hits

januar 2015

Det er bra å være selvopptatt

Jeg blir ofte konfrontert med at jeg fokuserer mye på meg og mitt. Både her i kommentarfeltet, av familie og bekjente. Enda mer nå som jeg blogger. Det tror jeg de fleste bloggere får høre. Det å være selvopptatt blir som oftest oppfattet som noe negativt, spør du meg så er det en god egenskap. 

Jeg setter Ulrik, familien min og vennene mine høyt, men jeg setter meg selv høyere. Nettopp fordi jeg må ha det bra med meg selv for å ha overskudd til andre. Alle mennesker fungerer slik, likevel er det ingen som liker å høre det. Høre at de er selvopptatte.  

Sosiale medier som blant annet Facebook, Instagram og Snapchat har bidratt til å gjøre det mer akseptert å være selvopptatt. Det er blitt trendy å ta bilder av seg selv, dokumentere personlige hendelser, opplyse andre om hvor man er og hva man gjør. 

Alt handler ikke om meg. Jeg er fullstendig klar over det. Men i mitt liv så er jeg hovedpersonen, akkurat som du er i ditt. 

 

 

FORBEREDELSER

I morgen er det innflyttingsfest her hos Ulrik og meg. Vi har invitert atfor mange gjester og er spente på plassen. Ja, jeg har venner. Noen av dere trodde kanskje ikke det til tross for min noe provoserende profil her på bloggen.

Det er mye igjen som skal fikses før morgendagen, og noen av gjestene er allerede på vei. Heldigvis kommer Ulrik hjem fra jobb snart. Jeg trenger han sårt! 

Til dere som måtte lure på hvorfor kommentarene deres ikke blir godkjent: Jeg godkjenner ikke kommentarer som går direkte mot Ulrik. Klarer dere å finne en ny vinkling på spørsmålene deres, så skal jeg svare dere :-) Husk at denne bloggen handler først og fremst om meg og mine tanker, ikke alle rundt meg.  

Nå skal jeg fortsette litt her hjemme, hente en fantastisk kjole som jeg gleder meg til å vise dere og plukke opp Ulrik på togstasjonen. I kveld har vi bestilt bord på Hanami. Det var der jeg traff Ulrik for aller første gang. Vi har faktisk ikke vært der siden, så det blir veldig koselig. Blogges mer senere! <3   
OSLO VEST

Det var ikke bare en mann, det var mange gifte menn der ute. Alle hadde en agenda. Unge jenter som meg, og det var det dessverre mange jenter som meg den gang. Noen er der fortsatt. De tilhører samme råtne miljø. Oslo vest.

Det kryr av de på steder som Bar Bygdøy alle, Champagneria, Bølgen & Moi, Bar Tjuvholmen og ja, dere skjønner. Slike "freshe" steder. For meg var det spenningen som pirret. Jeg likte å snike meg rundt. Det var nok den tiden i livet jeg har vært minst aktiv på sosiale medier. Rett og slett fordi ingenting skulle dokumenteres. En uskreven regel i kretser som dette. 

Jeg har aldri falt for en gift mann, men jeg har latt meg sjarmere. Gang på gang. Det var bare en lek for meg. Jeg tok ukene og dagene like uhøytidelig som jeg i dag tar meg selv. Jeg så aldri noe fremtid i dette miljøet. Det var kun uforpliktende moro. Enkelt å forholde seg til, men vanskelig å komme seg ut av. Det ble som en ond sirkel. Klisje, men sant.

Det kom til et punkt hvor jeg ikke lenger kjente meg selv igjen. Jeg kunne ikke stå for noe av det jeg gjorde og følte meg helt forferdelig. Dobbeltliv. Det var det det var. Når du juger så mye (fordi du får beskjed om det) at du ikke engang husker hva du har løyet om så har det gått langt. Altfor langt. Den type menn jeg snakker om gir jenter som meg en følelse av å være liten. Liten og ubetydelig. En ekkel følelse jeg aldri kommer til å glemme. 

Jeg vil jo ingen vondt og er egentlig en snill jente med et stort hjerte. INGEN fortjener å bli bedratt. Selv ikke jeg. For det skal jo sies at jeg tok ansvar for mine handlinger. Jeg tok telefoner, ba om unnskyldning og avslørte flere av disse råtne mannfolka. Nå gjør jeg det igjen ved å formidle det til dere. Håper det har en liten hensikt. Om så bare en der ute gjør det samme, så har jeg lykkes. Ta avstand fra slike menn. 

Ulrik synes det er bra at jeg har levd livet. Jeg kjenner til hvordan ting fungerer og vet hvordan jeg ønsker at vi to skal leve sammen. Det er trist å si det, men per dags dato så kan jeg i hvert fall nevne 10 gifte menn her på oslos vestkant som er fast utro mot damene sine. Menn du garantert har lagt merke til på byen. Du ser de så lett. 

Som Ulrik så fint sa det hadde jeg min 40-års krise tidlig i 20-årene. Jeg er glad for at den er over. Dessverre er det mange unge jenter som aldri kommer seg ut av dette. De blir værende i det usmakelige miljøet og adopterer denne livsstilen videre. Et liv uten viktige verdier som trygghet og kjærlighet. Tragisk.    

 

Vixen look

Hei og god morgen! Det er en litt sliten, men superhappy jente som sitter her i dag :-D Fantastisk å våkne opp til rekordmange lesere! Desto mer press blir det på meg til å holde liv i denne bloggen. Men det er jo bare gøy. Jeg skal fortsette som før og prøve å engasjere dere videre. 

Programmet i går var pent sagt fullt. Derfor overlot jeg sminke og hår til skjønneste Ida Helene, som er en av våre dyktige makeupartister på Model Day Studio. Helt perfekt på en sånn dag hvor du ønsker å føle deg litt ekstra fin. Jeg ble utrolig fornøyd med sminken. Vi satt på løsvipper og bølget håret. Typisk "vixen-look". 

Kjolen min var fra Missoni (arvegods fra mor), som jeg valgte å ta på meg bak frem. Selv om jeg ikke har silikon, så har jeg ganske store fordeler. Til tider trekker de all oppmerksomhet, noe jeg ikke er helt komfortabel med. Jeg liker å vise kropp, men puppene mine er det bare Ulrik som får se ;-) Hehe! Neida, joda..

Jeg skal prøve å få tak i noen flere bilder av hele antrekket til dere senere i dag. Det ble jo tatt en haug med bilder i går, så det burde ikke være så vanskelig. Jeg dro forresten sammen med en herlig jentegjeng fra Femelle. Møtte de for noen glass før selve arrangementet.

Nå skal jeg hoppe i dusjen og komme meg avgårde, but first..COFFEE <3 
The other woman

Nei, det er ikke filmen med Cameron Diaz jeg skal skrive om. Forsåvidt en ok film med mange gode poeng, men jeg har lyst til å skrive om det å være henne. Elskerinnen. Har du noen gang vært i den situasjonen? Jeg har det.

Mange spiller uvitende og uskyldige, mens svært få faktisk er det. De aller fleste vet hva de gjør og gjennomfører likevel. Jeg er ikke stolt av å ta opp dette, men i og med at jeg dessverre vet hvor vanlig det er i dag, så er det et viktig tema.   

Utroskap er en ting. Det får vi ta en annen gang. For det er jo faktisk den mannen eller den kvinnen som er i et forhold og lar dette skje som er det aller verste. Det jeg lurer på er om du har et ansvar som elskerinne? Før ville jeg ristet på hodet av dette spørsmålet, himlet med øynene og fnist det bort. I dag ser jeg med andre øyne. Kanskje fordi jeg har funnet mannen i mitt liv og tanken på at noen skulle komme i veien for oss gjør meg kvalm. 

Jeg kjenner flere jenter som lever slik jeg gjorde. Tar lite ansvar og later som om de ikke vet. Jeg tror at disse jentene aldri har opplevd ordentlig kjærlighet. Det er ikke fordi de ikke fortjener det, men det er fordi de jakter i feil marked. Mannen i ditt liv er ikke han som allerede har ring på fingeren. Få opp øynene, folkens. Han er opptatt. Det kan være både spennende og gøy å leve slik i en kort periode, men det er så absolutt ikke verdt det. Tro du meg.   

Det er lett for meg å skrive om dette nå som jeg "sitter på min høye hest" og alt er fint og flott rundt meg. Vanskeligere er det for de stakkars som har opplevd at det finnes en annen. Ingen fortjener å bli bedratt. Du er feig som kaller det et uhell når det er en bevist handling. Jeg var feig.  

 

 

 

LEI AV Å SITTE BARNEVAKT

Hei, dere! Jeg har kommet frem til at jeg fra nå av må godkjenne kommentarene deres før de blir synlige på bloggen. Dette av hensyn til alle rundt meg. Jeg har selv valgt å være en "offentlig" person, men det betyr ikke at min samboer, mine venner, kollegaer og familie ønsker det. 

Jeg tåler kritikk, ikke misforstå. Derfor kommer jeg til å godkjenne alle kommentarer som har med meg å gjøre, både positive og negative. Ekle sex-kommentarer derimot blir heller ikke godkent. Sålenge kommentaren har en mening ser jeg på det som en av mange ytringer. Man har lov til å ha meninger og det er flott at folk engasjerer seg. Fortsett med det :-)

Tidligere i dag var det blant annet en og samme person som la igjen rundt 10 fantasifulle kommentarer mens vedkommende satt og kjedet seg (tydeligvis) på Kastrup lufthavn.. Jeg har dessverre ikke tid til å sitte barnevakt i mitt eget kommentarfelt. Hva er det vi kaller disse individene igjen.. Nett-troll?

Jeg har samlet flere godbiter til dere. Mulig jeg kan bruke de til noe kreativt her på bloggen. Vi får se ;-)
Nelly favoritter

God formiddag! Nå sitter jeg i sengen med en stor kopp kaffe og prøver å få inspirasjon til antrekk på blogawards til onsdag. Jeg føler for noe nytt og kjenner jeg blir helt gal av å kikke i butikker for tiden. Det er så mange fine vårnyheter! Jeg er ekstremt svak for pasteller om våren. Det kommer dere til å legge merke til. Under har jeg satt sammen mine favoritter fra Nelly akkurat nå. Er det bare jeg som smiler av disse fargene? :-D 

 
(annonselenker) Jumpsuit: Her / Sko HER / Jakke: HER / Smykke: HER / Clutch: HER / Iphonedeksel: HER & HER

 

Ønsker dere en fin dag sålenge! Vi snakkes senere <3

KJÆRLIGHETENS FEM SPRÅK

Jeg fikk et tips av herlige Fred Hamelten om å kjøpe boken "Kjærlighetens fem språk". Han mener at alle som er i parforhold burde lese akkurat denne. Både par som er lykkelige og par som begynner å miste gnisten. En form for terapi eller forebygging i forholdet. Jeg startet såvidt i stad og håper at jeg rekker å lese litt mer nå i kveld. Boken kommer garantert til å gi meg inspirasjon til temaer her på bloggen. Jeg elsker jo å skrive om slike ting og ikke minst dele mine erfaringer med dere. For å være ærlig så kan jeg telle på en hånd hvor mange bøker jeg har lest fra perm til perm (bortsett fra skolebøker). Det er ikke noe å skryte av, men det skal mye til å fenge meg med en bok. Nå er jeg spent. Jeg skal holde dere oppdatert. Ha en fin kveld videre! Vi blogges mer i morgen :-)10 tips til treningsmotivasjon

"Det er lenge igjen til sommeren", tenker du og lever videre på de dagene du var flink til å trene i starten av januar. Folkens, vi er snart i februar. "Jeg skal snart komme i gang igjen", mumler du. Kom i gang i dag!

Vi er inne i en periode av året hvor det som frister mest er sofaen med pledd, stearinlys og helst noe godt å spise på. Det er helt forståelig, men vi er nødt til å bevege oss litt også. Ja, selv om det er drittvær ute. Det er kanskje vondt å komme i gang, men den dårlige samvittigheten du får av å utsette treningen er faktisk verre. 

Her er 10 tips som motiverer meg til trening. Håper de kan motivere dere også :-D 

1. Planlegg treningen din: Sett av 10 minutter søndag kveld eller mandag morgen og lag en plan for den kommende uken med hvilke dager du skal trene. Det er opp til deg hvor detaljert denne planen skal være. Men ikke la den ta for mye tid, da blir dette også en slitsom greie.

2. Tren rett før eller rett etter jobb/skole: Da får du mindre tid til å tenke over hvor lite lyst du har til å trene og hvor mye annet som frister mer. Tid kan være ødeleggende. 

3. Skaff deg en "treningsdate": Det er enklere å bryte en avtale med deg selv enn det er å bryte en avtale med noen andre. Treningsdaten kan være kjæresten din, en god venn eller venninne. Dere trenger nødvendigvis ikke trene sammen hver gang, men minimum en gang i uken. Det er også en fordel om dere er på ca samme nivå når det gjelder motivasjon. Da får begge mer nytte av samarbeidet. 

4. Sett deg mål: Et gammelt triks i boka, men det fungerer. Det er en grunn til at vi trener. Tenk litt over hvorfor du trener og hva du ønsker å oppnå videre. De fleste trener av denne grunnen. 

5. Invester i nytt treningstøy: Farger, farger og atter farger <3 Det er ingen tvil om at farger har en motivasjonskraft i oss mennesker. Kle deg i noe som motiverer deg! Du kan lese mer om hvordan du velger riktig treningstøy her. Saken ble laget for et år siden, men jeg mener det samme i dag. Visse ting endrer seg ikke og dette er en av de. 

6. Lag en bra spilleliste: Sett sammen en treningsliste på iphonen din (eller hva du har) med sanger som får deg til å tenke på helgen, ferier eller andre morsomme ting.

7. Unn deg premier: Alle elsker premier! Premien settes enda større pris på når du har gjort deg fortjent til den. Skriv ned det du ønsker deg akkurat nå, enten det er en stor sjokolade eller det er en ny veske. You name it! Det motiverer meg i hvert fall :-)

8. Se på bilder av forbildet ditt: Alle har vi noen vi "ser opp til" eller bare synes er utrolig pene, har fin kropp osv. Google her or him! Da skal du se at jeg får fart på meg..

9. Bruk sosiale medier: Sjekk inn, ta bilder, tag hverandre, legg ut poster og skryt av deg selv. Det hjelper for meg og mange andre.

10. Se deg i speilet og SMIL: Det høres kanskje teit ut, men prøv det. Jo mer vi smiler, jo bedre humør får vi og motivasjonen til trening kommer ofte med godt humør. 
 Ønsker dere en sporty uke!

Vakthund

Hei, dere! Her kommer en liten videosnutt sent på kveld av Stella og meg. Dette fant jeg ut av da vi var naboer med politistasjonen på Majorstuen i noen år. Litt flaut når hun stoppet midt i majorstuekrysset og ulte, men også veldig komisk. Banning = dårlig ordforråd

Spør du meg så er banning noe som hører til ungdomstida og uintelligente folk. Jeg blir rett og slett flau når voksne mennesker bruker banneord som en naturlig del i samtalen. Det finnes så mange bedre måter å uttrykke seg på med det norske språk. Dårlig ordforråd sier noe om din intelligens. Altså, de som banner er mindre intelligente mennesker.

Det er mange forskjellige oppfatninger av hva som faktisk er "banneord". Ofte har det noe med hvor i landet du kommer fra. Jeg mener at ord som: faen, helvete og jævlig er ord vi fint kan klare oss uten. Mange setter disse ordene sammen med andre ord for å forsterke det de sier eller for å uttrykke følelser. Det er harry.

Jeg har liten respekt for de som banner til meg. En ting er i en krangel eller lignende, da sier vi alle mye dumt. En annen ting er å bruke banneord fast som en del av språket. Jeg blir nesten litt trist av å tenke på at banning er blitt såpass sosialt akseptert som det er i dag. 

Du som banner er språkfattig. 
READY FOR TONIGHT

Jeg gikk for sort i dag. Det funker alltid når man er litt usikker på klesvalget. Bestilte denne jumpsuiten i forrige uke. Jeg bare elsker ryggen! Hadde egentlig tenkt til å spare den til neste helg. Da arrangerer Ulrik og jeg innflytningsfest. 

Snille Marian knipset noen bilder av meg på jobb i dag. Utrolig hva vi rekker når vi er litt effektive. Nå sitter jeg i bilen på vei til Halden. Ulrik kjører og Stella (hunden min) sitter bak. Vi skal i 50-årslag til pappa. Litt sent ute, men det kommer nok ikke som noen overaskelse for familien i Halden..Jeg kjenner at jeg begynner å bli litt bilsyk, så nå må jeg legge bort macen. Ha en fin lørdagskveld! Vi blogges i morgen :-)    

(annonselenker) Jumsuit: HER <3 / Clutch: Louis Vuitton / Sko: Primark

Photos: Marian Jade (Fotograf Model Day Studio)

Slike i-landsproblemer

Hei og god morgen! Jeg har funnet ut at den eneste måten jeg kan rekke alt på to-do listen min er å stå opp tidligere. Lørdag, ingen unntak. Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel. Eller hva? Da var det "problemet" løst.

Neste "problem": Kleskrise! Når du har et rom fullt av klær, men likevel ikke noe å ha på deg. Flere som kjenner seg igjen her? Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ta på meg i dag. Det må være pyntet siden jeg skal i 50-årslag til pappa, men også mulig å bruke på jobb ettersom at jeg skal noen timer innom studioet før vi reiser. What to do..Det hjelper ikke akkurat på med denne snøen heller (dagens siste "problem"). Jeg begynner å bli rimelig lei av både boblejakker og måneboots. I utgangspunktet elsker jeg å pynte meg, men i det siste har ikke motivasjonen vært så stor når jeg likevel må pakke meg inn i alle disse klærne. 

Sånn.. Da var jeg ferdig med å klage. Oppdaterer med outfit senere når jeg har blitt enig med meg selv. Ha en fin lørdag så lenge <3 
JA, JEG BRUKER EXTENSIONS

Det var så koselig å se Stella igjen! Jeg har virkelig savnet henne. Hun er verdens søteste lille skapning som er en blanding av chihuahua og yorkshire terrier. Selvfølgelig har jeg en miniatyrhund, tenker dere nå. Det var jo bare det som manglet.. Jeg prøvde å ta noen bilder av oss sammen, men hun er ikke alltid så gira på "fotoshoot" med mamsen. Kanskje ikke så rart :-) Hehe! 

Fredagskveld allerede..Selv om jeg stod opp 05.00 i dag har timene bare flydd. Det jeg ikke har rukket til nå får vente til morgendagen. For i kveld blir det natta tidlig, både på Ulrik og meg. Jeg er sulten på søvn, men først: tacofredag :-D 

Jeg var forresten på Zen Hairlounge i går og fikset håret mitt før vi reiste til Molde. Det var virkelig på tide. Jeg ble kjempefornøyd med fargen og ikke minst nytt hår :-D Ja, jeg bruker extensions. Det er ikke akkurat noen hemmelighet. Jeg kommer sikkert til å sette på hår helt til jeg blir gammel og grå. Man blir rett og slett avhengig. Men hva gjør vel det? Jeg trives ikke uten.

Romina (frisøren min) er en fantastisk dyktig jente. Det er ikke uten videre at jeg velger å reise helt til Drammen for noen timer hos henne. Jeg har vært borte i mye rart av frisører og vært plaget i lang tid med slitasje pga dårlige produkter. Aldri igjen. Til informasjon så er ikke dette innlegget sponset. Kun varme og gode ord til en som fortjener det.

I morgen blir det litt jobbing etterfulgt av bursdag. Pappa blir 50 og det må selvsagt feires. Kos dere masse i kveld, så snakkes vi i morgen <3


 HEADING BACK HOME

Det var et kort, men hyggelig visit i Molde. Vi er allerede tilbake i Oslo igjen. Flyturen hjemover var rett og slett vakker. Dere får et lite glimt av soloppgangen på bildet under. Det er selvsagt noe helt annet å se den i virkeligheten. Jeg blir nok aldri lei av å sitte i cockpit. Det hender at flyvertinnene spør om jeg ønsker å sitte bak med de andre passasjerene (noe som i utganspunktet er mer behagelig), men på korte distanser som dette sitter jeg gledelig litt hardere på grunn av selve opplevelsen.    

De siste dagene har gått i ett. Jeg har ikke sovet mer enn 8 timer totalt på tre døgn. Til vanlig trenger jeg 7-8 timer hver natt, så føler meg ganske surrete i hodet. Når Ulrik har lagt seg setter jeg i gang både det ene og det andre "prosjektet". På tide med et pust i bakken.

Det var forresten utrolig gøy å våkne til en 7. plass på blogg.no i dag. Ulrik har aldri sett meg sperre opp øynene så fort så tidlig på morgenen. Takk til alle dere som følger meg! 

Nå skal vi hente Stella (hunden min). Kommer tilbake til dere senere i dag :-) 
MED MANNEN PÅ JOBB

God kveld, alle dere. Jeg bråbestemte meg for å bli med Ulrik på jobb i stad. Med skjørt igjen..At jeg ikke lærer! Note to self: "Ta på deg bukse når du skal sitte i cockpit. Selen skal nemlig mellom beina". Og nei, jeg har ikke tenkt til å vise dere bilde av akkurat dette. Noe må jeg jo spare dere for også.

Destinasjon: Molde.. Ikke verdens mest spennende flytur, men en fin by. Jeg har aldri vært her før heller. Nå kom vi akkurat inn på rommet etter en bedre hjortemiddag i restauranten. Jeg er rimelig klar for kvelden. Det vil si godis, Pepsi Max og en hyggelig film.

Dere kan forresten lese intervjuet som Side 2 gjorde av meg HER.

Vi blogges i morgen.

 

Kroppspresset tar aldri slutt

Jeg ser på meg selv som en normalt sunn og slank jente. Føler meg komfortabel i den kroppen jeg har og har et godt forhold til mat. Jeg liker å trene og er ikke redd for muskler. Likevel får jeg tilbakemeldinger på at jeg er for stor. Noe jeg synes er skremmende. Hvordan skal man se ut i dag for å bli akseptert? 

Jeg mener som sagt at vi kvinner skal ha litt former. Gjerne pupper, rumper og lår ♥ 

Det er virkelig godt at jeg ikke hoppet inn i denne bloggverden uten å være trygg på meg selv. Da kunne det gått virkelig galt. Det burde vært en nedre aldersgrense for blogging. Jeg hadde ikke taklet dette "presset" like bra når jeg var 16. Kanskje ikke en gang før jeg fylte 18.. Det høres nok teit ut for dere som er i denne aldersgruppen i dag, men om noen år vil dere forstå. På godt og desverre vondt. 

Jeg er litt overveldet over alle respons fra i går. Kropp og utseende engasjerer nesten alle og det vil alltid være noen som føler seg truffet av det jeg skriver. Det kommer nok av at jeg velger å være såpass ærlig som jeg er. Jeg ser på meg selv som et godt forbilde for unge jenter, nettopp fordi jeg pynter lite på virkeligheten. Noen vil garantert si at jeg er et nytt bidrag til dette kroppspresset, mens min hensikt er det motsatte.

Folk liker deg bedre når du er misfornøyd med et eller annet, og enda bedre er det dersom det handler om kropp eller utseende. Er ikke det helt sprøtt? Det er ikke akseptert å være fornøyd med seg selv. Derfor tar kroppspresset og all fokus rundt dette aldri slutt. 


 

 

  

JEG ER SÅ GLAD i RUMPA Mi

I går kom jeg over et par artikler som handlet om rumper. Store rumper. Det er tydeligvis en fordel å ha en stor bakdel. Ikke bare er det trendy, som vi alle har fått med oss etter å ha sett "Kardashians", men det skal visst også være bra for helsen. Et stort pluss for oss med litt former. 

Ting som ble nevnt var blant annet at man lever lenger, mindre sjanse for hjerte- og karsykdommer, beskytter mot diabetes type 2, gir kloke barn og sist men ikke minst sies det at kvinner med store rumper er mer intelligente. Jeg liker utsagnene, men hvor mye som ligger i de er noe annet.. 

Dere finner artiklene HER & HER :-)

Som Ulrik sier med sin vestlands-dialekt: "Bredt skråg". Haha! Det høres mye bedre ut når det kommer fra han enn meg. Men nok om det. Jeg digger i hvert fall dette "rumpefokuset". Denne trenden er classy og spør du meg er det også mye mer sexy å "vise" rumpe enn å vise pupper og lår. Ulrik nikker ved siden av meg her nå!

Før var jeg opptatt av å se smalest mulig ut til enhver tid. Heldigvis har fokuset endret seg. Nå kler jeg meg helst i klær som fremhever mine kvinnelige former, og aller helst rumpa. 

Tommel opp for store og sunne rumper    
GLADNYHET

Som dere ser så er jeg blitt en del av Side 2-bloggerne :-D Jeg var i møte med Nettavisen i forrige uke og vips så var det gjort. Utrolig gøy og ikke minst spennende! Det føles godt å være en del av dette, spesielt med så mange dyktige mennesker rundt meg. Et godt team som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med  Dere kan vente dere mye bra blogging fremover. Det lover jeg! Nå er det ingen vei tilbake. Fra i dag setter jeg bloggen først.

Jeg ble satt under kategorien "underholdning". Det vil si at jeg kommer til å fortsette som før hvor jeg skriver om litt av alt. For dere som ikke kjenner meg så er jeg en skikkelig "jente-jente". Trening, mote, sminke og styling inspirerer meg, men det er ikke nødvendigvis det som tar plass her på bloggen. Jeg liker å dele tanker og problemstillinger, gjerne fra situasjoner som oppstår i hverdagen. Ofte skriver jeg om parforhold, venninneforhold eller bare typiske jente issues.

Ved siden av bloggen jobber jeg som markedsansvarlig og makeupartist for Model Day Studio. Model Day Studio er et fotostudio hvor vi sminker og styler kunder før fotografering. Det hender jeg "tar dere med på jobb", så stay tuned  
 

NY SJANSE

Jeg er ikke enig med de som sier at mandag er den verste dagen i uken. Det er slettes ikke den beste, men det er faktisk den ene dagen i uken vi får en ny sjanse. En ny sjanse til å gjøre alt vi ikke rakk eller det vi ikke gadd i uken som gikk. På mandager er jeg en evig optimist. Det ser i hvert fall ut slik på to-do listen for uken. Jeg liker å tro at jeg skal komme gjennom den, men jeg vet jo at det ikke skjer. Langt ifra. Likevel elsker jeg slike lister (nesten like mye som jeg elsker disse små hjertene)  De gir meg en god følelse. En følelse av kontroll. Listen blir som regel revet i to når uken er omme, også starter vi på ny etter helgen igjen. Blanke ark og fargestifter. Er det ikke det de sier? Fantastisk! 

Slenger med et bilde av lunsjen. Tyrkisk yoghurt med granola og pærejuice ♥ Jeg blander inn litt sjokoladepulver (belgian choc, 40 kcal per porsjon) for smakens skyld. Kjempegodt! Alle ingrediensene kan kjøpes i vanlige matvarehandler.

Denne uken skal jeg spise skikkelig sunt og trene masse (som jeg sa sist uke). Vi får se hvor lenge det holder.. Hehe! Tanken er god.

Ønsker dere en fin mandag videre og ikke minst en flott start på uken :-) 

DERFOR TRAKK JEG MEG

For litt over to år siden startet jeg et firma sammen med min gode venninne Anette Marie. Ting jeg liker AS. En nettbutikk hvor vi skulle selge ting som vi likte. Vi solgte klær, hud-og hårprodukter, accessories, energibarer og mye mye mer. Ideen var god og vi samarbeidet godt. Likevel valgte jeg å trekke meg fra det hele ganske tidlig etter oppstart. Overhodet ingen lett avgjørelse, men det føltes "desverre" rett. Jeg har fått mange spørsmål rundt dette både her på bloggen og av folk jeg møter. Nå tar jeg det opp, en gang for alle..

Det startet som tidsfordriv og ble fort et større prosjekt. Alt gikk så utrolig fort. Ansvaret og oppgavene vokste og vokste. Det føltes ut som om noen konstant hang over skuldrene mine. Anette følte det nok ikke noe bedre. Dette var noe vi skulle gjøre ved siden av journalistutdanningen. For vi var begge fulltidsstudenter på Norges Kreative Fagskole. Heldigvis bestod vi med glans både Anette og jeg. Helt utrolig spør du meg. Viljestyrke. Det er det det handler om. Uten den har du tapt.    

Drømmen om å drive sin egen nettbutikk ble mindre og mindre viktig for meg. Det var ikke lenger min drøm, kun Anette sin. Jeg mistet aldri troen på prosjektet, men jeg mistet all lyst til å drive dette videre. Jeg forstod rett og slett ikke hva jeg hadde begitt meg ut på før det var for sent. Noen vil sikkert kalle meg feig eller uansvarlig og det er greit, men jeg ser ikke noe poeng i å fortsette med noe du ikke trives med. Ingen har nytte av en slik partner.

Jeg hadde andre ønsker for fremtiden. Det var selvsagt veldig trist for Anette som så på dette som sin lille "baby". For det var hun som stod bak selve ideen og konseptet. Det at Anette valgte å inkludere meg er jeg kjempeglad for. Jeg har aldri lært så mye på ett år som jeg gjorde det året. I tillegg ble jeg kjent med mange dyktige mennesker som jeg fortsatt har kontakt med den dag i dag.

Mange spør om vennskapet til Anette og meg. Jeg får høre at jeg har sviktet henne, slått henne konkurs osv. Det gjør meg vondt. Vi gikk fra å være sammen 24/7 til å kommunisere via mail en periode. Sånn er det med bussiness. Skummelt og ødeleggende, spesielt når man har relasjoner til hverandre fra før. Det var en vanskelig tid for både Anette og meg. En tid jeg gjerne skulle vært foruten. Vi kom heldigvis fort til enighet og har i dag valgt å legge alt sammen bak oss. Jeg heier fortsatt på Anette og Ting jeg liker AS. Det vet hun     

Anette Marie er en fantastisk jente. Hun er ikke bare klok, men også utrolig vakker. Med vakker mener jeg selvsagt ikke bare utseende. Hun er så mye mer. Som toppblogger blir man lett oppfattet som selvopptatt. Er det en ting hun ikke er så er det nettopp det. Selv om hun lever av å fortelle om seg og sitt, setter hun alltid familie og venner først. Det hender jeg ringer når jeg trenger hjelp til noe eller bare ønsker gode råd. Da er hun alltid der for meg. Det setter utrolig stor pris på. 

Livet blir til mens du lever det. Det er det som er så spennende. Dere skal ikke se bort i fra at vi kommer med noen småprosjekter sammen fremover. Jeg liker Anette Marie   
 

 

FRED HAMELTEN

Hei og god morgen! I går var Ulrik og jeg en tur på Jan Thomas Studio. Det var meningen at jeg skulle fikse litt på brynene mine hos øyenbrynsguru Fred Hamelten, men det ble ikke helt slik. For et par år siden tatoverte jeg "desverre" brynene mine her i Oslo. Den gang var jeg veldig fornøyd med resultatet, men jeg er ikke like glad for det den dag i dag. Hun som tatoverte brynene mine nappet bort for mye hår. Derfor må jeg spare ut alt igjen. Jeg lovet Fred å ligge unna napperen en periode. Det gjør jeg mer enn gjerne nå som vi har en plan sammen. Inntil videre får jeg klare meg med brynsskyggen som vi kjøpte i salongen. Fred Shadow (light blonde). Takk Gud/Fred for den :-D

Da vi først var der kom vi på en annen som kunne trenge et lite løft. Ulrik ja.. Hehe! Han er ikke superhappy for disse bildene, men sånn er det å være samboer med en blogger :-) Jeg sier ofte at han ser trøtt ut. Spesielt på bilder vi tar sammen. Vi må alltid ta minst 10 bilder av samme bilde for at både han og jeg skal ha øynene åpne. Jeg skjønner jo nå at det handlet mye om brynene hans. Nå er det "problemet" løst og han ser bedre ut enn noen gang ♥ Ulrik har aldri rørt brynene sine før. Derfor ble det faktisk en stor forandring.

Spørr du meg så burde flere menn lagt litt energi i dette. Selv er jeg makeupartist og napper ofte bryn på damer i sminkestolen. Likevel har jeg aldri rørt brynene til Ulrik. Det krever litt mer erfaring da det er utrolig viktig at resultatet av nappingen fortsatt gir det maskuline utrykket en mann bør ha. Her er grensen bokstavelig talt hårfin. 

 

For alle dere som ikke har vært hos Fred er han "kun" mannen som napper bryn. Men for oss som enten kjenner han eller er så heldige å ha vært hos han, så er han så mye mer. Han er en snill og varm person med godt humør og fantastisk humor. Et herlig menneske! 

DETOX-LUNSJ

På onsdag var vi på superlunsj på Kolonihagen i Oslo. Her er noen bilder fra lunsjen og foredraget med John Opsahl. Den mannen kan det han snakker om. Det var tydelig å se at dette var mer enn jobb for han, heller en livsstil. Det er så gøy å høre på mennesker som virkelig brenner for det de driver med. Jeg må rett og slett få kalle han et inspirerende vesen. En supermann.

Temaet for dagen var detox, men vi fikk også mye god informasjon om supermat. Jeg har aldri prøvd noen av disse produktene før, så det blir spennende. Det kommer nok en oppdatering etter at jeg har testet ut forskjellige oppskrifter. Jeg er jo veldig glad i smoothies og skjønner nå at jeg må tørre å bruke mer grønnsaker, ikke bare frukt og bær (som de fleste gjør). 

Både Ulrik og jeg er opptatte av å trene og spise sunt. Ingen av oss er hysteriske når det gjelder verken mat eller trening, men vi bryr oss kanskje litt over gjennomsnittet. Derfor var det veldig gøy å bli invitert hit. Det gav i hvert fall meg en masse motivasjon til å spise sunnere. 

 Reklame

DIREKTE FRA SOVEROMMET

God morgen, fine lesere!  Her er min dag, time for time..

07.00: Stå opp..

08.00: Trening.

09.00: Dusj, sminke og alt det der.

10.00: Møte med Nettavisen (spennende).

11.00-12.30: Detox-lunsj på Kolonihagen Frogner (Supernature).

13.00-15.00: Model Day Studio.

...Pynte meg?

17.00: Bursdag :-D Som dere ser er det liten tid til kreativitet her på bloggen, men følg meg gjerne på Instagram --> @pilotfrue 

Ha en fin torsdag! Snaaart helg nå :-)

 

 

IKKE SPØR OM TING DU IKKE TÅLER SVARET PÅ

Har du noen gang lurt på intime detaljer om livet til kjæresten din før han traff deg? Da tenker jeg på antall sexpartnere, utroskap, forhold til ekskjærester og lignende. Ofte er fortid et "ikke-tema" i forholdet, men likevel noe som gnager hos en av partene.  

Vi mennesker bruker unødvedig mye tid på ting som allerede har skjedd. Grubler og graver. Mange ganger lurer vi på hendelser vi ikke har noe med, eller vi leter etter en sannhet vi kanskje ikke en gang tåler å høre. Burde vi ikke la fortid forbli fortid?

Jeg vet om flere forhold som desverre har blitt ødelagt på grunn av akkurat dette. De klarte ikke å la fortiden være. Den som graver finner. Tenk deg godt om før du setter i gang, og vær forberedt på det samme tilbake. Med mindre du kan sammenligne deg med "Jomfru Maria" så er det som oftes greit å la være.

Ulrik og jeg har en spesielt god kommunikasjon. Jeg tror det er nøkkelen til et langt og lykkelig forholdt. Likevel er det også ting vi ikke snakker om. Ting verken han eller jeg har behov av å vite. Vi har våre tanker og det er helt greit, men vi trenger ikke vite alt. Er det noe jeg virkelig lurer på, så spør jeg. Det samme gjelder han. Som oftest blir jeg lettet, men det hender også at jeg angrer på at jeg i det hele tatt spurte. Han blir aldri sint og jeg får alltid vite. Poenget er at det ikke er alt man nødvendigvis trenger å vite, spesielt når det handler om fortid. Sånn er det bare.  

Tommel opp for åpenhet i forholdet! Men husk..Nysgjerrighet kan ødelegge. Ingen har godt av å vite alt.  Har det virkelig så mye å si hva kjæresten din holdt på med før deg?

 

 

TATT PÅ FERSKEN

Det var tydeligvis ingen fare at jeg valgte å sove litt lenger i dag, når det ALLE snakker om er kommetarfusket til herr og fru Eriksen. Så viktig er det da ikke. De ble tatt og nå har de beklaget seg og er flaue over det hele. Punktum.

Det jeg reagerer på er at Lars Kristian (mannen til fotballfrue) ikke bare tar på seg skylden, men også får all skylden av hele bloggnorge og diverse medier. Tror dere virkelig at Caroline selv ikke visste noe om disse falske kommentarene? 

Jeg synes det er feigt å legge skylden over på ektemannen. Men jeg ser jo hvorfor de har valgt å gjøre det slik. Rett og slett for at saken skal se best ut for Caroline og bloggen. For det er jo det familien Eriksen lever av. Carolines blogg. 

Er det en ting som er sikkert så er det at denne dama har stålkontroll over det meste som skjer rundt henne. Det er beundringsverdig. Virkelig. Til og med i denne saken så har hun kontroll. Ser dere ikke det? Nå synes vi synd på henne. Det er jo det hun ønsket.

Pretty little liars :-)WORKING GIRL

God morgen! Titter bare innom for å si hei. Skal avgårde på Model Day Studio for litt sminking og styling i dag. Jeg har hatt en skikkelig fornuftig helg med både jobb og trenng. Det kjennes godt når mandagen kommer. Spørs om jeg ikke må sove ut litt i morgen. For til uken er det mye som skjer. Takk for alle gratulasjoner i går forresten. Fikk mange herlige meldinger av dere på innboks :-D Ha en fin søndag! Vi blogges    FOR ETT ÅR SIDEN ENDRET ALT SEG

Hei og god morgen ♥ I dag er det nøyaktig ett år siden jeg fikk en helomvending på livet mitt. Alt snudde seg til det bedre. Jeg har tre personer å takke for det. De fortjener noen gode ord fra meg.   

Takk Pia, min aller beste venninne. Det er faktisk din "skyld" at denne kvelden fant sted. Jeg vil alltid være her for deg. Du er helt rå!   

Takk Arild, en god venn. Du visste at Ulrik og jeg villle bli en suksess. Jeg står gjerne i gjeld til deg for dette. Du er et flott menneske!

Takk Ulrik, min fantastiske samboer. Tenkt at du kunne la deg lure av lille meg. Det finnes ingen som deg. Du er enestående!

Når jeg ser tilbake på året som har gått så tror jeg det må være det beste året i mitt liv. Det hender jeg klyper meg i hånden faktisk. Nytt miljø, kjærste, nye verdier, samboer, masse kjærlighet, hus og planene klare for livet videre. Ja, jeg er lykkelig.

Du kan lese mer om kvelden jeg møtte Ulrik HER 


Ønsker dere en fin lørdag! 

ER FLØRTING UTROSKAP?

Synes du det er greit at kjæresten din flørter med andre? Med flørting mener jeg blikkontakt, utveksling av komplimenter og all form for kroppsspråk som sender ut flørtende signaler. Personlig mener jeg at flørting hører hjemme i singeltirværelsen.  

I dette innlegget vil nok mange føle seg "truffet". Jeg synes likevel dette er et viktig tema for alle som er i parforhold, enten du er "flørteren" eller du er den som blir berørt. For mange er dette vanskelig å snakke om, nettopp fordi det er en stor risiko for krangel og uenigheter i forholdet. Den ene parten mener alltid at han/hun ikke har gjort noe galt, mens den andre parten er såret av et eller annet signal som er gitt. Jeg mener at dersom noen er såret så er det noe som har gått for langt. Her er nok mange uenige med meg. Det er fordi grensen for utroskap er individuell.  

Ofte er flørtingen uskyldig, ikke ment vondt mot partneren eller rett og slett lite gjennomtenkt. Da er det viktig at du gjør "flørteren" klar over at dette ikke er greit slik at det ikke blir et videre problem. Det er ikke nødvendigvis det som skjer der og da som er det verste. Det er fristelsen og invitasjonen til "noe mer" som føles ubehagelig for den andre parten i forholdet, og den usikkerheten som oppstår. 

Andre ganger er det rett og slett en del av personligheten til "flørteren". En dårlig side som han/hun burde ha lagt på hylla for lengst. Jeg kjenner desverre flere som har denne dårlige egenskapen. Disse menneskene lever på en måte to liv. De klarer ikke å gi slipp på den spenningen singel-livet gav, samtidig er de avhengig av den tryggheten de får i et fast forhold. 

Vi liker alle oppmerksomhet. Noen mer enn andre. Jeg er kjempeglad i å bli lagt merke til. Det er da ingen hemmelighet. Likevel synes jeg det er ubehagelig når oppmerksomheten kommer fra det motsatte kjønn. Det finnes såklart unntak, men grensen er hårfin. Mitt tips til dere er å snu situasjonen hvis du er usikker. Still deg spørsmålet: "Ville du likt om kjæresten din gjorde dette mot deg?" Der har du ofte svaret.  Nå har jeg sagt mitt..Videre vil jeg vite hva dere mener. Er flørting utroskap? 

BARE INNRØM DET

Jeg som alle andre trener for å se bra ut. Vi kan godt si: "Jeg trener for å ta vare på helsen", "Jeg trener for å holde meg sunn og frisk" osv osv.. Ja, dette er store fordeler som kommer med treningen, men hallo.. Vær ærlige med dere selv. Vi trener for å føle oss vel og dette halvåret trener vi for sommerkroppen 2015. Bare innrøm det!
Januar. Det er kanskje den måneden jeg føler meg verst gjennom hele året. Jeg vet at jeg ikke er alene om den følelsen. Det eneste som er igjen av julen er de ekstra kiloene på kroppen. Julemat, søppelmat og sukker. Det er det det kommer av. Men gud så godt det var! Og ikke minst gøy. Jeg angrer ikke et sekund, men jeg vet at jeg har en jobb å gjøre. Den jobben starter nå. 
Jeg skriver dette innlegget på bakgrunn av en kommentar jeg fikk tidligere denne uken
"Er det noen som egentlig bryr seg om hvordan du ser ut i bikini?"
Kommentaren var lenger, men jeg velger å ta for meg dette i første omgang.. Jeg vet ikke om det er noen som bryr seg om hvordan jeg ser ut i bikini. Kanskje noen gjør det, men de fleste gjør nok ikke det. Bortsett fra Ulrik da, mannen min. Men det han bryr seg om er hvordan jeg ser på meg selv, ikke hvordan andre ser meg. 
Selvfølelse. Det er det dette handler om. Det spiller ingen rolle om leserne mine sier jeg er fin og flott hvis jeg ikke mener det selv. Det spiller heller ingen rolle om leserne mine sier jeg er tjukk og stygg når jeg føler meg bra. Men det spiller en rolle om jeg er fornøyd med meg selv. Stort sett så er jeg det, men når jeg ikke er det så velger jeg å gjøre noe med det. Enkelt og greit.  
Selvtillit. Det er noe annet. I mitt tilfellet har det heldigvis kommet med årene. Det krever en viss styrke for å ta i mot kritikk daglig av ukjente. Blogging er ikke for alle. 
Som jeg svarte denne "Maja" på bloggen, så handler dette KUN om meg. Jeg ønsker å føle meg vel i bikini til sommeren. Derfor kickstarter jeg dette året med mye sunn mat og trening. Er det noe galt med det?  

Som dere ser så redigerer jeg ikke bildene mine. Jeg har både smilerynker og føflekker. Men det plager meg foreløpig ikke. For det som plager meg, det gjør jeg noe med ;-)
Til dere som sitter hjemme i sofaen og klager: Gjør noe med det!

BRANNFELLE: IPHONE-LADER

På morgen i dag satt jeg og jobbet litt på macen i stua. Plutselig hørte jeg et lite smell etterfulgt av et større smell som lyste opp hele rommet. Jeg ble livredd og ropte på Ulrik. Han kjente en svidd lukt helt opp i etasjen over. Ulrik ba meg løpe ned og slå av hovedbryteren i sikringskapet, mens han prøvde å finne ut av hva dette kom fra.

Det som hadde skjedd var at iphone-laderen eksploderte helt av seg selv. Takk gud for at vi var hjemme, fikk dratt den ut av veggen og slått av strømmen i tide. Ellers kunne dette ha gått skikkelig galt. Jeg kjenner jeg blir helt kvalm av å tenke på det. 

LES: Iphone-laderen var uorginal. Vi kjøpte den hos en forhandler på nett som annonserte med lange iphone-kabler. 

Nå har jeg kastet alle uorginale ladere i huset og oppfordrer dere til å gjøre det samme. Ikke minst være oppmerksom på useriøse forhandlere.  

Ekte vare er den mest holdbare ;-) Det har jeg alltid har sagt. Så ja.. Det er faktisk verdt å legge de ekstra kronene i en original iphone-lader når både hus og familie står på spill.

WARNING WARNING! 
Nå må jeg løpe avgårde i et møte. Vi blogges  

KICKSTART MED PIZZA GRANDIOSA

Da var vi i gang. Et nytt år som jeg har masse forventninger til. Mens jeg begynner "prosjekt føle seg vel i bikini", starter Ulrik det nye året med en Pizza Grandiosa til lunsj. Jaja, godt jeg klarer å motivere meg selv. For drahjelpen her i huset kan jeg bare glemme. Hehe, neida! Så ille er det ikke. Han har lovet meg å bli med på trening om et par timer. Det skal bli godt!

Meldte oss akkurat på Detox-lunsj med Supernature til uken. Ulrik gleder seg veldig.. Da får vi håpe det blir fart på sakene. Har dere kommet i gang med trening og det hele? 

Jeg må også få gratulere min kjære mamma (also known as: Bree Van de Camp) med 50-år i dag :-D Fifty and fabulous! Vi feiret henne lørdagen som var på Wallmans Oslo, men i dag er selve dagen. Gratulerer så mye, mamma! Du er fortsatt ung     

** NEW YEARS EVE **

2015.. Velkommen skal du være! Vi hadde en utrolig hyggelig kveld her hjemme i går med tante og kusine på besøk. Ulrik (bursdagsbarnet) lagde helt fantastisk mat, mens vi andre stod for underholdningen. Nå kjenner jeg meg klar for sunnere dager og tidligere kvelder. Men det varer "desverre" ikke så lenge. For om bare to dager er det klart for fest igjen. Mamma blir fifty and fabulous ♥ DET skal feires!