hits

MAMMABLOGGERE JEG SER OPP TIL

05.12.2017 - 17:55 57 kommentarer

Hei, dere. Her sitter jeg i joggedressen og leser mammablogger. Mitt nye tidsfordriv.. Hehe, neida. Men i løpet av det siste året har jeg begynt å følge med på ulike mammabloggere. Først og fremst fordi småbarnslivet naturligvis interesserer meg mer og mer, men også fordi jeg vil se og lære hvordan en hverdag som blogger på fulltid og mamma på fulltid kan kombineres siden det forhåpentligvis er slik fremtiden min vil se ut..

Det er flere dyktige mammabloggere der ute og sikkert mange jeg ikke en gang vet om, men her er i hvert fall en beskrivelse av tre mammablogger som jeg liker godt og hvorfor jeg liker de:

Stine bak bloggen Speiltvilligene.blogg.no:

Stine er den mest kreative mammabloggeren jeg vet om og imponerer meg faktisk hver uke med alt det morsomme hun finner på alene og ikke minst sammen med jentene sine. Hun er hva jeg kaller en drømmemamma som etter min mening har funnet en fin balanse i forhold til hva som kan deles av barn på sosiale medier og hva som ikke bør deles. Dessuten er bildene av barna alltid smakfulle og fine, uten at hun gir deg dårlig samvittighet for at alt skal være "så perfekt". Hun er rett og slett inspirerende!

Anne Britt bak bloggen Annebrith.blogg.no:

Anne Brith er den morsomste mammabloggeren jeg vet om. Det er ingen tvil om at hun skaper mye god stemning i familien. Jeg liker at hun setter krav til barna sine og blir rørt av det engasjementet hun legger i fritidsaktiviteter og lekser. I tillegg virker hun enormt inkluderende og lar barna bidra på kjøkkenet til tross for at hun er en perfeksjonist når det kommer til baking. Tenk å ha en mamma som er så flink til å bake som henne og som baker så ofte som henne! Det er jeg sikker på at mange misunner.. Anne Britt er herlig!

Anna bak bloggen Mammatilmichelle.blogg.no:

Anna er den ærligste mammabloggeren jeg vet om. Hun virker som en sterk mor som setter nett-trollene på plass, og har bevist gang på gang at barna betyr mest. Det er godt å se hvordan Anna holder familien sammen mens det stormer rundt henne i media. Fint er det også å se at hun skjermer barna fra temaer de ikke trenger å bli koblet med og at ikke alle innlegg i løpet av uken handler om barna. Jeg synes også at hun og mannen hennes er gode forbilder for familier i dag som vokser opp med "mine og dine" barn, noe jeg og veldig mange kjenner til. Anna er rettferdig!

P.s. Selv om jeg liker disse tre mammabloggerne betyr det ikke at jeg er enig i alt de gjør og alt de skriver. Det betyr bare at jeg synes de er gode mammaer og at jeg mener de klarer det å sjonglere bloggyrket og familieliv på en god måte :-)

Som sagt er det umulig å svare på hvordan bloggen min vil bli den gang jeg blir mamma, men jeg føler at jeg kanskje blir en kombinasjon av bloggerne over, minus de kreative sidene til Stine (dessverre) og uten bakekunnskapene til Anne Brith (dessverre), men pluss min noe jålete og selvfølgelig sporty side.. Hva tror dere?

Hvilke mammablogger anbefaler du?

57 kommentarer

Linda

05.12.2017 kl.18:35

Jeg anbefaler http://www.smabarnsforeldre.no

Her følger vi Nina og hennes fem barn, og deres helt normale hverdag. Hun driver Idébanken for Småbarnsforeldre, og har utrolig mange tips og triks når det gjelder å være kreativ med ungene og andre lignende ting.

Mira

05.12.2017 kl.19:07

Jeg anbefaler mariannebeate.com. Hun har både smak, interessante innlegg og er på snapchat en gang i uken under navnet Happymommysquad. Hege Tørresdal blogger ikke lenger, men er også å se på snapchat :-) Søt og flott mammaer begge to :-)

Isa

05.12.2017 kl.19:49

Er helt enig med deg når det gjelder Stine og Anne Britt, men jeg har ingen tillit igjen til Anna. Hun skriver så mye tull at jeg ikke orker å klikke meg inn på bloggen hennes engang. Jeg vil ikke legge igjen hat og dritt til Anna, jeg skulle bare ønske at hun var mer jordnær og sånn som hun var før. Uansett, jeg gleder meg til å se hva slags mor du blir, og jeg heier på dere :-)

Charlotte

05.12.2017 kl.19:59

mange flink blogger :D

05.12.2017 kl.20:03

Så koslig bilde av deg og hundene! De er utrolig flotte ❤️

Linn

05.12.2017 kl.20:33

www.onskemamma.no

Mie

05.12.2017 kl.20:42

Du kommer til å bli " din egen mamma". Litt dumt formulert, men du finner akkurat din måte å oppdra akkurat "dine" barn på. Det finnes ingen oppskrift og jo vi kan drømme og tro og mene vi skal gjøre slik og sånn. Vi har mange idealistiske tanker om det perfekte som kanskje ikke er perfekt for akkurat dine barn.

Når jeg ble gravid første gang for 26 år siden hadde jeg det helt perfekte som forbilde, men det ble overhodet ikke sånn, ikke med nr.2 heller. De er litt bortskjemte, men som en veninne av meg sa: Makan til snille og gode gutter skal du lete lenge etter. Så senk skuldrene og gjør det du mener er riktig for dere og deres barn og drite i alle gode råd. Du får de barna du fortjener😋

Lizbeth Osnes

05.12.2017 kl.20:52

Jeg gleder meg til DIN blogg blir en "mammablogg", jeg :-) Selv syns jeg ikke noe om eksponering av barn på nettet (det er vel kanskje ikke overraskende, så mange innlegg som jeg har skrevet om saken), så det blir spennende å se hvordan du velger å sjonglere det. Jeg har full tro på at det er mer enn mulig å ha en ordentlig god "mammablogg" uten at barna tar en for stor del av bloggen :-) Slike blogger, som min egen ville ha vært dersom jeg la litt mer tid i den, vil jeg så gjerne se mer av :-)

05.12.2017 kl.21:11

Ser du opp til mamma til michelle som har 3 barn med 3 forskjellige menn og publiserer nakne bilder av seg selv for å få clicks? Et bra forbilde 😐

Julianne Nygård

05.12.2017 kl.21:13

Anonym: Det hadde vært hyggelig om du leste hele innlegget jeg skrev :-)

Mia

05.12.2017 kl.21:27

Syns det er veldig hyggelig at du har åpnet kommentarfeltet igjen! Jeg håper du beholder din egen stil også som mamma:-) Deler ikke din oppfatning om 'Mamma til Michelle', har stort sett sluttet å lese den, hun ble for 'drøy' på mange måter. Hun er fremdeles veldig ung og virker svært svært umoden på mange måter. Men det er lov å ha ulikt inntrykk, og jeg har altså mye mer sansen for både deg og mannen din. All mulig lykke til fremover både med babydrømmen og alle de andre prosjektene! Gleder meg til å følge byggeprosjektet! Den nye Header'en din er nydelig, den må du beholde en stund<3 Alle gode ønsker fra Mia

Birgitte

05.12.2017 kl.22:02

Hva med Caroline? Veldig ofte når jeg leser bloggen din får jeg meg i å tenke at Caroline "lever/fremstår å leve" det livet du ønsker....

Carina

05.12.2017 kl.22:04

Hva tenker du om at barn har rett på privatliv, og rett til å skape sin egen digitale identitet? To av disse bloggerne er blant verstingene når det kommer til eksponering av barn (kjenner ikke til førstnevnte). Å eksponere uskyldige barn som ikke kan si ifra er virkelig kjipt gjort mot dem, og jeg skjønner ikke hvordan man kan se opp til slikt. Hva med å være mammablogger uten å legge ut mange bilder av små barn med utleverende tekster? Heller skrive generelt om livet som småbarnsmor uten å blottstille det som skal være det kjæreste i livet sitt :) Jeg har hørt om saker i utlandet der nå voksne barn saksøker foreldrene for det dem har utlevert om dem på nettet i barndommen. Min spådom er at vi får flere saker som det i Norge fremover!

Trude

05.12.2017 kl.23:00

Mammablogging skulle vært forbudt ved lov. At man velger å utlevere seg selv er en ting, men små barn har ikke bedt om å bli utlevert for halve Norge

Man vet hva bloggerbarna heter, hvor de bor, hva de liker å spise, hva de har på seg, når de har feber - man vet alt, og det er ikke bra. Det er ikke uten grunn at fagfolk fraråder all eksponeringen.

Å tjene penger på barna sine er uetisk.

Malin

05.12.2017 kl.23:04

Kan anbefale onskemamma.no som en annen her også skriver:)

Christin

05.12.2017 kl.23:09

Er småbarnsmor selv, så liker å lese mammablogger. Gleder meg til det blir din tur :-) En annen mammablogg jeg liker godt er http://linntheresedagsland.blogg.no :-)

Kariann

05.12.2017 kl.23:17

Hei,

Jeg leser bare din blogg fast, men ramler innom enkelte andre sine blogger av og til.

Så mamma-blogger leser jeg ikke da jeg er vel blitt skremt av omtalen av Anna Rasmussen i media. og jeg liker ikke at barn blir eksponert på sosiale media. Dette gjelder ikke bare blogg, men også på sosiale media som facebook og instragram.

Så jeg håper den dagen du og Ulrikk får barn ikke eksponerer barnet for mye

Lise

05.12.2017 kl.23:22

Jeg liker godt unadostres.blogg.no

Hun skriver så bra og har en sånn ro over seg som jeg liker godt.

Anbefales ;-)

Anonym

05.12.2017 kl.23:45

Mammasom16 er en bra blogg👍🏻

Sarah

06.12.2017 kl.00:11

Hei Julianne. Jeg anbefaler min egen blogg, jeg. Og som jeg leser over blir jeg ganske provosert da flere over skriver at det er teit å legge ut bilder av barna sine. I tillegg komme med eksempler på hva som kunne vært annerledes med innleggene deres. Jeg fødte nettopp en gutt med downssyndrom og selvom jeg fikk beskjeden 6 uker før jeg hadde termin, er vi i en følelsesberg og dalbane fortsatt. Det er ikke bare mamma-bloggere som har det perfekte. Det finnes noen som også har et ønske om å dele det uperfekte. Jeg leser hvertfall bloggen din og håper du vil lese min. Ønsker deg en god natt. S

Hege

06.12.2017 kl.00:23

Barn har ingenting på blogg å gjøre. Selge barndommen til høystbydende er kritikkverdig og uetisk. Derfor følger jeg ingen "mammablogger".

06.12.2017 kl.01:39

Tanken har slått også meg, hva med Caroline. Synes veldig ofte jeg kjenner på at hun lever det livet du ønsker.

Anne

06.12.2017 kl.08:27

Mammasom16 er fin. Ung, reflektert kvinne:)

Personlig synes jeg ikke mye om mammatilmichelle da jeg mener hun eksponerer barna for mye, virker umoden på noen plan og legger ut nakenbilder av seg selv som kanskje ikke er så gøy den dagen barna sitter i klasserommet og noen andre elever finner disse bildene for så å gjøre narr..? Og for ikke å nevne de gangene det toppet seg på bloggen hennes pga andre bloggere som regaerte på hennes nakenbilder. Bare hennes svar til de viser en usikker og ung 3-barnsmor. Trist.

Som tidligere forslag her. Kan man ikke lage en mammablogg med litt mer anonyme bilder? Mammablogg er jo spennende men man må jo ikke laste opp bilder av ungenes ansikt hele tiden. Heller ta bilder bakfra osv fordi i utgangspunktet skal man ha godkjennelse fra 3-åringen som man legger ut 10 bilder av hver uke. Og i værstefall kan man få søksmål mot seg i framtiden og en sønn/datter som ikke lenger ønsker kontakt. Bruk nettvett folkens :) Disse små er jo mennesker som skal vokse til å bli selvstendige voksne, ikke små dulledukker.

Lene

06.12.2017 kl.09:15

Ser du opp til Anna? Seriøst?

Den dama er direkte umoden og mest av alt syns jeg synd på henne. Måte hun eksponerer både seg selv og barna på er i mine øyne IKKE bra. Håper virkelig du og Ulrik klarer å finne en bedre balansegang den dagen dere får barn. Å bruke barna sine som varemerke og inntektsgrunnlag burde ikke vært lov. Tror ingen av oss hadde satt pris på om noen andre hadde startet en blogg om vårt liv, og delt detaljer fra vårt liv uten godkjenning. Det blir ikke mer greit bare fordi barna ikke får et valg angående dette, det blir bare enda mer feil.

Ash

06.12.2017 kl.09:37

Pappahjerte har en skikkelig fin blogg og han skjermer barna på en fin måte 😊

Camilla

06.12.2017 kl.09:44

Jeg anbefaler på det sterkeste Pappahjerte. Ikke akkurat en mammablogger, men han er utrolig flink til å skrive, og det er morsomt. Vil også anbefale Konatil, som er kona til pappahjertet ;)

Kristin

06.12.2017 kl.09:56

Min absolutt favoritt mammablogger er supporterfrue😊 anbefales på det varmeste. Hos henne finner du ærlige og morsomme skildringer av mammalivet. Selv har jeg to tette små, og det er så forfriskende å lese tekster jeg faktisk kjenner meg igjen i og som gir meg litt påfyll etter en lang dag😊 er det noe jeg har lært er det viktigheten av å kunne le av ting, for det er mye rart og uventet som skjer både under graviditet, fødsel, barsel og resten av mammalivet. SUPPORTERFRUE😍

Ingrid

06.12.2017 kl.11:03

Oi, må si jeg fikk litt sjokk av at du ser opp til Anna, det hadde jeg ikke trodd. Den bloggen er jo dessverre helt krise, uten at jeg trenger gå i detaljer (ser mange har skrevet over her).

Synne

06.12.2017 kl.11:25

Spørsmål til spørsmålsrunden:

Hva synes du om bloggen til Caroline Berg Eriksen?

Og hva synes du om bloggen til Helene Ragnhild? Hun har jo vært gjennom prøverør og er nå gravid. Kjenner du ikke henne privat og?

:)

CC

06.12.2017 kl.11:44

Er dette reklame for bloggere i samme organisasjon for deg? Kan ikke skjønne at noen ser opp til mammatilmichelle som mammablogger? Ja, hun har kanskje teft for hvordan man skal tjene penger og få klikk, men å skjerme barna sine og ikke eksponere de er hun virkelig ikke flink til. Her vil jeg heller trekke frem fotballfrue som er langt mer reflektert mhp skjerming av barna.

mor

06.12.2017 kl.12:01

Når det gjelder eksponering av barn i sosiale medier tror jeg neste generasjon kommer til å grøsse over vår dårlige dømmekraft. Om Dark room saken i Bergen skal lære oss foreldre noe så er det at idet bilde publiseres, eier du det ikke lengre og andre står fritt til å manipulere bilde og bruke det akkurat slik de ønsker. Å skulle straffeforfølge dette er veldig vanskelig.

Jeg har selv lagt ut bilde av mine barn da de var yngre. Nå har vi forbud mot at skolen bruker bilder av våre barn i media og på sin hjemmeside, og dersom det er snakk om å legge ut bilde der et av barna er med spør jeg dem alltid om det er ok. Er det ikke det, greit,null problem da poster jeg det ikke.

Bilder kan se uskyldig ut, men bilder blir manipulert slik at de fremstår som noe annet enn det de er av mennesker med syke hensikter..sånn er verden enten man liker det eller ikke.

Jeg håper derfor endel tenker seg om når det gjelder eksponering av barna i sosiale medier, diskusjonen er ikke gått for langt- den er heller i all for stor grad dysset ned og bagatelisert desverre.

Jeg er ikke ute etter å kritisere noen, det er ikke min buisness hva andre gjør. Men jeg håper all eksponering er gjennomtenkt

Martine

06.12.2017 kl.12:09

Jeg liker veldig god speiltvillingene da den er så ærlig! Les gjerne min blogg for økonomiske tips :)

Simona Lovise, 21, jentemamma

06.12.2017 kl.13:31

Speiltvillingene og mammasom16 er mine favoritter :)

06.12.2017 kl.13:59

Kanskje du blir gravid den dagen du slutter å gå med andre sine barn i form av en pelskrage rundt nakken.

Sunniva

06.12.2017 kl.14:05

Jeg liker veldig godt supporterfrue sin blogg, gikk gravid samtidig som henne og min datter er født så og si samtidig med hennes datter , og det var utrolig befriende å lese hennes blogg både under graviditet, etter fødsel og nå under permisjonstiden, hun er ærlig og viser det ekte, usminkede småbarnslivet, det trenger man som nybakt mamma når det er nok av bloggere som glosser til tilværelsen og prøver å fremstille alt 100% perfekt og slik er vel tross alt ikke virkeligheten for de fleste.

Hilde

06.12.2017 kl.14:54

Sorry altså, Julianne. Jeg liker deg og bloggen din godt jeg altså, men jeg blir litt oppgitt når jeg leser at du ser opp til Anna Rasmussen som mammablogger. Sett bort ifra klickbaits og det greiene der så er hun den desidert verste i bransjen når det kommer til overeksponering av barna. Hun skriver kanskje ikke om barna hver dag NÅ, men det er ingen tvil om at hun har brukt barna sine på å bygge opp bloggen og dermed tjene millioner av kroner. Det er ikke pga hennes meninger eller hjertesaker (da hun åpenbart ikke har noen), det er kun pga barna. Og når det kommer til forbilde så har hun lagt ut nakenbilder av seg selv flere ganger for klikk (penger). Noe som faktisk er porno. (Og jeg vil nesten gå så langt å kalle det prostitusjon mtp at det er frivillig og at hun mottar penger. Mrk: nesten) Dette er ikke et forbilde. Og når det kommer til alle nett trollene, så ber hun om utrolig mye av bråket helt på egenhånd. Hun skriver for å provosere (mye likt som du gjorde i starten) og da må du også tåle kritikken som følger med. Du får vel garantert nye mindre dritt slengt din vei nå når du skriver godt og reflektert, og ikke for å provosere?

Anna

06.12.2017 kl.15:37

Du kommer til å eksponere barna dine til de grader. Du er så ekkel og missunnelig på CBE at du ikke vil nevne henne. Du kommer til å bruke barna for alt de er verdt! Se min skjønne baby, ingen er finere og bla bla. Hold det for deg selv. Vi synes våre egne er skjønneste. Du vil fremstå så perfekt på alle vis! Du er bare patetisk, og ja du passer godt sammen med min navnesøster. Ingen barn er mer intelligent enn mine, bla bla. En parodi er du. Vi ler av deg.

T.s

06.12.2017 kl.16:52

Mye god lesning og erfaringer fra daglilivet fra graviditet til eldre barn. Ta en titt på babybloggerne.no En god samling av forskjellige bloggere på samme plass. God lesning🙂

Tine

06.12.2017 kl.17:02

Jeg kan ikke tro at du nevner Anne Brith og Anna :/ Som mamma og som en som jobber med utsatte barn og unge er jeg rett og slett forferdet over spesielt disse bloggerne. Overkjører barnas rettigheter totalt! De (og spesielt Anna) er rett og slett verstinger.

Carina

06.12.2017 kl.17:11

Synes dette var et skikkelig trivelig innlegg! Herlig å se at du gir ros til bloggkollegaer til tross for at du ikke nødvendigvis er enig i alt. Dette likte jeg, og er en av grunnene til at jeg digger deg. Du er ærlig, jobber hardt og du gjør din greie uten å trampe over andre. Heier på deg!

M🌸

06.12.2017 kl.17:54

Bloggen Pappahjerte syns jeg er mye bedre en alle mamma bloggere da...

💙

Mie

06.12.2017 kl.18:57

Rannveig heitmann har vokst på meg. Hun var mindre spiselig før, og man kan jo selvsagt kritisere henne for mye, men fy f. for en sterk og god mor hun er. Det skal ingen ta fra henne.

Også liker jeg fitnessnora da, selv om hun ikke direkte er en mammablogg.

Anette

06.12.2017 kl.20:46

Anna har jeg ikke ett godt inntrykk av, synes hun virker vinglete og lite reflektert.

Bloggen pappahjerte har jeg veldig godt inntrykk av! 😊

I tillegg synes jeg bloggen til Helene Ragnhild er helt super da hun har delt mye personlig og samtidig som hun deler mange nyttig tips, eksempelvis om kosthold, hvor enkelt det faktisk kan være med hjemmelaget og sunn mat. Fått mye mer energi etter jeg fulgte tipsene hennes om kosthold 😊

Claudia

06.12.2017 kl.21:10

Mamma til Michelle setter ikke barna først dessverre. Alt hun gjør med dem er for å legge ut bilde på blogg. Hun flyttet til Oslo for å være med på skal vi danse når hennes datter skulle begynne på skole. Er dette å sette barna først?

Iben

06.12.2017 kl.22:52

Jeg vil anbefale deg å sjekke ut www.annelinsta.blogg.no :-) Hun legger også ut fine inspirerende bilder på instagramkontoen sin @annelinsta. Jeg har følgt henne helt siden jeg fikk min lille jente for snart 1 år siden. :-)

M

06.12.2017 kl.23:48

Eksponering av barn på nett på den måten noen folk gjør, ikke bare profilerte personer men da generelt alle som eksponerer barna sine på nett, er virkelig noe av det verste jeg ser. Du nevnte i et innlegg at du ikke forstår at noen velger å skjerme helt (feks Jenny Skavlan) fordi slik samfunnet er i dag er det noe helt naturlig med tanke på at teknologien tar såpass stor plass i våre liv. Du skal få lov til å mene det, men akkurat som at man må være varsom med mye både på nett og i livet ellers, skjønner jeg ikke hvorfor flere som ikke forstår at man må være svært varsom på dette punktet også? Virker som stoltheten og foreldres ego blir så stort at man ikke tenker noe konsekvenser og bare absolutt må legge ut for «å vise verden det skjønne barnet mitt». Folk får gjøre som de vil, og dette er ikke ment å være slem mot deg eller noen andre. Er bare en mening jeg har og som jeg står veldig sterkt ved!

Jj

07.12.2017 kl.12:56

Du ser på lykkelig ut for tiden, fine du <3

07.12.2017 kl.13:32

Ramp er en så utrolig fin og litt annerledes chihuahua! Du vil kanskje ikke svare, men fra hvilket oppdrett er han fra?

Alina

07.12.2017 kl.17:37

Mista respekten for deg når du ser opp til en mor som Anna lol.

Camilla

07.12.2017 kl.17:41

Speiltvillingene har en flott blogg, hun virker moden og er i mine øyne en fantastisk mamma så den kan jeg være enig i. Det eneste er eksponeringen av barn som jeg er uenig i generelt hos bloggere..

At du velger å trekke frem mammatilmichelle, og kalle henne "et godt forbilde" er bare trist. Det sier noe om deg hvis du ser opp til henne som en mammablogger - og ja jeg leste alt du skrev om henne. Det er bare så dumt at du velger å i det hele tatt nevne henne som i mine øyne og mange andre sine øyne er en katastrofe.. Bloggen hennes har lesere pga 14 åringer som ser opp til henne og voksne folk som leser fordi det kaotiske livet hennes er underholdene mens en sitter hjemme og er så takknemlig at det ikke er ens eget liv. Stakkars stakkars barn som skal vokse opp som "kjent folk" pga en mor som legger ut nakenbilder av seg selv på bloggen sin og som rett å slett driter seg ut gang på gang for oppmerksomheten sin skyld.

Du sier hun er flink til å holde familien samlet mens det stormer rundt henne? Bloggen hennes innholder datteren hennes sitt navn og hvis du søker opp på den så kommer det opp nakenbilder av henne og klipp hvor hun har "sex" med kjæresten sin, det er bla derfor det stormer rundt henne- hun sjokkerer gang på gang, og du skriver det er fint at hun holder familien samlet mens det stormer? Det blir for dumt.

Vær så snill å ikke ros mammatilmichelle, det er veldig provoserende, hun virker ustabil, umoden, og lite reflektert. Jeg håper aldri du bruker hennes metoder når du en gang får barn og blir mamma blogger, for der har du jammen et DÅRLIG forbilde.

Ine

07.12.2017 kl.17:55

Nå blir det veldig kjedelig. Beklager å si det, men nivået på bloggen må opp hvis du vil vinne.

07.12.2017 kl.19:22

Hvor mye fikk du betalt av Anna for å skrive opp henne der?

07.12.2017 kl.20:57

Jeg skjønner ikke hvorfor folk nevner Caroline Berg Eriksen? Jeg ser overhode ingen likheter mellom Julianne og Caroline, og kan derfor heller ikke se at Julianne forsøker å være som henne?!

Gleder meg til bloggen din også blir en mammablogg, Julianne! <3 Håper det ikke er så altfor lenge til

Vivian

08.12.2017 kl.08:17

Jeg ser at du kan se opp til Anne B. Av hvilken grunn? Dere er så like. Mange meninger og stuck i hodet begge to. Hun er den verste blogger ever, og noe er også galt med deg med slike forbilder. Setter de opp på bilder som ser ut at de skulle ha vunnet hver sin pokal når de driver med lagidrett, forresten en mini idrett i Norge, hvor sjansen er superstor å vinne uansett. En blir så kvalm.

08.12.2017 kl.11:10

I forhold til å eksponere barn på nett så er det viktig å huske på at vi ikke eier våre barn, vi bare låner dem til de er voksne nok til å ta vare på seg selv. Vi har ingen rett til å legge ut alt mulig av barna våre på nett!

Jeg er, som mange over, uenig i at Anna er en god mor og at hun alltid setter barna sine først. Hun flyttet til utlandet fordi HUN hadde lyst til det, og med det røsket hun barna, og da spesielt Michelle, opp fra en trygg og stabil hverdag i Stavanger. Og etter det har det ikke vært stabilt i det hele tatt. Jeg opplever at hun tar avgjørelser i blinde og følger med dit vinden blåser, uten å tenke langsiktig på hva som er best for barna hennes. Når hun da får kritikk for at hun er ustabil så legger hun skylda på leserne sine, og tar ALDRI selvkritikk!

Hun burde ha byttet navn på bloggen, og blogget under eget navn! For hvor "kult" vil det være når Michelle er 14 år og vennene hennes søker henne opp på nett og det dukker opp nakenbilder av mor...! Hvor kult hadde DU syntes det var om noen googlet deg og fant nakenbilder av moren din, og film av moren din og faren din i senga hvor de har seg...? God mor ja...

08.12.2017 kl.18:00

Ser opp til Anna som kaller andre fiasko på riksdekkende TV. Weeeeellll. For alt du vet kan hun disse deg.

10.12.2017 kl.02:51

Selv liker jeg www.babybloggerne.no. Mange mammabloggere på et sted. <3

Skriv en ny kommentar