VERDENS BESTE TACOSALAT

Hei, dere! Jeg stikker bare innom for å ønske dere en god helg og for å tipse dere om verdens beste tacosalat. Dere har kanskje fått med dere at taco er en stor favoritt i dette hjemmet? Jeg blir jo aldri lei, men det blir dessverre Ulrik og derfor er det fint at vi nylig ble introdusert for en ny måte å lage taco på som er vel så god som den “vanlige” måten, hakket sunnere siden vi får i oss mer grønt og ikke noe hokus pokus. Hehe!

DU TRENGER:

Karbonadedeig, tacokrydder,

tacosaus/salsa, rømme,

tortilla chips, isbergsalat,

cherrytomater, agurk, paprika,

mais, avokado, fetaost & pinjekjerner.

— > Legg ingrediensene lagvis i en stor bolle. Da holder salaten seg bedre til dagen etter om det blir noen rester. Anbefaler også å legge isbergsalaten i en skål med vann og isbiter en times tid før du hakker den opp, slik at den blir enda mer crispy og god. Server salaten med rømme, salsa og gjerne en skål med ekstra tortilla chips ved siden. Mmmmm!

Nå skal jeg kose meg videre med mannen og Ramp. Ulrik er endelig hjemme igjen etter noen dager på jobb og det settes mildt sagt pris på. Middag og kvalitetstid neste. Vi blogges mer i morgen!

10 kommentarer
    1. Ser deilig ut😍 Er også en Taco elsker. Har et sunt Taco tips om du er interessert, speltlompe tortilla chips. Skjær speltlompene opp til trekanter, veldig enkelt med pizzahjul. Fordel på en stekeplate, pensle med vann og dryss ønsket krydder over. Stek de på 250 grader i 7-8 min og nyt😍👌

    2. Pinnekjerner? Åh, nå lo jeg så tårene sprutet! For en NYDELIG skrivefeil – takk for dagens magetrim!😁

    3. Tusen takk for tipset- Hvor har du kjøpt lysetakene som står på bordet, de var utrolig stilig!
      Ha en riktig god helg!

    4. Hvis dere vil prøve noe annet så kan jeg anbefale tacograteng. Noe jeg synes er super digg en gang i blant.
      Steke karbonadedeig på samme måte, så blande creme fraishe og Philadelphia ost i en ild fast form, ha karb.deigen på og strø litt ost over. Stek den i 20 min ish i 200 grader. Spis med salat, nachos og salsa. Fantastisk godt 😀

    5. Åh dette så kjempegodt ut 🙂 🙂
      Til ukens spørsmål: Skal du fikse oppløsningen i headeren, eller går det ikke an å få en litt bedre kvalitet på bildet? Bildet er kjempefint <3

    6. Prøv tacograteng
      1 pk karbonadedeig
      1 stykk løk
      1 pakke krydder
      – stekes som vanlig
      Hell over 1 glass med hot tacosaus og et beger med seter rømme eller crame friche( må ikke være lettrømme da dette skiller seg med varme).
      Bland i kokt pasta etter ønske
      Revet ost over og stikk ned tacochips i slik de står opp.
      Stekes til ost er smeltet.
      Serveres med chips og salat.

    7. Du blogger om mye gøy for tiden synes jeg! 🙂 Har et spørsmål til ukens spørsmål: som kristen, hvordan vil du si at prøveprosessen har påvirket troen din? Blir du sint på Gud?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg