hits

februar 2016

PHI PHI ISLAND

Hei, dere! I dag har vi vært på guidet tur sammen med en hel gjeng i båt og sett helt utrolig mye vakkert. Høydepunktene fra dagen må være turen innom Monkey beach hvor vi fikk hilse på ville apekatter (har lagt ut video på Snapchat) og besøke The beach, som er den stranden hvor Leonardo DiCaprio spilte inn filmen "The beach". Under innspillingen så bodde han faktisk på denne stranden i tre måneder. Bare en liten fun fact som passer meget godt nå som han pryder forsidene med sin første Oscar..

Både Ulrik og jeg har klart oss godt i solen helt til i dag. Nå er vi brente begge to. Jeg i fjeset og på brystet, og han på skuldrene. Jaja, det hører vel med. Mulig vi må holde oss i skyggen i morgen eller finne på noe annet enn soling og bading. Vi får se! Jeg har jo fått en haug av gode tips fra dere snille leserne mine, så å fylle timeplanen skal ikke bli noe problem.

DCIM\101GOPRODCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers så har jeg fått helt dilla på kokosmelk her nede. Så godt og så fresht! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har smakt på dette før nå. Jeg trodde ikke at jeg likte det og kjøpte faktisk den første kokosnøtten her nede egentlig bare for å ta bilde av den.. Hehe! Alt for bloggen 

BEHIND THE SCENES

Mens jeg sitter her og slapper av med takeaway i sengen fikk jeg plutselig lyst til å vise dere noen av bildene som ble tatt under de siste prøvingene på Undorn før bryllupet. Begge antrekkene til Ulrik og meg ble bare SÅ bra og gjennomførte! Akkurat slik vi ønsket i ekte "Tre nøtter til Askepott" stil 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Det kommer masse bilder av brudekjolen min i et annet innlegg. Jeg tok ikke så mange bilder av den underveis i prosessen fordi jeg var livredd for at Ulrik skulle se de, men jeg har mer enn nok bilder fra klargjøringen, i kirken og fra selve bryllupsfesten. Bildene fra bryllupet får bare komme litt etter litt.. 

For de av dere som ikke fikk sett innslaget fra bryllupet på God kveld Norge i går kveld kan se reprisen i natt klokken 01.15 eller på Sumo, som Ulrik og jeg gjorde. Det kommer også en lengre bryllupsvideo her på bloggen om ikke lenge.

Nå skal vi hoppe i seng. I morgen starter dagen 07.30 for vår del (klokken er 01.00 her nå). Vi har kastet oss med på en organisert rundtur for å få mest mulig ut av den siste uken her nede. 

Vi snappes og blogges mer i morgen 

FLEIP ELLER FAKTA?

Hei, dere! I løpet av den siste uken så har både Ulrik og jeg fått høre mye rart. Jeg har lyst til å ramse opp noen av setningene som gjentar seg. Poenget med dette innlegget er å gjøre det klart en gang for alle om anklagelsene stemmer eller ikke.

Here we go:

1. Bryllupet på Thorskog slott var sponset gjennom bloggen til Julianne

= FLEIP

Det eneste som var sponset til dette bryllupet var behandlinger av frisør/sminkør og negldesigner til Julianne.

2. Bryllupsreisen og flybillettene er sponset av Tv2

= FLEIP

Det hadde vært hyggelig, men dessverre er det ikke slik. 

3. Julianne og Ulrik ønsket seg bidrag til bryllupsreise i bryllupsgave

= FAKTA

Bryllupsreisen er altså "sponset" av venner og familie.

4. Julianne og Ulrik spanderte bryllupshelgen på sine gjester

= FAKTA

Det var verdt hver eneste krone. 

5. Julianne deler mye av privatlivet sitt i sosiale medier for å tjene penger

= FAKTA 

Jobben min er å blogge og som blogger må jeg dele. Uten klikk og uten lesere blir ikke regningene mine betalt. Heldigvis så elsker jeg det jeg driver med og inntill videre har jeg ikke angret et sekund på noe av det som har blitt delt. 

6. Julianne giftet seg bare for PR

= FLEIP

Jeg tar giftemålet og ekteskapet veldig seriøst og hadde dermed aldri giftet meg dersom Ulrik ikke var mannen i mitt liv. Heldigvis for meg så var Ulrik positiv til å dele mye av bryllupet gjennom sosiale medier. All oppmerksomheten rundt bryllupet har såklart vært bra for meg og bloggen, men det viktigste var jo å dele denne dagen med familie og venner, ikke med alle andre.

7. Ulrik ble tvunget til å gifte seg i tights

= FLEIP

Ulrik var strålende fornøyd over klesvalget hele bryllupshelgen. Han fikk enormt mye skryt av gjestene på både fredagen og lørdagen og det var tydelig å se at Ulrik likte det han så i speilet på selve bryllupsdagen.

8. Julianne og Ulrik sitter på hver sin telefon store deler av bryllupsreisen

= FLEIP

Ja, jeg oppdaterer bloggen hver dag på denne ferien akkurat som alle andre ferier. I tillegg til bloggoppdateringene så prøver jeg å snappe (pilotfrue) så mye jeg kan/gidder, men det betyr ikke at sosiale medier tar mye tid av selve bryllupsreisen. Min typiske "ferie blogging" tar maks en time av dagen og snapchatene bruker vi ikke mer enn noen minutter på i løpet av en hel dag. Bildene vi tar med kamera derimot tar litt mer tid, men det er jo minner for resten av livet og det er heller ikke alle bildene som legges ut. Vi er jo tross alt på bryllupsreise..

9. Julianne prøver å bli gravid

= FAKTA

Jeg føler meg klar for barn og har derfor sluttet på p-piller. Mitt siste brett som jeg fant i toalettmappen min på morgen i dag ble kastet til sjøs på Khamela beach her i Thailand. Jeg føler ikke noe press ved å dele dette offentlig. Det skjer når det skjer og vi gleder oss veldig!

10. Julianne bryr seg kun om penger og materialistiske ting

= FLEIP

De som kjenner meg som person ville aldri ha kommet med en slik kommentar. Jeg kan forstå at det ser ut som om jeg er veldig glad i dyre ting og eksklusive opplevelser og det er sant, men jeg har også et veldig stort hjerte. Jeg tror ikke at penger eller fine ting gjør meg eller deg lykkelig, men jeg tror at to lykkelige mennesker kan få det bedre sammen ved å ha en god økonomi. Det må da være lov å si?


 

SURIN BEACH

Her er litt bilder fra dagen i dag. Surin beach er den stranden vi har vært på siden vi kom. Utrolig flott strand med flere hyggelige spisesteder i nærheten. I morgen skal vi teste ut en ny strand, som heter "Paradise beach". Den ligger bare 20 minutter unna resortet som vi bor på med bil og der er det visst utrolig flott å snorkle. Jeg har aldri snorklet før, så det blir veldig gøy. Vi har med oss GoPro kamera med undervannshus så regner med at det blir noen gøyale bilder.. Hehe! 

Forresten.. Var ikke ringene mine fine sammen? Ser jeg ikke gift ut nå så vet ikke jeg.. Jeg har ikke rukket å reflektere så mye over selve giftemålet, men jeg synes det er veldig stas å bære giftering. Jeg føler at jeg blir tatt mer seriøst av en eller annen grunn. Ulrik føler det samme om å bruke sin giftering. Det er jo et flott symbol på ekteskapet.

Ellers så må jeg bare få takke alle dere som sender meg tips til steder å besøke, restauranter vi bør spise på osv på Snapchat (pilotfrue). Send meg gjerne flere tips her på bloggen! For nå er vi nemlig uthvilte og klare for å utforske litt mer her nede, da er det gull verdt med tips fra dere som har vært i Phuket eller i nærheten før 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært i Phuket før? Hva var det kuleste du opplevde her nede?

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER SOM ALDRI FØR

I dag er det en uke siden Ulrik og jeg ble mann og kone på ordentlig! Dagene går så fort.. Vi storkoser oss fortsatt i paradis her i Phuket og har planer om å ferie ekteskapet litt ekstra akkurat i kveld..

De som jobber her på hotellet er bare sååå skjønne! Se hva de har stelt i stand for oss på terrassen i dag igjen. Jeg kunne ikke ha drømt om en bedre bryllupsreise! Tenk så heldige vi er som har hverandre og har muligheten til å dele de to første ukene vi er gift i disse omgivelsene. Det er helt fantastisk å vite at vi to skal dele resten av våre liv sammen. Her nede blomstrer kjærligheten mellom oss som aldri før. Det er klart at romansen må jobbes med underveis i livet og at det helt sikkert kommer tøffere dager, men vi har gitt hverandre et løfte og i det løfte lovte vi å stå sammen i gode og onde dager 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld kommer det forresten en videosnutt fra bryllupet vårt på God kveld Norge. Ulrik og jeg får ikke sett innslaget på Sumo før i morgen, men håper noen av dere leserne mine får med dere høydepunktene fra vår bryllupshelg klokken 22.15 på Tv2. Jeg er veldig spent på hva de velger å vise frem! 
 

COLORS SPEAK LOUDER THAN WORDS

Jeg blir så glad av farger! Er det ikke litt hyggelig for dere der hjemme å se litt farger også? I dag har jeg som dere ser bare knipset rundt meg av alt mulig fresht. Endelig fikk jeg min etterlengtede ananas juice servert i selve frukten! De som jobber i kiosken ved stranden var litt vanskelige i går, fordi de egentlig ikke selger slike lenger (kun kokos), men her nede er alt til salgs. Det gjelder bare å komme med den rette prisen..

Vi har det helt fantastisk her i Phuket. For et sted! Masse hyggelige mennesker, supergod mat og et drømmevær fra morgen til kveld. Jeg håper at denne ferien aldri tar slutt!

I og med at brunfargen begynner å komme har det blitt en del nye fargerike bikinier på meg og badeshortser på Ulrik. Dere kan tro at strandselgerene er glad i oss. Hehe! Det skal bli gøy å ta de i bruk hjemme når båtsesongen setter i gang. Det er jo faktisk ikke såååå lenge til nå 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til dere som har lagt meg til på Snapchat de siste dagene: Jeg får ikke godkjent flere "venner" på Snapchat, men dere ser vel storyen min for det? Jeg har jo vært så flink til å oppdatere i det siste. Snapchat kontoen min (pilotfrue) blir hyppigere oppdatert enn bloggen nå som jeg er på ferie.. Sjekk også storyen til Ulrik (mrulriknygaard). Han snapper masse av meg, oss og han selv. Litt kjekt for dere å følge meg fra en litt annen vinkel også. Jeg legger meg nemlig ikke opp i hva han legger ut av meg på sin egen Snapchat. Hører noen rykter om mindre pene sovebilder blant annet.. Haha! Jeg tar meg heldigvis ikke så høytidelig.

Nå skal jeg pynte meg litt før vi skal avgårde til Catch beach club for litt fruit cocktails. Det spares ikke på kaloriene her nede for å si det sånn. Er jeg på ferie, så spiser jeg og drikker ALT jeg vil, og aller helst noe fresht og fargerikt  

LET THE HONEYMOON BEGIN

Hei, dere der hjemme! Her kommer et lite bildedryss fra dagen i dag. Vi har kost oss på Catch beach club fra morgen til kveld, etterfulgt av en liten shoppingrunde og pedicyr. Dere kan se dagens fangst på Snapchat (pilotfrue). Som dere skjønner så kan vi det å kose oss.. 

Nå skal vi igjen gjøre oss klare til middag. Vi har fortsatt litt jetlag (ligger 6 timer før dere), så denne klokken klarer vi ikke helt å bli kloke på. På morgen i dag sov vi til 14.30. Litt kjipt å sove bort solen, men vi har jo mange dager her nede. Jeg setter alltid søvn foran alt annet.

Jeg ser det er en masse kommentarer som jeg ikke har fått svart på ennå. Håper dere kan være litt tålmodige med meg nå som jeg er på bryllupsreise. Jeg skal prøve å svare dere på det meste i løpet av morgendagen. Snapchat derimot er jeg veldig god til å svare dere på 

DCIM\101GOPRODCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VEL FREMME

Da var vi vel fremme etter en lang reise. Dagen i dag har vi bare lagt rett ut i hver vår solseng ved bassengområdet på hotellet. Jeg er fortsatt sliten etter bryllupshelgen. Det tar på å gifte seg. Derfor er jeg nå ekstra klar for å slappe av med min kjære her nede i to uker. Det skal bli godt å få ladet batteriene igjen. Jeg føler meg mer som Tornerose enn Askepott i disse dager. Jeg kunne nemlig tenkt meg å sove i hundre år..

Nå skal vi ut for å kose oss med en sen middag. Jeg elsker thaimat og gleder meg skikkelig til å smake på mye nytt denne ferien. Jo sterkere, jo bedre!

Vi bor forresten på Ayara Hilltops resort. Hotellet er veldig fint og akkurat like stille og rolig som vi ønsket. Vi ser for oss å teste ut ulike beach clubber osv etterhvert. For selv om vi nå er gift og lever som mann og kone, så betyr ikke det at vi har blitt noe kjedeligere av den grunn. Men først må vi hente oss inn igjen.

Vi snappes mer i kveld og blogges mer i morgen!

BRYLLUPSREISE PÅ FØRSTE KLASSE

Det var en hyggelig start på både bryllupsreisen og ekteskapet med litt ekstra fine billetter fra Oslo til Bangkok.. Jeg har ikke sovet så godt som jeg gjorde på denne reisen på lenge. Thai Airways er virkelig å anbefale! God mat og super service. Det var en ren fornøyelse!

Nå sitter vi å venter på flyet videre til Phuket. Denne reisen blir ikke like eksklusiv. Men det går fint, for om bare to timer er vi fremme. Jeg gleder meg sånn!

Følg oss gjerne på Snapchat denne ferien (pilotfrue & mrulriknygaard). Ulrik er faktisk hakket flinkere enn meg til å oppdatere.. Vi snappes og blogges fra varmen!

JUST MARRIED

Hei, alle sammen! Nå er herr og fru Nygård på vei til Gardermoen. Neste stopp --> Bangkok! Denne turen har vi gledet oss til lenge. Første ferie som mann og kone.. 

Helt siden vi kom hjem på søndag har vi daffet rundt i disse herlige dressene fra Onepiece, med brodering gjort hos festenmin. Den sorte var en del av min morgengave til Ulrik. Jeg er ganske stolt av meg selv for å i det hele tatt komme på ideen. Var de ikke søte? 

Bildet ble tatt på morgen i dag når vi endelig var ferdige med pakkingen. Prikkene på Ulrik sin dress kommer av motlyset i vinduet.. Beklager det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten en veldig hyggelig sak med bilder fra bryllupet i Demokraten i dag, som kan leses HER 

MORGENGAVENE FRA MEG TIL ULRIK

I morgengave fra meg til Ulrik fikk han en Louis Vuitton man bag som han har ønsket seg lenge og et Louis Vuitton armbånd som han kan ha på seg begge veier. Jeg tipper at han kommer til å bruke vesken allerede i morgen når vi skal ut og reise. Den er perfekt i størrelse for å oppbevare pass, lommebok, telefon, Ipad og slike småting som er greit å ha lett tilgjengelig når man er ute og reiser eller på farten generelt. Flyet går tidlig på ettermiddagen fra Gardermoen. Jeg gleder meg sånn til å komme ned i varmen og ikke minst til å slappe av sammen som mann og kone. Vi har ikke rukket å reflektere så mye over selve giftemålet ennå. Det kommer nok til å ta noen dager før jeg lander ordentlig. Men det gjør ikke noe. Jeg trives godt på denne rosa skyen ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg en tur til Madeleine på Pure Beauty for å ta av de nydelige perlene og diamantene jeg har på neglene. Det blir trist å ta de av, men det må bare til før reisen. Jeg har sikkert tatt 100 bilder av bryllupsneglene, så jeg får bare kose meg med de ♥ 

MORGENGAVEN

Hei, dere! Da var vi hjemme igjen etter en drømmehelg på Thorskog slott i Sverige. Jeg gleder meg sånn til å vise dere masse bilder og video fra både jegerfesten på fredagen og selve bryllupsfesten på lørdagen. Vi hadde med oss både to fotografer og to videografer som jobber på spreng for å få alt ferdig. Som dere skjønner kommer det masse mer av bryllupet her på bloggen, og til lørdag kommer det også et lite klipp på God kveld Norge sin sending på Tv2. Det blir stas, men først vil jeg vise dere morgengaven min fra Ulrik.. Han er gal!

Jeg har alltid ønsket meg en Rolex og denne med rosa skive kunne bare ikke passet meg bedre. I`m in love ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For dere som er spesielt interesserte så er dette en Rolex date just 36 mm med rosa skive, stål og hvitt gull. I tillegg har han gravert inn "Din Ulrik 20.02.16". Noe så romantisk! Jeg er så takknemmelig at dere aner ikke. Dette hadde jeg virkelig ikke ventet meg! 

Morgengaven fra meg til Ulrik kommer på bloggen etterpå ♥ 

BRUDENS TALE

Kjære Ulrik

Nå er vi endelig gift! Det er ingenting som gjør meg stoltere enn å
være din kone. Dagen i dag har jeg ventet på helt siden jeg traff deg
for første gang.. Ja, jeg var en smule optimisktisk ved første møte.
Heldigvis for meg gikk alt etter planen. Nesten like fort som jeg
håpet..

Tilbake til den dagen vi møttes.. Jeg husker alt veldig godt. Du var
så kjekk, blid, morsom og ja.. Du var pilot! Det var og er oppskriften
på min drømmemann. Jeg ble sittende lenge å bare se på deg prate uten
å få med meg så mye om hva du faktisk pratet om. Men det tok ikke mer
enn den ene lille praten før jeg tok hånden din. Det er det lureste
jeg noen gang har gjort.

"Han skal jeg gifte meg med", hvisket jeg i øret på Pia (min forlover)
og vår felles kamerat (Arild). De fliret av meg og det var kanskje
ikke så rart etter å ha kjent deg i nøyaktig to timer.

Det meste har gått veldig fort med deg og meg, synes kanskje du. I
mitt hodet ligger vi litt etter skjema, men sånn er det jo med oss to.
Du er en evig tidsoptimist og har alltid god tid, mens jeg stresser
avgårde med en stadig voksende "to do-list" og en noe mer realistisk
oppfatning av klokken. Likevel fungerer vi veldig bra sammen. Du får
meg rolig og jeg får deg i gang.

Etter at jeg ble bedre kjent med deg oppdaget jeg fort at du var mer
enn bare en kjekk og blid pilot. Den omsorgsfulle, snille og
handy mannen sluttet aldri å imponere. Du virket på en måte for god
til å være sann og det gjør jo alt her i dag også. Det er nesten for
godt til å være sant. Denne dagen har vært som et
eventyr. Heldigvis for oss er dette eventyret virkelig.

Det var flere enn meg som trodde at du var for god til å være sann i starten.
Jeg er heldig som har deg og vi er heldige som har fått deg inn i vår
familie. Jeg vet at jeg har med meg begge deler av familien min når
jeg sier dette. Du er det beste som har skjedd meg, Ulrik.

Jeg er så glad og takknemmelig for det livet vi to har skapt sammen.
Takk for at du får meg til å smile hver eneste dag enten du er
hjemme i huset vårt og har fri eller du er ute å flyr på jobb. Jeg
setter utrolig stor pris på den oppmerksomheten du gir meg. Du
skjemmer meg bort og jeg liker det.

Jeg vil takke deg Ulrik for at du lot deg rive med på denne
eventyrdrømmen. Det skulle litt overtaling til, og jeg vet at du har
gledet deg litt til all denne planleggingen er over. Men du skal vite
at eventyret fortsetter. Som du selv sier så blir det aldri en
kjedelig dag med meg. Jeg skal ta av meg resten av planleggingen
fremover, så du kan bare lene deg tilbake og nyte. Jeg gleder meg så masse til å
bygge livet videre sammen med deg at jeg nesten ikke klarer å vente!
Ja, for du kjenner jo meg. Her går ting fort i svingene. Snart er vi
to forhåpentligvis tre..

Jeg vil også få takke min fantastiske svigerfamilie. Jeg føler meg
utrolig heldig som har blitt kjent med dere. Det tok ikke mange
minuttene før jeg senket skuldrene sammen med dere. Den gode kontakten
vi nå har setter jeg veldig stor pris på. Jeg gleder meg til tiden fremover og håper dere ser på meg som en frisk pust i familien Nygård.
Jeg bærer allerede navnet med stolthet.

Til slutt vil jeg bare si at jeg elsker deg veldig høyt, Ulrik. Endelig er du min på ordentlig ♡


 

KLARE FOR JEGERFEST

Hei fra Thorskog slott! Tenk at helgen endelig er her! Jeg rekker ikke å fortelle så mye, men følg oss gjerne på Snapchat gjennom helgen (pilotfrue & mrulriknygaard)

Jeg ville bare vise dere kveldens antrekk til jegerfesten. Er de ikke kule? Jeg er bare SÅ fornøyd!

Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen!

GODT BETALT HJEMMEVÆRENDE FRUE

I dag er det en hyggelig sak om meg og andre bloggere i Demokraten. Som mange vet er jeg opprinnelig fra Fredrikstad. Derfor er det utrolig koselig for meg når lokale journalister i hjembyen tar kontakt. Det jeg likte med dette intervjuet var fokuset på hva andre nyhetsformidlere kan lære av oss bloggere. Jeg vet ikke med dere, men jeg begynner å bli lei av medier som kun fremstiller bloggere negativt eller på en useriøs måte. Det å drive en suksessfull blogg er faktisk en jobb og bør respekteres deretter. Jeg er helt sikker på at andre medier kan lære mye av oss bloggere i forhold til måten vi får frem poengene våre. Det er ikke tilfeldig at vi når mange tusen lesere hver en eneste dag.

For de av dere som ikke har tilgang til papirutgaven av Demokraten kan lese saken HER 

DE SISTE FORBEREDELSENE

Sponset behandling

God kveld, fine lesere! I dag har jeg vært hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien og blitt dulla med fra 12.00-20.00. Nå begynner jeg virkelig å bli klar for den store dagen! Det skulle kanskje bare mangle..

Vi tok ut det fine extensionet fra Luxushair, byttet tape, klippet og farget håret mitt før vi satt inn extensionet igjen.. Litt av en prosess, men absolutt verdt det! Nå er jeg utrolig fornøyd med både fargen og tykkelsen på håret igjen. Hva skulle jeg gjort uten Maria? Jeg er så glad for at hun skal være med meg hele bryllupshelgen. Det gir meg rett og slett en indre ro ♥ 

Etter at vi var ferdige med håret satt Maria på meg vippeextension og stylet brynene mine. Nå er det bare neglene som mangler og de skal jeg fikse hos Madeleine på Pure Beauty i morgen..


Ellers så har vi hentet både stoltrekk, servietter, kirkeprogram og de siste tingene som vi skal ha med oss til Sverige i dag. Nå står det pappesker overalt i hele huset. Jeg håper inderlig at vi har noen snille venner som kan hjelpe oss med å frakte alt dette.. Hehe! 

Det er forresten veldig hyggelig at såpass mange følger meg på Snapchat for tiden. Jeg så at flere lurte på hva jeg heter på snap under forrige innlegg og det er såklart pilotfrue. Vi snappes!

BEKLAGER

Noen ganger når jeg skriver går ting litt fort. Ja, jeg står for alt som blir publisert på denne bloggen, men velger likevel å beklage gårsdagens uttalelse om at det ikke finnes noe eklere enn en voksen mann med uren hud. Det jeg mente med det er at jeg synes det er trist å se at voksne menn ikke gidder eller ikke bryr seg om å ta vare på huden sin. Det er ikke annet enn latskap i mitt hodet. Jeg mener ikke at man skal bruke to timer foran speilet hver morgen, men å rense huden sin morgen og kveld, bruke en fuktighetskrem som er tilpasset hudtypen og investere i behandlinger dersom man sliter med urenheter synes jeg alle burde gjøre. Dere kan ikke mene at det er ufint av meg å oppfordre menn til å ta vare på seg selv? De fleste menn krever jo det samme av oss jenter.. 

Jeg er klar over at det finnes mange der ute som sliter med diverse hudsykdommer og det er veldig leit. Selv har jeg faktisk en sjelden hudsykdom (PCT), som jeg har opplevd sjenerende. Heldigvis finnes det så mye gode produkter og medisiner i dag at jeg stort sett klarer å holde den i sjakk. Det handler mye om innstilling. De mennene jeg siktet til er gjerne de som ikke en gang orker å smøre seg med solkrem om sommeren fordi de er "for barske" til det. Jeg kjenner noen slike menn og de har fått høre hva jeg mener om slike holdninger til eget utseendet. 

Jeg mente ikke å såre noen med min kommentar om at uren hud er ekkelt. Dere har rett. Det var ikke noe pent sagt. Jeg synes bare at det er flaut at det finnes så mange menn i 2016 ikke tar bedre vare på utseendet sitt. Det er viktig å huske at vi skal leve med denne huden et helt liv, og da burde det også være naturlig å forstå at den trenger pleie som alt annet. 

Btw så våknet jeg med en kvise på haken i dag. Karma is a bitch! Den fortjente jeg vel kanskje.. Men vet dere? Med en god rens og ansiktsmaske så blir ikke dette noe problem. Jeg legger meg ikke ned å gråter for det, men gjør noe med ubehaget. Kanskje den ikke blir helt borte til den store dagen, men med litt pleie så føler jeg meg i hvertfall MYE bedre ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg må også beklage denne litt sene oppdateringen. Dagen i dag har gått i et fra 07.00. Trening, negltime med mamma, kjoleprøving med mamma, lunsj med mamma og Ulrik, organisering av rom til gjestene på slottet, intervju med Demokraten (kommer ut på torsdag), telefonmøter og diverse planlegging av alt som skal hentes og fikses fredag morgen før avreise til Sverige.. Ja, bare hyggelige ting på timeplanen, men alt tar tid. Derfor har bloggen blitt nedprioritert. Nå er jeg stup trøtt og er fortsatt ikke ferdig med alt som skal gjøres før jeg tar kvelden.

I morgen skal jeg på kjoleprøving med svigermor og videre til Maria på Head Frisør i Hegdehausveien for fiksing av vipper, bryn og hår. Tipper jeg blir værende i salongen frem til langt på kveld.. Fin skal jeg bli! Hehe! 

Og nei.. Kvisen på haken synes ikke på bildet. Den er godt gjemt under sminken.. Vi blogges og snappes fra frisørstolen i morgen. God natt til deg som leser 

EN ÆRLIG OPPDATERING

Hello.. it`s me.

Her kommer en ørliten oppdatering på hårfronten. Det er veldig mange som spør via Julianne, på min egen facebook etc kordan det går. No e det litt over 3 måneder sida eg var på masterklinikken og gjorde hårtransplantasjonen (Kan leses her for dei av dåkke som ikkje har fått det med seg). 3 måneder er jo en tid, MEN som dei sa, så er det ikke vanlig at det begynner å skje så mykje med vekst av nye hår før etter ca 4 måneder. Eg har vært heldig. 

Som dei fleste veit og kjenner til, så er det helt fantastisk kor seint tida går når man venter på noke som man gleder seg til. Dåkke kan tru gleda var stor når eg begynte å sjå store forandringer etter bare 2 måneder!

Fra det å gå med et heilt blankt område på hodet til at det er noken små hår som er på vei ut føles himmelsk. Den nye hårlinja har blitt skikkelig bra. No begynner eg å ligne på meg sjøl for ca 10 år sida, før de store vikene begynte å dra seg bakover med rekordfart..

Eg legger ved 2 bilder som dåkke kan få sjå. Bildet til venstre tok eg ei ukes tid før eg skulle gjere behandlinga og bildet til høgre er tatt ca 2 måneder etter. No har dei hårene blitt ganske så lange allerede, og fleire hår har også kommet til. Som dåkke ser så er det en stor forskjell. For meg er det ikkje noke problem å fikse meg på håret lenger. Håret ligger fint, og eg slipper å uroe meg over kordan sveisen endrer seg utover arbeidsdagen siden eg ikkje har noke område eg må skjule lenger. 

Om eg får seie det sjøl, så synes eg faktisk eg ser skikkelig bra ut på håret for tida. No more bad hair days for me! Masterklinikken har forresten laget en liten video av kordan det har gått. Ta en titt på den her

That`s it from me today. 

Ulrik

EKTE MENN PRIORITERER UTSEENDET

Det gjør meg trist å se at det i 2016 fortsatt eksisterer menn som ikke tar vare på seg selv. Med å ta vare på seg selv mener jeg ikke bare å trene og spise sunt, men å stelle med sitt yttre. En skikkelig mann har gode rutiner på badet og investerer både tid og penger i de behandliger som trengs. Hva som trengs og ønskes er såklart individuelt. Men det kan være greit å diskutere rutinene dersom man er i et forhold. Ofte har kanskje jenta noen tips eller forslag som kan bedre mannens sevtillit på langsikt. Et jevnlig besøk hos frisøren bør være et minimum krav til våre menn. Er dere ikke enige? 

Det dummeste jeg hører er usikre menn som sier: "Du er ikke en skikkelig mann før du mister hår", eller legger ut om at hudpleie, brynsstyling, voksing osv er "dame greier". Når ble det jålete å ha ren hud foreksempel? Det finnes jo ikke noe eklere enn en voksen mann med uren hud. Og hva er poenget med å ha dårlig selvtillit over noe som kan fikses? Flere menn burde legge mer energi i hud og hår.

Jeg er så glad for at Ulrik er såpass trygg på seg selv at han ikke har noe i mot verken ansiktsmasker eller napping av bryn. Ofte får han spørsmål av både kollegaer og kompiser som ønsker å gjøre noe med et eller annet "problem" eller en ubehag ved sitt eget utseende. Men jeg får dessverre inntrykk av at slike temaer fortsatt er noe menn hvisker om to og to, ikke snakker om høyt på guttekvelden.

Tommel opp for menn som tar vare på seg selv, og ikke minst tommel opp til menn som også påvirker andre menn til å ta vare på seg sev ;-)

  

Apropos å ta vare på utseendet.. Ulrik kommer forresten med en liten oppdatering på hvordan det har gått etter hårtransplantasjonen senere i dag. Mye har skjedd på bare 3 måneder!

ALLE HJERTERS DAG

Happy Valentine`s day og gratulerer med morsdagen til alle dere flotte mødre der ute, inkludert min egen 

I dag har jeg hatt hva jeg kaller en "supersøndag". Laget frokost på sengen til Ulrik, tatt sol, vært på trening, kuret håret og pleiet huden med diverse gode produkter. Litt irriterende perfekt å høre om for de av dere som har ligget hjemme i sofaen og vært kleine..(Ulrik) Hehe! 

I kveld blir det middag ute. Valentines date med mannen slår aldri feil. Jeg er heldig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges og snappes!

EN UKE IGJEN

God lørdag kveld, alle sammen! Helgen min startet som barnevakt for verdens søteste gutt (tanteungen min såklart) Hehe! Lillegutt og jeg fikk overnattingsbesøk av Anette Marie med datteren Tina Odine. Sammen var vi "one big happy family". Utrolig hyggelig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg hatt skjønneste Charlotte på besøk. Vi har spist lunsj og satt opp en "fotoplan" for helgen som kommer. Charlotte er en av fotografene som skal følge oss gjennom hele bryllupshelgen. Hun er spesielt fokusert på detaljer, noe jeg setter ekstremt stor pris på med denne jenta. Jeg føler meg trygg med Charlotte på laget. Dere kan bare glede dere til å se bildene hennes! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men over til overskriften.. Om en uke er jeg gift! Det er så sprøtt å tenke på. Helt fantastisk, men fortsatt skremmende. Ikke skremmende på en negativ måte, men bare litt skummelt fordi jeg tar dette veldig seriøst. Det er vel bare bra?

Verken Ulrik eller jeg har vært i nærheten av tanken på å gifte oss før i livet med noen andre av våre tidligere kjærester. Det hadde ikke vært et problem for meg om Ulrik hadde vært forlovet før, men jeg er veldig glad for at jeg er den første personen som han faktisk ønsker å dele resten av livet med. Jeg vet at Ulrik føler det på samme måte med meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resten av kvelden skal jeg bruke på å gjøre ferdig talen min. Selv om bruden ikke er pliktet til å reise seg, så føler jeg likevel at jeg bør. Dessuten fortjener Ulrik det. Jeg vurderer å skrive inn hele eller deler av talen som en kladd her på bloggen og publisere den for dere fine lesere som har fulgt meg siden starten av dette bryllupsfjaset. Vi får se hva det blir til. Litt kliss håper jeg at dere tåler 

JA, JEG ER KRISTEN

"Er du kristen?" 

Ja, jeg er kristen. Jeg tror på Gud og et liv etter døden. Men jeg lar ikke kristendommen styre livet mitt. Jeg setter mine egne grenser. I mitt liv er det meg og mine ønsker for livet som kommer først. Det å leve etter bibelen i punkt og prikke er i mine øyne veldig gammeldags. Mennesker som gjør det henger jo ikke med i samfunnet vi lever i. Jeg mener ikke å tråkke på noen når jeg sier dette. Det eneste jeg vil er å forklare hvordan jeg tenker.. 

Noen mener at jeg ikke fortjener å gå i hvit kjole når jeg gifter meg siden jeg har hatt sex før ekteskapet, andre mener at jeg ikke bør gifte meg i kirken i det hele tatt på grunn av mine holdninger som er noe moderne og flere sier at jeg ikke en gang kan kalle meg for "kristen" da jeg drikker alkohol. Jeg mener at ingen har rett til å ta fra meg verken troen min eller å fortelle meg hvordan jeg skal leve som kristen. Jeg har heller ikke rett til å fortelle deg hvordan du skal leve, men jeg har rett til å uttale meg på lik linje som alle andre. I mine øyne er det ikke noe som heter "ordentlig kristen". Det er ingen av oss er bedre enn den andre. Religiøs eller ei.

Jeg er oppvokst i en kristen familie. Pappa var pastor og vi var medlemmer av pinsemenigheten. Jeg har mange gode minner fra de årene vi tilbragte i menigheten og tok heldigvis med meg flere gode verdier videre i livet. Mye har endret seg siden den gang. Jeg har blitt voksen, åpnet øynene og tar i dag mine egne valg. Jeg går ikke i kirken eller menigheten utenom spesiele anledninger, som jul, barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Men de gode verdiene står. Gode verdier for meg er kanskje ikke gode verdier for deg, men jeg respekterer at vi er ulike. Respekt for andre er blant annet noe jeg ser på som en god verdi hos et menneske. 

Jeg synes det er flott at mennesker har en tro og lever etter hva man selv mener er "gode verdier", men når troen og verdiene begrenser deg i livet, så mener jeg at man er noe trangsynt som person. Det burde rett og slett ikke være nødvendig å la seg styre av en religion i 2016. Jeg er kristen, men jeg tar bibelen med en klype salt. Om 8 dager gifter jeg meg i kirken. Noe annet har aldri vært et alternativ. 


Bildet er lånt av Västerlanda kyrka, som er den kirken vi skal gifte oss i 19. februar 

HUSKELISTE FOR DERE SOM PLANLEGGER BRYLLUP

Hei, dere! Det er veldig mye å huske på i planleggingsfasen av et bryllup, spesielt mot slutten da alt haster og man har vanskelig for å holde roen. Mye av forberedelsene som gjøres før den store dagen sier seg jo selv, men det er også noen småting som kan være greit å erfare gjennon andre. Jeg har derfor skrevet opp 6 tips til kommende brudepar som forhåpentligvis kan være til hjelp den siste tiden før bryllupet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♡ Lag kirkeprogram: Det er ikke uten grunn at jeg setter opp dette punktet først. Kirkeprogrammene ble nemlig laget i all hast i går for at vi skal rekke å sende de til print og få de tilbake i tide. Det er ikke mange dagene siden jeg ikke visste at dette også var en av våre oppgaver. Det er jo naturlig når jeg tenker over det, men jeg trodde at kirken lagde disse for oss. Bestill i god tid, så slipper du hastelevering og ekstra gebyrer (Vi bestilte fra optimalprint). Under ser dere et bilde av Västerlanda Kyrka som er den kirken vi skal vies i.♡ Deleger oppgaver på forhånd: Jeg liker å ha kontroll, spesielt over alt som har med dette bryllupet å gjøre. Men til og med jeg har vært nødt til å gi fra meg noen av oppgavene, da jeg rett og slett ikke har mulighet til å gjøre alt selv under brylupet. Når dagen er der skal jeg som brud og Ulrik som brudgom få lov til bare å slappe av og nyte.

Bruk vennene deres og vær ikke redd for å sette de i sving. Jeg får hjelp av mine venner til både til sminke, hår, utdeling av kirkeprogram, pyning av kirke, frakting av blomster osv. En god venn setter pris på å få hjelpe.

Ulrik og jeg har til og med "ansatt" en snapchatansvarlig hver, som skal oppdatere kontoene våre (piloltfrue & mrulriknygaard) under dagen når vi ikke har mulighet selv, som i kirken osv. Håper dere vil følge storyen vår hele helgen fra 19-21 februar. Vi kommer til å dele det meste med dere som vil se!♡ Pakk et emergency kit: I går fikk jeg en melding av forloveren min (Pia). Hun har tydeligvis pakket et emergency kit til den store dagen. Hvor snilt er ikke det? Ingen kan si at ikke denne jenta tar oppgaven på alvor. Hehe! Jeg har helt klart verdens beste forlover!

Jeg har såklart min egen lille "emergency toalettmappe" med ekstra såler til skoene, gnagsårplaster osv, men det er godt å ha flere som passer på. Meldingen kan dere se her:


♡ Hudpleie: Det er naturlig å stresse litt før den store dagen. Men med stress kommer ofte uren hud og poser under øynene. Både Ulrik og jeg har tatt Green Peel på Stjerneklinikken og er spesielt nøye med å rense huden både om morgenen og om kvelden nå den siste tiden før bryllupet. Det er mye bra man kan gjøre i fotoshop, men den fine gløden i huden kommer ikke av seg selv. Jeg anbefaler alle kommende brudepar å sette av tid og ikke minst investere litt ekstra i hudpleie før den store dagen. Det er jo forsåvidt like viktig hele året, men er det en dag i livet man virkelig skal stråle så er det jo på selve bryllupsdagen. 
♡ Bryllypsreise: Har du byttet etternavn eller skal du bytte etternavn? Husk å bestille flybilletter i det navnet du kommer til å ha ved avreise. Dersom du velger å bytte etternavn: Husk å bestille nytt pass! Jeg har dessverre dummet meg ut på dette. Jeg gikk fra Nilsen til Nygård, tilbake til Nilsen og nå tilbake til Nygård igjen.. Lang historie. Hehe! Etternavn byttes enkelt på Skatteetaten (for de som ikke visste det). Når det gjelder pass så lønner det seg å forhåndsbestille time. Jeg ble nemlig sittende i noen timer i denne "drop in køen".  ♡ Søvn: 
Det er SÅ viktig med nok søvn. Jeg kjenner at jeg trenger mer søvn nå den siste tiden før bryllupet enn hva jeg gjør ellers. Både nerver og stress tar mye energi. Lytt til kroppen din og sørg for at du er opplagt til den store dagen. Til helgen skal jeg bare slappe av hjemme med "Pretty Little Liars" og sunn mat. Jeg er egentlig bedt i både bursdag og på Skiflyvning, men dropper begge deler da jeg er livredd for å bli syk eller redusert nå bare noen dager før den største dagen i mitt liv. Neste dråpe alkohol som skal inn i denne kroppen skal nytes på fredagen i bryllupet. 


Har du noen gode tips til meg eller andre kommende brudepar den siste tiden? 

 

JA TIL SEX FØR EKTESKAPET

I det siste har det vært en del meninger fra ulike bloggere om hvorvidt sexen skal planlegges eller ikke. Mens noen lever i nuet må andre sette ting i kalenderen for at det skal bli gjennomførbart i en hektisk hverdag med jobb og barn. For min del fungerer en god kombinasjon. Jeg håper ikke at fremtiden som mann og kone og etterhvert familie med barn fører til at enhver romanse må planlegges i forkant. Men jeg er forberedt på mindre frihet. Det er bare en naturlig del av livet og rollene vi etterhvert påtar oss.

Jeg tror at hemmeligheten bak et langt ekteskap er det å ha et godt sexliv. Planlagt eller ikke planlagt. Ofte eller en gang i blandt. Poenget er at det må fungere for begge parter. Derfor bekymrer det meg at det finnes folk som sparer seg til bryllupsnatten. Jeg dømmer ingen, men jeg har problemer med å forstå at noe godt kan komme ut av å tenke såpass "gammeldags" eller å leve såpass trangsynt på grunn av en religion. Hva om paret finner ut at de ikke har en god kjemi i sengen? Da er jo sansynligheten dessverre stor for at de til slutt velger å gå hvert til sitt. Det må da være et større nederlag å skille seg eller å leve ulykkelig enn å gå til sengs før ekteskapet?

Det er klart at det finnes mange andre verdier i et ekteskap som er like viktige for meg som sex. De verdiene har jeg skrevet om flere ganger før.. Jeg setter blant annet utrolig stor pris på Ulrik som den vennen og støttespilleren han er for meg, men han er jo ikke bare en venn. Han er min store kjærlighet og min kommende mann. Derfor er det viktig at vi passer sammen også i sengen.

Så ja til "prøvekjøring", altså sex før ekteskapet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg komme meg på trening. Jeg er endelig HELT frisk. De 10 dagene som er igjen før bryllupet skal jeg virkelig benytte godt. Ha en fortsatt fin onsdag!

JEG HAR STORE FORVENTNINGER TIL BRYLLUPSNATTEN

I dag har jeg vært rundt og kjøpt inn de siste nødvendighetene til meg selv før den store helgen, som gelesåler til skoene (foran og bak), knotter til hælene (for ikke å skli), stæsj til brudebuketten og undertøy til både fredagen og lørdagen i bryllupet. Endelig er jeg i mål! Nå er det forhåpentligvis ikke mer som skal handles i forkant av dette bryllupet. Med mindre vi har glemt noe da. Lommeboken min ønsker i hvertfall å ta seg en liten pause.. 

Men over til bryllupsnatten og undertøyet. Jeg har store forventninger til bryllupsnatten. Det blir stas å gå til sengs som ektepar for første gang! Det er ingen hemmelighet at vi ikke har spart oss til denne dagen. Hvem gjør egentlig det? Det er vel ikke akkurat normalt å være jomfru i en alder av 25 heller.. Likevel er det viktig for meg å gjøre litt ekstra ut av anledningen. Derfor tok jeg meg god tid i prøverommet for å finne det perfekte settet. Ettersom at jeg hadde vanskelig for å bestemme meg så investerte jeg like greit i to nye sett. Begge satt helt smashing på og selgeren var litt for god i jobben sin. Hehe! Jeg gleder meg uansett veldig til å ta de i bruk. Det blir vanskelig å spare undertøyet helt frem til bryllupsnatten, men det skal jeg klare. 11 dager igjen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke forventninger har/hadde du til bryllupsnatten?

KJOLER TIL SALGS

God kveld, dere! Det var da veldig til mye negativitet det skulle bli ut av "mine" 5 gylne regler for bryllupsgjester. Er de bare meg eller blir omtrent ALT jeg skriver tolket provoserende for tiden? Det er utrolig hvor lett dere lar dere irritere..

Apropos kjoler i sort og hvitt.. Her er to kjoler fra herlige Kathrine Nørgård som har vært favoritter hos meg lenge. Nå er tiden inne for å gi disse en eller to nye eiere. Jeg anbefaler ikke å bruke noen av kjolene i bryllup fordi de skiller seg veldig ut med alle de fantastiske paljettene og på grunn av fargene sort og hvitt. Men de er jo utrolig flotte i alle andre litt finere anledninger. Jeg vet ikke med dere, men jeg blir aldri lei av lange kjoler med paljetter og bar rygg 

Nå skal jeg fortsette ryddingen i garderoben. Kanskje det kommer flere skatter til salgs.. Vi får se!

Begge kjolene er custom made og passer en størrelse 36-38. Den sorte kjolen er litt romsligere enn den hvite. 

Selges til høyeste bud over 2000,- per kjole (Ny pris: 17 000,- per kjole)

Send mail til: pilotfrue@outlook.com for å gi bud, avtale prøving eller andre spørsmål ♡

5 GYLNE REGLER FOR BRYLLUPSGJESTER

Jeg har hatt mange samtaler med familie og venner om hva de skal ha på seg i bryllupet. Nå er jo dette et temabryllup som i tillegg går over en helg, så jeg var forberedt på litt ekstra spørsmål. Men det er jo noen regler som gjelder i alle bryllup uavhengig tema og årstid. Under har jeg skrevet opp 5 punkter som jeg mener at alle bryllupsgjester bør følge på den store dagen, med mindre noe annet er spesifisert av brudeparet selv..

1. Ikke overgå bruden: Du skal pynte deg, men et sted går grensen. Overdreven bruk av paljetter, glitter og annen stæsj kan føre til at du stjeler oppmerksomhet fra bruden. Nå er jo jeg spesielt glad i å pynte meg og det vet jeg at de aller fleste av gjestene mine er klar over så jeg tror ikke dette skal bli noe problem hos oss, da det skal veldig mye til for å overgå kjolen og stylingen min. Men i bryllup hvor bruden er mer casual bør du som gjest tone deg ned av respekt for brudeparet.

2. Ikke kle deg i hvitt, sort, eller rødt: I følge gammel etikette er hvit brudens farge, sort sorgens farge og rødt forførerens farge. Lenge leve gammel etikette 

Bruden skal være alene om hvit kjole i lokalet. Dersom du er i tvil om kjolen din er for lys bør du spørre bruden selv. For alt du vet kan det hende at bruden ikke har gått for hvitt, men valgt en brudekjole i en annen dus farge. Da er det helt krise om du kommer i en beige/kremhvit kjole. 

Sort er som sagt en farge som symboliserer sorg. Til deg som elsker sort: Gå for en mørk blå eller grå kjole i stedet. Menn i sort dress eller smoking er noe annet. Det er bare flott. Ja, det er lettere å være gjest som mann i et bryllup. Spør du meg så har menn det generelt lettere i forhold til klesvalg i alle settinger.

SE HER, JENTER: Fargen rød er også helt forbudt som kvinnelig gjest i et bryllup. Dersom en av jentene dukker opp i rød kjole betyr det at hun har hatt sex med brudgommen. Dessuten er fargen rød en farge som tar mye oppmerksomhet. Jeg trenger vel ikke si mer?

3. Ikke kle deg for utfordrende: Det er greit å vise noe hud, men vis respekt for brudeparet og ikke minst den høytidelige stunden i kirken. En trang minikjole med utrigning og dyp rygg er ikke greit. I vår invitasjon skrev vi "antrekk: Lang kjole og dress" Du kan se litt av invitasjonen på bildet under.  

4. Legg tid og energi i stylingen: Du trenger ikke å gå til frisøren eller betale mange hundrelapper til en sminkør for å bli "fin nok", men sett av god tid på badet. Husk at dette er en stor dag for brudeparet, ikke bare en "vanlig" fest. Det er gøy om du utfordrer deg selv ved å gå for en annen look en den du har til hverdags.

5. Følg brudeparets ønsker: I vårt tilfellet blir det å følge temaet for helgen. I andre bryllup kan det være at brudeparet ønsker at gjestene følger en spesiell fargekode eller annen stil. Invitasjonene blir som regel sendt ut i god tid før den store dagen. Dermed har du INGEN unnskyldning som gjest dersom du ikke har noe passende å ha på deg den store dagen. Tips: Dersom du ikke har råd til å kjøpe deg en ny kjole så kan du høre med venninnene dine om de har en kjole som du kan låne.  

Les også:

Tre nøtter til Julianne

En icebreaker

 

HAVING FUN

Et bilde sier mer enn 1000 ord.. Her er  en stemningsraport fra Vinderen hjemme hos Ulrik og meg!

Vi har vært i kollen, men endte opp med å betale billetter uten å komme inn.. 150 kroner per person er ikke all verden, men likevel bortkastet tid og penger. Jeg må si jeg er skuffet over arrangementet. Utrolig useriøst og dårlig opplegg. 

Men som dere ser så har vi det gøy for det. Med de rette menneskene blir det alltid gøy ;-)

JULIANNE ANBEFALER

God helg, fine lesere! Her kommer jeg med noen anbefalinger i starten av helgen.. Håper dere setter pris på det!
♥ Favorittsang for tiden: "Moonrise" av Sandra Lyng. Jeg digger både sangen og dama! Du finner den på Spotify her.

 

TV-serie: Making a murderer

Jeg vil tro at de fleste har hørt om denne serien, men vil likevel anbefale den videre i tilfellet du ikke har fått med deg at dette er en serie som er verdt å se. Jeg anbefaler å sette av tid til et skikkelig seriemaraton. Ulrik og jeg så som sagt ut hele serien på en lørdag. Hehe!

MiniserieHuman trafficking

En utrolig spennende liten serie, som kun består av to lange episoder. Det blir som en langfilm. Har du sett filmen "Taken"? Denne serien er 10 ganger verre, mer realistisk og dessverre basert på hvordan menneskehandel foregår rundt i verden i dag. Helt grusom egentlig, men bør absolutt ses, spesielt av unge og naive jenter (som jeg selv har vært).

Har du noen filmtips eller serietips for oss som skal tilbringe kvelden eller morgendagen i sofaen? Eller har du kanskje noen nye sanger på spillelisten som du kan dele med oss? Jeg elsker å lese blogginnlegg som dette selv og blir veldig glad av alle anbefalinger jeg får av dere 

BRUDEVALSEN

Det ble fjerde og siste time hos danselæreren vår i går. Vi kunne ha satt opp 10 timer til, for pardans er jammen ikke lett. Det ser så enkelt ut på TV der de svinger seg rundt på parketten i "Skal vi danse" foreksempel. Heldigvis er ikke dette en konkurranse. Brudevalsen handler jo mest om den gode kjemien mellom brudeparet. Likevel føler jeg at vi har lært endel på disse 4 timene. Jeg har ikke lenger noe problem med å forstå at det er mulig å bli veldig flink til å danse dersom man øver mye. Dessuten er det jo utrolig gøy og ikke minst god trening.

Det å danse med høye hæler var ikke så vanskelig som jeg trodde. Skoene jeg har øvd i har samme høyde (10 cm) som de skoene jeg skal gifte meg i. Men den lange kjolen blir verre.. Det spørs om vi ikke må snike oss unna gjestene å prøve ut noen trinn på rommet før vi skal vise den frem til alle gjestene.. Hehe!

Gøy blir det uansett! Sangen vi har valgt å danse til er en sang som vi begge liker veldig godt. Vi hørte blant annet en del på denne sangen da vi besøkte slottet som vi skal gifte oss på for første gang. Jeg la forresten ut et lite klipp fra øvingen på Snapchat i går (pilotfrue)
"Kan Ulrik og hans dansepartner Julianne komme ut på dansegulvet for sin brudevals"

10+10+10+10 

I wish

HER ER BRYLLUPSSKOENE

Nå er jeg sååå lykkelig! Endelig kom skoene som jeg har ventet på. Det føles som en evighet siden jeg bestilte de. Jeg snakker ikke om hvilke som helst sko, men selve bryllupsskoene! Tenk at jeg skal gå opp kirkegulvet i disse to herlighetene! Jeg kjenner at jeg får frysninger på kroppen av å skrive det. Ikke bare er det spesielt å ha bryllupsskoene i hus, men dette er også mitt første par i Christian Louboutin. Jeg har aldri investert i så dyre sko før. Vesker er en annen ting. Av en eller annen grunn føler jeg at det er mer forsvarlig å kjøpe dyre vesker enn å kjøpe dyre sko. Men denne gang tenkte jeg: "Life is short. Buy the shoes". Jeg gikk for den klassiske modellen: Pigaelle 100 i nude. Det var kjærlighet ved første blikk 

På grunn av noe kluss med posten har skoene vært Norge rundt. Jeg begynte nesten å lure på om de i det hele tatt kom frem og har hatt mareritt om at jeg måtte gifte meg barbeint. Hehe! Skoene ble sendt fra en butikk i Bergen til Oslo, så til Narvik (?!?!) og nå tilbake til Oslo igjen. Litt av en tur. Kjente jeg mistet motet for noen dager siden når jeg så de var i Narvik. Bryllupet er ikke før om to uker, men lengden på brudekjolen min kan ikke gjøres ferdig uten riktige sko. Derfor begynte tiden å bli knapp.

Jeg har stæsjet de opp med klistremerker bestilt på nett.. På mine står det som dere ser "I Do", og til Ulrik sine har jeg bestilt "Me too". Vakkert, ikke sant? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Life is short. Buy the shoes 

LIVET SMILER

Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene. Snufsete, vondt i halsen og øreverk er en kort oppsummering fra lørdag til i dag. Likevel så føler jeg at livet smiler. Jeg har jo ingenting å klage over. Tenk så flaks jeg har som fikk dette viruset nå istedet for å plages med det i bryllupet eller på bryllupsreisen. Jeg satser på at formen er helt på topp igjen om få dager. Inntill videre så prøver jeg å ta det med ro. Jeg har nok av småting å henge fingrene i her hjemme, så det er ikke noe problem å få tiden til å gå. Jeg skulle bare så gjerne ha trent litt..

Senere i dag går turen til Fredrikstad. Vi har vår siste eller nest siste (det får danselæreren bestemme) øving på brudevalsen i dag. Noen ting kan jeg bare ikke avlyse. Jeg får hive i meg noen paracet og ta det med et smil, som alt annet. Det blir gøy å se om vi har hatt noe fremgang. I tillegg til de tre timene vi har hatt på Elite Dance har vi øvd litt hjemme i garasjen også. Hehe! 

Det er forresten en sak om meg på Klikk Mote i dag. Den handler om bryllupet og hvorfor vi valgte å gifte oss om vinteren. Dere kan lese den HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes!

ULRIK SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Hei, dere! I forkant av utdrikningslaget mitt hadde jentene stilt Ulrik 15 spørsmål om meg, som han måtte svare på. Under ser dere både spørsmålene fra jentene og svarene fra Ulrik. Håper dere synes det er gøy å lese 

1. Hva var det første du la merke til da du så Julianne?

- At hun smilte veldig skjevt. Eg var litt usikker på om hun hadde en lammelse i ansiktet. Det var pga at hun hadde snus. Det hender at hun ser slik ut fortsatt når hun snuser på byen.

2. Første kyss (hvor/når)?

- Litt usikker, men det var ihvertfall første kvelden. På utestedet "Nox" eller hjemme hos meg på natten.

3. Hva liker du best ved Julianne?

- Hun er enkel å ha med å gjøre, snill, omtenksom og til å stole på.

4. Hva tror du Julianne liker best ved deg?

- At eg er omsorgsfull og snill.

5.  Hva er mest attraktivt ved Julianne (kroppsdel)?

- Leppene og puppene.

6. Hvor er det villeste stedet dere har hatt sex?

- Det vet eg at Julianne ikke vil dele.

7. Når Julianne kommer hjem fra utdrikningslaget håper du at ....? (fyll inn resten)

- At hun vil slappe av og kose seg sammen med meg. Eg håper ikke at hun må blogge eller at eg skal hjelpe henne med å ta bilder.

8. Du synes Julianne er deiligst når?

- Hun er i de "sexy" koseklærne.

9 Hva tror du er Julianne sitt favorittminne fra forholdet deres?

- Første gang vi var på date, som var i Lufta mellom Oslo og Torp.

10. Hva er ditt favorittminne fra forholdet?

- Det må være når hun sa "ja" på stranden i Puerto Banus.

11. Når visste du at du kom til å gifte deg med Julianne?

- Når vi bestemte oss for å kjøpe hus sammen. Eg har aldri hatt lyst til det med noen tidligere, fordi eg har vært usikker på om forholdet har vært rett.

12.  Hva er den ene tingen du har gjort for Julianne som hun aldri vil glemme?

- Den dagen eg fridde til henne.

13. Hva er Julianne sin verste vane?

- At hun maser om alt mulig vi skal gjøre på dårlige tidspunkter. Som f.eks når man akkurat har lagt seg på sofaen.

14. Hva tror du Julianne synes er din verste vane?

- Mitt tidsperspektiv. Hun mener alltid at vi har dårlig tid, mens eg mener alltid at vi har god tid.

15.  Hva gleder du deg mest til på bryllupsdagen deres?

- Eg gleder meg mest til når dørene i kirken åpner seg og eg får se henne for første gang i kjolen.

Bildet er tegnet av en venninne

JEG HAR IKKE NOE PROBLEM MED Å BRUKE PELS

Nok en gang må jeg si meg enig med Maria Høili. Hun skriver at hun elsker dyr, men at hun også elsker å bruke pels. Jeg er spesielt glad i dyr. Som mange vet har jeg en liten hund som heter Stella. Stella betyr veldig mye for meg. Jeg blir kvalm av tanken på at hun skal ha det vondt. Likevel har jeg flere pelsluer, pelsvester og andre pelsting liggende i skapet. Det er sjelden jeg bruker noe av det, men det er kun fordi jeg får såpass mye pes av dere lesere. Ikke fordi jeg har noe problem med å bruke pels personlig. Ofte opplyser dere meg om forferdelige ting jeg ikke har vært klar over i denne pelsindustrien. Dere må Ikke tro at slike triste ting ikke går inn på meg, for det gjør det. Men jeg lider alstå av den samme stygge dobbelmoralen som Maria. Vi elsker dyr, men også pels..

I forrige uke ble Ulrik og jeg stilt overfor et valg. Valget dreide seg om bruk av pels som tilbehør i bryllupshelgen. Jeg må innrømme at jeg var mer positiv til dette enn Ulrik. Han er nok hakket mer dyrevennlig enn meg. Det endte derfor med at Ulrik gikk for geit i stedet for rev, da det føltes mer rett for han. Ulrik sitt valg ble tatt uavhengig av hans politiske syn på dette, kun basert på følelser. 

Selv gikk jeg for mink, innkjøpt av en vitageforhandler. Mange av dere vil kanskje mene at jeg da er et dårligere menneske, men det får jeg jo også høre når jeg bruker uggs og skinn, spiser kjøtt, sminker meg med "feil" produkter osv.. Det går ikke en uke uten at jeg mottar minst en slik klage. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner ingen som lever helt politisk korrekt. Gjør du? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil legge til noe mer som Maria også skrev i sitt blogginnlegg: "Mennesker fungerer slik at jo tettere man kommer på situasjonen jo større blir den moralske barrieren å bryte." Hun har så rett.