp dagene etter form og humør, så gjør jeg det.

Etter noen timer til i sengen stod jeg opp, spiste en digg omelett, tok en lang og varm dusj, ansiktsmaske og hårkur. Alt for å få en bedre opplevelse av denne grå og kalde dagen. Og vet dere? Det hjalp. Jeg lagde meg rett og slett en mye bedre dag enn forventet. Det eneste som mangler nå er at denne hodepinen gir seg..

I morgen får vi besøk fra Måløy. Det er foreldrene til Ulrik som kommer og skal være i Oslo i en uke sammen med oss. Jeg gleder meg veldig til å se de, og ikke minst til å tilbringe tid med den siden av familien igjen. Dette blir en fin uke med bursdagsfeiringer (faren til Ulrik blir 70 og jeg blir 27), spennende møter, familietid og forhåpentligvis bedre vær. Vi blogges mer senere i dag!


 

JEG SER IKKE PROBLEMET

To hunder og en baby. Hva er problemet? Ja, jeg er mye hjemme alene. Et argument mange bruker mot meg når jeg forteller at jeg ønsker meg mange barn eller nå som vi har skaffet oss en hund til. Det mange ikke forstår er at jeg føler meg heldig i min situasjon med all den tiden jeg har til overs som jeg i dag bruker mest på meg selv, men har et stort ønske om å bruke på den familien Ulrik og jeg forhåpentligvis skal skape sammen.

Jeg føler meg priviligert som kan jobbe hvor mye eller hvor lite jeg vil hjemmefra, ha det godt økonomisk og være tilstedet for fremtidige barn og husdyr døgnet rundt. Jeg føler meg ekstra heldig når Ulrik først er hjemme og har fri fra jobb, for da er han jo BARE hjemme i fire dager av gangen og har all verdens tid til meg og vår fremtidige familie. Dessuten sover Ulrik ofte hjemme i løpet av de fem dagene hvor han er på jobb, så jeg ser ikke på turnusen hans som noe negativt i vårt liv. I tillegg har vi en stor familie rundt oss i dag som ønsker å stille opp den gangen Ulrik og jeg endelig blir foreldre, og vi er mer enn villige til å flytte på oss for å bo nærmere denne "hjelpen". Mest for barna sin del, men selvfølgelig også for vår del. Denne hjelpen finnes foreksempel i Fredrikstad hvor min mamma bor. En som heier på oss, føler med oss og gleder seg masse til å bli mormor!

Hadde det vært opp til meg så hadde vi hatt tre hunder nå. Jeg spurte nemlig hun som solgte Ramp om vi kunne få kjøpe broren hans også fordi de to hadde det så fint sammen, men han var dessverre solgt. Og hadde det vært opp Ulrik og meg til så hadde vi satt inn flere egg av gangen for å øke sjansen for tvillinger. Vi ønsker oss som sagt flere barn, selv om fokuset nå er på å få minst en frisk jente eller en frisk gutt. Drømmen for fremtiden er å leve familielivet med tre barn, hundene våre, større hus og ferier til Legoland.

Barnevogn og hunder i bånd. Jeg ser ikke problemet? Herlighet, så koselig det hadde vært! Jeg håper virkelig at det er slik dere ser meg om under et år. Ja, jeg kommer garanter i situasjoner hvor jeg skulle ønske at jeg hadde flere armer og flere bein, men det gjør vel alle småbarnsforeldre? Og det er nettopp dette kaotiske småbarnslivet jeg ønsker meg mer enn noe annet.

Jeg er lei av å leve uten barn og jeg savner mer støy i hverdagen. Nei, jeg savner ikke en "vanlig" jobb eller noe i den duren. Det er nemlig også et argument mange bruker mot meg når jeg sier at jeg savner noe i livet, for jeg får mer enn nok av utfordringer gjennom denne bloggen og takker faktisk nei til mange av de. Jeg elsker jobben min, jeg elsker jobben til Ulrik og jeg elsker det livet vi lever sammen. Jeg vet bare at det blir ENDA bedre når vi to blir tre, fire eller kanskje fem personer.

Det er ikke viktig for meg å bo i Oslo. Det er ikke viktig for meg å ha stelte negler og lange vipper til enhver tid. Det er heller ikke viktig for meg å være med på alt det sosiale jeg blir bedt på av eventer, dra ut i helgene eller å ha tid til å gå på shopping og kafé med venninner i hverdagen. Alt dette bytter jeg mer enn gjerne bort med et helt vanlig familieliv.


Bildet er fra da jeg fikk Ulrik til å komme inn og "hilse på" valpene i salongen. Hehe! Fort gjort ♥

ALT OM LILLE RAMP

Hundens navn: Vi har valgt å kalle han for "Ramp", mens selgeren kalte han "Lotto" de første ukene fordi det var usikkert om han ville overleve fødselen.

Fødselsdato: 18.01.2017. Ramp ble tatt med keisersnitt.

Rase: Blanding, 25% pomeranian og 75% langhåret chihuahua

Kjønn: Hanne

Farge: Tricolor- sjokoladebrun, beige og hvit

Vekt: 980 gram

+ Han har god apetitt og er kjempeflink til å drikke vann!


 

Bemerkninger: Kun 1 testikkel

ID-merket: Ja

Vaksinert mot: valpesyke, smittsom leverbetennelse, hundens parvovirus og parainfluensa

Forsikring: Mangler, men skal fikses på mandag. Vi har hundeforsikring gjennom DNB på Stella og har egentlig vært ganske fornøyde med denne. Aldri brukt den, men prisen er ok. Finnes det noen bedre?

Foreldre: Mor (Happy) er 50% pomeranian og 50% chihuahua. Far (Lucas) er 100% langhåret chihuahua. PL-status på foreldrene (løse kneskåler): Happy og Lucas har ikke PL.

Til info: Patellalukasjon er svært vanlig hos miniatyrhunder. Det er arvelig og kan komme av miljøbelastning, som at hunden hopper ned fra høye høyder etc.

Søsken: En bror og en søster. De var tre i kullet. I dag har han også fått en storesøster i hunden vår, Stella.

Personlighet: Han er veldig glad i mennesker og andre hunder, utrolig leken og tøff. I tillegg er han kjempespretten og kan sammenlignes med en liten klatremus. Han kommer seg nemlig opp og frem OVERALT. Han elsker å slikke oss i ansiktet og spesielt i nesen, akkurat som Stella (vår andre hund) Haha! Faktisk så minner Ramp meg om Stella da hun var valp.

Han er ikke helt stueren ennå. I går hadde vi et uhell inne og dagen før hadde vi to. Men jeg tenker at dette kommer seg raskt. Han lærer heldigvis mye av å gå ute sammen med storesøster :-)

Pris: Ulrik betalte 15 000,- kroner for han i bursdagsgave til meg. I dag er han verdt mer enn alle penger i hele verden. Stella også. Jeg hadde ikke solgt noen av de uansett pris. Herlighet, så glad man blir i disse små skapningene <3 <3


Velkommen i familien Nygård, Ramp!

10 SPØRSMÅL OG SVAR FRA KOMMENTARFELTET

"Savner deg her i kommentarfeltet. Bloggen din blir bedre dersom kommunikasjonen går begge veier. Eventuelt kan du samle opp spørsmål i eget innlegg. Mange som lurer på noe knyttet til de innleggene du publiseres. Klem fra en fast leser".

Hei, til deg som skrev denne kommentaren. Først og fremst vil jeg sende deg en stor klem tilbake. Det er utrolig hyggelig å bli savnet og ikke minst at du legger igjen en slik kommentar på en hyggelig og ordentlig måte, så tusen takk. Og ja, jeg er enig i at bloggen blir bedre når kommunikasjonen går begge veier. Det er derfor jeg har åpent kommentarfelt under alle innleggene mine. Over til det du spør om: Klart jeg kan samle opp litt spørsmål i blant og svare på de i et eget innlegg, spesielt i perioder hvor jeg er litt off i kommentarfeltet som nå..

1. Hvorfor svarer du ikke i kommentarfeltet? Utrolig frekt.

- Frekt? Jeg er ikke pliktet til å svare på alle kommentarene jeg får på bloggen. Det er jeg som bestemmer hva jeg vil svare på og hva jeg ikke vil svare på. De gangene jeg har spørsmålsrunder svarer jeg på alle spørsmålene som kommer inn, med mindre de er veldig nedlatende eller useriøse.

2. Er Ramp husren og sover han hele natten eller må dere stå opp?

- Han er ikke helt stueren ennå, men sover heldigvis hele natten.

3. Hadde du og Ulrik snakket om å få en ny hund eller handlet du like spontant som du gir uttrykk for?

- Ulrik og jeg hadde ikke snakket om å skaffe oss en hund til nei. Valget ble tatt veldig spontant mens jeg fikset neglene mine. Jeg ba Ulrik om å komme inn i salongen og hilse på siden han likevel skulle hente meg, også var det gjort. "Stryk alle de andre bursdagsønskene mine, elskling. Jeg ønsker meg han her", sa jeg. Hehe!  Et av de mest spontane og beste valgene jeg har gjort, tror jeg.

4. Hvorfor valgte dere ikke et hundenavn som passer bedre til "Stella". Det finnes jo så mange fine navn.

- Vi synes at navnet "Ramp" passer godt til navnet "Stella". Men valgte det først og fremst fordi det noe uhøytidelige navnet passer godt til personligheten hans, for han er jo en liten ramp og det ser det ut som om Stella er helt enig i. Hehe!

5. Har dere noen "backup-navn" i tilfelle dere skulle få tvillinger av samme kjønn? Vil den ene tvillingen få et av navnene (Lykke/Severin) dere har bestemt, eller vil beggge få helt "nye" navn?

- Vi har ingen backup-navn foreløpig dersom vi skulle få to gutter eller to jenter. Nå ser jeg ikke på valg av navn som noe problem. Problemet er jo at vi sliter med å få barn. Det du spør om her må være tidenes luksusproblem. Jeg ser på meg selv som heldig dersom jeg kommer i denne situasjonen.

6. Hei! Kunne du fortalt litt/ lagd en liste over symptomene du har?

- Jeg har som sagt mye hodepine om dagen og er nesten trøtt hele tiden. I tillegg har jeg kjent litt på kvalmen, hatt halsbrann i to dager, vært tett i nesten og følt meg forkjølet, noe som visstnok også kan være et symptom på graviditet. Det sies jo at mange har trodd at de hadde en "evigvarende" forkjølelse da de oppdaget at de var gravide.

7. Jeg observerer at mannen din sin instagram blir lukket når det skal skje noe. Som nå da du sier at resultat av test blir offentliggjort der først. Hvorfor?

- Han vil vel ikke at folk som bare snoker uten å følge han skal få lov til det da vel? Jeg ser ikke problemet. Kan du ikke bare følge han om du er nysgjerrig på livet hans og vårt? Det er jo veldig hyggelig for både han og meg å vite hvor mange som faktisk følger med og bryr seg. Jeg følger i hvert fall de jeg er nysgjerrige på i sosiale medier og trykker "liker" på de bildene og oppdateringene som underholder meg. Blir så oppgitt av at "alle" skal være så anonyme og kostbare i sosiale medier. Dersom du går inn på en nettprofil flere ganger i uken så bør du etter min mening gi personen litt creds ved å følge og gi likes, noe annet er bare sært.

8. Kan jeg spørre hvilke medisiner du går på etter innsett?

- Jeg går på Cyclogest. Det er en vagitorie jeg tar på morgenen og om kvelden. Selve behandlingen jeg skal fortsette med i hele rugeperioden og yttligere 2-3 uker dersom jeg blir gravid.

9. Kommer dere til å fortelle om du er gravid like tidlig som forrige gang?

- Her i huset tar vi en dag av gangen og gjør det som føles rett der og da, ofte litt spontant. Derfor har jeg ikke noe godt svar på dette spørsmålet akkurat nå. Vi må bare se ann magefølelsen og bli enige når vi vet noe mer. Første oppdatering kommer som sagt på Ulriks eller min Instagram (@mrulriknygaard @pilotfrue). Følg oss HVIS DU VIL <3

10. Har du noen tips til motivasjon når man skal jobbe med ting man virkelig ikke brenner for? Hadde du noen form for strategi da du studerte, eller var du også (som meg) skippertaksmenneske som gjorde alt i siste liten?

- Selv om jeg liker å ha god tid når jeg skal skrive noe eller forberede meg til noe, så jobber jeg nok aller best under press. Jeg har dessverre ikke noen gode tips til hvordan man kan jobbe med ting man overhodet ikke brenner for, for det har jeg ikke gjort siden videregående og det begynner å bli en stund siden. Da jeg studerte journalistikk var motivasjonen min heldigvis tilstedet hele veien. Ja, det var dager jeg var mindre motivert til å produsere tekster og følge med i timen enn andre, men studievalget var såpass riktig og viktig for meg at jeg klarte å komme meg gjennom det kjedelige ved å minne meg selv på hvor sterkt jeg ønsket å mestre studiet. Hva med å gjøre studiekveldene mest mulig hyggelig med noe godt å tygge i? Det funket nesten alltid for meg.


 

God helg, folkens!

NÅ ER VENTETIDEN SNART OVER

Herregud, så spente vi er på resultatet av graviditetstesten som jeg snart skal ta. Jeg tror at jeg er gravid, men etter å ha vært gjennom flere runder i denne "prøverørskarusellen" så blir jeg veldig usikker. Kroppen min har lurt meg før og derfor er jeg redd for at den skal gjøre det igjen. I følge alle symptomene som jeg har snakket om en del i det siste burde testen vise to klare røde streker, sier Ulrik som også har observert meg nesten hver dag siden innsettet. Hehe! Han er veldig positiv til dette forsøket, men det var han forsåvidt første gang også da jeg ikke ble gravid. Man kan aldri vite noe helt sikkert i denne prosessen. Det er det som er så frustrerende..

Det er mange som har spurt meg om testdatoen. Jeg velger å gjøre som de to første forsøkene og vente 14 dager fra den dagen jeg satt inn egget, som klinikken anbefaler. Ja, det kan hende at jeg kan få vite svaret noen dager før, men jeg ser som sagt ikke poenget med å utsette meg for en unødvendig nedtur ved å få en eventuell falsk negativ test fordi jeg ikke ventet lenge nok.

Ulrik og jeg har ikke bestemt oss for når vi deler resultatet i sosiale medier ennå. Det kommer litt ann på hva det blir og hvor lang tid vi trenger på å fordøye det som skjer eller ikke skjer alene og sammen med våre nærmeste. Men en ting er bestemt og det er at svaret kommer først ut på Instagram som sist gang. De av dere som vil kan følge oss der: @mrulriknygaard & @pilotfrue


Nå skal vi møte hun som har solgt oss lille Ramp for å få helseboken hans og så videre..  Jeg er så glad for at vi valgte å beholde han. Det er skikkelig stas med en valp i huset! Heldigvis begynner Stella å bli enig, selv om det kanskje ikke ser sånn ut på disse bildene. Hehe! Familiens neste nye medlem blir forhåpentligvis en liten baby med navnet Lykke eller Severin. Tvi tvi!

VI HAR BESTEMT OSS

God kveld, folkens. Beklager sen lyd fra meg i dag. Formen har vært ganske dårlig helt fra morgenen, så jeg har stort sett lagt på sofaen og sovet mellom lufteturer med disse to vakringene og en vippetime jeg hadde på formiddagen. Hodet mitt verker, nesen er tett, jeg fryser hele tiden og føler meg sliten av ingenting. Forhåpentligvis er alt dette bare gode tegn, isåfall kan jeg godt leve sånn lenge. Jeg håper bare ikke at dette er en vanlig influensa eller noe. Det hadde vært utrolig kjedelig. Enda kjedeligere om hodepinen og den slappe formen kun er en bivirkning av tablettene jeg går på.

Over til noe annet.. Vi har bestemt oss for å beholde valpen og jeg er overlykkelig over denne beslutningen. Selv om to dager er liten tid for å vende Stella til den nye hunden, så har vi sett en god utvikling bare på denne korte tiden. Derfor sier magefølelsen vår at dette kommer til å gå veldig bra og jeg er sikker på at de kommer til å bli bestevenner til slutt.

Bildet under ble tatt på vei til dyrebutikken tidligere. Det er jo litt av hvert som må kjøpes inn med en ny valp i huset. Kom gjerne med tips til ting vi kanskje ikke har tenkt på ennå. Gode tyggeleker foreksempel? Det er jo tross alt snart 7 år siden Stella var valp og derfor ikke så lett å huske alle de smarte kjøpene vi gjorde. Men jeg tror vi har det meste på plass nå.

Lille Ramp må være verdens beste bursdagsgave. Jeg har jo ikke bursdag før til neste uke, men jeg fikk overta valpen allerede i dag. Ulrik er snill han, og jeg er heldig! Vi blogges mer i morgen, dere. Forhåpentligvis har jeg mer energi til overs etter en god natt søvn. I kveld er Ulrik hjemme også. Jeg sover alltid best med han tilstedet ♥


 

KLAR FOR EN NY HVERDAG

Da var vi hjemme i Oslo igjen og klare for en ny hverdag. Ulrik er tilbake på jobb i dag og jeg er tilbake i blogghverdagen min. Natt til i dag ble tilbragt på gulvet sammen med en hårete liten skapning. Familien Nygård har kanskje vokst med et nytt medlem som ikke er interessert i å sove alene. Hehe! Vi hentet han i går kveld etter en liten play date som gikk bedre enn forventet. Likevel har vi denne nydelige lille valpen bare "på lån" til i morgen for å se ann stemningen her hjemme.

Vi har valgt å kalle minsten for "Ramp", noe som passer personligheten hans utrolig godt. Stella er ikke overlykkelig for å ha Ramp "på besøk". Det har vært noe knurring og flekking av tenner, men kanskje mest ignorering fra hennes side. Jeg håper virkelig at dette går seg til etterhvert og at vi i fremtiden får se ekte søskenkjærlighet mellom disse to. Det er jo tross alt Stella som var her først, så vi ønsker ikke at hun skal ha det kjipt fordi foreldrene hennes har lyst på en hund til. Jeg er bare så sikker på at Stella kan få enormt mye glede av Ramp om hun godtar han. For han er utrolig herlig!

Jeg er ikke overbevist om at dette skal gå bra, men jeg er villig til å gi det en sjanse hvis det går bra de timene vi har igjen av "prøvetiden" vår. Ulrik og jeg tar en felles avgjørelse på dette i morgen da han kommer hjem og får sett de litt mer sammen han også. Vi må bare lytte til magefølelsen ♥

Processed with VSCO with hb2 preset

Vi blogges!

SHADES OF NORWAY

Annonse

Hei, dere! Nå pakker vi oss ut av leiligheten her på Holms og er snart klare for hjemturen til Oslo. Men før jeg setter meg i bilen har jeg lyst til å vise dere litt bilder fra dagene på Geilo. De av dere som følger Ulrik og meg på Instagram og Snapchat har helt sikkert lagt merke til alle de fine brillene vi har brukt i ferien fra Shades of Norway. Vi fikk nemlig låne med oss både solbriller og skibriller fra nettbutikken for å teste og velge ut våre favoritter gjennom påsken. I tillegg er jeg så heldig at jeg får gi dere 40% rabatt på valgfrie briller fra shadesofnorway.no med koden "pilotfrue"

Skibrillene fra Diamond Collection og Black Diamond er blitt favoritter hos både Ulrik og meg. Modellen på bildet over og under heter "Black Diamond" og er den skibrillen vi begge har brukt mest i bakken. Black Diamond og Diamond Collection er to serier moderne alpinbriller med en retrolook som jeg digger. Brillene er konstruert helt uten ramme for å sikre optimal sikt. Den leveres med dobbel linse, komfortabel rand og har meget gode antidugg egenskaper. En perfekt brille for de fleste forhold i bakken. Vi brukte den som dere ser både i sol og i snøvær.

De grønne og freshe brillene som Ulrik har på seg på bildene over heter "Aurora Polaris" og er inspirert av nordlyset. Dette er en solbrille med polariserte glass som Ulrik likte veldig godt! Jeg ser for meg at disse brillene blir en favoritt på afterski i mange år fremover. Hehe!Under ser dere modellen "SoHo" i svart som Ulrik har på seg og retrobrillen fra Lene Orvik-kolleksjonen som jeg har på meg. To par solbriller som ble godt brukt her oppe i tillegg til pilotbrillene fra Fornebu, som vi naturligvis begge liker. "Fornebu-brillene" er inspirert av den gamle flyplassen på Fornebu og er et av kjerneproduktene til Shades of Norway. Dere kommer garantert til å se Ulrik og meg mye i disse pilotbrillene fremover. De er superbehagelige å ha på seg og ser utrolige kule ut på både gutter og jenter. Ulrik har forresten på seg disse brillene i dag. Dersom dere lurer på hvordan de ser ut på kan dere sjekke instastoryen til Ulrik i løpet av dagen --> @mrulriknygaard
Husk: med rabattkoden "pilotfrue" får du 40% rabatt på skibriller og solbriller på nettbutiken til Shades of Norway her.

P.s. Skibrillene fra Diamond Collection har et begrenset opplag på 600 briller og laget til X-games. Om du vil sikre deg en brille så må du være rask!

TIDLIGE TEGN I GRAVIDITETEN

På morgen i dag våknet jeg med skikkelig halsbrann. Det føltes som om jeg begynte å bli syk egentlig. En utrolig vond og uggen følelse, men samtidig ga denne følelsen meg et stort håp. Jeg er mye bedre nå heldigvis, men kjenner fortsatt at det stikker litt i halsen. Halsbrann er noe jeg egentlig aldri får. Mange sliter med det etter en dag med fest og alkohol foreksempel, eller får det lett ved inntak av enkelte matvarer. Men jeg har bare hatt det en gang før som jeg kan huske og det var forrige gang jeg ruget. Da googlet jeg akkurat det jeg sitter å googler nå, "halsbrann gravid". Hehe! Det er nemlig mange som påstår at det kan være et tidlig tegn i graviditeten, noe det forhåpentligvis er for meg. Det stemte i hvert fall forrige gang jeg fikk en positiv graviditetstest og jeg hadde ikke halsbrann ved første innsett som ble mislykket.

Nå sitter jeg derfor godt plassert i godstolen "min" her på Geilo og har ingen planer om å lette på rumpa med det første. Planen er å forsette med søkingen etter alle disse kroppslige tegnene tidlig i graviditeten og lese litt rundt. Vi prøvere blir egentlig rådet til å holde oss unna forumer og diverse søking på nett for ikke å bli hysteriske, men jeg klarer ikke la være. Dette er altfor gøy og spennende! Og jeg er jo allerede desperat etter å bli gravid. Derfor tror jeg ikke googlingen gjør noe mer skade. I mitt tilfelle er det for sent å skjerme meg fra fakta.

I tillegg til denne halsbrannen har jeg som sagt vært ekstremt trøtt i det siste, hatt hodepine og en morgen med kvalme.. Hvilke tidlige tegn hadde du i graviditeten?

Ulrik og jeg kom oss forresten en liten tur på ski tidligere i dag også, etterfulgt av en runde bowling med familien. Derfor har jeg ikke akkurat dårlig samvittighet her jeg sitter og koser meg med smågodt den siste feriedagen i påsken. Aktivitetsnivået i dag har vært mer enn godt nok for meg.

I morgen går turen hjem til Oslo igjen. Det er litt trist at påsken er over allerede, men jeg gleder meg veldig til play date med Stella og minsten, og krysser fingrene for at de skal gå overens. Jeg lover å fortelle dere om første møte!

EN EVIG OPTIMIST

Hei, igjen! Takk for alle de gode rådene jeg fikk angående den lille valpen i går. Vi gleder oss veldig til å møte han igjen sammen med Stella og er optimistiske i forhold til å integrere han i familien vår. Jeg ser det er mange som har hengt seg opp i at jeg skrev "rase". Jeg skrev jo også at han var en blanding av chihuahua og pomeranian, så skjønner ikke helt hvorfor noen hisset seg opp i en liten slurvefeilen i formuleringen min. Jeg liker jo blandingshunder kjempegodt. Stella (hunden vår i dag) er også en blanding av to raser, chihuahua og yorkshire terrier. Vi har heldigvis hatt veldig lite helseproblemer med henne. Det eneste er denne tannhygienen, men vi pusser tennene hennes hver dag, gir henne gode tyggebein og drar jevnlig til tannlegen. Så kom ikke her og si at jeg ikke er en god mor, for det er jeg.

De fleste har også fått med seg at jeg deler omsorgen for Stella med venninnen min, så når hundene får løpetid er det ikke verre enn at Stella er hos Naomi, som hun heter og minsten hjemme hos Ulrik og meg. Dessuten tror jeg ikke at det er så stor forskjell å gå fra en til to hunder. Og ja, jeg har gått tur med flere hunder i bånd samtidig før. Det går helt fint og er egentlig bare koselig.


Over til noe annet.. Nå er det 5 dager siden egginnsettet allerede. Jeg digger at påskeferien er en del av denne rugeperioden. Da går dagene litt fortere for oss som venter. Formen min er forresten helt fin, men jeg blir fort trøtt om dagen. Jeg har også litt hodepine nå i dag og kjente meg kvalm i går. I tillegg så begynner det ømme i brystene mine å forsvinne. Alle disse tegnene er helt like fra forrige gang jeg ruget og testen ble positiv. Dere kan godt si at det er for tidlig med symptomer, men jeg kjenner kroppen min best og må si at jeg har stor tro på at dette går bra. En evig optimist, kaller Ulrik meg. Hehe!

Nei, nå roper de på meg her. Konsert i skibaren neste. Jeg har kjøpt meg ny fjellskjorte for anledningen og er superfornøyd med fargevalget. Herlighet, nå må jeg snart gi meg med denne handlingen her oppe.. Vi snakkes!
 

ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Da jeg skulle fikse neglene mine i starten av uken falt jeg som sagt pladask for disse to valpene i salongen. Jeg la meg fort en plan sammen med hun som eide de og negledamen min om hvordan jeg skulle "lure" Ulrik med på min spontane ide om å ta med minst en av disse hjem. Hehe! Ulrik var heldigvis ikke vanskelig å overtale. Jeg ba han nemlig om å komme inn og hilse på vofsene etter negletimen min, og det tok ikke mer enn et par minutter før Ulrik også var solgt. Ingen av oss hadde egentlig planer om å utvide familien med en firebeint til nå som det forhåpentligvis snart kommer en baby. Men det føles likevel veldig rett og koselig. Drømmen min er jo 2 hunder og 3 barn, så om alt går bra er vi godt i gang med å realisere min store familiedrøm..


Valpene du ser på disse bildene er brødre. Verdens søteste brødre, spør du meg. Jeg har ikke noe lyst til å skille de fra hverandre, for det så ut som om de hadde utrolig stor glede av å være sammen. Faktisk så stor at vi var villig til å ta til oss begge. Dessverre var allerede den grå valpen lovt bort til en annen eier. Mens vi nå har "holdt av" den sorte. Rasen på disse hundene er forresten en blanding av pomeranian og chihuahua. "Pomchi", som det så fint kalles.

I og med at jeg har bursdag 27. april så er årets bursdagsønske den sorte lille valpen. Nå er det bare opp til Stella (hunden vår i dag) om dette går veien. Vi har avtalt play date rett etter påske for og se om de kommer overens. Jeg har hørt at det kan både være utfordrende og ta tid. Kom gjerne med tips dersom du har noen erfaringer med å skaffe seg hund nummer to i forhold til hvordan den nye hunden skal integreres. Jeg har lest meg litt opp på problemstillingen rundt på nettet, men personlige tips er alltid best.

Nå skal jeg gjøre meg klar til middag på hotellet. Skalldyrbuffet neste, altså barnemeny for meg. Jeg er forresten ganske aktiv på både Snapchat og Instagram (story) disse dagene. Hyggelig om du vil følge meg der --> @pilotfrue

Fortsatt god påske til deg som leser!
 

HEI FRA DR. HOLMS!

Hei, fra Dr. Holms! Her har dagen gått i avslapping sammen med familien og shopping. De to beste aktivitetene jeg vet. Hehe! Det var egentlig bare meningen at jeg skulle kjøpe meg en ny hjelm siden jeg alltid leier, men så endte jeg opp med en ny skidress, nye hansker og nytt pannebånd i tillegg. Jaja, det er fornuftige ting alt sammen da. Derfor har jeg kun god samvittighet her jeg sitter.

Jeg gleder meg til å bruke alt det nye i bakken i morgen. Siden jeg "ruger" så skal jeg ta det veldig med ro. I utgangspunktet hadde jeg ikke planer om å stå på ski i påsken, men jeg føler meg i så god form at jeg trenger den friske luften og litt bevegelse. Men det blir nok ikke mange turene. Jeg orker bare ikke å ligge i sofaen og spise godteri og se på film hele ferien. Det blir for kjedelig. Dessuten har jeg fått beskjed om å leve som normalt av de som jobber på Spiren, og jeg stoler på at de gir meg gode råd.

Når det er sagt så tar jeg ganske mange hensyn i forhold til den lille spiren som forhåpentligvis holder på å feste seg as we speek (tvi tvi). Jeg lever jo som om jeg er gravid i forhold til mat, drikke og hvile. Det passet derfor mildt sagt dårlig med tapasbuffet til middag på hotellet i går som stort sett bestod av spekemat, skalldyr, rødt kjøtt og ulike oster. Da kan du si at jeg fikk meg en forsmak av det å være gravid der jeg satt og spiste dadler med bacon og kyllingvinger. Jeg hører også noen rykter om en skalldyrbuffet en av de nærmeste dagene. Men det er heldigvis mye godt og lovlig "for gravide" på barnemenyen og ikke minst på dessertbordet, så det er ikke synd på meg altså. Hehe!

Jeg legger meg også tidligere om kveldene nå i rugeperioden enn normalt, og sørger hele dagen for å slappe av om jeg føler meg i det minste sliten. I tillegg holder jeg meg selvfølgelig unna alt av alkohol. Jeg er forsiktig med kaffe og drikker minimalt med Pepsi Max, noe jeg egentlig er avhengig av. Er det noen flere hensyn jeg bør ta?Du kan se alt jeg kjøpte meg i dag på Snapchat. Jeg har lagt ut både bilder og videosnutter --> @pilotfrue

ENDELIG PÅSKEFERIE

Nå setter vi kursen mot Geilo. Ulrik har ferie fra i dag og skal ikke på jobb før tirsdag, så vi blir på fjellet helt til mandag med familien.

Vi fikk forresten enda en gladmelding av Peter på laboratoriet i går kveld: "Hei Julianne og Ulrik, håper dere hadde en fin reise hjem. Jeg har nå frosset 2 blastocyster til. Så det er bra. Ha en fin Påske!"

Det betyr at vi har fått hele 3 egg på frys denne runden, og at vi har totalt 4 egg på frys med det ene egget fra første uttak. Hurra!

Nå tar vi altså påskeferie med gode nyheter og tidenes påskeegg innabords ;-)

Vi blogges fra Geilo!

JEG ER SÅ TAKKNEMLIG!

Hei, dere! Nå er vi hjemme igjen etter en fin og spennende dag i Trondheim. Egginnsettet gikk kjempefint. Jeg kjente ikke noe ubehag under innsettet og alt gikk veldig fort. Takk for all støtte vi har fått på Instagram, Snapchat og ikke minst her på bloggen i dag. Det varmer med så mye gode ord og hjerter. Jeg skal hilse så mye fra Ulrik her også. Han blir like glad som meg av å lese alt det hyggelige dere skriver!

Her ser dere vår lille spire (blastocyst), som forhåpentligvis er starten på lille Lykke eller lille Severin sitt liv. Men først må h*n feste seg godt. Jeg har stor tro på at dette skal gå veien og det har de heldigvis på klinikken også. 

Under ser dere et bilde av alle eggene vi tok ut på egguttaket. Det som er grønt på skjermen ble satt inn i dag. Jeg ser det er mange som lurer på hvorfor vi ikke setter inn to egg samtidig og det er blant annet fordi klinikken har såpass stor tro på det ene egget som blir plukket ut at det ikke er nødvendig. For min del kunne vi satt inn både to og tre, men det er ikke opp til meg dessverre og kanskje er det bra. De som jobber med dette vet såklart best.

Hos de eggene som er røde på skjermen har utviklingen stoppet opp. Det som ser lilla ut er allerede fryst og de som er grå på skjermen er fortsatt under overvåking. Forhåpentligvis blir minst ett av de tre som ser grå ut på skjermen også godkjent for frys i løpet av kvelden eller morgendagen. Peter på laboratoriet skal holde oss oppdatert før han tar påskeferie. 

Jeg er så takknemelig for at alt gikk bra på både uttaket i forrige uke og tilbakesettingen til livmoren i dag. Jeg er også overlykkelig over at vi allerede har fått ett egg på frys, som vi forhåpentligvis kan benytte til søskenforsøk ved en senere anledning.

Det er veldig lett å glemme alle nedturene vi har hatt etter dager som i dag. For blant alt det triste med denne prøverørsprosessen så ser jeg på Ulrik og meg som heldige akkurat nå ♥

VIL DU VÆRE MED PÅ EGGINNSETTET?

God kveld, folkens. Det står heldigvis bra til med de søte små eggene våre, i følge laboratoriesjefen på Spiren. Derfor blir alt som planlagt med innsett i morgen formiddag klokken 11.00 i Trondheim. Ulrik og jeg tar derfor et fly allerede i 08-tiden for å rekke timen vår, og det betyr at jeg må hoppe i seng asap.

Jeg ville bare si ifra at vi planlegger å filme gjennom dagen i morgen, slik vi gjorde på uttaket. Jeg filmer den føste delen av dagen og Ulrik filmer den andre delen av dagen. Alt blir lagt ut på vår instastory (@pilotfrue @mrulriknygaard). Her kan dere som vil følge oss og få "være med" på innsettet. En fin og spennende opplevelse!

I morgen får vi også vite om noen av eggene våre er av god nok kvalitet til at de kan fryses ned. Jeg vet at det å få egg på frys er en bonus, men det er likevel noe jeg krysser fingrene for som med alt annet i denne prosessen.

Nei, nå er det natta her. Så dere forresten de nydelige valpene jeg har snappet og instagrammet i dag? Altså, jeg dør! Ulrik også, etter at jeg fikk han til å komme inn og hilse på de. Hehe! Det beste og dummeste man gjør er jo å "hilse" på valper. Tror vi må ha en til jeg.. Drømmen er 3 barn og 2 hunder ♥


 

KLAR FOR MORGENDAGEN

Hei, dere! I dag er formen min mye bedre og det er jeg utrolig glad for. Nå føler jeg meg skikkelig klar for morgendagen og alt som skal skje. Jeg gleder meg til å reise til Trondheim og gruer meg ikke lenger til innsettet, noe jeg dessverre har gjort etter en del smerter fra uttaket de siste dagene. Gynekologen min sa det ville gå noen dager før jeg følte meg helt fin igjen og det stemte. Men nok om det. Jeg er heldigvis veldig flink til å legge ting bak meg og fokusere videre når jeg må, og nå er tiden inne for nettopp det. Nå må jeg fokusere på innsettet og rugetiden som følger med.

I morgen tidlig reiser vi derfor til Trondheim for egginnsett og ned igjen på samme dag. Innsettet er vanligvis ikke like omfattende som uttaket. Derfor er jo det en grunn i seg selv for ikke å grue seg. Dessuten har jeg vært gjennom dette to ganger før, så jeg vet hva jeg går til. Det går som regel fort.

Nå skal jeg snart avgårde til min nye negldesigner for å fikse meg fin til påske. Hvis det ser ut som om jeg skjuler neglene mine på bildene under, så stemmer det. Jeg har nemlig bare en negl igjen som ikke er knekt/revet av og det er neglen på tommelen. Tanken var å kompensere det med krøllene. Hehe! Synes det funket jeg. Var de ikke fine? Jeg brukte krøllstav i stedet for rettetang som jeg pleier å bruke, etter et tips fra frisøren min.


Apropos ingenting.. Har dere hørt Carina Dahl sin nye låt? "You on me", heter sangen og den er kjempebra! Jeg tipper at sangen kommer til å gå igjen på mange spillelister i sommer, i hvert fall på Ulriks og min spilleliste!

Du kan høre sangen her: Spotify: http://bit.ly/YouOnMeSpotify, Tidal: http://bit.ly/YouOnMeTidal, Apple: http://bit.ly/YouOnMeApple

EGGINNSETTET NÆRMER SEG

Det er mange som spør om når innsettet blir. Planen har hele tiden vært å rekke både egguttaket og egginnsette før påske, og det gjør vi heldigvis. Men innsettet blir ikke på dag 3, som sist gang vi hadde ferskforsøk (dag 3 er i dag). Innsettet blir på dag 5, fordi klinikken ønsker å dyrke embryo til blastocyst stadiet. Det for å vite mer om kvaliteten på eggene, noe som kan gi oss en større sjanse for å lykkes.

Dersom det ikke skjer noe uforutsett blir det altså innsett på tirsdag formiddag. Dagen før klinikken tar påskeferie og vi reiser til fjells. Snakk om flaks! Inntill videre går jeg her hjemme og forbereder meg ved å ta det helt med ro. For å bedre muligheten for at egget vi setter inn igjen skal feste seg i livmoren min, begynte jeg med hormontilskuddet progesteron (Cyclogest) torsdag kveld. Cyclogest er en vagitorie jeg tar på morgenen og om kvelden. Selve behandlingen jeg skal fortsette med i 15 dager og yttligere 2-3 uker dersom (les: når) jeg blir gravid. Tvi tvi!


Nå skal jeg tilbake i sofaen og finne frem noen hyggelige filmer på Netflix. Filmtips tas i mot med takk :-)

BESKJEDEN VI HAR VENTET PÅ

I går kveld kom beskjeden vi har ventet på og kviet oss for i noen dager nå. Beskjeden om hvordan det står til med embryoene våre i Trondheim, som vi er så redde for. Vi fikk som sagt ut 9 egg på uttaket, 7 av de ble befruktet og nå har vi disse igjen som er av god kvalitet..

"Hei Julianne og Ulrik, det går bra her med embryoene. 5 deler seg fint og ser kjempe fine ut. Spennende", skrev Peter som er laboratoriesjef på Spiren til oss lørdag kveld.

Herregud, så glade vi ble for denne lille beskjeden! Jeg krysser alt jeg har for at dette går bra og at vi får et eller flere egg på frys til søskenforsøk ved en senere anledning, noe det faktisk ser ut som etter gårsdagens beskjed. Men det er jo visse kriterier disse eggene skal gjennom før de kan fryses ned, så vi får bare vente, håpe og se.

Det neste nå er klarsignal fra klinikken i forhold til innsettet. Kroppen min har dessverre ikke kommet seg helt etter uttaket ennå. Jeg har fortsatt smerter når jeg går i eggstokkene/neders i magen, men det begynner heldigvis å hjelpe. Egguttaket denne gangen var som sagt røffere enn første gang. Med røft mener jeg at det var smertefullt og tok tid fordi eggposene lå vanskelig til. Men jeg hadde gjort det igjen, for jeg VET at det blir verdt det til slutt.

Kort oppsummering: Ved første egguttak som vi hadde i november fikk vi ut 10 egg på uttaket, 6 av de ble befruktet, et ble satt inn på dag 3 som mest sansynlig ikke festet seg siden det resulterte i en negativ graviditetstest, to ble nedfryst og et av de to "eskimoene" ble satt inn 1. februar. Det var det egget som ga en positiv graviditetstest, men som endte i en spontanabort 23. februar fordi det ikke var levedyktig.

Vi har altså et egg igjen på frys fra første egguttak i november. Et egg som oppfylte alle kriteriene for frys, men ikke delte seg like raskt som de andre. Det kan bety at det er av dårligere kvalitet eller det kan bety noe annet. Det vet vi ikke. Derfor ble det nytt egguttak, siden vi ikke turte å satse alle kortene på det ene egget. Med min lave AMH-verdi er tiden vi har dyrebar.


Ha en fin søndag! Vi blogges mer senere. Da kommer mer om planen videre for innsettet ♥

TIDEN ER INNE

God kveld, dere! Jeg stikker bare innom en gang til i dag for å vise dere min nye header, som jeg mener at passer godt til både personligheten min og årstiden. Nå er nemlig tiden inne for en liten fornyelse av denne bloggen. Jeg er lei av min nåværende header og har egentlig ønsket å bytte ut bildet lenge, men noen ting tar bare lenger tid enn planlagt.

Det er min venninne og fotograf, Marian Jade som har tatt dette bildet, min kjære far, Per-Morten Nilsen som hjalp meg med teksten i hjørnet og godeste Anne Victoria i Side 2 som skal hjelpe meg å få den på plass i morgen tidlig. Jeg er heldig som har så mange snille og flinke mennesker rundt meg. Selv er jeg nemlig helt grønn på alt som har med webdesign og slikt å gjøre.

Og forresten så hermet jeg etter min herlige bloggkollega, Tine Monsen som brukte denne porten "først" i en antrekkspost for en stund siden. Derfor må jeg nesten takke henne også for den enkle og gode ideen foran Frognerparken. Hehe!

Apropos barn, som jeg snakker om flere ganger om dagen.. Venninnen min som er fotograf er kjempedyktig på babyfotografering, barnefotografering og ikke minst familiefotografering. Ulrik og jeg skal definitivt bruke henne masse i fremtiden når vi forhåpentligvis blir en familie. Dere finner noen av blinkskuddene hennes i kategorien "familie & barn" her

Vi skrives i morgen!

THE HIGH PONY

Inneholder annonselenker

God lørdag, folkens! Jeg har vært oppe og hoppet siden klokken åtte på morgenen i dag. Eller, hoppet og hoppet. Jeg tar det veldig rolig for tiden fordi jeg må og fordi formen begrenser meg. Etter to dager med mye søvn så føler jeg meg endelig uthvilt, men jeg har fortsatt litt ubehag etter uttaket som ble mye røffere enn forventet. Forhåpentligvis blir det verdt alle plagene til slutt. Jeg har troen!

Over til noe mer oppmuntrende. Det er jo tross alt helg, lørdag og påske. Her er noen bilder fra dagens antrekk og frisyre som jeg er over middels komfortabel i. Jeg bare digger høy hestehale nå som jeg har denne mørke fargen i hodebunnen. Håret og looken minner meg faktisk om min favorittperson, Khloe Kardashian. Hehe! Ja, jeg er blodfan og er ikke flau over å innrømme det ♥
Her finner du alle plaggene jeg har på meg:


(adlinks) Jakke: Mango HER/ T-skjorte: Hilfiger Denim HER/ Jeans: lignende HER/ Støvler: Kurt Geiger HER
 

I tillegg vil jeg nevne at Boozt.com har en av sine beste kampanjer i helgen. Crazy Deals-kampanjen har over 7000 produkter nedsatt med opptil 50% rabatt! Det gir deg en mulighet til å gjøre fantastiske kupp på de mest populære varene. Blant produktene på tilbud finner du både yttertøy, sko, jeans og topper fra merker som Samsøe & Samsøe, Björn Borg, Les Deux, Odd Molly og Tiger of Sweden Jeans. Sjekk ut salget her!

P.s. Kampanjen slutter på søndag.. Vi blogges mer senere i dag!

ULRIK HER

Hei alle sammen. Ulrik her.

For oss så blei både dagen i går og dagen i dag ein super start på påska som e i annmarsj. Mange har fått med seg at vi var i Trondheim for å hente ut dei egga som Julianne har produsert dinna måneden her. Det har vore noen hektiske dager, mykje spenning, frustrasjon og no på slutten ein masse glede. Endelig!

Julianne hadde som sagt 9 egg på lager, og i dag fikk vi meldingen om at 7 av dei 9 blei befrukta. Ditta var skikkelig gode nyheta! I løpet av helgen vil vi få enda meir informasjon om kordan disse egga utviklar seg. Ein utruleg spennande prosess for oss som står i det. Neste store som no skjer er innsettet. Da skal vi tilbake til Trondheim og sette det best kvalifiserte egget/embryoet inn igjen. Forhåpentligvis får vi også eit eller fleire egg på frys til søskenforsøk.

Vi har no opplevd følelsen av eit mislykka forsøk, ein gledens dag kor det var to deilige svarte streker på testen etter andre forsøk, og den triste spontanaborten som skjedde noken dager etter. Eg unner faktisk ingen det å få følelsene sine kastet slik rundt. Det er eit helvete.

Vi e heldigvis to sterke personer, så dette skal vi klare uansett ka. Eg blir likevel skremt av tanken på flere nedturer. Men først venting, venting og atter venting. Vi har heldigvis masse å drive med begge to. Påsken skal tilbringes på Geilo tradisjonen tro, og vi har begge dagane fulle med jobb fram til det. I tillegg fyller min kjære pappa 70 år i slutten av måneden og Julianne har bursdag dagen etter. Deretter så topper vi det hele med ein forhåpentligvis positiv graviditetstest. Spenningen e rett og slett til å ta og føle på her heime.

Ta å kryss alt som krysses kan for oss no fremover. Vi trenger det!


 

God påske alle sammen. Fly safe!

@mrulriknygaard ✈️

RESPEKTEN MÅ GÅ BEGGE VEIER

Det var mange som mente at jeg var frekk i mitt svar til denne "Silje" i går og det er jeg helt enig i. Svaret mitt var frekt, men det var ikke noe frekkere enn spørsmålet som ble stilt. Ja, jeg burde kanskje holde meg for god til å svare leserne mine med samme mynt tilbake. Men jeg synes ikke det er rettferdig at jeg alltid må smile og være høflig når jeg får kommentar etter kommentar fra lesere som prøver å såre meg. Respekten må gå begge veier.

Det var ikke nødvendigvis det Silje lurte på som jeg tolket frekt. Det var måten hun formulerte seg. "Haha. Føler begge er jentenavn". Hva var poenget med å skrive dette til meg? Uansett hvordan man vrir og vender på disse ordene, er det umulig å tolke de hyggelig. Derfor tok jeg ikke kommentaren seriøst. Dersom Silje virkelig hadde lurt på dette hadde hun aldri brukt tid på å skrive en kommentar, vente på at jeg godkjenner og så vente på svar fra meg når hun kan finne ut av svaret på under 15 sekunder ved et lite søk på Google. Det er ingen tvil om at kommentaren var ment negativt.

Jeg vet at navnet "Silje" er et jentenavn. Det tror jeg at de aller fleste som leser denne bloggen forstår. Jeg liker faktisk navnet "Silje" veldig godt. Det minner meg om en god vennine jeg hadde gjennom ungdomstiden som het "Silje" til fornavn og "Karoline" til mellomnavn, et navn og en jente jeg beundret. Jeg vet også at det er flere jenter som heter "Silje" enn det er gutter som heter "Severin" i Norge i dag. Men selv om guttenavnet Ulrik og jeg har valgt er sjeldent så er det ikke et nytt navn eller noe vi har oppdiktet. Vi ønsker at sønnen vår (hvis vi får en) skal oppkalles etter morfaren til moren til Ulrik, altså oldefaren til Ulrik. Han het nemlig Severin.

Jeg beklager om du, Silje eller andre ved samme navn følte seg truffet av det jeg skrev. For det var virkelig ikke meningen og det ber jeg om unnskyldning for. Svaret mitt var ment som en ironisk liten spøk. Jeg hadde aldri trodd at så mange skulle ta det jeg svarte tilbake på en slik kommentar på alvor, og heller ikke trodd at andre ved samme navn skulle ta seg nær av denne spøken.

Til slutt vil jeg bare legge til at jeg synes det er feigt å sammenligne meg med andre bloggere som ikke har kommentarfelt. Jeg får stygge kommentarer hver eneste dag som jeg publiserer. I mitt kommentarfelt får alle lov til å si sin mening uansett hvor fjern den er fra min egen. Slik har det alltid vært og slik skal det alltid være. Kommunikasjonen går begge veier. Det må jeg tåle og det må dere som skriver til meg tåle.

Nå lar vi dette ligge og fokuserer på viktigere ting, folkens. Okei? Jeg lover i hvert fall å tenke meg om før jeg svarer frekt på frekke kommentarer igjen.
 

GLEDELIGE NYHETER

God kveld! Ulrik og jeg er vel hjemme etter en spennende dag i Trondheim. Takk for all støtte vi har fått av dere som har fulgt oss gjennom dagen på Instagram. Det blir ikke noe film om hele prosessen i ettertid denne gangen. Vi er rett og slett lei av det maset med flere kameraer på turer og dager som dette. Men vi filmer underveis i prosessen med telefonene våre og legger ut alt på instastory mens det skjer. Klippene vi legger ut blir jo liggende i 24 timer, så det skal være fint mulig å få med seg alt for dere som ønsker å følge med.

Vi fikk ut hele 9 egg i dag, noe som var veldig overraskende etter en nervepirrende uke med ultralyder som viste langt mindre antall eggposer. På den første ultralyden jeg hadde torsdag i forrige uke så gynekologen bare to eggposer på venstre side og ingen aktive på høyre side. Til info: I en eggpose kan det bare være et egg eller ingen. Derfor var det like før forsøket ble avbrutt, noe som hadde vært helt forferdelig etter 9 dager med hormonsprøyter og bivirkningene som følger med. Ikke minst mer venting. Det er jo det som er det verste i denne prosessen. Men HELDIGVIS så vi 5 eggposer på ultralyd tirsdag denne uken og gleden var enda større da vi fant 4 til på egguttaket tidligere i dag.

Nå tar jeg kvelden. Vi snakkes mer i morgen!

EN LITEN HILSEN FRA TRONDHEIM

For de av dere som lurer på hvor Ulrik og jeg er i prøverørsprosessen kan følge instastoryen min @pilotfrue og Ulrik sin @mrulriknygaard gjennom dagen..

Jeg har filmet del 1 og Ulrik filmer del 2.. Nå må jeg legge vekk telefonen. Vi blogges mer senere <3

HVOR SKAL JEG BEGYNNE?

Det føles godt å ha dere ordentlig med inn i hverdagen til Ulrik og meg igjen. En hverdag som har vært full av spenning, oppturer og dessverre nedturer i løpet av det siste året. Vi puster begge lettet ut etter avgjørelsen om å dele prøverørsprosessen videre, og nå som vi er i gang med vårt tredje og forhåpentligvis siste forsøk er stemningen seriøst til å ta og føle på her hjemme. Det er nesten umulig å late som noe annet og derfor er det behagelig for meg å kunne lette på trykket. Jeg har faktisk så mye å fortelle dere at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Det er mye som har skjedd siden sist og veldig mye som skal skje innen kort tid..

Det siste jeg fortalte dere etter forrige og andre runde var at vi ventet på min menstruasjon etter spontanaborten jeg hadde 21. februar. Mensen kom allerede 23. mars og dere kan tro det var jubel i stua. Jeg har aldri vært så glad for å få mensen noen gang og Ulrik delte mildt sagt denne gleden med meg. Hehe!

"Nå blør jeg rødt og mye! HURRA :-D", skrev jeg i første mail til Sykepleieren min den dagen.

"Lo litt når jeg så du skrev HURRA, ikke ofte man roper hurra for å få mens, men jeg forstår deg godt :-)", fikk jeg blant annet i svaret tilbake.

Det tok altså ikke mer enn en måned før mensen kom tilbake etter spontanaborten, og vi kunne begynne å fokusere på neste forsøk. For oss prøvere er det faktisk ingenting som er så godt som å komme seg videre og legge nye planer etter en tøff nedtur. Det tok noen uker å reise seg igjen, men nå er jeg mer enn klar for nytt egguttak, nytt innsett og en ny rugeperiode. Tvi tvi! 

FULL AV HORMONER

Det er en grunn til at jeg er litt fraværende og surrete om dagen og nå har jeg bestemt meg for å fortelle dere hvorfor. Den videobloggen som jeg skulle lage til dere og legge ut i dag foreksempel har jeg glemt bort. Helt seriøst. Jeg kan ikke annet enn å beklage og si at dere ikke må høre på alt jeg sier om dagen. Vi er nemlig i gang med vårt tredje prøverørsforsøk og jeg er full av hormoner. En av bivirkningene med disse hormonsprøytene er faktisk at jeg blir glemsk. Glemsk og bitchy, sier Ulrik. Hehe! Jeg kjenner meg også veldig sliten og trøtt nesten hele tiden, noe jeg jo har hintet litt om i tidligere innlegg.

Planen var egentlig å gjøre dette forsøket i det stille, men som sagt så savner vi støtten jeg fikk gjennom å dele dag for dag med dere som leser og ikke minst den gleden jeg fikk ved å være til hjelp for andre i samme situasjon. Derfor ville jeg bare fortelle dere at vi er i gang igjen og at vi har stor tro på at vi nå finner gullegget.

Humøret mitt går opp og ned, men akkurat i dag er jeg glad og veldig optimistisk ♥


 

EN FIN START PÅ EN NERVEPIRRENDE UKE

Dagen i dag ble annerledes enn planlagt, men det er helt greit noen ganger. Spesielt nå som jeg bare går og venter på svar og beskjeder som jeg ikke kan påvirke verken den ene eller andre veien. Venting er forferdelig i seg selv og når det man venter på er såpass avgjørende som det jeg nå venter på, setter jeg pris på hvert eneste minutt jeg klarer å tenke på andre ting. Og ikke minst den tiden jeg er sammen med andre som både vet og forstår..


Planen var å gå en lang tur med Kaja på Bygdøy og ta en liten kaffe etter trimturen, men det ble på en måte motsatt. Det ble en lang kaffe og en liten tur. Hehe! Vi startet dagen på Majorstuen, gikk til Frogner og spiste en smoothie bowl til frokost, gikk videre til Kaffebrenneriet og tok en kaffe i solen med en venninne til og spaserte opp til Majorstuen igjen med enda et kaffe/lunsjstopp i Bogstadveien. Jeg fikk på en måte litt lørdagsfølelse på en mandag og det tror jeg at Kaja gjorde også. Kaja jobber forresten turnus, noe jeg selvfølgelig digger. Det er jo ikke mange av venninnene mine som kan ta seg tid til slik "luksus" i hverdagen.


Ikke bare er kaja en morsom jente å være sammen med, men hun er også veldig god å snakke med. Det setter jeg ekstremt stor pris på i perioder som nå hvor jeg har det litt tøft på hjemmebane. Jeg er heldig som har Ulrik og kan selvfølgelig snakke om alt med han, ikke misforstå. Men det er alltid godt med litt venninneprat og for en hyggelig start på en nervepirrende uke.

Nå skal jeg lage videoblogg til dere. Jeg vet ikke om den kommer ut i dag eller i morgen. Men jeg skal prøve å få den ut i kveld. Vi vlogges ♥

SNART BÅTSESONG

For en dag! Vi har pusset, vasket og kost oss ute i solen i mange timer. Båtsesongen nærmer seg og Ulrik vil som vanlig ha ut båten så tidlig som mulig. For han finnes nemlig ikke dårlig vær, kun dårlig klær. Jeg er ikke helt der, men jeg er veldig glad for at han er engasjert i alt som har med denne båten å gjøre og får meg ut i frisk luft nesten året rundt. Jeg har forresten hatt mitt første møte med kjeledress i dag. Det må være tidenes mest behagelige plagg.. Hehe! 

Storesøster og tanteungen min kom også en tur for å hilse på oss og for å smake på tantes vafler. Det var akkurat en dag som dette jeg trengte nå. En dag helt uten bekymringer med de jeg er glad i. Fy søren, som vi har kost oss. Jeg er helt sikker på at dagen i dag har gort meg enda mer klar for å møte den kommende uken med alt som venter.

Nå gleder jeg meg skikkelig til båtsesongen. Det er visst en del igjen å gjøre før båten er klar for en ny sesong, sier Ulrik. Men når vi (les: han) først begynner så går det unna. Dessuten er all jobbingen verdt det. De beste sommerminnene fra i fjor foreksempel ble definitivt skapt på sjøen ♥

SAMTALEEMNET VED FROKOST

God søndag, alle sammen! Det var godt å lese at så mange vil vi skal åpne oss mer igjen om prøvingen. Det synes Ulrik også, og temaet var faktisk samtaleemnet ved frokosten tidligere i dag. Jeg tror vi har blitt enige om en god måte å fortelle om prossessen videre på nå uten at det skal stresse eller påvirke oss noe negativt. Med "at vi har blitt enige" så mener jeg ikke at vi noen gang har vært uenige om åpenheten altså. Jeg mener bare at det er viktig å snakke om alle disse tingene her hjemme før jeg deler detaljer på bloggen. Vi er jo tross alt to om alt som skjer og det vi går gjennomgår i denne prøverørsprosessen er veldig tøft for oss som par.

Resten av dagen skal vi ut i solen. Planen var egentlig å lage en videoblogg til dere i dag, men Ulrik har overtalt meg til å bli med på å pusse båt. Hehe! Vaffelrøren er med og jeg har invitert storesøster og tanteungen min på litt ettermiddagskos, så jeg tror det blir hyggelig. Kanskje det er akkurat en dag som dette jeg trenger nå. Videoen med resten av svarene fra sprøsmålsrunden kommer derfor ikke før i morgen. 

Når det gjelder planen om åpenheten videre så kommer jeg tilbake til den på tirsdag. Da vet vi mye mer. Tvi tvi ♥Vi blogges mer etterpå!

JEG HAR LYST TIL Å FORTELLE DERE ALT

Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig å holde munn om alt ting. Men det er det. Det eneste jeg har lyst til er å sette ord på det jeg føler akkurat nå og dele alt som skjer med dere som leser. Jeg er heldig som har Ulrik, familien min og venner rundt meg som både lytter og forstår. Men jeg savner likevel den støtten jeg fikk gjennom å dele dag for dag i prøveperioden her på bloggen. Jeg savner å kunne spørre dere om det jeg lurer på og jeg savner at andre prøvere utvekslet sine erfaringer her i kommentarfeltet. Det var som et lite forum med mennesker som ville hverandre godt. Helt unikt egentlig.

De siste to dagene har vært tunge. Jeg gjør alt jeg kan for å holde humøret oppe, men det er vanskelig. Nå håper jeg virkelig at lykken snur for Ulrik og meg snart. Vi trenger som dere skjønner at dere fortsatt krysser fingrene for oss. Foreløpig holder vi detaljene til brystet, men jeg vurderer sterkt å åpne meg mer igjen. Jeg har lyst til å fortelle dere alt.

Ikke vært bekymret for meg eller for oss, for det går bra altså. Eller, det går helt greit. Jeg er bare lei av alle nedturene vi møter og begynner helt ærlig å bli mentalt sliten av denne prøverørsprosessen..