INTERIØR

PYNT MED POSTERS OG PLAKATER PÅ VEGGENE!

Annonse

Det er flere steder i huset vårt som jeg lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Rett og slett freshe opp på en eller annen måte. Med hvite vegger overalt blir det fort traust og kjedelig. Nå i oktober har vi faktisk bodd her i 2 år uten å kjøpe nye pynteting til hjemmet, så jeg kjente jeg var ganske rastløs for noen uker siden. Ja, det klødde i fingrene etter forandringer. Jeg bestilte derfor inn disse fine og billige gullrammene i forskjellige størrelser. Rammene finnes både i sorte, hvite, ek, kobber, sølv og flere varianter i alle størrelser. Under ser dere et bilde av hvor fint det ble i gangen nede med de rammene som jeg valgte i gull. Dette er forresten inngangen fra garasjen i huset.

Jeg må innrømme at jeg er skikkelig fornøyd med resultatet! Ulrik likte det også veldig godt. Han bare "Eg skulle ønske at du brukte litt mer tid på å pynte opp her hjemme". Hehe! Nå mangler det bare et speil på venstre side, så er jeg i boks med denne gangen. Men herlighet som det gjorde seg med disse to plakatene opp mot veggen!

Her ser dere et bilde av hvor fresht det ble på "kontoret" til Ulrik og meg i toppetasjen. Som dere ser så er jeg blitt skikkelig fan av å sette bilder inntill veggen, uten å spikre de fast. Da er man friere til å bytte ut motivene om man skulle bli lei. I og med at disse plakatene var såpass billige så er det jo bare å bestille inn det man har lyst på for å variere. Jeg elsker blant annet marmorbakgrunnen i plakaten med fjær og angrer nesten på at jeg ikke bestilte flere posters med denne bakgrunnen i første bestilling..

I walk in garderoben har jeg satt inn denne. Ble det ikke fint? Det beste jeg vet er å ha så god plass i garderoben at jeg kan sette opp sko, vesker og pynteting som om det står på utstilling. Det er luksus det!

I gangen oppe har jeg (les: Ulrik) hengt opp to rammer som vi hadde liggende på boden. Disse rammene var en gave fra kusinen min som vi fikk da vi flyttet hit. Planen med rammene var å bruke de til bryllupsbilder, men de har stått tomme helt til nå. Jeg fant fort ut at det ble litt kleint å henge opp bilder av oss selv i inngangspartiet etter bryllupet og valgte derfor ut to søte posters med duse farger fra Desieno. En parfymeflaske og et par sko. Jeg bestilte den minste størrelsen til disse rammene og klippet litt på lengden og bredden for at de skulle passe perfekt. Dere aner ikke hvor mye skryt vi har fått for sammensetningen av posters og rammer. Til og med av svigermor. Hehe! Sjekk ut utvalget av posters og plakater fra Desenio her. Det er så mye kult å velge i!

Nå skal jeg til frisøren. Vi snappes fra stolen og blogges mer senere i dag!

KONGEKRABBEAFTEN

Husker dere at jeg fortalte om dekktallerknene og kuvertasjettene som jeg spesialbestilte til bryllupet? I går tok vi de i bruk for første gang etter den store dagen her hjemme. Vi inviterte inn til en kongekrabbe aften med noen venner av oss. Det var veldig gøy å dekke på med noe så personlig og flott. Vi kommer ikke til å bruke disse til hverdags, kun til litt finere anledninger som i går. Det er jo ikke hver dag vi koser oss med kongekrabbe akkurat. Jeg elsker sjømat og kongekrabbe mest av alt. Derfor så jeg virkelig frem til denne kvelden og brukte god tid på pynting av bordet. På de tre første bildene under ser dere jeg prøvde meg frem med borddekkingen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dekktallerknene og kuvertasjettene er laget på Ikra glass. Monogrammet fra bryllupet "JU" ble noe finjustert av Natalia som er kvinnen bak Ikra, for at det skulle se best mulig ut på glasset. Alt er er håndlaget og sandblåst. Jeg synes resultatet ble fantastisk bra og er veldig glad for at vi valgte å prioritere disse tallerknene midt opp i alle andre kostnader vi hadde rundt bryllupet. Tenk så hyggelig å dekke på med dette år etter år og minnes den største dagen i Ulrik og mitt liv. Symbolsk og vakkert  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste passende anledning blir når Ulrik og jeg får samlet foreldrene våre til en helaften. Da kommer vi til å mimre masse fra bryllupsdagen hvor vi spiste av de samme tallerknene på hovedbordet. Vi bestilte nemlig 12 stykk dekktallerkner og 12 stykk kuvertasjetter, slik at vi hadde nok til hovedbordet i bryllupet, som bestod av foreldre, forlovere med følge, toastmaster, Ulrik og meg. Dere får se flere bilder av tallerknene i bryllupet senere. Jeg venter som sagt på resten av bildene fra fotografene.

Skal du gifte deg i nærmeste fremtid eller er du kanskje bedt i bryllup? Ta en titt her for dere som er ute etter noe som skiller seg ut      

OUR BEDROOMS

Hei, masekopper! Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan ta litt flere bilder rundt i huset, og det gjør jeg med glede. Jeg liker at dere spør og etterlyser innlegg, ikke misforstå. Jeg trenger litt masekopper for å få ut fingeren med akkurat dette, men vi får ta det i etapper. I dag starter jeg med å vise dere soverommene. Vi har tre soverom, alle er i andre etasje. To gjesterom (forhåpentligvis et barnerom etterhvert) og vårt hovedsoverom. Alle de tre rommene har hver sin stil.

Vårt soverom vil jeg si er ganske romantisk med utskjæringene i tremøblene og den gammelrosa fargen som går igjen. For de som ikke kjenner oss ville kanskje ha gjettet at det bodde et gammelt ektepar her, men det gjør det altså ikke. Her bor det to nyforelska samboere med ekte verdier og falske roser.

Jeg liker å blande gammelt og nytt, spesielt når det kommer til interiør. Kommoden er fra Ulrik sin mormor og bestefar. De var gift i over 60 år! Kommoden er visst mellom 70 og 80 år gammel. Jeg tror og håper at den bringer lykke.. Resten av møblene i dette rommet har jeg fått etter mamma, så de er ikke så gamle, men de er i samme stil som kommoden med andre utskjæringer.

TV.. Ja, vi har TV på soverommet, faktisk på alle de tre soverommene våre. Dere kan jo gjette hvem som har bestemt det? Det er sjelden jeg ser på TV noe annet sted enn i stuen, men jeg synes det er koselig de morningene eller kveldene jeg har tiden til det.


Så har vi "hovedgjesterommet" (hvis det er noe som heter det). Grunnen er enkelt og greit dobbeltsengen, som vi ikke har på det andre gjesterommet. Dette rommet er mer kaldt og maskulint, selv om jeg insisterte på litt blomster og lys. Møblene er røffere og det går i grått og sølv. Jeg liker rommet godt. Vi kaller det for "Fifty Shades-rommet". Jeg skal ikke utdype det noe mer. 

Det er vegglampen som gjør dette rommet fresht. Den var det Ulrik som hadde i sin gamle leilighet på Uranienborg. Jeg har fått flere spørsmål om hvor denne er kjøpt, men den butikken gikk dessverre konkurs. 

Vinduskarmen er også et stort pluss med dette rommet. Vi vurderte å bruke rommet som hovedsoverom, men fikk ikke plass til nattbordene ved siden av sengen i bredden. Dessuten har vinduet med karmen et mer minimalistisk preg, så det hadde ikke passet med de fine tykke gardinene jeg ville henge opp.


Over til det lille gjesterommet. Jeg kaller det for "prinsesserommet". Her bor det nemlig ei lita tulle, neida. Men kanskje en dag i fremtiden. Eller så blir det fort en feminin gutt..

Her har jeg lekt meg med farger og mørkere tremøbler. Møblene er fra min gamle leilighet på Majorstuen. Jeg hadde aldri trodd at blått og lilla fungerte sammen, men synes kombinasjonen er både morsom og behagelig å se på. De gangene jeg har venninner på besøk er det her de sover. Det ser jo ut som et jenterom. 

Kommoden under TV-en er også etter besteforeldrene til Ulrik. Den passet så fint inn i denne klassiske stilen. Dere ser så vidt et glimt av den under. 


Håper dere likte denne lille omvisningen. Hva vil dere se neste gang? 

HIS & HERS

Ville bare vise dere et av dagens innkjøp til hjemmet. En til Ulrik og en til meg.. Perfekt for late dager og sene frokoster med min kjære  

hits