hits

mars 2018

10 FAKTA OM ULRIK OG MEG

Ulrik er den av oss som samler på alt, mens jeg gjerne vil kaste, gi bort eller selge mye for å holde mest mulig orden. Derfor bruker jeg ofte tiden på rydding i skap og skuffer når Ulrik er borte på jobb for å ting gjort (les: bort). Hehe!

Ulrik kaller meg for "baby", mens jeg kaller han for "elskling". På telefonen til Ulrik heter jeg "<3Kona<3", mens Ulrik heter "Elsklingen min<3" på telefonen min.

Ulrik er generelt mer avslappet og rolig enn meg i hverdagen. Jeg stresser ofte rundt klokken fordi jeg liker å ha veldig god tid i forkant av avtaler.

Ulrik og jeg er to godtemomser som påvirker hverandre mer til det usunne enn til det sunne i hverdagen. Vi elsker smågodt begge to og klarer nesten ikke styre oss når vi handler sammen.

Ulrik og jeg er like glad i shopping begge to, noe som kanskje er litt uvanlig. Det er en stor fordel for meg at Ulrik synes det er gøy å gå i klesbutikker.

Ulrik og jeg tar oss selv veldig lite høytidelige og trives med å dele, noe som passer bra i forhold til jobben min.

Ulrik og jeg er nesten like glade i oppmerksomhet. Det er mulig jeg trives hakket mer enn han med "all eyes on me", men etter pressedagen med Bloggerne i forrige uke skjønte jeg fort at Ulrik følte seg like hjemme i denne bobla som meg. Hehe!

Det er nesten alltid jeg som venter på Ulrik på badet når vi skal steder. Han bruker faktisk lenger tid enn meg om morgenen på å gjøre seg i stand enn meg når han har fri.

Både Ulrik og jeg velger hvitvin fremfor rødvin. Begge foretrekker fruktige og tørre hvitviner og cocktails.

Ulrik og jeg er alltid de som legger oss sist på fest. Vi fester ikke ofte lenger, men når vi først tar en fest så tar vi den helt ut.

Her kan du lese 10 ting til du kanskje ikke visste om forholdet vårt 

TIDSFORDRIV PÅ FJELLET

Annonse// MIN

Jeg som er gravid denne påsken har egentlig ikke så mye å gjøre på fjellet annet enn å slappe av, spille spill og kose meg med appen MIN, som jeg fortalte dere om for et par dager siden. Mens de andre er i bakken blir jeg hjemme i leiligheten med mamma og niesen min. Jeg vet det er mange gravide som er mer aktive enn meg og muligens tenker at jeg overdriver. Jordmor sa at jeg ikke skulle være redd for å stå på ski, men jeg tar ikke sjansen i tilfelle jeg skulle være uheldig å falle på magen. Jeg har mer enn nok med å holde meg på beina frem og tilbake til butikken i moon boots, og slalomskia kan fint vente på meg til neste sesong..

Etter noen dager hvor jeg har vekslet mellom godstolen inne i leiligheten og lenestolen i solveggen på terassen, har jeg funnet masse nytt og hyggelig lesestoff til påsken i appen MIN på telefonen. Det jeg liker så godt ved denne appen er at den er helt uten reklame og at jeg kan velge mellom artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader.

Her på fjellet i påsken går det mye i påskestoff som påskenøtter og all mulig inspirasjon til pynt av bord og andre påsketradisjoner. Niesen min synes også det var flere morsomme artikler der som ga oss nye ideer til maling av påskeegg blant annet :-)

Det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i, og at jeg hele tiden kan legge til interesser eller fjerne interesser etter hva som passer meg.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

--> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ønsker dere en fortsatt fin langfredag!

EN PÅSKEHILSEN FRA DR.HOLMS

Hei fra Geilo! Jeg tok meg en påskefri dag i går, men er tilbake nå og resten av påsken med mindre jeg blir smittet av noroviruset her oppe.. Neida, det er ikke noe å tulle med. Omgangssyken er seriøst det verste jeg kan tenke meg og jeg føler virkelig med alle som er rammet. Dessuten er jeg kanskje litt ekstra redd for å bli syk nå som jeg er gravid. Derfor tar jeg endel forhådnsregler her oppe. Viruset har heldigvis ikke spredd seg til Dr. Holms hotell ennå og vi holder oss unna Vestlia. I tillegg vasker vi henda overdrevent ofte, spiser hjemme og holder oss mest mulig i leiligheten vår..

Dagen i dag har jeg tilbragt i solveggen sammen med familien, spist godteri og bare slappet av. Jeg var også en liten tur i sentrum for å se etter noen større fjellklær, siden jeg omtrent ikke passer noe av det jeg har pakket med meg i kofferten på grunn av den store magen. Planen var å finne en ny skibukse eller turbukse, men det fant jeg rett og slett ikke. Jeg endte opp med en tykk genser i størrelse xl fra Amundsen, ett par nye tøfler fra UGG og hårstrikker til de buksene jeg har med meg oppover som jeg ikke passer. Trikset alle gravide kvinner kan.

Mens jeg skriver dette innlegget er Ulrik på afterski. Jeg sendte han avgårde med noen venner av oss siden jeg hadde mest lyst til å bli hjemme. Det er koselig å være med på de tingene som skjer på dagen, men etter ett visst klokkeslett er det ikke like stas å være edru på fest etter min mening. Jeg ønsker likevel ikke at Ulrik skal være asosial bare fordi jeg er det. Derfor er det hyggelig å se at han klarer å kose seg uten meg og behagelig at han ikke får meg til å "føle på" at jeg trekker meg tilbake. Om noen måneder er det Ulrik som sitter hjemme og jeg som drar på fest. Da forventer jeg at han er like grei tilbake. Hehe!

Fortsatt god påske til deg som leser ♥

NYTT HUS OG NYTT INTERIØR

Annonse// MIN

Som dere vet er vi i full gang med maling og planlegging av rommene i det nye huset vårt. Selve flyttebilen kommer ikke før 5. april, men vi har allerede fått en del leveringer av nye møbler og tekstiler som jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg synes hele flytteprosessen er kjempegøy, men det å innrede et nytt hus er mer krevende enn jeg hadde trodd siden det er så mye fint å velge i. Problemet er vel egentlig at jeg liker mange forskjellige stiler, og derfor trenger jeg litt hjelp til å sette sammen stoffer og farger underveis for å få det uttrykket og den atmosfæren jeg ønsker. I løpet av den siste måneden har jeg derfor blitt helt avhengig av appen MIN på telefonen, hvor man kan lese artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader helt uten reklame. Her går det som dere skjønner mest i interiør til huset om dagen, og det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

--> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ulrik og jeg var en siste tur i huset i dag for å ta i mot jacuzzi og hagebord før vi tar påskeferie. I morgen tidlig går turen til fjells og planen videre i påsken er bare å kose meg i solveggen og finne masse inspirasjon til stuen, kjøkkenet og soverommet i appen MIN. I og med at stuen og kjøkkenet har mørke fliser på gulvene er jeg ute etter farger og materialer som kan gjøre det lunere, men samtidig vil jeg beholde det røffe og minimalistiske preget i huset. Jeg leste blant annet en skikkelig inspirerende artikkel i rom123 i går kveld om det å skille kjøkkenet i forskjellige soner. Det var også en bra artikkel om soner i stuen som jeg skal lese.

På soverommet til Ulrik og meg ser jeg for meg fargene grått, grønt, gult, sort og brunt. Jeg har kjøpt en brun treseng i mangotre blant annet og et veldig fresht sengesett, men jeg mangler litt pynteputer og diverse som er vanskelig å bestemme seg for. Jeg skal sette meg ned med listen over 30 smarte tips og triks til soverommet før jeg bestiller noe mer nå, siden jeg ikke vil gjøre noen bomkjøp. Denne artikkelen ligger også ute på appen MIN i magasinet rom123.

Ellers gleder jeg meg veldig til snøen smelter på både takterrassen og i hagen vår slik at vi kan begynne med planting og planlegging av uteområdene. Jeg ser det er masse gode tips i Hageliv blant annet, som er et annet magasin du finner i appen MIN.

Bildet under er tatt av forrige eier i fjor sommer..

Nei, nå er det påskeferie neste.. Vi blogges!

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du det om dagen?

- Jeg har det veldig bra. Men akkurat i dag kjenner jeg meg litt trøtt og sliten etter all nedpakkingen. Det tar på å flytte, men det er jo veldig gøy også. Derfor sliter jeg med å ta pauser mens jeg holder på. Jeg elsker å rydde, organisere og kaste. Det er liksom min greie.

Når tar dere påskeferie?

- Vi tar en liten påskeferie fra onsdag denne uken. Planen er Geilo og der blir vi til søndag ettermiddag med familien.

Har dere lagt noen ferieplaner til sommeren?

- I og med at jeg har termin 24. juni, så har vi ikke lagt noe store planer denne sommeren. Dessuten kjøpte vi drømmebåten vår i fjor og derfor har vi verken lyst eller samvittighet til å reise fra den når det endelig blir båtsesong her i Norge.                     

Hvordan er livet uten kommentarfelt?

- Fantastisk. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke lukket kommentarfeltet tidligere. Det er mye hyggeligere å skrive med dere som leser privat på facebooksiden min og på Snapchat :-)

Hvor mange timer har du hatt hos jordmor?

- Jeg har vært hos jordmor to ganger nå. En gang med og en gang uten Ulrik. Neste time er i april. Da har jordmoren min satt av en hel klokketime til fødselsforberedende for både Ulrik og meg. Jeg har som sagt meldt oss på kurs i tillegg, men det er ikke før nærmere fødsel.

Hva er det beste med å være gift med en pilot?

- Lønnen, billige flybilletter og egentiden jeg får når Ulrik er på stopp.

Får Ulrik noen fordeler ved å være gift med en blogger?

- Vi får de største fordelene av bloggen sammen egentlig. Nå som vi har kjøpt oss hus er det superkjekt med "gratis" møbler, interiør og diverse. I tillegg får vi det meste av utstyr "gratis" til lille Severin, som jo er en stor utgift vi er heldige å slippe. Når det gjelder fordeler som Ulrik får alene så fikser han seg avtaler selv uavhegig av meg. Han er jo blitt en egen nettprofil med sine egne følgere --> @mrulriknygaard

Har du noen gang vurdert å ta silikon i puppene?

- Nei, det har jeg aldri hatt lyst til fordi jeg alltid har vært fornøyd med min naturlige størrelse. Når det er sagt så kan det tenkes at jeg ønsker å gjøre noe med de etter at jeg er ferdig med barn, men det er vel mest fordi jeg ser for meg at de blir for store, for tunge og sannsynligvis ikke like "spretne" som jeg vil ha de.

Bildet er fra pressedagen med Bloggerne sesong 8

Kan du nevne et klesplagg du synes er harry?

- Jeg kommer ikke på et bestemt klesplagg, men solbriller på hodet som accessorize er jeg ikke fan av. Jeg gikk alltid med det da jeg var fjortiss og følte meg skikkelig kul med det. Det er forresten helt ok på stranda eller i andre settinger hvor det er praktisk der og da og kanskje hører mer hjemme, men det er ikke veldig fint på shopping i byen eller på lunsj, etter min mening.

Har du alltid vært glad i hunder?

- Jeg har alltid vært glad i dyr generelt. Da jeg var liten drømte jeg om å flytte på en bondegård, men min største bekymring var at mamma ikke ville komme på besøk siden hun aldri har vært begeistret for firebeinte skapninger. Hehe! I dag hadde jeg ikke flyttet på en bondegård (med dyr) om jeg fikk betalt for det en gang, men jeg ELSKER hunder.

Vil du at Severin skal begynne med en bestemt sport?

- Han skal få velge hobbyene sine selv, men minst en av fritidsaktivitetene må være fysiske som foreksempel fotball eller svømming. Alle barn og voksne har godt av regelmessig fysisk aktivitet.

Har dere opprettet sparekonto til Severin?

- Nei, men den skal opprettes når han blir født. Ulrik fåreslo at vi begge skal sette inn minst 1000 kroner i måneden hver frem til han blir 18. Jeg digger forslaget!

Skal dere ha innflyttingsfest i det nye huset?

- Vi skal ha innflyttingsfest før eller siden, både med familie og med venner. Jeg ser for meg at familiefesten arrangeres i sommer en gang og vennefesten på sensommeren/til høsten når folk er tilbake fra ferie. Dere finner bilder fra vår forrige sommerfest her.

Kunne du tenke deg å være med på Farmen?

- Overhodet ikke. Jeg trives for godt i år 2018 med min egen hverdag på internett. Dessuten hater jeg både kroppsarbeid, håndarbeid og matlaging. Hehe! Eller, jeg hater ikke matlaging da, men jeg synes enkelte retter er vanskelige nok på vårt moderne kjøkken.

Får vi se noen i familien din eller noen av vennene dine i sesong 8 av Bloggerne?

- Dere får møte og bli litt bedre kjent med min beste venninne, Pia <3

Hvis du måtte delta i et realityprogram utenom Bloggerne, hvilket ville du valgt?

- Keeping up with the Kardashians?

Bildet er fra pressedagen med Bloggerne sesong 8

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå på innboks her eller på Snapchat --> pilotfrue

DE STORE INNKJØPENE TIL SEVERIN

Annonse// Babybanden

Tidligere denne uken var Ulrik og jeg på Babybanden her i Oslo, som ligger sentralt på Skøyen. Tanken var å se på barnevogn og kommode til barnerommet, men vi endte opp med å bestille både barnevogn, kommode, seng, ammestol og bilsete. Hehe!

Butikken var mye større enn jeg hadde trodd og personalet var utrolig behjelpelige. Ulrik og jeg hadde naturligvis mange spørsmål siden vi er helt ferske i alt dette. Derfor var det betryggende at de tok seg tid til å vise oss alle alternativer og ikke minst gi oss all den informasjonen vi trengte i vurderingen før vi bestemte oss for det ene og det andre, siden utvalget i butikken var såpass godt..

Barnevognen vi falt for begge to er denne vognen fra Dubatti. En utrolig fin barnevogn som er deilig å trille på grunn av de store hjulene, skikkelig praktisk med blant annet en stellebag som sitter fast under, vendbar sittedel, god demping og mye mer. Vi bestilte vognen i blåfargen på bildet under som heter "navy" og ser ut som olastoff i virkeligheten, med skinndetaljer i farge "cognac" og sort understell. Som jeg gleder meg til å hente vognen allerede i starten av april måned! Jeg lover å vise dere enda flere bilder av barnevognen vår og fortelle dere mer om hvorfor vi valgte akkurat Dubatti fremfor alle andre merker som finnes der ute.

Bilsete vi bestilte er fra Maxi Cosi i farge "concrete grey" med Isofix til bilen. Det fine med dette setet er at vi med en adapter enkelt kan klikke på bilstolen til vognen, noe jeg ser som en stor fordel i sommer når vi skal av og på båten, og i andre settinger hvor det er praktisk med enda mindre vogn.

Til info: Dubatti vognen fungerer sammen med både Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble, Pebble Plus, Cybex Aton, Nuna Pipa og Besafe iZi Go :-)

Ulrik slo seg til ro i "pappakroken", mens jeg vimset litt frem og tilbake for å bestemme meg for fargevalg og diverse. Ammestolen som Ulrik sitter i har vi bestilt i en mørkere gråfarge med brune ben. Stolen heter "Monte Wool&Walnut Joya". Den er superkomfortabel og kommer til å gjøre seg på rommet til Severin.

Sengen og kommoden vi bestilte er fra Kidsmill. En nydelig barneserie som finnes i flere farger og som også har klesskap i samme serie. Vi bestemte oss for disse hvite barneromsmøblene med mørkere ben i tre. Sengen skal stå på rommet til Ulrik og meg det første året til Severin før han flytter på eget rom. Herlighet, så stas det blir å re opp og gjøre i stand til den lille prisen vår! Alt føles mye nærere nå som vi har gjort disse viktige innkjøpene. Snart skal vi nok tilbake til butikken for å handle inn alle de småtingene til stelleplassen og spiseplassen som vi ikke har begynt med ennå. Heldigvis har de ALT man trenger til babyen og foreldrene på Babybanden.

Følg Babybanden på Facebook her

DET ER RØRENDE

De av dere som følger meg på Snapchat har allerede sett denne nydelige hjemmestrikka gaven, men jeg føler virkelig at disse supersøte tingene fortjener et eget blogginnlegg også. Har dere sett noe så skjønt? Herlighet, så snilt og vakkert gjort! Det er virkelig rørende å motta hjemmelagde klær i posten til lille Severin fra lesere som har fulgt oss på veien mot å bli foreldre. Jeg vet nesten ikke hva jeg skal skrive for å vise min takknemlighet..

Tusen takk og riktig god påske ♥

FRA TO TIL TRE OM TRE MÅNEDER

Nå går Ulrik og jeg snart fra å være to til å bli tre. Det er bare tre måneder igjen til termin og det føles veldig rart. Rart fordi tiden har gått så fort og rart fordi jeg fortsatt må klype meg i armen når jeg står opp om morgenen for å skjønne hvor heldige vi har vært..

Selv om jeg aldri kommer til å glemme de to årene vi har bak oss med prøving, utfordringer og skuffelser er det godt å kjenne at alle bekymringene er borte. Nye bekymringer kommer helt sikkert nærmere fødsel og ikke minst i livet etter fødsel, men akkurat nå føler jeg meg helt avslappet og det nyter jeg til det fulle.

Det er heller ikke vanskelig å smile om dagen med tanke på alt som venter oss. Det virker som om ukene bare flyr forbi og at sommeren er like rundt hjørtet selv om det snør ute.. Hehe! Båtplass i Vollen er fikset og sommerplanene er familieferie på sjøen. Neste uke tar vi påskeferie og rett etter ferien er det flytting. Åh, som jeg gleder meg til resten av denne våren, til sommeren og til den nye hverdagen som mamma. Nå begynner nedtellingen og babyforberedelsene for alvor ♥

DE FØRSTE EPISODENE AV BLOGGERNE

Nå har Ulrik og jeg fått se de første 8 episodene av Bloggerne sesong 8. Jeg skal innrømme at jeg grudde meg litt i forkant, men det var bare fordi jeg og vi er helt nye i dette. Jeg vet jo hva vi har filmet og hvor mye vi har delt av oss selv, men nervene kom likevel siden jeg aldri har vært med på noe lignende før og ikke ante hva som faktisk ville komme med på skjermen eller hvordan vi ville bli fremstilt gjennom programmet.

Heldigvis føler jeg at de som sitter i klippen har fått frem vår historie på en veldig ekte og fin måte. Noen av scenene er utrolig sterke og gir meg faktisk vondt i magen, selv nå som jeg har fordøyd alt det triste. Jeg så på Ulrik at han også synes det var litt vanskelig å bli "tatt tilbake" til sorg og skuffelser i disse episodene. Men jeg priser meg lykkelig for at jeg nå er gravid og det gjør selvfølgelig alt mye lettere.

Jeg er sikker på at dere som følger Ulrik og meg gjennom denne bloggen og andre sosiale medier vil føle at dere blir enda bedre kjent med oss gjennom Bloggerne, noe som var målet og ønsket med deltakelsen. Sannsynligvis vil mange få et helt nytt inntrykk av meg som person. Ikke fordi jeg holder igjen på bloggen, men fordi det er vanskelig å vise hele meg bare gjennom tekst og bilder. Noen vil nok mene at Ulrik og jeg deler for mye, mens andre vil se på vår tid i denne sesongen som meningsfulle innslag.

Når det er sagt så handler ikke alle episodene med Ulrik og meg om prøverør. Dere får også se oss i morsomme og fjasete sitiasjoner, akkurat slik som hverdagen vår er. Men prosessen er naturligvis med oss i hodene hele veien og det vil dere merke..

FØRSTE INNLEGG FRA NYTT HUS

Nå ligger jeg rett ut på sofaen og hviler ryggen i det nye huset vårt. Severin sparker, Ulrik prater i telefon etter telefon og Ramp snuser rundt for å gjøre seg kjent..

Dagen i dag har gått i ett med presse til Bloggerne sesong 8 på Tv2 i Bjørvika. I tillegg har vi fikset ting og tang til det nye huset. Jeg skjønner ikke hvor timene blir av for tiden egentlig, men de blir i hvertfall godt utnyttet.

Snart kommer min beste venninne, Pia og Kristian på besøk. De blir våre første gjester utenom mamma så det er jo superstas! Vi flytter som sagt ikke inn før 5. april, men kommer til å være her mye for å ta i mot møbler, fikse anlegg, ta mål, sørge for at riktig farge blir malt i riktig rom og så videre.

På bildene under ser dere litt av den fantastiske utsikten vi er så heldige å få nyte fremover. Herlighet, som jeg ser frem til vår nye hverdag her i Vollen, og ikke minst til sommeren! Håper du som leser har hatt en fin uke så langt. Nå må jeg komme meg opp av sofaen og dekke på litt her før gjestene kommer, men først vil jeg bare ønske dere velkommen til oss <3

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, dere. Beklager at det har vært stille på bloggen siden søndag.. Dagen i går var utrolig hektisk, men også fantastisk morsom. Vi overtok vårt nye hus i Vollen og er helt i ekstase begge to. Etter overtakelsen har vi satt i gang malerene våre, hatt befaring på garderobeløsninger, fått besøk av en kunstner som skal lage kunst til veggene våre, fått leveringer av møbler, vært i kontraktsmøte med nye eiere av rekkehuset vårt på Vinderen og så videre. Men nå er jeg tilbake og her kommer en forsinket spalte med ukens spørsmål og svar..

Går det bra med deg?

- Ja, alt er fint. Jeg er bare utslitt etter alle inntrykk og avtaler de siste to dagene, noe som var grunnen til at jeg valgte sengen fremfor bloggen i går kveld da jeg fikk ledig tid. Helsen og Severin kommer først.

Når begynte du å få synlig mage i graviditeten?

- Magen ble synlig etter ca 4 måneder, men jeg presset den frem allerede etter 3 måneder med stramme belter rundt midjen. Hehe!

Kan du skrive et innlegg om hvordan det er å være "pilotfrue" ? Du har sikkert skrevet et før, men jeg er en ny leser og er veldig interissert i lese det ettersom at kjæresten min ønsker å bli pilot men han har blitt fortalt at han må ofre veldig mye tid med familie og hobby osv. Er det sant? Er Ulrik mye hjemme selv om han har en slik jobb?

- Jeg stortrives med Ulrik sin turnus. Det høres kanskje rart ut, men jeg er glad i den tiden vi har hver for oss og tror nettopp det er grunnen til at vi har det såpass bra i forholdet. Det hender selvfølgelig at Ulrik ikke kan være med i familiebursdager eller andre sammenkomster hvor jeg helst skulle hatt han hjemme, men sånn er livet. Det er jo noe negativt med alle typer jobber og arbeidstider. Ulrik jobber forresten 5 dager i strekk etterfulgt av 4 dager fri gjennom hele året, minus ferier selvfølgelig. Det er sjeldent at han sover borte alle de 5 dagene han er på jobb og når han først har fri så har han jo helt fri både dag og natt, noe jeg ser som en stor fordel.

Kommer du noen gang til å åpne kommentarefeltet igjen?

- Nei, jeg ser ikke noe grunn til å utsette meg selv eller mine nærmeste for all den negativiteten et åpent kommentarfelt bringer. Dessuten har jeg fått god kontakt med mange av leserne mine på facebook og Snapchat igjen, og synes det er mye hyggeligere å bruke tid på de som faktisk vil meg godt og på de som kommer med konstruktiv kritikk, ikke bare på troll og tullprat.

Fikk Ulrik "pappagave" av deg, siden du fikk "mammagave" av han?

- Ja, Ulrik fikk sorte Hermes sandaler i pappagave fra meg som han gleder seg til å ta i bruk til sommeren.

Kan du fortelle hvilke vesker som står på ønskelisten?

- Ønskelisten min blir aldri mindre, siden jeg hele tiden finner noe nytt å ønske meg. Men det som står øverst på ønskelisten akkurat nå er ikke en veske, men en backpack fra Louis Vuitton. Enten modellen "Palm Springs Mini" eller "Sorbonne" i sort. Praktisk og kul til mammabruk :-)

Hva mener du med at fødselen skal dokumenteres?

- Vi ønsker å fotografere og/eller filme deler av fødselen, men om materialet skal deles eller om det bare forblir som et minne for Ulrik og meg får tiden vise.

Er du redd for at du ikke skal klare å gå ned i vekt igjen etter fødsel?

- Overhodet ikke. Sannsynligvis vil motivasjonen være ganske stor nå som vi snart får vårt eget treningsrom, og hvis ikke må jeg bare tvinge meg selv gjennom treningen uke for uke. Ned i vekt skal jeg uansett.

Hva var det beste med å være med i Bloggerne?

- Jeg håper at dere som følger meg fast gjennom bloggen og kanskje på andre sosiale medier vil bli enda bedre kjent med både Ulrik og meg på Bloggerne, og vil da se på nettopp det som "det beste" med deltakelsen i programmet. Under innspillingen har det beste vært den "terapien" jeg følte av å åpne meg om alt det vanskelige i prøverørsprosessen.

Er det noe du angrer på som kommer på tv?

- Nei, men jeg gruer meg til å se de såreste øyeblikkene i prøverørsprosessen. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle gråte på tv foreksempel..

(Pressebilde Bloggerne sesong 8)

Har dere planer i påsken?

- Ja, vi skal som vanlig til Geilo med familen og kose oss med god mat, avslapping, ski og fjelluft.

Er du redd for å synke på blogglisten på grunn av paradise-bloggerne?

- Jeg digger leserne mine og respekterer selvfølgelig de som eventuelt velger å forlate meg for en annen blogg. Det kommer nye bloggere til stadig vekk og "konkurransen" om topplisteplasseringene er bare sunn etter min mening. Vi bloggere trenger konkurranse for å utvikle oss, og blogglesere har godt av at det finnes valgmuligheter.

Skal dere døpe Severin i kirken?

- Ja, Severin skal døpes i Asker kirke. Barnedåpen har jeg allerede begynt å planlegge litt faktisk. Tanken er å ha selskapet hjemme i vårt nye hus.

Har dere kjøpt nye møbler til det nye huset eller skal dere ta med "de gamle" møblene deres?

- Mye er nytt og litt er "gammelt". Vi kjøpte også noen av møblene til forrige eier som vi likte veldig godt. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere alle rommene når de blir ferdige. Planen er å bli ferdige i løpet av april og mai måned. ALT skal i hvertfall være helt klart før Severin kommer til verden i juni.

Har dere bestemt dere for barnevogn?

Ja, det har vi og den ser dere på mystory på Snapchat --> pilotfrue <3

Når får vi se det nye huset deres?

- Jeg kan legge ut noen bilder fra huset i morgen eller torsdag.

Hvorfor vil dere flytte fra Oslo til Asker?

- Vi ønsker at Severin skal vokse opp litt utenfor Oslo og har alltid drømt om å bo nær sjøen. Samtidig er vi avhengig av å bo nært Oslo/Gardermoen på grunn av Ulrik sin jobb. Derfor er Vollen i Asker det perfekte stedet for oss.

Hvilket rom i det nye huset gleder du deg mest til å innrede?

Egentlig alle rommene, men det blir selvfølgelig mest stas å starte på Severin sitt rom.

Er dere redde for at Severin skal bli bortskjemt?

- Severin kommer til å bli skjemt bort med alt av klær og leker, men han kommer aldri til å bli bortskjemt i oppførselen sin. Det skal vi sørge for.

Hvorfor var dere ikke på skiflyvning i Vikersund forrie helg? Dere pleier jo å være der.

- Ulrik jobbet og jeg gidder ikke å dra på slike arrangementer nå som jeg er gravid. Det er jo ikke hemmelig at jeg pleier å dra dit for stemningen- og festens skyld. Jeg ser ikke skiflyvning på tv liksom, men jeg synes det er gøy å være tilstedet og se på sporten i virkeligheten når jeg kan drikke alkohol og "være med" på festen.

Fikk Ulrik betalt for å være med i Bloggerne?

- Ja, han er deltaker i programmet på lik linje som meg.

(Pressebilde Bloggerne sesong 8)

Still gjerne spørsmål til neste uke på innboks her eller på Snapchat --> @pilotfrue

 

 

 

 

MIN REDNING TIL OLJETE HUD OG HUDORMER

Annonse// May Beauty

De siste ukene har jeg gått fra å ha en ganske tørr hud fra vinteren til å få en mer oljete hud. Jeg vet ikke om det har noe med graviditeten å gjøre eller om det bare er tilfeldig, men disse plagsomme hudormene er uansett ikke velkomne. Derfor har jeg begynt å bruke The incredible pore mask igjen. En maske som suger ut talg og fett, rengjør porene mine, lukker porene og gjør dem mindre. Etter bare en behandling blir huden min mye finere, og ikke minst renere. Huden føles som porselen! Helt seriøst..

SLIK GJØR DU:

1. Påfør masken på de stedene du vil rense: Jeg påfører masken i hele ansiktet nå som huden min er såpas oljete, men du kan for eksempel bare bruke masken på nesen, i pannen og/eller rundt hakepartiet, som er de største problemområdene til oss jenter flest.

2. La masken tørke i 15-30 minutter: Jeg bruker denne tiden til jobb eller avslapping. Alt etter hvor god tid jeg har.

3. Skyll med vann og nyt den rene følelsen: Legg merke til at porene allerede er mindre.

Ansiktsmasken er veldig behagelig å påføre og ha på. Jeg merker at den strammer og gjør huden mer energisk, noe som gir meg en skikkelig god følelse. Det beste er jo når man virkelig kjenner at produktet virker. Jeg bruker pore mask 1-2 ganger i uken. Dersom tiden er knapp tar jeg den bare på mens jeg jobber, men på rolige dager som i dag tar jeg meg friheten til å legge meg ned og slappe av mens masken tørker.

Jeg har prøvd mange lignende ansikstmasker, men pore mask er virkelig den masken som renser huden min best. Dessuten er den mild og sunn for huden, noe jeg personlig er veldig opptatt av som gravid ♥

Jeg har nå - etter en ekstremt krevende periode med hudproblemer - endelig fin hud igjen. Pore masken gjør ansiktet mykt som porselen, rent og fritt fra talg og hudormer.

Vil du også rense porene og se hvordan huden din blir fri for urenheter etter bare en behandling? Nå får du 30% rabatt på The incredible pore mask i en begrenset periode. Bruk koden "pilotfruepore" på www.maybeauty.no, eller kjøp ved å trykke HER.

P.s. Rabattkoden blir trukket av automatisk i kassen hvis du trykker deg direkte inn på lenken over :-)

MAMMAGAVE

Gjett om det var en stykk happy mamma to be som fikk seg nye boots i går! Jeg har ønsket meg disse skoene kjempelenge, men de har vært utsolgt fra butikken i Oslo, og det var visst ikke mulig å bestille de inn igjen. Men i går dukket det jammen meg opp ett par i min størrelse og nå er de mine, takket være snilleste Ulrik som kjøpte de i "mammagave" til meg <3

For det er ikke bare vanskelig å kle seg om dagen på grunn av den voksende magen, men det er heller ikke enkelt å finne sko som er både fine, varme, flate og komfortable. Jeg har i utgangspuktet lagt de høye hælene mine på hyllen resten av dette svangerskapet på grunn av ryggen, og derfor er det veldig stas med nye og freshe boots i garderoben denne våren. Åh, som jeg gleder meg til å ta de i bruk allerede i morgen!

P.s. Ukens spørsmål og svar kommer ut i morgen. Det er altså ikke for sent å stille spørsmål på innboks her eller på Snapchat --> pilotfrue :-)

Vi skrives mer om noen timer!

GRAVIDOPPDATERING: UKE 27 (26+0)

Det andre trimesteret er snart over, derfor er det på høy tid med en ny gravidoppdatering. Jeg er i graviditetsuke 27 (26+0) som vil si at 64,3 prosent av svangerskapet er passert og at det gjenstår 101 dager igjen til termin. Herlighet, som ukene flyr!

Babyen: Severin er nå ca. 32 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 950 gram i starten av uken og ca. 1075 gram i slutten av uken. Han øver seg på å puste ved å fylle lungene med fostervann. Øyenvippene er fullt utvokste, og han suger ofte på tommelen.

Liv i magen: Severin er mest aktiv om morgenen og sent på kvelden. Det er ofte jeg kjenner litt bevegelse midt på dagen også. Jeg stopper alltid opp og ser og kjenner etter når han viser tegn til liv, og det er like stas hver gang <3

Forandringer på kroppen: Det er vanskelig å kle seg om dagen. Jeg har funnet ut at stramme kjoler med strech er det aller fineste og mest komfortable plagget med stor mage. Til uken skal jeg på Undorn for å kjøpe meg en ny kjole til boklanseringsfesten, og kanskje en kjole til som jeg kan bruke i hverdagen. Vi får se..

Jeg har forresten ikke fått noen strekkmerker på magen ennå. Det er ikke noe jeg frykter, men heller ikke noe jeg blir lei meg for om jeg slipper.

Humøret mitt: Jeg har det veldig bra om dagen, men blir lett rørt og de minste ting går inn på meg. Hodet mitt er fullt av tanker om familie og fremtiden.

Formen min: Jeg er i god form, men merker at hverdagslige ting er blitt tyngre å gjennomføre som å gå i trapper her hjemme blant annet. Puh!

Søvn: Jeg sover godt, men er oppe 1-2 ganger om natten for å tisse og snyte meg. Jeg er ekstremt tett i nesen om nettene.

Cravings: Jeg har hele tiden sagt at det ikke er noe spesielt jeg craver, men at jeg bare spiser generelt mer enn før og at matlysten er stor. Etter flere måneder med krydderskinke til frokost innser jeg at det må være krydderskinke som er min greie. Hehe!

Innkjøp: Bbhugme gravid-og ammepute er det siste innkjøpet jeg har gjort. Jeg anbefaler alle gravide denne "pølseputen". Den var virkelig redningen for meg og min nattesøvn.

Vektøkning: Jeg har gått opp ca 11 kilo og mer skal det bli!

Neste kontroll: 26. mars er neste time hos jordmor.

Det jeg gleder meg mest til nå: Fødselsforberedende hos jordmor sammen med Ulrik i april og selvfølgelig innkjøp av barnevogn.

Det jeg gruer meg mest til: Jeg gruer meg ikke til noe som helst siden jeg fokuserer på en dag og uke av gangen.

Tanker om fødsel: Den skal dokumenteres.

Pappa Ulrik: Ulrik gleder seg mer og mer til den nye hverdagen som forelder. Det går ikke en dag uten at han snakker om sommeren med Severin på sjøen.

STILLE FØR STORMEN

Annonse// annonselenker Nelly

For en fin fredag dette har vært og for en fin uke jeg har hatt.. Jeg har gjort nesten alt jeg skulle denne uken. Det eneste som gjenstår er å samle bilag til regnskapsfører. En oppgave jeg virkelig hater å gjøre og vanligvis utsetter til det haster, men som selvfølgelig må gjøres ordentlig. Hver andre måned samler jeg nemlig det jeg har hatt av utgifter til taxi, mat, telefon og annet i jobbsammenheng. I tillegg skriver jeg ned alt jeg har fått "gratis" av behandlinger og produkter fra sponsorene mine fordi det skal dokumenteres og skattes av. Denne lille delen av jobben min må være det eneste som faktisk er kjedelig..

Helgen som nå er i gang skal jeg bruke til å lade batteriene og dette regnskapet. Ulrik kom akkurat hjem. Eller, han var hjemme i 10 minutter også dro han på båtmessen. Hehe! Men han kommer snart hjem igjen og vi skal bare kose oss sammen i kveld. Det føles som om det er stille før stormen siden jeg ikke har noen avtaler i morgen eller søndag. For neste uke er det virkelig mye som skjer. Takk og lov for at jeg er i form igjen og at gravidplagene er såpass milde og få. Jeg kjenner det som sagt litt nederst i ryggen om dagen, men det er det eneste.

Mandag er det overtakelse av vårt nye hus i Vollen, noe jeg selvfølgelig gleder meg enormt til. Vi har også avtalt befaring i forhold til garderober og noen leveringer av møbler som vi skal ta i mot. I tillegg må vi bestemme oss for farger og kjøpe maling, slik at vi kan sette i gang malerene våre så fort som overhodet mulig. Planen er å male master bedroom, Severin sitt rom, kontoret, treningsrommet, taket på kjøkkenet på grunn av noen hull etter en taklampe og de to gjesterommene før vi flytter inn 5. april. Det er mulig vi skal male mer etterhvert, men vi må først bo oss litt til og se hvordan det blir med alle de nye møblene og fargekombinasjonene vi (les: jeg) har valgt ut.

Tirsdag er det kontraktsmøte på Eie Vinderen med de nye eierene av rekkehuset vårt. Denne dagen skal vi også gjøre noen store innkjøp til Severin, pluss at vi har en avtale med en kunstner som skal lage hele tre bilder til vårt nye hjem.

Onsdag er det pressedag med Bloggerne og torsdag skal jeg på opptak til noe annet med en venninne her i Oslo.

Mellom avtalene skal huset vårt pakkes ned. Ting må i esker og alt må stå klart til henting før vi tar påskeferie. Sist, men ikke minst så har jeg en lanseringsfest å planlegge.. Skjønner dere hva jeg mener med at det er stille før stormen? Jeg måtte til og med utsette en shoot for en kolleksjon jeg gleder meg til å være med på, fordi jeg ikke rekker å dra til frisøren før etter påske og fordi det var vanskelig å finne tid til flere prosjekter nå som flyttingen må stå i fokus.

Heldigvis er alle avtaler de neste ukene avtaler jeg gleder meg til. Jeg føler meg heldig som har så mye positivt foran meg ♥

(annonselenker) Blazer HER/ Skjorte HER/ Belte lignende HER

TIL EN VORDENDE FAR

Kjære, Ulrik. Du fortjener en oppmerksomhet for alt du gjør for meg, for lille S i magen og for hundene våre..

Takk for at du jobber og står på når vi andre sover, for at vi som familie skal ha det best mulig. Jeg setter utrolig stor pris på den ressursen du er for oss.

Takk for at du respekterer min noe uvanlige arbeidsdag og ikke minst for at du deltar i nesten alt jeg spør deg om, selv hvor langt utenfor komfortsonen din jeg kanskje beveger meg. Det hadde vært vanskelig for meg å leve av denne bloggen om du ikke var såpass engasjert og åpen som du faktisk er.

Takk for at du tar del i graviditeten som om det skulle vært du som var gravid. Det er veldig søtt at du har mer kontroll på uker, dager, legetimer og permisjonsregler enn meg.

Takk for at du svelger noen kameler når jeg er umulig. Jeg vet du synes jeg overreagerer når du henger av deg yttertøyet i stuen eller når du ikke skyller tallerken før du setter den inn i oppvaskmaskinen. Men jeg er likevel glad for at du ikke er den som verken krangler eller argumenterer.

Takk for at du passer på at jeg får nok hvile. Det blir noen diskusjoner i uken rundt både tidsbruk på sosiale medier og klokkeslett for når arbeidsdagen min bør være over, men jeg vet at du mener det godt.

Takk for at du får meg til å føle meg vakker, selv uten sminke med fett hår i joggedressen her hjemme. Ingen andre klarer å gi meg den godfølelsen som du gir meg.

Sist, men ikke minst.. Tusen takk for at du viser din kjærlighet til meg hver eneste dag. De dagene du er på jobb er det akkurat som om du tar oss tilbake til den første tiden av forholdet vårt. Jeg elsker at du ringer meg selv om det ikke er noe spesielt du lurer på, og at du sender meg meldinger helt uten spørsmålstegn.

Jeg gleder meg sånn til å starte den nye hverdagen sammen med deg og føler meg ekstra trygg på alt det utfordrende som venter, nettopp fordi du står ved min side ♥

Hehe! Jeg måtte bare bruke dette bildet av deg. "Pølseputen" er min, men du skal få låne den ved behov fremover. Jeg tipper at vi kommer til å bytte på akkurat den stillingen når Severin kommer til verden og nettene blir kortere..

10 RARE FAKTA OM MEG

Annonse// annonselenker Nelly

♥ Jeg hater å pusse tennene i lunket vann. Vannet MÅ være iskaldt. Jeg klarer heller ikke pusse tennene sammen med Ulrik eller sammen med noen andre. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes bare det er skikkelig ekkelt.

♥ Jeg får ikke sove med bare en pute. Jeg må enten ha to puter eller flere puter rundt meg om natten. For tiden sover jeg med sånn "pølsepute" som er helt fantastisk for gravide, i tillegg til to vanlige hodeputer. Ulrik og jeg sover forresten alltid med dobbeldyne. En vane Ulrik har lært meg til å like. I starten av forholdet vårt hatet jeg dobbbeldynen hans, men jeg turte ikke å si ifra, og når jeg først turte så begynte jeg å like det. Hehe!

♥ Jeg foretrekker ikke å planlegge ting. Jobb og avtaler må selvfølgelig planlegges, men om jeg får bestemme tar vi dager, ferier og alt som det kommer.

♥ Jeg er en skikkelig god klarna-kunde og bruker i snitt en time på nettbutikker hver eneste dag. Det er ofte jeg ikke kjøper noe, men jeg elsker likevel å legge ting i handlekurven. Nå for tiden går det i interiør til det nye huset.

♥ Jeg teller med hjelp av fingrene. Det ser kanskje dumt ut, men det bryr jeg meg ikke om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Jeg har skrevet 1674 blogginnlegg. Planen er å skrive minst like mange til..

♥ Jeg elsker filmer som handler om kidnapping, menneskehandel og naturkatastrofer. Det høres kanskje sært ut, men jeg synes bare slike filmer er så utrolig spennende. Kanskje fordi det er det jeg frykter mest skal skje rundt noen jeg er glad i.

♥ Jeg blir ukomfortabel rundt gjerrige mennesker. Gjerrighet er ikke annet enn kleint.

♥ Jeg har utrolig dårlig hukommelse. Det er ofte jeg sjekker bloggen hvis noen spør hva jeg gjorde forrige uke eller i en bestemt ferie foreksempel. Takk og lov for denne "dagboken" min på internett.

♥ Jeg blir kvalm og uvell når jeg har dårlig tid. Ulrik elsker derimot å gjøre ting i siste liten og det irriterer meg litt (les: ofte).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) Jakke HER/ Solbriller HER / Skjorte utsolgt/ Belte lignende HER

Her kan dere lese 10 rare fakta til om meg.. Hehe!

DAGENS ANTREKK & VINNERENE AV KONKURRANSEN

Reklame for egen bok // sponset klær av Kouture

Hei, dere! I dag er jeg heldigvis mye bedre i formen. Øynene mine renner fortsatt, men det løste jeg enkelt med solbriller.. Dagen har gått i møter, fiksing av negler og planlegging av alt som skal skje fremover. Timeplanen til Ulrik og meg er mildt sagt stappet til uken med masse spennende jobb. Det er gøy når ting er hektisk som nå og jeg gleder meg til alt som skal skje, men det skal bli godt med påskeferie snart og avslapping på fjellet.

Dagens antrekk er jeg forresten helt forelsket i. Kjolen er klassisk og fin, men kan samtidig være sporty om jeg kombinerer den med hvite sneakers. Hele looken gir meg litt Kim Kardashian vibber og jeg bare elsker fargen. Jeg ser for meg at både kjolen og jakken blir en stor favoritt denne våren blant alt jeg eier i gammelrosa. Hehe!

Men over til vinnerene av konkurransen.. Elisabeth Walderhaug og Otilie Martinsen er de to heldige! Gratulerer så mye til dere begge! Send meg en mail på julianne@pilotfrue.com for mer info om festen og premien <3 <3

Kjolen og jakken er sponset av Kouture på Arkaden

HURRA!

Da var rekkehuset vårt på Vinderen solgt! Salget gikk like fort som forventet, heldigvis. Takket være vår flinke megler, Eilen Skarnes fra Eie. Vi overtar jo det nye huset vårt i Vollen allerede på mandag. Derfor er det godt å ha salgsprosessen ute av verden, slik at vi kan begynne å pakke ned ting og gjøre klart alt til flyttebilen kommer 5. april.

Det er jo litt styrete å leve i et "visningshjem" og generelt stressende å sitte med to boliger, så Ulrik og jeg har all grunn til å feire i dag. Dessverre ligger jeg rett ut med forkjølelse og Ulrik er helt skutt etter budrunden, men vi skal kose oss med noe god mat her hjemme for å markere dagen. Hehe!

Vi solgte rekkehuset vårt for 150 000 kroner under takst, men vi har tjent hele 3 350 000 kroner siden oktober 2014 da vi kjøpte rekkehuset vårt, så vi er veldig fornøyde med prisstigningen og ikke minst med investeringen i vår første felles bolig. Nå ønsker vi ny eier velkommen og ser frem til vårt nye kapittel i Asker med skuldrene senket :-)

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Kunne du skrevet noe om overgangen fra en hund til to hunder og evt. fordeler og ulemper ved å ha flere?

- I starten var Stella (vår eldste) veldig sjalu. Hun sendte tydelige signaler på at hun ikke likte Ramp (vår yngste) og virket litt deppa i en periode etter at Ramp ble en del av familien. Det tok over et halvt år før Stella "godtok" Ramp. Stella er fortsatt sjefen av de to og det lar vi henne være, men hun viser også at hun har mye glede av Ramp. De leker sammen hver eneste dag Stella er hos oss og legger seg ofte i nærheten/inntil hverandre når de slapper av, noe som er utrolig hyggelig å se.

Fordelen med å ha to hunder i stedet for en er nettopp når de får glede av hverandre. Jeg ser egentlig ingen ulemper med to hunder i forhold til en. Men det er nok vanskeligere å få hundepass til to hunder enn bare en hund når man skal på ferie og så videre. Fordelen vår er at jeg eier Stella sammen med en venninne som alltid kan ha Stella og ofte har passet Ramp de gangene vi har behov for hjelp.

Veldig bra at du har stengt kommentarfeltet på bloggen! Betyr det at du kommer til å skjerme Severin på bloggen også?

- Takk for at du respekterer valget mitt om å lukke kommentarfeltet. Vi kommer til å skjerme Severin mer enn vi har gitt uttrykk for, ja.

Kan du bli mer aktiv på snapchat? Savner å få flere små innblikk fra hverdagen din!

- Så hyggelig at jeg er savnet! Ja, jeg skal prøve å bli flinkere til å oppdatere noe hver eneste dag på Snapchat fremover :-)

Tror du at du kommer til å dele fødselshistorien på bloggen?

- Ja, det tror jeg. Det kan bli en fin avslutning på hele reisen som dere har fått være med på gjennom prøveperioden.

Hva legger du i begrepet "ufrivillig barnløs"? Det offentlige helsevesenet sier at ufrivillig barnløse er par som har forsøkt å bli gravide i 1 år (damer under 36 år) uten hell eller 1/5 år (over 36 år) uten hell. Dere prøvde i 8 måneder?

- Det stemmer at vi "bare" prøvde i 8 måneder før vi oppsøkte hjelp privat. Etter disse 8 månedene var vi gjennom to utredninger, to egguttak og 4 egginnsett før vi klarte å bi gravide på egenhånd. I begrepet "ufrivillig barnløs" legger jeg par som strever med å bli gravide etter gjentatte negative graviditetestester. Jeg fikk mitt problem dekket av det offentlige etter "bare" 8 måneder fordi de mente at jeg var ufrivillig barnløs, men valgte likevel å gå privat for å komme i gang med prøverørsprosessen raskere. Poenget mitt er at vi bør være forsiktige med begrepet generelt.

Kan du ikke lage flere videoblogger?

- Det er planen fremover. Men først må vi komme inn i det nye huset. Akkurat nå er det litt mye som skjer her hjemme med visninger og snart flytteprosess.

Forrige uke fikk du dette spørsmålet som du svarte følgende på:

"Har du noen gang markedsført et produkt du ikke var fornøyd med?"

Du svarte:

- "Selvfølgelig ikke. Men jeg har vært åpen om at jeg skal teste et produkt og latt være å komme med en oppdatering om resultatet fordi jeg ikke mener at produktet fortjener oppdateringen som eventuelt var planlagt. I disse tilfellene kommer det tydelig frem at jeg tester eller skal teste et produkt for første gang."

Mitt spørsmål er:

Selv om du var misfornøyd, burde du ikke oppdatert akkurat dette da? At du ikke var fornøyd, siden du lovet leserne dine det? Du sier du mener produktet ikke "fortjener" det om du er misfornøyd.. Men synes du ikke at leserne dine fortjener å høre det?

- De tilfellene som jeg beskrev i forrige spørsmålsrunde handler ikke om produkter som er skadelige eller produkter som ikke holder det de lover, men tilfeller hvor jeg personlig ikke har blitt tilhenger av et produkt etter å ha testet det over en periode.

Jeg mener da at jeg ikke har rett til å skrive en negativ omtale som når ut til mange tusen mennesker bare fordi jeg velger bort et bestemt produkt. Men svarer alltid ærlig om du spør meg personlig på Snapchat (pilotfrue) eller innboks på facebook (pilotfrue). 

Jeg vil også legge til at jeg aldri har lovet å komme med en oppdatering om et produkt uten å følge opp det løftet :-)

Hvorfor svarte du ikke på spørsmålet mitt om du bruker dyretestet sminke?

- Jeg ønsker ikke å bruke sminke som er testet på dyr. Men om jeg sier at jeg ikke bruker det så er det garantert noen som finner et bilde, en setning eller et eller annet eksempel på at jeg har gjort det. Derfor er jeg varsom med å si at jeg ikke har gjort noe "galt" generelt. For jeg gjør feil som alle andre og jeg lærer stadig noe nytt.

Hvordan var de tre første månedene dine i graviditeten?

- De tre første månedene av graviditeten var piece of cake i forhold til tre måneder i en prøverørsprosess med hormoner, venting og symptomene av hormonene.

Når fikk du symptomer og evt hva?

- Jeg merket ikke noe til symptomene før uteblitt menstruasjon og positiv graviditetstest. I ukene etter kjente jeg meg konstant trøtt og hadde en del hodepine.

Skal Severin ha noe mellomnavn?

Nei, det blir kun Severin. Severin Nygård. Jeg ser for meg at kompisene hans kommer til å kalle han "Sev" når han blir ungdom. Hehe!

Hva synes du om at det finnes en blogg som «Bloggomtoppbloggere»?

- Jeg synes ikke noe om den bloggen, forumer på nett som diskuterer enkeltpersoner, gossip på Jodel eller noe i den duren. Det må være noe galt med mennesker som legger ned masse tid i å skrive stygge ting om andre på internett.

Hvordan ligger dere ann med innkjøp av utstyr til Severin? Har dere de store tingene i orden?

- Vi vet hva vi skal ha, men vi har likevel ventet med de største innkjøpene til vi er på plass i det nye huset. Innen en måned er nok det meste på plass.

Hvordan ble forholdet til Ulrik og deg tatt i mot av venner, bekjente og familie i forhold til aldersforskjellen?

- Forholdet vårt kunne ikke blitt tatt i mot bedre av både venner og familie. Faktisk har ingen av våre nærmeste noen gang kommentert alderforskjellen mellom Ulrik og meg som er på 10 år. Mest sannsynlig var det forventet av min familie siden jeg hadde sagt at jeg ikke ønsket meg en gutt på min egen alder, men en eldre, moden og selvstendig mann. I Ulrik sin familie var det nok også litt forventet siden ekskjæresten til Ulrik var like gammel som meg.  

Har du mistet mange lesere etter at du stengte kommentarfeltet?

- Det vet jeg ikke, men det ser ikke sånn ut på lesertallene mine.

Kommer du til å stresse med å gå ned i vekt etter fødsel?

Jeg skal prøve å la være og stresse, men jeg vet at motivasjonen kommer til å være stor for både trening og sunn mat. Dessuten er alle apparater og alt av utstyr til treningsrommet vi skal lage i det nye huset allerede bestilt, så det er jo bare å hoppe i det. I hvertfalll for meg som egentlig er veldig glad i å trene.

Har dere solgt huset deres?

- Nei, vi har ikke solgt ennå. Første visningshelg var jo denne helgen, men budrunden er i gang.

Har du fått mange søkere på videograf-stillingen?

- Jeg har fått ca 10 mailer til nå fra både jenter og gutter som er interesserte i å jobbe med meg, men det er bare noen få av de jeg vurderer og har sendt oppfølgingsspørsmål til.

Har du ingen plager som gravid?

- Jeg liker ikke å kalle det for en plage, men jeg blir fort sliten i ryggen om dagen. Ellers er jeg i fin form, bortsett fra at jeg er forkjølet da..

Handler du mest i fysiske butikker eller på internett?

- Definitivt internett. Det går nesten ikke en uke uten at jeg henter et eller annet jeg har bestilt meg på posten. Hehe! I det siste har det vært mye interiør og stæsj til Severin. Denne uken kom et pledd jeg har ventet på lenge blant annet. Et nydelig ullpledd fra Jonathan Adler i farge "camel" som skal få en fin plass i vår nye daybed i vår nye stue. Åh, som jeg gleder meg til å innrede alle rommene!

Hvorfor var du ikke i Kollen i helgen?

- Det fristet ikke som gravid og edru, noe jeg er veldig glad for etter å ha lest og hørt om all kaos etter lørdagen. Håper alle som leser dette og var der kom seg trygt hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P.s. Vinnerene av konkurransen blir trukket i morgen. Derfor er det fortsatt mulig å delta <3

Ellers håper jeg at dere stiller nye spørmsål til neste uke på Snapchat (pilotfrue) eller på innboks på facebooksiden min her.

KONKURRANSE: VIL DU KOMME PÅ LANSERINGEN?

Reklame for egen bok

Hei, til deg som leser! Det nærmer seg boklansering og fest. Arrangementet vil være lukket og er i utgangspunktet kun for spesielt inviterte. Men jeg har veldig lyst til å invitere to av leserne mine til denne fine kvelden, og avgjør det hele med en liten konkurranse.. Begge vinnerne får selvfølgelig ha med seg hver sin venn og mottar en hyggelig goodiebag fra meg personlig med en signert bok i blant annet :-)

KONKURRANSE:

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å følge meg på facebook her og kommentere et <3 under dette blogginnlegget på Facebook. Gleder meg til å møte to av dere i Oslo 16. april!

JEG SØKER VIDEOGRAF

Hei, til deg som leser! Jeg søker en videograf/en jente eller en gutt som liker å filme og redigere film. Det er viktig at du har alt av utstyr som behøves og har mulighet til å møte meg i Asker eller Oslo en gang i uken. Jobben er selvfølgelig betalt og lønnen kan vi diskutere når vi kommer så langt. Føst og fremst trenger jeg at DU sender meg en mail på julianne@pilotfrue.com og forteller kort om deg selv :-)

P.s. Jeg krever ikke at du har relevant utdanning, men det er fint om du kan vise til noe du har laget. Er du student eller "bare" selvlært innen video? Jeg oppfordrer jeg deg til å søke!

Planen er å legge ut flere vlogger fremover.. Hilsen et bustetroll nesten uten sminke.

DRØMMER MEG BORT..

Annonse// annonselenker inn til Boozt

Det er fredag, snart helg og vi er godt i gang med mars måned. Selv om det er snø overalt og våren fortsatt virker et stykke unna, drømmer jeg meg bort til varmere dager og sommerkjoler..

Nå som magen min begynner å bli ganske stor er det vanskelig å kle seg fint med komfortable plagg. Jeg er derfor veldig glad for den årstiden vi går i møte, hvor kjoler kan brukes til både hverdag og fest. Våren og sommeren må være den beste tiden å gå gravid med tanke på garderoben her i landet. Dere som følger meg på Snapchat har sett at jeg omtrent har vokst ut av boblejakken min. Jeg har ingen planer om å kjøpe meg en ny og større vinterjakke, da holder jeg meg heller innendørs til gradestokken og jeg blir venner igen. Hehe!

Under har jeg plukket ut fem kjoler som jeg bokstavelig talt sikler på. Herregud, så mye fint det er i butikkene om dagen. Det gleder meg å se noe annet enn bare grått og svart ♥

 

(annonselenker) Kjole 1 HER, Kjole 2 HER/ Kjole 3 HER/ Kjole 4 HER/ Kjole 5 HER

JENTEDAG MED MAMMA

Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på at mamma har flyttet til Oslo. Først og fremst blir det koselig for Severin å ha mormoren sin i nærheten når han vokser opp, men det er like koselig for Ulrik og meg som får se henne mer i hverdagen og ikke minst trygt (les: praktisk) å ha familie i nærheten nå som vi snart skal bli foreldre..

I går hadde mamma og jeg en skikkelig jentedag hvor jeg ble med henne til @solpmu for at hun skulle ta permanent makeup på brynene sine med den nye teknikken som heter stråteknikk, hvor de tattoverer inn tynne små hår med noe som kalles for en "nanonål" som ser ut som ekte øyenbrynshår. Både mamma og jeg har tatt permanent makeup på brynene for en del år siden i Fredrikstad, men det var med den gamle metoden som ikke ser like naturlig ut og som dessverre ender opp som en rødlig strek etter en stund. Jeg sminker over mine bryn hver dag for at det røde ikke skal synes, noe mamma også har måtte gjort helt til nå.

Herregud, jeg er så misunnelig på resultatet. Brynene ble helt perfekte og utrolig kledelig til nettopp mamma og hennes alder. Mamma er forresten 53 år, så dette er ikke bare for unge jenter som meg. De anbefaler ikke gravide å ta behandlingen, derfor venter jeg til Severin er født med å ta brynene mine selv. Det var likevel gøy å være med og se og møte selveste Solvår. Mamma har nemlig stått på venteliste en god stund fordi Sol ikke tar inn nye kunder. Jeg ble faktisk så imponert av den nye teknikken at jeg har jeg planer om å tattovere leppene mine også. Åh, som jeg gleder meg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte bare ta med dette siste bildet "behind the scenes" når damene prøver å ta selfie. De ble overrasket begge to da de skjønte at bildet jeg tok ble bedre enn bildet de tok selv.. Hehe!

Etter timen gikk vi til Olivia i Hegdehaugsveien og spiste og skravlet, akkurat slik en perfekt jentedag skal avslutte. Og apropos jentedag, dere.. GRATULERER MED KVINNEDAGEN! Vi kvinner er fantastiske ♥

ET NYTT OG BEDRE FOKUS

Tusen takk for at du respekterer valget mitt om å sperre kommentarfeltet på bloggen. Jeg har fått så mange hyggelige meldinger siden i går at det er helt rørende. Husk at du som leser fortsatt kan nå meg på facebooksiden min her, enten ved å kommentere under innleggene jeg poster eller ved å sende meg en personlig melding på innboks. For de av dere som synes Facebook er tungvint kan nå meg på Snapchat --> pilotfrue. Jeg svarer som sagt på alle typer spørsmål, hilsner og henvendelser, og har allerede notert meg flere temaer til neste spalte med spørsmål og svar.

Jeg sitter med en veldig god følelse i kroppen etter å ha tatt dette valget for Severin, for Ulrik og for meg selv. Jeg har ikke godt av å bruke 30 minutter til en time hver eneste dag på å lese negative ting om meg selv, slik jeg har holdt på i lang tid. Ingen har godt av det.

Det er en stund siden jeg slettet Jodel fra telefonen, og enda lenger siden jeg ga meg forbud mot å lese om Ulrik og meg i diverse forumer på internett. Jeg vet at det skrives og snakkes negativt, og jeg vet hvor jeg finner all driten. Men jeg har ikke lenger et behov for å lese eller å vite alt. Det er så mye annet jeg heller vil bruke min dyrebare tid på. Blant annet på deg som faktisk vil meg godt og selvfølgelig på min kjære familie.

Nå ser jeg frem til et nytt og bedre fokus. Sannsynligvis vil du som leser merke en mer sprudlende og glad Julianne fremover ♥

KJÆRE SEVERIN

Annonse // annonselenker inn til Nelly

"Kjære Severin. Dette gjør jeg først og fremst for deg. Jeg vil at du skal ha en mamma som er positiv. Jeg vil at du skal ha en pappa som er full av energi. Jeg vil at du skal komme til verden med to foreldre som prioriterer tiden sin på det som er viktig for deg og for oss som familie.

Jeg vil at pappa og jeg skal finne ut hva du trenger og hva du liker. Jeg vil bli kjent med deg uten støy og forstyrrelser utenfra. Jeg vil at du skal vokse opp i et hjem hvor vi som familie setter oss selv først.

Jeg vil at du skal være stolt av den du er og alltid unne andre godt. Jeg vil at du skal bli en snill og god gutt med beina godt plantet på jorden. Jeg vil at du skal få skape deg din egen identitet.

Jeg vil ikke at du skal bruke tid på negativitet i fremtiden. Jeg vil ikke at noen skal få deg til å tro at du ikke er bra nok. Jeg vil ikke at du skal ta skade av den oppmerksomheten du vil få av å være sønnen min. Derfor går jeg nå frem som et godt eksempel for deg, med oppfordring fra pappa.."

Kommentarfeltet på denne bloggen er nå sperret. Håper du som leser fortsatt vil gi meg tilbakemelinger og stille spørsmål til ukens spalte med spørsmål og svar på min facebookside her eller på Snapchat --> @pilotfrue. Jeg skal sette av tid hver dag til å svare på alle meldinger jeg får fremover :-)

(annonselenker) Blazer HER/ Bukse HER

(Reklame for Gant) Ulrik har forresten en kul konkurranse på gang på Instagram --> @mrulriknygaard

PREMIEREDATO FOR BLOGGERNE SESONG 8!

Hei, igjen! Nå kan jeg endelig avsløre premieredatoen for Bloggerne sesong 8.. Mandag 2. april klokken 21:30 kommer første episode på skjermen! Ja, 2. påskedag!

Jeg både gleder og gruer meg til denne sesongen. Det jeg gruer meg til er å se meg selv i helt nye situasjoner på tv, og ikke minst til å se Ulrik og meg sammen helt usensuret. Men jeg vet at produksjonen bak programmet er flinke og at Ulrik og jeg deler en historie som kan være til hjelp for mange.

Det jeg gleder meg til er å bli bedre kjent med de andre bloggerne som er med i denne sesongen. Ulrik og jeg byr som dere skjønner på tiden vår som ufrivillig barnløse, mens de andre byr på både forelskelse, kjærlighetssorg, morsrollen og livet generelt på sosiale medier.

Jeg tror og håper at dere som følger meg fast vil bli enda bedre kjent med både Ulrik og meg gjennom denne innholdsrike sesongen. Det er vanskelig å vise alle sider av seg selv gjennom bare tekst og bilder her på bloggen, mens på Bloggerne viser vi alt.

Skal du se på denne sesongen av Bloggerne?

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Annonse // innlegget inneholder annonselenke inn til Nelly

Hei, folkens! Her er ukens spalte med spørsmål og svar..

Kan du vise ulike måter du sminker deg i ansiktet? Jeg bruker ikke mascara som deg og synes noen ganger det kan være vanskelig å finne hva som er fint ellers da.. øyne/lepper?

- Jeg sminker meg på samme måte til hverdag og fest i ansiktet. Men jeg bruker mer sminke til kveld og fest enn på dagtid i hverdagen. Med mer sminke mener jeg contouring, highligter, sterkere farge på leppestift og øyenskygge. Mascara bruker jeg alltid på fest og når jeg fikser meg generelt. Men jeg bruker det ikke på dager som i dag hvor jeg nesten bare er hjemme.

Hva skjer om Ulrik er på jobb når fødselen starter?

- Det skjer ikke. Hehe! Han har heldigvis litt kontroll på den siste tiden før fødsel.

Hva tenker du om at Ulrik er omringet av flotte damer på jobb? Blir du av og til sjalu?

- Flotte damer finnes overalt og i alle yrker. Jeg tenker at Ulrik er heldig som har så mange hyggelige kollegaer og blir ikke sjalu av det, nei :-)

Kan du komme med noen tips til planlegging av bryllup?

- Sett i gang med planleggingen så tidlig som mulig. Start med budsjettet og vær realistisk i forhold til både priser og den tiden du har til rådighet for planleggingen. Tenk at bryllupsfesten skal representere deg og personen du gifter deg med og blås i hva alle andre mener. Vær heller ikke redd for å spørre venner og familie om hjelp til praktiske ting i forkant og på den store dagen. De aller fleste setter pris på å få bidra <3

Hvor mye penger bør man bruke på et bryllup?

- Jeg mener at man bør bruke de pengene det koster å arrangere det brylupet man selv ønsker, enten det er lite eller mye. Personlig ville jeg heller spart ett eller to år for å få råd til drømmebryllupet enn å gifte meg bare for å bli gift. Det skal være koselig å planlegge bryllup, ikke bare stressende.

Du er vel avhengig av leserne dine for og kunne fortsette å blogge og da syns jeg det virker litt rart at du skriver "Jeg tar meg ikke nær av at noen synes kvaliteten på innleggene mine har dalt eller er dårlige, og vil benytte anledningen til å råde de som ikke liker bloggen min til å finne en ny og kanskje mer passende blogg å følge." De aller fleste bloggerene blir glad for konstruktiv kritikk fra sine faste lesere. Mens du ber de som ikke er fornøyde om å lese andre blogger?

- Jeg har vel bare innsett at alt jeg gjør er feil for noen uansett hva jeg gjør, og derfor er jeg fornøyd med noen klager her og der når det er over 20 000 lesere som ikke klager..

Jeg står også ved at det finnes mange andre gode blogger å følge med på, og ser ikke poenget med å følge en blogger som enten irriterer deg eller kjeder deg.

Har du lyst å lage et innlegg med inspirasjon til møblet? farger, intriørstil osv til det nye huset?

- Det har jeg veldig lyst til! Stilen i det nye huset vs. stilen i huset vi bor nå er ganske forskjellig. Jeg gleder meg til å vise dere de nye tingene vi har kjøpt inn og hvordan alt blir til slutt. Men først kommer et inspirasjonsinnlegg!

Har dere mulighet til å få litt avlastning om dere f.eks skulle få et barn med kolikk eller lignende?

- Jeg var selv et barn med kolikk, og har fått høre en del om hvor slitsomt det var. Når det gjelder avlastning så har heldigvis Ulrik helt fri hver femte dag i hele fire dager av gangen, pluss at han får mer fri med permisjonen sin. I tillegg er jeg heldig som har min mamma i Oslo. Hun har sagt at hun kan bidra hvis jeg trenger ekstra hjelp når Ulrik er borte og jeg trenger søvn. Hehe!

Er denne joggedressen fra merket Haust eller fikk du den bare tilfeldig fra de som jobber på Haust? Kunne tenkt meg en sånn selv!

- Joggedressen er fra Haust, ja! Jeg fikk den som sagt i "gravidgave" av jentene som jobber på Haust.

Hvorfor har du byttet meglerfirma fra N&P til Eie?

- Vi har ikke signert noe avtale med andre meglerfirmaer enn Eie Vinderen, da vi ønsket et lokalt meglerkontor for dette salget og ser fordeler ved at megler (Eilen Skarnes) er kjent i området.

(annonselenke) Teddy Jakke HER

Har du tenkt på om du vil føde med epidural eller ikke?

- Jeg vil gjerne ha epidural om jeg får det.

Har du noen gang markedsført et produkt du ikke var fornøyd med?

- Selvfølgelig ikke. Men jeg har vært åpen om at jeg skal teste et produkt og latt være å komme med en oppdatering om resultatet fordi jeg ikke mener at produktet fortjener oppdateringen som eventuelt var planlagt. I disse tilfellene kommer det tydelig frem at jeg tester eller skal teste et produkt for første gang.

Du sier at du ikke vil utsette noen du er glad i osv for å gå gjennom kommentarfeltet men det går faktisk ann å ansette noen, på samme måte som en regnskapsfører.

- En regnskapsfører er en nødvendighet. En moderator i kommentarfeltet blir for meg en tullete kostnad. Det er synd at en liten prosent av alle leserne gir meg god grunn til å stenge kommentarfeltet, men jeg kan dessverre ikke gjøre noe med akkurat det. Heldigvis har jeg flere plattformer dere kan nå meg på :-)

Jeg lurer på om du har tatt et standpunkt rundt hva du kommer til å dele i tiden etter fødselen? Jeg mener mange bloggere og andre fremstiller barsel- og spedbarnstiden som noe utelukkende positivt og rosenrødt, men unnlater å skrive/vise de negative sidene og følelsene rundt det å få sitt kjente liv snudd helt på hodet. Altså, kommer du til å være ærlig og åpen rundt både det negative og det positive?

- De av dere som følger meg fast vet at jeg ikke bare deler det som er fint og flott, men også det som er tøft og vanskelig. Ærlighet og åpenhet vil alltid være viktig for meg og derfor også viktig på denne bloggen.

Hvilken symtomer hadde du når du etterhvert fant ut at du vart gravid?

- Jeg var ekstremt trøtt og hadde ofte hodepine. Ellers slapp jeg unna det meste av plager som kvalme og lignende, bare jeg passet på å spise frokost med en gang jeg stod opp.

Hva tenker du når leserne dine takker for seg i kommentarfeltet?

- Jeg tenker at det er unødvendig, spesielt når det gjøres på en krass måte for å "såre" meg. Jeg synes også det er litt komisk siden enkelte lesere takker for seg selv flere ganger, noe jeg kan se på ip-adressen.

Jeg husker du skrev at du ikke hadde noen barn i bryllupet deres. Vil det si at småsøsknene dine heller ikke var tilstede?

- Det var ingen barn i bryllupet etter selve vielsen på lørdagen, men småsøsknene mine fikk være med hele fredagen og frem til middag på lørdagen. Jeg er ganske sikker på at de satt pris på å slippe unna alle timene ved bordet blant feststemte og etterhvert berusede mennesker.

Når får vi se huset dere har kjøpt?

- Jeg kommer til å vise dere bilder fra det nye huset når vi har flyttet inn. Innflyttingsdato er 5. april :-)

Tror du at det kommer mange blogglesere på visning i huset deres denne uken?

- Jeg aner ikke, men alle som er interesserte i huset vårt er selvfølgelig velkomne til visning både torsdag 8. mars fra 17:00-18:00 og søndag 11. mars klokken 13:00-14:00 :-)

Til info: Skulle ikke tidene passe er det flere som har avtalt privatvisninger. Du finner kontaktinfo her!

I ditt første svangerskapet hadde du en "babybok" du noterte i. Bruker du boken fortsatt? Og hva heter den?

- Det stemmer. Boken heter bare "Gravid" og er en super utfyllingsbok for oss gravide. Jeg brukte den en del i starten, men har funnet ut at jeg har nok med oppdateringene her på bloggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha! Måtte bare ta med dette bildet for å vise dere et typisk bilde som egentlig ikke kommer på bloggen..

Lurer du på noe mer? Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå ♥

NYE LAMPER I HUSET

Annonse // Designbelysning.no

God søndag! Her rydder vi og vasker til den første privatvisningen som er allerede om noen timer. Men før det vil jeg vise dere litt mer av interiøret og fargevalgene i huset, med fokuset på lampene. Det har som sagt kommet en del spørsmål om møbler og diverse de siste dagene, derfor passet det bra med to innlegg som dette..

(sponset lampe) Taklampen på barnerommet ELSKER jeg. Den er av ekte fuglefjær i fargen lysegrå og størrelse 65 cm i diameter og 40 cm i høyden. På det første bildet ser du lampen avskrudd og på det andre bildet ser du lampen helt nært når den står på og lyser. Planen var å male barnerommet i en fin blåtone, men vi kom aldri så langt og nå skal vi jo flytte. Derfor har vi beholdt de rene og hvite veggene og heller fokusert på litt farger i pynt og leker enn så lenge. Dessuten er det sikkert kjekt for de nye eierne å velge farge på rommet selv. Det er jo ikke gitt at de har lyst på et lyseblått "gutterom".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen i gangen mellom alle soverommene er også dødskul. Jeg digger kombinasjonen av sort og gull og synes lampen røffet opp hele rommet. De grå veggene er i farge grå (S7000N) fra Flugger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Lampen ved trappoppgang i andre etasje er også veldig kul. Jeg har fått litt dilla på denne type "spotter" i det siste og er derfor glad for at de også finnes i det nye huset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen i garderoben har også den kombinasjonen av sort og gull som jeg liker så godt. Jeg har valgt å vise frem lampen avslått for at dere skal få se den bedre på bildet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen over bildet i loftstuen er jeg også veldig fornøyd med. Tidligere hadde vi en lampe med "krystaller" som hang nedover trappoppgangen til loftstuen og tok en del oppmerksomhet fra selve bildet på veggen, noe vi synes var litt trist. Derfor har vi lenge vært på jakt etter en kul spot-lampe som ikke tar plass, men som heller ikke ser kjedelig ut. Fargen på vegger, tak og lister heter bare "svart" fra Flugger. Det er den samme fargen vi har malt gjesterommet i, for de av dere som lurte på det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fantastiske bildet på veggen er forresten laget av @lassebrurock

Bare spør hvis du lurer på noe mer angående møbler og interiør i kommentarfeltet under. Jeg skal svare deg så godt jeg kan i dag også :-)

LITT OM INTERIØR OG FARGER I STUEN

Annonse // Details Interiør

Det er mange som har spurt om fargekoder, møbler og diverse interiør i huset vårt siden jeg la ut finn-annonsen i går. Derfor tenkte jeg å lage ett par innlegg hvor jeg svarer på alle disse spørsmålene som har kommet. Planen til Ulrik og meg var egentlig å bli boende på Vinderen en god stund til. Men vi hadde lyst på en forandring og derfor bestemte vi oss nylig for å fornye både soverommet, gjesterommet, stuen og loftstuen med nye farger og møbler..

I stuen venter vi fortsatt på ny sofa i mørk grønn, da sofaen som står i dag er kun satt inn som et fint stylingmøbel fordi vi har solgt vår gamle sofa. I tillegg venter vi på nytt stuebord i sort, nye spisestuestoler i brunt skinn og en større skinnstol i brun som skulle stå sammen med sofagruppen. Møblene kommer i mars en gang, så da tar vi de bare med i det nye huset.

(spisebord, konsollbord og lampe er sponset) Men det som har kommet og som vi er veldig fornøyde med er det runde spisebordet i betong, konsollbordet i betong, som vi har brukt til tv-bord og lampen over spisebordet. Alt er bestilt fra www.detailsinterior.no :-)

Jeg har alltid ønsket meg et rundt spisebord, siden det er ekstra sosialt og tar seg så godt ut i et stort rom. Da jeg fant dette bordet ble jeg helt forelsket i det røffe uttrykket betonget gir. Jeg gleder meg skikkelig til å invitere inn til middager fremover, men nå er selvføgelig fokuset på visninger og ikke minst å holde det ryddig og rent her hjemme.

Konsollbordet i betong var også kjærlighet ved første blikk. Hehe! Det fungerer perfekt som tv-bord, siden det skjuler de stygge ledningene fra tv-en bak og er rett og slett et møbel som fresher opp hele rommet. Dessuten tar det seg veldig godt ut i nærheten av spisebordet.

Taklampen over spisebordet er både kul og eksklusiv. Den skaper hyggelig og varm stemning og er i mine øyne selve smykke i stuen. Alle spisestuer trenger en fin detalj som denne lampen gir.

Fargen i stuen heter forresten "Oslo blå" fra Flugger. En nydelig og lun farge vi har blitt veldig glad i begge to!

Bare spør hvis det er noe mer dere lurer på om møbler og interiøret i stuen.. Jeg skal svare dere så godt jeg kan i kommentarfeltet under ♥

NÅ KAN DU KJØPE HUSET VÅRT!

Et fantastisk kapittel på Vinderen er snart over. Det er litt vemodig å tenke tilbake på alt det fine vi har opplevd på denne andressen nå som vi skal selge, men samidig er vi klare for å innta vårt nye hjem i Asker og håper derfor at vi finner noen som vil overta dette freshe rekkehuset..

Jeg kommer til å savne beliggenheten her i Ris Skolevei, nærheten til t-banen som tar meg til Majorstuen på 5 minutter og ikke minst det hyggelige nærmiljøet. På Vinderen finnes hele to matvarebutikker, to bakerier, apotek, vinmonopol, flere treningssenter, fastleger, spiseri og mye mer. Vi har på en måte følt at vi har bodd med hage og takterasse midt i byen, men samtidig usjenert i et rolig område et stykke unna all mas og støy i sentrum.

Jeg er sååå fornøyd med både stylingen, bildene og ikke minst vår kjære megler. Stylingen er gjort av Stylebyhomie.com, bildene er tatt av Diakritt.no og megler er Eilen Skarnes fra Eie Vinderen :-)

Les mer om boligen på Finn.no her!

FØRSTE TIME HOS JORDMOR

I dag har Ulrik og jeg vært hos jordmor på Svangerskapsomsorgen i Asker kommune. Planen er å fortsette hos jordmor en gang i måneden og litt oftere helt mot slutten av graviditeten, i tillegg til å bli fulgt opp av fastlegen min..

Jeg er veldig glad for at vi valgte å bestille time til jordmor, siden tilbudet er frivillig. Så takk til alle dere som har kommet med anbefalinger i kommentarfeltet. Tanken min er å kombinere jordmor og fastlege fremover for at jeg skal føle meg ekstra trygg og ikke minst for at jeg skal få svar på alt jeg (les: Ulrik) lurer på underveis. Hehe! Jeg synes forresten det er skikkelig hyggelig at Ulrik engasjerer seg så mye som han gjør i denne graviditeten. Det føles naturlig etter alt vi har vært gjennom sammen, men jeg vet også at engasjementet ikke er noe jeg skal ta forgitt. For det er jo strengt talt ikke nødvendig at Ulrik blir med meg til jordmor som i dag, men det utrolig koselig og betryggende at han setter seg inn i alt som skjer fra uke til uke.

Under timen i dag snakket vi mye om liv i magen. Jeg har som dere vet kjent bevegelse og spark i flere uker nå, men vært litt bekymret de siste dagene siden det plutselig gikk to dager uten at jeg kjente noe liv. For ikke å snakke om Ulrik. Han ble hakket mer stresset enn meg. På morgenen i dag ble jeg derimot vekket av Severin i magen, så det er heldigvis ikke noe galt. Men fra og med denne uken skal jeg visstnok kjenne noe liv hver eneste dag. Hvis jeg ikke jeg kjenner liv i løpet av en hel dag, anbefalte hun meg å spise noe søtt og legge meg ned på sofaen for å kjenne etter på nytt. Skulle jeg fortsatt ikke kjenne liv må jeg ta kontakt med sykehuset. Forhåpentligvis går dette kjempefint..

Nå som vi er i uke 24 betyr det også at babyen mest sannsynlig overlever om den absolutt vil ut, sa jordmor. Selv om jeg selvfølgelig håper at Severin forblir i magen min og vokser seg enda større, er det jo beroliggende å vite i tilfellet noe skjer og litt sprøtt ♥