januar 2017

TVI TVI!

Hei, dere! I dag har vi hatt en typisk søndag her i huset som består av å sove lenge, lang frokost, trening, hudpleie/hjemmespa, taco og kos foran TV-en. Jeg bare elsker slike søndager! Det er kombinasjonen av å tjuvstarte den nye uken med det sunne, men samtidig holde på helgen med god mat og kos som føles så bra. Jeg savner ikke akkurat å være fyllesyk og sliten av fest på søndager. Men alt til sin tid. Nå er fokuset som dere vet litt annerledes..

I morgen skal vi som sagt på ultralyd. Jeg er så spent at dere aner ikke! Eller jo, det gjør dere kanskje. Hehe! Jeg babler ikke om så mye annet for tiden, så jeg regner med at dere har fått med dere nedtellingen til morgendagen. Det er forresten mange som har spurt meg konkret om hva vi finner ut av på denne ultralyden. Kort fortalt er det jo om jeg "er klar" eller ikke til neste innsett. Psykisk er jeg som sagt klar. Men det er jo kroppen som bestemmer, og for å forklare det litt bedre så skal gynekologen måle tykkelsen på slimhinnen (endometriet). Altså det "laget" inne i livmora mi der embryoet skal feste seg. Dette må av en eller annen grunn være minimum 7 mm. Dersom det er for tynt, må jeg øke dosen på progynova i et par dager for så å ta en ny ultralyd. Progynova er de hormonene jeg tar, for de av dere som ikke har fått med seg det.

Jeg håper virkelig at jeg får grønt lys i morgen slik at jeg slipper mer venting nå, men må jeg så må jeg. Dette er det gynekologen på Volvat og legene på Spiren som finner ut av sammen. Jeg skal forresten også sjekke eggstokkene i morgen, for å se at jeg ikke har en follikel som vokser akkurat nå. Det er visst også en mulighet.. Herlighet, så spennende denne prosessen er nå som ting begynner å skje igjen.

Dersom alt ser bra ut, noe jeg virkelig håper så kan vi planlegge innsettingen. Det skal gå 5 dager fra jeg starter med Utrogest (de andre tablettene jeg har her hjemme) til vi kommer til innsetting i Trondheim. Tvi tvi!

Noe annet jeg har sett at flere spør om er denne opptiningen. Vi har som dere vet 2 egg på frys og det er ingen selvfølge at opptiningen går bra. Det vet jeg. Men det er heldigvis stor sansynlighet for at eggene overlever opptiningen. Jeg har nemlig spurt helsesøster på Spiren og hun sa "Tidligere, når embryoene ble frosset på dag 2-3 så var overlevelse-prosenten en del lavere. Men nå, med nye teknikker og frysing på blastocyst-stadiet så er det veldig stor sjanse for at blastocysten overlever opptiningen."  Tvi tvi!
 
Håper dere krysser fingrene for oss i morgen rundt 12:30. Jeg oppdaterer dere så fort jeg får tid etter timen!
  

FÅ GRATIS EYELASH SERUM!

Annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg bruker vippeextensions. Hver tredje uke fyller jeg på volumvippene mine hos frisøren min her i Oslo og disse falske vippene har jeg drevet med i snart 3 år. Jeg har hoppet litt fra salong til salong etter å ha gjort meg noen dårlige erfaringer. Det er dessverre ikke alle som driver like seriøst i skjønnhetsbransjen og heller ikke alle som tilbyr gode produkter. I denne sammenheng vil jeg komme med noen råd til deg som bruker vippeextensions, til deg som har planer om å sette på vippeextensions, til deg som har ødelagt vippene dine med vippeextensions og sist men ikke minst til deg som bare ønsker fyldigere vipper helt naturlig.

Det siste året har jeg heldigvis gått til en jente som påfører vippene riktig og bruker kvalitetsprodukter. I kombinasjon med at jeg også er flink til å ta vare på vippene mine her hjemme, slapp jeg å ta en pause fra denne avhengigheten som jeg trives så godt med den gangen jeg nesten ikke hadde øyenvipper igjen. Produktet jeg brukte og fortsatt bruker her hjemme er noe som heter Lash Plus Eyelash serum. Et flytende og gjennomsiktig serum som jeg påfører 2 ganger om dagen, helt inntil røttene av mine egne vipper. Serumet styrker mine naturlige vipper og påvrker heldigvis ikke de falske vippene noe negativt. Det fine med det er at jeg kan fortsette med vippeextensions så lenge jeg orker og den dagen jeg bestemmer meg for å slutte med dette jåleriet så trenger jeg ikke kvie meg for overgangen..

Lash Plus Eyelash Serum gir deg først og fremst lengre, fyldigere og mørkere vipper. Jeg føler at serumet har gjort vippene mine betydelig sterkere og er utrolig glad for at jeg ble tipset om dette produktet av en venninne for litt over et år siden..

Serumet skal påføres ved roten av dine egne øyenvipper, på samme måte som du legger en flytende eyeliner. Jeg anbefaler å gjøre påføringen til en god morgen- og kveldsrutine i 6 uker fremover sammen med dine andre rutiner for stell av hud og hår, slik at du ikke glemmer det bort.

Serumet går aktivt inn i vipperøttene og stimulerer hårenes naturligt vekst så de vokser fortere. På kun 14 dager vil du merke en synlig forskjell, og det optimale resultatet kommer etter kun 6 uker. Lash Plus Eyelash Serum er av 100% steril oppløsning, og du kan derfor trygt påføre produktet, uten noen bivirkninger. Serumet svir ikke og er heller ikke plagsomt for øynene på noen som helst måte.


Bestill Lash Plus Eyelash Serum helt gratis her! Etter kun 14 dagers bruk vil du merke en stor forskjell og det optimale resultatet får du etter kun 6 uker. Det eneste du trenger å gjøre er å betale frakt og påføre serumet 2 ganger daglig. Lykke til ♥


 

DET ER KROPPEN SOM BESTEMMER

På morgenen i dag hadde jeg utrolig mye energi! Jeg hoppet omtrent ut av sengen og rett inn i treningstøyet før klokken åtte. Det er ikke noe som skjer hver dag her i huset, men det er skikkelig herlig de dagene det faktisk skjer. Frokosten ble inntatt på Rema 1000 sammen med Ulrik fordi det fortsatt er totalt kaos her hjemme med malere som har tatt over kjøkkenet/hele første etasje og kjelleretasjen. Men vi klager ikke.. Vi gjør det beste ut av situasjonen og spiser mest mulig ute. Jeg håper at malerne blir ferdige i morgen, slik at vi kan vaske og sette tilbake alle møbler og ting på lørdag og søndag. Ønsket er å møte den nye uken med ro i hjemmet. Jeg får ikke ro i kroppen nå som det er rotete overalt og fremmede mennesker løper ut og inn. Sånt fungerer ikke for meg. Når det er sagt så er jeg veldig glad for at vi valgte å male stuen, kjøkkenet og gangen på dette tidspunktet. Dere må ikke misforstå. Det positive med at malingen har tatt lang tid er jo at resultatet blir bra til slutt. Forandringene er verdt alt maset, for det blir veldig fint. Jeg hadde bare ikke trodd at det skulle så lang tid. Og nei, det er ingen her i huset som hadde fått  mer ro i kroppen av at jeg tok malekosten i egne hender. Prossessen ville heller ikke gått noe fortere. Ulrik blir stresset bare av å lese kommentarene til dere som ikke skjønner hvorfor jeg ikke maler selv. Hehe! Jeg har aldri malt en vegg i hele mitt liv og Ulrik er perfeksjonist til tusen = dårlig ide. Jeg kan ikke male og ønsker ikke å lære meg det. Ferdig med den saken. House tour videoen kommer som sagt når det er i orden her igjen.

Utover dagen mistet jeg dessverre den gode energien jeg startet dagen med. Hodepinen og kvalmen har meldt sin ankomst. Jeg mistenker at det er bivirkninger av hormonene som jeg går på (Progynova), så det er ingen fare. Men jeg må jo bare ta hensyn til det. Planen var å dra på boklansering av boken "Gleden med skjeden" med en venninne på Aschehoug, men jeg måtte avlyse hele greia og bli i sengen.

Det er selvfølgelig kjedelig at formen min stopper meg i å gjøre ting jeg har lyst til som å dra på denne lanseringen, eller ting jeg føler at jeg må gjøre, som hundre andre ting jeg ikke har fått gjort i dag. Men det er kroppen som bestemmer og i den prosessen jeg er i nå er det ekstra viktig å lytte til de signalene den sender. Hvis jeg er snill mot kroppen er det større sansynlighet for at den er snill tilbake, og er det noe jeg er helt avhengig av fremover så er det en kropp som jobber med meg. Jeg tør ikke ta noen form for smertestillende nå som vi er i gang med en ny runde. Det er mye mulig at jeg overdriver og er unødvendig forsiktig, men jeg ser ikke poenget i å ta noen sjanser. Jeg tror og har alltid trodd at den beste medisinen er å slappe av og sove.

Siste melding fra helsesøster: "Håper du ikke får for mye ubehag av hormonene, det er ikke uvanlig å få litt hodepine og bli litt hormonell." Jeg føler ikke at jeg har blitt hormonell ennå. Men det får vel kanskje Ulrik svare på.. Jeg skal høre om han vil uttale seg om det senere denne uken. Det kan tenkes at han har en noe annen mening om hvordan jeg reagerer på disse hormonene.

Jeg er forresten ferdig med mensen for denne gang og forhåpentligvis ses vi ikke igjen (mensen og jeg) før Lykke eller Severin kommer til verden ♥♥


Nå skal jeg prøve å jobbe litt videre med en annonse for et produkt som jeg sverger til før jeg tar kvelden. Vi blogges!

JEG HAR MANGE MÅL OG EN STOR PLAN

God kveld, til deg som leser.

Nylig passerte jeg 11 000 følgere på Instagram! DET er noe å smile av det. I desember skrev jeg nemlig til min kontaktperson i Side 2 at målet mitt var å nå 10 000 følgere på Instagram i slutten av februar 2017, og nå en måned før tiden har jeg allerede nådd det målet pluss enda litt til. Tusen takk til alle som følger meg på Instagram --> @pilotfrue 

15 000 følgere på Instagram før juli måned er neste mål! For å nå dette målet må jeg rett og slett oppdatere hyppigere.

På Snapchat har jeg også vokst noen tusen de siste månedene. I dag har jeg et snitt på 10,7 k som følger storyene mine daglig. Tusen takk for at dere følger meg på Snapchat --> @pilotfrue

Neste mål er 13 k før mai måned. For å nå dette målet må jeg begynne å snakke mer foran kameraet. Jeg må gå ut av komfortsonen min og by enda mer på meg selv. Det blir en utfordring som jeg både gruer og gleder meg til. Jeg begynner allerede i morgen. P.s. Jeg svarer på ALLE spørsmål og henvedelser jeg får på Snapchat.

På bloggen når jeg ut til flest og det er jeg egentlig veldig glad for. Dere kan se tallene mine her. Jeg vet det er mange som ikke er klar over at disse statistikkene er offentlige og synlige for alle som vil se, så lenge bloggeren er registrert på blogglisten (Norges største uavhengige bloggliste). Noe jeg SELFØLGELIG ER. Bloggere som ikke er det har åpenlyst noe å skjule. For hvorfor skal man ikke vise tallene sine? Useriøst, spør du meg.

Neste mål med bloggen er å ta den et steg videre. Jeg er superfornøyd med tallene mine, så her har jeg ikke et konkret mål om å vokse. Men jeg ønsker å bruke bloggen og navnet mitt til et sideprosjekt utenfor bloggen. Det er kanskje litt rart at dette er neste mål med bloggen, men det er jo på grunn av bloggen at jeg kanskje kan få det til. Kanskje? Hør på meg da. JEG SKAL FÅ DET TIL. Hehe! Bakgrunnen for dette målet er at jeg vil ha flere bein å stå på i fremtiden.

Jeg er jo først og fremst en blogger, så derfor er bloggen aller viktigst for meg. Men alle de andre kanalene mine begynner også å bli mer og mer viktige for meg. Det er fordi jeg ønsker at dere som følger meg her på bloggen skal ha mulighet til å bli enda bedre kjent med meg fra flere vinkler. Mange av dere følger også @mrulriknygaard på både Instagram og Snapchat. Ulrik legger ut masse uhøytidelige videoer og bilder som jeg ikke en gang vet om. Følg gjerne han om dere ønsker et mer personlig innblikk i livet mitt, hans og vårt ♥

På YouTube har jeg så vidt begynt med litt videoblogging under "Julianne Nygård". Målet her er å legge ut minst en videosnutt i uken, noe som er krevende nok for meg som egentlig foretrekker å gjemme meg bak tekst og bilder. Jeg begynte i forrige uke. Videobloggen for denne uken kommer..

Et felles mål jeg har for alle disse kanalene fremover er å nå ut til enda flere med mitt budskap om åpenhet rundt prøverør og alt det vanskelige i prøveperioden som veldig få snakker om. Jeg håper så inderlig at lille meg kan bidra til at dette tabuet blir mindre eller kanskje helt borte? Jeg skal i hvert fall gjøre mitt aller beste for å oppnå en endring av synet på dette. Det er ikke flaut å ha fertilitetsproblemer. Det er bare trist og urettferdig.

Jeg oppdaget forresten nylig at når man googler "prøveperiode barn", så kommer jeg og bloggen min ganske høyt opp i treff.. Det betyr jo at jeg har gjort en god jobb allerede, noe jeg er utrolig stolt over. Men jeg gir meg ikke her. Jeg skal bruke meg og vår situasjon masse videre for å hjelpe andre par som sliter med å få barn, uansett om vi lykkes med dette forsøket eller ikke. Jeg har en plan. En godhjertet plan.


 

Fotograf: www.marianjade.com

Stylist: @mariadimitrov
 

FORVENTNINGENE ER STORE

Nå teller vi ikke lenger uker, men DAGER til neste innsett og det føles veldig bra. Endelig skjer det noe, og endelig er vi ordentlig i gang med vårt andre prøverørsforsøk. Det føles både godt og skummelt på samme tid. Jeg føler meg tryggere nå enn første gang siden jeg vet hva vi skal gjennom og fordi dette som sagt er en litt mindre omfattende prosess enn sist. Men på en annen side er jeg nesten enda mer forventningsfull og redd for å bli skuffet denne gangen. Det er nok fordi jeg nå vet hvor vondt det gjør med et mislykket prøverørsforsøk. Bare jeg tenker på det får jeg tårer i øynene. Det betyr ikke at jeg ikke har klart å gå videre eller at jeg har mistet troen på at dette skal gå bra. Det betyr bare at ønsket om barn aldri har vært større.

Statistisk sett er sjansene bedre for å lykkes på andre forsøk enn på første forsøk, så forventningene er store. Jeg trodde at forventningene skulle minske etter hvert forsøk i takt med at Ulrik og jeg kanskje blir mer realistiske. Men sånn jeg kjenner det akkurat nå er forventningene på vei til å bli større enn sist og da kan dere jo tenke dere hvor høye de er. Ulrik føler det på samme måte.. Heldigvis er det noe positivt i de skyhøye forventningene våre og det er håpet. Håpet om at dette skal gå bra gir oss masse god energi på veien, noe vi begge er helt avhegige av.

Neste trinn blir en ultralyd mandag 23. januar klokken 12.30 på Volvat i Oslo. Gynekologen jeg var hos sist (Trine Tromsdal) skal visst på kurs hele neste uke, men jeg får heldigvis komme til en kollega av henne, Dr. Fremming. Dersom alt er i orden på denne ultralyden så blir det innsetting av embryo enten fredag 27. januar eller mandag 30. januar! Vi håper at det blir mandag 30. januar fordi Ulrik har helt fri fra jobb denne dagen. I og med at det kun er innsett denne gangen, ikke uttak så skulle det være mulig å "styre" datoen litt mer enn sist, sa de på Spiren. Men vi må uansett vente og se hvordan det går på ultralyden først og planlegge innsettet etter det vi får vite på mandag. Dersom Ulrik ikke kan bli med meg til Trondheim på grunn av jobb, har min godeste mamma sagt seg villig til å bli med. Planen er å reise både opp og ned på samme dag, da det ikke gjør verken vondt eller tar lang tid å sette inn egget. Men jeg vil uansett ikke reise alene på en slik følelsesladet tur og dag.

Inntil videre er det kun progynova tabletter jeg skal ta hver dag. 1 tablett om morgenen og 2 tabletter om kvelden. Jeg har ikke merket noe bivirkninger av disse tablettene ennå, men det er kanskje litt tidligå si noe om. Er det noen av dere som har gått på disse tablettene og vil dele noen erfaringer her? Jeg har jo bare gått på progynova i 2 dager.

Mulige bivirkninger jeg kan få av Progynova hentet fra felleskatalogen.no:

Vanlige (forekommer hos 1-10 av 100 brukere):
Vektendringer, hodepine, magesmerter, kvalme, eksem, kløe, uregelmessige blødninger, gjennombruddsblødninger, sporblødninger (spotting).
 
Mindre vanlige (forekommer hos 1-10 av 1000 brukere):
Overfølsomhetsreaksjoner, nedstemthet, svimmelhet, synsforstyrrelser, hjertebank, sure oppstøt (dyspepsi), hudreaksjoner, smerter eller ømhet i brystene, væskeansamlinger (ødemer).
 
Sjeldne (forekommer hos 1-10 av 10 000 brukere):
Uro, endret sexlyst, migrene, problemer med bruk av kontaktlinser, oppblåst mage, oppkast, akne, økt behåring, muskelkramper, smertefulle menstruasjoner, endret utflod fra skjeden, forstørrede bryster, tretthet.
 
Selv om jeg håper at jeg slipper unna alt på denne listen, så er det å bli gravid for meg er verdt hver eneste av disse bivirkningene.. Helt seriøst.
 

 

Foto: www.marianjade.com

Hår og sminke: @mariadimitrov

TID ER EN AV DE MEST VERDIFULLE ELEMENTENE I LIVET

Annonse

Den beste følelsen i verden er seriøst å komme hjem til et rent og ryddig hjem. Det er hva jeg kaller for hverdagsluksus. Jeg elsker å ha det pent rundt meg og mistrives fort når ting ikke er på stell. Ulrik føler det heldigvis på samme måte, så vi var tidlig enige om å sette bort store deler av rengjøringen den gangen vi ble samboere på ordentlig. Både fordi Ulrik er mye borte, fordi jeg ønsker å bruke tiden min på andre ting enn husvask og fordi vi begge vil unngå at husrengjøringen skal bli et irritasjonsmoment mellom oss. Det er jo ikke noe vits i å krangle om hvem som skal støvsuge eller hvem som skal vaske badet uke etter uke, når vi kan sette bort jobben til profesjonelle renholdere? Altså, det er nok av andre unødvendige ting å krangle om i ekteskapet. Hehe!

Fra spøk til alvor.. Ulrik hadde vaskehjelp før vi ble kjærester fordi han heller ikke er interessert i å bruke sin fritid på vasking. Selv om jeg er mye hjemme i min hverdag, så betyr ikke det at vaskingen her i huset kun er min oppgave. Jeg har alltid vasket i hjemmet mitt selv. Da jeg var yngre jobbet jeg til og med som vaskehjelp for firmaet til pappaen min, men nå har jeg kommet til et tidspunkt i livet hvor jeg heller vil og kan bruke tiden min på andre ting som trening, blogging, være med venninner og kose meg med Ulrik når han er hjemme.

Verken Ulrik eller jeg er redde for å få skitt under neglene eller å ta i et tak her hjemme, ikke misforstå. Men vi liker å prioritere andre ting i hverdagen enn denne husvasken og derfor benytter vi oss av en pålitelig rengjører fra Freska rengjøring annenhver uke. De få kronene vi bruker på dette er bare såååå verdt det! Her ser dere ukens arbeidplass til både Ulrik og meg i toppetasjen vår. Rent og fresht ♥


Freska sin misjon er å gi folk mer tid til det de har lyst til:

"Alt avhenger av tid og vi tør å påstå at tid er en av de mest verdifulle elementene i livet. Ved å kjøpe hjemmerengjøring kjøper du deg mer tid til å gjøre det som er viktigst for deg, enten det er å bruke mer tid sammen med familie, venner, eller å lene deg tilbake og nyte en god bok. "

Vil du også ha hjelp til rengjøringen?

Her er to forskjellige tilbud som du kan velge mellom:

♡  Få 20% rabatt ved bestilling av én vask, med rabattkoden "pilotfrue20"

♡ Eller 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement hos Freska, med rabattkode "pilotfrue50"

BEGGE RABATTKODENE KAN BRUKES HER!
De to badene vi har i huset er seriøst de verste rommene jeg kan tenke meg å vaske, spesielt dusjen til Ulrik og badekaret mitt. Det er en tung jobb som tar mye tid, men det må jo bare gjøres. Dessuten er det ingenting som er så fantastisk som å legge seg i et nyskrubbet badekar på et nyvasket bad som lukter deilig og rent etter en lang og effektiv treningsøkt, slik jeg var så heldig å få gjøre tidligere denne uken. Apropos hverdagsluksus!


Mandag denne uken hadde vi nemlig besøk av herlige Karolina fra Freska rengjøring. Hun bruker bare 4 timer på hele huset vårt, og på de timene vasker hun nøye i alle rom (145 kvm), skifter på senger og egentlig alt annet jeg ber henne om, som foreksempel stryking av skjortene til Ulrik. Jeg pleier å gi henne en ekstra oppgave som hun skal prioritere når hun er her i tillegg til de vanlige oppgavene hun har. Denne gang var det garderoben som trengte litt ekstra oppmerksomhet.

Rengjørerne fra Freska er effektive, blide og serviceinnstilte. De kommer på avtalt tidspunkt og gjør husrengjøringen like bra eller bedre enn du gjør det selv. I dag har vi som sagt bare behov for denne tjenesten hver 14. dag, siden vi bare er to mennesker og en liten hund. Men i fremtiden når vi forhåpentligvis blir en større familie, blir det nok oftere. En gang i uken kanskje?
Du kan bestille rengjører HER og la Freska ta hånd om de enkle hverdagslige oppgavene som stjeler tiden din :-)

P.s. Husk rabattkodene "pilotfrue20" for 20% rabatt på en vask og "pilotfrue50" for 50% rabatt på første vask ved bestilling av abonnement hos Freska.

Følg Freska på Facebook for flere gode tilbud her!

ENDELIG!

Selv om jeg har hatt så vondt i magen at jeg ikke har gjort annet enn å ligge i sengen med knærne inn mot magen i hele dag, så har jeg aldri vært gladere for å få mensen. Endelig blør jeg! Herregud, som jeg har ventet på denne dagen. Jeg var redd for at mensen ikke skulle dukke opp denne måneden og at vi måtte utsette forsøk nummer to i flere uke. Det ville som sagt ikke vært noen krise, men denne ventingen tar veldig mye energi. Derfor er jeg lettet over at kroppen min er "tilbake i balanse", eller hva jeg skal kalle det.

Ulrik er på jobb i dag også. Lørdagskvelden min består derfor av Netflix i sengen alene og pannekaker med sukker og smør. Dagens første og eneste måltid. Snart skal jeg prøve å sove igjen. Det er det eneste som hjelper. For når jeg klarer å slappe av så mye at jeg sovner eller nesten sovner, så merker jeg ikke smertene like kraftig.

I morgen starter jeg med Progynova tabletter (blødningsdag 2). En om morgenen og 2 om kvelden, og rundt dag 10 blir det ny ultralyd for å planlegge neste innsett.

Jeg føler meg skikkelig klar og motivert til dette fryseforsøket. Litt sliten etter magekrampene i dag, men det går fint. Nå skjer det jo noe i det minste..

OM ALT OG INGENTING

 

Det er så gøy at dere tar i mot det meste jeg gjør med et smil her på bloggen. Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på min spontane videoblogg i går! Det enkle er ofte det beste. Er det ikke sånn? Jeg har tenkt til å filme mer fremover, og ble skikkelig motivert etter kommentarene jeg fikk under gårsdagens innlegg. Er det noe spesielt dere ønsker videoblogg av forresten? Jeg tenker først og fremst å filme det jeg har på hjertet "der og da" i hverdagen, slik som jeg gjorde i går. Det trenger nødvendigvis ikke være så mye jeg vil ta opp eller så lange videoer, men jeg tror at dere blir enda bedre kjent med meg som person ved at jeg snakker til dere usensurert, åpent og ærlig i blant, ikke bare gjemmer meg bak tekst og bilder. Hva tror dere?

Jeg foretrekker egentlig å skrive fremfor å filme. Det føles mest komfortabelt, men nå begynner jeg heldigvis å bli mer komfortabel foran videokameraet også. Derfor tør jeg å ta utfordringer fra dere som eventuelt har noen ønsker til andre settinger jeg bør filme.. Anyone?

Hår og sminke: @mariadimitrov

Foto: www.marianjade.com
 

Herlighet, nå er det helg allerede. Jeg kom nesten akkurat hjem fra dagens treningsøkt. Ukens fjerde! Ikke verst? Jeg planlegger minst en økt i morgen og kanskje en på søndag. Vi får se. Treningen skal aldri gå ut over det sosiale og kosen i helgene, men denne helgen som Ulrik jobber og jeg er i en periode i livet hvor jeg tar det veldig med ro, så er det begrenset hvor mye annet som skjer i helgene. Derfor benytter jeg den treningsgleden og motivasjonen jeg endelig har mens den er her.

Akkurat nå sitter jeg forresten i toppetasjen på "kontoret" vårt og skriver til dere. Det er full kaos i stuen, på kjøkkenet og i gangen igjen fordi vi har en maler her som fikser opp feilene fra forrige maler. Det skal bli fint å få alt i orden snart. Jeg tror det blir ferdig i løpet av mandag eller tirsdag til uken. Jaja.. Litt rot tåler vi. Ulrik kommer ikke hjem før sent i kveld, derfor er planen er at jeg skal på tacokveld til storesøster og tanteungen min i Asker. Jeg har ikke sett noen av de siden før jul, så jeg gleder meg veldig.

Mange av dere som følger meg på Snapchat lurte sikkert på hva jeg drev med på onsdag da jeg ble sminket, stylet og fotografert. Vi prøvde oss på en ny header, men om vi fikk det til eller ikke får tiden vise. Jeg var utrolig fornøyd med både hår, sminke og den jobben fotografen gjorde. Det er bare jeg som er ubesluttsom og sliter med å bli fornøyd med meg selv. Bildene over er to av bildene vi tok den dagen. Men ikke potensielle kandidater til header, tror jeg. Det eneste jeg vet er at jeg er så lei av den headeren jeg har nå at jeg holder på å spy. Men jeg gidder ikke bytte før jeg er ordentlig fornøyd med en ny. Spørsmålet er om jeg noen gang blir det. Vi jenter altså.

P.s. Fortsatt ingen mensen.

11.01.2017

Datoen i dag er helt spesiell for Ulrik og meg. 11. januar er en dato vi kommer til å huske livet ut, fordi den rett og slett var starten på alt. For nøyaktig 3 år siden i dag møtte jeg nemlig Ulrik for aller første gang. Lite visste han at jeg var kvinnen i hans liv, men jeg derimot visste det fra første stund. Heldigvis tok det ikke mange dagene før han også skjønte det. Med "det" mener jeg at vi to burde bli et par. Vi er ennå litt uenige om den nøyaktige datoen vi offisielt ble kjærester, derfor er det fint å ha en annen dato å forholde seg til. Jeg føler egentlig at vi ble kjærester litt før Ulrik føler det, men poenget er at det ikke var noen andre gutter for meg eller noen andre jenter for Ulrik etter 11.01.2014. Da startet kjærlighetshistorien om Ulrik og Julianne.

Jeg legger ved et av de første "parbildene" (les: minus hundre selfies) vi tok utenfor leiligheten til Ulrik. Herlighet, jeg har forandret meg. Ikke sant? Jeg liker å tro at jeg ser litt mindre "babe" ut og litt mer voksen ut i dag. Men bildet i seg selv er uansett et hyggelig minne ♥ ♥

I tillegg må jeg nesten legge ved dagens oppdatering fra Ulrik på Instagram. Hehe! Morsom han.. Og ja, det ble full pakke første kveld ;-)

Mye har skjedd på disse 3 årene og mye skal skje på de 3 neste. Tusen takk for at dere har fulgt oss på denne fantastiske reisen fra kjærester til ektefeller. Vi håper dere vil følge kjærlighetshistorien vår videre, og at vi når det neste store målet vi har sammen i løpet av de tre årene som kommer, nemlig å bli foreldre. Tvi tvi!

ET MIRAKEL


Hei, dere. Jeg venter fortsatt på mensen og det er ingen tegn til at den er like rundt hjørnet. Formen min er fin, men jeg føler meg litt sliten og lei. Spesielt i dag. Men vet dere hva? Det er helt greit. Noen dager er tøffere enn andre og på de tøffeste dagene er det lov til å bare være sliten og lei.

Graviditetstesten jeg tok på morgenen i dag var negativ. Selv om jeg ikke hadde stor tro på at vi hadde blitt gravide helt på egenhånd, så føles det likevel som en ny skuffelse og et nytt slag i trynet. Det er nok ikke til å unngå nå som drømmen om barn er størst i verden. Men skuffelsen var heldigvis ikke så stor og slaget var heldigvis ikke så hardt som forrige gang jeg tok en graviditetstest. Jeg var på en måte forberedt, men på en annen måte ikke. Håpet var jo der og påminnelsen om at det å få barn skal være så vanskelig er uansett vond. Både for Ulrik og meg.

Det er altså ikke et mirakel på vei til oss helt ennå. Men vi må fortsette å tro at det kommer. Vi må tro at mirakelet ligger nedfryst og venter på oss i Trondheim. Vi må tro at det snart er vår tur til å bli foreldre og vi må tro at alt går bra til slutt.

Når tro og håp er det eneste vi har ♥

JEG KAN VÆRE GRAVID

Hei dere! Jeg skjønner ikke hvor det har blitt av denne dagen her? Jeg stod opp klokken 07:45, tok i mot vaskehjelpen klokken 08:45, besvarte mailer og ringte noen telefoner fra 09:00-10.00, trente fra 11.30-12.30, kjøpte blomster, dusjet og ordnet meg frem til negltimen min klokken 14:00 på Frogner. Etter det dro jeg hjem igjen, handlet mat og ryddet frem til venninnen min, Marthe kom på besøk fra Fredrikstad. Da hun kom satt vi i gang med maten nesten med en gang, så kom resten av jentene i 18-tiden. Vi har nemlig hatt jentekveld hos meg i dag med Chili con carne og hjemmebakte rundstykker. Mmm! Skikkelig digg og ikke minst hyggelig. Brått var klokken 22:00 før jeg fikk tid til å sette meg ned. Jaja. Det har vært en fin dag da ♥

Over til det jeg hadde lyst til å fortelle dere om.. Jeg har fortsatt ikke fått noe blødning og det føles veldig frustrerende. Men det er visst ikke uvanlig at mensen blir litt forskjøvet etter Gonepeptyl-sprøyten, sa helsesøster. Jeg hørte nemlig med henne tildigere i dag for å forsikre meg om at det ikke er noe galt med meg. Hehe! Jeg er egentlig ikke en som vanligvis bekymrer meg over helsen min, men denne prøverørsprosessen har gått helt i hodet på meg. Det må jeg bare innrømme. Mange himler sikker med øynene nå og tenker "kan hun ikke bare slappe av og vente til blødningen kommer", men det er faktisk ikke så lett når man står i det. Bekymringer og stress er en naturlig del av denne prosessen, som i hvert fall ikke jeg klarer å unngå.

Jeg spurte også om det er noen som helst mulighet for at jeg kan være gravid, siden flere har stilt meg det spørsmålet her i kommentarfeltet. Jeg var helt sikker på at det var fysisk umulig, men der tok jeg feil. Siden jeg har litt av hormonene igjen i kroppen etter forrige runde så er det faktisk mulig at vi har blitt gravide "helt av oss selv". Derfor ble jeg anbefalt å ta en graviditetstest for sikkerhets skyld. Det var heldigvis ikke farlig at jeg har tatt Gonapeptyl, om det skulle vise seg at det har skjedd et mirakel. Jeg tror vel egentlig ikke at det har det. Eller.. Kanskje? Håpet er der uansett. Alltid.

Jeg skal derfor ta en graviditetstest i morgen tildig for å sjekke. Det hadde selvfølgelig vært verdens beste nyhet om testen blir positiv. Men jeg forventer det ikke, slik jeg gjorde etter første prøverørsforsøk. Da følte jeg meg sikker på at jeg var gravid. Nå føler jeg meg bare rar og usikker på grunn av denne blødningen som ikke har kommet. Dessuten er jeg egentlig veldig klar og innstilt på forsøk nummer to, så det går helt fint om testen i morgen blir negativ. Klart jeg blir skuffet, men ikke på samme måte som sist gang jeg testet meg. Hvis dere skjønner?
 

 

FAMILIEDAG

God kveld, til deg som leser! Vi har hatt en skikkelig familiedag, om det er lov å si det? Familien Nygård består jo bare to mennesker og en hund enn så lenge, så jeg ser ikke på oss tre som en fullverdig familie akkurat. Men jeg liker å late som og vi liker å gjøre typiske "familieaktiviteter" sammen på søndager som Ulrik har fri. Gleden var derfor stor hos både Stella og meg da Ulrik foreslo at vi skulle ta en tur opp i Homenkollen tidligere i dag. Det ble en passe lang tur og lefser vi har fått av svigermor da vi kom hjem igjen. Jeg sier meg fornøyd med gåturen i dag og lar kondisjonstreningen vente til i morgen.

Apropos ingenting.. Jeg har fortsatt ikke begynt å blø og jeg føler meg ikke lenger øm i magen. Hva skjer? Det skulle gå "ca en uke", stod det. Nå har det gått 8 dager.. Det er sikkert helt normalt, men dere som er prøvere kjenner dere nok igjen i min frustrasjon. Håper virkelig at blødningen kommer i natt eller i morgen. Jeg føler meg så klar for å sette i gang med tablettene og det hele. Derfor er det kjedelig å vente. Det er all denne ventingen jeg blir sprø av. Ventingen og de forvirrende signalene som kroppen min gir meg.

Nå skal jeg sette meg ned og se mer på en ny serie som jeg akkurat har startet på. Ulrik er på vei tilbake på jobb igjen, så i kveld blir det maraton. Serien jeg skal se heter "The OA". Er det noen som har sett denne? Jeg har hørt at den skal være veldig spennende, men jeg har liksom ikke kommet så langt at jeg kan si meg enig eller uenig ennå. Dersom jeg ikke liker den så får jeg bare finne en annen serie. Det føles bare godt å kunne koble av det virkelige livet og leve meg inn i noe helt annen i noen timer. En film holder ikke. Det må være en serie som går over mange timer. Og hvem vet.. Kanskje kommer blødningen i løpet av kvelden når jeg slutter å tenke på den?JEG TRODDE ALDRI AT DENNE DAGEN SKULLE KOMME

Hei, dere! Det blir litt sen blogging på meg for tiden. Men dere vet jo at jeg hører fra meg. Jeg har nemlig ikke kommet helt inn i bloggrutinene mine igjen. Men det meste andre hverdagslige jeg driver med har jeg endelig kontroll over. Det er spesielt godt å være gang med treningen igjen. Jeg trodde aldri at denne dagen skulle komme i desember da jeg var støttemedlem og latet meg på sofaen store deler av måneden, drakk mange liter med julebrus, spiste et spann med juleskum og hadde pepperkaker til frokost. Det gikk så langt at jeg ble deprimert av det. Helt seriøst. Det hadde selvfølgelig mye å gjøre med alt det andre som skjedde også (les: ikke skjedde), men det var ikke lurt å kutte ut treningen. Spesielt ikke for humøret. Er det noe jeg aldri skal gjøre igjen så er det å kutte ut treningen over lengre tid. Uansett hvor trist og lei jeg er. Det gjør bare ting verre.

I dag hadde jeg årets tredje økt og er veldig fornøyd med innsatsen så langt. Jeg tror ikke det finnes en muskel i kroppen min som jeg ikke er støl i akkurat nå. Hehe! Derfor blir det litt roligere kondisjonstrening i morgen som ukens siste og årets fjerde økt. Jeg har godt av å bevege meg noe hver dag. Det er er bare sunt, så lenge jeg ikke overdriver. Overdrivelse er generelt dumt uansett hva det er snakk om. Alt handler om balanse i livet.

Jeg har fått flere spørsmål på Snapchat de siste dagene av andre prøvere som lurer på om det er farlig å trene når man er i en prøverørsprosess. NEI, det er ikke farlig å trene. Forsett som vanlig før uttak. Men dette er ikke tiden for å presse nye grenser, leve på diett eller melde seg på maraton. Bruk hodet og lev normalt sunt. I rugetiden derimot (etter innsett) så skal du være litt mer forsiktig, men det er bare positivt med mosjon. Jeg fikk beskjed om å trene sirka halvparten av den intensiteten som jeg vanligvis har på trening i rugetiden. Snakk med legen din. Hun eller han kommer garantert med de beste rådene for akkurat deg. Vi er jo forskjellige og du må selvfølgelig ta utgangspunkt i den helsen du har, ikke den jeg har. Men jeg er helt sikker på at ingen leger sier at du skal ligge i sofaen de 14 dagene du ruger og heller ikke i dagene før uttak.

Hvorfor trener jeg? Jo, det skal jeg fortelle dere. Jeg trener først og fremst for humøret, for å forberede kroppen på svangerskapet og for å kunne tilby lille Lykke eller lille Severin en sunn og sprek mor som kan være med på alt det sprellet de ønsker. Jeg har ikke lenger konkrete treningsmål i forhold til den "perfekte kroppen". Jeg liker å ta meg godt ut, så det er mulig at målene mine blir noe mer overfladiske og konkrete etter fødsel, men det største plusset nå i voksen alder vil alltid være å ha en godt fungerende kropp.

Fremover nå blir det ingen alkohol. Jeg drakk mitt siste glass med champagne på nyttårsaften og håper at jeg ikke kan ta det neste glasset med bobler før om godt over et år. P.s. Jeg vet ikke hvor lenge man venter etter at man har født. Et halvt år? Det spørs vel helt om man ammer eller ikke kanskje..

Tidligere i dag var jeg forresten på apoteket for å hente ut Progynova og for å bestille Utrogestan. For dere som lurer var det ikke bestilling på Progynova, men Utrogestan må jeg vente på frem til tirsdag. Heldigvis koster ikke disse medisinene meg mer enn en hyggelig liten egenandel. Det må være det eneste positive med andre forsøk hittil. Det er jo likt for alle enten man tar behandlingen offentlig eller privat, så vidt jeg har skjønt.

Det er nå 7 dager siden jeg tok sprøyten "Gonapeptyl", som skulle gi meg en blødning innen en ukes tid. Dermed bør blødningen være like rundt hjørnet. Jeg føler at den er på vei, siden jeg kjenner meg litt øm nederst i magen. Eller kanskje jeg bare er støl? Den kroppen min altså. Jeg blir ikke klok.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og så skal jeg lage *trommevirvel*... TACO! Ulrik er på vei hjem fra jobb og vi skal bare kose oss hjemme. Ulrik, Stella og meg. Den perfekte lørdagskvelden her i huset ♥

ÅPENHETEN, SAMHOLDET OG DEN GODE ENERGIEN

Tusen takk for alle de fine kommentarene vi fikk på blogginnlegget mitt i går kveld. Den støtten Ulrik og jeg opplever gjennom dere er helt unik. Jeg skulle ønske at jeg kunne dele alle de oppmuntrende ordene vi får i kommentarfeltet, på Snapchat, på Instagram og på Facebook med andre par som har det like tøft som oss. Vi føler oss veldig heldige som får så mange gode råd på veien av andre prøvere og tidligere prøvere. Det er nesten litt urettferdig i forhold til alle andre som også har vanskeligheter med å få barn. Men sånn er verden. Den er urettferdig.

Ulrik og jeg har jo "bare" prøvd siden februar 2016. Noen mener det ikke er lenge, men vi føler at vi har prøvd lenge og det er jo det som teller for oss. For oss føles det urettferdig. Tid og venting oppleves som sagt forskjellig. Jeg vil sammenligne det med smerte. For smerte oppleves jo også forskjellig. Ikke sant? Jeg synes derfor synd på alle som ønsker seg barn og har vanskeligheter med å få det. Jeg synes synd på alle som har det vondt og jeg synes synd på alle som sliter med noe i livet. Uavhengig av at andre har det verre eller vondere. Jeg synes synd på Ulrik og Ulrik synes synd på meg. Det er synd på oss som par, men det er ikke noe mer synd på oss enn andre par som sliter. Dessverre og heldigvis finnes det mange par som oss. På en måte føles det jo godt at vi er flere, selv om jeg ikke unner noen i hele verden å gå ufrivillig barnløs over tid. Det er bare godt å vite at man ikke er alene. For det er virkelig urettferdig at vi som har så lyst på barn ikke vet om vi faktisk får det, mens andre par får barn etter barn uten noen form for hjelp eller utfordringer.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt tips til andre prøvere er og blir åpenhet rundt det hele. Jo mer åpne dere velger å være om prøveperioden, jo mer støtte og forståelse får dere. Det er den beste erfaringen vi har gjort oss etter snart et år som prøvere. Den nest beste erfaringen vi har gjort oss til nå må være å stå sammen om problemene som dukker opp. Selv om det er jeg som i hovedsak er problemet bak vår vanskelige prøveperiode, så snakker vi aldri om det som mitt problem her hjemme, men som VÅRT problem. Det er VI som sliter med å bli gravide, ikke jeg. Vi ble fortalt på klinikken at vi taklet den triste beskjeden jeg fikk sammen som par spesielt godt. Jeg sier ikke dette for å skryte, kun for å forberede andre par på å stå sammen uansett hvem problemet måtte ligge hos. Vi ble nemlig også fortalt at det finnes par som skylder på hverandre og blir sinte under en slik fertilitetsutredning. Det er til og med par som går fra hverandre av slike grunner og det er for meg utrolig trist og tragisk. STÅ SAMMEN.

Det sies at de aller fleste par som ønsker seg barn lykkes innen et år. Lykkes vi med forsøk nummer to som vi nå er i gang med, så føler jeg meg utrolig heldig. Det vet jeg at Ulrik gjør også. Hvis ikke vi lykkes denne gangen heller så må vi bare fortsette å glede oss over alt det andre som er bra i livet. Vi må glede oss over at vi ellers er friske, vi må glede oss over at vi har hverandre og vi må glede oss over at vi bor i et land hvor vi kan få all den medisinske hjelpen vi måtte trenge. Vi må fortsette å dele, fordi det fungerer for oss. Vi må fortsette å støtte og motivere hverandre til å fokusere på andre ting enn kun denne babydrømmen. Vi må dra hverandre med på trening og gjøre andre aktiviteter sammen som gir oss god energi. Uten åpenheten, samholdet vårt og den gode energien så kommer vi ingen vei. Det er helt sikkert.

God helg, til deg som leser.

TANKENE SOM HOLDER MEG VÅKEN OM NETTENE

Var det noe galt jeg gjorde i forrige rugeperiode? Burde jeg teste noe alternativt ved siden av prøverørsprosessen som akkupunktur eller yoga? Får jeg i meg de vitaminene og den maten jeg trenger? Trener jeg for lite eller trener jeg for mye? Lever jeg riktig? Har vi større eller mindre sjanse for å lykkes med fryseførsøk? Er det større sjanse for å lykkes forsøk nummer to? Hva om eggene våre ikke overlever opptiningen? Føles det verre om vi mislykkes enda en gang eller var den første nedturen verst? Hvor mange forsøk kommer jeg til å takle psykisk? Hvor mange prøverørsforsøk tåler kroppen min? Hvor mange forsøk tåler forholdet til Ulrik og meg? Det er jo ingen hemmelighet at denne prosessen er tøff for oss begge.

Tenk om ingen av eggene vi har på frys gir liv. Tenk så skuffet jeg kommer til å bli. Tenk så trist Ulrik kommer til å bli. Tenk så mange som kommer til å bli lei seg på våre vegne. Tenk så urettferdig. Tenk så vanskelig det blir å begynne på nytt med medisiner og egguttak. Tenk om prøveperioden tar mange år. Tenk om jeg ikke har flere egg å hente. Vi må bare håpe.

Tenk om jeg blir gravid snart! Tenk så glad Ulrik blir. Tenk så fantastisk jeg kommer til å føle meg. Tenk så lykkelige Ulrik og jeg blir sammen. Tenk så mange som kommer til å smile. Tenk så godt det blir å fortelle den positive nyheten til familie og venner. Tenk så gøy det blir å dele nyheten på bloggen og i andre sosiale medier. Tenk så ønsket dette barnet egentlig er. Tenk om jeg blir en like god mor som min mamma. Tenk så god pappa Ulrik kommer til å bli. Tenk så heldig dette barnet vil bli. Tenk om det blir en gutt. Tenk om det blir en jente. Tenk for et mirakel! Tenk om vi får flere barn. Tenk om vi får tvillinger. Tenk for en familie. Vi har heldigvis troen.

Blir prøverørsbarn akkurat som vanlige barn? Hvordan reagerer barna når de blir eldre på at de er prøverørsbarn? Er det noen type sykdommer som er hyppigere å se hos et prøverørsbarn? Er det sant at prøverørsbarn har større risiko for blodkreft? Jeg grøsser når jeg googler "prøverørsbarn sykdom".

Tenk om det er noe mer som feiler meg? Tenk om det er noe som feiler Ulrik? Tenk om jeg aldri blir gravid? Tenk så sterke Ulrik og jeg blir sammen ♥

KLARE FOR Å TA FATT PÅ HVERDAGEN IGJEN

Da var vi hjemme i Oslo igjen og klare for å ta fatt på hverdagen 2017. Jeg føler meg heldigvis mye bedre i dag og har ikke hatt noe mer vondt i magen. Bank i bordet! Forhåpentligvis går dette veldig fint frem mot neste innsett, og hvis ikke så tåler jeg litt fysisk smerte. Jeg ble bare så bekymret der jeg lå med kramper etter sprøyten fordi jeg trodde det var noe galt. Den psykiske smerten ved ikke å lykkes og alle bekymringene på veien er mye verre enn de fysiske magesmertene, hodepinen, kvalmen, slappheten og alle de andre fysiske bivirkningene som følger med de fleste medisinene under assistert befruktning. Jeg skal ikke påstå at egguttaket var behagelig, men jeg kunne gjort det 100 ganger til om det ga meg minst ett barn. Helt seriøst. Det var jo ikke i nærheten av vondt når jeg sammenligner det med smerten jeg fikk av den negative graviditetstesten etter vårt første prøverørsforsøk. Det er den tiden mellom hvert forsøk og alle de tunge nedturene underveis som eventuelt knekker oss prøvere. Ikke inngrepene eller medisinene.

Nå skal jeg som sagt bare vente til det kommer en ny blødning. De sa den skulle komme om sirka en uke da jeg tok sprøyten og nå er det 4 dager siden, så den kan vel egentlig komme ganske snart? Noen som har erfaring her? Når blødningen kommer skal jeg uansett ta kontakt med klinikken i Trondheim for å få en resept på "Prognyva tabletter" og hente ut tablettene på apoteket. Prognyva skal jeg starte med på blødningsdag 2. En tablett om morgenen og to tabletter om kvelden. Disse skal jeg fortsette med helt frem til ny ultralyd på syklusdag 10. Ultralyden tar jeg her i Oslo på Volvat, som sist gang.. De neste ukene blir spennende, dere. Spennende og nervepirrende.


Huset vårt er fremdeles preget av julen i nesten alle rom, så jeg har en stor jobb foran meg. Men først må jeg pakke ut av alle bager og kofferter fra Geilo, så blir det opprydding og storrengjøring til slutt. Jeg gleder meg sånn til alt er på stell her at dere aner ikke. Vi venter også på en ny maler, siden den forrige maleren ikke fullførte jobben skikkelig. Vi måtte bare sette tilbake møblene og ignorere feilene i julen fordi vi fikk besøk. Men snart skal alt fikses ordentlig, og etter det skal jeg lage en "house tour video" til dere. Jeg skjønte at det var noe flere ønsket seg fra meg :-)

Det var forresten meningen at jeg skulle blogge i bilen på veien hjem fra fjellet, men etter at jeg hadde betalt regninger og besvart jobbmailer så sovnet jeg. Å sove i bil er kanskje noe av det beste jeg vet, og siden jeg ikke sov mer enn et par timer natt til i dag så trengte jeg virkelig denne søvnen. Noen netter blir jeg bare liggende å tenke. Tenke på alt som kan gå bra og på alt som kan gå dårlig.

MENS KONA SOVER..

Hei hei bloggen!

Eg har tatt fatt i tastaturet i dag mens kona sover. Ingen av oss er i noke spesielt god form, men Julianne har hatt det verst dei siste dagane. Hon har blant anna slitt med kramper i magen, som ein bivirkning av sprøyta hon tok på søndag. Vi har vært i kontakt med gynekologen vår på Spiren i Trondheim, og det er visst vanlig at det oppstår slike smerter uten at det er lett å peike på ein forklaring. Heldigvis går det mykje beire med Julianne no, men vi blei litt redde der og da etter å ha lest på pakningsvedlegget at man skulle ta kontakt med lege øyeblikkelig dersom kraftige magesmerter oppstår, noke det såg ut til å være. Dessuten hadde Julianne så vondt at eg måtte snakke med Liv Bente (gynekologen), mens hun låg å vrei seg i senga. I tillegg leste eg også noke om at abdominale smerter kunne være et tegn på overstimulering av eggstokkene, og det gjør ein såklart litt bekymra. Eg kan jo ikkje vite kor vondt hon har eller ka eg skal gjere i slike situasjoner. Derfor var eg mildt sagt stressa her i går da smertene var som verst. Spesielt sidan det var dagen ETTER hon tok sprøyta. Eg skjønte liksom ikkje at det kunne være normalt.

Julianne ligg fortsatt her frysende med ein verkende kropp, rennende nese og blanke øyne, stakkar. Men magesmertene har gitt seg. Takk og lov. Eg e litt snufsete og uggen i formen sjølv. Men det har eg jo vært ei stund, så no e eg endelig på bedringens vei. I morga reiser vi derfor heim fra fjellet. Vi bestemte oss for å bli her ein dag til for å forhåpentligvis bli heilt friske. Juleferien e no straks over for meg og tydeligvis helt over for Julianne. Hon har allerede innført sunne matvarer i leiligheten på Dr. Holms, godteriet er satt vekk og måltidene er kjipere. Handlelisten eg fikk i går bestod av: minigulrøtter, sukkererter, kesam, makrell i tomat, grove knekkebrød og egg. Det var då eg skjønte at ferien no e over.

Fra spøk til alvor.. Det er på tide å ta tak i kvardagen og fokusere på alt det positive Julianne og eg skal fremover. Babydrømmen vår kommer selvsagt i første rekke og den ser vi fremdeles lyst på. Men vi har også mykje anna å glede oss over. Julianne har blant annet starta på eit nytt prosjekt som eg er så heldig å få være ein del av. Eg veit ikke når hon skal røpe mer om dette prosjektet, men eg veit at hon starta med det offisielt i går ettermiddag og det hon holder på med er eg enormt stolt av.

2016 har vore eit fantastisk år på både godt og vondt. Fra ekstremt lykke med alt rundt bryllupet vårt, til den andre enden av skalaen da vi fikk eit slag i trynet med beskjeden om at vi har problemer med å bli gravide. Livet snur seg fort og ofte har man dessverre ikkje mulighet til å styre det som skjer. Det bare skjer også må man gjøre det beste ut av situasjonen der og då. Prøverørsforsøk nummer 1 gikk ikkje, men det har vi lagt bak oss. No er det nytt år og det første store som skal skje dette året er vårt første fryseforsøk i slutten av denne måneden. 1. januar begynte vi som dåkke veit på eit nytt prøverørsforsøk. Eg har like stor tru på våre 2 eskimoer som ligg i fryseren som Julianne har, og om minst ett av dei to egga ger oss ein liten baby så blir vi lykkelige. Håper dere vil fortsette å krysse fingrene for at vi to snart blir tre, som Julianne sa det så fint i hennes tale til meg i bryllupet vårt 20. februar 2016. Snart eit år sida no..

Vi snakkast! Kjekt om dokke vil følge meg på snap/insta. Svarer på dei fleste spørsmål og henvendelsa @mrulriknygaard  ✈️

SKJØNNHET KOMMER FRA INNSIDEN

Annonse

Hei, fra Geilo! Vi har bestemt oss for å bli her på fjellet i noen dager til for å slappe av og gjøre overgangen fra juleferie tilbake til hveradagen litt mykere. Jeg vet ikke med dere, men for meg så tar det alltid noen dager før jeg kommer meg inn i alle de gode rutinene, som trening, sunn mat og ikke minst vitaminene mine. Jeg har nemlig lett for å ta ferie fra alt som er bra for meg når jeg først skeier ut, noe jeg virkelig har gjort denne julen. Men heldigvis har ikke huden min tatt noen stor skade av utskeielsene. Det er mest sanynlig fordi jeg er veldig flink til å ta vare på den resten av året. Det er jo ikke dagene mellom jul og nyttår man trenger å fokusere på, men dagene mellom nyttår og jul igjen. Hehe!

Husker dere at jeg introduserte dere for Skinrepair i juli 2015? Nå har jeg brukt dette kosttilskuddet fast i godt over et år og tenkte derfor at det var på tide med en oppdatering:

Kort fortalt så er Skinrepair et kostilskudd som består av kollagen, sink, vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Sammensetningen bidrar til renere hud, motvirker og demper dannelse av rynker. Rett og slett en pakke med fordeler for huden.. Grunnen til at jeg kommer med denne oppdateringen nå er fordi jeg aldri har vært mer komfortabel med huden min. Både med og uten sminke. Jeg er faktisk så fornøyd med huden min akkurat nå at jeg ønsker å anbefale disse tablettene videre til deg som vil opprettholde en sunn og fin hud i tiden fremover, eller for deg som sliter med urenheter og tenker at 2017 er året du skal gjøre noe med problemet.

Heldige meg har gleden av å gi alle dere som leser en liten nyttårstilbud på starten av året. Nå får du nemlig 40% rabatt på første pakke dersom du bestiller HER!

Dere som leser denne bloggen og følger meg på mine sosiale medier er vant til å se meg med sminke. Jeg er jo egentlig ganske jålete og sminker meg stort sett hver eneste dag. Men det er fordi jeg liker det, ikke fordi jeg må det eller har noen komplekser med å vise meg uten sminke. Men slik har det ikke alltid vært. Vi skal ikke mer enn et og et halvt år tilbake i tid hvor min selvfølelse var helt annerledes. Den gang jeg ikke forlot huset uten sminke, uansett om jeg bare skulle på trening eller bare skulle gå en liten tur med Stella. Jeg har aldri hatt store hudproblemer, men jeg har slitt såpass mye med urenheter at jeg følte meg stygg uten sminke. I dag har jeg heldigvis både huden og selvtilliten til å vise meg helt uten sminke, og begge deler er mye på grunn av Skinrepair.

Bildet under ble tatt før frokost på morgenen i dag. Det eneste jeg har gjort med ansiktet mitt her er å rense det med vanlig rensemelk og påført en fuktighetskrem uten farge. Bildet symboliserer starten på et nytt år, en ny uke og et nytt brett med mine kjære tabletter fra Skinrepair. Det var mandagen sin det! Velkommen tilbake til alle de gode rutinene. Og husk.. Skjønnhet kommer fra innsiden!

Følg Skinrepair på Facebook her for flere ærlige bilder og omtaler :-)

FORDELENE MED SKINREPAIR

♥ Motvirker dannelse av rynker

♥ Opprettholder normal hud

♥ Inneholder Peptan (kollagen)

♥ Bidrar til normal kollagendannelse

Bestill Skinrepair her og få 40% på første pakke

BACK TO REALITY

1. januar 2017. En spesiell dag for Ulrik og meg. Denne dagen er ikke bare starten på et nytt og spennende år, men også starten på vårt andre prøverørsforsøk og vårt første "fryseforsøk". Det er som dere skjønner veldig stort for oss som drømmer om å bli foreldre. Jeg sitter derfor her med frysninger på huden mens jeg skriver dette innlegget til dere. På en måte så er jeg lykkelig for å være i gang igjen. Lykkelig og lettet. Men på en annen måte så er det også veldig skummelt og tungt. Selv om jeg har troen på at dette skal gå bra, så er jeg også redd for å mislykkes. Vi har klart å komme oss over den store skuffelsen vi fikk etter vårt første prøverørsforsøk som dessverre ikke gikk veien, men verken Ulrik eller jeg klarer å glemme hvor trist og vondt det var. En ubeskrivelig sorg over noen som aldri eksisterte. Rart, men sant.

Heldigvis er prosessen som vi nå er i gang med mye mindre omfattende enn forrige gang. Det er fordi vi er så heldige at vi har 2 egg på frys som ligger i Trondheim og venter på oss. 2 eskimoer, som vi liker å kalle de. Forhåpentligvis enten vår lille Lykke eller vår lille Severin. Nå slipper jeg derfor egguttak og alt jeg måtte gjøre i forkant av selve uttaket sist gang. Men noe forberedelser må jeg gjøre og de startet allerede i dag med sprøyten "Gonapeptyl". Neste steg er kun å vente. Vente på en ny blødning som skal komme om sirka en uke fra i dag..
Nytt år gir oss heldigvis både nye muligheter og nytt håp ♥

hits