hits

mars 2016

BILDER FRA BRYLLUPET: DAG 1

Hei, dere! Da har jeg fått endel bilder fra jegerfesten, som var festen før den store dagen på Thorskog slott. Dette er desidert en av mine beste kvelder i livet og den kvelden jeg har hatt mest sommerfugler i magen noensinne.. Hehe! Men det var gode sommerfugler og som dere ser så satt smilene løst.

Vi hadde det utrolig gøy denne fredagen! Tenk så heldige Ulrik og jeg er som har så stor og flott familie og så mange herlige venner. Vi var mektig imponert over innsatsen alle gjestene hadde gjort i forkant med klær og kostymer. Det ble rett og slett en ordentlig jegerfest i ekte "Tre nøtter til Askepott" sti. Akkurat slik vi drømte om Fotograf: Karl Lindqvist Bergstrand

@exellentpicture

SPØRSMÅLSRUNDE SAMMEN MED ULRIK

Hei, alle sammen! Det har vært etterlyst en spørsmålsrunde med Ulrik og meg sammen lenge, så nå tenkte jeg at det var på tide. Spør om alt dere vil, men vær så snill ikke slike kleine spørsmål som "hva liker du best med henne/han" osv. Det har vi svart på tusen ganger før.. 

Jeg ser for meg at vi lager en videoblogg ut av det hele. Dersom det blir veldig mange spørsmål så får jeg heller dele det opp i to. Jeg lager jo nesten aldri videoblogger. Det er så forferdelig flaut, men sikkert en vanesak som alt annet. Derfor skal jeg gjøre det denne gang om det viser seg å være stemning for det. Skriv gjerne "videoblogg" i kommentarfeltet sammen med spørsmålet du stiller om du stemmer for at vi skal lage video. 

Legger ved et morsomt bilde fra jegerfesten under bryllupshelgen vår 

Fyr løs! Vi grugleder oss :-)

JEG ER GLAD FOR AT JEG KAN VÆRE TIL UNDERHOLDNING

Hei, dere! Ina, en av mine herlige lesere gjorde meg oppmerksom på at de hadde det litt gøy av meg og Ulrik på radioen tidligere i dag. I og med at jeg sjelden hører på noen andre radiokanaler enn NRJ og MP3, så fikk jeg det ikke med meg da det gikk. Men jeg har funnet frem podcastet til dere her. Spol frem til 4:20 og 38:50, så hører dere alle morsomhetene. Hehe! 

Radiogjengen minnet meg litt om slike personer som sitter å diskuterer meg på forumer. Det er vel ikke akkurat et kompliment, men det tåler de nok. Jeg har bare aldri forstått meg helt på slike forum-mennesker, men samme kan det være. De er jo underholdende alle sammen, både radiotrynene og sladrekjerringene på diverse forum. Jeg er faktisk glad for at jeg kan være til underholdning for andre og Ulrik tar seg heldigvis ikke nær av dette han heller.

Dere må huske på en ting. Bloggen min er tross alt under kategorien "underholdning" på Side 2, så noen ganger kan jeg kanskje virke litt dum eller fremstå lite gjennomtenkt, men husk at det er mye som ikke vises gjennom bloggen. Jeg skriver for å underholde og jeg velger selv hva jeg vil dele med dere og hvor "overfladisk" jeg ønsker å være.   

Jeg gleder meg til å høre dramatiseringen av talen min fra bryllupet. Dersom de gjennomfører den så skal jeg legge ut video av hele talen min her på bloggen. Jeg har jo delt teksten med dere, men talen i sin helhet på video ligger her å venter.

Håper jeg får beskjed om de faktisk gjennomfører dramatiseringen. For jeg lytter bare til radio for musikkens skyld og bytter som oftest kanal så fort jeg hører noe prating, dermed er det lite sansynlig at jeg får det med meg helt av meg selv. 

Legger ved et bilde fra bryllupet som jeg fikk av fotografen i stad, for i kveld passer jeg meg også bedre på radio enn foran kameraet.. Snakkes mer i morgen 


 

Foto: Karl Lindqvist Bergstrand

@exellentpicture

NY HEADER

Som dere ser så har jeg byttet header i dag. Bildet er tatt av bryllup.no Videoproduksjon og redigert av Marcus Frost som er en venn av Ulrik og meg. Jeg synes det var på tide med noe nytt og det passet jo spesielt godt å bytte til et bilde hvor jeg faktisk smiler i dag som jeg snakker om smilet mitt her på bloggen.. Hehe!

Originalbildet ser slik ut:

Bildet etter redigering: 

Marcus gjorde bildet noe klarere, fikset litt i bakgrunnen, fjernet prikker på silkemorgenkåpen, gjorde sminken min litt "smoothere" (som han kalte det), satt på tekst og ga meg hvitere tenner. Haha! Det er like greit å være ærlig. Jeg bruker aldri å redigere bildene mine, derfor føler jeg nesten at jeg må unnskylde meg for slike småting. Men nå har Marcus lært meg litt om Photoshop, så vi får se om jeg skal teste det ut litt fremover.. Jeg lover uansett å være ærlig! 

DET ER INGEN SOM KAN FÅ MEG TIL Å SLUTTE Å SMILE

Hei, folkens! De siste dagene har jeg fått høre mye rart om smilet mitt. Hehe! Jeg ber jo om tilbakemeldinger slik jeg opptrer, så det var ikke annet enn forventet. Men jeg vil dere skal vite en ting. En viktig ting. Det er at ingen kan få meg til å slutte å smile. Jeg elsker å smile og kommer til å fortsette med det uavhengig om du synes jeg ser gal og stygg ut eller om du synes jeg ser hyggelig og søt ut. Smilet mitt er en del av personligheten min og den trives jeg veldig godt med. Det er jo på grunn av personligheten min som jeg er der jeg er i dag. Gift, lykkelig og driver en suksessfull blogg. Jeg har smilt meg frem i livet. Det funker. Prøv du også! 

Jeg smiler til meg selv i speilet hver enesten dag, jeg smiler til kameraet hver eneste dag, jeg smiler til de jeg er glad i hver eneste dag og jeg smiler til dere hver eneste dag, enten dere liker det eller ikke. Smilet mitt er stort og tar litt plass og det gjør jo jeg som person også..

Nå skal jeg hive meg rundt og komme meg på trening. Vi blogges mer senere 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"I think that anybody that smiles automatically looks better." -  Diane Lane

MORSOM GAMMEL MANN

Kjære, Kjetil. Jeg ble nylig gjort oppmerksom på at du gjør narr av utseendet mitt offentlig. Er dette en ny form for humor som du har begynt med? Er folk så lei av å se deg som "Jens Pikenes" at du må finne på noe nytt? De fleste vet at du er glad i å få folk til å le. Fortsett med det. Men å rakke ned på andres utseendet for å få folk til å le synes jeg du skal slutte med. 

Jeg er sikker på at du fikk mange til å le med deg ved det du skrev om meg på Facebook. Personlig må jeg innrømme at jeg ble negativt overrasket over deg. Dersom du kun hadde gjort narr av temaet jeg skrev om, som i og for seg var litt tullete eller måten jeg uttrykket meg på så hadde det vært helt greit. Målgruppen for bloggen min er ikke akkurat "menn nærmere 60", så jeg forstår at dette ikke er interessant lesning for deg. Dessuten tåler jeg å bli kritisert for det jeg skriver og er vandt til at meningene mine vekker noe oppsikt.

Tilbake til poenget ditt. Du sammenligner meg med "The Joker" i Batman. I og med at dette ikke en gang er en ordentlig person, men en tilgjort figur ser jeg på sammenligningen din som direkte mobbing. Ta det med ro. Jeg kommer meg over det. Jeg hadde bare forventet meg mer av "kongerikets mest glamorøse kvinnebedårer". Er det ikke det du er? Det er nå i hvert fall slik du selv har beskrevet deg på Penthouse Playboys egen hjemmeside.. 

Jeg som blogger vet at jeg når mange mennesker med det jeg skriver og er fullstendig klar over at jeg må tåle tilbakemeldinger av alle slag. Til og med fra gamle menn som deg, men det må faktisk du også. Du må tåle å få tilbake.

Du lever kanskje av å underholde, men du er også en offentlig person og jobber som spaltist i Dagbladet. Skjerp deg.


 

BESØK AV LILLESØSTER

I dag har pappa og lillesøster tatt turen fra Halden for å tilbringe den siste dagen i påsken her i Oslo. Jeg har gledet meg lenge til dette besøket! Før påske var jeg jo til og med redd for at vi ikke skulle rekke det, da det ble mye reising hit og dit med Ulrik og meg. Det er ikke alltid det er like lett å få alt til å klaffe for alle i høytider som dette, spesielt ikke med skilte foreldre og familie som bor spredt over hele landet..

Ulrik er på i dag jobb, så det er koselig med litt lyd i huset. Det er ikke noe som er hyggeligere enn å være sammen med familie på helligdager som dette. Jeg vet ikke hva vi skal finne på ennå. Dagen min har bestått av trening, utpakking, klesvask og rydding, så nå er jeg klar for å gjøre noe mer moro. Har dere noen forslag til hva vi kan finne på i dag som nesten alt er steng? I mellomtiden koser vi oss med kokkosboller og is. Påsken er jo ikke helt over enda!

Lillesøsteren min, Ingerid er forresten 9 år og går i fjerde klasse.. Er hun ikke søt? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette blir en fin avsluttning på påsken!

SLIK TAR JEG SELFIE

Mange har hengt seg opp i hvordan jeg tar bilder av meg selv, spesielt disse typiske selfiene som dere ofte ser både her på bloggen, på Snapchat (pilotfrue) og på Instagram. Jeg synes bare det er komisk at dere legger merke til de små tingene som går igjen i bildene mine, for det stemmer jo. Jeg liker meg best fra en vinklel og aller helst med hodet litt på skakke.. Hehe! 

For det første så elsker jeg å ta selifie i speilet slik at dere ser både telefonen og ansiktet mitt. Jeg vet ikke hvorfor, men av en eller annen grunn så synes jeg at jeg blir penest slik. Dersom variasjon ikke hadde vært et tema så hadde jeg kun publisert slike speilbilder. Heldigvis blir jeg "tvunget" til å variere bildebruken min fordi jeg blogger. Ellers hadde nok instagramkontoen min vært rimelig kjedelig. På bildet under ser dere hva jeg mener med "speilbildet".

Her har dere en video fra bryllupsdagen min som viser hvordan jeg tar en klassisk selfie med kameraet vendt mot meg:
 

 

Min selfie prosedyre:

Jeg holder helst telefonen med begge hender og skyver alltid venstre side frem, som er min beste side. Dersom jeg har håret ut så samler jeg det gjerne på venstre skulder eller trekker det frem på begge sider. Er håret i en hestehale eller oppsatt som på denne videoen så sørger jeg for at det kommer til syne ved å riste litt på hodet. Deretter legger jeg hodet på skakke og smiler nesten alltid med åpen munn. De gangene jeg tar selfie eller vanlige bilder med munnen lukket er jeg ikke like komfortabel. I hvert fall ikke når jeg skal være alvorlig. Det hender at det kommer frem på bildene at jeg ser usikker ut når jeg ikke smiler. Ofte redder jeg meg inn ved å kikke ned i gulvet eller ned i bakken. Meg alvorlig med lukket munn ser fort pornografisk ut og det er et uttrykk jeg sjeldent er ute etter. På slike bilder ser det rett og slett ut som om jeg prøver for hardt. 

Jeg pleier også å bøye meg litt ned når jeg tar bilder av meg selv ved å bøye venstre kne. Ulrik mener at jeg ser litt skeiv ut i de speilbildene som jeg tar og det er faktisk noe med det som jeg liker. Ja, jeg er kanskje rar og fjollete, men jeg innrømmer det og har mer enn nok selvironi.  

Jeg prøver å utfordre meg selv til å ta bilder fra nye vinkler og legge ut bilder av meg selv som ikke er så "typisk meg", men jeg har en lang vei å gå. Fremover skal jeg jobbe videre med rollen min foran kameraet og løsrive meg litt etter litt fra min vanlige prosedyre. Jeg tror at det kan hjelpe å jobbe sammen med noen nye fotografer i blandt som ikke kjenner meg og mine vaner.

Sist men ikke minst så vil jeg bare si at det ligger mange bilder bak en god selfie fra denne jenta. Jeg ser fort et potensielt bilde, men jobber lenge med samme posering før jeg sier meg fornøyd. Dessuten har lyssettingen ALT å si for at et bilde skal bli bra. Jeg kjøpte meg nylig to fotolamper som vi har stående her hjemme til bruk på grå og mørke dager som i dag. Nå mangler jeg bare selfielys på mobilen og det ønsker jeg meg av Ulrik til bursdagen min (håper han leser dette). Slik som de selger i Dash-butikkene til Kardashian søstrene!

I dag er det faktisk bare en måned igjen til bursdagen min. Det blir umulig å toppe fjorårets feiring da Ulrik fridde til meg i Puerto Banus. Men det er ikke meningen heller. 25-årsdagen min kommer jeg aldri til å glemme 

DET BLIR DET SAMME SOM FALSKE VENNINNER

Nå sitter jeg på hotellrommet igjen og denne gang skriver til dere for å få ut litt frustrasjon.. Det har lenge vært stor fokus på bloggere som provoserer frem gode lesertall ved de mest sjokkerende titlene og historiene. Jeg er jo en av de som ofte har blitt oppfattet provoserende med denne bloggen. Noen ganger har hensikten med det jeg har skrevet vært å provosere, da jeg har hatt et poeng jeg ønsker å belyse, mens de fleste gangene er nokså tilfeldig. Tro det eller ei. Men nok om det.. Vet dere hva jeg er lei av? Jeg er lei av bloggere som skriver kun for å bli likt. Det blir det samme som falske venninner. Falske venninner sier det mottakeren ønsker å høre, mens falske bloggere skriver det flertallet av mottakerne ønsker å lese. 

Jeg har noen slike falske venninner. Både fra gammelt av og fra denne noe overfladiske bloggverden. Ingen av disse jentene står meg nær. Men når vi møtes er det akkurat som om de tror at vi er nære. De tror at de lurer meg.

Jeg tenker aldri på hvordan jeg skal formulere meg best for å bli likt av flest. Det jeg skriver er fullt og helt meg og dermed er også alt jeg skriver 100 prosent ekte. Jeg liker å bli likt som de fleste andre, men jeg godtar også å bli mislikt. Ikke på bakgrunn av utseendet mitt eller slike overfladiske ting, men det er greit for meg at du ikke liker meg på bakgrunn av mine meninger og prioriteringer. Det er også greit for meg at vi er forskjellige. 

Jeg er kanskje annerledes eller rar i dine øyne, men jeg er i hvert fall ekte og ærlig uansett om du møter meg på gata eller alle de gangene du "møter" meg gjennom bloggen. Flere av dere leserne mine har blitt som venninner og støttespillere for meg. Det siste jeg ønsker er å skuffe dere ved å servere dere en falsk utgave av meg selv. 

Det er viktigere for meg å uttrykke det jeg tenker og leve det livet jeg trives med enn å være hun som alle synes godt om. Hun som alle synes godt om tilpasser seg ofte litt for mye ut ifra hvem hun snakker med og hvilke sosiale settinger hun er i. Kan vi ikke bare være oss selv? Jeg blir kvalm av slike falske mennesker..

NÅR LIPGLOSS ER EN DÅRLIG IDÉ

Hei, alle sammen! Vi var jammen i meg heldige med været her i går, for i dag blåser jeg nesten over ende. Jeg våknet flere ganger i natt av vinden ute. Den plaget meg ikke, men jeg må innrømme at det var litt vemmelig. Jeg er jo ikke vandt med vær som dette..

Ulrik dro tildig på morgen i dag og kommer ikke tilbake før sent på kveld. Jeg skal dermed ut og utforske Ålesund videre på egenhånd. Jeg håper det er noen åpne butikker rundt omkring, for noe utflukter i fjell og natur blir det definitivt ikke. 

Før jeg tok disse bildene var jeg akkurat ferdig med å fikse hår og sminke, og tok for sikkerthets skyld på meg et ekstra lag med lipgloss for at leppene mine skulle skinne mest mulig foran kameraet. Planen var å ta noen fine selfier på balkongen med sjøen i bakgrunnen, men jeg fant fort ut at det var en dårlig idé. For ikke å snakke om lipglossen.. Resten av dagen er det tørre lepper og hårstrikk som gjelder.

Vi blogges mer senere!


 

PÅ SIGHTSEEING MED SVIGERS

God kveld fra Ålesund! I dag har jeg tatt meg påskefri helt til nå for å tilbringe litt kvalitetstid med foreldrene til Ulrik som kom med bil fra Måløy for å hilse på oss. Vi startet dagen med en sen frokost/tidlig lunsj på et sted som heter "Bocca", før vi dro opp på utsiktspunktet "Aksla" og så utover hele den vakre byen. Jeg frøys litt fordi jeg hadde kledd meg dårlig, men solen skinte så det var ingenting å klage på.. 

Deretter dro vi videre til Atlanterhavsparken som er et stort akvariumannlegg her i Ålesund. Det var virkelig et sted å besøke for både store og små. Jeg synes det var ekstra stas med pingvinene. De var bare helt skjønne! Telefonen min, kameraet mitt og snapstoryen min er derfor fulle av pingvinger.. Hehe!

Vi avsluttet dagen med en middag på en indisk restaurant hvor det var kjempegod mat. Jeg husker ikke hva stedet het, men tror det var "Tajmahal" eller noe sånt.. Planen var å spise på "Zuuma", men det var stengt, så mulig jeg prøver igjen i morgen når Ulrik er ute og flyr. 

Nå ligger vi rett ut i sengen med en stor godtepose mellom oss. Vi er skikkelig fornøyde begge to med alt vi har fått ut av denne fredagen. For en hyggelig dag det har vært og for noen herlige svigerforeldre jeg har. Jeg er heldig!

Resten av kvelden er satt av til film og avslapping på rommet. Vi blogges mer i morgen. Da lover jeg å gi lyd fra meg mye tidligere på dagen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MED MANNEN PÅ JOBB IGJEN

Da var vi fremme i Ålesund på hotellet som vi skal bo på frem til søndag. For en innflyvning vi hadde! Det var mye flott å se fra cockpit på vei inn til Ålesund. Jeg knipset som vanlig som en galing med både kameraet og mobilen. Ulrik er jo vandt til det og heldigvis for meg var det greit for han andre piloten også. For dere som er interesserte i fly bør se snapstoryen min fra i dag (pilotfrue). Til og med Ulrik ble imponert over alt jeg fikk med meg. Hehe! Jeg vet ikke med dere, men jeg synes at fjell og natur ser spesielt vakkert ut fra luften. Det beste med å sitte i cockpit er jo utsikten. På bildene under ser dere noen glimt fra flyturen..

Nå skal vi ut og få oss noe mat. Ulrik har fri frem til lørdag morgen. Vi har altså god tid sammen selvom han er på jobb. Resten av crewet blir også med for en matbit, så dette blir en hyggelig kveld. Vi blogges mer fra denne fine byen i morgen     

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NESTE STOPP: ÅLESUND

Da var jeg pakket og klar igjen etter en natt hjemme, utpakking og litt klesvask. Nå går turen som sagt videre til Ålesund. Tusen takk for alle de hyggelige tipsene jeg har fått av dere om restauranter og utflukter. Jeg vet ikke hvor mye vi rekker på disse dagene. Ulrik skal jo tross alt jobbe. Jeg kommer derfor til å benytte mye av tiden til både jobb og trening selv. Det ryktes om et bra treningsrom på det hotellet vi skal bo på, så denne jenta har joggesko, treningstøy og headsett med. 

Jeg håper også at vi får til en middag med svigers når vi først er i "området". Ulrik sine foreldre er jo fra Måløy og det er visst bare to og en halv time i bil fra Ålesund. Noe kos blir det og vi skal definitivt ut og spise på et eller flere av stedene som dere har anbefalt oss.

Nå må jeg komme meg ut døren. Jeg har noen småting jeg må fikse før jeg skal møte Ulrik på Gardermoen. Ingen tid å miste.. Vi blogges mer senere i dag   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fortsatt god påske til alle!

PÅ VEI HJEM OG KLAR FOR NYE PÅSKEEVENTYR

Nå er vi allerede på vei hjem fra Geilo igjen etter noen fine dager sammen med familien. Det var nesten litt trist å forlate leiligheten i det nydelige været som kom i dag. Vi fikk heldigvis tid til å slappe av litt i solveggen før hjemreisen. Det er ingenting som er så deilig som de første dagene du kan sitte ute i bare genser uten fryse..

I kveld blir det sushi og en god film på TV. Ulrik skal tidlig på jobb i morgen og jeg har bestemt meg for å bli med han ut og fly. Turen går til Ålesund og der blir jeg frem til søndag. Har jeg noen lesere fra Ålesund? Jeg har aldri vært i Ålesund før så det skal bli hyggelig å få oppleve enda en flott by i Norge. Det er fordelen ved å være gift med en pilot. Da får man muligheten til å reise og se nye stedere litt oftere. Det er jo også en stor fordel at jeg jobber som jeg gjør, for da har det faktisk ingenting å si om jeg sitter i bilen (som nå), er på Geilo eller i Ålesund. Jeg tilpasser meg Ulrik og det tror jeg at han setter pris på. Dessuten så er det jo ingenting annet jeg heller vil enn å være sammen med han når jeg kan.

Takk for nå Dr. Holms. Vi ses igjen om 3 uker   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

SMINKEN JEG BRUKER

Hei, dere! Jeg tenkte jeg skulle vise dere de produktene jeg er mest glad i akkurat nå. Hvilke merker jeg faller for endrer seg jo mer jeg lærer om sminke. Nå som jeg har testet ut endel er jeg mer sikker på hva jeg liker og hva som passer best til min hud og mine farger. Jeg sminker meg selvsagt ikke like mye her på fjellet som jeg gjør ellers i hverdagen eller til fest, men jeg har likevel med meg alle favorittene mine på tur siden jeg pleier å stæsje meg opp til middagene på hotellet. Derfor har jeg med alle favorittene på fjelltur.

Det er jo når du er ute og reiser eller på småturer som dette du innser hva du er avhengig av i toalettmappen. Jeg har skuffene fulle med sminke og andre produkter hjemme som jeg ikke bruker. Nå skal jeg vise dere hva jeg faktisk bruker. Jeg lagde et lignende innlegg i fjor påske og har fått flere spørsmål fra lesere om jeg kunne gjøre det igjen..

HER ER MINE AVHENGIGHETER:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥  Make up base: Sensai brightening. Denne bruker jeg som oftest et tynt lag av over hele ansiktet før jeg tar på meg foundation, men også til å blande foundation lysere hvis jeg ønsker det.

Foundation: Nars- Medium 2. Jeg bruker en flytende foundation som jeg er blitt veldig glad i. Første gang jeg brukte denne var faktisk da Maria (frisøren og sminkøren min) sminket meg i bryllupet.  

Pudder: The Balm cosmetics. Sexy mama anti-shine. Denne bruker jeg som oftest for å matte ned ansiktet mitt, spesielt i pannen, rundt nesepartiet og på haken.

Solpudder: Nars- Laguna. Dette solpudderet fungerer også bra til contouring.

Rouge: Nars- Orgasm. En frisk farge som ikke er for rosa. Jeg liker nemlig ikke når rougen blir for sterk i fargen.

Brynsskygge: Bitchn Brows. Jeg bruker bare den lyseste fargen og den mellomste, ikke den sorte.

♥ Brynspenn: Bitchn Brows. Mørk brun.

Øyenskygge: Makeup revolution - Flawless Matte. Dette skrinet har jeg nylig tatt i bruk. Jeg bruker bare øyenskygge når jeg skal pynte meg litt ekstra og dette skrinet har alle de bruntonene jeg bruker.

♥ Mascara: Lash up - Super serium mascara. En god mascara for deg som har vippeextension. Denne bruker jeg mest i den perioden vippene begynner å minke og jeg egentlig er klar for påfyll.

♥ Primer: Nars. En utrolig god primer som gjør at du unngår de strekene i øyenskyggen som jeg ellers ofte får utover kvelden. Dessuten sitter skyggen mye bedre ved bruk av en god primer som dette.

♥ Setting spray: NYX matte finish. Denne sprayen bruker jeg over hele ansiktet når jeg er ferdig med hudsminken. Sprayen gir huden fuktighet og gjør at sminken smelter fint og naturlig inn i huden.

♥ Lipliner: Nars. En fresh lipliner jeg bruker kun til fest.

♥ leppestift Frøya. Denne bruker jeg daglig. Jeg elsker den matte looken på leppene.

♥ Lipgloss: Victorias Secret. Jeg har alltid vært tilhenger av VS og har sikkert 20 forskjellige slike lipglosser liggende hjemme, men akkurat denne lyse rosa har vært en favoritt lenge. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De fleste produktene fåes kjøpt i salonger rundt omkring eller såklart på nett. Med et enkelt søk så finner dere alle disse produktene. Det er kun sminken fra Nars som er litt vanskelige å få tak i. Her i Norge kan de bare kjøpes hos Head Frisør i Hegdehausveien. Det fant jeg ut etter at jeg var på sminkekurset til Mario Dedivanovic. Mario brukte nemlig flere produkter fra Nars da han sminket modellen på scenen. Make up basen fra Sensai kjøper jeg på ulike parfymerier i Oslo.

Nå begynner Ulrik å bli utålmodig her.. Vi skal ut på ski i dag igjen. Si ifra hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare dere senere i dag 

JEG ER IKKE FØDT MED SKI PÅ BEINA

I dag har vi vært i bakken og kost oss i mange timer. Det startet med at jeg klaget over at jeg hadde vondt i beina, at jeg var kald, at jeg jeg var tørst og at jeg var sulten, men etter noen stopp her og der ble jeg mett, kvitt tørsten, fikk igjen følelsen i beina og varmen i kroppen. Det var gøy å stå litt på ski igjen. Jeg er ikke akkurat født med ski på beina, så det tar som regel en liten time hvor jeg må jobbe med både nerver og motivasjon, men når jeg først får det til og klarer å glemme hvor ubehagelig de slalomstøvlene faktisk er SÅ har jeg det gøy. Hehe! 

Ulrik er sirka en million ganger tøffere og flinkere enn meg på ski, men det kommer jo av at han har stått på ski i mange flere år enn meg. Før var jeg traff Ulrik var jeg kun opptatt av afterski og det å se bra ut, ikke selve bakken og det sunne med å være på fjellet. Det er Ulrik som har fått meg til å like å stå på ski og det er jeg veldig glad for. De hyggelige timene vi har hatt sammen i dag kommer jeg til å leve på lenge. Dessuten føles det så fantastisk bra å bruke kroppen litt igjen. Jeg har vært ganske sløv på å bevege meg helt siden før bryllupet og det merkes. Etter påsken skal jeg virkelig komme i gang med treningen igjen, men det tenker vi ikke på i dag. Nå skal vi kose oss gløgg i hjel de dagene vi har igjen her oppe med god mat og masse godt i glasset. Ønsker dere alle en riktig god påske  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

DE 7 MEST IRRITERENDE MENNESKENE PÅ SNAPCHAT

Jeg bruker Snapchat daglig og som oftest oppdaterer jeg mystoryen min minst 10 ganger om dagen. De dagene jeg er mest aktiv er gjerne på ferie eller på dager hvor det skjer litt ekstra. Det er jo begrenset hvor spennende det er for dere å se bilde etter bilde av hva jeg spiser til frokost, Stella på luftetur, meg på tredemøllen eller andre slike hverdagslige ting, men det blir jo noen av de også. Jeg prøver så godt jeg kan å variere og har et ønske om å bli tøffere foran kameraet.

Ulrik er en bedre snapper enn meg. Det har jeg alltid sagt. Han er morsom å følge med på til og med for meg som vet hva han gjør og hvor han er til enhver tid. Det er jo litt rart at han er flinkere enn meg til å oppdatere ettersom at jeg faktisk lever av dette, men jeg kan ikke gjøre annet enn å innrømme det og jobbe videre med min egen. Jeg vet nemlig at jeg ikke er verdens mest interessante person å følge på Snapchat, men jeg tenker over alt jeg legger ut og sparer dere for mye unødvendig. Jeg sender heller ikke random snapper til folk jeg ikke kjenner. Jeg legger kun ut bilder på mystory som dere kan se på hvis dere vil. Nederst i innlegget ser dere et lite glimt av dagens mystory.. 


 

Her er de snappene jeg irriterer meg mest over som jeg mottar hver eneste dag:

1. Fylla-snapperen: Det er gøy å se antrekksbilder før du skal ut, videoer fra utesteder og noen oppdateringer før du blir for full, men vi trenger på død og liv ikke å være med på HELE byturen pluss nachpielet med bråkete mennesker og bare tullprat. Det er rett og slett kleint å se på og ikke minst kleint for deg dagen derpå. 

2. Baby-snapperen: Jeg vet at jeg kommer til å ta tusen millioner bilder og videoer av barnet mitt den dagen jeg blir mor, men jeg håper inderlig at jeg husker hvor irriterende det er å få tilsendt ALLE de tusen millioner bildene og videoene av andre sine barn. Det er ikke alt som må deles med omverden hver eneste dag. Hold deg til høydepunktene i hverdagen.

3. Kaffe-snapperen: Jeg har tatt noen bilder av kaffekoppen min før jeg også, men innsett nå hvor utrolig kjedelig det er å få slike snapper. Snu i det minste kameraet mot deg og bli med på bildet sammen med kaffekoppen. Det hjelper mye. 

4. Mat-snapperen: Jeg elsker mat og liker å dandere tallerken slik at den ser mest mulig delikat og inspirerende ut, men jeg tar ikke bilde av et måltid med mindre det er noe spesielt ved det eller at jeg har et eller annet budskap. En brødskive med gulost og paprika er ikke et slikt bilde. En hyggelig påskefrokost som vi hadde her på Geilo i dag derimot fortjener et bilde.   

5. Screenshot-snapperen: Det er kun en person jeg tar screenshot av og det er når storesøster sender bilder av tanteungen min. Ellers tar jeg typ ALDRI screenshot når venner eller folk jeg ikke kjenner sender meg bilder. Det er ikke meningen at man skal gjøre det, da hadde det vært en funksjon i selve appen for akkurat det. 

6. Husdyr-snapperen: Jeg og Stella er mye hjemme alene. Derfor hender det at det blir noen bilder av henne alene eller meg sammen med henne som legges ut på mystory. Men jeg prøver å minne meg selv på at dere følger meg fordi dere vil se meg, ikke bare Stella. Det blir litt det samme som å spamme med babybilder.

7. Sms-snapperen: En svart skjerm med tekst. Finnes det noe kjedeligere å motta enn akkurat det? Det er hyggelig å få spørsmål eller kommetarer til det jeg legger ut, men hallo? Ta i det minste et bilde av noe hyggelig eller la meg få se hvem jeg snakker med :-) 


 

Hvilke mennesker irriterer du deg mest over på Snapchat?

PÅ MED "GEILOBUNADEN"

Da var vi vel fremme på Dr. Holms. Både Ulrik og jeg har som dere ser fått på oss "geilobunaden", altså nikkers og strømper. Jeg trodde aldri jeg kom til å bli en slik nikkers jente, men etter at Ulrik kom hjem med disse to hvite i går så ble jeg helt frelst. For et komfortabelt, praktisk og samtidig stilig antrekk. Jeg kommer definitivt til å gå til innkjøp av mer lignende fjelltøy fremover. Det er jo flere fine sportsforretninger her oppe, så mye mulig det blir litt shopping en av dagene. Jeg krysser fingrene for påsketilbud! 

I går var vi som sagt på Escalon og spiste masse god spansk tapas. Det ble en fuktig kveld, derfor ingen tur på ski i dag. I morgen har vi lovet hverandre å komme oss opp tidligere slik at vi får hele dagen i bakken. Det føles ut som en evighet siden sist jeg stod på ski, så det tar nok noen timer før jeg føler meg ordentlig trygg igjen. Sånn er det jo med alt man gjør sjelden..

Er det forresten noen av dere som er på Geilo i påsken? Jeg har fått noen hilsner på Snapchat av følgere som er her oppe. Det er veldig hyggelig når snapchatene er ment til meg, ikke bare slike random snapper av gjærbakst eller kaffekopper. Sorry, men jeg begynner å bli litt lei.. Hehe!

Nå er det filmkveld i stuen med familien. Håper dere koser dere like mye som meg denne påsken  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

ENDELIG

Da var vi pakket og klare for noen dager på Geilo. Endelig påskeferie! Bilen er stappfull som vanlig, Ulrik kjører og jeg blogger.. Hehe! Det skal bli deilig å være noen dager på fjellet sammen nå. Ting har gått i ett siden vi kom hjem fra bryllupsreisen og jeg har heller ikke sett mamma og den siden av familien min siden bryllupet så dette har jeg gledet meg til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld har vi bestilt bord på Escalon på Dr. Holms Hotell. Jeg er superfan av tapas og liker generelt slik social eating veldig godt. Ingenting er hyggeligere enn å sitte timesvis ved bordet med de man er glad i å skravle og le. Jeg tipper at vi kommer til å mimre litt sammen fra bryllupet også.

Ellers er planen å stå litt på ski, spise masse godteri og bare kose oss med familien. Det er i hvertfall oppskriften på min drømmepåske. Jeg tror jeg blir med Ulrik hjem igjen på onsdag og videre på jobb i Ålesund. Men jeg har ikke bestemt meg helt ennå. Jeg har også lyst til å få litt tid til lillesøster i slutten av påsken. Vi får se. Jeg føler meg heldig som har så stor familie at det er vanskelig å rekke gjennom alle. Men man blir nesten litt frustrert av det til tider..

Jeg vil også skape en stor familie en dag, med minst tre barn. To jenter og en gutt!  Nei, nå drømmer jeg meg bort igjen.. Vi blogges mer fra Dr. Holms. Nå skal jeg jobbe meg videre ned i godteposen her. Ingen roadtrip uten smågodt  

Hva skal du i påsken?

KONGEKRABBEAFTEN

Husker dere at jeg fortalte om dekktallerknene og kuvertasjettene som jeg spesialbestilte til bryllupet? I går tok vi de i bruk for første gang etter den store dagen her hjemme. Vi inviterte inn til en kongekrabbe aften med noen venner av oss. Det var veldig gøy å dekke på med noe så personlig og flott. Vi kommer ikke til å bruke disse til hverdags, kun til litt finere anledninger som i går. Det er jo ikke hver dag vi koser oss med kongekrabbe akkurat. Jeg elsker sjømat og kongekrabbe mest av alt. Derfor så jeg virkelig frem til denne kvelden og brukte god tid på pynting av bordet. På de tre første bildene under ser dere jeg prøvde meg frem med borddekkingen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dekktallerknene og kuvertasjettene er laget på Ikra glass. Monogrammet fra bryllupet "JU" ble noe finjustert av Natalia som er kvinnen bak Ikra, for at det skulle se best mulig ut på glasset. Alt er er håndlaget og sandblåst. Jeg synes resultatet ble fantastisk bra og er veldig glad for at vi valgte å prioritere disse tallerknene midt opp i alle andre kostnader vi hadde rundt bryllupet. Tenk så hyggelig å dekke på med dette år etter år og minnes den største dagen i Ulrik og mitt liv. Symbolsk og vakkert  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste passende anledning blir når Ulrik og jeg får samlet foreldrene våre til en helaften. Da kommer vi til å mimre masse fra bryllupsdagen hvor vi spiste av de samme tallerknene på hovedbordet. Vi bestilte nemlig 12 stykk dekktallerkner og 12 stykk kuvertasjetter, slik at vi hadde nok til hovedbordet i bryllupet, som bestod av foreldre, forlovere med følge, toastmaster, Ulrik og meg. Dere får se flere bilder av tallerknene i bryllupet senere. Jeg venter som sagt på resten av bildene fra fotografene.

Skal du gifte deg i nærmeste fremtid eller er du kanskje bedt i bryllup? Ta en titt her for dere som er ute etter noe som skiller seg ut      

JEG LIKER Å DELE

God fredag! Det ble en rolig start på helgen for min del. Jeg var ikke helt i form da jeg stod opp i dag og har derfor bare daffet rundt sminkefri i tøfler og en oversized skjorte. Ulrik er siste dag på jobb før vi tar påskeferie. Det skal bli godt å komme seg til fjells og tilbringe litt tid med storfamilien. Jeg håper virkelig at jeg føler meg bedre i morgen, hvis ikke så satser jeg på at frisk luft på Geilo gjør susen.

Når jeg sitter hjemme og gjør ingenting som i dag så blir jeg ofte veldig tankefull.. Det er ingen hemmelighet at jeg har lyst til å bli gravid. Jeg har som sagt sluttet på p-piller og i går tok jeg steget videre og kjøpte jeg meg en eggløsningstest. Det sies at det kan ta lang å bli gravid tid for en jente som meg som har gått på p-piller i såpass mange år. Jeg er ikke utålmodig, men jeg håper jo at det skjer i løpet av året. 2016 har hittil vært det beste året i mitt liv, så jeg klager ikke. Likevel har jeg troen på at det kan bli enda bedre 

Jeg kommer som dere skjønner til å dele mye av graviditenen den dag det blir et faktum. Om jeg blir en typisk mammablogger noen gang får tiden vise. Jeg synes bare det er gøy å ta dere med på en ny reise. I og med at all bryllupsplanlegging er over, så er det på tide med et nytt og kanskje mer spennende "prosjekt" for dere å følge. Jeg liker å dele og har blitt vandt til at sosiale medier er hverdagen min. Heldigvis for meg er også Ulrik komfortabel med dette. Ellers måtte jeg gitt meg nå mens leken er god..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

UNDERHOLDNINGEN I BRYLLUPET

Hei, dere! Jeg var hjemme sent i går kveld, så det ble ikke noe mer tid til blogging. Jeg koste meg rett og slett litt for mye i Halden med hjemmelaget lapskaus, mer enn nok søtsaker og flere latterktramper med farmor og bestefar av gamle opptak fra jeg var liten. Hehe! Det er gøy å mimre litt.. 

Over til noe annet.. Jeg har fått endel spørsmål angående underholdningen i bryllupet. Derfor tenkte jeg at jeg skulle fortelle dere litt om akkurat det. Vi hadde nemlig en hyggelig kar på trekkspill hele fredagen som spilte under jegerfesten og en DJ på lørdagen som spilte sammen med en fiolinist og en trompetist både i bryllupsmiddagen og på selve bryllupsfesten. I tillegg til at min kjære storesøster sang for meg i kirken da. DET var vakkert og fantastisk tøft gjort! Hun sang "Love me like you do" med Ellie Goulding. Den samme sangen som vi danset brudevalsen til noen timer etter.. Jeg er veldig fornøyd med den miksen av musikk vi klarte å skape sammen med disse musikerne hele helgen og har bare fått positive tilbakemeldinger fra gjestene. 

Når det gjelder han karen på trekkspill (Torfinn), så har jeg ikke spurt om å legge ut kontaktinfoen hans her på bloggen, men for de av dere som er interesserte i det kan sende meg en mail på: pilotfrue@outlook.com. Det samme gjelder trompetisten (Kristoffer). 


​Bildet er lånt av Ole Marius sin facebookprofil og ble tatt rett før de snek seg inn i bryllupsmiddagen vår på Thorskog slott.

Når det gjelder DJ-en (Ole Marius) og fiolonisten (Fredrikke) så var det de jeg hadde mest kontakt med i forkant av bryllupet. Ole Marius spiller vanligvis på flere kjente utesteder i Oslo, som Sollihagen, Bar Tjuvholmen, Lille Asia og Lektern. Han var veldig lett å samarbeide med og en utrolig kul fyr. Med samarbeid mener jeg å planlegge musikkstil og sette opp tidsplan for når og hvor ting skulle skje. Det var Ole Marius som fikk meg i kontakt med både fiolinisten og trompetisten. Han har et stort nettverk som er gull verdt når man skal arrangere et bryllup, som vi gjorde eller andre store eventer. Ole Marius Berg (DJ) kan kontaktes på mail: djlemar2@gmail.com 

 

Fredrikke (fiolinisten) var bare HELT RÅ. Det så dere et lite glimt av henne i bryllupsvideoen og kan se mer i videoen over.. Ikke bare er hun utrolig søt og sjarmerende, hun er også imponerende dyktig på den fiolinen og lager ekstremt bra show. Jeg kjenner at jeg har veldig lyst til å finne på mer med denne jenta i fremtiden, for når hun hopper opp på bordene og lager liv så er det ingen over og ingen ved siden av. Fredrikke lagde også notene til inngangsmusikken og utmasjen i kirken sammen med trompetisten. Fredrikke Juliane Tordhol kan kontaktes på mail: fredrikke.tordhol@gmail.com eller på Facebook her

Bildet er lånt av facebookprofilen til Fredrikke og tatt på Thorskog slott på bryllupsdagen vår

Jeg anbefaler alle som skal gifte seg eller arrangere en stor fest å leie inn musikere. Det er ingenting som kan måle seg med den stemningen man får av live musikk, spesielt kombinasjonen av instrumenter som fiolin, trompet og saksofon sammen med en DJ 

ROADTRIP TO HALDEN

Hei, i solen! Jeg bestemte meg på dagen i går for å ta meg en tur til Halden i dag, så nå sitter jeg her å blogger i bilen med Stella ved min side utenfor garasjen. Vi er klare for å besøke verdens beste farmor og bestefar. Ulrik er på jobb, dermed blir dette en ren jentetur..

Jeg har ikke sett noe til familien min i Halden siden bryllupet, så nå var det virkelig på tide å ta seg en tur. Det er ikke lange veien fra Oslo til Halden og for meg som elsker å kjøre bil i finvær med favorittlåtene høyt på, er jo dette bare er koselig. Dessuten så er det verdt turen for å få klemme litt på de jeg er glad i 

Jeg blir i sirka såååå godt humør av dette været og føler meg alltid så fri på slike bilturer som vi skal på nå. Det er ikke ofte jeg kjører bil i Oslo, for her går det mest i kollektiv og taxi. Det har jo med de elendige parkeringsmulighetene som finnes i sentrum. Dessuten er det rådyrt å parkere rundt omkring. I blandt er det jo faktisk billigere å slenge seg i en taxi, noe som er helt absurd.

I dag er forresten første dag her hjemme i Norge hvor jeg faktisk trenger solbriller. Gud, så deilig også så fresh man plutselig føler seg. Hehe! Nei, nå må jeg legge bort macen og komme meg avgårde. Vi blogges, folkens.. Ha en superduper dag!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

ER DET SLEMT Å VÆRE ÆRLIG?

Kjære alle sammen som lot seg provosere av det jeg skrev om katter eller Anette Marie i går. Blogginnlegget var ikke "staget" som noen trodde. Men Anette visste at jeg hadde tenkt til å skrive om henne og disse kattemenneskene som jeg ofte ikke forstår meg på. Hun sier til og med selv at hun synes det var greit at jeg skrev det jeg skrev i sitt blogginnlegg i dag.

Anette er en smart og sterk jente. Hun legger seg ikke ned å gråter av at jeg ikke er en katteelsker. Jeg tipper helt ærlig at hun bare ristet på hodet tilbake av meg og mest sansynlig med et smiil om munnen da hun leste innlegget mitt. Det er nå i hvertfall slik jeg kjenner henne.. 

Denne kattegreia var overhodet ikke ment som en krangel mellom Anette og meg. Vi er fortsatt gode venner. Jeg kranger da ikke over internett. Det blir for dumt. Jeg deler bare tanker og meninger som alltid og denne gang dro jeg inn Anette. Jeg hadde ikke dratt inn venninner eller bekjente av meg ved navn dersom de ikke selv var bloggere. Men i og med at Anette godkjente at jeg skrev om henne i forkant og selv er vandt med å dele livet sitt gjennom sosiale medier så klarer jeg ikke å forstå at dere ser på dette som noe slemt. Jeg hadde respektert om hun ikke ville være en del av innlegget mitt. For ja, jeg respekterer alle mine venner, men det betyr ikke at jeg trenger å være enig i alt de gjør og sier.

Flere av dere mener at jeg henger ut Anette, noe jeg overhodet ikke er enig i. Jeg synes heller ikke det er riktig at jeg blir hengt ut i mitt eget kommentarfelt som mobber for å være ærlig.. Er det slemt å være ærlig mot de man kjenner?


 

JEG FORSTÅR MEG IKKE PÅ KATTEMENNESKER

I går var jeg som flere av dere vet sammen med min gode venninne Anette Marie. Anette og jeg har det utrolig gøy når vi er sammen. Det er ikke mange jeg ler så mye med. Men selv om vi ler mye og har det morsomt sammen, så er vi også utrolig forskjellige på endel punkt. Anette er mye modigere enn meg, hun er mindre jålete enn meg (selv om det ikke ser slik ut akkurat på disse bildene), hun er mye mer spontan enn meg og veldig direkte. Jeg føler meg rett og slett pysete og sjenert ved siden av henne i blandt. Likevel liker jeg å tilbringe tid med henne. Hun utfordrer mye i meg og det trenger jeg. Men nok om det..

Anette har bestemt seg for å kjøpe en katt. Bare det å faktisk betale penger for en katt synes jeg er spesielt. Får du ikke det slengt etter deg i disse dager? Okei, det var kanskje litt stygt sagt, men det er jo hundrevis av hjemløsekatter der ute som trenger et hjem som hun kunne tatt til seg HELT GRATIS. Vi snakker ikke en symbolsk sum for denne katten som Anette skal kjøpe seg heller, vi snakker 11 000 kroner for EN KATT.. Er det bare jeg som rister på hodet av dette?

Jeg har som dere nå skjønner aldri vært et kattemenneske. Jeg har alltid vært glad i dyr og da jeg var liten var jeg også glad i katter, men det kjenner jeg at jeg har vokst av meg. Katter er i mine øyne bare søte når de er små og det er det. Katten til Anette er alt annet enn liten. Rasen heter "Savannah" og er selvfølgelig verdens største katt. Jeg ble helt sjokkert da hun fortalte meg om dette i går. Vi leser jo bloggene til hverandre i ny og ne, men det er ikke alt man får med seg.

Anette kommer ikke til å bli spesielt blid på meg nå. Men det tåler jeg. Jeg skjønner bare ikke at hun vil bruke penger på en katt. Noen katter er kanskje mer kosete og snille enn andre, men jeg får liksom aldri noe god kontakt med en katt uansett hvor mye de sirkler rundt beina mine. De virker så dumme i forhold til hunder. Nå kommer jeg sikkert til å få huden full av alle dere katteelskere der ute, og det er helt greit. Vi er forskjellige og tydeligvis er Anette og jeg enda mer forskjellige enn hva jeg trodde. Hehe! Jeg er og blir et hundemenneske som ikke alltid forstår meg på Anette eller andre kattemennesker.

Til et annet poeng.. Jeg mener at Anette ikke har verken roen (Anette = rastløs) eller tiden til å ta vare på et kjæledyr. Jenta er jo på farten før jeg i det hele tatt vurderer å lukke opp øynene om morgenen og ofte ikke hjemme igjen før langt på kveld. Hun har 1000 aktiviteter og prosjekter på gang samtidig, er alenemor og elsker å reise. Likevel velger hun å skaffe seg en innekatt av alle ting. Hallo liksom?

Når det er sagt så er Anette en omsorgsperson. Hun er verdens beste mamma for datteren sin og tar vare på alle menneskene rundt seg. Anette har også blitt godt kjent med hunden min Stella, og det er tydelig å se at Stella liker Anette godt. Altså, jeg tror hun kommer til å ta vare på denne gigantiske katten, men jeg ser for meg at det ender med at hun gir den bort til noen andre katteelskere når hun merker hvor mye ansvar hun faktisk har tatt på seg.  

Photos: Aleksander Eilertsen

30 % RABATT PÅ HELE NETTBUTIKKEN

Annonse

God tirsdag, jenter og gutter! Jeg vil starte dagen med å gratulerer Luxushair med 7-års jubileum! Selv er jeg som mange vet fast bruker av extensionet deres og vil derfor bringe gladnyheten videre om at de har valgt å feire disse 7 årene ved å gi alle oss faste og nye brukere av produktene deres 30 % på hele nettbutikken ut dagen!

Her er to av mine favorittbilder fra bryllupslooken min med tape hair extensions. Jeg har farge #18 i lengde 50 cm, men på bildet under er håret noe kortere da jeg har heist opp festene mine og klippet tuppene en gang hos frisøren min etter at de var helt nye. Håret varer jo kjempelenge dersom du tar godt vare på det.

Jeg tar vare på extensionet mitt ved å bruke en shampoo og balsam som gir god fuktighet og ved å sove med flette om natten. Dersom du også unner deg en god hårkur en gang i uken vil håret kunne brukes igjen og igjen bare du bytter tape..

Dersom jeg ønsker mer fylde i håret på fest, til et oppsett/en flette eller at jeg tar meg en "pause" fra lim i håret, så bruker jeg alltid clips. Her er bildet av meg fra min forrige pause hvor jeg brukte clip on extensions på Geilo:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og her er to bilder av meg fra forrige uke hvor jeg fortsatt har det samme tape hair extensionet som jeg satt på første gang, men klippet det kortere:


Første gang jeg skulle bestille hår fra Luxushair sendte jeg mail med bildet av meg selv til: post@luxushair.com, og de hjalp meg med bestillingen. Under ser dere farge #18, som jeg har falt helt for. Luxushair har et bredt utvalg av farger på hår. Dere finner fargekartet HER.Luxushair selger ikke bare favorittløshåret mitt. De har også gode løsvipper, ansiktsmasken som jeg elsker, hårbørsten som alle med extensions bør ha, en herlig hårolje, flash tattoos og mye mer. Bruk rabattkode: 7år og få 30 % på alle produkter i dag!

Til gutta: Hva med å fylle opp påskeegget til kjæresten med noen av mine favorittprodukter over? Jeg tipper hun kommer til å elske det! 

Du kan betale med Klarna faktura, postoppkrav, paypal eller visa/mastercard og det er FRI frakt på alle bestillinger, bortsett fra oppkrav. Produktene har også rask levering, noe i hvertfall jeg setter stor pris på når jeg bestiller extension.

Ønsker dere en super dag, alle sammen! Og igjen.. HURRA for Luxushair sitt 7-års jubileum 

FÅ EN GRATIS TOALETTMAPPE FULL AV GODSAKER FRA SHAI

Annonse

Hei, dere! Jeg går rett på sak: Shai har nå satt sammen alle de populære produktene de har i en "favorittpakke", altså en toalettmappe full av bestselgere til dere som leser. Jeg er så heldig at jeg får lov til å spre dette fantastiske tilbudet videre på bloggen i kveld om at de gir bort første toalettmappe GRATIS til alle dere som vil ha. Ja, store bokstaver og understrek er nødvendig her, for det er ikke hver dag du får slike tilbudt slengt etter deg. Er det vel? Jeg synes det er veldig gøy å kunne tilby noe så hyggelig en mandagskveld. Dessuten elsker vi jo alle ting som er gratis, og denne gang er det noe vi jenter er helt avhengige av..   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittpakken inneholder:

♥ Shaihøvel

♥ Wash & shave

 En deilig skrubb

Toalettmappe

(Verdi: 300,-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Barberingstips: Det er viktig at du påfører huden din fuktighet både før og etter barbering. Wash & shave følger med gratispakken og gir deg den fuktigheten du trenger. 

Hvem vil vel ikke ha alt dette helt gratis? Toalettmappen leveres rett hjem og det er ingen bindingstid på bestillingen. Jeg bruker allerede disse produktene fast og anbefaler virkelig å teste de ut nå som dere får denne muligheten. ALLE gamle kunder er velkomne tilbake og får selvsagt også prøve denne gratispakken. Rettferdighet er viktig, så her blir nye og gamle kunder behandlet likt 

BRYR DU DEG BARE OM UTSEENDET?

Har du andre interesser enn sminke og klær? Hvorfor skriver du bare om utseendet? 

Dette er spørsmål jeg stadig får i kommentarfeltet. Jeg må innrømme at det er litt irriterende. For JA, jeg bryr meg om mer enn mote og skjønnhet. I løpet av min lille "bloggkarriere" har jeg tatt opp flere større temaer som ikke har handlet om utseendet og noen av blogginnleggene har utviklet seg til debatter. Når jeg startet med å blogge skrev jeg endel om forhold, hvor jeg tok opp ulike spørsmål og utfordringer som jeg selv følte på og hentet problemstillinger fra andre forhold i vennekretsen. Noen av innleggene som ble godt lest var: Når kjæresten din liker andre jenter, Det er ikke greit at kjæresten har jentevenner eller for ikke lenge siden da jeg skrev at jeg ville ta Ulrik sitt etternavn. Jeg ble jo nesten kjent for å provosere bare ved å dele de tankene jeg har rundt forhold og roller i forholdet. 

Jeg har også andre interesser som trening og interiør foreksempel, men det har ikke like stor del i hverdagen min sånn som den ser ut i dag. Vi har alle våre perioder i livet hvor det er enkelte ting som opptar oss mer enn andre. I 20-årene har helt klart sminke og klær vært et stor fokus hos meg. Jeg ser ikke noe galt ved å være opptatt av utseendet, sålenge det ikke tar helt overhånd. Men sånn er det jo med alt. Jeg tror at fokuset endrer seg i takt med alt som skjer ellers i livet. Det er jo naturlig at interiør, helse og mat vil ta større plass her på bloggen i fremtiden når jeg forhåpentligvis blir mor en dag og hverdagen endrer seg. Men sminke og klær vil nok alltid ha en plass i hjertet mitt. Sånn er det bare.

Dere har jo en liten anelse om hva dere får se når dere klikker dere inn her dag etter dag og følger meg gjennom livet. Noen liker meg og finner denne bloggen underholdene og det er utrolig gøy for meg som skriver, mens andre synes jeg er overfladisk og kanskje kjedelig. Vi er forskjellige og derfor er det så flott at det finnes alle typer bloggere der ute i ulike kategorier. Bruk heller tid på å lese blogger som du faktisk liker enn i kommentarfeltet til de bloggerne du ikke liker.. 

Helt siden jeg var liten har jeg elsket å pynte meg. Som mamma presiserte i sin tale til Ulrik og meg i bryllupet, så hendte det ofte at hun fant meg med kjole på utenfor pysjen når hun skulle sjekke om jeg hadde sovnet.. Hehe! Jeg trenger vel ikke si mer? Jeg elsker sminke, sko, klær og vesker, og ser ikke noe galt i å dyrke denne interessen videre til jeg får nye eller flere interesser. Bildet er lånt av Gilmakeup 

TOMMEL OPP FOR ADAMS MATKASSE

I samarbeid med Adams Matkasse

Denne uken har Ulrik og jeg testet Adams Matkasse. Vi har begge hatt lyst til å prøve denne tjenesten lenge, da middagene våre ofte går i de samme rettene uke etter uke.. Jeg synes det er utrolig vanskelig å komme på noe nytt og spennende, som samtidig er sunt og godt til middag hver eneste dag. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg står og klør meg i hodet på matvarebutikken. Er det noen gang Ulrik og jeg faktisk "krangler", så handler det om hvem av oss som skal finne på hva vi skal spise til middag. Teit, men sant. Hehe! Vi er også de to som gjerne handler hver dag og ofte flere ganger om dagen. Det tar utrolig mye tid av hverdagen vår, vi kaster mye mat og bruker unødvendig mye penger på disse handleturene. Etter en uke med "Sunn & Lett-kassen" er jeg helt frelst av hele konseptet og det er Ulrik også. I og med at det ikke er noen form for bindingstid på Adams Matkasse så har vi bestemt oss for å fortsette med dette en stund fremover 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er 6 forskjellige kasser som du kan velge mellom. På bildet over ser dere innholdet i ukens "Sunn & Lett kasse". Denne kassen passet perfekt nå etter to uker på bryllupsreise hvor vi har kost oss i overkant mye. Jeg føler at "Adam" har hjulpet oss i gang med hverdagen igjen og det kjennes veldig bra.

På noen av kassene kan du velge hvor mange middager du ønsker og hvor mange personer dere er i familien. Kassen vi har hatt denne uken var beregnet for 2 personer og inneholdt 5 middager. Jeg er sikker på at Adams Matkasse passer like godt til en storfamilie, som vår lille "familie" på to. I tillegg til kassen med mat bestilte vi også Fruktkassen. Jeg ELSKER frukt og ved å hele tiden ha et godt utvalg av frukt i kjøleskapet spiser jeg automatisk sunnere.

Begge kassene ble levert på det tidspunktet som lovet og alle matvarene var freshe. Det var ingen dårlige grønnsaker eller noe mat som hadde blitt ødelagt under fraktingen. De matvarene som trengte det var pakket inn med is, så det hadde ikke gjort noe om jeg ble forsinket og kassen måtte stå utenfor huset i noen timer. Det er jo greit å vite for dere som har en ellers stressende hverdag med nok av andre klokkeslett å forholde seg til..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pannestekt skrei med frisk eplesaus og grønnsaker: Dette var dagens middag og helt seriøst den beste søndagsmiddagen jeg noen gang har laget (Ulrik nikker). Sausen var bare helt fantastisk god! Jeg er ikke kjent for å være en mester på kjøkkenet, men med oppskrifthefte fra Adams Matkasse klarer til og med jeg å imponere. For første gang kan jeg si at jeg har kost meg med å lage mat. Det er jo et stort pluss! 

Jeg startet med å koke poteter og skjære opp grønnsakene. Deretter begynte jeg på sausen, som bestod av finhakket løk stekt i smør, eplejuice og lett creme fraiche. Fisken stekte jeg i pannen til den fikk en nøttebrun farge på middels/høy varme med litt olje og smør. Resultatet ble så bra at jeg bare må lage det igjen til mamma eller noen andre som jeg liker å imponere. Hehe! 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chili con carne: Denne retten ble laget på fredag kveld. Jeg serverte den til storesøster og hennes sønn på snart 2 år. Retten var i utgangspunktet ganske sterk, men det var ikke noe problem for lillegutt. Han spiste og så fornøyd ut. Det kan dere tro var hyggelig for tante Julianne.

Jeg trodde egentlig ikke at jeg var så glad i denne retten, men det smakte overraskende godt, spesielt med kalkun som vist på bildene under. Det tok litt tid å lage  alt sammen, men her også var oppskriften så enkel å følge at jeg koste meg på kjøkkenet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Har du lyst til å teste Adams Matkasse? Jeg er så heldig at jeg får lov til å gi dere leserne mine et godt tilbud: Du får 50% på favorittkassen eller 25% rabatt på de andre kassene. I tillegg til dette får du med en gratis fruktkasse, som du kan bruke i smoothier, til fruktsalat eller bare gomle i deg når du blir lysten på noe friskt og godt i løpet av uken. 

For å bruke rabatten, går du inn på Adams Matkasse HER og bruke rabattkoden TAKKPILOTFRUE når du bestiller. Jeg anbefaler å hive dere på dette tilbudet. Jeg gir i hvertfall tommel opp for denne geniale tjenesten  

STARSTRUCK

Billetten var sponset

Hei, dere! Det ble ikke tid til flere oppdateringer her inne i går, men jeg var jo ganske aktiv på Snapchat, så de som ville fikk likevel følge meg både på sminkekurset og på fest. Hehe! 

Jeg var så heldig at jeg fikk en billett av Face Modell & Management til makeupkurs med selveste Mario Dedivanovic og må innrømme at jeg ble rimelig starstruck da jeg møtte han. Det var utrolig lærerikt og fascinerende å følge med når han sminket modellen til Face på scenen og stemningen i salen var helt magisk. Jeg ser at Jon Lundemoen (min kollega i Side 2) har lagt ut et innlegg fra kurset med flere gode bilder av modellen. Jon er som mange vet en dyktig makeupartist selv, så jeg anbefaler å lese hva han skriver om contouring. Innlegget finner dere her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg jobbe videre med et annet innlegg som kommer senere i dag, hvor jeg skal fortelle om noe genialt som Ulrik og jeg har testet ut denne uken.. Vi snakkes mer etterpå 

SYNES DU JEG LIGNER?

Nei, jeg har ikke vært med på Top Model og nei jeg var heller ikke en av deltakerne i Tigerstaden når det gikk på TV. Her om dagen så skjedde det igjen. Jeg ble forvekslet med en annen. På forsiden av Dagbladet stod det "Tidligere Top Model-deltaker" over min sak om bryllupet. Det var flere av dere leserne mine som la merke til det og sendte meg spørsmål på Snapchat. Det er også flere av leserne mine som har spurt meg om det samme før her i kommentarfeltet. Tidligere (før jeg begynte å blogge) ble jeg ofte gjenkjent ute på byen også som denne personen. Nå har det gått så langt at jeg må bare spørre dere: Ligner jeg på Therese Haugsnes?

Anette Marie (venninnen min) fikk en gang en kommentar under sitt instagrambildet hvor vedkommende lurte på om jeg var lillesøsteren til Therese fra "Tigerstaden". Jeg synes Therese virker som en flott jente, dessuten er hun jo kjempe pen, så jeg tar alt dette KUN som et kompliment. Det er bare gøy å høre hva dere synes som kjenner meg gjennom denne bloggen og har sett meg i hundre forskjellige settinger.. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den sorte "dresskjolen" er fra Thailand. Jeg viste skredderen vi ble kjent med et bildet av Kim Kardashian med en lignende kjole og fortalte at jeg ville ha en slik. Resultatet ble kjempebra, dessuten passet den jo perfekt i dag som jeg skal få møte makeupartisten til Kim ♥ Tipper at denne kjolen blir min nye favoritt fremover, både til hverdag og til fest. men nok om det.. Nå skal jeg gjøre meg helt klar for mingling, lunsj og sminkekurs, etterfulgt av en tur på Bubbles and brunch på Aker Brygge.. Jeg skal prøve å rekke en tur innom bloggen litt senere til tross for dårlig blogging i går. Ha en fin lørdag sålenge!

HELGENS PLANER

I dag har jeg vært hos negldesigneren min og gjort meg klar for helgen. Dere kan se fargen jeg valgte på Snapchat. En nydelig perlemor farge som jeg aldri har hatt før.. Nå er jeg på kontoret til storesøster for å se etter nevøen min mens de jobber. Når det er planleggingsdag i barnehagen er det greit med tante Julianne :-)

I morgen er det både makeupkurs med Mario Dedivanovic (Makeupartisten til Kim Kardashian) og bubbles and brunch på Onda. Jeg kjenner at jeg gleder meg til denne hegen! Godt blir det også å se mange kjente igjen. Selv om vi har storkost oss på bryllupsreise så savner man alltid folkene her hjemme. Er det forresten noen av dere som skal på sminkekurset i morgen? Jeg er så spent! Er det noe jeg virkelig vil lære meg så er det contouring. Blir jeg god nok til det så kan jeg jo holde meg ung og fresh lenge KUN med sminke. Jeg har jobbet som makeupartist i flere år, men denne contouringen har jeg aldri fått helt dreisen på. Forhåpentligvis kan jeg komme med noen gode tips her på bloggen etter kurset.

Ønsker dere alle en god start på helgen!

VOKSEN PÅ HÅRET

Æææ! Hva synes dere om min nye look? Maria (frisøren min) overtalte meg til å klippe meg litt kortere på håret enn hva jeg har vært tidligere. Jeg trives igrunn veldig godt, sålenge det er stylet og fresht. Hehe! Det er bare noe med jenter og kort hår som skriker selvtillit og det liker jeg. Nå har jeg jo fortsatt litt lengde på det. Det kan tenkes at jeg tar enda mer av lengden neste gang.. Vi får se! Jeg må bli vandt med dette først.

Er det bare meg eller ser jeg mye mer voksen ut med kortere hår? Jeg har fortsatt extension. Det kommer jeg ALDRI til å slutte med, men det er bare for tykkelsen sin del. Mitt ekte hår er like langt/kort som på bildene under 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Life is too short to have boring hair..

DET VAR EN GANG EN JENTEDRØM

Hei, dere! Som mange allerede vet var temaet "Tre nøtter til Askepott" min barndomsdrøm. Dagbladet valgte i går å skrive en sak om denne jentedrømmen, om hvordan den ble til "vår" drøm og mer om bryllupet. Nå er saken ute og kan leses HER. En skikkelig gladsak!

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for møte med Nettavisen og flere av Side 2 bloggerne. Jeg har ikke pyntet meg siden jeg var i Thailand, så det skal bli godt å stæsje seg opp litt. Det blir hyggelig å se alle de herlige menneskene som jeg jobber med igjen. Jeg blir alltid inspirert etter slike møter og når jeg omgås andre bloggere. En dose inspirasjon trenger vi ofte alle mann..

Etter møtet skal jeg som sagt videre til Maria på Head Frisør og klippe meg. Jeg skal prøve å være flink til å oppdatere Snapchat for dere som følger meg der. Vi blogges og snappes 


EN LITEN NATTAHILSEN

Hei til dere som fortsatt er våkne! Jeg kom akkurat hjem fra tacomiddag og kos hos storesøster (Benedicte) og tanteungen min. Det var utrolig koselig å se de igjen! Savnet har vært spesielt stort etter lillegutt mens jeg har vært på ferie. Jeg tror jeg har tatt screenshot av alle snapchatene som Benedicte har sendt meg. Hehe! Lillegutt blir snart 2 år, så den utviklingen han har mellom hver gang jeg ser han er stor. Nå gleder jeg gleder meg skikkelig til han begynner å snakke litt mer også håper jeg at Ulrik og jeg kan gi han et søskenbarn snart.. Tvi tvi! 

Til dere som følger meg på Snapchat: Jeg ga ikke nevøen min nøtter. Han fikk kun selve flyet, ikke sjokoladen.. Men takk for alle bekymringsmeldinger. Det er helt klart MYE jeg ikke vet om barn, så godt at dere følger med.

Jeg gjorde forresten et intervju med Dagbladet i stad som egentlig skulle komme ut i kveld, men kan ikke si at jeg har sett noe til det.. Jaja. Det kommer vel i morgen. Nå skal jeg uansett hoppe i seng. God natt og sov godt, alle dere som leser. Jeg er veldig takknemlig for at dere klikker dere inn her hver eneste dag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VÅREN ER PÅ VEI

God onsdag! Jeg ble sirka såååå glad når solen tittet inn i stuen i dag. Det skulle ikke mange dagene til før jeg savnet den, kjenner jeg. Men nå er våren er på vei til Oslo. Jeg føler det på meg! Legger ved noen bilder fra stuen som endelig er ryddig og fin. Det tok sin tid ettersom at vi brukte den til oppbevaring av bryllupsgaver og skittentøy.. Jeg belønnet meg selv med disse nydelige tullipanene når jeg var ferdig i går. Ulrik fikk frokost på sengen og jeg kjøpte blomster til meg selv på kvinnedagen.. Er det slik det blir når man er gift? Hehe! Neida, Ulrik skjemmer meg bort hele tiden, så det skulle bare mangle at jeg gjorde litt stas på han i blandt også. I dette huset så er det kvinnedag hver dag, sier Ulrik 

Nå skal jeg re opp alle sengene (det er typ det kjedeligste jeg vet), gjøre meg ferdig med klesvasken fra ferien og en tur på trening før jeg skal på besøk til storesøster og tanteungen min senere i dag. Det siste er dagens belønning. 

I morgen står det møte med Nettavisen og alle Side 2 bloggerne på planen, etterfulgt av en tur til Maria på Head Frisør for å klippe bort de slitte tuppene mine. Det er helt rått hvor fort håret blir slitt i saltvann og sol.. Derfor er det kanskje like greit at det ikke er sol og sommer året rundt her i Norge. Jeg vurderer å bli litt kortere på håret fremover. Ikke veldig kort, men til skuldrene eller noe sånt. Hva synes dere om det? Det var Maria sitt forslag. Hun mente jeg skulle gå for en mer "voksen" look. Jeg liker tanken!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges mer senere! 

NÅ BYTTER VI ROLLER

I kveld har jeg som sagt hatt besøk av forloveren min, Pia. Vi har snakket om bryllupet i detaljer, bryllupsreisen, alt som har skjedd her hjemme mens jeg har vært borte, planer videre og kost oss med grønnsakslasagne. En etterlengtet jentekveld 

Pia har virkelig vært den beste forloveren jeg kunne ønske meg. Ikke bare arrangerte hun tidenes utdrikningslag med alle de beste jentene i London. Hun har også vært der for meg når jeg har trengt henne, hjulpet meg med praktiske ting og holdt meg i hånden når bryllupsnervene var som verst. Jeg er så takknemlig for alt denne vakre jenta har gjort for meg. Dere aner ikke! Det blir vanskelig å gjengjelde dette, men vet dere hva? Jeg er så heldig at jeg får muligheten, for nå bytter vi roller. Jeg skal nemlig være forlover til Pia i mai 2017 og den oppgaven skal jeg dele med en annen herlig jente. Dere kan tro at jeg gleder meg! Jeg vil tro at jeg kan bidra med mye nå i planleggingsfasen dersom det trengs, ettersom at jeg akkurat har vært gjennom det samme.

Bildetekst til bildet under: "Nå skjer det, Pia. Jeg skal gifte meg I DAG". Like sjokkerte begge to. Hehe! Snart er det jeg som står i bakgrunnen og holder meg for munnen. For det er jo ingen tvil om at Pia blir en nydelig brud!Alle de vakre blomstene i kirken, brudebuketten min (muffen), blomstene i håret, armbåndene av blomster og knapphullsblomstene var det de fantastiske jentene på Blomsterpikene som valgte ut og satt sammen etter temaet og omgivelsene. Vi fraktet blomstene selv i vanlig bil fra Oslo til Sverige fredag morgen, og satt de på kjøling frem til lørdag formiddag, i og med at alle blomstene var ekte. Silkemorgenkåpene er kjøpt på Change og trykket her. Noen har spurt etter skoene til Ulrik, og de finner dere her. Alt er mulig.  Det handler bare om å legge litt ekstra tid og energi i det man drømmer om 

EKTESKAPSTIPS

Hei, dere! Det blir litt mer bryllupssnakk fremover. Håper dere liker det. Selv om tiden går videre så kjenner jeg meg ikke helt ferdig med å fortelle om den store dagen..

I dag har jeg lyst til å dele de beste ekteskapstipsene som vi fikk helgen 19-21 februar. Vi hadde nemlig lagt frem en nydelig liten gjestebok, som dere kanskje så i bryllupsvideoen. Boken var ment for at gjestene skulle komme med tips og råd til et langt og lykkelig ekteskap. En av setningene som stod i boken var denne: "Kjærligheten er ikke det som får jorden til å snurre, men den er det som gjør det verdt å bli med noen runder." Denne setningen har satt seg fast hos meg. Så sann og så vakker! 

Her er noen andre utvalgte ekteskapstips fra gjesteboken i bryllupet: 

Dont worry, be happy

♥ Lik hverandre når dere er på det aller teiteste

♥ Se vekk når det trengs og vær nær når det trengs

♥ Ta godt vare på hverandre 

♥ Vær tålmodige, åpne og ærlige

♥ Snakk sammen uansett

♥ Vær venner i tillegg til å være mann og kone

♥ Respekter hverandre

♥ Vær romantiske i hverdagen

♥ Unn hverandre søvn når det kommer barn inn i bildet

♥ Gi hverandre tillit og nok kjærlighet

♥ Gjør ting som gjør dere lykkelige sammen

♥ Vær rause med hverandre

♥ Drøm ei om et luksus slott, bygg et hjem og gjør det godt.

Til sist vil jeg dele rådet vi fikk fra selve presten i kirken når vi stod ved alteret: "Fortell hverandre de store tingene i livet først".

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre alt i stand før verdens beste Pia (forloveren min) kommer på middag. Vi har nesten ikke fått snakket sammen siden bryllupet. Tiden var så knapp etter bryllupshelgen og før avreise til Thailand så denne kvelden ser jeg frem til 

VI ER MÅLLØSE

God kveld, alle sammen! Jeg vil bare få si tusen takk på Ulrik og mine vegne for all den positive responsen vi har fått på bryllupsvideoen. Det er utrolig hyggelig å se at såpass mange ble rørt av både stemningen og settingen under hele helgen. Vi er rett og slett målløse over alle tilbakemeldingene! 

Jeg er kjempestolt over å ha gjennomført noe så eventyrlig og annerledes. Jeg er også lettet over at alt ble såpass vellykket og flott som vi hadde håpet. Det lå som mange vet mye tid og planlegging bak denne helgen. Derfor var det ekstra stas at ting gikk etter planen. Legger ved to av byllupsbildene som ble tatt utenfor slottet på bryllupsdagen.

Nå er det sengen her.. Jeg er helt sykt trøtt! I Thailand er klokken fire på natten, så jeg kjenner at jeg sliter med litt jetlag. Vi snakkes i morgen 
Foto: Charlotte Sandell

Hår og sminke: @mariadimitrov

HJEM KJÆRE HJEM

Da var jeg hjemme i Oslo igjen, nydusjet og uthvilt. Jeg sov helt seriøst fra Bangkok til Oslo. Utrolig deilig og tydeligvis nødvendig. Nå føler jeg meg fresh og klar for en ny uke og ikke minst ny hverdag som gift frue 

Hvis vi ser bort ifra at huset står på hodet, så er det fantastisk å være hjemme igjen. Jeg har litt av en jobb med å rydde, vaske klær og få orden i alle tingene de neste dagene, men det er jo en slags glede i det også.. Ulrik begynner på jobb i morgen og blir borte i noen dager. Det er derfor jeg som må ta av meg den største delen av dette kaoset. Hehe! 

Når vi kom inn døren tidligere på morgen i dag så ante jeg rett og slett ikke hvor jeg skulle begynne.. Skittentøyskurvene var fulle FØR jeg tømte noe av bagasjen, stuebordet er dekket med gaver vi fikk i bryllupet, mailboksen rant nesten over, bunken med regninger og annen post dekket hele kjøkkenbenken og ja ALT var kaos. Nå 6 timer etter har jeg endelig funnet roen.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av dagen må jeg fortsette med utpakkingen/ryddingen, en liten tur til sentrum med Ulrik og kanskje en tur på trening. Motivasjonen er det ikke noe i veien med. Det spørs bare om tiden strekker til. Håper dere har hatt en fin start på uken! Min start var KALD med sommersko, solhatt og en kort bukse på Gardermoen.. Vi blogges mer senere 

HER ER BRYLLUPSVIDEOEN

Åååå  Nå er jeg så glad for endelig å kunne dele bryllupsvideoen med dere! Dette har jeg gledet meg til i flere dager.. Jeg holdt på å publisere den i går, men tenkte det var en hyggelig greie å spare til litt søndagsunderholdning.. 

Videoen er filmet, redigert og klippet av Bryllup.no Videoproduksjon. Det var de samme som laget klippet for God kveld Norge. Filmteamet bestod av en mann og en dame, som fulgte oss fra fredag og ut lørdag. Erik fulgte Ulrik og gutta gjennom klargjøringen, mens Marie fulgte meg på jenterommet. Utrolig hyggelige og ikke minst dyktige videografer. Jeg så for meg at det kom til å bli litt styrete med masse kamera hengende over oss hele helgen, men det ble det ikke. Verken Ulrik, jeg eller de gjestene som jeg har fått tilbakemeldinger av tenkte så mye over at de var der i det hele tatt. Jeg synes jo definitivt at det hadde vært verdt det uansett, men det er såklart et stort pluss at de var såpass diskré som de var. Det er jo ikke alle som føler seg like komfortable foran kamera som meg.

Jeg digger at de har fått med litt av talene til Ulrik og meg i bakgrunnen og bare elsker musikkbruken fra start til slutt. Vi har fått være med å påvirke musikken, slik at videoen skulle bli mest mulig personlig. Ellers har filmteamet hatt nokså frie tøyler. Jeg er mektig imponert over alt de har fått med seg. De kan det de driver med. Det er mange øyeblikk her som både Ulrik og jeg ikke fikk med oss under helgen, som dessverre er typisk for selve brudeparet med så mye som skjer på en gang. Derfor var det ekstra stas for oss å se alt sammen samlet. 

Her er filmen. Enjoy!


Tenk at vi har så mange herlige venner og så stor og flott familie! Vi er heldige! Denne videoen skal spilles år etter år 20. februar, som er vår bryllupsdag. Det finnes ikke noe mer romantisk og hyggelig enn levende bilder fra eget bryllup. Vi fikk høre om Bryllup.no Videoproduksjon av noen venner som brukte de i fjor. Jeg anbefaler virkelig å gjøre det samme til dere som planlegger å gifte dere  

 
 

METTET PÅ FERIE

Hadet bra til strand og sol for denne gang! Jeg krysser fingrene for at det ikke er mange månedene til vi kan ta ut båten hjemme og nyte solen også i Oslo. Akkurat nå føler jeg meg faktisk mettet på ferie. Er det lov å si? Jeg savner Stella (hunden vår), huset vårt, sengen min og ja livet og folkene hjemme. Jeg savner norsk frokost uten nudler og spring rolls. Jeg savner rutiner og jeg savner faktisk treningssenteret. Det skal bli godt å bevege seg litt ordentlig igjen. 

Denne ferien har vært over all forventning. Vi har rukket alt vi ville gjøre, ladet batteriene og kost oss masse sammen de to første ukene som mann og kone. Jeg er strålende fornøyd med både destinasjon og hele den totale opplevelsen av Thailand. Dersom vi skulle reise tilbake hit en gang ville jeg tilbragt minst to dager på Phi Phi Island og satt av mer tid sammen med apene på Monkey beach. Ellers har jeg ingenting å sette fingeren på.. Hehe!  

Vi reiser ikke før klokken 15.00 fra hotellet i morgen (09.00 norsk tid). Før avreise skal vi kose oss med en laaaang frokost og litt spa. Kanskje vi til og med rekker en liten lunsj i solen ved bassengområdet. Tvi tvi!  

I kveld skal vi ut og nyte en bedre middag sammen, skåle for ekteskapet nok en gang og bare nyte den siste kvelden her nede sammen. Our last honeymoon dinner.. Det blir koselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk: I morgen kommer bryllupsvideoen. Ulrik og jeg er helt målløse over alt filmteamet har klart å få med seg. Vi hadde begge frysninger under store deler av videoen når vi så den første gang. Jeg legger ut filmen før vi reiser til flyplassen, slik at dere kan klikke dere inn her å se den når dere våkner. Det blir spennende å høre responsen fra alle dere som har fulgt bryllupsplanleggingen fra starten 

THE PERFECT WEDDING CAKE

Husker dere at Ulrik og jeg var på prøvesmaking hos Hancock i starten av all bryllupsplanleggingen? Vi gikk som sagt for vår felles favoritt: Bringebær med hvit sjokolade. I og med at jeg ikke banner så får jeg nesten si HALLELUJA, for den smakte helt amazing! Etter prøvesmakingen tok jeg meg av resten av designet sammen med en utrolig dyktig konditør som heter Lily og er Pastry Chef for Cakes by Hancock. Jeg fortalte henne tidlig i prosessen at jeg blogget og derfor ønsket meg bilder fra "kjøkkenet" og kaken før vi skulle hente den som jeg nå i dag bruker her i dette innlegget. 

Kaken er ikke sponset. Jeg synes bare det er utrolig gøy å dele noe så vakkert i etterkant av den store dagen, og som jeg har fortalt dere så kommer det flere minner fra bryllupet fremover. Det er kanskje ikke så rart ettersom at helgen 19-21 februar var den største helgen hittil i Ulrik og mitt liv. Selve bryllupsvideoen legges ut i morgen tidlig før vi reiser hjem igjen til Norge. I videoen ser dere også denne fantastiske kaken og stemningen rundt kakeskjæringen. Gled dere til filmen!Det som var gøy med alle disse søte blomstene og resten av pynten var at alt var spiselig. Imponerende, eller hva? I tillegg til denne drømmen av en kake bestilte vi også cupcakes fra Hancock Cupcakes til bruk som bordkort. Dere kjenner jo meg. Jeg blir fort revet med når det er noe jeg liker. Det gikk ikke mange dagene før jeg rett og slett ikke klarte å se for meg bryllupet vårt uten både denne bryllupskaken og de søte små mini cupcaksene som matchet. Det geniale med bordkortene var at alt var spiselig på disse også, slik at hver og en av gjestene våre kunne spise sin egen lille cupcake utover kvelden, etter sirka 1000 bilder og snapchots.. Hehe! Bordkortene får dere også se mer av i videoen i morgen og på bilder som kommer etterhvert.

Håper dere blir i like godt humør som meg av å se på disse nydelige bildene som er tatt på konditoriet. Jeg bare elsker kombinasjonen av fargene vi valgte! Dersom det er noen kommende brudepar som leser dette innlegget bør dere ta et titt på instagramprofilen @byhancock 

Nå skal jeg slå av macen og nyte de siste solstålene her på Surin beach.. Det er alltid godt å reise hjem igjen etter en lang ferie, men tipper jeg kommer til å savne disse 36 gradende i skyggen rimelig fort. Kanskje allerede på Gardermoen.. Vi blogges mer senere! Klemmer fra Phuket 

ANOTHER DAY IN PARADISE

Hei, alle sammen! Det ble ingen utgang i går på herr og fru Nygård. Sengen og hverandre fristet mest, så vi tar festen igjen i dag. Hehe! Det er det som er så deilig med å være på ferie. Ingenting haster og ingenting er et must. Man skal bare nyte tiden og gjøre det man får lyst til akkurat der og da uten å tenke på verken tid eller sted. Slik lever nå i hvertfall vi på bryllupsreise..

Jeg har sett at flere kommenterer maten vi spiser her nede. Jeg er som sagt veldig glad i thaimat og har prøvd masse nye og sterke smaker. Det er ikke alt vi tar bilder av, spesielt ikke etter klokken 18 når solen går ned. Da blir problemet med lys det samme som hjemme i Norge. Grunnen til at dere har sette endel sushi og pizza er gjerne fordi dette er enkel mat å nyte på dagtid. Dersom jeg skulle prøve meg på en skikkelig spicy rett i solen, så tror jeg at jeg hadde svimet av fordi det er så SYKT varmt her (vanskelig å forestille seg for dere i Norge kanskje). Men i dag bestilte jeg en morsom variant av fried rice som var utrolig god. Dere ser den på bildene under.

Dere må forresten gå inn og følge mrulriknygaard på Snapchat! Han snapper veldig masse av meg som jeg ikke en gang får med meg. Tipper det er gøy for dere som følger denne bloggen å se meg fra en annen og helt usensurert vinkel. Dessuten er han mye flinkere enn meg til å filme og snakke på videoene som legges ut. Jeg må bare se å lære! 

I morgen blir det siste dag på stranden for denne gang. Søndag har vi bestilt en herlig to timers spa pakke til hver, som kalles "Pre flight" før avreise. Nå gjelder det å nyte hvert minutt som er igjen av denne reisen. Vi skal heldigvis ut og reise mer i år, men selve bryllupsreisen er jo bare en gang i livet 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ønsker dere en super helg!

WEDDING LOOK

Frisør/sminkør & negldesigner er sponset

Nå begynner det å nærme seg 3 uker siden jeg stod her på dette kongelige rommet og ble behandlet som tidenes prinsesse av min gode venninne Maria Dimitrov fra Head frisør i Hegdehausveien. Maria er min faste frisør, hun jeg går til for vippeextension og fiksing av bryn. I tillegg til dette er hun helt rå på sminke! Jeg tror faktisk at jeg aldri har vært så fornøyd som jeg var med sminken min som jeg var på selve bryllupsdagen. For ikke å snakke om håret.. Det ble akkurat slik jeg ønsket og hadde sett for meg. Litt oppsatt og pyntet, men samtidig løst og romantisk. 100 prosent meg 

Vi startet med frokost på dette rommet rundt 09.00 og brukte tiden frem til 13.45 med alt som skulle gjøres. Det var de mest nervepinnende timene jeg har opplevd noen gang. Godeste Maria, min fantastiske forlover (Pia) og snilleste Charlotte (fotograf) gjorde heldigvis disse timene mye lettere for meg. Jeg er veldig glad for at jeg hadde så herlige jenter med meg hele dagen! 

Når det gjelder sminken så gikk vi for markerte øyne og ellers en ganske naturlig og lys hudsminke, med litt contouring og en fresh rouge. All sminken som ble brukt var fra merket "Nars". Det er å få tak i på Head frisør i Hegdahausveien, for de som lurer på det..

Blomsten i håret og brudebuketten min var fra blomsterpikene. Jeg har jo lagt ut et bilde allerede av muffen på Instagram, men viser dere buketten litt nærmere under. Legg merke til de tre vakre nøttene i gull. De skal jeg spare på for alltid 


De flotte bryllupsneglene er det Madeleine fra Pure Beauty Frogner som skal ha æren for. Det er de vakreste neglene jeg noen gang har sett! Som dere ser så har hun satt på både perler og diamanter, i tillegg til å tegne et slags "barokk mønster" på to av neglene. Rosafargen var bare så nydelig at jeg ville beholde den til bryllupsreisen, men jeg måtte dessverre fjerne alt "stæsjet" da det mest sansynlig ville blitt ødelagt pga mye bading i saltvann osv. Ellers hadde jeg latt det være, for det satt overraskende godt. Jeg skal definitivt ha mer perler og diamanter på neglene denne våren og til sommeren. Det løfter jo rett og slett et helt antrekk!

STILL GOING STRONG

Dagene bare flyr avgårde her nede! Jeg hører det snør hjemme i Oslo? Det liker jeg dårlig. Nå som jeg er sååå klar for vår med brunfarge på kroppen, litt nytt til vår/sommer garderoben og det hele.. Håper virkelig at snøen er borte når vi kommer hjem igjen mandag morgen. Snøen kan holde seg på fjellet for min del. Der er det faktisk hyggelig med snø. Planen er å dra på Geilo i påsken og ta et siste farvel med denne vinteren. 

Ellers så var vi å spise på Kata Rocks i går. Det tok ca 40 minutter i bil fra vårt resort her i Phuket. Litt langt tur i sotede ruter og strek wunderbaum lukt, men det var virkelig verdt det. For dere som følger Ulrik (mrulriknygaard) og meg på Snapchat (pilotfrue), fikk se noen glimt av restauranten. Jeg husker ikke hvem som tipset meg om stedet her på bloggen, men tusen takk! Jeg fikk faktisk det samme tipset av både familie og en bekjent på Facebook. 

I dag har vi bare tatt livet med ro. Ulrik og jeg er omtrent like glad i strand og sol, så det passer jo bra. Det er rart å tenke på at vi snart skal hjem igjen og komme i gang med hverdagen som mann og kone. Blir det noe annerledes mon tro? Ikke mer bryllupsplanlegging eller nerver. Det blir rart og godt på samme tid. Litt trist at alt er over, men nå endte det jo heldigvis godt og som jeg sa i talen til Ulrik så er ikke eventyret over. Det er jo nå det begynner! 

I kveld skal vi en tur ut i Bangla road i Patong. Vi var der en liten tur her om dagen, men må nesten gi stedet en sjanse til nå som vi er mer klare for fest og moro. Det er det sykeste stedet jeg noen gang har sett og må derfor bare oppleves. Ekstremt harry, men fortsatt en gøy "once in a lifetime" experience. 

Jeg venter fortsatt på bilder fra fotografene som tok bilder i bryllupet. De blir lagt ut fortløpende for dere som vil se. Bryllupsvideoen kommer mest sansynlig ut på bloggen nå til søndag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

INNSLAGET FRA GOD KVELD NORGE

Hei, dere! Her er innslaget fra God kveld Norge som Bryllup.no filmet for oss under bryllupet. Jeg har fått en del meldinger og snapper fra lesere som ikke fikk med seg dette klippet når det gikk på TV, så derfor poster jeg det også her på bloggen. Denne videosnutten er ganske kort og kun fra selve bryllupsdagen. Det kommer en lengre video fra hele bryllupshelgen, altså selve bryllupsvideoen vår om få dager og masse flere bilder. Jeg gleder meg til å vise dere mer av vår eventyrlige drømmehelg  
 

 

Tenk så gøy det blir for Ulrik og meg å se tilbake på disse levende bildene når vi skal feire bryllupsdagen vår år etter år 

JEG OPPFORDRER TIL ÅPENHET RUNDT ALT DET FALSKE

De siste dagene har det vært et stort fokus i media gjennom diverse bloggere (inkludert meg) rundt dette med å fikse på utseendet. Selv beskriver jeg fokuset og presset som en "ond sirkel", og det mener jeg virkelig. Jeg er dessverre en del av denne sirkelen på godt og vondt og det står jeg for. Likevel har jeg aldri oppfordret noen til å legge seg under kniven eller å sprøyte inn det ene eller det andre. Jeg oppfordrer kun til åpenhet rundt alt det falske fordi jeg ikke har troen på at kroppspresset eller utseendefokuset blir noe mindre ved at vi bloggere foreksempel holder kjeft om det vi gjør. Hva tror du? Burde jeg la dere tro at det er fuktighetskremer som har fjernet linjene i pannen min og tjene masse penger på at dere kjøper produkter som ikke virker? I mine øyne er dette feigt og uansvarlig.

Selv har jeg som sagt tatt botox i pannen og filler rundt munnpartiet i ansiktet. Thats it. Jeg har ingen planer om å fikse på noe mer i verken ansiktet eller på kroppen med det første, men tanken er heller ikke fremmed. Skulle jeg få lyst til å endre på noe fordi jeg blir eldre og ting "forfaller", så gjør jeg det. Først og fremst for min egen del, men lysten kommer såklart mye av påvirkning fra andre. Det er her den "onde sirkelen" kommer inn. Slik er det jo med alt. Det gjelder bare å sette grenser for seg selv. En normalt sterk jente som meg klarer det.  

Jeg synes det er veldig trist at det finnes så mange unge jenter som ønsker å fikse på noe ved seg selv fordi de ser opp til en eller annen blogger eller lignende, spesielt jenter under 20 år. Det er også trist at disse jentene tror at større lepper, større pupper eller mindre nese kan bedre selvfølelsen. Mest sansynlig ligger problemet dypere. Det er den usikkerheten som er skummel og som må gjøres noe med. Usikkerhet hører ofte til ung alder. Kanskje det burde bli høyere aldersgrense for å gjennomføre plastisk kirurgi og injeksjoner? Jeg vet ikke med dere som er like gamle som meg eller eldre, men jeg tenker veldig annerledes i dag som jeg nærmer meg 26 år enn for snart 8 år siden da jeg fylte 18 år. Men igjen så kan man jo ikke forby alt som ikke er bra. Vi må klare å tenke og vurdere noe selv. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jumpsuit: Kjøpt i Thailand/ Hatt: Kjøpt i Thailand/ Solbriller: Louis Vuitton/ Bag: Louis Vuitton