hits

januar 2016

SØNDAG = FAMILIETID

God søndag, alle sammen! Her har dagen gått i å besvare mailer og kommentarer, litt husarbeid og mye kos med denne lille skapningen. Snart skal jeg hente Ulrik på flytoget og videre til storesøster for mer kos med tanteungen min. Det beste jeg vet er å tilbringe søndager med familie. Er det ikke det søndager er ment til? 

Det er forresten en sak om meg i VG i dag, hvor jeg forteller om aborten som jeg tidligere har skrevet om her på bloggen. Det er ikke lenger et sårt tema for meg, da det begynner å bli såpass mange år siden. På de årene som har gått har jeg heldigvis kommet meg videre. Det hender såklart at jeg tenker tilbake, men jeg har aldri angret på det valget jeg tok. Derfor valgte jeg å stille i denne saken. For de av dere som ikke har sett oppslaget kan lese det HER.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stella er ikke like glad i å se inn i kameraet som moren sin..

DET ER GALSKAP Å KONKURRERE OM LAVEST MULIG FETTPROSENT

God kveld i stuen! Som jeg nevnte for dere på onsdag så var God kveld Norge hjemme hos oss for å stille meg noen spørsmål i forhold til en debatt jeg er stolt og glad over å ha satt i gang, nemlig hvorvidt sporten bikinifitness er skadelig for utøverne eller ikke. I kveld ble klippet sendt på TV..

Det er som sagt ikke mulig å forby alt som ikke er bra her i landet, men jeg mener fortsatt at denne såkalte "sporten" burde forbys da den dessverre ikke dreier seg om prestasjon i form av å være raskest, løfte tyngst eller lignende, kun om å ha lavest mulig fettprosent og se "best mulig" ut på en scene foran en gjeng med treningsnarkomaner. 

Hovedgrunnen til at God kveld Norge nå ønsket å dra opp dette blogginnlegget igjen, hvor jeg beskriver idretten og deres treningsmiljø som en dårlig trend og en sykelig måte å få oppmerksomhet på, var fordi Lene Alexandra nylig debuterte som utøver i Los Angeles. Dama som mange unge jenter ser opp til, dama som har gått fra å ha størst pupper til nå ingen pupper og dama som de siste årene har imponert mange med sin sunne livsstil gjennom å dele en hverdag som personlig trener.

Jeg tror og håper at Lene Alexandra er strek nok til det som nå venter henne etter en slik konkurranse. Det jeg frykter er unge jenter i ulike treningsmiljøer som ser opp til denne dama, men som ikke har i nærheten av den psyken som trengs for å stille i en slik konkurranse. Jeg frykter også at hun nå har bidratt til å gjøre bikinifitness enda mer populært enn det allerede er ved å fronte sporten positivt i media, med blant annet titler som "Nå er jeg bra nok", etter at hun gikk til topps i konkurransen. 

Jeg har dessverre alt for mange triste eksempler på jenter som ikke takler det opplegget en bikinifitnessutøver må gjennom. Etter alt oppstyret rundt blogginnlegget jeg skrev har jeg fått mange henvendelser fra tildigere utøvere som har takket meg for at jeg har satt fokus på alt det negative med bikinifitness. Jeg har også blitt kontaktet av ernæringsfysiologer som er helt enige med meg i at sporten kan være skadelig for helsen. Heldigvis er det flere som ser alvoret i dette. Håper virkelig at det kommer noe godt ut av denne debatten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I God kveld Norge sammenligner jeg sporten med en slags spiseforstyrrelse. For dere som ikke fikk sett programmet i kveld kan se det på Tv2 Sumo eller i reprise på Tv2 søndag klokken 00.15.

YOU`RE ON MY TO-DO LIST

God lørdag, folkens! Her ser dere en smilende meg som har holdt på med en lang liste over ting som står igjen før bryllupshelgen, pluss litt annen jobb i hele dag. Jeg føler at vi aldri kommer i mål med dette bryllupet. Nye og viktige ting dukker opp hele tiden. Jeg blir gal! Ulrik er på jobb i dag, så da er det jeg som må brette opp armene. Heldigvis kommer han hjem allerede i kveld igjen. Da skal jeg legge vekk den forhåpentligvis fullførte listen og sette Ulrik på min to-do list hele kvelden 

Ser dere forretsen at jeg har fått litt hvitere tenner? Jeg holder nemlig på med en 5-dagers kur som Ulrik kjøpte hos tannlegen sin forrige uke. Den er fra Opalescence, for dere som måtte lure..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Var ikke denne toppen søt? Jeg fikk den av snilleste Naomi i London på utdrikningslaget mitt! Nå skal jeg ut og gjøre noen ærender i sentrum.. Vi blogges senere 

HIT SKAL VI PÅ BRYLLUPSREISE

Da var bryllupsreisen booket og vi gelder oss utrolig masse! Tenk at vi skal dele de to første ukene som mann og kone på dette herlige stedet! Jeg kommer til å bli nyforelsket hver morgen når jeg står opp! Er det ikke slik det skal være på bryllupsreisen da? Jeg har jo allerede fortalt dere om flybillettene fra Norge til Bangkok, så det kommer vel ikke som en overraskelse at vi skal feriere i fantastiske Thailand?

Vi har vært litt treige med å bestille hotell da vi har fått helt sykt mange tips av dere lesere og bekjente av Ulrik, som vi har sammenlignet og vurdert. Først i dag booket vi derfor dette stedet. Det ble en "super deluxe suite" i noen av de mest romantiske omgivelsene jeg har sett. Her skal vi slappe av og kose oss i hjel i nesten to uker. Kanskje vi til og med skal prøve å lage et barn her? Hvem vet.. Det hadde jo vært gøy om vi noen måneder etter reisen forteller om "Lille ..... , som er "Made in Thailand" Haha 

Vi har i hvertfall 135 kvm å boltre oss på, så tror ikke hjemmelengselen kommer med det første. Mest sansynligvis er nok det en følelse jeg ikke kommer til å kjenne på i det hele tatt.. Nå lengter jeg etter sol og gleder meg sånn til å spise masse spicy thaimat at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg gleder meg også veldig til alle de nydelige fruktdrikkene. Altså, jeg drar ikke hjem uten å ha smakt en pineapple cocktail. Dere vet sånn man drikker rett fra skallet? Det er jo bare sååå fresht!

Jeg skal selvfølgelig fortelle dere mer om stedet, hotellet, suiten og alt annet når vi er der nede. Kameraet mitt skal mildt sagt få kjørt seg. Bare vent og se ♥ 

Bildene er lånt av hotellet

Har du vært i Thailand før?

DESIGNERVAGINA

Jeg vil tro at det er ganske mange som har fått med seg innlegget til Maria Høili om at hun har fikset på sitt mest intime. For de av dere som ikke har sett dette innlegget kan lese det her. Grunnen til at jeg også velger å ta opp et såpass tabubelagt tema er fordi jeg selv snakket med min lege om akkurat det samme for nå en uke siden. Ikke fordi jeg har planer om å gjøre inngrepet, men fordi jeg er nysgjerrig. Jeg er nysgjerrig på mulighetene jeg har i fremtiden.

Nå har det seg slik at legen min er faktisk den legen i Norge som har utført flest slike kirurgiske inngrep i underlivet. Legen jeg går til heter Halfdan Vier Simensen og holder til på Aviva, som ligger her på Vinderen. Halfdan er plastikkirurg og har over 20 års erfaring innenfor kirurgi. Han har også drevet med hjertekirurgi, noe som jeg synes er svært spennende å høre om og ikke minst imponerende.

Aviva er som dere sikkert skjønner ikke et vanlig legekontor, men en spesialklinikk for kosmetisk og plastisk kirurgi, laser- og skjønnhetsbehandlinger. Jeg går dit av to grunner, nemlig botox og filler. Det er ingen hemmelighet at jeg har tatt botox og filler i ansiktet for å bli kvitt de linjene jeg har og for å forebygge rynker fremover. Det har jeg jo fortalt dere før..

Jeg anbefaler ingen unge jenter å forandre på verken det ene eller det andre ved utseendet, men jeg råder de som allerede har bestemt seg for å ta foreksempel botox eller filler i fremtiden om å oppsøke en spesialist, ikke kaste seg på første og beste tilbud i en tilfeldig "frisørsalong" på Frogner. Det er da det kan gå galt. Virkelig galt. Hvorfor? Fordi regelverket i Norge for hvem som kan sprøyte botox og fillere i ansiktet på folk ikke er strengt nok. Det er rett og slett skremmende løst.

Tilbake til poenget og overskriften.. Jeg er enig med Maria om at det er greit å fikse på seg selv for å få et bedre selvbildet, sålenge det valget som tas blir tatt av deg personlig og ingen andre. Men om du faktisk får noe bedre selvbilde av kosmetisk og plastisk kirurgi kan jeg ikke svare på. 

Jeg vet at det å ta botox og filler ikke gjør meg til norges beste forbilde. Men nå sikter ikke jeg akkurat etter en slik tittel heller. Målet mitt er å være så godt forbilde som mulig gjennom å være ærlig. For meg handler alt om hvordan slike tabubelagte temaer fremstilles. Jeg fremstiller ikke det fokuset jeg har på skjønnhet som et sunt fokus. Jeg fremstiller bare et fokus som mange i dag har gjennom å være åpen. Jeg har aldri vært mot plastisk og kosmetisk kirurgi. Men jeg har mine grenser og håper at du har dine. 

Illustrasjonsfoto

Er det greit at kvinner fikser vaginaen etter fødsel for å føle seg mer attraktiv eller har vi gått for langt?

EN LITEN SMAK AV FARGETONENE I BRYLLUPET

Jeg elsker lyse farger, spesielt kremhvitt og dus rosa. Men i og med at dette er et bryllup, ikke min egen lille bursdagsfest så har jeg måtte roe ned fascinasjonen av fargen rosa og spilt på ulike hvitfarger. Noe rosa blir det da, men det i selve kirken. I tillegg til alt det lyse har jeg blandet inn mye gull, litt sølv og det jeg kaller "champagnefarge" på diverse pynt og blomster. Jeg tror at disse fargene blir helt fantastiske sammen. Det handler om å finne en fin balanse og det føler jeg at vi har klart sammen med ulike leverandører og ikke minst slottet. Når noe matcher for mye så blir det bare harry, derfor liker jeg å mikse litt.

Temaet for helgen er som mange vet filmen "Tre nøtter til Askepott". Jeg har fulgt temaet så langt det går med antrekkene til Ulrik og meg, jegerfesten på fredag, diverse pynt og noe mer som jeg holder hemmelig til den store dagen. Bryllupet blir en moderne utgave av scenene i filmen og jeg en moderne utgave av Askepott.. Hehe! 

Det er nok vanskelig for dere som bare ser disse små bildene og se en helhet, men her er uansett en liten smak av det som venter oss av farger og dekorasjon 20. februar:Nå klarer jeg nesten ikke å vente mer på at denne helgen skal sette i gang, så her har nedtellingen startet.. 22 dager igjen! 

For dere som lurer på hvilke leverandører vi har brukt: Jeg kommer med tips og anbefalinger etter bryllupet. Først må jeg jo se om netbutikkene leverer i tide, at kvaliteten er god på de produktene jeg har kjøpt/bestilt osv.. Tvi tvi!  

BESØK AV GOD KVELD NORGE

Hei, dere! I dag har vi som dere ser hatt besøk av God kveld Norge. Innslaget kommer på TV til lørdag. Jeg har ikke tenkt til å røpe så mye rundt dette intervjuet, men jeg kan si at det dreier seg om en debatt jeg er stolt og glad over å ha satt i gang. Jeg krysser fingre og tær over at det kommer noe godt ut av dette. Det er flere enn meg som har noe å si i denne saken, så jeg er veldig spent på hele klippet..

Ulrik var heldigvis hjemme og fikk knipset noen bilder av det hele. Det er ikke hver dag jeg inviterer et filmteam inn i stuen, men det var jo veldig gøy så jeg gjør det gjerne igjen om muligheten byr seg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

"DU LEGGER PRESS PÅ FREMTIDIGE BRUDER"

Helt siden jeg begynte å fortelle om planene mine rundt bryllupet til Ulrik og meg har jeg fått høre at jeg legger økonomisk press på fremtidige bruder. Nå begynner jeg å bli lei av dette tullet. Jeg ønsker ikke å presse noen til verken det ene eller det andre. Jeg ønsker kun å inspirere ved å ta dere med på hele reisen..

Det er ingen hemmelighet at vi har brukt mye penger og tid på dette bryllupet. Men vet dere hva? I mine og Ulrik sine øyne er det verdt hver eneste krone. Helgen 19-21 februar er blitt vår drøm og vårt andre felles prosjekt etter huskjøpet. Snart er vi i mål og får oppleve den store begivenheten som vi har jobbet så hardt for.

"Du fortjener ikke dette". Det er også en kommentar jeg ofte får høre. Det er klart at jeg fortjener å gjennomføre en barndomsdrøm. Du som ikke mener det lider av misunnelse. Misunnelige mennesker er det verste jeg vet. Jeg kan ikke fatte at det finnes så mange mennesker der ute som ikke unner andre godt. Kan du?

Mitt beste tips til kommende brudepar er å være åpne med hverandre fra starten av bryllupsplanleggingen i forhold til budsjett. Det er også utrolig viktig å være så realistiske som mulig hele veien i forhold til gjennomføring. Bryllupsplanleggingen er utfordrende og kan føre til uenigheter eller unbehagelige situasjoner i forholdet. Snakk sammen og løs de problemene som oppstår i fellesskap. Det er nøkkelen til et vellykket bryllup.

Jeg kommer ikke til å fortelle noe konkret rundt budsjettet vårt. Det er rett og slett fordi jeg IKKE ønsker å legge noe press på andre brudepar som er i planleggingsfasen. Men jeg kan fortelle at vi sprukket det planlagte budsjettet nå tre ganger og at det ikke er å anbefale. Heldigvis har vi løst alt sammen ved å kutte ned enkelte kostnader og droppe småting som rett og slett ble for dyrt. Jeg er overlykkelig over alt vi har fått til sammen i løpet av dette året og gleder meg enda mer nå som jeg snart kan ta og føle på den store drømmen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

UTDRIKNINGSLAG I LONDON

Hei, dere! Da var jeg tilbake i Oslo etter en fantastisk tur. Som mange av dere har fått med seg overrasket jentene mine meg på sengen lørdag morgen med herlig frokost. Lite visste jeg at dagen og natten skulle tilbringes i London 

Heldige meg ble vartet opp fra start til slutt. Vi hadde det sinnsykt gøy sammen! Det tror jeg dere ser på bildene under..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er så heldig som har så snille venninner! Tusen takk for en utrolig morsom tur og ikke minst et hysterisk morsomt minne for livet: Pia, Benedicte, Viola, Kristine, Marte, Marthe Marie, Beate, Johanne, Victoria, Thea, Jenny Mina, Carina, Anneli, Naomi, Louise og Naomi T 

Dere er best!

BRIDE TO BE

Nå er vorspielet igang på hotellrommet og vi har hatt det gøy med quiz. Her går turen videre nå for å rekke middagsreservasjonen, så vi oppdaterer dere alle i morgen!

The show must go on, peace out! 

Follow @pilotfrue på Snapchat hvis du vil følge utdrikningslaget videre Touchdown

Ladies and Gentlemen,

On behalf of Pilotfrue and her crew we now welcome you to London. We have arrived on schedule and the local time is 17.10.
The weather is clear but we expect bubbles coming up shortly.

Please leave your seatbelts fastened until the seatbelt sign has been switched off.

Attention all passengers:
We now invite YOU to participate in our party.
Please leave your suggestion for the next assignment.
The most creative and doable challenge WILL be executed and well documented on the blog.
(Vi ønsker utfordringer til Julianne. Den beste ideen skal gjennomføres og dokumenteres på bloggen)

We wish you all a pleasant stay and welcome you back very soon.

Takeover

You are now defenceless. As from this moment you will experience a power vaccum,
both in the cyber world and in the real world. 

We are taking down the leader. 

Nothing can prepare you for the end. Assignment 1:
You now have fifteen minutes to gather your personal belongings.
Make sure to bring your passport, toothbrush, toilet paper, makeup and a very short coctail dress.
Also bring one of your most private belongings, color and shape of your choice.
Refucing to follow orders will have consequenses, of our choice.

May the force be with you.

7 TING JEG ER REDD FOR

Nå for tiden er jeg så lykkelig med meg selv, med Ulrik og med livet generelt. Jeg føler meg så heldig og at jeg har så mye medgang i alt jeg gjør at jeg rett og slett er redd for at noe negetivt skal skje. Har dere sett den scenen hvor Charlotte i "Sex & Singelliv" sier: "I`m so happy that I`m terrified something bad is gonna happend". Jeg kunne ikke sagt det bedre selv..

DETTE SKREMMER MEG: 

1. Jeg er redd for at jeg skal snuble opp kirkegulvet: Det er under en måned til den store dagen og jeg drømmer derfor om mye rart for tiden. Ofte er det typiske skrekkscenario, som dette eller at jeg glemmer talen min hjemme, får omgangssyken eller andre små "kriser" som kan ødelegge for meg i bryllupet.

2. Jeg er redd for at ekteskapet ikke varer livet ut: For noen dager siden skypet Ulrik og jeg med presten vår som skal vie oss 20. februar. Et ekteskap er for meg utrolig stort. Det finnes ikke noe verre i mitt hodet enn å bryte det løftet som vi skal gi hverandre veldig snart. Jeg både håper og tror det beste, men i og med at skilsmisse dessverre er bltt såpass "godtatt" og "vanlig" i det samfunnet vi lever i så må jeg innrømme at dette er noe som skremmer meg.     

3. Jeg er redd for at jeg skal få rynker og se gammel ut: Selv om jeg har kapret drømmemannen og snart er gift så er det ingen grunn til å forfalle. Jeg vil holde meg ung og sprek lengst mulig og er villig til å gå ganske langt for å beholde mitt unge utseende.

4. Jeg er redd for at jeg eller noen nær meg skal bli alvorlig syk: Jeg er frisk og har ingen problemer med helsen. Det går ikke en dag uten at jeg tenker over akkurat det. Tenk så heldig jeg er som ikke har noen begrensninger i livet mitt, og tenk så urettferdig for alle de som er alvorlig syke, spesielt i ung alder. Jeg er også livredd for at noen nær meg skal bli alvorlig syke. Det hadde jeg taklet veldig dårlig. 

5. Jeg er redd for at Ulrik skal komme ut for en ulykke: De sier jo at det er tryggere å kjøre bil enn å fly, men likevel er jeg litt ekstra bekymret når Ulrik er på jobb. Jeg går ikke rundt å tenker på det hele tiden, men det er viktig for meg at vi alltid er venner når han reiser avgårde på jobb. Nå krangler vi veldig lite, men alle par har sine diskusjoner. Jeg klarer ikke å si hadet til han uten at det er god stemning og jeg får mitt avskjedskyss.

6. Jeg er redd for at bloggen min går ut på dato: Denne bloggen er mitt levebrød. Jeg jobber kanskje ikke fra 08.00-16.00 hver dag med den, men jeg legger mye tid og energi i det jeg gjør og kunne for øyeblikket ikke tenke meg en jobb som passer meg bedre enn dette. Derfor er jeg såklart redd for at lesertallene mine faller og at jeg som person "går ut på dato". 

7. Jeg er redd for jeg ikke kan bli gravid: Husker dere da jeg fortalte at jeg har tatt en abort? Alle vet jo at en av risikoene ved abort er at det kan minske sjansen for å igjen bli gravid. De legene jeg har snakket med sier at jeg skal ta det helt med ro, men det er likevel en liten frykt hos meg ettersom at ønsket om barn i fremtiden er såpass stort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Jeg har ikke rangert punktene over etter noen som helst rekkefølge..

Hva er du redd for?

 

DE SISTE DETALJENE

God torsdag, fine lesere! Jeg har vært i møter fra tidlig på morgen til nå. Det hyggeligste møte dreide seg om bryllupet. Nå er det de siste detaljene jeg jobber med, som tøyservietter, bordkort og slike "småting". For meg er det viktig at ingenting ser tilfeldig ut. Vi følger derfor en rød tråd med et personlig preg gjennom hele helgen. Jeg skal gifte meg kun en gang og denne ene gangen skal alt være gjennomført. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er det noen som har tips til hvor jeg kan kjøpe en hel haug med lommetørkler? De må være ensfarget og gjerne i hvitt eller i andre lyse farger.. Jeg tenker ikke på slike som alle gutter og menn har i dressjakken, men på de gode gammeldagse som man bruker til å tørke tårer med.. Håper dere kan hjelpe meg  

EN DAG I MITT LIV

Neglene er sponset

Hei, dere! Jeg har lenge lovet å lage et time for time innlegg fra en dag i mitt liv, så her kommer det! This is my kind of Wednesday..

08.00: Opp og hopp, dusje og fikse meg

De dagene jeg vasker håret om morningen så bruker jeg litt over en time på badet. Det tar litt lenger tid å føne extensionet helt tørt enn mitt eget hår, derfor prøver jeg å unngå å vaske det hver dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

09.00: Frokost, besvare mailer og telefonmøte med Thorskog slott

Dagens frokost bestod av grovbrød med markell i tomat. Noen ganger så elsker jeg det pålegget (som i dag), mens andre ganger hater jeg det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11.00: Greenpeel på Stjerneklinikken

Jeg har sagt til meg selv mange ganger at jeg skal begynne med hudpleie igjen. Før gikk jeg jevnlig til hudpleier en gang i måneden, men de gode rutinene har jo en tendens til å skli ut i perioder hvor man må eller vil prioritere annerledes. Nå er jeg i hvertfall i gang med noe som kalles "Greenpeel". Jeg tok en behandling i dag her på Vinderen og har satt opp en behandling til før den store dagen. Kosmetikk er vel og bra, men den gløden man får av en sunn og frisk hud kan ikke sminkes frem..

 13.00: Negltime hos Madeleine på Pure Beauty

Jeg var veldig fornøyd med de gammelrosa neglene mine, men nå hadde de vokst såpass langt ut at jeg ville freshe de opp igjen. Det er jo sansynligvis ikke lenge til jeg blir overrasket av jentene med et utdrikningslag og da vil jeg jo se finest mulig ut 

I dag gikk vi for en bruntone som jeg bare elsker. Dere kan se det ferdige resultatet på bildet lenger ned i innlegget.

15.00: Prøving av antrekk dag 1 til bryllupet

Som mange av dere vet går bryllupet vårt over en hel helg med fest både fredag og lørdag. Ulrik og jeg har ikke bare sydd oss klær til den store dagen, men også til dagen før dagen hvor det er jegerfest som er temaet. I dag prøvde jeg antrekket mitt. Jeg kan ikke vise dere flere bilder av det nå som vi har kommet såpass langt, men bare om en måned får dere se.

16.00: Some shopping:

Det er noen plagg vi kjøper selv til antrekkene som blir sydd til oss. Jeg har blant annet skaffet tights, hansker, og en bluse fra Bik Bok som jeg fant i dag. Plaggene leverer vi til Undorn for at de skal tilplasse alt og pynte de opp. Det eneste som står igjen på min liste nå er selve bryllupsskoene.. Jeg vurderer Louboutins 


17.00:
Smoothie date med min kjære

Jeg elsker smoothie! Det finnes ikke noe som får meg i bedre humør i hverdagen, bortsett fra Ulrik da.. Spesielt når han skal etterligne meg og mine selfies. Haha!

18.00 More shopping

Jeg ble også med Ulrik rundt for å kjøpe noen av de tingene som han manglet. Blant annet bukse til bryllupet og hatt til jegerfesten.

19.00: Middag ute

Jeg er ikke kjempeglad i å lage mat, men jeg gjør det når jeg må. På dager som dette spiser vi ofte ute og aller helst thaimat. I dag prøvde vi en restaurant som lå på veien til hattebutikken i Prinsens gate, "Nam Fah Thai" eller noe sånt. De hadde veldig god mat. Jeg bestiller nesten alltid rød curri med kokosmelk og det hadde de heldigvis her også. Yummi!

21.00: Nå er jeg snaaart klar for en sen kveldsøkt.. Kom motivasjon og treng deg på, her skal du motgang få ;-) Vi snakkes!

JEG HAR BYTTET NAVN

Husker dere da jeg fortalte at jeg vil ta etternavnet til Ulrik når vi gifter oss? Nå er navnet endret på Skatteetaten. Det føles veldig rart, men samtidig helt rett. Jeg gleder meg til å signere med "Julianne Nygård". Det klinger så bra! Men først må vi jo gi hverandre vårt "ja" i kirken.. Jeg satser på at vi blir gift og bestiller meg derfor nytt pass i sammen slengen.. Vi reiser som sagt på bryllupsreise 23. februar, så ingen tid å miste..

Tidligere i dag har vi både vært i telefonmøte med Thoskog slott som vi skal gifte oss på og i skype samtale med presten vår. Nå begynner virkelig ting å falle på plass. Nervene kommer og går. Det er vel det eneste som jeg ikke kan styre.. Hehe!

Resten av denne dagen er satt av til bordplassering, romlister og kirkeprogram. Det er bare en måned igjen til bryllupshelgen i dag og i morgen er det en måned til selve dagen. Jeg føler at tiden løper fra meg.. Det er kanskje litt stygt å si det, men nå begynner jeg å glede meg til dette er overstått.. Jeg gleder meg selvsagt utrolig masse til alt som skal skje i løpet av bryllupshelgen, festen på fredagen, vielsen på lørdagen og alt som hører med, men like mye til dagene etter denne helgen hvor vi kan se tilbake på et forhåpentligvis vellykket bryllup 

"JEG TRODDE IKKE AT DU VAR SÅ HYGGELIG"

Jeg opplever ofte at folk har dannet seg et negativt inntrykk av meg kun fordi jeg blogger. Meningene om meg er gjerne basert på enkelte blogginnlegg, ikke meg som person eller en helhet av flere innlegg. Til dere som måtte lure så er jeg både snill og hyggelig. Jeg har stort sett godt humør og er alltid blid. 

Det overasker meg at jeg stadig blir møtt med kommentarer som: "Jeg trodde ikke at du var så hyggelig", "Du virker så jordnær i virkeligheten", "Det er gøy å se at du bryr deg om mer enn klær og sminke", "Kjærligheten mellom Ulrik og deg er jo virkelig ekte" osv..

Jeg lever ikke et fasadeliv. Her på bloggen fremstiller jeg livet mitt som det er. Jeg skriver om både oppturer og nedturer. Jeg skulle ønske at flere satt pris på den ærlige jenta som jeg er. For jeg legger ikke skjul på noe. Jeg skjermer de rundt meg, men jeg pynter ikke på sannheter om meg selv. For tiden har jeg det ekstremt bra. Det er kanskje ikke så rart nå som jeg planlegger drømmebryllupet med mannen jeg elsker og er forelsket i.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk at det du leser her på bloggen er frivilig lesestoff. Du bestemmer selv om du ønsker å klikke deg inn på bloggen min, se på bildene mine og lese tekstene som jeg publiserer. Dersom du ikke liker det du ser eller leser, så gir jeg deg også muligheten til å gi meg tilbakemeldinger i kommentarfeltet. Jeg er en av få bloggere som godkjenner det aller meste av den kritikken jeg får og det har jeg tenkt til å fortsette med. For på denne bloggen er livet mitt usensurert.  

 

 

ONCE IN A LIFETIME

Reklame

Vil DU være med på tidenes makeupkurs som holdes av selveste Mario Dedivanovic? Da må du melde deg på snarest! Mario er kjent for signaturlooken til Kim Kardashian og har sminket søstrene Kylie, Kendall og Kourtney flere ganger. Jennifer Lopez, Eva Longoria og Ciara er også noen av navnene på den eksklusive kundelisten hans.

Hvor gøy hadde det ikke vært å lære de triksene Mario bruker på disse stjernene? Jeg har allerede sikret meg plass på eventet som holdes her i Oslo 12. mars i samarbeid med Face modell & Management (Face er et selskap som driver virksomhet innenfor modellbransjen, management og event) og Rebirth of the princess (butikk på Frogner som blant annet er den eneste agenten til Sherri Hill i Norge). Det her kan vi bare ikke gå glipp av, jenter. Denne muligheten får vanlige folk som deg og meg bare en gang i livet.. 

Kjøp billetter HER ♥ Følg Rebirth of the princess på Facebook HER  og Face modell & Manegement HER  

Mer informasjon om påmelding ser du her: 

Har du allerede meldt deg på? Da håper jeg at vi ses! Shit, som jeg gleder meg 

 

SØNDAG PÅ FROGNERSETEREN

Nå står vi i bilkø hjem fra Frognerseteren. Ulrik kjører, mens jeg blogger fra mobilen.. Det var helt sykt mange mennesker her oppe i dag. Jeg skjønner jo det på en så fin dag som dette. Vi koste oss i hvertfall med kjøttkaker og det største pikekysset jeg noen gang har sett! Mmmm 

Senere i dag skal vi på fiskemiddag til Pia og Kristian. Pia er som mange av dere vet min forlover. I og med at vi tok det helt med ro i går, så er det hyggelig å være hakket mer sosiale i dag. 

Apropos ingenting.. Har dere hørt at makeupartisten til blant annet Kim Kardashian kommer til Norge? Jeg døøør! Kommer med mer info til dere som er interessert litt senere! #contouring

FINNES DET NOE BEDRE?

Selv om jeg tok det pent i går har dagen i dag kun gått i avslapping og god mat her hjemme. Dagens lunsj ble servert av meg (Ulrik sin oppskrift da) og bestod av: Ristet grovbrød med pesto, fetaost, babyleaf salatblanding, salami, gulost, parmesan og soltørkede tomater. Utrolig godt! 

Det er en stund siden Ulrik og jeg har hatt alenetid som dette nå, så denne dagen var akkurat det jeg trengte. En rolig lørdag med bare vi to.. Og Stella da ♥ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har startet på serien "Making a murderer". Etter sikkert hundre snapper av lesere og venner som har anbefalt meg denne serien, så måtte jeg gi den en sjanse og Ulrik var heldigvis ikke vanskelig å overbevise. Det er så gøy når Ulrik og jeg finner en serie som vi kan se på sammen. Seriemaraton er jo bare SÅ hyggelig! Finnes det noe bedre? Jeg ser allerede frem til neste gang vi får mulgheten til å bare late oss på sofaen sammen

Ønsker dere en fortsatt fin helg enten dere skal ut og rocke eller bare være hjemme og slappe av. Her er burritos fra Pizza & Kina Expressen på vei og maratonet godt i gang. Vi blogges!

FØRSTEGANGS FESTBREMS

Hei, til dere som er våkne. Denne flinke jenta ble ikke med videre på etterfesten, men dro hjem etter prisutdelingen på Hotel Continental. Det er en første gang for alt og nå var det min første gang til å være en festbrems. Jeg må innrømme at det fristet å bli med flere av jentene videre på Baroque. Det er ikke helt likt meg å kaste inn håndkledet så tidlig, men jeg er veldig glad for å sitte i kosedressen akkurat nå og garantert enda gladere i morgen når jeg våkner. Men nok om det..

Jeg storkoste meg på Blog Awards sammen med Anette Marie og ikke minst en masse andre herlige bloggere! For en kveld, for et opplegg og for noen fantastisk flinke bloggere som stakk av med prisene. Ekstra stolt er jeg selvsagt av Side 2 vinnerne Casa Kaos (Årets gullpenn) og Sophie Elise (Årets blogger og Folkets favoritt). Gratulerer så mye til dere begge to! 

Verdens snilleste og sunneste Anette Marie kjørte meg hjem. Hun drikker jo ingenting nå som hun går på diett (bikinifitness). Tanken var å dra hjem til min kjære Ulrik og bare kose meg i sofaen med han resten av kvelden, men Ulrik står fast i snøstorm på jobb, så i natt blir det bare meg og Stella..

Bildet er lånt av seher.no

Anette Marie i kjole fra Nelly og jeg med kjole fra Undorn

KLAR FOR VIXEN MED ANETTE MARIE

Hei, alle sammen! Da var disse to jentene klare for Vixen Blog Awards. Snille Maria på Head frisør fikset meg på håret på morgen i dag, mens det meste av sminken ble gjort i en fei på badet til Anette. Kjolen er som sagt fra Undorn. Jeg er superforøyd med valget. Skal vise dere flere bilder i morgen. Følg oss gjennom kåringen og kvelden på Snapchat @pilotfrue & @tingjegliker 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKKET TIL VIXEN BLOG AWARDS

God kveld, fine lesere! I morgen er det som sagt Blog Awards og jeg har endelig funnet det perfekte antrekket for kvelden. Jeg var på jakt etter noe som blir sett og lagt merke til i en stor folkemengde, men samtidig et plagg som ikke var for pyntet. Jeg falt derfor for en sort kjole (sort er alltid trygt) fra Undorn med masse flotte steiner på. Gleder meg til å vise dere hvordan den sitter på i morgen når jeg har sminket og stylet meg. Maria fra Head Frisør og jeg har nemlig en liten plan for hvordan stylingen skal se ut..

Prisutdelingen holdes på Hotel Continental. Jeg skal dra sammen med Anette Marie, som mange av dere vet er en venninne av meg. Det blir hyggelig å catche opp med henne igjen. Ja, vi er fortsatt venner til tross for at vi har litt ulik oppfatning av sporten bikinifitness. Hehe! Vi har bare ikke hatt tid til hverandre/prioritert hverandre på en god stund, så nå er det jammen i meg på tide 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DENNE KULDEN ER IKKE NOE FOR MEG

Hei, dere! Er det bare meg eller det FOR kaldt til å i det hele tatt tenke på å se bra ut utendørs i disse dager? Jeg synes vinteren er pen å se på ellers hadde jeg ikke planlagt vinterbryllup, men jeg liker ikke å leve med denne snøen og disse minusgradene over lengre tid.. Det er bare ikke noe for meg. Jeg ser mildt sagt frem til bryllupsreisen vår. Vi reiser 23. februar. Hele reisen er ikke ferdig planlagt, men flybilletene fra Norge til Bangkok er bestilt. Gud, som jeg gleder meg til sol og varme! 

Nå skal jeg ut i kulden for å hente meg klær til Vixen blog Awards, but first... SELFIE, Hehe! Legger ut bilder av antrekket jeg bestemmer meg for senere i dag. Vi blogges FORSKJELLSBEHANDLING PÅ HØYT NIVÅ

I dag var jeg vitne til noe helt sykt, men samtidig også helt normalt på oslos beste vestkant. Jeg obeserverte en butikkansatt som prioriterte kunder ut ifra hvordan type klær de hadde og vesker de bar. Det minnet meg om den kjente scenen i den romantiske komedien "Pretty Woman", hvor Vivian (Julia Roberts) er ute og handler med kortet til Edward (Richard Gere), kledd i sine utfordrende klær fra hennes liv som prostituert. Jeg vil tro at de fleste kjenner denne filmen, men poenget mitt er i hvertfall at den damen som jobbet i den fine butikken som jeg var i tidligere i dag oppførte seg nesten like motbydelig som damene i filmen. Husker dere da de sender ut Vivian fordi de antar at hun ikke har råd til noe av det de selger? Nå vet jeg jo ingenting om denne jenta som jeg så istad, men det jeg vet er at hun ble fornærmet og lei seg. Blikket hun ga meg gjorde meg trist og uvell.  

Når jeg er ute og titter i butikker så liker jeg å klare meg selv. Jeg hater å få hjelp, med mindre det er noe helt spesielt. Jeg trives best på shopping uten venninner og uten Ulrik. Det er da jeg virkelig gjør de gode kjøpene. I stad var jeg alene på en liten handletur igjen. Jeg spaserte rundt på Frogner etter et lunsjmøte i nærheten. Jeg har ikke tenkt til å fortelle dere hvilke butikker jeg var i, men jeg kan si at det var i en klesbutikk på Frogner hvor denne hendelsen fant sted. Det er ikke meningen å dra alle butikkene som ligger der over en kam, men jeg tror dessvere at dette er et kjent problem i området. Forhåpentligvis leser noen av "de fine fruene" dette og føler på det jeg skriver. 

Tilbake til det som skjedde. Jeg gikk som vanlig for meg selv etter å ha takket nei til hjelp to ganger. Når jeg går rundt alene i butikker så får jeg med meg det meste som blir sagt. Det er som regel ganske stille i butikkene de tidspunktene jeg liker å handle som er når mange er på jobb.. En søt jente kommer inn i butikken. Hun er totalt forskjellig fra meg da hun går direkte til kassen og spør om damen som jobber der om hun kan hjelpe henne med å finne noe fint til en spesiel kveld. Jeg tror hun skulle på date, men jeg vet ikke. Hun forteller at stilen hennes er noe mer "rocka" enn klærne i denne butikken, men at hun ønsker seg et mer "damete" plagg for anledningen. Damen bak kassen snakker i munnen på den stakkars jenta som prøver å forklare stilen sin videre. "Våre klær er mer sofistikerte enn det du er på jakt etter", sier damen bak kassen og går bort til en annen kunde. Hun forlater ikke jenta for hvilken som helst kunde, men for kunden med Hermes vesken på armen. Det var kun 4 kunder i butikken. Den rocka jenta som villa ha hjelp, en gammel dame i prøverommet som hadde fått hjelp, "Hermes damen" som klarte seg fint selv og meg. Den rocka jenta snur seg og ser på meg med sjokkerte øyne. Det var tydelig å se at hun følte seg forskjellsbehandlet på grunn av hvordan hun så ut.  

Jeg er både trist og glad for at jeg var tilskuer i denne "scenen", som dessverre hendte i virkeligheten. Trist fordi det ikke er gøy å se at andre blir forskjellsbehandlet ut ifra hvordan de ser ut. Glad fordi jeg ble påminnet om hvor falske enkelte fruer kan være i slike miljøer. Det er nemlig lett å la seg sjarmere av god kundeservice der du selv går med en akseptert veske over skulderen. 

FOR TO ÅR SIDEN BLE VI VENNER

Dette gjorde Ulrik og forsåvidt Facebook meg oppmerksom på tidligere i dag: For to år siden ble Ulrik og jeg venner på Facebook! Tenk på det da, dere..  Og om bare 5 uker så gifter vi oss! Disse to årene har gått veldig fort, men det er ikke bare tiden som har gått unna. Vi som par har også gått fort fram med både samboerskap, huskjøp, forlovelse og nå giftemål. Jeg er glad for at vi begge tør å satse på kjærligheten og ikke minst på hverandre ♥ 

Jeg elsker deg også, Ulrik! Det blir gøy å se hva vi klarer å få til på to år til  

NÅ ER DET DÅRLIG HOLDNING SOM GJELDER

De aller fleste har vel fått med seg at trutmunn er ut og "fiskegap" inn. For de av dere som ikke vet hva jeg snakker om kan se her eller her. Når det kommer til posering med resten av kroppen er det også en verden som er fascinerende å følge med på. Jeg er ingen modell og heller ingen ekspert i dette med å posere på bilder, spesielt ikke med ansiktet. Men holdningen min er det ikke noe i veien med. Den får jeg faktisk ofte skryt for. 

Det verste jeg ser er pene jenter med dårlig holdning. Av en eller annen grunn er dette "det nye" som vi ser mye av rundt om i diverse motemagasiner. Nå skal du glemme bort holdningen og se mest mulig krokrygget ut stående. Alternativt kan du kan sitte som en banan og se trist ut. Spør du meg så ser dette like forferdelig ut begge deler. Det ser jo ut som om modellene har vondt et sted..

Jeg blir ofte fortalt at jeg ser helt lik ut på alle bilder og er dårlig til å variere i vinkler og uttrykk. Det er kanskje ikke så rart i og med at 90 prosent av bildene mine består av et stort smil og hodet litt på skakke. Kritikken jeg får er fortjent. Jeg skal derfor jobbe med å utvikle bildebruken min.

De gangene jeg skriver om noe alvorlig her på bloggen så sliter jeg like mye hver gang med å finne eller å ta et nytt bilde av meg selv hvor jeg ikke smiler. Det er altså tydelig at denne jenta ikke har noe i dagens modellbransje å gjøre, som ser slik ut:
Bildene er lånt av Zara.no

Hva synes du om denne trenden?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Hei, dere! I dag har jeg vært på kjoleprøving med min kjære svigermor, lunsjet på Fresko og bare hygget meg med husarbeid. Bloggen nedprioriteres dessverre alltid når jeg har familie på besøk. Family first. Håper dere forstår det. Til gjengjeld er jeg rask med å svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Tusen takk for alle bidrag. Dette var gøy! Her kommer svarene..

1.  Hva bruker du i håret siden det er så fint og glatt?

- For tiden vasker jeg håret med Bed Head shampoo og balsam og kurer håret minst en gang i uken. Jeg er i tillegg alltid flink med å bruke varmebeskyttende før jeg føner, retter eller krøller håret. 

2. Hvor lenge har du og forloveden din vært sammen?

- Vi ble kjærester for snart to år siden, så ting har gått fort.

3. Skal dere få barn en dag? Har du sett for deg noen navn?

- Ja, forhåpentligvis flere. Jeg har alltid sett for meg å få 3 barn og krysser fingrene for minst en jente. Når det kommer til navn så ønsker jeg ikke å røpe dette ennå, men jeg har mine favoritter.

4. Hva er din hemmeligheten bak et lykkelig forhold?

- Ærlighet, nok sex og tid fra hverandre.

5. Hva er det skummleste du har opplevd?

- Det må være den natten jeg ble dopet ned på byen. Har du ikke fått med deg dette? Les om den tragiske hendelsen her: http://pilotfrue.blogg.no/1433265904_dopet_ned_p_byen.html  

6. Når kommer time for time innlegget? Du lovet det for 2 måneder siden.

- Godt spørsmål. Jeg beklager forsinkelsen. Det har bare ikke passet inn i forhold til hva jeg har hatt på planen etter jul. Jeg skal prøve å få det til snart. I mellomtiden kan du følge meg på Snapchat: pilotfrue.

7. Hvilke drinker skal dere servere i brylluppet?

- Vi skal ikke servere drinker i bryllupet, men det er mulig å bestille det meste av drinker som gjestene selv ønsker i baren. Vi serverer mineralvann, øl, vin, cava, champagne og akevitt.

8. Hvordan var du på vgs?

- Jeg var flink på skolen og pliktoppfyllende i starten av vgs, men mistet fokuset mer og mer mot slutten av videregående fordi jeg rett og slett var skolelei. 

9. Hva er det flaueste du har opplevd?

Det må være denne hendelsen: http://pilotfrue.blogg.no/1429568097_min_strste_flause.html 

10. Har du noen gode sminketips til ansik?

- Invester i gode sminkekoster. Det har mye å si for et godt resultat. Bruk også alltid en fuktighetsspray i ansiktet etter at du har påført sminken. Da holder sminken bedre i tillegg til at den smelter fint inn i huden/ser mer naturlig ut. Jeg bruker "Matte Finish" fra NYX. 

Her ser du min hverdagssminke:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

11. Hadde du drukket en sixpack med øl hver morgen i fem år for 50 millioner kroner?

- NEI. Penger betyr mye, men ikke alt. Helsen kommer først.

12. Hvilken dato er bryllupet?

- Det er helgen 19-21 februar. Selve dagen er lørdagen 20. februar.

13. Hvor lenge/mange år ser du for deg at du kommer til å blogge?

- Jeg kan ikke se for meg at jeg skal slutte å blogge, derfor kommer jeg nok til å holde på med dette i mange år til.

14. Hvor mye tid bruker du på bloggen din per dag?

- Det kommer helt ann på hva annet jeg har på planen. Nå etter jul har bryllupsplanleggingen tatt mye av tiden min. Jeg trives best når jeg har 5-6 timer til disposisjon om dagen på bloggen. 

15. Hvordan er forholdet ditt til Ulrik sin familie?

- Jeg er blitt veldig glad i hele familien til Ulrik. I dag har jeg som sagt tilbragt hele dagen med svigermor. Hun er et av det snilleste og varmeste menneske jeg kjenner.

16. Hvordan møttes du og Ulrik?

- Vi møttes gjennom en felles venn. Du kan lese mer om det her: http://pilotfrue.blogg.no/1418168246_nr_er_det_greit__flyt.html og her: http://pilotfrue.blogg.no/1445353755_kvelden_vi_mttes.html  

17. Kan du beskriv en vanlig dag for deg?

- Jeg står opp mellom 07.00 og 09.00, spiser frokost og besvarer henvendelser på mail, telefon og i kommentarfeltet. Dersom tiden strekker til foretrekker jeg å trene på formiddagen før jeg fortsetter dagen med å skrive dagens blogginnlegg. I ukedagene booker jeg gjerne møter, lunsjer, tid hos frisør, tid for negler/vipper osv fra klokken 12 og utover.. Ettermiddagen og kvelden går til det jeg har lyst til fra dag til dag. Noen ganger jobb eller husarbeid, mens andre ganger bare avslapping eller trening (om jeg ikke har rukket det tidligere på dagen). 

18. Er du faglig interessert i noe?

- Jeg er veldig interessert i trening og kosthold. Det har jeg vært siden ungdomsskolen.

19. Hva tenker du om folk som har tatovering?

- Dersom personen har mye tatoveringer så tenker jeg: "Du kommer til å angre en dag". Dersom personen har en liten tatovering så tenker jeg: "Håper den betyr noe for deg".

20. Kan du nevne tre materialistiske ting som du ønsker deg?

- Jeg ønsker meg en Rolex, Louboutins og en tredemølle. 

21. Hvor gammel er du?

- Jeg er 25 år. Fyller 26 år 27.april.

22. Hvor ligger du politisk?

- Er det ikke åpenlyst at jeg ligger på den høyre siden? 

23. Kan du fortelle oss hvorfor akkurat du er et bra forbilde?

- Jeg er et godt forbilde fordi jeg lever i balanse. Jeg trener flere ganger i uken og spiser sunt nesten hver dag. Men jeg tar meg også en fest når jeg vil og tilater meg god mat og godteri i helgen. 

24. Hva gjør denne bloggen til en jobb?

- Det må vel være at jeg kan leve av de inntektene som den gir meg og at jeg føler et ansvar om å oppdatere den daglig.

25. Har du et Stilikon?

- Jeg digger stilen til Kylie Jenner. Er jeg for gammel til det? Hehe!

26. Favoritt sanger for tiden?

- Running out med Matoma og Who I wanna Be (Suit 16)

27. Hvem inspirerer deg?

- Bloggere som engasjerer seg og tør å dele meninger offentlig.

28. Hvilken kjendis ville du vært for en dag?

- En av Kardashian/Jenner- søstrene. 

29. Kan du ikke oppdatere bloggen mer enn ett innlegg om dagen?

- Jo, det kan jeg og det er målet, men det er ikke alltid jeg får det til. Nå for tiden kommer alt som har med bryllupet å gjøre først. Jeg skal virkelig prøve å bli flinkere med å oppdatere fremover. 

30. Favoritt treningstips for rumpe?

- Hip-thrust 

31. Hvordan reagerer du om du blir gjenkjent og folk kommer bort til deg?

- Det synes jeg bare er hyggelig. Jeg reagerer som oftest med et stort smil og slår gjerne av en liten prat med vedkommende :-)

32. Har du fått beskjed om at poseringen med hodet på skakke er den eneste posisjonen som fungerer for deg?

- Haha! Nei, det har jeg ikke. Men jeg liker meg best slik. Jeg skal likevel prøve å bli flinkere til å variere bildebruken min fremover.

33. Kan du lage en spørsmålsrunde der Ulrik svarer angående å jobbe som pilot og det å jobbe i Norwegian?

- Jeg har hatt noe lignende tidligere på bloggen: http://pilotfrue.blogg.no/1436277967_for_deg_med_flyskrekk.html  

Vet ikke om han er så gira på en runde til, men jeg kan høre med han. 

34. Hva tror du er grunnen til at du ikke kommer så høyt opp på lista som f.eks Sophie Elise og Mamma til Michelle?

- De jentene der har jo holdt på i mange år.. Det krever tid og tålmodighet for å bygge en blogg stor. Jeg har ikke blogget i to år en gang, så jeg er fortsatt en "nybegynner". 

35. Har du vært i Bergen?

- Ja, flere ganger. Bergen er en veldig fin by. 

36. Hva er ditt forhold til vegetarisk mat? Syntes du det er viktig å kutte ned på kjøttforbruket? Hva gjør du selv?

- Jeg har dessverre ingen forhold til vegetarisk mat, så dette blir feil av meg å si så mye om. Dersom jeg vurderer hva jeg skal spise så handler det kun om helse. 

37. Hva tenker du om å få barn før man nærmer seg 30?

- Jeg har alltid sett for meg at jeg får barn før jeg blir 30. Nå er jeg som sagt bare 25 og gifter meg om litt over en måned, så dette ser lyst ut.

38. Hvorfor bruker du kjæresten din sin yrkestittel som bloggnavn?

- Det var Ulrik sitt forslag den gangen jeg ville starte en blogg. Jeg synes navnet var morsomt og tenkte at det ikke var noe vits i å finne opp hjulet på nytt da jeg allerede var sent ute. 

39. Syntes du det er status å ha en kjæreste som jobber som kollektivtrafikk sjåfør?

- Hehe! Kall det hva du vil. Jeg synes at Ulrik har en kul jobb og har stor respekt for pilotyrket.40.  Har Ulrik barn fra før?

- Nei, heldigvis ikke. Da hadde nok ting vært annerledes.

41. Hvorfor går du etter en så eldre mann?

- Ulrik er 10 år eldre enn meg. Jeg ser ikke på aldersforskjellen som verken stor eller utfordrende. 

42. Hvorfor skriver du så mye for oppmerksomhet og PR?

- Jeg lever av å blogge. Det vil si at jeg lever av klikk som igjen vil si at jeg lever av oppmerksomhet. Men all PR er ikke god PR i mine øyne. Jeg tenker nøye over hva jeg deler. 

43.  Hva syntes du om å bruke ekte pels?

- Jeg synes ikke noe om alle disse forferdelige bildene jeg har sett av pelsfarmer som mishandler dyr. Men jeg synes pels er både pent og praktisk i kulden som vi har her i Norge. Per i dag eier jeg ingen ekte pels, men ønsker meg en i fremtiden. Dersom jeg skal gå til anskaffelse av en ekte pels så skal jeg forsikre både meg selv og dere om at den ikke kommer fra de skrekkeksemplene vi ser når temaet er oppe til debatt.

44. Hvordan har dere tenkt å løse bordplassering rundt hovedbordet i bryllupet?

- På hovedbordet sitter våre foreldre: moren og faren til Ulrik, moren min, stefaren min og faren min. I tillegg har vi satt forlovere med hver sin følge og toastmaster sammen med oss.  

45. Tips for å få bedre selvtillit?

- For meg er det trening og sunt kosthold som bidrar til økt selvtillit. Det hjelper også å ta en utfordring i blant. Følelsen av å beherske noe nytt er undervurdert.

46. Er du en golddigger?

- Jeg er glad i dyre ting og trives best i romslige forhold, men jeg er ingen golddigger. Jeg hadde ikke giftet meg for penger. God økonomi er bare en bonus. 

47. Hvofor kaller du deg for en toppblogger?

- Jeg tror ikke at jeg har kalt meg selv for en "toppblogger"? Jeg vet at andre medier har kalt meg det og synes i grunn det er fortjent da bloggen er mitt levebrød, ikke en liten hobby.

48. Hva tenker du om at tyveårene er til for å leves?

- Jeg tenker at det er stemmer sålenge man lever livet med måte.

49. Leier dere eller eier dere leiligheten dere bor i?

- Vi eier huset vårt sammen.

50. Trives dere på Vinderen?

Vinderen er et utrolig flott sted. Vi stortrives i nærmiljøet vårt. 

SPØRSMÅLSRUNDE

God mandag, alle sammen! Jeg har lagt merke til at det stilles en god del spørsmål under innleggene mine for tiden som ikke har noe med innholdet i blogginnlegget å gjøre. Det er bare hyggelig det altså, men det betyr kanskje at det er på tide med en ny spørsmålsrunde.. Jeg har også på følelsen at jeg har fått noen nye lesere etter jul, så da passer jo dette bra.   

Spør om hva dere vil. Jeg skal prøve å svare dere alle så godt jeg kan 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SØNDAGSMODUS

Denne søndagen har bestått av pizza grandiosa, Pepsi Max, Null sminke, tøfler og en fake YSL joggedress.. Som dere skjønner var gårsdagens jentefest vellykket. Vi var først hos min beste venninne og forlover, Pia. Hun hadde som sagt invitert flere av jentene som skal være med i utdrikningslaget mitt til en førfest for meg. Det var utrolig hyggelig gjort synes jeg. Jeg koste meg skikkelig! Videre dro vi til Monkey Bar hvor vi faktisk klarte å holde oss samlet nesten hele kvelden. Det er jo alltid en utfordring når man er en gjeng..

For bare et par timer siden kom Ulrik hjem. Han var hakket mer sliten enn meg, så samtalene er ikke spesielt dype her i dag.. Hehe! Håper dere har hatt en fin helg. Jeg ville bare si hei. Kommer sterkere tilbake i morgen DET SKAL MYE TIL FOR Å GJØRE MEG SJALU

Som jeg nevnte i går er Ulrik på utdriningslag denne helgen. Jeg håper at han storkoser seg på tur og ønsker ingenting annet enn at han skal ha det gøy sammen med guttene sine. Det fortjener han virkelig. Ulrik sender meg meldinger, bilder og videosnutter. Guttene som han er sammen med er også flinke med å holde meg oppdatert. Jeg stoler 100 prosent på både Ulrik og på at de kompisene han har med seg er voksne nok til å ta vare på han. Hvofor i alle dager skulle jeg ikke gjøre det? Jeg hadde da aldri sagt ja til å gifte meg med en mann som jeg ikke stoler på. 

Et utdrikningslag er som mange vet en fest som skal markere et farvel med det "frie" livet. Nå har jo vi vært samboere i snart to år, så det blir ikke store forandringene her i huset, men det er likevel gøy å feire det fantastiske som skal skje om kort tid med de aller nærmeste vennene våre. Snart er det min tur. Jeg vet at Ulrik føler seg trygg på meg også. Ellers hadde ikke forholdet vårt overlevd all den tiden som vi tilbringer fra hverandre ellers i hverdagen. 

Av en eller annen grunn er det mange jenter som ønsker å gjøre meg sjalu. I mine øyne er sjalue jenter det samme som usikre jenter. I og med at jeg ikke er usikker på verken meg selv eller på min kommende mann så skal det ganske mye mer til for å gjøre meg sjalu enn falske anklagelser. 

Til dere som lurer på hvorfor jeg ikke godkjenner det dere skriver i kommetarfeltet: Jeg godkjenner ikke falske anklagelser. Skriv hva dere vil om meg, men ikke om Ulrik. Et sted går grensen. Ulrik har ikke valgt å blogge. Det er det jeg som har valgt og derfor skjermer jeg han for noe av det tullet som dere kommer med. Det gjør jeg av respekt for han 

Her ser dere det andre bildet som jeg fikk tilsendt i går av guttene i Vilnius..

 I går var det full fart og nå ser det ut som om de er et sted å skyter. Det er gøy å følge med de på Snapchat (mrulriknygaard) :-DNå skal jeg rydde og gjøre det klart til jeg får besøk av to herlige jenter fra Halden. I kveld blir det jentefest hos min forlover, Pia. Hun er så søt som har invitert flere av jentene som skal i utdrikningslagert mitt til en førfest siden Ulrik er borte. Vi blogges 

ET MINNE FOR LIVET

Før jul besøkte jeg denne herlige damen i hennes eget showroom som ligger på Skøyen. Natalia, heter hun. Kvinnen bak Ikra glass. Hun lager alt av asjetter og fat til både restauranter, hoteller, andre type forhandlere og til privatpersoner som meg. Jeg kontaktet henne i anledningen mitt bryllup, da jeg lenge har vært på jakt etter noe helt personlig og flott til hovedbordet den store dagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I og med at Ulrik og jeg ønsker oss bidrag til bryllupsreisen i gave av gjestene våre så kommer ikke vi til å sitte igjen med minner i serviser eller andre materalistiske ting som vi kan ta frem i ettertid for å minnes bryllupshelgen, kun bildene og videoene som blir tatt. Derfor er det et stort poeng for oss å investere i dette selv. Jeg ønsker jo å ha noe flott å ta frem når vi får besøk av foreldrene våre, til jul eller ved andre høytider. Tenk så romantisk det blir om 20 år når vi forhåpentligvis fortsatt er lykkelig gift og kan dekke på med egne tallerkner med monogrammet vårt på 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Produktene er forresten ikke sponset, da dette er håndlagde ting som hun ikke har anledning til å gi bort. Grunnen til at jeg skriver om asjettene er fordi jeg har lovet å ta dere med på hele prossessen fra start til slutt i denne bryllupsplanleggingen. Det er lenge siden jeg har oppdatert dere noe om bryllupet nå ettersom at fokuset har vært på andre ting i julen. Men nå er det ikke mange ukene igjen til bryllupet, så det var på tide med en aldri så liten oppdatering..

Jeg har bestilt 12 dekktallerkner og 12 kuvertasjetter. Begge produktene er i klart glass og skal sandblåses. Under ser dere designet:
Det blir stas å vise dere det ferdige resultatet! Gjett om jeg gleder meg til å dekke på med dette i bryllupet 

ENDELIG KAN JEG VÆRE MEG SELV IGJEN

Dette innlegget blir litt apropos ingenting.. For jeg som ikke en gang har vært i nærheten av det harde opplegget som bikinifitness jentene utsetter seg for er dritt lei av både torsk og brokkoli bare etter å ha hørt snakk om det i tre dager.. Hehe! Når det er sagt så er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å belyse en idrett som jeg fortsatt mener det foregår mye riv ruskende galt i. Jeg håper virkelig at noen som har mer makt enn meg og ikke minst mer kunnskap enn meg innen denne sporten kan ta dette videre.

Nå er fredag og snart helg. Jeg er superklar for å tilbringe denne helgen med mine herlige venninner. På morgen i dag sendte jeg Ulrik avgårde. Han er på vei til Litauen i utdrikningslag med en gira guttegjeng. Det var gøy å overraske Ulrik. Han hadde vel begynt å skjønne at noe skulle skje helt til vi klarte å lure han trill rundt i siste liten. Etter god hjelp av en venninne som jobber i Norwegian fikk jeg han til å selge fridagen sin. Ulrik trodde altså at han skulle på jobb og stod derfor klar i uniform når guttene kom. Dere skulle sett hvor forvirret han ble! Det er noe av det morsomste jeg har vært med på. 

Ulrik har spurt og gravd etter svar hos meg anngående dette utdrikningslaget i flere uker. Jeg har kommet med den ene dårlige løgnen etter den andre. Det er så forferdelig å juge, spesielt til de aller nærmeste som man omgås mye. Men nå er det endelig over. Noe pokerfjes er jeg ikke født med, men på morgen i dag var jeg verdens beste skuespiller. Faktisk så god at Ulrik sa: "Deg vil jeg ha med meg når jeg skal rane en bank". Haha! 

Jeg tipper det blir gøy å følge han på snapchat denne helgen (mrulriknygaard). Snart er det min tur. Jeg aner ikke når det blir, men jeg gleder meg veldig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lille "valk" på siden tyder vel på at denne jenta spise rmer enn bare tosk og brokkoli.. Jeg trener flere ganger i uken og spiser stort sett sunt, men jeg er alt for glad i livet til å la denne maten og treningen styre meg. Jeg veier verken meg selv eller den maten jeg spiser. I min verden holder det lenge å bruke hodet.

Det kommer forresten litt bryllupsfjas senere i dag. Ha en fin fredag sålenge 

-JEG BÆSJET NESTEN PÅ MEG I MITT EGET BRYLLUP

Som en avslutning på alt oppstyret rundt bikinifitness de siste dagene vil jeg få lov til å dele en sann historie om en tidligere utøver som synes det er utrolig trist å se hvordan alle bagatilliserer idretten. Denne jenta vil naturligvis være anonym, da hun deler såpass intime opplevelser både under og etter konkurransene som hun stilte i.

Jeg har pratet med flere tørrlagte bikinifitness utøvere de siste dagene og hørt mye fælt, men etter å ha snakket med denne jenta ble jeg oppriktig lei meg. Jeg håper at flere åpner øynene sine etter å ha lest dette..

- Dette er en ekstrem sport som krever ekstreme dietter og trening opp til flere ganger om dagen. Utallige kosttilskudd og steroider. Ingen i denne konkurransen blir testet for dop før man stiller. Dersom det hadde vært tilfelett ville det stått 10 prosent utøvere igjen i konkurransen, sier jenta som har vunnet 2. plass i bikinifitness.

- Jeg ble tilbud dop flere ganger under opptrening. Dette er helt vanlig i fitnessbransjen. Det er mer normalt å ta steroider enn å stille rent som jeg gjorde.

Den tidligere utøveren legger ikke skjul på at idretten ikke er sunn for kroppen.

- De 3 siste dagen før vi stiller drikker vi ikke noe, dette er fordi vi tørker ut kroppen slik at blodårene og muskler skal komme frem. Disse dagene tar bevisstheten ut av mange og flere kollapser både på og av scenen.

Hun forteller at mange mister mensen, håret, livskvalitet og får problemer med mage og tarm i ettertid grunnet streng diett over en lenger periode. I likhet med en som lider av spiseforstyrrelser.

- Jeg bæsjet nesten på meg i mitt eget bryllup fordi maten i bryllupet ikke bestod av kylling, karbonadedeig, laks, ris, brokkoli eller havregryn med havremelk.

Den tidligere utøveren kunne ikke spise middag borte før over ett år etter konkurransen fordi alt hun spiste kom rett ut og kroppen klarte ikke ta til seg næring. 

- Det var vondt. Så jævlig vondt.

- Jeg trodde aldri jeg skulle få barn. Mensen forsvant i 9 måneder og jeg fryktet at den aldri skulle komme tilbake.

Hun forteller videre om angsten som kom da magemuskelen gradvis forsvant og om forbrenningen som fortsatt ikke fungerer optimalt.

- Jeg har ødelagt forbrenningen min så mye at jeg vil aldri få tilbake kroppen jeg hadde før jeg begynte å konkurrere med et vanlig kosthold.

Nå er det to år siden har hun har tatt i en vekt.

- Jeg er dritt lei alt som heter vekter, brokkoli og kropp.

Hun beskriver miljøet i idretten som en negativ "fitnessboble" med en haug av selvsentrerte jenter.

- Alt dreier seg om å se "best" mulig ut på den scenen. Venner, familie, jobb og andre ting blir nedprioritert. Du bryr deg kun om deg selv og de som står sammen med deg på treningssenteret. Det er rett og slett skummelt å se tilbake på den boblen som jeg var i.

- Det er også mange tidligere anorektikere som går over til å bli fitnessutøvere ved å kalle seg selv "frisk". Det sier noe om hvor sykt forhold mange av jentene som skal stille i bikinifitness har til både mat og trening. 

Illustrasjonsfoto

MER OM FITNESS DEBATTEN

Tekst hentet fra Adresseavisen. Les hele saken HER.


Bloggeren Pilotfrue skrev at fitness bør forbys i Norge. Det reagerer trønderske fitness-utøvere og bloggere sterkt på.

«Det burde bli forbudt å stille i bikinifitness i Norge. Maken til dårlige forbilder skal du lete lenge etter. Jeg vet ikke med dere, men jeg har forsatt til gode å se at noen blir helt friske og får et normalt forhold til mat igjen etter å ha stilt i bikinifitness». Det skrev Julianne Nilsen, bak bloggen Pilotfrue, i et innlegg tirsdag.

Pilotfrue er på topplisten blant norske bloggere, og hun er selv utdannet personlig trener. I sitt innlegg argumentet hun for at fitness ikke er så sunt som utøverne selv skal ha det til, og hevder at utøvere ikke er et godt forbilde for unge jenter. Hele innlegget til Julianne Nilsen kan du lese her.

- Sverter sporten

Hennes kritikk har ikke falt i god jord hos fitness-miljøet i Trondheim.

- Jeg synes det er synd og trist at noen som åpenbart ikke har inngående kunnskap om sporten uttaler seg på en sånn måte. Det er med på å sverte sporten og skaper et uriktig bilde, mener 24 år gamle Nathalie Marie Dahl Naalsund fra Trondheim.

Hun har deltatt i NM i bodyfitness, og har holdt på med sporten i tre år. På sin egen blogg har hun kommet med et tilsvar på Pilotfrues kritikk, som hun mener ikke holder mål.

- Når hun samler alle fitnessutøvene under ett og sier at det vi gjør ikke er forsvarlig, reagerer jeg. For å være med på fitness må du gjennom et laguttak som tilsier at man kan komme i sceneform på en helsemessig forsvarlig måte. Jeg vet også veldig godt hva jeg prater om da jeg snart er er ferdig med en bachelor i ernæring, sier Naalsund.

Det er ikke første gang at Nathalie snakker om kritikk i fitness. Hun har tidligere blitt kalt stygg på grunn av dette bildet.

- Noen kan selvfølgelig slite litt i etterkant

Også Nora Mathisen, bak bloggen FitnessNora, har kastet seg inn i debatten. I dag har den høygravide PT-en skrevet et blogginnlegg der hun kommer med svar til Pilotfrue.

- Det er lov å være kritisk til fitness, men å være så bastant, så svart/hvitt synes jeg ikke er greit. For hvordan kan man kalle tusenvis av jenter en aldri har møtt for dårlige forbilder, selv om vi har stilt i bikinifitness? skriver Mathisen på bloggen sin.

Mathisen trekker også frem noen negative aspekter ved idretten sin.

- Noen kan selvfølgelig slite litt i etterkant, som jeg selv har gjort tidligere. Fitness er ikke en idrett for alle - men det gjelder også alle andre idretter, skriver Mathisen.

Nora har tidligere sagt til trd.by at hun akter å trene helt til fødestua.

Hun skriver videre hun ikke har deltatt i konkurranser på over to år, men hun har lyst til å delta i Athletic Fitness i fremtiden.

- Det kommer jeg til å gjøre med hodet hevet høyt, uten en eneste tanke om at jeg er et dårlig forbilde av den grunn, skriver Mathisen.

Trd.by har forsøkt å kontakte Nora Mathisen, uten å lyktes.

- Jeg står for det jeg har skrevet

Trd.by har snakket med Julianne Nilsen, og hun sier hun står for det hun har skrevet i innlegget på bloggen.

- Jeg er ingen ekspert på området, men jeg er utdannet personlig trener og føler jeg kan en god del om dette. Jeg synes fortsatt at fitnessutøvere blir dårlige forbilder for unge, på samme måte som jeg mener catwalk-modeller også er det, sier Nilsen.

- Mener du fortsatt at sporten bør forbys?

- Man kan ikke forby alt som ikke er bra, men jeg synes at det burde vært mye strengere regler for å delta i en sport som i mine øyne er usunn, sier Nilsen.

JEG HÅPER AT FLERE SER ALVORET

Jo mer jeg tenker over bikinifitness som en akseptert idrett, jo mer uvell blir jeg. Det er trist å se utøverne forsvarer sporten som om den ikke gir noen helseskader i det hele tatt. Etter å ha snakket med tidligere bikinifitness jenter vil jeg sammenligne sporten med en alvorlig sykdom. Det blir som en slags spiseforstyrrelse, som mange aldri blir kvitt.

Ja, det er noen utøvere som klarer seg bra både før, under og etter selve konkurransen, men idretten blir ikke noe sunnere i mine øyne av den grunn. Dessuten vet nesten alle om en som sliter etter å ha deltatt og det er nok. Bedre oppfølging og mer kunnskap kunne vært til stor hjelp i denne bransjen. Kanskje det skulle vært pålagt med et slags grunnkurs før deltakelse? Ikke vet jeg, men noe bør gjøres..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har selv gått PT utdanning på AFPT og tatt flere kurs på NIH (fitness deltid), blant annet kostholdskurs. Likevel føler jeg meg ikke kvalifisert til en gang å ta ansvar for meg selv i en slik idrett. Mange av jentene som deltar har mindre bakgrunn enn meg. Slike jenter suger til seg det første og "beste" de hører og er som regel lite kritiske til den informasjonen de får. "Bikinifitness er ikke for alle", sier dere. Det er sant. Men det er nok desverre mange som finner ut dette litt for sent. 

Det er godt å se at mange er enige med meg i at denne sporten er galskap. Jeg står for det jeg skrev. Det er ikke noe poeng for meg å være polulær hos alle. Da hadde jeg ikke skrevet som jeg gjør. Det går fint for meg at dere angriper meningene mine for vi trenger alltid flere syn på en sak, men vær så snill å fokuser på temaet, ikke meg som person. Jeg har uttalt meg negativt om en sport hvor det finnes mange tusen utøvere. Jeg ler ikke av utøverne, men jeg stiller spørsmål ved det de holder på med da en hver oppegående person klarer å se at dette ikke er sunt. Det er ikke morsomt å se at unge jenter ødelegger seg. Jeg synes det er trist og derfor velger jeg å ta det opp her på bloggen.

Jeg må dra alle under en kam for å få fram noe viktig ellers blir ikke engasjementet stort nok. Dette handler ikke om å like eller ikke like. Det handler om en idrett som har visst seg å være helseskadelig for unge jenter.. Jeg er ikke slem, men våken. Det burde flere vært i denne sammenhengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

EN DÅRLIG TREND

Det burde bli forbudt å stille i bikinifitness i Norge. Maken til dårlige forbilder skal du lete lenge etter. Jeg vet ikke med dere, men jeg har forsatt til gode å se at noen blir helt friske og får et normalt forhold til mat igjen etter å ha stilt i bikinifitness. 

Jeg kjenner flere som driver og har drevet med bikinifitness og respekterer selvsagt de menneskene bak denne fasaden. Det jeg ikke respkterer er hvordan de fremstiller dette som noe sunt og får flere treningsglade jenter til å henge seg på denne "trenden".

Jeg tror det er ytterst få mennesker som i det hele tatt har psyken til å bli "sceneklare", som de kaller det. På en måte er det jo fascinerende å se utøverne der de står nypollerte og muskuløse, men på en annen måte så er det før drøyt. Jeg er enig i at "strong is the new skinny". Det er bra at jenter i større grad prioriterer styrketrening, men et sted går grensen. Personlig så synes jeg at disse bikinifitness utøverene ser helt forferdelige ut. De gir meg faktisk frysninger av hvor umenneskelige det er mulig å bli.

For dere som måtte ta dere nær av dette: Fortell meg hva som er bra med bikinifitness? Kan du med hånden på hjertet si at de som bedriver dette ikke har et anstrengt forhold til trening og mat? Jeg mener ikke å ta utøverne på noen måte. Jeg synes bare at det er trist å se sunne og positive jenter bli ødelagte av det syke opplegget som følger med. For ja.. Jeg har satt meg inn i dette, sett på treningsplaner og dietter. Jeg vet til og med at dette blir sett på som en idrett, noe som for meg blir helt fjernt. Bikinifitness er ikke noe annet enn en sykelig måte å få oppmerksomhet på.JEG BYGGER MEG STERKERE HVER DAG

Hei, dere. Mange reagerer negativt når jeg inntar en "offerrolle". Spesielt under innlegget om at jeg opplever at folk peker, hvisker og ler av meg ute på fest. Dere sier at det er en del av pakka. Jeg er ikke dummere enn at jeg skjønner det. Personlig har jeg vurdert innholdet i den pakken flere ganger og kommet frem til at det er verdt det. Jeg ville ikke ha byttet livet mitt med noen. Livet mitt er jo en drøm. Kanskje ikke din drøm, men min drøm. Jeg er lykkelig forlovet, har masse familie rundt meg, bor trygt og godt og styrer hverdagen min helt selv. Mer enn det kan jeg ikke be om..  

"Hvorfor tar du så ofte offerrollen?": Jeg må stå opp for meg selv. En del av min rolle er jo å vise dere verden med mine øyne. Med mitt åpne kommentarfelt så gir jeg dere muligheten til å vise meg andre vinkler og synspunkter. Det blir som en slags dialog.  

Jeg er ikke alltid så sterk som jeg tror, men jeg bygger meg sterkere hver dag og det er det beste med denne bloggingen. Fra jeg startet med å blogge til i dag har jeg vokst mye. Før ble jeg lei meg om jeg fikk få "likes" på et bilde (flaut).. I dag kan du fortelle meg at jeg har stygg nese, gule tenner, noen kilo for mye eller at jeg er stokk dum uten at jeg tar det til meg. Tenk hvor sterk jeg blir om et år eller to! Jeg er spent på reisen videre

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg snart komme meg ut av denne onepiecen og inn i treningstøyet. Ønsker dere en fin start på uken! 

KLAR FOR EN NY START

Da var jeg hjemme i Oslo igjen og mer motivert enn noen gang til å forbrenne bort julen. Det er bare 7 uker til bryllupet og jeg er heldigvis i gang med treningen igjen. Det føles utrolig bra! Jeg skal innrømme at jeg har tatt meg en aldri så liten pause, både i forhold til trening og mat. Uansett hvor flink jeg sier at jeg skal være så skjærer deg seg alltid.. Jeg er nok litt for glad i å kose meg. Hehe! 

Det som er så fint er at det alltid er rom for en ny start, så i dag har jeg hatt en skikkelig "blåsøndag" hvor jeg har ryddet bort julen, vasket klær, betalt regninger, spist overdrevent sunt, trent og tatt sol. Jeg tar veldig sjelden sol, bare så det er sagt. Jeg føler bare at jeg trenger noen få solstråler på kroppen før den store dagen.

I kveld blir det mer rydding etterfulgt av et langt bad med kroppsskrubb og ansiktsmaske. Kanskje jeg til og med rekker en film.. Vi får se! Det er uansett herlig å være hjemme igjen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du kommet i gang med treningen etter jul?

DETTE FIKK JEG TIL JUL

♥ Tøfler fra UGG

Toalettmappe fra Louis Vuitton

♥ Passcover fra Louis Vuitton

♥ Fat fra Kähler

♥ Håndklær fra Kid og Lexington

♥ Sengetøy og laken fra Kid og Habitat

Vann- og vinkaraffel fra Cleo home

♥ Duftlys fra Baobab collection

♥ Trenings t-skjorte fra Nike

Hudprodukter fra Rituals

♥ Charms til glass fra Hadeland

♥ Macbook cover (bestilt på nett)

♥ Bikini (bestilt på nett)

♥ Julekuler fra Victoria living

Iphone bacup lader med speil fra Pearl

Gym belt bag til iPhone (bestilt på nett)

Penger

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva fikk du til jul?

MANGE PEKER OG LER

Noen mennesker blir nok aldri voksne. Jeg vet ikke med dere, men jeg lærte at det å peke på enkeltpersoner ikke var greit allerede som lite jente. Jeg lærte også at det å le av andre er stygt, spesielt hvis den eller de det gjelder er i nærheten og kan få det med seg. Mennesker som peker og ler av andre offentlig er rett og slett barnslige og uoppdragne. En ting er hva vi snakker om og fniser av hjemme innenfor husets fire vegger. En annen ting er hvordan vi oppfører oss ute blant andre. Dette handler om respekt.

I løpet av denne julen har jeg måtte tåle mye ubehaglige situasjoner blant fulle folk på fest. Enkelte har ikke sperrer. Jeg opplever at folk ler, hvisker, peker og tar bilder. Noen er verre og mer utspekulerte enn andre. Jeg prøver å ignorere det meste, men det er vanskelig når hensikten med oppmerksomheten kun er å gjøre narr. Da blir jeg både sint og skuffet. Tenk at voksne mennesker kan være så slemme..

Jeg legger ved et bilde som jeg tok fra terrassen tidligere på kvelden i dag. Nå er det leggetid. I morgen tidlig reiser vi hjem igjen til Oslo. Jeg gleder meg til å starte hverdagen og fortsette med siste del av bryllupsplanleggingen. Likevel kommer jeg til å savne den roen som jeg får her på fjellet. Det er få steder jeg trives så godt som her på Geilo 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA