hits

februar 2018

MINE SISTE INNKJØP FRA NELLY

Annonse

Hei, dere! Her er mine siste innkjøp fra Nelly. Pakken kom på døren tidligere i dag og jeg har akkurat rukket å prøve alle plaggene på. Jeg var skikkelig spent på størrelsene, siden jeg bare vokser og vokser. Men alt unntatt den rosa blusen passet perfekt. Det gikk litt fort da jeg bestilte klærne, så jeg fikk ikke med meg at den var så kort. Hehe!

Favorittantrekket mitt fra denne bestillingen er uten tvil det lyseblå settet med blazer og bukse. Planen er å bruke settet på fredag. Da skal jeg nemlig på kickoff med Egmont-bloggerne, noe jeg har sett frem til lenge. Ellers er jeg også superfornøyd med teddy jakken i brunt. Det må være den kuleste og samtidig mest komfortable jakken jeg har hatt! Jeg gleder meg til å vise dere alle tingene på, men først en liten sniktitt..

-Annonselenker inn til Nelly-

Blazer HER/ Biker jakke HER/ Topp HER/ Sett med blazer HER & bukse HER

Gul blazer HER/ Topp HER/ Teddy jakke HER/ Skjorte HER/ Sko: HER

Lace topp HER/ Lace kimono HER/ Topp med blomster HER/ Rosa topp HER/ Øredobber HER/

MED NYE ØYNE

Tusen takk for kloke ord under gårsdagens innlegg. Det føles veldig bra at såpass mange viser forståelse for at vi kanskje velger en litt annen vei enn hva vi har gitt uttrykk for til nå. Jeg er sikker på at Ulrik og jeg finner en god løsning for Severin og for vår lille familie sammen fremover, både når det gjelder privatliv og når det gjelder livet vårt gjennom sosiale medier. Veien blir nok til mens vi går, men det er likevel godt å kunne søke råd, lufte tanker og ikke minst disuktere slike viktige temaer. Det lærer jeg mye av, og nettopp derfor er jeg glad for at kommentarfeltet på denne bloggen fortsatt finnes. Slik at jeg kan forsøke å se problemer og situasjoner med nye øyne.

Over til noe annet.. Her hjemme lever vi litt "på pynt" om dagen. Styligteamet fra Style by Homie var her i går og gjorde det så fint i kriker og kroker at det blir enda vondere å selge hjemmet vårt enn jeg hadde trodd. Hehe! Mange av tingene de stylet med var til og med våre egne ting, men de ble satt på nye steder med nye øyne. Det er rart hvor mye det hjelper på inntrykket. I hvertfall for meg som er lei av å se på det samme interiøret på de samme stedene i huset.

Tidligere i dag var boligfotografen fra Diakrit her sammen med Eilen Skarnes, som er megleren vår fra Eie Vinderen. På fredag kommer annonsen ut på Finn.no og neste uke er det klart for visninger. Herlighet, dette blir spennende!

DET VANSKELIGSTE SPØRSMÅLET JEG FÅR

"Hva mener du om eksponering av barn på blogg og i andre sosiale medier?"

Nylig var jeg på lunsj med Anja Johansen. Anja er en godt likt jente i bloggbransjen, en erfaren blogger og ikke minst en fantstisk mor. Hvordan hun kombinerer bloggeryrket med det å være mamma er virkelig imponerende, synes jeg. Det kommer kanskje litt overraskende at jeg hyller nettopp henne for det hun gjør, spesielt etter alt jeg har delt rundt Severin før han i det hele tatt er født. Ja, til og med før han ble laget. Anja er derimot en av få "mammabloggere" som virkelig skjermer barnet sitt for alt. Hun gjør en jobb som ikke er enkel, men som handler om å ta bevisste valg og hensyn hver eneste dag. Anja har sine grunner og gjennomtenkte forklaringer som jeg respekterer, og jeg har mine grunner til å tenke annerledes som hun respekterer..

Anja og jeg tenker som dere skjønner ganske forskjellig når det gjelder barn og eksponering, men etter en liten prat var det ikke vanskelig for meg å forstå hvordan hun ser dette, og heller ikke for henne å forstå tankegangen min selv om vi ikke er enige. Det er likevel vanskelig å forklare hele samtalen vår uten å komme med konkrete eksempler, men poenget er at vi ser ulikt på konsekvensene av eksponeringen. Hun er helt på den ene siden mens jeg er litt "midt i mellom", hvis dere skjønner? Jeg har troen på at det finnes en mellomting av å dele alt eller ingenting som ingen tar skade av.

Ulrik og jeg vet lite om hvordan hverdagen med barn blir. Vi vet at den blir krevende og at vi må ta mange flere hensyn enn hva vi trenger i dag som det bare er oss to i familien. Hverdagen som småbarnsmor og blogger vet jeg heller ingeting om. Jeg har gjort meg noen tanker, men jeg aner jo egentlig ikke hva jeg går til. Mammarollen er like ny for meg som for alle andre førstegangsmødre. Forskjellen er bare at jeg har tilskuere. Mange tusen tilskuere. Det skremmer meg.

Det er skummelt å dele tankene mine med dere. For med en gang jeg skriver noe konkret på bloggen kan jeg liksom ikke "angre" meg, som alle andre mennesker gjør, og som jeg også ofte gjør privat. Vi bloggere blir sitert på det vi har skrevet og dessverre er det lite rom for å endre mening når noe allerede står svart på hvitt på internett. Men hva om jeg endrer mening og velger å skjerme Severin helt fra bloggen.. Hvordan hadde dere som lesere reagert da?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Annonse

Hei, dere! Håper alle har hatt en fin helg. Her har de siste dagene gått i rydding og fiksing, siden boligfotografen er bestilt tirsdag til uken. I morgen tidlig kommer vaskehjelpen vår og et dyktig styligteam som skal hjelpe oss med siste finish, for allerede neste helg skal nemlig boligen vårt legges ut på Finn. Det blir spennende å se responsen! Men nok om det.. Her er ukens spalte med spørsmål og svar:

Hvor er hairextensionet ditt fra?

reklame/sponset produkt fra Luxushair

- Jeg har brukt tape hair fra Luxushair i snart tre år nå og er veldig fornøyd med kvaliteten på håret. Clip on håret de har er også helt fantastisk. Jeg har derfor alltid liggende en pakke med klips i skuffen her hjemme til spesielle anledninger. Med spesielle anledninger mener jeg i de periodene jeg har gått uten tape extension, men vil ha langt hår på fest eller til en ekstra tykk flette selv om jeg har tape extensions.

TILBUD: LuxusHair har forresten hele 25% rabatt på absolutt alt i hele nettbutikken nå og ut februar! Rabattkoden er: "25off"

♡ Sjekk utvalget på: www-luxushair.com!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tenker du å bli med i barselgruppe når den tid kommer?

- Jeg har veldig lyst til å bli med i en barselgruppe og kanskje ekstra stort behov for det siden ingen av mine nærmeste venninner har barn ennå.

Merker du at drømmene er mer livlige nå enn før du ble gravid? Drømmer du ofte om babyen?

- Ja og ja. Jeg drømmer så mye rart og ofte er Severin med i drømmene.

Hvorfor er du lei av treningsstudioer?

- Jeg tror det er fordi jeg har trent på treningsstudio siden jeg var 16 år. I tillegg har jeg jo jobbet på treningsstudio i flere år, så ja. Jeg er veldig lei. Men det betyr ikke at jeg skal slutte å trene. Jeg gidder bare ikke melde meg inn i et studio med det første og har heller planer om et treningsrom hjemme.

Hvilke tiltak gjør du for å bli best mulig rustet til fødsel?

- Jeg holder meg aktiv ved å gå turer med hundene i skogen, og til uken begynner jeg hos jordmor. Ulrik og jeg skal også melde oss på fødselforberedende kurs, men noe mer forberedelser til fødsel enn dette blir det nok ikke.

Er du redd for rifter etter fødselen?

- Jeg har ikke tenkt på det før jeg fikk dette spørsmålet, så nei.

Skal Ulrik være med på fødselen?

- Selvfølgelig!

Skal du blogge til du blir 83 år? Hvilken utdannelse har du evt å falle tilbake på?

- Planen er å blogge i mange år til, men som 83-åring vil jeg leve livets glade dager som pensjonist. Utdannelsen min i journalistikk tok jeg på NKF (NKH i dag). Jeg får stadig tilbud om skribentoppdrag i magasiner og lignende, så jeg er ikke redd for fremtiden dersom bloggingen skulle ta slutt.

Hvilken app bruker du i svangerskapet?

- Jeg bruker som sagt ingen app, men Ulrik bruker Preglife.

Bruker du noen fuktighetskrem/olje nå som magen nå utvider seg for å proaktivt å forhindre strekkmerker?

- Ja, jeg bruker både olje og fuktighetskrem hver dag.

Hva mener du med at du stort sett unner deg det du har lyst på?

- Med det så mener jeg at spiser det jeg vil når jeg har lyst på noe. Og nei, ikke masse sukker og usunnheter hver dag. Men jeg bryr meg ikke om lysten på noe søtt eller usunt kommer på en mandag eller lørdag og gir alltid etter nå i graviditeten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I det siste har mange av leserne dine påpekt at de ønsker tettere dialog med deg, og at de synes kvaliteten på innleggene dine har dalt litt. Hvordan forholder du det til deg? Er du lydhør for deres innspill? Og hvordan vil du evt endre på det?

- Det vil ikke bli noe tettere dialog her på bloggen, heller mindre for de av dere som kun bruker kommentarfeltet til å nå meg. Men jeg svarer som sagt alltid på personlige meldinger og spørsmål på Snapchat (pilotfrue).

Jeg tar meg ikke nær av at noen synes kvaliteten på innleggene mine har dalt eller er dårlige, og vil benytte anledningen til å råde de som ikke liker bloggen min til å finne en ny og kanskje mer passende blogg å følge. Det finnes så mange gode blogger å velge i, så jeg ser ikke helt vitsen med å bruke masse tid på å endre en blogg som leses og likes av mange :-)

Var brudeklærne dine inspirert av Tre nøtter til Askepott?

- Ja <3 <3 <3

Fikk du spesialsydd brudekjolen og capén din? Og drakten til Ulrik?

- Mine og Ulrik sine klær til både fredagen (jegerfesten) og lørdagen (bryllupsfesten) i bryllupet til ble laget av Undorn.  

I ditt siste reklameinnlegg for en ansiktsmaske viser du ironisk nok før og etter-bildet MED sminke, mens bildet med ansiktsmaske er uten sminke. Hvorfor gidder du? Synes huden din ser superfin ut, så ser ikke helt problemet med å dekke den til, spesielt ikke i en reklame som dette.

- Jeg har null problem med å vise meg uten sminke. Men i dette tilfellet ønsket annonsøren at jeg skulle ta bilder med sminke.

Kommentarfeltet ditt er kjempeunderholdning! Ikke steng. Kan du ikke slutte å lese det selv bare da? Du svarer jo ikke uansett.

- Jeg må lese gjennom alle kommentarer før jeg godkjenner de, ellers blir de ikke synlige for dere. Grunnen til at jeg har satt på godkjenning finner du her. Som mange vet og du nå får oppleve så svarer jeg på de fleste spørsmålene en gang i uken i denne spalten.

Kan du ikke få Ulrik eller noen andre til å lese gjennom kommentarene før de godkjennes, så slipper du å se de verste selv?

- Kommentarer som påvirker meg går ut over Ulrik og kommentarer som påvirker Ulrik går utover meg. Jeg elsker Ulrik så høyt at jeg aldri ville gitt han en slik drittjobb, og heller ingen andre jeg kjenner og er glad i.

Går det ikke ann å koble opp kommentarfeltet mot Facebook, slik at folk må skrive med egne navn?

- Nei, det går ikke på blogg.no dessverre.

Jeg er en leser som kun har fulgt deg et halvt års tid, og lurer derfor på om du hadde en spesiell «plan» eller et «tema» for bloggen da du begynte å skrive, eller om du bare hoppet i det og skrev om ting som falt deg inn dag for dag?

- Jeg hoppet vel egentlig bare ut i det. Planen var å skrive om litt av alt fra trening, mote, skjønnhet, reiser og hverdagsliv. Slik som jeg og veldig mange andre bloggere driver bloggene våre i dag. Et godt tips er å "ta med bloggen inn i hverdagen", ikke finne på ting kun for å blogge om det.

Kanskje dere skal vente med merkeklær klær til han blir litt eldre? Jeg ville heller valgt sommerull, bambus eller myk og lett bomull til en nyfødt.

- Vi har kjøpt litt av alt i flere prisklasser og er veldig fornøyde med det, selv de innkjøpene som kanskje bare kommer til å ligge til pynt på hyllen eller stå på pynt i rommet :-)

Hvorfor kjøper du så dyre klær til babyen? Kjærlighet og omsorg er vikigere enn materialistiske ting.

- Jeg tror ikke Severin har vondt av å få dyre klær i tillegg til kjærlighet, omsorg og ikke minst en god oppdragelse. Det er heldigvis ikke slik at vi må velge bort det ene eller det andre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den nydelige joggedressen fikk jeg i "gravidgave" fra jentene på Haust ♥

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

TO MY LITTLE MAN

Annonse

Og da var jeg i gang igjen.. Neida, men her er noen søte små klær og ting som jeg ønsker meg til lille Severin. Jeg har lovet Ulrik å vente med flere store innkjøp til vi kommer oss inn i det nye huset. Men den bittelille elefantbamsen under klarte jeg ikke å dy meg for og det nydelige lille settet med body, bamse og hatt ligger i handlekurven mens jeg skriver dette innlegget, så vi får se hva det blir til. Legg merke til at jeg påpeker hvor "lite" jeg unner meg. Jeg vet ikke om jeg prøver å lure meg selv eller overbevise Ulrik.. Hehe! Det er bare sååååå innmari stas å handle til Severin <3

 

-Annonselenker inn til Boozt-

Bodyer hvit & blå HER/ Elefant HER/ Sparkedress HER/ Sokker HER/ Et nydelig sett (den perfekte gaven) HER/ Body grå HER

TIL EN HELDIG LITEN GUTT

Jeg ble så rørt da jeg åpnet posten i går at jeg begynte å gråte.. Det er mulig jeg er litt ekstra hormonell nå som jeg er gravid, men dette gjorde definitivt helgen min. Herlighet, så nydelige og for en fantastisk hyggelig overraskelse!

Jeg føler meg skikkelig heldig som har så snille og gode lesere. Det er på høy tid at all positivitet jeg faktisk opplever gjennom bloggen også kommer frem. For jeg merker at det er mange som vil meg godt, noe som er veldig rørende for en vordende mor. Det er dere jeg blogger for og dere som bør få oppmerksomhet..

Tusen takk, snille Josephine ♥

DET MÅ BLI ENTEN ELLER

Annonse

Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre med kommentarfeltet mitt ennå. Altså om jeg skal sperre det eller ikke. Men jeg har bestemt meg for en ting og det er at det må bli enten eller..

Mange mener at kommentarfeltet på denne bloggen bør forbli åpent for å opprettholde kommunikasjonen med dere som leser, noe jeg også ønsker og som er hovedgrunnen til at jeg ikke har lukket det for godt. Mange mener også at jeg ikke skal la "mobberne" slippe gjennom lenger, kun saklig kritikk. Her er jeg litt uenig. For ja, det er mye negativitet som ikke skulle fått den oppmerksomheten det faktisk får ved at jeg godkjenner stygge kommentarer og lar flere tusen mennesker bli påvirket av de. Men det jeg er uenig i er at problemet løses om jeg slutter med å godkjenne all negativitet og bare later som om de ikke finnes. For de finnes jo og jeg må lese gjennom absolutt alle uansett, så hva hjelper det egentlig for min del?

Min tanke er at dere som følger meg får en bedre forståelse for hvordan jeg har det og for hvorfor jeg eventuelt ikke vil skrive mer om et eller annet ved at jeg fortsetter som før med å vise dere alt, ikke bare fasaden. Alternativ to er å sperre alt ute, både for dere som leser og for meg selv. Da blir det dessverre mindre kommunikasjon mellom oss her på bloggen, men også mindre"dårlig stemning, som flere mener det har vært i det siste på bakrunn av drittslengingen.

Før lille Severin kommer til verden skal jeg ta en avgjørelse på dette. Jeg har derfor fire måneder på å komme til enighet med meg selv. Nå ville jeg bare lufte tankene mine med dere for å forklare hvordan jeg ser det.

Til info: Jeg svarer ALLTID på personlige meldinger, spørsmål eller andre tilbakemeldinger på Snapchat --> pilotfrue :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-annonselenke inn til Nelly-

Kimono HER

God helg!

DERFOR BEGYNTE JEG Å BLOGGE

Jeg har ikke tenkt til å begynne dette innlegget med "det er mange som har spurt meg om hvorfor jeg begynte å blogge". For det er faktisk lenge siden noen har stilt meg spørsmålet. Men jeg ønsker likevel å skrive litt om motivasjonen min i starten etter mye negativitet rundt mine formuleringer de siste ukene. For ja, det stemmer at jeg har slitt litt med motivasjonen til bloggingen i en periode. Ene og alene på grunn av mye drittslenging rundt Ulrik og meg..

Til sommeren har jeg blogget i hele 4 år. Jeg føler at disse årene har gitt meg god erfaring i bloggbransjen, mens andre som har blogget i 10 år synes kanskje jeg fortsatt er en nybegynner. Jeg får stadig kjenne litt på akkurat det å fortsatt være "ny", og derfor skrev jeg nettopp dette innlegget. Men nok om det.. I juli måned år 2014 startet min bloggkarriere. Det begynte som en drøm jeg ikke turte å si høyt før jeg faktisk startet. Jeg var heldig å ha Ulrik som pushet meg til å våge. Lite visste jeg at denne bloggen skulle føre meg hit jeg er i dag, selv om ønsket var der fra starten. Det må jeg bare innrømme.

Mange sier at oppskriften på en vellykket blogg er å dyrke en hobby, og at man må blogge i flere år før denne hobbyen blir til en inntektskilde eller i beste fall en jobb. Jeg er ikke enig. Eller, det var i hvertfall ikke helt slik for meg. Min situasjon var nemlig at jeg trengte en jobb fra første stund og at jeg ikke hadde mulighet til å sette av mer enn maks ett år uten at bloggen ga meg den økonomiske tryggheten jeg var ute etter.

Da jeg startet med bloggingen jobbet jeg som makeupartist, frilansjournalist og turntrener. Jeg hadde ikke tre jobber fordi jeg ville, men fordi jeg måtte. Sminkejobben var koselig på grunn av alle kollegaene mine, men jeg ville egentlig ikke jobbe med sminke i det hele tatt og arbeidsplassen min var i ferd med å gå konkurs. Jeg fikk derfor veldig få vakter og var nødt til å se meg etter noe annet. Frilansoppdragene jeg ble tilbudt som journalist var få på grunn av lite kontakter i bransjen og kun noe jeg gjorde for erfaring, ikke fordi det var gøy eller fordi jeg kunne leve av det. Turningen jeg drev med på ettermiddagene var en hyggelig greie jeg gjorde for å tjene noen ekstra kroner, ikke fordi jeg ville jobbe i treningsbransjen. Noen år før jeg møtte Ulrik jobbet jeg nemlig som både gruppeinstruktør og personlig trener i Lillestrøm, men forlot treningssenteret for godt i jobbsammenheng siden det ikke var rett for meg.

Jeg hadde akkurat fullført to år på journalistikkutdanningen til Norges Kreative fagskole, som heter Norges Kreative Høyskole i dag. Valget om å droppe bachelor tok jeg fordi den måtte tas i utlandet. Jeg har ikke angret på det valget i ettertid, men om jeg hadde gått samme utdanning i dag ville jeg nok fullført det tredje året, siden det nå kan gjennomføres i Oslo. Heldigvis for min del er ikke journalist en beskyttet tittel, og dessverre for de flinke studentene som går både tre og fem år på skole for å få samme tittel.

Tilbake til poenget.. Jeg trengte en jobb og jeg ville jobbe med noe relevant til journalistikkutdanningen min. Ønsket var å skrive, men jeg ville ikke skrive om hva som helst og begynte å bli ganske trøtt på de oppdragene jeg fikk som frilanser, fordi jeg på en måte var nødt til å takke ja uansett hvor lite interesse jeg hadde for temaet. Det fristet å blogge, men jeg fikk meg ikke til å starte bloggen før Ulrik registrerte domenet "pilotfrue.blogg.no" og ga meg det i bursdagsgave. Det er uten tvil den billigste gaven han har gitt meg siden det er gratis å starte en blogg på blogg.no, men også den gaven som definitivt har hatt størst verdi. Han ga meg rett og slett en mulighet og motiverte meg til å skape den jobben jeg virkelig ønsket.

I januar 2015 ble jeg signert som blogger hos Side 2 av verdens beste Anne Victoria, bare syv måneder etter mitt aller første innlegg på bloggen. Fra den dagen gikk bloggen fra å være en ubetalt jobb til en betalt jobb. For en jobb var det faktisk fra dag en. Og nei, det var ikke Side 2 som kastet seg over lille meg. Det var jeg som tok kontakt og jeg som tok initiativet til å overbevise Nettavisen om at nettopp meg og min blogg med bare noen hundre lesere (les: mine facebookvenner) var verdt å satse på. Ingenting har kommet gratis.

Jeg mener ikke at jeg kun blogger for å tjene penger i dag. Ikke misforstå, vær så snill. For nå har jeg kommet så langt at jeg kan velge når jeg vil skrive, akkurat hva jeg selv ønsker å skrive om og hvilke oppdrag jeg har lyst til å ta på meg. Jeg tror bare at alt handler om innstilling og engasjement fra starten om du vil lykkes med bloggyrket. I tillegg tror jeg det hjelper å være ærlig om at man har planer om å tjene penger på noe man legger mye tid i. Jeg synes ikke det er nødvendig å gjemme seg bak ordet "hobby" om ønsket egentlig er noe annet. Vi må tørre å dele både drømmer og ønsker for å komme i mål. Det var det jeg gjorde og det som funket for meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Motivasjonen min i starten var altså å skape min egen drømmejobb, noe bloggen fortsatt er for meg i dag. Den motivasjonen jeg hadde i oppstarten skal jeg nå finne tilbake til, nettopp fordi jeg ønsker å bevare denne jobben som jeg elsker så lenge som mulig og ikke minst fordi jeg vil ta vare på dere som følger meg i mange år til. Tusen takk for at du klikker deg inn her dag etter dag, uke etter uke ♥

BRYR DU DEG OM TILBAKEMELDINGER FRA LESERE?

Ja og nei. Ja fordi jeg er glad i leserne mine og setter pris på engasjement i kommentarfeltet, og nei fordi det er umulig å ta hensyn til alle. La meg vise dere noen eksempler fra den siste måneden..

"Kan du smile med tennene? Du ser så mye penere ut da"

Jeg smiler med tennene og får denne tilbakemeldingen:

"Lukk munnen når du smiler. Tennene dine er så gule."

 

"Kan du begynne å skrive hvor klærne dine er fra på bloggen?"

Jeg begynner å linke til klærne mine i vanlige oppdateringer og får denne responsen siden jeg er flink til å merke all reklame:

"Det er alt for mye annonser på bloggen din. Jeg savner hverdagsinnleggene dine."

 

"Kan dere vise flere av innkjøpene dere gjør til Severin og til det nye huset?"

Jeg viser litt av innkjøpene på bloggen og på Snapchat og får høre dette:

"Hvorfor skryter du av alt dere kjøper? Er det mulig å være så materialistisk!"

 

"Hvorfor forteller du så lite om selve graviditeten? Det var så spennende å følge deg i prøveperioden, mens etter at du ble gravid deler du nesten ingenting om prosessen lenger."

Jeg lager flere oppdateringer om graviditeten og blir kritisert:

"Du skriver BARE om graviditeten. Kan du lage innlegg om andre ting for oss som følger deg av andre grunner også?"

 

"Hvordan kan du kalle Kornmokjeks med ost og druer for en utskeielse i hverdagen? Det er slike uttalelser som fremproviserer kroppspress for unge lesere."

Jeg forteller om flere av mine såklate utskeielser, og deriblant kanelboller.

"Er du klar over at kanelboller er tilnærmet blottet for næring? Hvetemel har samme virkning på blodsukkeret som rent sukker og kanelboller inneholder sukker i tillegg. Spis sunt og tenk på babyen din i magen!"

 

"Kan du skrive mer om Ulrik på bloggen?"

Jeg prøver å inkludere Ulrik mer i innleggene mine og får en annen reaksjon enn ventet:

"Herregud, det går ikke ett innlegg uten at du nevner Ulrik. Har du ikke et liv?"

 

"Hvorfor godkjenner du ikke alle kommentarer?"

Jeg godkjenner det meste av kommentarer, men velger å bli enda slappere på hva jeg faktisk slipper gjennom.

"Det har blitt så dårlig stemning i kommentarfeltet i det siste. Kan du slutte å godkjenne negative kommentarer?"

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har vurdert å sperre kommentarfeltet igjen, men det sitter langt inne. Sist gang jeg gjorde det var det faktisk en omtenksom leser som utfordret meg. Men avgjørelsen ble dessverre ikke tatt så godt i mot. Det endte i over hundre meldinger på Facebook fra sinte lesere som mente de hadde mistet kontakten med meg, noe jeg forstod. Jeg valgte derfor å åpne kommentarfeltet tidligere enn planlagt. Her hørte jeg på flertallet <3

Men jeg kan dessverre ikke skrive en blogg på bestilling fra dere som leser. Da blir ikke bloggen like personlig og ærlig som jeg ønsker. Jeg både tror og håper at de aller fleste forstår det.

EN GOD RUTINE FOR ANSIKTET - huden bare ruller av!

Annonse

Som mange vet er jeg veldig glad i May Beauty sine produkter, og ganske nøye med å ta vare på huden min. The Incredible face gel er definitivt en av favorittene mine fordi den er enkel å bruke og gir raskt resultat. Det overrasker meg faktisk like mye hver gang hvor effektiv denne masken er og hvor fresh jeg føler meg etter bruk. Derfor passer jeg på å bruke face gel minst en gang i uken..

 

The Incredible Face Gel kommer forresten i en dosepakke og den er rosa, med veldig god duft.

 

 

Peeling geleen skal masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av.  Du kan deretter tørke bort de døde hudcellene med en fuktig håndkle, slik at du sitter igjen med en fantastisk babymyk hud.

 

På bilder under kan du se den døde huden som faller av med en gang ved påføring, og resultatet er virkelig bra. Her hjemme har masken blitt en rutine både for Ulrik og meg, man bare kjenner seg så ren og huden blir skikkelig stram etter jeg har tatt den!

 

 

Her kan dere se de døde hudcellene som masseres vekk. Du merker med en gang du starter å massere at noe skjer og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra mens du masserer inn face gelen men også etterpå..

 

 

Masken er helt genial nå på vinteren hvor huden fort blir tørr og blass. Etter bare noen få sekunder ved påføring er du nemlig fri for smuss og kan nyte en jevnere og renere hud. Huden huden din vil bli fri fra urenheter på kun noen sekunder og ansiktet føles glattere og strammere. Den gir meg virkelig en utrolig fin og naturlig glød.

 

Den er perfekt å bruke som en quick fix før du skal sminke deg til fest eller som en deilig avslutning på dagen. Det som er sikkert er at Face gel må prøves og legges inn i dine gode vaner på badet. Du kommer ikke til å angre!

 

 

Har du også lyst til å rense ansiktet ditt og se dine døde hudceller rulle av? Nå har jeg fått lov til å gi dere 30% rabatt på alle hudproduktene til MayBeauty, men kun for en begrenset periode.

 

Bruk koden pilotfruefacegel eller kjøp ved å trykke på linken HER!

 

 

2-ÅRS BRYLLUPSDAG

I dag har Ulrik og jeg vært gift i to år. To innholdsrike år med mye kjærlighet og glede, men også to år med en tøff utfordring som vi heldigvis har kommet oss gjennom sammen..

Denne bryllupsdagen kalles for bomullsbryllup, noe som passer bra siden jeg planlegger å feire i deilig og mykt bomullstøy her hjemme. Hehe! Jeg vil også benytte anledningen til å gratulere min kjære svigermor og min kjære svigerfar med deres bryllupsdag denne fine tirsdagen. Vigdis og Atle har nemlig vært gift i hele 47 år i dag! Sammen er de fantastiske forbilder i ekteskapet for Ulrik og meg.

Jeg føler meg utrolig heldig som sitter her med drømmemannen ved min side, drømmebabyen i magen og snart i drømmehjemmet til min lille familie. Når Severin kommer til verden er livet virkelig komplett. Jeg gleder meg sånn til den nye hverdagen som venter oss!

På vår tredje bryllupsdag neste år er vi to blitt til tre. Symbolsk og vakkert! Og tenk, dette er bare starten <3 <3 <3

Du finner bryllpsvideoen vår her

GRAVIDOPPDATERING: UKE 23 (22+2)

Da var det på tide med en ny gravidoppdatering. Nå er jeg i graviditetsuke 23 (22+2). Det betyr at jeg er over halvveis i dette svangerskapet, noe som er helt sykt for meg å tenke på. 55,1 prosent av graviditeten er passert og det er bare 127 dager igjen til termin..

Termindato: 24. juni er den nye datoen vi har fått. 25. juni var den første.

Kjønn: Fortsatt gutt. Som jeg gleder meg til å bli guttemamma 💙

Babyen: Severin er ca. 27 cm lang fra hodet til føttene og veier ca. 465 gram i starten av uken og ca. 550 gram i slutten av uken. Hørselen forbedres og han kan nå skille ulike lyder fra hverandre, både i og utenfor magen. Det betyr at den lille gutten vår vil kjenne igjen stemmene til Ulrik og meg når han blir født :-D

Liv i magen: Nå kjenner jeg faktisk liv hver eneste dag. Severin er mest aktiv om kvelden da jeg legger meg. Ulrik har også fått kjenne og se spark flere ganger, så det er veldig koselig.

Forandringer på kroppen: Jeg vokser og vokser. Nå er det få av mine gamle klær som passer i skapet og INGENTING av undertøyet mitt fra før graviditeten som jeg får på meg lenger. Hehe!

Humøret mitt: Jeg stortrives om dagen med den voksende magen min og går bare å gleder meg over alt som skal skje fremover!

Formen min: Jeg merker lite av plager. Det hender jeg får litt vondt nederst i ryggen mot slutten av dagen, men da legger jeg meg bare ned på sofaen og koser meg.

Søvn: Det varierer veldig hvor godt jeg sover om nettene. I natt sov jeg lite, men det var mest fordi Stella (hunden min) måtte ut og tisse flere ganger. Det skjer heldigvis sjeldent. Ellers drømmer jeg mye og drømmene er ofte om Severin.

Cravings: Jeg craver ikke en spesiell ting, men matlysten er generelt større enn før jeg ble gravid og jeg unner meg stort sett det jeg får lyst på. Kanelboller er det jeg oftest skeier ut med. Nam!

Innkjøp: De siste innkjøpene jeg har gjort er en badematte fra Mille Notti i lyseblå og håndklær, pute-og dynetrekk fra Lexington i lyseblått. I tillegg har jeg kjøpt et deilig mykt baby terry håndkle med hette i hjørnet, knagger til barnebadet fra Vitra, knagger i forskjellige dyremotiv fra Royal Design til barnerommet og et stort kosedyr fra Jollyroom. Under ser dere bilder av innkjøpene:

Vektøkning: Jeg har gått opp ca. 9 kilo, som vil si at jeg har bikket et nytt titall på vekten.

Neste kontroll: Neste svangerskapskontroll er hos fastlegen min 5. mars på Vinderen. Etter det må jeg bytte fastlege til Asker siden vi flytter 5. april, og før det skal jeg komme i gang hos jordmor. Jeg vurderer nettkurs.

Det jeg gleder meg mest til nå: Jeg gleder meg til å kjøpe barnevogn og begynne med rommet til den lille prinsen vår i det nye huset. Vi vurderer å tegne en garderobeløsning til Severin for å utnytte plassen best mulig og for at rommet skal bli finest mulig, siden jeg fremdeles ikke har funnet et klesskap som jeg virkelig liker.

Pappa Ulrik: Ulrik har begynt å sette seg inn i permisjonsreglene på jobben sin. Det er mye å sette seg inn i, derfor rådfører han seg også med kollegaer som har små barn.

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Har du vurdert tøybleier? VET det ser ut som mye jobb, men det er det virkelig ikke! Vaskemaskinen gjør all den jobben!

- Nei, nei og atter nei. Det er søtt å se på og fint på bilder, men praktisk er det ikke. Jeg skjønner at tøybleier er fint for miljøet, men jeg kommer likevel til å benytte meg av alt som gjør hverdagen med småbarn lettere, ikke vanskeligere.

Er den teen du reklamerte for i forrige uke 100 % trygg for gravide? Går jo ut fra det, men så mange som kommenterte farlige urter osv..

- Jeg drikker den som sagt, men bare en kopp om dagen. Jeg vil ikke gå ut og anbefale andre gravide hva de skal drikke eller spise. Det tør jeg ikke. Jeg forteller bare om hva som fungere for meg og forholder meg til helsedirektoratet sine råd for gravide. På matportalen.no står mye god info om blant annet kaffe og te i graviditeten.

Har dere noen andre guttenavn hvis dere får en gutt til?

- Nei, vi har bare ett jentenavn på lager (Saga). Skulle jeg være så heldig å bli gravid igjen begynner vi nok å snuse rundt etter både guttenavn og flere alternativer til jentenavn.

Kan gravide spise skinke?

- Så vidt jeg vet er vanlig kokt påleggskinke trygt å spise som gravid, men man skal holde seg unna spekeskinke. Jeg er også nøye med at pålegget jeg spiser ikke har lagt åpent lenge i kjøleskapet.

Hvor tidlig fikk dere vite kjønnet? Og hvor mye har dere betalt for UL?

- Vi fikk vite kjønnet i uke 18 på Volvat Nationaltheateret. Den timen betalte vi 1800 kroner for. Jeg vet ikke hva vi har brukt totalt på ultralyder, men alle privatklinikker tar ca samme pris og vi har jo vært på en del undersøkelser i det private gjennom hele prøverørsprosessen.

Merker du at magen blir så stor at den av og til er i veien? Og hvordan sover du om natten?

- Magen min er ALDRI i veien. Det klarer jeg bare ikke å få meg til å si. Jeg elsker jo å gå gravid! Om nettene sover jeg enten på ryggen eller på siden. Jeg har ikke hatt behov for ekstra puter eller lignende for å "støtte opp" ennå, men tror jeg snart får det.

Når blir boligen deres lagt ut for salg? Og hvilken megler har dere valg?

-  Vi skal ta bilder av rekkehuset vårt på Vinderen 27. februar også kommer vel annonsen ut på Finn helgen etter. Eilen Skarnes fra Eie Vinderen er megleren vår.

Når regner du med at dere flytter inn i det nye huset? Altså bor der fast og sover der.

- Flyttebilen kommer 5. april. Det blir første natt i nytt hus. Jeg krysser fingrene for at den nye sengen jeg har bestilt til Ulrik og meg er på plass til det. Hvis ikke sover jeg gjerne på en madrass på gulvet. Det er jo litt sjarm i det også.

Hvordan sminker du leppene dine? De ser så fine og freshe ut.

- Jeg starter alltid med lepomade eller annen fuktighet til leppene. Deretter bruker jeg liner rundt leppene og fargelegger resten av leppene med lineren, før jeg påfører leppestift og/eller lipgloss.

Hvorfor er det så viktig med Pilotfrue-tittelen?

- Min merkevare er "Pilotfrue". Det er først det siste året at mitt egentlige navn er blitt kjent for mange. Pilotfrue-tittelen er ikke viktig for meg i dag, men jeg liker den og har ingen planer om å endre navnet på bloggen min. 

Hvorfor svarer du leserne dine så frekt?

- Frekke lesere får frekke svar, hvis jeg i det hele tatt svarer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvorfor svarer du ikke på alle spørsmålene du får?

- Det er alltid en grunn til at enkelte spørsmål ikke blir besvart. Jeg svarer bare på spørsmål jeg har lyst til å svare på. Mer komplisert er det ikke. Det er det som er så fint med å være min egen sjef.

Hvor fikk du tak i den superheltplakaten av Ulrik?

- Det er ikke en plakat, men et bilde som er laget av Lasse Brurock. Du ser hele kunstverket her!

Det var gøy å lese om alt Ulrik har lært deg. Hva har du lært Ulrik?

- Jeg tror jeg har lært han å ta ting mer som de kommer med min positive holdning, som til tider kanskje er mer optimistisk enn realistisk. Hehe! Ulrik får svare mer på dette når han kommer hjem.

Hva falt Ulrik for da dere møttes? Bortsett fra utseende?

- For å være helt ærlig så tror jeg det bare var utseendet sånn ved første møte. Men dette må også Ulrik svare mer på selv, om han vil.

Kan du skrive et innlegg om hvordan, hvorfor og når dere startet prøverørsprosessen til å begynne med? Eller linke til noen innlegg, for oss som ikke har fulgt med så lenge?

- Jeg har jobbet med dette nå i over ett år. Du kan leser mer om prøverørsprosessen vår her.

Hvorfor vil du ikke kjøpe brukte ting til Severin?

- Jeg har ikke vurdert å kjøpe brukte babyklær eller brukt babyutstyr siden jeg er heldig å ha mulighet til å få og kjøpe alt nytt. Arveklær og arveting fra familie tar jeg gledelig i mot, om kvaliteten er god og jeg ikke har et ønske om å kjøpe meg det selv.

Trener du noe nå når du går gravid? Virker som du slapper av mye. Er du redd for at trening er farlig?

- Jeg har ikke trent noe siden jeg ble gravid, men jeg går turer og er fornøyd med det. Faktisk så sa jeg opp medlemskapet mitt på Sats i forrige uke. Mest fordi vi flytter, men også fordi jeg ikke bruker det lenger. I det nye huset skal vi lage treningsrom på et av soverommene. Jeg gleder meg sånn til å kunne trene ordentlig hjemme siden jeg er over middels lei av treningsstudioer. Hehe!

Jeg vet at trening i svangerskapet ikke er farlig, men har valgt å være ekstra forsiktig på grunn av våre utfordringer med å bli gravide.

Har du en favorittsang for tiden?

- Jeg har fått helt dilla på "Despacito" med Carina Dahl og Adrian Jørgensen. Du finner den på Spotify her!

Føler du deg noen ganger alene i graviditeten siden Ulrik er borte så mye?

- Jeg er glad i alenetiden jeg får når Ulrik er borte, selv nå i graviditeten. Turnusen hans er bra for forholdet vårt, noe vi begge er enige om. Det hender selvfølgelig at jeg savner han, men det er egentlig bare godt å kjenne litt på savnet.

Er det sånn at Ulrik har ett sterkt ønske om at S skal gå i hans fotspor mtp yrke?

- Det har vi aldri snakket om. Jeg har bare fleipet litt om at det ligger en liten pilot i magen min helt siden vi fikk vite at det var en gutt. På samme måte hadde jeg nok fleipet om en liten blogger i magen min om det hadde vært en jente. Og NEI, ikke fordi jenter ikke kan bli piloter eller fordi gutter ikke kan bli bloggere. Bare fordi det er naturlig å tenke slik i familien vår.

Hvorfor kan du ikke fly under graviditeten?

- Det har jeg svart på tidligere her :-)

Skulle ikke dere på storbytur? Når? Unner dere det!

- Planen var en roadtrip til Gøteborg, København eller Stockholm. Ulrik har siste jobbdag i dag faktisk og ferien hans starter i morgen, men nå har vi mer enn nok med å gjøre boligen vår klar til bilder og visning. Ikke har vi budsjett til ferie nå heller. Nå er fokuset på flyttingen og selvfølgelig på alt vi trenger til lille Severin.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

INSPIRASJON TIL GUTTEROMMET

Annonse

Herlighet, som jeg gleder meg til å innrede barnerommet i det nye huset! Seng, hylle, taklampe, knagger, teppe, sengetøy, to bamser og noen leker er innkjøpt. Fargen på veggene er nesten bestemt og gardiner har vi fått av mormoren til Severin. Nå mangler bare klesskap, ammestol, litt mer pynt og noe mer oppbevaring av alle lekene som etterhvert kommer. Ellers bør vi nok roe ned på disse type innkjøpene og snart starte med alt vi faktisk MÅ ha, som vogn, bilsete, nødvendige klær, ting til stelleplassen og så videre. Men først må vi komme oss på plass i Vollen.

Jeg venter også på et nydelig heklet pledd fra min farmor som egentlig har vært mitt i mange år, men som har blitt liggende i Halden og trengte en liten fiks før bruk igjen. Pleddet er i hvitt og blåtoner, noe som passer helt perfekt i fargene vi planlegger for barnerommet. I tillegg tror jeg det blir veldig koselig med noe hjemmelaget blant alt det nye og ubrukte.

(annonselenke) Under ser du litt inspirasjon fra hvordan vårt gutterom kommer til å se ut.. Er det forresten noen som har forslag til fine og praktiske klesskap for barn? Til gjengjeld vil jeg tipse alle småbarnsforeldre om å sjekke utvalget av nydelige saker til gode priser HER

(annonselenker) Badekåpe HER/ Skyleke HER/ Himmelfall HER/ Dyne HER

10 TING ULRIK HAR LÆRT MEG

1. Han har lært meg å elske og lært meg hvor viktig tillit er i et forhold.

2. Han har lært meg å sette pris på vinteren med snø og ski.

3. Han har lært meg å si ifra om noen behandler meg urettferdig, og lært meg å uttrykke min mening selv om den ikke er lik alle andres.

4. Han har lært meg å ha tro på meg selv og lært meg å tørre og være stolt over det jeg oppnår med bloggen.

5. Han har lært meg å spare og være mer økonomisk. Da jeg møtte han levde jeg som om pengene på konto måtte være borte for at neste lønning skulle komme inn.

6. Han har lært meg å lage mat. Det første han lærte meg på kjøkkenet var å koke ris (les: med riskoker). Hehe!

7. Han har lært meg å bruke mindre tid på mennesker som ikke er verdt min og vår tid. Før brukte jeg alt for mye energi på de jeg i dag kaller for "dårlige venner".

8. Han har lært meg å si nei og lært meg at det er viktig å prioritere meg selv.

9. Han har lært meg å nyte hverdagen og ikke minst helgene hjemme.

10. Han har lært meg å bli trygg på sjøen i båt og lært meg hvordan ordentlige sommerminner skapes i voksen alder.

Ulrik er min superhelt <3

JEG KOMMER TIL Å BLI EN GOD MAMMA

Jeg vet at jeg kommer til å bli en god mamma. Sannsynligvis en streng mamma, men også snill, omsorgsfull og tålmodig. Jeg tror ikke at mammarollen er enkel. Tvert i mot. Jeg tror at det å være foreldre er noe av det vanskeligste og mest krevende Ulrik og jeg skal samarbeide om, men også det det beste. Jeg er innstilt på at oppgaven som forelder varer livet ut, og at alle bekymringene som jeg trodde var over da vi passerte de tre første månedene av svangerskapet bare så vidt har startet..

Den nye hverdagen kommer til å bestå av prøving og feiling. Jeg vet at jeg kommer til å gjøre feil, mange feil. Men jeg vet også at jeg kommer til å ta trygge og gjennomtenkte beslutninger for den lille gutten vår, så jeg er ikke redd for å mislykkes. Jeg tar rollen alt for seriøst til å mislykkes. Jeg er klar for å sette meg selv til side og gleder meg til en hverdag som hander om mer enn bare meg.

Graviditeten er den beste gaven Ulrik har gitt meg. Han fikk derfor streng beskjed om ikke å kjøpe verken valentinsgave eller bryllupsdagsgave i år. Ikke vil jeg ut og feire heller. Jeg har alt jeg ønsker meg og vil bare kose meg hjemme med den voksende magen min, Ulrik og hundene fremover. Familien min er lykke for meg. Jeg er takknemlig for alle mulighetene vi har sammen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

GLEDELIG VALENTINSDAG!

Annonse

Gledelig valentinsdag, kjære lesere! I dag er jeg i graviditetsuke 22 (21+4). Det betyr at 53,4 prosent av svangerskapet har passert, og at jeg har sirka 132 dager igjen til fødsel. De første ukene gikk liksom såååå sakte, men etter at vi passerte tre måneder har jeg gått ut av tellingen ofte. Senest i stad spurte jeg Ulrik om hvor langt jeg var på vei. Han er nemlig den eneste av oss som har en app på telefonen med full oversikt over alt som skjer med både babyen og meg fra uke til uke.. Hehe!

Ulrik og jeg har feiret valentinsdagen med snilleste Maria som kom med kanelboller til oss på morgenen. Det er kanskje det beste jeg vet om dagen. Mange tror sikkert at jeg har fått cravings på kanelboller nå mens jeg er gravid, men jeg tror bare det handler om at jeg faktisk unner meg den kosen. For jeg har alltid og da mener jeg ALLTID elsket boller, spesielt kanelboller ♥

(annonselenke) Jeg vil forresten tipse dere om valentines-tilbudet på Nelly i dag! De gir deg hele 20% rabatt på antrekket mitt blant annet, og mye mer. Du finner linker til plaggene mine nederst i innlegget..

(annonselenker) Jakke HER/ Skjorte HER/ Bukse: HER/ Sko HER

BOKEN ER LIKE RUNDT HJØRNET

Reklame for egen bok

I starten av denne uken leverte jeg fra meg den siste teksten til boken. Det betyr at Tone og jeg snart er i mål med bokprosjektet vårt og at "Drømmen om en baby" er like rundt hjørnet i butikkhyllene. En drøm som heldigvis også er like rundt hjørnet for Ulrik og meg i virkeligheten.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være gravid og nå over halvveis i svangerskapet ved utgivelse av denne boken. Jeg må klype meg i armen for å forstå at det faktisk er sant. Det virker som om det bare er i drømmene mine at jeg har skjønt det. I natt drømte jeg nemlig at jeg holdt Severin for aller første gang. Det er den mest levende og beste drømmen jeg har drømt noen gang. Han var så liten og luktet så godt. Jeg kjente virkelig på følelsen av at alt det triste var verdt den lille gutten i armene mine. Det sies at det er en mening med alt, og derfor tror jeg det var meningen at vi skulle vente på vår Severin. Tenk, om bare noen måneder får vi møte han på ordentlig..

Du kan lese mer om boken HER

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei, igjen! Fy søren, så gøy det var å se vårt nye hjem i dagslys i dag, og ikke minst var det gøy å gå gjennom rommene mer nøye enn vi gjorde på visningen. Som jeg gleder meg til vårt nye kapittel i Asker med hus og snart barn! Her kommer ukens spørsmål og svar..

Hva spiser du som regel til frokost?

- Nå for tiden går det mye i rundstykker med krydderskinke. Jeg har fått skikkelig dilla på krydderskinke. Kanskje det har noe med graviditeten å gjøre?

Hvor skal dere flytte og hva har dere kjøpt?

- Vi har kjøpt en enebolig i Vollen.

Hva tenker du om at folk som etter graviditet legger ut bilder av seg selv med strekkmerker og løs hud blir hyllet, mens de som legger ut bilde av seg selv med "perfekt" kropp nærmest blir sett ned på?

- Jeg tenker at alle kvinnekropper som har bært frem et barn skal hylles, uansett fasong <3

I hvor stor grad er du opptatt av utseende?

- Jeg er opptatt av å føle meg bra både på utsiden og på innsiden. I hvor stor grad blir vanskelig å svare på. Det er ingen hemmelighet at jeg liker å sminke og style meg, men jeg kjenner også at det har blitt mindre viktig for meg å ha "alt på stell" fra jeg begynte å blogge til nå hvor fokuset er på lille Severin i magen.

Drømmereisemål for dere tre når Severin er stor nok?

- Maldivene!

Du kommer til bli mye alene med barnet pga Ulriks turnus. Hvordan har du tenkt å løse det? Du har jo tidligere sagt at du liker å sove lenge og virker ikke vant til å stå opp tidlig og ha full dag.

- Det stemmer at jeg kommer til å bli mye alene med Severin og at jeg liker å sove til 8/9-tiden om morgenen. Ulrik er fem dager på jobb etterfulgt av fire dager fri gjennom hele året. Det er sjeldent han sover borte alle disse fem jobbdagene, siden det er mye frem og tilbake. Men når han først har fri så er han jo hjemme sammenhengende i 4 dager og netter. Derfor ser jeg flere fordeler enn ulemper ved turnusen hans egentlig. I tillegg er jeg jo heldig å ha mamma i Oslo som har mulighet til å stille opp, så jeg er sikker på at dette skal gå veldig bra.

Men ja.. Selvfølgelig blir hverdagen annerledes for meg som ikke en gang er vant til vekkeklokke på morgenen. Men mindre søvn er jo bare en del av drømmen min om å bli mamma og leve småbarnslivet, så det kommer jeg nok til å takle veldig fint.

Vi er en del lesere som er blitt glade i deg/dere "fra utsiden" og lurer på om vi kan sende dere strikka/hekla babystuff i posten? Bor langt unna og har ikke mulighet til å fly til bloggeventer, men har så lyst å kunne gi dere noe etter den lange babyreisen deres.

- Herlighet, så koselig! Jeg elsker alt som er hjemmelaget av babyklær og ting! Vår nåværende adresse er Ris Skolevei 17 E, 0373 Oslo. Her blir vi boende ut mars :-)

Hva gleder du deg minst til med å bli mamma?

- Det må være alle bekymringene som følger i de ulike faser av livet.

Gleder meg kjempemye til boken din! Har du skrevet den selv, eller brukt «gosthwriter»?

- Jeg har skrevet min del av boken selv og Tone (som jeg skriver boken sammen med) har skrevet sin del av boken.

Du sier at du bruker tørrsjampo, kan du legge ut video av hvordan du bruker den?

- Det skal jeg fikse!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var du ikke invitert til Vixen?

- Først var jeg ikke invitert, nei. Men så ble jeg det i siste liten. Jeg valgte likevel å bli hjemme og bruke kvelden på boken i stedet for fest og overfladisk moro. Alt til sin tid.

Følger du med på Sophie Elises verden på tv2 livsstil?

- Nei, det gjør jeg ikke. Jeg så første episode, men har ikke fått sett noe mer ennå.

Kommer du til å prøve å bli gravid ganske raskt etter du har født?

- Jeg kommer ikke til å begynne på p-piller eller annen prevensjon etter fødsel. Men aktive prøvere blir vi ikke igjen med det første.

Hvordan pleier dere å feire bryllupsdagen deres?

- 20. februar i år har vi vår andre bryllupsdag. I fjor var vi på fjellet og koste oss sammen, mens i år blir vi nok bare hjemme og lager noe god mat. Det var meningen at vi skulle reise bort rundt bryllupsdage vår i år, men siden jeg ikke ble anbefalt å fly i svangerskapet blir vi selvfølgelig i Norge. Nå har vi uansett nok å gjøre med salg av bolig og alt som hører flyttingen til.

Er du redd for å bli behandlet dårlig/ikke bli tatt på alvor under fødsel og tiden du er innlagt der?

- Nei. Jeg har fått et utrolig godt inntrykk av Bærum sykehus og er ikke redd for å si ifra hvis jeg blir behandlet dårlig eller urettferdig.

Ser at blogger Helene Ragnild sin datter heter Lykke Marie. Er dette en årsak til at du gikk bort i fra navnet Lykke?

- Nydelig navn! Jeg ante ikke at Helene Ragnhild skulle kalle datteren sin det. Sannsynligvis har hun tenkt på Lykke-navnet lenge før jeg skrev det på bloggen min, og hvis ikke så er det hyggelig å være til inspirasjon. Det er mange jenter som heter Lykke og vi har jo uansett gått bort fra navnet.

Gjorde dere noe spesielt ut av å fortelle familie om graviditeten og kjønn?

- Vi ringte rundt og fortalte om graviditeten til våre nærmeste. Kjønnet ble avslørt ved at vi sendte et bilde fra lekebutikken hvor Ulrik og jeg holder en lyseblå lekebil sammen.

Kommer du til å ha flere graviditets oppdateringer?

- Ja, det kommer snart en ny gravidopdatering!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kan du legge ut innlegg om hva du handler, barnerommet og huset generelt fremover?

- Ja, det kan jeg gjøre. Jeg bestilte faktisk en ny seng tidligere i dag i mangotre til master bedroom som jeg gleder meg til å vise dere. Når det gjelder barnerommet så avventer vi flere innkjøp til vi har flyttet inn i det nye huset.

Hvorfor svarer du så utrolig sjelden i kommentarfeltet? Veldig mange andre store bloggere som klarer å sette av tid til dette.

- Jeg sluttet å svare i kommentarfeletet for lenge siden og informerte alle leserne mine om det. Nesten alle spørsmål som stilles blir besvart i denne spalten eller andre innlegg. Spørsmål som ikke blir besvart er spørsmål jeg ikke ønsker å besvare eller spørsmål jeg har svart på mange ganger før.

Skal du ta keisersnitt?

- Ikke med mindre legene anbefaler det.

Har du funnet ut hvordan vogn du skal ha til Severin?

- Jeg tror det, men kommer tilbake til valg av barnevogn når den er innkjøpt.

Hvorfor byttet du fra Rikshospitalet til Bærum sykehus?

- Fordi vi flytter fra Vinderen til Asker og da ligger Bærum sykehus nærmere enn Rikshospitalet.

Hva tenker du om fødselen? Gruer/gleder du deg?

- Jeg tenker ikke på fødsel i det hele tatt. Det er fortsatt fjernt for meg at jeg skal føde.

Hvorfor bruker du ikke maskara?

- Etter at jeg tok av meg de falske vippene har jeg latt mine naturlige vipper få "hvile" mest mulig uten maskara, for at de skal vokse seg fine og sterke igjen. Dessuten synes Ulrik at jeg er finere uten maskara enn med for tiden, så da velger jeg å høre på han. I tillegg er det jo superdeilig å gå helt uten noe stæsj på øynene i en periode.

Hvorfor fikk ikke farmor også være med på ultralyd siden mormor var med? Det er jo like mye hennes barnebarn som snart kommer til verden?

- Mormor til Severin bor i Oslo, mens farmor til Severin bor i Måløy. Fra Måløy til Oslo tar det 7 timer i bil.. Trenger jeg å forklare mer? Hehe!

Fra hvilket merke kommer de lilla/burgunder snow bootsene du hadde på deg for et par uker siden?

- Moncler. Jeg kjøpte de på Høyer Luxury på Eger i Karl Johan.

Følger du med på OL?

- Nei.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

I FULL GANG MED PLANLEGGINGEN

God mandag, folkens! Nå sitter Ulrik og jeg i bilen på vei til det nye huset for å ta noen mål og diverse. Vi overtar ikke huset før nærmere påske, men dagene går jo fort og derfor er vi i full gang med planlegging av rom og møblering..

Det blir gøy å se huset i dagslys. Sist vi var på visning var det nemlig mørkt ute, og det er den eneste gangen vi har vært der faktisk. Jeg er også veldig spent på om vi får plass til de tingene jeg har sett for meg her og der. Det er greit å vite før vi tar alt med oss videre.

Etter overtakelse og før innflytting ønsker vi å male alt som males skal, slik at veggene er tørre og fine før flyttebilen kommer. Da slipper vi unna mest mulig kaos og får forhåpentligvis alt på plass med en gang.

Vi blogges mer senere i dag. Jeg ville bare stikke innom å si hei og ønske dere en fin start på uken <3

ET SUNT ALTERNATIV

Annonse

God søndag, folkens! Håper dere har hatt en like fin helg som meg og at dere er klare for mandag i morgen. Jeg har lyst til å komme med et veldig godt tips til en drikk som er sunn og enkel i en travel hverdag, før den nye uken setter i gang og før pliktene kaller..

Etter at jeg ble gravid har jeg sluttet helt med å drikke kaffe. Det begynte med at jeg trappet ned kaffedrikkingen i prøverørsprosessen og nå er lysten på kaffe faktisk helt borte. For noen måneder siden fikk jeg øynene opp for te og kom da over LeCharm. En te som smaker godt og er full av næringsstoffer til lille Severin i magen og meg ♥

Te er som de fleste vet kjent for sine mange helsefordeler og er den drikken det drikkes mest av etter vann. Det er over 2 milliarder mennesker som drikker te etter frokost hver dag, og nå er jeg blitt er en av disse te-elskerene. Hehe!

Ulrik er også veldig glad i te. Det var faktisk han som introduserte meg for Lecharm. Ulrik startet å drikke denne teen for å rense kroppen, som en slags detox etter jul med mye sukker og fet mat. Nå drikker han Lecharm for å kontrollere søtsuget og unødvendig småspising i løpet av dagen. Mens jeg som er gravid drikker Lecharm fordi den smaker godt, fordi det er sunt og fordi jeg vet eksakt hva jeg får i meg. I tillegg har vi jo begge fokus på gode daglige rutiner for helsen vår.

Lecharm er 100% naturlig te, helt fri for plantevernmidler og kjemikaler (noe som visstnok er et problem i te-industrien). Teen er rikere på næringsstoffer og fullspekket med antioksidanter.

En kopp te lages på bare noen få sekunder. Du slipper både unna våte teposer og trekketid. Teen er derfor utrolig praktisk på farten eller på reise! Utrolig kjekt for Ulrik blant annet som er ute og flyr hele tiden..

SLIK GJØR DU DET

1. En pose te: Du velger selv om du vil drikke fra kopp eller flaske.

2. Fyll med 2-3 dl vann: Jo mer vann desto svakere smak. Her må du smake deg til hva du liker best.

3. Nyt en deilig kopp te!

Lecharm inneholder null sukker, null fett og null kalorier, noe som i mine øyne gjør den til en perfekt drikk. Teen er som sagt deilig på smak og aroma, og har en fresh farge. Det smaker rett og slett rent. Skikkelig digg følelse! Jeg tilsetter verken sukker eller noe annet for smakens skyld da jeg syens at teen er god nok i seg selv.

Lecharm er en trendy og convinient te som er enkel å ha med seg overalt i veska på jobben, i treningsbaggen eller i tursekken. Den hjelper meg med å bli mindre fysen gjennom dagen og øker metabolismen i kroppen. Lecharm kommer som dere ser i en lekker og delikat innpakning, akkurat slik jeg liker det.

Bestill en prøvepakke til halv pris HER!

P.s. Tilbudet selges som abonnement uten bindingstid. Du finner mer info under betingelsene ved bestilling :-)

HAN SPARKER!

Endelig sparker han! Herregud, som jeg har gledet meg til å kjenne liv fra den lille gutten vår. Jeg har merket aktivitet i magen litt etter litt denne uken, og den første kvelden de kraftige sparkene kom sendte jeg en video til Ulrik på Snapchat der han tydelig fikk se to nydelige spark. Tror dere den snappen var gøy å åpne eller? Hehe! Videoen ble spilt om igjen for å si det sånn..

I går kveld fikk Ulrik også kjenne sparkene med sine egne hender, noe jeg så at han synes var skikkelig stort. Jeg skal se om jeg klarer å lage en liten videosnutt som jeg kan dele med dere også. Men de første sparkene ville vi ha for oss selv <3

Jeg ser det er flere som etterspør innlegg med innkjøp og alt rundt planlegging av baby i hus. Det kommer, men nå er fokuset på å rydde vekk ting vi ikke bruker på lager (Severin sine ting blant annet), og gjøre det fint til bilder og visning her hjemme. Alt annet må vente. Jeg ser forresten for meg at Severin kommer til å sove lenger på vårt rom enn hva som var planen, siden soverommet til Ulrik og meg er i en annen etasje enn gjesterommene og barnerommet i det nye huset. Derfor haster ikke selve barnerommet så mye som jeg tenkte. Men det blir selvfølgelig en førsteprioritet etter vårt eget soverom er malt og klart. Når Severin vokser opp tenker jeg han setter pris på at mamma og pappa ikke har soverom vegg i vegg med gutterommet, og inntil han blir større er jo babycall en fin løsning (når han flytter på eget rom).

Nå skal jeg ta meg en powernap før vi skal på middag til noen venner av oss på Tjuvholmen.. Ha en fin helg videre!

NYTT GJESTEROM

Annonse

Hei, igjen! Her kommer noen bilder og inspirasjon fra gjesterommet i huset vårt på Vinderen. Planen var jo å gjøre om det andre gjesterommet vi har til barnerom, men nå som vi flytter til Asker går vi selvfølgelig ikke i gang med lyseblå maling på veggene. Hehe!

Både Ulrik og jeg er blitt veldig glad i mørke farger, men følte oss litt gærne da vi malte vegger, tak, karmer og døren sort. Resultatet ble kjempebra og vi er enige om å kopiere dette rommet i vår neste bolig.

I det nye huset er omtrent alle vegger hvite, med unntak av noen grå vegger. Derfor har vi en liten jobb forran oss i forhold til fargevalg og maling, men det blir bare gøy. Vi starter med å male vårt soverom, Severin sitt soverom, gjesterommene, treningsrommet og kontoret. Så ser vi ann hva vi velger å gjøre med resten av huset etterhvert..

(sponset) Jeg har forresten forelsket meg helt i denne skinnstolen fra Unoliving. Dere finner link til stolen og andre produkter lenger ned i innlegget..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Skinnstolen er sponset) Du finner stolen HER/

(annonselenker) sengetøy HER/ duftpinner som lukter himmelsk HER

(annonselenker) Du finner puter i kollasj HER & HER

HER ser dere hvordan gjesterommet så ut før (det lille rommet nederst i innlegget) Stor forskjell, eller hva?

ULTRALYD PÅ BÆRUM SYKEHUS

God morgen! Jeg stikker bare innom for å si at alt er bra med lille Severin. Selv om vi er over den mest kritiske fasen av svangerskapet og selv om det ikke er grunn til å tro at noe skal gå galt, så kjente jeg likevel på nervene før kontrollen. Derfor var det godt å ha mamma ved min side. Ultralyden i går var egentlig ikke nødvendig en gang, men det var selvfølgelig godt å se at hjertet fortsatt slår og trygt å vite at jeg er registrert i "systemet" på Bærum sykehus, siden vi akkurat har byttet fødeplass fra Rikshospitalet og hit grunnet flyttingen..

Det var forresten ikke meningen å skremme noen med overskiften i går. Unnskyld til dere jeg skremte! Uttrykket "lykken har snudd" er ikke feil å bruke i sammenhenger hvor ting har sett veldig mørkt ut og snur til det motsatte, som vår reise i prøverørsprosessen til nå. Hvis du googler "lykken har snudd" ser du mange eksempler på andre medier som bruker samme uttrykk på samme måte. Men jeg beklager uansett til dere som misforstod :-(

Nå skal jeg få gjort unna litt jobb og telefoner, før lunsj med en god venninne fra Fredrikstad på Aker brygge. Vi blogges mer senere. Jeg har nemlig planer om å vise dere hvordan gjesterommet vårt er blitt etter oppussingen her hjemme, som forhåpentligvis noen andre vil få stor glede av når vi flytter..

LYKKEN HAR SNUDD

Da jeg la meg i sengen i går kveld ble jeg liggende å tenke på hvordan livet til Ulrik og meg så ut for bare ett år siden, i forhold til hvordan livet ser ut for oss i dag. Februar måned i fjor bestod av vårt andre prøverørsforsøk og vår første graviditet som endte i spontanabort og et stort sjokk. Følelsen av å være uviten om vi noen gang skulle komme i mål var så vondt at jeg fortsatt kan kjenne den når jeg tenker tilbake..

Forholdet til Ulrik og meg er bedre enn noen gang. Og ja, det er enkelt å være kjærester når alt er bra. Men vi som par har også fått kjenne på det motsatte og jeg tror det er nettopp derfor vi nå er blitt så sterke sammen.

I dag er jeg i uke 21 (20+5) av svangerskapet. Alt virker bra med lille i magen, formen min er helt topp og drømmehjemmet venter på oss i Asker. Snart skal vi blir foreldre og starte familielivet. Vi har så mye fint å se frem til at jeg må klype meg i armen nesten hver dag for å skjønne at det faktisk er sant. Livet smiler til oss og lykken har virkelig snudd. Jeg er så takknemmelig (les: og full av hormoner) at jeg er blank i øynene når jeg skriver dette innlegget.

Nå skal jeg dra og hente mamma. Hun skal være med på kontroll på Bærum sykehus, som er det sykehuset jeg skal føde. Jeg gleder meg til å hilse på Severin igjen og ikke minst til å vise han frem til mormoren sin for første gang ♥

I want to hold your hand at 80 and say "we made it."

EN SOM GLEDER SEG LITT TIL VÅREN

Annonse

Hei, dere! Jeg har kledd meg litt vårlig i dag siden jeg gleder meg over middels til snøen tiner og vi får se varmegrader på gradestokken igen..  Klærne jeg bestilte fra Nelly har som dere ser kommet, og jeg er superfornøyd med alt sammen. Jeg skal innrømme at det ble for kaldt med disse tøyskoene nå i ferbruar, så jeg måtte skifte rett etter bildene ble tatt. Hehe! Men jeg vet at de kommer til å bli mye brukt til våren og sommeren når jeg legger de høye hælene på hyllen for en stund..

Jeg var forresten hos @nailsbyhanneelisabeth i dag og fikset neglene mine. Hun har flyttet til Haslevagen 15 i andre etasje (Tone Lise). Jeg tok t-bane fra Majorstuen-Hasle (bane: 5 Vestli via Tøyen) og fant enkelt frem til salongen. For dere som lurer på priser tar hun 600,- for nytt sett. Utrolig god pris! Du kan bestille time hos Hanne på Instagram i innboksen eller på telefon: 403 29 922. Ble ikke neglene fine? De passer perfekt til en guttemamma to be som meg :-)

Beklager lite og sen og lite lyd fra meg denne dagen.. Nå må jeg løpe. Middag på Olivia i Hegdehausveien neste. Jeg og Severin er sykt sultne og klare for piiiiiiizzaaaaaa. Vi blogges!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(annonselenker) Du finner kåpen HER/ Skjorte HER/ Sko HER

ET NYTT KAPITTEL

Det er mye som skal skje fra og med mars til og med juni/juli måned for Ulrik og meg. Det første som skjer er salget av boligen vår som kommer ut på markedet allerede før vinterferien. Jeg kommer til å dele annonsen her på bloggen for dere som er interesserte. Deretter er det overtakelse av ny bolig i midten av mars og innflytting i nytt hus i slutten av mars, utgivelse av min første bok i april og fødsel i slutten av juni. I tillegg til dette kommer jo Bloggerne sesong 8 som vi er med i på skjermen denne våren og flere små prosjekter vil bli lansert, så jeg er sikker på at dette halvåret blir det beste og mest innholdsrike i mitt og Ulriks liv til nå.. 

Planen var som sagt å finne en tomt og bygge et hus i Oslo eller Akershus. Men etter x-antall visninger, utfordringer med regler i forhold til huset vi ville bygge og flere tapte budrunder fant vi drømmehuset i Asker. Huset ligger i et idyllisk og barnevennlig område med nærhet til sjøen som Ulrik, Severin, hundene og jeg kommer til å elske. Tenk at 2018 ble vårt år! Jeg føler meg som verdens heldigste jente i verdens heldigste familie to be ♥

 

ET EKSKLUSIVT VALENTINESTILBUD

Annonse

Hei, igjen! Håper dere har hatt en fin dag og at dere er like klare som meg for denne nye uken.. Valentinsdagen nærmer seg og i denne sammenheng har jeg vært så heldig å motta en spesiell gave fra Daniel Wellington ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I anledning valentines får jeg også lov til å gi bort et eksklusivt tilbud som du kan bruke når du skal kjøpe gave til din kjære i år. Med rabattkoden "JULIANNE" får du nemlig 15% rabatt på alt fra Daniel Wellington HER! Rabattkoden kan til og med kombineres med andre tilbud og alle som bestiller en skinnklokke får et nydelig hjerteannheng med på kjøpet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vet om mange jenter og gutter som hadde blitt glade for denne gaven på valentinsdagen. Dessuten er klokker i seg selv en veldig romantisk gave til en du er glad i siden den bevares rundt håndleddet, og ikke minst fordi den får han eller henne til å tenke på deg hver eneste dag. Den mest romantiske gaven jeg har fått av Ulrik er definitivt klokken jeg fikk i morgengave etter bryllupet vårt.

P.s. Roseboksen følger ikke med i tilbudet, kun den lille boksen inni :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjekk ut det eksklusive valentinestilbudet på www.danielwellington.com, og husk kodeord "JULIANNE" ♥

SALG AV BOLIG OG NY FØDEPLASS

Jeg har overhodet ingen mandagsfølelse i dag og det kommer av flere grunner, men først og fremst fordi helgen har bestått av jobb dag og kveld. Boken har vært i fokus i tillegg til et annet prosjekt jeg såvidt har startet med, pluss bloggen og annonser. Så ja, det har ikke vært noe tid til overs. Men det er selvfølgelig bare gøy fordi jeg elsker det jeg driver med..

Mye har skjedd på kort tid her hjemme og snart kommer rekkehuset vårt på Vinderen ut for salg. Et hus og område vi stortrives i, men som noen andre heldige kjøpere skal få overta. Et nytt kapittel venter og fødeplassen på Rikshospitalet har jeg derfor sagt fra meg. Litt rart, men også helt riktig. Vi har mye å glede oss over fremover.

Den nye fødeplassen vi har fått tildelt er på Bærum sykehus. Et sykehus jeg har fått veldig godt inntrykk av på kort tid. Det tok faktisk bare to dager fra jeg søkte om denne fødeplassen til jeg mottok en telefon fra Bærum Sykehus som bekreftet plassen og satt meg opp til en ny kontroll torsdag denne uken. Svaret på søknaden om fødeplass på Rikshospitalet tok over fire uker å motta, så dere kan jo skjønne at jeg ble overrasket av telefonsamtalen.

Jeg har egentlig ikke behov for flere ultralyder nå, men siden legen ønsket å "kikke på meg" gjør jeg selvfølgelig som de sier. Jeg har valgt å ta med meg mamma på denne ultralyden, siden Ulrik er på jobb fra og med i morgen igjen. Dessuten blir det sikkert stort for henne å få hilse på barnebarnet sitt for første gang. Jeg håper han vinker til oss ♥

Foto: Anette Marie

FIFTY SHADES FREED

Annonse

9. februar kommer Fifty Shades Freed på kino! Den tredje og siste filmen i serien. Er det noen som gleder seg? Jeg har allerede bestilt billetter med jentene rett etter premieren og kan nesten ikke vente! Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har sett traileren her hjemme. Ulrik bare rister på hodet av meg. Hehe!

I denne anledningen har Fifty Shades kolleksjonen fått nye produkter, nemlig de lekre Fifty Shades Freed produktene. Med disse pirrende sexleketøyene kan du og partneren din bli inspirert, leke og ikke minst nyte hverandre i skikkelig Fifty Shades-stil. Nå får du hele 25% rabatt på et valgfritt Fifty Shades produkt med rabattkoden "FREEDPILOT". Tilbudet gjelder fra 4. februar til og med 11. februar på kondomeriet.no..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRANSE: Vil du vinne en romantisk drømmehelg for to på et femstjerners hotell i Oslo? Etter en lang periode med annet fokus enn nytelse på soverommet har jeg meldt meg på konkurransen selv. Jeg er sikker på at Ulrik og jeg kunne fått mye glede av akkurat denne premien for å pirre opp stemningen igjen. Les mer om konkurransen og påmelding her!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til info: For de av dere som synes det er flaut å handle på Kondomeriet, vil jeg bare si at dette er den mest diskret handelen jeg gjør. Hos Kondomeriet handler du dessuten alltid sikkert, trygt og anonymt. Esken med produktene er ikke merket med rosa logoer og symboler, som mange kanskje tror. Det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg og er redd for å møte naboen på postkontoret eller i matbutikken på post i butikk. Hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Play like Grey, og bestill noen produkter til dere begge fra Fifty Shades Freed kolleksjonen HER! P.s. Det er på kondomeriet.no du finner den perfekte valentinesgaven til din kjære ♥

HUSK Å BENYTTE RABATTKODEN "FREEDPILOT"

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvis dere ikke hadde valgt navnet Severin til gutten deres, hvilket annet navn tror du det ville blitt da?

- Det vet jeg faktisk ikke, for vi har aldri kommet frem til noen andre guttenavn som vi begge liker. Kun jentenavnene Lykke og Saga.

Har Ulrik fylt noe i leppene sine? Han virker så «hoven» i overleppa.

- Det skal han få uttale seg om selv. Følg med på Bloggerne sesong 8, sier jeg bare..

Hva tenker du om alt styret rundt Vixen i år? Hvorfor i all verden er ikke du nominert til Vixen?

- Jeg kunne ikke brydd meg mindre om Vixen akkurat nå. Det er så mye spennende som skjer i livet mitt at en bloggkåring føles veldig lite viktig. Beklager, men sånn ser jeg det og jeg gidder ikke blande meg inn i alt oppstyret. Først var jeg ikke invitert til eventet en gang, så ble jeg invitert, men nå har jeg valgt å ikke dra.

Hvor kan vi se klippet med Ulrik og deg fra God Kveld Norge?

- Klippet ligger ikke ute fordi jeg ba tv2 om å fjerne det. Grunnen til det var at det ble vist personlige opplysninger om meg i sendingen.

Farger ikke frisøren din extensionet ditt? De du hadde på TV (God Kveld Norge) så veldig gule ut i forhold til ditt eget hår.

- Det var klips (hår som jeg har liggende i skuffen som kan tas av og på med spenner). Frisøren min har ikke noe med dette håret å gjøre.

Hvordan er morkaka plassert hos deg?

- Bak mot ryggen, ikke forran. Derfor burde jeg kjenne liv snart. Tvi tvi!

Hvordan ble du og Ulrik kjent?

- Vi ble kjent gjennom en felles venn på Hanami på Tjuvholmen. Jeg var ute med Pia, min bestevenninne og Ulrik var ute med Arild, vår felles venn. Jeg har skrevet et innlegg om den kvelden her.

Hvordan fridde Ulrik?

- Han fridde på bursdagen min på stranden i Puerto Banus for snart tre år siden. Det var skikkelig romantisk!

Skal dere flytte? Har dere kjøpt nytt hus? Skulle dere ikke bygge?

- Ja, ja og jo.

Har alderen til Ulrik noe med at dere begynte å "stresse" litt med å få barn?

- Nei, det var som dere vet ikke han som var problemet, men jeg.

Bekymrer du deg for kroppslige forandringer som strekkmerker, slapp hud eller "hengepupper"?

- Overhodet ikke. Men skulle det være noe jeg er misfornøyd med etter fødsel og etter at jeg har kommet tilbake i form igjen så fikser jeg bare på det. Men først og fremst skal jeg gjøre en innsats på trening og ved et sunt kosthold.

Hva tenker du om amming på kjøpesenter og andre offentlige steder?

- Jeg tenker at mødre må amme hvor de vil og når de vil. Selv kommer jeg til å skaffe meg en ammeponcho som jeg kan slenge over meg for å dekke til når jeg er ute blant folk.

Hvordan blir det med gravidyogaen? Og har du shoppet noen fine mammaklær?

- Jeg valgte å droppe hele greia. Ikke fordi jeg har noe mot yoga, men fordi det bare ble stress å melde seg på noe som jeg måtte følge opp nå som jeg har såppas mye å gjøre med boken og diverse prosjekter her hjemme.

Jeg kjøpte meg to fine "mammakjoler" på Undorn sammen med mamma i forrige uke, men ellers ingenting. Det er vanskelig å finne fine gravidklær, synes jeg. Det meste ser så kjerringaktig ut. Noen tips?

Hva er det du gjør utenom bloggen? Du skrev at du skal blogge som vanlig i mammapermisjonen, men la andre ting vike. Hva er andre ting?

- Jeg selger annonser som består av å besvare henvendelser og ta kontakt med annonsører jeg ønsker å samarbeide med. Ofte er jeg også i møter med potensielle samarbeidspartnere/sponsorer. I tillegg har det siste året gått til mye jobb med tv (Bloggerne), intervjuer i media og ikke minst til å skrive bok. Jeg har altså hatt nok å henge fingrene i av jobb utenom det å "bare" blogge og oppdatere sosiale medier.

Hvorfor har du ikke lagt noe ut på Instagram angående graviditeten? Du la jo ut en del sist du var gravid, så lurer på om det er en grunn til at du ikke gjør det denne gangen?

- Jeg har faktisk lagt ut to gravidbilder på Instagram denne uken som ikke er vist på bloggen. Jeg prøver nemlig å gi dere et annet innhold på Instagram og Snapchat enn her på bloggen, slik at det skal være en grunn for dere å følge meg alle steder --> @pilotfrue

Skal du betale Ulrik timeslønn for pass av barnet (på samme måte som når han tar bilder av deg)?

- Dette spørsmålet er kun tatt med i denne spalten for å vise dere hvor idiotiske spørsmål jeg får. At det går ann..  Jeg må bare le av det.

Hvorfor tar du ikke folsyre?

- Jeg tok folat hele tiden mens vi prøvde å bli gravide og de tre første månedene av svangerskapet.

Hva tenker du om babyshower? Er det noe du håper på?

- Håper på? Ikke for å virke frekk, men det forventer jeg. Hehe! I utgangspunktet kunne jeg tenke meg å planlegge og arrangere alt selv, men det vet jeg at jeg ikke får lov til av bestevenninnen min. Jeg gleder meg med andre ord til den dagen jeg kan få stelle i stand for henne <3

-

Foto: Anette Marie

Hva tenker venninnen din om at du "stjal" navnet Severin fra henne?

- Hehe! Jeg stjal ikke navnet fra venninnen min. Jeg spurte om hun hadde noen fine forslag til guttenavn og gjorde det klart at hun IKKE måtte nevne navn jeg ikke kunne bruke.

Kaja (@kejhj), som hun heter svarte dette til spørsmålet selv:


Setter du pris på hjemmelagde gaver? Strikka plagg, hjemmelagde kort, mat etc? Tenker ettersom dere ikke legger skjul på at dere liker materialistiske ting.

- Jeg ELSKER hjemmelagde gaver og spesielt strikka plagg. Nå er det ikke så mange jeg kjenner som strikker, så det er ekstra stas med de få plaggene vi får. Hjemmelaga kort og mat er også superhyggelig. Det forbinner jeg med jul og farmor.

Når kommer Bloggerne på TV?

- Til våren. Jeg har ikke lov til å avsløre dato dessverre, men premieren nærmer seg. Herlighet, det blir rart å se og høre meg selv så mye på tv. Mye av det som er filmet husker jeg ikke en gang, og man kan aldri vite hva som blir med og hva som ikke blir vist. Spennende!

Har du botox i leppene? Ser kjempedigre ut! Ser litt rart ut rett og slett.

- Det heter fillers, men nei. Jeg har aldri tatt fillers i leppene. Jeg er født med litt størrelse på leppene mine og skal innrømme at jeg liker de veldig godt.

Har du sjekket innholdet i kosmetikken du bruker nå som du er gravid?

- Nei, det har jeg ikke. Men jeg bruker bare kjente og trygge merkenavn fra før som jeg har tiltro til, og er forsiktig med å teste nye produkter nå som jeg er gravid.

Still gjerne spørsmål til neste uke allerede nå!

MINE SISTE INNKJØP FRA NELLY

Annonse

Hei og god lørdag! Tusen takk for den gode responsen på gårsdagens innlegg. Det føles god å bruke stemmen min til noe meningsfullt i blant..

Nå sitter jeg i sengen og skriver til dere. Jeg skulle egentlig vært i bursdag til en god venninne på Bølgen & Moi i dag, men valgte å bli hjemme da jeg sov dårlig i natt og trengte litt hvile. Alt er bra med meg altså, så dere må ikke bekymre dere.

Men over til noe helt annet og mer overfladisk, nemlig shopping. Hehe! Jeg gleder meg sånn til snøen smelter at jeg har klikket meg hjem nesten alt dere ser på kollasjene under, og tenkte derfor at det var gøy å vise dere tingene jeg har bestilt. Hvor fin er ikke den rosa og den beige kåpen foreksempel? Jeg tipper at de blir to nye favoritter hos meg. Åh, nå må våren bare komme!

(annonselenker) Kåpe HER/ Solbriller HER/ Bukse: HER/ Veske: HER/ Skjorte HER/ Boots HER

(annonselenker) Solbriller: HER/ Kåpe HER/ Sko HER/ Øredobber: HER/ Sneakers HER/ Skjorte HER

(annonselenker) Genser HER/ Kimono HER/ Lommebok HER/ Øredobber HER

DET ER IKKE STØRRELSEN SOM TELLER

Jeg har hørt mye rart etter flere år i bloggbransjen og fått kritikk nesten uansett hva jeg har gjort. Aldri er jeg "god nok" for alle. Det har jeg innsett og det har jeg godtatt, for vi er forskjellige og ingen vinner over internett. MEN jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg ville få kommentarer som dette..

"Oi! Du har stor mage til å være førstegangsgravid."

"Du er større enn jeg var like før jeg skulle føde."

"Du er skikkelig stor til å bare være halvveis."

"Sikker på at det ikke er tvillinger?"

Kroppspress generelt er et kjent problem, men kroppspress i svangerskapet begynner dessverre også å bli utbredt. Grunnen til at jeg skriver dette innlegget fordi jeg allerede har fått kjenne på dette presset selv, fordi jeg vet at det er mange gravide som leser denne bloggen og fordi jeg er redd for at de og jeg skal bli påvirket negativt. Det har gått så langt at jeg vurderer å fraråde andre gravide å lese bloggen min om dagen, men det blir jo for dumt det også. Alternativene mine er heldigvis flere. Jeg kan stenge kommentarfeltet igjen, jeg kan la være å godkjenne kommentarer som fremmer et slikt press, eller jeg kan bare la det gå og dele tankene mine rundt det som kommer, slik jeg gjør nå.

Vi kvinner er ikke like. Noen går opp mye i svangerskapet, mens andre går opp lite. Noen koser seg mer med mat når de er gravide, mens andre velger å begrense seg eller sliter med å få i seg nok. Alle kropper og valg må respekteres og det dummeste vi gjør er å sammenligne oss med hverandre. Virkelig.

Jeg har gått opp mye i prøverørsprosessen og naturligvis mer etter at jeg ble gravid. Jeg velger å kose meg når jeg vil og bekymrer meg ikke over de ekstra kiloene som har satt seg. I min verden er det er ikke størrelsen som teller, kun helsen og humøret. Derfor spiser jeg og er glad for hver dag som går fint i denne graviditeten.

Jeg vil avslutte med de tilbakemeldingene jeg velger å ta til meg og de det heldigvis er flest av:

"Nydelig gravidmage!"

"Du stråler!"

"Du kler å være gravid."

"Så heldig du er som har fått så fin mage allerede nå."

Tuuuuusen takk! Jeg har faktisk aldri følt meg finere enn akkurat nå, selv med en påbegynnende dobbelthake <3

Foto: Anette Marie

God helg!

MIN HVERDAGSLOOK

Annonse

 

Hei, dere. Mange har spurt om jeg kan fortelle mer om hvordan jeg sminker- og styler meg. Sannheten er at jeg bruker nesten samme sminke både til hverdag og fest, men at jeg legger litt mindre i hverdagen og på dagtid generelt enn hva jeg gjør på kveldstid om jeg skal på fest eller noe annet hyggelig. Her er et bilde av meg fra i dag hvor jeg har lagt en typsik dagsminke med alle mine favorittnyanser..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det gjelder håret mitt så bruker jeg tørrsjampo hver eneste dag til stylig i stedet for eller i tillegg til hårspray. Det spørs hvor mye hold jeg trenger til frisyren. I dag har jeg bare brukt tørrsjampo. Tørrsjampoen gir veldig fint volum er og superpraktisk for meg og andre som fort får fett hår. Enten jeg skal rette, krølle eller forme håret på noe vis bruker jeg rettetang. I dag har jeg valgt å lage litt "slappe" krøller med tangen nederst i håret.

Ellers er jeg veldig nøye med å tilføre fukt til leppene mine og resten av ansiktet. Jeg bruker derfor leppepleiende hver dag før jeg påfører lipliner og leppestift, og avslutter alltid med setting spray når jeg er ferdig å sminke meg. Sprayen får sminken til å trekke bedre inn i huden, gir fukt og kjennes utrolig forfriskende. Vanligvis tar jeg md fuktighetssprayen i vesken når jeg skal i møter og diverse. Under finner du linker til alle produktene jeg er avhengig av når jeg fikser meg ♥

(annonselenker) Rettetang HER/ Tørrsjampo HER/ Børste HER/ Leppepleiende stift HER/ Leppestift HER/ Lipliner HER/ Setting spray HER/ Brow Wiz HER/ Brow gel HER/ Øyenskygge HER/ Mascara HER