hits

HÅR

ET ENKELT HÅROPPSETT

Hei, igjen! Her kommer del to med et enkelt håroppsett som er perfekt å kunne nå i julebordsesongen. Lik innlegget mitt på Facebook om du ønsker flere slike videoer fremover. Kom gjerne også med ønsker til hva du vil se innen sminke og hår. Beklager at det er litt dårlig lys på videoene jeg har lagt ut i dag. Jeg er nybegynner på videoblogging, så dette kommer til å bli bedre og bedre for hver gang. Det er i hvertfall planen.. Hehe!

SLIK KRØLLER DU HÅRET MED RETTETANG

Det er mange som har spurt meg om hvilken krølltang jeg bruker og hvordan jeg fikser håret. Her er en liten videosnutt med forklaring på hvordan jeg krøller håret med rettetang. Både Maria (frisøren min) og jeg bruker denne metoden for å få fine krøller i håret til hverdag og fest. Still gjerne spørsmål på facebooksiden min om det er noe du lurer på. Del to kommer ut senere i kveld. Da viser vi dere hvordan dere gjør et enkelt oppsett med disse krøllene som et utgangspunkt ♥

STEG-FOR-STEG: HÅRKNUTE

Jeg har blitt så glad i hårknuter for tiden! Litt fordi jeg har slitte tupper og ettervekst som fører til mange dårlige hårdager, og mye fordi det er verdens mest behagelige frisyre. Dessuten er det skikkelig trendy med hårknuter nå og frisyren ser både feminin og kult ut til hverdag eller fest. Mine egne hårknuter pleier ikke å være så fine som når Maria lager det på meg, men jeg prøver å lære meg teknikkene hennes og samtidig vil jeg lære de videre til dere.

Det er forresten en fordel om du krøller håret først, spesielt om du har rett og glatt hår som meg. Da blir håret enklere å jobbe med og du får naturlig volum i knuten. Krøll gjerne med rettetang slik jeg har gjort. Hvordan jeg krøller med rettetang kan jeg eventuelt vise en annen gang. Vil dere det? Jeg vurderer å lage litt videoer fremover også, om det er stemning for det. Gi meg gjerne en tilbakemelding på facebooksiden min her..

1. Start med å lage en hestehale litt opp fra nakken.

2.  Bruk hånden med å tvinne hestehalen.

3. Tvinn håret rundt mot høyre en hel gang.

4.  Fortsett tvinningen mot høyre en gang til (kommer ann på lengden på håret ditt).
 
5.  Fest enden med lusespenner rundt hele knuten.

6. Spray lett over hele frisyren.

7.  Dra litt i områder om du vil løsne på for en mer leken og naturlig look.
 

Voilà!

TO TILBUD FRA MEG TIL DERE

Reklame

For snart en måned siden var jeg hos frisøren min for å ta ut gammelt extensions, klippe mitt naturlige hår, farge mitt naturlige hår og sette på nytt extensions. I morgen skal jeg allerede tilbake for en ny klipp, da jeg ønsker å gå for en kortere sveis igjen. Jepp, jeg er litt ubesluttsom med dette håret mitt, men det er jo fordi jeg har mulighet til å endre det hele tiden. Jeg føler meg heldig som kan gå til frisøren så ofte som jeg gjør, siden jeg vet at det er mange som ikke kan prioritere slike hårbehandlinger i salong like ofte.

Med tanke på at festsesongen nærmer seg har jeg lyst til å gi dere to hårtilbud.. Det første tilbudet jeg vil gi dere er 20% PÅ ALLE HÅRBEHANDLINGER PÅ HEAD FRISØR I HEGDEHAUGSVEIEN I HELE OKTOBER! Du kan velge blant alle de dyktige frisørene til Head avdeling Oslo, utenom lærlingene.

Bestill time HER eller ring: 22 60 62 67 --> Husk å nevne kodeord "pilotfrue" ved bestilling for å få rabatt

Det andre tilbudet jeg vil gi dere er 30% RABATT PÅ ALT AV EXTENSIONS FRA LUXUSHAIR! -->  Bruk kodeord "Julianne" ved bestilling for å få rabatt. Tilbudet gjelder bare ut mandag 25. september, så vær rask!

Jeg har brukt extensions fra luxushair.no i flere år nå og har ingen planer om å bytte leverandør da kvaliteten på håret er såpass god. Jeg har prøvd det meste av extensions som finnes på markedet siden jeg har brukt extensions fra jeg var 16 år, så jeg vet virkelig hva jeg snakker om når jeg sier at dette håret er av god kvalitet. 

Nå bruker jeg Virgin Hair i farge #Mist. Dette er en utrolig fin og kald blondfarge som jeg trives godt med. LH + Virgin Series er en helt ny serie hos Luxushair som ble lansert i 2017. Håret er minimalt behandlet og er svært likt europeisk hår hva hårstruktur angår. Dersom du behandler det riktig kan håret kan vare opptil 10 måneder. Med riktig behandling mener jeg å bruke varmebeskyttende og være flink med å kure håret sirka en gang i uken. Jeg bruker også hårolje i tuppene hver gang jeg har vasket håret.

Jeg legger ved to bilder hvor håret og hårfargen kommer ekstra godt frem:

Husk at tilbudet fra Luxushair bare gjelder ut dagen i morgen ♥

SOMMERSVEISEN

Reklame

Hei, folkens! Nå sitter jeg og skriver til dere fra båten. Ulrik har nemlig fri i noen dager og siden været er mer enn godt nok for båt med tak, skal vi sove over i den nye båten vår frem til torsdag. Vi har også fått besøk av snilleste svigerfar som kom fra Måløy i stad for å hjelpe oss (les: hjelpe Ulrik) med å spleise fortøyning. De holder faktisk på med det as we speak.

Tidligere i dag var jeg hos frisøren for å sette på nytt hår. Eller skal jeg kanskje si i hele dag? Det er som mange vet en lang prosess å skifte extension. Jeg hadde time hos frisøren min klokken 12:30 og var først ferdig rundt 18. Hehe! Ramp har vært med meg hele dagen, siden det ble for mange timer å være hjemme alene og fordi Ulrik hadde masse han skulle styre med. Det gikk utrolig fint å ha med Ramp. Jeg var til og med ute og luftet han med folie i håret MIDT i Hegdehaugsveien. Da kan dere tro at mange tittet rart på meg, men det brydde jeg meg ikke om. Jeg tar ikke meg selv så høytidelig akkurat. Det håper jeg dere vet? Dessuten gjør jeg selvfølgelig alt for minsten!

Tilbake til sommersveisen.. Flinkeste Maria Dimitrov har gjort det igjen. Det har faktisk aldri skjedd at jeg ikke har vært fornøyd etter et besøk hos henne, heller ikke middels fornøyd. Jeg er alltid og da mener jeg ALLTID fornøyd med den jobben Maria gjør. Hun er bare helt fantastisk dyktig. Denne gangen har jeg som dere kanskje ser blitt mye kaldere i hårfargen, noe jeg er ekstremt fornøyd med og fått lengre lokker for sommeren. Behandlingen er sponset av Head Frisør i Hegdehaugsveien og håret mitt er sponset av Luxushair.

Nå er det middag her. Planen var reker og vin, men det får vi ta i morgen når butikkene åpner igjen. Som den husmoren jeg er så ble det favorittretten "Biff garlic pepper"... fra Pizza & Kina Expressen. Hehe! De stusset på adressen jeg ga de til båthavna, men maten er visstnok på vei. Vi blogges mer fra sjøen.Bluse: Coast (fikk den i gave av mamma)/ Skjørt: Nelly (gammelt)/ Veske: Chanel/ Sko: Blizz/ Skjerf på hode: Høyer Fredrikstad

DET DU TRENGER TIL 17. MAI FRISYRENE

Annonse

Hei, dere! Nå nærmer det seg den store dagen, og med den store dagen så mener jeg selvfølgelig nasjonaldagen vår! Jeg regner med at det ikke bare er jeg som gleder meg til å feire? 17. mai er seriøst den beste dagen i året etter min mening og i år som jeg har splitter ny bunad er jeg nødt til å legge litt ekstra flid i håret mitt også, synes jeg. Det fortjener den fine bunaden min. Hehe! Derfor har jeg lyst til å vise dere tre forskjellige bunadsfrisyrer som jeg har testet ut, og i den sammenheng vil jeg gi dere 20 % rabatt på all styling og hårpleie i både butikkene på vinterbro, nordbysenteret og nettsiden Lyko.no. Her får du tak i alt du trenger til årets 17. mai frisyrer og mye mer!

Først og fremst vil jeg anbefale dere disse hårstrikkene. De er geniale til alle typer frisyrer og får hele looken til å se mer proff og elegant ut, uten at du nødvendigvis er så flink med hår. Jeg har som dere ser brukt disse strikkene både i fletten min og i hestehalen min.

I tillegg er selvfølgelig "lusespenner" et must for oppsett eller å holde småhårene på plass/borte. Jeg bruker disse fra Lyko sitt eget merke som er ment for blondt hår. De har også 30- pack med sorte hårnåler på lager for dere med mørkere hår.Til alle frisyrene har jeg brukt min beste venn på badet, nemlig denne rettetangen fra Remington. Den er kjempegod til både å rette, vippe, bølge og krølle på grunn av de fleksible bladene. Tangen blir fort varm og har en justerbar temperatur fra 160-230°C. Jeg anbefaler alle uansett hår å bruke en god varmebeskyttende før du styler håret med slike varmetenger. Min favoritt er denne oljen fra Kerastase. Den kan påføres i tørt eller vått hår og er perfekt til bruk i lengdene av håret.

Sist, men ikke minst så er det en ting vi IKKE overlever uten en hel 17. mai og det er en god hårspray med hold. Jeg bruker denne fantastiske hårsprayen fra Kerastase. Sprayen blir ikke stiv, men holder utrolig godt på frisyren og lukter amazing! Det som er så fint med hårproduktene fra Kerastase er at de behandler håret mens du bruker de og tilfører håret masse fuktighet.

To ekstra tips:

♥ Har du rett eller frizzy hår som meg? Da anbefaler jeg denne utglattende og varmebeskyttende sprayen for frizzy hår. Sprayen skal påføres i vått hår. Jeg sprayer alltid lett over hele hodet når håret er håndkletørt.

♥ Vil du ha et tips til en rask og enkel frisyre? Da anbefaler jeg at du bruker denne ferdige fletten i håret som "hårbånd", slik som jeg har gjort til en hestehale eller i utslått hår. Du finner den samme fletten til brunt hår i nettbutikken til lyko.no.

Det eneste som gjenstår av forberedelser her hjemme nå er å stryke bunadsskjorta og pynte bord til frokost, så er vi klare! Er du klar til 17. mai? Dersom du bestiller styling eller hårpleie fra Lyko.no i dag får du det levert i god tid før 17. mai :-) 

 

LUXUSHAIR FYLLER 8 ÅR!

Annonse

I dag fyller Luxushair hele 8 år og feirer det med å gi oss rabatter på hair extensions! Med rabattkoden "Hurra8år" får du nå 30% på alle hair extension HER (bortsett fra sluttsalg) ♥

Til info: Tilbudet gjelder kun ut dagen i dag, altså hele 15. mars til klokken 23:59, så det lønner seg å være rask!
@mariadimitrov (frisøren min fra Head i Hegdehausveien) hjalp meg å lage "Khloe Kardashian-sveisen" med clipsene mine fra Luxushair tidligere denne uken! Jeg skal lære meg å lage denne hårsveisen selv før sommeren og blir nok mye å se med litt lengre lokker fremover. Jeg har nemlig bestemt meg for å gå våren og sommeren i møte med lengre hår i en kaldere farge. Ikke like langt som på dette bildet, men lengre enn jeg har i dag. Nå har jeg derfor bestilt meg nytt tape extensions fra Luxushair i farge "Ash blonde". Jeg gleder veldig til det kommer i posten og til at Maria har ledig frisørtime til meg!
Clip on extensionet kan du enkelt montere på deg selv hjemme. Dere finner en video av monteringen her. Alternativt så kan du gjøre som meg å ha en pakke med clip on extensions liggende og ta det med til frisøren for spesielle anlendinger når du vil pynte deg litt ekstra. Tape extensionet er noe mer krevende å sette på, men med litt hjelp så blir det utrolig bra. Du finner video av påsettingen her.

P.s. Vippene mine er ikke helt på stell her, de skal fikses i dag. MEN jeg følte meg kjempefin for det på grunn av dette lange og fantastiske håret fra Luxushair.
I tillegg til tilbudet på extensions får du Jolie Visage Blackhead Remover til kun 99,- som er den beste prisen jeg har sett på denne fantastiske masken, og LH Keratin Treatment til kun 549,- som er en behandling for deg med enten krusete, krøllete, bølgete og/eller slitt hår. Produktet er spesielt egnet for deg som retter ut håret hver dag og ønsker å legge bort rettetangen i noen måneder. Behandlingen er egnet for alle typer hår, også extensions!

--> Sist, men ikke minst får du FRI FRAKT på alle bestillinger over 499 kroner! DET er noe å rope hurra for det :-)

♡ NYHET --> Clip On Gold Collection, ekstra tykt hår 55 cm 200 gram / 60 cm 310 gram
Jeg vil også tipse dere om Ponytail Deluxe. Det en hestehale som Sophie Elise ofte bruker blant annet. En kjapp og enkel måte for deg som ønsker å se enda mer glamorøls ut i hverdagen eller til fest på 1-2-3. Sophie har også sin egen kolleksjon med clip on extension her, som jeg anbefaler dere å sjekke ut. Spesielt for dere som liker å leke med farger og spill i håret!Du finner forresten hele fargekartet til Luxushair her og dersom du er usikker på farge kan du sende mail til: post@luxushair.com, med et bilde av deg selv hvor hårfargen din kommer godt frem. Det er det jeg pleier å gjøre hvis jeg er usikker.
Det ble litt mye linking i dette innlegget, men det er kun for å gjøre det lettere for dere. For husk, tiden går! 23:59 i kveld er tilbudene over.
Til slutt vil jeg bare si... HURRA FOR LUXUSHAIR!

20 % PÅ ALLE HÅRBEHANDLINGER

Sponset behandling

Hei, igjen! Det gikk heldigvis bra med Stella hos dyrlegen i dag. Men hun måtte trekke 4 tenner, stakkar. Tannproblemer hos disse små hundene er dessverre et kjent problem. Vi pusser tennene hennes hver dag og gir henne ofte tyggebein som visstnok skal være bra, men likevel sliter vi med tannstein og betennelser i tannkjøttet, som igjen fører til løse tenner. Huff, jeg får så vondt av henne. Kom gjerne med tips til hva vi kan gjøre for å bedre tannhelsen til lille Stellusen vår som vi er så glad i :-)

Men over til dagens tilbud.. Er det noen som trenger en klipp, vil freshe opp hårfargen eller få en helt ny look? Da bør dere lese nederst i dette innlegget!

P.s. Før- og etterbildene under er fra sist gang jeg klippet meg og frisket opp hårfargen hos Maria, noe jeg gjør hver 3-4 måned. Nå lurer jeg litt på om jeg skal sette på langt hår igjen. Det blir nok ikke langt lenge, men kanskje i en måneds tid siden jeg skal i bryllup. Hva synes dere? Det er jo ikke like mye jeg kan gjøre med kort hår i forhold til frisyrer som med langt hår. Men jeg elsker virkelig min nye og korte look, så vi får se.


Fotograf: www.marianjade.com

FØR:ETTER:

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt i hele februar på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE".

Maria er som de fleste vet min faste frisør. Det er hun som har fikset håret mitt, vippene mine og brynene mine det siste året. Maria er også sminkør og har stylet mange bruder, inkludert meg selv. Lørdag 25. februar har hun ansvar for hår og sminke til min beste venninne som skal stå brud. I tillegg skal hun fikse meg og Tina som er hennes forlovere. Jeg anbefaler Maria på det varmeste til både venner, familie og selvsagt til dere lesere. Til og med Ulrik har begynt å gå til Maria etter min anbefaling (ikke sponset). Hehe!

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-torsdag).

Bare hyggelig, folkens ♥

MEG UTEN EXTENSIONS!

Behandlingen er sponset

Hei fra frisørstolen! Her har jeg sittet siden klokken 14 og har ennå noen timer igjen før jeg er ferdig. Det var virkelig på tide med "juleklippen" i dag, som jeg kaller det. Nå skal det litt mer til enn bare en liten klipp på meg for at jeg skal føle meg fresh, men dere skjønner hva jeg mener. Hehe! Her må vi av med gammelt extension, vaske ut limrester, tørke håret, stripe håret, vaske håret, tørke håret igjen, klippe håret mitt, sette i nytt extension og klippe til extensionet. Alt dette er det flinkeste og godeste @mariadimitrov på Head frisør i Hegdehausveien som sørger for.

Maria har faktisk hatt ansvar for håret mitt nå i over et år. Jeg begynte å gå til Maria i oktober i fjor. Da var det bryllupet til Ulrik og meg i februar som stod i fokus. Nå er det en litt mer voksen jente som sitter her i stolen og ønsker seg en fresh "mamma look". Jeg vet at jeg er i trygge hender, så jeg lar henne bestemme alt. Det er tross alt hun som kan dette.

På bildene under ser dere meg forresten HELT UTEN extension! Litt sykt egentlig. Jeg tør nesten aldri å vise meg uten. Det har bare blitt en greie. Men etter at Maria klippet meg kort sist gang, så har heldigvis håret mitt blitt litt tykkere og sunnere. Hun mener at jeg en dag kan og bør slutte med extensions, men jeg er som dere vet avhengig av håret fra Luxushair for tykkelsen sin del :-)

Etter at vi er ferdige i salongen skal vi ut og spise på Dinner i Karl Johan. Vi må jo ha julebord vi også, som alle andre. Hehe! Dessuten så fikk vi begge utrolig lyst på crispy duck i dag, så det må det bare bli. Yum!

Håper du som leser har hatt en fin søndag! Vi skrives og snappes. Jeg skal vise dere resultatet av denne frisørtimen på bloggen i morgen eller tirsdag. For dere som vil se resultatet allerede i dag kan følge med på Snapchat --> pilotfrue

Ps. Jeg er mye flinkere til å svare på spørsmål på Snapchat enn her på bloggen!

JEG HAR KLIPPET MEG KORT!

Sponset behandling og produkt

Ææææ ♥ Endelig turte jeg å klippe meg helt kort! Jeg har hatt lyst på denne frisyren kjempelenge, så nå er det en glad og fornøyd jente som går fra speil til speil her hjemme. Hehe!

Heldigvis fikk jeg tommel opp av Ulrik. Det er alltid like spennende å høre hva han mener. Jeg tror han sa noe om at han aldri hadde sett meg finere på håret. Ikke verst.. Det er jo tross alt han jeg pynter meg mest for i hverdagen. Derfor betyr det veldig mye at også han synes det er fint. Hva synes dere da? Jeg er i hvert fall bombesikker på at dette er en lengde jeg skal beholde fremover. Fargen også. Det føles veldig bra å bli ordentlig blond igjen. Nå er jeg ferdig med det mørke i hodebunnen for en stund. Forandringer fryder.. Åh, Maria er SÅ flink!

FØR:

Her med extensions på bildet fra venstre og kun mitt eget hår på bildet til høyre. Begge bildene er tatt før vi tok lyse striper i mitt eget hår, klippet det og satt i nytt extension.


ETTER:

Her har jeg extension fra Luxushair i farge #613. Maria gjorde fargen på håret noe kaldere. Det er ikke anbefalt å farge extension i utganspunktet, men vi tok sjansen og det gikk veldig fint.

Har du lyst til å freshe opp hårfargen din, stusse tuppene eller gjøre som meg og gå for en helt ny look?

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får som sagt 20% rabatt på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE" om du bestiller time nå i oktober.

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

ET TILBUD FRA MEG TIL DERE

Reklame

Hei, dere! I forrige uke da jeg fikset vippene mine hos Maria så spurte jeg henne om vi kunne kjøre et tilbud på alle hårbehandlinger igjen, slik vi gjorde før sommeren. Det var jo helt sykt populært, derfor tenkte jeg at dere ville sette pris på det samme tilbudet nå på høsten. Meningen med dette tilbudet er å gi en liten "gave" til alle dere som følger meg og ikke minst føler med meg i denne tøffe prøveperioden. Tusen takk igjen for all støtte jeg får her på bloggen hver eneste dag. Du finner mer info om rabatten nederst i innlegget ♥

Bildene i dette innlegget tok jeg forrige gang jeg var hos Maria og klippet meg med mine slitte tupper og den sexy strikkeskillen jeg alltid kommer med. Hehe! Nå er dette noen uker siden, men seriøst.. Se så fint det ble på før- og etterbildene under. Jeg skal snart ta en ny runde med oppfriskning av både farge, nytt extension og klipp, men først vil jeg gi dere muligheten..

FØR:


ETTER:

Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt frem til 31. oktober på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE".

Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

Nå skal jeg på kaffe date med en venninne, en tur innom Nettavisen og gjøre noen ærender for Ulrik. Vi blogges mer senere i dag!
 

HAR DU LYST PÅ LANGT HÅR I SOMMER?

Annonse

Som de fleste vet bruker jeg tape extensions fra Luxushair og er veldig fornøyd med kvaliteten på håret. Jeg pleier å bruke håret flere ganger ved at jeg bestiller remover og ny tape som hører til, bytter tape og heiser opp festene mine. Dette er det frisøren min som hjelper meg med sirka hver 3-4 måned. Forrige gang jeg var hos frisøren var tiden inne for helt nytt og fresht hår. I og med at jeg bruker rettetang nesten hver dag, så blir jo disse tuppene mine slitte etterhvert, og som dere kanskje husker var håret mitt i det korteste laget mot slutten så jeg hadde ikke noe mer å gå på. Dessuten var jeg veldig gira på å ha litt lengde på det i sommer, spesielt med tanke på ferien her i Puerto Banus.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du også lyst på langt og fyldig hår i sommer? Da passer det jo bra at det er STORT SALG i tape- og keratinhår på Luxushair! Jeg har alltid vært fornøyd med dette håret og anbefaler det derfor videre til dere. Husk at denne anbefalingen kommer fra en jente som har brukt hairextension siden hun var 16 år. Jeg har prøvd det meste av både type fester og hår som finnes der ute, så jeg vet hva jeg snakker om :-) 

Dersom du bestiller extensions fra Luxushair nå kan du også utsette betalingen rentefritt til 4. september med Klarna sin kampanje! I tillegg er det fri frakt på bestillinger over 499,- 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har på extensionet mitt er #16. Jeg har valgt å bruke lillashampo i håret for å få fargen noe kaldere. Men det er ikke nødvendig ettersom at de har et bredt utvalg av farger i nettbutikken. Du finner fargekartet her. Dersom du er usikker på fargevalget kan du sende en mail med et bilde av deg selv til post@luxushair.com. De er veldig behjelpelige og ikke minst flinke til å finne den rette fargen som passer deg og ditt hår. Jeg var forresten nylig innom de nye lokalene deres i Åmot. De har nemlig flyttet til Lilleåsgata 3. Bygget er til venstre for Åmotsenteret, for dere som lurer på det.

Nå får du også ekstra fyldig Clip On Deluxe, for deg som kun er ute etter litt ekstra fylde til spesielle anledninger. Jeg har alltid en pakke med slike clips liggende hjemme i skuffen på badet. Disse er geniale å bruke til fest når jeg ønsker en ekstra glamorøs look med store krøller eller en tykk flette. Klipsene finnes i 35-60 cm og er en bestselger hos Luxushair. De jeg har liggende er i lengde 50 cm. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SOMMERTILBUD:

♥  Utsett betalingen rentefritt til 04.09 med Klarna sin kampanje

♥  Fri frakt på bestilling over 499,- 

♥  By Sophie Elise kun 1499,- nå  i juni 

SJEKK UT SALGET HER

FÅ 20 % RABATT PÅ SOMMERKLIPPEN!

Behandlingen er sponset

Heisann, jenter og gutter! I dag har jeg vært hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien og gjort meg fin til sommeren. Det var som sagt på tide med nytt extension, freshe opp fargen i hodebunnen og klipping av mine egne tupper. Litt av en prosess, men nå føler jeg meg sååå fin og klar for ferie og bryllup til Ulrik sin kusine i Marbella. Under ser dere før- og etterbilder av håret mitt. Denne gang valgte jeg å gå for litt lengre hår igjen. Det er fortsatt extensionet fra Luxushair som jeg bruker og er avhengig av 

FØR:

ETTER:


Har du tatt sommerklippen? Eller har du et ønske om å freshe opp hårfargen din? Ring: 22 60 62 67 og bestill time hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien. Du får 20% rabatt ut juni måned på alle hårbehandlinger med kodeord "PILOTFRUE". Tilbudet gjelder selvsagt både jenter og gutter (mandag-onsdag).

Maria er også utrolig flink med hårstyling. Jeg elsker krøllene hun har laget med rettetang på bildene over! Dersom du skal være gjest i bryllup eller er bedt i et annet flott selskap nå i juni, så anbefaler jeg deg å bestille time hos Maria. Da kommer du definitivt til å føle deg bra. Hun lar deg nemlig ikke gå før du ser helt amazing ut :-)

MITT ANDRE HJEM

Sponset behandling 

Både i går og i dag har jeg vært hos min faste frisør, Maria på Head i Hegdehausveien. Mitt andre hjem. Hehe! Det føles nesten sånn de dagene jeg virkelig må "pusse" meg opp fra topp til tå igjen, som jeg har gjort nå. Maria fikser både hår, bryn og vipper for meg og hun er perfeksjonist til fingerspissene, så jeg blir alltid like fornøyd etter noen timer i stolen hos henne 

I går tok vi ut extensionet mitt, klippet og farget mitt eget hår og satt i nytt extension. Her ser dere et bilde som ble tatt etter farge og uten extension. Vi gikk for en kaldere farge denne gang enn hva jeg er vant til. Jeg pleier jo å være mer gyllen i håret, men nå var jeg klar for en forandring. Ble det ikke fint? Jeg er i hvert fall storfornøyd!

Her er et bilde etter farge og styling med extension. Extensionet er forresten i farge #613 fra Luxushair. I og med at det er såpass mange som har gitt meg komplimenter for "det korte" håret, så valgte jeg å klippe extensionet. Det kan tenkes at jeg ønsker meg litt lengre hår i sommer, men akkurat nå trives jeg best med denne lengden. Dere ser hårfargen enda bedre på bildene fra i dag. Jeg føler den passet meg skikkelig godt. Her er også bryn og vipper fikset, så da var "oppussingen" av Fru Nygård ferdig for denne gang..Nå skal jeg sende mannen avgårde på jobb og sette meg ned med noen småprosjekter her hjemme.. Ulrik skal være borte i hele tre dager. Det vil si at jeg får god tid til dere. Vi snakkes mer senere!

NY FRISØR

Behandlingen og produktene er sponset

På mandag var jeg hos Maria på Head frisør i Hegdehausveien 30 for å bli litt mørkere og sette på mine nye tape extensions fra Luxushair. Maria er en venninne av meg fra Fredrikstad som jeg faktisk jobbet sammen med for noen år tilbake. Utrolig herlig jente, ikke minst flink med hår, sminke og vipper. Maria er nå min nye faste frisør her i Oslo, som skal sørge for at jeg er både er fresh på håret, har fine vipper og style meg de dagene jeg trenger litt ekstra hjelp. Jeg gleder meg masse til å samarbeide med henne fremover. Det føles så trygt og godt å legge håret mitt i hendene til en som faktisk kjenner meg. 

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet etter mandagen, ikke minst hårfargen. Det er første gang jeg tester ut tape extensionet fra Luxuxhair. Jeg er alltid ltt spent på nye merker når det kommer til hår, men dette virker utrolig bra. Vi satt inn 8 pakker og jeg bare elsker tykkelsen! 

I noen uker nå har jeg som sagt brukt clip on extensionet deres. Ettersom at jeg var såpass fornøyd med kvaliteten på håret fikk jeg lyst til å teste ut tape extensionet også. Jeg tenkte det var morsomt for dere å se både Før- og etterbilder. På førbildet har jeg som dere ser mye lysere hårfarge og bare mitt hår. På etterbildene ser dere at jeg har fått en mørkere bunnfarge og litt striper, i tillegg til de lange lokkene. Hva synes dere om min nye look? 

Du kan bestille time hos Maria HER. Jeg vet hun har mye å gjøre før jul, så vær raske

 

DEN PERFEKTE JULEGAVE

Annonse

Hei, jenter og gutter! Her er den nye bølgetangen som jeg snakket om i går. Jeg bare elsker disse bølgene! De minner meg om Khloe Kardashian på sitt beste. Hehe! Hun hadde slike bølger på noen bilder en gang og da lurte Ulrik på om ikke jeg også kunne fikse håret mitt slik. Helt siden det har jeg ønsket meg en slik bølgetang. Derfor ble jeg veldig glad når Makestyle tok kontakt med meg. Jeg har tidligere forsøkt meg på samme look med rettetang, men det blir ikke helt det samme. Nå er jeg frelst! Denne bølgetangen kommer til å bli brukt MYE fremover, spesielt nå i desember. Bølgene er jo også like fine på jobb og til hverdags, dessuten holder de seg fine i flere dager dersom du ikke må dusje håret.

Det tok meg ca 15 minutter å bølge hele håret i går, og når jeg i tillegg kan gå med disse bølgene i to dager er de få minuttene virkelig verdt det. En god investering nå i festsesongen eller den perfekte julegave   


Uansett om jeg skal bølge, krølle, føne eller rette ut håret bruker jeg alltid en varmebeskyttende spray. Det bør alle som er glad i håret sitt prioritere. Heat styling spray både beskytter håret mot varme, samtidig som den gir deg lett hold og glans. Sprayen inneholder argan olje. Det er denne oljen som gir deg den fine glansen.

Til slutt går jeg alltid over med en god hårspray, for at håret skal holde seg gjennom hele dagen slik jeg ønsker. Styling spray soft fra GB var enkel å ha med å gjøre og holdt på frisyren min hele fredag kveld, uten at håret mitt så sprayet og stivt ut. 

Heat styling spray og soft hårspray er uten parabener, parfyme, allergifremkallende stoffer og mineralolje. De er heller ikke testet på dyr ♥ Så over til tryllestaven, som jeg kaller den. Dette er også en perfekt julegave til hun som liker å fjonge seg litt både til hverdag og fest. Jeg er jeg godt kjent med denne krøllstaven fra før og bruker den nesten hver dag nederst mot tuppene for å få litt bevegelse i håret. Det tar meg ikke mer en 5-7 minutter å lage krøllene på bildene under. Husk å gre ut krøllene før du sprayer over det ferdige resultatet. Da får du en mer naturlig og fin look. 

Det som er spesielt med MAST er jo at man kan skru på gradene, og det er faktisk den mest selgende tangen til Makestyle. Jeg har ingen problem med å forstå hvofor. Krøllstaven jeg har lager små og søte krøller (vol 1). De har også en annen krøllstav som lager større krøller, for dere som ønsker det (vol.2). 

Med både bølgetangen og denne krøllstaven følger det med en oppbevaringspose og varmebeskyttende hansker. Jeg bruker alltid hansken når jeg krøller håret med krøllstaven, men føler ikke det samme behovet når jeg bølger håret med bølgetangen. Det handler kun om teknikk. Vi er foskjellige. Den dagen jeg brenner meg så kommer jeg til å angre. Jeg anbefaler dere virkelig å vende dere til å bruke hanskene. 

Krøllstaven fra MAST finner dere forresten HER. Bare spør hvis det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare dere så godt jeg kan. Ha en fortsatt fin første søndag i advent ♥

EN AVHENGIGHET

I dag har jeg vært hos frisøren og tatt av meg løshåret. Vi rakk ikke å farge mitt naturlige hår som var planen, men vi tok ut alle festene, gredde ut alt limet, kuret håret mitt og klippet bort alle de slitte tuppene. Det var virkelig på tide med en runde hos frisøren min igjen nå. I morgen tidlig skal jeg tilbake til henne for farging og forhåpentligvis nytt hår. Det er som dere skjønner litt av en jobb med dette "falske" håret. Hehe! Men den jobben er det verdt. Jeg skal vise dere ordentlige før- og etterbilder på facebooksiden min når vi har satt inn håret igjen. I mellomtiden bruker jeg clips. Jeg føler meg rett og slett naken uten extension. En forferdelig følelse når jeg er andre steder enn her hjemme.

Det er rart hvor mye lengden og tykkelsen på håret mitt skal ha å si på selvtiliten min. Dere skulle sett meg på trikken i stad, eller kanskje ikke.. Jeg går vanligvis med hodet hevet og er alltid spandabel med smil til de jeg ser. I dag var jeg nok ikke til å kjenne igjen der jeg gikk og anstrengte meg for ikke å møte et eneste blikk. Jeg så ut som tidenes mest usikre jente, med en unaturlig og overlegen holdning. Beklager det. Jeg føler meg bare ikke vel uten extension og det har jeg dessverre ikke gjort på mange år. Det ekstra håret har blitt en avhengighet.    

Jeg får høre at jeg kler kort hår, at håret mitt er langt nok og tykt nok som det er og at jeg burde slutte med extension. Det er hyggelig at dere gir meg komplimenter. Jeg setter pris på det, men det spiller likevel ingen rolle hva dere mener når jeg selv ikke er fornøyd. Jeg hater håret mitt uten extension. Det har forresten ingenting med min dyktige frisør å gjøre. Kun meg og mitt syn på meg selv.

Jeg har vært avhengig av å sette på hår siden jeg var bare 16 år gammel. Det nærmer seg 10 hele år med lim og spenner festet til hodebunnen min. Teknikkene har heldigvis blitt bedre. Kvaliteten på håret er heller ikke til å sammenligne fra den gang jeg startet med dette til i dag. Takk gud for det. Ellers hadde jeg nok ikke hatt noe hår igjen på hodet.. 

Jeg kommer aldri til å slutte med hair extensions. I hvertfall ikke før jeg blir skikkelig gammel. Men i dag har jeg altså en liten pause. Si "Hei" til Julianne UTEN extension: 

KONKURRANSE: GARNIER NUTRISSE

Annonse

Hei, fine folk! Husker dere disse bildene? Jeg tror det er noen av de bildene jeg har vært mest fornøyd med siden jeg begynte å blogge. Ikke fordi jeg er så fantastisk pen, men på grunn av håret. Den blonde hårfargen min mot denne grønne genseren er bare så fresht! Fargekombinasjoner som dette gjør meg helt sikker på valget mitt om å forbli blondine. Jeg har hatt mange forskjellige hårfarger gjennom tiden, men funnet ut at jeg trives best med blondt hår. Det er det ingen tvil om. Den grønne genseren må jeg rett og slett se og ta frem igjen. Hehe! Men nok om det.. Grunnen til at jeg tar frem disse bildene akkurat i dag er bare fordi jeg vil minne dere på å melde dere på konkurransen som Garnier Nutrisse har gående på Instagram nå, hvor du kan vinne et års forbruk av hårfarge og et gavekort på Nelly til en verdi av 1200 kroner. Det er jo litt av en gevinst! 

For å delta: Del et bilde av din favoritthårfarge på Instagram med #GoTrulyBlonde og den nyansen av Garnier Nutrisse sine hårfarger som passer best til ditt bildet: #BeachBlond#NaturalBlond#PlatinumBlond eller #ClassicHighlights. Bildet trenger som sagt ikke å være av deg selv. Du kan lese mer om Instagram-konkurransen HER.

Har du fortsatt ikke funnet ut av hvilken blondfarge du er? Ta testen "The blond finder" HER :-)

 

Lik Garnier på Facebook for flere skjønnhetstips. Det har jeg gjort 

ULRIK DEN HÅRFAGRE

Endelig var dagen kommet. Dagen eg har ventet på siden eg tok steget inn på Masterklinikken, fikk en gratis konsultasjon og beskjeden fra Sten Thure Eriksen om at det var håp.. Ord som klinget meget godt i mine ører.

Det å miste hår, spesielt om man ikke trives med mindre hår enn det man allerede har er noe dritt. Men nok om det. I mine tidligere innlegg HER og HER kan dere lese om foranledningen til denne behandlingen, nå over til det viktigste og mest spennende for både dere og meg. Selve dagen for behandling og hvordan det har gått dagene etter.

Tirsdag for en uke siden var selve behandlingsdagen. Eg hadde på forhånd fått en masse god informasjon angående hva som skulle skje, hva eg skulle ta hensyn til, hva eg skulle unngå å spise og drikke.

Masterklinikken holder til på Colloseum på Majorstua, ikke så veldig langt fra hvor vi bor. Vi fikk tildelt egen parkering i kjelleren på bygget og vips så var man i heisen og inne på klinikken. Alt føltes veldig behagelig fra første stund. Bildene sier jo en del, men det å komme inn i lokalet, føles mer som å komme inn på et spa eller lignende. Flott og  innbydende, med musikk typ "enya" eller lignende i bakgrunnen. Når man skal gjøre noe man aldri har gjort før, så er det jo normalt at pulsen stiger litt og at den "gruglede" følelsen melder sin ankomst i kroppen. Heldigvis overtok følelsen av velvære fort på grunn av den gode atmosfæren.

Vi blei godt mottatt og fikk tildelt et eget rom for dagen. Et behagelig rom med en sofa, bord, tv og muligheter for å koble seg til trådløs internett. Perfekt for de som vil benytte den tiden man er på klinikken til å få unna noe av dagens gjøremål. For min del var det perfekt i og med at Julianne var med og hun fikk benyttet muligheten til å svare på eposter og jobbe med bloggen sin.

Vel innlosjert, skiftet og klar. Eg er usikker på hva man kaller det eg hadde på meg for noe, men bildet viser i hvert fall ka eg meiner.

Eg valgte å ta denne behandlingen uten å barbere meg på hodet. Det var også en av de viktige punktene for meg når det gjaldt å finne riktig klinikk. Måten de da gjør dette på er at de løfter opp en del av håret i bakhodet som er der og barberer en stripe under. Dette område er det de kaller "donorområdet", hvor de henter hårsekkene fra. Når man gjør det på denne måten så er det mer eller mindre umulig å se at man har barbert en stripe i nakken. De hårsekkene man tar ut vil aldri komme tilbake der de var, men da dette er et område med såpass mye hår fra før (kronen), så vil det ikke synes i det hele tatt. Eg var bare glad for at eg slapp å barbere vekk alt håret på hodet, som er en av grunnene til at eg tidligere ikke har våget å ta en hårtransplantasjon.  

Etter barberingen så var det tid for å ta ut hårsekkene. 2000 hårsekker skulle ut, og det skulle da gjøres med at eg ble liggende på magen på en behagelig benk. En slik benk som minner om en massasjebenk med hull til ansiktet.

Under en slik behandling får man lokal bedøvelse. Eg vil sammenligne denne bedøvelsen som de fleste andre bedøvelser eg har fått i mitt liv. Man kjenner stikkene, men det er ikke vondt. Det hele varte ca 15 sekunder, så var faktisk hele bakhodet bedøvet. Fra det tidspunket merket eg null og niks. Tiden de brukte på å ta ut de 2000 hårsekkene var ca 1,5time. Eg følte at tiden gikk veldig fort, da eg sovnet flere ganger mens de holdt på. Deretter fikk eg en velfortjent pause og gikk tilbake på rommet for å hilse på frøkna. Her ble vi oppvartet med sushi og forfriskninger før neste runde på programmet.

Etter pausen skulle de 2000 hårsekkene settes tilbake på hodet mitt igjen, men nå i front der hvor eg mangler hår. Området som eg ville oppgradere hadde vi allerede tegnet inn (som vist på bildene under). Det ble en ny runde med lokalbedøvelse og deretter begynte de prossesen med å sette hårsekkene mine inn igjen der hvor eg tidligere har hatt hår (for noen år siden). Under denne prossesen snakket vi en del sammen. Han som behandlet meg fortalte at han kunne se at eg hadde hatt en virvel i luggen tidligere, noe som eg hadde helt glemt selv. Ganske morsomt i grunn.

Personalet på klinikken var skikkelig trivelige, noe som er alfa og omega i slik en situasjon. Eg som alle andre er sårbar der man ligger og får tilbake litt av selvtilliten sin. Det å sette inn hårsekkene tok 2 timer, så var behandlingen ferdig. Følelsen eg sitter igjen med nå som det endelig er gjort er ubeskrivelig. Det eg lenge har sett frem til er nå en realitet.

De 3 første dagene "vannet" eg håret med en saltvannspray som eg fikk utdelt. Nå har det gått en uke i dag siden eg tok behandlingen. Det er 2 uker til hvor eg ikke kan ha noe slags hårstyling eller lignende i håret, men det er det verdt. Ellers har eg levd som normalt helt siden behandlingsdagen. 

For meg og helt sikkert de fleste andre er det viktig at en slik behandling ikke preger deg i flere dager. De 2 første dagene kunne eg ikke vaske området foran hvor de hadde satt inn hårene. På dag 3 kunne eg lett vaske hele hodet, og allerede etter første vask kunne man ikke se behandligen eg hadde gjort uten å vite om det. Det var kun litt rødhet i hodebunnen som eg enkelt skjulte med mitt andre hår. Rødheten gikk over etter dag 4.

I min jobb som pilot jobber vi 5 dager på og har 4 dager fri. Eg valgte å ta behandlingen på min første fridag, så eg kunne ha noen dager å "heale" på frem til eg skulle ut å fly igjen. Hadde det ikke vært for det at eg ikke fikk vaske håret de 2 første dagene, så hadde ikke eg hatt noen problem med å dra på jobb dagen etter. Null smerte eller ubehag. Det var litt små sår i hodebunnen, but thats it. Nå har eg endelig gjort det, og det eneste eg angrer på er som sagt at eg ikke har gjort dette før.

Det finnes mange klinikker der ute, flinke er de sikkert også. Men den følelsen før, under og etter behandlingen som Masterklinikken har gitt meg har eg vanskelig for å tro at noen overgår. Eg unner dåkke alle det samme og stiller gjerne opp om dere vil spørre meg om noe. En ydmyk og glad sjel vil rette et stor takk og en stor applaus til det dyktige teamet på Masterklinikken. Dere er rett og slett helt fantastiske! 

Siden det har vært såpass stor interesse rundt dette på Juliannes blogg, så kommer eg videre til å oppdatere en gang i blant om hvordan det går. Som dere skjønner så tar det tid før håret vokser ordentlig frem. Eg klarer knapt å vente.. 

Nå må eg dra.. Skal ut å fly. Ha en fin dag!

Ulrik ✈️

EN GOD HÅRDAG GIR ØKT SELVTILLIT

Hallo godtfolk!

Da er eg tilbake med et lite gjesteinnlegg. Den store dagen for hårtransplantasjon nærmer seg. Det er nå i overkant av 2 uker igjen før jeg er i gang. For dere som ikke leste mitt forrige gjesteinnlegg angående dette kan lese det her.

Eg har lyst til å skrive litt om opplevelsen av det å gå ut offentlig å seie at man skal gjøre en slik sak. Det skaper jo reaksjoner, men det var eg selvsagt forberedt på. Et av mine store mål bak disse blogginnleggene er at andre menn skal føle mindre ubehag ved å ta en hårtransplantasjon. Eg unner nemlig alle som har opplevd hårtap som meg en muligtet til å gjøre noe med det, uten å bli sett ned på eller latterliggjort av andre menn. Personlig skulle eg ønske at eg hadde gjort dette før. Det er mangel på informasjon og holdninger til dette som har utsatt prosessen for meg. Eg vil tro at det samme gjelder for mange andre. I dag bryr eg meg lite om hva andre mener, men eg vil likevel dele responsen med dere da den har vært såpass stor.   

Tilbakemeldingene etter forrige innlegg har som dere skjønner vært mange. De aller fleste har vært positive og gitt meg tommel opp for både valget og åpenheten. Mange har kommet med spørsmål, og personer som selv har tatt slike behandlinger har vist meg før- og etterbilder av deres prosesser. Tusen takk for all positiv engasjement! Det føles godt at dere heier på meg.

De få som var negative brukte gjerne spydigheter for å prøve å være morsome på min bekostning. Eg tar meg ikke nær av slik tull, men eg synes det er trist at enkelte ikke respekterer menn som meg som ønsker oss håret tilbake. For meg er slike "morsomheter" bare tegn på usikkerhet. Kommentarer som foreksempel "Du kommer til å se ut som dokost". "Når håret gror ut igjen får du et hårfeste som ligner på en piasavakost". "Man er ikke ordentlig mann før man mister hår". Osv osv.. Hallo? Stram dere opp! Dersom dette ikke er noe for dere så trenger dere vel ikke på død og liv å rakke ned på meg og andre som synes at dette er en fantastisk mulighet? For meg og mange andre gjør en god hårdag mye med selvtilliten. De aller fleste menn som har mistet mye hår på hodet ønsker seg håret tilbake, men de aller færreste menn er selvsikre nok til å gjøre noe med det, spesielt norske menn. For i Norge blir dessverre hårtransplantasjon fortsatt sett på som noe nytt og ukjent. Eg håper og tror at min prosess kan ufarliggjøre dette for "mannen i gata". Det er greit å bry seg om, bruke tid og penger på utseende selvom du er mann. I år 2015 er vi faktisk så heldige at vi kan gjøre noe med omtrent alt vi er misfornøyde med når det handler om vårt ytre. Vi menn på lik linje som kvinner. I mitt tilfellet er det hårtap som er problemet, og det skal eg nå gjøre noe med.

Det er som sagt gratis og uforpliktende for konsultasjon i forkant av en hårtransplantasjon. Bare si ifra hvis dere lurer på noe rundt dette, så skal eg fortsette å svare dere så godt eg kan og tar mer enn gjerne en telefon til klinikken dersom eg ikke vet svaret. Eg tenker å filme det hele og lage en videoblogg ut av selve dagen. Håper mange av dere kan finne det interessant og kanskje til og med spennende å følge meg fra start til slutt. Nå er eg som dere skjønner skikkelig gira og spent på resultatet. Men eg føler at eg er i trygge hender, så dette blir bare gøy. 


Vi blogges ✈️

Ulrik

NÅ LEGGER JEG ALT I DERES HENDER

Sponset behandling & produkter

Husker dere at jeg begynte med @tapeithair? Jeg satt på håret for første gang i starten av mai, og flyttet opp festene nå for en uke siden. Det er litt individuelt hvor ofte man må løfte festene, men for min del bør jeg gjøre det sirka hver tredje måned. Håret er like fint nå gang nummer to. Det er det som er så bra, for da er det jo forsvarlig å betale den prisen det koster for hairextension, når du kan bruke det samme håret 4-6 ganger. Det handler kun om hvor godt DU behandler det. Slik er det jo med alt annet også.

Altså, et hvilket som helst klesplagg blir fort ødelagt dersom du vasker det feil. De dyreste hælene jeg har i garderoben ser ikke ut bare etter en kveld dersom jeg ikke bryr meg om de. Det vet vi alle. Ikke sant, jenter? Jeg er ikke noe flinkere med håret mitt enn andre som også er over middels interessert i håret sitt, men jeg bruker de rette produktene. Det har faktisk alt å si. Jeg har derfor brukt både rettetangen, shampoen, balsamen og børsten som hører til tapeit-håret nå siden mai. Alle produktene er kjempegode, spesielt shampoen og balsamen. De lukter bare sååå fantastisk! ♥

Rettetangen fungerer bra til både retting og krølling, noe som er et kriterie for meg da jeg ikke orker å drasse på flere forskjellige varmetenger når jeg er ute og reiser foreksempel.. Greit å ha "alt i et", spesielt når den ene tangen gir et såpass godt resultat. Jeg skal vise dere hvordan jeg krøller håret mitt i et annet blogginnlegg. Flere av dere har etterspurt det. Jeg har ikke glemt dere..

Den søte lille børsten er supergod til å gre seg med, og får et stort pluss av meg for nettopp størrelsen. Jeg er som dere vet avhengig av å ha med meg børste i vesken til enhver tid, da jeg bare hater ugredd hår.. Dermed passer den perfekt til min hverdag. Hehe! 

Det er Beauty House Oslo som gjør meg så flott på håret. Jeg har faktisk lagt hele mitt utseende i deres hender den siste tiden. De gjør alle slags frisør-tjenester, vipper, bryn (time til onsdag. Gleder meg!), tannbleking, negler, hudpleie og mye mer. Jeg føler meg alltid trygg og fornøyd etter et besøk hos dere. Nå som jeg løftet festene mine sist uke, freshet jeg også opp hårfargen min og klippet både mitt eget hår i tillegg til extension-håret. De er utrolig dyktige på farge og klipp. Det må jeg bare få sagt.

Jeg har innsett nå at jeg trives best som blondine. Tidligere har jeg utforsket både brune og rødlige toner, men fikk beskjed av frisøren på Beauty House Oslo om at det er kaldere farger jeg skal ha. Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg er kjempefornøyd med hårfargen jeg har nå, og det er det som spiller en rolle for meg. Ble det ikke fint? :-D

JA, EG SKAL TA HÅRTRANSPLANTASJON

Hei, gutter og jenter. Da er eg tilbake med nytt gjesteinnlegg. I dag skal eg fortelle dere om hvorfor eg har valgt å ta hårtransplantasjon. Det er noe eg veit at mange menn der ute er nyskjerrige på, og dessverre et "ikkje tema" blant gutta. Julianne foreslo at eg med dette blogginnlegget skal ufarliggjøre hele greia, og forhåpentligvis gjøre det meir akseptert for oss menn å ta vare på det håret vi har.

For noen er ikkje hårtap et problem. Mange ser faktisk bra ut både med tynt hår eller uten hår, men for meg derimot trives eg svært dårlig med tynt hår. Er det noe eg frykter, så er det at eg ender opp uten hår i alt for ung alder, derfor er tiden inne for å gjøre noe med det. Flere som føler det slik? Det er helt normalt.

Nå er eg 35, og for 5-6 år siden begynte vikene som eg i grunn har hatt hele livet plutselig å trekke seg lenger bakover. Viker i seg selv er ikkje noe som plager meg. Dere leste kanskje dette innlegget hvor Julianne skrev om menn med viker? He he! Hun mener faktisk det, og eg er forsåvidt enig med henne. Viker gir deg et voksent uttrykk, og er en normal endring av utseende under aldring. Eg ønsker da ikkje se ut som om eg er 20 år lenger, meg eg ønsker å se så bra ut som mulig tilpasset min alder.

For meg handler det ikkje så mye om disse vikene. Etter at tiden har gått har det "tynne" området bak luggen min blitt meir og meir blankt, og er nå meir eller mindre tomt for hår. Eneste grunnen til at eg klarer å skjule dette er at luggen min er såpass lang. Når eg legger luggen bakover dekker eg over det hårløse området. Det fungerer bra foran speilet, hvor eg får lagt det på plass med diverse hårprodukter og spray. Men så fort eg møter litt motstand, som for meg er vind og vann, føler eg meg skallet. Det hårløse området setter ofte en stopper for meg på "hårsveisødeleggende" aktiviteter ute blant folk, som foreksempel bading nå om sommeren. Overreagerer eg? Ja, kanskje du synes det, men eg vil gjerne gjøre noe med det, spesielt nå som eg har funnet en løsning.

Det å gå til frisøren har eg alltid forbundet med glede, hyggelig prat og en kopp kaffe. For et par år siden endret dette seg. Min ellers så hyggelige faste frisør nevnte i en bisetning at eg var begynt å bli litt tynn i håret, og pekte på området fremme inn mot der hvor vikene nærmer seg hverandre. De få ordene fikk meg til å kaldsvette og bli skikkelig uvel. Det trivelige besøket ble om til en spørsmålsrunde av en annen verden. Stakkars frisør.

Hva skulle eg gjøre for å få det tilbake? Hvilke alternativer hadde eg? Fantes det noe behandlinger, shampoo eller oljer som fikk håret til å gro? Osv osv.. Eg hadde sikkert tusen spørsmål, og eg var langt ifra den første kunden hun hadde som "friket" ut på denne måten. Frisøren eg hadde på den tiden var vandt til disse spørsmålene, og svarte meg som mange frisører også gjør i dag ved å selge en haug med produkter som dessverre ikke fungerer. Eg trur eg har prøvd det meste, og kan si med skuffelse at de forskjellige behandlingene og produktene ikkje har gitt meg håret tilbake. Men det har gitt meg håp. Et håp om at "problemet" kan løses.

Håret mitt er endel av mitt utseende, og eg hadde som sagt trivdes meget dårlig uten. Eg vil ha det tilbake! Nå har eg ikkje planer om å se ut som en rocke stjerne på hodet, men eg har et ønske om å få tilbake det eg en gang hadde, der hvor eg nå er hårløs. Det blir som en tidsmaskin, men eg vil likevel ikkje overdrive.

Konsultasjon

Hver gang eg googler hårtap eller lignende, så kommer det opp et hav forskjellige behandlingsmetoder i form av ting man skal smøre seg inn med, piller man skal ta og lignende. Eg tipper at flere enn meg blir svimle av dette søket. Alle lover deg gull og grønne skoger, i form av hår. Det blir som å google når man har symptomer på en sykdom, hvor alt fører til dødelighet og mer forvirring. Eg har sjeldent blitt klokere av slike søk, men eg har lest mye i forskjellige forum, internettsider og annonserte innlegg fra klinikker på nettet. Her er spørsmål og svar i alle varianter, fra de som synes det at man er ikke ordentlig mann uten å miste hår, til folk som har fått livsgleden tilbake pga angst og uvel følelse av det å miste håret. Det er den livsgleden eg er ute etter. Ikkje misforstå. Eg har det veldig bra med meg selv, men eg ville hatt det enda bedre dersom eg fikk håret mitt tilbake.

Det å finne riktig sted blant de som tilbyr en slik hårtransplantasjon var en jobb i seg selv. Eg har vært på flere konsultasjoner og pratet med ulike klinikker, men endte opp med Masterklinikken på Coloseum her i Oslo. Hovedgrunnen til det var nettopp fordi de fortalte meg at eg ikkje trenger å klippe/barbere meg før selve behandlingen. Det veier for meg, og sikkert mange andre tungt i en slik beslutning. I og med at de var den eneste klinikken som utfører hårtransplantasjon på denne måten her i Norge var eg "solgt". Teamet bak Masterklinikken er de som har utført flest transplantasjoner i Norge i dag. Dette er jo selvsagt betryggende for meg å vite i forkant av selve behandlingen. Eg regner jo med at som alt annet har erfaring med resultat å gjøre, også i denne sammenheng. Resultatet av en hårtransplantasjon er permanent. Altså, en god investering for resten av livet.

Hårene som man bruker er sine egne og blir tatt fra nakken. Du har ikkje ubegrenset med donor hår, så om legen ikkje er god nok mister du kanskje muligheten til å dekke området du trenger hår på i fremtiden. Dette var noe som skremte meg til å gjøre hjemmeleksen min godt når det gjaldt hvilket sted eg skulle velge. Det står at Masterklinikken er i dag den eneste som gir en skriftlig garanti for at 90 prosent av hårene vokser ut. Behandlingen tar mellom 3-4 timer og skal visstnok være smertefri. Er det noen av dere som har tatt denne behandlingen her eller på en annen klinikk? Del gjerne deres erfaringer :-)

Eg har vært med Julianne på diverse skjønnhetssalonger flere ganger, og eg må innrømme at den samme behagelige atmosfæren fant sted her på denne klinikken, bortsett fra at dette stedet var mer mannlig. For meg gjør det ingenting å fortelle om prosessen til dere. Det eneste eg angrer på nå er at eg ikke gjorde dette tidligere. Julianne og eg skal som sagt gifte oss i februar, så eg har bestemt meg for å gjøre transplantasjonen allerede i slutten av august. Det tar visst ca 1 år før håret er ordentlig på plass. Gjett om eg gleder meg! For dere som er interesserte, så kommer eg til å oppdatere underveis. Til dere som har spørsmål: Kom med de! Dersom eg ikke kan svare, så tar eg gledelig en liten telefon for å finne ut av svaret. Mest sansynlig lurer eg jo på det samme :-)

Ulrik

FLETTEFIN TIL SKIBAKKEN

I morgen reiser jeg til fjells på Geilo. Der blir det både slalom og afterski. Jeg gleder meg masse, men har denne gang bestemt meg for å være mer forberedt enn jeg var sist på å lage passende frisyrer. Ofte sliter jeg med at håret mitt floker seg på fjellet, og føler meg sjelden fresh etter en lang dag i bakken. Sist jeg var på jobb på Model Day Studio testet jeg ut to forskjellige fletter. 

Den første fletten jeg lagde passer best hvis du skal ha på deg hårbånd og den andre passer best til lue. I utgangspunktet er jeg mest glad i hårbånd, men etter å ha testet ut disse to frisyrene må jeg innrømme at favoritten ble "luesveisen". 

Jeg har prøvd å ta litt "step by step" bilder, men bare spør meg i kommentarfeltet dersom noe er uklart.

1. Start med å drysse litt volumpudder innerst i håret ved hodebunnen. 

2. Bruk en kam for å tupere håret i front og bakover til ca midten av hodet, og på sidene og bakover. Jeg brukte en tuperingskam, men du kan fint bruke en vanlig kam dersom du kun har det. 

3. Gre det øverste håret bakover, slik at tuperingen ikke synes.

4. Sett håret opp i en høy hestehale.

5. Kryss håret i halen slik som vist på bildet under før du begynner å flette. Her lager jeg en fiskeflette, men dersom du synes at det er vanskelig kan du også lage en vanlig flette. Vi holder forresten både hår- og flettekurs på jobb. Kjekt å kunne!

6. Bruk fingrene til å løsne fletten slik at du får et røffere og mer naturlig resultat.


Da var det flette nummer to.. Den fletten som passer dersom du skal ha på deg lue. Her kan du bruke samme utgangspunkt som jeg gjorde med den første fletten, men denne fletten skal lages med sideskill. Derfor må du både tupere og gre håret til motsatt side av hvor du ønsker å ha skillen. 

Viktig å huske: Kryss håret slik som vist på bildet under før du begynner å flette. Da holder fletten seg mye lenger uten å løsne øverst, noe den fort gjør ellers.

Hvilken flette liker dere best?

Er det noen av dere som skal stå på langrenn i påsken? Kollegaen min Linn Therese gikk for den typiske "norske ski-looken". Dere kan se den HER <3

FRA "HVERDAGSHALE" TIL GLAMORØS FRISYRE

Er du en av de som ofte tyr til hestehale i hverdagen? Jeg er det. Enkelt og behagelig. Hestehalen i seg selv kan være både sporty og vakker, men den typiske "hverdagshalen" til folk flest er bare kjedelig.

Jeg har lyst til å vise dere hvordan du enkelt kan gjøre om "hverdagshalen" til en mer glamorøs variant. Dette tar deg maks 4 minutter og er noe alle får til.     

Du trenger: 1 stk gummistrikk, 3 stk lusespenner og hårspray

Nivå: Lett

Tid: Maks 4 minutter

Sett sammen gummistrikken og to lusespenner slik som vist på bildet under. Lag til en hestehale med hendene og stikk den ene lusespennen ned øverst i halen. Tvinn strikken rundt håret ved hjelp av den andre lusespennen. Når strikken er stram nok fester du lusespennen på samme måte som du gjorde til å begynne med.

Ta ut en passe mengde hår av halen og tvinn håret rundt gummistrikken. Jeg liker å bruke mye hår for å få en mer "tifeldig" knute, men her er det ingen fasit. Til slutt fester du håret med den siste lusespennen. Gjerne under halen. Bruk godt med hårspray for at frisyren skal holde gjennom hele dagen. 

Har du mer tid til overs? Eller ønsker du en enda mer spennende frisyre? Flett det løse håret! I går gikk jeg for en fiskeflette, men det kan være vel så fint med en vanlig flette eller en annen type flette. Her er det kun kreativiteten som stanser. 

Nå håper jeg på flere kledelige og mindre kjedelige hestehaler fremover :-D

JA, JEG BRUKER EXTENSIONS

Det var så koselig å se Stella igjen! Jeg har virkelig savnet henne. Hun er verdens søteste lille skapning som er en blanding av chihuahua og yorkshire terrier. Selvfølgelig har jeg en miniatyrhund, tenker dere nå. Det var jo bare det som manglet.. Jeg prøvde å ta noen bilder av oss sammen, men hun er ikke alltid så gira på "fotoshoot" med mamsen. Kanskje ikke så rart :-) Hehe! 

Fredagskveld allerede..Selv om jeg stod opp 05.00 i dag har timene bare flydd. Det jeg ikke har rukket til nå får vente til morgendagen. For i kveld blir det natta tidlig, både på Ulrik og meg. Jeg er sulten på søvn, men først: tacofredag :-D 

Jeg var forresten på Zen Hairlounge i går og fikset håret mitt før vi reiste til Molde. Det var virkelig på tide. Jeg ble kjempefornøyd med fargen og ikke minst nytt hår :-D Ja, jeg bruker extensions. Det er ikke akkurat noen hemmelighet. Jeg kommer sikkert til å sette på hår helt til jeg blir gammel og grå. Man blir rett og slett avhengig. Men hva gjør vel det? Jeg trives ikke uten.

Romina (frisøren min) er en fantastisk dyktig jente. Det er ikke uten videre at jeg velger å reise helt til Drammen for noen timer hos henne. Jeg har vært borte i mye rart av frisører og vært plaget i lang tid med slitasje pga dårlige produkter. Aldri igjen. Til informasjon så er ikke dette innlegget sponset. Kun varme og gode ord til en som fortjener det.

I morgen blir det litt jobbing etterfulgt av bursdag. Pappa blir 50 og det må selvsagt feires. Kos dere masse i kveld, så snakkes vi i morgen <3