hits

februar 2017

EN KOMMENTAR TIL KOMMENTARFELTET

Forrige fredag tok jeg en beslutning alene om å åpne kommentarfeltet her på bloggen, slik at dere ikke trengte min godkjennelse før kommentaren ble publisert i kommentarfeltet. Denne beslutningen tok jeg etter å ha godkjent over hundre hjerter og støttende ord på innlegget mitt om den triste nyheten. Jeg satt utrolig stor pris på alle de varme kommentarene som kom inn og ville at alle andre også skulle få se og oppleve den omsorgen Ulrik og jeg fikk både på fredag og lørdag.

Det mange ikke vet er at det tar en del tid å gå gjennom og godkjenne alle kommentarene som kommer inn her hver dag og ikke minst de dagene som det er såpass mange. Ettersom at jeg hadde nok å styre med som forlover til min beste venninne hele helgen og hadde lite energi til å sitte foran macen på grunn av det som hadde skjedd, så ble beslutningen om det åpne kommentarfeltet tatt brått og litt naivt. Dessverre viste det seg raskt at "barnesikringen" som jeg liker å kalle den var helt nødvendig. Jeg måtte derfor stenge kommentarfeltet igjen søndag morgen og slette diverse falske rykter som rett og slett ble for drøye.

Det gjør overhodet ikke vondt for meg å høre at noen ikke liker meg. Det gjør heller ikke vondt å høre falske rykter om meg eller forholdet til Ulrik og meg, at jeg/vi ikke fortjener barn eller at det finnes andre kvinner for Ulrik. Vet dere hvorfor? Fordi jeg vet at det er mange som liker meg. Jeg vet at noen alltid vil spre falske rykter om meg og oss så lenge jeg er en vellykket blogger. Jeg vet at jeg fortjener barn og jeg vet at jeg er den eneste jenta for Ulrik.

Det er mange som har vært urolige for Ulrik og meg på grunn av alt det stygge som ble skrevet. Derfor tenkte jeg det var på sin plass med en liten kommentar om kaoset fra meg tilbake til alle dere som faktisk bryr dere: For min del kunne kommentarfeltet alltid vært åpent. Jeg lar meg ikke lenger skuffe eller overraske. Men jeg kan ikke bare tenke på meg selv. Jeg må tenke på familien min, vennene mine og alle jeg er glad i som ikke synes noe om at Ulrik og jeg blir trakassert på internett.

Jeg hadde et viktig nyttårsfortsett for året 2017 og det var at jeg ikke skulle la en eneste negativ kommentar gå inn på meg. Nyttårsforsettet går over all forventning. Jeg trodde det skulle bli vanskelig så mye dritt som jeg får høre, men det er virkelig det enkleste nyttårsforsettet jeg noen gang har hatt. Misunnelsen som jeg opplever motiverer meg, den knekker meg ikke. Etter snart 3 år i denne bransjen har jeg blitt spesielt sterk, og etter en veldig tøff prøveperiode som ennå ikke er over tåler jeg det meste.

Jeg bry meg ikke om tullinger som ikke vil meg godt. Jeg bryr meg bare om dere som er gode og snille. Dere fortjener min oppmerksomhet og det er derfor jeg skriver dette innlegget. Tusen takk for at dere har blitt så mange og synlige det siste året ♥


 

LIVET ER RART

Hei, dere. Dette har mildt sagt vært en helg med mye blandede følelser. Fra sorg og helvete til kjærlighet og glede. Jeg var veldig langt nede på torsdag, men heldigvis klarte jeg å kose meg og legge bort alt det triste både fredag og lørdag. På en måte kunne ikke timingen passet dårligere med bryllup og fest etter en så tragisk hendelse, men på en annen måte kunne det kanskje ikke ha passet bedre heller? For det var veldig godt å få takene på andre ting, danse og le sammen med mange av mine fantastiske venner. Livet er rart..
 
Da vi fikk den triste beskjeden torsdag ettermiddag sluttet jeg med medisinene (Progynova og Utrogestan). Det måtte jeg slutte med for at resten av blødningen skulle komme slik at kroppen min får kvittet seg med alt og nullstilt seg igjen. Jeg var såklart litt stresset for at dette ville skje i bryllupet, siden jeg ble fortalt at det kom til å gjøre vondt, at jeg kom til å blø mye og at jeg kom til å trenge hvile, noe det ikke er så mye rom for en helg som forlover i din beste venninnes bryllup. Derfor ble jeg lettet over at blødningen startet for fullt først søndag morgen. Hell i uhell.
 
Senere i dag skal vi snakke med de på Spiren om veien videre og legge en ny plan. Det blir godt å få nye datoer å forholde seg til, og ikke minst et nytt håp. Vi har som dere vet et egg igjen på frys, så nå må vi vurdere om vi skal satse på det egget eller om vi skal "rykke tilbake til start" med sprøyter og egguttak. Det er viktig at vi ikke sløser med tiden. Vi kan jo ikke vite hvor lang tid jeg har i forhold til min lave AMH-verdi og det har allerede gått flere måneder siden vi fikk vite om dette problemet. Derfor er det viktig at vi tenker oss nøye om. Jeg tror jeg har bestemt meg for hva vi går for, men jeg vil såklart høre mer om hva gynekologen anbefaler før vi tar en endelig beslutning.
 
Nå skal jeg legge meg tilbake i fosterstilling på sofaen, spise lasagne med mannen i mitt liv og holde meg varm. Smertene er ganske kraftige. Men det hjelper virkelig med Naproxen, som er en smertestillende mot menstruasjonssmerter.
 

TIL MIN ALLER BESTE VENNINNE

Min tale til bruden

25.02.17

Kjære, Pia. Min aller beste venninne. I dag er du endelig gift med verdens beste Kristian. Tenk så heldig du er, og tenk så heldig Kristian er! 

Jeg regner med at dere begge er klar over hvor heldige dere er, men min oppgave som forlover her i dag er likevel å minne deg, Kristian på hvor heldig akkurat DU er. For jenta du har giftet deg med er ikke bare uimotståelig vakker på utsiden. Hun er også den snilleste, varmeste, morsomste og mest omtenksomme jenta jeg kjenner.

Jeg har alltid sett opp til Pia. Den veslevoksne jenta jeg såvidt ble kjent med i syvende klasse på Nøkleby skole. Med såvidt mener jeg at jeg bør føle meg heldig og det gjør jeg også. Pia var nemlig ikke den enkleste jenta å bli kjent med, og det er hun heller ikke i dag. Men desto mer spesielle bør vi som er venninner av henne føle oss. For når Pia først slipper noen inn, så er det fordi hun virkelig vil. Pia later aldri som om hun bryr seg om noe eller noen. Alle vi som kjenner henne vet også at hun ikke kan skryte på seg noe pokerfjes akkurat, for det har hun overhodet ikke. MEN er det noe hun har så er det et stort hjerte og er det noe hun er så er det ekte. Pia er en ekte venn.

Pia har alltid vært glad i å planlegge. Det er sikkert ikke så vanskelig å forestille seg her i dag, men en ting er å planlegge store begivenheter som dette. Det må jo planlegges. Pia planlegger alt. Selv om jeg noen ganger synes at hun stresser unødvendig, så har det kommet meg til gode en rekke ganger i livet. Spesielt når min "tar det som det kommer"-holdning ikke går så bra, da er det veldig behagelig å lene seg på Pia. Hun har liksom alltid en god plan. Eller.. I hvert fall en slags plan.

Pia var min første samboer og jeg var hennes. Mamma flytta ut og Pia flytta inn. Dere kan jo tenke dere selv hvor populært det var både for Pia og for meg. Vårt første år sammen helt uten foreldre. Vi var jo bare 18 år. Unge og sultne på alt som dreide seg om fest og alkohol. Det året hadde vi det fantastisk gøy sammen. Jeg begynner alltid å smile av å tenke på den tiden. Den tiden da Pia lærte meg og feste på søndager.

Vi har også bodd sammen i Oslo. Da var det ikke bare søndager det gikk hardt ut over. Det var vel en periode vi hadde lite oversikt over dager og datoer generelt. Et år jeg har fortrengt noe av, men på en annen måte aldri vil glemme. Vi hadde det rett og slett litt for gøy!

Fra spøk til alvor.. De som kjenner Pia vet at hun er en skikkelig realist. Hun er sterk og tar lite eller kanskje ingenting forgitt. Det hender jeg kaller henne negativ og himler med øynene. Men det er bare fordi jeg er så fryktelig positiv. Det fine med det er kombinasjonen av oss to. Vi utjevner hverandre veldig godt. Derfor er det liksom helt greit at vi er litt forskjellige.

Kristian: Det jeg liker så godt ved deg er at du får frem en tøffere og mer voksen side av Pia. Du har gitt henne mange sunne og gode verdier i livet som gjør henne og dere godt.

Tusen takk for at du er så god og snill mot Pia. Tusen takk for at du utfordrer henne og lar henne vokse og tusen takk for at du er den gentlemannen hun fortjener. Du har nok skjønt at jeg liker deg for alt dette fra før, men sannheten er at jeg digger deg!

Og Kristian.. Du kan bare senke skuldrene, for Pia kommer aldri til å få verken 30- eller 40-års krise, for den hadde vi nemlig sammen tidlig i 20-årene. Det sier vel litt når jeg valgte "pulesangen" som en sang som minnet meg om vennskapet til Pia og meg til min introduksjon. Haha!

Til slutt vil jeg takke for at jeg har fått æren av å være din forlover, Pia. Jeg vil takke for at du satt herlige Tina og meg sammen om denne store oppgaven og for at du hadde troen på oss som et team. Det førte ikke bare til et godt samarbeid, men også et nytt vennskap og mye moro.

Jeg er så inderlig glad i deg, Pia. I dag IGJEN er du den vakreste jenta i lokalet. Det har vi som er venninner av deg opplevd x-antall ganger før. Men du fortjener å høre det gang på gang. Vet du hvorfor? Det er fordi du er like vakker på innsiden, jenta mi. Helt seriøst.

Jeg er så stolt over at du er venninnen min. Vit at jeg gleder meg over alt det positive som skjer i ditt liv og nå i livet deres sammen. Det gleder meg virkelig at du er lykkelig og det ser jeg at du er sammen med Kristian. Jeg unner deg alt det beste og føler meg helt trygg på at Kristian er nettopp det for deg. Den beste.

Gratulerer med dagen og skål for dere ♥

EN HELG FULL AV KJÆRLIGHET

Jeg ville bare si tusen takk for alle de varme ordene Ulrik og jeg har fått de siste dagene. Det gjør selvfølgelig fortsatt vondt, men det hjelper veldig med all den støtten vi opplever gjennom bloggen, familie og venner. Vi er heldige som har så mange mennesker rundt oss som vil oss godt. Hjertet mitt føles fremdeles litt tomt, men desto mer plass har jeg til kjære Pia og Kristian som skal gifte seg i dag.

Nå er jeg i Fredrikstad hos moren min. Her har jeg vært siden i går sammen med Tina (hun andre forloveren), Pia (bruden) og mamma. Jeg er som dere vet Matron of honar. Det heter forresten "Matron", ikke "Made" siden jeg er gift. Heldige meg fikk denne nydelige morgenkåpen av bruden i går kveld som jeg nå tusler rundt i usminket og nervøs. Herlighet, bryllup er stort og spesielt stort i dag som min aller beste venninne skal gifte seg. Nå skal jeg derfor glemme alt det vonde og bare feire kjærligheten sammen med mange fantastiske mennesker. Jeg må bare ta en dag av gangen..

Følge meg gjerne som forlover gjennom dagen på Snapchat. Jeg har allerede oppdatert en del på @pilotfrue
Gratulerer med den store dagen, Pia og Kristian. Dette er en gledesdag ♡

JEG HAR ALDRI FØLT MEG SÅ TOM

De to siste dagene har vært et rent helvete her hjemme. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men jeg må bare få det ut og vi må bare komme oss videre så fort som overhodet mulig..

Alt startet på tirsdag. Jeg hadde akkurat postet et blogginnlegg til dere, så skjedde det. Jeg ble helt våt i buksa. Ingen forvarsel, ingen smerter og ingen anelse om hva som ventet gikk jeg rolig ned på badet. Jeg trodde at det bare var medisinene jeg gikk på som hadde rent ut. De skapte som nevt mye kliss nedentill, så det var det eneste jeg kunne se for meg der og da. Men det som møtte meg var noe helt annet. Det var blod. Masse blod. Jeg trodde jeg skulle besvime.

Ulrik og jeg dro raskt avgårde for å måle HCG-nivået mitt. Håpefulle og redde. Men som sikkert mange vet må dette gjøres over to målinger for å få informasjon om konsentrasjonen av HCG har steget eller ikke. Jeg tok derfor min andre blodprøve i dag og for bare få timer siden fikk vi den triste beskjeden om at blodprøveverdien min har gått fra 5500 til 848 på disse to dagene. Det vil si at utviklingen har stoppet opp, dessverre. Jeg har spontanabortert. Jeg er så lei meg og har aldri følt meg så tom. Heldigvis har jeg Ulrik her hos meg. Han er den av oss som klarer å holde mote oppe og tenke videre i denne grusomme situasjonen.

Det er forferdelig vondt nå, men vi skal reise oss igjen og når vi gjør det så skal vi legge en ny plan, selv om det å få barn føles helt umulig akkurat nå </3

 

NEW IN: LOFTSTUEN

Inneholder annonselenker

Hei, dere. Jeg har freshet opp litt i toppetasjen og derfor tatt noen bilder til dere. Dette rommet brukes til både loftstue og kontor. Kontorpulten og den delen er det ikke så lenge siden jeg viste dere, så nå skal jeg vise dere mer av kosekroken. Det er den delen av rommet som jeg tilbringer mye tid i for tiden (mildt sagt). Det er så kjekt å ha et "kontor" som jeg kan slappe av på når jeg føler meg sliten, noe jeg har gjort de siste dagene.

P.s. Det var Stella som satt seg frivillig inn i bildet, ikke jeg som plasserte henne der..


Jeg bare elsker de nye lyslyktene i gull og vurderer faktisk å bestille flere til stuen nede. De skapte en fin og koselig stemning her som jeg liker veldig godt. Du finner lyslyktene her.

Aviskurven er også ny. Den har jeg lyst til å fylle opp med masse herlige interiørblader for inspirasjon til resten av huset. Hvilke magasiner anbefaler du? Du finner aviskurven i sort, sølv og gull her.

Denne vasen har jeg jo vist dere før, men siden jeg fikk så fine roser av plussmammaen min i går så gjorde den seg fortjent til å bli med på bilder igjen. Noen vil kanskje mene at dette ble litt vel mye farger, men jeg elsker kombinasjonen og fargene får meg virkelig i godt humør. Jeg tror jeg er våryr. Hehe! Du finner den turkise vasen her.

Vi blogges!

SPØRSMÅL OG SVAR TIDLIG I GRAVIDITETEN

Er du redd for spontanabort?

- Jeg er selvfølgelig livredd for at det skal skje noe galt nå tildig i graviditeten, men jeg går ikke rundt og tenker på det hver dag nei. Jeg liker å tenke positivt. Det vet dere som leser denne bloggen fast.

Har du vurdert å måle hcg i blodet for å se at det øker? Eller vil du bare vente til mars for å forhåpentligvis se hjerteslag?

- Nei, jeg skal ikke måle noe som helst før vår første ultralyd mandag  6. mars.

Hvorfor gikk dere ut med den positive nyheten så tidlig?

- Vi har vært åpne om alt fra starten og bare gjort oss gode erfaringer med denne åpenheten. Den støtten dere lesere har gitt oss underveis har betydd veldig mye for både Ulrik og meg. Spesielt på de tøffe dagene. Derfor føles det naturlig å dele nyheten såpass tildig med dere. Dessuten hadde det vært vanskelig å holde graviditeten hemmelig nå som såpass mange har fulgt med i denne prøverørsprosessen.

Hvilke symptomer hadde du i dagene før du fikk den positive testen?

- Jeg var kvalm, hadde mye murringer i magen og en del hodepine. Brystene mine var ikke ømme, noe de alltid er før jeg få mensen. I tillegg drømte jeg veldig mye rart og var skikkelig varm om nettene.

♥ Hvordan kan du være så langt på vei i graviditeten allerede?

- Svangerskapet regnes fra første dag i siste menstruasjon. Det vil si sirka to uker før jeg satt inn egget. Denne tellemåten brukes av både jordmødre og annet helsepersonell som vi skal møte gjennom hele svangerskapet. Det blir akkurat som om jeg skulle blitt gravid "naturlig", da hadde legen spurt om når du hadde siste mens og regnet svangerskapet fra denne datoen. Onsdag 15. februar skrev Spiren dette til oss på mail: "Gratulerer, Julianne og Ulrik! I dag er du 4 uker og 5 dager gravid. Den foreløpige terminen din er 19.oktober. Denne vil kanskje bli justert noen dager fram eller tilbake når du er på rutine-ultralyden på det sykehuset der du skal føde."
 
Hvorfor må du forsatt gå på medisiner?
 
- Det er fordi jeg er gravid i en hormonsubstituert syklus og det vil si at jeg ikke har hatt egen eggløsning nå. Slimhinnen er derfor avhengig av jevn tilførsel av østrogen og progesteron for å opprettholde graviditeten inntil morkaken er på plass. Ved å ta medikamentene ut uke 9 er jeg på den sikre siden. Det er som sagt noe skikkelig skikkelig kliss med de Utrogestan-kapslene, men det finnes vel ikke bedre grunn til å holde ut enn det lille miraklet som skjer inne i livmoren min akkurat nå.
 
 
♥ Hva har dere kjøpt av babyting til nå?
 
- Vi har ikke kjøpt så mye, bare litt klær. Ellers har vi bestemt oss for babyseng og flere av møblene til barnerommet som vi snart skal begynne å pusse opp.
 
Hva gleder du deg mest til i graviditeten?
 
- Alt foreløpig, men først og fremst til ultralyd 6. mars og til at magen begynner å vokse.
 
Hva gruer du deg mest til i denne graviditeten?
 
- Ingenting foreløpig, men jeg er såklart veldig spent på den første ultralyden 6. mars.
 
♥ Hva gleder Ulrik seg mest til i graviditeten?
 
- Han gleder seg veldig til å se forandringer på kroppen min og til å se liv på den første ultralyden.
 
♥ Hva gruer Ulrik seg mest til i graviditeten?
 
- Ingenting, men han er redd for at det skal bli noen komplikasjoner underveis. Spesielt siden han er så mye borte i jobben sin.


 

PAPIRBRYLLUP

Hei, dere! Nå er vi hjemme igjen etter en herlig langhelg på fjellet. Vi skulle egentlig ut og spise på Hanami i dag og feire bryllupsdagen vår, men formen min holder oss dessverre hjemme. Eller skal jeg si heldigvis? Jeg klarer nemlig ikke se noe negativt i denne kvalmen og er fortsatt overlykkelig over å være gravid. Det blir derfor takeaway og kos her hjemme i stedet. Det viktigste er jo at vi er sammen. Å gå ut og spise kan vi gjøre når som helst ♥ ♥

Jeg lovte å vise dere hva vi ga hverandre i gave i dag. Som dere ser så tenker vi ganske likt.. Hehe! Ulrik ga meg armbådet i sort med gull og jeg ga han armbåndet i blågrønt og sølv. Flaks at vi ikke dukket opp i butikken på samme dag, siden vi begge kjøpte armbåndene på den ene Hermes-butikken som finnes her i Oslo..

1 år- Papirbryllup:

"Nå har dere vært gift i ett år, og dere har fått en god stund sammen som ektefeller. Denne bryllupsdagen kalles for Papirbryllup. Kanskje representerer papiret at dere har et langt liv foran dere hvor dere nå starter med blanke ark. Kanskje har der også kjent på lykkerusen.

Dere kan nå feire at dere har vært gift i et helt år. Lag litt god stemning og gi oppmerksomhet til hverandre."

Hentet fra bryllupsdagen.no

1-ÅRS BRYLLUPSDAG

For nøyaktig et år siden i dag giftet jeg meg med min drømmemann, Ulrik på Thorskog slott i Sverige. Bryllupet var i ekte "Tre nøtter til askepott"-stil og varte over en hel helg med familie og venner på det fantastiske slottet 19-20 februar 2016. På fredagen arrangerte vi jegerfest, på lørdagen var selve vielsen og bryllupsfesten. En eventyrlig helg jeg aldri kommer til å glemme!

Her er bryllupsvideoen som sikkert mange av dere har sett fra før. Jeg kommer til å dele denne videoen på hver bryllupsdag i årene fremover. Først og fremst for å minnes den store dagen, men også fordi jeg stadig får nye lesere som jeg ønsker å vise hvordan eventyret om Ulrik og Julianne faktisk startet. Åh, jeg får tårer i øynene helt på ekte når jeg nå sitter her og ser på denne videoen gravid om mulig enda lykkeligere enn jeg var på denne dagen for et år siden.. Tenk så lykkelig jeg kommer til å være neste år, da dere. Da lille Lykke eller Severin har kommet til verden. Jeg føler meg virkelig heldig!

 

Videoen er filmet, redigert og klippet av Bryllup.no Videoproduksjon. Det var de samme som laget klippet for God kveld Norge. Filmteamet bestod av en mann og en dame, som fulgte oss fra fredag og ut lørdag. Erik fulgte Ulrik og gutta gjennom klargjøringen, mens Marie fulgte meg på jenterommet. Utrolig hyggelige og ikke minst dyktige videografer som jeg anbefaler på det varmeste til andre som planlegger bryllup. Det er ingenting som slår levende bilder som dette når vi nå skal se tilbake på den store dagen.

Nå skal vi pakke oss ut av leiligheten her på Geilo og sette snuten mot Oslo igjen. Senere i dag får dere se hva vi har gitt hverandre i gave på denne store dagen som betyr veldig mye for både Ulrik og meg.

Jeg vil forresten også få gratulere svigerforeldrene mine, Vigdis og Atle med deres bryllupsdag i dag. De har vært gift i hele 46 år! FOR noen gode forbilder ♥ ♥

MIN ALLER FØRSTE GRAVIDOPPDATERING: UKE 6 (5+1)

Hei, dere! Jeg har lyst til å oppdatere dere uke for uke i graviditeten og her kommer min aller føste gravidoppdatering. Alle innleggene blir lagt under kategorien "gravid", for de av dere som ønsker å følge oss videre på denne utrolige reisen. Når det er sagt så vil jeg fortsette å blogge om andre ting også, men det er ingen hemmelighet at graviditeten kommer til å ta en stor plass på denne bloggen. Det er tross alt det største som har skjedd meg og oss..

I går gikk vi inn i uke 6 av denne graviditeten. Foreløpig termin er som sagt 19. oktober og det vil si at det er 242 dager igjen av svangerskapet. Jeg så det var flere som lurte på hvordan jeg kan være "så langt" på vei ettersom at vi satt inn egget for bare to uker og to dager siden. Forklaringen på det er at svangerskapet regnes fra første dag i siste menstruasjon. Det vil si sirka to uker før jeg satt inn egget/før babyen faktisk blir unnfanget. I de to første ukene er man egentlig ikke gravid og babyen er alltid to uker yngre enn antall graviditetsuker. Denne tellemåten må jeg bare se å venne meg til siden den brukes av både jordmødre og annet helsepersonell som vi skal møte gjennom hele svangerskapet. Embroyet (som det heter) er nå tre uker gammelt.

Hentet fra utfyllingsboken "Gravid":

"Babyen er nå 2-4 mm fra hodet til rumpen, og man kan se starten fra hode, overkropp og armer. Man kan også ane anlegg til øyne og ører. Tre uker etter befruktningen begynner hjertet å slå, og blodomløpet begynner å fungere."

Herlighet, det her er så rart og så stort! Tenk at det vokser et levende menneske inni meg! Det føles helt uvirkelig. Faktisk så uvirkelig at jeg i går IGJEN tok en ny graviditetstest. Hehe! Jeg tror det har klikka for meg, for jeg ble skikkelig glad når den ble positiv. Akkurat som om det er noe tvil, noe det ikke lenger er. Men jeg skjønner bare ikke hvordan vi kan være så heldige når det er så mange andre par der ute som har prøvd og feilet mye lengre enn oss. Jeg føler virkelig med alle par som sliter med å bli gravide. Det er det vondeste Ulrik og jeg har opplevd.


Vår første ultralyd: Mandag 6. mars hos Trine Tromsdal på Volvat Majorstuen. Da skal det være mulig å se at hjertet slår ♥

Cravings: Jeg craver egentlig ingenting ennå, men matlysten er stor og jeg kjenner meg mer sulten enn før graviditeten.

Formen min: Mens jeg sitter her og skriver til dere ligger Ulrik på sofaen og ser på "The good wife". En serie han tydeligivis har blitt helt hektet på. Snart skal jeg legge meg ned på sofaen også. Jeg føler meg nemlig sliten bare av å ha skrevet dette innlegget her. Det skal ikke så mye til i disse dager og det er helt greit. For jeg elsker å være gravid og akkurat nå er det ingenting som er viktigere for meg enn å ta vare på den lille skapningen som skal vokse seg stor.

Kvalmen var aller verst dagen før vi gikk ut med den store nyheten. Etter det har den bare kommet og gått litt sammen med hodepinen. Ellers kjenner jeg meg oppblåst, noe som muligens skyldes de økte nivåene av hormonet progesteron.

Ulrik: Ulrik er veldig overbeskyttende, noe jeg synes er utrolig sjarmerende. Han tar alt rundt graviditeten utrolig seriøst, sørger for at jeg får nok hvile og hjelper meg med alt det nye i matveien. Ulrik er om mulig like overveldet som meg denne uken.

Medisiner: Jeg tar fortsatt 2 stykk Utrogestan tabletter vaginalt 3 ganger daglig og 1 stykk Progynova tablett oralt 3 ganger daglig. Dette skal jeg fortsette med helt til uke 10. For de av dere som kjenner til Utrogestan vet at det er noe skikkelig kliss. Det er derfor lite action på soverommet i disse dager. Men det er det verdt. Hehe! 

Gravidoppdateringene vil bli mer omfattende utover i svangerskapet. Nå er det litt tildig å si noe om vekt, fødselsforventniger og så videre. Jeg gleder meg til hver eneste dag av denne reisen og håper at dere synes det er spennende å få være med helt fra starten (bokstavelig talt). Del gjerne egne erfaringer og tips rundt graviditet med meg underveis. Det setter jeg stoooor pris på nå som alt er så nytt og ukjent.

Ønsker dere en fin søndag videre :-)

ET NYTT KAPITTEL

Hei, fra fjellet. Ulrik og jeg dro rett på Geilo etter at vi var på God Morgen Norge i går. Her skal vi være og kose oss helt til mandag. Vi har også besøk av et vennepar her oppe, så det blir som en liten vinterferie på oss alle. Skikkelig hyggelig! Jeg elsker jo å være på fjellet.

Formen min har vært ganske fin i dag, men jeg ble likevel hjemme i leiligheten da de andre stod på ski. Jeg er livredd for å gjøre noe galt eller utsette meg for noe som kan skade den lille eskimoen vår. Det er naturlig etter alt vi har vært gjennom, men det kan nok gå litt langt. Forhåpentligvis blir jeg mindre redd om noen uker når nyheten har sunket mer inn. Hilsen hun som tok sin sjette graviditetstest på formiddagen i dag. Hehe! Alt dette skal jeg fortelle mer om i morgen. Da kommer som sagt min første gravidoppdatering. Jeg skal også vise dere mer av denne boken, som jeg fikk i gave av to gode venninner. Boken som skal få følge meg hele veien i dette nye kapittelet i livet.

Vi kom akkurat hjem fra afterski. Der fikk jeg smake min aller første virgin mojito (alkoholfri drink) og den var faktisk veldig godt. Jeg har forresten laget en ny kategori på bloggen som heter "gravid". Under denne kategorien kommer alt som har med graviditeten å gjøre fremover. Nå skal jeg gjøre meg klar til middag på hotellet. Jeg er supersulten, så det gleder jeg meg veldig til. Ha en fortsatt fin lørdag, så snakkes vi mer i morgen!

En ting til.. Hvilke apper bør jeg laste ned og bruke i svangerskapet?


 

PARENTS TO BE

Hei, dere. Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingen på videoen som jeg la ut i går. Det varmer virkelig at dere viser oss glede. Planen er å "gi" Lykke eller Severin denne videoen når h*n blir større. Kanskje den dagen h*n stiller oss spørsmålet om hvordan barn blir til. Da holder det faktisk ikke bare å fortelle om blomster og bier i denne familien her. Hehe! På Spiren har de også sagt at de kan ta i mot oss slik at barnet kan få se og forstå mer av hele prøverørsprosessen, så det er jo veldig fint. Jeg mener nemlig at dette skal forklares så fort barnet er i stand til forstå hvor ønsket h*n faktisk er og var.

De siste dagene har vært helt surrealistiske. Jeg må fortsatt klype meg litt i armen hver morgen for å skjønne at det er sant. Vi føler oss utrolig heldige til tross for alt vi har vært gjennom. Det vonde blir fort glemt når det skjer noe så vidunderlig, og godt er det. Jeg overdriver ikke om jeg sier at vi har fått flere tusen gratulasjoner. Vi har også fått gaver, blomster på døren og helt sinnsykt mye positiv oppmerksomhet. Det er så fantastisk at så mange heier på oss og ikke minst den lille eskimoen som spirer og gror i magen min. Jeg kommer tilbake til dere litt senere i dag og i morgen kommer min aller første gravidoppdatering. For selv om jeg klyper meg i armen fortsatt, så er det ingen tvil. Alle de kroppslige tegnene er på plass og jeg føler meg skikkelig gravid.


 

Bildet er fra besøket i God Morgen Norge fredag morgen

I MORGEN GJESTER VI GOD MORGEN NORGE!

Hei, igjen og god kveld fra sofaen! Jeg stikker bare innom for å fortelle dere at Ulrik og jeg er gjester i God Morgen Norge fredag morgen. Denne gangen for å snakke om vår fantastiske nyhet. Forrige gang vi var gjester i God Morgen Norge ventet vi på svaret fra vårt første prøverørsforsøk som ikke gikk. Mye har skjedd siden det og dette besøket blir selvsagt myyye hyggeligere, for nå er drømmen virkelig og vi kan fokusere på alt det spennende vi har i vente. Jeg regner ikke med at jeg rekker å blogge før vi går på luften som jeg gjorde sist gang. Ikke får jeg lov av Ulrik heller. Han er bekymret for meg, stakkar. Helsen først!

Her er forresten bildet av de 3 første testene vi tok kvelden 14.02.17. Bildet er tatt med mobil, derfor litt uklart. Men strekene er heldigvis klare nok. 2x3 Hurra!

Vi er forresten helt overveldet over alle de varme ordene dere sender. Igjen, TUSEN TAKK!

Vi går på luften klokken 07:40 på Tv2, for de av dere som har lyst til å se oss. Programmet går i reprise klokken 10:00 Følg oss gjerne på Instagram og Snapchat i morgen tidlig om du ikke får sett programmet --> @mrulriknygaard @pilotfrue


 

VI ER I LYKKERUS!

Herreguuuuud! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne? Dette er så stort! Tenk at jeg er gravid og tenk at Ulrik og jeg skal bli foreldre til høsten! Jeg smiler fra øre til øre her hjemme og det er kanskje ikke så rart? Drømmen om å bli gravid har tross alt vært den største drømmen jeg noen gang har hatt og nå har den gått i oppfyllelse med mannen jeg elsker. Jeg er heldig!
 
I dag er jeg 4 uker og 6 dager på vei i graviditeten og vår foreløpige termin er 19. oktober. Denne datoen vil kanskje bli justert noen dager frem eller tilbake når vi skal på rutine-ultralyden på det sykehuset jeg skal føde, men det er uansett utrolig gøy å ha noe å forholde seg til.
 
Vi fikk som mange vet positiv test på selveste valentinsdagen. Kvelden før testdagen. Det ble tre tester på rad fordi vi ikke trodde våre egne øyne. Julianne: "Jeg ser bare en strek". Ulrik: "Jeg tror jeg ser tre streker". Begge: "DET ER TO STREKER! Vi tar en til".. Planen var som sagt å ta testen på onsdag morgen. Men vi bråbestemte oss for å ta testen før vi la oss i 22-tiden tirsdag kveld. Grunnen til det var at vi rett og slett var så redde for å bli skuffet at vi trodde vi ville trenge en natt sammen før Ulrik måtte forlate meg, siden han skulle på jobb.
 
Formen er helt ok. Men jeg klager ikke. Jeg skal aldri klage på denne graviditeten, sålenge den bringer oss lille Lykke eller Severin høsten 2017. Hodepine, kvalme og alt det andre: Bring it on! Jeg er klar og bare overlykkelig over alle gravidsymtomer jeg kan få. For vet dere hva? Jeg har fortsatt problemet med å tro at dette er sant. Selv etter 6 graviditetstester. Gynekologen min på Spiren sa det så fint: "Julianne, nå må du gå og kjøpe deg en bukett med tulipaner for pengene dine. Ikke sløs bort mer på dyre graviditetstester. For nå er du faktisk gravid". Hehe!
 


 
Tusen takk for alle gratulasjoner vi har fått i dag, og ikke minst et stort TAKK for den støtten dere har gitt oss underveis i prøveperioden, som endelig er over. Håper dere vil følge reisen videre med vår lille Lykke eller Severin i magen min. Eller kanskje det er to der inne? Hvem vet❤❤
 
 

20 % RABATT PÅ BUNADSØLV!

Annonse

Dette innlegget er forhåndsskrevet

Som mange vet har Ulrik og jeg bestilt oss bunader, noe dere kan se på smilene våre at vi ikke angrer et sekund på. Hehe! De av dere som følger oss på Instagram og Snapchat fikk også med seg at vi var på vår første prøving av bunadene våre mandag 6. februar, da disse bildene ble tatt og dette innlegget ble skrevet..

Ulrik har valgt herrebunaden fra Sogn. En bunad han har ønsket seg i hele sin voksen alder. Mens jeg har valgt Løken i hvit fra Østfold. En bunad jeg har drømt om siden jeg var liten jente. Vi er så fornøyde med valg av bunad begge to, og ikke minst den jobben som Norske Bunader har gjort. Det er ikke vanskelig å forstå at Norske bunader er en av Norges ledende leverandør av bunader. De tilbyr faktisk over 130 ulike bunader fra hele det vakre landet vårt. Jeg har ikke sett på maken til proft opplegg med veiledning fra starten, prøving og oppfølging underveis. De er rett og slett enestående på service i alle ledd!


Norske bunader har også butikker i Bergen, i Moss og i Molde. Selve systuen finner du i forbindelse med butikken på Smestad i Oslo, her hvor vi nå har vært to ganger. Dersom du ikke bor i nærheten av disse byene så kan du melde deg på deres sms-liste. Da får du en melding neste gang de reiser til ditt distrikt for måltaking, prøving og justering av bunader. De reiser nemlig rundt i Norge 4 ganger i året for sine kunder.


Leveringstid på bunader er mellom tre til fem måneder. Alt avhenger av hvilken bunad det er snakk om. Nå som vi er ferdige med måltakingen og første prøving er det bare siste sjekk igjen før utlevering. Som dere ser på disse bildene ble bunadene våre tilpasset med nåler og det hele av dyktige skreddere i butikken på Smestad. Det er forresten også mulig å komme inn for justeringer av bunadene i ettertid om man skulle forandre seg i fasongen. Det er jo trygt å vite når man gjør en såpass stor investering, spesielt i forhold til konfirmanter og andre unge jenter eller gutter som ønsker seg bunad.

Til info: Norske Bunader AS kjøper alle sine materialer fra norske leverandører, som har lang erfaring med å levere stabil kvalitet. I tillegg har de høyt kvalifiserte skreddere i Kina som tar seg av tilskjæring og brodering, mens montering og justering foretas av våre erfarne skreddere i Norge.

Åh, Dette blir såååå bra! Vi kan klarer nesten ikke å vente til 17. mai, som blir den første anlendingen bunadene tas i bruk. Tenk så flotte vi blir sammen! Bunad er fantastisk vakkert. Alle jenter bør ha eller ønske seg en bunad, og menn i bunad er seriøst noe av det fineste jeg ser!

♡ Med rabattkoden "UlrikogJulianne" får du nå 20% rabatt på bunadsølv ved bestilling av bunad hos

Norske Bunader AS

P.s. Kampanjen gjelder fra 15. februar- 1. mars 2017

Følg Norske Bunader på Facebook her for flere flotte bunadsbilder!

DEN AVGJØRENDE DAGEN

Hei, igjen! I morgen er endelig den avgjørende dagen her. Dagen som kan endre alt eller ingenting. Jeg kjenner at jeg er utrolig nervøs og stresset for resultatet av morgendagens graviditetstest. Det ser jeg at Ulrik er også. Selv om jeg føler meg gravid (les: igjen) og Ulrik tror at jeg er gravid, så kan det jo hende at det jeg føler og det han ser ikke er symptomer på graviditet i det hele tatt, men bivirkninger av hormonene eller noe annet. Det er nesten fristende å leve litt til i håpet om at det faktisk er noe "der nede", enn å i verste fall få et nytt slag i trynet. Vi diksuterte det faktisk tildigere i dag, om vi skulle vente med å ta testen til torsdag eller fredag. Men livet må bare gå videre samme hva som skjer og det gjør det ikke for verken Ulrik eller meg før vi får vite dette svaret. Derfor må vi bare ta testem i morgen.

Nyheten slippes aller først på Ulrik sin Instagram @mrulriknygaard eller min Instagram @pilotfrue, uansett resultat. Det er fordi jeg ser for meg at vi trenger litt mer tid på oss til å sette flere ord på det vi føler, og at vi ønsker å fordøye den gode eller den dårlige nyheten alene med venner og familie før vi setter flere ord på følelsene enn nødvendig. Men dere skal bli oppdatert så fort vi er klare. Det lover jeg.

Herlighet, jeg kommer ikke til å få sove i natt. Men det får bare være. Bare en natt igjen..


 

Over til noe helt annet.. Jeg gikk fra kort til langt hår i går og er veldig fornøyd med resultatet. Det er skikkelig uvant med de lange lokkene siden jeg har hatt det korte håret såpass lenge. Men nå er det under to uker igjen til min aller beste venninne skal gifte seg og jeg trenger litt lengde i håret til frisyren min den dagen. Derfor var det på tide å friske opp både fargen og selve håret. Jeg er jo tross alt "Matron of Honor", som det heter. Etter bryllupet regner jeg med at lokkene fosvinner igjen og at jeg går tilbake til min "nye look" med lang bob. Jeg skal ta flere og bedre bilder av håret en av de nærmeste dagene, slik at dere kan hjelpe meg å si hva som passer meg best.

Nei, nå er det snart kvelden her. Vi får prøve å få litt søvn før den nervepirrende testen i morgen tidlig. Tvi tvi og god natt!

DEN OFFISIELLE FIFTY SHADES OF GREY-KOLLEKSJONEN

Annonse

Happy Valentine' s day, alle sammen! Håper dere har fått litt ekstra oppmerksomhet på denne romantiske dagen. Eller kanskje dere har noe godt i vente? Dagen er ennå ung.. Ulrik kommer ikke hjem før i kveld, derfor skal jeg først feire dagen med dere leserne mine ved å dele et spennende tilbud fra den fascinerende filmen "Fifty Shades Darker". Jeg så som sagt filmen på kino med jentene forrige fredag og må innrømme at jeg likte den skikkelig godt, spesielt de forførende scenene, musikken og ikke minst leketøyet som du nå kan få tak i til deg og din kjære!

Med rabattkoden: "DARKER2017" får du 30% rabatt på hele Fifty Shades of Grey-kolleksjonen her!

P.s. Tilbudet gjelder fra 14/2 til og med 17/2 ♥

Komdomeriet fører nemlig den offisielle Fifty Shades of Grey-kolleksjonen og dette er en kolleksjon som jeg virkelig anbefaler dere å sjekke ut. Med dette pirrende leketøyet kan du og partneren din bli inspirert, la fantastiene bli til virkelighet og nyte hverandre i ekte Fifty Shades-stil. Jeg bare elsker hvordan filmen ufarliggjør sexleketøy! Play like Grey, du også ;-)
For de av dere som synes det er kleint å handle på Kondomeriet, så vil jeg igjen få si at dette er den mest diskret handelen du kan gjennomføre. Hos Kondomeriet handler du alltid sikkert, trygt og anonymt. Esken jeg hentet på posten til dette innlegget var ikke merket med noe sjenerende reklame, og det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg.

Du mottar heller ingen reklame i ettertid, dersom du ikke selv melder deg på nyhetsbrev. Alle personopplysningene som lagres i deres database blir holdt fortrolig, altså ikke solgt videre til en tredjepart. I tillegg har de ansatte i Kondomeriet AS taushetsplikt, også etter arbeidforholdets slutt. 

... Derfor synes jeg vi alle skal senke skuldrene, slippe fantasien løs og utforske de spennende sexleketøyene fra den fascinerede filmen HER!

DET ER LIKE VANSKELIG FOR ULRIK

Det er mange som ikke fortsår hvorfor jeg sier at det er "VI" som prøver å bli gravide, siden det i hovedsak er jeg som kvinne fokuset er rundt i en prøveperiode. Jeg forstod ikke dette "vi"-greiene helt selv før vi begynte med denne prøverørsprosessen sammen. En prosess jeg på ingen måter hadde klart å gjennomføre uten Ulrik som har engasjert seg i absolutt alt fra starten og ikke minst behandlet problemet som først og fremst sitter hos meg som vårt problem, og delt på sorgene like mye som andre deler på gledene. Det er hva jeg kaller for ekte kjærlighet ♥

Selv om det bare er jeg som kjenner hormonene, eggutaket, innsettingen og rugingen fysisk på kroppen, så er det alt det psykiske som er verst og det er jeg sikker på at Ulrik kjenner på like mye som meg. Kanskje til og med mer? Når man elsker en annen person så høyt som jeg vet at Ulrik elsker meg, gjør det forferdelig vondt å se personen man elsker frustrert og lei seg. Jeg ser at Ulrik gruer seg til onsdag. Han gruer seg fordi han er redd. Han er redd fordi han frykter at vi skal bli skuffet igjen. Jeg ser at han er bekymret. Han er bekymret fordi han må reise fra meg onsdag morgen uansett hva resultetet blir og stresset for hvordan jeg eventuelt skal takle en ny skuffelse alene. Men han er også spent. Spent på en positiv måte.

Samholdet rundt en babydrøm kommer ikke av seg selv, og engasjementet menn viser i en prøveperiode er nok viktigere jo vanskeligere veien er. Det er ikke alle menn som ønsker eller fortjener æren det er i setningen "Vi prøver å bli gravide" eller "vi er gravide", men Ulrik viser både at han ønsker det og fortjener det hver eneste dag. Han har aldri sagt det ordrett. Det handler kun om hvor mye han engasjerer seg og støtter meg på veien og hvor mye jeg setter pris på hans tilstedeværelse. Dessuten er Ulrik sin drøm om å bli pappa like stor som min drøm om å bli mamma. Her er vi sammen om alt. Det betyr selvfølgelig at han blir like knust som meg om dette ikke går vår vei og at vi begge blir like lykkelige om drømmen går i oppfyllelse.

Ulrik er den mest omsorgsfulle personen jeg kjenner. Måten han har tatt Stella inn i hjertet sitt og hvordan han tar vare på henne som om hun alltid har vært der er helt unik. Det barnet som får Ulrik til sin pappa er fantastisk heldig! 

NÅ ER SVARET RETT RUNDT HJØRNET

Hei, dere! Planen var å stikke innom en gang til i går, men jeg var så trøtt at jeg måtte droppe det. Formen min har vært ganske redusert de siste dagene, noe jeg håper kommer av at egget har festet seg og at jeg er gravid. Men det kan jo også være bivirkninger av hormonene. Derfor blir jeg naturligvis litt frustrert av kvalmen, hodepinen og den konstante trøtthetsfølelsen. Jeg kan godt ha det sånn her og verre i 9 måneder til, så lenge det bringer et velskapt barn. Men det er denne uvitenheten som gjør meg gal og ikke minst sliten. Dessuten er det nesten umulig å la være å tenke på denne babydrømmen når formen er som den er.

Lørdagskvelden min var med andre ord ikke så spennende. Mens Ulrik var i utdrikningslag til Kristian (han som skal gifte seg med min beste venninne), lå jeg hjemme på sofaen, spiste takeaway og så på serier sammen med Stella. For min del var kvelden vellykket, men utad høres den kanskje litt stusselig ut. Jaja. Jeg bryr meg ikke. Det eneste jeg hadde lyst til var å være hjemme. Jeg kjenner at jeg blir litt ekstra hjemmekjær og at behovet for å være sosial ikke er like stort i denne prosessen. Men det tror jeg er helt naturlig.

I dag er det heldigvis bare 3 dager igjen til vi får vite om jeg er gravid eller ikke. Ulrik skal jobbe tidlig den dagen jeg skal teste, så vi har blitt enige om at jeg står opp sammen med han klokken 05.00 onsdag morgen for å ta testen "sammen". Jeg vil jo ikke være alene uansett hva svaret blir og jeg klarer ikke vente til han kommer hjem igjen på ettermiddagen med å ta testen heller, derfor blir det en kort natt tirsdag til onsdag og en tidlig start på onsdagen. Forhåpentligvis også en bra start. Dersom testen blir positiv kommer de to strekene til å gi meg så mye energi at jeg ikke trenger noe mer søvn den dagen, men om den blir negativ går jeg nok rett tilbake i sengen og stenger verden ute.

Jeg skal innrømme at jeg har hatt litt blanede følelser med morsdagen i dag, kun fordi ønsket er så stort om å innta morsrollen selv og selvfølgelig fordi det avgjørende svaret er rett rundt hjørnet. Ulrik og jeg feiret likevel våre fantastiske mødre og morsdagen generelt på vår måte med gåtur i solen, kanelboller og kaffe på Baker Hansen. Vi gikk også innom skøytebanen som vi er så heldige å ha fått rett utenfor døren her hvor vi bor. Der var det "barnas dag" med masse barn og foreldre som grillet, sto på skøyter og koste seg. Åh, som jeg gleder meg til vi kan ha slike familiesøndager i fremtiden. Vi er såååååå klare for det barnevennlige livet og jeg har en god magefølelse på at svaret vi snart får er positivt. Derfor sitter smilet heldigvis lett om dagen..
Gratulerer med dagen til min fantastiske mamma og alle de andre flotte mødrene der ute! Jeg håper så inderlig at jeg får oppleve å innta mammarollen selv og forhåpentligvis snart. Det må være den beste rollen i verden ♥

NEW IN: GULVLAMPE CUBE

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å vise dere stuen igjen før alt er på plass, men her kommer ting litt etter litt så jeg klarer bare ikke vente. I går kom gulvlampen som jeg har vært veldig spent på. Lampen passet faktisk enda bedre inn i stuen enn jeg hadde trodd, så dette kjøpet er jeg veldig fornøyd med. Ulrik likte den også kjempegodt så denne beholder vi. Jeg bestilte lampen i kobber her, men den finnes i messig, krom og svart også..

Nå venter jeg på en stor krukke fra Sixbondstreet som skal stå ved siden av lampen på gulvet, men det var dessverre noen uker leveringstid på krukken, så jeg får smøre meg med tolmodighet. Åh, Jeg gleder meg sånn til den kommer! For den en rett og slett  l e k k e r . Jeg skal selvfølgelig vise dere flere bilder når alt er på plass. Det mangler også et speil over sofaen med sort ramme (ikke nytt), noen flere småting i stuen som jeg har bestilt fra Ellos og noen tekstiler som jeg ikke har kjøpt ennå, men jeg er snaaart i boks. Eller.. Jo mer jeg kjøper og ser, jo mer vil jeg ha. Interiør er jo så gøy! Dessuten finnes det så mye fint der ute at jeg blir veldig svak i disse dager. Hehe! Men et sted må det bare stoppe og det må nesten skje snart. I hvert fall når det gjelder ting til stuen..
(annonselenke) Du finner lampen her

KLAR FOR JENTEKVELD!

Endelig fredag og helg! Denne fredagskvelden har jeg ventet på lenge, for om bare en time skal jeg på kino og ut å spise med jentene. Herlighet, nå er det lenge siden jeg har vært ute og kost meg på denne måten i helgene. Jeg er jo nesten bare hjemme foran Tv-en i helgene for tiden og det blir fort kjedelig i lengden. Derfor gleder jeg meg skikkelig! Jeg skal jo bare drikke brus i kveld, men det er noe med disse jentekveldene som gir meg skikkelig masse god energi og DET trenger jeg nå til de siste dagene av rugeperioden ♥

Filmen vi skal se er selvfølgelig FIFTY SHADES DARKER. Etter kinoen går turen videre til "Tatakii", som er gamle "Nodee" på Majorstuen. Der blir det både forrett, hovedrett og dessert på meg, kjenner jeg. Hehe! Jeg pleier å stå over desserten når jeg drikker alkohol, både fordi det ikke frister og fordi jeg pleier å spare meg for de kaloriene der. Men nå som jeg ikke drikker kan jeg unne meg litt ekstra søtsaker for å veie opp for de kaloriene "jeg går glipp av" både på restauranten og på kinoen. Hehe! God tanke, ikke sant?

Ulrik har vært på jobb i hele dag og kommer ikke hjem før senere i kveld, så jeg håper at han kan hente meg.. Hint hint (jeg regner med at han leser dette). Følg meg gjerne på Snapchat i kveld om du vil. Jeg lover å oppdatere mye --> @pilotfrue 

FOR ET MARERITT

I natt så skjedde det jeg frykter aller mest. Jeg fikk mensen. Det var blod overalt og blodet rant gjennom buksen min. Jeg løp inn på toalettet og dro av meg buksen, vasket meg i dusjen og fikk satt inn en tampong. Men blodet ville ikke stoppe og renne nedover lårene mine. Det var skremmende mye blod. Jeg gråt og ropte på Ulrik. Men når Ulrik kom så våknet jeg. Dere aner ikke hvor glad jeg ble da jeg da jeg skjønte at det hele bare var en drøm. Blod i trusa og mensen er selvfølgelig det jeg er mest redd for i disse dager. Jeg fikk jo mensen natt til testdag ved første prøverørsforsøk, så tanken på at det skal skje igjen er grusom. Derfor var jeg helt satt ut i flere timer etter at jeg våknet fra denne forferdelige drømmen. Det skjønner dere kanskje? For den virket så ekte. Fy søren, for et mareritt! Jeg håper inderlig ikke at dette marerittet blir virkelighet neste uke. For den skuffelsen jeg fikk kjenne på gjennom drømmen var vond. Skikkelig vond.

Jeg ble faktisk så satt ut av drømmen at jeg har følt meg kvalm og uggen helt til nå. Eller kanskje er det hormonene som gjør dette med meg? Jeg vet ikke. Det eneste jeg har hatt lyst på i dag er i hvert fall denne kanelbollen, så da ble det den. Jeg bryr meg ikke så veldig mye om akkurat hva jeg spiser nå i rugetiden sålenge jeg får i meg noe. Jeg spiser det jeg vil når jeg vil, slapper av når jeg vil og følger generelt få av mine vanlige rutiner. Det viktigste for meg nå er å lytte til kroppen.

Snille Ulrik steller heldigvis godt med meg her hjemme, så dere trenger ikke bekymre dere. Han ble også ganske skremt stakkar da jeg fortalte han om drømmen min tildigere i dag, og hadde lagt til merke at jeg var utrolig varm og klam i hele natt. I dag er det under en uke igjen til jeg skal ta en ny graviditetstest, så nervene her i huset er til å ta og føle på.Jeg søkte forresten opp hva det betyr å drømme om mensen og fant dette svaret på droemmetydning.org:

"Å drømme om menstruasjon, indikerer at du slipper den oppdemte spenning og bekymring. Det signaliserer en stopper for din vanskelige tider og begynnelsen av velvære. Alternativt kan du nekte din feminine side. For kvinner i særdeleshet, drømmer om menstruasjonssyklusen når det ikke er tid ennå, kan tyde din angst om syklusen din, eller noen ganger kan det signalisere en tidlig eller uventede periode."

Det sies at drømmene våre prøver å fortelle oss noe. Hva var det denne drømmen prøvde å fortelle meg?

BILDEDRYSS FRA VÅR NYE STUE

Inneholder annonselenker

Jeg merker at jeg er skikkelig sulten på interiør og forandringer her hjemme for tiden. Det kommer i perioder og nå som jeg naturligvis er mye hjemme blir fokuset på hus og hjem størst, ikke klær og vesker som ellers. Hehe! Før jul malte vi som dere vet både stuen og kjøkkenet mørkt. Vi var begge lei av alle de hvite veggene i denne etasjen og ønsket oss først av alt en lunere oppholdsplass, noe vi definitivt har fått. Både Ulrik og jeg er utrolig fornøyde med det vågale valget og alt det mørke har absolutt gitt mersmak. Jeg ser for meg at soverommet (vårt neste prosjekt) også får en mørkere farge. Fargen vi gikk for i stuen og på kjøkkenet heter forresten "Oslo" fra Flugger (ikke sponset). 

Jeg har blitt helt dilla på kombinasjonen blått, brunt og kobber/gull. I tillegg synes jeg det er veldig fint å blande inn sølv, sort, beige og grått. Jeg er også stor tilhenger av å mikse dyre ting og litt rimeligere ting sammen når det gjelder interiør. Resultatet av alt dette ser dere på bildedrysset under..

(Annonselenker) Puff i blå her/ Vase i blå her/ Skål i blå her/ bordlampe i messing her

Nå ser jeg etter en krukke i kobber til oliventreet i stuen som jeg nylig fikk av mamma. I tillegg venter jeg på en stålampe i kobber fra Ellos som skal stå ved siden av treet. Kom gjerne med tips til hvor jeg kan finne store krukker. Jeg venter også på et par andre ting til fra Ellos, blant annet disse lyslyktene i gull som skal pynte opp spisestuebordet og denne fine aviskurven i gull som jeg skal fylle med herlige interiørblader og sette på det sorte lille hjørnebordet ved puffen i stuen.

Neste innkjøp blir et fargerikt pledd fra Missoni som jeg har siklet på i evigheter og kanskje et annet pledd fra Jonathan Adler. Vi får se.. Jeg ønsker meg også en pute til i hver sofa med noe fargerikt mønster eller blomster i litt freshe farger. Jeg har sett noen pynteputer fra Missoni som jeg liker, men her er planen å finne noe litt rimeligere så jeg får bare fortsette å lete. Har dere noen tips?

RUGEDAG 6

I dag er det 8 dager igjen til testing og i morgen er det bare en uke igjen til vi får det avgjørende svaret. Et svar som kan ha en stor betydning for resten av livet vårt. Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt utålmodig, men sånn er det jo for alle i denne prosessen og spesielt i disse rugedagene hvor man har alt for mye tid til å tenke. Selv om jeg har en eske full av graviditetstester i skapet, skal jeg som sagt ikke røre de før onsdag morgen 15. februar. Det er et løfte jeg har gitt både Ulrik, de på Spiren og meg selv.

Jeg ser det er flere som spør meg om jeg har fått noen tidlige symptomer på graviditet eller andre kroppslige tegn som kan bety noe for dette forsøket, og svaret på det er både ja og nei. Jeg har ikke fått verken større eller ømme pupper, noe jeg alltid får en ukes tid før jeg skal ha mensen. Kanskje det er et godt tegn? Mensenmurringer kommer og går, men det gjør de vel alltid? Jeg kjenner noe "der nede", det er bare vanskelig å sette ord på akkurat hva jeg kjenner. Det gjør liksom ikke vondt, men jeg får en følelse av at det er noe som skjer eller har skjedd. Kanskje er det bare innbilninger? Formen ellers er helt ok. Jeg er ganske trøtt og sliten akkurat i dag, men det kan være tilfeldig? I tillegg har jeg drømt mye rart de siste dagene og når jeg våkner så husker jeg mye av drømmene mine, noe som visstnok skal være et tidlig tegn på graviditet. Men det kan sikkert også skyldes at jeg tenker på mye rart i disse dager.

Jeg hadde planer om å trene og være mer aktiv i denne rugeperioden enn den første, både for å få tiden til å gå fortere og fordi trening gjør mye positivt med meg. Men til nå har jeg ikke vært en eneste dag på trening etter innsettet. Jeg har rett og slett ikke overskudd til det og er livredd for å gjøre noe som kan ødelegge eller forstyrre dette forsøket. Etter et lite søk på Google ("trening prøverør") ble jeg helt paranoid. Dumme meg. Jeg vet jo at søking på Google ikke løser en dritt. Det gjør meg bare redd og forvirret.

De jeg har kontakt med på Spiren mente det ikke var noe skadelig for meg å trene i rugetiden. Men de anbefalte meg å ta det litt mer med ro enn vanlig og ikke presse meg til å løfte tyngre eller løpe fortere og bare lytte til kroppen. Klokt, men lettere sagt enn gjort.

Konklusjonen jeg har kommet frem til er at ingenting er viktigere enn det egget som forhåpentligvis har festet seg eller holder på å feste seg. Trening og alt annet som er anstrengende for kroppen min får vente.. Har du noen erfaringer med trening i rugetiden ved IVF? Det er mulig at jeg er litt pysete, men jeg kan bare ikke utsette meg selv for å få noe skyldfølelse dersom dette forøsket ikke går bra. Det takler jeg ikke.

Nå er det middag her og det betyr runde nummer to med tabletter for i dag, nemlig 1 tablett med Progynova og 2 tabletter med Utrogestan. Vi blogges! 

TANTE JULIANNE OG LILLEGUTT

Hei, dere! Jeg er som dere ser barnevakt for lillegutt i dag igjen. Vi har kost oss med pannekaker til lunsj, pizza Grandiosa til middag og Kinder Maxi til dessert mellom all lekingen. Mmm! Det er altså ingen blåmandag her i huset, men det skal det heller ikke være med tante på besøk. Med rollen som tante har jeg lov til å skjemme han bort litt og det utnytter jeg til det fulle, spesielt når foreldrene ikke er tilstedet. Hehe!
 
Her er to små snutter fra dagen i dag. Det spørs hva mamma sier om at vi leker og herjer i garderoben hennes, men vi tar sjansen..
 
 
 
 

GAVETIPS TIL VALENTINSDAGEN

Annonse

I dag er det bare 9 dager igjen til Valentine's day! Har du husket å kjøpe gave til din kjære? Jeg regner med at de aller fleste ikke har gjort det ennå. Det har i hvert fall ikke jeg, men jeg har mange gode og romantiske tips på lager og vil dele de beste med dere. I dette innlegget finner du derfor tips til aktiviteter og ting som du kan gi bort til noen du er glad i på kjærlighetens store dag. Alt etter hva som passer for din lommebok og hva som passer til den heldige. Kanskje dere skal dele gaven i år?


(Silkemorgenkåpe, body og nattmaske fra MyMuse.no)

Sjokoladesmaking eller tapaskurs

Jeg anbefaler sjokoladesmaking til han eller henne som er veldig glad i søtt og spesielt i sjokolade. Her får du smake på rene sjokoladesorter og trøfler. Mens du smaker lærer du om sjokoladens historie og fremstilling. Du lærer også hva kakaoprosenten gjør med smaken. Denne opplevelsen kan gis bort alene eller legges opp som en date sammen med en du er glad i. Kun 390,- per persjon. Les mer om sjokoladesmaking her!

Jeg anbefaler tapaskurs som en fin paraktivitet for to personer eller flere. Hva med en dobbel date med et vennepar? På tapaskurs får dere mulighet til å lære å lage mange herlige tapasretter sammen. Det blir en kveld med mye inspirasjon, nydelige smaker og hyggelige mennesker. En perfekt gave til typiske livsnytere!

Tapas kan lages i uendelige varianter og er perfekt når man skal underholde gjester hjemme. På dette kurset lærer dere hvordan man setter sammen deilige smaker og hvordan man bruker riktig teknikk for å lage perfekt tapas. Les mer om tapaskurs her!

P.s. Hos YouWish får du alltid lynrask levering, personlig hilsen, 14 dagers full returett og 1 års gratis bytterett.

Følg YouWish på Facebook her for flere gode forslag til opplevelsesgaver!

Floating- en snarvei til dyp avspenning:

Jeg anbefaler floating til han eller henne som trenger en liten "miniferie" fra hverdagen og alt stress. Hvem ønsker seg vel ikke det? Hehe!

Floating er en unik opplevelse, og beskrives som en snarvei til dyp avspenning. Der meditasjon og yoga krever at du lærer deg visse teknikker, er det her bare legge deg ned og flyte inn i total avslapning. Prinsippet er enkelt. Du legger deg i høykonsentrert saltvann som gjør at du flyter. Vannet holder kroppstemperatur og etter kort tid kjennes det som om du svever! Når du i tillegg ligger i et lydtett rom hvor det er mulig å få det helt mørkt, avsondret fra all ytre stimuli, får både hjerne og muskler optimal hvile.

Kjøp gavekort på Floating her!

I tillegg til Floating tilbyr Bare Flyt også massasje, noe vi alle elsker. En komibasjon av floating og massasje er den perfekte valentinsgaven å gi bort til både gutter og jenter. Jeg vil trekke frem parfloat som en av de mest behagelige valentinsgavene du kan dele med din kjære i år.

På Bare Flyt selger de naturlige og håndlagde hud- og velværeprodukter i fine gaveesker. Alle produktene er 100% naturlige og håndlaget i Oslo av Neven. Du finner de i Stockfleths gate 51 i Oslo. Lokalene ligger plassert i krysset mellom Stockfleths gate og Pontoppidans gate.

Følg Bare Flyt på Facebook for mer info om Floating og massasje her!

Sjokoladefondy-sett eller en hjerteformet varmepute:

Jeg anbefaler sjokoladefondy-settet fra CoolStuff til ALLE? Hehe! Det er skikkelig hyggelig å ha dette settet til den perfekte kjærestekvelden eller til en kveld med jentene hjemme. Hva med å bestille dette sjokoladefondy-settet nå, slik at du rekker å stelle i stand en romantisk date på selveste valentinsdagen? Åh! Da hadde jeg blitt glad om Ulrik overrasket meg med levende lys, god mat og sjokoladefondy til dessert med alle de fruktene han vet at jeg liker!

Jeg anbefaler den hjerteformede varmeputen til både jenter og gutter egentlig. Den er kjempedeilig å ha nå om vinteren og spesielt deilig for oss jenter med mensensmerter eller oss prøvere med mye ubehag nederst i magen. Varmeputen er en omtenksom og nyttig gave som jeg er sikker på at de fleste jenter, damer, gutter og menn setter pris på <3

Følg CoolStuff på Facebook her for flere geniale gavetips til Valentinsdagen!

De har sinnsykt mye kule ting i nettbutikken sin. Den er virkelig verdt et besøk! Jeg anbefaler å ta en titt i forhold til morsdag også.. På Coolstuff.no finner du nemlig gaver til enhver anledning :-)

Happybox:

Jeg anbefaler Happybox til alle jenter. Hvem vil vel ikke ha en nydelig boks full av masse digge skjønnhetsprodukter? Jeg kjenner ingen som ikke hadde blitt glad for denne herlige boksen!

Det som er så bra med å gi bort Happybox i gave er at du gir så mye mer enn hva du faktisk betaler. Du betaler kun 489,- for produktene som har en verdi på minst 1500,-

I dag får du til og med hele 50% rabatt på din Happybox her!

Innholdet i månedes Happybox ser du på første bildet under til venstre. Hvis jeg skal velge 3 av produktene som jeg likte denne måneden, må det være ansiktmasken fra Skin Technologles, parfymeesken med 14 forskjellige dufter fra Commo (spesielt duften "Luna") og hårproduktene. Ops, det ble visst 4. Hehe! Det betyr vel bare at jeg er super happy med min Happybox!

Følg Happybox på Facebook for sneak peaks, konkurranser og flere omtaler her!


Eksklusivt undertøy eller en elegant body:

Jeg anbefaler undertøy fra MyMuse til alle jenter som er glad fint undertøy. Eksklusivt undertøy er den perfekte kjærlighetsgaven fra deg til hun du er glad i som viser både omtanke og kjærlighet. Dette er en gaven dere begge vil elske og få mye glede av. Dette er gaven som får henne til å føle seg sett og verdsatt. Dette er gaven hun garantert ønsker seg.

På MyMuse.no finner du flere av mine favorittundertøysett akkurat nå, blant annet bodyen på bildene i dette innlegget. Den er sexy og litt frekk, men samtidig utrolig stilig og smakfulle. Med rabattkoden "pilotfrue25" får du 25% rabatt fram til 31 mars!

Jeg har planer om å "gi meg selv" i gave i år, så denne rabattkoden kommer godt med ;-)

MyMuse har forresten et stort spekter av størrelser (opp til M-cup) og design, slik at du enkelt kan finne en BH du liker og som gir henne optimal støtte og komfort. Og dere.. Behagelig trenger ikke bety traust eller kjedelig. På MyMuse er det behagelige både tidløst, elegant og forførende.

Ps. Sliter du med størrelser, fargevalg og stil? Her er en genial guide for menn som skal kjøpe undertøy til kvinner.

Du finner forresten det lekre røde undertøysettet her!

Følg MyMuse på Facebook her for mer inspirasjon til valentinsdagen!

Lykke til med gavekjøp og ikke minst feiringen av Valentinsdagen 14. februar! Er du singel? Hva med å markere dagen med en god venn eller venninne? ♥ ♥

PROSJEKT SOVEROM

Hei, igjen! Jeg nevnte såvidt at vi er i gang med planlegging av nytt soverom tidligere i dag. Her ser dere første utkast som vi har fått fra interiørdesigneren vår med fokus på fargekombinasjoner. Jeg bare elsker disse fargene!


Under ser dere noen bilder av hvordan soverommet er i dag og slik det har vært siden Ulrik og jeg flyttet inn i huset vårt på Vinderen for to og et halvt år siden. Jeg liker det romantiske preget i rommet og er spesielt glad i alt som er gull/kobber, som vi har på nattbordslampene, i hengslene på nattbordene, i hengslene på sjenken og i knaggene til morgenkåpene. Jeg liker også utskjæringene i tremøblene våre, men jeg er veldig lei av alt det røde/gammelrosa og alt det sukkersøte, som lysekronen, ruter og striper. Jeg er også lei av de hvite veggene og at alt i rommer er såpass lyst.

Ulrik og jeg har derfor bestemt oss for å male rommet og kjøpe inn litt nye ting, men samtidig beholde de møblene vi er glad i. Vi skal også fornye noen av møblene for å gjøre oppussingen mer økonomisk. Dessuten er det for trist å kvitte seg med alt, spesielt sjenken som er 100 år gammel i år (arv fra Ulrik sine besteforeldre). Det går jo ikke.

DETTE SKAL GJØRES:
 
Maling: Både vegger og tak skal males. Dette for å gjøre rommet mer spennende og for å skape en rolig og behagelig følelse på soverommet. Fargen skal være dempet, men ikke alt for mørk. Jeg ser for meg en blåfarge, som på rommet helt øverst i dette innlegget.
 
Beholde: Vi skal beholde nattbordene, sjenken, nattbordslampene og gardinene. Gardinene skal kun renses og selve lampeskjermene skal byttes for å få en fresh start på det nye rommet.
 
Fornye: Vi skal fornye benken og stolen som hører til sengegavlen ved å trekke om stoffet. Kom gjerne med tips til noen flinke som driver med omtrekking av møbler :-)
 
Innkjøp: Vi skal kjøpe ny seng, nytt sengeteppe, nye pynteputer, ny vase med en eller annen plante i og ny taklampe.
 
Stoffer som skal brukes: Fløyel og lin, for å treffe på det harde mot det myke.
 
Farger som skal brukes: Gull/kobber, blåtoner og beige.
 
Åh! Dette blir gøy. Jeg skal blogge om hele prossessen og såklart vise dere det ferdige resultatet til slutt ♥

 

JULIANNE TIPSER

Det var gøy å se at såpass mange ga meg tommel opp for denne nye spalten forrige uke. Jeg kommer som sagt til å dele alle slags tips en gang i uken, men foreløpig ikke på en fast dag. Ingen av tipsene kommer til å være samarbeid med annonsører eller inneholde sponsede produkter, bare så det er sagt. Tipsene vil handle om alt fra skjønnhetstips, som jeg delte sist uke til tips om elektronikk, som kommer denne uken. Hehe! Denne ukens tips er forresten Ulrik sin ide.. En ide jeg synes er utrolig praktisk og ikke minst ryddig.. En ladestasjon!


Er det bare jeg som blir sprø av ledninger overalt? Som blogger og i en "familie" med kameraer, GoPro, ipad, powerbanker, selfiedeksel, macer, telefoner og så videre, blir det en del ting som må lades fra dag til dag. For meg er det helt krise om ting ikke er oppladet når jeg skal bruke dem, derfor har jeg stort sett ekstra batterier og ladere til det meste her hjemme. Men alt må jo lades for det. Mens jeg bruker det ene batteriet på kameraet mitt foreksempel, står det andre til lading.

I forrige uke kom Ulrik på ideen om å lage til en ladestasjon. Altså en "stasjon" hvor det er tilgjengelig strøm som alle ladere skulle samles. Vi fant derfor en perfekt plass i skapet vårt i gangen hvor det allerede var stikkontakt fra før. Plassen var tidlgere kun brukt til Ulrik sine viktige ting (les: rot). Nå har vi som dere ser samlet det meste av duppeditter og kameraene våre har fått en fast plass i huset, noe som er ekstra lurt om du har barn i hus eller er redd for å ødelegge utstyret ditt. Jeg er superfornøyd med ideen og skjønner egentlig ikke hvorfor vi ikke har tenkt på dette før nå.

Den sorte USB dokking stasjonen har vi bestilt på mytredyphone.no (ikke sponset). Det finnes garantert mye lignende å få tak i rundt omkring. Kanskje finnes det også andre smarte løsninger som vi ikke har tenkt på ennå.

P.s. Husk at du må ha en autorisert elektriker hvis du skal sette inn en ny stikkkontakt. Jeg foreslår å legge ut jobben på mittanbud.no dersom du ikke allerede har et passende sted i huset med tilgjengelig strøm og stikkontakt.

Nå skal jeg hoppe i bilen og besøke mamma og tanteungen min i Asker. Mamma er barnevakt for lillegutt i noen dager, mens storesøster er i London. Derfor har jeg planer om å henge litt med de denne helgen og faktisk helt til tirsdag. Familietid er best!

Jeg stikker innom senere for å vise dere noen planer for soverommet. Ulrik og jeg har nylig bestemt oss for å pusse opp soverommet vårt og får i disse dager hjelp til å velge ut farger, møbler og tekstiler. Mer om dette etterpå!

ET SKRITT NÆRMERE

Da var jeg godt i gang med enda en rugetid og et skritt nærmere den store babydrømmen. Det føles veldig bra, for uansett om vi lykkes på dette andre forsøket eller ikke så beveger vi oss heldigvis i riktig retning med tanke på at vi får hjelp og prøver aktivt. Noe det er viktig å tenke på oppi alle disse følelsene og ikke minst etter et mislykket forsøk. Vi må huske å være takknemlige for at vi er i gang med prøverørsprosessen og at vi oppsøkte hjelp på et såpass tidlig tidspunkt i prøveperioden. Tenk om vi fortsatt var uvitende om problemet vårt og uvitende om at assistert befruktning er veien å gå. Da hadde denne babydrømmen vært enda lenger unna og kanskje til og med på vei til å bli uoppnåelig. Jeg blir helt kvalm bare av tanken..

Det er rart å tenke på at det nå i februar måned er et år siden vi begynte prøvingen for alvor. Et år siden Ulrik og jeg ble enige om å ta steget videre til å bli en ordentlig familie og et år siden jeg sluttet på p-piller. Det har vært et langt år med mye frustrasjon rundt syklusen min, eggløsningstester, symptomer og mensen. En tøff start på ekteskapet.

Når det er sagt så tror jeg at det er en mening med dette, selv hvor urettferdig og vondt det føles til tider. Jeg tror ikke det er meningen at Ulrik og jeg aldri skal bli foreldre. Ikke misforstå. Men jeg tror at denne lange og kronglete veien til målet har en eller annen mening, og mistanken er åpenheten vår og all den trøsten mange finner i den. I tillegg så skal jeg ikke legge skjul på at forholdet til Ulrik og meg har blitt sterkere. Vi har vært gjennom vår første sorg og sjokk sammen som mann og kone, noe vi naturligvis vokser på og som knytter oss om mulig enda mer sammen.

Det vakreste Ulrik har sagt til meg i prøveperioden: "Det er ingen andre enn deg eg ville vært i akkurat denne situasjonen med." 

Jeg har stor tro på at VI blir gravide (som det heter) i løpet av dette året og veldig stor tro på begge eskimoene våre. I beste fall blir det to søsken som er unnfanget på samme tid, men født med noen års mellomrom ♥ ♥


 

TESTDATOEN

Hei, dere. Formen min er heldigvis fin, men jeg har vært ganske sliten i dag. Det er vel bare naturlig etter lite søvn fra tirsdag til onsdag og en lang dag i går. Nå er det som sagt bare å ta det med ro, vente og smøre seg med tolmodighet. Jeg ser det er mange som spør om testingen og den skal foregå på samme måte som sist her hjemme med vanlig graviditetstest, ikke blodprøve. De hjemmetestene som finnes på markedet i dag er såpass gode at en blodprøve faktisk ikke er nødvendig. Skulle jeg få et negativt svar og uteblitt menstruasjon, hadde jeg selvfølgelig tatt en blodprøve for å være sikker. Men først en vanlig hjemmetest. Testdatoen for dette andre forsøket er onsdag 15. februar. Det blir den beste eller den verste dagen i mitt liv til nå. Det kjenner jeg på hele kroppen.

Jeg kan teste noen dager før og vet at mange gjør det, men jeg har blitt anbefalt å vente disse 14 dagene fordi man noen ganger ser at implantasjonen kan være noe forsinket. Derfor velger jeg å vente tiden ut, som jeg også gjorde ved første forsøk. Det er klart at det er vanskelig å vente alle disse dagene, men det skal jeg klare. Dessuten ser jeg ikke poenget i å utsette både Ulrik, meg selv og alle våre nærmeste for et falskt negativt svar eventuelt. Kjære Gud, la dagene gå fort frem til testing!

Jeg skal forresten fortsette med disse tablettene hver dag:

Morgen: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
Middag: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
Kveld: Progynova 2 mg per oralt (svelges) + Utrogestan 100 mg 2 tabletter vaginalt
 
Det er som dere ser de samme tablettene og den samme dosen som før innsettet.. Nå er det middag her i huset og etter det tar jeg nok kvelden. Vi blogges mer i morgen!
 
 

FINGERS CROSSED!

Da var vi hjemme igjen etter en lang dag med mye følelser. Først og fremst er vi lettet over at det gikk fint med opptiningen av eskimoen vår. Jeg fryktet jo det verste. I tillegg er vi såklart overlykkelige over at selve innsettet gikk bra. Selv om jeg har vært gjennom dette før og vi vet at de på Spiren er utrolig flinke til det de gjør og behagelig å være rundt, så bygger det seg likevel opp endel spenning i forkant av slike dager. Noe annet ville vært rart. Jeg fikk som sagt ikke sove natt til i dag på grunn av tusen forstyrrende tanker i hodet mitt. Det som har skjedd i dag er utrolig stort og rørende. Jeg vil si at det er det nest største vi som gjennomgår prøverørsbehandlig opplever. Det største er selvfølgelig en positiv graviditetstest, men det er det jo dessverre ikke alle som opplever.

Nei, dere.. Nå er jeg så trøtt og sliten at jeg ser dobbelt. Ulrik har allerede lagt seg, men jeg insisterte på å si hei igjen og god natt til dere først. For når jeg sier at vi snakkes senere, så mener jeg at vi snakkes senere. Dere gir meg så mye støtte i form av gode ord og hjerter at dere fortjener å høre fra meg etter en dag som dette. Tusen takk for at dere bryr dere og ikke minst for at dere viser det! Det betyr så mye. Jeg har ikke ord for hvor heldige Ulrik og jeg er som har mottatt så mange lykkeønskninger gjennom dagen. TAKK!

De fniste forresten litt av Ulrik på klinikken i stad der han stod og filmet med en telefon, snappet med en annen telefon og tok bilder med kameraet. Multitasking, kalles det. Det er jo ikke dumt å øve litt på multitasking før man får småbarn i hus. Eller hva, dere småbarnsforeldre? Hehe!

Nå krysser vi alt som krysses kan for at vi om to uker får se TO HERLIGE STREKER på testen ♥


TRONDHEIM NESTE

Nå står vi klare til å gå ombord på flyet fra Oslo til Trondheim. Jeg har nesten ikke sovet i natt på grunn av alt som skal skje i dag, så dette blir en lang onsdag. Men det er det forhåpentligvis verdt. Jeg har troen!

Ulrik har lovet å være aktiv på Instagram (live sending) og Snapchat i dag. Dere som vil "være med på innsettet" kan derfor følge oss på @mrulriknygaard i tillegg til @pilotfrue

P.s. Dere som ikke tåler nakne bein eller å se en kvinne i gynekologstol kan la være å følge oss på denne dagen.

Vi blogges mer senere!