hits

april 2016

DET DU IKKE SKAL SI TIL HUN SOM PRØVER Å BLI GRAVID

Som de fleste vet ønsker Ulrik og jeg oss barn. Vi har det ikke travelt, men vi håper jo at det skjer i nærmeste fremtid. Det er ikke mer enn et par måneder siden jeg sluttet på p-piller, så vi har ikke akkurat prøvd lenge. Likevel føles det fort lenge når man får de samme spørsmålene og historiene igjen og igjen av venner og bekjente, som forteller om egne erfaringer rundt graviditet. I denne sammenheng har jeg laget en liten liste over de tingene du ikke bør si til en kvinne som prøver å bli gravid. Ikke fordi jeg er spesielt sårbar rundt dette temaet (jeg har heldigvis ikke kommet dit enda), men fordi jeg blir lei av å høre på denne masingen og vet at det er flere jenter enn meg som er i samme situasjon og føler det på samme måte..5 TING DU IKKE SKAL FORTELLE TIL HUN SOM PRØVER Å BLI GRAVID:

1. Irriterende klisjeer: "Bare slapp av, så skjer det." Den samme gjelder forsåvidt også i kjærlighetslivet. "Du treffer han når du minst venter det". Det stemmer kanskje ofte, men det er lite motiverende å høre både for hun som ønsker å bli mamma og for hun som leter etter kjærligheten. Jeg traff Ulrik en kveld jeg virkelig ikke hadde forventet å treffe mannen i mitt liv. Jeg hadde vært "på jakt" etter drømmemannen lenge og hatet derfor når venninner av meg som var i seriøse forhold serverte meg slike klisjeer. 

2. Skrekkhistorier: Hvorfor skal vi skremme hverandre med triste historier om noe så fantastisk som graviditet? Fortell heller om miraklene og la henne drømme videre, uansett hva legene sier eller hva oddsene er. Jeg har fortalt legen min at jeg ønsker å bli gravid, men han bare fniste da jeg fortalte han om "hvor lenge" vi har prøvd og det skjønner jeg. Hehe! Men fra spøk til alvor. Jeg kjenner flere som har fått triste beskjeder av legen sin. Ikke grav og spør for mye. Vær positiv, lytt til henne og for guds skyld ikke fortell disse triste beskjedene videre til andre jenter eller par som ønsker å få barn.

3. Skrytehistorier: Selv om du og din mann fikk barn på første forsøk eller bare har solskinnshistorier å fortelle om det å få barn, så er det ikke noe vits i å dele disse med hun som prøver å bli gravid. I hvert fall ikke hun som sliter med å bli gravid (Fy!), med mindre hun spør da. Jeg unner ALLE kvinner å bli gravide og har ingen problem med å glede meg over magebilder, fødsler eller nybakte foreldre. Men det er ikke alle som takler dette like bra som meg og jeg vet heller ikke hvordan jeg hadde taklet det dersom jeg hadde prøvd å bli gravid over lang tid uten hell.

4. Kjerringråd: "La mannen ha utløsning først", "pute under rumpa", "spis gulrøtter", "drikk grapefrutjuice", "lån en baby" osv.. Ikke gidd. Jeg har internett jeg også. 

5. Hvordan hun skal leve: "Ikke spis ditt, ikke drikk datt". Jeg har ikke tenkt til å slutte å leve bare fordi jeg ønsker å bli gravid. Dersom det skulle vise seg at jeg har vanskelig for å bli gravid og får diverse råd av leger, så kommer jeg selfølgelig til å følge de rådene. I mellomtiden lever jeg helt normalt. Det er min måte å ta ting med ro på.

Nå kom akkurat Ulrik hjem fra jobb. Vi skal bare kose oss hjemme sammen i kveld, ettersom at han skal tildig på jobb igjen i morgen og jeg skal i familiebursdag i Vikersund. Men før jeg tar meg ordentlig helg skal jeg en tur til på posten. Jeg føler at jeg ikke har gjort noe annet enn å sende pakker de siste dagene. Men nå er heldigvis alle klærne solgt. Håper alle som har handlet av meg er og blir fornøyde med plaggene! 

FØRSTEMANN TIL MØLLA

Det er fredag, snart helg og jeg er om mulig enda mer gira på å få orden her hjemme. Jeg begynner å blir rimelig lei av å leve i dette kaoset. Unnskyld rot i bakgrunnen på bildene under fra stuen. Det må bare bli sånn i noen dager til. Jeg regner med at alt er i orden igjen etter helgen..

Under har jeg satt sammen 6 pakker til 6 heldige lesere. Det koster 500,- per pakke og som dere ser er det en meget god pris. Her er det førstemann til mølla, som alt annet jeg har lagt ut. Jeg sender pakkene i posten fortløpende til de første som sender fullt navn, adresse og pakkenavnet til pilotfrue@outlook.com. Dere betaler frakt..

"Business girl" (solgt)

"Den lille sorte" (solgt)

"Fin til hverdags" (solgt)

"Strandpakken" (solgt)"Cocktail dress" (solgt)

"Godt & blandet" (solgt)

"Sommerpakken" (solgt)

"Den freshe" (solgt)

Jeg vet jeg sa at det var siste sjanse sist gang, men i og med at disse "forundringspakkene" har vært så populære, så tenkte jeg det var gøy å samle de siste plaggene jeg skal selge i forskjellge pakker som dere kan se et glimt av før dere melder interesse.. Jeg gleder meg til å høre fra dere! God helg, alle sammen ♡ 

FOREVER 26

Gårsdagen var helt amazing! Ulrik kan det å skjemme meg bort. Jeg elsker å ha bursdag og bli vartet opp. Det er ingen hemmelighet. Dagen startet som dere så veldig bra med en lang og sen frokost, gaver på sengen og besøk. Senere tok jeg meg en liten tur på shopping før Ulrik tok meg med ut på middag. Vi spiste og koste oss i mange timer på Hanami som ligger på Tjuvholmen. Hanami var jo det stedet Ulrik og jeg møtte hverandre for første gang. Vi har faktisk ikke vært der alene sammen siden det, så det var utrolig koselig. Jeg la til og med telefonen bort under NESTEN hele middagen. Hehe 

Jeg beklager litt sen lyd fra meg i dag. Det ble sent i går og mailboksen min har tatt noen timer å gå gjennom. Det er utrolig gøy at så mange likte at jeg la ut klærne mine til salgs her på bloggen. Hele stuen min er nå full av pakker og klær i hauger med adresselapper. Jeg skal prøve å sende det meste i løpet av kvelden og morgendagen. Mange av pakkene har også kommet frem, ser jeg. Det er sååå hyggelig når dere sender meg bilder av plaggene på dere! Jeg må jo innrømme at det har vært flere ting som har gjort vondt å selge, men har jeg bestemt meg for noe så gjennomfører jeg det. Jeg har nå oppdatert alle de tre innleggene som inneholder klær til salgs fra min garderobe. Det er fortsatt noe igjen.. Her, her og her. Ta deg en titt da vel? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers må jeg bare få si at jeg synes det er skummelt å bli eldre. Jeg skulle ønske jeg kunne fryse alderen min nå og bare forbli 26 for resten av livet. Dessverre er det et uoppnåelig ønske, men jeg gjør likevel ALT i min makt for ikke å se eldre ut. I dag har jeg derfor vært på Green Peel, trent, drukket grønn juice, bestilt meg ny time til botox og jobbet videre med prosjekt "ny garderobe". Det er mye man kan gjøre for å holde seg ung lenger. Det å kle seg riktig til alderen sin foreksempel har veldig mye å si. I denne sammenheng har jeg et spørsmål til dere..

Er det en øvre aldersgrense for å gå med hullete jeans? Jeg har jo fortsatt noen år igjen i tyveårene og synes jo at Ulrik ser fresh ut i hullete jeans selv om han er ti år eldre enn meg. Det er bare gøy å høre hva dere mener.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges!

SISTE SJANSE!

Hei, igjen! Nå kommer jeg rett fra klesprøving hos søteste Kathrine Nørgård. Dere som følger meg på Snapchat kan få et lite glimt av min nye basisgarderobe. Jeg skal vise dere alt også her på bloggen og fortelle mer om selve prosessen i det å bygge opp en garderobe, for det er nemlig en kunst. Jeg har valgt å søke hjelp for ikke å gjøre bomkjøp når det gjelder mer kostbare plagg som forhåpentligvis skal leve lenge i garderoben. I tillegg ønsket jeg å få råd til hva som faktisk passer meg og min figur best. Hele denne prosessen er super spennende og ikke minst lærerik. 

Et klesplagg trenger nødvendigvis ikke å være rett eller galt, men det må føles rett og ofte tilpasses til hver enkelt person. Vi er forskjellge og det er grunnen til at det å gå rundt i butikker kan føles ut som et mareritt i blant, da man aldri blir klok på disse størrelsene. Selv om jeg liker å tro at jeg kler det meste (fordi farmor sier det), så er det faktisk slik at noen snitt kler meg bra og andre snitt kler meg mindre bra. Noen stiler passer meg, mens andre ikke. Nå er det på tide at jeg innser det.. Hehe!

Under har jeg samlet de siste antrekkene som jeg skal selge fra min garderobe. Grip muligheten, dere. For dette er siste sjanse til å sikre seg fine plagg til en billig penge. "Forundringspakker" kommer jeg til å fortsette med, da det har vist seg å være en suksess. Si ifra dersom du ønsker en "forundringspakke" til under 500-lappen 

Sko: 100,- (solgt)Genser: 100,- (solgt)


Body: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt)

Sko: 150,- (solgt) / Kimono: 100,- (solgt)

Bluse (grønn): 100,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Skjørt: 100,- 


Skjørt: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)

Kjole: 150,- (solgt) / Bluse: 150,- (solgt)

Skjørt: 100,- (solgt) / Kjole: 200,- (solgt) / Bluse med blonder: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)

Skinn topp (Lene Orvik): 150,- (solgt)


 

I DAG HAR JEG BURSDAG

Hurra for mine 26 år! Ulrik, Stella og mine to søte nieser har samarbeidet om denne herlige frokosten som jeg fortsatt sitter og nyter i sengen.. For et år siden i dag var den dagen Ulrik fridde til meg i Puerto Banus. Det er litt sykt å tenke på hvor mye som har skjedd siden det. Nå er jeg gift, om mulig enda mer lykkelig og et år eldre. Det blir spennende å se hva et år til sammen bringer 

Senere i dag skal jeg en tur til flinkeste Kathrine Nørgård som skal hjelpe meg å sette sammen basisplaggene til min "nye" garderobe. Jeg kommer også til å legge ut et tilbudsinnlegg til hvor dere får en siste sjanse til å sikre dere noen kupp fra mine tidligere outfits. Takk til alle dere som sender mailer og viser interesse. Det har vært stor pågang og nettopp derfor vil jeg gi dere som ikke fikk det dere ønsket en mulighet til. 

Ha en fin dag, alle sammen! Solen skinner i Oslo i dag og jeg liker å tro at den skinner for MEG ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

EN RUNDE TIL..

Hei, dere! Siden det gikk så bra i går så prøver jeg igjen i dag. Jeg har nemlig noen flere plagg som skal ut av garderoben før jeg setter i gang med å fylle den opp igjen. Hehe! Vi jenter er rare. Ulrik rister på hodet av meg..

Jeg har forresten oppdatert innlegget fra i går med noen flere bilder av plaggene og markert alle plagg med "solgt" dersom de ikke lenger er tilgjengelige. Det er fortsatt noen godbiter igjen på grunn av enkelte misforståelser. Ta deg gjerne en titt på "restene" fra i går eller sjekk ut de nye plaggene under   

Skjørt: 200,- (solgt)

Genser: 100,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt)

Kjole: 200,- (solgt) Poncho: 350,- (solgt)


Kjole: 150,- (solgt)Topp & skjørt (Sett): 200,- (solgt)


Blazer: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Skjørt: 200,- (solgt)

Kåpe (tynn): 150,- (solgt)

Skjørt: 200,- (solgt)

Poncho: 350,-

Bukse: 200,- (solgt)

Hatt: 50,- (solgt) / Shorts: 100,- (solgt) / Genserkjole: 200,- (solgt)

Bluse: 200,- (solgt)

Topp & Bukse (sett): 250,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt)Send mail til pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i noen av plaggene over. Det er en fordel hvis du ønsker flere plagg.. Det er mange som har spurt om jeg kan sette sammen "forundringspakker" til under 500-lappen. Bare si ifra. Da er jeg ekstra generøs og legger ved ting som ikke er lagt ut for salg ekstra billig ;-) Klem Julianne 

FLERE GODBITER TIL EN BILLIG PENGE

God kveld! Fikk du ikke vært med på bloppisen i går? Her er flere godbiter til en billig penge for deg som ikke bor i Oslo eller ikke hadde mulighet til å besøke oss på Aker Brygge. Jeg sender alt med postoppkrav sålenge du betaler frakt  

Topp & skjørt (sett): 250,- (solgt)


Skjørt: 200,- (solgt) / Blazer: 150,- (solgt)

Skjørt og blazer (sett): 300,- (solgt)


Topp: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) / Cardigan: 100,- (solgt)


Overdel: 100,- (solgt) Shorts: 100,- (solgt)

Sandaler: 100,- (solgt)

Sko: 100,- (solgt)

Støvletter fra Nelly: 150,- har de i både beige (solgt) og sorte (solgt) / Kåpe fra Zara: 150,- (solgt)

Kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)


Kjole fra Nelly: 150,- (solgt)

Kjole: 250,- (solgt)Kjole: 200,- (solgt) / Grønn blazer: 200,- (solgt)Kåpe fra Zara: 200,- (solgt)

Bukse: 150,- (solgt) / Genser: 100,- (solgt)


Shorts: 150,- (solgt)

Skjørt: 150,- (solgt) / Topp: 100,- (solgt) / Veske: 250,- (solgt) / Sko: 100,- (solgt)

Shorts: 100,- (solgt) Topp: 50,- (solgt)


Grønn blazer 200,- (solgt) / Hvit blazer: 150,- (solgt) / Lilla blazer 200,- (solgt) / Olajakke: 100,- (solgt) / Rosa jakke fra Monki: 150,- (solgt) Grå kåpe fra Zara: 150 (solgt) / Blå kåpe (veldig tynn) fra Lindex: 150,- (solgt) / Grå kåpe fra Lene Orvik: 150,- (solgt)

Veske: 300,- (solgt)Til info: Pradavesken er nå solgt. Send mail til pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i noen av plaggene over. Jeg sender flere bilder om det er nødvendig over mail. 

Skostørrelse: 38

Størrelse i klær: S/M

 

BLOPPISEN PÅ Vérité

Takk for i går, jenter og gutter! Denne dagen ga virkelig mersmak. Jeg fikk solgt endel klær, men har forsatt massevis av topper, skjørt, jakker, kjoler, sko og vesker igjen. Men sånn er det vel alltid. Jeg lurer på om jeg skal legge ut noen av godbitene her på bloggen eller finne på noe annet lurt. Det er i hvert fall flere ting igjen som jeg ikke bare kan gi bort.. Den lyseblå pradavesken min foreksempel. Jeg fikk et par bud på den i går, men de var litt for lave dessverre. Send meg en mail på pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i den.

Ellers vil jeg takke @gilmakeup, @carinadahl og @meisterlinni for en herlig dag! Vi hadde det fantastisk morsomt sammen. For en herlig gjeng! Jeg fikk meg flere gode lattere sammen med disse søte jentene 

Jeg vi også få takke den kuleste fotografen @marianjade, som knipset rundt i lokalet mens vi holdt på, jentene fra @danskebankno, som hjalp alle de snille kundene våre med betalingsløsningen fra MobilePay og Vérité på Aker Brygge for lån av lokalet :-)

 

Fotgraf: Marian Jade

MIN HUDPLEIERUTINE

Annonse

God søndag, fine blogglesere! Nå er tiden inne for å fortelle dere om min hudpleierutine. Det er mange av dere som har spurt meg om hvike produkter jeg bruker for huden og ikke minst hvilke rutiner jeg har morgen og kveld når det kommer til rens og pleie av ansiktet. Helt siden desember har jeg vært spesielt flink og nøye med huden min, noe som har ført til at jeg i dag har en mye sunnere og renere hud enn hva jeg hadde før jeg tok dette på alvor. I løpet av disse snart fem månedene har jeg kommet inn i skikkelig gode rutiner som jeg har planer om å holde. Prosedyren som jeg skal fortelle dere om går nå helt automatisk for meg. Jeg kommer aldri til å slurve med hudpleien igjen etter å ha sett hvilke resultater det gir med bare noen få minutters innsats om dagen. 

Hudpleieproduktene jeg bruker er fra EmerginC og de var selvsagt med på bryllupsreisen i Phuket. Under ser dere noen freshe bilder av produktene. Åååå! Som jeg savner dette stedet, sol og varme 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har alltid 3 stykk toalettmapper med meg på tur. En mappe for alle produktene til håret mitt, en for sminke og sminkekoster og en for hudpleieproduktene mine. Den siste toalettmappen er som dere skjønner den vi skal snakke om i dag. Toalettmappen for huden min består av rens, toner, serum, øyekrem, krem, peel pads, detox mask og clarifying pads. Sammensetningen av disse produktene er ikke tilfeldig. Produktene ble satt sammen til meg personlig etter at jeg beskrev huden min slik:

"Huden min er vel en slags blandingshud. Jeg sliter ikke med uren hud, men kan få litt urenheter rundt hakepartiet. I tillegg har jeg masse sorte prikker på nesen og er ofte rød rundt nesen og under øynene. Jeg føler også at jeg har fått litt poser under øynene i løpet av det siste året. Men det er kanskje vanlig når man nærmer seg 26 år. Nå om vinteren er huden min generelt litt rødlig. Jeg har også lagt merke til at jeg har fått noe pigmentflekker jeg må være forsiktige med i solen øverst på kinnbeinene."

Sammen med denne beskrivelsen sendte jeg også to bilder av meg selv helt uten sminke, som resulterte i at jeg fikk tilsendt produktene under. Jeg starter med å fortelle om de produktene jeg bruker hver morgen når jeg står opp og hver kveld før jeg legger meg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MORGEN- OG KVELDSRUTINER

♥ Om morgen: Jeg starter med å rense huden min med Multi-fruit cleanser ved å fukte huden og masere inn rensemelken. Dette jobber jeg med i ett lite minutt, før jeg skyller av produktet og tørker huden med et rent håndkle. Deretter tar jeg et par pump av toneren på en bomullspad og går over huden. Denne lar jeg trekke inn før jeg påfører Vitamin C serum som jeg også lar trekke helt inn. Til slutt påfører jeg et tynt lag Hyper-vitalizer øyekrem på huden rundt øynene og Hyper-vitalizer creme på resten av ansiktet.

♥ Om kvelden: Her gjelder de samme rutinene som om morgenen. Den eneste forskjellen er at jeg bruker Multi vitamin+ retinol serumet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HJEMMEBEHANDLING

♥ 1-2 ganger i uken: Her starter jeg også med rensen fra Multi-fruit cleanser, skyller av produktet og tørker huden. Deretter påfører jeg del 1 av "At home Peel pads kitet", nemlig Peel pads.  Dette er en pads med fruktsyre, som renser utrolig godt, peeler huden og fjerner døde hudceller. I tillegg virker den balanserende på huden og trekker sammen porer. Fruktsyren jevner også ut hudens tone og struktur og den er effektiv på pigmentflekker, som dere så jeg skrev at jeg har fått i beskrivelsen av min hud. Peel padsene skal påføres tørr hud og ligge på i 5-7 minutter. Etter disse minuttene skyller jeg med iskaldt vann og tørker huden igjen.

På den rene huden påfører jeg Phytocell detox mask. Det er en deilig grønn "alt i et" leiremaske, basert på fransk grønnleire. Den renser, gir fukt, virker beroligende, demper rødhet og gjør huden myk og nydelig. Jeg lar masken virke i minst 20 minutter før jeg skyller den av ned varmt vann og tørker huden.

Etter dette går jeg over huden med del 2 av "Peel pads kitet", nemlig Clarifying pads. Dette er pads med toner som virker rensende, sammentrekkende på porer, antiseptisk, samtidig som den har en klarerende effekt. Den etterlater huden super frisk med en nydelig glød. Denne lar jeg også trekke godt inn i huden, da den ikke skal vaskes av.

Til slutt påfører jeg Vitamin C eller Multi-vitamin+ retinol serum og lar det trekke inn før jeg avslutter med krem og øyekrem. Øyekremen og dag-og nattkremen har en lett anti-aging effekt å huden. Noe jeg bare elsker!

Det har forresten hendt at jeg har brukt denne hjemmebehandlingen opp til 3 ganger i uken, da jeg har erfart at huden min faktisk tåler det. Men det er noe man må finne ut av selv. Jeg anbefaler å starte med 2 ganger i uken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lurer du på hvilke produkter som passer til din hud? Send mail til post@hudeksperten.no og de hjelper deg med å velge riktige produkter. Legg gjerne ved et bilde av deg selv helt uten sminke som jeg gjorde. Da får de et bedre inntrykk av huden din og dine eventuelle problemområder som du beskriver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig at jeg får gi dere leserne mine opptil 35 % avslag på mine hudpleieprodukter i dag. Du finner alle produktene jeg bruker HER  

DET ER IKKE GREIT AT KJÆRESTEN DRAR PÅ NACHSPIEL

Hei, dere. Beklager sen lyd fra meg i dag. Det ble en spontan tur ut med søsteren min i går og vi hygget oss litt vel mye. Hehe! Jeg kan ikke huske sist vi hadde en slik søsterkveld ute alene, så det var virkelig på tide. Dagen i dag har derfor gått i Gossip girl og catering i hver vår sofa..

Men det var en ting jeg ville ta opp i dag. Nemlig dette med nachpiel. Grunnen til at jeg kom på det nå handler ikke om i går, bare så det er sagt. Men det er et tema som mange har meninger om og som ofte diskuteres på jentekvelder, som i går. Verken Ulrik eller jeg har vært på nachspiel alene etter at vi to ble et par. Vi er enige i at den type fest hører singellivet til. Det er klart at det finnes unntak og ingen av oss nekter hverandre i å ha det gøy. Dere må ikke misforstå. Jeg sender mer enn gjerne Ulrik ut med gutta alene. Han har verken innetider eller regler for inntak av alkohol, noe jeg stadig hører at andre par har. Det viktigste for meg i et forhold er tillit. Jeg stoler på Ulrik og han stoler heldigvis på meg. Ellers hadde ikke vi fungert sammen, spesielt ikke med hans jobb som innebærer at vi tilbringer mye tid fra hverandre.

Ta denne helgen foreksempel.. Ulrik er på Las Palmas og jeg er hjemme i Oslo. Jeg var ute i går og skal en liten tur ut i dag. Det ville jo vært synd dersom Ulrik hadde følt seg ukomfortabel med det. Grunnen til at han ikke gjør det er fordi han vet at jeg respekterer han og aldri ville risikert noe som kunne ødelagt for oss to. Derfor unngår jeg å havne i situasjoner som kan misoppfattes ved blant annet å la være og dra på nachspiel alene etter byen. 

Det viktigste er jo at begge partene i forholdet er enige om hvor grensene går. Våre grenser er kanskje ikke fasiten for deg og din partner. Men jeg synes likevel ikke at verken jenta eller gutten i forholdet skal dra på nachspiel alene. Uansett hvor trygge man er på hverandre. I mine øyne er det unødvendig og risikabelt. For ikke å snakke om de signalene man sender. Det er bare trist.

Hva synes du om at partneren din drar på nachspiel alene? Hvor setter dere grensene på fest? 

HAR VI BLITT GJERRIGE PÅ LIKES?

Jeg tar meg i det flere ganger der jeg sitter og vurderer om jeg skal like et bilde eller ikke. Tenk å i det hele tatt bruke tid på å vurdere noe sånt. Dersom bildet har vekket såpass mye opmerksomhet hos oss at vi stopper opp og ser på det i noen sekunder eller klikker oss videre inn på det så fortjener det jo en tommel opp. Er dere ikke enige?

Det er kanskje enda tydeligere for meg å se denne utviklingen som lever av klikk, delinger og likes enn dere som kun legger ut bilder på ferier og lignende. Jeg føler i hvert fall at det skal mer og mer til for at noen liker et bilde eller en oppdatering i dag enn det var for bare et par år siden. Og ja, jeg har nok fått noen "haters" etter at jeg begynte å blogge, men sååå mange har jeg ikke. Jeg tror vi rett og slett har blitt gjerrige på likes hele gjengen. 

Jeg har lyst til å bruke mine sosiale medier som eksempel. Her på bloggen har jeg et gjennomsnitt på 10 000 lesere om dagen. På Snapchat er det litt over 8000 brukere som ser snapstoryen min, på Instagram nærmer jeg meg 5000 følgere og på facebooksiden "pilotfrue" er det bare et par hundre som liker siden min. Sansynligheten er liten for at de litt over 8000 som ser snapstoryen min hver eneste dag ikke sjekker instagramkontoen min jevnlig. Men å trykke "følg" sitter langt inne hos oss, for ikke å snakke om denne "liker" knappen. 

Jeg synes det er gøy med den nye funksjonen Instagram har fått ved publisering av videoer. For da får man et mer reelt tall på hvor mange som faktisk har sett den. Jeg fikk 3129 visninger eller noe sånt på min forrige video. På bildet før har jeg 93 "likes" og på bildet etter har jeg 43 "likes". Hehe! Skjønner dere hvor jeg vil? Poenget mitt er ikke å klage på dere. Jeg synes bare det er interessant å vite hvor mye som skal til for at nettopp DU liker et bilde, en video eller en annen oppdatering på sosiale medier? 

For min del skal det litt til. Jeg innrømmer det. På Facebook foreksempel MÅ det være noen jeg kjenner/bekjente av meg for at jeg skal like noe som blir delt. Men på Instagram er jeg mer åpen for å like inspirasjonsbilder eller morsome quotes av brukere jeg ikke en gang vet hvem er. Når det kommer til snapchatstoryene til folk så følger jeg de som er morsomme, mye ute og reiser og de som tar bra bilder av outfits. Jeg har jo tidligere skrevet om de jeg ikke liker å følge på Snapchat, så det trenger jeg ikke å repetere..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers vil jeg bare få ønske dere en riktig god start på helgen med disse nydelige blomstene i stuen 

 

HOPPETAU CHALLENGE

Inneholder annonselenker

Hei og HOPP! Jeg har akkurat startet på en "30 days challenge" som går ut på å hoppe minimum 20 minutter hoppetau hver eneste dag i 30 dager. Det høres kanskje mye ut, men du kan dele opp økten i to og hoppe 10 minutter om morgenen og 10 minutter om ettermiddagen eller kvelden. Vi har alle 10 minutter til overs i løpet av en dag, og 10 minutter til kan vi også klare å sette av nå før sommeren og bikinisesongen. Jeg liker ikke å bruke ordene "bikinikropp" eller "bikiniform", men det er jo et faktum at sommeren er like rundt hjørnet.. 

Det som er så kjekt med denne treningen er at den kan gjøres hvor som helst og når som helst. Hoppetauet tar liten plass i skapet og kan til og med tas det med i kofferten på ferie. Dessuten er det jo en utrolig effektiv måte å forbrenne kalorier. Med favorittmusikken på full guffe blir dette til og med gøy! Jeg elsker trening som går fort, er hardt og gir raske resulater. Vil du være med å hoppe deg i bedre form frem mot sommeren? 

I dag ble det 20 minutter hopping før frokost. Jeg ser for meg en liten 10-minutters til senere i dag ute i solen etterfulgt av litt mageøvelser. For husk: 20 minutter hopping om dagen er et minimum. Det er jo bare bra om du får til litt ekstra noen dager, spesielt før helgen dersom du har planer om å kose deg litt ekstra. Det har nemlig jeg. Hehe! Om du ikke har et hoppetau liggende anbefaler jeg å investere i et hoppetau som dette 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Drikkeflaske: Victorias Secret/ Sports-bh: Only Play

EN LITEN OPPFORDRING

Annonse

Hei, dere! Nå til søndag står Gilan, Carina, Linni og jeg klare klokken 15.00 med godbiter fra garderobene våre på Vérité Aker brygge. Kommer du? Jeg håper at jeg ser så mange som mulig av dere der! Det hadde vært utrolig hyggelig å få hilse på dere. Jeg er sikker på på at dette kommer til å bli en morsom dag med masse herlige mennesker samlet på et sted. Men over til det som mange har spurt om, nemlig hvordan vi løser det med betaling denne dagen. Jeg og resten av jentene har inngått et samarbeid med MobilePay og oppfordrer dere derfor til å laste ned denne mobilbetalingsappen i forkant av bloppisen. Dette for å gjøre det enklere og raskere både for deg og for meg på søndag. Da slipper du og ta ut kontanter og jeg å ta i mot masse kontanter. Under får dere forresten se en del av tingene som skal selges på søndag..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MobilePay er forresten gratis å bruke og det spiller ingen rolle hvilken bank man har. Betalingsappen er også kjekk å ha ellers når man skal sende penger, be om penger, dele regningen på restaurant eller betale i kassen på Rema 1000. Jeg kjenner at jeg kommer til å bli helt avhengig av denne appen. Dere aner ikke hvor ofte jeg glemmer bankkortet mitt hjemme eller i bilen når jeg skal på trening foreksempel og drar innom Rema på vei hjem. Med denne appen slipper jeg å legge fra meg varene og gå ut av køen som en eller annen tulling. Huff, det er jo så flaut. For mobilen glemmer jeg jo ALDRI. Hehe! 

Det jeg liker best ved MobilePay er at den er enkel å bruke. Jeg hater avanserte apper. Nå skal det sies at jeg ikke er så teknisk av meg og at jeg gir opp nye og ukjente ting veldig fort om jeg ikke får det til med en gang, så når jeg sier at noe er enkelt å bruke så er det enkelt. Det eneste du trenger er å gjøre er å legge inn telefonnummeret ditt, kortinformasjon og bankkontonummeret du ønsker at pengene skal trekkes fra. Du kan også legge inn flere kort/kontonummer, slik at du enkelt kan bytte mellom ulike kontoer. Det er veldig kjekt for meg som har flere kontoer på grunn av firmaet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Appen fungerer heldigvis på alle telefoner. Den finnes derfor både i App Store, Google Play og Windows Phone Store

Jeg er kjempe glad for at de har hjulpet oss jentene med å sette opp denne betalingsløsningen til bloppisen. Jeg har jo brukt appen en stund nå, og er ikke overrasket over at MobilePay har vunnet de fleste tester, da den er så enkel å bruke. MobilePay er helt klart en av mine favorittapper for tiden. Jeg bruker den relativt ofte. Senest i går brukte jeg MobilePay da jeg skulle be en venninne om penger for flybilletter som jeg har lagt ut for. Rett skal være rett ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer og last ned MobilePay her  Du kan også følge de på Facebook her 

JEG ER GLAD FOR AT JEG TØR Å DELE MENINGENE MINE

Hei, dere! Det har gått i et i hele dag. Her hjemme er det storopprydding i klesskapet før bloppisen til søndag. De av dere som følger meg på Snapchat kan se en liten videosnutt av hva som skal selges. I morgen legger jeg også ut noen bilder på bloggen, for de som er interesserte i det..

Over til overskriften. Jeg er så glad for at jeg tør å dele meningene mine, spesielt ved å provosere. Det fungerer jo like bra hver gang. Poenget mitt kommer frem og jeg oppnår det jeg ønsker, nemlig oppmerksomhet. Jeg synes ikke man skal provosere kun for å provosere, men om man har en viktig sak eller budskap som fortjener denne oppmerksomheten er provokasjon faktisk et sabla godt verktøy. 

Jeg slutter aldri å la meg overraske over hvor hårsåre nordmenn er. Verdensmestere i å føle oss truffet. Jaja.. Noen må jo være det og. Nå skal jeg ut og løpe bakkeintervaller med Pia. Trening er forresten en god måte å få ut frustrasjon på. Til neste gang du føler deg truffet av noe: Kom deg ut og løp ;-)Ha en fortsatt fin onsdag!

NÅ FIKK ULRIK DET SOM HAN VILLE

Sponset behandling

Over til noe hyggeligere.. Jeg har fått meg ny negledesigner! Hun heter Mette og holder til på MediCare på Frogner og på Røa Hud og Kroppspleie. Jeg besøkte salongen som ligger på Frogner i dag. Det var et hyggelig lokale i Thomas Heftyes gate. Neste gang planlegger jeg å ta meg en tur til Røa. Det er viktig for meg å ha full oversikt når jeg skal anbefale salonger videre til dere. Men Mette som person kan jeg gå god for fra dag 1. Hun var utrolig hyggelig, lett å snakke med og ikke minst dyktig.  

Mette har vært negledesigner i 15 år. I dag jobber hun med akryl og GeleColor fra O.P.I. I tillegg til vanlig manikyr. Jeg gikk som dere ser for en fransk variant som jeg er veldig fornøyd med. Helt siden jeg begynte med akrylnegler har Ulrik "ønsket" seg slike negler på meg. Nå er ikke Ulrik spesielt opptatt av neglene mine eller negler generelt, men de gangene jeg har spurt han om råd i forhold til fargevalg så har han alltid svart: "Kan du ikke ha sånne med hvit tupp", og jeg har kommet hjem med den ene crazy fargen etter den andre. Hehe! Jeg elsker jo å ha freshe farger på neglene, men når det er sagt så er jeg også enig med både Mette og Ulrik om at disse neglene ser veldig rene og classy ut. I og med at de aller fleste kundene til Mette ønsker seg slike negler som dette, så tenkte jeg at valget var en fin introduksjon av henne 

Jeg skal forresten dele ut litt rabatter til dere som har lyst på nye negler før sommeren på bloppisen nå til søndag. Jeg gleder meg skikkelig til å treffe dere!


 

Mette kan kontaktes på: 907 20 022 (for timebestilling). 

TIL DAGENS UNGDOM

I dag opplevde jeg dere på det verste. Jeg håper at det var tilfeldig, men er redd det ikke var det. Det er kanskje galt av meg å dra alle ungdommer under en kam, men for å få fram poenget mitt så velger jeg likevel å gjøre det. Forhåpentligvis når jeg noen av dere det gjelder med dette innlegget..

Jeg kjører endel kollektivt til og fra avtaler i hverdagen og har mange ganger vært inne på tanken om å si ifra om dette før, men lukket øynene og latt det bli med tanken. Nå er det nok. I dag klarte jeg ikke å se en annen vei. Det begynte med at dere stormet inn på t-banen FØR noen av de som skulle av på det stoppet som dere gikk på hadde kommet seg av. Dere skapte masse kaos uten å i det hele tatt beklage dere. Til neste gang: La alle passasjerer som skal av få gå av før du går på. Denne regelen er kjent for de fleste som kjører buss, tog, t-bane, trikk og generelt ellers i sitasjoner det er naturlig å vente på sin tur. 

Videre ble jeg faktisk lei meg over å observere dere da dere oppholdt ekstra seter til vesker og skitne sko, mens eldre mennesker som var dårlige til beins måtte stå. Her viser dere ingen respekt for andre mennesker og bekrefter det jeg fryktet, nemlig mangel på sosiale antenner. Til neste gang: Ikke opphold flere seter enn det du behøver, altså et sete til hver. Vesker og andre ting skal plasseres i fanget eller på gulvet dersom det er kamp om setene. Tilby plassen din til eldre mennesker som ikke har sitteplass og behold beina på gulvet. Med eldre mennesker mener jeg ikke alle som er eldre enn deg, men til damer og menn som ser ut til å behøve sitteplassen mer enn deg. Her må du bruke skjønn. Sko i seter er forbudt. Det er ikke noe hyggelig for personen som kommer etter deg å sette seg på et møkkete sete. Dette trenger man særdeles få hjerneceller for å forstå.

Jeg ble flau over støynivået deres og ikke minst samtaleemnene dere hadde som ingen av oss rundt hadde noe ønske om å høre på. Jeg skal ikke bestemme hva dere skal snakke om, men enkelte temaer som sex foreksempel er ikke passende å snakke om høyt offentlig. Det kan rett og slett bli ubehagelig for folk rundt. Til neste gang: Tenk før du snakker. Innestemme kan også være en fin huskeregel. Den gjelder for alle.

Jeg ble sint over å se at INGEN av dere hjalp damen med barnevogn før jeg som stod i andre enden av vognen rakk å komme bort. Til neste gang: søk opp ordet "medmenneskelighet". 

Jeg tar mye bilder av meg selv og sender mange snapper når jeg er ute og går, men jeg tar ikke bilder av fremmede mennesker med vilje for å gjøre narr av de fordi de ser annerledes ut enn meg selv. Skjerp dere. Jeg har ikke ord.

Ikke for å dømme dere, men jeg ser for meg at dere også er typene til å høre på litt for høy musikk eller å snakke litt for høyt i telefonen dersom dere ikke er i flokk. Nå var ikke det tilfellet akkurat i dag. Derfor vil jeg bare si ifra til dere på forhånd. Til neste gang dere reiser alene: VIS HENSYN TIL MENNESKENE RUNDT DERE. 

Takk. 

  

MINE 8 AVHENGIGHETER I HVERDAGEN

God kveld, folkens. Mandag igjen og tid for å fylle opp kjøleskapet. I dag tok jeg initiativet til å ta meg av handlingen alene. Vi pleier som regel å handle sammen, men siden Ulrik har jobbet på båten i hele dag var han veldig glad for å slippe å gjøre noe som helst da han kom hjem. Under har jeg ramset opp de 8 tingene som vi alltid har tilgjengelig hjemme hos oss på grunn av MEG ♥ 

8 TING JEG IKKE KLARER Å HOLDE MEG UNNA I HVERDAGEN

1. Pepsi Max: Denne brusen velger jeg fremfor ALT både i hverdagen og i helgene. Det eneste jeg sliter med er å begrense inntaket i ukedagene. Pepsi Max er langt ifra det verste jeg kan helle i meg midt i uka, men alt med måte. Jeg prøver å drikke mest mulig vann, litt juice og koser meg ofte med et glass eller to brus om kvelden.

2. Kaffe: Det er ikke mer enn et års tid som jeg har vært avhengig av kaffe. Jeg drikker ikke mange kopper om dagen, men det blir alltid noen. Gjerne med hasselnøttsirup, men det kan jeg jo ikke drikke hver dag med mindre jeg ønsker å bli overvektig. Et godt alternativ er derfor sukkerfri vanilje. Nå som våren er her bestiller jeg helst iskaffe. Skinny islatte med sukkerfri vanilje fra Starbucks er min favoritt. Hjemme går det mest i de brune og de gule kapslene fra Dolce Gusto.

3. Vaniljekesam: Jeg bruker vaniljekesam til frukt, bær, i smoothier/shaker og som "yoghurt" med musli. Det overrasker meg at det finnes mennesker som fortsatt ikke har smakt på denne fantastiske boksen. 

4. Jordbær: Finnes det noe bedre på denne jord? Jeg undrer meg over at det i det hele tatt er sunt. Jorbær er godteri for meg, spesielt dyppet i sjokokade eller i en bolle med MASSE vaniljekesam. Når jeg får tak i jordbær så kjøper jeg jordbær. Året rundt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Sjokolade: Jeg ELSKER sjokolade og har heldigvis lært meg til å like de mørkere variantene med 70% kakao og noen ganger mer. I hverdagen går det også mye i disse proteinbarene du finner i matvarebutikkene. "Cookies and cream" fra Nutrilett er favoritten til både Ulrik og meg.

6. Polarbrød: Det er kanskje ikke verdens største synd, men det er heller ikke verdens sunneste alternativ til brød i hverdagen. Hehe! Jeg kjøper alltid den med fullkorn, men likevel inneholder jo det brødet endel sukker. En slager her i huset er å steke polarbrødene i vaffeljernet med smør på begge sider, vente til brødet blir kaldt og slenge noen gulostskiver på. Nam! 

7. Lakris: Jeg liker det meste av lakris. Men det går stort sett i Samiaki, som Ulrik kjøper på flyplassen i Finland og lakris fudge fra Candy King. 

8. Chilisaus: Jeg er spesielt glad i mat med chili, både sterk og søt. Det spiller egentlig ikke så stor rolle. Disse to chilisausene bruker jeg til det meste av matlaging. Ulrik er ikke så glad i den sursøte, så den blir derfor mest brukt da han er på jobb. Du får kjøpt begge sausene på Rema 1000 og sikkert de fleste andre daglivarebutikkene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen uke uten alt dette 

KLARE FOR BÅTSESONG

Hei, dere! I går hadde vi som sagt besøk av niesene våre. Mens Ulrik og Halvor gjorde båten i stand for sjøsetting, så lagde vi jentene vafler til lunsj for hele gjengen. Det var en skikkelig hyggelig dag som vi stort sett tilbragte utendørs.. 

Jentene koste seg fra morgen til kveld med bading i jacuzzien på takterassen, vafler, leking ved vannet og MC Donalds til middag. Hehe! Det er hva jeg kaller en skikkelig drømmedag. I hvert fall for kidsa.. Derfor ble det liten tid til blogging på meg. Jeg prøver å legge bort alt som har med jobb å gjøre de gangene jeg har mulighet til kun å være "tante Julianne". Men kameraet er alltid med  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
​​OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er båten på sjøen og vi er klare for årets båtsesong. Ulrik og jeg har bare bestilt oss en tur til Marbella i sommer. Utenom den turen så satser vi på finvær her hjemme i Norge, slik at vi kan bruke båten masse. Det er jo ingenting som er bedre enn en skikkelig god og varm norsk sommer, spesielt når man har båt eller bor i nærheten av vann og strand. Ååå! Som jeg gleder meg til at det blir litt varmere i været  


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi snakkes mer senere!

#SYKLEMEDHJELMTINGVOLL

I forrige uke ble jeg kontaktet av 4 herlige avgangselever fra Tingvoll Barne- og ungdsomsskole som lurte på om jeg kunne hjelpe de med et lite prosjekt. Oppgaven var å få flere unge til å bruke hjelm når de sykler. De ønsket å sette fokus på dette ved å bruke kjendiser som frontet den geniale hashtaggen deres: #syklemedhjelmtingvoll 

Her er mitt bidrag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg får ofte mailer fra skoleelever som skriver bachelor eller som ønsker å bruke meg som kilde i forhold til produktplassering og andre ting som har med markedsføring å gjøre. Det er hyggelig å bli spurt uansett hva det gjelder, men jeg kan ikke stille opp på alt. Som oftest kommer alle mailene på likt, nemlig i en eksamensperiode. Derfor må jeg velge ut noen. Men spørsmål som dette tar jeg meg gledelig tid til. Det er ingenting som er viktigere enn å påvirke unge jenter og gutter til å beskytte seg i trafikken. Jeg husker selv da jeg var yngre og syklet til og fra skolen. Da var det ikke kult å bruke hjem. Jeg følte meg dum med den klossen på hodet. I dag virker det som om det er stikk motsatt og det gjør meg VELDIG glad. I dag er det inn å være smart og de smarte bruker hjelm :-)

Jeg er ikke så ofte ute å sykler lenger, men om jeg tar meg en sykkeltur så bruker jeg ALLTID hjelm. Vi bor i et område hvor det sykler masse mennesker forbi til og fra skole og jobb hver eneste dag. Det er sjelden jeg ser noen uten hjelm suse forbi. Dersom Ulrik og jeg står på ski bruker vi også ALLTID hjelm. Det tror jeg at dere har lagt til merke.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viktig og skremmende informasjon hentet fra tryggtrafikk.no:

"Hvert år må nesten 5000 personer få legebehandling etter sykkelskader. De fleste skadene er mindre alvorlige, men de alvorligste skadene som oftest gir varige plager er skader på hode/ansikt og på nakke/skulder.

Når syklister skader hodet, er det panne og tinning som er mest utsatt. Selv forholdsvis små hodeskader kan gi varige plager som hodeverk, svimmelhet, konsentrasjonsvansker og overømfintlighet for lys.

Hjelmen fungerer støtdempende og fordeler også kraften i slaget over en større flate, slik at ikke hele belastningen rammer hodet på et punkt. Å bruke sykkelhjelm reduserer risikoen for hodeskader med 60-80 prosent."  Les mer om bruk av sykkelhjelm her. 

TOMMEL OPP FOR DISSE GODE FORBILDENE FRA TINGVOLL: 


 

Bruker du hjelm når du sykler?

MINE FAVORITTSITATER

Her er litt kliss for de som tåler det en lørdagskveld. Jeg har skrevet ned 10 søte love quotes som jeg bare elsker. Det er rett og slett mine favorittsitater om noe så fantastisk som kjærlighet.. Ta vare på hverandre, alle dere fine kjærestepar og ektepar ♥  Forever is a long time, but I would't mind spending it by your side.

♥ If I did anything right in my life it was when I gave my heart to you.

 ♥ Love is not about how much you say "I love you", but how much you can prove that it's true.

♥ Every love story is beautiful, but ours is my favorite.

♥ You're not my number 1, you're my only one.

♥ Every day I spend with you, becomes the new best day of my life.

♥ You make me happy in a way no one else can.

♥ Are you a camera? Because every time I look at you I smile.

♥ You're like the love of my dreams, but better. You're real.

♥ You're that part of me I'll always need.

EN BARNEVENNLIG HELG

Stikker bare innom for å si HEI til dere, og for å sende et stort smil til tanteungene mine som har blitt 2 og 7 år i dag og til min kjære farmor (oldemor til lillegutt) som fyller 72 Her går det i totall og syvtall.. Gratulerer med dagen nok en gang til alle tre!

Nå kom vi akkurat inn døren. Det har vært fullt hus hos storesøster med mange barn, boller og brus. For en hyggelig feiring! Jeg elsker barnebursdager, spesielt når både store og små i familien samles som i dag. Den "dietten" min er satt på pause inntil videre. Det er jo tross alt lørdag.. Hehe! Nå går jeg vel strengt talt ikke på noen ordentlig diett heller, men jeg prøver å spise sunt så langt det går. Jeg har vært flink med både treningen og kostholdet hele uken, så et avbrekk i helgen får gå.

I kveld blir det bare avslapping her hjemme. Vi må lade opp batteriene til vi får besøk av to aktive jenter i morgen tidlig. Denne helgen er hva jeg kaller en "barnevennlig" helg. Altså en helg uten alkohol og fest hvor vi legger oss tidlig og står opp tildig. Er ikke det slik det fungerer når man får barn? I am ready! 

Kos dere med det som er igjen av denne lødagen, folkens. Vi snakkes!  

JEG DRIVER IKKE VELDEDIGHET

Det var flere som reagerte negativt i går da jeg søkte etter en negledesigner som ville sponse meg. Som toppblogger er det ikke vanskelig å få sponset det ene eller det andre. Jeg får daglig mailer som jeg avviser da sponsede produkter og tjenester ikke lenger er attraktivt nok for meg. Dere må huske på at jeg skatter av alt jeg "får". Derfor er det ingenting som er gratis i denne bloggverden. Når du har mange tusen faste lesere som følger bloggen din hver eneste dag blir det automatisk en enorm kanal for markesdføring. Jeg driver ikke veldedighet. Bloggen min er jobben min. Den eneste sponsoravtalen jeg har per i dag er med min faste frisør, som fikser hår, vipper og bryn.

Jeg ønsker meg som sagt også en sponsor på negler. Ikke fordi jeg ikke kan betale for neglene mine selv, men fordi dette er noe som jeg bruker såpass mye tid på i hverdagen at det blir naturlig for meg med et samarbeid. Jeg vil kunne stole på de menneskene jeg går til fast og for å stole på hverandre er det greit med en slags avtale. Dessuten spør jo alltid dere lesere om hvilken salong jeg går til, så hvorfor skal jeg da gi gratis reklame når jeg ikke behøver det? Men nok om det.. Mest sansynlig er sponsoren allerede i boks. Jeg har kommet i kontakt med en hyggelig dame som jeg skal møte til uken. Til tross for de magesmertene jeg har hatt i dag så ga hun meg faktisk en god magefølelse gjennom sin hyggelige mail. Hehe! Denne damen har over 15 år med erfaring i bransjen og etter hva jeg har sett er hun meget dyktig i jobben sin. Dersom hun er fornøyd med det jeg har å tilby og jeg blir fornøyd med det hun kan tilby så går det ikke lang tid før hun blir presentert for dere her på bloggen. Tvi tvi!

Utenom disse avtalene betaler jeg for ting selv. Jeg betaler til og med for klær og produkter som jeg kan få sponset hvis jeg vil. Skal jeg si dere hvorfor? Fordi jeg ikke ønsker å ødelegge markedet for oss bloggere. Vi lever ikke av spons. Vi lever av penger som alle andre. Det blir vanskelig å betalte regningene mine med sjampo og balsam. Jeg lever av klikk og annonsører. Vi bloggere må derfor sette ned foten og si nei til alt som er "gratis". For nå i 2016 koster det penger å markedsføre merkevarer gjennom bloggere. Det vet heldigvis de fleste store bedrifter i dag. Men vi bloggere har fortsatt en lang vei å gå sammen når det gjelder å stenge dører. Dersom vi ikke tar dette på alvor vil vi ikke bare ødelegge for andre, men også for oss selv.  

Det var ukens siste pekefinger.. Jeg ønsker dere en fortsatt fin fredagskveld og god helg. Vi blogges mer i morgen 

JEG HUSKET IKKE AT DET VAR SÅ VONDT

Hei, fra sengen. Jeg stod egentlig opp tidlig, besvarte mailer fra en masse hyggelige negledesignere, ryddet litt rundt i huset og gjorde meg i stand før jeg måtte finne tilbake til sengen igjen. Det gjorde rett og slett for vondt å stå oppreist. Jeg har som sagt gått på p-piller i så mange år og disse pillene (cerazette) har hindret meg i å få menstruasjon, noe jeg elsket fra første stund. Jeg har vel hatt en og annen pause, men jeg kan likevel ikke huske at det var så vondt å ha mensen. Fy søren for noen magekramper jeg har hatt i dag. Det begynner å gå bedre nå, men istad gjorde det så vondt at jeg var ble kvalm av smertene. Det føltes som om magen min og jeg var uvenner..

Da jeg var yngre husker jeg at jeg fikk noen tabletter av mamma de røde ukene som hjalp mot magesmertene. Jeg må nok ta en tur til apoteket og se om de finnes fortsatt. For dette orker jeg ikke mer. Ettersom at jeg har vært såpass ærlig om at jeg prøver og bli gravid og det nå er lenge siden jeg har oppdatert noe rundt dette temaet, så har jeg naturligvis fått endel spørsmål. Noe klarere svar enn dette kan jeg ikke gi dere.

Ulrik er fortsatt på jobb. Han kommer ikke hjem før i kveld og da har jeg faktisk ikke sett han på tre hele dager. Jeg kjenner at jeg savner han nå, spesielt i dag som jeg kunne trengt litt pleie. Med pleie tenker jeg ikke på mer enn å slippe å lage maten min selv. For til og med det er slitsomt på dager som dette. Heldigvis er det mye selskap i lille Stella. Hun har lagt her ved siden av meg i flere timer nå. Det er ingenting hun liker bedre enn slappe dager som dette. Jeg skulle ønske at hun var like god til å lage mat som hun er til å spise mat. Hehe  

JEG SØKER NY NEGLEDESIGNER

Min kjære Madeleine på Frogner har fått seg ny jobb som kursholder i negledesign og er dermed ganske opptatt i tiden fremover. Jeg har vært så fornøyd med de neglene hun har lagt på meg at jeg byttet til og med salong kun for å følge henne videre forrige gang hun "flyttet", så det er litt trist at vi må avslutte samarbeidet vårt nå. Men jeg ønsker henne masse lykke til videre i ny jobb og er kjempe takknemlig for alt hun har gjort for meg. Det var Madeleine som sørget for at jeg hadde de fineste neglene den viktigste dagen i mitt liv. De kommer jeg aldri til å glemme 

Det å ha velstelte negler er viktig for meg. Jeg må innrømme at jeg er blitt totalt avhengig av å fikse neglene mine hver tredje uke. Nå som jeg står uten negledesigner litt på overtid med en knekt negl er tiden inne for å spørre dere om hjelp. Jeg søker deg som er nøye, flink med fasong, legger akryl og har lyst til å samarbeide med meg. Er du negledesigner eller kjenner du noen som jobber med negler og er dyktige i jobben sin? Det finnes dessverre mange useriøse og slurvete negledesignere der ute. Jeg har selv opplevd dette, så derfor spør jeg dere når jeg kan om anbefalinger..  Send mail til: pilotfrue@outlook.com 

med kort info om deg selv/den personen eller salongen som du anbefaler 

Jeg gleder meg til å høre fra deg! 

Ps. Det er lov å anbefale salonger her i kommentarfeltet også.

DETTE STÅR PÅ ØNSKELISTEN AKKURAT NÅ

Inneholder annonselenker

Hei, folkens! April er en bursdagsmåned i familien vår. Med andre ord en dyr måned. Hehe! Storesøster, tantebarn, svigerfar, farmor og jeg fyller i april. Om bare to uker er det min tur. I den sammenheng har Ulrik bedt om en ønskeliste fra meg. Derfor tenkte jeg at jeg like greit kunne dele den med dere. Ulrik er en mester på å overraske meg, men likevel foretrekker han å få slike lister før både jul og bursdag. Så her er listen som vokser hver dag med linker for å gjøre det enda lettere både for Ulrik og dere andre som er interesserte..


 

♡ Treningstøy: Jeg har ikke kjøpt meg nytt treningstøy på evigheter og nå som våren er her med alle de freshe fargene i butikkene, så klør det i fingrene etter å oppgradere treningsgarderoben. Jeg ønsker meg en rosa tights som dette, denne fargerike tightsen og gjerne en eller flere fargerike sports bh-er. Digger denne fra Desigual sport blant annet. Ellers så trenger jeg også nye treningstopper og tynne treningsjakker som jeg kan ha på meg når jeg er ute og trener. Helst i fargene rosa, orange, gul og andre freshe farger. Jeg vet ikke med dere, men jeg får stor treningsmotivasjon av farger.Treningsutstyr: Jeg er lei av treningssenter og det er et dårlig utgangspunkt nå som jeg skal komme inn i de gode treningsrutinene mine igjen. Derfor ønsker jeg meg Hoppetau, Ab roller & Gym ball som jeg kan bruke i hagen fremover de dagene jeg ikke gidder eller rekker å dra meg ned på Sats. Yogamatte (eller hva det heter) har jeg, men det holder liksom ikke.♡ Parfyme: Her er jeg HELT blank. Det eneste jeg kan si er at jeg begynner å bli rimelig trøtt på duftene fra Victorias Secret. Jeg ønsker meg en god parfyme som Ulrik liker på meg. Har dere noen forslag? Jeg har hørt mye godt om denne fra Jimmy Choo, men vet jo ikke hvordan den lukter på meg. Jeg liker at duften lukter rent og søtt.  

♡ Selfielys: Dette har jeg fortalt dere før, men jeg sier det igjen fordi Ulrik tydeligvis IKKE fikk det med seg, noe som var litt av poenget da jeg nevnte det sist gang. Jeg ønsker meg dette selfielyset fra Dash. 


Undertøy: Det er alltid behov for å fornye undertøyskuffen. Jeg er veldig glad i settene fra Hany Panky. Men jeg er også veldig glad i Heidi Klum sine undertøysett og falt helt pladask da jeg så denne BH-en fra Heidi Klum. Hvor fin er ikke den? Jeg dør! Dessuten sitter de såå fint på! Jeg har bare et sett fra Heidi Klum fra før, så jeg kunne virkelig tenke meg noen fler. 

♡ Sko: Jeg trenger noen nye svarte pumps som ikke er altfor høye. Mine favoritter fra Nelly er så utslitte av fest og fyll at det nesten er flaut. De skal kastes, ikke selges på Bloppis. Hehe! Men først må jeg faktisk få meg noen nye og disse fra By Marlene Birger kunne absolutt vært en god erstatning. Jeg liker den åpne detaljen på sidene. De har den samme modellen i en veldig fin peach farge også, som passer ekstra godt nå om våren og til sommeren. Jeg hadde faktisk noen lignende i hvite i fjor sommer som storesøsteren min brukte en gang ute på byen og de var jeg veldig glad i. Jeg trenger vel ikke å si mer..♡ Solbriller: Jeg har lyst på nye Ray-Ban briller. Hvilken farge er jeg usikker på, men er det noe Ulrik kan så er det solbriller og han vet også hvilke jeg kler, så jeg er ikke bekymret for å sende han på solbrille shopping. Dere finner et godt utvalg her


 

♡ Jakke: Denne pelsjakken fra Samsøe Samsøe eller denne tynne kåpen fra Ganni står høyt på ønskelisten. Jeg bir aldri lei av lys rosa og den blåfargen som Ganni har en del av denne sesongen er jeg bare helt forelsket i.♡ Veske: For meg er det ikke veldig mange merker som gjelder når det kommer til vesker.  Louis Vuitton, Chanel og Celine er de merkene jeg liker best for tiden. Jeg har vært veldig glad i vesker fra Prada og YSL også, men er det noe jeg aldri blir lei av så er det Louis Vuitton og Chanel. En veske fra Celine har jeg faktisk aldri eid, så det står også ganske høyt på ønskelisten, eller skal vi si "drømmelisten"? Det blir nok ikke med det første, men det er lov å drømme. Jeg trenger uansett en ny hverdagsveske og ønsker meg (føler jeg trenger) en ny clutch. Så vi får se hva det blir til.. 


 

♡ Klær: Jeg ønsker meg ALLTID klær og nå som jeg skal selge hele garderoben min så trenger jeg mye nytt (selvforskyldt). Men det er ikke alt som er like gøy å ønske seg av andre, spesielt ikke plagg man gjerne bør prøve først som olabukser og lignende, og det er heller ikke alt det er gøy å kjøpe seg/bruke penger på selv. Men skjørt, kjoler og jumpsuits er alltid gøy å kjøpe seg. Jeg ønsker meg dette skjørtet fra Designers Remix, denne shortsen fra Samsøe Samsøe, denne kjolen fra Ganni, denne blusen fra Won Hundred og denne jumpsuiten fra Espirit.

Som sagt vokser ønskelisten min hver eneste dag. Det samme gjelder "drømmelisten". Men bare så dere vet det så finner jeg mye glede i det å ønske meg ting. Nesten like stor glede som i å faktisk kjøpe meg det. Ja, jeg er kanskje litt rar. Det hender jeg sitter timesvis å klikker meg rundt på nettet uten å i det hele tatt kjøpe meg noe. Jeg liker å tro at jeg har blitt litt mer fornuftig med kjøpene mine de siste årene og fremover er jeg innstilt på å investere i klær og tilbehør som lever lenger enn en sesong..

JEG MÅ TA MEG SAMMEN

I det siste har jeg ikke følt meg helt komfortabel i egen kropp. Det har blitt mye kos og lite trening. Jeg kom liksom aldri helt i gang med treningen igjen etter bryllupet og bryllupsreisen. Det betyr ikke at jeg ikke har trent og spist sunt, men jeg har ikke fått inn de rutinene som jeg trives best med. Nemlig regelmessig og hard trening hver uke med mindre kosedager enn hverdager. Nå gidder jeg rett og slett ikke å gå rundt og være misfornøyd lenger. Derfor må jeg ta meg sammen. For det er ingen andre enn MEG som kan gjøre noe med akkurat dette. 

I dag står derfor trappeløp i Holmenkollen med Pia og Kristine på timeplanen. Det er lenge siden vi jentene har trent sammen nå. Vi var flinkere i en periode før bryluppet, men det begynner jo å bli noen måneder siden. Fremover må vi pushe hverandre for å holde motivasjonen oppe. Jeg skal ikke gi gi meg denne gang. Om bare en ukes tid er treningen tilbake som en vane for meg. Jeg trenger bare en skikkelig kickstart eller en slags "helvetesuke", som noen kaller det for å komme i gang. Hehe!  

I går var jeg ute på en lang joggetur helt alene på kveldstid og mandag som var trente jeg styrke og intervaller på Sats. Målet mitt vil jeg holde for meg selv, da jeg er redd det kan påvirke andre negativt. Jeg vet at jeg må være veldig forsiktig med å uttale meg om både vekt, trening og kosthold da det sitter mange unge jenter der ute som kopierer alt jeg gjør. Men jeg ønsker likevel å inspirere dere til å komme dere opp av sofaen og ut i naturen. Nå som været tillater det er det jo ingenting som føles bedre enn å trene utendørs. Jeg anbefaler trappeløp. Ta med deg en venn og prøv da vel? Det er både gøy og effektivt!


 

HURRA FOR VERDENS BESTE STORESØSTER


I dag fyller verdens beste storesøster 31 år! Benedicte heter hun og som dere skjønner så er jeg ufattelig glad i denne jenta. Vi er totalt forskjellige på det meste, men likevel har vi alltid fungert fantastisk bra sammen. Det er ingen som forstår meg bedre enn Benedicte og jeg tror hun føler det samme tilbake. Det kommer nok av at vi er mer enn "bare" søsken. De fem årene som skiller oss er helt ubetydelige i dag. Nå som vi begge er blitt voksne er vi også bestevenninner. Vi har det litt for gøy sammen og støtter hverandre alltid når det trengs. Det er jo oppskriften på et godt venninneforhold 

Jeg har alltid sett opp til storesøsteren min og det gjør jeg fortsatt. I dag er hun mitt største forbilde som mamma for en nydelig gutt. Om jeg bare blir halvparten så god og sterk mor som henne så er det mer enn godt nok. Den omsorgen du gir til de rundt deg er helt unik!

Gratulerer så mye med dagen, Benedicte. Jeg er stolt over å være din lillesøster 

NIPLER ER SEXY

Noen av dere forstod poenget mitt med BH-innlegget, mens mange av dere var uenige med meg. Om du virkelig var uenige i det jeg skrev eller om du misforstod meg fordi du kun leste deler av teksten er aldri godt å si..

Jeg er rimelig sikker på at du ikke ville lagt BH-en din hjemme dersom du skulle i et viktig møte, i et jobbintervju, holde et foredrag foran en stor forsamling eller lignende. Jeg tror heller ikke du ville flashet niplene dine foran familien på julaften eller i andre høytidelige middager, med mindre du ammet. For SÅ naturlig er det ikke. Ja, alle kvinner har brystvorter og det er selvsagt opp til hver kvinne å bestemme over sine pupper og resten av kroppen. Jeg synes kvinnekropen er flott og vakker, men noen sosiale antenner burde likevel være tilstedet i forhold til å vise den frem..

Store, små, ekte eller uekte. Det spiller ingen rolle. Nipler er sexy. De fleste menn og kvinner synes det og jeg mener at det er for sexy å gå med synlige nipler i hverdagen. I enkelte settinger passer det å kle seg noe mer utfordrende enn andre, som til fest foreksempel. Disse settingene må man jo klare å vurdere ut ifra type anledning.

Jeg synes absolutt at vi kvinner skal være stolte over kroppen vår uansett hvordan den ser ut. Det er inspirerende å se kvinner i alle aldre som legger litt ekstra energi i klesvalget en vanlig hverdag. Men må vi kle av oss for å føle oss sexy? Jeg oppfatter det som et desperat forsøk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MITT ANDRE HJEM

Sponset behandling 

Både i går og i dag har jeg vært hos min faste frisør, Maria på Head i Hegdehausveien. Mitt andre hjem. Hehe! Det føles nesten sånn de dagene jeg virkelig må "pusse" meg opp fra topp til tå igjen, som jeg har gjort nå. Maria fikser både hår, bryn og vipper for meg og hun er perfeksjonist til fingerspissene, så jeg blir alltid like fornøyd etter noen timer i stolen hos henne 

I går tok vi ut extensionet mitt, klippet og farget mitt eget hår og satt i nytt extension. Her ser dere et bilde som ble tatt etter farge og uten extension. Vi gikk for en kaldere farge denne gang enn hva jeg er vant til. Jeg pleier jo å være mer gyllen i håret, men nå var jeg klar for en forandring. Ble det ikke fint? Jeg er i hvert fall storfornøyd!

Her er et bilde etter farge og styling med extension. Extensionet er forresten i farge #613 fra Luxushair. I og med at det er såpass mange som har gitt meg komplimenter for "det korte" håret, så valgte jeg å klippe extensionet. Det kan tenkes at jeg ønsker meg litt lengre hår i sommer, men akkurat nå trives jeg best med denne lengden. Dere ser hårfargen enda bedre på bildene fra i dag. Jeg føler den passet meg skikkelig godt. Her er også bryn og vipper fikset, så da var "oppussingen" av Fru Nygård ferdig for denne gang..Nå skal jeg sende mannen avgårde på jobb og sette meg ned med noen småprosjekter her hjemme.. Ulrik skal være borte i hele tre dager. Det vil si at jeg får god tid til dere. Vi snakkes mer senere!

NÅR BLE DET VANLIG Å GÅ RUNDT UTEN BH?

Jeg ser det hver eneste dag. I møter, på butikken, i salonger, på treningssenteret, på kafeer og ute på fest. Unge jenter og kvinner i alle aldre som går rundt uten BH på jobb og i fritid. Når ble det vanlig og er det egentlig greit?

Jeg har venninner som helst går uten BH og venninner som aldri kunne funnet på å gå uten BH. Selv hadde jeg en periode for noen år siden hvor jeg gikk mye uten BH under kjoler til fest, men det gjør jeg ikke nå lenger. Dersom kjolen jeg skal ha på meg ikke egner seg til vanlig BH så bruker jeg som oftest BH med klister eller "nipplecovers". Det får man jo kjøpt overalt nå for tiden.

Noe annet som kan være flott er når BH-en faktisk synes. Men da må det være en fin BH og gjerne med blonder, ikke en utvasket bomulls-bh. Dersom det er stroppene som er "problemet" så finnes det mange BH-er hvor stroppene kan endres. Ja, vi er faktisk så heldige i dag at vi ikke trenger å bekymre oss over kjoler eller overdeler med bar rygg eller dyp utringning, og heller ikke tubetopper eller halterneck. Det eneste vi trenger å gjøre er å investere i en fin BH eller noen av alternativene som jeg har ramset opp over.

Jeg sier ikke at det er noe galt i å gå uten BH. Folk må selvsagt få gjøre som de vil. Jeg blir heller ikke plaget av det, men jeg synes likevel at synlige nippler ikke hører hverdagen til. Det blir for vulgært for meg. 
Bildet over er fra bryllupet. Her ser dere til og med "BH-merket" fra den BH-en jeg hadde på meg mens jeg ble stylet. Det er jo Ikke spesielt fint, men jeg synes at bildet passet godt til dette innlegget. Heldigvis forsvant merket før jeg kom til kirken. Ellers hadde fotografene fått litt av en jobb i Photoshop.. Hehe!

Brudekjolen min hadde som dere ser bar rygg og derfor valgte jeg en klister BH som beste løsning. Tape bruker jeg kun til fest de gangene jeg kler meg utfordrende. På min egen bryllupsdag ønsket jeg ikke et sexy uttrykk. Det var derfor aldri noe alternativ å gå uten BH for meg den store dagen. Jeg ønsket å se flott og vakker ut, noe jeg ikke hadde følt meg som brud uten BH. Dersom jeg skulle gått uten BH i bryllupet måtte kjolen hatt påsydde "kopper" eller lignende..

DET ER VIKTIG Å BY PÅ SEG SELV

Hei, igjen. Jeg fikk noen klager på at flere av dere som er mine faste lesere ikke har Instagram og dermed blir litt skuffet de gangene jeg henviser til noe der. Det forstår jeg og siden jeg setter så utrolig stor pris på at dere klikker dere inn her flere ganger om dagen og følger med på det jeg driver med hver eneste dag, så tar jeg hensyn når jeg får slike tilbakemeldinger. Derfor legger jeg ut videoen jeg snakket om her på bloggen også..

Som blogger er det jo ekstremt viktig å by på seg selv. Heldigvis for meg kommer det helt naturlig. Jeg synes bare det er gøy å vise meg fra flere sider for dere. Det er jo slik dere skal danne dere et inntrykk av meg, ikke basert på kun en mening eller et blogginnlegg, men helheten. Her får dere se en side av meg hvor jeg IKKE er trygg på det jeg driver med. Haha! Håper dere synes videoen er like morsom som meg!  

 

 

"WHEN YOU`RE SKIING

IF YOU`RE NOT FALLING

YOU`RE NOT TRYING"

 

- Donald Rumsfeld

DEN BESTE FØLELSEN I VERDEN

Hei, kjære Julianne! 

Ikke vet jeg om du leser dette, ikke vet jeg om du kommer til å svare. Men jeg håper du tar deg 2 minutter til å lese det jeg har å si. Først og fremst vil jeg si tusen takk. Tusen takk for at du står frem med dine egne, sterke meninger. Jeg kan ærlig si at de skiller seg litt ut, men jeg syntes også at du ofte tar opp temaer som er litt tabubelagt. Du skiller deg ut, Julianne.  

Da jeg leste innlegget ditt "Ja, jeg er kristen" ble jeg så utrolig glad. Etter konfirmasjonen min fikk vi tilbud om å være med på noe som heter ledertrening i menigheten her jeg bor. Dette syns jeg hørtes litt rart ut fordi KIRKEN, hva skal jeg dit å gjøre liksom? Men jeg hadde hørt så utrolig mye bra om det. Da jeg sa til noen av vennene mine at jeg skulle dit (på eventer osv), tittet de rart på meg og så "Kirken? Hva faen skal du gjøre der?". Jeg følte at hver eneste gang jeg skulle fortelle noen at jeg skulle dit, måtte jeg alltid komme med forklaringer som "Det er ikke sånn som du tror, vi sitter ikke å ber hele tiden, og blablabla" fordi jeg var "flau" over det. Jeg følte at det var en skam å være kristen, og unnskyldte meg med at jeg ikke var "ordentlig kristen". 

Da jeg lese innlegget ditt ble jeg så stolt. Så stolt over den jeg er. Så stolt over at jeg valgte å bli i kirken, og ikke la negative kommentarer om kirken endre min mening om det gode fellesskapet, menneskene og lærdommen jeg fikk med meg videre derfra. Jeg er så enig i det du skriver, at selv om jeg av og til drikker, har hatt sex før ekteskap osv osv, så er jeg kristen på min måte. Jeg har klart å innrømme for meg selv at "Ja, jeg er kristen på MIN måte, og jeg er så stolt over det". Jeg har lært så mye, og blitt ett så mye bedre menneske av å være med på ledertrening, og det å være leder for konfirmanter at ja, jeg er så stolt!

Denne ærlige og hyggelige mailen mottok jeg nylig. Personen som sendte meg den har gitt meg lov til å dele teksten med dere. Når jeg får mailer som dette føler jeg at det jeg gjør gir mening.. Tenk at lille meg har hjulpet en annen person til å tørre å være seg selv? Det er jo helt fantastisk! Jeg blir så glad og så stolt over at jeg kan bidra til noe positivt for andre. Det er den beste følelsen i verden ♥ 

 

BLOPPIS

God søndag! Som dere vet så skal jeg selge det meste av klærne mine, flere vesker, sko og smykker nå i slutten måneden. Søndag 24. april er datoen og de tre andre søte jentene som skal selge godbiter fra sine garderober sammen med meg er Gilan, Carina og Linni. Gilan er en bloggkollega av meg i Side 2. Jeg elsker å jobbe sammen med henne! Hun er en av de dyktigste makeupartistene jeg kjenner og har en fantastisk personlighet. Vi har samarbeidet med noen småprosjekter tidligere og lenge snakket om å stelle i stand en bloppis. Derfor kunne det ikke passet bedre da Carina tok kontakt med meg for noen uker siden..

Jeg bruker forresten størrelse 36/38 i klær. I sko bruker jeg størrelse 38. Håper jeg ser noen av dere på Verite Aker Brygge om to uker! Det hadde vært stas   

Vi blogges mer senere i dag!

CHILDREN OF WINTER NEVER GROW OLD

Hei og hopp! I dag har jeg vært i bakken fra den åpnet til den stengte omtrent og kost meg sammen med Ulrik, Halvor, Kim og Sabina. Som dere ser så hadde vi greit flaks med været her oppe denne helgen. Det har vært strålende sol helt fra morgenen og solen skinner fortsatt på terrassen. Vi har rett og slett fått som fortjent. Det liker jeg i hvert fall å tro..

Det var utrolig gøy å stå i dag hvor det ikke var så mange andre i bakken, som det er i ferier da vi bruker å være her. I dag følte vi nesten at vi var alene i bakken og da tør jeg plutselig mye mer. Jeg testet til og med noen små hopp for første gang i mitt liv. I utganspunktet har jeg vært veldig pysete med ski på beina og det er jeg vel egentlig fortsatt, men i dag så skjedde det noe med meg. Det gjør det naturligvis med de fleste etter et par knall og fall. Haha! Det er ikke såååå vondt og skummelt å falle som jeg trodde det var. Stort sett går det jo veldig fint. Dersom du har stått på ski en hel dag uten å falle så har du ikke stått godt nok. Det er mitt motto fra nå av.


Jeg la forresten ut en morsom liten video på Instagram for dere som vil få dere en god latter. Se videoen og følg meg her, hvis du vilNå er jeg sliten og mett på ski for denne sesongen. Båtsesong neste 

JEG SELGER GARDEROBEN MIN

Som noen av dere la merke til tidligere denne uken nevnte jeg at jeg snart skal ha bloppis med tre andre kjente fjes i nærmeste fremtid. Under ser dere noen av plaggene som kommer for salg. Det er mye herlig sommertøy, litt varmere tøy, noe smykker, endel sko og flere vesker jeg nå skal kvitte meg med. Jeg skal ikke selge tingene fordi de er slitt eller har gått ut på dato, men fordi jeg ønsker å fornye garderoben min som vi alle ønsker en gang i blant. Flere av plaggene og veskene har vært mine absolutte favoritter og jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å angre på at jeg selger mye av det, men men. Det er jo bare ting. 

Jeg som alle andre boggere tar mange bilder av meg selv hver eneste dag. Det blir mest outfitbilder om våren og sommeren, men likevel så viser jeg frem klærne mine ofte og trenger derfor kanskje å fornye meg oftere enn hva jeg har gjort slik at det skal bli inspirerende for dere å klikke dere inn her. Nå er også tiden inne for en aldri så liten stilforvandling. Jeg er jo tross alt en gift frue nå, ikke lenger hun blonde bærta som bodde i solarium for å gå med bar mage året rund. Hehe! Jeg mener ikke at det er noe galt i å gå med bar mage, men jeg ønsker å få en mer voksen stil fremover og for å få det er jeg nødt til å ta i et tak. Første step var å gi bort en hel haug med klær til familie og kjente, andre step blir denne bloppisen og tredje step blir å investere i en ny basisgarderobe. Jeg skal ta dere med på hele reisen og er sikker på at både dere og jeg kan lære en masse nyttig på veien.

Bloppisen holdes i slutten av april. Det kommer mer info om tidspunkt og sted på søndag. Da skal jeg røpe de tre andre jentene som skal selge godbiter fra sine garderober også. Stay tuned 

LANGHELG PÅ FJELLET

Hei, fra fjellet! Vi reiste til Geilo i går og har planer om å bli her hele helgen for en skikkelig hyggelig avslutning på vinteren. En god venn av Ulrik og meg ble med oss oppover. Da vi kom frem i går var vi alle så slitne at sofaen, hjemmelaget pizza og film på TV var det beste som kunne ha skjedd. Senere i dag får vi besøk av et vennepar fra Stockholm og i morgen skal hele gjengen ut på ski, så dette blir tre hyggelige dager. Jeg får nesten litt påskestemning av det hele. Spesielt av lange frokoster som vi hadde tidligere i dag, hvor jeg avslutter det siste rundstykket med nugatti som "dessert". Hehe! Slik gjør jeg nemlig kun på ferier og småturer som dette. Aldri hjemme. 

Nå skal vi snart fyre opp grillen på terrassen og kose oss litt utendørs i noen timer. Det er så deilig å være på fjellet! Jeg tror ikke det finnes noe sted som jeg senker skuldrene mer enn i familieleiligheten på Dr. Holms. Her går jeg som regel rundt i onepiece eller ullundertøy store deler av dagen. Jeg vet ikke om noe mer behagelig og koselig enn akkurat det 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges mer senere!

ER DET TABU Å ØNSKE SEG JENTE ELLER GUTT?

Jeg har hele tiden vært klar på at jeg ønsker meg en liten jente den gangen jeg blir gravid. I de tilfellene jeg har sagt eller skrevet det så har det resultert i en masse negative tilbakemeldinger. Det er tydelig at mange synes jeg ikke burde si ønsket mitt høyt..

Det viktigste for alle kommende foreldre er jo å få beskjeden om at barnet er friskt, ikke hva kjønnet blir. Selvfølgelig er det aller viktigst for meg også. Likevel står jeg ved at jeg ønsker meg en jente. Det betyr ikke at jeg blir skuffet om jeg får en gutt, men det betyr at jeg blir skuffet om jeg ALDRI får en jente. 

Jeg er sikker på at når jeg blir gravid så kommer jeg til å bli så lykkelig at jeg ikke tenker like mye over kjønnet som jeg gjør i dag. Men ønsket om en liten jente kommer aldri til å forsvinne. Jeg ønsker meg en mini me i rosa tøy, som jeg etterhvert kan pynte og stelle med. Sånn er det bare. 

Når det er sagt så er drømmen om begge kjønn like stor. Drømmen om å få både en jente og en gutt. Tenk så fantastisk 

Min far fikk tre jenter og foreldrene til Ulrik fikk to gutter. Helsøsteren min har fått en gutt til nå og broren til Ulrik har fått tre jenter.. Man kan aldri vite eller bestemme hvordan søskenflokken ender opp. Det er jo egentlig bare veldig spennende.. 

VIDEO AV TALEN MIN I BRYLLUPET

Hei, fine lesere! Her er videoen av talen min i bryllupet. Jeg har jo publisert selve teksten før, men det blir noe annet å se ting på film. Er dere ikke enige? Underveis i talen faller jeg litt ut et par ganger. Hehe! Jeg var jo skikkelig nervøs så det var ikke rart, heller naturlig. Det kommer nok ingen video av Ulrik sin tale, da han sa veldig mye flott til sine egne foreldre og til mine foreldre, som blir for privat til å dele. Men det er mulig at han kommer til å gjesteblogge om de ordene som var til meg ved en senere anledning 

Jeg er som dere skjønner ikke helt ferdig med å mirmre fra bryllupet. Det som gjestår nå er selve bryllupsbildene av Ulrik og meg. De vi skal bruke til takkekort og lignende, og bildene av bryllupsfesten på lørdagen. Jeg gleder meg til å vise dere resten av bildene når jeg får de av fotografene. I mellomtiden kan dere ta en titt på dette klippet, som er noe av det mest personlige jeg har delt her på bloggen..

 
 

10 TEGN PÅ AT JEG HAR BLITT VOKSEN

Hei, dere! Det ble en lang og fuktig kveld med mamma og søsteren min i går. Vi koste oss til langt på natt med god mat og mer enn nok bobler. Det er så hyggelig med slike kvelder hvor man rett og slett blåser i klokken og bare skravler om alt mulig. Det burde være obligatorisk å ha en slik jentekveld litt oftere. Men nok om det.. Jeg har i det siste begynt å føle meg veldig voksen. Det høres kanskje veslevoksent ut, men sannheten er den at det har skjedd noe med meg i løpet av det siste året. Jeg har ikke bare blitt eldre, men også voksen. I mine øyne har ikke alder og det å bli voksen nødvendigvis noe med hverandre å gjøre, selv om det selvsagt burde ha det.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HER ER TEGNENE PÅ AT JEG HAR BLITT VOKSEN: 

1. Jeg er fyllesyk en hel dag: Før hadde jeg ingen problem med å feste i tre dager på rad. Jeg ble ikke spesielt sliten og det var også sjelden at jeg ble dårlig dagen derpå. Nå i dag holder det lenge med en hjemmekveld som i går. Jeg kjenner meg fortsatt redusert og vet at jeg ikke blir helt meg selv igjen før i morgen. 

2. Jeg får dårlig samvittighet av å sove lenge: I og med at jeg hadde endel å gjøre i dag kom jeg meg heldigvis opp tidlig nok. Kroppen og hodet mitt hadde lyst til å bli i sengen, men samvittigheten sa nei. Før kunne jeg ligge rett ut en hel dag uten å føle noe som helst på det. I dag er det ekstemt viktig for meg å få noe ut av dagen, ellers blir jeg litt deprimert. Rutiner har blitt viktigere for meg etter at jeg ble min egen sjef. Godt er det. Ellers hadde livet gitt meg lite mening.  

3. Jeg bruker ikke opp lønningen min før jeg faktisk får den: Jeg har som sagt aldri vært spesielt fornuftig eller flink med penger, så forbedringspotensialet var stort. Hehe! Før brukte jeg nesten alltid opp hele lønningen min på nettshopping før pengene stod på konto. Jeg var ivrig på mastercardet og hadde så vidt penger igjen når regningene skulle betales. Jeg klarte meg merkeligvis og heldigvis godt. Men den livsstilen jeg hadde var utrolig slitsom.

4. Jeg følger med på det som skjer i nyhetsbildet: Med å følge med på nyhetsbildet så mener jeg ikke å være oppdatert på kjendisfronten eller i bloggosfæren, men å få med seg de viktige hendelsene som skjer rundt i verden og som preger mange mennesker på godt og vondt. Det hender jeg tar meg selv i å se de samme nyhetene flere ganger, da jeg ofte har TV 2 Nyhetskanalen i bakgrunnen her hjemme. Før var det kun lyden av musikk rundt meg. 

5. Jeg er i stand til å ha ting i kjøleskapet uten å kaste meg over det: Dette har Ulrik lært meg. Før kunne jeg verken ha godteri eller andre fristelser i huset uten at de skulle nytes samme dag. Nå er ikke det noe problem lenger. Jeg klarer fint å skille mellom hverdag og helg kostholdsmessig uten å anstrenge meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Jeg elsker rolige helger: Dette er kanskje et tegn på at man begynner å bli gammel også? For meg føles i hvert fall ingenting bedre enn rolige helger sammen med de jeg er glad i. Før var jeg eksremt rastløs. En hel helg uten fest og moro gjorde meg gal. Jeg trivdes best de ukene hvor helgen startet allerede på onsdag. 

7. Jeg bruker masse penger på blomster: Blomster er dyrt, spesielt hvis du skal ha friske blomster stående fremme til enhver tid som jeg liker å ha. Før så jeg på det å bruke penger på levende blomster som sløsing. I dag vet jeg ikke om noe hyggeligere enn å kjøpe buketter til stuebordet på en grå regnværsdag som dette.

8. Jeg går til tannlegen to ganger i året: Jeg husker at jeg himlet med øynene av mamma den gangen hun fortalte meg at det var lurt å gå til tannlegen en gang i halvåret. Selv var jeg student og hadde ikke vært hos tannlegen på 4 år. Det er klart at jeg har bedre råd i dag til å ta vare på meg selv enn hva jeg hadde da jeg var student. Men som mamma sa den gangen og som jeg er helt enig i nå er at det ikke er billigere å utsette tannlegebesøkene. Med gjevnlige besøk hos tannlegen vil du naturligvis ikke betale like mye hver gang, du holder tennene i sjakk og får en bedre opplevelse av det hele.

- Det å bli mer fokusert på å ta vare på helsen generelt burde nesten vært et eget punkt.. Et eksempel: Før trente jeg KUN for å bli tynn og pen. I dag trener jeg også for å holde meg frisk og rask, altså for helsens skyld. 

9. Jeg investerer i typiske "basisplagg" fremfor å kjøpe det som er mest trendy: De gangene jeg er kikker i klesbutikker eller klikker meg rundt i diverse nettbutikker så faller jeg oftere for klassiske basisplagg. I nærmeste fremtid skal jeg gjennom en liten stilforandring og selge ut store deler av garderoben min på bloppis sammen med 3 andre herlige jenter. Det kommer masse godbiter for salg, så følg med.

10. Jeg ønsker meg barn: Det vet dere, men dette punktet måtte bare være med. Det å ønske seg barn er jo et sikkert tegn på at man er eller begynner å bli voksen. Vi skal ikke lang tid tilbake før jeg så på "familielivet" som noe helt fjernt. Nå drømmer jeg om å bygge en familie hver dag og gleder meg til fremtiden som mor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan du nevne noen andre tegn på at man begynner å bli voksen?

SVAR TIL SPØRSMÅLSRUNDEN

Her kommer noen av svarene til spørsmålsrunden.. Dette er en av mine første videoblogger, så beklager litt dårlig lyd.. Jeg lærer hver dag og synes fortsatt at dette er grusomt flaut. Men men.. Flertallet av leserne ønsket seg video, så alt for dere! Jeg var forresten veldig heldig med stillbildet.. Hehe! Sånn kan det gå. Håper at dere synes det er gøy med litt variasjon 
 

TO ÅR MED BLOGGING HAR GJORT MEG PSYKISK STERK

Til sommeren har jeg blogget i hele to år. Jeg føler meg fortsatt fersk i denne bransjen og det vil jeg nok alltid gjøre siden jeg begynte i "voksen" alder. De fleste på topplisten har jo drevet med dette i mange flere år enn meg. Men over til poenget.. Skrivingen har bidratt til veldig mye positivt i livet mitt. Jeg har blitt sterkere psykisk ved å utlevere tanker og følelser. Alle typer tilbakemeldinger som jeg har fått har også bidratt til at jeg har vokst som person. Jeg er ikke lenger den forsiktige og sjenerte jenta jeg en gang var. Hun var kanskje sjarmerende, men hun var ikke trygg nok og det usikre tok dessverre mye plass. I dag er jeg mer selvsikker og har stor tro på meg selv og det jeg driver med. Jeg er ikke lenger redd for hva andre skal mene eller si og jeg tør å skille meg ut. 

Det vil alltid være viktig for meg med personlig utvikling. Jeg er nok fortsatt litt sjenert, men det tror jeg bare er sunt. De neste to årene vil jeg jobbe videre med å bli enda mer selvsikker og med å beholde den roen og trygghetsfølelsen jeg nå har. Er det en ting som jeg har bestemt meg for så er det at ingen andre skal hindre meg i å gjøre det jeg liker best, nemlig å dele. 

Håper dere vil fortsette å følge meg på reisen videre. Jeg har nemlig ikke tenkt til å gi meg med det første. Forhåpentligvis aldri. Jeg tror ikke at interessen for å lese blogger vil forsvinne, men i takt med at man utvikler seg og blir eldre så vil man kanskje nå flere eller nye målgrupper..

Angående spørsmålsrunden: Tusen takk for at dere stilte så mange gode spørsmål! Svarene får dere i to omganger uken som kommer, da det ble flere enn forventet og nesten alle spurte om mer enn en ting under samme kommentar. Jeg er kjempeglad for at dere deltar i slike spørsmlålsrunder, og ikke minst er jeg glad for at dere ønsker å bli bedre kjent med Ulrik. Jeg ser for meg at det kommer en videoblogg i starten av uken med meg alene og en i slutten av uken sammen med Ulrik, så da vet dere det ♥  


Bildet er bryllupsreisen i Phuket

 

 

JEG VIL IKKE BLI GAMMEL PÅ MAJORSTUEN

Jeg var ikke sikker på om jeg skulle fortelle dere dette, men klarer bare ikke å la være. Det handler om en hendelse som skjedde fredag formiddag..

Ulrik kjørte meg til negltimen min på Frogner. Jeg hadde time klokken halv ett, så klokken var sirka ti på halv. Vi kommer til majorstuekrysset og blir stående å vente på grønt lys ved gangoverfeltet som er utenfor Baker Hansen. Det var masse folk ute å gikk i solen og ingen ledige sitteplasser noe sted. Det er jo alltid kamp om uteplassene når de første solstrålene skinner i hovedstaden. 

Folk suste forbi i all hast over gangfeltet og helt til slutt kom en gammel dame med stokk. Jeg så fort at hun var ustødig, men hun gikk videre for det. Det virket som om hun var redd for at lyset skulle bli rødt før hun rakk å komme seg over, stakkar. Midt i krysset faller hun om. Vi sitter i første bil foran henne og ser dette. Jeg roper på Ulrik i det hun treffer bakken. Ulrik løper ut av bilen og jeg på med nødblinkene. I det jeg går ut av bilen og setter meg på førersiden ser jeg fortsatt folk som suser forbi i gangfeltet. Bilene rundt tuter og vinker. Ingen, og da mener jeg INGEN andre enn Ulrik hjelper til. De bare fortsetter over krysset som om ingenting har skjedd. Ulrik får henne opp på fortauet og jeg kjører bilen vekk fra krysset for ikke å stoppe all trafikken over lengre tid. 

Jeg blir stående å vente på Ulrik utenfor Starbucks. Han ber meg om å vente der mens han passer på denne gamle damen. De får tak i ambulanse. Den gamle damen hadde nemlig veldig vondt i beinet og var ikke i stand til å bli etterlatt til seg selv. Når Ulrik kommer til bilen forteller han meg at det gikk lang tid før noen spurte om de trengte hjelp utenfor Baker Hansen. Fruene som satt der gadd ikke en gang å løfte på stumpen da Ulrik kom bærende med denne 90 år gamle damen som trengte å sitte. Ulrik måtte rope for å få de til å gjøre plass og det de brydde seg mest om var hvor de skulle gjøre av kaffekoppen sin. Er det mulig? Jeg kjenner at jeg blir trist. Trist og flau over hvor umenneskelige folk kan være. Er det slik det er å bli gammel på oslo vest? Jeg har i hvert fall aldri sett maken til selvopptatte og hjerteløse kaffeslurpere. 

Jeg er sjokkert. Hendelsen fikk meg til å frykte det å bli gammel på Majorstuen og generelt her på Oslo vest..

YOU MADE MY DAY

Hahaha! Jeg ler meg i hjel. "Golden" har tatt selfie etter min "selfie prosedyre". Godt forsøk, virkelig. Han får til og med langt flere likes på sin selfie enn hva jeg gjør på mine selfies. Helt fantastisk. You made my day! 

Det var visst også opplesnining av blogginnlegget mitt på P4 tidligere i dag. Jeg fikk snap av en følger som hørte på.. Jeg tåler absolutt å bli gjort narr av på denne måten, bare så det er sagt. Her mangler verken humor eller selvironi. Jeg tar det meste med et smil og skulle det være noe jeg ikke liker så sier jeg ifra. Enkelt og greit. Håper det var noen av dere som hørte på sendingen og fikk seg en god latter ;-)


 

Nå skal jeg finne noe fint å ta på meg, fikse håret og freshe opp sminken. Jeg kom akkurat hjem fra negldesigneren min og er sirka såååå fornøyd med fargevalget. Jeg la ut flere bilder av de på mystory, men kan gi dere et lite hint og det er GLITTER

I kveld er det middag og hygge med jentene mine på Bar Vulkan. Jeg har gledet meg skikelig til denne fredagen og nå som solen skinner kan den ikke bli stort bedre. Vi snakkes!