hits

EVENTER

KLAR FOR LANSERING AV TELEGAPP!

Annonse

God lørdag, fine lesere! Jeg kom på at jeg har glemt å fortelle dere om hva jeg skal i helgen. I skrivende stund er Ulrik og jeg på vei til Gardermoen. Jepp, dere leste riktig. Vi skal ut på tur og neste stopp er Trondheim igjen. Hehe! Denne gang for fest og moro. Vi reiser opp i dag og ned i morgen for å være med på lanseringsfesten av TeleG og en ny app som er helt genial og da mener jeg  g e n i a l !

Både Ulrik og jeg lastet ned appen i Appstore for noen dager siden selv, og jeg har planer om å overtale familien min og alle vennene mine til å gjøre det samme. Appen viser nemlig hvor familie, venner og alle andre er i realtid, også mens appen ikke er i bruk. Hva er forskjellen på denne appen og Snapmap? Jo, de skal jeg fortelle deg..  Snapmap viser kun hvor venner var da de åpnet appen sist. TeleGAPP viser deg hvor vennene dine faktisk er hele tiden i et levende kart. Sykt kult!

Du bestemmer forresten selv hvem som kan se deg og du kan skule deg helt for alle eller enkelte du ikke vil skal se deg. Er du litt mer sosial av deg, slik som Ulrik og meg så kan du også gå public å se ukjente i appen. Denne funksjonen gir deg muligheten til å bli kjent med folk i området, chatte og se profilen deres. Ved å linke til Instagram, Snapchat og Facebook inne på din egen profil i TeleGAPP får du fort flere følgere i kanalene du linker til.

 Ses vi på lanseringsfesten i kveld? Hvis ikke kan du følge Ulrik og meg på @mrulriknygaard og @pilotfrue. Vi skal være aktive både på snap og insta begge to gjennom hele dagen og natten. Og husk.. Hvis du vil se hvor vi befinner oss må du legge oss til som venner på TeleGAPP. Vi chattes der
 
 

HELT OK Å SKEIE UT

Det ble ikke mer enn 3 glass på denne jenta i går, men jeg storkoste meg i flere timer og det føltes bra å senke skuldrene helt. Ulrik og jeg var nok noen av de første som dro fra eventet. Vi var begge trøtte og sultne så kvelden endte på Burger King, av alle steder. Hehe! Jeg hadde jo bestemt meg for å skeie ut og da hører Hamburger med. 

Kjolen jeg hadde på meg var som sagt fra Undorn. Det er samme merket som brudekjolen min og alle klærne vi hadde på oss under bryllupshelgen. På bildet til høyre ser dere selveste George Lazenby, agent 007 fra «On Her Majesty's Secret Service». Dette bildet tok jeg av han på The Thief før vi dro videre til eventet på Vika kino. Jeg har aldri vært noe stort James Bond fan, men det var likevel gøy å møte han og høre den morsome historien om hvordan han lurte seg til rollen som James Bond. Han var nemlig ikke skuespiller, selv om han utga seg for å være det og løy om å ha spilt i store roller for å få denne rollen. En imponerende løgn, om det er lov å si det.. Bildet av Ulrik og meg er det eriksenfoto.no som tok på den røde løperen.

Nå skal jeg rydde og gjøre det fint her hjemme før helgen. I morgen kommer nemlig svigerforeldrene mine på besøk. Derfor er det ekstra viktig at ting er på plass. Men først vil jeg bare få ønske dere en god fredag videre og snaaart god helg. Vi blogges nok mer senere i dag!

BLOPPISEN PÅ Vérité

Takk for i går, jenter og gutter! Denne dagen ga virkelig mersmak. Jeg fikk solgt endel klær, men har forsatt massevis av topper, skjørt, jakker, kjoler, sko og vesker igjen. Men sånn er det vel alltid. Jeg lurer på om jeg skal legge ut noen av godbitene her på bloggen eller finne på noe annet lurt. Det er i hvert fall flere ting igjen som jeg ikke bare kan gi bort.. Den lyseblå pradavesken min foreksempel. Jeg fikk et par bud på den i går, men de var litt for lave dessverre. Send meg en mail på pilotfrue@outlook.com dersom du er interessert i den.

Ellers vil jeg takke @gilmakeup, @carinadahl og @meisterlinni for en herlig dag! Vi hadde det fantastisk morsomt sammen. For en herlig gjeng! Jeg fikk meg flere gode lattere sammen med disse søte jentene 

Jeg vi også få takke den kuleste fotografen @marianjade, som knipset rundt i lokalet mens vi holdt på, jentene fra @danskebankno, som hjalp alle de snille kundene våre med betalingsløsningen fra MobilePay og Vérité på Aker Brygge for lån av lokalet :-)

 

Fotgraf: Marian Jade

EN LITEN OPPFORDRING

Annonse

Hei, dere! Nå til søndag står Gilan, Carina, Linni og jeg klare klokken 15.00 med godbiter fra garderobene våre på Vérité Aker brygge. Kommer du? Jeg håper at jeg ser så mange som mulig av dere der! Det hadde vært utrolig hyggelig å få hilse på dere. Jeg er sikker på på at dette kommer til å bli en morsom dag med masse herlige mennesker samlet på et sted. Men over til det som mange har spurt om, nemlig hvordan vi løser det med betaling denne dagen. Jeg og resten av jentene har inngått et samarbeid med MobilePay og oppfordrer dere derfor til å laste ned denne mobilbetalingsappen i forkant av bloppisen. Dette for å gjøre det enklere og raskere både for deg og for meg på søndag. Da slipper du og ta ut kontanter og jeg å ta i mot masse kontanter. Under får dere forresten se en del av tingene som skal selges på søndag..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MobilePay er forresten gratis å bruke og det spiller ingen rolle hvilken bank man har. Betalingsappen er også kjekk å ha ellers når man skal sende penger, be om penger, dele regningen på restaurant eller betale i kassen på Rema 1000. Jeg kjenner at jeg kommer til å bli helt avhengig av denne appen. Dere aner ikke hvor ofte jeg glemmer bankkortet mitt hjemme eller i bilen når jeg skal på trening foreksempel og drar innom Rema på vei hjem. Med denne appen slipper jeg å legge fra meg varene og gå ut av køen som en eller annen tulling. Huff, det er jo så flaut. For mobilen glemmer jeg jo ALDRI. Hehe! 

Det jeg liker best ved MobilePay er at den er enkel å bruke. Jeg hater avanserte apper. Nå skal det sies at jeg ikke er så teknisk av meg og at jeg gir opp nye og ukjente ting veldig fort om jeg ikke får det til med en gang, så når jeg sier at noe er enkelt å bruke så er det enkelt. Det eneste du trenger er å gjøre er å legge inn telefonnummeret ditt, kortinformasjon og bankkontonummeret du ønsker at pengene skal trekkes fra. Du kan også legge inn flere kort/kontonummer, slik at du enkelt kan bytte mellom ulike kontoer. Det er veldig kjekt for meg som har flere kontoer på grunn av firmaet mitt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Appen fungerer heldigvis på alle telefoner. Den finnes derfor både i App Store, Google Play og Windows Phone Store

Jeg er kjempe glad for at de har hjulpet oss jentene med å sette opp denne betalingsløsningen til bloppisen. Jeg har jo brukt appen en stund nå, og er ikke overrasket over at MobilePay har vunnet de fleste tester, da den er så enkel å bruke. MobilePay er helt klart en av mine favorittapper for tiden. Jeg bruker den relativt ofte. Senest i går brukte jeg MobilePay da jeg skulle be en venninne om penger for flybilletter som jeg har lagt ut for. Rett skal være rett ;-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Les mer og last ned MobilePay her  Du kan også følge de på Facebook her 

STARSTRUCK

Billetten var sponset

Hei, dere! Det ble ikke tid til flere oppdateringer her inne i går, men jeg var jo ganske aktiv på Snapchat, så de som ville fikk likevel følge meg både på sminkekurset og på fest. Hehe! 

Jeg var så heldig at jeg fikk en billett av Face Modell & Management til makeupkurs med selveste Mario Dedivanovic og må innrømme at jeg ble rimelig starstruck da jeg møtte han. Det var utrolig lærerikt og fascinerende å følge med når han sminket modellen til Face på scenen og stemningen i salen var helt magisk. Jeg ser at Jon Lundemoen (min kollega i Side 2) har lagt ut et innlegg fra kurset med flere gode bilder av modellen. Jon er som mange vet en dyktig makeupartist selv, så jeg anbefaler å lese hva han skriver om contouring. Innlegget finner dere her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg jobbe videre med et annet innlegg som kommer senere i dag, hvor jeg skal fortelle om noe genialt som Ulrik og jeg har testet ut denne uken.. Vi snakkes mer etterpå 

ONCE IN A LIFETIME

Reklame

Vil DU være med på tidenes makeupkurs som holdes av selveste Mario Dedivanovic? Da må du melde deg på snarest! Mario er kjent for signaturlooken til Kim Kardashian og har sminket søstrene Kylie, Kendall og Kourtney flere ganger. Jennifer Lopez, Eva Longoria og Ciara er også noen av navnene på den eksklusive kundelisten hans.

Hvor gøy hadde det ikke vært å lære de triksene Mario bruker på disse stjernene? Jeg har allerede sikret meg plass på eventet som holdes her i Oslo 12. mars i samarbeid med Face modell & Management (Face er et selskap som driver virksomhet innenfor modellbransjen, management og event) og Rebirth of the princess (butikk på Frogner som blant annet er den eneste agenten til Sherri Hill i Norge). Det her kan vi bare ikke gå glipp av, jenter. Denne muligheten får vanlige folk som deg og meg bare en gang i livet.. 

Kjøp billetter HER ♥ Følg Rebirth of the princess på Facebook HER  og Face modell & Manegement HER  

Mer informasjon om påmelding ser du her: 

Har du allerede meldt deg på? Da håper jeg at vi ses! Shit, som jeg gleder meg 

 

FØRSTEGANGS FESTBREMS

Hei, til dere som er våkne. Denne flinke jenta ble ikke med videre på etterfesten, men dro hjem etter prisutdelingen på Hotel Continental. Det er en første gang for alt og nå var det min første gang til å være en festbrems. Jeg må innrømme at det fristet å bli med flere av jentene videre på Baroque. Det er ikke helt likt meg å kaste inn håndkledet så tidlig, men jeg er veldig glad for å sitte i kosedressen akkurat nå og garantert enda gladere i morgen når jeg våkner. Men nok om det..

Jeg storkoste meg på Blog Awards sammen med Anette Marie og ikke minst en masse andre herlige bloggere! For en kveld, for et opplegg og for noen fantastisk flinke bloggere som stakk av med prisene. Ekstra stolt er jeg selvsagt av Side 2 vinnerne Casa Kaos (Årets gullpenn) og Sophie Elise (Årets blogger og Folkets favoritt). Gratulerer så mye til dere begge to! 

Verdens snilleste og sunneste Anette Marie kjørte meg hjem. Hun drikker jo ingenting nå som hun går på diett (bikinifitness). Tanken var å dra hjem til min kjære Ulrik og bare kose meg i sofaen med han resten av kvelden, men Ulrik står fast i snøstorm på jobb, så i natt blir det bare meg og Stella..

Bildet er lånt av seher.no

Anette Marie i kjole fra Nelly og jeg med kjole fra Undorn

#VINDERENFEST

Hei, alle sammen! Som dere vet kickstartet vi sommeren med en skikkelig sommerfest her hjemme på lørdag. Kvelden og festen var super vellykket, og alt gikk heldigvis som planlagt. Både Ulrik og jeg er er strålende fornøyde, og gleder oss allerede til neste gang, men inntil det får vi kose oss med disse herlige bildene. Se så flotte venner vi har! Takk for at dere kom og gjorde denne kvelden fantastisk. Vi er glad i dere alle sammen!

Alle de fine blomstene fikk vi låne av Blomsterpikene. Til dere som spurte om den gode proseccoen vi tok dere i mot med, så var denne fra Mionetto. Dere finner forresten flere bilder fra festen på #vinderenfest og #blomsterpikenesverden 

Photos: Karl Lindqvist Bergstrand

@exellentpicture

 

NABOVARSEL

I morgen er det duket for fest. Årets sommerfest! Ulrik og jeg elsker å arrangere fester, og har derfor blitt enige om at vi inviterer alle våre venner to ganger i året til en gjennomført helaften her hos oss. Kun det beste er godt nok for våre venner, så forberedelsene er mange. Temaet er enkelt: SOMMER! 

I dag skinner solen her på Vinderen. Jeg krysser fingre og tær for at været holder seg til i morgen. Det ser ikke helt lovende ut på værmeldingene, men jeg har likevel troa. Det lønner seg alltid å være positiv, eller hva?

Jeg er så takknemlig for å ha så mange gode venner. Det er nesten litt rørende i dag som meldingene kommer inn fra den ene etter den andre. Alle gleder seg til fest, og det gjør jeg også. Halve moroa er jo gleden og forberedelsene. Det synes nå i hvertfall jeg. Jeg lover å vise dere masse bilder fra festen, og som dere ser kommer kvelden til å bli meget fargerik. Jeg elsker farger og blomster og er kanskje kjent for å overdrive litt, men det er bare gøy. More is more! 

Selv om jeg får hjelp fra både øst og vest, så er det masse som skal på plass før morgendagen. Her er det altså bare å hive seg rundt. Flate sko på denne jenta i dag. Jeg ønsker dere alle en solfylt fredag og snaaart god helg   MASTERCHEF NESTE

God kveld, fininger! Takk for alle gode spørsmål til spørsmålsrunden jeg hadde tidligere i dag. Det er fortsatt mulig å henge seg på, men jeg begynner å svare dere allerede i morgen. Her er noen bilder av vår torsdagskveld.. Som dere ser, så går vi for masterchef neste ;-)

Vi var på et "bloggevent" på Mathallen. Det var både interessant, lærerikt og ikke minst morsomt. Alt blir jo litt ekstra gøy med bobler i glasset! Vi spiste masse god mat, som vi hadde vært med på å lage selv. Jeg ble veldig imponert over egne ferdigheter, og ikke minst gruppen vår. Et skikkelig dreamteam! Det er nesten litt rart hvor sjarmerende det er med menn i forkle. Jeg må innrømme at jeg følte meg nyforelsket igjen. Det er ikke så mye som skal til, og matlaging er kanskje noe av det hyggeligste og mest sosiale man kan gjøre sammen <3

Nå er vi klare for sengen. Goodiebagen må spares til helgen.. Da blir det mer sprell og fanterier. God natt, alle sammen! 
TAKK FOR I GÅR

Her er noen bilder (i hundre forskjellige lys) fra kvelden i går.. Vi hadde det supergøy! Ingeborg vet å lage fest. Til tross for elendig vær, så fikk jeg likevel vårstemning i lokalene. Bra jobbet av festkomiteen :-)

I dag er formen litt redusert, men det var det verdt. Møtte forresten herlige Gilan med mannen hennes i går. Like vakker som alltid! Hun minner meg sånn om Carrie Bradshaw. Er dere ikke enige? 

I natt gikk Ulrik og jeg fra å være samboere til å bli ektefeller. I hvertfall i følge Side 2. Hehe! Hyggelig det, men til informasjon så er vi ikke gift. Jeg venter fortsatt på ring rundt fingeren. Forhåpentligvis blir det virkelighet en dag, men det får være opp til han. Jeg kommer aldri til å ta det steget. Kall meg gjerne gammeldags, men jeg synes det er menn som skal fri, ikke vi kvinner..

Se flere bilder fra kvelden på #side2fest eller backstage-bilder HER

Nå skal det bli godt med et avslappende bad og ansiktmaske. Kroppen skriker etter pleie! Det blir definitivt ingen trening i dag. Kun avslapping og opplading til resten av helgen. Vi blogges <3


 

SPRING FLING FABULOUS

Da gjør vi oss klare til Side 2 fest. 10 års jubileum! Woho :-D

Rakk desverre ikke vorspielet, men vi lager vår egen lille fest her hjemme. Søteste Linn Therese, (som forresten er singel) har sminket og stylet meg på håret. Jeg er sååå fornøyd! Vi gikk for sotede øyne, ferskenfargede lepper, sommerkrøller og volum i håret. Min "signature-look". 

Vi var litt (mye) uheldige med været i dag, men jeg tar en for laget og kjører vårtemaet "spring fling fabulous" fullt ut. Har overtalt Ulrik til å gjøre det samme. Kameraet blir selvsagt med. Oppdaterer dere i morgen med forhåpentligvis mange freshe bilder <3 

Ha en fin kveld, alle sammen!

WORLD CUP LOOK

Da sitter vi i bilen på vei til verdens navle, Vikersund. Min gode venninne Laura hjalp oss med "World Cup looken". Jeg overtalte Ulrik til å la henne male det norske flagget i ansiktet hans også. Viktig å matche hverandre!    

Jeg synes det er så gøy med fletter for tiden. Liker trenden og ikke minst det søte og uskyldige utrykket man får. Typisk norsk. Det spørs om vi ser like freshe ut i morgen.. Men jeg lover å oppdatere med masse bilder uansett, både her på bloggen og på Instagram: @pilotfrue.

Tjohei, dette blir moro! Ha en fin fredag alle sammen :-D  HOUSEWARMING

Sponset Innlegg

God kveld, dere! Her kommer noen bilder fra festen i går. Det ble dessverre mye blurry bilder pga dårlig lys, ikke noe med fotografen å gjøre :-) Vi fikk levert fingermat fra Billies Kitchen (meny 2) her på Vinderen. Helt genialt når man inviterer til fest med så mange mennesker, og ikke minst supergodt. Min favoritt var nok den spicy krabben <3

Ellers prøvde vi oss på litt forskjellige punsjer.. Det er også en smart ting å servere i slike settinger. Vi googlet oss frem til den ene oppskriften etter den andre. Neste gang skal jeg undersøke litt mer i forkant. Kanskje dere har noen gode punsj oppskrifter?

Antrekket for kvelden var denne fantastiske Bandage kjolen fra Kouture. Jeg bare elsker blåtonen! 

Nå ligger Ulrik og jeg rett ut i hver vår sofa. Jeg tipper det blir noe takeout etterhvert. I morgen er det ny uke med masse spennende på agendaen. Ha en fin søndag videre!
Photos: Marian Jade

DETOX-LUNSJ

På onsdag var vi på superlunsj på Kolonihagen i Oslo. Her er noen bilder fra lunsjen og foredraget med John Opsahl. Den mannen kan det han snakker om. Det var tydelig å se at dette var mer enn jobb for han, heller en livsstil. Det er så gøy å høre på mennesker som virkelig brenner for det de driver med. Jeg må rett og slett få kalle han et inspirerende vesen. En supermann.

Temaet for dagen var detox, men vi fikk også mye god informasjon om supermat. Jeg har aldri prøvd noen av disse produktene før, så det blir spennende. Det kommer nok en oppdatering etter at jeg har testet ut forskjellige oppskrifter. Jeg er jo veldig glad i smoothies og skjønner nå at jeg må tørre å bruke mer grønnsaker, ikke bare frukt og bær (som de fleste gjør). 

Både Ulrik og jeg er opptatte av å trene og spise sunt. Ingen av oss er hysteriske når det gjelder verken mat eller trening, men vi bryr oss kanskje litt over gjennomsnittet. Derfor var det veldig gøy å bli invitert hit. Det gav i hvert fall meg en masse motivasjon til å spise sunnere. 

 Reklame

SLETTVOLL LANSERINGSFEST

 God kveld! Jeg kom akkurat hjem fra Slettvoll sin lanseringsfest. Utrolig hyggelig kveld med mange flotte mennesker. Nils Noa som DJ for kvelden og mye godt å smake på. Det var gøy å høre litt om historien til Slettvoll og møblene de lager. Mer om akkurat dette skriver jeg om i høstutgaven av IN magasinet. Jeg gir dere beskjed når den tid kommer. Jeg har sagt det før og sier det igjen.. Herregud så mye fint det er på Slettvoll! Vi bestilte nylig både vitrineskap og sjenk av Helene Hennie i fargen værbitt. Den fargen har jeg falt pladask for ♥ Det eneste negative er leveringstiden på noen av møblene. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Nå er det leggetid for denne jenta. Vi skrives i morgen!    

SHERRI HILL KUNDEKVELD


God fredag kveld! Her er noen bilder fra gårsdagens event. Det var utrolig mange fine kjoler der! Skulle gjerne hatt de alle sammen hengende hjemme i garderoben :-D Vana har gjort en god jobb med å plukke ut denne kolleksjonen. Det er ingen tvil om at hun vet hva vi jenter vil ha. Vana er agent for Sherri Hill og har agentur på dette i Norge. Send melding på innboks for spørsmål angående bestilling. Flere bildene av kjolene kommer   

 

 

 

FOR DEG SOM ELSKER KJOLER

Hei og god søndag! Jeg har fått gleden av å invitere dere på Sherri Hill kundekveld 28.august. Her vil det være et kjempeutvalg av Sherri Hill kjoler 


Personlig bare ELSKER jeg disse kjolene! Du får de i både korte, lange og todelte varianter. De vakre kjolene er ment for anledninger du ønsker å føle deg litt ekstra vakker. Prinsesse for en dag! Du kan melde deg på HER og send fult navn for påmelding på innboks. Dette blir en uforglemmelig jentekveld med herlige premier, makeover, godiebags, forfriskelser og Froosh smoothies til alle. Her ser du min favorittkjole fra Sherri Hill:

Jeg gleder meg kjempemasse til denne kvelden! Kanskje blir det også en ny favoritt i samlingen min.. Håper vi ses