hits

FERIE

TIDSFORDRIV PÅ FJELLET

Annonse// MIN

Jeg som er gravid denne påsken har egentlig ikke så mye å gjøre på fjellet annet enn å slappe av, spille spill og kose meg med appen MIN, som jeg fortalte dere om for et par dager siden. Mens de andre er i bakken blir jeg hjemme i leiligheten med mamma og niesen min. Jeg vet det er mange gravide som er mer aktive enn meg og muligens tenker at jeg overdriver. Jordmor sa at jeg ikke skulle være redd for å stå på ski, men jeg tar ikke sjansen i tilfelle jeg skulle være uheldig å falle på magen. Jeg har mer enn nok med å holde meg på beina frem og tilbake til butikken i moon boots, og slalomskia kan fint vente på meg til neste sesong..

Etter noen dager hvor jeg har vekslet mellom godstolen inne i leiligheten og lenestolen i solveggen på terassen, har jeg funnet masse nytt og hyggelig lesestoff til påsken i appen MIN på telefonen. Det jeg liker så godt ved denne appen er at den er helt uten reklame og at jeg kan velge mellom artikler fra Norges største magasiner innen interiør, livsstil, trening, mat og ukeblader.

Her på fjellet i påsken går det mye i påskestoff som påskenøtter og all mulig inspirasjon til pynt av bord og andre påsketradisjoner. Niesen min synes også det var flere morsomme artikler der som ga oss nye ideer til maling av påskeegg blant annet :-)

Det som er så kjekt er at innholdet i appen skreddersys etter mine interesser slik at jeg ikke trenger å betale for innhold jeg ikke er interessert i, og at jeg hele tiden kan legge til interesser eller fjerne interesser etter hva som passer meg.

Appen MIN er forresten en abonnoment-tjeneste som løper og går. De første 30 dagene er gratis, deretter koster abonnomentet 99 kroner i måneden og er bare sååå verdt det. Om du har et abonnoment på noen av Egmont sine produkter fra før er prisen bare 79 kroner i måneden. Du finner mer informasjon om kjøpsbetingelsene her.

--> Du må forresten være 18 år eller inneha samtykke av foresatte for å få tilgang til tjenesten. Det er ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp på «Min side», noe som er greit å vite for deg som har lyst til å prøve 30 dager gratis før du bestemmer deg.

Last ned appen til Ios her

Last ned appen til Android her

Ønsker dere en fortsatt fin langfredag!

EN PÅSKEHILSEN FRA DR.HOLMS

Hei fra Geilo! Jeg tok meg en påskefri dag i går, men er tilbake nå og resten av påsken med mindre jeg blir smittet av noroviruset her oppe.. Neida, det er ikke noe å tulle med. Omgangssyken er seriøst det verste jeg kan tenke meg og jeg føler virkelig med alle som er rammet. Dessuten er jeg kanskje litt ekstra redd for å bli syk nå som jeg er gravid. Derfor tar jeg endel forhådnsregler her oppe. Viruset har heldigvis ikke spredd seg til Dr. Holms hotell ennå og vi holder oss unna Vestlia. I tillegg vasker vi henda overdrevent ofte, spiser hjemme og holder oss mest mulig i leiligheten vår..

Dagen i dag har jeg tilbragt i solveggen sammen med familien, spist godteri og bare slappet av. Jeg var også en liten tur i sentrum for å se etter noen større fjellklær, siden jeg omtrent ikke passer noe av det jeg har pakket med meg i kofferten på grunn av den store magen. Planen var å finne en ny skibukse eller turbukse, men det fant jeg rett og slett ikke. Jeg endte opp med en tykk genser i størrelse xl fra Amundsen, ett par nye tøfler fra UGG og hårstrikker til de buksene jeg har med meg oppover som jeg ikke passer. Trikset alle gravide kvinner kan.

Mens jeg skriver dette innlegget er Ulrik på afterski. Jeg sendte han avgårde med noen venner av oss siden jeg hadde mest lyst til å bli hjemme. Det er koselig å være med på de tingene som skjer på dagen, men etter ett visst klokkeslett er det ikke like stas å være edru på fest etter min mening. Jeg ønsker likevel ikke at Ulrik skal være asosial bare fordi jeg er det. Derfor er det hyggelig å se at han klarer å kose seg uten meg og behagelig at han ikke får meg til å "føle på" at jeg trekker meg tilbake. Om noen måneder er det Ulrik som sitter hjemme og jeg som drar på fest. Da forventer jeg at han er like grei tilbake. Hehe!

Fortsatt god påske til deg som leser ♥

HELT AMAZING!

To uker ferie er over og selv om disse to ukene har vært helt amazing er jeg faktisk glad for å være hjemme i huset vårt på Vinderen igjen. Det er alltid litt kjipt å pakke ut og reise hjem fra tur, men nå som jeg vet at det ikke er lenge til neste gang vi skal kose oss på sjøen så går det liksom helt greit. Dessuten skal det bli godt å få vasket klær og komme i orden med saker og ting. Det skal også bli godt å få brukt kroppen fysisk igjen. Du ser meg på Sats i morgen og i dagene fremover, for å si sånn. Jeg har nemlig kost meg i overkant mye denne ferien og det er helt greit, men nå er det på tide å ta i et tak.

Vi hadde et helt fantastisk vær på hjemreisen i dag. Det ble derfor en hyggelig lunsj på Villa Malla med et vennepar før vi skilte lag, for å gjøre avslutningen på ferien og overgangen til hverdagen så myk som mulig. Hehe! Nå er det jo fredag og helg i morgen allerede, men siden Ulrik og jeg har hatt søndagsfølelse i hele dag og morgendagen er full av hverdagslige planer, så blir det på en måte mandag for oss i morgen.

Nei, nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte at jeg kan dusje så lenge jeg vil i varmt vann. Det må være det eneste jeg har savnet på båtferie, altså sløsing av varmtvann. Og forresten.. Vi kom som dere vet hjem til nyoppusset soverom i dag. FOR en følelse! Jeg har jo vært med på å velge ut farger og stoffer, men det var noe helt annet å se rommet ferdig og alt sammen i virkeligheten. Jeg er superfornøyd med det nye soverommet og gleder meg til å vise dere bilder. Det ble rett og slett HELT AMAZING ♥

 

SISTE STOPP

Vi kom som sagt til Tønsberg i går. Mitt første møte med denne byen, tror jeg. I hvertfall som jeg husker. Hehe! Det ble en tur på Foynhagen med noen venner og i dag har vi besøk fra noen andre venner.

Dette er som overskriften sier vårt siste stopp denne ferien, før vi reiser hjem til Oslo igjen i morgen. Det er litt trist at ferien er over, men vi skal heldigvis på fjorden til lørdag allerede, så det gjør alt en smule bedre.

Vi har hatt to fantastiske uker og båtlivet har virkelig gitt mersmak, heldigvis. Jeg vet at jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen.. Båtfolk er noe for seg selv. Vi har seriøst aldri møtt så mye hyggelige og behjelpelige mennesker på ferie. Håper virkelig at andre sier det samme om oss.

I dag har jeg forresten på meg favorittblusen min. Blusen er blitt min favoritt fordi det var den jeg hadde på da Ulrik fridde til meg i Puerto Banus <3

Og ja, jeg er blitt helt frelst av missoni-turbanen min, men i dag bruker jeg den som hårbånd i stedet. Jeg synes egentlig det er like fint. Damen i butikken "lærte" meg litt forskjellige måter å bruke den på.

Vi blogges mer i morgen!

DET BESTE MED BÅTFERIE

Nå som jeg har vært på båtferie i over en uke har jeg skrevet opp noen punkter som jeg ønsker å dele med dere. Punktene jeg har samlet under er rett og slett blitt en liste over alt det beste med å feriere på båt.. I hvert fall etter min og Ulriks mening. Hehe!

DERFOR ER BÅTFERIE OM SOMMEREN BEST:

♥  Det fleksible: Dere kan forflytte dere etter pent vært og det som skjer. I går kom vi som sagt til Stavern. Litt fordi det var liv og mennesker her på grunn av Stavernfestivalen, men kanskje mest fordi det var sol her. Akkurat nå så regner det i Stavern og derfor er det fint at vi har muligheten til å vurdere om vi skal bli eller dra videre. Hvor kjipt er det ikke å leie en hytte eller å reise et sted på sommerferie hvor regnet bøtter ned hele uken?

  Det sosiale: Det finnes lite som kan måle seg sosialt med livet på sjøen. Fy søren, så mange hyggelige mennesker vi har truffet denne ferien. Det er alltid hjelp å få av andre båtmennesker og alle på sjøen er bare generelt greie mot hverandre.

Søvnen: Når vi kommer hjem fra ferie er soverommet vårt ferdig oppusset. Jeg kjenner at jeg er veldig spent på hvordan det ser ut og ikke minst på den nye sengen og hvordan det blir å sove på vårt nye soverom. Når det er sagt så finnes det ingenting bedre enn den søvnen jeg får ombord i båten i lugaren vår. Herlighet, så deilig det er å sove til skvulping fra sjøen og den "vuggingen" man får av bølgene. Jeg tror det er noe man enten elsker eller hater. Jeg elsker det. Heldigvis elsker også Ulrik og hundene det. Vi sover faktisk sammen alle fire i en seng og det er skikkelig koselig!

♥  Brunfargen: Jeg liker å sole meg, men jeg blir fort rastløs av bare å ligge rett ut på stranden time etter time, og jeg hater å bli svett eller klam av varme som ikke kommer av fysisk aktivitet. Derfor elsker jeg den luftige solingen jeg får ombord i båten, og digger at fargen kommer uten at jeg en gang legger merke til at jeg soler meg.

♥ Tiden: Dere utnytter dagene så utrolig godt, enten du vil eller ei. I dag hadde jeg vasket opp (vi har ikke oppvaskmaskin), støvsuget gulv, ryddet i klær, dusjet, sminket meg, dekket på frokost og luftet hundene før klokken 11. Det er ikke verst til å være meg på ferie altså. Husk at vi tross alt ikke har små barn som vekker oss.

I tillegg blir ferien litt lenger da all reising føles som en del av ferien og vi får se utrolig mye flott underveis :-)

Samværet: Dere er mer samlet på båt enn på andre ferier. Det handler naturligvis om at en båt gjerne er mindre enn en hytte eller den plassen man har tilgjengelig på store hoteller og så videre. I tillegg handler det mye om samarbeid. Nesten alt som skal gjøres ombord er avhengig av et godt samarbeid.

♥ Økonomisk: Nå har jo vi investert i en helt ny og moderne båt, men om vi ser bort fra det så lever vi ganske økonomisk på båtfere i forhold til en ferie i Puerto Banus foreksempel, som Ulrik og jeg har reist til de siste sommerene. En dag på Nikki beach eller Ocean Club koster oss fort 13 000, mens en dag på sjøen trenger ikke å koste mer enn litt diesel og den maten vi velger å handle inn.

♥ Husdyr: Husdyr er alltid velkommen. Jeg er så glad for at Stella og Ramp har vært med oss i båten denne uken. De har gitt oss en masse glede og gode minner som om vi har vært en liten familie på tur. Hundene blir jo behandlet som barna våre, så det er kanskje ikke rart at vi føler oss som en famlie denne ferien. Det er også veldig mange kafeer og restauranter med uteservering som lar oss ha med hundene til bordet, noe som gjør alt mye enklere og triveligere for både oss og dem. P.s. Vi spør alltid om lov før vi tar med hundene på et spisested.

Maten: Alt smaker bedre på sjøen. Bare brødmat til frokost er virkelig noe jeg har gledet meg til på denne ferien. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn. Kanskje det har noe med sjøluften å gjøre? Eller at vi generelt er mer aktive enn hva vi hadde vært på et hotellrom og da blir vi fortere sultne?

Sexen: Kombinasjonen av mye nærhet, godt samarbeid og avslapping sammen i idylliske omgivelser dag etter dag er ikke dumt for et forhold. Jeg merker at vi har hatt utrolig godt av denne alenetiden sammen og føler nå at vi er nesten mer klare enn noen gang til å sette i gang forberedelsene for neste egginnsett. Jeg kommer med en liten oppdatering om akkurat det senere i kveld eller i morgen, for nå har jeg en "date" med Kapteinen og Orange Is the New Black i lugaren. Hehe! 


Jumpsuit fra Esprit/ Solbriller fra Ray Ban/ Silkeskjerf fra Høyer i Fredrikstad/ Sko fra en bod på markedsdag på Vinderen

Har jeg glemt noe?

STAVERNFESTIVALEN

Hei, dere! Da var vi på Stavernfestivalen. Det gikk heldigvis fint å krysse fjorden i dag, men bølgene var ikke spesielt hyggelige. Det skal jeg innrømme. Vi har liksom ikke kjøpt båt for å stresse rundt i store bølger sommeren rundt, men noen ganger må man bare gjennom litt dårlig vær for å komme seg videre og ikke minst til bedre vær.

Nå som vi er fremme i Stavern er vi veldig glad for at vi dro fra Hankø, for her er det mildt sagt GOD stemning på grunn av festivalen. Ulrik og jeg er ikke her for å dra på konsertområdene eller å "feste" siden vi har med oss hundene, men vi storkoser oss i båten med vin og god mat. Apropos det.. Middagen i dag var seriøst feriens beste måltid hittil! Ulrik grilla godt stekte grillribber, jeg lagde min herlige grillsaus av sweet chili og peanøttsmør, og en digg salat. Nam!

Videre i kveld skal vi bare kose oss, ta livet med ro og drikke mer vin. Hehe! Vi har bedt over noen venner som er i nærheten, så får se hva det blir til.

Jeg ser uansett for meg at vi blir værende her i Stavern noen dager siden det er meldt bra vær og siden det er meldt dårlig vær nedover mot Kragerø som egentlig var neste stopp. Jeg holder dere oppdatert. Vi blogges mer i morgen, da kommer blant annet en morsom liten liste.

EN PERLE I OSLOFJORDEN

Hei, dere! Dagen i dag ble som planlagt med stopp i Hankø, som må være et av de flotteste stedene man kommer til med båt på Østlandet. Jeg synes ikke det er rart at Hankø kalles for "en perle i Oslofjorden", for det er skikkelig idyllisk her. Selv om jeg kommer fra Fredrikstad så har jeg bare vært i denne skjærgården et par ganger før og det er lenge siden. Derfor var det virkelig på tide og ikke minst hyggelig å komme tilbake.

Ikke bare er omgivelsene her fine, men her er det også nærbutikk, restaurant, kafé og alt vi "trenger" for å hygge oss på tur. Det er tydelig å se at både Ulrik og hundene storkoser seg. Hehe!

I morgen går turen videre om været blir bedre. Målet er Kragerø. Men i dag var det rett og slett uaktuelt å krysse fjorden på grunn av vind og store bølger. Det meldes visstnok mye bedre i morgen tidlig, så vi får bare prøve oss ut igjen og heller snu om vi føler det blir for ustabilt. Det fine med denne type ferie er at vi har god tid. God tid og godt humør. Det er det viktigste på båtferie, tror jeg.

SHIP O'HOI

Da var helgen over og ferien godt i gang. Ulrik, jeg og hundene er nå på vei fra Fredrikstad til Herføl, og i morgen går turen videre til Strømstad. Det har vært en fuktig helg med mye moro sammen med familien. Derfor har jeg tatt meg friheten til å logge av og bare kose meg. Jeg kjenner det på kroppen at det skal bli godt med noen roligere dager på sjøen nå og gleder meg til å ta dere med på reisen.

Takk for oss, Fredrikstad. Du har behandlet oss "ille bra". Vi ses snart igjen og kanskje en dag i fremtiden så kommer vi for godt. Husjakten er nemlig i gang..

Ship o'hoi!

ALT DU TRENGER TIL FERIEN

Annonse

Det nærmer seg ferietid for de fleste. Ulrik og jeg har jo allerede vært en tur i Portofino med foreldrene mine og hatt flere småturer med venner og alene på sjøen, men det er ikke før den 30. juni at sommerferien vår sammen starter for alvor. Da skal vi dra på langtur med den nye båten vår og første stopp blir i Fredrikstad på Glommafestivalen. Etter en helg der går turen videre til Sverige. Planen er egentlig bare å reise etter solen og finværet i juli, derfor har vi ikke bestemt noe mer konkret enn hvor vi starter reisen. Men vi har flere planlagte steder vi skal innom i løpet av sommeren om været frister og et av stedene er Kragerø.

Jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til denne avslappende ferien sammen med Ulrik og har allerede begynt å legge frem klær og ting som vi skal ha med på tur. Ferietid er for oss og for mange partid som er viktig i forholdet. I denne sammenheng vil jeg tipse dere om en praktisk reiseveske med alt du og dere som par trenger til ferien. Kondomeriet har nemlig satt sammen en veske til sommerferien som inneholder en leken vibrator, vibratorrens, et spennende glidemiddel og den populære orgasmekremen som gjør deg mer sensitiv og mottakelig for stimuli.


FUN FACT: I følge en undersøkelse Norstat gjennomførte for Kondomeriet i høst, kom det frem at over halvparten av norske kvinner eier en vibrator; eller en "reisekamerat" som Kondomeriet har valgt å si det i årets sommerkampanje. Jeg digger uttrykket og vil benytte anlendingen til å oppfordre alle til å pakke en ekstra reisevenn i kofferten, slik som jeg har gjort.

Reiseveskene kommer forresten både i rosa og i oransje. To freshe farger som passer til alle! Jeg har blant annet gitt bort en rosa reiseveske fra Kondomeriet til en god venninne i sommergave i år. Det blir som regel litt fnis og fjas rundt en slik gave, men jeg skal love dere at hun og alle andre jenter setter pris på en reiseveske som er ferdigpakket med det man måtte trenge for å stimulere alle sansene i sommer. Og kanskje har jeg gjort denne sommeren ekstra spennende for hun jeg ga den til og kjæresten hennes? Det er hva jeg kaller for en god gjerning ;-)

For de av dere som tror at det er kleint å handle på Kondomeriet, så vil jeg bare si at dette er de mest diskre handelene jeg gjør. Hos Kondomeriet handler du alltid sikkert, trygt og anonymt. Pakken jeg fikk i posten til dette innlegget var ikke merket med rosa logoer og symboler, som man kanskje skulle tro. Det er sikkert greit å vite for deg som liker å være mer privat enn meg og er redd for å møte naboen ved postkassen eller på postkontoret. Hehe! 

--> Du mottar heller ingen reklame i ettertid, dersom du ikke selv melder deg på nyhetsbrev. Alle personopplysningene som lagres i deres database blir holdt fortrolig, altså ikke solgt videre til en tredjepart. I tillegg har de ansatte i Kondomeriet AS taushetsplikt, også etter arbeidforholdets slutt.

Les mer om reisevesken og produktene her!

Nå gjestår det bare å ønske dere en deilig ferie. Jeg håper sommeren blir akkurat like leken og spennende som du og dere ønsker ♡

 

EN FIN TRADISJON

Hvis jeg skal velge en ting jeg vil bringe videre fra min barndom i vår familie den gang Ulrik og jeg blir tre, så er det fredagskveldene som vi samlet oss rundt bordet i stuen. Det var virkelig ukens høydepunkt. Ikke bare for meg som var barn, men også for de voksne. Jeg husker at jeg koste meg ekstra mye fordi jeg så at mamma og pappa koste seg også. De la bort studier, senket skuldrene og var helt tilstedet rundt bordet. Vi var fire i vår familie. En typisk kjernefamilie som bestod av mamma, pappa, storesøster og lillesøster (meg). Jeg får faktisk frysninger på kroppen når jeg tenker tilbake til disse kveldene. De var bare sååå koselige. En utrolig enkel, men fin tradisjon ♥

Nei, nå skal jeg trekke meg tilbake, legge bort macen, skru telefonen på lydløs og være helt tilstedet for Ulrik og Stella. Min lille familie. Fortsatt god fredagskveld til deg som leser. Vi snakkes i morgen!


PRØV STORYTEL GRATIS I 30 DAGER

Annonse

Hei, dere! I dag har vi bare tatt det helt med ro innendørs her i leiligheten på Geilo. Mens Ulrik har rigget seg godt til foran TV-en, så har jeg rigget meg til minst like godt i godstolen med Stella på fanget, iPad i hånden og hodetelefoner i ørene. Jeg har nemlig blitt helt hektet på å lytte til lydbøker i det siste. Det gir meg en spesiell ro i kroppen som jeg ikke får av noe annet. I og med at jeg har vært litt anspent i det siste på grunn av prøveperioden, har dette vært en fin måte for meg å senke skuldrene. Etter å ha prøvd en tjeneste fra Storytel gratis nå i snart 30 dager, så vil jeg anbefale den videre til dere..

Jeg vet ikke om dere kjenner til Storytel? Det er en abonnementstjeneste der du kan lytte ubegrenset til lydbøker via en mobil-app. Hvis du har iPhone, Android eller en iPad, som jeg jeg har (låner av Ulrik), så kan du også lese ubegrenset med e-bøker og enkelt veksle mellom lesing og lytting. For min del blir det mest lytting, da jeg foretrekker å slappe helt av i øynene. Men vi er forskjellige og derfor er det fint at det finnes både tusenvis av lydbøker og e-bøker på norsk, svensk og engelsk i appen fra Storytel.

Har du også lyst til å prøve denne tjenesten gratis i 30 dager? Registrer deg HER og lytt til så mange lydbøker du vil
 

På formiddagen i dag begynte jeg å lytte til boken "Et helt halvt år". Den har jeg som sagt sett på kino før, men siden jeg likte filmen veldig godt så bestemte jeg meg for å høre den på lydbok også. Dessuten er det en stund siden jeg så filmen og ønsker derfor å høre fortellingen på nytt før jeg fortsetter med oppfølgeren "Etter deg".  For de av dere som ikke har sett, lest eller hørt historien "Et helt halvt år" MÅ bare gjøre det. Den er virkelig rørende og det tipper jeg at oppfølgeren er også. Den har jeg gledet meg skikkelig til!


Storytel ligner forresten på tjenester som Netflix, Wimp og Spotify. Jeg som elsker slike tjenester har derfor hatt stor glede av Storytel nå i disse snart 30 dagene som jeg har fått lytte og lese gratis. Det er ingen tvil om at jeg skal fortsette abonnementet videre og beholde den store gleden jeg har fått av denne tjenesten for bare 169 kroner i månedene fremover.

Storytels lydbøker kan lyttes til via strømming til mobilen din - eller lastes ned offline, slik at du kan ta med deg Storytel når du er ute og reiser. Det er jo helt genialt når man er ute og flyr foreksempel. Da er som regel nettet mildt sagt treigt.. Jeg ser også for meg at denne appen blir fin å ha nå som vi snart skal til Trondheim for første forsøk med prøverørsbehandling. Da blir vi jo liggende på hotell i 3-5 dager blant annet. For ikke å snakke om "rugetiden" i ukene etter. Da kan jeg se for meg at det blir mye lytting på denne jenta :-)

Nei, nå skal jeg tilbake til boken min.. Dere som vil kan lese mer om Storytel og tilbudet her. Ha en fortsatt fin søndag, alle lytte - og leseglade sjeler!

HEI FRA GEILO!

Da var vi endelig fremme på Geilo. Vi kom oss ikke avgårde før i 16-tiden fra Oslo og hadde ganske mange stopp på veien. Det ble derfor alt for mørkt til å blogge i bilen. Men nå er vi endelig her på Dr. Holms og vi skal jo ikke hjem før om en uke, så det gjør ikke noe at det ble kvelden før vi kom frem.

I kveld er det taco, Netflix og alenetid for Ulrik, Stella og meg. DET skal nytes til det fulle, men først skal jeg pakke ut all denne bagasjen her for familien Nygård. Herlighet, så mye vi pakker med oss. Man skulle tro vi hadde to-tre barn med på tur, men neida. Vi er bare to mennesker og en hund inntil videre. Hehe! Det er vel bare dette vintertøyet som tar så enormt mye plass? Vi har nemlig ikke med oss stort annet enn joggedresser, turklær, skiklær og noe vanlig tøy. Det ble likevel to store kofferter, en liten koffert og tre store bagger. Nå skal det sies at verken Ulrik eller jeg er spesielt fornuftige når det kommer til pakking. Vi tar alltid med oss for mye på tur, uansett om vi reiser til varmere strøk eller om vi reiser til fjells, som nå. Jaja. Det går heldigvis ikke utover noen andre enn oss selv. Det er jo vi (les: meg) som må vaske og rydde klær ut og inn av skaper unødvendig..

Fortsatt god helg til deg som leser <3

BARE OSS TO

Det ble båttur igjen, men i dag er det bare Ulrik og meg ombord. Vi har lagt oss til i en fredelig liten bukt hvor det kun er en annen båt, noen svaner og oss. Middagsbukta med feststemte mennesker en varm lørdag ble litt for mye for oss i dag. Ulrik skal på jobb i morgen og jeg synes det er herlig med en rolig dag sammen bare oss to.

Planen i dag var helt annerledes. Vi skulle egentlig til Fredrikstad og kanskje en tur til Halden, men slik ble det altså ikke. Noen dager er det best å bare gjøre ingenting. Hehe! Dessuten har Ulrik godt av å lade batteriene sine før en ny arbeidsperiode.

Nå har akkurat Ulrik sovnet. Hadde det ikke vært for at han skal tidlig opp i morgen så kunne vi ha sovet her i natt. Det er bare helt fantastisk å ligge her på dekk med puter og pledd. Egentlig ganske romantisk også <3

Jeg ville bare ønske dere en fin lørdagskveld før jeg kryper inntill ektemannen min og blir der til han våkner, som forhåpentligvis er en god stund til. Det får bli nattmat på oss, i og med at vi hoppet over middagen. Vi spiste oss heldigvis gode og mette på reker til sen lunsj så det er ingen krise ennå..

Blogges mer i morgen, folkens!

PÅ VEI HJEM

Da var jeg på vei hjem til Oslo igjen etter en fantastisk helg i Fredrikstad. Stella er med meg i bilen. Hun har nemlig vært her på "ferie" hos sine besteforeldre i en ukes tid. Det var derfor godt å se henne igjen nå. Gjensynsgleden var stor for begge to <3

Jeg er sirka såååå forkjølet, så nå skal det bli godt å være helt alene hjemme noen dager og sove det av meg. Øynene renner, nesen renner, hodet verker og kroppen er sliten. Disse solbrillene har vært på siden frokost, for å si det sånn. Det samme med capsen. Den er god å ha på dager som dette hvor jeg ikke orker å vaske håret.. Det var ikke spesielt lurt å dra ut to dager på rad ettersom jeg kjente denne forkjølelsen komme allerede på torsdag, men gøy var det. Kvalitetstid med familien settes høyt. Jeg har kost meg "ille masse", som de sier i Fredrikstad og gleder meg allerede til neste gang. Da håper jeg at Ulrik kan bli med også. Jeg kjenner at jeg savner han nå. Men det er jo bare godt å savne hverandre litt. 

Jeg kommer sterkere tilbake til dere etter en god natt søvn. Håper jeg føler meg bedre i morgen. Det hadde passet meg bra med litt hverdag igjen nå. Jeg har fått nok av pizza, kebab og hamburger for en stund. Kroppen skriker etter sunn mat og trening, men aller mest etter hvile. Atsjo!

SJEKKET INN I FREDRIKSTAD

Hei, dere! Da har vi sjekket inn i Fredrikstad. Storesøster og jeg. Mannen hennes kommer i morgen og Ulrik er i København. Selv om søsteren min og jeg har hvert vårt rom for helgen så valgte vi å dele mitt i dag. Det blir fort mye hyggeligere å fikse seg sammen enn alene, spesielt med bobler ;-) 

I kveld skal vi ut og spise på Slippen og bare hygge oss sammen med familien. Jeg har tatt på meg mitt nye sett fra Kathrine Nørgård og ser for meg at dette kommer til å bli et favoritt antrekk på dager som dette hvor været ikke er helt på topp, men jeg likevel ønsker å pynte meg. Ser jeg deg på Glommafestivalen i helgen forresten? Vi skal nok en liten tur ut på byen i dag eller i morgen også. Hvem vet hva kvelden bringer..

Nå må jeg løpe. Mamma bor som sagt her i byen og hun venter på oss med fingermat før middag. God helg, alle sammen 


 

TAKK FOR DENNE GANG!

Takk for denne gang, fine Marbella og Puerto Banus! Nå er vi hjemme igjen etter en litt kaotisk dag. Jeg skal ikke gå i detalj, men kan si såpass at vi holdt på å miste flyet, måtte betale dobbelt for all bagasje, pluss at vi glemte igjen en koffert på Gardermoen. Ikke hvilken som helst koffert, men den ekstra kofferten som vi skaffet oss på ferien og fylte med alle de nye klærne vi har kjøpt. Jeg ble ganske stresset da jeg oppdaget dette på flytoget og det ble ikke akkurat god stemning i en gjeng som ikke hadde verken sovet eller spist hele natten. Når det er sagt så fikk vi heldigvis kofferten tilbake. Det var bare ikke så stas å dra til Gardermoen igjen da vi endelig hadde kommet oss til Oslo s. Haha, huffamei.. Men alt gikk jo bra til slutt og for en flott ferie vi har hatt! Jeg gleder meg allerede til neste spaniatur 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld er det tacokveld hos oss. Det er nesten blitt en liten "tradisjon" her i hus når vi kommer hjem fra reiser som dette. Enkel og digg mat som alltid faller i smak hos Ulrik og meg. Svigermor ble med oss hjem og skal være på besøk i noen dager før hun reiser tilbake til Måløy, så feriefølelsen er ikke helt over hos meg. Jeg har i hvert fall ingen verdens følelse av at det er mandag i dag..

THE WEDDING OF ANITA AND TOBBE

Her kommer bildene fra bryllupet som jeg lovte dere. For en amazing dag og for et vakkert brudepar! Det var tydelig å se at Anita hadde planlagt dette ned til en minste detalj. Sermonien var helt nydelig med mange uventede innslag fra familie og venner. Det var det forsåvidt resten av kvelden også. Typisk Anita og Tobbe.. De er noe for seg selv (positivt ment), og det er det jeg liker med de. Hehe! For de av dere som fulgte meg på Snapchat i går skjønte sikkert at det var gøy å være gjest i dette bryllupet. Jeg la nemlig ut endel videoer..

Anita og Tobbe er to fantastisk morsomme, tøffe, snille og herlige mennesker som virkelig fortjener hverandre! Jeg ønsker de ALT godt i ekteskapet og har stor tro på at dette kommer til å vare livet ut  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det siste dag på stranden for denne gang og i kveld skal vi ut og spise med familie som en avslutning på denne uken før vi reiser hjem i morgen tidlig.. Ååå! Jeg vil ikke hjem ennå. Heldigvis er det mye hyggelig som skjer hjemme til uken. Det gjør liksom overgangen fra ferie og tilbake til hverdagen mye bedre.. Hehe! 

JOBBER MED BRUNFARGEN

Hei, dere! Her jobbes det for fullt med brunfargen. Nå begynner det jo faktisk å hjelpe litt både på Ulrik og meg. De første dagene så vi ut som to kokte hummere her nede, men det røde har heldigvis blitt brunt ;-)

I kveld er det bryllup på stranden, så jeg er egentlig litt stresset for å bli ferdig med sminke og hår. Jeg skal vise dere masse bilder av bryllupet i morgen. Jeg er sååå spent på kjolen til bruden og hele opplegget i dag. Dersom jeg skulle ha giftet meg på sommeren hadde jeg også valgt strandbryllup. Det er jo så vakkert!

Kjolen min er som sagt en lang lys rosa kjole fra Undorn, som jeg har spart til denne dagen. Bryllup for meg er noe helt spesielt. Forrige bryllup jeg var i var Ulrik og mitt sitt. Jeg er sikker på at jeg blir litt ekstra rørt nå som jeg selv er gift og vet hvor mye denne dagen betyr for brudeparet, familie og deres venner.

Hilser fra Ulrik! Ha en fortsatt fin helg. Vi snappes i kveld og blogges mer i morgen <3

BILDEDRYSS FRA OCEAN CLUB

Her er et lite bildedryss fra gårsdagen på Ocean club Marbella. HERREGUD, for en dag! Jeg banner jo egentlig aldri, men det var det første ordet som kom til meg når jeg satt meg ned med dette innlegget. Jeg hadde det så utrolig gøy i går. Ulrik og jeg kom i 12-tiden og dro ikke hjem igjen før det stengte. Snakk om to ivrige vesen på beach club. Det var en eneste lang fest som varte i 9 timer. Til lunsj kom Kristine, Dag og Julian. Det er noen gamle bekjente/venner av oss fra Oslo, som tilfeldigvis også er her nede samtidig med oss. Ulrik og jeg har det veldig fint sammen bare vi to, men på dager som i går er det alltid gøy å være en gjeng. Det var derfor veldig kjekt med besøk på solsengen av disse herlige menneskene ♥ 

I dag ligger vi rett ut på stranden igjen. Vi kan ikke holde på slik som i går flere dager på rad. Det går hardt utover både helsen og lommeboken.. Hehe! Senere i dag er det barbeque evening hos Anita og Tobbe (de som skal gifte seg), i morgen er det bryllup, søndag har vi ikke lagt noen planer ennå og mandag er det hjem. Tiden går så fort her nede. Jeg kunne gjerne tenke meg å bli en uke til, men det går ikke denne gang. Vi får heller ta oss en tur til snart igjen. I love Marbella! 

@ OCEAN CLUB MARBELLA

Hei, dere! I skrivende stund ligger jeg rett ut i solsengen på Ocean club Marbella. Ulrik har sovnet litt ved siden av meg her, men det er bare hyggelig. Utslitt etter "fotoshoot" med fruen. Haha! Snart kommer det noen venner av oss som vi skal spise lunsj med før vi kjører på videre med el vinos ;-)

Jeg gikk som dere ser for den hvite badedrakten i dag og kunne ikke følt meg bedre. Det er mye enklere å føle seg vel i badedrakt enn bikini. Badedrakt er definitivt den nye bikinien for meg, og ikke minst det "fresheste" (er det et ord?) plagget å bruke på beach club.

Det kommer flere bilder fra dagen i dag senere. Nå må jeg legge bort telefonen og bare nyyyyte! Dette er livet <3

IT'S SHOP O'CLOCK

Hvor ble det av den dagen her? Klokken har bare gått helt fra meg. Ulrik og jeg har tilbragt enda en dag på stranden og bare kost oss sammen vi to. På vei hjem fra stranden gikk vi innom Marina Banus, som er et lite kjøpesenter i Puerto Banus. Vi skulle egentlig bare finne noen lyse sko til Ulrik som han skal ha på seg i bryllupet på lørdag, men endte opp med alt mulig annet fint og lyse sko fant vi ikke. I og med at vi hadde overvekt på vei ned hit blir det spennende å se hvordan vi skal løse dette med koffertene hjem.. Jaja, det finner vi ut av. Shopping is always a good idea! 

Nå sitter vi i stuen i leiligheten vi bor i og koser oss med spansk skinke, oster, kjeks og oliven. Ulrik ser på "Orange is the new black" mens jeg skriver til dere. Han har noen episoder å ta igjen for at vi skal kunne se det videre sammen.. Ettersom at det ble mørkt før vi kom oss ut av kjøpesenteret så tok jeg en sjefsavgjørelse om å bli hjemme i kveld, da jeg rett og slett ikke orker å fikse meg for å dra noen flere steder i dag. Ulrik var ikke akkurat vanskelig å overtale, spesielt ikke med tanke på morgendagen. I morgen skal vi nemlig på Ocean club. Dere som har vært der vet jo at det fort blir en heldags fest. Derfor er det kjekt å være uthvilt.

Under kan dere se noen glimt av dagens fangst. Jeg elsker de to nye badedraktene mine! En av de skal brukes i morgen, men jeg har ikke bestemt meg for hvilken ennå. De er begge veldig freshe under gullkjolen som også er ny. Jeg skal vise dere masse bilder i morgen. Lover å stikke innom mye tidligere på dagen. God natt, alle sammen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BESØK AV LILLESØSTER

I dag har pappa og lillesøster tatt turen fra Halden for å tilbringe den siste dagen i påsken her i Oslo. Jeg har gledet meg lenge til dette besøket! Før påske var jeg jo til og med redd for at vi ikke skulle rekke det, da det ble mye reising hit og dit med Ulrik og meg. Det er ikke alltid det er like lett å få alt til å klaffe for alle i høytider som dette, spesielt ikke med skilte foreldre og familie som bor spredt over hele landet..

Ulrik er på i dag jobb, så det er koselig med litt lyd i huset. Det er ikke noe som er hyggeligere enn å være sammen med familie på helligdager som dette. Jeg vet ikke hva vi skal finne på ennå. Dagen min har bestått av trening, utpakking, klesvask og rydding, så nå er jeg klar for å gjøre noe mer moro. Har dere noen forslag til hva vi kan finne på i dag som nesten alt er steng? I mellomtiden koser vi oss med kokkosboller og is. Påsken er jo ikke helt over enda!

Lillesøsteren min, Ingerid er forresten 9 år og går i fjerde klasse.. Er hun ikke søt? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette blir en fin avsluttning på påsken!

NÅR LIPGLOSS ER EN DÅRLIG IDÉ

Hei, alle sammen! Vi var jammen i meg heldige med været her i går, for i dag blåser jeg nesten over ende. Jeg våknet flere ganger i natt av vinden ute. Den plaget meg ikke, men jeg må innrømme at det var litt vemmelig. Jeg er jo ikke vandt med vær som dette..

Ulrik dro tildig på morgen i dag og kommer ikke tilbake før sent på kveld. Jeg skal dermed ut og utforske Ålesund videre på egenhånd. Jeg håper det er noen åpne butikker rundt omkring, for noe utflukter i fjell og natur blir det definitivt ikke. 

Før jeg tok disse bildene var jeg akkurat ferdig med å fikse hår og sminke, og tok for sikkerthets skyld på meg et ekstra lag med lipgloss for at leppene mine skulle skinne mest mulig foran kameraet. Planen var å ta noen fine selfier på balkongen med sjøen i bakgrunnen, men jeg fant fort ut at det var en dårlig idé. For ikke å snakke om lipglossen.. Resten av dagen er det tørre lepper og hårstrikk som gjelder.

Vi blogges mer senere!


 

PÅ SIGHTSEEING MED SVIGERS

God kveld fra Ålesund! I dag har jeg tatt meg påskefri helt til nå for å tilbringe litt kvalitetstid med foreldrene til Ulrik som kom med bil fra Måløy for å hilse på oss. Vi startet dagen med en sen frokost/tidlig lunsj på et sted som heter "Bocca", før vi dro opp på utsiktspunktet "Aksla" og så utover hele den vakre byen. Jeg frøys litt fordi jeg hadde kledd meg dårlig, men solen skinte så det var ingenting å klage på.. 

Deretter dro vi videre til Atlanterhavsparken som er et stort akvariumannlegg her i Ålesund. Det var virkelig et sted å besøke for både store og små. Jeg synes det var ekstra stas med pingvinene. De var bare helt skjønne! Telefonen min, kameraet mitt og snapstoryen min er derfor fulle av pingvinger.. Hehe!

Vi avsluttet dagen med en middag på en indisk restaurant hvor det var kjempegod mat. Jeg husker ikke hva stedet het, men tror det var "Tajmahal" eller noe sånt.. Planen var å spise på "Zuuma", men det var stengt, så mulig jeg prøver igjen i morgen når Ulrik er ute og flyr. 

Nå ligger vi rett ut i sengen med en stor godtepose mellom oss. Vi er skikkelig fornøyde begge to med alt vi har fått ut av denne fredagen. For en hyggelig dag det har vært og for noen herlige svigerforeldre jeg har. Jeg er heldig!

Resten av kvelden er satt av til film og avslapping på rommet. Vi blogges mer i morgen. Da lover jeg å gi lyd fra meg mye tidligere på dagen 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

MED MANNEN PÅ JOBB IGJEN

Da var vi fremme i Ålesund på hotellet som vi skal bo på frem til søndag. For en innflyvning vi hadde! Det var mye flott å se fra cockpit på vei inn til Ålesund. Jeg knipset som vanlig som en galing med både kameraet og mobilen. Ulrik er jo vandt til det og heldigvis for meg var det greit for han andre piloten også. For dere som er interesserte i fly bør se snapstoryen min fra i dag (pilotfrue). Til og med Ulrik ble imponert over alt jeg fikk med meg. Hehe! Jeg vet ikke med dere, men jeg synes at fjell og natur ser spesielt vakkert ut fra luften. Det beste med å sitte i cockpit er jo utsikten. På bildene under ser dere noen glimt fra flyturen..

Nå skal vi ut og få oss noe mat. Ulrik har fri frem til lørdag morgen. Vi har altså god tid sammen selvom han er på jobb. Resten av crewet blir også med for en matbit, så dette blir en hyggelig kveld. Vi blogges mer fra denne fine byen i morgen     

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

NESTE STOPP: ÅLESUND

Da var jeg pakket og klar igjen etter en natt hjemme, utpakking og litt klesvask. Nå går turen som sagt videre til Ålesund. Tusen takk for alle de hyggelige tipsene jeg har fått av dere om restauranter og utflukter. Jeg vet ikke hvor mye vi rekker på disse dagene. Ulrik skal jo tross alt jobbe. Jeg kommer derfor til å benytte mye av tiden til både jobb og trening selv. Det ryktes om et bra treningsrom på det hotellet vi skal bo på, så denne jenta har joggesko, treningstøy og headsett med. 

Jeg håper også at vi får til en middag med svigers når vi først er i "området". Ulrik sine foreldre er jo fra Måløy og det er visst bare to og en halv time i bil fra Ålesund. Noe kos blir det og vi skal definitivt ut og spise på et eller flere av stedene som dere har anbefalt oss.

Nå må jeg komme meg ut døren. Jeg har noen småting jeg må fikse før jeg skal møte Ulrik på Gardermoen. Ingen tid å miste.. Vi blogges mer senere i dag   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fortsatt god påske til alle!

PÅ VEI HJEM OG KLAR FOR NYE PÅSKEEVENTYR

Nå er vi allerede på vei hjem fra Geilo igjen etter noen fine dager sammen med familien. Det var nesten litt trist å forlate leiligheten i det nydelige været som kom i dag. Vi fikk heldigvis tid til å slappe av litt i solveggen før hjemreisen. Det er ingenting som er så deilig som de første dagene du kan sitte ute i bare genser uten fryse..

I kveld blir det sushi og en god film på TV. Ulrik skal tidlig på jobb i morgen og jeg har bestemt meg for å bli med han ut og fly. Turen går til Ålesund og der blir jeg frem til søndag. Har jeg noen lesere fra Ålesund? Jeg har aldri vært i Ålesund før så det skal bli hyggelig å få oppleve enda en flott by i Norge. Det er fordelen ved å være gift med en pilot. Da får man muligheten til å reise og se nye stedere litt oftere. Det er jo også en stor fordel at jeg jobber som jeg gjør, for da har det faktisk ingenting å si om jeg sitter i bilen (som nå), er på Geilo eller i Ålesund. Jeg tilpasser meg Ulrik og det tror jeg at han setter pris på. Dessuten så er det jo ingenting annet jeg heller vil enn å være sammen med han når jeg kan.

Takk for nå Dr. Holms. Vi ses igjen om 3 uker   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

JEG ER IKKE FØDT MED SKI PÅ BEINA

I dag har vi vært i bakken og kost oss i mange timer. Det startet med at jeg klaget over at jeg hadde vondt i beina, at jeg var kald, at jeg jeg var tørst og at jeg var sulten, men etter noen stopp her og der ble jeg mett, kvitt tørsten, fikk igjen følelsen i beina og varmen i kroppen. Det var gøy å stå litt på ski igjen. Jeg er ikke akkurat født med ski på beina, så det tar som regel en liten time hvor jeg må jobbe med både nerver og motivasjon, men når jeg først får det til og klarer å glemme hvor ubehagelig de slalomstøvlene faktisk er SÅ har jeg det gøy. Hehe! 

Ulrik er sirka en million ganger tøffere og flinkere enn meg på ski, men det kommer jo av at han har stått på ski i mange flere år enn meg. Før var jeg traff Ulrik var jeg kun opptatt av afterski og det å se bra ut, ikke selve bakken og det sunne med å være på fjellet. Det er Ulrik som har fått meg til å like å stå på ski og det er jeg veldig glad for. De hyggelige timene vi har hatt sammen i dag kommer jeg til å leve på lenge. Dessuten føles det så fantastisk bra å bruke kroppen litt igjen. Jeg har vært ganske sløv på å bevege meg helt siden før bryllupet og det merkes. Etter påsken skal jeg virkelig komme i gang med treningen igjen, men det tenker vi ikke på i dag. Nå skal vi kose oss gløgg i hjel de dagene vi har igjen her oppe med god mat og masse godt i glasset. Ønsker dere alle en riktig god påske  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

PÅ MED "GEILOBUNADEN"

Da var vi vel fremme på Dr. Holms. Både Ulrik og jeg har som dere ser fått på oss "geilobunaden", altså nikkers og strømper. Jeg trodde aldri jeg kom til å bli en slik nikkers jente, men etter at Ulrik kom hjem med disse to hvite i går så ble jeg helt frelst. For et komfortabelt, praktisk og samtidig stilig antrekk. Jeg kommer definitivt til å gå til innkjøp av mer lignende fjelltøy fremover. Det er jo flere fine sportsforretninger her oppe, så mye mulig det blir litt shopping en av dagene. Jeg krysser fingrene for påsketilbud! 

I går var vi som sagt på Escalon og spiste masse god spansk tapas. Det ble en fuktig kveld, derfor ingen tur på ski i dag. I morgen har vi lovet hverandre å komme oss opp tidligere slik at vi får hele dagen i bakken. Det føles ut som en evighet siden sist jeg stod på ski, så det tar nok noen timer før jeg føler meg ordentlig trygg igjen. Sånn er det jo med alt man gjør sjelden..

Er det forresten noen av dere som er på Geilo i påsken? Jeg har fått noen hilsner på Snapchat av følgere som er her oppe. Det er veldig hyggelig når snapchatene er ment til meg, ikke bare slike random snapper av gjærbakst eller kaffekopper. Sorry, men jeg begynner å bli litt lei.. Hehe!

Nå er det filmkveld i stuen med familien. Håper dere koser dere like mye som meg denne påsken  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA   

ENDELIG

Da var vi pakket og klare for noen dager på Geilo. Endelig påskeferie! Bilen er stappfull som vanlig, Ulrik kjører og jeg blogger.. Hehe! Det skal bli deilig å være noen dager på fjellet sammen nå. Ting har gått i ett siden vi kom hjem fra bryllupsreisen og jeg har heller ikke sett mamma og den siden av familien min siden bryllupet så dette har jeg gledet meg til.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kveld har vi bestilt bord på Escalon på Dr. Holms Hotell. Jeg er superfan av tapas og liker generelt slik social eating veldig godt. Ingenting er hyggeligere enn å sitte timesvis ved bordet med de man er glad i å skravle og le. Jeg tipper at vi kommer til å mimre litt sammen fra bryllupet også.

Ellers er planen å stå litt på ski, spise masse godteri og bare kose oss med familien. Det er i hvertfall oppskriften på min drømmepåske. Jeg tror jeg blir med Ulrik hjem igjen på onsdag og videre på jobb i Ålesund. Men jeg har ikke bestemt meg helt ennå. Jeg har også lyst til å få litt tid til lillesøster i slutten av påsken. Vi får se. Jeg føler meg heldig som har så stor familie at det er vanskelig å rekke gjennom alle. Men man blir nesten litt frustrert av det til tider..

Jeg vil også skape en stor familie en dag, med minst tre barn. To jenter og en gutt!  Nei, nå drømmer jeg meg bort igjen.. Vi blogges mer fra Dr. Holms. Nå skal jeg jobbe meg videre ned i godteposen her. Ingen roadtrip uten smågodt  

Hva skal du i påsken?

METTET PÅ FERIE

Hadet bra til strand og sol for denne gang! Jeg krysser fingrene for at det ikke er mange månedene til vi kan ta ut båten hjemme og nyte solen også i Oslo. Akkurat nå føler jeg meg faktisk mettet på ferie. Er det lov å si? Jeg savner Stella (hunden vår), huset vårt, sengen min og ja livet og folkene hjemme. Jeg savner norsk frokost uten nudler og spring rolls. Jeg savner rutiner og jeg savner faktisk treningssenteret. Det skal bli godt å bevege seg litt ordentlig igjen. 

Denne ferien har vært over all forventning. Vi har rukket alt vi ville gjøre, ladet batteriene og kost oss masse sammen de to første ukene som mann og kone. Jeg er strålende fornøyd med både destinasjon og hele den totale opplevelsen av Thailand. Dersom vi skulle reise tilbake hit en gang ville jeg tilbragt minst to dager på Phi Phi Island og satt av mer tid sammen med apene på Monkey beach. Ellers har jeg ingenting å sette fingeren på.. Hehe!  

Vi reiser ikke før klokken 15.00 fra hotellet i morgen (09.00 norsk tid). Før avreise skal vi kose oss med en laaaang frokost og litt spa. Kanskje vi til og med rekker en liten lunsj i solen ved bassengområdet. Tvi tvi!  

I kveld skal vi ut og nyte en bedre middag sammen, skåle for ekteskapet nok en gang og bare nyte den siste kvelden her nede sammen. Our last honeymoon dinner.. Det blir koselig! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Husk: I morgen kommer bryllupsvideoen. Ulrik og jeg er helt målløse over alt filmteamet har klart å få med seg. Vi hadde begge frysninger under store deler av videoen når vi så den første gang. Jeg legger ut filmen før vi reiser til flyplassen, slik at dere kan klikke dere inn her å se den når dere våkner. Det blir spennende å høre responsen fra alle dere som har fulgt bryllupsplanleggingen fra starten 

ANOTHER DAY IN PARADISE

Hei, alle sammen! Det ble ingen utgang i går på herr og fru Nygård. Sengen og hverandre fristet mest, så vi tar festen igjen i dag. Hehe! Det er det som er så deilig med å være på ferie. Ingenting haster og ingenting er et must. Man skal bare nyte tiden og gjøre det man får lyst til akkurat der og da uten å tenke på verken tid eller sted. Slik lever nå i hvertfall vi på bryllupsreise..

Jeg har sett at flere kommenterer maten vi spiser her nede. Jeg er som sagt veldig glad i thaimat og har prøvd masse nye og sterke smaker. Det er ikke alt vi tar bilder av, spesielt ikke etter klokken 18 når solen går ned. Da blir problemet med lys det samme som hjemme i Norge. Grunnen til at dere har sette endel sushi og pizza er gjerne fordi dette er enkel mat å nyte på dagtid. Dersom jeg skulle prøve meg på en skikkelig spicy rett i solen, så tror jeg at jeg hadde svimet av fordi det er så SYKT varmt her (vanskelig å forestille seg for dere i Norge kanskje). Men i dag bestilte jeg en morsom variant av fried rice som var utrolig god. Dere ser den på bildene under.

Dere må forresten gå inn og følge mrulriknygaard på Snapchat! Han snapper veldig masse av meg som jeg ikke en gang får med meg. Tipper det er gøy for dere som følger denne bloggen å se meg fra en annen og helt usensurert vinkel. Dessuten er han mye flinkere enn meg til å filme og snakke på videoene som legges ut. Jeg må bare se å lære! 

I morgen blir det siste dag på stranden for denne gang. Søndag har vi bestilt en herlig to timers spa pakke til hver, som kalles "Pre flight" før avreise. Nå gjelder det å nyte hvert minutt som er igjen av denne reisen. Vi skal heldigvis ut og reise mer i år, men selve bryllupsreisen er jo bare en gang i livet 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ønsker dere en super helg!

STILL GOING STRONG

Dagene bare flyr avgårde her nede! Jeg hører det snør hjemme i Oslo? Det liker jeg dårlig. Nå som jeg er sååå klar for vår med brunfarge på kroppen, litt nytt til vår/sommer garderoben og det hele.. Håper virkelig at snøen er borte når vi kommer hjem igjen mandag morgen. Snøen kan holde seg på fjellet for min del. Der er det faktisk hyggelig med snø. Planen er å dra på Geilo i påsken og ta et siste farvel med denne vinteren. 

Ellers så var vi å spise på Kata Rocks i går. Det tok ca 40 minutter i bil fra vårt resort her i Phuket. Litt langt tur i sotede ruter og strek wunderbaum lukt, men det var virkelig verdt det. For dere som følger Ulrik (mrulriknygaard) og meg på Snapchat (pilotfrue), fikk se noen glimt av restauranten. Jeg husker ikke hvem som tipset meg om stedet her på bloggen, men tusen takk! Jeg fikk faktisk det samme tipset av både familie og en bekjent på Facebook. 

I dag har vi bare tatt livet med ro. Ulrik og jeg er omtrent like glad i strand og sol, så det passer jo bra. Det er rart å tenke på at vi snart skal hjem igjen og komme i gang med hverdagen som mann og kone. Blir det noe annerledes mon tro? Ikke mer bryllupsplanlegging eller nerver. Det blir rart og godt på samme tid. Litt trist at alt er over, men nå endte det jo heldigvis godt og som jeg sa i talen til Ulrik så er ikke eventyret over. Det er jo nå det begynner! 

I kveld skal vi en tur ut i Bangla road i Patong. Vi var der en liten tur her om dagen, men må nesten gi stedet en sjanse til nå som vi er mer klare for fest og moro. Det er det sykeste stedet jeg noen gang har sett og må derfor bare oppleves. Ekstremt harry, men fortsatt en gøy "once in a lifetime" experience. 

Jeg venter fortsatt på bilder fra fotografene som tok bilder i bryllupet. De blir lagt ut fortløpende for dere som vil se. Bryllupsvideoen kommer mest sansynlig ut på bloggen nå til søndag 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PHI PHI ISLAND

Hei, dere! I dag har vi vært på guidet tur sammen med en hel gjeng i båt og sett helt utrolig mye vakkert. Høydepunktene fra dagen må være turen innom Monkey beach hvor vi fikk hilse på ville apekatter (har lagt ut video på Snapchat) og besøke The beach, som er den stranden hvor Leonardo DiCaprio spilte inn filmen "The beach". Under innspillingen så bodde han faktisk på denne stranden i tre måneder. Bare en liten fun fact som passer meget godt nå som han pryder forsidene med sin første Oscar..

Både Ulrik og jeg har klart oss godt i solen helt til i dag. Nå er vi brente begge to. Jeg i fjeset og på brystet, og han på skuldrene. Jaja, det hører vel med. Mulig vi må holde oss i skyggen i morgen eller finne på noe annet enn soling og bading. Vi får se! Jeg har jo fått en haug av gode tips fra dere snille leserne mine, så å fylle timeplanen skal ikke bli noe problem.

DCIM\101GOPRODCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers så har jeg fått helt dilla på kokosmelk her nede. Så godt og så fresht! Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har smakt på dette før nå. Jeg trodde ikke at jeg likte det og kjøpte faktisk den første kokosnøtten her nede egentlig bare for å ta bilde av den.. Hehe! Alt for bloggen 

SURIN BEACH

Her er litt bilder fra dagen i dag. Surin beach er den stranden vi har vært på siden vi kom. Utrolig flott strand med flere hyggelige spisesteder i nærheten. I morgen skal vi teste ut en ny strand, som heter "Paradise beach". Den ligger bare 20 minutter unna resortet som vi bor på med bil og der er det visst utrolig flott å snorkle. Jeg har aldri snorklet før, så det blir veldig gøy. Vi har med oss GoPro kamera med undervannshus så regner med at det blir noen gøyale bilder.. Hehe! 

Forresten.. Var ikke ringene mine fine sammen? Ser jeg ikke gift ut nå så vet ikke jeg.. Jeg har ikke rukket å reflektere så mye over selve giftemålet, men jeg synes det er veldig stas å bære giftering. Jeg føler at jeg blir tatt mer seriøst av en eller annen grunn. Ulrik føler det samme om å bruke sin giftering. Det er jo et flott symbol på ekteskapet.

Ellers så må jeg bare få takke alle dere som sender meg tips til steder å besøke, restauranter vi bør spise på osv på Snapchat (pilotfrue). Send meg gjerne flere tips her på bloggen! For nå er vi nemlig uthvilte og klare for å utforske litt mer her nede, da er det gull verdt med tips fra dere som har vært i Phuket eller i nærheten før 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært i Phuket før? Hva var det kuleste du opplevde her nede?

COLORS SPEAK LOUDER THAN WORDS

Jeg blir så glad av farger! Er det ikke litt hyggelig for dere der hjemme å se litt farger også? I dag har jeg som dere ser bare knipset rundt meg av alt mulig fresht. Endelig fikk jeg min etterlengtede ananas juice servert i selve frukten! De som jobber i kiosken ved stranden var litt vanskelige i går, fordi de egentlig ikke selger slike lenger (kun kokos), men her nede er alt til salgs. Det gjelder bare å komme med den rette prisen..

Vi har det helt fantastisk her i Phuket. For et sted! Masse hyggelige mennesker, supergod mat og et drømmevær fra morgen til kveld. Jeg håper at denne ferien aldri tar slutt!

I og med at brunfargen begynner å komme har det blitt en del nye fargerike bikinier på meg og badeshortser på Ulrik. Dere kan tro at strandselgerene er glad i oss. Hehe! Det skal bli gøy å ta de i bruk hjemme når båtsesongen setter i gang. Det er jo faktisk ikke såååå lenge til nå 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til dere som har lagt meg til på Snapchat de siste dagene: Jeg får ikke godkjent flere "venner" på Snapchat, men dere ser vel storyen min for det? Jeg har jo vært så flink til å oppdatere i det siste. Snapchat kontoen min (pilotfrue) blir hyppigere oppdatert enn bloggen nå som jeg er på ferie.. Sjekk også storyen til Ulrik (mrulriknygaard). Han snapper masse av meg, oss og han selv. Litt kjekt for dere å følge meg fra en litt annen vinkel også. Jeg legger meg nemlig ikke opp i hva han legger ut av meg på sin egen Snapchat. Hører noen rykter om mindre pene sovebilder blant annet.. Haha! Jeg tar meg heldigvis ikke så høytidelig.

Nå skal jeg pynte meg litt før vi skal avgårde til Catch beach club for litt fruit cocktails. Det spares ikke på kaloriene her nede for å si det sånn. Er jeg på ferie, så spiser jeg og drikker ALT jeg vil, og aller helst noe fresht og fargerikt  

LET THE HONEYMOON BEGIN

Hei, dere der hjemme! Her kommer et lite bildedryss fra dagen i dag. Vi har kost oss på Catch beach club fra morgen til kveld, etterfulgt av en liten shoppingrunde og pedicyr. Dere kan se dagens fangst på Snapchat (pilotfrue). Som dere skjønner så kan vi det å kose oss.. 

Nå skal vi igjen gjøre oss klare til middag. Vi har fortsatt litt jetlag (ligger 6 timer før dere), så denne klokken klarer vi ikke helt å bli kloke på. På morgen i dag sov vi til 14.30. Litt kjipt å sove bort solen, men vi har jo mange dager her nede. Jeg setter alltid søvn foran alt annet.

Jeg ser det er en masse kommentarer som jeg ikke har fått svart på ennå. Håper dere kan være litt tålmodige med meg nå som jeg er på bryllupsreise. Jeg skal prøve å svare dere på det meste i løpet av morgendagen. Snapchat derimot er jeg veldig god til å svare dere på 

DCIM\101GOPRODCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM\101GOPRO
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VEL FREMME

Da var vi vel fremme etter en lang reise. Dagen i dag har vi bare lagt rett ut i hver vår solseng ved bassengområdet på hotellet. Jeg er fortsatt sliten etter bryllupshelgen. Det tar på å gifte seg. Derfor er jeg nå ekstra klar for å slappe av med min kjære her nede i to uker. Det skal bli godt å få ladet batteriene igjen. Jeg føler meg mer som Tornerose enn Askepott i disse dager. Jeg kunne nemlig tenkt meg å sove i hundre år..

Nå skal vi ut for å kose oss med en sen middag. Jeg elsker thaimat og gleder meg skikkelig til å smake på mye nytt denne ferien. Jo sterkere, jo bedre!

Vi bor forresten på Ayara Hilltops resort. Hotellet er veldig fint og akkurat like stille og rolig som vi ønsket. Vi ser for oss å teste ut ulike beach clubber osv etterhvert. For selv om vi nå er gift og lever som mann og kone, så betyr ikke det at vi har blitt noe kjedeligere av den grunn. Men først må vi hente oss inn igjen.

Vi snappes mer i kveld og blogges mer i morgen!

BRYLLUPSREISE PÅ FØRSTE KLASSE

Det var en hyggelig start på både bryllupsreisen og ekteskapet med litt ekstra fine billetter fra Oslo til Bangkok.. Jeg har ikke sovet så godt som jeg gjorde på denne reisen på lenge. Thai Airways er virkelig å anbefale! God mat og super service. Det var en ren fornøyelse!

Nå sitter vi å venter på flyet videre til Phuket. Denne reisen blir ikke like eksklusiv. Men det går fint, for om bare to timer er vi fremme. Jeg gleder meg sånn!

Følg oss gjerne på Snapchat denne ferien (pilotfrue & mrulriknygaard). Ulrik er faktisk hakket flinkere enn meg til å oppdatere.. Vi snappes og blogges fra varmen!

JUST MARRIED

Hei, alle sammen! Nå er herr og fru Nygård på vei til Gardermoen. Neste stopp --> Bangkok! Denne turen har vi gledet oss til lenge. Første ferie som mann og kone.. 

Helt siden vi kom hjem på søndag har vi daffet rundt i disse herlige dressene fra Onepiece, med brodering gjort hos festenmin. Den sorte var en del av min morgengave til Ulrik. Jeg er ganske stolt av meg selv for å i det hele tatt komme på ideen. Var de ikke søte? 

Bildet ble tatt på morgen i dag når vi endelig var ferdige med pakkingen. Prikkene på Ulrik sin dress kommer av motlyset i vinduet.. Beklager det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er forresten en veldig hyggelig sak med bilder fra bryllupet i Demokraten i dag, som kan leses HER 

BRIDE TO BE

Nå er vorspielet igang på hotellrommet og vi har hatt det gøy med quiz. Her går turen videre nå for å rekke middagsreservasjonen, så vi oppdaterer dere alle i morgen!

The show must go on, peace out! 

Follow @pilotfrue på Snapchat hvis du vil følge utdrikningslaget videre GRATULERER MED DAGEN, ELSKLING ♡

Kjære Ulrik. I dag blir du 36 år. Du er den den kjekkeste, snilleste og morsomste mannen jeg kjenner. Jeg er sikker på at det er mange unge jenter der ute som skulle ønske at de var meg på grunn av DEG. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. Du er en skikkelig gentlemann! Om under to måneder blir du min på ordentlig. Jeg gleder meg til å leve hver dag i resten av mitt liv sammen med deg, elskling!Du er..

A: Ansvarsfull 

B: Bereist 

C: Cool

D: Direkte

E: Effektiv

F: Familiekjær

G: Gavemild

H: Hjelpsom

I: Iherdig

J: Jordnær

K: Kosete

L: Lur

M: Morsom

N: Naturlig

O: Omtenksom

P: Pen 

R: Romantisk

S: Seriøs 

T: Trofast

U: Uimotståelig

V: Vakker

W: Wonderful

Z: craZy

Æ: Ærlig

Ø: Ønsket

Å: Åpen

Det var nesten hele alfabetet.. Men viktigst av alt: Du er er deg og det er derfor jeg elsker deg 

 HIPP HURRA FOR ULRIK! 

DR. HOLMS

Hei, fra Geilo! Dagene våre går bare bort i mat og kos. Vi har tatt skikkelig juleferie. Bryllupsplanleggingen og hverdagen genrelt er satt på vent. Nå er det romjul og tid for familie. Det er noe både Ulrik og jeg setter veldig høyt. 

I kveld er det første gang vi ikke skal spise middag på hotellet. For nå holder Ulrik på med forberedelsene. Det blir kongekrabbe Fra Måløy og alle gleder seg til det. Mormor kom med toget for bare noen timer siden, så denne kvelden blir helt spesielll. 

Familie for meg er det som betyr aller mest. Jeg legger vekk alt av sosiale medier de få dagene i året. Ja, jeg oppdaterer bloggen, men jeg prioriterer ikke den på det samme måte som jeg gjør ellers i hverdagen. Håper dere forstår det. Jeg kommer sterkere tilbake når vi kommer hjem 2. januar..

I morgen har Ulrik bursdag. Et ordentlig nyttårsbarn. Jeg gleder meg til al han skal få gaven som jeg har kjøpt til han.Tipper at den faller i smak. For dere som lurer på hva han får --> Følh meg på Snapchat (pilotfrue) eller Ulrik (mrulriknygaard) 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes mer i morgen!

FJOLS TIL FJELLS

Hei, fra Dr. Holms! I dag har jeg bare slappet av og tatt livet helt med ro. Det er utrolig koselig å være sammen med familien min igjen. Jeg har savnet de masse i julen. Det er også kjempe hyggelig å være tilbake på Geilo. Her har jeg feiret nyttårsaften de 10 siste årene, bortsett fra i fjor når Ulrik hadde standby..

Nå står vi klare for middag på hotellet. Jeg har på følelsen at dette blir en sen kveld. Følg meg gjerne på Snapchat (pilotfrue) eller Ulrik (mrulriknygaard), hvis du vil :-)

Vi blogges mer i morgen!

NESTE STOPP: GEILO

Da er vi på vei til Geilo for å tilbringe noen dager med min familie. Jeg har hatt en fantastisk julefeiring på Måløy med svigers. Håper det ikke blir så lenge til neste gang vi får til en tur oppover. Men nå er jeg klar for ski og moro resten av "juleferien". Bilturen fra Måløy til Geilo tar ca 4 timer, så for oss er det helt perfekt å dele opp hjemreisen med en tur innom fjellet før vi drar tilbake til Oslo over nyttår..

Som dere ser er vi godt kledd for tur. Jeg kan ikke tenke meg noe bedre enn å reise i Onepiece, spesielt på lange bilturer som dette. Dessuten er de jo superkule!  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges mer fra Dr. Holms 

KOSER MEG PÅ VESTLANDET

Hei, fra vakre Måløy! Her kommer litt bilder av den flotte utsikten som jeg har vært så heldig å få våkne til hver dag denne julen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går var vi en tur ute på byen og møtte mange morsome mennesker. Vi var på et sted som heter "Galeasen". Det var et ganske stort utested med god stemning fra vi kom til stedet stengte. I løpet av kvelden fikk jeg hilse på noen av leserne mine her i Måløy. Det var superstas! Tusen takk for alle de hyggelige ordene! Jeg er ikke vane med at folk er så snille. Det er ikke typisk i storbyer som Oslo foreksempel, men kanskje mer typisk på slike koselige småsteder som dette. Alle fortjener ros for den jobben de gjør, til og med jeg. 

I dag er formen også som fortjent. Hehe! Man ber jo om hodepine når man drar videre på nachspiel etter byen stenger. Men men.. Gøy var det! Dagens antrekk ble derfor denne herlige joggedressen fra Onepiece. Jeg bestilte flere digge onepiecer her til både Ulrik og meg før jul. De kommer godt med nå i romjulen 

MIN FØRSTE JUL I MÅLØY

Hei, alle sammen! Jeg vil bare få ønske dere en fantastisk julaften. Selv er jeg i Måløy sammen med Ulrik sin familie. Vi har sett "Tre nøtter til Askepott" og kost oss masse. Det regner og blåser på tvers ute, men desto koseligere er det jo å være inne. Jeg har sagt at jeg ikke trenger hvit jul i år sålenge det blir snø i februar når vi skal gifte oss.. Tvi tvi!

Nå lukter det pinnekjøtt i hele huset. Det er noe av det beste jeg vet! Du vet du har blitt voksen når du gleder deg mer til middagen på julaften enn til gavene under treet.. Hehe! Hva spiser du på julaften?

Juleklem fra Vestlandet 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BARN OG ALKOHOL HØRER IKKE SAMMEN

Husker dere innlegget hvor jeg skrev om at barn ikke har noe å gjøre i et bryllup? I dag vil jeg minne dere på "barna våre" igjen, men nå i en annen setting. For i julen har jo barna en slags hovedrolle, akkurat som et brudepar har i sitt bryllup. I julen er det først og fremst barna som skal kose seg og føle seg trygge. Vi voksne kommer i andre rekke..

Selv har jeg ikke barn, men jeg feirer ofte jul med barn i hus. Jeg er oppvokst med at de voksne tar seg noen glass vin rundt bordet og har aldri tatt noe skade av det. Men jeg vet med meg selv hvor fort et glass blir til fem og hvordan det baller på seg utover kvelden. Det er hyggelig at de voksne koser seg, ikke misforstå. Jeg kommer nok også til å nyte noe i glasset til julemiddagen med god samvittighet den gang jeg blir mor. Men inntaket av alkohol rundt barn bør begrenses i mange norske hjem, spesielt i julen.

Det er ikke meningen at noen foreldre der ute skal føle seg truffet av dette innegget. Jeg vil bare minne dere på at det er barnas jul og de som skal komme i første rekke denne høytiden. Du er ikke en dårlig forelder fordi du drikker alkohol, men du er en dårlig forelder dersom du ikke drikker med måte når barna er tilstedet.

Husk også at dette gjelder like mye for onkler og tanter, som Ulrik og meg. Det er ingen hemmelighet at vI er glad i å ta oss en fest, men vi er begge forsiktige rundt niesene våre som vi er så heldige å få feire jul med i år. Barn og alkohol hører ikke sammen. Drikk med måte i julen, folkens!


Riktig god jul fra Ulrik og meg 

JEG ER HELDIG

Hei fra Kirkenes! Nå sitter det en stykk sliten gjeng på Ritz og spiser pizza. Endelig "norsk" mat! Jeg savner oslo, sengen min, badet mitt og Stella. Det skal bli veldig deilig å komme hjem igjen. Jeg har sett og opplevd mye forskjellig denne helgen. Mest moro såklart, men også endel spesielt som har gjort inntrykk. Himmel og hav så glad jeg er for at jeg er oppvokst og bor i Norge. Vi møtte blant annet en stor gjeng flyktinger på Storskog tollgrense både på vei inn i Russland og på vei tilbake til Norge i dag. Jeg har selvsagt fulgt med alt dette på nyhetene og var jo endel av Forente Bloggere hvor jeg selv bidro med penger til innsamlingen. Men det å se de stå der håpefulle på flukt i virkeligheten var veldig trist. Det fikk meg igjen til å tenke over hvor fint jeg har det.  

Om noen timer går flyet vårt fra Kirkenes til Oslo. Hjem til et trygt, godt og varmt hjem som jeg deler med min snille og gode mann. Jeg er heldig. Her er forresten litt bilder fra turen og severdighetene vi har sett i løpet av disse dagene. Takk for meg, Murmansk. Du har gitt oss mange gode minner  


MURMANSK MALL

Hei, dere! I dag har vi vært på mer sightseeing og best av alt (etter min mening) var Murmansk mall. Det var faktisk overaskende bra! De hadde flere av mine favoritt butikker som Bershka, Stradivarius, Pull & Bear og sist men ikke minst Zara. Det er butikker som jeg alltid finner meg noe i til en billig penge. Her nede er det jo rett og slett latterlig billig. Utrolig gøy for oss nordmenn som ikke er vandt med slike priser. Da blir det fort noen poser.. 1 RUB (Russiske rubler) tilsvarer 13 øre i Norge. Nice to know ;-)

Har jeg ikke fått meg fin lue? Jeg tok den først på meg som en spøk, men så likte jeg den så godt at jeg har brukt den i hele dag. Den er jo dødskul! Jeg hater egentlig å gå med lue, men akkurat denne fasongen digger jeg. Hele gjengen her kjøpte seg en i alle farger. Det blir litt av et familiebilde, som jeg tipper at jeg IKKE får lov til å publisere. Haha! 

Nå er jeg bare innom hotellrommet for å skifte litt og si hei til dere. Om under en time skal vi ut å spise på en eller annen hyggelig restaurant som vi har fått anbefalt. I morgen går turen hjem allerede, så det gjelder å utnytte den lille tiden vi har, derfor er planen å kjøre den helt ut i kveld. Det er ikke akkurat vanskelig når de serverer vodka til typ ALT her. Huffamei.. Jeg kjenner jeg blir dårlig av bare å nevne det, men det er jo gøy da. Vi skal muligens på et utested som heter "XXXX" i kveld. Er det noen av dere som har vært på det utestedet før? Det er visst ganske kjent for de av dere som har vært i Russland. 

Men nå begynner jeg å få veldig dårlig tid her, så jeg får bare ønske dere en fin lørdag videre. Vi snakkes mer i morgen SJEKKET INN I MURMANSK

Da har jeg sjekket inn i Murmansk av alle steder.. Hehe! Jeg er bare en kjapp tur på rommet for å slenge inn bagasjen og freshe opp sminken. Magen min romler så høyt at det er flaut så det er virkelig på tide med noe mat. Jeg er ennå ikke helt i form, derfor benyttet jeg hele bussturen til søvn. Det var mildt sagt etterlengtet. Nå skal jeg slenge i meg et par paracet, noe jeg i utgangspunktet ALDRI gjør. Men er man på tur så er man på tur. Snart skal vi ut og spise på en sushi restaurant som tydeligvis er veldig populær. Jeg fikk ikke med meg navnet, men oppdaterer dere mer i morgen.

Grunnen til at jeg stikker innom er egentlig bare for å ønske dere en superduper helg. Vi blogges, snappes og alt det der.. SMASK HEI FRA NORD

Da er jeg vel fremme i Kirkenes. Jeg kan ikke si annet enn at dette var et vakkert sted. Stille og øde, men vakkert. Vi har kost oss med sprudlende til lunsj og vært på en liten sightseeing rundt i byen. Nå skal vi gjøre oss klare for middag i Gapahuken på Sollia gjestgård. Er det noen av dere som har vært der før? Jeg gleder meg spesielt mye til kongekrabben.. Hører noen rykter om at det er noe jeg ikke må gå glipp av her oppe. Jeg elsker jo sjømat, så det kunne ikke passet meg bedre. 

Her i nord blir det veldig fort mørkt på denne tiden av året, så det ble begrenset med tid for gode bilder i dag dessverre.. Men som mange av dere vet oppdaterer jeg jo en del på Snapchat (pilotfrue), og der er kvelden ennå ung ;-) 

I morgen er det tidlig opp. Da går turen videre til Murmansk. Det blir spennende! Jeg har forresten fått noen kommentarer på valg av skotøy i dag. Kan ikke skjønne det? Hehe! Jeg elsker jo å "pynte" meg litt med høye hæler når jeg skal ut å reise. Det er vel ikke noe i veien med det? Du ser ikke meg i joggebukse og uggs på flyplassen for å si det sånn.. Men det er meg. Hjemme later jeg meg jo rundt i comfy klær hele tiden.  

Ønsker dere alle en fin torsdag videre! Vi blogges SØNDAG PÅ SJØEN

Da var vi hjemme igjen etter nok en herlig dag på fjorden. Det ble ingen bading i dag, men både båten og vannscooteren fikk kjørt seg. Jeg kjenner meg faktisk helt utslitt selv. Det tar på å være på sjøen i to hele dager i strekk. Jeg vet ikke hva det er jeg blir sliten av, men det er vel en kombinasjonen av vind, saltvann og litt adrenalin. Det skal bli godt med en god natt søvn nå, kjenner jeg. Jeg har ikke sovet så mye denne helgen, men det spiller forsåvidt ingen rolle når man har det så gøy. Sove kan vi gjøre når vi blir gamle..Eller hva? Hehe! I morgen blir det mest sansynlig ut igjen. Det er meldt sol og vi skal som sagt benytte oss av alt det fine været som er igjen av august.    

Vi var forresten innom Villa Malla og spiste lunsj tidligere i dag. Det var et utrolig fint sted! Jeg har aldri vært der før. Har dere? Nå var vi ikke så heldige med været i dag, så vi ble sittende inne å spise. Jeg har veldig lyst til å dra tilbake en gang hvor solen skinner og vi kan oppleve uteserveringen. Den var nemlig utrolig fresh!

Hva har dere gjort i dag? ♥
WATER SPORTS

Her kommer et sent bildedryss fra sjøen. Vi har som dere ser hatt en helt super dag, med bading, grilling og vannsport. Dagens høydepunkt var definitivt å kjøre vannscooter. Det er SÅ gøy, men samtidig SÅ skummelt. Hehe! Jeg er litt pinglete med det meste som har med vann å gjøre, men jeg kommer meg for hver gang. Det handler jo bare om å bli vant til ting. Jeg liker jo fart og spenning. Det er bare noe med det vannet som gjør meg litt usikker.

Ulrik og jeg har vært barnevakt for for niesene våre i dag. To små snupper som har storkost seg på båttur. Stella (hunden min) var også med på tur i ny flytevest. Jeg fikk følelsen av å være en skikkelig storfamilie. Bare det å pakke til to barn, en mann, en hund og meg selv er jo en stor jobb. Bikinier, håndklær, vindjakker, joggedresser, flytevester osv. Ikke verst at jeg husket alt. Tante Julianne bestod første prøve ;-)

Etter flere timers masing av småjentene ombord ble til og med jeg med ut i vannet. Årets første bad i Norge for min del denne sommeren. Pinlig sent? Ja, jeg vet. Det var faktisk utrolig deilig i vannet midt på dagen i dag. Jeg har planer om å ta meg en dukkert i morgen også. Dersom været holder seg reiser vi ut på sjøen igjen. Det finnes ikke mye som er bedre enn å kjøre båt på varme sommerdager. Resten av solstrålene i august skal nytes på sjøen ♥ 
Det er en god venn av oss som eier vannscooteren. Han skal faktisk være toastmaster i bryllupet vårt. Theodor heter han forresten.. Utrolig morsom kar! Dere må bare sjekke ut filmen vi tok av han. Theodor er bare helt rå når det kommer til vannsport! 

CLUBBING @ OCEAN CLUB MARBELLA

Hei, dere! Her er et sent, men fyldig bildedryss fra Ocean Club Marbella i dag. Vi har hatt det helt amazing, som dere ser, og har blitt kjent med en utrolig søt gjeng fra Norge. Nå holder vi på å pakke, før vi skal reise hjem med første fly i morgen tidlig. Det skal bli godt å komme hjem til litt hverdag igjen (not) Hehe! Hyggelig at dere trofaste lesere følger meg, selv om jeg har vært litt dårlig på å oppdatere.. Stor og varm klem fra Marbella ♥
SMINKEFRI DAG

Hei, dere! I dag har jeg hatt en sminkefri dag i solen. I min verden så finnes det ikke så mye bedre enn akkurat det. Er dere ikke enige? Det føles bare så godt med en liten pause en gang i blandt. Jeg pleier selvsagt ikke å ha på meg masse sminke når jeg skal sole meg, men jeg foretrekker litt concealer/foundation på de rødlige områdene i huden, som rundt nesen, under øynene og over eventuelle urenheter. I tillegg liker jeg å ta en runde med mascaraen, en dæsj solpudder og eventuelt litt lipgloss for å føle meg fresh. 

Nå glemte jeg nesten å nevne solkrem, som selvsagt er det viktigste av alt. Jeg er supernøye med solfaktor, spesielt i ansiktet. I utgangspunktet pleier jeg ikke å sole ansiktet en gang, men jeg vet jo at solen er såpass sterk at UVA-strålene går gjennom både parasollen og solhatten, derfor bruker jeg minst solfaktor 30 her nede, og som oftest solfaktor 20 hjemme. Jeg kjøper heller aldri sminke uten SPF, for å være sikker på at jeg får den beskyttelsen jeg trenger gjennom hele året og for å unngå rynker. 

Hva bruker dere i ansiktet på solferier som dette?
Jeg kjøpte forresten denne søte grønne kjolen på stranden. Perfekt til å slenge på seg over bikinien. Jeg kommer nok til å plukke med meg noen flere varianter i løpet av ferien. Selv om jeg har med meg flere kimonoer, så får jeg bare aldri nok av slike plagg ♥

BEACH LOVE

Jeg har jobbet hardt med brunfargen på stranden i dag, og ser allerede en tydelig bikiniskille. Det å bli brun er alltid like stas for denne jenta. Dessuten bare elsker jeg late dager som dette, med soling, bading, lunsj ute og masse fruktige drinker. Mmmm! Dette kan jeg leve med noen dager, kjenner jeg. Hehe! Hvordan er været hjemme i Norge? Jeg hører rykter om pledd og fyring i peisen, så tror vi valgte rett tidspunkt for denne lille sommerferien. Litt flaks skal en ha.. 

Jeg brukte en av mine favorittbikinier fra Victorias Secret i dag. Denne bikinien har jeg nå hatt i tre år. Jeg kjøpte den i Dubai på jentetur, husker jeg. Det er helt sprøtt hvor glad jeg blir i de bikiniene.. Tiden er nok egentlig inne for å bytte den ut, men jeg får meg bare ikke til å kvitte meg med den. Nok et i-landsproblem..

Nå skal vi ut for noen drinker i Puerto Banus før vi tar kvelden. Vi blogges mer i morgen ♥ 

OCEAN CLUB MARBELLA

Da er vi vel framme i Puerto Banus. Vi dro rett på Ocean Club, og starter ferien med en skikkelig fest. Deler noen bilder med dere, men ikke mange. Jeg fikk 10 minutter på badet, så det ble som så.. Vi koser oss uansett. Stemningen er på topp. Livet er herlig, dere! Jeg kommer forhåpentligvis med noe mer fornuftig å si i morgen. Men nå er det FEEERIIIEEE!!

THROWBACK SEADREAM

Hei, dere! For et år siden nå i juli var jeg ombord på denne fantastiske yachten med familien. Jeg tenkte derfor at jeg skulle mimre litt og vise dere et dryss med throwback-bilder fra turen. Jeg har aldri laget et slik innlegg før, så tenkte det var på tide. Dere som har fulgt meg lengst kjenner kanskje igjen noen av bildene. Men i og med at jeg har fått endel nye lesere i løpet av det siste halve året er det gøy å se litt tilbake også..

Seadream er nok en av de beste feriene jeg har vært på. Der var det virkelig alt du kunne tenke deg. Med 110 gjester ombord, og hele 94 personer som jobbet på båten, så sier det seg kanskje selv at vi ble godt ivaretatt. Nydelig mat, drikke, soling, bading, vannsport, spa, trening og mye mer. Vi gikk ombord i København og etter 14 dager avsluttet eventyret i Bergen. Norske fjorder og fjell, svenske skjærgårder, mye vakker natur og strålende sol hele veien. Jeg skulle så gjerne godt ombord på Seadream igjen. Det hadde vært gøy å oppleve ny rute et annet sted i verden. Karibien kanskje? Nå var det heldigvis spesielt fin og varm sommer i juli-måned både i Norge og Sverige i fjor, så vi kunne ikke hatt det bedre.. Er det forresten noen av dere som har vært eller skal på tur med Seadream? Det hadde vært gøy å høre om! Livet på yacht var helt uslåelig.. Jeg elsker sjø og det som hører med på sjøen om sommeren. Både Ulrik og jeg har veldig lyst på en båt her i Oslo etterhvert. Vi får se hva det blir til. Foreløpig er vi takknemlige for å ha venner med båt. Hehe! 

Når jeg kikket gjennom bildene jeg hadde fra Seadream-turen fikk jeg sååå lyst til å gjenta den kvelden Ulrik og jeg sov ute under åpen himmel. Vi fikk oppredd seng på øverste dekk. Det var super deilig, og selvsagt veldig romantisk. I kveld skal jeg prøve å gjenskape den kvelden her på takterrassen. Lover å vise dere bilder! Altså, dere har et klissete innlegg i vente..

Kos dere videre denne herlige søndagen! Husk at dager som i dag ikke vokser på trær her til lands..Nyt, nyt, nyyyyt!

Vi blogges ♥

SOMMER PÅ HUK

Hei i solen! I skrivende stund ligger jeg på Huk sammen med Ulrik og steker i solen. Det er så fantastisk deilig vær i dag! Dersom det holder seg slik er det jo ingen grunn til å reise vekk til "varmere strøk". Vi nordmenn er så rare.. Fryser og klager på kulden gjennom hele året. Men når sommeren først kommer og gradestokken viser langt over 20 plussgrader, DA skal vi på ferie. Helst utenlands og så langt som mulig vekk fra Norge. Hehe! Hva er logikken her? God og varm norsk sommer er jo noe av det beste som finnes! Jeg krysser fingrene ♥

POCAHONTAS

Da er vi i fine Fredrikstad by. Vi kom i går og blir til i morgen. Glommafestivalen er det som skjer. Det er god stemning i hele byen. jeg skal vise dere flere bilder av det, men nå løper tiden fra meg her. 30 minutter forsinket til middag. Ikke bra.. 

Antrekket ble satt sammen i en fei, men jeg synes ikke det ble så verst? Ulrik mener jeg minner han om Pocahontas. Hehe! Toppen er fra Mango, skjørtet fra Nelly, smykker fra Love Frogner, sko fra Aldo, clutch fra Louis Vuitton og blazer fra River Island. Jeg liker godt disse fargene sammen. Litt røft med skjørtet, men samtidig litt søtt med det hvite og rosa. Dessuten bare elsker jeg gulldetaljer mot sommerbrun hud. Jeg skal ikke skryte av at jeg er så veldig brun, men litt farge har jeg da fått i år og mer skal det bli. 

Ha en fin lørdag, alle fine dere ♥

MINIFERIE

Da er vi på vei til slottet hvor vi skal gifte oss vinteren 2016. Noen som kan gjette hvor det ligger? Jeg er sååå spent! Klarte nesten ikke å sove i natt. Hehe! Vi har med oss Gopro kamera på tur, så her blir det masse kule bilder, og kanskje også videosnutter. Hva sier dere til det?

Ha en fin dag sålenge, så snakkes vi senere ♥

BÅTTUR TIL GIBRALTAR

Hei, dere! Her er et lite bildedryss fra båtturen vi hadde i går. Vi var på vannet fra 13.00-01.00, så det ble en litt lenger tur enn ventet. Det var veldig gøy å se Gibraltar, spesielt på kveldstid da hele fjellet var opplyst..Noen som har vært her før? Helt syk opplevelse! Det hadde vært gøy å gå i land en gang også. Det er visst apekatter som går fritt i fjellet der.. Moro! 

Vi kom som sagt hjem mye senere enn ventet i går, derfor fikk jeg ikke lagt ut de tre vinnerene jeg har trukket som får tilsendt boken "Stygg kjærlighet" før nå.

Men her er de:Takk til alle gode bokanbefalinger! Nå har jeg masse bra å velge i neste gang jeg får litt lesero. Anette, Kristine og Jeanette: Jeg sender dere boken så straks jeg kommer hjem. Flyet går i morgen tidlig.. For dere som ikke vant denne gang kan kjøpe boken HER <3 

Nå er vi klare for siste dag på stranden. Jeg har dessverre allerede begynt å flasse, men men.. Ingen verdensproblem akkurat. Den siste dagen skal uansett nytes til det fulle.

Vi blogges!

SEASON OPENING

God 1.mai, folkens! Her er noen bilder fra gårsdagen, hvor vi var på sesongåpning på Nikki beach Marbella. Det var helt sykt god stemning! Endelig fikk jeg brukt badedrakten min igjen også. Den passer seg liksom ikke alle steder, men her passet den perfekt. Hører været ikke er så bra hjemme i Oslo.. Skal prøve å ta med litt sol til dere når vi reiser hjem på mandag. I dag skal vi på båttur med noen venner av oss her nede. Følg meg gjerne på Instagram: @pilotfrue for flere oppdateringer i løpet av dagen.

Vi snakkes! 


HAPPY COUPLE

Hei, fine lesere! Tusen tusen takk for alle gratulasjoner. Jeg har planer om å ta dere med på hele bryllupsplanleggingen, fra start til slutt. Hva synes dere om det? Selv om både Ulrik og jeg er skikkelig glade i sol og varme, kan jeg allerede avsløre at dette blir et vinterbryllup. Denne jenta har nemlig hatt planene klare siden hun var liten..Det eneste jeg manglet var en mann. En drømmemann, som Ulrik. Nå er han min på ordentlig, og jeg er hans. Det finnes ikke noe vakrere enn akkurat det. Når to mennesker bestemmer seg for og dele resten av livet sammen <3

I dag feirer vi forlovelsen videre her på stranden i Puerto Banus. Vi har heldigvis noen dager igjen av denne fantastiske ferien.

Det er forresten første gang jeg har testet denne selfie-stangen. Helt genial! Det skal sies at vi fikk noen rare blikk, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg er i lykkerus, og da kan jeg gjøre hva jeg vil <3

I`M ENGAGED

Jeg har ikke fortalt dere om den siste og beste bursdagsgaven jeg fikk i går. Det var en ring.. Ikke hvilken som helst ring, men en FORLOVELSESRING. Princess cut! Akkurat slik jeg har ønsket meg <3

Ulrik fridde til meg på stranden med roser, bobler og jordbær. Det minnet meg faktisk litt om programmet "Ungkaren" som gikk på TV3. Positivt altså. Heldigvis for meg fikk jeg "bli med videre", og alle de tre rosene var kun til meg. Hehe! Bildene er tatt av kusinen til Ulrik som sneik seg bak i buskene. Jeg la faktisk ikke merke til henne før Ulrik sa det.

Frieriet var så romantisk og helt uventet. Han sa så mye vakkert før han reiste oss opp, og gikk ned på kne.. Hjertet mitt slo fortere enn noen gang. Jeg ble faktisk helt satt ut. Stedet, stemningen, han, og ja RINGEN var perfekt. Jeg har lenge håpet på at dette skulle skje, men trodde virkelig ikke mine egne øyne. Det er definitivt den beste bursdagen jeg har hatt i mitt liv! Nå føles det liksom helt okei å være halvveis til 50. 

Ulrik gjorde det på den gammeldagse måten, og ringte både mor og far og spurte om tilatelse tidligere på dagen. Bare det i seg selv er jo så herlig! Tenk at Ulrik vil gifte seg med meg? Jeg føler meg som verdens lykkeligste jente akkurat nå og klarer ikke slutte å smile.


For some people dreams really do come true..

BIRTHDAY GIRL

Look what I got for my birthday! Snille snille Ulrik vekket meg med tre herlige overraskelser. Denne fantastske selfie-stangen, et utrolig fint Hermes-armbånd og verdens fineste smykke, som er laget spesielt til meg..Et ekte pilotfruesmykke! Er jeg ikke heldig? Selfie-stangen kommer til å bli godt brukt fremover! Jeg gleder meg til å knipse i vei fra solsengen blant annet. Nå sitter vi og koser oss på en strandrestaurant i Puerto Banus. Solen skinner, og i dag velger jeg å tro at den skinner for meg og mine 25 år :-D

Kjøpte forresten denne morsomme vesken til meg selv i bursdsgspresang. Har sett etter slik lenge..Endelig fant jeg en jeg likte <3

Ha en fin dag videre!

I LOVE SUNDAYS

God kveld, fininger! I dag har vi som dere ser bare kost oss. Jeg er i utganspunktet veldig glad i søndager, og denne søndagen har ikke akkurat skuffet. Sol og fruit cocktails på mitt favorittsted "Astral" i Puerto Banus. Heaven! Fem om dagen, eller hva? Når vi kommer hjem skal jeg lære meg å lage noen av disse, spesielt raspberry mojito. Det kan da vel ikke være så vanskelig.. Noen som har en god oppskrift på det? 

Nå lader vi opp til morgendagen. For i morgen er det ikke hvilken som helst dag. I morgen har jeg bursdag, og den skal forhåpentligvis feires på stranden. Ønsker dere en fin kveld videre! Vi snakkes <3

MIN PROSTITUERTE VENNINNE

Dette innlegget skulle egentlig handle om hvor hyggelig det er å få komplimenter av andre jenter, men etter en meget relevant opplysning fra Ulrik i dag, så blir det en liten vri.. Jeg fortalte dere at vi skulle ut i går, og ut ble det. Vi var ikke hjemme før 07.30 på morgen i dag. Utestedene stenger så sent her nede. Jeg er faktisk glad for at det ikke er slik hjemme i Norge. Dagen etter en slik fest må man jo bare stryke i kalenderen. Den blir liksom ikke noe av.

Først møtte vi noen venner av Ulrik som bor her i Spania på Astral, deretter dro vi videre for å møte en venninne av meg fra Norge på Suite, og til slutt endte vi opp på Olivia før vi endelig tok til fornuften og dro hjem. Men nok om det. Jeg fikk meg en ny venninne. Det er henne jeg skal fortelle dere om. En smellvakker spansk jente. Hun var like gammel som meg og bodde i Marbella. Jeg traff henne på toalettet. Vi stod i kø sammen og av en eller annen grunn slapp hun meg foran henne i køen. Hun var supersosial, morsom og god i engelsk. Jeg følte at jeg kjente henne etter bare noen få minutter. Hun likte kjolen min, og sa jeg var flink til å sminke meg. Jeg ga henne komplimenter tilbake. Det var ikke akkurat vanskelig når hun så ut som en av Victorias Secret-modellene.

Hun fortalte meg at hun var ute med noen venner og pekte bort på bordet hvor de satt. Jeg ba henne bli med å danse med meg, Ulrik og resten av gjengen. Det ville hun. Jeg presenterte henne for Ulrik og ba han "ta vare på" henne, mens jeg gikk i baren for å kjøpe mer drikke til oss. Da jeg kom tilbake var hun borte og jeg så ikke mer til henne den kvelden. Litt kjipt egentlig, for hun virket som en veldig interessant person, og det var hun.

Da jeg spurte Ulrik om hvor hun ble av i dag fikk jeg meg en liten oppvekker. Han trodde jeg hadde forstått det, men jeg skjønte ikke at det var noe å forstå. Det så ut som om han skulle fortelle meg at hun var lesbisk eller noe sånt, og det hadde i og for seg ikke vært noe problem, bare en pinlig misforståelse mellom meg og henne. Men neida, han fortalte meg at hun var prostituert, og at hun gikk fra dansegulvet så fort hun skjønte at ingen av oss nordmennene var interessert i å betale for henne.

Huff.. Det er veldig trist at noen må, eller faktisk velger å leve slik. Nå vet jeg såklart ingenting om bakgrunnen til denne jenta, men jeg kjenner at jeg synes synd på henne. Faktisk veldig synd på henne. Når en så vakker og herlig jente lar seg misbrukes på den måten er noe alvorlig galt. I mine øyne fortjener hun en snill og god mann, trygg jobb og masse kjærlighet.BIKER BABE

For en dag! Vi har som dere ser vært ute på tur.. Motorsykkeltur! Jeg satt på med Ulrik, selv om jeg her "later" som om jeg kjører selv. Hehe! Jeg måtte jo bare ta det obligatoriske "biker babe" bildet. Alt for bloggen. Jeg synes det er veldig gøy å sitte på, men også litt skummelt. Følte jeg skulle falle av i noen av svingene, men det gikk heldigvis (sier jeg), og selvfølgelig (sier Ulrik) bra. Vi kjørte sist gang vi var i Marbella også, men det er over et år siden, så det føltes ut som første gang igjen. Sånn er det med alt man gjør sjeldent. De samme sommerfuglene i magen dukket opp og de samme banneordene inni meg kom når vi kørte fort. Jeg banner jo ikke høyt, kun inni meg. Men det er bare når noe er skikkelig gøy eller skikkelig skummelt. Det har jeg jo sagt tidligere.. Men uansett hvor ekkelt jeg synes ting er så liker jeg å utfordre meg selv, og bli med på ting som får meg utenfor komfortsonen. Det er jo så gøy! I hvertfall etterpå når jeg ser på bildene. Jeg liker å tro at jeg blir litt tøffere for hver gang. Stemmer ikke det?  

Ulrik: "Du må lene deg samme vei som meg."

Julianne: "eeeeeh..?"

Ulrik: "Gjør det slik at det føles naturlig."

Julianne: "Alt annet i hele verden føles mer naturlig enn akkurat det, men okei." 

En god erstatning til aktivitet istedet for soling i dag som jeg var såpass solbrent.. Rett og slett en luftig og morsom opplevelse! Nå skal vi freshe oss opp og ta en tur ut. Kjenner det skal bli godt med en drink. Ha en fortsatt god helg, alle sammen! Blogges mer i morgen <3

FARGERIK DAG

Hei, dere! La meg i sengen ganske så rød i går og våknet opp enda rødere i dag.. Huff, jeg smørte meg visst ikke godt nok. Heldigvis skal vi være her i såpass mange dager at vi kan finne på noe annet i dag enn å ligge i solen. Ulrik tror jeg gjorde det med vilje, siden jeg har så lyst til å ta en tur på La Canada (kjøpesenter). Neida, joda... Hehe! 

Har på meg en av de mest behagelige kjolene jeg har i dag. Kjøpt på Topshop i London. Jakken er fra Primark. Elsker den freshe grønne fargen! Den blir ekstra fin når jeg får litt mer farge. Brunfarge altså, ikke rød som nå.

Jeg har lagt meg til rette i skyggen og funnet meg en herlig liten arbeidskrok. Regninger må betales, mailer må besvares og innlegg må lages. Nå er jeg snart ferdig med det som må gjøres før helgen. Resten av dagen tar jeg fri. Hører likevel fra meg til dere litt senere da. Det er jo bare hyggelig! 

Jeg blir så glad av alle disse fargene. Typisk spansk. Vi burde bli litt flinkere med farger hjemme i Norge også. Spesielt når det kommer til interiør. Vi snakkes senere. Ønsker dere en god fredag og snaart helg <3
MITT DRØMMEYRKE

Hei fra Spania! Nå ligger vi på en beachclub i Puerto Banus og koser oss. I dag ble det english breakfast og lunsj på stranden. Tipper vi kommer til å bli liggende her noen timer til. Kjenne litt på varmen, og ikke minst feriefølelsen. Det er deilig det! Jeg har forresten på meg den nye bikinien fra VS som jeg fikk av Ulrik. Liker den kjempegodt allerede! Jeg har plukket ut noen flere spørsmål fra spørsmålsrunden, og tenkte at akkurat disse passet bra i dag.. 

"Hva er ditt drømmeyrke?"

Det må være en jobb hvor jeg er min egen sjef. Fri til å strukturere hverdagen selv, fri til å reise, fri til å jobbe hvor jeg vil og når jeg vil, og fri til å jobbe hvor mye jeg vil. Mitt drømmeyrke har jeg faktisk i dag, og det er å leve som blogger. Akkurat nå føler jeg meg veldig heldig som jobber to uker fra Marbella. 

"Hvilken utdanning har du?"

Det er ikke uten videre at jeg valgte å starte en blogg. Jeg er for det første veldig glad i å skrive, og tok utdanningen min på Norges kreative fagskole (I dag: Norges kreative høyskole). Der gikk jeg to år sammen med mange herlige studenter og lærte masse nyttig. Ved siden av skolen praktiskerte jeg både hos IN magasiet, Kvinneguiden og i Klikk helse. Jeg ønsket ikke å gå videre på tredje året (bachelor), nettopp fordi vi den gang ikke hadde noe tilbud i Norge. I dag er det blitt det, men jeg er likevel ikke motivert til å sette meg på skolebenken igjen. Jeg opplever at det er den erfaringen jeg har som teller i slike kreative yrker, ikke nødvendigvis mange år med skolegang.  


"Var du flink på skolen?"

Jeg har aldri vært best i klassen, men heller ikke den dårligste. En pliktoppfyllende elev som både skuffet og imponerte. Jeg kan hvis jeg vil. Det er det viktigste. Nå vil jeg, og defor kan jeg. 

Hvordan er været hjemme i Norge? Det ble jo så fint før vi dro.. Håper det holder seg fint for dere! Ha en fin dag videre, alle sammen <3

IPHONE-SYKEN?

God morgen! Vet dere hva? Nå blogger jeg fra min splitter nye iphone, som jeg har kjøpt helt selv. Ja, dere hørte riktig. I en alder av snart 25 har jeg kjøpt min første telefon. Ulrik lurte på hvordan det føltes, og jeg kan si dere at det føles veldig bra, som å bli voksen. Alle de tidligere mobilene mine har jeg enten fått i bursdag, til jul, arvet eller ja, dere skjønner. Tiden var inne. 

Jeg som de fleste andre jeg kjenner lever for ipone. Ingen over, ingen under. Likevel klager vi, inkludert meg selv. Vi klager over dårlig batteri, dårlig kamera, dårlige skjermer, dårlig ditt og dårlig datt. Jeg har vært spesielt oppgitt over batteerikapasiteten, da jeg ALLTID går tom for strøm i ugunstige situasjoner, og må lade telefonen opptil flere ganger om dagen dersom den skal holde. Jeg håper så inderlig at det blir bedre med denne gullklumpen, men jeg regner vel egentlig ikke med det. Likevel er det iphone jeg faller for. En gang iphone, alltid iphone. Jeg er rett og slett avhengig. Det finnes garantert mange andre gode og ikke minst bedre smarttelefoner der ute, men iphone er førstevalget, gang på gang. Hvorfor er det slik? Har vi fått iphone-syken?  

Prøvde å ta x-antall bilder med den nye iphonen, men jeg er fortsatt ikke imponert over bildekvaliteten, så sverger til vanlig kamera. Jaja.. Den er fin å se på da. Neste stopp: Gardermoen.. Marbella here we come! Vi blogges fra Espan̂a <3
10 KILO FOR MYE

Da er vi hjemme i Oslo igjen. Påsken er offisielt over og jeg føler meg 10 kilo tyngre.. Jeg skjønner jo at det ikke stemmer, men det er sikkert flere som føler det på samme måte etter ferien.. Mengder med god mat, godteri og alkohol er inntatt. Jeg har rett og slett ignorert den kommende bikinisesongen i noen dager. Gøy var det, men i morgen setter jeg inn giret. Tallet på vekten spiller egentlig ingen rolle, men den følelsen jeg har nå er ikke spesielt digg.

Jeg gleder meg til å starte dagen i morgen med sunn mat og trening. Det kan nok tenkes at jeg oppdaterer med noen helserelaterte innlegg denne uken. Selv jobber jeg litt med motivasjonen for tiden, og vil derfor gjerne at dere deler gode erfaringer rundt det å holde treningslysten oppe. Vi må hjelpe og motivere hverandre frem mot sommer og nye ferier.

Tilbake til påskeferien.. Det har vært noen fantastiske dager som jeg kommer til å leve lenge på. Ulrik og jeg avslutter påsken 2015 med en aldri så liten sushi-date her i stuen. Usminket i kosedress. Herlig! Jeg har blitt så glad i philadelfia maki. Mmmm <3   STILL GOING STRONG

God kveld! Jeg er forsatt på Geilo. I og med at vi kom opp litt senere enn forventet, så bestemte vi oss for å bli en dag lenger her på fjellet. Vi hører det omtrent har stått stille i trafikken herfra til Oslo hele dagen. Stakkars dere som har stått i den køen. Jeg angrer ikke et sekund på at vi utsatte hjemreisen til i morgen. Ser dere forresten de fine "drikkevottene" mine? De er det svigermor som har strikket. Helt geniale å bruke ute! De har kommet godt med denne påsken.

Nå står vi pyntet og klare for middag. Ja, vi pynter oss på fjellet. Det er helt vanlig på Dr. Holms hotell. Jeg er ikke så veldig sulten, men ganske så tørst.. Ulrik klager på at jeg skriver sakte her nå. Selv synes jeg at jeg er flink til å oppdatere dere selv om jeg har "påskeferie". Som blogger tar man jo aldri helt fri, men det gjør meg ingenting. Det er fordi jeg elsker det jeg driver med. Det er lett å se hvilke som kun ser på bloggen som en jobb og hvilke som faktisk trives med dette. Jeg kjenner allerede at det skal bli godt å få enda mer tid til dere når jeg kommer hjem. Uken som har gått har vært hektisk. Slik er det jo for alle rett før påske og helligdager. Mye som skal på plass. Men, men.. Nå venter de ved middagsbordet på Brasseriet. Vi blogges mer i morgen <3


PÅSKEEGG WITH LOVE

Endelig kom påskeharen! Ulrik altså.. Han overrasket meg med et egg fullt av masse godsaker. Heldig jeg er! Som dere ser så har vi det ikke akkurat trist her på Geilo. Solen skinner fortsatt og nå skal vi ut på terrassen og grille. Påsken er ikke til for å telle kalorier, så jeg har satt sukkerstoppet mitt på pause. Det er lov det? :-)

Påske for meg er først og fremst familie. Tid sammen med de menneskene som betyr aller mest for meg. Den tiden er dyrebar. Jeg gleder meg alltid like mye til å tilbringe påsken på fjellet med familien. Nå skal det sies at familien min er i overkant morsom og inkluderende. Vi er ikke sammen fordi vi "må", vi er sammen fordi vi har det så gøy og setter utrolig stor pris på hverandre. 

Noen av de beste festene og ofte de seneste kveldene opplever jeg sammen med familien min. Gjerne til fjells som nå, eller på sene sommerkvelder. Jeg føler meg priviligert med disse menneskene rundt meg. Dersom det hadde vært mulig å velge sine foreldre og søsken, så hadde jeg skjønt det. Men vi vet jo alle at det eneste man ikke kan styre er akkurat det. Jeg har nok hatt flaks. DENIM ON DENIM

Hei, dere! I går kveld kom vi frem til Måløy. På besøk hos svigers. Vi får kalle det "vinterferie del 2". Kjempekoselig! Jeg har faktisk aldri vært her på Vestlandet før, kun kjørt forbi båt og det er jo rett og slett flaut. Det skal bli fint å få oppleve litt mer. Jeg hører de skryter av både vakker natur og god sjømat. Det gledes! 

Jeg har blitt så glad i jeans on jeans. Tipper jeg blir mye å se i olastoff denne våren. Det er jo så fresht! Jeg ønsker meg en jumpsuit i lyst olastoff. Helst med lange bein.. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det? Har sett litt rundt, men finner bare ulike playsuit-varianter. Inntill videre kombinerer jeg forskjellige skjorter og bukser. Ulrik synes jeg ser ut som en indianer..Jeg vet ikke om det er bra eller dårlig, men jeg liker stilen uansett <3 

Nå skal vi en tur ned til sentrum. Ønsker dere alle en herlig lørdag videre! 


TACOFREDAG

God kveld! Her kommer en litt sen oppdatering med bilder fra dagen. Vi har som dere ser bare kost oss fra morgen til nå. Jeg elsker livet her på Geilo! Gode frokoster, ski, afterski og sene kvelder. Vi reiser desverre hjem i morgen, så i kveld blir det fest. Hører noen rykter om at Dr. Holms er fullbooket i dag, så da regner jeg med at det blir litt mer liv enn det var i går. Men først må vi ha litt mat i magen, og hva er vel bedre enn en gjennomført tacofredag? Det var mitt forslag og jeg fikk heldigvis tommel opp av de andre. Yummi!

Ønsker dere en fin kveld videre. Vi blogges <3

 

VI MED VINTERFERIE

Da var vi tilbake i leiligheten etter en kjempedag på ski. Jeg var litt småredd i førsten, men det kom seg fort. Kjenner at jeg blir støl i morgen. Det hører med. Nå står det vafler og kos for tur. Vi var såvidt innom skibaren for litt afterski, men der var det ikke mye liv. Kun ski..På TV. Det er kjedelig det. Vi fortsetter heller festen for oss selv. Det er i hvertfall en ting som er sikkert og det er at det er herlig med vinterferie. Den burde vært obligatorisk, selv for oss voksne. Enig?


SUPERKLAR I SUPERUNDERTØY

Vi er vel fremme på Geilo. Ulrik, jeg og et hyggelig vennepar fra Stockholm. Frokosten er inntatt og alle er superklare for bakken. Jeg har ikke hatt vinterferie siden jeg var liten jente, så dette føles bra. Jeg har heller ikke stått på ski siden påsken i fjor, så jeg er litt spent. Det blir gøy å prøve igjen. Ski er vel som alt annet.. Har du lært det en gang så kommer du fort inn i det igjen. Men det pleier å kile litt i magen i starten.  

Jeg har ikke rukket å svare på alle kommentarene fra i går. Skal sette meg ned med de etterpå. Takk for både ris og ros! Dere skal ha for at dere er aktive. Oppdaterer med bilder fra dagen senere!