hits

INTERIØR

NYTT HUS OG NYTT INTERIØR

Annonse// MIN

Som dere vet er vi i full gang med maling og planlegging av rommene i det nye huset vårt. Selve flyttebilen kommer ikke før 5. april, men vi har allerede fått en del leveringer av nye møbler og tekstiler som jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg synes hele flytteprosessen er kjempegøy, men det å innrede et nytt hus er mer krevende enn jeg hadde trodd siden det er så mye fint å velge i. Problemet er vel egentlig at jeg liker mange forskjellige stiler, og derfor trenger jeg litt hjelp til å sette sammen stoffer og farger underveis for å få det uttrykket og den atmosfæren jeg ønsker. I løpet av den siste måneden har jeg derfor blitt helt avhengig av appen MIN på telefonen, hvor man kan lese artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader helt uten reklame. Her går det som dere skjønner mest i interiør til huset om dagen, og det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

--> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ulrik og jeg var en siste tur i huset i dag for å ta i mot jacuzzi og hagebord før vi tar påskeferie. I morgen tidlig går turen til fjells og planen videre i påsken er bare å kose meg i solveggen og finne masse inspirasjon til stuen, kjøkkenet og soverommet i appen MIN. I og med at stuen og kjøkkenet har mørke fliser på gulvene er jeg ute etter farger og materialer som kan gjøre det lunere, men samtidig vil jeg beholde det røffe og minimalistiske preget i huset. Jeg leste blant annet en skikkelig inspirerende artikkel i rom123 i går kveld om det å skille kjøkkenet i forskjellige soner. Det var også en bra artikkel om soner i stuen som jeg skal lese.

På soverommet til Ulrik og meg ser jeg for meg fargene grått, grønt, gult, sort og brunt. Jeg har kjøpt en brun treseng i mangotre blant annet og et veldig fresht sengesett, men jeg mangler litt pynteputer og diverse som er vanskelig å bestemme seg for. Jeg skal sette meg ned med listen over 30 smarte tips og triks til soverommet før jeg bestiller noe mer nå, siden jeg ikke vil gjøre noen bomkjøp. Denne artikkelen ligger også ute på appen MIN i magasinet rom123.

Ellers gleder jeg meg veldig til snøen smelter på både takterrassen og i hagen vår slik at vi kan begynne med planting og planlegging av uteområdene. Jeg ser det er masse gode tips i Hageliv blant annet, som er et annet magasin du finner i appen MIN.

Bildet under er tatt av forrige eier i fjor sommer..

Nei, nå er det påskeferie neste.. Vi blogges!

NYE LAMPER I HUSET

Annonse // Designbelysning.no

God søndag! Her rydder vi og vasker til den første privatvisningen som er allerede om noen timer. Men før det vil jeg vise dere litt mer av interiøret og fargevalgene i huset, med fokuset på lampene. Det har som sagt kommet en del spørsmål om møbler og diverse de siste dagene, derfor passet det bra med to innlegg som dette..

(sponset lampe) Taklampen på barnerommet ELSKER jeg. Den er av ekte fuglefjær i fargen lysegrå og størrelse 65 cm i diameter og 40 cm i høyden. På det første bildet ser du lampen avskrudd og på det andre bildet ser du lampen helt nært når den står på og lyser. Planen var å male barnerommet i en fin blåtone, men vi kom aldri så langt og nå skal vi jo flytte. Derfor har vi beholdt de rene og hvite veggene og heller fokusert på litt farger i pynt og leker enn så lenge. Dessuten er det sikkert kjekt for de nye eierne å velge farge på rommet selv. Det er jo ikke gitt at de har lyst på et lyseblått "gutterom".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen i gangen mellom alle soverommene er også dødskul. Jeg digger kombinasjonen av sort og gull og synes lampen røffet opp hele rommet. De grå veggene er i farge grå (S7000N) fra Flugger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Lampen ved trappoppgang i andre etasje er også veldig kul. Jeg har fått litt dilla på denne type "spotter" i det siste og er derfor glad for at de også finnes i det nye huset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen i garderoben har også den kombinasjonen av sort og gull som jeg liker så godt. Jeg har valgt å vise frem lampen avslått for at dere skal få se den bedre på bildet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(sponset lampe) Taklampen over bildet i loftstuen er jeg også veldig fornøyd med. Tidligere hadde vi en lampe med "krystaller" som hang nedover trappoppgangen til loftstuen og tok en del oppmerksomhet fra selve bildet på veggen, noe vi synes var litt trist. Derfor har vi lenge vært på jakt etter en kul spot-lampe som ikke tar plass, men som heller ikke ser kjedelig ut. Fargen på vegger, tak og lister heter bare "svart" fra Flugger. Det er den samme fargen vi har malt gjesterommet i, for de av dere som lurte på det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det fantastiske bildet på veggen er forresten laget av @lassebrurock

Bare spør hvis du lurer på noe mer angående møbler og interiør i kommentarfeltet under. Jeg skal svare deg så godt jeg kan i dag også :-)

LITT OM INTERIØR OG FARGER I STUEN

Annonse // Details Interiør

Det er mange som har spurt om fargekoder, møbler og diverse interiør i huset vårt siden jeg la ut finn-annonsen i går. Derfor tenkte jeg å lage ett par innlegg hvor jeg svarer på alle disse spørsmålene som har kommet. Planen til Ulrik og meg var egentlig å bli boende på Vinderen en god stund til. Men vi hadde lyst på en forandring og derfor bestemte vi oss nylig for å fornye både soverommet, gjesterommet, stuen og loftstuen med nye farger og møbler..

I stuen venter vi fortsatt på ny sofa i mørk grønn, da sofaen som står i dag er kun satt inn som et fint stylingmøbel fordi vi har solgt vår gamle sofa. I tillegg venter vi på nytt stuebord i sort, nye spisestuestoler i brunt skinn og en større skinnstol i brun som skulle stå sammen med sofagruppen. Møblene kommer i mars en gang, så da tar vi de bare med i det nye huset.

(spisebord, konsollbord og lampe er sponset) Men det som har kommet og som vi er veldig fornøyde med er det runde spisebordet i betong, konsollbordet i betong, som vi har brukt til tv-bord og lampen over spisebordet. Alt er bestilt fra www.detailsinterior.no :-)

Jeg har alltid ønsket meg et rundt spisebord, siden det er ekstra sosialt og tar seg så godt ut i et stort rom. Da jeg fant dette bordet ble jeg helt forelsket i det røffe uttrykket betonget gir. Jeg gleder meg skikkelig til å invitere inn til middager fremover, men nå er selvføgelig fokuset på visninger og ikke minst å holde det ryddig og rent her hjemme.

Konsollbordet i betong var også kjærlighet ved første blikk. Hehe! Det fungerer perfekt som tv-bord, siden det skjuler de stygge ledningene fra tv-en bak og er rett og slett et møbel som fresher opp hele rommet. Dessuten tar det seg veldig godt ut i nærheten av spisebordet.

Taklampen over spisebordet er både kul og eksklusiv. Den skaper hyggelig og varm stemning og er i mine øyne selve smykke i stuen. Alle spisestuer trenger en fin detalj som denne lampen gir.

Fargen i stuen heter forresten "Oslo blå" fra Flugger. En nydelig og lun farge vi har blitt veldig glad i begge to!

Bare spør hvis det er noe mer dere lurer på om møbler og interiøret i stuen.. Jeg skal svare dere så godt jeg kan i kommentarfeltet under ♥

INSPIRASJON TIL GUTTEROMMET

Annonse

Herlighet, som jeg gleder meg til å innrede barnerommet i det nye huset! Seng, hylle, taklampe, knagger, teppe, sengetøy, to bamser og noen leker er innkjøpt. Fargen på veggene er nesten bestemt og gardiner har vi fått av mormoren til Severin. Nå mangler bare klesskap, ammestol, litt mer pynt og noe mer oppbevaring av alle lekene som etterhvert kommer. Ellers bør vi nok roe ned på disse type innkjøpene og snart starte med alt vi faktisk MÅ ha, som vogn, bilsete, nødvendige klær, ting til stelleplassen og så videre. Men først må vi komme oss på plass i Vollen.

Jeg venter også på et nydelig heklet pledd fra min farmor som egentlig har vært mitt i mange år, men som har blitt liggende i Halden og trengte en liten fiks før bruk igjen. Pleddet er i hvitt og blåtoner, noe som passer helt perfekt i fargene vi planlegger for barnerommet. I tillegg tror jeg det blir veldig koselig med noe hjemmelaget blant alt det nye og ubrukte.

(annonselenke) Under ser du litt inspirasjon fra hvordan vårt gutterom kommer til å se ut.. Er det forresten noen som har forslag til fine og praktiske klesskap for barn? Til gjengjeld vil jeg tipse alle småbarnsforeldre om å sjekke utvalget av nydelige saker til gode priser HER

(annonselenker) Badekåpe HER/ Skyleke HER/ Himmelfall HER/ Dyne HER

NYTT GJESTEROM

Annonse

Hei, igjen! Her kommer noen bilder og inspirasjon fra gjesterommet i huset vårt på Vinderen. Planen var jo å gjøre om det andre gjesterommet vi har til barnerom, men nå som vi flytter til Asker går vi selvfølgelig ikke i gang med lyseblå maling på veggene. Hehe!

Både Ulrik og jeg er blitt veldig glad i mørke farger, men følte oss litt gærne da vi malte vegger, tak, karmer og døren sort. Resultatet ble kjempebra og vi er enige om å kopiere dette rommet i vår neste bolig.

I det nye huset er omtrent alle vegger hvite, med unntak av noen grå vegger. Derfor har vi en liten jobb forran oss i forhold til fargevalg og maling, men det blir bare gøy. Vi starter med å male vårt soverom, Severin sitt soverom, gjesterommene, treningsrommet og kontoret. Så ser vi ann hva vi velger å gjøre med resten av huset etterhvert..

(sponset) Jeg har forresten forelsket meg helt i denne skinnstolen fra Unoliving. Dere finner link til stolen og andre produkter lenger ned i innlegget..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Skinnstolen er sponset) Du finner stolen HER/

(annonselenker) sengetøy HER/ duftpinner som lukter himmelsk HER

(annonselenker) Du finner puter i kollasj HER & HER

HER ser dere hvordan gjesterommet så ut før (det lille rommet nederst i innlegget) Stor forskjell, eller hva?

VÅRT NYE SOVEROM

Reklame

Hei, dere! Endelig kan jeg vise frem bilder av det nye soverommet vårt! Vi er over middels fornøyde med oppussingen og stortrives med alle forandrigene. Det meste i rommet har vært klart en stund, men siden vi ikke fikk sengetøyet før i går så har jeg ventet med å vise dere hele rommet til i dag. Det er jo litt ekstra stas nå som alt er på plass.

Vi har som sagt fått god hjelp av en interiørdesigner fra Stylebyhomie.com. Josefine, heter hun. En utrolig hyggelig og ikke minst kreativ jente som har tatt seg av alt fra fargevalg til å finne produkter og innkjøp. Jeg kommer absolutt til å benytte meg av denne tjenesten igjen, men vi får ta et rom av gangen, sier lommeboken. Hehe! Neste prosjekt her hjemme blir forhåpentligvis et barnerom, om vi ikke bestemmer oss for å flytte før den tid da. Akkurat nå er jeg så glad for dette nye soverommet at jeg egentlig ikke vil flytte fra det. Time will show ♥

Her kan du forresten se bilder av hvordan soverommet vårt var før. Stor forandring, eller hva? Jeg er såååå fornøyd og får liksom ikke sagt det nok. Og det jeg er aller mest fornøyd med må være sengen, taklampen, de nye lampeskjermene og dørhåndtaket. Dere finner produktlisten og fargekoder nederst i innlegget..

PRODUKTLISTE:

(annonselenke) Sengen finner du her.

Taklampen finner du her.
 
Dørhåndtakene i gull finner du her.
 
Lampeskjermene finner du her.
 
Vinkjøleren i gull finner du her.
 
Duftlyset finner du her.
 
Dørkroken som vi har hengt morgenkåpene våre på finner du her.
 
(annonselenke) Blomsterpotten er også kjøpt på Lagerhaus, men den finnes ikke på nettsiden lenger dessverre. Du finner lignende her.

Sengetøyet, sengeteppet og pynteputene er kjøpt i butikk på Sandvika. Du finner nettsiden deres her.

(annonselenke) Puffen og stolen er ikke nye eller mulig å få tak i lenger, men de er blitt trukket om av interiørdesigneren vår med stoff fra Thomas Hill.

Gardinene er heller ikke nye eller mulig å få tak i lenger.

(annonselenke) Nattbordene er kjøpt på en butikk som har gått konkurs for mange år siden. Men du finner lignende her.

(annonselenke) Kommoden er 100 år gammel og arvet av Ulrik sine besteforledre. Du finner lignende her.

Bordlampene er også gamle. Vi byttet bare lampeskjermer.

(annonselenke) Speilet er kjøpt på en butikk som har gått konkurs for mange år siden. Men du finner mange flotte speil her.

 

FARGEKODER:

Farge i taket: Jotun Blåmann 4153

Fargen på veggene: Jotun Kveldshimmel 4618

Gull vegg: Marco Polo Aluminium Lux gull

 

Vi blogges!

 

EN SNIKTITT PÅ SOVEROMMET

Hei, igjen. Her får dere en liten sniktitt på det nye soverommet til Ulrik og meg sent på kvelden. Nå har maleren vært her i to dager og snekkeren noen timer i dag. I tillegg har jeg som sagt hatt besøk av interiørdesigneren min flere ganger denne uken for å velge ut de siste stoffene til rommet. Resultatet av oppussingen får dere se en gang til uken. Jeg trodde først at vi skulle bli ferdige denne uken, men det rekker vi ikke.

Ulrik har vært borte på jobb siden tirsdag, så han har ikke sett malingen på veggene i virkeligheten. Kun noen mobilbilder som jeg sendte han for noen timer siden. Planen var egentlig at han skulle vente med å se alt til han er hjemme igjen, men så kom jeg på at jeg hadde lovet å legge ut en sniktitt her på bloggen og derfor måtte jeg jo vise han litt først. Er det en ting jeg husker fra kirken i vielsen til Ulrik og meg så er det rådet presten ga meg på alteret: "Del alt som skjer i livet med partneren din først". Det er kanskje opplagt for mange, men virkelig noe å tenke på for meg som lever av å dele og lett blir revet med.

Det skal bli bra å komme i orden her hjemme og ikke minst utrolig gøy med nytt soverom. Selv om det bare er ett rom som pusses opp nå så blir det fort litt kaos. I hvert fall i hodet mitt. Hehe! Og hvem vet? Kanskje det nye soverommet bringer Lykke eller Severin? Hehe! Det bringer definitivt mye inspirasjon til resten av huset. Jeg får jo bare lyst til å fortsette med rom etter rom. Oppussing er så gøy!

P.s. Ulrik sin kommentar til gullveggen: "Den var vill" Villt fin, spør du meg ♥

NEW IN: LOFTSTUEN

Inneholder annonselenker

Hei, dere. Jeg har freshet opp litt i toppetasjen og derfor tatt noen bilder til dere. Dette rommet brukes til både loftstue og kontor. Kontorpulten og den delen er det ikke så lenge siden jeg viste dere, så nå skal jeg vise dere mer av kosekroken. Det er den delen av rommet som jeg tilbringer mye tid i for tiden (mildt sagt). Det er så kjekt å ha et "kontor" som jeg kan slappe av på når jeg føler meg sliten, noe jeg har gjort de siste dagene.

P.s. Det var Stella som satt seg frivillig inn i bildet, ikke jeg som plasserte henne der..


Jeg bare elsker de nye lyslyktene i gull og vurderer faktisk å bestille flere til stuen nede. De skapte en fin og koselig stemning her som jeg liker veldig godt. Du finner lyslyktene her.

Aviskurven er også ny. Den har jeg lyst til å fylle opp med masse herlige interiørblader for inspirasjon til resten av huset. Hvilke magasiner anbefaler du? Du finner aviskurven i sort, sølv og gull her.

Denne vasen har jeg jo vist dere før, men siden jeg fikk så fine roser av plussmammaen min i går så gjorde den seg fortjent til å bli med på bilder igjen. Noen vil kanskje mene at dette ble litt vel mye farger, men jeg elsker kombinasjonen og fargene får meg virkelig i godt humør. Jeg tror jeg er våryr. Hehe! Du finner den turkise vasen her.

Vi blogges!

NEW IN: GULVLAMPE CUBE

Inneholder annonselenker

Hei, dere! Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å vise dere stuen igjen før alt er på plass, men her kommer ting litt etter litt så jeg klarer bare ikke vente. I går kom gulvlampen som jeg har vært veldig spent på. Lampen passet faktisk enda bedre inn i stuen enn jeg hadde trodd, så dette kjøpet er jeg veldig fornøyd med. Ulrik likte den også kjempegodt så denne beholder vi. Jeg bestilte lampen i kobber her, men den finnes i messig, krom og svart også..

Nå venter jeg på en stor krukke fra Sixbondstreet som skal stå ved siden av lampen på gulvet, men det var dessverre noen uker leveringstid på krukken, så jeg får smøre meg med tolmodighet. Åh, Jeg gleder meg sånn til den kommer! For den en rett og slett  l e k k e r . Jeg skal selvfølgelig vise dere flere bilder når alt er på plass. Det mangler også et speil over sofaen med sort ramme (ikke nytt), noen flere småting i stuen som jeg har bestilt fra Ellos og noen tekstiler som jeg ikke har kjøpt ennå, men jeg er snaaart i boks. Eller.. Jo mer jeg kjøper og ser, jo mer vil jeg ha. Interiør er jo så gøy! Dessuten finnes det så mye fint der ute at jeg blir veldig svak i disse dager. Hehe! Men et sted må det bare stoppe og det må nesten skje snart. I hvert fall når det gjelder ting til stuen..
(annonselenke) Du finner lampen her

BILDEDRYSS FRA VÅR NYE STUE

Inneholder annonselenker

Jeg merker at jeg er skikkelig sulten på interiør og forandringer her hjemme for tiden. Det kommer i perioder og nå som jeg naturligvis er mye hjemme blir fokuset på hus og hjem størst, ikke klær og vesker som ellers. Hehe! Før jul malte vi som dere vet både stuen og kjøkkenet mørkt. Vi var begge lei av alle de hvite veggene i denne etasjen og ønsket oss først av alt en lunere oppholdsplass, noe vi definitivt har fått. Både Ulrik og jeg er utrolig fornøyde med det vågale valget og alt det mørke har absolutt gitt mersmak. Jeg ser for meg at soverommet (vårt neste prosjekt) også får en mørkere farge. Fargen vi gikk for i stuen og på kjøkkenet heter forresten "Oslo" fra Flugger (ikke sponset). 

Jeg har blitt helt dilla på kombinasjonen blått, brunt og kobber/gull. I tillegg synes jeg det er veldig fint å blande inn sølv, sort, beige og grått. Jeg er også stor tilhenger av å mikse dyre ting og litt rimeligere ting sammen når det gjelder interiør. Resultatet av alt dette ser dere på bildedrysset under..

(Annonselenker) Puff i blå her/ Vase i blå her/ Skål i blå her/ bordlampe i messing her

Nå ser jeg etter en krukke i kobber til oliventreet i stuen som jeg nylig fikk av mamma. I tillegg venter jeg på en stålampe i kobber fra Ellos som skal stå ved siden av treet. Kom gjerne med tips til hvor jeg kan finne store krukker. Jeg venter også på et par andre ting til fra Ellos, blant annet disse lyslyktene i gull som skal pynte opp spisestuebordet og denne fine aviskurven i gull som jeg skal fylle med herlige interiørblader og sette på det sorte lille hjørnebordet ved puffen i stuen.

Neste innkjøp blir et fargerikt pledd fra Missoni som jeg har siklet på i evigheter og kanskje et annet pledd fra Jonathan Adler. Vi får se.. Jeg ønsker meg også en pute til i hver sofa med noe fargerikt mønster eller blomster i litt freshe farger. Jeg har sett noen pynteputer fra Missoni som jeg liker, men her er planen å finne noe litt rimeligere så jeg får bare fortsette å lete. Har dere noen tips?

PYNT MED POSTERS OG PLAKATER PÅ VEGGENE!

Annonse

Det er flere steder i huset vårt som jeg lenge har hatt lyst til å gjøre noe med. Rett og slett freshe opp på en eller annen måte. Med hvite vegger overalt blir det fort traust og kjedelig. Nå i oktober har vi faktisk bodd her i 2 år uten å kjøpe nye pynteting til hjemmet, så jeg kjente jeg var ganske rastløs for noen uker siden. Ja, det klødde i fingrene etter forandringer. Jeg bestilte derfor inn disse fine og billige gullrammene i forskjellige størrelser. Rammene finnes både i sorte, hvite, ek, kobber, sølv og flere varianter i alle størrelser. Under ser dere et bilde av hvor fint det ble i gangen nede med de rammene som jeg valgte i gull. Dette er forresten inngangen fra garasjen i huset.

Jeg må innrømme at jeg er skikkelig fornøyd med resultatet! Ulrik likte det også veldig godt. Han bare "Eg skulle ønske at du brukte litt mer tid på å pynte opp her hjemme". Hehe! Nå mangler det bare et speil på venstre side, så er jeg i boks med denne gangen. Men herlighet som det gjorde seg med disse to plakatene opp mot veggen!

Her ser dere et bilde av hvor fresht det ble på "kontoret" til Ulrik og meg i toppetasjen. Som dere ser så er jeg blitt skikkelig fan av å sette bilder inntill veggen, uten å spikre de fast. Da er man friere til å bytte ut motivene om man skulle bli lei. I og med at disse plakatene var såpass billige så er det jo bare å bestille inn det man har lyst på for å variere. Jeg elsker blant annet marmorbakgrunnen i plakaten med fjær og angrer nesten på at jeg ikke bestilte flere posters med denne bakgrunnen i første bestilling..

I walk in garderoben har jeg satt inn denne. Ble det ikke fint? Det beste jeg vet er å ha så god plass i garderoben at jeg kan sette opp sko, vesker og pynteting som om det står på utstilling. Det er luksus det!

I gangen oppe har jeg (les: Ulrik) hengt opp to rammer som vi hadde liggende på boden. Disse rammene var en gave fra kusinen min som vi fikk da vi flyttet hit. Planen med rammene var å bruke de til bryllupsbilder, men de har stått tomme helt til nå. Jeg fant fort ut at det ble litt kleint å henge opp bilder av oss selv i inngangspartiet etter bryllupet og valgte derfor ut to søte posters med duse farger fra Desieno. En parfymeflaske og et par sko. Jeg bestilte den minste størrelsen til disse rammene og klippet litt på lengden og bredden for at de skulle passe perfekt. Dere aner ikke hvor mye skryt vi har fått for sammensetningen av posters og rammer. Til og med av svigermor. Hehe! Sjekk ut utvalget av posters og plakater fra Desenio her. Det er så mye kult å velge i!

Nå skal jeg til frisøren. Vi snappes fra stolen og blogges mer senere i dag!

KONGEKRABBEAFTEN

Husker dere at jeg fortalte om dekktallerknene og kuvertasjettene som jeg spesialbestilte til bryllupet? I går tok vi de i bruk for første gang etter den store dagen her hjemme. Vi inviterte inn til en kongekrabbe aften med noen venner av oss. Det var veldig gøy å dekke på med noe så personlig og flott. Vi kommer ikke til å bruke disse til hverdags, kun til litt finere anledninger som i går. Det er jo ikke hver dag vi koser oss med kongekrabbe akkurat. Jeg elsker sjømat og kongekrabbe mest av alt. Derfor så jeg virkelig frem til denne kvelden og brukte god tid på pynting av bordet. På de tre første bildene under ser dere jeg prøvde meg frem med borddekkingen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dekktallerknene og kuvertasjettene er laget på Ikra glass. Monogrammet fra bryllupet "JU" ble noe finjustert av Natalia som er kvinnen bak Ikra, for at det skulle se best mulig ut på glasset. Alt er er håndlaget og sandblåst. Jeg synes resultatet ble fantastisk bra og er veldig glad for at vi valgte å prioritere disse tallerknene midt opp i alle andre kostnader vi hadde rundt bryllupet. Tenk så hyggelig å dekke på med dette år etter år og minnes den største dagen i Ulrik og mitt liv. Symbolsk og vakkert  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neste passende anledning blir når Ulrik og jeg får samlet foreldrene våre til en helaften. Da kommer vi til å mimre masse fra bryllupsdagen hvor vi spiste av de samme tallerknene på hovedbordet. Vi bestilte nemlig 12 stykk dekktallerkner og 12 stykk kuvertasjetter, slik at vi hadde nok til hovedbordet i bryllupet, som bestod av foreldre, forlovere med følge, toastmaster, Ulrik og meg. Dere får se flere bilder av tallerknene i bryllupet senere. Jeg venter som sagt på resten av bildene fra fotografene.

Skal du gifte deg i nærmeste fremtid eller er du kanskje bedt i bryllup? Ta en titt her for dere som er ute etter noe som skiller seg ut      

OUR BEDROOMS

Hei, masekopper! Jeg har fått mange spørsmål om jeg kan ta litt flere bilder rundt i huset, og det gjør jeg med glede. Jeg liker at dere spør og etterlyser innlegg, ikke misforstå. Jeg trenger litt masekopper for å få ut fingeren med akkurat dette, men vi får ta det i etapper. I dag starter jeg med å vise dere soverommene. Vi har tre soverom, alle er i andre etasje. To gjesterom (forhåpentligvis et barnerom etterhvert) og vårt hovedsoverom. Alle de tre rommene har hver sin stil.

Vårt soverom vil jeg si er ganske romantisk med utskjæringene i tremøblene og den gammelrosa fargen som går igjen. For de som ikke kjenner oss ville kanskje ha gjettet at det bodde et gammelt ektepar her, men det gjør det altså ikke. Her bor det to nyforelska samboere med ekte verdier og falske roser.

Jeg liker å blande gammelt og nytt, spesielt når det kommer til interiør. Kommoden er fra Ulrik sin mormor og bestefar. De var gift i over 60 år! Kommoden er visst mellom 70 og 80 år gammel. Jeg tror og håper at den bringer lykke.. Resten av møblene i dette rommet har jeg fått etter mamma, så de er ikke så gamle, men de er i samme stil som kommoden med andre utskjæringer.

TV.. Ja, vi har TV på soverommet, faktisk på alle de tre soverommene våre. Dere kan jo gjette hvem som har bestemt det? Det er sjelden jeg ser på TV noe annet sted enn i stuen, men jeg synes det er koselig de morningene eller kveldene jeg har tiden til det.


Så har vi "hovedgjesterommet" (hvis det er noe som heter det). Grunnen er enkelt og greit dobbeltsengen, som vi ikke har på det andre gjesterommet. Dette rommet er mer kaldt og maskulint, selv om jeg insisterte på litt blomster og lys. Møblene er røffere og det går i grått og sølv. Jeg liker rommet godt. Vi kaller det for "Fifty Shades-rommet". Jeg skal ikke utdype det noe mer. 

Det er vegglampen som gjør dette rommet fresht. Den var det Ulrik som hadde i sin gamle leilighet på Uranienborg. Jeg har fått flere spørsmål om hvor denne er kjøpt, men den butikken gikk dessverre konkurs. 

Vinduskarmen er også et stort pluss med dette rommet. Vi vurderte å bruke rommet som hovedsoverom, men fikk ikke plass til nattbordene ved siden av sengen i bredden. Dessuten har vinduet med karmen et mer minimalistisk preg, så det hadde ikke passet med de fine tykke gardinene jeg ville henge opp.


Over til det lille gjesterommet. Jeg kaller det for "prinsesserommet". Her bor det nemlig ei lita tulle, neida. Men kanskje en dag i fremtiden. Eller så blir det fort en feminin gutt..

Her har jeg lekt meg med farger og mørkere tremøbler. Møblene er fra min gamle leilighet på Majorstuen. Jeg hadde aldri trodd at blått og lilla fungerte sammen, men synes kombinasjonen er både morsom og behagelig å se på. De gangene jeg har venninner på besøk er det her de sover. Det ser jo ut som et jenterom. 

Kommoden under TV-en er også etter besteforeldrene til Ulrik. Den passet så fint inn i denne klassiske stilen. Dere ser så vidt et glimt av den under. 


Håper dere likte denne lille omvisningen. Hva vil dere se neste gang? 

HIS & HERS

Ville bare vise dere et av dagens innkjøp til hjemmet. En til Ulrik og en til meg.. Perfekt for late dager og sene frokoster med min kjære